ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : .:: راهنمایی هایی قبل از خرید گوشی گلکسی اس 3 ::.

Hamed_jon
13-04-2013, 08:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg

سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان عزیز در انجمن :n12:
من بعد از کلی تحقیق در مورد گوشی های مختلف به این نتیجه رسیدم که گوشی گلکسی اس3 یکی از بهترین گوشی های موجود هست و میخوام بزودی بخرم.
تو این مدت نکاتی رو در مورد خرید این گوشی یاد گرفتم که ترجیح دادم یک تاپیک جدید باز کنم و شما هم اگر یک سری راهنمایی های دیگه میدونید به این ها اضافه کنید تا بقیه دوستانی هم که قصد خرید این گوشی رو دارند استفاده کنند.

من چند تا مورد مینویسم ، ممنون میشم اگر بقیه دوستان نکات دیگری رو به لیست اضافه کنن یا در مورد همینا نظر بدن...

1-گوشی رو حتما با گارانتی معتبر و از نمایندگی ها یا مراکز فروش معتبر بگیرید.
2-این گوشی با گارانتی های مختلف سامتل، مایکروتل و... پشتیبانی میشه که همگی اونها یکی هستند و همه در یکجا پشتیبانی میشن پس پول اسم الکی ندین.
3-این مدل در 3 کشور (ویتنام،چین و کره) تولید می شود که از لحاظ کیفیتی زیاد تفاوتی نمیکند ولی میگن اگه (کره) گیر بیاد خوبه ولی بازم هیچ تفاوتی نداره.
4-در هنگام خرید حتما دقت کنید گوشی بصورت پلمپ شده شرکتی باشد و به هیچ عنوان ویترینی نخرید.
5-تمام بخش های مختلف گوشی رو چک کنید، صفحه نمایش و بدنه گوشی خط یا خشی نباشه و اثری از باز کردن پیچ های گوشی نباشه (البته جاهای معتبر این چیزا رو نداره)
6-شماره IMEI که در روی بدنه گوشی -- شده رو با شماره روی جعبه چک کنید باید هردو یکی باشند.
7-شماره IMEI رو به شماره 300084030 اس ام اس کنید تا اطلاعتی در مورد گارانتی و مدل گوشی و... براتون بیاد و باید همه چی درست باشه.
8-گاها پیش میاد یه جایی با قیمت پایین تر اون رو به شما میده، مواظب باشید و به خاطر کمی قیمت پایینتر نخرید چون امکان داره گوشی رفرش شده باشه و بعدا کلی مشکلات واسش پیش میاد.
9-....
10-...؟

ol.mansoor
13-04-2013, 13:20
در مورد 2 فکر کنم اشتباه میکنید چون گارانتی اصلی مایکروتل هست که اکثرا هم کره ای هست
در مورد 7 هم هر شرکت گارانتی ای شماره اس ام اس مشخصی داره

h!tman
13-04-2013, 13:30
کلا گارانتی چیز مزخرفیه
دلیلی برای خرید با گارانتی و قیمت بیشتر نمیبینم وقتی هیچی رو تحت پوشش قرار نمیدن
گوشی تمام تاج میگن تاچش جزو گارانتی نیست

ol.mansoor
13-04-2013, 13:34
کلا گارانتی چیز مزخرفیه
دلیلی برای خرید با گارانتی و قیمت بیشتر نمیبینم وقتی هیچی رو تحت پوشش قرار نمیدن
گوشی تمام تاج میگن تاچش جزو گارانتی نیست

دلیل گوشی با گارانتی خریدن از نظر من میتونه اطمینان از اصلی بودن گوشی و قاچاقی نبودن و صحت گوشی است ، مگرنه هر گوشی ای با یه بار روت کردن گارانتیش از بین میره

ol.mansoor
13-04-2013, 13:39
به نظرم هر موقع خواستید بخرید 64 گیگششو بخرید ، تا دیگه مجبور نشید رم بذارید و باعث افت سرعت گوشی و افت کیفیت کلیپ ها و فیلم ها و ... در گوشی بشه

Mojtaba Masiha
13-04-2013, 14:35
ســـــــــــــــــــــلام دوستان
الان قــیمت s III 32توو بازار چــــند هستش؟!؟!؟!؟!

Hamed_jon
14-04-2013, 08:31
دلیل گوشی با گارانتی خریدن از نظر من میتونه اطمینان از اصلی بودن گوشی و قاچاقی نبودن و صحت گوشی است ، مگرنه هر گوشی ای با یه بار روت کردن گارانتیش از بین میره
منم موافقم، اگه گارانتی هیچی نداشته باشه کمترین حالتش اینه که میدونی گوشی اصلی هست :n05:

Hamed_jon
14-04-2013, 08:42
به نظرم هر موقع خواستید بخرید 64 گیگششو بخرید ، تا دیگه مجبور نشید رم بذارید و باعث افت سرعت گوشی و افت کیفیت کلیپ ها و فیلم ها و ... در گوشی بشه

من فکر میکردم فقط مدل 16 تو بازار هست، پس 32 و 64 هم هست، آره؟
چقدر قیمتش فرق میکنه حدودا؟ آخه قیمت بازار با سایتا یه ذره اختلافه:n13:

Hamed_jon
17-04-2013, 15:09
سلام دوستان
من امروز رفتم 2 تا از نمایندگی های شهرمون گوشی رو بخرم،
یکی از نمایندگی ها گفت با گارانتی سامتل 1540 و رنگ سفیدش 1580 یا 90 و باید کیف و فلیپ کاور و هر چی رو که میخوام جدا بخرم و چیزی روش نداره،
اون یکی دیگه نمایندگی هم گفت که با گارانتی مایکروتل دارم 1570 و رنگ سفیدش 1610 یا 20 تومن ولی روش یه فلیپ کاور از طرف شرکت هم داره

حالا بنظرتون کدومشو بخرم؟:n05:
چیز خاصی هست که موقع خرید حواسم باشه؟
بچه ها به جز فلیپ کاور و برچسب ضدخش چیز دیگه ای هم لازم هست بخرم؟
آخه میگن فلیپ کاور دور گوشی رو نمیگیره و اون قسمت استیل دور گوشی به مرور خش میشه .

چون دیگه میخوام به کشور اهمیت ندم و فکر میکنم ویتنام یا چین فرقی نکنه.
در ضمن اون مایکروتل فکر کنم 1 دونه دیگه واسش مونده بود و جعبش باز شده بود و تو ویترین بود البته نمیدونم شایدم تو انبار داشته،
و اون سامتل هم که گفت سفیدو تموم کردم فردا صبح بیا واسم کلی جنس میاد.

در ضمن این دو تا مغازه خیلی باهم رقابت دارن و با اینکه هردو نمایندگی سامسونگ هستند یکیشون گفت که اون یکی فقط فروشنده هست و نمایندگی اصلی و اول ما هستیم ولی خوب هردو دکور سامسونگ و میز کار با گوشی های مختلف و این چیزا رو دارن...

maziarzar
19-04-2013, 16:54
محافظ صفحه حتما بگیر
مایکروتل بهتره

Hamed_jon
21-04-2013, 06:32
سلام
دیشب رفتم اس 3 سفید خریدم با قیمت 1585 با گارانتی سامتل
خودم پلمپ باز کردمو ، شماره سریالا چک کردم، گوشی روشن کردم بلوتوث و یه سری چیزاشو تست کردم و خلاصه همه چیز ردیف بود، گوشی رو خاموش کردم گذاشتم تو جعبه و پاکت و آماده رفتن شدم
در همین حین که داشت واسم کارت اعتباری میکشید یهو گفتم بزار بازم روشن کنم چک کنم، دوباره بازش کردم دیدم یه پیغام انگلیسی که چون زود رفت نتونستم بخونم گوشه صفحه بود با اینکه گوشی خاموش بود...:n04:
خلاصه هر کار کردم گوشی روشن نشد، دادم صاحب مغازه هر چی زد تو شارژ، باتری عوض کرد روشن نشد که نشد و خوب چون خداروشکر از جای معتبری خریده بودم براحتی برام برگشت زد و چون سفید موجود نداشت یکی دیگه سفارش داد که فردا برم ازش بگیرم..:n02:

تجربه همین یک ساعت این بود که:
1-ابتدا اگه میخواین رد انگشت روش نمونه به محض باز کردن پلمپ گوشی برچسب ضدخش رو بزنید و بعد بقیه مراحل
2-حتما گوشی رو با گارانتی و از جای معتبر و اصلی بخرید تا مشکلی پیش نیاد
3-لطفا بیشتر وقت بزارین و اشتباه منو نکنین و گوشی رو حسابی کلی تست کنید، من امروز که برم حداقل نیم ساعت میشینم همونجا همه چیزشو تست میکنم،چندین بار خاموش روشن، بلوتوث وایرلس تاچ خش و... حسابی چک کنید.
4-سعی کنید قبل از خرید به فکر یک کیف ی فلیپ کاور مقاوم و خوب باشید که اگر جایی که میخواین گوشی رو بخرین کیف موردپسند شمارو نداشت از جای دیگه تهیه کنید.

(دوستان من از فلیپ کاور گوشی خوشم نیومد و با قیمت 30 تومن فکر میکنم جنس خوبی نداشت و کار کردن با گوشی رو به خاطر نحوه باز شدنش از یع طرف یه ذره سخت میکنه،
تصمیم گرفتم فعلا یه قاب ژله ای براش بزارم تا حسابی بگردم و یه کیف شیک و مقاوم پیدا کنم، خوب نیست داری اینقدر پول میدی بعد قیافه گوشی تو دست جالب نباشه!!!)
اگه نظری در مورد خرید کیف، فلیپ کاور یا این چیزا دارین ممنون میشم بگید؟
میخوام هم شیک باشه، هم مقاوم...

ol.mansoor
21-04-2013, 11:42
اگه نظری در مورد خرید کیف، فلیپ کاور یا این چیزا دارین ممنون میشم بگید؟
میخوام هم شیک باشه، هم مقاوم...

از دیجی کالا سفارش بگیرید ، قبلا میشد سفارش داد الانو نمیدونم ، کیف های شیک و خوبی داره

Hamed_jon
21-04-2013, 11:49
از دیجی کالا سفارش بگیرید ، قبلا میشد سفارش داد الانو نمیدونم ، کیف های شیک و خوبی داره

میشه بگی دقیقا کدوما منظورته؟
آخه دیدم ولی چیز خاصی نداشت، بنظرت چه گوشی بخرم که هم خوب باشه هم شیکو محکم...

ol.mansoor
21-04-2013, 15:30
میشه بگی دقیقا کدوما منظورته؟
آخه دیدم ولی چیز خاصی نداشت، بنظرت چه گوشی بخرم که هم خوب باشه هم شیکو محکم...

همین اس 3 که انتخاب کردی انتخاب خوبیه چرا میخوای عوضش کنی ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamed_jon
21-04-2013, 16:17
همین اس 3 که انتخاب کردی انتخاب خوبیه چرا میخوای عوضش کنی ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وای گوشی منظورم نبود شرمنده، گوشی که فقط اس 33333333333333333333333333333
منظورم کیف و قابو اینا بود، اشتباه نوشتم!!!
با اینکه تو همون مغازه روشن نشد و یکم ته دلم خالی شد ولی اینقدر بهش ایمان دارم که باز گفتم دوباره بیار میخوامش...:n13:

Hamed_jon
21-04-2013, 20:28
دوستان بالاخره اس 3 رو خریدم، واقعا محشره، کلی چیزای ریز و نهفته داره که فقط وقتی باهاش کار میکنی میفهمی چه چیز خفنیه...:n05:

clau
22-04-2013, 01:04
دوستان بالاخره اس 3 رو خریدم، واقعا محشره، کلی چیزای ریز و نهفته داره که فقط وقتی باهاش کار میکنی میفهمی چه چیز خفنیه...:n05:

مبارکت باشه به سلامتی ازش استفاده کنی:n16:

Hamed_jon
22-04-2013, 06:47
مبارکت باشه به سلامتی ازش استفاده کنی:n16:

مرسی دوست عزیز واقعا ممنون،
بچه ها فقط یه سوال دارم، من تو همون مغازه یه برچسب ضدخش زدم رو صفحه گوشی ولی یه ذره مات کرده صفحه رو،
میخوام برم یه برچسب غیر مات و معمولی بزنم، ولی میگن همین مات ها بهتره و محافظ بهتری هست؟
درست میگن؟
آخه یه برچسب ضدخش جنس خوب نیس که صفحه رو مات نکنه؟ :n13:

clau
22-04-2013, 07:11
مرسی دوست عزیز واقعا ممنون،
بچه ها فقط یه سوال دارم، من تو همون مغازه یه برچسب ضدخش زدم رو صفحه گوشی ولی یه ذره مات کرده صفحه رو،
میخوام برم یه برچسب غیر مات و معمولی بزنم، ولی میگن همین مات ها بهتره و محافظ بهتری هست؟
درست میگن؟
آخه یه برچسب ضدخش جنس خوب نیس که صفحه رو مات نکنه؟ :n13:

منم موقع خرید بعد تست گوشی یک برچسپ ضد خش روش انداختم فکر نکنم فرقی با هم داشته باشن
پولی چیزی که ازت نگرفت واسه نصب برنامه این قبیل کارا من موقع خرید گوشی شاگردش میخواست روش برنامه بریزه گفتم پولی بابت برنامه این چیزا نمیدم:n02:تو همون زمانی که منتظر بودم گوشی برام بیارن یک خانومی اومد ایکسپریا یون بخره همون شاگردش 50 تومان بابت نصب برنامه- تقویت شارژ این چرت پرتا ازش گرفت:n21:

برو قسمت setting گوشی بعد برو تو قسمت displayبرو داخلش بعد برو توی screen mode
4حالت dynamic-standard-natural-movieداره برای رنگ صفحه نمایش از هر کدوم خوشت اومد اون انتخاب کن ببین این حالت ماتی که میگی میره شاید زیادی حساسیت به خرج میدی:n01:

Hamed_jon
22-04-2013, 07:29
منم موقع خرید بعد تست گوشی یک برچسپ ضد خش روش انداختم فکر نکنم فرقی با هم داشته باشن
پولی چیزی که ازت نگرفت واسه نصب برنامه این قبیل کارا من موقع خرید گوشی شاگردش میخواست روش برنامه بریزه گفتم پولی بابت برنامه این چیزا نمیدم:n02:تو همون زمانی که منتظر بودم گوشی برام بیارن یک خانومی اومد ایکسپریا یون بخره همون شاگردش 50 تومان بابت نصب برنامه- تقویت شارژ این چرت پرتا ازش گرفت:n21:

برو قسمت setting گوشی بعد برو تو قسمت displayبرو داخلش بعد برو توی screen mode
4حالت dynamic-standard-natural-movieداره برای رنگ صفحه نمایش از هر کدوم خوشت اومد اون انتخاب کن ببین این حالت ماتی که میگی میره شاید زیادی حساسیت به خرج میدی:n01:

آره به من گفت برنامه بریزم ولی هزیننه داره، منم گفتم نمیخواد داداش من خودم ختم برنامم هر چی بخوام میگیرم...:n02:
نه دوست عزیز من همونجا بالا سر گوشی داشتم میدیدم که به محضی که برچسبو داشت میزد یکم مات شد، البته میگفت نوع این برچسبا که من دارم ضدخش مات هست ولی معمولی هم چند روز دیگه میارم...

راستی من اکانت گوگل رو همون اول وارد کردم، رفته عکس دوستامه از ایمیلاشون برداشته زده برای کانتکتشون، نمیخوام این قضیه باشه و از اینترنت استفاده کنه، کدوم قسمته؟
در ضمن میخوام اینترنت سیم کارت استفاده نشه و فقط ار وایرلس استفاده کنه، اینم اگه میدونی کجاست ممنون میشم، مرسی:n12:

Hamed_jon
22-04-2013, 07:31
آره به من گفت برنامه بریزم ولی هزیننه داره، منم گفتم نمیخواد داداش من خودم ختم برنامم هر چی بخوام میگیرم...:n02:
نه دوست عزیز من همونجا بالا سر گوشی داشتم میدیدم که به محضی که برچسبو داشت میزد یکم مات شد، البته میگفت نوع این برچسبا که من دارم ضدخش مات هست ولی معمولی هم چند روز دیگه میارم...

راستی من اکانت گوگل رو همون اول وارد کردم، رفته عکس دوستامه از ایمیلاشون برداشته زده برای کانتکتشون، نمیخوام این قضیه باشه و از اینترنت استفاده کنه، کدوم قسمته؟
در ضمن میخوام اینترنت سیم کارت استفاده نشه و فقط ار وایرلس استفاده کنه، اینم اگه میدونی کجاست ممنون میشم، مرسی:n12:

اگر ممکنه آیدی یاهو مسنجرتو بده اونجا تبادلی داشته باشیم، مرسی :n16:

clau
22-04-2013, 08:30

متاسفانه اطلاع کافی در این زمینه ندارم چون از گوشی برای کارای اینترنتی استفاده نمیکنم این سوالتون توی تاپیک گوشی گلکسی اس 3 مطرح کنین زودتر به جواب میرسین:n16:

ol.mansoor
22-04-2013, 11:00
مبارک باشه ، مطمئن باش انتخاب خوبی کردی
در مورد بر چسب هم چندین نوع هست اینی که واسه شما گذاشته ضخامت بالاتری داره احتمالا و صفحه مات میشه ، یه مدل دیگه هم هست که ضخامت کمتری داره و صفحه کمتر مات میشه ولی بالاخره مات رو میشه و مهم نیست ، زیاد وسواس خرجش نکن

Hamed_jon
22-04-2013, 13:04
متاسفانه اطلاع کافی در این زمینه ندارم چون از گوشی برای کارای اینترنتی استفاده نمیکنم این سوالتون توی تاپیک گوشی گلکسی اس 3 مطرح کنین زودتر به جواب میرسین:n16:

مرسی، نه اونقدرا سوال خاصی نیس چون هنوز دیشب گرفتم و هنوز نرسیدم باهاش کار کنم پرسیدم وگرنه چیز خاصی نیس...:n05:

Hamed_jon
22-04-2013, 13:06
مبارک باشه ، مطمئن باش انتخاب خوبی کردی
در مورد بر چسب هم چندین نوع هست اینی که واسه شما گذاشته ضخامت بالاتری داره احتمالا و صفحه مات میشه ، یه مدل دیگه هم هست که ضخامت کمتری داره و صفحه کمتر مات میشه ولی بالاخره مات رو میشه و مهم نیست ، زیاد وسواس خرجش نکن

ممنون دوست عزیز، من این گوشی رو با کلی تحقیق از سایتای مختلف و کمک دوستانی مثل شما انتخاب کردم، در مورد برچسب ضدخش هم شاید من یکم وسواس میزارم ولی قبل از برچسب خیلی هلو بود و به نظر من قابل رقابت با رتینا...:n25:

clau
22-04-2013, 13:12
راستی اپدیت اندروید 4.1.2(jelly bean)هم براش در حال حاضر موجوده سر فرصت اپدیتش کن حالش ببر:n01:

Hamed_jon
22-04-2013, 13:14
راستی اپدیت اندروید 4.1.2(jelly bean)هم براش در حال حاضر موجوده سر فرصت اپدیتش کن حالش ببر:n01:

مرسی، خدارو شکر هم تاریخ گارانتیم دقیقا از همون روزی که خریدم شروع شده و هم ورژن اندروید بصورت پیشفرض 4.1.2 هست...

ol.mansoor
22-04-2013, 19:36
راستی بالاخره چند گیگشو خریدی ؟

Hamed_jon
22-04-2013, 19:38
راستی بالاخره چند گیگشو خریدی ؟

من 16 گیگشو خریدم، مگه 32 و 64 تو ایران هست؟

ol.mansoor
23-04-2013, 20:01
من 16 گیگشو خریدم، مگه 32 و 64 تو ایران هست؟

32 اش یزد هست 64 اش رو نپرسیدم