مشاهده نسخه کامل
: خرید asus n56-vz یا vm
hossein pc 2011
21-04-2013, 13:06
سلام دوستان من می خوام یه asus n56 بگیرم میخوم بدونم که گرافیک 630m با 650m چه قدر فرق میکنه ؟ بعد n56 vz بخام توی کرج یا تهران کجا موجود هست؟:n05:
hossein pc 2011
22-04-2013, 13:25
تورو خدا یکی جواب بده فردا میخوام برم بخرم!!
تورو خدا یکی جواب بده فردا میخوام برم بخرم!!
خیلی فرق داره
از اینجا میتونی مقایسه کنی
650m ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
630m ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hossein pc 2011
22-04-2013, 19:37
ممنون فقط از کجا میتونم تو تهران n56vz با صفحه ی fullhd وbd writer بخرم.اگر کسی میدونه شماره یا ادرس بده لطفا؟
Thor God
22-04-2013, 23:15
اولا که 630 با 650 زمین تا آسمون فرق داره تو سایت انویدیا یه چرخ بزنی میفهمی
دوما که قرار دادن لینک یا آدرس فروشگاه تو انجمن غیر مجازه
سوم اینکه با صفجه فول اچ دی و گرانتی اصل من ندیدم شرکت وارد کرده باشه اما با گارانتی شرکتی هست
parsicola
23-04-2013, 11:44
اولا که 630 با 650 زمین تا آسمون فرق داره تو سایت انویدیا یه چرخ بزنی میفهمی
دوما که قرار دادن لینک یا آدرس فروشگاه تو انجمن غیر مجازه
سوم اینکه با صفجه فول اچ دی و گرانتی اصل من ندیدم شرکت وارد کرده باشه اما با گارانتی شرکتی هست
اگه تو نت پیدا نکردی باید بری پاساژ ایران نرسیده به میدان ولیعصر یا پاساژ پایتخت بالاتر از ونک ابتدای میرداماد چرخ بزنی اگه تو ایران باشه احتمالا اونجا پیدا میکنی . اگه نبود پس تو ایران هم نیست! این دوتا پاساژ از بزرگترین مراکز کامپیوتر تهران هستند
650M واسه گیم طراحی شده اما 630M برای کارای عادی
hossein pc 2011
23-04-2013, 13:18
گارانتی شرکتی با گارانتی اصلیش که ام ار تات هست چه قدر فرق میکنه؟
Thor God
23-04-2013, 19:04
اگه تو نت پیدا نکردی باید بری پاساژ ایران نرسیده به میدان ولیعصر یا پاساژ پایتخت بالاتر از ونک ابتدای میرداماد چرخ بزنی اگه تو ایران باشه احتمالا اونجا پیدا میکنی . اگه نبود پس تو ایران هم نیست! این دوتا پاساژ از بزرگترین مراکز کامپیوتر تهران هستند
650M واسه گیم طراحی شده اما 630M برای کارای عادی
نت رو ول کن من اول بازار رو می گردم بعد میام تو نت می گردم ! البته فقط مواردی که میخوام مدل رو ببینم یا بخرم ، نه وقتی که میخوام در موردش تحقیق کنم ...
بنده هم تهران زندگی نمی کنم یه نگا به محل زندگی بندازی میفهمی.
در مورد کاربردشون که با 630 گیم هم میشه زد ولی تو بازی های جدید نمی تونیم رو تنظیمات آخر بازی کنیم البته من خودم امتحان نکردم ولی آمار نشون داده ...
اگه جنس خاصی مد نظرته 1 روز بعد از پخش تو دبی یه سر به اینجا بزن ! اینجا با گارانتی معمولی پیدا نکردی هیچ جا نگرد !
Thor God
23-04-2013, 20:00
بازم باید بگم زمین تا آسمون !
گارانتی ها مزایا و معایبی دارن
گارانتی اصل در مواردی دیده شده که نامرد بازی در میارن ! گاهی اوقات رم رو عوض می کنن یا هارد و سایر قطعات که اون کیفیت خوبه رو برمیدارن یه مدل میزارن به جاش که از کیفیت پایین تری بر خورداره که اگه شما یه کم سخت افزار و نرم افزار سرت بشه راحت میتونی متوجه بشی البته نمیخوام بترسونمت ها اگه گارانتی خوب گیر بیاری و بخری از این دست مشکلات پیش نمیاد
در مورد گارانتی های شرکتی هم باید بگم که در واقع اون دسته از گارانتی ها که اصلا گارانتی نیستن و ارزش واقعی ندارن می گن شرکتی مثلا یه لپ تاپ قاچاقی وارد بشه فروشنده یه برگه مینویسه میده دستتون و بهت می گه که این گارانتی برای لپ تاپ ! شما هم خوشحال میای خونه اما وقتی که یه مشکل پیش بیاد اون فروشنده معمولا اونقدر ها علمش رو نداره که مشکت رو حل کنه و سیستم رو درست کنه اما گاها دیده شده که یارو با تجربه هست و به این کار وارده اما اگر هم اینجوری باشه سریع جذب شرکت های گارانتی میشه
در کل فرقشون تو اینه که تئ گارانتی اصلی مطمئن هستی که جنس اصله و خدمات پس از فروششون هم عالیه اما تو گارانتی شرکتی در واقع احتمال اینکه جنست اصل نباشه هست و خدمات پس از فروششون هم معمولا زیاد خوب نیست
کی بهتون گفته گرانتی اصلی ایسوس امرتات هس والا من پنچ ساله که اصلا خبری ازش نی (تو بازار کم کاره)
عزیز جون مال به سازگار بعدش به الماس می گیم اصلی
علی جون یه مورد رو هم یادت رفت بگی که وسایل جانبی رو هم از رو لب تاب در می یارن.....
parsicola
24-04-2013, 10:53
نت رو ول کن من اول بازار رو می گردم بعد میام تو نت می گردم ! البته فقط مواردی که میخوام مدل رو ببینم یا بخرم ، نه وقتی که میخوام در موردش تحقیق کنم ...
بنده هم تهران زندگی نمی کنم یه نگا به محل زندگی بندازی میفهمی.
در مورد کاربردشون که با 630 گیم هم میشه زد ولی تو بازی های جدید نمی تونیم رو تنظیمات آخر بازی کنیم البته من خودم امتحان نکردم ولی آمار نشون داده ...
اگه جنس خاصی مد نظرته 1 روز بعد از پخش تو دبی یه سر به اینجا بزن ! اینجا با گارانتی معمولی پیدا نکردی هیچ جا نگرد !
البته منظور من شما نبودی اون دوسنمون که اهل کرجه بود! ایشون دنبال لب تاپ میگردند. کارت گرافیک هم من جملات قبلی شما رو دوباره تائید کرده بودم.
درمورد نت و بازار ، خیلی ارزبرندها نمایندگی هاشون وبسایت دارند و مشخصات لب تاپهای موجود رو با قیمت ارائه میکنند. واسه همین آدم میتونه اطلاعات کامل رو به دست بیاره و ریویو های مربوط به اون لب تاپ هارو در سایتها و انجمنهای گفتگوی ایرانی (مثل همینجا) و خارجی مطالعه و مقایسه کنه و انتخاب هاشو به دو یا سه مدل در نهایت برسونه . بعد بره بازار و از نزدیک ببینه .
اونوقت فروشنده نمیتونه زیاد سرتو درد بیاره! اونجا دیگه هدف جستجو نیست بلکه به دل نشستن اون مدله از نزدیک! واسه فروشنده هم خیلی بهتره .اینجوری مشتری خریدار جدی تریه و هدف داره نه یه بازدیدکننده سرگردان! اگه زیاد براش توضیح بدی فکر میکنه میخوای بهش بندازی ، اگه کم توضیح بدی میگه تحویل نگرفت بریم یه مغازه دیگه! آخرش هم تو این دو تا پاساژ تهران با چند صد مغازه اونقدر دور میزنه که سرگیجه میگیره و آخرش یه لب تاپ با مشخصات متفاوت با نیازهاش میخره یا بهش میندازند!
hossein pc 2011
07-05-2013, 20:29
belakhare bad az 2 hafte ye n56vz peyda kardam albate full hd nist va bd ham nadare vali kheili toope !!.az hame babate rahnamaie hashoun mamnounam
ram:8
hdd:1tb
vga:2g650m
cpu:i7 3610
Thor God
08-05-2013, 17:58
البته منظور من شما نبودی اون دوسنمون که اهل کرجه بود! ایشون دنبال لب تاپ میگردند. کارت گرافیک هم من جملات قبلی شما رو دوباره تائید کرده بودم.
درمورد نت و بازار ، خیلی ارزبرندها نمایندگی هاشون وبسایت دارند و مشخصات لب تاپهای موجود رو با قیمت ارائه میکنند. واسه همین آدم میتونه اطلاعات کامل رو به دست بیاره و ریویو های مربوط به اون لب تاپ هارو در سایتها و انجمنهای گفتگوی ایرانی (مثل همینجا) و خارجی مطالعه و مقایسه کنه و انتخاب هاشو به دو یا سه مدل در نهایت برسونه . بعد بره بازار و از نزدیک ببینه .
اونوقت فروشنده نمیتونه زیاد سرتو درد بیاره! اونجا دیگه هدف جستجو نیست بلکه به دل نشستن اون مدله از نزدیک! واسه فروشنده هم خیلی بهتره .اینجوری مشتری خریدار جدی تریه و هدف داره نه یه بازدیدکننده سرگردان! اگه زیاد براش توضیح بدی فکر میکنه میخوای بهش بندازی ، اگه کم توضیح بدی میگه تحویل نگرفت بریم یه مغازه دیگه! آخرش هم تو این دو تا پاساژ تهران با چند صد مغازه اونقدر دور میزنه که سرگیجه میگیره و آخرش یه لب تاپ با مشخصات متفاوت با نیازهاش میخره یا بهش میندازند!
دقت بکنی من هم همین حرف شما رو زدم گفتم که برای بررسی به وبسایت های مراجعه می کنم و برای دیدن از نزدیک و بررسی کیفیت هم به بازار ...
در مورده قضیه خرید بدون تحقیق هم به شدت موافقم اگه فروشنده بفهمه که از لپ تاپ سر در نمیاری راحت سرت کلاه میزاره من یه جا دیدم v3 رو ۳۰۰ میخواست گرون تر بده نامرد
حداقلش اینه که یه سر به اینجا یا فروم های دیگه بزنین یا حداقل اگه هل نت نیستین دو سه تا فروشگاه برین فقط به یکی بسنده نکنید
سلام دوستان من می خوام یه asus n56 بگیرم میخوم بدونم که گرافیک 630m با 650m چه قدر فرق میکنه ؟ بعد n56 vz بخام توی کرج یا تهران کجا موجود هست؟:n05:
من خودم میخوام برم hp dv6t7300 ...هم سی پی یوش و هم گرافیکش از این مدل شما بالاتره...قیمتشم فک کنم ارزونتر باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.