مشاهده نسخه کامل
: خرید LED بین 2 تومن تا 2.5
خسته نباشید به همگی .
پدرم یه دفعه نظرش گرفته و میخواد یه دو تومنی واسه TV خرج کنه و میخواد بره سریع تا شنبه یه تلویزیون بخره و ما هم گفتیم بیایم سریع اینجا یه سوال بکنم ببینم چی دستم میاد .
حقیقتش بودجه 2 تومن بیشتر نیست . منتهی میتونم راضیش کنم تا 2.5 هم بده . چون میخوایم به دیوار هم بزنیم احتمالا فعلا میز نمیگیریم .
یه TV میخوام توی همین قیمت ، 40 یا 42 اینچ . پلاسما که بی خیال چون کیفیتش پایین تره . مهم واسم کیفیته اون هم hd و fhd و همچنین کیفیت صدا و اکثر فرمتها رو هم پشتیبانی کنه از usb و زیرنویس و ... خودتون میدونید دیگه . سه بعدیش و اسمارت بودنش هم مهم نیست . البته یکی گفته بود که سه بعدی ها چون پنل بهتر و فرکانس بالاتری دارن توی کیفیت دو بعدی هم بهترن از مدل های پایین تر . بدم هم نمیاد که سه بعدی داشته باشه منتهی توی همین رنج قیمت .
امشب رفتم مدل ها رو دیدم . سامسونگ مدل 5550 و 6920 و 6930 اش که 40 بود همون تقریبا 2 تومن بود با 100 تومن اختلاف که پنل 5550 چون 100 هرتز بود بی خیال شدم . خواستم همون 6920 رو بردارم موقع خرید یکی گفت اینا مثل اینکه ساخت داخله و مدل های بالاتر که اسمارت بودن اونا ساخت خود سامسونگ هستن . توی تاپیک هم که سرچ کردم دیدم مثل اینکه راسته . از طرفی یکی از بچه ها همین جا گفته بود که 40 اینچ نخرین . چون قد رو کوتاه نشون میده که اونهم فکر کنم درست باشه چون واسم مهمه .
به هر حال LG رو هم نگاه کردم منتهی نه دقیق . فقط در حد قیمت و ویژگی هاش که 42 بود و واسه فیلم دیدن هم بهتره . یه جورایی به سمت LG هم متمایل شدم .
واقعا دیگه نمیدونم سمت کدوم برم . برند های دیگه هم خواهشا نگید که از این بیشتر گیج نشم . من خودم کلا با LG حال میکنم چون مانیتور خودم هم LG گرفتم و کلا برند شناخته شده ایه واسم . ولی همین که میگن LG فقط سه بعدیش خوبه و واسه دو بعدیش سامسونگ بهتره منو توی شک انداخته . واقعا نمیدونم . خواهشا بچه ها کمک کنید . همین شنبه باید بریم قال قضیه رو بکنیم .
یه نکته دیگه هم هست راجع به زاویه دید یه چیزایی شنیدم . کسی هست لینک مطلبی راجع به زاویه دید تلویزیون ها بده یا همینطوری یه توضیح مختصری بده که توی زاویه چه تفاوتی دارن مدل های مختلف و برندهای مختلف . یه وقت زاویه بد نباشه که یه ذره کج بشی کلا به هم بریزه رنگها و ... . چون مانیتورم LCD هستش و این مشکل رو واسه همین میگم یه وقت همچین چیز واسه TV پیش نیاد .
خیلی ممنون .
به نظر من با این پول تو ال جی انتخاب خوب ندارید مگر این که 3 بعدی نخواهید اونوقت 57000 از نظر من بد نیست .
تو سامسونگ 6920 خوبه مونتاژ ایران برخلاف گفته فروشنده های جمهوری سری ES هم مونتاژ ایران کلا همشون مونتاژ ایران هستند
اما چون گفتید می خواهید به دیوار بزنید 6920 یا مدل های دیگه که گفتید یک مقدار ضخامت شون زیاده روی دیوار خیلی جالب نمی شوند در کل با توجه یه چیز هایی که گفتید به نظر من 6950 مدل خوبی قیمتش هم اگر خوب بگردید 2.560.000 باید پیدا کنید البته من خودم 10 روزی هست دورم از بازار دقیق نمی دونم قیمت زیر فروشها اتلان چنده اما باید حدود همین قیمت پیدا کنید به نظر من که انتخاب خوبی .
به نظر من با این پول تو ال جی انتخاب خوب ندارید مگر این که 3 بعدی نخواهید اونوقت 57000 از نظر من بد نیست .
تو سامسونگ 6920 خوبه مونتاژ ایران برخلاف گفته فروشنده های جمهوری سری ES هم مونتاژ ایران کلا همشون مونتاژ ایران هستند
اما چون گفتید می خواهید به دیوار بزنید 6920 یا مدل های دیگه که گفتید یک مقدار ضخامت شون زیاده روی دیوار خیلی جالب نمی شوند در کل با توجه یه چیز هایی که گفتید به نظر من 6950 مدل خوبی قیمتش هم اگر خوب بگردید 2.560.000 باید پیدا کنید البته من خودم 10 روزی هست دورم از بازار دقیق نمی دونم قیمت زیر فروشها اتلان چنده اما باید حدود همین قیمت پیدا کنید به نظر من که انتخاب خوبی .
شما خودت پلاسما داری دیگه . من بی خیال پلاسما شدم . اون هم به خاطر تفکر همگانی راجع به پلاسما . هر چند کیفیت تصویر توی مغازه پایین تر بود و توی خونه بهتره . مزایا و معایب پلاسما رو هم شنیدم فقط شنیدن کی بود مانند دیدن . پلاسما رو تا حالا ندیدم فقط توی مغازه بود که گفتم .
من گفتم کیفیت واسم مهمه که به نظر کیفیت پلاسما توی خونه چیزی از led کم نداره . مخصوصا که زاویه بهتری هم داره و مقاوم تر هم هست و نسبت به led 40 اینچ 3 اینچ بیشتر داره مورد مشابهش . من مشکلم با اینه که مصرف برقش یه چیزی حدود 2.5 برابر مشابه led اش هست و همچنین burn in ای که میگن داره . اخه تلویزیون تو خونه ما معمولا روشنه و کم پیش میاد خاموش باشه . از طرف دیگه با این قیمت فقط میشه پلاسما های HD رو خرید که من واسم FHD مهمه که LED های همین قیمت FHD هستن . البته اکثر فیلم ها روی 720 میبینم اما بالاخره 1080 هم قراره ببینیم توش .
راجع به مدل هایی که از LED گفتی هم احتمالا سمت ال جی نرم همونطور که گفتی . ال جی به نظر فقط سه بعدی هاش میارزه . نظرم بین دو مدل 6920 و 6950 سامسونگ هستش . حتی به جای 6920 میشه 6930 گرفت که سه بعدی هم داره و فقط 200 تومن بیشتره که میارزه . اخه میگن 3Dها حتی تصویر دو بعدیشون هم از بدون 3d ها بهتره . 6950 هم قیمتش الان به نظر 2.7 تومن باشه . نگاه که کردم دیدم با اینکه هم سه بعدی داره و ضخامت کمی هم داره و 400 هرتز هست و سه تا HDMI هم داره . ولی قیمتش زیاده . اسمارت بودنش بدردم که نمیخوره . کی اینترنت تلویزیون میخواد . پی سی هست دیگه . از اون طرف 6920 یا 6930 میگن مونتاژ داخله . با قطرش میشه کنار اومد . فوقش دیگه مجبور میشیم بزاریمش رو زمین به جای دیوار . 200 هرتز هم هست . بیشتر بین همین 6950 که 2.7 تومن هست و 6920 یا 6930 که 2.2 تومن هست مشکوکم .
من جایی راجع به این دو مدل اطلاعاتی مربوط به کنتراست و ResTime پیدا نکردم . کسی خواهشا میتونه یه مقایسه درست حسابی از این دو مدل واسم بکنه ممنون میشم .
هپلی جان راجع به معایب پلاسما که گفتم میتونی دقیق تر بگی . شاید من اشتباه میکنم .
campuzlit
19-04-2013, 15:26
دوست عزیز اینکه می گی مونتاژ داخله تا اونجاییکه من تحقیق کردم کلا تلویزیون های گارانتی دار ال جی و سامسونگ مونتاژ داخله.
6950 گزینه خیلی خوبه. اسمارت و 3D داره. پنل 100 هرتز داره با انطباق 400 که برای دیدن فیلم خیلی خوبه. از نظر ورودی و خروجی هم کامله.
اما اگه اسمارت و 3D نمی خوای و می خوای همون 2 تومن هزینه کنی 6920 گزینه خوبیه. اونم پنل 100 هرتز داره با انطباق 200. من دو روز پیش همین 6920 رو گرفتم. کیفیت تصویر خوبی داره و برای فیلم هم مناسبه. اما ضخامت زیادی داره.
خیلی ممنون .
فعلا که نظرم روی همون 6920 یا 6930 هست . اما یه گشت که زدم دیدم مثل اینکه از لحاظ کیفیت دو بعدی برندهای ژاپنی کیفیت بیشتری دارن نسبت به سامسونگ حتی . مثل شارپ و پاناسونیک و سونی . اما از این میترسم که از لحاظ امکانات جانبی مثل ارتباط با وسایل دیگه یا پخش فیلم ها مخصوصا mkv و ... کم بیارن . یعنی میترسم فقط و فقط کیفیت خوبی داشته باشن . از این برندها کسی پیشنهاد میکنه اصلا ؟ نسبت به همین مدل سامسونگ میگم .
saeed330
20-04-2013, 01:17
خیلی ممنون .
فعلا که نظرم روی همون 6920 یا 6930 هست . اما یه گشت که زدم دیدم مثل اینکه از لحاظ کیفیت دو بعدی برندهای ژاپنی کیفیت بیشتری دارن نسبت به سامسونگ حتی . مثل شارپ و پاناسونیک و سونی . اما از این میترسم که از لحاظ امکانات جانبی مثل ارتباط با وسایل دیگه یا پخش فیلم ها مخصوصا mkv و ... کم بیارن . یعنی میترسم فقط و فقط کیفیت خوبی داشته باشن . از این برندها کسی پیشنهاد میکنه اصلا ؟ نسبت به همین مدل سامسونگ میگم .
از نظر امکانات جانبی مثل فیلم دیدن از روی فلش و اینا سامسونگ از همه سرتره....فرمت mkv با قابلیت تنظیم و زمانبندی زیرنویس(برای من که این از همه ی امکانت دیگه مهمتره)
6930 خوبه با این بودجه به نظرم
به نظرم تو رنج 2 تا 2.5 به فکر ژاپنی نباش
همون 6950 خوبه
من خودم عشق پاناسونیک هستم . تنها برندی هست که مونتاژ داخل نیست
من خواستم LED PANASONIC 42ET5 بگیرم که قبل ازعید یهو نایاب شد . منم LG 42 76100گرفتم ولی راضی هستم
ممنون از همگی .
فکر کنم دیگه همون 6930 رو بگیرم که سه بعدی هم داره . فقط به عنوان سوال اخر :
6950 مزایاش نسبت به 6930 ایناهاست . اسمارته .6950 400 هرتزه و 6930 200 هرتزه . باریکتر هم هست . 500 تومن هم گرونتره .
در حالی که اسمارت تو ایران خیلی بدرد نمیخوره و به کار من هم نمیاد . چون پی سی هست واسه ایترنت و ... . با این تفاسیر و صرف نظر از هوشمند بودنش میارزه برم 6950 رو با 500 تومن بیشتر بگیرم ؟
saeed330
20-04-2013, 14:28
ممنون از همگی .
فکر کنم دیگه همون 6930 رو بگیرم که سه بعدی هم داره . فقط به عنوان سوال اخر :
6950 مزایاش نسبت به 6930 ایناهاست . اسمارته .6950 400 هرتزه و 6930 200 هرتزه . باریکتر هم هست . 500 تومن هم گرونتره .
در حالی که اسمارت تو ایران خیلی بدرد نمیخوره و به کار من هم نمیاد . چون پی سی هست واسه ایترنت و ... . با این تفاسیر و صرف نظر از هوشمند بودنش میارزه برم 6950 رو با 500 تومن بیشتر بگیرم ؟
طراحی قاب و پایه 6950 شیکتره از 6930
6950 وای فای داخلی داره که 6930 نداره
6950ارتباط بیسیم با سایر دستگاه های سامسونگ(All share)
من بخاطر همین دلیل این گزینه مد نظرم هست
ضمنا به نظرم پنل ژاپنی و کره ای تفاوت دارن ولی برتری خاصی نسبت به هم ندارن
الان سامسونگ پرفروشترین تلوزیون جهانه
طراحی قاب و پایه 6950 شیکتره از 6930
6950 وای فای داخلی داره که 6930 نداره
6950ارتباط بیسیم با سایر دستگاه های سامسونگ(All share)
من بخاطر همین دلیل این گزینه مد نظرم هست
ضمنا به نظرم پنل ژاپنی و کره ای تفاوت دارن ولی برتری خاصی نسبت به هم ندارن
الان سامسونگ پرفروشترین تلوزیون جهانه
اگه وای فای نداشته باشه به هیچ وجه نمیشه پی سی رو با تلویزیون به صورت وایرلس شبکه کرد ؟
دوستان من all share رو تست کردم. چیز فوق مذخرفیه زیاد بهش فکر نکنید.
مگر اینکه بشه شبکه رو از طریق lan انجام داد وگرنه بصورت wi-fi افتضاحه ...
saeed330
21-04-2013, 11:07
اگه وای فای نداشته باشه به هیچ وجه نمیشه پی سی رو با تلویزیون به صورت وایرلس شبکه کرد ؟
چرا با پورت لن روی 6930 با کابل شبکه میتونی اینترنت داشته باشی
6950 هم پورت لن هم وای فای
تلویزیون رو گرفتیم . همون 6950 رو . به نظرم به خاطر وای فایش بیارزه که بعدا هم اینترنتش وصل میشه هم شبکه میشه . چون پی سی دوره از تلویزون امکان لن وجود نداره .
قراره چند ساعت دیگه بیارن نصب کنن . 2.720.000 میداد تا 2.550.000 تخفیف گرفتیم . بیاد که ببینیم چیه . البته فعلا امکان استفاده از اینترنتش نیست تا بعدا که مودم وایرلس بخرم .
چقدر ... تشریف دارن!
دقیقا قیمت قبل از عیدش همین بود که الان خریدین ...
چقدر ... تشریف دارن!
دقیقا قیمت قبل از عیدش همین بود که الان خریدین ...
اره . حسرتش رو هم خوردیم که زودتر نگرفتیم . ولی نه . خوب بود . هم کیفیت خوبی داشت هم امکانات خوبی . تست پیکسلش رو کردم سالم بود . یه کم مشکوک میزد توی بعضی عکس ها اما به طور کلی پیکسل سوخته ندیدم . فقط یه سوال چجوری منوی مخفی رو میشه اورد که کارکردش رو ببینم . یه جا یه چندتا کد دیدم اما اصلا اون دکمه ها روی تلوزیون من نیست . هر مدل فرق میکنه ؟
اره . حسرتش رو هم خوردیم که زودتر نگرفتیم . ولی نه . خوب بود . هم کیفیت خوبی داشت هم امکانات خوبی . تست پیکسلش رو کردم سالم بود . یه کم مشکوک میزد توی بعضی عکس ها اما به طور کلی پیکسل سوخته ندیدم . فقط یه سوال چجوری منوی مخفی رو میشه اورد که کارکردش رو ببینم . یه جا یه چندتا کد دیدم اما اصلا اون دکمه ها روی تلوزیون من نیست . هر مدل فرق میکنه ؟
مبارکه .
من خودم هم میخام بگیرم و بین 6950 و 6920 موندم.
از طرفی دست و بالم زیاد پر نیست میگم 6920 . ولی از اون طرف 6950 هم طراحی شیکی داره هم اسمارته هم 3d .
مبارکه .
من خودم هم میخام بگیرم و بین 6950 و 6920 موندم.
از طرفی دست و بالم زیاد پر نیست میگم 6920 . ولی از اون طرف 6950 هم طراحی شیکی داره هم اسمارته هم 3d .
چون تازه گرفتیم هنوز نمیتونم بگم چقدر این دو تا تفاوت دارن . اما یه حسی فقط بهم میگه که خوب کاری کردم اینو گرفتم . یه جورایی 6950 بوی نسل جدیدتر میده نسبت به 6920 . از قیافه اش هم که ببینی این جوری فکر میکنی . به نظر من از لحاظ کیفیت هم حالا که تو خونه میبینم خیلی بهتره از توی مغازه . مخصوصا فیلمهای FHD .
پسرخالم تلویزیونش رو دیده بودم و فکر کنم همون 6920 یا 5550 بود . یادمه دقیقا فیلمی رو که توش دیدیم اینجا خیلی کیفیتش بهتر بود . بعد هم من شک دارم 6920 مثل بقیه سری 6 ها باشه . به هر حال من هم پیشنهاد میکنم 6950 رو هر جور شده بگیری . هم شیکه هم سه بعدیش خوب بود .
sadeghbb
22-04-2013, 18:18
داداش شما که کوله بازی از تجربه هستی...
بنظرت تو رنج 2تا 2.200 چه انتخابی میتونم انجام بدم برا سه بعدی و کیفیت تصویر خوب... اسمارت هم نباشه بهتره که هزینه الکی نشه....
ارادت...
چرا با پورت لن روی 6930 با کابل شبکه میتونی اینترنت داشته باشی
6950 هم پورت لن هم وای فای
تا جایی که می دونم 6930 فقط سه بعدی و به اینترنت وصل نمی شه اون پورت لن هم برای allshair
بنظرت تو رنج 2تا 2.200 چه انتخابی میتونم انجام بدم برا سه بعدی و کیفیت تصویر خوب... اسمارت هم نباشه بهتره که هزینه الکی نشه....
ارادت...
با 2.040.000 الان میشه 6920 خرید و با 2.480.000 هم میشه 6950 خرید که این دومی هم اسمارت هم سه بعدی ولی اولی ساده است اما از نظر تصویری فرقی با هم ندارند ظاهر 6950 هم خیلی شیک تره
ارادت...
همون سامسونگ 6930 رو بگیر که سه بعدی هم داره . تقریبا 2.200 هست .
sadeghbb
23-04-2013, 18:51
نظرتون راجع به این چیه ؟!
LG
42LW57000
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.