مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب موقع رایت زدن
سلام خسته نباشید دوستان یه سوال برام هست و اون این که من خواستم یه فایل یه گیگی رو رایت بزنم همه تصویری بود
حجمش کلا گیگ بود ولی وقتی رایت می خواستیم بزنیم حجم میشد 4 گیگ که خیلی عجبیب بود
می خواستیم برای دتسگاه خونگی بزنیم که نشون بده.. و این که آیا mp4 پخش میشه توی دستگاه خونگی ؟
نرو خودش عجیبه یه فایل 1 گیگی رو میزنه 4 گیگ منم چند تا فایل ضبطی داشتم اینطوری میکرد.
فکر کنم اولش yes no میومد که یکی رو میزدی حجم خودش رو میزد.
شما از نرم افزار Video to DVD Burner استفاده کن یه چند تا هست اونا با دقیقه فیلم کار میکنن انگار.
mp4 هم باید تست کنید دستگاه های جدید فکر کنم بخونن. اگه فلش وصل میشه بهش یه فایل mp4 بریز توش ببین نشون میده یا نه نشون بده معلومه پشتیبانی میکنه.
Nero به غیر از مشکلات عجیب و غریبی که داره نرم افزار سنگینیه و نصبش به صرفه نیست .
من بنا بر تجربه نرم افزار Ashampoo Burning رو توصیه میکنم که خیلی هم ساده است و منوها و آپشن ها کاملا گویا و مشخص هستن .
در مورد فرمت پخش هم باید بررسی کنید ببینید دستگاه خونگیتون اون رو ساپورت میکنه یا نه ؟ چون فرمت های ساپورت شده متفاوته و بعضی دستگاه ها هستن که ساپورت میکنن و بعضی هم نه .
Mr.World.Wide
06-04-2013, 08:26
سلام خسته نباشید دوستان یه سوال برام هست و اون این که من خواستم یه فایل یه گیگی رو رایت بزنم همه تصویری بود
حجمش کلا گیگ بود ولی وقتی رایت می خواستیم بزنیم حجم میشد 4 گیگ که خیلی عجبیب بود
می خواستیم برای دتسگاه خونگی بزنیم که نشون بده.. و این که آیا mp4 پخش میشه توی دستگاه خونگی ؟
نرو خودش عجیبه یه فایل 1 گیگی رو میزنه 4 گیگ منم چند تا فایل ضبطی داشتم اینطوری میکرد.
فکر کنم اولش yes no میومد که یکی رو میزدی حجم خودش رو میزد.
شما از نرم افزار Video to DVD Burner استفاده کن یه چند تا هست اونا با دقیقه فیلم کار میکنن انگار.
mp4 هم باید تست کنید دستگاه های جدید فکر کنم بخونن. اگه فلش وصل میشه بهش یه فایل mp4 بریز توش ببین نشون میده یا نه نشون بده معلومه پشتیبانی میکنه.
عزیزان من کاربران رایانه
وقتی شما از نرو استفاده میکنید گزینه رایت به صورت دیتا رو انتخاب کنید نه ویدئو فایل رو
وقتی گزینه ویدئو فایل رو انتخاب میکنید فایل تصویری شما رو به فرمت VOB تبدیل میکنه به همین خاطر حجمش به قول شما 4 گیگ میشه
درود
وقتی فایل ها بصورت دیتا کپی بشن توی دستگاه های سینمای خانگی معمولا نمایش داده نمیشه
برای همینه که باید بصورت Dvd Movie و ... ذخیره بشن که قابل پخش در سینمای خانگی باشه .
mohammd1
06-04-2013, 18:50
باید توجه داشته باشید که حجم یه فایل روی هارد با حجمش روی دیسک متفاوته. این برای بعضی فرمت های صوتی تصویری تفاوتش زیاده...
همین:n02:
خوب الان من بخوام با نرو بزنم که نشون بده توی دستگاه چه مسیری رو باید برم ؟
Mr.World.Wide
06-04-2013, 21:21
درود
وقتی فایل ها بصورت دیتا کپی بشن توی دستگاه های سینمای خانگی معمولا نمایش داده نمیشه
برای همینه که باید بصورت Dvd Movie و ... ذخیره بشن که قابل پخش در سینمای خانگی باشه .
دستگاه های سینمای خانگی 10 سال پیش اره
ولی الان سیستم های جدید حتی فرمت دایویکس و ام کی وی رو هم پخش میکنن
به قول معروف همه مثل شما که به تکنولوژی روز دسترسی ندارن :n02:
وقتی طرف بیاد بصورت دیتا فایل رو کپی کنه و سینمای خانگیشون جدید نباشه با همین مشکل دست به گریبان میمونن .
معمولا کم پیش میاد کسی این دستگاه ها رو ارتقا بده و سیستم و دستگاه جدیدی رو خریداری کنه و اکثر افراد با همون دستگاه برای سالیان سال کار میکنن .
در کل برای ذخیره فایل ها بصورت دیتا به نرم افزار نیازی نیست و میشه فایل ها رو Copy و در درایور رایتر Paste کرد و DVD خام رو گذاشت و کپی کرد.
این جور ذخیره فایل ها همون حالت و حکم دیتا رو داره .
من با همین روش فایل ها رو کپی کردم و در دستگاه سینمای خانگی نمایش داده میشه .
Mr.World.Wide
09-04-2013, 09:07
به قول معروف همه مثل شما که به تکنولوژی روز دسترسی ندارن :n02:
وقتی طرف بیاد بصورت دیتا فایل رو کپی کنه و سینمای خانگیشون جدید نباشه با همین مشکل دست به گریبان میمونن .
معمولا کم پیش میاد کسی این دستگاه ها رو ارتقا بده و سیستم و دستگاه جدیدی رو خریداری کنه و اکثر افراد با همون دستگاه برای سالیان سال کار میکنن .
در کل برای ذخیره فایل ها بصورت دیتا به نرم افزار نیازی نیست و میشه فایل ها رو Copy و در درایور رایتر Paste کرد و DVD خام رو گذاشت و کپی کرد.
این جور ذخیره فایل ها همون حالت و حکم دیتا رو داره .
من با همین روش فایل ها رو کپی کردم و در دستگاه سینمای خانگی نمایش داده میشه .
نه داداش حکایت من میدونی چیه
همون که میگه نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم
وگرنه من که نه سینمای خانگی دارم و نه دستگاه
فقط روشش رو میدونم و اطلاعاتش رو دارم همین:n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.