ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید N56vz با هارد 5400rpm ؟

Mohsen P
16-04-2013, 20:59
من می خوام ASUS N56VZ بخرم اما هاردش 5400rpm هستش ، حالا نمی دونم اینو بخرم یا نه ؟ و یا برم سراغ یه مدلی که 7200rpm هستش؟

Thor God
16-04-2013, 21:08
میشه مسخصات کامل سیستم رو بزارید ؟
فول اچ دی هست ؟

خب این بسه به نیاز خودتون ... من به شخصه چون تو 1 ترا بایت فقط آرشیو فیلم و عکس جمع می کنم هر چی سرعت کمتر باشه برام ارزون تر درمیاد و بهتره اما از اون ور هم ssd می خرم و وصل می کنم البته توجه کن که برای سیستم دسکتاپ گفتم
اما برای لپ تاپ همون جور که قبلا هم گفتم بسه به کارتونِ ...

Legacy's
16-04-2013, 21:41
اگه کافیگ 7200rpm داره که بی نیاز از توضیحه که سریعتره. هر چند در آینده هم 5400rpm رو میتونید با نوع سریعتری عوض کنید..

Mohsen P
16-04-2013, 23:06
میشه مسخصات کامل سیستم رو بزارید ؟
فول اچ دی هست ؟

خب این بسه به نیاز خودتون ... من به شخصه چون تو 1 ترا بایت فقط آرشیو فیلم و عکس جمع می کنم هر چی سرعت کمتر باشه برام ارزون تر درمیاد و بهتره اما از اون ور هم ssd می خرم و وصل می کنم البته توجه کن که برای سیستم دسکتاپ گفتم
اما برای لپ تاپ همون جور که قبلا هم گفتم بسه به کارتونِ ...

دوست عزیز من برای کارهای پردازشی می خوام مثلا یه نمونه برنامه متلب که روی یک سیستم 4 هسته ای بیش از 2 روز طول می کشه که ران بشه.
راستش سر این که FHD باشه و یا نه بد جوری گیج شدم.در حالی که تو سایت ASUS همه n56vz ها رو FHD معرفی کرده در حالی که تو ایران HD هم پیدا میشه اون هم با Win7 ,8,[B]DOS[/B در حالی که درسایت ASUS داس نداره.
ممنون میشم که کمک بیشتری بکنی
یه سوال دیگه میشه در n56vz به جای درایو HDD ، درایو SDD گذاشت؟

Mohsen P
17-04-2013, 00:40
اگه میشه یه لب تاپ معرفی کنید (تا 4 میلیون)
اولویت ها :
1.CPU
2.RAM
3.LCD 15.6
4.ترجبحا ASUS و بعد HP
خارج از اولویت:
1.زیبایی
2.وزن

Thor God
17-04-2013, 18:20
دوست عزیز من برای کارهای پردازشی می خوام مثلا یه نمونه برنامه متلب که روی یک سیستم 4 هسته ای بیش از 2 روز طول می کشه که ران بشه.
راستش سر این که FHD باشه و یا نه بد جوری گیج شدم.در حالی که تو سایت ASUS همه n56vz ها رو FHD معرفی کرده در حالی که تو ایران HD هم پیدا میشه اون هم با Win7 ,8,[B]DOS[/B در حالی که درسایت ASUS داس نداره.

ببین سایت ایسوس به صورت رسمی این ها رو گفته و اطلاعات ناقص هست
به سایت آمازون یه سر بزن و ببین که انواع مدل های اچ دی و حتی با گرافیک 630 و سی پی یو i5 و ... خیلی چیزهای دیگه که تو لیست نیست و دستکاری شده رو وارد بازار کرده که تو ایرن وارد نشده
به نظر من اگه میخوای اچ دی بخری نمیصرفه و به درد نمیخوره N55sl مدل i7 بگیر بهتره

یه زمانی سره این مبحث بحث کردیم ولی به نتیجه نرسیدیم فکر نکنم ssd بخوره. یعنی ssd میخوره ولی باید hdd رو برداری ...

اگه میشه یه لب تاپ معرفی کنید (تا 4 میلیون)
اولویت ها :
1.CPU
2.RAM
3.LCD 15.6
4.ترجبحا ASUS و بعد HP
خارج از اولویت:
1.زیبایی
2.وزن

y500 از لنوو جدیدا وارد بازار شده ولی دقیقا نمیدونم چه قدر قیمت داره فول اچ دی هم هست

n56vz و dv6 7000 و y580 به ترتیب از ایسوس و اچ پی و لنوو برترین و قوی ترین لپ تاپ ها که با بودجه قابل قبول هم میشه خرید هستن ولی به صورت رسمی هیچ جا نمیتونی پیدا کنی!

سوالی بود در خدمتم

Akom@n
17-04-2013, 21:37
با این اوضاع ssd ها خیلی نمیشه به عنوان هارد اصلی روی ssd حساب کنین چون حداقل 256 نیاز دارین که هم کم میاد و هم گرونه اما در عوض با توجه به کارتون حتما لپ تاپی بگیرین که هر دو نوع هارد رو کنار هم بخوره که n56 اینطور نیست در نتیجه توصیه میکنم به فکر جایگزین باشین
با اطلاعات من فکر کنم لنوو y500 و y580 و همچنین hpdv6 7000- این امکان رو دارن

Mohsen P
19-04-2013, 11:27
به نظر من اگه میخوای اچ دی بخری نمیصرفه و به درد نمیخوره N55sl مدل i7 بگیر بهتره
n56vz و dv6 7000 و y580 به ترتیب از ایسوس و اچ پی و لنوو برترین و قوی ترین لپ تاپ ها که با بودجه قابل قبول هم میشه خرید هستن ولی به صورت رسمی هیچ جا نمیتونی پیدا کنی!
سوالی بود در خدمتم
من از خیر FHD بودن گذشتم
اما N55SL پردازنده اش i7-2760 با چیپست HM65 داره که نسل ششم چیپست هستش در حالی که N56VZ پردازنده اش i7-3610 با چیپست HM76 داره که نسل هفتمم چیپست هستش.
حالا نمی دونم کدوم سرعتش بیشتره.همچنین گرافیک N56VZ قوی تره.
آیا اختلاف قیمت حدود 800 هزار تومن برای این اختلاف ها می ارزه؟
کدوم پردازنده قوی تره 2760 یا 3610 ؟(مقایسه اینها در سایت اینتل 2670 با کلاک حداقل 0.1 تا 0.2 گیگ بیشتر است)
چیزی که برای من خیلی اهمیت داره قدرت پردازشه
متاسفانه من نمی تونم N56VZ با هارد 7200 پیدا کنم.یه پیشنهادی که خودم دارم اینه که یه مدل از HP بخرم که بشه هم HDD و هم SSD همزمان روش نصب کرد.