مشاهده نسخه کامل
: لطفا فوری: لپ تاپ خانگی با 2 میلیون ؟
berendji
12-04-2013, 14:15
دوستان همیشگی سلام.
با دو میلیون چه لپ تاپی بگیرم؟
مورد استفاده : دانشجویی (فیلم ، اینترنت ، گیم در حد معمولی!)
معیارها: دوام و بی دردسربودن ، صفحه نمایش بزرگ
هرچقدر هم بخونم که برند مهم نیست متاسفانه نمیتونم قبول کنم! با این بودجه سونی میشه گرفت؟
Thor God
12-04-2013, 21:33
با این بودجه سونی میشه گرفت چرا که نه ؟ ولی ضعیفه ...
من نظرم رو اچ پی هست مدل ۴۵۴۰ چون طرفدارای سونی معمولا انتخاب دومشون اچ پی یا ایسوس هست
از ایسر هم مدل v3 عالیه ...
البته هر دو این لپ تاپ ها مدل های i3 i5 و i7 دارن که قطعا با این بودجه میتونی i3 بخری البته g580 از لنوو هم هست که سی پی یو i5 داره ولی گرافیکش خیلی ضعیفه ( در حده آنبرد )
سوالی بود بفرما
berendji
12-04-2013, 21:58
ممنون دوست عزیز
درست فرمودی، با 4540 موافقم.فقط با i5 دیدم تو اینترنت 2 تومن.شما میگین قیمتش بالاتره؟( همون 4540 S هست دیگه؟ یا فرق دارن؟)
از نظر دوام مدل بی دردسریه؟
berendji
14-04-2013, 14:33
در مورد 4540 نگران چند موردم که تو نت خوندم:
یکی اینکه تعمیرکار ها hp رو سلطان خرابی های بی راه حل می دونن
دوم اینکه فروم ها پره از کاربرهایی که با نصب درایورها و کار با بلوتوث و وب کم این مدل مشکل دارن و خیلی وقت ها بی جواب موندن یا در بعضی موارد هم گفتن بایوس رو آپدیت کنید.
من رو بی دردسر بودن مدل تاکید دارم.نظرتون چیه؟
berendji
17-04-2013, 21:40
تبریک میگم.فروم بهترین و پربازدیدترین محله تماشای تاپییک ها شده.دیگه از کاربرای حرفه ای گذشته خبری نیست ظاهرا.
Devicestreet
17-04-2013, 21:56
در مورد 4540 نگران چند موردم که تو نت خوندم:
دوم اینکه فروم ها پره از کاربرهایی که با نصب درایورها و کار با بلوتوث و وب کم این مدل مشکل دارن و خیلی وقت ها بی جواب موندن یا در بعضی موارد هم گفتن بایوس رو آپدیت کنید.
من رو بی دردسر بودن مدل تاکید دارم.نظرتون چیه؟
سلام دوست عزیز من خودم 4540 دارم سلطان خرابی نیست و سلطان خنکی و مقاومته
وب کم مشکل نداره اما چیپ ارتباطات بی سیم این لپ تاپ رو دو شر کت میزنن اگه از ralinkباشه بلوتوث کار نمی کنه اگه از atheros باشه مشکلی نیست
در ضمن یکی از نقاط قوتش صفحه ضد بازتابه اصلا چشم رو خسته نمی کنه
berendji
17-04-2013, 23:38
چیپ ارتباطات بی سیم این لپ تاپ رو دو شر کت میزنن اگه از ralinkباشه بلوتوث کار نمی کنه اگه از atheros باشه مشکلی نیست
ممنونم دوست عزیز ؛ موقع خرید میشه تست کرد؟ یا راهی وجود داره که بفهمم ساخت کدوم شرکته؟
شما که این مدل رو دارین خیلی خوب میتونین نظر بدین: با این انتخاب موافقین یا گزینه بهتری وجود داره؟
Devicestreet
18-04-2013, 11:14
ممنونم دوست عزیز ؛ موقع خرید میشه تست کرد؟ یا راهی وجود داره که بفهمم ساخت کدوم شرکته؟
شما که این مدل رو دارین خیلی خوب میتونین نظر بدین: با این انتخاب موافقین یا گزینه بهتری وجود داره؟
کنار جعبه لپ تاپ دو برچسب وحود داره یکی کوتاهه و اطلاعاتی از قبیل mac adress و اینا رو میده و یکی بلنده
Description
QTY
item
Wlam ra 802.11bgn 1*1 ww
1
C1A03AV
این برای اون برچسب بلند هست
سطر اول چیزی نیست اما اگه سطر دوم رو توی بر چسب دیدی برای رلینکه و کار نمی کنه
من خودم این لپ تاپو تایید می کنم بهمن خریدمش باهاش crysis2&3 nfs the run nfs most wanted 2012 و 3ds max کار کردم برای من که مشکل نداره
در ضمن من با i5 این بازیو رو انجام دادم و گرافیکم radeon7650 با 2gb ddr3 هست
باید در یکی از سطر ها "WLAN A 802.11 bgn +BT WW" باشه
عزیز جان این کاملا طبیعیه . .
معمولا مدلهایی که فروششون زیاد باشه دست کاربرای مختلف میفته و احتمالات واسشون بیشتر میشه
berendji
18-04-2013, 22:22
ستون افقی اول چیزی نیست اما اگه ستون افقی دوم رو توی بر چسب دیدی برای رلینکه و کار نمی کنه
ببخشید دوست عزیز ، متوجه منظورتون ازستون افقی نشدم.فکر کنم منظورتون یا سطر بوده یا ستون عمودی.نه؟ آخه ستون که افقی نمیشه :n13:
Devicestreet
19-04-2013, 10:00
ببخشید دوست عزیز ، متوجه منظورتون ازستون افقی نشدم.فکر کنم منظورتون یا سطر بوده یا ستون عمودی.نه؟ آخه ستون که افقی نمیشه :n13:
:دی منظورم همون سطر دوم بود
سلام
ببخشید پس الان مال من کدومه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فک کنم مال من این مدل باشه!
انگار Ralink نیستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان من 2 تومن دارم به نظره شما لپ تاپ بگيرم يا سيستم خونگيمو ارتقا بدم؟؟؟
griefcottage
24-05-2013, 22:03
با این بودجه سونی میشه گرفت چرا که نه ؟ ولی ضعیفه ...
من نظرم رو اچ پی هست مدل ۴۵۴۰ چون طرفدارای سونی معمولا انتخاب دومشون اچ پی یا ایسوس هست
از ایسر هم مدل v3 عالیه ...
البته هر دو این لپ تاپ ها مدل های i3 i5 و i7 دارن که قطعا با این بودجه میتونی i3 بخری البته g580 از لنوو هم هست که سی پی یو i5 داره ولی گرافیکش خیلی ضعیفه ( در حده آنبرد )
سوالی بود بفرما
سلام
از روی تعصب این حرف رو نمیزنم ولی وافعا من وفتی V3 ایسر رو با 4540 مقایسه کردم اصلا 4540 چیز دیگس
v3 تو کارهای عادی به حدی داغ میکنه که نگو!
در جواب اون دوستمون که گفتن خدای خرابی hp هست
پسر خوب اون که میگی dell هست نه hp
jamaljamal951
24-05-2013, 22:21
اگه تونستی msi cx61 بگیر
cpu : i5 3230 m
vga : geforce gt 645 / 2 gb ddr3
تو این رنج یعنی i5 ها دارای کارت گرافیک فوق العاده قدرت مند هست
در ضمن کارت اولویت با کارت گرافیک قدرتمن تر هست همیشه چون i5 یا i7 زیاد تفوتی نداره پس اولویت رو بذار رو کارت گرافیک قدرتمند تا بازی ها رو هم پوشش بده و هم کارای کرافیکی رو
موفق باشی !
alilosting
03-06-2013, 15:48
P453 acer کانفیگ خیلی خوبی داره . 2200 تومنه ولی پردازندش Intel Ivy Bridge هست Core i5-3210M
گرافیکش nVidia GeForce GT 630M , 1GB
نمایشگر 15.6" HD LED
رنگ مشکی
وزن 2.5 کیلوگرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.