مشاهده نسخه کامل
: ساختن یک کادر با داشتن دکمه بستن
مخوام یک دکمه بسازم که خود اون دکمه البته یک موی کلیپه و انیمیشنه که وقتی روش کلیک میکنم یک کادری باز بشه و یه چیزی نشون بده و بعد یک دکمه بستن داشته باشه
ممنون میشم نحوه ساختش رو بگید
ممنون
1w2w3w4w
20-04-2013, 14:36
چند راه وجود دار:
1-میتونید موکلیپ تون رو روی صفحه بزارید و درصد alpha شو رو مساوی صفر قرار بدید اینجوری هستش ولی کسی نمیبیندش و یه دکمه بزارید که وقتی زده بشه در صد اون رو 100 بکنه: alpha.inctancenamOfMc = 1; این طور اون مشخص میشه و دکمه خروج هم وقتی زده میشه درصد رو دوباره صفر میکنه
2- موی کلیپ تون رو توی لایبرری قرار میدید و وقتی که دکمه رو زدید موی کلیپ از تو لایبرری روی استیج لود میشه addChild(inctancenamOfMc); l و وقتی که دکمه خروج رو زد removeChlid اون رو از روی استیج حذف میکنه
3- اگه هم میخواین راحت ترین راه رو انتخاب کنید فریم اول موی کلیپ رو خالی میزارید و یه دستور استوپ بهش میدید و وقتی که دکمه ی شروع رو میزنید موی کلیپ play میشه و انیمیشنتون اجرا میشه و با زدن دکمه خروج دستور gotoAndStop(1); l رو به موی کلیپ میدید که دیگه کسی چیزی نمیبینه
دوست من گذینه 3 رو بهتون پیشنهاد میکنم گزینه 1 زیاد مناسب نیست چون موی کلیپ سرجاش هست ولی کسی نمیبیندش خلاصه هرکدوم از روش ها رو خواستید یه سرچ بزنید تو نت راحت روشش رو پیدا کنید. اگه بازم مشکلی بود بپرس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.