PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال در مورد دانشگاه صنعت آب و برق عباسپور

sinashan
05-04-2013, 12:56
سلام من امسال 92 کنکور دارم و رشته عمران دانشگاه عباسپور رو هم مد نظر قرار دادم،سوال اولم اینه که آیا کسی هست که بدونه این دانشگاه آیا فقط گرایش عمران-آب داره یا عمران-عمران هم هست؟دوم این که این دانشگاه ارزش رفتن داره یا نه؟من خودم زنجان زندگی می کنم،آیا(اگه مسافت و رفت وآمد رو در نظر نگیریم)سطح این دانشگاه از سطح دانشگاه دولتی شهر زنجان بالاتره که آدم بگه ارزش رفتن داره؟ممنون

farshad6990
05-04-2013, 17:08
سلام من امسال 92 کنکور دارم و رشته عمران دانشگاه عباسپور رو هم مد نظر قرار دادم،سوال اولم اینه که آیا کسی هست که بدونه این دانشگاه آیا فقط گرایش عمران-آب داره یا عمران-عمران هم هست؟دوم این که این دانشگاه ارزش رفتن داره یا نه؟من خودم زنجان زندگی می کنم،آیا(اگه مسافت و رفت وآمد رو در نظر نگیریم)سطح این دانشگاه از سطح دانشگاه دولتی شهر زنجان بالاتره که آدم بگه ارزش رفتن داره؟ممنون
سلام
١- اميدوارم كه به رشته محل بهتري فكر كنيد كه خدايي نكرده اگر كمي ضعيف تر از اون چيزي كه فكر مي كنيد در كنكور ظاهر شديد حداقل به عمران عباسپور برسيد…!
٢- اين دانشگاه مهندسي عمران-عمران را تا حدود ٢٥٠٠ منطقه ١ و مهندسي علمي كاربردي عمران-آبفا را تا حدود ٣٥٠٠ منطقه ١ بر مي دارد.
٣- به طور كلي بعد از دانشگاه هاي شريف، فني، پلي تكنيك و علم و صنعت كه بالاترين سطح را دارند و دانشگاه هاي خواجه نصير، فردوسي مشهد، صنعتي اصفهان، شيراز، اصفهان، تبريز و بين المللي قزوين كه سطحشان كمي پايين تر از دانشگاه هاي قبلي است نوبت به دانشگاه هايي نظير صنعت آب و برق مي رسد كه از جمله دانشگاه هاي درجه ٢ تهران هستند و به مراتب سطحي بالا تر از دانشگاه هاي شهرستان (به جز آن هايي كه نام بردم) دارند…؛ اماااا…! و يك اماي بزرگ اين كه درست است كه اگر عباسپور از دانشگاه زنجان قطعا با كيفيت تر نباشد بدتر نخواهد بود! ولي من به شدت توصيه مي كنم كه در چنين شرايطي قطعا در شهر خود ماندن (با توجه به تجربيات دوستان زيادي كه دارم كه مشغول تحصيل در شهرستان هستند مي گويم…!) و ادامه تحصيل دادن بهتر خواهد بود…
موفق باشيد