ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | نیمه نهایی

صفحه ها : 1 [2]

City 17
27-04-2013, 17:23
به نظر تو دادن 5 موقعيت گل خوب به بايرن وحشتناك،با وجود مشكلات دفاعى فراوون بارسا، عملكرد مناسبى نيست؟ منچستر و رئال هم بيشتر از اينها روى دروازه همديگه موقعيت ايجاد كردن ولى در نهايت بازى 1-1 تموم شد! خب اين وسط نقش دروازه بان چيه؟

6 موقعیت مسلم گلزنی (که دو تاشون گل، یکیشون پنالتی و سه تاشون تقریبا تک به تک بودن)، هر چند که دو گل مردود رو هم میشه حداقل موقعیت به حساب آورد و تعدادی موقعیت دیگه...
اما در جواب سوالت باید بگم که در صورتی میشه این رو یه عملکرد دفاعی مناسب دونست که از اون سمت تیم موقعیت هایی رو خلق کرده باشه، مثل بازی یونایتد و رئال که موقعیت ها بین دو تیم تقسیم شده بود.
بگذریم دیگه این از این قسمت که خیلی به درازا کشید...

يه سؤال فنى: نظرت در مورد بارساى امسال و شايعه حضور هاينكس در بارسا؟

فوق العاده موفق در لیگ، ناموفق در بازی های بزرگ نسبت به استانداردهای سال های اخیر بارسا.
اما در مورد هاینکس فعلا که شایعه های پیوستنش به همه تیم ها مطرحه! دوست داشتم از بایرن جدا نمیشد.
در شرایط فعلی محتمل ترین گزینه همچنان تیتو هست، اما در صورتی که هاینکس به بارسا بیاد، با سابقه و شناخت خوبی که از فوتبال اسپانیا داره در کنار شخصیت دوست داشتنیش به نظرم می تونه
گزینه ی مناسبی برای هدایت بارسا باشه، هر چند که این حضور قطعا تغییراتی رو در ساختار فعلی بارسا ایجاد می کنه چون هاینکس نشون داده که زیاد به تک چهره ها و ستاره ها اعتقاد نداره.

آرش-19
27-04-2013, 20:14
I have a Dream :n02: :n02: :n02:

رئال 3 - 0 دورتموند

بارسا 5 - 0 بایرن

Imagine all the people
seeing this dream come true :n04: :n28:
:n02:

خداوکیلی اگه این اتفاق بیوفته دیگه چطور تو چشم اسپانیائی های انجمن نگاه کنیم.
یه چیزی در حده لیگ دسته دوم اوکراین فوتبال اسپانیا رو کوبیدیم :n02: بعد یهو فینال
ال کلاسیکو بشه! من که فکر کنم یه 6 ماهی نیام اینجا پست بدم :n27:

Masoud King
27-04-2013, 22:52
یه چیزی در حده لیگ دسته دوم اوکراین فوتبال اسپانیا رو کوبیدیم :n02: بعد یهو فینال

نه آرش جان نگران باش ... مثل مقایسه ای که دوستان در مورد میلان دارند میشه مقایسه زیر رو انجام داد:

رئال تو خونه بارسا 3 تا زده و دابل کرده و این چیزا :دی >> دورتموند به رئال 4 تا زده و این فصل ازشون سر بوده تو هر سه بازی >> ما این فصل از دورتموند بردیم و ازشون سر بودیم >> پس حتما ما هم به بارسا تو خونش 3 تایی می زنیم دیگه حداقل کمش
: دی

گزینه ی مناسبی برای هدایت بارسا باشه، هر چند که این حضور قطعا تغییراتی رو در ساختار فعلی بارسا ایجاد می کنه چون هاینکس نشون داده که زیاد به تک چهره ها و ستاره ها اعتقاد نداره.
هاینکس تو اسپانیا بیشتر به رئال می خوره تا بارسا
کلا هرجا بره مجبوریم هوای تیمشو تا حدی که میشه داشته باشیم..

hojjatinho
28-04-2013, 01:04
واقعا توی فوتبال همه چی ممکنه ... فنیال الکلاسیکویی بشه فکر کنم من هم تا چند هفته ای پی سی نیام و کمی به درس و کار و زندگی برسم : دی

این بازی برگشت توی خونه هم حکایت خودش رو داره ...
البته به نظرم برای بارسا شرایط کمی متفاوته ...
اگر تیم فقط لحظه ای غفلت کنه و توپ رو در محوطه جریمه خودش ببینه می تونه گل بخوره و کار رو خیلی خیلی سخت کنه .

یکی یه جا نوشته بود : " شاید باورتون نشه ولی اگه بایرن از بازی برگشت انصراف بده این بارساست که حذف میشه !! " :دی

به هر حال امیدوارم بایرن و دورتموند بهترین نمایش خودشون رو در برگشت داشته باشند
و به کامل ترین و بهترین شکل ممکن به مصاف هم برند در خاک دشمن : دی

درباره حضور هاینکس در بارسلونا ؟! .. خب چه کاریه این همه اذیت کردن هواداران دو تیم و خرج پولهای بیت المال ...

نون و پنیر ارزونیتون یوپ رو نمی دیم بهتون .......پپ رو می دیم به خودتون دختر نخواستیم ازتون!:دی

comeback pep
28-04-2013, 06:57
واقعا توی فوتبال همه چی ممکنه ... فنیال الکلاسیکویی بشه فکر کنم من هم تا چند هفته ای پی سی نیام و کمی به درس و کار و زندگی برسم : دی این بازی برگشت توی خونه هم حکایت خودش رو داره ... البته به نظرم برای بارسا شرایط کمی متفاوته ...اگر تیم فقط لحظه ای غفلت کنه و توپ رو در محوطه جریمه خودش ببینه می تونه گل بخوره و کار رو خیلی خیلی سخت کنه . یکی یه جا نوشته بود : " شاید باورتون نشه ولی اگه بایرن از بازی برگشت انصراف بده این بارساست که حذف میشه !! " :دی به هر حال امیدوارم بایرن و دورتموند بهترین نمایش خودشون رو در برگشت داشته باشند و به کامل ترین و بهترین شکل ممکن به مصاف هم برند در خاک دشمن : دیدرباره حضور هاینکس در بارسلونا ؟! .. خب چه کاریه این همه اذیت کردن هواداران دو تیم و خرج پولهای بیت المال ...نون و پنیر ارزونیتون یوپ رو نمی دیم بهتون .......پپ رو می دیم به خودتون دختر نخواستیم ازتون!:دی1-يادمون نره كه پارسال آرسنال فقط يه گل ميخواست تا شكست 4-0 رفت رو جبران كنه! درسته كه بايرن، ميلان نيست، اما خب بارسا هم آرسنال نيست. پس هنوز يه اندك اميدى وجود داره2-آفرين! اگه پپ و هاينكس سرجاشون ميموندن، تا چند سال ديگه يه بارساى قدرتمند داشتيم و يه بايرن قدرتمند! چيزى كه من خيلى دوست دارم ببينم و فكر ميكنم به پيشرفت فوتبال هم كمك ميكرد.اما حالا بارسا بدون گوارديولا، بارسا اون بارساى سابق نيست درحاليكه بايرن با حضور پپ قويتر هم خواهد شد.يكى از حسرت هاى هميشگى من نديدن بازى بين بارساى پپ و بايرن يوپ هست!__________________________________________ ن: بحث حضور هاينكس در بارسا فقط يه شايعست ولى به نظر من ارزش بحث فنى رو داره. از الان دارم به دوران بعد از تيتو فكر ميكنم كه مربى بارسا كى ميتونه باشه؟شايد كسى مثل هاينكس كه تا حدى به اين سيستم آشنايى داره از سايرين مناسبتر باشه.

shamsoddin
28-04-2013, 11:29
Imagine all the people
seeing this dream come true :n04: :n28:

يعني شما روبروي يه تيم دست دو اکراين 30 درصد مالکيت داري و 3 تا گل هم ميگي در هم کوبيدن؟
عجب ليگي شده اين دسته 2 اکراين!:n02:

mohammad.asghari
28-04-2013, 19:42
اتحاد به سبک اسپانیایی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pcforlife
28-04-2013, 20:28
اتحاد به سبک اسپانیایی

چقدر هم این دو نفر اسپانیایی هستند!:n02::46:
:n16:

Masoud King
29-04-2013, 01:22
اظهار نظر کونته راجع به قدرت بایرن

FCBayern.ir - سرمربی یوونتوس ایتالیا عقیده دارد بایرن مونیخ این فصل دارای قدرت بسیار زیادی است و بدون شک می تواند عنوان قهرمانی مسابقات لیگ قهرمانان را تصاحب نماید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ؛ آنتونیو کونته در مصاحبه با شبکه اسپورت پرمییم ایتالیا درباره بابرن مونیخ می گوید : بایرن با شکست بارسا آن هم با نتیجه 4-0 بار دیگر قدرت خود را به همگان ثابت نمود. این یک فصل رویایی برای نماینده ژرمن ها می باشد."

سرمربی ایتالیایی که به احتمال زیاد بار دیگر تیمش قهرمان ایتالیا خواهد شد اضافه نمود : "بعد از شکست از بایرن مونیخ و حذف از لیگ قهرمانان وقتی به خانه رسیدم پسرم را بر خلاف همیشه که از شکست های یووه ناراحت و غمگین میشد را زیاد ناراحت ندیدم او به من گفت : پدر، ناراحت نباش تیم منتخب دنیا هم نمی توانند این بایرن مونیخ را شکست دهند."

کونته ادامه می دهد : "بعد از بازی با بارسلونا بار دیگر پسرم این موضوع را به من یاداوری نمود. من نیز به این موضوع اعتقاد دارم شاید هم حق با کیلینی یا مارکیزیو باشد که می گویند آنها (بایرن مونیخ) از کره دیگر مانند مریخ آمدند و بازی انها فرا زمینی و جادویی است. "

mohammad.asghari
29-04-2013, 18:01

مورينيو:
ميتوانيم نتيجه را جبران کنيم ؛ هيچ چيز غيرممکن نيست. اگر بورسيا ميخواهد ما را حذف کند؛ بايد سختی بکشد.

تیتو ویلانوا :
مسلما بایرن بهتر از ما بازی کرد اما ما به بازی برگشت خیلی امیدواریم چوون بازی در خانه ما انجام میشود و این به ما قدرت میدهد.

بردیا
29-04-2013, 21:15

آنچه باعث نگرانی سرمربی باتجربه باواریی هاست، دو اخطاره بودن شش بازیکن اصلی این تیم است که در صورت دریافت کارت زرد سوم، باعث می شود دیدار فینال را از دست بدهند
سایت گل- هرچند بایرن موفق شد در دیدار رفت با نتیجه 4-0 مقابل بارسا به پیروزی برسد و گام بلندی به سوی فینال ومبلی بردارد اما مطمئنا هاینکس نمی تواند ریسک کند و به چند بازیکن اصلی تیمش استراحت بدهد.
اما آنچه باعث نگرانی سرمربی باتجربه باواریی هاست، دو اخطاره بودن شش بازیکن اصلی این تیم است که در صورت دریافت کارت زرد سوم، باعث می شود دیدار فینال را از دست بدهند.
ماریو گومز، باستین شواین اشتایگر، خاوی مارتینس، دانته، لوئیس گوستاوو و فیلیپ لام، 6 بازیکنی هستند که در دیدار قبل مقابل بارسا دو اخطاره شدند و ممکن است مهمترین بازی فصل باواریایی ها را از دست بدهند. در این بین لوئیس گوستاوو که سال گذشته هم دیدار فینال مقابل چلسی را از دست داد، باید بیش از دیگران مراقب باشد.
در سمت مقابل، تنها دو بازیکن بارسا با خطر از دست دادن فینال احتمالی روبرو هستند. جرارد پیکه و الکس سونگ دو بازیکن دو اخطاره آبی و اناری ها هستند که با توجه به مشکلات دفاعی بارسا، از دست دادن آنها برای دیدار نهایی می تواند برای ویلانووا بسیار نگران کننده باشد.
در بین چهار مربی ای که تیم های شان در مرحله نیمه نهایی حضور دارند، یورگن کلوپ کمتر از بقیه نگرانی دارد. تنها بازیکن دو اخطاره زردها کوین گروس کروتس است که بازیکن ثابت تیم هم محسوب نمی شود.
رئالی ها هم دو بازیکن دو اخظاره دارند؛ سرخیو راموس و مایکل اسین که باید تلاش کنند در دیدار مقابل دورتموند، بدن دریافت کارت، تیم شان را به پیروزی برسانند.

kasra_khan2003
30-04-2013, 11:53
سرخیو راموس (1): در فکر انتقام هستیم/ من آماده زدن ضربه پنالتی‌ام! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/04/30/3942414/%D8%B3%D8%B1%D8%AE%DB%8C%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B3-1-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%DA%A9%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%85-%D9%87%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%86-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%D8%B6%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D9%85)

ستاره اسپانیایی رئال مادرید در صحبت‌هایی اعلام کرده که تیم رئال حرفش را در زمین مسابقه می‌زند
سایت گل – سرخیو راموس مدافع اسپانیایی باشگاه رئال مادرید اعلام کرده که تیمش به فکر انتقام گرفتن از دورتموند است. او در کنفرانس خبری تیمش قبل از مصاف با دورتموند شرکت کرد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد متن صحبت های راموس را در دوقسمت و به گزارش آ.اس برای شما آماده کرده‌ایم که در اینجا می‌توانید بخش اول صحبت‌های او را مطالعه کنید:
*هواداران رئال: چه خوب بازی کنیم و چه بد کسی نمی‌تواند به ما توهین کند.
*رختکن رئال: ما در فکر انتقام هستیم و انگیزه‌های زیادی داریم که ورق را برگردانیم. ما بی‌صبرانه در انتظار شروع بازی هستیم و دوست داریم که همین الان بازی شروع شود. تیم ما تمایل زیادی دارد تا انتقام بازی رفت را بگیرد.
*مورینیو گفته مهم فوتبال است و نه شرایط روحی: حق با اوست. مهم فوتبال است و باید حرف‌مان را در زمین مسابقه بزنیم. کاملا روشن است که بازی کردن در خانه و در اختیار داشتن هوادارانی که تا پای جان با ما هستند امتیاز بزرگی برای ماست. آنها می‌توانند ما را بالا ببرند ولی اگر ما تمرکز نداشته باشیم، این به هیچ دردی نخواهد خورد. همه چیز به خود ما بسته است و ما حرف‌مان را در داخل زمین خواهیم زد.
*نقش هواداران: ما به حمایت آنها امیدواریم و آنها هم انگیزه‌های زیادی دارند. به ویژه در چنین شرایط خاصی که ما با وجود نتیجه بد در بازی رفت، برای رسیدن به فینال می‌جنگیم. امیدوارم هواداران از ما حمایت کنند و از دقیقه اول بازی جو گرم و پرهیجانی به ورزشگاه بدهند. هر اتفاقی ممکن است رخ دهد ولی ما باید تا پای جان در زمین مسابقه مبارزه کنیم.
*بازی دورتموند: باید تمرکزمان را حفظ کنیم. دورتموند در مجموع تیم بزرگی است. موفقیت ما در گروی این است که تیمی منسجم داشته باشیم و وابسته به مهارت‌های فردی نباشیم. ما باید به خودمان اطمینان داشته باشیم. الان باید علیه نتیجه منفی بازی رفت بجنگیم ولی نباید بی‌دقتی کنیم. چون دراین صورت تیم حریف به گل خواهد رسید و کار ما به مراتب سخت‌تر خواهد شد. ما می‌خواهیم به دور بعد صعود کنیم. شرایط روحی تیم خوب است و من در انتظار بهترین نمایش ممکن از سوی تیم هستم. اگر بازی به ضربات پنالتی کشیده شود، من آماده زدن پنالتی هستم و هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.
* شیوه کاری رئال: ما همان‌طور که می‌دانیم و تا قبل از این هم کار کرده‌ایم، بازی خواهیم کرد. قبلا در مورد عملکرد تیم صحبت شده و منظورم به ارائه یک بازی فشرده و در دست گرفتن ریتم بازی است. اگر ریتم بازی را در دست بگیریم به مشکلی برنخواهیم خورد. هر چند که نتیجه بازی رفت نتیجه‌ای منفی برای ما بوده و کار سختی خواهیم داشت.
*دورتموند: دورتموند تیم بزرگی است و آنها این را در طول فصل به نمایش گذاشته‌اند. کار سختی است ولی اگر می‌خواهیم به فینال برسیم باید مقابل بهترین‌ها به پیروزی برسیم.
*نگرانی‌ها از ارائه یک بازی دفاعی از سوی دورتموند: باید صبر کنیم و ببینیم که برنامه‌ریزی آنها برای این بازی چطور خواهد بود. باید ببینیم که سرمربی ما هم چه برنامه‌هایی برای این بازی خواهد داشت و بعد از آن باید تمام تلاش‌مان را به کار بگیریم. ما خودمان را با هرآنچه که سرمربی‌مان بخواهد تطبیق می‌دهیم. بی‌صبرانه درانتظار شروع بازی هستیم.
*شرایط فیزیکی رئال: در بازی‌های قبلی تیم، به جز بازی چهارشنبه گذشته همیشه در دوئل‌های فردی برنده بوده‌ایم. نباید از ارزش‌های دورتموند غافل شویم. چون آنها در بازی رفت نمایش فوق‌العاده‌ای را به اجرا گذاشتند. پای انتقام درمیان است و این حس مثبتی است.

City 17
30-04-2013, 13:54
بازی امشب:

در مورد ترکیب، 1-3-2-4 همیشگی رو ترجیح میدم، به دو دلیل، دلیل اول و اصلی تر اینکه توی هیچ کدوم از سه بازی این فصلمون با دورتموند با اون سیستم و نفرات همیشگی به زمین نرفتیم، بازی
اول مارسلو/کوئنترائو و آربلوا رو نداشتیم، بازی دوم خدیرا به مصدومین اضافه شد و بازی آخر هم که به طور کلی با 3-4-4 و مودریچ بازی کردیم، دلیل دوم اینکه به خاطر عملکرد عالی دورتموند در کناره ها
سیستم 1-2-3-4 می تونه هم در دفاع و هم در حمله نتیجه ی بهتری داشته باشه، موردی که توی بازی رفت با نبود دی ماریا از اون به شدت ضربه خوردیم، پس چه بهتر که امشب با اون ترکیب همیشگی
شروع کنیم.

به هر صورت توی بازی امشب، مهم تر از تاکتیک اون جنگندگی بالا و گذاشتن تمام توان از طرف همه ی بازیکنای تیم و تماشاچیاست، امشب باید بر خلاف بازی رفت حتی برای 4 متر عرض و دو متر طول
بیشتر برنابئو نسبت به وستفالن هم برنامه داشته باشیم!

تا وقتی که هنوز گلی دریافت نکردیم شانس قابل قبولی داریم، اما ...
فقط یه کلین شیت در کل بازی های CL امسال داشتیم، موردی که امشب خیلی می تونه تعیین کننده باشه، توی مجموع سه بازی با دورتموند 4 گل زدیم و امشب تقریبا همین تعداد رو باید توی یک بازی
بزنیم. دورتموند این فصل در چهار بازی سه گل یا بیشتر دریافت کرده: شکست 3-2 در خانه هامبورگ و 1-4 در وستفالن، تساوی 3-3 در خانه آینتراخت، شکست 2-3 در خانه مقابل ولفسبورگ که البته
بخشیش مربوط میشه به مصدومیت پی در پی بعضی از بازیکنان دورتموند(یوسف می تونه جزئیات بیشتری بده) و فقط در سه بازی گلی به ثمر نرسونده: شکست 0-1 مقابل بایرن(حذفی)، تساوی 0-0
مقابل اشتوتگارت و با همون نتیجه مقابل مالاگا.

آمار رئال میزبان مقابل تیم های آلمانی در CL : 18 برد، 4 تساوی و 2 باخت
آمار دورتموند مهمان مقابل تیم های اسپانیایی در CL : 1 برد، 4 تساوی و 5 باخت
آمار رئال در بازی های رفت و برگشت حذفی CL مقابل تیم های آلمانی : 11 صعود، 7 حذف
آمار دورتموند در بازی های رفت و برگشت حذفی CL مقابل تیم های اسپانیایی : 4 صعود، 2 حذف

...

از آمار و احتمالات که بگذریم، تنها موردی که برای بازی امشب صادقه اینه که بعد از بازی رفت، چیزی برای از دست دادن نداریم، باید بهترین بازیمونو بکنیم و از اون سمت نیم نگاهی داشته باشیم به اینکه امشب با کدوم زنبور طرفیم : دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

comeback pep
30-04-2013, 18:38
رئال مادريد-دورتموند: من فكر ميكنم كه رئال اگه با تركيب هميشگيش يعنى حضور اوزيل به عنوان هافبك طراح و حضور دى ماريا و كريس به عنوان وينگر، بازى كنه ،موفق تر خواهد بود. تركيب 4-3-3 براى زمانى خوبه كه رئال قصد كنترل بازى رو داشته باشه نه حالا كه بايد 3 گل بزنه و گلى هم دريافت نكنه. خب اگه همون سيستم هميشگى به درستى پياده بشه، به دليل خوگرفتن بازيكنا بهش، هم بهتر ميتونن تو حملات كار كنن و هم اينكه با اضافه شدن دى ماريا و كريس به خط دفاع، ضد حملات دورتموند رو تا حدودى از كار بندازن. بنابراين من فكر ميكنم كه كريس و دى ماريا نقش بسيار زيادى در موفقيت يا عدم موفقيت رئال خواهند داشت. اگر شرايط طورى رقم بخوره كه رئال به 3 گل برسه، اون وقت 4-3-3 ميتونه مناسب باشه.نكته بعدى اينكه اگر رئال بخواد دورتموند رو از كار بندازه ، بايد گوندوگان و مهمتر از اون رويس رو از كار بندازه. يه جورايى اين دو نفر موتور محرك تيمشون هستن و تو بازى رفت هم اگه تأثيرشون بيشتر از لواندفسكى نبوده باشه، كمتر هم نيست. درمورد رويس فكر ميكنم كه مارك شدن توسط يه بازيكن كافى نيست و راه بهتر اينه كه ارتباطش با باقى هافبكها قطع بشه.____________________________________فكر ميكنم مهمترين بخش بازى 30 دقيقه اوله و اگر دورتموند تا اون زمان گل نخوره بار خودش رو به سوى فينال خواهد بست. - فارغ از هر نتيجه اى كه بدست بياد، خوشحالم كه امشب قطعا يه بازى زيبا ميبينم.

malkemid
30-04-2013, 19:13
امیدوارم مهاجم هامون...یکم موثر تر کار بکنن...بنزما که هیچی...ولی امیدوارم هیگوایین شبش باشه و فرصت طلب....

Masoud King
30-04-2013, 20:07
یعنی به همین راحتی 4 تا گل خوردین؟ : دی
+
دورتموند یه بار رئال رو تو دور گروهی در برنابئو به شدت اذیت کرد و نزدیک بود اونجا هم ببره
مطمئنا بازیکنای این تیم الان با جو استادیوم آشنایی بیشتر دارند و آماده تر هستند برای این جو سنگین.

تو همچین بازی هایی یه جور باید انتحاری عمل کرد
چون واقعا دیگه چیزی نیست برای رئال که بخواد از دست بده

دورتموند فقط باید مراقب گل زود هنگام باشه و بتونه همون اول بازی رو کند کنه و نزاره رئال به بازی سرعت بده
که البته تا حالا خیلی کم بود یا حتی نبوده که دورتموند بخواد بازی رو کنترل کنه و بیشتر به انتقال سریع توپ اصرار داره

وجود پپه هم در دفاع وسط می تونه یه امتیاز برای دورتموندی ها باشه..

باید نشست و دید که مورینیو چجوری روحیه تیمشو برای این بازی ترمیم کرده و افزایش داده ..
از اون طرف هم کلوپ مطمئنا دلش نمی خواد اینطور تصور بشه که برد دور رفت شانسی بوده و به نظرم این بازی برای هر دو تیم حیثیتی هست مخصوصا رئال..

mohammad.asghari
30-04-2013, 20:15
علاوه بر پویول ، اینیستا ، ژاوی و والدز هم امشب به ورزشگاه میرن

واقعا از این حرکتشون خوشم اومد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رئالیا هم باید فردا شب همینکارو کنن

malkemid
30-04-2013, 20:34
یعنی به همین راحتی 4 تا گل خوردین؟ : دی
+
دورتموند یه بار رئال رو تو دور گروهی در برنابئو به شدت اذیت کرد و نزدیک بود اونجا هم ببره
مطمئنا بازیکنای این تیم الان با جو استادیوم آشنایی بیشتر دارند و آماده تر هستند برای این جو سنگین.

تو همچین بازی هایی یه جور باید انتحاری عمل کرد
چون واقعا دیگه چیزی نیست برای رئال که بخواد از دست بده

دورتموند فقط باید مراقب گل زود هنگام باشه و بتونه همون اول بازی رو کند کنه و نزاره رئال به بازی سرعت بده
که البته تا حالا خیلی کم بود یا حتی نبوده که دورتموند بخواد بازی رو کنترل کنه و بیشتر به انتقال سریع توپ اصرار داره

وجود پپه هم در دفاع وسط می تونه یه امتیاز برای دورتموندی ها باشه..

باید نشست و دید که مورینیو چجوری روحیه تیمشو برای این بازی ترمیم کرده و افزایش داده ..
از اون طرف هم کلوپ مطمئنا دلش نمی خواد اینطور تصور بشه که برد دور رفت شانسی بوده و به نظرم این بازی برای هر دو تیم حیثیتی هست مخصوصا رئال..

واقعا راحت گل خوردیم!! واقعا! دو تا گل وسطی! که شوت ضعیفی زدن توپ بین بازیکنها گیر کرد رسید به لوا...بازیهای گروهی هم که گل به خودی آربلوا و اشتباهات پپه و کاسیاس...
کلا پپه تو بازیهای دورتموند نابود کرد مارو :n02:

علاوه بر پویول ، اینیستا ، ژاوی و والدز هم امشب به ورزشگاه میرن

واقعا از این حرکتشون خوشم اومد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رئالیا هم باید فردا شب همینکارو کنن

اینا فرداشب بازی دارن امشب میان تو ورزشگاه تشویق کنن؟ من که بعید می دونم! خودشون بازی به اون مهمی دارن. مگه ایرانه؟

D3vil_A
30-04-2013, 21:19
Real Madrid XI : Lopez - Essien - Ramos - Varane - Coentrao - Xabi - Modric - Ronaldo - Di Maria - Ozil - Higuain

پ.ن:
امشب دسته خراب رو بدن به دورتموند صلوات.... :n24:

aluminum
30-04-2013, 21:31
ترکیب دو تیم

Masoud King
30-04-2013, 21:43
پ.ن:
امشب دسته خراب رو بدن به دورتموند صلوات.... :n24:
یاد قبلنا بخیر
موقع بازی همه هجوم می بردن به سمت دسته ی سالم
اگه حریف میزبان بود معمولا دسته خراب هم بهت میوفتاد : دی

واقعا راحت گل خوردیم!! واقعا! دو تا گل وسطی! که شوت ضعیفی زدن توپ بین بازیکنها گیر کرد رسید به لوا...بازیهای گروهی هم که گل به خودی آربلوا و اشتباهات پپه و کاسیاس...
کلا پپه تو بازیهای دورتموند نابود کرد مارو :n02:
نه دیگه اینقدرم راحت نبود..
گل اول که از رو سانتر بود
گل دوم رویس داد به لول گل زد
گل سوم فقط همونطوری بود که گفتی .. ولی کار با توپ لواندوفسکی هم خیلی عالی بود .. فک نکنم هر کسی بتونه اونطوری اون توپ رو گل کنه
گل چهارم هم دیگه پنالتی بود
رویس و لوا موقعیت هم داشتن که نزدن..

کلا با بازی برگشت خیلی بهتر میشه جمع بندی کرد
چون من تا حالا رئال رو اونطوری سر در گم ندیده بودم اونم تیم مورینیو
+
خب نیم ساعت دیگه تا شروع بازی مونده
فک کنم بازی باید گل زیاد داشته باشه..
نتیجه رو 3 بر 2 به نفع دورتموند پیش بینی میکنم

aluminum
30-04-2013, 22:00
با اینکه دورتموند رو دوست دارم ولی خیلی دلم میخواد رئال 3-0 ببره تا فردا حال 3-4 نفر رو اساسی بگیرم:n10:

vahidgame
30-04-2013, 22:16
امشب اگه شب رئال باشه می تونه نتیجه رو جبران کنه و همون یه گل زده توی خونه حریف به کارش میاد.
ترکیب رئال به نظر خیلی هجومیه و اگه به گل زود هنگام برسه می تونه امیدوار به صعود باشه.
کلا میشه برای رئال شانس صعود قائل شد ولی با تمام احترام برای بارسا فکر نمی کنم فردا شب نتیجه خاصی رقم بخوره و دیگه این جزو عجایب فوتباله که بایرن آماده که بهترین تیم جام بوده با اختلاف 4 گل ببازه! اونم در حالی که بارسا در بهترین فرم ممکن نیست....

در مورد امشب پیش بینی من اینه که مورینیو کلا کاری می کنه کاریستون :دی
همین که از ابتدا از اکثر مهره های هجومیش استفاده کرده مشخصه که یه برنامه خاصی داره.
ولی در هر صورت اگه فرضا دورتموند حذف بشه هم چیزی از ارزش های این تیم بزرگ کم نمیشه...

Greedy
30-04-2013, 23:02
امشب اگه شب رئال باشه

امشب چه شبی هم بوده واسشون :n09:
=====
لواندوفسکی میتونست 5 مین گل هم بزنه بدشانسی اورد :دی

Hatek
30-04-2013, 23:07
کسایی که دارن بازی رو از کانال ایران میبینن
به صدای هادی طباطبائی دقت کردین که کپ صدای کیه؟
جومونگ:n02::n08:
خدایی شبیه نیست؟:n02:

این هیوملِس هم که خیابانی میگه همون هومِلس هست دیگه؟؟:n02:

.................................................. .......................
بعد بازی : واقعا دروازبانا تنها بازیکن هایی هستن که هیچوقت به اندازه کافی ازشون تشکر نمیشه شاید اگه دروازبان دورتموند نبود الان رئال فینالیست بود
اون طرف هم اگه رئال صعود میکرد صعودشو مدیون لوپز بود با این فوق واکنش هایی که امشب دیدیم
بهرحال تبریک به هر دو تیم بخاطر بازی زیبایی که انجام دادن
تبریک:n16:

Greedy
01-05-2013, 00:12
عجب بازی ای شد دقایق اخر
دورتموند و لواندوفسکی اینقدر راحت موقعیت های صددرصدشون خراب کردن که اخر رئال دو تا گل زد

Layken
01-05-2013, 00:17
من فکر می کردم فقط تیم های عربی هستن که وقت کشی میکنن و دراز به دارز وسط زمین ولو میشن ابرهای اسمون رو نگاه میکنن
اما مثل این که المانی ها از اونا ماهرتن ، ادم پاش قطع بشه اون قدر دیگه لوسش نمیکنه این بازیکنه از بس ولو موند رو زمین دیگه نبض بازی از سرعتش افتاد
واقعا جالبه !!!!!

yuseph
01-05-2013, 00:22
من فکر می کردم فقط تیم های عربی هستن که وقت کشی میکنن و دراز به دارز وسط زمین ولو میشن ابرهای اسمون رو نگاه میکنن
اما مثل این که المانی ها از اونا ماهرتن ، ادم پاش قطع بشه اون قدر دیگه لوسش نمیکنه این بازیکنه از بس ولو موند رو زمین دیگه نبض بازی از سرعتش افتاد
واقعا جالبه !!!!!

نه عزیز بندر بدبخت واقعا مصدوم شده بود.
دیدین که تعویض شدو سانتانا اومد به جاش.
حیفه آلمان رو با اعراب مقایسه میکنید.

malkemid
01-05-2013, 00:25
نه عزیز بندر بدبخت واقعا مصدوم شده بود.
دیدین که تعویض شدو سانتانا اومد به جاش.
حیفه آلمان رو با اعراب مقایسه میکنید.

از دقیقه 1...وقت کشی...خصوصا دروازه بانشون

yuseph
01-05-2013, 00:29
از دقیقه 1...وقت کشی...خصوصا دروازه بانشون

نه دیگه زیادی بزرگ نمایی میکنی.
درسته رئال شایسته بازی کرد و امکان صعود رو داشت اما اگر واقع بینانه نگاه کنیم.مصدومیت گوتزه و عدم استفاده از فرصتهامون دلیل بر این شد که اون 10دقیقه شورانگیز به وجود بیاد.

Masoud King
01-05-2013, 00:32
خوب اول از همه باز هم تبریک به روح کبیر رایش : دی

نزدیک بود که خدا رحم کنه

بازی رفت لوا یه موقعیت گل خراب کرد که پشت بندش گل خوردن اینجا هم اول بازی خراب کرد که رونالدو هم دقیقا مثه لوا ضریه زد..

دورتموند چنتا موقعیت خیلی عالی رو از دست داد که واقعا این بار نزدیک بود مثه مالاگا براش بد شه

اون آخر بازی هم واقعا دقایق خیلی سخت و نفس گیری بود و بازی انتحاری مورینیو خیلی خوب جواب داد

البته نباید نبود گوتزه رو هم فراموش کرد که واقعا خیلی تاثیر گذار بود

لوا واقعا هرچی هفته پیش خوب بود این هفته همش می زد در و دیوار !
اما کار هفته پیشش خیلی رو رئالیا فشار آورده بود .. مشخص بود : دی

خلاصه بردیم و نا عادلانه هم نبود .. دفاعی هم بازی نکردیم ... ضده فوتبال هم نبود

در ضمن از ساق های آتشین رونالدو کسی چیزی دید؟!

malkemid
01-05-2013, 00:33
نه دیگه زیادی بزرگ نمایی میکنی.درسته رئال شایسته بازی کرد و امکان صعود رو داشت اما اگر واقع بینانه نگاه کنیم.مصدومیت گوتزه و عدم استفاده از فرصتهامون دلیل بر این شد که اون 10دقیقه شورانگیز به وجود بیاد.اصلا...از همون اول شروع به وقت کشی کردن و هرچی به پایان بازی نزدیکتر می شدیم بیشتر می شد.شما 15 دقیقه شور انگیز اول بازی رو فراموش کردی ظاهرا...تک به تک هیگوایین...تکه به دو اوزیل! که پاس نداد...قیچی رونالدو...1 دونش گل می شد دیگه روند بازی خیلی فرق داشت.

گرافيكار
01-05-2013, 00:34
خب اولین نیمه نهایی هیجان انگیز تموم شد و باید تبریک بگم به طرفدارای دورتموند به ویژه یوسف عزیز که سالهاست با این تیم همراهه:n16:

با احترام به دورتموند فکر میکنم اگر رئال یکی از موقعیتهای ابتدای بازیش رو گل میکرد امشب این تیم هم به سرنوشت میلان دچار میشد
توی این جور بازیها گل اول 50 درصد کار رو تموم میکنه و تمرکز رو از تیم مدافع میگیره

دیدیم که دورتموندی که بعد از دقایق ابتدایی بازی کم کم خودشو پیدا کرد و خط دفاعیش با بازی خوب بازیکناش و تمرکز فوق العادشون آهنین به نظر میرسید بعد از خوردن اولین گل چقدر آشفته و بدون تمرکز به بازی ادامه داد

در واقع بازی دو تا نقطه حساس داشت که هر کدومش به تنهایی میتونست سرنوشت بازی رو خیلی زودتر مشخص کنه

یکی موقعیتهای ابتدای بازی رئال که استفاده نکرد
یکی موقیتهای ابتدای نیمه دوم دورتموند که از دست رفت و باعث شد در چرخش سوم بازی رئال امیدوارانه به بازی ادامه بده و کار رو به یک گل فاصله برسونه

در واقع دورتموند به خاطر بازیکنای جوانش امشب استعداد میلان شدن رو داشت اما تفاوتش این بود که تونست به سلامت یک سوم ابتدای بازی رو پشت سر بزاره

yuseph
01-05-2013, 00:40
اصلا...از همون اول شروع به وقت کشی کردن و هرچی به پایان بازی نزدیکتر می شدیم بیشتر می شد.شما 15 دقیقه شور انگیز اول بازی رو فراموش کردی ظاهرا...تک به تک هیگوایین...تکه به دو اوزیل! که پاس نداد...قیچی رونالدو...1 دونش گل می شد دیگه روند بازی خیلی فرق داشت.

خب کسی منکر بازی خوب رئال نشد.
رئال شایسته از دور مسابقات حذف شد.اما فراموش نکنیم که بازی امشب فقط ملاک نبوده و در مجموع دوبازی باید خوب عمل کنید.

yuseph
01-05-2013, 00:46
خب اولین نیمه نهایی هیجان انگیز تموم شد و باید تبریک بگم به طرفدارای دورتموند به ویژه یوسف عزیز که سالهاست با این تیم همراهه:n16:

با احترام به دورتموند فکر میکنم اگر رئال یکی از موقعیتهای ابتدای بازیش رو گل میکرد امشب این تیم هم به سرنوشت میلان دچار میشد
توی این جور بازیها گل اول 50 درصد کار رو تموم میکنه و تمرکز رو از تیم مدافع میگیره

دیدیم که دورتموندی که بعد از دقایق ابتدایی بازی کم کم خودشو پیدا کرد و خط دفاعیش با بازی خوب بازیکناش و تمرکز فوق العادشون آهنین به نظر میرسید بعد از خوردن اولین گل چقدر آشفته و بدون تمرکز به بازی ادامه داد

در واقع بازی دو تا نقطه حساس داشت که هر کدومش به تنهایی میتونست سرنوشت بازی رو خیلی زودتر مشخص کنه

یکی موقعیتهای ابتدای بازی رئال که استفاده نکرد
یکی موقیتهای ابتدای نیمه دوم دورتموند که از دست رفت و باعث شد در چرخش سوم بازی رئال امیدوارانه به بازی ادامه بده و کار رو به یک گل فاصله برسونه

در واقع دورتموند به خاطر بازیکنای جوانش امشب استعداد میلان شدن رو داشت اما تفاوتش این بود که تونست به سلامت یک سوم ابتدای بازی رو پشت سر بزاره

کاملا موافقم علی رضا جان.
دورتموند مستعد حذف شدن بود.
تجربه،جوانی تیم،نبود یه لیدر در زمین باعث شد توی اون 10دقیقه پایانی کار رو تموم شده فرض کنیم و به اصطلاح بازی رو وا دادیم.
ناگفته نمونه دورتموند نشون داد برای رسیدن به دروازه رئال کوچکترین مشکلی رو نداره!وهر وقت اراده کرد تونست موقعیت خلق کنه.اما دستور حمله ای وجود نداشت و بازیکنان فقط به فکر اداره بازی بودن.
شاید اگه مورینیو انتحاری کار نمیکرد همین 2گل هم به ثمر نمینشستن.
پ ن: مرسی علی رضا جان بابت تبریک.

malkemid
01-05-2013, 00:53
خب کسی منکر بازی خوب رئال نشد.
رئال شایسته از دور مسابقات حذف شد.اما فراموش نکنیم که بازی امشب فقط ملاک نبوده و در مجموع دوبازی باید خوب عمل کنید.

دورتموند تو اون پونزده دقیقه بازی رفت هرچی زد گل شد و رئال تو این 15 دقیقه اول بازی هرچی زد گل نشد...فرق دو تیم این بود...مضاف بر اینکه مجموع دو بازی و اینها توجیهی برای وقت کشی نیست.

ما امشب به نمی دونم بگم خودخواهی؟ بچه بازی؟ حماقت...به هر چی اوزیل باختیم. من جای باشگاه باشم نصف قراردادشو نمیدم! تک به دو رو زد بیرون همون اول بازی.

Layken
01-05-2013, 00:56
دورتموند تو اون پونزده دقیقه بازی رفت هرچی زد گل شد و رئال تو این 15 دقیقه اول بازی هرچی زد گل نشد...فرق دو تیم این بود...مضاف بر اینکه مجموع دو بازی و اینها توجیهی برای وقت کشی نیست.

ما امشب به نمی دونم بگم خودخواهی؟ بچه بازی؟ حماقت...به هر چی اوزیل باختیم. من جای باشگاه باشم نصف قراردادشو نمیدم! تک به دو رو زد بیرون همون اول بازی.

یعنی من مات مبهوت مونده بودم :n29: حالا پاس نمیداد می تونست کمی به توپ کات بده و به سمت مخالف دروازبان بزنه
اما دیگه پاس میداد که الان داشتیم جشن میگرفتیم

hojjatinho
01-05-2013, 00:58
تبریک به هوادران دورتموند و المان . بازی فوق العاده هیجان انگیزی بود .

10 دقیقه اول و 10 دقیقه اخر بازی رو که جدا کنیم بازی پایاپای بود و در بخشی دورتموند و در زمانی رئالی ها حمله می کردند .

متاسفانه مصدومیت گوتزه - کلیدی ترین مهره دورتموند در حملات سریع - خیلی بد موقع بود و جدای از پایین اوردن کیفیت دورتموند تمرکز رو هم از تیم و از مربی برای تعویض های بعدی گرفت .

با احترام به نظر همه ، فکر می کنم اگز دورتموند گل اول رو زودتر از این خورده بود قطعا اینقدر فشار تحمل نمی کرد .
خوردن گل در این زمان که دیگه فرصت برای جبران نمونده بدتر از خوردن گل زود هنگامه .
در واقع گل زمانی برای رئال به ثمر رسید که دیگه فرصت فکر کردن رو از یاران کلوپ و خودش گرفت به نوعی .

البته اگر دورتموند موقعیت های خوبی رو که به دست می اورد گل می کرد اوضاع می تونست خیلی هم بهتر بشه .

یک صحنه رویس عالی کار کرد و پاس داد به لوا که نتونست استفاده کنه . رویس می تونست خودش کار رو تموم کنه و پاس نده . در کل در کنار وایندفلر رویس امروز بهترین بود .

دورتمند استحقاق صعود و فینالیست شدن رو داشت . مزد بازی خوب رفت و 80 دقیقه بسته نگه داشتن دروازه در سانتیاگو برنابئو رو گرفت . جایی که کمتر تیمی می تونه گل نخوره .

به رئالی ها هم تبریک می گم که بازی خوبی رو انجام دادند و ابرومندانه از رسیدن به فینال باز ماندند .
داشتن این مورینیو برای این رئال حیاتیه و از دست دادنش فصل بعد می تونه گرون تموم بشه برای رئال به نظرم .

پ ن : بازی امروز نشون داد که گل زدن تو خانه حریف چقدر موضوع مهم و حیاتیه . امیدوارم فردا بایرن 1- مثل دقایقی از بازی امروز بی تجربه مثل دورتموند عمل نکنه . 2-بتونیم گل بزنیم .

به رویای فینال تمام المانی نزدیک تر شدیم ...

yuseph
01-05-2013, 01:01

خب قربون زبونت تیمی پیروز میدون میشه و صعود میکنه که بتونه از موقعیت هاش استفاده کنه و گل بزنه.
طبق همین اصل دورتموند از رئال در مجموع بهتر عمل کرده و صعود کرد.
در مورد وقت کشی با شما مخالفم.کمی عینک تعصب رو بزاری کنار میبینی که اشتباه میکنی.به قول خودت اگه اوزیل تو اون موقعیت بهتر عمل میکرد داستان چیز دیگه ای میشد.پس گل نزدن رئال و عدم موفقیتش ربطی به وقت کشی نداشت.

malkemid
01-05-2013, 01:05
خب قربون زبونت تیمی پیروز میدون میشه و صعود میکنه که بتونه از موقعیت هاش استفاده کنه و گل بزنه.
طبق همین اصل دورتموند از رئال در مجموع بهتر عمل کرده و صعود کرد.
در مورد وقت کشی با شما مخالفم.کمی عینک تعصب رو بزاری کنار میبینی که اشتباه میکنی.به قول خودت اگه اوزیل تو اون موقعیت بهتر عمل میکرد داستان چیز دیگه ای میشد.پس گل نزدن رئال و عدم موفقیتش ربطی به وقت کشی نداشت.

در اینکه ما خودمون با بد شانسی یا بی دقتی باعث حذف شدیم شکی نیست. اون مثلا 4-5 دقیقه ای که دورتمون وقت تلف کرد هم شاید اتفاقی نمی افتاد. منتها تو نیمه نهایی چمپیونز لیگ، تو این سطح، اینطور وقت تلف کردن شایسته و شرافتمندانه نیست. شما هم عینک طرفداری رو برداری این نکته رو می بینی.

Actros
01-05-2013, 01:15
در اینکه ما خودمون با بد شانسی یا بی دقتی باعث حذف شدیم شکی نیست. اون مثلا 4-5 دقیقه ای که دورتمون وقت تلف کرد هم شاید اتفاقی نمی افتاد. منتها تو نیمه نهایی چمپیونز لیگ، تو این سطح، اینطور وقت تلف کردن شایسته و شرافتمندانه نیست. شما هم عینک طرفداری رو برداری این نکته رو می بینی.
برادر من کدوم وقت کشی ؟ بندر مصدون شد نمیتونست راه بره تعویضش کرد داور هم 6دقیقه وقت گرفت که تازه زیادم بود . اون صحنه کلا 3 دقیقه نشد !
داداش هر تیمی میتونه وقت کشی کنه ولی دورتموند اصلا این کار و بلد نیست ! باور کن

malkemid
01-05-2013, 01:25
برادر من کدوم وقت کشی ؟ بندر مصدون شد نمیتونست راه بره تعویضش کرد داور هم 6دقیقه وقت گرفت که تازه زیادم بود . اون صحنه کلا 3 دقیقه نشد !
داداش هر تیمی میتونه وقت کشی کنه ولی دورتموند اصلا این کار و بلد نیست ! باور کن

شما فیلم بازی رو 1 بار دیگه ببین! اون صحنه بندر رو نمیگم...از دقیقه 1 بازی...دروازه بان رو زیر نظر بگیر...دیگه اون صحنه که گل خوردن بودن پریده بود رو توپ رو که دیدی؟ یه اوت می شد سلانه سلانه دو ساعت طول می کشید بیان پرت کنن! تک تک ضربات شروع مجدد رو با تاخیر می زد.

بازم میگم شاید این چند دقیقه می تونست بی تاثیر هم باشه ، ولی اصلا مردونه نیست اینطور بازی کردن. شما بازی تیم ملی خودمونو ببین با مثلا بحرین...چقدر از نظر عصبی رو بازیکنهای ما تاثیر
داشت؟

5 تا تعویض داشت وقت اضافه داره اینم برای خودش.

Masoud King
01-05-2013, 01:36
شما فیلم بازی رو 1 بار دیگه ببین! اون صحنه بندر رو نمیگم...از دقیقه 1 بازی...دروازه بان رو زیر نظر بگیر...دیگه اون صحنه که گل خوردن بودن پریده بود رو توپ رو که دیدی؟ یه اوت می شد سلانه سلانه دو ساعت طول می کشید بیان پرت کنن! تک تک ضربات شروع مجدد رو با تاخیر می زد.

بازم میگم شاید این چند دقیقه می تونست بی تاثیر هم باشه ، ولی اصلا مردونه نیست اینطور بازی کردن. شما بازی تیم ملی خودمونو ببین با مثلا بحرین...چقدر از نظر عصبی رو بازیکنهای ما تاثیر
داشت؟

5 تا تعویض داشت وقت اضافه داره اینم برای خودش.
اینکه جلو باشی و عجله ای نداشته باشی برا شروع سریع بازی خیلی عادی هست..

وقتی تیمت زیر فشاره این معقول ترین راه برای وقفه انداختنه..

یعنی رئال اگه جلو بود بازم اینقدر سریع بازی رو به جریان مینداخت؟!

بعدش دوست عزیز دارین عربا رو با اینا مقایسه میکنین ... این همه لوا رو زدن وسط زمین .. راموس قربونش برم فقط می زد تو سر و صورتش..
یه بار وقت کشی کرد؟!

دارین گیر های بنی اسرائیلی میدین..

nw_nk
01-05-2013, 01:37

نیمه نهایی پارسال دروگبا نیمه اول تنهایی 5 بار خوابید روی زمین
سه سال قبل سزار اینتر نیم ساعت نشده داور رو مجبور کرد بهش کارت بده
فقط بدونید ما چی می کشیم

malkemid
01-05-2013, 01:43
اینکه جلو باشی و عجله ای نداشته باشی برا شروع سریع بازی خیلی عادی هست..

وقتی تیمت زیر فشاره این معقول ترین راه برای وقفه انداختنه..

یعنی رئال اگه جلو بود بازم اینقدر سریع بازی رو به جریان مینداخت؟!

بعدش دوست عزیز دارین عربا رو با اینا مقایسه میکنین ... این همه لوا رو زدن وسط زمین .. راموس قربونش برم فقط می زد تو سر و صورتش..
یه بار وقت کشی کرد؟!

دارین گیر های بنی اسرائیلی میدین..

اگه به زدن باشه، که دورتموند هم خوب می زد! آلونسو رو همچین زد من فکر کردم مرد...فوتبال همینه...خطا داره، ضربه داره، ولی وقت تلف کردن جزو بازی نیست. دروازه بان پریده توپو نمیده یاد عربها نمی افتی؟!

در ضمن معقول ترین راه لزوما شرافتمندانه هم نیست. من هم نگفتم عجله داشته باشن...عادی باشن.

فقط بدونید ما چی می کشیم

من چون تو اون بازی طرفدار هیچ تیمی نبودم به چشمم نیومده...ولی به چشم طرفدارای بارسا اومده و حتما از اونور به چشم طرفدارای چلسی نیومده! الانم همینه...آلمانی ها میگن خیلی عادی بوده همه اینا...

Masoud King
01-05-2013, 01:53
اگه به زدن باشه، که دورتموند هم خوب می زد! آلونسو رو همچین زد من فکر کردم مرد...فوتبال همینه...خطا داره، ضربه داره، ولی وقت تلف کردن جزو بازی نیست. دروازه بان پریده توپو نمیده یاد عربها نمی افتی؟!

در ضمن معقول ترین راه لزوما شرافتمندانه هم نیست.
اونکه توپ رو زد بنده خدا..

شما یه جوری میگی انگار فوتبال ندیدی..

منکه هر بازی ای دیدم و تیم جلو بوده ... عجله ای برای شروع بازی نداشته
اگه وقت کشی بود چرا داور تذکر نمی داد؟! اینطور وقت کشی ها حتی اخطار هم داره..

همه تیما همین کار رو میکنن.. خیلی عادیه .. نمی دونم واقعا چرا اینقد امشب این موضوع حساس شده

اینکه میگین شرافتمندانه نیست هم خیلی حرف ناجوریه...

malkemid
01-05-2013, 01:56
اونکه توپ رو زد بنده خدا..

شما یه جوری میگی انگار فوتبال ندیدی..

منکه هر بازی ای دیدم و تیم جلو بوده ... عجله ای برای شروع بازی نداشته
اگه وقت کشی بود چرا داور تذکر نمی داد؟! اینطور وقت کشی ها حتی اخطار هم داره..

همه تیما همین کار رو میکنن.. خیلی عادیه .. نمی دونم واقعا چرا اینقد امشب این موضوع حساس شده

اینکه میگین شرافتمندانه نیست هم خیلی حرف ناجوریه...

اگه توپو زد چرا داور خطا گرفت؟!

نه ما اولین باره فوتبال می بینیم!

داور هم یکی دو بار تذکر داد به دروازه بان.اما اگه کارت می داد حساب دستشون میومد.

صحنه آخر بازی...طرف قشنگ رونالدو رو هل داد. نظری ندارین؟

Masoud King
01-05-2013, 02:03
اگه توپو زد چرا داور خطا گرفت؟!

نه ما اولین باره فوتبال می بینیم!

داور هم یکی دو بار تذکر داد به دروازه بان.اما اگه کارت می داد حساب دستشون میومد.

خوب بازی خطرناک بود
هم توپ رو زد و هم پا .. اگه اون حرکت فقط پا رو میزد مطمئنا خیلی فرق می کرد رفتار داور..
ولی تو سر و صورت نمیزد
همین ژاوی یکی زد تو صورت لوا ... کلا انگار دعوا داشتن با بنده خدا

انشالله یه بازی میرسه که همین رئال جلو هست و تو پرتاب اوت ها دقیقا همین کار میبینی و مطمئنا زیاد هم دیدی..

یعنی شما میگی اون پنالتی بود؟!
اگه بخواین اونو پنالتی حساب کنین باید حرکت راموس رو لوا رو تو 18 که از پشت پرید حلش داد رو هم خطا بگیری دیگه..

فقط بدونید ما چی می کشیم
شما چی میکشین؟
دیگه همه می دونن شیرجه های دوستان رو..
والا جالبه
همون بازی اینتر :

تصویر خودش واضح هست!
نتیجه این حرکت چی بود؟ خودتون بگین..

hojjatinho
01-05-2013, 02:05
اعتارض های بی خودی به داور ؛ این شرافتمندانه نیست !

گاه و بی گاه زدن تو سر و صورت بازیکن حریف ؛ این شرافتمندانه نیست !

تمارز های پشت سر هم و به قولی " فیلم بازی کردن " ؛ این شرافتمندانه نیست !

مصاحبه های تاثیر گزار روی داوری ؛ این شرافتمندانه نیست !

و ...

اینها مشخصه های بازی ناجوانمردانه و نامنصفانه هست و امروز هیچ کدوم از اینا رو از دورتموند و تیمش ندیدیم .

تاخیر در جریان بازی و نه وقت کشی امری خیلی طبیعی هست برای یک تیمی که نتیجه دلخواهش رو گرفته .

بازیکن دورتموند مصدوم شد در حدی که تعویض شد ... بی انصافی واژه کمی هست اگر اینو وقت کشی بدونیم !! داور هم که به جای 5 دقیقه 6 و نیم دقیقه وقت اضافی گرفت .

اگر فوتبال المان رو دنبال می کردید می دیدید و متوجه می شدید که وقت کشی اینقدر در فوتبال المان بی معنی و تعریف نشده هست که وقت های اضافی داور ها ماکسیمم 2 دقیقه هست !

malkemid
01-05-2013, 02:09
خوب بازی خطرناک بود
هم توپ رو زد و هم پا .. اگه اون حرکت فقط پا رو میزد مطمئنا خیلی فرق می کرد رفتار داور..
ولی تو سر و صورت نمیزد
همین ژاوی یکی زد تو صورت لوا ... کلا انگار دعوا داشتن با بنده خدا

انشالله یه بازی میرسه که همین رئال جلو هست و تو پرتاب اوت ها دقیقا همین کار میبینی و مطمئنا زیاد هم دیدی..

دیگه بالاخره چی بود؟ بازی خطرناک بود؟ توپ رو زد؟ پا رو زد؟ هردو رو زد؟!

اینکه دقیقا همین کار رو می بینم یعنی وقت کشی رو می بینم؟ اوکی پس بحثی نمی مونه.

امیدوارم فردا شب بارسلونا ببره که این رویای فینال آلمانی تون نابود بشه :n02: گرچه...سه تا گل مردود خوردن رو جبران کردنش سخته.

اعتارض های بی خودی به داور ؛ این شرافتمندانه نیست !

گاه و بی گاه زدن تو سر و صورت بازیکن حریف ؛ این شرافتمندانه نیست !

تمارز های پشت سر هم و به قولی " فیلم بازی کردن " ؛ این شرافتمندانه نیست !

مصاحبه های تاثیر گزار روی داوری ؛ این شرافتمندانه نیست !

تمارض که آقای رویس استاده درش. بله ..
اعتراض به داوری...دورتموندی ها اصلا اعتراض نمی کردن؟!
اگه مصاحبه رو داور تاثیر داشت که ...

بگذریم...بیشتر بحث کنیم ممکنه به این نتیجه برسیم که وقت کشی شرافتمندانست. بهتره ادامه ندیم.

تبریک به هوادارای دورتموند بابت صعود.

تبریک به رئالیها بخاطر اینکه تیممون عالی بازی کرد و اگه بد شانس نبود و اوزیل هم خودخواه نبود، الان می شد ما صعود کرده باشیم.

Masoud King
01-05-2013, 02:22
دیگه بالاخره چی بود؟ بازی خطرناک بود؟ توپ رو زد؟ پا رو زد؟ هردو رو زد؟!
وقتی هم توپ رو بزنی و هم پا رو میشه بازی خطرناک و خطا میشه
چرا اینقد برای خودت میپیچونی قضیه رو؟ : دی

اینکه دقیقا همین کار رو می بینم یعنی وقت کشی رو می بینم؟ اوکی پس بحثی نمی مونه.
کسی گفت وقت کشی؟!
شما هرچی دوس داری برداشت میکنی..
واقعا بحث وقت کشی اصلا جالب نیست .. چون همچین چیزی در میون نبوده

امیدوارم فردا شب بارسلونا ببره که این رویای فینال آلمانی تو نابود بشه :n02: گرچه...سه تا گل مردود خوردن رو جبران کردنش سخته.
زبونت رو گاز بگیر : دی
رویای فینال آلمانی تا الان کلیش برآورده شده .. فقط اگه مثه خواب های خوش آخرش یکی بیدارت نکنه : دی

بعدشم ما ببازیم به کجی زمین و مه و خورشید فلک گیر نمیدیم .. باختیم دیگه..

در مورد اون قسمت بولد هم که زدی تو خاکی برادر .. کاش در مورد پنالتی ها هم میگفتی یه گوشه اون وسط مسطا
ملالی نیست... دیگه همیشه باید باخت ها یه جوری توجیه بشه

hojjatinho
01-05-2013, 02:30
سه تا گل مردود خوردن رو جبران کردنش سخته

4 تا مردود بود برادر 4 تا !:دی تازه زمین رو هم اب داده بودیم !: دی

البته بازی امشب نشون داد جبران کردن این نتایج در بازی برگشتی که میزبان هستی نشدنی هم نیست . به خصوص وقتی تیم مقابلت بارسلونا باشه .

خلاصه هنوز اسم ما رو با "مداد" بنویسید تو فینال : دی

Reza31001
01-05-2013, 02:54
من چون تو اون بازی طرفدار هیچ تیمی نبودم به چشمم نیومده...ولی به چشم طرفدارای بارسا اومده و حتما از اونور به چشم طرفدارای چلسی نیومده! الانم همینه...آلمانی ها میگن خیلی عادی بوده همه اینا...
همینه
وقت کشی رو باید از دید نفر سوم نگاه کرد
وگرنه نظر طرفدارای دو تیمی که بازی دارن واضحه

B3HZ@D
01-05-2013, 02:55
درود
بازی زیبایی بود مخصوصا اون اواخر بازی که نتیجه دو بر صفر شده بود هیجانش فوق العاده شده بود :n02: برای من که بی طرف بودم خیلی لذت داشت این صحنه ها {البته صحنه فوتبالی منظورمه}:n02:

بخوایم منصفانه نگاه کنیم بازی دو تیم پایاپای و برابر بود و هر دو تیم موقعیت های مهم و خوبی رو از دست دادن که اگر هر کدام از اونا گل شده بود میتونست روند بازی رو به نفع یکی از دو تیم تغییر بده.
تک به تک اوزیل که به اوت رفت و ضربه رونالدو به بالای دروازه برای رئال , ضربه ی لواندوفکسی به تیر دروازه و اون صحنه ای که گوندوگان به نوعی دروازه خالی رو از دست داد {البته از واکنش عالی لوپز نباید غافل شد ولی میشد ضربه رو بهتر زد}
در کل موقعیت های زیادی توی این بازی از دست رفت و اگه نصف اون موقعیت ها گل شده بود فکر کنم نتیجه عجیبی رقم میخورد!

در مورد صحنه هایی که دوستان در موردش بحث کردن به نظر من نمیشه اسمش رو تلف کردن وقت گذاشت .
توی خیلی از بازی ها این صحنه ها اتفاق می افته که با کمی تاخیر بازی رو شروع کنن . مخصوصا تیم هایی که نتیجه به نفع اوناست از این مسئله برای وارد کردن فشار روانی به بازیکنان حریف استفاده میکنن .
اگه بازی های لیگ های اروپایی رو هم دقت کنین همچین صحنه هایی به وفور دیده میشه که دروازه بان با تاخیر بازی رو شروع میکنه یا این که دیگر بازیکنان با همین روش اقدام به شروع مجدد بازی میکنن .
اون صحنه هم بندِر واقعا مصدوم شده بود و برای اتلاف وقت نبود . صحنه این چنینی دیگه ای توی بازی دیده نشد.

در هر صورت بازی خوبی بود و واقعا لذت بردیم .
اگه بخوایم نتیجه گیری کنیم و عملکرد کلی رو در نظر بگیریم , دورتموند شایسته رسیدن به فینال بود که جا داره به هوادارانش تبریک بگم .
رئال هم در این دیدار خوب بازی کرد ولی حریفش تیم سرسختی بود .

به نظر من :

رویس و سوبوتیچ و ویندفلر بهترین بازیکنان دورتموند بودن .

دیه گو لوپز و راموس و مودریچ بهترین بازیکنان رئال بودن.

yuseph
01-05-2013, 08:30
رئال مادرید 2-0 دورتموند [لندنی رویایی در انتظار پسران طلایی] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دورتموند علی رقم شکست برابر رئال مادرید در اسپانیا راهی فینال لیگ قهرمانان اروپا در لندن شد.
به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ لحظاتی پیش جدال فوق العاده حساس دورتموند برابر رئال مادرید در چارچوب دور برگشت از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان در مادرید اسپانیا با پیروزی 2-0 تیم اسپانیایی برابر بروسیا دورتموند به پایان رسید، اما علی رقم این شکست بیرون از خانه طلایی پوشان دورتموند با برتری 3-4 در مجموع مسافر ومبلی لندن شدند تا پس از 16 سال در آستانه قهرمانی دیگری در اروپا باشند.
رئال مادرید که چیزی برای از دست دادن نداشت برای جبران شکست 1-4 در دیدار رفت، بازی را هجومی آغاز کرد اما موفق به گلزنی در نیمه نخست نشد، دفاع مستحکم دورتموند مانع از فروپاشی دروازه رومن وایدنفلر شد.
اما خبر بد برای دورتموندی ها مصدومیت ماریو گوتزه در دقایق ابتدایی بازی بود که به ناچار مجبور به ترک زمین شد تا گروسکویتز جای او را در زمین پر کند.
اما نیمه دوم داستان فرق کرد، پسران کلوپ جلوتر آمدند و فرصتهای ایده آلی را خلق کردند، فرصتهایی که به اشکالی ناباورانه توسط گوندوگان و لواندوفسکی تبدیل به گل نشد، که اگر دورتموند موفق به گلزنی میشد شاید تمام آرزوهای مورینیو و شاگردانش تبدیل به یاس میشد.
ورق برای مادریدی ها برگشت تا از عدم گلزنی شاگردان کلوپ بهترین بهره را ببرند و فشار سنگینی روی دورازه دورتموند هموار کنند که واکنشهای وایدنفلر مانع از گلزنی آنها شد تا اینکه در دقیقه 83 بنزما موفق به گشودن دروازه دورتموند شد.
کمی استرس به هواداران دورتموند وارد شد زیرا دیگر حاشیه امنیت سه گله طلایی پوشان پابرجا نبود.
رئال که خود را در آستانه حذفی خانگی میدید فشار حملات را افزایش داد تا اینکه سرجیو راموس موفق شد گل دوم را هم وارد دروازه دورتموند کند! تیم بی شکست لیگ قهرمانان حالا باید رکورد بی شکستی را فراموش کرده و فقط به صعود به فینال بیاندیشد.
به جرات میتوان گفت بسیاری از هواداران دورتموند تاب دیدن لحظات پایانی را نداشتند.
5 دقیقه وقت اضافه توسط وب انگلیسی اعلام شد.
5 دقیقه ای پر از استرس برای هوادارن دورتموند، اما در این 5 دقیقه نیز شاگردان کلوپ با هوشمندی موفق به کنترل بازی شدند تا با به صدا در آمدن سوت پایان بازی رویای ومبلی برای پسران طلایی و هوادارانشان در سرتاسر جهان به حقیقت تبدیل شود.
دورتموند با پیروزی 3-4 در مجموع برابر رئال مادرید به عنوان نخستین فینالیست لیگ قهرمانان اروپا فصل 2012/2013 مسافر لندن شد و حالا باید در انتظار رقیب خود در این فینال، از میان تیمهای بایرن مونیخ و بارسلونا باشد.

عاقا دیشب نرسیدم از جواد خان بگم:
هیومه لس نام جدیدی بود که ایشون روی هوملس مدافع دورتموند گذاشت.
ده بار جای پیژک و بندر رو اشتباه میگفت.
دورتموند هنوز جام حذفی رو داره.
یه بار هم اسم فلیپ سانتانا رو نگفت و به جاش از کلمه"بازیکن دورتموند"استفاده کرد.
وچند جک دیگه ...
پ ن:نمیدونستم دیشب بخندم به جواد یا از استرس شربت آبلیمو بزنم:n02:

kasra_khan2003
01-05-2013, 08:38
رئال 2– دورتموند صفر؛کلوپ مسافر بهشت / پایان تلخ مورینیو دریک قدمی رویا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سایت گل – دیر بود. خیلی دیر. رئال مادرید زمانی به خود آمد که دیگر بازی داشت تمام می‌شد و فرصتی برای جبران سه گل خورده نبود. آنها بروسیا دورتموند را بردند، اما نتوانستند به دیدار نهایی راه یابند و رویای لادسیما حداقل یک سال دیگر به تعویق افتاد. با این حال نمایش پرهیجان آنها در دقایق پایانی چنان بود که طرفدارانشان به خود ببالند و تیم را ایستاده تشویق کنند.
دورتموند حملات اولیه رئال را تاب آورد و حتی موقعیت‌های بسیار خوبی داشت که می‌توانست باعث شود شکست رئال تحقیرآمیزتر هم شود.
گونسالو ایگواین در همان دقیقه 4 می‌توانست گل بزند اما شوت او روی پاس مسعود اوزیل به سمتی رفت که رومن وایدنفلر ایستاده بود. سپس پاس خوب ایلکای گون‌دوغان به روبرت لواندوفسکی رسید اما ضربه او را دیه‌گو لوپس دفع کرد.
اندکی بعد رونالدو موقعیتی مشابه یافت ولی نتوانست از فاصله‌ای نزدیک دروازه وایدنفلر را باز کند و سپس اوزیل هم در شرایطی که ایگواین فرصتی عالی داشت با خودخواهی توپ را به بیرون زد.
دورتموند در همان اوایل بازی ضربه سختی خورد. ماریو گوتزه لنگ‌لنگان زمین را ترک کرد و جایش را به کوین گروسکروتس داد.
تب و تاب بازی پس از حملات اولیه فروکش کرد و دورتموند آرامش و توازن خود را بازیافت و بازی را آرام کرد. آنها در ادامه نیمه اول تیم برتر بودند.
دقایقی پس از آغاز نیمه دوم بود که ورزشگاه برنابئو نفسی به راحتی کشید. لواندوفسکی که در بازی رفت با چهار گل ستاره دیدار بود دو موقعیت عالی را از دست داد. او ابتدا روی پاس عالی گروسکروتس به پیش تاخت اما ضربه‌اش را به آسمان زد. سپس مارکو روییس فراری عالی داشت و توپ را به او سپرد که ضربه مهاجم لهستانی به تیر دروازه برخورد کرد و پس از فرود آمدن در نزدیکی خط دروازه برگشت.
دورتموندی‌ها به حملات خوب خود ادامه می‌دادند. یک بار روییس که نمایش بسیار خوبی داشت توپ را به گون‌دوغان در مقابل دروازه سپرد اما او نشان داد قدرت گل‌زنی بالایی ندارد و توپی که یک مهاجم آن را به‌راحتی گل می‌کرد را به دستان لوپس زد. بیرون رفتن فابیو کوئنترائو و جانشین شدن کاکا باعث شده بود خط دفاعی رئال آسیب‌پذیر شود و دورتموند به‌خوبی این نکته را دریافته بود.
مادرید سرانجام در دقیقه 84 به گل رسید. کاکا توپ را به اوزیل سپرد، او هم آن را روی دروازه ارسال کرد و کریم بنزمای تازه‌وارد با بغل پایی از فاصله نزدیک گل زد.
رئال دست به حملات خوفناکی زد و در دقیقه 88 به گل دوم هم رسید. کریم بنزما توپ را برای سرخیو راموس کاشت و او که در نزدیکی محوطه شش‌قدم انبوهی از بازیکنان را مقابل خود می‌دید توپ را به جایی زد که باید می زد؛ به سقف دروازه.
اما ادامه بازی با وقت‌کشی دورتموندی‌ها سپری شد. هوارد وب پنج دقیقه وقت تلف‌شده گرفت و در دقیقه 96 بود که رونالدو به سمت دروازه وایدنفلر تاخت و پس از این که خود را به فلیپه سانتانا زد به زمین افتاد که داور اعتقادی به پنالتی نداشت و سوت پایان بازی را زد.
اکنون باید دید فینال تمام‌آلمانی است یا این که بارسلونا با شگفتی به فینال می‌رسد.

کلوپ: ما خوش‌شانس و شایسته صعود بودیم / خونسردی لواندوفسکی فراانسانی است! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/05/01/3944518/%DA%A9%D9%84%D9%88%D9%BE-%D9%85%D8%A7-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%88-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%85-%D8%AE%D9%88%D9%86%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D9%84%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%88%D9%81%D8%B3%D A%A9%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86%D B%8C-?source=breakingnews&ICID=HP_BN_4)

سایت گل – یورگن کلوپ، مربی بروسیا دورتموند باورش نمی‌شد تیمش به فینال لیگ قهرمانان رسیده باشد.
تیم آلمانی بازی رفت مقابل رئال مادرید را در آلمان چهار بر یک برده بود و خیالش تقریبا آسوده بود. اما مادرید دو گل دیرهنگام زد و بازی را در دقایق پایانی بسیار پرهیجان ساخت.
کلوپ گفت: «باورکردنی نبود. باید بگویم که ما امروز فوتبال خیلی خوبی ارائه نکردیم. در نیمه دوم در حملات بهتر شدیم. اگر یکی از آن فرصت‌ها گل می‌شد دیگر کار تمام بود.
این بازی همه چیز داشت. رئال مادرید می‌تواند فوتبالی عالی بازی کند و این را امروز نشان داد. آنها باید امروز عالی می‌بودند و عالی هم بودند. اما ما هم مقاومت کردیم و با آنها مقابله کردیم. قوانین فوتبال همین است، ما 4-3 بردیم و با شایستگی در فینال هستیم.»
او درباره این که شانس چه نقشی در تیمش داشته گفت: «من با مدیر باشگاه، میشاییل زورک هم صحبت کردم. آن تیم 1997 (که قهرمان لیگ قهرمانان شد) هم با خوش‌شانسی به فینال رفت. باید خوش‌اقبال باشید تا به فینال برسید. ما هم می‌دانیم که شانس دو بار با ما بوده.»
کلوپ همچنین از روبرت لواندوفسکی ستایش کرد. مورینیو پس از دیدار رفت گفته بود که بازیکنانش چندان با او خشن برخورد نکرده بودند و همین شد که او چهار گل زد. اما در این مسابقه توجه بازیکنان رئال بیش از حد به او بود و او پس از چند برخورد فیزیکی خونسردی خود را حفظ کرد. کلوپ گفت: «کاش بیشتر از لوی مراقبت می‌شد. این که او چگونه پس از آن اتفاقات خونسرد ماند قابلیتی است فراانسانی! اما ما که صعود کرده‌ایم، چرا شکایت کنیم.»
دورتموند شنبه با بایرن مونیخ در بوندس‌لیگا بازی دارد. کلوپ گفت: «یک روز بیشتر از بایرن استراحت می‌کنیم و از آن استفاده می‌کنیم. من خودم بیرون نخواهم رفت اما پسران را در هتل نگه نمی‌دارم. اگر حتی بایرن ما را له کند هم آن باخت شیرین‌ترین شکست تاریخ بوندس‌لیگا خواهد بود!»

مورینیو: شاید فصل بعد در رئال نباشم؛ می‌خواهم جایی باشم که دوستم دارند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/05/01/3944431/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D9%85-%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D9%85-%DA%A9%D9%87?source=breakingnews&ICID=HP_BN_6)

سایت گل – ژوزه مورینیو به شایعات رفتن از رئال مادرید دامن زده است.
برد دو بر صفر رئال مقابل بروسیا دورتموند برای رسیدن به فینال کافی نبود و آنها نتوانستند شکست سنگین بازی رفت را جبران کنند.
این مربی 50ساله پس از بازی در پاسخ به این پسرش که آیا فصل بعد مربی مادرید است به ITV گفت: «شاید هم نباشم. می‌خواهم جایی باشم که مردم دوست داشته باشند آن‌جا باشم.»
او به اسکای اسپورتس نیوز هم گفت: «من قراردادی دارم و برای باشگاه و رییس احترام قائلم. می‌خواهم فینال جام حذفی را برگزار کنم، فصل را به پایان ببرم و در لیگ دوم شوم. می‌دانم در انگلیس من را دوست دارند. طرفداران و رسانه‌ها. می‌دانم که چند باشگاه من را دوست دارند، به ویژه یک باشگاه خاص. اما در اسپانیا اوضاع متفاوت است. برخی از من متنفرند. سخت بتوان تصمیم گرفت چون من این باشگاه را دوست دارم و رییسش را دوست دارم.»
مربی سابق اینتر همچنین درباره نمایش تیمش گفت: «در فوتبال یا می‌برید یا می‌بازید. فکر کنم می‌توانستیم به فینال برسیم. آنها چند فرصت عالی داشتند اما این به دلیل روش بازی ما در قسمت آخر دیدار بود و ما روی تمام چیزها ریسک کردیم.
اما امروز تیمی با شخصیت و شوق بودیم و می‌توانستیم به فینال برسیم. من بازی رفت را فراموش نکردم. در آن مسابقه بسیار بسیار بد بودیم. ما تاوان آن نتیجه را هم دادیم. »

Alireza.M67
01-05-2013, 09:34
بسیار برام جالبه طرفدارای تیمی از تمارض و وقت کشی دورتموندی ها گله می کنند که خودشون استاد بلامنازع این امر هستن :n15:
به طرفدارای دورتموند تبریک میگم، بسیار تیم جوان، خوب و قابل احترامیه، امیدوارم این تیم قهرمان بشه ...

arashsard
01-05-2013, 10:08
سیو دیوگو لوپز توو حلقم :n04: عجب توپی گرفت... فکر کنم از گوندوگان گرفت :n01: یاد واکاشیزوما افتادم... مورینیو با بعضی تیم ها توو نیمه نهایی قفل میشه... با چلسی 2 بار اومد نیمه نهایی دو بارش به لیورپول باخت :n21: ( البته با کلی ناداوری ) .. الان هم که با رئال 2 بار نیمه نهایی رو به آلمان ها داده...

اما نکته ابنکه که مورینیو برسه فینال 100% قهرمانه... چون مورینیو مربی نیست فینال از دست بده...

malkemid
01-05-2013, 10:14
بسیار برام جالبه طرفدارای تیمی از تمارض و وقت کشی دورتموندی ها گله می کنند که خودشون استاد بلامنازع این امر هستن :n15:
به طرفدارای دورتموند تبریک میگم، بسیار تیم جوان، خوب و قابل احترامیه، امیدوارم این تیم قهرمان بشه ...

شما نمونه بیار که ما وقت کشی کردیم. اصلا بازی رفت که ما 4-1 باختیم...حرفی بود؟ گفتیم آقا ال بود بل بود وقت کشی بود زمین کج بود؟
دورتموند دیشب شانس آورد و خوب طرفداری از تیم برنده همیشه ساده ترین کاره!

وقتی هم توپ رو بزنی و هم پا رو میشه بازی خطرناک و خطا میشه
چرا اینقد برای خودت میپیچونی قضیه رو؟ : دی

کسی گفت وقت کشی؟!
شما هرچی دوس داری برداشت میکنی..
واقعا بحث وقت کشی اصلا جالب نیست .. چون همچین چیزی در میون نبوده

زبونت رو گاز بگیر : دی
رویای فینال آلمانی تا الان کلیش برآورده شده .. فقط اگه مثه خواب های خوش آخرش یکی بیدارت نکنه : دی

بعدشم ما ببازیم به کجی زمین و مه و خورشید فلک گیر نمیدیم .. باختیم دیگه..

در مورد اون قسمت بولد هم که زدی تو خاکی برادر .. کاش در مورد پنالتی ها هم میگفتی یه گوشه اون وسط مسطا
ملالی نیست... دیگه همیشه باید باخت ها یه جوری توجیه بشه

هم توپ رو بزنی هم پا رو میشه بازی خطرناک؟!! بازی خطرناک وقتیه که برخوردی وجود نداشته باشه عزیز من. مثلا پا رو بیش از حد بالا بیاری، ولی برخورد نداشته باشی...ولی هم پا رو زیاد بالا بیاری و هم برخورد، دیگه بازی خطرناک نیست اسمش! زدنه.

پنالتی ها هم در کار نبود و فقط 1 پنالتی...2-0 می تونست نتیجه عادلانه و بدون تاثیر داور باشه.

من هم به کجی زمین و خورشید و فلک گیر ندادم. حتی این وقت کشی هم که میگم شاید اصلا بازی 10 دقیقه دیگه هم ادامه پیدا می کرد باز ما حذف می شدیم. حرف من چیز دیگه ایه که دیگه خودت گرفتی حتما.
دو تا شانس تک به تک و یه دو به تک رو تو 15 دقیقه اول از دست دادیم و نیمه نهایی همینه...هم بد شانس بودیم و هم اوزیل فوق العاده خودخواه و بچه. دلیل حذف ما اینه. نه ابر و باد.

شرط سال بعدمون هم سر جاشه! گفته باشم !:n02:

rz21
01-05-2013, 10:43
به طرفدارای دورتموند تبریک میگم که خوب به حقشون رسیدن..همون بازی رفت کار رئال رو تموم کردن و هیچ امیدی نگذاشتند.رئال ده دقیقه آخر یادش اومده که بازی رو باید 3.0 ببره!اگر رئالی ها تک به تک از دست دادند دورتموند هم موقعیت زیاد خراب کرد...اگر به موقعیت بخوان امتیاز بدن که فوتبال ،فوتبال نیست.
تبریک به طرفدارای دورتموند برای بار دوم:n16:

Ezel
01-05-2013, 11:01
زنبورهای دوست داشتنی وستفالن بالاخره کار خودشون رو کردن و این حذف ، تاوان جدی نگرفتن دورتموندی بود که در گروه مرگ با حضور رئال و سیتی ، اول شد و در دوبازی رفت و برگشت گروهی به شدت رئال رو گوشه ی رینگ گیر انداخت و البته دیشب در نهایت رئال رو ناک - اوت کرد /

من فکر میکنم تیمی که بازی رفت رو 4-1 می بازه و چهار گل سالم هم میخوره ، نباید از بازی کنترلی حریف انتقادی بکنه ، دیگه این صحبت ها میشه فرافکنی ... نهایتا دورتموند در بازی برگشت هم وقت کشی کرده باشه ، در بازی رفت که ما 4 گل خوردیم چرا کاری نکردیم تا الان باخت و حذف رو بندازیم گردن وقفه های بازی ...

حتی من هم جای مربی دورتموند بودم شاید خیلی عامدانه این وقفه افتادن در بازی رو از بازیکنانم میخواستم ...

همونطور که علیرضا اشاره کرد گل اول در چنین بازیهایی خیلی مهمه ، و مهمتر از اون این هست که این گل زودهنگام به ثمر برسه ، معمولا بهترین زمان برای رسیدن به این گل 10-15 دقیقه ابتدایی بازی هست که تیم شکست خورده در دیدار رفت تحت تاثیر جو استادیوم و باقی قضایا در پیک انگیزشی به سر میبره و اگر این گل به ثمر برسه کار خیلی راحت تر میشه برای تیمی که گل زده و برای تیم رقیب کار دشوارتر میشه چون تمرکزشون رو تا حد زیادی بهم میریزه و استرس وارد میکنه .

به نظرم داستان رئال و مورینیو به پایان رسید دیگه ؛ مورینیو یه ماموریتی داشت توی رئال که نتونست انجامش بده ، اون ماموریت لالیگا و دل ری و سوپرکاپ نبود البته ، و هم چنین پایان دادن سلطه ی بارسا به لالیگا هم نبود ، اون ماموریت فقط کسب دهمین قهرمانی اروپایی بود که مورینیو ، این مرد ناکام نیمه نهایی های سی - ال نتونست انجامش بده .

راستش من هیچوقت ارتباط خوبی برقرار نکردم با رئال مورینیو ، همیشه هم نوشتم بیشتر دوست داشتم چیزی شبیه اینتر و چلسی مورینیو از رئال ببینم تا این شیوه ی بازی با ساختار دفاعی نامناسبی که فکر میکنم خود مورینیو رو هم کلافه کرده باشه ...

به هرحال نمیشه مورینیو رو مربی ناکامی در رئال دونست چون سالی یک جام کسب کرد برای رئال و البته تمامی این جامها رو در رقابت مستقیم با مدعی اصلی بهترین تیم تاریخ کسب کرد ...

راستی من اوزیل رو بهترین بازیکن رئال دیدم در بازی شب گذشته :دی

mohammad.asghari
01-05-2013, 11:32

Dark Shine
01-05-2013, 12:12
تبریـک میگم به طرفدارانِ دورتمـوند ! که تیمشـون رفت توی بلک لیستم : دی
یه جورایی میشه گفت دیشب بهترین بازیکن های دو تیم دروازه بان ها بودن . وایدنفلـر به جز اینکه توی بعضی از صحنه ها روی اعصابِ تمامِ رئالی ها پیاده روی میکرد چندتا سیو خوب داشت . از اون وَر هم لوپـز توپی رو گرفت که واقعاً برای گوندوگـان گُل نکردنش سخت بود و یک شاهدِ یک سیوِ فوق العاده بودیم ... [ ارجاع میدم به سیوِ فوق العاده ی کاسیـاس ]
در آخر بگم که این باخت هم چیزی از موفقیت های متعددِ رئال در عرصه ی جهانی کم نمیکنه و نخواهد کرد ! [ هنوز کار داره تا رکوردِ ما شکسته بشه : دی ]
شعـارِ این بازی : قٌفلی که دیر شکست !
Hala Madrid :n12:

Masoud King
01-05-2013, 12:19
هم توپ رو بزنی هم پا رو میشه بازی خطرناک؟!! بازی خطرناک وقتیه که برخوردی وجود نداشته باشه عزیز من. مثلا پا رو بیش از حد بالا بیاری، ولی برخورد نداشته باشی...ولی هم پا رو زیاد بالا بیاری و هم برخورد، دیگه بازی خطرناک نیست اسمش! زدنه.
عزیز دل برادر شما چرا گیر کلمه ای اینقد؟
برای زندن که نرفت .. برای توپ رفت واسه همین داور اخطار نداد.
کلا داوری دیشب خیلی خوب بود و مشکل خاصی نداشت..

من هم به کجی زمین و خورشید و فلک گیر ندادم. حتی این وقت کشی هم که میگم شاید اصلا بازی 10 دقیقه دیگه هم ادامه پیدا می کرد باز ما حذف می شدیم. حرف من چیز دیگه ایه که دیگه خودت گرفتی حتما.
دو تا شانس تک به تک و یه دو به تک رو تو 15 دقیقه اول از دست دادیم و نیمه نهایی همینه...هم بد شانس بودیم و هم اوزیل فوق العاده خودخواه و بچه. دلیل حذف ما اینه. نه ابر و باد.

یه لحظه زدی رو کانال بازی با بارسا
منم اونو برای دوستان اونوری گفتم یه جور پیشواز برای بازی امشب
+
جالبه اوزیل کم از این کارا میکنه و معمولا سعی میکنه بیشتر پاس بده تا خودش تموم کننده باشه
کلا موقعیت های خوب هر دو تیم تقریبا برابر بود.. دورتموند می تونست خیال خودش رو راحت و رئال هم می تونست صعودش رو مسجل کنه اما هیچکدوم اتفاق نیوفتاد..
+

شرط سال بعدمون هم سر جاشه! گفته باشم !:n02:
deal : دی
این دورتموند فصل قبل هم تو لیگ قهرمانان باید خیلی خوب کار می کرد که واقعا با بی تجربگیشون نتونستن صعود کنن
مشخصا وقتی امسال نائب قهرمان:دی بشن سال دیگه میان برای جبران و اگه قرعه خوب بخوره می تونن خیلی جلو بیان

manchester fan
01-05-2013, 13:16
ما نمونه بیار که ما وقت کشی کردیم. اصلا بازی رفت که ما 4-1 باختیم...حرفی بود؟ گفتیم آقا ال بود بل بود وقت کشی بود زمین کج بود؟
دورتموند دیشب شانس آورد و خوب طرفداری از تیم برنده همیشه ساده ترین کاره!
شما نیم ساعت آخر بازیتون جلو یونایتد یادتون رفته ؟؟؟؟؟؟؟؟
یه بار دیگه ببینید خواهشا ... فک کنم مصداق بارز وقت کشی اون بازی بود

شما بازیکنی که مصدوم شده بیرون رفته میگید وقت تلف میکرد ....!!!!!
کلا این چند ساله همه عادت کردن به بهانه هایی که طرفدارای رئال بعد از حذف شدن و باختن میگیرن

بازی امشب هم شرایطش خیلی با بازی دورتموند - رئال فرق میکنه ... اول اینکه بارسا گل زده تو خونه حریف نداره - تجربه بازیکنا و نیمکت بایرن خیلی خیلی بیشتره و مثل دورتموند نیستن که بازی یک دفعه ول کنن - و بایرن یه دربازه بان خیلی آماده داره که حداقل 4 تا گل زدن بهش خیلی خیلی سخته :n02:

malkemid
01-05-2013, 13:28
شما نیم ساعت آخر بازیتون جلو یونایتد یادتون رفته ؟؟؟؟؟؟؟؟
یه بار دیگه ببینید خواهشا ... فک کنم مصداق بارز وقت کشی اون بازی بود

شما بازیکنی که مصدوم شده بیرون رفته میگید وقت تلف میکرد ....!!!!!
کلا این چند ساله همه عادت کردن به بهانه هایی که طرفدارای رئال بعد از حذف شدن و باختن میگیرن

بازی امشب هم شرایطش خیلی با بازی دورتموند - رئال فرق میکنه ... اول اینکه بارسا گل زده تو خونه حریف نداره - تجربه بازیکنا و نیمکت بایرن خیلی خیلی بیشتره و مثل دورتموند نیستن که بازی یک دفعه ول کنن - و بایرن یه دربازه بان خیلی آماده داره که حداقل 4 تا گل زدن بهش خیلی خیلی سخته :n02:

خوبه پست من هنوز هست که گفتم منظورم مصدومیت آخر بازی بندر نبود!
کنترل کردن بازی..بردن توپ به کناره..کاریه که همه می کنن و موردی نیست. ولی تاخیر در تک تک شروع مجدد ها٬ اونم از دقیقه یک بازی...

3D-Max
01-05-2013, 15:01
تبریک به همه طرفداران دورتمند
من طرفدار 2تیم نبودم فقط میخواستم یه بازی زیبا ببینم که انصافا بازی خوبی بود:n02:
در مورد وقت تلف کردن واقعا من احساس نکردم کوچکترین وقت تلف کنی تو بازی بود!
خیلی بی انصافیه بازی دورتمند با عربا مقایسه بشه
فقط گلی که خوردن دروازه بان رفت رو توپ همین دیگه کوچکترین وقت تلف کردنی تو بازی نبود
طرفدارای رئال انتظار دارن دورتمند هم مثل رئال به بازی سرعت میدادن که اصلا منطقی نیست
یه سوال بازی هایی که رئال جلوئه مورینیو بازم توپ وقتی اوت میشه میده به تیم مقابل؟
یا توپ جمع کنا اینجوری سریع توپ میدن به بازیکنا؟
یا خود رئال اگه جلو باشه اینجوری اوت پرتاب میکنه؟سریع
طرفدارای رئال به بازی سرعتی بیش از حد نیاز داشتن تا صعود کنن و از نظرشون سرعت بازی تیم مقابل کند بود
راستی رئال واقعا بدشانسی آورد این از بدشانسی رئال بود که توپ لواندسکی خورد به تیر!!!
یا اون سوپز سیوی هم که لوپز داشت از بدشانسیشون بود!

malkemid
01-05-2013, 16:18
تبریک به همه طرفداران دورتمند
من طرفدار 2تیم نبودم فقط میخواستم یه بازی زیبا ببینم که انصافا بازی خوبی بود:n02:
در مورد وقت تلف کردن واقعا من احساس نکردم کوچکترین وقت تلف کنی تو بازی بود!
خیلی بی انصافیه بازی دورتمند با عربا مقایسه بشه
فقط گلی که خوردن دروازه بان رفت رو توپ همین دیگه کوچکترین وقت تلف کردنی تو بازی نبود
طرفدارای رئال انتظار دارن دورتمند هم مثل رئال به بازی سرعت میدادن که اصلا منطقی نیست
یه سوال بازی هایی که رئال جلوئه مورینیو بازم توپ وقتی اوت میشه میده به تیم مقابل؟
یا توپ جمع کنا اینجوری سریع توپ میدن به بازیکنا؟
یا خود رئال اگه جلو باشه اینجوری اوت پرتاب میکنه؟سریع
طرفدارای رئال به بازی سرعتی بیش از حد نیاز داشتن تا صعود کنن و از نظرشون سرعت بازی تیم مقابل کند بود
راستی رئال واقعا بدشانسی آورد این از بدشانسی رئال بود که توپ لواندسکی خورد به تیر!!!
یا اون سوپز سیوی هم که لوپز داشت از بدشانسیشون بود!

رئال اگه بد شانسی نمیاورد و خودخواه هم نبودن در بعضی صحنه ها تو همون 15 دقیقه اول 2 تا تک به تک و یه دو به تک داشتن..اگه این موقعیتها گل می شد دیگه رئال مجبور نبود انتحاری بازی کنه که به دورتموند موقعیت بده. خود کلوپ میگه خوش شانس بودیم حالا..

ولی خوب چه میشه کرد...فوتبال همینه...یه بار ممکنه شانس بیاری و یه بار هم نیاری...دورتموند هم تیم خوبی بود انصافا...

اما بازی امشب... من دوست دارم بارسا ببره! :دی خوب چیه مگه؟ جدا فینال از یه کشور اصلا هیجان نداره!

comeback pep
01-05-2013, 16:54
خدايا! بوسكتس ديگه چرا؟ تو همچين بازى مهمى كه بايد 4 گل بزنيم و گلى هم نخوريم، بازم يكى از مهم ترين بازيكناى تيم مصدوم شد تا همون چند درصد اميدى كه داشتيم هم از بين بره! امسال به معناى واقعى كلمه، اون قضيه"ابر و باد و مه و خورشيد و فلك و داورى و مصدوميت و سرطان و غيبت طولانى سرمربى و ... براى بارسا اتفاق افتاد و همگى دست به دست هم دادن تا تيم كله پا بشه. آخه مگه 11 تا بازيكن با چند تا از اين مشكلات ميتونن مبارزه كنن؟ هيچ حس و حالى براى بحث فنى هم ندارم. فداى سرشون! هر چى شد شد! سال آينده قدرتمند تر برميگرديم

vahidgame
01-05-2013, 16:59
دیشب رئال اوایل بازی خیلی موقعیت خراب کرد و همین باعث شد که نتونه نتیجه رو جبران کنه. در صورتی که اگه فرضا اون تک به تک اوزیل گل میشد توی روحیه بازیکنای رئال خیلی تاثیر داشت. جالبه اواخر بازی تازه بازیکنا به خودشون اومدن که دیگه دیر شده بود...
به هر حال به طرفداران دورتموند تبریک میگم و واقعا تیم فوق العاده ای دارن.

امسال دیگه به نظر می رسه که بعد از گذشت بیش از یه دهه دیگه جام به آلمان ها می رسه :دی

mahsmahs
01-05-2013, 18:10
بخش بزرگی از نتیجه را روحیه تیمی رقم می‌زنه و معمولا تیم‌هایی که روحیه بهتری دارند بهتر بازی می‌کنند.
کادر فنی و مربی مسئولیت روحیه بخشی به تیم رو در کنار مسائل فنی دیگه دارند.

بنظر من تیم‌های رئال و بارسلونا در بخش مربی و کادر فنی مشکل دارند و نه بازیکن، این دو تیم درگیر حاشیه شدند و مربی‌هاشون نمی‌توانند یا نمی‌خواهند تیم رو جمع کنند برای همین این تیم‌ها افت محسوسی کردند :(

Sent from my Nexus 7

aluminum
01-05-2013, 18:23
به نظر من دیشب بزرگترین اشتباه رو مورینیو کرد که ترکیب تا حدودی ریسکی از دقیقه یک فرستاد توی زمین
اگر شاید منتطقی تر بازی میکرد و میتونسد بیشتر توپ رو حفظ کنه و بدون استرس حمله میکرد با زدن یک گل توی نیمه اول و ترکیب هجومی توی نیمه دوم نتیجه دلخواه رو بدست میاورد
همون اتفاقی که دقایق پایانی افتاد.یک نیمه رو کامل از دست داد...
انقدر استرس برای بازیکنها زیاد شده بود که اوزیل تک به تک رو خراب کرد و هیگوئن و رونالدو نمیتونستند توپ و استپ کنن.

OSEN
01-05-2013, 18:59
خدا رو شکر که نظرات رفقای بی‌طرف و منطقی تر! رو هم خوندیم. بعد از خوندن پست‌های بعضی دوستان واقعا شک کرده بودم که شاید من یه بازی دیگه رو داشتم میدیدم، چون اثری از اعراب توی بازی نبود! :|

دورتموند بازی خوبی کرد و روند بازیشون طبیعی بود. موقعیت هایی داشتن که با حرکاتی زیبا و موزون(به قولِ استاد خیابانی!!!) به دروازه ی رئالی ها حمله کردن و میتونستن بازی رو برای رئال یه سره کنن...
رئال هم بازی خوبی کرد و حذف آبرومندانه ای داشت. هرچند که اگه دورتموندی ها دقت بیشتری میکردن و شاید سر اون ضربه ی لوا که به تیر خورد شانس همراهیشون میکرد، میتونستن جوری بازی رو رقم بزنن که حذف شدنِ رئال چندان آبرومندانه نباشه.
از اون طرف هم همونطور که گفتم رئال بازی خوبی داشت. بخصوص ده، بیست دقیقه ی آخر که استرس زیادی بمون وارد کرد. رئالی ها هم میتونستن یه بازگشت شکوهمندانه رو رقم بزنن اما کم دقتیشون مانع شد. هر چند که نباید از نقش پر رنگِ دروازه بانای دو تیم هم غافل شد. هم لوپز و هم وایندنفلر عالی بودن .

کلوپ هم توصیف قشنگی از لوا کرد... خونسردیِ فرا انسانی . واقعا با اون حرکاتی که روش پیاده کردن! حفظِ خونسردیش عجیب غریب بود برام...

تبریک به دوستانِ آلمانی و طرفدارای زنبورا :n12:.
۹۰ درصد راهِ به واقعیت پیوستنِ "رویای فینالِ آلمانی" طی شده بنظرم...:n06:.

City 17
01-05-2013, 19:30
بدون شک یکی از جذاب ترین نیمه نهایی های سال های اخیر بود. هیجان تا لحظه ی آخر!

هر چند که نمایش دیشب رئال استحقاق صعود رو داشت، نمی تونیم بگیم دورتموند ناسزاوارانه صعود کرد، در مجموع رفت و برگشت نمایش خیلی خوبی داشتند و مزد بازی خوب
و پرتلاششون رو گرفتند، تبریک میگم به هوادارنش.

این بازی چند مورد رو نشون داد، شاید مهم ترینش اینکه نتیجه ی بازی رفت روی غافلگیری رئال، اشتباهات فردی پپه و فرصت طلبی لواندوفسکی به اون شکل رقم خورد، مورد
دیگه جمله ی معروف خوانیتو اسطوره ی سابق رئال که: "90 دقیقه در برنابئو خیلی طولانیه"

در مورد اتفاقات پایان بازی: استارت این اتفاقات در اون صحنه ی بعد از به ثمر رسیدن گل اول و مقاومت وایدنفلر در ندادن توپ به بنزما (و البته دریافت کارت زرد) بود. در ادامه بندر مقصر نبود
ولی مصدومیتش به طور غیر مستقیم پوَن خیلی بزرگی شد برای آروم کردن بازی، اون هم در شرایطی که دیگه عملا بازی به طور کامل از کنترل دورتموند خارج شده بود(از دقیقه ی 88 که
گل دوم به ثمر رسید تا دقیقه ی 91)، قبل از اون، این استرس در تعویض کلوپ و بیرون کشیدن لوا و آوردن سانتانا به روشنی دیده میشد، حتی واتزکه مدیر عامل توی صحبت های بعد از
بازی گفت توی این دقایق پر استرس به خاطر نگرانی از "مشکلات قلبی احتمالی" به "اتاق استراحت!" رفته و حتی گوش های خودش رو برای دقایقی بسته بود و تا یک دقیقه به انتهای
بازی به اون وضعیت باقی مونده بود!

با همه ی این ها مشخصا این مصدومیت مصلحتی و به قول معروف "عرب بازی" نبود و من از همین تریبون تکذیب می کنم : دی

یه آمار جالب بدم از دوندگی دو تیم: رئال از نظر آماری بیشترین دوندگی رو در طول بازی های CL امسالش داشت یعنی مجموع 118 کیلومتر ولی با این حال بازیکنان دورتموند 6 کیلومتر بیشتر
از رئال یعنی 124 کیلومتر دوندگی داشتند(میانگین دوندگی رئال در طول فصل 112 و دورتموند121 هست) که نشون میده بازیکنای رئال نسبت به استاندارد دوندگی تیم، چیزی کم نگذاشتن و
واقعا از جون مایه گذاشتن، لازم به ذکره که دورتموند دونده ترین تیم مسابقات CL امسال هست با رکورد نجومی 127 کیلومتر در یک بازی و لقب "ورزشکار" شاید مناسب تر باشه تا "فوتبالیست" : دی

دورتموند صعود کرد و رئال به بازی رفت باخت ولی بازی دیشب بازنده ای نداشت، یک شب زیبای فوتبالی!
فراموش نکنیم که برای قهرمانی همیشه سال های بعدی وجود داره!

nw_nk
01-05-2013, 20:42
رومنیگه: رویای بایرن، تبدیل شدن به بهترین تیم دنیاست

رومنیگه معتقد است که قهرمانی در رقابت های این فصل لیگ قهرمانان، می تواند به اوج گیری بایرن در آینده منجر شود؛ به ویژه اگر بتوانند با قهرمانی در جام حذفی، یک سه گانه را رقم بزنند.

سایت گل- کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس باشگاه بایرن مونیخ، در آستانه دیدار تیمش مقابل بارسا، اعلام کرد که این تیم می خواهد در چند سال آینده به بهترین تیم دنیا تبدیل شود.

باواریایی ها در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ مقابل بارسا به پیروزی 4-0 رسیدند و در آستانه رسیدن به دیدار نهایی هستند. رومنیگه معتقد است که قهرمانی در رقابت های این فصل لیگ قهرمانان، می تواند به اوج گیری بایرن در آینده منجر شود؛ به ویژه اگر بتوانند با قهرمانی در جام حذفی، یک سه گانه را رقم بزنند.

او در گفتگو با بیلد گفت:" رویای ما تبدیل شدن به بهترین تیم دنیاست. ما این فصل این فرصت را داریم. ما در فینال جام حذفی هستیم. اگر بتوانیم به فینال ومبلی هم برسیم، می توانیم به کسب سه گانه امیدوار باشیم."

با این وجود، رومنیگه نگران دیدار مقابل بارساست و معتقد است که آبی و اناری ها بعد از نمایش ناامید کننده دیدار رفت، می توانند در دیدار امشب نمایش درخشانی داشته باشند.

" بارسا توانایی هجومی فوق العاده ای دارد. آنها از ابتدا فشار زیادی به ما وارد خواهند کرد. آنها در مرحله یک چهارم نهایی 2-0 به میلان باختند اما تنها 5 دقیقه بعد از شروع بازی برگشت، توسط مسی به گل رسیدند. آنها مقابل میلان واقعا فوق العاده کار کردند. ما باید مانع تکرار آن اتفاق بشویم."

او در پاسخ به این سوال که آیا بایرن جای بارسا را در قله فوتبال اروپا خواهد گرفت، گفت:" من در به کار بردن کلمه "تغییر" احتیاط می کنم. بارسا در 7-6 سال اخیر برتری تیم اروپا بود و سه بار قهرمان چمپیونزلیگ شد.

ما بار دیگر به باشگاهی بزرگ در دنیا تبدیل شده ایم. اکنون باید تلاش کنیم تا خودمان را در همین سطح نگه داریم."

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/05/01/3945863/%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%86%DB%8C%DA%AF%D9%87-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA

Rummenigge: Bayern want to be the best in the world

nw_nk
01-05-2013, 21:34
TEAM NEWS: Messi only fit enough for spot on Barcelona bench

Barcelona (4-3-3): Valdes, Alves, Pique, Bartra, Adriano; Song, Xavi Hernández, Iniesta; Pedro, Fabregas, Villa

Substitutes: Pinto, Messi, Alexis, Tello, Dos Santos, Montoya, Thiago

Bayern Munich (4-2-3-1): Neuer; Lahm, Van Buyten, Boateng, Alaba; Schweinsteiger, Martinez; Robben, Muller, Ribery; Mandzukic

Substitutes: Starke, Dante, Shaqiri, Gomez, Luis Gustavo, Rafinha, Tymoshchuk

malkemid
01-05-2013, 21:52
جالبه ...مسی رو نیمکت...مصدومه هنوز؟

nw_nk
01-05-2013, 22:09
به گزارش گل
مصدومیت ماهیچه مسی هنوز برقراره
دانته بایرن هم سرما خورده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Reza31001
02-05-2013, 00:05
فکر کنم بهتره مستقیم بریم سراغ تاپیک فینال:n01:

yuseph
02-05-2013, 00:06
چیزی برای گفتن وجود نداره واقعا!!!
فقط تبریک به بزرگانی به نام بایرن:n16:

manchester fan
02-05-2013, 00:09
فقط من موندم سال های اینده کی میخواد جلوی این بایرن بگیره
و این تیم چی کم داره که گواردیولا میخواد به اون اضافه کنه

yuseph
02-05-2013, 00:12

هیچی!
خرابش نکنه خوبه!
همین تیم با همین مربی فصل قبل نتونست کاری بکنه و توی سه جام تا آخرین مرحله جلو رفتن اما از کسب جام جا موندن.
پپ در هرصورت به زمان نیاز داره و بعید به نظر میاد این تیم این اقتدارش رو حفظ کنه.البته در صورت دست بردن در ترکیب،چیدمان،نفرات،فلسفه فوتبال و.....

4umbaz
02-05-2013, 00:18

خود هاینکس هم بمونه بایرن اینطوری نمیمونه... قطعا ضعیفتر میشه....

مگه بارسای 2011 همونطوری موند؟؟؟

Masoud King
02-05-2013, 00:28

واقعا چیزی دیگه نمی مونه این وسط..

یه نکته بگم برای دوستانی که تو کار تراز زمین هستند.. با تکل پیکه همون اول بازی کلی آب معلوم شد.. سوال اساسی اینه که آب داده بودن که بیشتر گل نخورن؟!
البته توجیه امشب : نبود مسی و آماده نبودن اینیستا و کل تیم .. شاید دوباره نخواستن بازی کنن و مطمئنا مثه بازی رفت به خودشون باختن وگرنه بایرن و این کارا؟!
متاسفانه بارسایی ها نه تنها بازی رو باختند بلکه با اون حرکات خشن و خطاهای خشن اخلاق رو هم باختن
کلی پپه دیدم امشب تو زمین..

+
در مورد بازی بایرن
واقعا هیچ زمانی اینقدر بایرن رو مقتدر ندیده بودم
من این حرفو همیشه بعد هر بازی زدم این فصل چون بایرن هر بازی بیشتر نشون میده قدرتش رو

باید هاینکس رو طلا گرفت .. تیمی امسال ساخته که حتی به بارسا تو خونه خودش که قراره اعاده حیثیت کنه سه تا میزنه و حسابی تحقیرشون میکنه

بایرن یه بار دیگه نشون داد که فعلا حرف اول رو تو فوتبال اروپا میزنه و اون تغییر قدرت اتفاق افتاده

و در نهایت رویای فینال آلمانی کاملا محقق شد :40:
تبریک به همه دوستای بایرنی و هواداری فوتبال آلمان
دورتموندی های عزیز که تا اینجا دوست بودن مثه همیشه باید یه تغییر شیفت بدن برن زمین رو به رو یا اصلا ما خودمون میریم. یکم دشمن بشیم اینقد دوستی حال نمیده :دی
انشالله بعد فینال دستشون رو به گرمی می فشاریم مثه همیشه :40:

فارغ از نتیجه فینال..برنده واقعی فوتبال آلمان هست که ستارگان منتخب دنیا رو با اقتدار مغلوب کرد

nw_nk
02-05-2013, 00:34
مسعود جان خشونت ندیدی

با اینکه هیشکی به اندازه خودمون عزیز نیست ولی میتونیم دلخوش باشیم تیم خوبی رفته بالا
برای ما که شیفته فوتبال ناب و پاک هستیم دیدن این بایرن به هیچ وجه ناراحت کننده نیست
قهرمانی این تیم رقیب هم یعنی امکان دو جام بیشتر برای پپ که آرزوی موفقیتشو داریم

yuseph
02-05-2013, 00:34
دورتموندی های عزیز که تا اینجا دوست بودن مثه همیشه باید یه تغییر شیفت بدن برن زمین رو به رو یا اصلا ما خودمون میریم. یکم دشمن بشیم اینقد دوستی حال نمیده

خب ضرر میکنید عزیز دل برادر:n02:
با اینی که بایرن تیم شکست ناپذیری نشون میده اما دورتموند طی این یکی دوفصل نشون داده که راه شکست دادن شما و یا حداقل متوقف کردنتون رو بلده.
متاسفم دوستان شما برای 3ومین باردر این4سال اخیر هم دستتون به جام نمیرسه.

Actros
02-05-2013, 00:41
بایرن 7 _ بارسا 0
جای هیچ بحثی نمیمونه
شب شیک !

Masoud King
02-05-2013, 00:48
خب ضرر میکنید عزیز دل برادر:n02:
با اینی که بایرن تیم شکست ناپذیری نشون میده اما دورتموند طی این یکی دوفصل نشون داده که راه شکست دادن شما و یا حداقل متوقف کردنتون رو بلده.
متاسفم دوستان شما برای 3ومین باردر این4سال اخیر هم دستتون به جام نمیرسه.
نه دیگه اینجا دیگه اونجا نیست
این فصل که هنوز نبردین و نمی برین..
انشالله بعد قهرمانی بایرن تو cl باهم میریم قایق سواری : دی : دی
+
مهم ترین نکته بازی امشب محروم ندادن بایرن بود
یه فینال با تیم کامل
یه فینال آلمانی تو انگلیس ..چه تضاد زیبایی : دی

30vil
02-05-2013, 00:52

همونی که پارسال تو مونیخ جلو 70 هزار نفر جلوشو گرفت:n02:

بردیا
02-05-2013, 01:00
روی صحنه ای که روبن گل زد،

تمام بازیکن های توی زمین و تمام تماشگرهای توی ورزشگاه و تمام میلیون ها تماشاگر تلویزیونی می دونستند روبن اونجا به سمت چپ تغییر مسیر میده الا آدریانو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیدونم آخر بازی رو از zdf دیدید یا نه
موقع خوشحالی بایرنیا یه طرفدار پرید تو زمین رفت سمت ریبری و باهم دیگه صحبت کردن
بعد مامورا ریختن ببرنش کت بسته،ریبری هم پیراهن خودشو دراورد میخواست بده به طرف دید دستاشو از پشت گرفتن و نمیزارن یارو بگیره کرد زیر لباس طرف که با خودش ببره
خیلی حال کردم

malkemid
02-05-2013, 01:00

اینجا چمپیونز لیگه و مطمئن باش حتی قهرمانی امسال بایرن هم قطعی نشده.

خیلی وقت پیشها کتاب ظهور و سقوط رایش سوم رو می خوندم. بخشهای آخرش که جنگ اومده بود تو برلین، نوشته بود وحشت و ترسی که آلمانها در طی 6 سال به کل اروپا تحمیل کردن، حالا گریبانگیر خودشون و زنان و مردانشون شده.

الان هم بارسایی که مثلا به لورکوزن 6-7 تا می زنه، میاد و 7 تا می خوره. ممکنه هم فردا روزی همین بایرن این بلا سرش بیاد. اینطور با طعنه حرف زدن و دس انداختن حریف بازنده واقعا کمکی نمی کنه. من خودم 18 ساله طرفدار رئالم. برد 5-0 ال کلاسیکو رو هم دیدم(رو وی اچ اس!)...باخت 5-0 رو هم دیدم. امروز تیم خوبه، فردا ممکنه افتضاح باشه...آلمان جام جهانی 90 و 94 رو مقایسه کنید.

بایرنی ها...بترسید از اینکه دورتموند منچستر یا چلسی دوم بشه :n02: حریف رو دس نندازید! گفته باشم از الان:n06:

تبریک ویژه به طرفدارای بایرن...جای هیچ حرفی باقی نذاشتن. شانس بایرن برای قهرمانی بیشتره. ولی خوب ...بازی فصل قبل رو یادمون نرفته.

Masoud King
02-05-2013, 01:04
نمیدونم آخر بازی رو از zdf دیدید یا نه
موقع خوشحالی بایرنیا یه طرفدار پرید تو زمین رفت سمت ریبری و باهم دیگه صحبت کردن
بعد مامورا ریختن ببرنش کت بسته،ریبری هم پیراهن خودشو دراورد میخواست بده به طرف دید دستاشو از پشت گرفتن و نمیزارن یارو بگیره کرد زیر لباس طرف که با خودش ببره
خیلی حال کردم
صحنه را دیدم ... اینم عکسش

malkemid
02-05-2013, 01:37
اینکه هاینکس بره و پپ بیاد بجاش هم به نظر من تصمیم خیلی هوشمندانه ای بود. هم از طرف پپ...هم از طرف مسئولان بایرن.

امشب این آقای صدر حرف خوبی زد...میگه سومین سال مربیگری هر مربی واقعا سخته...ایده هات تکراری میشن...حریف دستتو می خونه...و هزارتا چیز دیگه...هیچ تضمینی نیست که اگه هاینکس باشه فصل بعد هم موفقیت این فصل تکرار بشه...به هر حال باشگاه این موضوع رو قبول کرده و یه مربی جوون و خوب دیگه رو آورده.

پپ هم تیم خوبی رو انتخاب کرد...مدیریت خوب...بازیکنهای خوب...امکانات و خلاصه همه چی میشه گفت براش مهیا هست.

گرافيكار
02-05-2013, 01:43
تبریک میگم به طرفدارای بایرن امیدوارم فینال خوبی در انتظارشون باشه

معجزه هم نیاز به ابزار داره چیزی مثل عصای موسی اما با غیبت مسی امشب معجزه هم ابزار لازم رو نداشت
بارسا بنا به دلایل زیادی مثل بازی برگشت مقابل میلان بازی رو با انگیزه شروع نکرد

واقعا چیزی دیگه نمی مونه این وسط..

یه نکته بگم برای دوستانی که تو کار تراز زمین هستند.. با تکل پیکه همون اول بازی کلی آب معلوم شد.. سوال اساسی اینه که آب داده بودن که بیشتر گل نخورن؟!
البته توجیه امشب : نبود مسی و آماده نبودن اینیستا و کل تیم .. شاید دوباره نخواستن بازی کنن و مطمئنا مثه بازی رفت به خودشون باختن وگرنه بایرن و این کارا؟!
متاسفانه بارسایی ها نه تنها بازی رو باختند بلکه با اون حرکات خشن و خطاهای خشن اخلاق رو هم باختن
کلی پپه دیدم امشب تو زمین..

شما کلا خیلی زود به نتیجه میرسید و البته از بردهای تیمتون هم هیجان زده هستید
وقتی بعد از بازی رفت و فقط بر اساس یک بازی مسی رو زیر سوال میبرید اونم بازیکنی که مصدوم بود
یا هر حرفی که بارساییها میزنن رو بهانه و توجیه میدونید اصلا تعجب نکردم وقتی نبودن مسی رو هم در این بازی بهانه تعریف کردید

بارسا درست یا غلط به خاطر وابستگی یا هر مسئله دیگه ای بدون مسی شکل تیمی خودش رو از دست میده
بارسا بدون مسی در مقابل psg هم که بارها از بایرن ضعیفتره بازی رو باخت

اکثر بارساییها باخت به بایرن واقعا آماده رو میپذیرن حرفی درونش نیست یک تیم آماده که راز فوتبالشون در سرعت انتقال فوق العادشونه

اما بهتره شما هم خیلی چیزها رو بپذیرید و تصور نکنید که بهترین تیم تاریخ رو شکست دادین
این بارسا کیلومترها با بارسایی که ممکن بود فصل پیش در فینال ملاقات کنید فرق داشت که اونم طبیعتا به این خاطره که بارسا با تیتو در حال شروع یک مرحله تازس
در حالی که هاینکس سالهاست داره با بایرن کار میکنه و اگر امسال هم به فینال نمیرفت صرفا یک مربی شکست خورده بود

اینکه بایرن و مدافعین این تیم یک مسی آماده رو تجربه و از گردنه سخت این بازیکن عبور نکردن اصلا بهانه نیست
و اینکه بارسا با مسی فاصله زیادی با بارسا بدون مسی داره هم اصلا بهانه نیست

اخلاق رو باختیم؟!!!
فکر میکنم این حرف اوج بی انصافیه
شما در حالی که در هر دو بازی جلو بودین خطاهای بدی از گومز شواینی و روبن داشتید وای به حال اینکه عقب میفتادین
توی این بازی هم من یک خطای بد از آدریانو دیدم که از پشت سر بازیکن بایرن رو زد
وگرنه خطای پیکه به نظر من حتی اخطار هم نداشت یه نکل بود که توپ رو زد و در ادامه به بازیکن حریف هم خورد
سایر برخوردها اصلا در حدی نبودن که بشه گفت بارسا اخلاق رو باخته

البته کاملا مشخصه که شما دوست داشتین بارسا اخلاق رو هم ببازه و چون نباخته کمی عصبانی شدین

لیست باختهاتون به اسپانیاییها در رده ملی و باشگاهی اونقدر طولانیه که حتی شخص باهوشی مثل هاینکس هم توانایی حفظ کردنشون رو نداره
اما ندیدم یکی از طرفدارای تیمهای اسپانیایی در این سالها این حرفها رو بزنن

با بردتون خوشحال باشید که حق طبیعی شماست اما چشم بستن روی خیلی از نکات و حقایق، باعث میشه عمرِ دوران اوج بایرن کم و کمتر بشه

hojjatinho
02-05-2013, 02:28
لیست باختهاتون به اسپانیاییها در رده ملی و باشگاهی اونقدر طولانیه که حتی شخص باهوشی مثل هاینکس هم توانایی حفظ کردنشون رو نداره

البته برای هوادرانی فوتبالی که مثل تغییر حرکات روین خیلی سریع سویچ می کنن روی هواداری از تیم دیگر خیلی عجیب نیست که حافظه تاریخیشون هم دچار خدشه شده باشه !!

ولی شما علیرضا جان با این همه سن و سال این حرف رو بزنی کمی عجیبه و از شما بعید . کلا این پستت رو با اجازت می گذارم پایه عصبانیت شدید و نارحتیت از برد 7-0 و تحقیر بارسا در خانه خودش .

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////

خب من هم تبریک می گم به هوادارن المان و بایرن هوادران فوتبال .

نمی دونم چرا مسولان بایرن ابهای ورزشگاه الیانز رو هم با خودشون برده بودند نیوکمپ !! : دی

به هر حال بازی خوبی رو انجام دادیم . البته نیمه اول روی حملات فوق العاده بی دقت بودیم و ریبری قبل از دادن پاس گل ها ، خیلی بد بازی کرد .

بارسلونا بدون مسی خیلی بد بود . بخشش به نظرم طبیعی بود و بارسا به مسی وابسته شده ولی بخشش نشون از مشکلات روحی تیم می داد . من فکر می کنم فابرگاس و یاران باور نداشتند می تونن مقابل بایرن بدون مسی مقابله کنند .

بایرن هم دقیق و با تجربه عمل کرد . اواسط نیمه دوم و تا اواخر بازی اسیر بی تجربگی ای که دورتموندی ها شدند نشدیم و گل فوق العاده روبن خیلی باعث این کار و کنترل بازی شد .

تعویض های هاینکس فوق العاده بود و بازی نکردن دانته هم خب دیدم که نیازی نبود .

امیدوارم فینال هم فینال زیبایی بشه . جدای از اینکه ارزوی برد بایرن و قهرمانی رو دارم . بی راه نگفتم اگر بگم از باخت بایرن هم خیلی دلخور نمی شم . فینالی جادویی ...

+

بارسا نتوست مثل رئال سربلندانه حذف بشه . فارق از نتیجه ، خشن بازی کردن این تیم و خطاهای بد اینی یستا ( 2 بار ) تیاگو(؟) خیلی راحت از چشم داور پنهان موند .
خوشحالم که مصدومیتی در این بازی گریبان گیرمون نشد .

خوبی فوتبال اینه که همیشه هست و تکرار می شه . امسال نشد سال دیگه و این صبر برای بردن هست که زیبایی ها رو خلق می کنه .

سالهای قبل چلسی و اینتر بایرن رو بردند و با اینکه به خصوص در بازی با چلسی قبول شکست برای ما هوادارای بایرن سخت بود ولی ما ( حداقل شخص من ) پذیرفتیم و به هوادران چلسی تبریک گفتیم و قطعا لیاقت قهرمانی رو داشتند .

امسال هم امیدوارم دورتموندی ها به ما تبریک بگن :دی

+

اون حرکت فرانک که پیراهن رو داد به اون هوادار عالی بود و واقعا باید متاسف بود برای اون پلیس اسپانیایی که اون رفتار رو با اون هوادار کرد و نمی گذاشت پیراهن رو بگیره !

در اخر جمله مشهور و در واقع شعار بایرن مونیخ : " ما کسانی هستیم که شهرت داریم و البته اصالت ! "

Masoud King
02-05-2013, 02:33
وقتی بعد از بازی رفت و فقط بر اساس یک بازی مسی رو زیر سوال میبرید اونم بازیکنی که مصدوم بود
یا هر حرفی که بارساییها میزنن رو بهانه و توجیه میدونید اصلا تعجب نکردم وقتی نبودن مسی رو هم در این بازی بهانه تعریف کردید
اتفاقا تنها بردی بود که برام هیجان خاصی نداشت .. فقط تنها موردی برام حس ایجاد می کرد محروم و مصدوم نشدن بازیکنانمون بود
وگرنه هفته پیش کار یه سره شده بود..
نتیجه گیری نبود ... وقایع بازی بود
بازی رفت دوستان میگفتن به خودمون باختیم و اینا .. چون اینم دقیقا مثه بازی رفت گفتم دیگه حتما به خودتون باختین
بازی رفت اگه مسی مصدومه پس چرا میگه آماده هست برا بازی؟!
بازی رفت با میلان هم مصدوم بود؟! قصد کوبیدن نیست ولی هایپ زیادی هست
حرف پیکه هم جالبه " With or without Lionel Messi, the result would have been the same "

اخلاق رو باختیم؟!!!
شما در حالی که در هر دو بازی جلو بودین خطاهای بدی از گومز شواینی و روبن داشتید وای به حال اینکه عقب میفتادین
وگرنه خطای پیکه به نظر من حتی اخطار هم نداشت یه نکل بود که توپ رو زد و در ادامه به بازیکن حریف هم خورد
عصبی؟ اتفاقا خیلی خوشحالم مصدوم ندادیم
آخه عزیزم کی بعد برد عصبی میشه؟
نمی دونم شاید خودتون عصبی هستید و یه جور فرافکنی میکنید
جالبه کارت هم نداشت حرکت پیکه
اینیستا که میزد اون وسط .. دیگه حوصلش نیست بگم ولی بعد گل بایرن رویه بارسا از حیثیت انگار رفت رو یه چیز دیگه
بازی رفت هم فک کنم روبن توپ رو زد تو صورت بازیکنتون..

چون یه آدم عاقل نمیاد به گذشته فکر کنه ...
ولی گویا شما خیلی باهوش تر از هاینکس هستی که یادته
مهم این نیست که ما چند سال پیش 4 تا خوردیم مهم اینه که امسال در مجموع هفتا زدیم و گلی نخوردیم
بازی با اسپانیا هم باختیم و میگیم اونا سرتر بودن ولی اگه شما بودی میگفتی " اما بهتره شما هم خیلی چیزها رو بپذیرید و تصور نکنید که بهترین تیم آلمان رو شکست دادین"

شما بهتره از این به بعد پس با همون آمار ها خوش باشی

اما بهتره شما هم خیلی چیزها رو بپذیرید و تصور نکنید که بهترین تیم تاریخ رو شکست دادین
این بارسا کیلومترها با بارسایی که ممکن بود فصل پیش در فینال ملاقات کنید فرق داشت که اونم طبیعتا به این خاطره که بارسا با تیتو در حال شروع یک مرحله تازس
در حالی که هاینکس سالهاست داره با بایرن کار میکنه و اگر امسال هم به فینال نمیرفت صرفا یک مربی شکست خورده بود
خب اینکه واضحه ما بهترین تیم تاریخ رو شکست ندادیم چون بارسا همچین تیمی نیست..

با بردتون خوشحال باشید که حق طبیعی شماست اما چشم بستن روی خیلی از نکات و حقایق، باعث میشه عمرِ دوران اوج بایرن کم و کمتر بشه
یعنی الان من خوشحال باشم و اینا بایرن سال دیگه سقوط میکنه؟
اون تو اوج بودن ربطی به هوادار نداره
یه مدیریت قوی می خواد که تیمو نگهداره تو اوج

kasra_khan2003
02-05-2013, 06:07
بارسلونا صفر– بایرن مونیخ 3؛تحقیرامپراتوری فروریخته / تیم رویایی هفت تایی شد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/05/02/3946387/%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AE-3%D8%AA%D8%AD%D9%82%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%BE% D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AE%D8%AA%D9%87-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D9%81%D8%AA-?ICID=HP)

بایرن در مجموع دوبازی رفت و برگشت 7 بار دروازه بارسا را باز کرد و به فینال رسید
سایت گل – بارسلونا در خانه هم نتوانست بایرن را ببرد. آنها باید چهار گل به حریف می‌زدند تا بازی را به تساوی بکشانند، اما نه‌تنها گلی نزدند که سه گل هم خوردند! بایرن تحقیر بارسا را امشب تکمیل کرد و با سه گلی که زد با اقتدار پا به دیدار نهایی گذاشت.

بارسا پیش از بازی ضربه سختی خورد. لیونل مسی نتوانسته بود به این بازی برسد. اما بارسا نمایش مثبتی در ابتدای کار داشت. هر دو تیم در 20 دقیقه ابتدایی حملات خوبی روی دروازه هم ترتیب دادند اما مقابل دروازه بادقت نبودند.
بارسا به‌ویژه مقابل خط دفاعی مستحکم بایرن به مشکل برخورده بود. آنها البته فرصت خوبی داشتند که ضربه دیدنی پدرو از فاصله 35متری را مانوئل نویر گرفت.
یک بار هم سانتر دنی آلوز را سسک فابرگاس گرفت و به چابی سپرد اما ضربه او با خونسردی زده نشد و از روی دروازه به بیرون رفت.

بایرن در نیمه اول با درخشش آرین روبن و فرانک ریبری صاحب توپ می‌شد اما آنها هم ضربات نهایی را یا خوب نمی‌زدند یا اگر خوب می‌زدند ویکتور والدس مهارشان می‌کرد. البته چند بار هم جرارد پیکه با تکل‌های بی‌نقصش موقعیت‌ها را از حریف گرفت.
نیمه دوم ماجرای دیگری داشت. بایرن نیمه را فوق‌العاده آغاز کرد و داوید آلابا با دیدی کم‌نظیر و پاسی فوق‌العاده توپ را از فاصله‌ای دور به روبن در سمت دیگر سپرد. او از آدریانو گذشت و با ضربه‌ای دقیق هیچ بختی برای ویکتور والدس نگذاشت.
کار بارسا تمام شده بود اما آنها همچنان حمله می‌کردند. بایرن هم در ضدحملات عالی بود. تیتو ویلانووا هم که دریافته بود کار بارسا تمام است چابی و آندرس اینیستا را هم تعویض کرد و لیو مسی را هم حتی برای یک دقیقه به میدان نفرستاد.
گل بعدی بایرن در دقیقه 72 از راه رسید. پیکه آفساید را پر کرد و ریبری صاحب توپ شد. سانتر ریبری داشت به توماس مولر و ماریو مانجوکیچ در مقابل دروازه بارسا می‌رسید که خود پیکه در تلاش برای دفع توپ آن را وارد دروازه خودی کرد. تحقیر در دقیقه 76 تکمیل شد. این بار مولر با ضربه سر روی سانتر ریبری از فاصله‌ای نزدیک و بالای سر آدریانو توپ را به گل تبدیل کرد.
البته بارسا هم موقعیت داشت که یک بار در یکی از آنها ضربه سر داوید ویا به تیر دروازه برخورد کرد و به بیرون رفت.

به این ترتیب شاهد اولین فینال تمام‌آلمانی تاریخ لیگ قهرمانان خواهیم بود. دو تیم فینالیست البته همین شنبه هم در لیگ با هم بازی دارند اما دیدار جذابی در 25 می در ویمبلی در راه است.

پیکه: اگر مسی بود هم فرقی نمی‌کرد / ما خسته بودیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/05/02/3946924/%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D9%87-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D9%87%D9%85-%D9%81%D8%B1%D9%82%DB%8C-%D9%86%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%A7-%D8%AE%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%85?source=breakingnews&ICID=HP_BN_5)

او گفته گل خوردن از بایرن باعث شد کار آنها بسیار دشوار شود.
سایت گل – جرارد پیکه، مدافع بارسلونا در بازی با بایرن مونیخ نمایش خوبی داشت اما یک گل به خودی هم زد. او پس از دیدار گفت: «زندگی در چنین شرایطی مساعد و لذت‌بخش نیست. در نیمه اول تلاش کردیم اما پس از گل اول سقوط کردیم. 45 دقیقه دوم بسیار دشوار بود.
هنگامی که یک تیم برتر است تنها می‌توان به آنها تبریک گفت. اکنون باید به لیگ بیندیشیم و برای بازی‌های آخر آماده شویم که تا حد امکان سریع‌تر قهرمان شویم.
ما در این برهه از فصل خسته هستیم. باید برای این مشکل چاره‌ای بیندیشیم و در فصل بعد این‌گونه نباشیم.»
او درباره این که لیو مسی حتی یک دقیقه هم نتوانست بازی کند گفت: «مسی بهترین دنیاست. روشن است که اگر نباشد تیم ما آن تیم همیشگی نیست. اما به نظرم اگر او بود هم اوضاع فرق خاصی نمی‌کرد.»

comeback pep
02-05-2013, 08:14
جناب Masoud King ببين دوست عزيز؛ وقتى يه تيم تو همچين بازى مهمى شكست ميخوره طبيعتا انتظار برخوردهاى احساسى و نامناسب از طرفداراش وجود داره. تو اين شرايط فكر ميكنم ادبيات شما هم بايد مناسب تر باشه. دست انداختن و تمسخر حريف و حرف از تحقير و... زدن، مشخصا باعث ايجاد تشنج ميشه. بعد از بازى رفت تا حالا ما هرچى ميگيم، شما ميگى بهانست!واقعا مصدوميت اين همه بازيكن بهانست؟ ما توى مهمترين بازى فصل چند تا از بهترين بازيكنهامون مصدوم بودن-بوسكتس،پويول، ماسكرانو و مهمتر از همه ،مسى! اگه شما ريبرى و شواينى رو از دست ميدادين، بازهم مصدوميت بهانه بود؟ اون همه اشتباهات داورى بازى رفت بهانست؟ بالأخره هر عملى عكس العملى داره و نتيجه پست شما ، ميشه پست عليرضا گرافيكار. باشه داداش؛ ما بهانه گير و نق نقو! اصلا مصدوميت و داورى چه تأثيرى داره تو بازى؟ اين رو هم فراموش نكن كه دوره اوج هر تيمى3 يا 4 ساله و ما الان سال پنجم هستيم. خب طبيعيه كه افت كرده باشيم. شايد اگه اين بازى پارسال برگزار ميشد الان نتيجه برعكس بود!_______________________________________صع ود بايرن رو به طرفدارش تبريك ميگم.ايشالله سال آينده با ترميم خط دفاعى و اضافه شدن به تجربيات تيتو ، قدرتمندتر برميگرديم.

B3HZ@D
02-05-2013, 09:19
درود

خوب دیگه دو فینالیست این دوره از رقابت ها هم مشخص شد و بعد از مدت ها یک فینال آلمانی رو شاهد هستیم .
بایرن بازی رو خوب اداره کرد و بر خلاف انتظار بارسا اصلا نمیتونست روی این تیم فشار بیاره و توی حملات بُرندگی مورد نیاز رو نداشت و از اون طرف بایرن توی دفاع با صلابت نشون داد .
البته شاید یکی از دلایلش غیبت مسی باشه ولی با این حال در دور رفت مسی اصلا عملکرد خوبی نداشت و از طرف دیگه تیمی در این حد و اندازه نباید به یک بازیکن اینقدر وابسته باشه .
هر چند که مسی یک فوق ستاره است ولی با این حال بارسا باید رو جنبه های دیگه تیمش کار کنه تا در غیاب مسی به مشکل نخوره .

پاسکاری و کنترل توپ بازیکنان بایرن همچنان یکی از نکاتیه که برای من قابل توجهه . روی خطوط کناری زمین خیلی خوب توپ رو میگردوندن و پاسکاری ظریفی در اون منطقه داشتن .
درسته بارسا هم در حرکات با توپ و کنترل توپ در سطح بالاییه ولی تا حالا ندیده بودم تیمی اینقدر نزدیک به خطوط خوب و مسلط کار کنه .
توی این چند بازی این مسئله بارها تکرار و دیده شده و چیزی نیست که بتونیم به حساب شانس و اقبال بذاریم .

واقعا هاینکس از هر لحاظ روی این تیم کار کرده و یک تیم کامل [از هر جهت] رو آماده کرده .

عدم حضور مهاجم سر زن در تیم بارسا هم کار دست این تیم داده و اکثر حرکات از کناره و سانترهای بازیکنان این تیم بی نتیجه مونده.
اگه یک مهاجم سر زن در نوک حمله داشتن تاثیر حرکات و سانترهای این چنینی خیلی بیشتر میشد .
مخصوصا توی همچین بازی هایی که مدافعان حریف سر زن و قد بلند هستن.
بیشتر حرکات از کناره بارسا در این بازی بدون حاصل موند و یا این که رو به عقب یا به پشت محوطه ارسال میشد که اون هم اثری نداشت.

ریبری هم سنگ تمام گذاشت و دو پاس گل ارسال کرد که یکی از اونا رو پیکه وارد دروازه خودی کرد .
پاس گلش به مولر خیلی زیبا بود :n02:

گواردیولا باید از هاینکس تشکر کنه که همچین تیمی رو در پایان فصل به اون تحویل میده .
فکر نکنم لقمه از این آماده تر بشه تهیه کرد !

تبریک به دوستداران بایرن .

Actros
02-05-2013, 09:31
تبریک میگم به طرفدارای بایرن امیدوارم فینال خوبی در انتظارشون باشه

معجزه هم نیاز به ابزار داره چیزی مثل عصای موسی اما با غیبت مسی امشب معجزه هم ابزار لازم رو نداشت
بارسا بنا به دلایل زیادی مثل بازی برگشت مقابل میلان بازی رو با انگیزه شروع نکرد

بارسا درست یا غلط به خاطر وابستگی یا هر مسئله دیگه ای بدون مسی شکل تیمی خودش رو از دست میده
بارسا بدون مسی در مقابل psg هم که بارها از بایرن ضعیفتره بازی رو باخت

اکثر بارساییها باخت به بایرن واقعا آماده رو میپذیرن حرفی درونش نیست یک تیم آماده که راز فوتبالشون در سرعت انتقال فوق العادشونه

اینکه بایرن و مدافعین این تیم یک مسی آماده رو تجربه و از گردنه سخت این بازیکن عبور نکردن اصلا بهانه نیست
و اینکه بارسا با مسی فاصله زیادی با بارسا بدون مسی داره هم اصلا بهانه نیست

اخلاق رو باختیم؟!!!

البته کاملا مشخصه که شما دوست داشتین بارسا اخلاق رو هم ببازه و چون نباخته کمی عصبانی شدین

داداش عصابانیت بیشتر تو پستهای شما به چشم میاد ! نه ما . حالا بارسایی ها یه خطاهایی هم کردن . خدایی هم بعضیاشون خطرناک بود .
لیست باختهامون در رده ملی ؟ اینم دلیلش عصبانیت هست . چه ربطی داره ؟ خوبه اسپانیا کلا 5 ساله پا گرفته ! 2012 شانس آوردین که ایتالیا نزاشت به آلمان بخورین . ایشالله 2014

جناب Masoud King ببين دوست عزيز؛ وقتى يه تيم تو همچين بازى مهمى شكست ميخوره طبيعتا انتظار برخوردهاى احساسى و نامناسب از طرفداراش وجود داره. تو اين شرايط فكر ميكنم ادبيات شما هم بايد مناسب تر باشه. دست انداختن و تمسخر حريف و حرف از تحقير و... زدن، مشخصا باعث ايجاد تشنج ميشه. بعد از بازى رفت تا حالا ما هرچى ميگيم، شما ميگى بهانست!واقعا مصدوميت اين همه بازيكن بهانست؟ ما توى مهمترين بازى فصل چند تا از بهترين بازيكنهامون مصدوم بودن-بوسكتس،پويول، ماسكرانو و مهمتر از همه ،مسى! اگه شما ريبرى و شواينى رو از دست ميدادين، بازهم مصدوميت بهانه بود؟ اون همه اشتباهات داورى بازى رفت بهانست؟ بالأخره هر عملى عكس العملى داره و نتيجه پست شما ، ميشه پست عليرضا گرافيكار. باشه داداش؛ ما بهانه گير و نق نقو! اصلا مصدوميت و داورى چه تأثيرى داره تو بازى؟ اين رو هم فراموش نكن كه دوره اوج هر تيمى3 يا 4 ساله و ما الان سال پنجم هستيم. خب طبيعيه كه افت كرده باشيم. شايد اگه اين بازى پارسال برگزار ميشد الان نتيجه برعكس بود!_______________________________________صع ود بايرن رو به طرفدارش تبريك ميگم.ايشالله سال آينده با ترميم خط دفاعى و اضافه شدن به تجربيات تيتو ، قدرتمندتر برميگرديم.
داداش بازیکن مصدوم داشتین بله
ولی همین شماها و البته آقای مدیر :n01: بارها وبارها گفتین ما ساله 2009 4 تا زدیم بایرن . بایرنی که 4 تا بازیکن اصلی رو نداشت . کلا خط دفاع تعطیل بود ! فلیپ لام تو تیم نباشه دیگه شما خودت فکرشو بکن !
حالا هم ما بارسا رو بردیم با این شرایط . شما که اون قبول نداشتین ! ما هم بهانه های شما رو نمیتونیم قبول کنیم !

malkemid
02-05-2013, 10:04

دوست عزیز من خودم منتقد اشتباهات داوری بازی رفت بودم..اما بازی برگشت طوری بود که دیگه حای حرف باقی نمی مونه...اگه بازی یه هفته دیگه هم ادامه داشت با توجه به روند بازی این بایرن بود که گل می زد.
در مورد بازیکنها هم داریم از تیم بارسلونا حرف می زنیم نه فلان بازیکن. قبول کنید که بارسا ضعیف کار کرده اخیرا و نمونش از تیم نصفه نیمه ذخیره های رئال هم باخت. امسال این بایرن شایسته قهرمانیه و هرکی غیر از این بگه و مباحث ملی و داوری و اینها زو وسط بیاره متاسفانه داره بی منطق حرف می زنه.

Hatek
02-05-2013, 10:09
من خودم همیشه وقتی تیمم با بهترین نتیجه ها می برد به خودم اجازه تحقیر کردن نمیدادم چون حرکت نامنصفانه ایه
اون ال کلاسیکوی 6.2 یا 5.0 من اصلا به روی دوستای رئالیم نیاوردم گفتم روز بد مام میرسه یا بایرن 4.0
اما اشتباه میکردم چون باید حرکاتی از قبیل زیر سوال بردن بازیکن و همه چی رو به حریف نسبت میدادم
فوتبال روز خوب و بد داره
هنوز پارسال یادم نرفته که مولر دقیقه 82 گل میزنه میری توی فروم ها همه دارن قهرمانی رو تبریک میگن ولی دیدیم اخرش چی شد
همونطور که مسی و رونالدو با یه بازی تبدیل نشدن به بهترین ها با یه بازی هم از بین نمیرن
همونطور که اینیستا با یه بازی انقدر اخلاقش دوست داشتنی نشده با یه خطا هم کسی نمیتونه بگه اخلاقو باخته
هنوز فینالی درپیش هست و فصل های بعد و جام های ملی هم خیلی دور نیستن همین سال دیگه

powerslave
02-05-2013, 10:10
خوب دیره ولی منم به طرفدارای دو تیم آلمانی تبریک میگم. خیلی فراتر از انتظارم بودن. بایرن خیلی قوی هست و دورتموند هم تاکتیکی و جوان و دونده و بسیار جنگنده.
تو فینال احساس خاصی نخواهم داشت و از اون دست فینال هایی میشه که برام اهمیتی نداره (چلسی - منچستر و ...) ولی باز امیدوارم بازی خوب و هیجان انگیزی بشه.

mohammad.asghari
02-05-2013, 10:14
به امید بازگشت پر افتخار اسپانیایی ها در دور بعد لیگ قهرمانان

"تیم های دیگر برنده میشوند و آنها خوشحال هستند ، اما این خوشحالی فاقد هویت است . نتیجه در فوتبال فریب دهنده است . تو میتوانی واقعا واقعا خوب بازی کنی اما برنده نشوی! چیزهایی وجود دارند که بسیار بزرگتر از نتیجه هستند ، بسیار پایدار تر . و آن میراثی است که یک تیم از خودش به جای میگذارد..."

comeback pep
02-05-2013, 10:47
داداش عصابانیت بیشتر تو پستهای شما به چشم میاد ! نه ما . حالا بارسایی ها یه خطاهایی هم کردن . خدایی هم بعضیاشون خطرناک بود .لیست باختهامون در رده ملی ؟ اینم دلیلش عصبانیت هست . چه ربطی داره ؟ خوبه اسپانیا کلا 5 ساله پا گرفته ! 2012 شانس آوردین که ایتالیا نزاشت به آلمان بخورین . ایشالله 2014داداش بازیکن مصدوم داشتین بله ولی همین شماها و البته آقای مدیر :n01: بارها وبارها گفتین ما ساله 2009 4 تا زدیم بایرن . بایرنی که 4 تا بازیکن اصلی رو نداشت . کلا خط دفاع تعطیل بود ! فلیپ لام تو تیم نباشه دیگه شما خودت فکرشو بکن !حالا هم ما بارسا رو بردیم با این شرایط . شما که اون قبول نداشتین ! ما هم بهانه های شما رو نمیتونیم قبول کنیم !دوست عزيز؛ من يادم نمياد كه جايى همچين حرفى زده باشم. حتى از ساير بارسايى ها هم اين حرف رو نشنيدم. اگر هم احيانا جايى كسى به اون بازى اشاره كرده، تحقير و تمسخرى توش نبوده!صرفا آمار يا بحث فنى مطرح شده. اگه يه تيم چند تا از بازيكناى اصليش رو نداشته باشه، مسلما تا حدودى روى عملكرد تيم تأثير ميذاره. ولى درصد اين تأثير براى اين دو تيم متفاوت بوده. اگه بايرن تو اون بازى تو خط دفاعى مشكل داشت؛ اينجا هم بارسا توى تمام خطوط با مصدوميت مواجه شده بود. فكر نميكنم نبود لام براى بايرن به اندازه نبود مسى براى بارسا تأثير گذار باشه!به اينها اشتباهات داورى رو هم اضافه كن تا مشخص بشه كه شرايط دو تيم يكسان نبوده و اينكه فاصله دو تيم با وجود تمام مشكلات 7 گل نيست! به هرحال دوستان بارسايى توى تك تك پستهاشون بايرن رو تيم برتر و شايسته صعود دونستن و به بايرنى ها تبريك گفتن. خب انتظار ميره كه طرف مقابل هم همينطور برخورد كنه و تمسخر و تحقيرى وجود نداشته باشه.

Masoud King
02-05-2013, 13:59
تو اين شرايط فكر ميكنم ادبيات شما هم بايد مناسب تر باشه. دست انداختن و تمسخر حريف و حرف از تحقير و... زدن، مشخصا باعث ايجاد تشنج ميشه.
من مسخره نکردم فقط حرف ها رو بازگو کردم..
دوستان خودشون باعث تمسخر خودشون میشن
وقتی بازی رفت، به عنوان دلیل شکست حرف از آب وسط زمین میزنن. در صورتیکه بازی برگشت هم با تکل پیکه مشخص شد آب وسط زمین در نوکمپ یا نوئر وقتی توپی رو می گرفت سریع با حوله خشک می کرد دست کش هاشو.
این خیلی طبیعی هست که قبل بازی چمن رو آب بدن و همه جای دنیا همینطوریه وگرنه رو چمن خشک بازی کردن خیلی آسیب به زمین وارد میشه..

. بعد از بازى رفت تا حالا ما هرچى ميگيم، شما ميگى بهانست!واقعا مصدوميت اين همه بازيكن بهانست؟ ما توى مهمترين بازى فصل چند تا از بهترين بازيكنهامون مصدوم بودن-بوسكتس،پويول، ماسكرانو و مهمتر از همه ،مسى!
بازی رفت که فقط پویول و ماسکرانو مصدوم بودن
پویول که این فصل کلا اون پویول نبوده و خیلی افت داشته
اما شاید میگین جاش مدافع بی تجربه داشتین ولی عوضش ما هم بواتنگ داشتیم ... اما شما حمله ای نکردین که مشخص شه بواتنگ اون وسط چه قابلیت هایی تو دادن پنالتی و موقعیت های گل داره..
مسی که قبل بازی میگه آماده هست... یعنی می خواسته رد گم کنه؟!
بازی برگشت هم تیتو انگار می خواست تو نیمه اول به گل برسه و برا نیمه دوم مسی رو بیاره تا بتونه تو یه زمان محدود تر ازش راندمان بالاتری بگیره.. مثه همون کاری که با پاریسی ها کرد.
وگرنه اگه مصدومیت حدی بود که نمی تونست بازی کنه بودنش رو نیمکت دیگه چه توجیهی داره؟
مصاحبه تیتو تو گل هست که میگه مسی مصدوم نبود.. البته منبع انگلیسیش رو چک نکردم

حالا مسی نبود..اونوقت ژاوی و اینیستا چرا؟
آلوز و پیکه چرا؟
یعنی واقعا دیشب یا بازی رفت چیز خاصی دیده شد از ستاره های دیگه؟
همین اینیستا خیلی ها اونو مستحق توپ طلا می دونستن اما این دو بازی اثری بود از همچین کسی؟
دلیلش افت خودش بود یا بازی طرف مقابل؟
در مورد ژاوی هم همینطور..

اصلا مصدوميت و داورى چه تأثيرى داره تو بازى؟
داوری که بازی رفت در بهترین حالت بخوای گل های بایرن رو حذف کنی دیگه نهایت دو گل میشه
یه پنالتی هم برای بایرن در نظر بگیری دیگه کم کمش میشه 3-0
یعنی بارسا بازی سه بر هیچ رو دیشب می تونست جبران کنه؟

اين رو هم فراموش نكن كه دوره اوج هر تيمى3 يا 4 ساله و ما الان سال پنجم هستيم. خب طبيعيه كه افت كرده باشيم. شايد اگه اين بازى پارسال برگزار ميشد الان نتيجه برعكس بود!
شما رو شاید و اگه حسابی باز نکن
ولی بارسا تو اوجش به بایرن تو مونیخ یکی میزنه اونوقت چجوری میگین برعکس می شد؟!
تازه الان میشه برای توجیه گفت که بایرن بازی رفت تو نوکمپ محروم و مصدوم داشت وگرنه اون نتیجه رقم نمی خورد..
در ضمن بایرن پارسال خیلی قوی تر از تیمِ 2009 بود..

پ.ن:
یکی از اهدافم اینه تا سال دیگه مدیر بمونم بلکه بشه این پست ها رو در صورت لزوم ویرایش کرد : دی

City 17
02-05-2013, 13:59
باید اعتراف کرد که بارسا از اوجش فاصله زیادی گرفته، موارد زیادی هم دخیل هست، شاید مهم ترینش غیبت سه ماهه تیتو، افت نسبی ژاوی و وابستگی زیاد به درخشش مسی باشه، با وجود همه
این موارد و غیبت نفرات دیگه در شب گذشته این افت تا حدی بود که اثری از روحیه بازگشت به بازی یا انگیزه در این تیم دیده نمیشد و این بیشتر باید دلائل روحی روانی داشته باشه تا دلائل فنی؛ در
صورتی که یک بارسای آماده مثل بارسای 2009 مقابل بایرن قرار می گرفت قطعا بازی خیلی نزدیک تر و البته جذاب تر رو شاهد می بودیم.

در مورد واکنش های بعد از بازی: ببینید دوستان، اگر صحبت ها یا مواردی رو از سمت دوستان بایرنی می بینید که شاید توی بعضی از قسمت ها کمی تند باشه، این ها در واکنش به خلاصه کردن بازی
رفت در "آب دادن به زمین" و "صرفا داوری" (اون هم با نگاه یک طرفه و مثلا بدون اشاره به پنالتی) و موارد دیگه ای که قبل از بازی داشتیم، مثل اشاره های زیاد به اون بازی 0-4 سال 2009 در شرایطی
که در اون برهه زمانی بایرن جدای از نفرات غایبش در خط دفاع، دوران سراسر اختلافی رو در مدیریت داشت تا جایی که کلینزمن یک سال دوام نیاورد... یا موارد دیگه از جمله اینکه حتی یکی از بچه ها
خاطرم هست از لفظ "جوجه" برای بایرن استفاده کرد که عینا مصداق توهین آمیز بود ولی متاسفانه کوچکترین واکنشی ندیدیم.
حتی توی تاپیک یورو صحبت کردن راجع به تیم آلمان درجات آزادی بیشتری داشت(نظر شخصی)

صحبت های من در تایید همه صحبت های بعد از بازی نیست ولی باید قبول کنیم وقتی اون موارد رو توی یک بازه طولانی از یک سمت ببینیم، به طور طبیعی همچین واکنش هایی هم به دنبالش خواهد بود.
با این حال من از دوستان بایرنی و آلمانی هم قطار خودم درخواست می کنم دیگه موارد مربوط به گذشته رو مد نظر قرار ندن و رو به جلو نگاه کنن:n01:

Masoud King
02-05-2013, 15:17
بازتاب باخت بارسا دررسانه های دنیا:بارسا تحقیر شد؛بایرن بارسا را تنبیه کرد

سایت گل- بعد از باخت 0-3 بارسا مقابل بایرن مونیخ در دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا و ناکامی این تیم در رسیدن به بازی فینال ومبلی و یک باخت تحقیرآمیز 0-7 مقابل بایرن درمجموع دو دیدار رفت و برگشت، رسانه های خبری دیجیتال به این نکته اشاره کردند که به جای معجزه،هواداران حاضر در نوکمپ تحقیر شدند.

دراینجا می توانید تیتر رسانه های دیجیتال سرتاسردنیا،دقایقی بعد از باخت تحقیر آمیز بارسلونا در نوکمپ را مطالعه کنید:

*اوله(آرژآنتین): ناامیدی گروه دوم... بخش زیادی از فوتبال دوستان دنیا براین باور بودند که بارسلونا می تواند به جریان بازی برگردد، چون آنها بهترین بازیکن دنیا یعنی مسی را در تیمشان دارند ولی خبر بد برای بارسایی ها قبل از از راه رسیدن گلها رسید: مسی روی نیمکت نشسته بود.این درحالی بود که دنیای فوتبال درانتظار فینال لیگ قهرمانان اروپا میان بارسا و رئال ماردید بود ولی حالا صبح را با شرایطی اغاز می کنیم که دو تیم برتر دنیا دو تیم آلمانی هستند که در فینال 25 می ومبلی حضور دارند و تکلیف قهرمان این دوره را روشن می سازند. بارسا هم بدون رنگ و رویی بعد از باخت مجموع 0-7 تنها چیزی که پیش رویش می بیند لالیگاست که تقریبا مال خودش است و حالا باید برنامه ریزی های متعددی درمقابل این شکست تاریخی داشته باشد تا بتواند دوباره به اوج بازگردد

*اکیپ (فرانسه): یک نمایش عظیم : بارسلونا که مدل فوتبالی اش در سالهای اخیر فوتبال اروپا را تحت تسلط درآورده بود به دست تیم قدرتمندتری به زمین خورد. تیمی که خیلی قدرتمندتر از بارسا بود. فوتبال توتال بایرن مونیخ در زمینی که خیلی ها درآن به زانو درآمده بودند به پیروزی رسید.هشت روز بعد از نمایش مقتدرانه در آلیانس آرنا قهرمان آلمان یک بار دیگر قدرتش را در کاتالونیا به نمایش گذاشت و به فینال رسید. فوق العاده... باواریایی ها هیچ جای امیدی برای بارسایی ها که تحت تاثیرغیبت دقیقه نودی بارسا بودند، باقی نگذاشتند.

*فرانس فوتبال (فرانسه):بایرن بارسا را تنبیه کرد: معجزه ای در کار نبود؛ حتی یک معجزه کوچک. اگر بخواهیم راستش را بگوئیم،حتی بازی ای هم در میان نبود. یک برد دیگر برای یک ناک اوت دیگر؛بعد از گلباران هفته گذشته در آلیانس ارنا بایرن برتری اش را دوباره ثابت کرد . با حضور مسی برروی نیمکت ، تیم تیتو وجود خارجی نداشت؛مثل بازی رفت

*دیلی میل(انگلیس): مسی نبود؛ از بازگشت خبری نبود: ومبلی خودش را برای یک فینال تمام آلمانی آماده می کند.بارسا برای برگرداندن ورق و جبران 4 گلی که در بازی رفت دریافت کرده بود به یک معجزه نیاز داشت ولی از زمانی که تیتو مسی را روی نیمکت قرار داد، مشخص بود که معجزه ای در کار نیست.گلها هم نه تنها مشخص کردند که بارسا برنده نیست، بلکه آنها را شرمنده نیز کردند

*گاتزتادلوسپورت (ایتالیا): تحقیر بارسا: بعد از نتیجه 0-4 مونیخ، بارسلونا درخانه اش هم تحقیر شد.درروز 25 ماه می آلمانی ها در ومبلی خواهند بود

*اوگلوبو (برزیل): بایرن، بارسا را تحقیر کرد و در فینال لیگ قهرمانان اروپا خواهد بود: تیم حاکم برفوتبال اروپا در 4 سال اخیر، بارسلونا، ضربه سختی خورد که در آن هم برتری اش را از دست داد و هم هویت فوتبال اسپانیا را

*بیلد (آلمان): بایرن فینال رویایی را رقم زد: رویای فینال آلمانی در ومبلی کامل شد. یک روز بعد از زیباترین شکست تاریخ بوروسیا دورتموند، نوبت به قهرمان آلمان یعنی بایرن رسید که صعودش به فینال لیگ قهرماانان اروپا را مسجل کند

*تی زد(آلمان): بایرن بارسا را تحقیر کرد: فینال تمام آلمانی در لندن

*ال پائیس (اسپانیا): خداحافظ اروپا: لیگ قهرمانان اروپا میان دو تیم آلمانی:بایرن و دورتموند برگزار می شود.همان طور که سرنوشت در دورتموند و مونیخ رقم خورده بود...حالا رئال برای قهرمانی در فینال جام حذفی تلاش می کند وبارسا قهرمانی اش در لالیگا راجشن می گیرد. خداحافظی اروپایی بارسا در هر صورت آنقدر تحقیر آمیز بود که به قیمت کاستن از روحیه بازیکنان این تیم درسردادن ترانه قهرمانی در لالیگا تمام می شود. به قیمت کم ارزش شدن قهرمانی در لالیگا، آنها به نحوه بدی از رقابت های اروپایی کنار رفتند.آنها در جریان بازی اصلا حس رقابت نداشتند و حتی درتعویض هایشان هم حسی از رقابت دیده نشد.صحنه از ابتدا مشخص بود و فاصله میان دو تیم واضح: از همان شروع تا پایان، دربازی رفت و در بازی برگشت؛ با مسی و بی مسی

*مارکا(اسپانیا): له شده ها: تحقیر شدگان

*موندو دپورتیوو (اسپانیا): بایرن بزرگ گلزنی کرد و بارسا را حذف کرد:بارسا نتوانست؛آنها نتوانستندتیم باواریایی را به دردسربیندازند و برای برگرداندن ورق تلاش بی فایده ای داشتند. هیچ کسی تا به حال نتوانسته بود تا در رده بالاترین تورنمنت اروپایی، باخت 0-4 در بازی رفت را جبران کند.درنهایت بایرن مونیخ فاصله را به باخت تحقیر آمیز 7-0 افزایش داد. آلمانی ها در نوکمپ با نتیجه 0-3 به پیروزی رسیدند و می توانستند بردشان را قاطعانه تر نیز بکنند و حتی برد 0-4 بازی رفت را تکرار کنند.

*اسپورت (اسپانیا):تحقیر شدگان از رقابت های اروپایی کنار رفتند: باخت 0-4 در بازی رفت هضم شده بودو کمتر کسی به این ماموریت غیرممکن باور داشت. بارسلونا که به شدت قربانی مصدومیت ها در تیمش بود این بخش پایانی فصل را پشت سرمی گذارد. نشانه های خستگی فیزیکی و روانی که در بازی هایی مثل مصاف با رئال در جام حذفی دراین تیم دیده می شد، نشانه های خود را در مقابل تیم بزرگی مثل بایرن بیش از پیش نشان داد.

comeback pep
02-05-2013, 15:26
آقا مسعود و آقا معراج: اينكه بارسا ضعيف شده هيچ شكى درش نيست. ضعف بارسا رو از مرحله گروهى و بازى با ميلان و پى اس جى و ال كلاسيكو ها، به راحتى ميشه فهميد. اگه سرى به تاپيك بارسا بزنيد متوجه ميشيد كه خود ما هم اين مورد رو پذيرفتيم. چون اين ضعف اصلا قابل انكار نيست. اينو گفتم كه فكر نكنيد بحثها از روى تعصبه و چشممون رو به حقايق بستيم. اما آيا به نظرت چون بارسا ضعيف شده ديگه نبايد بحثهاى داورى و مصدوميتها مطرح بشه؟ ميشه بگيم كه خب بارسا كه در هر صورت ميبازه؛ ديگه چه نيازى به بحث داورى و چه ميدونم مصدوميت هست؟ آيا اگه همه بازيكنامون رو فرم بودن ، 7 گل ميخورديم؟يه بار ديگه تمام پستها رو بخون ؛ ببين كى برد بايرن رو به صرف مسائل داورى يا كثيف كارى نسبت داده؟ تا جايى كه يادمه همه به برترى بايرن اعتراف كردن. ولى خب يه سرى موارد مثل داورى از جانب بعضى ها از جمله خود من مطرح شد كه واقعا هم جاى بحث و صحبت داشت(نميخوام ديگه بهش بپردازم چون به اندازه كافى روش بحث شده و قضاوت به عهده ديگران) بالأخره داورى و مصدوميتها تأثير خودشون رو گذاشتن و اگه نتيجه بازى رفت اون طورى نميشد، شايد بازى برگشت هم كار به اينجا نمى كشيد.خلاصه صحبت من اينه كه اين بارساى ضعيف شده آيا با مصدوميت بازيكناى كليديش به مراتب ضعيفتر از قبل نشده؟ خب واضحه كه ضعيفتر شده. بحث بهانه گرفتن نيست. مسى تو بازى رفت هم با مصدوميت بازى كرد و دليل بازى كردنش اين بود كه روحيه ساير بازيكنا حفظ بشه. ظاهرا ديشب قرار بود كه اگه بارسا نيمه اول يه نتيجه مطلوب گرفت، مسى نيمه دوم بياد تو زمين ولى چون بدون گل تموم شد، كادر فنى ديگه ريسك تشديد مصدوميت رو نكردن. اين از اين. اما چيزى كه من قصد داشتم تو پست قبليم بهش اشاره كنم، بيشتر بعد اخلاقى قضيه بود. شايد كسى از اون طرف هم توهين كرده باشه ولى آيا اين دليل ميشه كه اعضاى با سابقه هم اجازه اين كار رو به خودشون بدن؟

OSEN
02-05-2013, 16:09
بعد از بازیِ رفت یه چیزی بیخ گلوم مونده بود! . خوشبختانه این بازی خیلی چیزا رو ثابت کرد...

در مورد پست های بعد از بازی هم میخواستم یه چیزی بگم که دیدم دوستِ عزیزمون به زیبایی گفته. پس فقط جهت تاکید، نقل قول میگیرم :

در مورد واکنش های بعد از بازی: ببینید دوستان، اگر صحبت ها یا مواردی رو از سمت دوستان بایرنی می بینید که شاید توی بعضی از قسمت ها کمی تند باشه، این ها در واکنش به خلاصه کردن بازی رفت در "آب دادن به زمین" و "صرفا داوری" (اون هم با نگاه یک طرفه و مثلا بدون اشاره به پنالتی) و موارد دیگه ای که قبل از بازی داشتیم، مثل اشاره های زیاد به اون بازی 0-4 سال 2009
+ اینکه اگر تیمی نمیتونه عملکرد خوبِ همیشگیش رو داشته باشه و شکست میخوره، صرفا نباید گفت به خودمون باختیم.
مربی و بازیکنای تیم حریف نقشِ " مو " رو نداشتن اون وسط !. بخش مهمیش برمیگرده به عملکردِ خوبِ تیم حریف...

-------------------------------

تبریک میگم به طرفدارانِ آلمانِ کبیر :n12:.

بردیا
02-05-2013, 16:22
2002
نایب قهرمانی لورکوزن و دورتموند در اروپا و آلمان در جام جهانی

2008
شکست آلمان تو فینال یورو

2009
شکست برمن تو فینال یوفا

2010
باخت بایرن تو فینال اروپا

2012
بازم باخت بایرن تو فینال اروپا

2013
انقدر قهرمان نشدیم تا اخر مجبور شدیم برای قهرمانی فینال تمام آلمانی برگزار کنیم:دی

We Are Back In Business

Actros
02-05-2013, 16:42
دوست عزيز؛ من يادم نمياد كه جايى همچين حرفى زده باشم. حتى از ساير بارسايى ها هم اين حرف رو نشنيدم. اگر هم احيانا جايى كسى به اون بازى اشاره كرده، تحقير و تمسخرى توش نبوده!صرفا آمار يا بحث فنى مطرح شده. اگه يه تيم چند تا از بازيكناى اصليش رو نداشته باشه، مسلما تا حدودى روى عملكرد تيم تأثير ميذاره. ولى درصد اين تأثير براى اين دو تيم متفاوت بوده. اگه بايرن تو اون بازى تو خط دفاعى مشكل داشت؛ اينجا هم بارسا توى تمام خطوط با مصدوميت مواجه شده بود. فكر نميكنم نبود لام براى بايرن به اندازه نبود مسى براى بارسا تأثير گذار باشه!به اينها اشتباهات داورى رو هم اضافه كن تا مشخص بشه كه شرايط دو تيم يكسان نبوده و اينكه فاصله دو تيم با وجود تمام مشكلات 7 گل نيست! به هرحال دوستان بارسايى توى تك تك پستهاشون بايرن رو تيم برتر و شايسته صعود دونستن و به بايرنى ها تبريك گفتن. خب انتظار ميره كه طرف مقابل هم همينطور برخورد كنه و تمسخر و تحقيرى وجود نداشته باشه.

برادرجان . پیکه مدافعتون گفته مسی هم بود فرقی نمیکرد .
ما به هیچ عنوان قصد تخریب بارسا رو نداریم . هیچ کس نمیتونه بارسا رو تخریب کنه . بارسا تیمی هست که به فوتبال سبک داده و ب 2 تا بخت ارزشش از بین نمیره
ما در سال 2009 خط دفاع نداشتیم ! اونم جلو اون بارسا !!!
حالا شما میگی مسی نداشتیم . چرا باید بگین فقط مسی ؟ چرا اینقدر وابستگی به مسی ؟

malkemid
02-05-2013, 16:43
باید اعتراف کرد که بارسا از اوجش فاصله زیادی گرفته، موارد زیادی هم دخیل هست، شاید مهم ترینش غیبت سه ماهه تیتو، افت نسبی ژاوی و وابستگی زیاد به درخشش مسی باشه، با وجود همه
این موارد و غیبت نفرات دیگه در شب گذشته این افت تا حدی بود که اثری از روحیه بازگشت به بازی یا انگیزه در این تیم دیده نمیشد و این بیشتر باید دلائل روحی روانی داشته باشه تا دلائل فنی؛ در
صورتی که یک بارسای آماده مثل بارسای 2009 مقابل بایرن قرار می گرفت قطعا بازی خیلی نزدیک تر و البته جذاب تر رو شاهد می بودیم.

در مورد واکنش های بعد از بازی: ببینید دوستان، اگر صحبت ها یا مواردی رو از سمت دوستان بایرنی می بینید که شاید توی بعضی از قسمت ها کمی تند باشه، این ها در واکنش به خلاصه کردن بازی
رفت در "آب دادن به زمین" و "صرفا داوری" (اون هم با نگاه یک طرفه و مثلا بدون اشاره به پنالتی) و موارد دیگه ای که قبل از بازی داشتیم، مثل اشاره های زیاد به اون بازی 0-4 سال 2009 در شرایطی
که در اون برهه زمانی بایرن جدای از نفرات غایبش در خط دفاع، دوران سراسر اختلافی رو در مدیریت داشت تا جایی که کلینزمن یک سال دوام نیاورد... یا موارد دیگه از جمله اینکه حتی یکی از بچه ها
خاطرم هست از لفظ "جوجه" برای بایرن استفاده کرد که عینا مصداق توهین آمیز بود ولی متاسفانه کوچکترین واکنشی ندیدیم.
حتی توی تاپیک یورو صحبت کردن راجع به تیم آلمان درجات آزادی بیشتری داشت(نظر شخصی)

صحبت های من در تایید همه صحبت های بعد از بازی نیست ولی باید قبول کنیم وقتی اون موارد رو توی یک بازه طولانی از یک سمت ببینیم، به طور طبیعی همچین واکنش هایی هم به دنبالش خواهد بود.
با این حال من از دوستان بایرنی و آلمانی هم قطار خودم درخواست می کنم دیگه موارد مربوط به گذشته رو مد نظر قرار ندن و رو به جلو نگاه کنن:n01:

در تکمیل صحبتهای دوستمون٬ هستند کسانی که به هر مناسبتی کنایه می زدند که رئال نمی دونم چند سال از یک چهارم بالاتر نیومده و این داستانها‌.‌.
یا وقتی من نوعی٬ می گفتم بارسا بیش از حد به مسی وابسته هست٬ به تمسخر می گفتن ` این افسانه بارسای ضعیف بدون مسی` و دیدیم که افسانه نبود.
اگر می بینید تو انجمن ورزش روابط چندان دوستانه نیست٬ علتش همین مسخره کردنهاست. فوتبال همیشه یک رو نداره..همین آقای پیکه که عدد ۵ رو به نشونه تمسخر جلو دوربین نشون میداد٬ الان باید از دو دستش استفاده کنه برای گلهای عقب موندشون...حالا گل به خودی در نیمه نهایی رو کاری نداریم.
قصدم به هیچ وجه نمک رو زخم بارسایی ها پاشیدن نیست. فقط صرف یاد آوری هست.
اینم کلی بگم..برا همه هوادارا..جنبه باخت داشتن خیلی سخته٬ ولی شاید جنبه برد داشتن از اون هم سخت تره.
امیدوارم انجمن ورزش شاهد روابط دوستانه تر و منصفانه تری باشه از این به بعد.

yuseph
02-05-2013, 16:51
انقدر قهرمان نشدیم تا اخر مجبور شدیم برای قهرمانی فینال تمام آلمانی برگزار کنیم

فکر جالبیه ها!!:n02:
میگم بیا آلمان رو دوباره تقسیم کنیم(شرقی-غربی)شاید یه فینال تمام آلمانی ملی ایجاد بشه و ما بعداز عمری بلـــــه:n02:

بارسا:

آقا در مورد بارسا و اینکه چرا اینقدر خیلی ها با باختش حال کردن و شعرها سرودن(منجمله خودم)باید بگم که دلیلش:
فقط این نیست که چرا جاودانی یا صداو سیما بی مهری کردن به باقی تیم ها و یا.....
اگه به چند فصل قبل نگاه کنیم بزرگان زیادی اومدن توی بارسا و خدایی کردن امثال ریوالدو-رونالدینیو-فیگو-کلایورت-و کلی ستاره سالیان قبل اما هیچ کدوم به درخشانی مسی نبودن.
رئال هم همین طور...
اینی که چرا تمامی رسانه های جهان زوم کردن روی مسی و رونالدو یه جنبه اون فوق العاده خوب بودن اونهاست.جنبه دیگه اون مسائل مالی و تبلیغاتی هستش.
دوستمون در مورد یووه گفت.آره اون ها فوق العاده هستن.
یا همین بایرن خودمون بی نظیرن.اما چیزی که مشخصه اینه که تیم مطرح نیست و ستاره ها مهم هستن.زوم تبلیغاتی دست از سر مسی و رونالدو بر نمیدان تا یه ابر ستاره دیگه به وجود بیاد.
به زبان ساده تر:رئال و بارسا بی همتا هستن(از نظر تبلیغات رسانه ای)چون مسی و رونالدو رو در اختیار دارن.
باقی تیم ها،فقط تیم هستن و باید فوتبال بازی کنن،همین.

H A M A S
02-05-2013, 17:02
چرا میگن روبن بده؟بازیکن به اون ماهی...کلی تحرک ایجاد میکنه توی خط حمله!فقط یکم خوره اس!

کلوپ: تیم من ۱۰ درصد میلان آریگو ساکی است:n26:
یورگن کلوپ سرمربی بورسیا دورتموند اعتراف می کند تیمش تحت تاثیر متدهای مربی افسانه ای میلان و ایتالیا آریگو ساکی قرار دارد و از او الگوبرداری می کند.
پس از راهیابی به فینال لیگ قهرمانان کلوپ با تلویزیون ایتالیا به طور زنده مصاحبه ای کرد – این در حالی بود که آریگو ساکی نیز در استودیو واحد تلویزیونی حضور داشت و کار او را مورد تحسین خود قرار می داد.
مربی ۴۵ ساله آلمانی صحبت هایش را به این صورت آغاز کرد: “من هرگز با ساکی ملاقاتی نداشتم اما هر چیزی را که به عنوان یک مربی بلدم از او و از مربی سابقم یاد گرفتم که از ساکی الگو می گرفت”
“ما می دانستیم چیزی را که ساکی با پائولو مالدینی، فرانکو بارزی و دمیتریو آلبرتینی می توانست انجام دهد ما نیز می توانیم با تمام پسران خود انجام بدهیم. البته که ما به آن خوبی نیستیم اما دیسیپلین تاکتیکی مان مشکلی ندارد – اگر آنها می توانستند انجامش بدهند پس ما هم می توانیم”
“بنابراین تیم من ۱۰ درصد تیم آریگو ساکی است”

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آرش-19
02-05-2013, 17:28
چهل سال پیش رایش سوم, با تمام قدرت خود با ترکیب خسومت و خونریزی موفق نشد پاش به بریتانیا برسه
اما حالا , نسل جدید جرمن ها به راحتی قلب لندن, ومبلی رو تسخیر کردن.

دیشب بارسا تی وی چقدر محقرانه سعی میکرد با پخش دو صحنه مشکوک با سرعت بک فِرم در دقیقه کارشناس داوری رو مجاب
کنه بارسا بازم به داوری باخته ! یعنی تا این حد نفوذ و بُرندگی پیدا کردند این اسپانیایی ها!

البته نا گفته نمونه که به آب بستن زمین اینجا هم نتیجه داد, از دست این آلمان های شیطون که این روش ناجوانمردانه رو انتخاب کردن.

در شبی که نیمکت نشینی مصلحتی مسی دست بارسا رو برای قمار بسته بود, جواهر فرانسوی و کچلِ هلندی :n02: به بارسا نشون دادن که
"گهی پشت به زین و گهی زین به پشت"

---

با نقل قولی هم که بردیا گذاشته تا حدود زیادی موافقم, بوندسلیگا رو که کلا زدن محو کردن و ما رو دست به دامن دبی اسپورت کردن, لیگ جزیره که کلا اگر بازی مهمی باشه
و از شانس خوب طرفداران این لیگ همزمان با هیچی نباشه پخش میشه, سری آ هم راضی هستیم چندین هفته یکبار بازی هایی ازش پخش میشه اونم در صورت همون عدم همزمانی.
اما بارسا و رئال که سهمیه ثابت دارند, بازی این تیمها با تیم شصد و یکم جدول هم ارزش پخش داره!
مجری دایره طلایی میاد کلا همه لیگ ها رو نابود و مسخره میکنه ! با پریدن و دخالت بیجا تو حرف کارشناسبه بحث جهت میده, همیناس که آدم از لیگ اسپانیا و رئال بارسا دور میکنه :n27:

این آلمان هام که به چیزی بچسبن به این راحتی ها ولش نمیکنن, حالا کی اینا رو از اون بالا بکشه پایین :n27:

---

دست شما درد نکنه :n15:

yuseph
02-05-2013, 17:47
این فقط جنبه طنز داره دوستان ناراحت نشن.

جشن دورتموند های ادامه پیدا کرد تا....

...تا زمانی که همه تماشاگران از ورزشگاه خارج شدند!:n02:

comeback pep
02-05-2013, 18:24
يه مطلبى اينجا نوشته شد كه پاكش كردم و اميدوارم كسى نخونده باشه. از روى عصبانيت نوشتم ولى از ارسالش منصرف شدم اما اشتباها ارسال شد! كلى هم منتظر بودم كه ثبت بشه تا پاكش كنم. شرمنده

vahidgame
02-05-2013, 18:31
2002

2008
شکست آلمان تو فینال یورو

2009
شکست برمن تو فینال یوفا

2010

2012

2013
انقدر قهرمان نشدیم تا اخر مجبور شدیم برای قهرمانی فینال تمام آلمانی برگزار کنیم:دی

فکر می کردم توی این دهه حداقل توی جام یوفا دیگه تیمای آلمانی قهرمانی اورده باشن! :دی
واقعا امسال حق آلمان ها ست و دیگه خیلی نامردی بود که دوباره طرفداران اون شاهد قهرمانی های متعدد تیمای اسپانیایی ، انگلیسی و ایتالیایی باشن :دی

در مورد فینال امسال به نظرم مثل فینال چند سال اخیر کاملا غیر قابل پیش بینی باشه. با اینکه بایرن بهترین تیم جامه و به طور قاتع همه تیم ها رو پشت سر گذاشته ولی برای دورتموند با انگیزه هم میشه شانس یکسان رو قائل شد...

..................

گزارش روز:بدترین شکست تاریخ بارسا در رقابت های اروپایی

آبی اناری ها هیچ وقت در رقابت های اروپایی با اختلاف بیش از 4 گل در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مغلوب حریف شان نشده بودند

سایت گل- باخت 0-3 بارسلونا مقابل بایرن مونیخ در دیدار 4شنبه شب لیگ قهرمانان اروپا در دور برگشت مرحله نیمه نهایی و باخت 0-4 مقابل باواریایی ها در بازی رفت باعث شد تا بارسا با تقبل یک باخت 0-7 در مجموع دو دیدار از رسیدن به فینال ومبلی ناکام بماند.

بدین ترتیب بدترین شکست تاریخ باشگاه بارسلونا در رقابت های اروپایی رقم خورد. این تیم هرگز در مجموع دو دیدار رفت و برگشت در رقابت های اروپایی با اختلاف گلی بیش از 4 گل مغلوب تیمی نشده بود.

البته آنها یک بار در مجموع دو دیدار رفت و برگشت در فینال جام فریاس (جام یوفا/ لیگ اروپای کنونی) در فصل 2-1961 ،هفت گل مقابل والنسیا دریافت کردند و درنهایت این دو بازی با نتیجه کلی 3-7 به نفع والنسیا به پایان رسید ولی امسال شاگردان تیتو با وجود دریافت 7 گل،نتوانستند حتی یک بار هم دروازه مانوئل نویر را باز کنند.

طبق گزارش روزنامه آ.اس ، بامروری بربازیهای نیمه نهایی جام اروپا ،برای رسیدن به چنین برد قاطعانه ای باید به سال 1964 رفت. در آن سال رئال ماردید با نتیجه نهایی 1-8 زوریخ سوئیس را از پیش رو برداشت.در رقابت های جام یوفای فصل 1-2000 هم به نتیجه مشابهی برمی خوریم و جالب اینجاست که این نتیجه هم درمصاف یک تیم آلمانی مقابل یک تیم اسپانیایی به دست آمده بود. این بار نتیجه برای تیم اسپانیایی دل نشین بود: برد 2-9 آلاوس مقابل کایزرسلاترن

بارسلونا بعد از مایورکا دومین تیم اسپانیایی است که با3 یا بیش از سه گل در هر دو دیدار رفت و برگشت در یک تورنمنت اروپایی مغلوب حریف شده. مایورکا در جام یوفا در سال 2004 در مجموع دو دیدار رفت وبرگشت با نتیجه 1-7 مغلوب نیوکاسل شده بود و سویا درمرحله یک چهارم پایانی جام اروپا در سال 1958 با نتیجه کلی 2-10 مقابل رئال مادرید شکست خورده بود و این بزرگترین تحقیر یک تیم اسپانیایی دراروپا بود که به دست یک تیم اسپانیایی دیگر رقم خورد.

البته بارسلونایی ها در لیگ های داخلی شکستی بدتر از این در مجموع دو دیدار رفت و برگشت را تجربه کرده اند. در جام حذفی سال 1946 بود که سویا با نتیجه 1-8 از سد بارسلونا عبور کرد.

درحالی که دربازی 4شنبه شب نتیجه منفی و ضعیف دیگری برای بارسلونا رقم خورد، بایرن توانست شب رویایی دیگری را درتاریخش ثبت کند. چون ازسال 1960 به بعد هیچ تیمی نتوانسته بود که در مجموع دو دیدار رفت و برگشت در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با 3 گل یا بیش از این به پیروزی برسد و آخرین باری که تیمی موفق به انجام این کار شده بود،در سال 1960 و با برد اینتراخت فرانکفورت مقابل رنجرز بود. حالا شاگردان هاینکس اولین تیم تاریخ هستند که در یک تورنمنت اروپایی در سه نوبت بارسلونا را در نوکمپ شکست دهند(سال 1996، 1998 و امروز)

بایرنی ها درحالی خودشان را برای حضور در ورزشگاه ومبلی آماده می کنند که در بازیهایشان درمراحل نیمه نهایی و یک چهارم پایانی گلی دریافت نکرده اند وتنها تیم تاریخ رقابت های لیگ قهرمانان اروپاست که در تمام بازیهای خارج از خانه اش در طول رقابت های این فصل وبعد از مرحله گروهی به پیروزی رسیده تا توانسته به فینال برسد.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%DA%AF/2013/05/02/3947366/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A8%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D 9%86-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D9%82%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C?ICID=HP )

Pessimist
02-05-2013, 19:47
خیلی وقت بود بارسا اینجوری تحقیر نشده بود به نظر من دیشب یکی از بدترین شبها برای طرفداران بارسا بود اما خب قهرمانی تو لالیگا میتونه تلخی این شکست تحقیر آمیز رو کم کنه!

به طرفدارهای بایرن هم تبریک میگم بابت صعود به فینال!:n01:

آرش-19
02-05-2013, 20:15
من با كمال احترام به صحبت هاى شما دليل اين تنفر رو چيز ديگه اى ميدونم.

متاسفانه شما به دلیل تعصب شدید و حساسیت احساسیتون بعد از شکست هر انتقادی رو به چشم
توهین و تحقیر نگاه میکنید!
خوشحالم که بالاخره دلیل این تنفر (!) رو فهمیدید. من خودم هر وقت بارسا خوب بوده ازش تعریف کردم هروقت هم
بد بوده گفتم. اگر منظورتون بازی میلان هست که عارضم بازی رفت میلان بهتر بود و بارسا رو شکست داد, این حقیقته,
بازی برگشت بارسا بهتر بود و در مجموع بارسا به مرحله بعد رفت, بعد از بازی هم اعتراف کردم بارسا بازی برگشت خیلی بهتر بود.
ولی باز هرجور راحتی.

farshidmm
02-05-2013, 20:25
2002

2008
شکست آلمان تو فینال یورو

2009
شکست برمن تو فینال یوفا

2010

2012

2013

We Are Back In Business

تازه به اینا میشه سوم شدن در جام جهانی 2006 که در نیمه نهاییش به اون شکل دراماتیک در خانه حذف شدیم و سوم شدن در جام جهانی 2010 در حالی که انگلیس و آرژانتین و استرالیا رو در مراحل قبلش 4 تایی کرده بودیم و امید زیادی به قهرمانی داشتیم هم اضافه کرد.
در واقع بعد از 2001 که بایرن قهرمان اروپا شد تیمهای آلمانی در جام های معتبر بین المللی 7 بار نایب قهرمان شدن که مواردشو ذکر کردی و 2 بار هم سوم شدن ولی هیچ وقت اول نشدن یعنی 9 ناکامی پیاپی در فینال ها و نیمه نهایی ها که فکر می کنم در نوع خودش یه رکورد محسوب بشه :n02:

ضمنا سال 2002 هم سال عجیبی بوده برای فوتبال آلمان
در اون سال غیر از اینکه تیم ملی آلمان و لورکوزن و دورتموند به ترتیب نایب قهرمان جام جهانی و لیگ قهرمانان اروپا و جام یوفا شدن خود لورکوزن هم در بوندسلیگا و جام حذفی آلمان و لیگ قهرمانان اروپا نایب قهرمان شد تا جایی که به این تیم لقب نورکوزن دادن!ولی ظاهرا این نحسی نورکوزن اون سال دامن کل فوتبال آلمان رو گرفت و تا سال ها بعد هم ادامه داشت تا اینکه امسال با نحسی 13 در سال 2013 برخورد کرد و خنثی شد! :n02:راستی شماره مورد علاقه بالاک هم از همون زمان که تو لورکوزن بود 13 بوده ! چه خرافاتی شد! :n02:

Masoud King
02-05-2013, 21:08
آقا این بحثا رو بیخیال
فینال تو انگلیس رو بچسبین
یه بازی بود بردیم و تموم شد ولی فک نمی کردم یه برد اینقدر مقتدرانه بتونه اینقدر هم بحث ایجاد کنه..

سوال اینجاست که بازم مکه خانوم انگلیس میاد جام بده به ما یا نه؟
کلا خود جام یه طرف و گرفتنش از ملکه انگلیس یه طرف : دی

حرکت دیشب پیکه در باز کردن دروازه خودی هم قرابت قریبی با لوگوی بوندسلیگا داشت:

kasra_khan2003
03-05-2013, 05:30
لیگ قهرمانان اروپا |فصل 2013-2012 | فینال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بحث حذف رئال و بارسلونا در تاپیک فینال ادامه پیدا نمیکند.