ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با لن و وایرلس نوت بوک و نت بوک

mpeg
09-04-2013, 02:55
سلام
من ایران نیستم اگه میشه کمک کنین این مشکل ما حل شه تو این گرونی نرم پول یورو بدم اینجا
من دو تا نوت بوک دارم یک نت بوک
1: مشکل من با نوت بوک تو استفاده از لن خوابگاه که میخوام لن استفاده کنم چراغ لن روشن میشه رو نوت بوک ولی بعد چند ثانیه میزنه دسترسی به اینترنت نیست ویندوز عوض کردم داریور نصب کردم نمیشه اینجا فقط کافیه کابل نصب کنم پسورد لازم نداره نمیدونم چی کار کنم فقط نوت بوک من اینجا نصب نمیشه جای دیگم ندارم ببرم تست کتم لن نوت بوک رو فقط همین انترنت خوابگاه هست

2 : مشکل حالا با نت بوک هام سر وایرلس
اولی یک مدتی وقتی وایرلس استفاده میکنم هر 10 دقیقه 1 بار وایرلس قطغ میشه هر جا امتحان میکنم همینه داریور عوض کردم نشد ولی ویندوز عوض نکردم چون اورجینال و زبان ابنجاست برای همین عوض نمیکنم

نت بوک دومی رو اینجا خریدم مارک ایسوس هست روش 1 لینوکس ابونتو بود فقط با اون وایلس مشکل نداشت تا اینکه ویندوز روش دیروز ریختم استارتر داریورم نصب کردم اینم حالا هر چند دقیقه 1 بار وایرلس دیسکانک میشه دوباره باید کانکت شم نمیدوم مشکل چیه تو ابونتو که تو بود مشکل نبود اگه نزدیک مودم وایرلس شم مشکل نیست به محظ اینکه دور میشم قطعی میده
یکی بگه چی کار کنم با این 3 تا دستگاه کارم گیره

mpeg
12-04-2013, 04:05
دوستان چرا هیچ کس جواب من رو نمیده.

kiuq
13-04-2013, 00:46
سلام. .
بچه ها سرشون شلوغه همه :n06:

1: مشکل من با نوت بوک تو استفاده از لن خوابگاه که میخوام لن استفاده کنم چراغ لن روشن میشه رو نوت بوک ولی بعد چند ثانیه میزنه دسترسی به اینترنت نیست ویندوز عوض کردم داریور نصب کردم نمیشه اینجا فقط کافیه کابل نصب کنم پسورد لازم نداره نمیدونم چی کار کنم فقط نوت بوک من اینجا نصب نمیشه جای دیگم ندارم ببرم تست کتم لن نوت بوک رو فقط همین انترنت خوابگاه هست

معمولا ست افزار لن خرابی نداره : ) واسه همین شما کابل رو عوض کن ( مخصوصا سوکت معمولا از سوکت هستش )

اولی یک مدتی وقتی وایرلس استفاده میکنم هر 10 دقیقه 1 بار وایرلس قطغ میشه هر جا امتحان میکنم همینه داریور عوض کردم نشد ولی ویندوز عوض نکردم چون اورجینال و زبان ابنجاست برای همین عوض نمیکنم
خاموش روشن میکنی بلافاصله کانکت میشه ؟

mpeg
16-04-2013, 12:56
سلام. .
بچه ها سرشون شلوغه همه :n06:

معمولا ست افزار لن خرابی نداره : ) واسه همین شما کابل رو عوض کن ( مخصوصا سوکت معمولا از سوکت هستش )

خاموش روشن میکنی بلافاصله کانکت میشه ؟
مرسی که حداقل شما جواب دادی
کابل چک کردم مشکل هر چیه از نوت بوکه ویندوزم عوض کدم نشد درایورم دانلود ک ردم نشد فقط میمونه ای پی ست کردن امتحان کنم اگه بلدی کامل توضیح بده
در نت بوکم اره راحت وصل میشن ولی سریع قطع میشن

khelane
16-04-2013, 20:41
خب عزیز ببین شما برای ست کردن ای پی باید یه ای پی بهش بدید بعد در قسمت گیت وی و دی ان اس ای پی سیستمی که اینترنت رو ارائه میده بدید همین فرضا کامپیوتر اولی اینترنت میده ای پیش اینه
192.168.20.1
شما باید سیستمتون رو اینجوری ست کنید
192.168.20.3
255.255.255.255
gateway
192.168.20.1
dns:
192.168.20.1
دیگه مشکل اینترنت حل میشه
واسه وایرلس هم شما وقتی نزدیکش میشی کانکت میشه قطع و وصل میشه فرضا همین که میگید 10 دقیقه یه بار اینجوری میشه؟
یا به محض اینکه دور میشید اینجوری میشه؟

mpeg
17-04-2013, 05:38
راجب ای پی ست کردن بیشتر توضیح بدین کدجا برم اگه تصویری باشه بهتره چون ویندوزم انگلیسی تیست
نت بوکم نه ربطی به نزدیمی یا دوری نداره حتی اگه انتنم پر باشه بعد مدتی قطع میشه باید دوباره کانکت.
میشه بگین چرا لن اون نوت بوک من فقط بازی در میاره نه مال بقیه

kiuq
17-04-2013, 13:27
نت بوکم نه ربطی به نزدیمی یا دوری نداره حتی اگه انتنم پر باشه بعد مدتی قطع میشه باید دوباره کانکت.

شما دکمه وایرلس رو روشن خاموش میکنی دوباره وصل میشه درسته ؟

میشه بگین چرا لن اون نوت بوک من فقط بازی در میاره نه مال بقیه
والا این احتمال ضعیفه ولی چیزی جز این نمیمونه که سخت افزار لن لپتاپ از کار افتاده باشه . .. هرکدوم از هشتا پورت خراب بشه کلا اتصال به مشکل میخوره

mpeg
17-04-2013, 15:36
شما دکمه وایرلس رو روشن خاموش میکنی دوباره وصل میشه درسته ؟

والا این احتمال ضعیفه ولی چیزی جز این نمیمونه که سخت افزار لن لپتاپ از کار افتاده باشه . .. هرکدوم از هشتا پورت خراب بشه کلا اتصال به مشکل میخوره

وایرلس منظورم این بود که دیسانکت میشن هر دپ وایرلس روشن میمونه خاموش نمیشه ولی ارتباط قطع میشه

راجب لن حالا میشه کامل توضیح بدین کجا برم ای پی ها روست کنم ویندوز سون هست ولی انگلیسی نیست اگه تصویری تویح بدین ممنون میشم

kiuq
18-04-2013, 11:26
وایرلس منظورم این بود که دیسانکت میشن هر دپ وایرلس روشن میمونه خاموش نمیشه ولی ارتباط قطع میشه

من منظور شما رو گرفتم حالا سوالم اینه :
وقتی قطع میشه شما دکمه ی وایرلس رو خاموش روشن کنی دوباره وصل میشه یا حتما باید مودم رو ریست کنی ؟

راجب لن حالا میشه کامل توضیح بدین کجا برم ای پی ها روست کنم ویندوز سون هست ولی انگلیسی نیست اگه تصویری تویح بدین ممنون میشم

تو قسمت ران بنویس ipconfig تا ip سیستم خودت رو ببینی . .
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mpeg
18-04-2013, 16:32
تست میکنم
راجب نت بوک به مودم ربطی نداره اصلا
هر دو چراغ وایرلس نت بوک روشن میمونه ولی یکی رو باید از رو نت بوک خاموش و روشن کنم وایرلس رو اون یکی دوباره کنت رو بزنم نیاز به خاموش روشن کردن وایرلس نت بوک نیست

mpeg
18-04-2013, 16:34
فقط یک سوال تو شکل پنج تا جا برای ای پی هست ولی قبلا شما یاد دادی چهار ایثی وارد کنم میشه بگی چرا

khelane
18-04-2013, 22:04
فقط یک سوال تو شکل پنج تا جا برای ای پی هست ولی قبلا شما یاد دادی چهار ایثی وارد کنم میشه بگی چرا
چون اولی کافیه و شما برای دسترسی به نت و سیستم اصلی به این احتیاج داری و نه بیشتر همین
شرمنده دیر جواب میدم سرم خیلی شلوغه الان تونستم وصل بشم و پیگیری کنم