PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد قطغ شدن اینترنت مخابرات

white boy
18-04-2013, 19:19
دوستان بزرگوار این مشکل حدود دو هفته هست که ایجاد شده . به این صورت که وقتی کانکت میشم همه چیز خوبه ومشکلی نیست ولی بعد از حدود 10 تا 20 دقیقه لینک من میپره (هیچ ارور یا علامتی هم نمی یاد و اون دوتا مانیتور پایین صفحه هم هستند ولی خامشن) . اگه این حالت رخ بده باید چند بار یو اس بی (با usb وصلم ) رو در تمام پورتهای سیستم امتحان کنم تا درست بشه بعضی وقت ها هم ارور usb not recognzible اگه درست نوشته باشم میده ؟ ببخشدید طولانی شد . ممنون میشم کمکم کنید

hossein019940
08-05-2013, 11:22
دوستان بزرگوار این مشکل حدود دو هفته هست که ایجاد شده . به این صورت که وقتی کانکت میشم همه چیز خوبه ومشکلی نیست ولی بعد از حدود 10 تا 20 دقیقه لینک من میپره (هیچ ارور یا علامتی هم نمی یاد و اون دوتا مانیتور پایین صفحه هم هستند ولی خامشن) . اگه این حالت رخ بده باید چند بار یو اس بی (با usb وصلم ) رو در تمام پورتهای سیستم امتحان کنم تا درست بشه بعضی وقت ها هم ارور usb not recognzible اگه درست نوشته باشم میده ؟ ببخشدید طولانی شد . ممنون میشم کمکم کنید
با پشتیبانی تماس بگیر مشکل از مخابراته.آسیاتک هم همین مشکلات رو داشتن
کدوم شهری؟

Armin.Computer
09-05-2013, 10:55

down stream
SNR Margin
این ها رو چک کن
مشکل نویز خطه یا سرور مرکز
اگر مطمئنی که مشکل از خط نیست (که هست :دی) شاید یکی از کارت های سرور مشکل پیدا کرده باشه
در هر صورت پست حسین جان تایید میشه و یک تماس با پشتیبانی بگیر
موفق باشید