مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل (فصل دوّم)
peaceful1
02-04-2013, 16:38
این تاپیک در ادامه راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش .
استفاده از این انجمن
1- قبل از ارسال پست، بخونید، تحقیق کنید، از قابلیت جستجو استفاده کنید. توی انجمن تقریبا برای هر سوالی که داشته باشید یا سوالهایی که نمیدونید و یادتون رفته، جوابی موجوده. لطفا قبل از اینکه بپرسید "بهترین هدفون تا 100 تومن چیه" یه تحقیق بکنید. همین الآن تعداد بسیار زیادی پست در مورد هدفونهای خوب برای بیس و ... موجوده، هدفتون رو مشخص کنید، چه نوع موسیقی دوست دارید، بودجتون چقدره و چه چیزهایی در ستاپ صوتیتون می خواین، اینها رو برای خودتون مشخص کنید و شروع کنید به خوندن. بعد اگر آمادگی ونیاز اینرو داشتید که بتونید خواسته های شخصیتون رو بگید اونوقت لااقل یک چارچوب مرجع توی ذهنتون دارین که سوالاتتون رو چطور بپرسین و همچنین چطور پاسخ هایی که دریافت می کنین رو تحلیل و مورد قضاوت قرار بدین. اگه مشخص باشه که شما کمی تحقیق هم انجام دادید کاربرهای با تجربه تر هم خیلی تمایل بیشتری پیدا می کنن که بیان و به شما کمک کنن.
2- تعداد پست هیچ چیزی رو مشخص نمیکنه.بعضی از با دانش ترین کاربران، تعداد پست کمی دارن و بعضی از بزرگترین لوده ها بیشترین تعداد پست رو. پیشنهادات افراد رو از روی تعداد پستشون قضاوت نکنید. متاسفانه معمولا فقط بخاطر اینکه پستی زده باشن پست میزنن. نه اینکه همشون اینطور باشن ولی بدونید که این موضوع وجود داره.
3- آگاه باشید و سوال بپرسید. در راستا و همخوانی با سطور بالا، این انجمن هر روز بخاطر وفور دانش واقعی و تجربیاتی که توش هست، باعث شگفتی من میشه. از طرفی هم اینکه بعضی ها بدون دانش ولی با تظاهر به اینکه دانشی دارن، پست میزنن هم باعث شگفتی و البته ناراحتی من میشه. بعضی ها هستند که تجهیزاتی را که اصلا ندیده وصداش رو نشنیده اند رو یا پیشنهاد میدن یا آشغال میدونن. بعضی ها هم هستن که از یکی دوتا هدفون یا آمپ تجربه ای دارن، ولی طوری پست میدن که گویی علامه دهر هستن. تاکید میکنم که بیشتر کاربرا اینطور نیستن. ولی خب اینجا اینترنته و همه جور آدم توش پیدا میشه، و بعضی متخلف ها هم دوست دارن که زیاد پست بدن. قبل از اینکه حرف کسی رو قبول کنید پروفایلشون رو بخونید و لیست تجهیزاتی که دارن رو ببینید. و نگران سوالهایی در مورد جزئیات تجربه ای که از تجهیزاتشون دارن نباشید و بپرسید. اگه کسی میگه فلان هدفون "بهترین" هست، ازش بپرسید "در مقام مقایسه با کدوم هدفونها؟"... یا آمپها... یا هرچی. این خوبه که مردم تجهیزاتی که میپسندن رو پیشنهاد بدن، حتی اگه اولین و تنها هدفونشون باشه، ولی کاملا منطقیه که بخواید بدونید چرا فکر میکنن خوبه و بدونید که خوب از نظر اونها یعنی چی. هرکسی حق داره نظرش رو بگه، ولی حقیقت همواره اینطور ایجاب میکنه که بعضی نظرها از بقیه آگاهانه تر هستن و همه نظرها برابر نیستن. پول خودتونه و خودتونم خرجش میکنید، اصلا نگران اینکه از کسایی که بهتون میگن چطور خرجش کنید سوالی بپرسید، نباشید و سوالتون رو بپرسید.
4- موضوع رو شخصی نکنید. اگر من از هدفون یا آمپ بخصوصی خوشم نمیاد، خوشم نمیاد. و خوشحال میشم که چراش رو توضیح بدم. این یک حمله شخصی نیست. این یک عقیده و نظره. قصدم اصلا و ابدا این نیست که تو رو کوچیک جلوه بدم یا شخصیتت رو بی اعتبار جلوه بدم. صحبت تجهیزات صوتیه، فقط همین. درعوض شما هم کاملا آزادید که از چیزایی من ازشون لذت میبرم خوشتون نیاد. من موضوع رو شخصی نمیگیرم. اینجا یک انجمنه، ما باید آزاد باشیم که در مورد چیزهایی که خوشمون میاد یا نمیاد صحبت کنیم، چه ارزون باشه چه گرون چه میان قیمت. ما باید آزاد باشیم تا مقایسه کنیم و گاهی شدیدا مخالفت کنیم، بدون اینکه دیگران اگه چیزی که عاشقش هستن مورد علاقه دیگران نیست حرفمون رو توهین به شخصیتشون قلمداد کنن و شروع کنن به جبهه گرفتن. بعضی از کاربران اینجا که من براشون بیشترین احترام رو قائل هستم و همچنین کسایی که بیشترین دانش و تجربه رو با تعداد زیاد و انواع فراوانی از ستاپ های صوتی دارن، درعین اینکه مثل من، زیاد میشنود (به طور پیوسته به ستاپ های مختلف گوش میدن.) ولی هنوز بعضاً براساس چیزی که بیشترین لذت رو به اونها میده، انتخاب های متفاوتی نسبت به هم دارن. خیلی ناراحت کنندست که دیده میشه بعضی کاربرا دسته جمعی به کسی اعتراض میکنن فقط بخاطر اینکه خیلی ساده چیزی رو دوست نداشته! جل الخالق!
5- همیشه افرادی هستن که تا حالا هیچ ستاپ های اندی نداشتن و بعد از خریدن اولین وسیلۀ با کیفیتشون شروع به طرفداری بی چون وچرا اغراق در کیفیت محصول می کنن؛ حواستون باشه که زیاد تحت تأثیر این افراد قرار نگیرید، راحت ازشون بپرسید که قبلاً چه وسایلی داشتن و کدوم مشخصات محصول خریداری شدۀ جدیدشون از قبلیها بهتره. کامل و آگاهانه سوال کنید.
ویرایش خواهد شد.
نوشته شده توسط rave-87 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
peaceful1
02-04-2013, 17:41
Glossary for Newbies ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تکمیل خواهد شد
peaceful1
09-04-2013, 21:24
رزرو شد...
mahdiutd
14-04-2013, 16:19
سلام
از دوستان خواهش میکنم اگه تجربیاتی در رابطه با رکوردر های JXD دارند (مثلا مدل D65) بگن. من برای ضبط صدای استاد در کلاس یه رکوردر خوب میخوام که قیمتش زیر 150 تومن باشه. با جستجوهایی که تو این یکی دو روز انجام دادم به رکوردر JXD D65 رسیدم.
طبیعتا با هزینه ای که من میخوام بکنم برندهای معروفی که خودشون رو ثابت کردن کنار میرن و همین کارمو سخت تر و ریسکی تر میکنه !:n03: از دوستانی که میتونن کمک کنن تقاضا میکنم هر چه سریع تر منو راهنمایی کنن.
danijon_2006
15-04-2013, 20:19
یه هدفن کریتیو 630 دارم که خیلی وقته به موبایل(5130) وصلش میکنم و آهنگ گوش میدم ولی جدیدا راضیم نمیکنه هم از نظر حجم صدا هم از نظر بیس.میخواستم دوستان تا حدود 150 تومن یا 200 تومن حداکثر یه پلیر خوب معرفی کنن.
یه هدفن کریتیو 630 دارم که خیلی وقته به موبایل(5130) وصلش میکنم و آهنگ گوش میدم ولی جدیدا راضیم نمیکنه هم از نظر حجم صدا هم از نظر بیس.میخواستم دوستان تا حدود 150 تومن یا 200 تومن حداکثر یه پلیر خوب معرفی کنن.
تو این رده ی قیمت میتونید از پلیرهای سونی تهیه کنید.
ولی باید برین خود نمایندگی های ایران رهجو
در مورد اینکه ایا این کار بهترین کاریه که میتونید انجام بدین
بهترین کار اینه که با یه پلیر تست کنید و ببینین که صدایی که میخواین رو میگیرین یا نه
ولی خوب تو این رنج قیمت شاید ارزش خرید یک هدفون برای شما بیشتر باشه.
موفق باشید.
Danial_4139
16-04-2013, 02:45
اگر تو این رنج بیس قوی میخوای فقط سونیه که پلیر درست حسابی داره به خصوص اگر با یه هدفون خوب هم راش بندازی !
محصولات دیگه از ای ریور و سامسونگ و فیلیپس و ... هم تا دلت بخواد ریخته که به جز پخش صدای تیز هیچی هنری ندارن نمیدونم اونا هنوز نمیدونن بیس چیه یا خودشو به اون راه زدن .
به هر حال تو این رنج قیمت این دو مدل سونی رو تست کن :
NWZ-B163F ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( این مدل یکم قدیمی شده ولی هنوز موجوده و نمونه تقلبی هم داره که میهن مارکت میفروشه )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NWZ-B173F ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( مدل جدید )
danijon_2006
16-04-2013, 13:20
قیمت 173 حدود 220 تومنه.به نظر شما با این قیمت خرید پلیر های cowon بهتر نیست؟
Danial_4139
16-04-2013, 15:31
cowon قدرت بیسش اندازه سونی نیست .
danijon_2006
16-04-2013, 18:57
از نظر کیفیتی چطور؟در کل میخوام اگه هزینه میکنم یه چیزی بگیرم که پشیمون نشم اگه چندتا مدل دیگه هم از مارکهای دیگه یا همین سونی معرفی کنین تو همین رنج 220 تومن ممنون میشم
Danial_4139
16-04-2013, 22:17
کیفیت همشون خوبه فقط تفاوت توی فرکانس های خروج هست ، کلا سونی رو فرکانس های پایین خیلی کار کرده و صدای بم رو با بالاترین قدرت پخش میکنه ولی سایر پلیر ها به اون صورت توجهی به صدای بم ندارن و علتش هم اینه که هرچی بیس قوی تر باشه باطری بیشتری مصرف میشه ، آمپلیفایر های قوی تر نیاز داره ، هزینه بالاتر میره و دستگاه بزرگ ترمیشه و ...
مدل خاصی نیست که بشه معرفی کرد محصولات اپل قیمتشون تو آسمونه ، فیلیپس های اصلی و مدل های حرفه ای تو ایران پیدا نمیشه ، کریتیو و کاوون بیشتر رو حجم مموری و اضافه کردن قابلیت های متفرقه مثل دوربین و بلوتوس و ... تمرکز کردن و سالهاست کیفت صداشون در یه سطح باقی مونده بقیه برند ها هم فقط دستگاه های ارزون قیمتین که صرفا آهنگ پخش میکنن .
اگر امکانش برات هست پلیر ها رو تست کن و صداهاشون رو مقایسه کن اینجور بهتر انتخاب میکنی .
اینجا که قیمت ایران رهجو خورده 166 تومن
ولی خوب احتمالا بازم بگردین قیمت کمتر هم پیدا میکنید مخصوصا از نمایندگی
کووان در حال حاظر فقط در برخی شهرستانها موجوده
قیمت 8 گیگ i9 هم حدود 200 هستش
cowon قدرت بیسش اندازه سونی نیست .
قبول ندارم
بیس قوی و بومی که پلیر کووان ارائه میده رو پلیر دیگه ای نداره
ولی خوب کیفیت بیس سونی بالاتره و صدای بالانسی داره کلا
از نظر کیفیتی چطور؟در کل میخوام اگه هزینه میکنم یه چیزی بگیرم که پشیمون نشم اگه چندتا مدل دیگه هم از مارکهای دیگه یا همین سونی معرفی کنین تو همین رنج 220 تومن ممنون میشم
مدل سامسونگ u6 هم هست
ولی مدل سونی کیفیت ساخت بالاتر و امکانات بیشتری داره
موفق باشید.
hamidchi
17-04-2013, 10:49
سونی مدل های جدید تری هم داره مثه 173 که فقط mp3 player باشه ؟؟؟
یعنی کلا امکانات خاصی لازم ندارم فقط صدای خوب و حجم حداقل 4 گیگ
تو تاپیک قبلی هم خیلی ها از کووان تعریف کرده بودند ، من امتحانش نکردم تا حالا ، اون مدلی که در حد همین قیمت سونی 173 باشه در مقایسه با 173 سونی چه برتری داره ؟
تو اصفهان پیدا میشه ؟
Danial_4139
17-04-2013, 15:08
غیر از 173 مدل NWZ-273 هم هست اگر پیدا بشه ولی قیمتش بین 300 تا 350 تومانه و جزو 10 پلیر برتر جهان هم هست .
ضد آب ، کیفیت بی نظیر صدا ، دوام باطری بالا و ...
تو اصفهان نمایندگی های سونی فقط 173 دارن اونم قیمتش بالاست ( 2 گیگ 170 و 4 گیگ 230 ) اگر بتونی متفرقه پیدا کنی حدود 30 تا 40 توامن ارزون تر از نمایندگی در میاد .
hamidchi
17-04-2013, 15:26
تفاوت مدل های 143 ، 153 ، 163 و 173 در چی هست ؟ :n13:
همش که 4 گیگه ، امکاناتش هم توی دیجی کالا مثه هم زده
arasteh777
18-04-2013, 09:31
سلام دوستان
پلیر های philips چطورن؟
از لحاظ کیفیت صدا در مقایسه با سونی و cowon?
creative x fi style چطوره؟
ممنون
سلام دوستان
پلیر های philips چطورن؟
از لحاظ کیفیت صدا در مقایسه با سونی و cowon?
creative x fi style چطوره؟
ممنون
سلام دوس عزیز
چقدر بودجه دارین؟
با چه هدفونی میخواین استفاده کنید؟
و اینکه از پلیرتون چه انتظار هایی دارین؟
موفق باشید.
arasteh777
19-04-2013, 10:01
سلام دوس عزیز
چقدر بودجه دارین؟
با چه هدفونی میخواین استفاده کنید؟
و اینکه از پلیرتون چه انتظار هایی دارین؟
موفق باشید.
من حدود 300 تا 400
و البته بیشتر رو کیفیت صدا تاکید دارم
فعلا بودجه ای برای هدفون ندارم با هدفون سر دستگاه میخوام گوش بدم
قبل عید میخواستم COWON I10 بگیرم
حالا بین این 3 تا از هر لحاظ (مخصوصا صدا) لطفا راهنمایی کنید
COWON i10
Philips gogear muse
و creatve zen - x fi
کریتیو رو بیشتر به خاطر ایرفونش تو انتخابم آوردم همین طور که میدونید ایرفونش EP-830 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ولی در عوض امکانات کوون رو نداره و در بین اینها امکانات فیلیپس بیشتره ولی در مورد کیفیت صداش مطمئن نیستم.
ممنون
من حدود 300 تا 400
و البته بیشتر رو کیفیت صدا تاکید دارم
فعلا بودجه ای برای هدفون ندارم با هدفون سر دستگاه میخوام گوش بدم
قبل عید میخواستم COWON I10 بگیرم
حالا بین این 3 تا از هر لحاظ (مخصوصا صدا) لطفا راهنمایی کنید
COWON i10
Philips gogear muse
و creatve zen - x fi
کریتیو رو بیشتر به خاطر ایرفونش تو انتخابم آوردم همین طور که میدونید ایرفونش EP-830 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ولی در عوض امکانات کوون رو نداره و در بین اینها امکانات فیلیپس بیشتره ولی در مورد کیفیت صداش مطمئن نیستم.
ممنون
سلام دوست عزیز
این مدل کریتیو قدیمیه و خیلی از تولیدش میگذره
مدل جدید این سری x fi-3 هستش
کووان هم با توجه به محل زندگیتون و کمیاب بودن این دستگاه ممکنه اصلا نتونید پیدا کنید.
sony nwz-e463 پلیر خیلی خوبی هست هدفوت خوبی هم روش داره.
ولی این نکته رو بدونید که اگر مثلا 200 تومن پول پلیر بدین و 200 تومن پول هدفون کیفیت خیلی بهتری خواهید گرفت
پس در صورتی از هدفون روی پلیر استفاده کنید که بدونید به زودی یک هدفون مناسب هم خریداری خواهید کرد.
موفق باشید.
arasteh777
19-04-2013, 12:19
سلام دوست عزیز
این مدل کریتیو قدیمیه و خیلی از تولیدش میگذره
مدل جدید این سری x fi-3 هستش
کووان هم با توجه به محل زندگیتون و کمیاب بودن این دستگاه ممکنه اصلا نتونید پیدا کنید.
sony nwz-e463 پلیر خیلی خوبی هست هدفوت خوبی هم روش داره.
ولی این نکته رو بدونید که اگر مثلا 200 تومن پول پلیر بدین و 200 تومن پول هدفون کیفیت خیلی بهتری خواهید گرفت
پس در صورتی از هدفون روی پلیر استفاده کنید که بدونید به زودی یک هدفون مناسب هم خریداری خواهید کرد.
موفق باشید.
سلام ممنون که جواب دادید
i10 و کریتیو رو نو سراغ دارم
i10 هشت گیگ 255
این هم هست
نظرتون چیه؟
300 احتمالا میدش
ضمنا این هم میتونم با یه ایرفون خوب بگیرم creative x fi style نظرتون چیه؟ با ایرفون خوب به پای cowon میرسه؟
سلام ممنون که جواب دادید
i10 و کریتیو رو نو سراغ دارم
i10 هشت گیگ 255
این هم هست
نظرتون چیه؟
300 احتمالا میدش
ضمنا این هم میتونم با یه ایرفون خوب بگیرم creative x fi style نظرتون چیه؟ با ایرفون خوب به پای cowon میرسه؟
من به شما کوون رو پیشنهاد میکنم
واقعا کیفیت بالایی داره
هر چیزی نو بخری بهتره
ضمن این که هیچ فرق صدایی در محصولات کوون نیست
arasteh777
19-04-2013, 13:30
من به شما کوون رو پیشنهاد میکنم
واقعا کیفیت بالایی داره
هر چیزی نو بخری بهتره
ضمن این که هیچ فرق صدایی در محصولات کوون نیست
ممنون
منظورم با قیمتی که میده d3 میارزه؟
ضمنا برای i10 چه ایرفونی تا حدود 100 میتونم بگیرم؟
ممنون
منظورم با قیمتی که میده d3 میارزه؟
ضمنا برای i10 چه ایرفونی تا حدود 100 میتونم بگیرم؟
اگر صفحه لمسی دوست دارید بگیرید اگر نه آی 10
از لحاظ صدا هیچ فرقی ندارند
از قیمت های ایرفون خبر ندارم ولی اگر تونستید حتما klipsch s4 بگیر در کنار کوون و از گوش دادن به موسیقی لذت ببر
mrmaster
19-04-2013, 21:02
من یه کیفت خوب میخوام سبک موسیقی که گوش میدم, راک و متال کمی هم پاپ . تا 500 میحوام هزینه کنم برای (mp3 player) و هدفون . میخواستم ببینم بودجه ام کافیه؟
سلام
میخواستم بدونم پلیری هست که رو خودش اسپیکر های قوی و با کیفیتی داشته باشهو نیازی به گوش دادن اهنگ باهدفون نباشه؟؟؟؟؟؟؟
من چند ساله با گوشی 5700 اهنگ گوش میکنم
اوونم با اسپیکرای عالیش
الان اخرای عمرشه و اسپیکراش دارن از کار میوفتنو خر خر میکنن
میخواستم بدونم پلیری هست که رو خودش اسپیکر های قوی داشته باشه و حافظه ی داخلیشم حداقل 16 باشه و بتونم باهاش اهنگ مورد نظرمو هم توش سرچ کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونتون میشم راهنماییم کنین....
من یه کیفت خوب میخوام سبک موسیقی که گوش میدم, راک و متال کمی هم پاپ . تا 500 میحوام هزینه کنم برای (mp3 player) و هدفون . میخواستم ببینم بودجه ام کافیه؟
سلام دوست عزیز
هدفون خیلی بیشتر تو سبک صدا و میفیت صدایی که میگیرین موثره تا پلیر
پلیر تا حدود 200 تومن هم هزینه کنید کافیه
هدفون هم دیگه هرچی بیشتر بتونید بهتره
mp3 player های سونی توی همین رده ی قیمت کیفیت خیلی خوبی دارند.
موفق باشید.
Danial_4139
20-04-2013, 17:37
سلام
میخواستم بدونم پلیری هست که رو خودش اسپیکر های قوی و با کیفیتی داشته باشهو نیازی به گوش دادن اهنگ باهدفون نباشه؟؟؟؟؟؟؟
من چند ساله با گوشی 5700 اهنگ گوش میکنم
اوونم با اسپیکرای عالیش
الان اخرای عمرشه و اسپیکراش دارن از کار میوفتنو خر خر میکنن
میخواستم بدونم پلیری هست که رو خودش اسپیکر های قوی داشته باشه و حافظه ی داخلیشم حداقل 16 باشه و بتونم باهاش اهنگ مورد نظرمو هم توش سرچ کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونتون میشم راهنماییم کنین....
پلیر استانداردی نداریم که این قابلیت رو داشته باشه تو برند های معروف که چیزی نیست تو پلیر های چینی دیدم که این قابلیت رو داشته باشن ولی کارایی جالبی ندارن زود باطری تمام میکنن و زود خراب میشن .
شما یه اسپیکر و قابل حمل از اونا که مموری کارت و فلش بشون وصل میشه بگیری بیشتر به کارتون میاد قیمتشم خیلی ارزون تر از پلیر هست .
یه سر به لینک زیر بزن .
mrmaster
20-04-2013, 18:53
سلام دوست عزیز
هدفون خیلی بیشتر تو سبک صدا و میفیت صدایی که میگیرین موثره تا پلیر
پلیر تا حدود 200 تومن هم هزینه کنید کافیه
هدفون هم دیگه هرچی بیشتر بتونید بهتره
mp3 player های سونی توی همین رده ی قیمت کیفیت خیلی خوبی دارند.
موفق باشید.
بهترین پیشنهادو ممنون میشم بدید چون من هیچ اطلاعاتی ندارم در مورد پلیر و هدفون . من فقط میخوام با صدای فردی مرکوری برم اون دنیا:n02:
بهترین پیشنهادو ممنون میشم بدید چون من هیچ اطلاعاتی ندارم در مورد پلیر و هدفون . من فقط میخوام با صدای فردی مرکوری برم اون دنیا:n02:
پلیر رو nwz-b173 از سونی میتونید تهیه کنید
هدفون رو تو پخش خودش باید مطرح کنید.
موفق باشید.
mrmaster
20-04-2013, 20:26
پلیر رو nwz-b173 از سونی میتونید تهیه کنید
هدفون رو تو پخش خودش باید مطرح کنید.
موفق باشید.
یه سوال دیگه پلیر رو بهتر میدونید یا یه گوشی مثل Sony Ericsson Live که مخصوص آهنگ گوش کردن ساخته شده؟ شرمنده انقدر سوال پرسیدم من .:n12:
Danial_4139
20-04-2013, 20:35
یه سوال دیگه پلیر رو بهتر میدونید یا یه گوشی مثل Sony Ericsson Live که مخصوص آهنگ گوش کردن ساخته شده؟ شرمنده انقدر سوال پرسیدم من .:n12:
همونجور که دوربین موبایل جای دوربین عکاسی رو نمیگیره پخش موزیک موبایل هم جای کیفیت ام پی تری پلیر رو نمیگیره .
پلیر استانداردی نداریم که این قابلیت رو داشته باشه تو برند های معروف که چیزی نیست تو پلیر های چینی دیدم که این قابلیت رو داشته باشن ولی کارایی جالبی ندارن زود باطری تمام میکنن و زود خراب میشن .
شما یه اسپیکر و قابل حمل از اونا که مموری کارت و فلش بشون وصل میشه بگیری بیشتر به کارتون میاد قیمتشم خیلی ارزون تر از پلیر هست .
یه سر به لینک زیر بزن .
این مدل تو بازار هست؟؟؟؟
Sony NWZ-S545 16GB
mrmaster
22-04-2013, 16:30
بهترین پلیر (mp3) کوون بنظرتون چیه ؟ و قابل مقایسه با nwz-b173 هست یا نه؟
این مدل تو بازار هست؟؟؟؟
Sony NWZ-S545 16GB
سلام دوست عزیز
نگفتین چقدر میخواین هزینه کنید؟
و چه سایزی میخواین باشه؟
ولی با توجه به چیزی که میخواین
احتمالا یا یک اسپیکر قابل حمل مثل اون چیزی که دوستمون بهتون معرفی کردن
باید تهیه کنید یا یک گوشی خموبایل چون معمولا mp4 ها اسپیکرهای پر قدرتی روی خودشون ندارند.
این مدل رو م تا حالا تو ایران ندیدم
توی کاتالوگ رسمی ایران رهجو هم نیست.
موفق باشید.
بهترین پلیر (mp3) کوون بنظرتون چیه ؟ و قابل مقایسه با nwz-b173 هست یا نه؟
بهترین پلیر کووان که وارد ایران شد قطعا j3 بود
ولی خوب الان دیگه کووان داخل کشور خیلی نایاب شده
دوستانی هم که تهران گشته بودند نتونستند دیگه پیدا کنند چون واردات متوقف شده.
موفق باشید.
afshinhemmati
26-04-2013, 13:10
سلام
من میخوام یه mp3 player بخرم
چه مارکی بگیرم
میخوام نمایشگر داشته باشه
زود شارژش تموم نشده
چیزی که خیلی خیلی مهمه برام کیفیت صدا عالی یعنی تو مایه های کر شدن!
حافظه داخلی حداقل 4 گیگ
usb داشته باشه
لطفا پیشنهاد بدین ( با لینک یا عکس )
سلام
چه مارکی بگیرم
زود شارژش تموم نشده
حافظه داخلی حداقل 4 گیگ
usb داشته باشه
سلام دوست عزیز
بودجتون رو مشخص نکردین
و اینکه با چه هدفونی میخواین استفاده کنید
چون کیفیت صدا بخش زیادیش هم به هدفون بر میگرده.
موفق باشید.
afshinhemmati
26-04-2013, 14:17
ممنون از پاسخ شما بودجه 150 تا 200
در رابطه به هدفون چیزی نمیدونم میخواستم با هدفون خودش گوش بدم
afshinhemmati
27-04-2013, 18:39
همچنان منتظر راهنمایی شما هستم
Danial_4139
27-04-2013, 21:01
سلام
چه مارکی بگیرم
زود شارژش تموم نشده
حافظه داخلی حداقل 4 گیگ
usb داشته باشه
ممنون از پاسخ شما بودجه 150 تا 200
در رابطه به هدفون چیزی نمیدونم میخواستم با هدفون خودش گوش بدم
حجم صدا برات مهم تره یا کیفیت صدا ؟ چون صدای کر کننده جدای کیفیت هست .
حجم صدای کر کننده میخوای ای Iriver تخصصش تو کر کردن با صدای تیز و خیلی زیاده ( برای افرادی خوبه که به اهنگای راک و متال حال میکنن ) ولی اگر کیفیت و صدای بالانس میخوای سونی با حجم صدای متوسط و کیفیت خوب انتخاب خوبیه .
سونی پورت یو اس بی داه ولی Iriver با کابل به کامپیوتر وصل میشه .
afshinhemmati
27-04-2013, 22:13
سونی چه مدلی خوبه؟
هدفون چی بگیرم؟
Danial_4139
27-04-2013, 22:51
سونی چه مدلی خوبه؟
هدفون چی بگیرم؟
مدلی که تو ایران موجوده و اکثرا هم همین مدل رو میخرن NWZ-173 هست قیمت 4 گیگ حدود 230 تومانه نیازی هم به هدفون نداره کیفیت ایرفون خودش راضی کنندست .
اگر دیدی راضیت نمیکنه خود سونی هدفون مناسب این پلیر رو داره که بسته به بودجت میتونی انتخاب کنی .
سلام
می خواستم یه پلیر خوب تا قیمت 300 تومان که فرکانس ریسپانس با بازده بالا داشته باشه و رم 16 گیگ بخوره یا قابلیت اضافه کردن رم داشته باشه رو معرفی کنین....فقط واسه فایل های صوتی مختلف میخوام....اندازه کوچیک...نمایشگرم نداشت مهم نیست....فقط واسم کیفیت صدا و تفکیک مهمه چون میخوام یه هدفون in ear درست حسابیم بگیرم براش..ممنون میشم راهنماییم کنین..:n01:
ticktack1
01-05-2013, 17:24
سلام. من دنبال یه وسیله ای می گردم که ضبط و پخش (ضبط صدای ostade avaz) عالی باشه. ممنون می شم راهنماییم کنید. تا 500 یا 600 هم بودجه دارم. توی تاپیک قبلی فقط جناب پیس فول جواب دادند. دوباره اینجا گذاشتمش.
Danial_4139
01-05-2013, 18:38
سلام. من دنبال یه وسیله ای می گردم که ضبط و پخش (ضبط صدای ostade avaz) عالی باشه. ممنون می شم راهنماییم کنید. تا 500 یا 600 هم بودجه دارم. توی تاپیک قبلی فقط جناب پیس فول جواب دادند. دوباره اینجا گذاشتمش.
یه سری ضبط کننده های صوتی هست که خوبش از 400 تومان شروع میشه تا 700 تومان که با کمترین نویز و بالاترین کیفیت به صورت استریو و نزدیک به صدای واقعی هر صدایی رو ضبط و پخش میکنن ( در واقع همون ام پی تری پلیرن ولی با سیستم فوقالعاده ضبط صدا )
بیشتر مدل های ضبط صدای حرفه ای از برند سونی هست برو نمایندگی سونی ببین چقدر میخوای هزینه کنی و انتخاب کن اینم چند مدل که موجوده :
میتونی از ام پی تری پلیر های عادی استفاده کنی ولی مشکلشون اینه که یکم تغییر تو تون صدا ایجاد میکنن و رنج فرکانسی محدودی رو ضبط میکنن و بیشتر بدرد بردن سر کلاس درس و ضبط صدای استاد میخورن تا ضبط موسیقی و آواز و ...
arasteh777
02-05-2013, 15:21
سلام دوستان
من بالاخره تونستم یه cowon i10 بخرم
ولی یه مشکلی باهاش دارم اونم تاچ پدشه
تاچ پدش خیلی حساسه و خوب عمل میکنه ولی مشکل وقته که میخوام آهنگ رو بزنم به جلو یا عقب
خیلی خوب کار نمیکنه چون من تو فیلم تو یوتیوب دیدم که با یه حرکت از اول آهنگ برد آخر آهنگ و این که تا 5 تیر بیشتر گارانتی نداره به نظرتون باید چه کار کنم مشکل از کجاست؟(من نمیتونم باهاش کار کنم یا مشکل از دستگاهه یا محافظ
که روشه و مال خودشه و من هنوز نکندمش)
ممنون
arasteh777
04-05-2013, 19:16
سلام دوستان
من بالاخره تونستم یه cowon i10 بخرم
ولی یه مشکلی باهاش دارم اونم تاچ پدشه
تاچ پدش خیلی حساسه و خوب عمل میکنه ولی مشکل وقته که میخوام آهنگ رو بزنم به جلو یا عقب
خیلی خوب کار نمیکنه چون من تو فیلم تو یوتیوب دیدم که با یه حرکت از اول آهنگ برد آخر آهنگ و این که تا 5 تیر بیشتر گارانتی نداره به نظرتون باید چه کار کنم مشکل از کجاست؟(من نمیتونم باهاش کار کنم یا مشکل از دستگاهه یا محافظ
که روشه و مال خودشه و من هنوز نکندمش)
ممنون
کسی نیست راهنمایی کنه دوستان
کسی نیست راهنمایی کنه دوستان
اگر دستتون رو روی تاچ پد بکشین روی خود اهنگ میره جلو
ولی اگر بخواین بره اهنگ بعدی باید گوشه های تاچ پد رو یک بار لمس کنید
برای تنظیم اینکه چقدر روی اهنگ بره جلو:
setting
music
seek interval
برای تنظیم حساسیت تاچ
setting
system
touch sensitivity
موفق باشید.
arasteh777
05-05-2013, 14:02
اگر دستتون رو روی تاچ پد بکشین روی خود اهنگ میره جلو
ولی اگر بخواین بره اهنگ بعدی باید گوشه های تاچ پد رو یک بار لمس کنید
برای تنظیم اینکه چقدر روی اهنگ بره جلو:
setting
music
seek interval
برای تنظیم حساسیت تاچ
setting
system
touch sensitivity
موفق باشید.
ممنون
بازم شما به داد ما رسیدید.
ی ریکوردر برا ضبط صدا تو کلاس میخام
حدودا چقدر هزینه کنم مناسبه ؟
با چقدر میشه ی ریکوردر خوب تهیه کرد ؟
و
چه مدل هایی هست ؟
:D میدونم یکم کلی پرسیدم و بودجه ندادم
ولی خداییش نمیدونم تا چقدر میشه ی وسیله مناسب پیدا کرد :D
ی ریکوردر برا ضبط صدا تو کلاس میخام
حدودا چقدر هزینه کنم مناسبه ؟
با چقدر میشه ی ریکوردر خوب تهیه کرد ؟
و
چه مدل هایی هست ؟
:D میدونم یکم کلی پرسیدم و بودجه ندادم
ولی خداییش نمیدونم تا چقدر میشه ی وسیله مناسب پیدا کرد :D
سلام دوست عزیزمدلی که به درد شما بخوره
حدود 400 تومن باید هزینه کنید
از برند سونی ax-412 مدل بسیار مناسبیه
مدلهای حرفه ای تر بیشتر برای رکورد اهنگ استفاده میشند که از یک ملیون شروع میشند الی...
موفق باشید.
موفق باشید.
masoudtr
06-05-2013, 20:04
تا 60-70 تومن یک ام پی تری پلیر جمع و جور که کیفیت صدای خیلی خوبی داشته باشه چیه؟
برای ورزش تو پارک میخوام
اگه بشه به بازو بست یا انداخت گردن خیلی خوبه
حجم اش هم بالا نبود مهم نیست
سلام دوست عزیزمدلی که به درد شما بخوره
حدود 400 تومن باید هزینه کنید
مدلهای حرفه ای تر بیشتر برای رکورد اهنگ استفاده میشند که از یک ملیون شروع میشند الی...
موفق باشید.
موفق باشید.
با تشکر دوست عزیز
فقط ی چیزی
با قیمت کمتر 250 200 150 نمیشه چیزی تهیه کرد ؟
این سونیه چرا انقد قیمتش بالاس :D ؟
Danial_4139
07-05-2013, 00:24
با تشکر دوست عزیز
فقط ی چیزی
با قیمت کمتر 250 200 150 نمیشه چیزی تهیه کرد ؟
این سونیه چرا انقد قیمتش بالاس :D ؟
برای ضبط صدای استاد با قیمت کار هر ام پی تری پلیری بگیری و صندلی جلو نزدیک استاد بشینی کارتو راه میندازه .
من یه مدل گو گیر 2 گیگ فیلیپس داشتم که پلیر ارزون قیمتی هست صندلی اول مینشستم خیلی خوب صدای استاد رو ضبط میکرد .
سلام دوستان یه ضبط خبرنگاری میخوام که بتونم سر کلاس صدای استاد رو ضبط کنیم.
کیفیت خوب باشه و ضبط رو در لحظه سکوت هم داشته باشه.
زیاد گرون هم نباشه.
تا 60-70 تومن یک ام پی تری پلیر جمع و جور که کیفیت صدای خیلی خوبی داشته باشه چیه؟
برای ورزش تو پارک میخوام
اگه بشه به بازو بست یا انداخت گردن خیلی خوبه
حجم اش هم بالا نبود مهم نیست
ارزونترین پلیرها رو برند ارکوس و انرژی سیستم دارند
ولی خوب اونها هم قیمتشون بین 80 تا 110 تومن هستش.
مثلا arcos 1.4 vision به نظر به درد شما بخوره
یا mp3 sport از انرژی سیستم که یک بازو بند هم رو خودش داره
در مورد کیفیت صدا هم در این قیمت نمیتونید خیلی انتظاری داشته اباشید.
موفق باشید.
سلام دوستان یه ضبط خبرنگاری میخوام که بتونم سر کلاس صدای استاد رو ضبط کنیم.
کیفیت خوب باشه و ضبط رو در لحظه سکوت هم داشته باشه.
زیاد گرون هم نباشه.
سلام
حدود 400 تومن
اگر مناسبتر بخواین میتونید از mp3player های ساسونگ یا سونی هم تهیه کنید.
موفق باشید.
G U L D A N
13-05-2013, 15:28
ادرس یه پاساژ یا فروشگاه خوب و معتبر تو تهران برای خرید MP3 Player رو می خوام ! ممنون می شم راهنماییم کنید ! و تا 300 هزار تومان چی بگیرم که ضرر نکرده باشم
ادرس یه پاساژ یا فروشگاه خوب و معتبر تو تهران برای خرید MP3 Player رو می خوام ! ممنون می شم راهنماییم کنید ! و تا 300 هزار تومان چی بگیرم که ضرر نکرده باشم
بستگی داره از دستگاهی که میخواین بخرین چه انتظاراتی داشته باشین
اگر mp3player بخواین مدلهای nwz-b170 رو از سونی میتونید تهیه کنید
اگر mp4 بخواین مدلهای nwz-e460 از همون سونی رو میتونید تهیه کنید. ضمن اینکه mp4 های سونی صدای بهتری دارند ولی خوب بستگی به هدفونتون هم داره.
فروشگاهای ایران رهجو هم که به راحتی پیدا میشن مخصوصا توی خیابون جمهوری
موفق باشید.
The Rock 2
16-05-2013, 00:30
دوستان با 200 تومن (حالا یه کم اینور اونور) یه Mp3 یا Mp4 به درد بخور میشه خرید؟ ترجیحا Cowon باشه برام هیچ چیز هم به اندازه کیفیت صدا مهم نیست بیشترم آهنگای رپ و ترنس و الکترونیک گوش میدم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم :n16:
سلام
من قصد دارم یک دستگاه ضبط صدا بخرم ، بیشتر برای مصاحبه میخوام ، ولی چون در خیلی از موارد ممکنه قصدم ضبط صدای کودک باشه ، بچه ها معمولا راه میرن و دور میزنن و میان و روی صندلی بند نمیشن ، و از طرفی صداشون هم ضعیف و آروم هست . از طرفی ممکنه تو فضای شلوغ باشه که هم همه هست میخوام صداهای اضافی رو حذف کنه . و کیفیت ضبطش هم خوب باشه
یکی دو تا مدل خوب بهم معرفی بفرمایید لطفا
قیمت روزش رو هم اگه میشه بفرمایید
تهران هستم از کجا باید تهیه کنم ، گارانتی خاصی رو باید تهیه کنم
قیمتش هرچی کمتر باشه بهتره ، چون ریکوردر حرفه ای به اون صورت نمیخوام
سلام
من قصد دارم یک دستگاه ضبط صدا بخرم ، بیشتر برای مصاحبه میخوام ، ولی چون در خیلی از موارد ممکنه قصدم ضبط صدای کودک باشه ، بچه ها معمولا راه میرن و دور میزنن و میان و روی صندلی بند نمیشن ، و از طرفی صداشون هم ضعیف و آروم هست . از طرفی ممکنه تو فضای شلوغ باشه که هم همه هست میخوام صداهای اضافی رو حذف کنه . و کیفیت ضبطش هم خوب باشه
یکی دو تا مدل خوب بهم معرفی بفرمایید لطفا
قیمت روزش رو هم اگه میشه بفرمایید
تهران هستم از کجا باید تهیه کنم ، گارانتی خاصی رو باید تهیه کنم
قیمتش هرچی کمتر باشه بهتره ، چون ریکوردر حرفه ای به اون صورت نمیخوام
سلام دوست عزیز
نکته ی اول اینه که حتما باید رکوردر تهیه کنید
برای استفاده ی عمومی ما بیشتر به همه ax-412 از سونی رو با گارانتی ایران رهجو توصیه میکنیم که قیمتی حدود 400 تومن داره
ولی خوب مثلا اگر بچه ای در همهمه صحبت میکنه طبیعیه که میکرفن باید به دهن یچه نزدیکتر باشه
شاید در مواردی مجبور باشید دنبالش راه بیفتید
ولی تجربه ی من میگه که تا فاصله ی 5 الی 6 متری مشکلی نخواهید داشت.
موفق باشید.
سلام به همه
آقا من تصمیم گرفتم یه آیپاد تاچ 5 بخرم
به دلایل مختلف
ولی با توجه به اینکه قبلا ورژن 4اش رو داشتم اصلا از بیسش راضی نبودم
با توجه به اینکه هدفون creative ep630i دارم بیس پلیر energy sistem 2504 از آیپاد بیشتر بود
اما حجم صدا و تفکیک صدای آیپاد بهتر بود
قیمت واسم مهم نیست
چیزایی که واسم مهمه
1 - بیس خروجی بسیار بالا
2 - داشتن صفحه نمایش
سوال بعدیم اینه که بیس خروجی پلیرهایی مثل سونی یا کوان خیلی بیشتر از آیپاده؟
و سوال آخر این که اول باید پلیر رو بخرم یا هدفون؟
مرسی
سلام به همه
آقا من تصمیم گرفتم یه آیپاد تاچ 5 بخرم
به دلایل مختلف
ولی با توجه به اینکه قبلا ورژن 4اش رو داشتم اصلا از بیسش راضی نبودم
با توجه به اینکه هدفون creative ep630i دارم بیس پلیر energy sistem 2504 از آیپاد بیشتر بود
اما حجم صدا و تفکیک صدای آیپاد بهتر بود
قیمت واسم مهم نیست
چیزایی که واسم مهمه
1 - بیس خروجی بسیار بالا
2 - داشتن صفحه نمایش
سوال بعدیم اینه که بیس خروجی پلیرهایی مثل سونی یا کوان خیلی بیشتر از آیپاده؟
و سوال آخر این که اول باید پلیر رو بخرم یا هدفون؟
مرسی
خوب با توجه به انتضاراتی که دارین
همین سونی بیشتر به دردتون میخوره و بیس قوی تری داره تا ipod
در مورد اینکه اول پلیر رو بخرین یا هدفون
چون معمولا انتخابهای پلیر محدودتر از انتخابهای هدفون هست طبیعیه که اول پلیر رو انتخاب کنید
ولی اگر پلیرتون صدای فلتی داشته باشه بهتره تا اگر بعدها سلیقه ی صداییتون تغییر کرد مجبور نشین هم هدفون بخرین هم پلیر
خود سونی هم صدای تقریبا گرمی داره ولی چون شما بیس زیاد دوست دارین انتخاب خوبی خواهد بود.
از سری مدلهای nwz-e460 میتونید تهیه کنید.
ولی یک بدی که داره اینه که حداکثر ظرفیتی که هست 8 گیگ هستش
موفق باشید.
سلام
یه پلیر خوب تا 100 تومان چی پیشنهاد میکنین؟
SanDisk Sansa Clip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چطوره؟یه توضیحی از قدرت خروجیش دارید؟چون تو سایتش چیزی نزده!
Sansa Fuze ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چند هست؟
+
من خودم یه i9 دارم اگه اینو بخوام با لوازم جانبی مثل شارژر برق و هدست EP-630 بخوام بفروشم چه قیمتی بر میدارن یا میارزه؟
4گیگ هست مشکی و سالم
+
درباره مارک Coby نظرتون چیه؟
سلام
یه پلیر خوب تا 100 تومان چی پیشنهاد میکنین؟
SanDisk Sansa Clip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چطوره؟یه توضیحی از قدرت خروجیش دارید؟چون تو سایتش چیزی نزده!
Sansa Fuze ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چند هست؟
+
من خودم یه i9 دارم اگه اینو بخوام با لوازم جانبی مثل شارژر برق و هدست EP-630 بخوام بفروشم چه قیمتی بر میدارن یا میارزه؟
4گیگ هست مشکی و سالم
+
درباره مارک Coby نظرتون چیه؟
برند سانسا که داخل کشور موجود نیست
تا 100 تومن هم coby و انرژِی سیستم و ارکوس میتونید خرید کنید
ولی خوب کیفیت خیلی جالبی ندارند
i9 که خوب از همه ی این پلیر ها بهتره
قیمت نوش فکر میکنم حدود 180 بود تا چند وقت پیش
هدفون ارزون رو معمولا ارزش نداره که دست دوم بفروشی
موفق باشید.
برند سانسا که داخل کشور موجود نیست
تا 100 تومن هم coby و انرژِی سیستم و ارکوس میتونید خرید کنید
ولی خوب کیفیت خیلی جالبی ندارند
i9 که خوب از همه ی این پلیر ها بهتره
قیمت نوش فکر میکنم حدود 180 بود تا چند وقت پیش
هدفون ارزون رو معمولا ارزش نداره که دست دوم بفروشی
موفق باشید.
با افزایش بودجه چه مدلای قابل قبولی رو میتونم مد نظر بگیرم؟
Behnam-8
08-06-2013, 08:49
با سلام
دوستان اطلاع دارید که آیا ipod مثل گوشی موبایل همواره باید روشن باشه یا نه فقط موقعی که باهاش کار داریم روشنش باید کنیم و بعدشم باید خاموش شه ؟
متشکرم
arasteh777
08-06-2013, 17:54
سلام
من با یه مشکل جدی موجه شدم . پلیر من i10
رو یه فیلم 1080p ریختم به محض که شروع فیلم رو زدم هنگ کرد
الان هم همینجور هنگ کرده مونده نه خاموش میشه نه ریستارت
لطفا کمک کنید پلیرم از دست رفت
با افزایش بودجه چه مدلای قابل قبولی رو میتونم مد نظر بگیرم؟
تا حدود 200 تومن میتونید از mp3player های سونی تهیه کنید از سری nwz b170
با سلام
دوستان اطلاع دارید که آیا ipod مثل گوشی موبایل همواره باید روشن باشه یا نه فقط موقعی که باهاش کار داریم روشنش باید کنیم و بعدشم باید خاموش شه ؟
متشکرم
بستگی به کاربردتون داره میتونید واقعی که باهاش کار نمیکنید خاموش کنید
ولی خوب باتری خوبی که داره باعث میشه که خیلی به فکر خاموش کردن نیفتید.
سلام
من با یه مشکل جدی موجه شدم . پلیر من i10
رو یه فیلم 1080p ریختم به محض که شروع فیلم رو زدم هنگ کرد
الان هم همینجور هنگ کرده مونده نه خاموش میشه نه ریستارت
لطفا کمک کنید پلیرم از دست رفت
دو دگمه ی ولوم رو با هم بگیرین و نگه دارین یه چند ثانیه ای باید restart بشه
رو i9 که جواب میداد.
موفق باشید.
در حال حاضر چه ویس رکوردی پیشنهاد میشه؟ برای سرکلاس و سمینار تا فاصله کمی دورم بتونه ضبط کنه و فضای باز ولی نه فاصله دور جواب بده(زیاد اولویت نداره این مورد آخری) میخوام
آل دیجیتال دو مدل سونی داره
IC Recorder (ICD-PX312) 285000 T
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ICD-PX312)#page=1
Stereo IC Recorder (ICD-AX412F) 350000 T
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ICD-AX412F)#page=1
مدل دومی چه برتریه داره؟ ارزش اون پولاضافه رو داره؟ قیمت این سایت خوبه؟
تو بازار چه مدلای دیگه ای هست ؟ (هنوز فرصت نکردم بازار رو بگردم)
چه مدلای خوب دیگه ای تا 300 پیشنهاد میکنین? ضبط استریو و مونو چه فرقی تو نتیجه داره؟
در حال حاضر چه ویس رکوردی پیشنهاد میشه؟ برای سرکلاس و سمینار تا فاصله کمی دورم بتونه ضبط کنه و فضای باز ولی نه فاصله دور جواب بده(زیاد اولویت نداره این مورد آخری) میخوام
آل دیجیتال دو مدل سونی داره
IC Recorder (ICD-PX312) 285000 T
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ICD-PX312)#page=1
Stereo IC Recorder (ICD-AX412F) 350000 T
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ICD-AX412F)#page=1
مدل دومی چه برتریه داره؟ ارزش اون پولاضافه رو داره؟ قیمت این سایت خوبه؟
تو بازار چه مدلای دیگه ای هست ؟ (هنوز فرصت نکردم بازار رو بگردم)
چه مدلای خوب دیگه ای تا 300 پیشنهاد میکنین? ضبط استریو و مونو چه فرقی تو نتیجه داره؟
سلام دوست عزیز
همین ax-412 انتخاب خوبیه
اسپیکر بهتر و میکروفن بهتر و باتری کمی بهتر
ارزش هزینه ای که میدین رو خواهد داشت و برای کاربردی هم که میخواین کافیه
قیمت دقیق رو میتونید از ایران رهجو نمایندگیه سونی بگیرین که قیمتاشون توی کشور یکیه
ضبط استریو ار دوتا میکرفن استفاده میکنه یکی برای گوش راست و یکی برای گوش چپ وقتی به ضبط استریو گوش میدین
میتونید موقعیت مکانی منبع صدا رو نسبت به رکوردر متوجه بشین. الیته مزیتهای دیگه هم داره و رکوردرها الان دیگه همشون ضبط استریو رو دارن.
موفق باشید.
ali2012reza
12-06-2013, 20:14
سلام
من یه mp3player میخوام تا حدود 200 تومن، یه هدفون philips specked هم دارم و چون بیشتر سنتی و کلاسیک گوش میکنم کیفیت صدا برام مهم تره
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟؟؟
چرا توی بازار پلیر انقدر کمه؟؟؟
The Rock 2
12-06-2013, 22:05
دوستان یه سوال داشتم صدای آیپاد تاچ با آیپاد نانو فرقی داره؟ اگه آره کدوم بهتره؟ :n16:
Faraz_sm
22-06-2013, 07:30
سلام.
سانسا کلیپ زیپم رو راک باکسش کردم... خیلی چیزای جالب بهش اضافه شده ولی برای من که با اکولایزر خاموش به موزیک گوش می دم فرقی تو صدا ایجاد نکرده و معمولا با همون فیرمور سانسا بوتش می کنم. مشکلی که دارم اسنه که راک باکس تو مموری کارت و حافظه خود سانسا کلی فولدر جور واجور درست کرده و موزیکامو واسه خودش جا به جا می کنه و اسم فولدر ها رو عوض می کنه که باعث می شه اون یکی فیرم ور هر دفعه کلی وقت واسه آپدیت کردن داتابیس مصرف کنه... خلاصه می خوام کل راک باکس رو حذفش کنم ولی نتونستم...
کسی می تونه راهنمایی کنه که چطور می تونم همه چیز رو به حالت قبل بر گردگنم؟
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
سلام
من یه mp3player میخوام تا حدود 200 تومن، یه هدفون philips specked هم دارم و چون بیشتر سنتی و کلاسیک گوش میکنم کیفیت صدا برام مهم تره
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟؟؟
چرا توی بازار پلیر انقدر کمه؟؟؟
سلام دوست عزیز
میتونید از سونی تهیه کنید
سری
nwz b170
اتفاقا به غیر دو مارک sansa و cowon اکثر مارکهای که تو سطح جهان هستند توی ایران هم موجودند
ولی خوب معمولا تو کشورهایی مثل ایران ترجیه میدن یک تلفن همراه بخرن و با اون اهنگ گوش کنند.
برای همین بازار پلیرها خیلی رونقی نداره.
موفق باشید.
دوستان یه سوال داشتم صدای آیپاد تاچ با آیپاد نانو فرقی داره؟ اگه آره کدوم بهتره؟ :n16:
خوب پاسخ دادن به این سوال یه کم مشکله چون معمولا چنین مقایسه های به سختی توی اینترنت پیدا میشه
ولی معمولا تولیدات یک شرکت در یک بازه ی زمانی اختلاف صدای خیلی کمی دارند
ولی اکثرا تاچ رو انتخاب می کنند چون با استفاده از نرم افزار میتونید هم فایلهای فلک رو پخش کنید و هم از eq استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام.
سانسا کلیپ زیپم رو راک باکسش کردم... خیلی چیزای جالب بهش اضافه شده ولی برای من که با اکولایزر خاموش به موزیک گوش می دم فرقی تو صدا ایجاد نکرده و معمولا با همون فیرمور سانسا بوتش می کنم. مشکلی که دارم اسنه که راک باکس تو مموری کارت و حافظه خود سانسا کلی فولدر جور واجور درست کرده و موزیکامو واسه خودش جا به جا می کنه و اسم فولدر ها رو عوض می کنه که باعث می شه اون یکی فیرم ور هر دفعه کلی وقت واسه آپدیت کردن داتابیس مصرف کنه... خلاصه می خوام کل راک باکس رو حذفش کنم ولی نتونستم...
کسی می تونه راهنمایی کنه که چطور می تونم همه چیز رو به حالت قبل بر گردگنم؟
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
یه فریمور از خود سایت برای پلیرتون بگیرین
بزارینش توی پوشه ی اصلی
بعد با فریمور خود سانسا بیاین بالا و فریمور جدید رو نصب کنید
اینکار راک باکس رو پاک خواهد کرد.
این لینک رو pdf رو هم ببینین
موفق باشید.
kavehj4488
23-06-2013, 11:53
سلام.
قصد خرید پلیر با مشخصات زیر دارم:
حافظه بالای 8 گیگابایت یا اسلات مموری
قابلیت پخش فایل های flac
موارد زیر هم چندان مهم نیستند:
صفحه نمایش
rockbox
برای گوش دادن به موسیقی راک استفاده می کنم و صدای خیلی گرم دوست ندارم.
موفق باشید.
سلام.
قصد خرید پلیر با مشخصات زیر دارم:
حافظه بالای 8 گیگابایت یا اسلات مموری
قابلیت پخش فایل های flac
موارد زیر هم چندان مهم نیستند:
صفحه نمایش
rockbox
برای گوش دادن به موسیقی راک استفاده می کنم و صدای خیلی گرم دوست ندارم.
موفق باشید.
سلام
البته شما که خودت استادی ولی من به شخصه برای شما به سختی میتونم پلیری به غیر از ipod توصیه کنم
که بستگی به قیمتی که در نظر گرفتین داره
سونی هم از flac پشتیبانی نمیکنه
که میرسیم به سامسونگ:n15:
یه راه حل دیگه اینه که یه sansa clip zip بخرین
همه ی ویژگیهایی که میخواین رو داراست و قیمتش هم کمه
سایت زیر میفروشه به ایران هم میفرسته
یکی از بچه ها از همین سایت همین سانسا رو خرید کردند موفق باشید.
Faraz_sm
24-06-2013, 05:33
سلام دوست عزیز
یه فریمور از خود سایت برای پلیرتون بگیرین
بزارینش توی پوشه ی اصلی
بعد با فریمور خود سانسا بیاین بالا و فریمور جدید رو نصب کنید
اینکار راک باکس رو پاک خواهد کرد.
این لینک رو pdf رو هم ببینین
موفق باشید.
نمی دونم چیه داستان ولی از رو کامپیوتر می زنه آناینستال شده ولی باز راک باکس هست... باز باید سر فرصت امتحان کنم و قبلش همه چیز رو فرمت کنم...
ziguratt
24-06-2013, 19:39
سلام و خسته نباشید. من دنبال یک ام پی تری پلیر برای دوستم هستم با قیمت تقریبی 220000تومن. بیشتر هم پاپ و ترنس گوش می ده، هدفونش معمولیه بعدها شاید مخش زده شد یه کلیپش گرفت. من خیلی وقته از بازار خبر ندارم، آیا با این رنج قیمت چیزی از کوون یا ساندیسک می تونه پیدا کنه؟؟ شما خودتون چه پلیری رو توصیه میکنید؟
پی نوشت: سوال بی ربط ، آی ریور هنوز تو بازار پیدا میشه دوستان؟؟
سلام دوست عزیز
اگر داخل ایران هستید که کووان و سانسا موجود نیست. ای ریور موجود هست
با این قیمت از سونی سری nwz b170 می تونید تهیه کنید.
فعلا چون نمایندگی عرضه کرده با قیمت 160 تومن قیمتش واقعا خیلی عالیه
گزینه ی بعدی یعنی samsung u6 که کیفیتش هم در حد سونی نیست حدود 220 تومن
موفق باشید.
سلام و خسته نباشید. من دنبال یک ام پی تری پلیر برای دوستم هستم با قیمت تقریبی 220000تومن. بیشتر هم پاپ و ترنس گوش می ده، هدفونش معمولیه بعدها شاید مخش زده شد یه کلیپش گرفت. من خیلی وقته از بازار خبر ندارم، آیا با این رنج قیمت چیزی از کوون یا ساندیسک می تونه پیدا کنه؟؟ شما خودتون چه پلیری رو توصیه میکنید؟
پی نوشت: سوال بی ربط ، آی ریور هنوز تو بازار پیدا میشه دوستان؟؟
͏ Mehran ͏
26-06-2013, 16:07
درود
دوستان عزیز بنده هم دنبال یک پلایر خوب هستم که ترجیحآ هدفون خوب هم روی خودش باشه . چی پیشنهاد می کنید در حدود 300-400 ؟ فقط هم موسیقی ترنس گوش میدم . اگه پلایری که پیشنهاد می کنید هدفون خوبی نداره لطفآ یه هدفون حدود 100-200 تومن هم پیشنهاد کنید .
خیلی ممنون و متشکرم
درود
دوستان عزیز بنده هم دنبال یک پلایر خوب هستم که ترجیحآ هدفون خوب هم روی خودش باشه . چی پیشنهاد می کنید در حدود 300-400 ؟ فقط هم موسیقی ترنس گوش میدم . اگه پلایری که پیشنهاد می کنید هدفون خوبی نداره لطفآ یه هدفون حدود 100-200 تومن هم پیشنهاد کنید .
خیلی ممنون و متشکرم
سلام دوست عزیز
معمولا پلیرها هدفونهای خوبی روی خودشون ندارند
اگر 200 تومن رو به پلیر و 200 تومن رو به هدفون اختصاص بدین بهتره
هدفون رو تو بخش مربوطه راهنماییتون میکنند.
در مورد پلیر هم سونی سری nwz b170 قیمت خیلی خوب و کیفیت صدای خیلی خوبی هم دارند.
موفق باشید.
͏ Mehran ͏
28-06-2013, 20:49
سلام دوست عزیز
معمولا پلیرها هدفونهای خوبی روی خودشون ندارند
اگر 200 تومن رو به پلیر و 200 تومن رو به هدفون اختصاص بدین بهتره
هدفون رو تو بخش مربوطه راهنماییتون میکنند.
در مورد پلیر هم سونی سری nwz b170 قیمت خیلی خوب و کیفیت صدای خیلی خوبی هم دارند.
موفق باشید.
درود
سپاسگذارم به خاطر راهنمایی ارزشمندتون .
بنده امروز رفتم تهیه کنم مدل 170 رو نداشتند اما nwz سری های B130 و B140 و B150 و ... بود که البته من نخریدم . میخواستم بدونم که آیا جایی هست در تهران که مدل های سری 170 رو بفروشه ؟
ممنونم .
landscape
29-06-2013, 13:39
سلام به همه دوستان...
چند وقت پیش میخواستم mp3player بخرم، اینجا که مطرح کردم با دوستان، تصمیمم بر خرید iriver t9 شد، بعد دیگه نشد که بخرم، الان دوباره میخوام بخرم، داشتم تو گوگل سرچ می کردم، دیدم
t10 هم اومده،
می خواستم بپرسم
1- t10 دقیقا چه برتریهایی به t9 داره؟
2- نیازهای من اینا بود: گوش دادن موزیک، ضیط کردن سخنرانیها سر کلاس که کیفیتشم خوب باشه و طولانی هم باشه مدت زمانش، ...رادیو داشته باشه،
3- قیمت هر کردوم رو هم اگه دارید ممنون میشم..
خـــــــــــــــــــیلی خیلــــــــــــــــــــی ممنون و متشکر
درود
سپاسگذارم به خاطر راهنمایی ارزشمندتون .
بنده امروز رفتم تهیه کنم مدل 170 رو نداشتند اما nwz سری های B130 و B140 و B150 و ... بود که البته من نخریدم . میخواستم بدونم که آیا جایی هست در تهران که مدل های سری 170 رو بفروشه ؟
ممنونم .
سلام
سلامت باشید
از خود ایران رهجو یه استغلام بگیرین
چون تو کاتالوگ خود شرکت موجود هست(تازه کاتالوگ سال پیش)
اگر در هر صورت پیدا نکردید سری 160 هم خوبه.
یک ادرس براتون پخ می کنم.
موفق باشید.
سلام به همه دوستان...
چند وقت پیش میخواستم mp3player بخرم، اینجا که مطرح کردم با دوستان، تصمیمم بر خرید iriver t9 شد، بعد دیگه نشد که بخرم، الان دوباره میخوام بخرم، داشتم تو گوگل سرچ می کردم، دیدم
t10 هم اومده،
می خواستم بپرسم
1- t10 دقیقا چه برتریهایی به t9 داره؟
2- نیازهای من اینا بود: گوش دادن موزیک، ضیط کردن سخنرانیها سر کلاس که کیفیتشم خوب باشه و طولانی هم باشه مدت زمانش، ...رادیو داشته باشه،
3- قیمت هر کردوم رو هم اگه دارید ممنون میشم..
خـــــــــــــــــــیلی خیلــــــــــــــــــــی ممنون و متشکر
سلام دوست عزیز
در حال حاظر بهترین قیمت ها رو سونی داره
اخرین قیمتی که از t9 دارم چیزی حدود 200 تومن بود
ولی خوب سونی با کیفیت بالاتر و قیمت 160 تومنی واقعا انتخاب مناسبتریه تا ایریور
فقط موقع خرید حتما ذکر کنید که سری رادیو دارش رو میخواین
سری b160 یا b170 از نمایندگی های سونی میتونید تهیه کنید.
موفق باشید
shahinfarasystem
01-07-2013, 09:44
سلام
یه دستگاه پخش و ضبط صدا میخوام که کیفیت ضبط برام مهمه و میخوام در حد معمول بتونم صدا باهاش ضبز کنم نه خیلی ایده ال
و پخشش هم در حد معمول باشه نه خیلی ایده ال باز
برند هم برام مهم نیست و حداکثر 100 تومن میتونم هزینه کنم
نظری دارید؟
سلام
یه دستگاه پخش و ضبط صدا میخوام که کیفیت ضبط برام مهمه و میخوام در حد معمول بتونم صدا باهاش ضبز کنم نه خیلی ایده ال
و پخشش هم در حد معمول باشه نه خیلی ایده ال باز
برند هم برام مهم نیست و حداکثر 100 تومن میتونم هزینه کنم
نظری دارید؟
سلام
فکر می کنم فقط فعلا برند ارکوس تو این رده ی قیمتی داشته باشه
رکوردر رو ازش خیلی انتظار نمیشه داشت
پخش هم معمولیه
اگر بتونید یه کم صبر کنید و تا 160 افزایش بودجه بدین می تونید از برند سونی با کیففیت خیلی بالاتر استفاده کنید.
موفق باشید.
حمید031090
07-07-2013, 17:41
سلام اساتید و دوستان محترم
لطفا کمک کنید
بین دو مدل زیر کدام یک از لحاظ کیفیت صدا و همچنین کیفیت ساخت بهتر است؟؟؟
راستی یکی از دوستان مدل سونی 273 رو معرفی کرده بود که اصلا نتونستم تو بازار پیداش کنم
پیشاپیش ممنونم .
سلام اساتید و دوستان محترم
لطفا کمک کنید
بین دو مدل زیر کدام یک از لحاظ کیفیت صدا و همچنین کیفیت ساخت بهتر است؟؟؟
راستی یکی از دوستان مدل سونی 273 رو معرفی کرده بود که اصلا نتونستم تو بازار پیداش کنم
پیشاپیش ممنونم .
سلام دوست عزیز
از هر دو لهاذ به نظر من سونی پلیر بهتریه
مدل 273 رو ایران رهجو توی کاتالوگ محصولاتش اورده
ولی احتمالا وارد بازار نکرده تا مدلهای قبلی هم فروش برند.
پس برای mp3player میتونید از سری b170 یا سری b160 استفاده کنید
ضمن اینکه سری mp4 های سونی کیفیت صدای بهتری دارند نسبت به mp3player هاشون چون امپ داخلی بهتری دارند.
موفق باشید.
حمید031090
07-07-2013, 22:19
سلام
ممنونم بابت پاسخ گویی تون
یه سوال دیگه...لطفا جواب بدید
در پست های قبلی خوندم که سونی از فرمت FLAC پشتیبانی نمی کنه...این قضیه اهمیت داره...در اینده مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
سلام
ممنونم بابت پاسخ گویی تون
یه سوال دیگه...لطفا جواب بدید
در پست های قبلی خوندم که سونی از فرمت FLAC پشتیبانی نمی کنه...این قضیه اهمیت داره...در اینده مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
خوب بستگی داره
فرمت فلک معمولا توسط افرادی استفاده میشه که میخوان به صورت تخصصی موسیقی گوش بدن.
چون این فرمت بر خلاف mp3 تمام جزئیات اهنگ رو حفظ خواهد کرد.
در هر صورت اگر تا به حال با این فرمت کاری نداشتین در اینده میتونید اون رو به mp3 یا wav (بدون از دست دادن جزئیات) تبدیل کنید.
برای یک توضیح مختصر این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خوبه
موفق باشید.
reza-atom
10-07-2013, 00:01
با سلام !
من یک MP3 Player حرفه ای میخوام برای گوش کردن به کارهای کلاسیک . همونطور که میدونین برای گوش دادن به موسیقی کلاسیک باید تفکیک صداها و سازها و کیفیت اونها عالی باشه . به همین خاطر بهترین مدلی که می تونین رو پیشنهاد بدین ... قیمت هم مهم نیست تا 1 تومن هم شد اشکال نداره فقط کیفیت صدا مهمه اگه قیمت کمتر هم شد بهتر ....
lamorovat
10-07-2013, 11:01
سلام به همه دوستان
من ميخواهم mp3 بخرم كه هم قابليت پخش آهنگ داشته باشه و هم قابليت نشان دادن متن آهنگ( براي تمرين زان)
قابليت ضبط و راديو داشته باشه راحت قابل حمل باشه
با سلام !
من یک MP3 Player حرفه ای میخوام برای گوش کردن به کارهای کلاسیک . همونطور که میدونین برای گوش دادن به موسیقی کلاسیک باید تفکیک صداها و سازها و کیفیت اونها عالی باشه . به همین خاطر بهترین مدلی که می تونین رو پیشنهاد بدین ... قیمت هم مهم نیست تا 1 تومن هم شد اشکال نداره فقط کیفیت صدا مهمه اگه قیمت کمتر هم شد بهتر ....
اکثر بخش تفکیک سازها و کیفیت اونها از طرف هدفون انجام میگیره
برای هدفونتون چقدر بودجه گذاشتید؟
سلام به همه دوستان
من ميخواهم mp3 بخرم كه هم قابليت پخش آهنگ داشته باشه و هم قابليت نشان دادن متن آهنگ( براي تمرين زان)
سلام دوست عزیز
شما mp4 میخواین.
لطفا بودجتون رو هم مشخص کنید.
موفق باشید.
reza-atom
10-07-2013, 13:58
اکثر بخش تفکیک سازها و کیفیت اونها از طرف هدفون انجام میگیره
برای هدفونتون چقدر بودجه گذاشتید؟
من در حال حاضر یک هدفون AKG K99 دارم که در حد خودش خوب بوده تا حالا ولی شما اگه پیشنهادهای دیگه ای دارین بدین ... اگه میشه با 1 تومن هم هدفون و هم MP3 Player رو جمع کرد که خوبه . اگه هم نمیشه تا 1.500 هم می تونم بودجه رو افزایش بدم که هم برای هدفون باشه و هم برای MP3 Player . باز هم اگه شما پیشنهاد دیگه ای دارین دریغ نکنین ... حالا با همین بودجه ی 1.500 میشه هر دوی اینها رو جمع کرد ؟ یا باز هم باید افزایش بدم ؟
من در حال حاضر یک هدفون AKG K99 دارم که در حد خودش خوب بوده تا حالا ولی شما اگه پیشنهادهای دیگه ای دارین بدین ... اگه میشه با 1 تومن هم هدفون و هم MP3 Player رو جمع کرد که خوبه . اگه هم نمیشه تا 1.500 هم می تونم بودجه رو افزایش بدم که هم برای هدفون باشه و هم برای MP3 Player . باز هم اگه شما پیشنهاد دیگه ای دارین دریغ نکنین ... حالا با همین بودجه ی 1.500 میشه هر دوی اینها رو جمع کرد ؟ یا باز هم باید افزایش بدم ؟
خوب بستگی به استفادتون داره
k99 هدفون خوبیه
تا الان با چی درایوش می کردین و از صداش کامل راضی هستید؟
حمید031090
10-07-2013, 23:44
سلام
نمی دونسم این سوال بیشتر مربوط به کدوم فروم میشه همین جا می پرسم(ببخشید...)
MP4 های سونی کیفیت مطلوبی دارند ایا هدفون های درون جعبه ی MP4 هم با کیفیته یا نه؟(چون اکثر پلمب های کالا باز هست...احتمال جابه جایی هدفون با نمونه ی تقلبیش هست؟)
ممنون
reza-atom
11-07-2013, 00:40
خوب بستگی به استفادتون داره
k99 هدفون خوبیه
تا الان با چی درایوش می کردین و از صداش کامل راضی هستید؟
بله صداش عالیه نسبت به قیمتی که داشت من اونوقت 90 تومن گرفتم فکر کنم الان دیگه 300 تومن باشه ... با لپ تاپم گوش میدادم .
پس به نظر شما دیگه هدفون نگیرم ؟
ezzat5700
11-07-2013, 18:00
دوستان من creative zen x-fi 3 رو سفارش دادم بزودی میرسه دستم
پولم که هدر نرفته؟ ارزش داشت؟ :n03: اصلا کیفیت صدا داره؟
به نظرم جنس صدا کاملا سلیقه ای هست , سری ایکس اف ای صدا سافتی داره یا ایرفون خوب فرکانس های مختلف به خوبی پخش میکنه البته من XFI 1. 2 داشتم قابل قبول بود
ezzat5700
11-07-2013, 19:51
دوستان به نظرتون الان که creative zen x-fi 3 رو گرفتم کیفیتش خیلی بهتر از گوشی های گرون قیمت مثل آیفون یا نوکیا لومیا هست یا تفاوت زیادی نداره؟
سلام
نمی دونسم این سوال بیشتر مربوط به کدوم فروم میشه همین جا می پرسم(ببخشید...)
MP4 های سونی کیفیت مطلوبی دارند ایا هدفون های درون جعبه ی MP4 هم با کیفیته یا نه؟(چون اکثر پلمب های کالا باز هست...احتمال جابه جایی هدفون با نمونه ی تقلبیش هست؟)
ممنون
خوب هدفونهای روی mp4 های سونی هدفونهای متوسطی هستند
اگر بعدا هدفون با کیفیت تری بخرید براشون احتمالا بهتره
در مورد تقلبی بودن
ایران رهجو خیلی شرکت بزرگتر از این حرفاییه که بخواهد همچین خرده دزدی هایی بکنه.
موفق باشید.
بله صداش عالیه نسبت به قیمتی که داشت من اونوقت 90 تومن گرفتم فکر کنم الان دیگه 300 تومن باشه ... با لپ تاپم گوش میدادم .
پس به نظر شما دیگه هدفون نگیرم ؟
هدفونتون مناسب سبکی که دارین هست
الان هم هدفون inear مناسب برای سبک کلاسیک من مدلی رو توی ایران نمیشناسم.
امپ هدفون هم دیگه به راحتی پیدا نمیشه
پس میتونید یه پلیر با خروجی قوی بخرید و با k99 در حال حاظر استفاده کنید.
هم ipod nano هم ipod touch انتخاب های خیلی خوبی هستند.
هر کدوم رو که علاقه مند هستید تهیه کنید .
موفق باشید.
نه پلیر خوبیه
و کیفیت صدای نسبتا خوبی هم داره
دوستان به نظرتون الان که creative zen x-fi 3 رو گرفتم کیفیتش خیلی بهتر از گوشی های گرون قیمت مثل آیفون یا نوکیا لومیا هست یا تفاوت زیادی نداره؟
خوب در مورد نوکیا که نظری ندارم
ولی کیفیتش تا حدودی از ایفون کمتره
ولی خوب قیمتاشون هم ربطی به هم نداره.
موفق باشید.
ezzat5700
12-07-2013, 00:36
خب مگه نمیگفتید کیفیت گوشی ها به پای mp3 player ها نمیرسه چون واسه این کار ساخته نشدن
پس چجوری کیفیت آیفون از یکی از جدیدترین مدل های creative بهتره؟ آدم ناامید میشه با این حرف ها :n03:
خب مگه نمیگفتید کیفیت گوشی ها به پای mp3 player ها نمیرسه چون واسه این کار ساخته نشدن
پس چجوری کیفیت آیفون از یکی از جدیدترین مدل های creative بهتره؟ آدم ناامید میشه با این حرف ها :n03:
خوب این بیشتر مربوط به گذشته ها میشه
اپل کیفیت خروجی گوشیهاش شبیه به همون پلیرهای ipod هستش برای همین کیفیت خیلی خوبی دارند.
سری s3 و s4 سامسونگ هم صداهای خوبی دارند.
ولی بقیه ی گوشیها اکثرا خروجی متوسطی دارند.
موفق باشید.
ezzat5700
12-07-2013, 08:20
دوستان،بنده جدیدا نه mp3 player خریدم نه قصد خرید دارم،خودم قبلا یکیشو دارم
میخواستم آزمایش کنم ببینم چجوری راهنمایی میکنید که طبق معمول با تعصب و جهت گیری راهنمایی کردید
پلیر x-fi 3 کریتیو یکی از بهترین خروجی های صدا رو داره،و توی تمام سایت های خارجی اگه review هاشو بخونید کیفیتش رو بهتر از سری ipod میدونن
در ضمن کیفیت گوشی آیفون خوبه ولی به پای سری ipod نمیرسه،و این جریان به قول شما مربوط به گذشته ها نیست و همچنان ادامه داره
اصلا گوشی ها با پلیر ها قابل مقایسه نیستند
موفق باشید
دوستان،بنده جدیدا نه mp3 player خریدم نه قصد خرید دارم،خودم قبلا یکیشو دارم
میخواستم آزمایش کنم ببینم چجوری راهنمایی میکنید که طبق معمول با تعصب و جهت گیری راهنمایی کردید
پلیر x-fi 3 کریتیو یکی از بهترین خروجی های صدا رو داره،و توی تمام سایت های خارجی اگه review هاشو بخونید کیفیتش رو بهتر از سری ipod میدونن
در ضمن کیفیت گوشی آیفون خوبه ولی به پای سری ipod نمیرسه،و این جریان به قول شما مربوط به گذشته ها نیست و همچنان ادامه داره
اصلا گوشی ها با پلیر ها قابل مقایسه نیستند
موفق باشید
منبع ما اینهاست:
راستش تقريبا سه سالي ميشه كه محصولات اپل از لحاظ كيفيت برتر از كوون شدن اونچيزي كه معمولا ما با كيفيت قاطي مي كنيم، سبك صداي هدفون ( كميت فركانس هاي مختلف) هستش كه چون كوون صداي گرمي داره براي خيلي ها جذاب تره
همونطور كه هدفونهايي مثل ep630 و كلا هدفون هاي گرم، خيلي پر طرفدارتر شدن
كوون خوب بود، ولي اپل با دادن محصولاتي مثل آيپاد تاچ نسل ٣ و بعد از اون، آيفون ٤ و ٤s و ... كاملا از لحاظ كيفيت كوون رو پشت سر گذاشت
و كوون همينجوري وايستاد و نگاه كرد
همونطور كه ديده ميشه، اپل در ابتدا ضعيفتر از كوون بود ولي مثلا آيپد نسل ٢ كه تست هاش همين بالا هست، و بعدش محصولاي با كيفيت تر اپل كه ميشه تست هاشون رو توي سايتي مثل gsmarena ديد، ديگه اپل كاملا برتر از كوون شد.
راستي حالا كه نتايج تست آيفون نسل ٥ و آيپد نسل ٤ رو گذاشتم، اينم تست آيپاد تاچ نسل ٥
و
صحبت از كيفيت صداي بالاي محصولات اپل شد، و اينكه تا حالا اپل يكه تاز بوده، ولي گوشي جديد سامسونگ، يعني s4 از لحاظ كيفيت صدا، خيلي از محصولات اپل رو شرمنده كرده مثل اينكه
از اين به بعد توي هدفاي به جاي ديدن عكس محصولات اپل با هدفون هاي هزار دلاري و آمپ و غيره، شاهد حضور هرچه بيشتر گلكسي s4 هستيم احتمالا
شما اگر جایی معتبر تر از اینها می شناسید معرفی کنید، هم ما یاد می گیریم و هم میریم توی معتبرترین فروم های صدای دنیا بیان می کنیم و اعتباری توی اونجا برای خودمون دست و پا می کنیم.
حرف بدون منبع و الکی زدن ممکنه توی فیس بوق و خیلی فروم های ایران جا افتاده باشه، ولی خوشبختانه به خاطر تلاش دوستان اینجا جاش نیست
در نهایت اونچیزی که معیاره، نظره افراد معتبری هست که توی جهان شناخته شدن، نظر شخصی هرکسی، صرفا برای خودش و همچنین ما محترمه، ولی این به این معنی نیست که نظر فردی هرکسی رو ما به عنوان معیار تصمیم گیری قرار بدیم و راحت به بقیه توصیه کنیم.
این ها رو گفتم تا هم جواب سوالت رو داده باشم ولی مهمتر از اون، شیوۀ محترمانۀ بحث کردن رو بهتون نشون بدم؛ چیزی که توی پست شما اصلاً دیده نمی شد.
ezzat5700
12-07-2013, 10:43
کجای پست من بی احترامی بود؟ من فقط راهنمایی های شما رو نقد کردم،نقد رو با بی احترامی اشتباه نگیریم
من خودم تبریز مغازه دارم و پلیر میفروشم و هر پلیری رو هم دوست دارم و تعصبی به برندی ندارم
من از اول تاپیک حس کردم شما نسبت به برند creative بدبین هستید واسه همین این بحث رو مطرح کردم
قبلا review های زیادی خونده بودم که zen x-fi 3 رو با سری ipod مقایسه کرده بودن،توی پخش فایل های mp3 یکی بودن و تفاوت زیادی نداشتن ولی وقتی فایل flac رو با zen x-fi 3 پخش کردن تفاوت ها مشخص شد و کیفیت به صورت عجیبی بالا رفت
شما جوری درباره zen x-fi 3 نظر میدید که انگار یک پلیر سطح متوسط از لحاظ کیفیت خروجی هست
در کل امیدوارم ناراحت نشده باشید،چون بنده قصدم این نبود
دوست عزیز کاملا ممکنه که ما اشتباه کنیم
ولی لطف کنید همینطور که صفحه ی قبلی سعید برای شما لینک و منبع معتبر داد
شما هم همینکا رو بکنید
لطفا منبع بدین.
ضمن اینکه در مورد x-fi 3 یه سرچ ساده اگر توی اینترنت بکنید می بینید که چقدر با واسط گرافیکیش و هنگ کردنش مشکل دارند.
موفق باشید.
قبلا review های زیادی خونده بودم که zen x-fi 3 رو با سری ipod مقایسه کرده بودن،توی پخش فایل های mp3 یکی بودن و تفاوت زیادی نداشتن ولی وقتی فایل flac رو با zen x-fi 3 پخش کردن تفاوت ها مشخص شد و کیفیت به صورت عجیبی بالا رفت
من کلا موزیک پورتابل گوش نمیدم، بیشتر دسکتاپ با سورس و ... ولی من یه creative zen micro داشتم که به نظرم یکی از بهترین صداهای پورتابلی بود که شنیده بودم. صدا کاملا دارای حالت ایری و liquid بود، دیتیل کامل و رزولوشن بالای صدا. در کل خیلی عالی بود و گاهی وصل میکردم به سیستم استریوی خودم بعنوان سورس
دوستان تا700-800 پلیر خوبی برای پخش فیلم هست ؟؟ الان کوون d3 چنده ؟ اصلا هست ؟ زیرنویس فارسی میخونه ؟؟
تبلت نمیخواما ! نگید تبلت .. نکسوس 7 داشتم دادم رفت ...
تشکر.:n16:
kavehj4488
18-07-2013, 19:37
دوستان تا700-800 پلیر خوبی برای پخش فیلم هست ؟؟ الان کوون d3 چنده ؟ اصلا هست ؟ زیرنویس فارسی میخونه ؟؟
تبلت نمیخواما ! نگید تبلت .. نکسوس 7 داشتم دادم رفت ...
تشکر.:n16:
ظاهرا" مدتی است که کووان موجود نیست. در ضمن به نظر من رای پخش فیلم باید از پلیری با صفحه نمایش با کیفیت استفاده کرد که بهترین صفحه نمایشی که من تا به حال در پلیر ها دیده ام مربوط به iPod Touch بوده است.
موفق باشید.
madara sama
20-07-2013, 16:40
با عرض سلام خدمت دوستان
عزیزان این پلیر خوبه؟ NWZ-A864/BM
از کوون بهتر هست ایا:n13:
ممنون
با عرض سلام خدمت دوستان
عزیزان این پلیر خوبه؟ NWZ-A864/BM
از کوون بهتر هست ایا:n13:
ممنون
نه مطمعنن پلیر های کووان کیفیت بسیار بالاتری دارند البته الان آیپاد های اپل هم به پای کووان میرسند
همچنین پلیر های iriver هم کیفیت خوبی دارند
شما اگر میتونید کووان تهیه کنید.
madara sama
20-07-2013, 17:26
بنده هم j3 هم D 2 هم V5 هم I10 داشتم که کیفیت عالی داشتند ایپاد کلاسیکم داشتم با هدفون حرفه ای بدرد لای جرز دیوار هم نمی خورد
سری زد هم چون تعریفش رو شنیدم اومدم از بچه های حرفه ای پرس و جو کنم ببینم چه طوره
ممنون از پاسختون
بنده هم j3 هم D 2 هم V5 هم I10 داشتم که کیفیت عالی داشتند ایپاد کلاسیکم داشتم با هدفون حرفه ای بدرد لای جرز دیوار هم نمی خورد
سری زد هم چون تعریفش رو شنیدم اومدم از بچه های حرفه ای پرس و جو کنم ببینم چه طوره
ممنون از پاسختون
اولین باره میشنوم پس از این همه سال !!!
البته من ادعای حرفه ای بودن ندارم ولی rezaomido که اینجا همه قبولش دارند بهترین پلیر رو j3 معرفی کردند و محصولات کووان
ضمن این که شما رو ارجاع میدم به هد فای بزرگترین و تخصصی ترین سایت در این ضمینه در جهان هستش اونجا هم همه محصولات کووان رو قبول دارند اللخصوص j3 ضمن این که از ایپد 2 به بعد کیفیت صدای محصولات اپل بالاتر رفته و همچنین از چیپ های صوتی Wolfson استفاده میکنه که صدای قابل قبولی ارائه میده
پلیر انرژی سیستم اوربان خریدم حالا بعد از اینکه خریدم میخوام بپرسم خوب هست یا نه؟ کسی هست قبلا ازش داشته باشه؟
kavehj4488
20-07-2013, 18:54
ممنون از پاسختون
اولین باره میشنوم پس از این همه سال !!!
البته من ادعای حرفه ای بودن ندارم ولی rezaomido که اینجا همه قبولش دارند بهترین پلیر رو j3 معرفی کردند و محصولات کووان
ضمن این که شما رو ارجاع میدم به هد فای بزرگترین و تخصصی ترین سایت در این ضمینه در جهان هستش اونجا هم همه محصولات کووان رو قبول دارند اللخصوص j3 ضمن این که از ایپد 2 به بعد کیفیت صدای محصولات اپل بالاتر رفته و همچنین از چیپ های صوتی Wolfson استفاده میکنه که صدای قابل قبولی ارائه میده
سلام.
اینجا را مطالعه کنید:
موفق باشید.
بنده قصد خرید یه ریکوردر با قالبیت اتصال به تلفن و ضبط مکالمات تلفن رو دارم...
توی امکانات بعضی از ریکوردر ها این قابلیت ذکر شده مثلا یک مدل سامسونگ و کینگستون...سوال بنده این هست که آیا این قابلیت در همه ریکوردر ها وجود داره و یه قابلیت ساده هست و یا اینکه یه قابلیت خاص هستش و هر ریکوردری نداره؟؟این سوال از اونجا برام پیش اومده که مثلا تو سایت اصلی المپیوس و سونی هیچ گاه چنین قابلیتی حتی برای ریکوردر های گران قیمتشون ذکر نشده ....
ممنون میشم دوستان کمکم بکنند....
ali_phd71
31-07-2013, 19:07
سلام دوستان
من هم برای دانشگاه یه دستگاه ضبط صدا عالی میخوام البته قیمتش مناسب باشه توی همین فروم گشتم مدل
ICD-UX200F/B 2gb رو دیدم یکی هم ريکوردر المپوس مدل DS-40 معرفی کرده مدلا زیادن من فقط میخوام یه ضبط صدای عالی باشه اگه بتونه پخش هم کنه واس یه وقت با خودش گوش کنیم یا اهنگ که اون خیلی احتمالش کمه قیمتشم زیاد نباشه حدود 100 اینا اون سونی رو دیجی زده بود توقف تولید حالا دیگه نمیدونم دوستان اگه مدل بهتری سراغ دارید لطفا بگید
اگه جایی برای خرید که مطمئن باشه با قیمت مناسب توی شیراز یا اهواز میشناسید لطفا ادرس رو پ.خ کنید
با تشکر
music boy
01-08-2013, 09:40
سلام دوستان
خسته نباشید
بنده یه ام پی تری پلیر برای ورزش میخوام که آرم بند داشته باشه .
دو مدلی که پیدا کردم یکی انرژی سیستم و دیگری فیلیپس هستش .
انرژی سیستم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلیپس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم یکی از این پلیرها کیفیتش بهتره ؟
در کل کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟
ممنونم ...
سلام دوستان
من هم برای دانشگاه یه دستگاه ضبط صدا عالی میخوام البته قیمتش مناسب باشه توی همین فروم گشتم مدل
ICD-UX200F/B 2gb رو دیدم یکی هم ريکوردر المپوس مدل DS-40 معرفی کرده مدلا زیادن من فقط میخوام یه ضبط صدای عالی باشه اگه بتونه پخش هم کنه واس یه وقت با خودش گوش کنیم یا اهنگ که اون خیلی احتمالش کمه قیمتشم زیاد نباشه حدود 100 اینا اون سونی رو دیجی زده بود توقف تولید حالا دیگه نمیدونم دوستان اگه مدل بهتری سراغ دارید لطفا بگید
اگه جایی برای خرید که مطمئن باشه با قیمت مناسب توی شیراز یا اهواز میشناسید لطفا ادرس رو پ.خ کنید
با تشکر
سلام دوست عزیز
مدلهای رکوردر سونی یا کلا رکوردرهای معتبر از حدود قیمت 300 تومن شروع میشه
مدل ax-412 مدل خیلی خوبیه دوستان هم تهیه کردند راضی بودند. موفق باشید.
سلام دوستان
خسته نباشید
بنده یه ام پی تری پلیر برای ورزش میخوام که آرم بند داشته باشه .
دو مدلی که پیدا کردم یکی انرژی سیستم و دیگری فیلیپس هستش .
انرژی سیستم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلیپس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم یکی از این پلیرها کیفیتش بهتره ؟
در کل کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟
ممنونم ...
چقدر بودجه مد نظر دارید دوست عزیز؟
موفق باشید.
*Batman*
02-08-2013, 06:59
سلام دوست عزیز
مدلهای رکوردر سونی یا کلا رکوردرهای معتبر از حدود قیمت 300 تومن شروع میشه
مدل ax-412 مدل خیلی خوبیه دوستان هم تهیه کردند راضی بودند. موفق باشید.
سلام
به غیر از سونی شما به ترتیب چه گزینه هایی رو پیشنهاد میکنید؟ (تا سقف 200)
سلام
به غیر از سونی شما به ترتیب چه گزینه هایی رو پیشنهاد میکنید؟ (تا سقف 200)
خوب سونی قیمتهای واقعا مناسبی داره و یید طولانی در ساخت رکوردر
ولی از برند olympus هم میتونید تهیه کنید که در حال حاظر تنوع خیلی زیادی داره
مدبهای vn711 و vn712 در همین رده ی قیمتی هستند.
موفق باشید.
mohsen 1373
06-08-2013, 20:53
سلام دوستان
با توجه به هدفون بنده z1000 sony
و اینکه تو ایران خرید آمپ مشکله
با اتکا به سخنان اساتید میخواستم یه آی پاد تاچ 5 بخرم که با هدفونم کاملا درایو شه ولی هر جا که واس تحقیق رفتم گفتن که محصولات کوون و مخصوصا j3 خیلی بهتره ( از نظر شفافیت صدا و بیس )
حالا میخواستم نظر اساتید رو بدونم و این که آیا این پلیر هم میتونه با هدفونم 100% درایو بشه (بدون آمپ و با آمپ) ؟
و این که کلا با توجه به این که هدفون من دارای سطح بیس پایینی هست و من کمی بیشتر به بیس احتیاج دارم کدوم موردو پیشنهاد میدید؟
با تشکر
peaceful1
06-08-2013, 22:05
نه اون پلیر ها شفافیتشون به اندازه اون موبایل نیست
این همه آیفون تو دست مردم هست از یکی از اطرفیانت خو ب بگیر تست بزن قبل خرید
mohsen 1373
09-08-2013, 01:35
سلام دوستان
با توجه به هدفون بنده z1000 sony
و اینکه تو ایران خرید آمپ مشکله
با اتکا به سخنان اساتید میخواستم یه آی پاد تاچ 5 بخرم که با هدفونم کاملا درایو شه ولی هر جا که واس تحقیق رفتم گفتن که محصولات کوون و مخصوصا j3 خیلی بهتره ( از نظر شفافیت صدا و بیس )
حالا میخواستم نظر اساتید رو بدونم و این که آیا این پلیر هم میتونه با هدفونم 100% درایو بشه (بدون آمپ و با آمپ) ؟
و این که کلا با توجه به این که هدفون من دارای سطح بیس پایینی هست و من کمی بیشتر به بیس احتیاج دارم کدوم موردو پیشنهاد میدید؟
با تشکر
با تشکر از استاد ولی اگه یکی جواب کامل بده ممنون میشم در ضمن من پلیر آیپاد میخواهم نه گوشی آیفون
pristine
09-08-2013, 19:08
سلام و عید همگی مبارک
خیلی خیلی ممنون از زحمات شما که واقعا خوب راهنمایی می کنید.
به تازگی که بازار رفته بودم پلیر های transcend زیاد شده بود مثل: MP350 , MP870 , MP330
اگر نظری در مورد این پلیرها دارید لطفا ذکر کنید . من رویو های انگلیسی رو یک مقدار جستجو کردم زیاد چیزی گیرم نیومد.
مثلا اینکه کیفیتشون چطوره و آیا در حد sansa و یا sony هست؟
باز هم ممنون
سلام مجدد
یک سوال دیگه هم داشتم.
آیا Iriver T9 بهتره بگیرم یا سونی NWZ-E473
-ویرایش : برای یادگیری زبان می خواهم و مصرف عمده ام پادکست ها و کتابهای صوتی و اینها است. برای یادگیری زبان خیلی باید عقب و جلو برم و مثلا چند مرتبه یک تیکه رو گوش کنم. بنابراین باید کیفیت سخت افزاری خوبی داشته باشه و از همه مهمتر اینکه دکمه های سخت افزاری داشته باشه.
یک jvc گرفته ام که لمسی هست و اصلا به درد من نمیخوره متاسفانه . یک مقدار در خریدش عجله کردم.
hermione
12-08-2013, 21:50
سلام به همه دوستان علی الخصوص اساتید هنر اول ( موسیقی )
یه پلیر با رنج قیمتی 300-400 تومن معرفی کنید شفافیت صدا خیلی واسم مهمه . بیشتر برای آهنگ های راک و آهنگ های ملایم میخوام .
من کلا با هیچ مدلی آشنا نیستم . هر چی انتخاب به نظرتون خوبه ( از 200 تومن به بالا ) با قیمتش معرفی کنید تا دستم بیاد اوضاع از چه قراره
+ یه فروند in-ear هم معرفی کنید تا 150 تومن کلا میخوام کیفیت کار بالا باشه .
خیلی ممنون .:n12:
pedram_01
13-08-2013, 02:27
سلام دوستا یک mp3 پلیر ارزان قیمت چی پیشنهاد میدید تا حدود قیمت 70
سلام و عید همگی مبارک
خیلی خیلی ممنون از زحمات شما که واقعا خوب راهنمایی می کنید.
به تازگی که بازار رفته بودم پلیر های transcend زیاد شده بود مثل: MP350 , MP870 , MP330
اگر نظری در مورد این پلیرها دارید لطفا ذکر کنید . من رویو های انگلیسی رو یک مقدار جستجو کردم زیاد چیزی گیرم نیومد.
مثلا اینکه کیفیتشون چطوره و آیا در حد sansa و یا sony هست؟
باز هم ممنون
سلام مجدد
یک سوال دیگه هم داشتم.
آیا Iriver T9 بهتره بگیرم یا سونی NWZ-E473
-ویرایش : برای یادگیری زبان می خواهم و مصرف عمده ام پادکست ها و کتابهای صوتی و اینها است. برای یادگیری زبان خیلی باید عقب و جلو برم و مثلا چند مرتبه یک تیکه رو گوش کنم. بنابراین باید کیفیت سخت افزاری خوبی داشته باشه و از همه مهمتر اینکه دکمه های سخت افزاری داشته باشه.
یک jvc گرفته ام که لمسی هست و اصلا به درد من نمیخوره متاسفانه . یک مقدار در خریدش عجله کردم.
دوست عزیز بودجه مشخص نکردید ولی پلیرهای سامسونگ u6 و سونی سری b170 هر دو کیفیت ساخت خوب و دگمه های سخت افزاری دارند. ارزش خرید سونی بالاتره
موفق باشید.
سلام به همه دوستان علی الخصوص اساتید هنر اول ( موسیقی )
یه پلیر با رنج قیمتی 300-400 تومن معرفی کنید شفافیت صدا خیلی واسم مهمه . بیشتر برای آهنگ های راک و آهنگ های ملایم میخوام .
من کلا با هیچ مدلی آشنا نیستم . هر چی انتخاب به نظرتون خوبه ( از 200 تومن به بالا ) با قیمتش معرفی کنید تا دستم بیاد اوضاع از چه قراره
+ یه فروند in-ear هم معرفی کنید تا 150 تومن کلا میخوام کیفیت کار بالا باشه .
خیلی ممنون .:n12:
سلام دوست عزیز
اگر 200 هزارتومان از بودجتون رو برای پلیر و مابقی رو برای هدفون بزارین جواب خیلی بهتری خواهید گرفت.
پلیر سونی سری b170 هم قیمت خیلی مناسب و هم صدای خوبی داره.
در مورد هدفون هم توی تاپیک مربوطه سوال کنید بهتر خواهد بود.
موفق باشید.
starblue7750
14-08-2013, 22:05
سلام
من واسه یادگیری زبان نیاز به یه Mp3 player بگیرم(البته تو فکرم تبلت بگیرم)
حالا یه دستگاهیی می خوام که هی نگه دارم به عقب بزنم یا به جلو بزنم
تو ربج پایین تر از 200 تومن چی گیر میاد
سلام دوستا یک mp3 پلیر ارزان قیمت چی پیشنهاد میدید تا حدود قیمت 70
سلام
من واسه یادگیری زبان نیاز به یه Mp3 player بگیرم(البته تو فکرم تبلت بگیرم)
حالا یه دستگاهیی می خوام که هی نگه دارم به عقب بزنم یا به جلو بزنم
تو ربج پایین تر از 200 تومن چی گیر میاد
سونی سری b170 انتخاب مناسبی خواهد بود.
pristine
15-08-2013, 18:10
دوست عزیز بودجه مشخص نکردید ولی پلیرهای سامسونگ u6 و سونی سری b170 هر دو کیفیت ساخت خوب و دگمه های سخت افزاری دارند. ارزش خرید سونی بالاتره
موفق باشید.
سلام و با تشکر از پاسخ شما
بودجه تا نهایت 400 تومن.
b170 رو نمایندگی جمهوری دیدم صفحه اش خیلی کوچیکه و به درد دیدن لیست پادکستها و فایل ها نمیخوره در ضمن کلیدهاش هم احساس خوبی به من نداد!
برای هدفون برای شنیدن صدای انسان و کتابهای صوتی هم در یک فروم دوستان sony xba-1 رو پیشنهاد دادند که گیر نمیاد، فعلا!
باید صبر کنم شاید نمایندگی بیاره.
اگر پیشنهاد دیگه ای داردی بفرمایید.
یه ریکوردر می خوام که سر کلاس بتون صدای استاد را با کیفیت ضبط کنم
بعضی از رکوردر ها ضعیف ضبط می کنن و انگار صدای هوا قاطی ویسه
اگر قابلیت فلدر بندی و نام گذاری روی فلدر از دستگاه باشه که خیلی عالی می شه
یه ریکورد در حدود 300 هزار تومن 350 معرفی کنید ممنون می شم
Sony ICD-AX412 چطوره ؟ قیمتش در چه حدودی هست ؟؟
landscape
19-08-2013, 18:15
سلام به همه ی دوستان عزیز...
من یالاخره رفتم و sony b173f رو از نمایندگی رهجو تو پایتخت خریدم.
این چند روزه که خریدمش تبدیل شده به یه دوست و همراه خیلی خوب.
کلا ازش راضیم و تقریبا تمام انتظاراتی رو که داشتم برآورده کرده.
ممنون از تمام دوستان به خصوص t-jays عزیز..
منم ux 533 خریدم 430 تومن
خوبه راضی ام ازش
مارکهای مختلفی تو بازار هست با قیمت های مختلف
مارشال زوم المپیوس و ......
ترجیح دادم سونی بگیرم چون کار درست تره
گارانتی بازرگانی 50 تومن از رهجو گرونتر بود
که من رهجو گرفتم
Mehrdad092000
21-08-2013, 01:13
سلام
دوستان كسي مدل هاي جديد jxdگرفته
نمايندگيش كجاس
همين اندريدي ها
من دنبال يه چيزي ميگردم براي بازي هاي قديمي اينا چطورن
kavehj4488
21-08-2013, 09:59
سلام
دوستان كسي مدل هاي جديد jxdگرفته
نمايندگيش كجاس
همين اندريدي ها
من دنبال يه چيزي ميگردم براي بازي هاي قديمي اينا چطورن
سلام.
کیفیت این پلیر ها به شدت پایین است. به طور کلی پلیر های اندرویدی به جز Galaxy Player کیفیت بسیار پایینی دارند و توصیه نمی شوند. چند مدل از Cowon هم اندرویدی هستند که در ایران موجود نمی باشند.
خرید تبلت های اندرویدی با مارک های متفرقه مثل Prestigio بسیار مطمئن تر از خرید پلیر اندرویدی با مارک های متفرقه است.
موفق باشید.
Mehrdad092000
21-08-2013, 13:15
ممنون اما چرا همه دوستان فقط همینو میگن؟
کسی از دوستان مدل های جدیدشو کار کرده؟ من دنباله یه دستگاه برای بازی های قدیمی هستم -حالا این امکاناتو داره تازه اندریود هم هست همچنین wifi هم داره و لمسی هم هستش
کجا توی تهران داره من کار کنم باهاشون؟
peaceful1
21-08-2013, 14:42
ممنون اما چرا همه دوستان فقط همینو میگن؟
کسی از دوستان مدل های جدیدشو کار کرده؟ من دنباله یه دستگاه برای بازی های قدیمی هستم -حالا این امکاناتو داره تازه اندریود هم هست همچنین wifi هم داره و لمسی هم هستش
کجا توی تهران داره من کار کنم باهاشون؟
طبقه همکف نه، اول مجتمع ایران یه مغازه که پشت ویترینش از این چیزها میزاشت داشت نزدیک پله اضطراری هست
نمیدونم هنوز داره یا نه
Mehrdad092000
22-08-2013, 01:05
طبقه همکف نه، اول مجتمع ایران یه مغازه که پشت ویترینش از این چیزها میزاشت داشت نزدیک پله اضطراری هست
نمیدونم هنوز داره یا نه
ممنون
نمايندگيششو سايتشو پيدا كردم اما توي ليستش نبود بايد زنگ بزنم بهشون
سلام به همه دوستان
در مورد خرید پلیر راهنمایی کنید لطفا، بودجه تا 200 تومن و قابلیت استفاده از حافظه خارجی ،(پخش ترک های صوتی اولویت داره و ویدئو چندان مهم نیست)
حدود قیمت j3 cowon رو هم اگه پیدا میشه محبت کنید
البته من اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم مطرح کردم که جوابی نگرفتم.
ممنون
سلام به همه دوستان
در مورد خرید پلیر راهنمایی کنید لطفا، بودجه تا 200 تومن و قابلیت استفاده از حافظه خارجی ،(پخش ترک های صوتی اولویت داره و ویدئو چندان مهم نیست)
حدود قیمت j3 cowon رو هم اگه پیدا میشه محبت کنید
البته من اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم مطرح کردم که جوابی نگرفتم.
ممنون
510 تومنه اکبندش.
من الان Iriver E40 دارم واقعا راضی هستم ازش. خیلی کوچک و جمع و جوره و حمل و نقلش راحته و صداش هم انصافا خوبه. هدفون فابریکش هم بدک نیست ولی صدا خیلی bloat هست تو لوفرکانسی تفکیک خوبی نداره، میدرنجش خوبه فقط یه کمی hand-cupped هست صدا و تو های فرکانسی muddy میشه و خیلی شارپ نیست. قیمتش فکر کنم 200 تومن باشه.
دوستان CowonJ3 خیلی کم کارکرد بدون هدفون 230 میارزه؟ مشابه اکبنده ازنظر ظاهری
510 تومنه اکبندش.
من الان Iriver E40 دارم واقعا راضی هستم ازش. خیلی کوچک و جمع و جوره و حمل و نقلش راحته و صداش هم انصافا خوبه. هدفون فابریکش هم بدک نیست ولی صدا خیلی bloat هست تو لوفرکانسی تفکیک خوبی نداره، میدرنجش خوبه فقط یه کمی hand-cupped هست صدا و تو های فرکانسی muddy میشه و خیلی شارپ نیست. قیمتش فکر کنم 200 تومن باشه.
داداش شما که دیگه انواع سورس پلیر ها رو داری j3 میخوای چیکار
اگر دنبال کیفیت بیشتر هستید آیپاد 5 کیفیت بی نظیری داره اون رو امتحان کنید
دوستان CowonJ3 خیلی کم کارکرد بدون هدفون 230 میارزه؟ مشابه اکبنده ازنظر ظاهری
داداش شما که دیگه انواع سورس پلیر ها رو داری j3 میخوای چیکار
اگر دنبال کیفیت بیشتر هستید آیپاد 5 کیفیت بی نظیری داره اون رو امتحان کنید
یا اگر براتون مقدوره از کووان X9 بگیرید از جت افکت 5 استفاده میکنه و مطمعنا در حد آیپاد 5 و کیفیت بالاتری نسبت به j3 داره
سلام قصد خریدن یه Mp3player خوب و با کیفیت تا رنج 200 تومن رو دارم !
کیفیت صدای خوبی داشته باشه
واسه ورزش می خوام واینکه حافظه ش حداقل 4 گیگ باشه یا مموری بخوره
ممنون میشم پیشنهاداتونو بدونم .
خب من واقعن نمیدونم این سوال کجا مطرح بشه بهتره. پس توکل به خدا!!!
سبک موسیقی که من گوش میدم بیشتر پروگرسیو راکه که تو سازبندیش کیبورد هم نقش مهمی داره. بعد کارهای هاردراک که کمی پر سروصدا هستند و البته کارهای سمفونیک. از پاپ و هیپ هاپ هم پرهیز میکنم!
صدایی که دوست دارم بشنوم صدای طبیعی متمایل به گرم با جزئیات بالاست.
حالا سوال اول من اینه که با کدوم گزینه کیفیت صدای بهتری میتونم بشنوم:
1- یه پلیر 200 تومنی + هدفون این ایر 200 تومنی
2- یه گوشی ساده با قابلیت پخش موسیقی (احتمالن نوکیا) 250 تومنی + هدفون این ایر 300 تومنی
مزایای پلیر نسبت به گوشی رو میدونم ولی تو این مقایسه فقط کیفیت پخش موسیقی مد نظرمه.
سوال دوم هم اینکه باز با توجه به سلیقه ی موسیقی من و در صورت استفاده از یک هدفون ثابت، تفاوت خاصی بین کیفیت صدای همون گوشی ساده ی 250 تومنی و یه گوشی اندرویدی 400-500 تومنی هست؟
ممنونم که وقت میذارید برای خوندن این پرچونگی ها! اگه لازمه اطلاع بدید تا تاپیک جدا بزنم.
fazel1989
28-08-2013, 19:00
درود
عرض ادب و احترام
دوستان رکوردر عالی در حال حاضر توی بازار چی موجوده؟کیفیت ضبط صدا واسم خیلی مهمه
بودجه هم تقریبا 400 در نظر گرفتم
این مدل ZOOM-H1 کسی آشنایی داره؟تعریغش رو زیاد شنیدم
این مدل Sony ICD-AX412 که توی تاپیک پیشنهاد میشه بهتره یا ZOOM-H1؟
ممنون
خب من واقعن نمیدونم این سوال کجا مطرح بشه بهتره. پس توکل به خدا!!!
سبک موسیقی که من گوش میدم بیشتر پروگرسیو راکه که تو سازبندیش کیبورد هم نقش مهمی داره. بعد کارهای هاردراک که کمی پر سروصدا هستند و البته کارهای سمفونیک. از پاپ و هیپ هاپ هم پرهیز میکنم!
صدایی که دوست دارم بشنوم صدای طبیعی متمایل به گرم با جزئیات بالاست.
حالا سوال اول من اینه که با کدوم گزینه کیفیت صدای بهتری میتونم بشنوم:
1- یه پلیر 200 تومنی + هدفون این ایر 200 تومنی
2- یه گوشی ساده با قابلیت پخش موسیقی (احتمالن نوکیا) 250 تومنی + هدفون این ایر 300 تومنی
مزایای پلیر نسبت به گوشی رو میدونم ولی تو این مقایسه فقط کیفیت پخش موسیقی مد نظرمه.
سوال دوم هم اینکه باز با توجه به سلیقه ی موسیقی من و در صورت استفاده از یک هدفون ثابت، تفاوت خاصی بین کیفیت صدای همون گوشی ساده ی 250 تومنی و یه گوشی اندرویدی 400-500 تومنی هست؟
ممنونم که وقت میذارید برای خوندن این پرچونگی ها! اگه لازمه اطلاع بدید تا تاپیک جدا بزنم.
اول بگم که توی این رده قیمت، تفاوت بین گوشی و پلیر محسوس است. مخصوصاً با توجه به آهنگ هایی که گوش میدی (با توجه به توصیفات خودت و محل سکونتت :n10: این رو می گم چون فکر می کنم سلیقۀ موسیقی مون نزدیکه)
در مرحلۀ بعد باید بگم که اوضاع هدفون های موجود توی ایران کلاً داغونه. حالا با توجه به آهنگ هایی که گوش می دی ، دیگه باید بگم هدفون های ایران توی این رنج قیمتی مد نظرت، آشغالن.
یدون هدفون سونی xba-1 بود که فقط همون بدردت می خورد و اونم دیگه تموم شد.
این دو تا رو وقتی کنار هم بزاری، یک سوال مهم پیش میاد، امکان تهیه از خارج از کشور رو داری؟ مخصوصاً برای خرید هدفون مناسبت ضروریه. می تونی با 100 دلار می تونی هدفون تو گوشی بخری که بعد ها اگر بخوایی از اون هدفون آپگرید بکنی، باید لااقل 400 دلار خرج کنی. از اونور پلیر هم 50 دلار خرج بر می داره.
به هر حال اگر فقط توی ایران می تونی خرید کنی، برادر t-jays معمولاً پلیرهای سونی رو توصیه می کنن توی این قیمت. توی صفحه های قبل می تونی ببینی. در مورد هدفون هم من گزینه ایی به ذهنم نمی رسه متأسفانه. شاید دوستان بدونن.
peaceful1
28-08-2013, 21:52
درود
عرض ادب و احترام
دوستان رکوردر عالی در حال حاضر توی بازار چی موجوده؟کیفیت ضبط صدا واسم خیلی مهمه
بودجه هم تقریبا 400 در نظر گرفتم
این مدل ZOOM-H1 کسی آشنایی داره؟تعریغش رو زیاد شنیدم
این مدل Sony ICD-AX412 که توی تاپیک پیشنهاد میشه بهتره یا ZOOM-H1؟
ممنون
Zoom خیلی از سونی بهتره
fazel1989
29-08-2013, 00:24
Zoom خیلی از سونی بهتره
ممنون
این مدل ZOOM-H1 ازش شناخت دارید؟
اول بگم که توی این رده قیمت، تفاوت بین گوشی و پلیر محسوس است. مخصوصاً با توجه به آهنگ هایی که گوش میدی (با توجه به توصیفات خودت و محل سکونتت :n10: این رو می گم چون فکر می کنم سلیقۀ موسیقی مون نزدیکه)
در مرحلۀ بعد باید بگم که اوضاع هدفون های موجود توی ایران کلاً داغونه. حالا با توجه به آهنگ هایی که گوش می دی ، دیگه باید بگم هدفون های ایران توی این رنج قیمتی مد نظرت، آشغالن.
یدون هدفون سونی xba-1 بود که فقط همون بدردت می خورد و اونم دیگه تموم شد.
این دو تا رو وقتی کنار هم بزاری، یک سوال مهم پیش میاد، امکان تهیه از خارج از کشور رو داری؟ مخصوصاً برای خرید هدفون مناسبت ضروریه. می تونی با 100 دلار می تونی هدفون تو گوشی بخری که بعد ها اگر بخوایی از اون هدفون آپگرید بکنی، باید لااقل 400 دلار خرج کنی. از اونور پلیر هم 50 دلار خرج بر می داره.
به هر حال اگر فقط توی ایران می تونی خرید کنی، برادر t-jays معمولاً پلیرهای سونی رو توصیه می کنن توی این قیمت. توی صفحه های قبل می تونی ببینی. در مورد هدفون هم من گزینه ایی به ذهنم نمی رسه متأسفانه. شاید دوستان بدونن.
آخ جون یکی که آواتارشو دوست دارم جواب داد. یکی که فکر میکنم سلیقه ی موسیقیمون نزدیکه. :n19:
ممنونم از جواب تقریبن کاملی که دادی. من قبل از اینکه این پست رو بنویسم خیلی مطالب فروم رو مرور کردم و به قدر ظرفیت (:n02:) خودم یاد گرفتم.
کاش بقیه ی دوستان صاحب نظر هم یه چند کلمه ای تایپ کنند یا اگه حرفهای شما رو کاملن تایید میکنند با "تشکر" از پست شما این موضوع رو نشون بدن.
من چند وقت پیش، مثل تعداد زیادی از هموطنا، ترکیه بودم برای زیارت آقامون راجرواترز. اون موقع اصلن تو فکر خرید پلیر و هدفون نبودم متاسفانه.
اتفاقن گذرم به چند تا میوزیک استور افتاد ولی خیلی سرسری به جنسا نگاه کردم. قصد مقایسه نداشتم و حافظه ی ضعیفی هم دارم... ولی به نظرم میرسه که قیمتها از ایران مناسبتر بود.
برندهایی که به وفور دیدم سنهایزر و فیلیپس بود. و البته یه برند جالب به اسم: Motörheadphönes و باز هم متاسفانه هیچ کدوم رو تست هم نکردم.
الان به ذهنم رسید که شاید بشه موجودی این فروشگاهها و قیمتشون رو تو اینترنت پیدا کرد... احتمالن بتونم راهی برای خرید از خارج پیدا کنم... فقط باید مدت نامعلومی رو بدون موسیقی در حال حرکت سر کنم :n14:
امروز هم یه گشت مختصری حوالی میدون ولیعصر تهران زدم. باور نکردنیه ولی فقط دو مدل بدرد بخور پیدا کردم! NWZ-B173F به قیمت شرکتی 230 تومن و Zen-X-Fi3 اگه درست خاطرم باشه 430 تومن.
هدفون هم جستجو نکردم...
تو انجمن مواردی دیدم که دوستان پلیر 200 + این ایر 200 تومنی پیشنهاد داده بودند. ولی اگه درست متوجه شده باشم شما به خاطر ژانر و کیفیت درخواستی من اونها مناسب من ندونستی. درست فهمیدم؟
بقیه ی دوستان هم هر نظری دارند خوشحال میشم بشنوم. اگه پارامترها و اطلاعاتی که تو درخواستم مطرح کردم ناقص یا غلطه لطفن تذکر بدید. باز هم ممنونم از اینهمه دانش و تجربه ای که همینجوری ریختید تو انجمن. ایولا، خسته نباشید.
fazel1989
31-08-2013, 15:31
درود
دوستان نظرتون در مورد رکوردر Samsung YV-VP2 - 2GB چیه؟
ممنون
shukhinemikoni
31-08-2013, 17:04
سلام بر همه دوستان
من یه پلیر قدیمی زیسایبر دارم مال زمان بچگی که دیگه روزای آخرهشه و یه هدفن پاناسونیک HJE350 که دو سال پیش به پیشنهاد دوستان خریدم
من آهنگ زیاد گوش میدم . همه چی اینکه بگم چه آهنگی خیلی سخته از متال بگیر تا سنتی خدمون و اپرا. جدیدا پلیرم اذیتم میکنه بفکر خرید افتادم
من این 16 صفحه رو خوندم حالا سوالات
1 - اصلا پلیر جدید بگیرم اونقدر تفاوت کیفیت داره یا نه
2 - من موجودیم 200 تومنه که نتیجش میشه 173 سونی با هدفون خودش یا خودم
3 - اما میتونم به زور تا 330 هم بیام برای 273 سونی که هدفون سر خوده و اگه نظرتون 273 یعنی اینقدر هدفونش خوب هست چون قابل تعویض نیست در ضمن قابلیت ضد آبش برای من مهم نیست
4 - حالا این مدلا تو بازار هست .
پر حرفی کردم.
تورو خدا جواب بدین
peaceful1
31-08-2013, 17:42
درود
دوستان نظرتون در مورد رکوردر Samsung YV-VP2 - 2GB چیه؟
ممنون
ممنون
این مدل ZOOM-H1 ازش شناخت دارید؟
بدترین رکوردر ها سامسونگ هستند
تو نت بگردی سمپل ریکردر های زووم همینطور این مدل رو میشه پیدا کرد.
سلام بر همه دوستان
من یه پلیر قدیمی زیسایبر دارم مال زمان بچگی که دیگه روزای آخرهشه و یه هدفن پاناسونیک HJE350 که دو سال پیش به پیشنهاد دوستان خریدم
من آهنگ زیاد گوش میدم . همه چی اینکه بگم چه آهنگی خیلی سخته از متال بگیر تا سنتی خدمون و اپرا. جدیدا پلیرم اذیتم میکنه بفکر خرید افتادم
من این 16 صفحه رو خوندم حالا سوالات
1 - اصلا پلیر جدید بگیرم اونقدر تفاوت کیفیت داره یا نه
2 - من موجودیم 200 تومنه که نتیجش میشه 173 سونی با هدفون خودش یا خودم
3 - اما میتونم به زور تا 330 هم بیام برای 273 سونی که هدفون سر خوده و اگه نظرتون 273 یعنی اینقدر هدفونش خوب هست چون قابل تعویض نیست در ضمن قابلیت ضد آبش برای من مهم نیست
4 - حالا این مدلا تو بازار هست .
پر حرفی کردم.
تورو خدا جواب بدین
سلام
خوب شما که فعلا هدفونت اذیت نمیکنه ازش هم راضی هستی
فعلا یه b173 بگیرین با هدفون خودتون استفاده کنید.
البته یه راه کار دیگه اینه که اگر گوشیتون سوکت معمولی میخوره به هدفون بخرین 200 تومن و با گوشیتون گوش کنید.
موفق باشید.
MusicMania
03-09-2013, 12:03
سلام دوستان
من یه سوال دارم : آیا Voicr Recorder ها از جمله همین Olympus-VN712، پخش موسیقی هم دارن؟ و اینکه چه فرمتی پخش میکنند و کلا کیفیت ضبط و پخش موسیقی(در صورت وجود) این مدل چطوری هست؟
نحوه جابجایی اطلاعات چطوریه؟ مثل فلش عمل میکنه؟
ممنون
͏ Mehran ͏
03-09-2013, 20:34
درود
دوستان گرامی کسی قیمت پلیر SONY HEADMAN NWZ-W262 2GB رو داره ؟ بنده تو یک سایت که نوشته بود موجود داره 280 تومن دیدم . به نظرتون کمتر از این قیمت میشه تو جمهوری پیدا کرد ؟ برای کسی میخوام به عنوان کادو
سپاسگذارم :n12:
iman-khan
04-09-2013, 11:43
سلام
قیمت mp3 player marshal digital me-638 2gig چنده؟کسی میدونه؟
ali_phd71
05-09-2013, 11:06
سلام رفقا
نظرتون در مورد
Sony ICD-PX333 چیه؟نسبت به سری ux سونی چطوره؟با توجه به اینکه قیمت معقول تری داره.من فقط برام کیفیت صدای ضبط شده مهمه
با تشکر
ali_phd71
09-09-2013, 13:05
سلام رفقا
نظرتون در مورد
Sony ICD-PX333 چیه؟نسبت به سری ux سونی چطوره؟با توجه به اینکه قیمت معقول تری داره.من فقط برام کیفیت صدای ضبط شده مهمه
با تشکر
:n13::n16:
hamijoon
15-09-2013, 00:10
سلام دوستان . دنبال يه Player خوب ميگردم تا 300 تومن .
تو سايت Digi اينو ديدم خيلي خوشم اومد فقط نميدونم كيفيت صداش خوبه يا نه ...
Energy Sistem
d igikala ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود
دوستان گرامی کسی قیمت پلیر SONY HEADMAN NWZ-W262 2GB رو داره ؟ بنده تو یک سایت که نوشته بود موجود داره 280 تومن دیدم . به نظرتون کمتر از این قیمت میشه تو جمهوری پیدا کرد ؟ برای کسی میخوام به عنوان کادو
سپاسگذارم :n12:
به نظر من تو که میگیری 4 گیگ اش رو بگیر
2 گیگ کم میاد
سلام
قیمت mp3 player marshal digital me-638 2gig چنده؟کسی میدونه؟
پلیر های مارشال قیمت های متفرقه زیاد داره
باید از مغازه دارها بپرسی
سلام دوستان . دنبال يه Player خوب ميگردم تا 300 تومن .
تو سايت Digi اينو ديدم خيلي خوشم اومد فقط نميدونم كيفيت صداش خوبه يا نه ...
Energy Sistem
d igikala ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من دقیقا هیمنو دارم
پارسال خریدم با یه هدفون creative ep630
خیلی خوب با هم مچ شدن
ولی متاسفانه پلیر که در طول مدت دکمه های سوییچ اش از کار میوفته و خیلی سخت تو بازار پیدا میشه
اگه میخوای چیزی بخری تو مدل های سونی مانور بده
hamijoon
15-09-2013, 12:11
مرسي از راهنمايت دوست من . خوب Sony چه مدلي بگيرم ؟ چيزي مد نظرتون هست ؟
NWZ-B173 چطوره ؟
سلام دوستان من یه ضبط خبر نگاری میخواستم برای اینکه تو کلاس صدای استاد رو ضبط کنه این سیستم هارو هم داشته باشه باتری لیتیومی و حذف نویز و قطع ضبط خودکار در زمان سکوت.
کیفیتش هم خوب باشه.
....
برندش برام هیچ فرقی نداره.
هر چی هم ارزون تر باشه بهتره..
نظر شما در باره مدل های شرکت jxd چیه؟؟
یا مدل های lander..
سلام دوستان من یه ضبط خبر نگاری میخواستم برای اینکه تو کلاس صدای استاد رو ضبط کنه این سیستم هارو هم داشته باشه باتری لیتیومی و حذف نویز و قطع ضبط خودکار در زمان سکوت.
کیفیتش هم خوب باشه.
....
برندش برام هیچ فرقی نداره.
هر چی هم ارزون تر باشه بهتره..
نظر شما در باره مدل های شرکت jxd چیه؟؟
یا مدل های lander..
سلام
مدل سونی ax-412 مدل بسیار خوبیه
البته دو تا باتری aaa میخوره که این یک مزیت به حساب میاد چون در مواقع ضروری میتونید با خرید باتری کارتون رو راه بندازید.
موفق باشید.
MAGIDIYUM
20-09-2013, 22:46
حذف شود...
MAGIDIYUM
20-09-2013, 22:53
سلام به اساتيد گرامي
من بين دو مدل زير گير كردم....نميدونم كدومش كيفيت ساخت بهتري داره و هدفون بهتري از نظر بيس عميق تر و تفكيك و وضوح صداي بيشتر داره....اگه كسي تجربه اي از اين 2 مدل داره در اختيارم بزاره و بگه كدوم بهتره واقعا ازش ممنون ميشم
كاربرد من موزيك هستش و اينكه هدفون خيلي خوبي داشته باشه و بيس و وضوح صداي خوبي داشته باشه :n01:
Sony Walkman NWZ-B173
Creative Zen Style M300
lamorovat
21-09-2013, 22:46
سلام به همه دوستان
من ميخواهم یک mp3 یا mp4 بخرم كه هم قابليت پخش آهنگ داشته باشه و همزمان قابليت نشان دادن متن آهنگ TXT ( تقویت زبان) قابليت ضبط و راديو داشته باشه و راحت قابل حمل باشه
امروز بازار ایران رفتم Marshal MP4 ME-674 بهم معرفی کردن ولی چون صفحه اش لمسی بود ترسیدم بخرم و همچنین zigma بهم معرفی کردن
نظرتون درباره ARCHOS VISION 14 چی هست؟
لطفا راهنمایم کنید
من خودم ویس ریکوردر سونی دارم ولی این را برای دیدن متن شعر و آهنگ میخواهم ، میخواهم همزمان با آهنگ متن را برای تقویت زبان بخونم
با تشکر
Hesam_valadkhani
22-09-2013, 17:18
دوستان من یه cowon i10 دارم نظرم این بود که سفارش بدم sansaclip zip بیارن واسم ولی حالا coby mp828 نظرمو جلب کرده، نظرتون راجع بهش چیه؟
kavehj4488
22-09-2013, 19:58
دوستان من یه cowon i10 دارم نظرم این بود که سفارش بدم sansaclip zip بیارن واسم ولی حالا coby mp828 نظرمو جلب کرده، نظرتون راجع بهش چیه؟
سلام.
یک مدل قدیمی از این برند داشتم در یک کلام افتضاح بود...
در ضمن این برند بیشتر به محصولات با کیفیت پایین و ارزان می پردازد و تولیدات با کیفیتی ندارد. تبلت های این برند نیز افتضاح ولی ارزان هستند.
به نظر من کلیپ زیپ ارزش خرید بیشتری دارد. Rockbox را در کلیپ زیپ می توانید استفاده کنید اما در Coby...
موفق باشید.
سلام دوستان
باید یه پلیر بگیرم برای دویدن و توی باشگاه ، پولم فقط 100 تومن دارم ، چیز بدرد بخور تو این رنج قیمتش هست که ضد اب و عرق کردن باشه؟
انتظار زیادی هم ازش ندارم:
یک گیگ هم حجم داشته باشه برام بسه
شارژ بشه
بشه به لباسی جایی گیرش کرد
راستی هدفون هم دارم ،هدفونش برام مهم نیست
پیشاپیش ممنونم از جوابتون
سلام دوستان
باید یه پلیر بگیرم برای دویدن و توی باشگاه ، پولم فقط 100 تومن دارم ، چیز بدرد بخور تو این رنج قیمتش هست که ضد اب و عرق کردن باشه؟
انتظار زیادی هم ازش ندارم:
یک گیگ هم حجم داشته باشه برام بسه
شارژ بشه
بشه به لباسی جایی گیرش کرد
راستی هدفون هم دارم ،هدفونش برام مهم نیست
پیشاپیش ممنونم از جوابتون
اگر بتونید بودجتون رو تا 200 افزایش بدید ipod shuffle انتخاب خوبی میتونه باشه
ولی با این بودجه میتونید از برند ارکوس انتخواب کنید. ضمن اینکه کیفیت ساخت متوسطی داره
مدلهاش هم تفاوت چندانی ندارند هرکدوم رو که خوشتون اومد تهیه کنید.
موفق باشید.
پول ندارم ، صدتا دارم نهایت بتونم بکنمش 150 .
انرژی سیستم چطوره؟یه نمونه ورزشی ازش دیدم فکر کنم دیجیکالا داشت ،خیلی باحال بود از نظر ظاهر ولی موزیک خوب پخش میکنه؟
درود به همه بچه ها .....
دو تا راهنمایی میخام
اولی برای یک شخص دیگه هست که mp3player میخاد برای ورزش ( دو ) میخاد کوچیک باشه تا 40 50 تومن خودم مدلی نمیشناسم ت این قیمت و اینکه اگه چیزی بیدا میشه که کیفیت خوب و دوام خوب نسبت به قیمتش داره لطفا بگید و اینکه توصیه میکنید خریدش دوام کم نداشته باشه :n02:
خودم به اندازه بچه ها تخصص ندارم ولی میدونم بلیر ها تخصصی برای اهنگ هست و نسبت به گوشی ها و ... کیفیت صدای عالی دارند.
هدفم از این حرف این هست که دنبال بلیر با ظرفیت بالا و راحت بشه موزیک ابلود کرد هر چند قدیما بود که سونی با برنامه خاص خودش فقط میشد ابلود کرد و فقط ابل با ایتونز هست
سونی هم بلیر جدید زده که اندروید هست نمیدونم کی به اینجا میرسه تا نیاد نمیشه نظر داد ولی این بلیر که اندروید هست اخه اندروید بهینه هست؟؟ نسبت به بلیر قبلی خود سونی که فرمویرش فقط برای موسیقی میساختند ؟
سوال دیگه ایباد ابل تو بخش اهنگ مثل ایفون هست یا بهتره ؟ برای موسیقی خوبه یعنی تو بخش موزیک ویژگی های خاص داره مثل بلیر سونی ؟
راهنمایی بکنید منتظر بلیر اندروید جدید سونی بمونم که ظرفیت زیاد داره مدلش یادم نیست تو zoomit خوندم
از نظر قیمت ارزش داره یا اینکه جدیدا گوشی ها فناوریشون مثل بلیر های خوب هست مثلا گوشی سونی مثل بلیر واکمنش تو موسیقی خوبه یا ایفون .
ممنون میشم راهنمایی بکنید تو انتخاب و اگه مدل دیگه ای خوبه بفرمایید
ببخشید طولانی شد:n16:
سلام به همه دوستان
میخواستم هدفون سنهایزر px-200 و یه پلیر با کیفیت بخرم.
چه مدل و مارکی رو پیشنهاد می کنید ؟
خیلی ممنون:n01:
درود به همه بچه ها .....
دو تا راهنمایی میخام
اولی برای یک شخص دیگه هست که mp3player میخاد برای ورزش ( دو ) میخاد کوچیک باشه تا 40 50 تومن خودم مدلی نمیشناسم ت این قیمت و اینکه اگه چیزی بیدا میشه که کیفیت خوب و دوام خوب نسبت به قیمتش داره لطفا بگید و اینکه توصیه میکنید خریدش دوام کم نداشته باشه :n02:
خودم به اندازه بچه ها تخصص ندارم ولی میدونم بلیر ها تخصصی برای اهنگ هست و نسبت به گوشی ها و ... کیفیت صدای عالی دارند.
هدفم از این حرف این هست که دنبال بلیر با ظرفیت بالا و راحت بشه موزیک ابلود کرد هر چند قدیما بود که سونی با برنامه خاص خودش فقط میشد ابلود کرد و فقط ابل با ایتونز هست
سونی هم بلیر جدید زده که اندروید هست نمیدونم کی به اینجا میرسه تا نیاد نمیشه نظر داد ولی این بلیر که اندروید هست اخه اندروید بهینه هست؟؟ نسبت به بلیر قبلی خود سونی که فرمویرش فقط برای موسیقی میساختند ؟
سوال دیگه ایباد ابل تو بخش اهنگ مثل ایفون هست یا بهتره ؟ برای موسیقی خوبه یعنی تو بخش موزیک ویژگی های خاص داره مثل بلیر سونی ؟
راهنمایی بکنید منتظر بلیر اندروید جدید سونی بمونم که ظرفیت زیاد داره مدلش یادم نیست تو zoomit خوندم
از نظر قیمت ارزش داره یا اینکه جدیدا گوشی ها فناوریشون مثل بلیر های خوب هست مثلا گوشی سونی مثل بلیر واکمنش تو موسیقی خوبه یا ایفون .
ممنون میشم راهنمایی بکنید تو انتخاب و اگه مدل دیگه ای خوبه بفرمایید
ببخشید طولانی شد:n16:
سلام
خوب مورد اول که من مدلی رو نمیشناسم.
در مورد ایفون و ایپاد هم معمولا بسیار به هم نزدیک هستند و جایی ندیدم از تفاوت صدای این مدلها صحبت کنند
البته ایپاد و ایفونهایی که از یک نسل هستند.
در مورد پلیر سونی احتمالش کم هست که وارد بازار ایران بشه چوف فعلا بازار پلیرها خیلی راکده
در مورد فریمور هم : کیفیت صداش هیچ ربطی به فریمور نداره ضمن اینکه اندروید هم پلیر خوبی داره و هم اینکه میتونید نرم افزارهای پلیر دیگه و اکولایزرها رو روش نسب کنید.
همونطور که گفتم ایپاد و ایفون تفاوت چندانی ندارند ولی پلیرهای سونی مثلا از امپ مخصوص s-master خود سونی استفاده می کنند که توی گوشیهای سونی استفاده نمیشه(البته قرار بود توی یکی از مدلهای بالای سوی یه بار استفاده بشه)
خوب کاربردتون چیه؟؟؟
چقدر بودجه دارید؟
با چه هدفونی ؟
و ضمن اینکه الان از چه پلیری استفاده می کنید؟
سلام به همه دوستان
دوست عزیز چقدر بودجه دارید و بیشتر برای چه کاربردی استفاده می کنید و اینکه ویژگی مد نظرتون هست که میخواین داشته باشه؟
موفق باشید.
سلام به همه دوستان
کیفیت صداش از همه چیز مهمتره. کلا زیاد راک گوش می دم.
قیمتش هم زیر 400 .
ممنون
درود
در باره مورد اول بهش بگم که تو بازار بگرده دیگه چون مدل اصل این قیمت نیس دیگه . قبلا مارشال 50 بود ولی سالها بیش :n02:
کاربردم فقط گوش دادن به موزیک هست با صدای خوب باشه
الان که بلیرم سونی سری f هست و هدفونم ex35 چیز معمولی هستن :n28:
راستی ایباد یا ایفون flac بخش میکنند؟
هر چند همه اهنگ هام mp3 هست وقت گیر اوردم و دانلود flac نیست.
بودجه میرسونیم ولی خودم دیگه تمایل به گوشی دارم اگه کیفیتش مثل یلیر ها باشه که تو جابجایی راحت باشه همیشه همراه باشه
راستی هدفون خوب معرفی میکنید از اینinear ها خسته شدم کنار گذاشتمش گفتم گوشم از بین میره.
هدفون معمولی ear phone بود اسمش مارک خوب چیا هستند ؟ سونی چیزی داره خوب باشه ؟
ممنونم:n16:
Hesam_valadkhani
11-10-2013, 01:33
رفقا به نظرتون sansa clip zip بهتره یا ipod touch و classic نسل چهارم؟
سلام؛ با بودجه بین 100 تا 200( نهایتا! 200 ) چه رکوردری پیشنهاد میکنید؟ ( کلا هرچی ارزون تر بهتر!)
ضمنا واسه ضبط صدای استادا سر کلاس میخوام. + فقط کیفیت و حساسیت ضبطش واسم مهمه نه چیزای دیگه :n02:
کیفیت صداش از همه چیز مهمتره. کلا زیاد راک گوش می دم.
قیمتش هم زیر 400 .
ممنون
به نظرم mp4 های سونی که در بازار هستند در این رده ی قیمتی کیفیت صدای خیلی خوبی دارند.
اگر بتونید بودجه رو افزایش بدید ipod nano هم گزینه ی خیلی خوبیه
درود
در باره مورد اول بهش بگم که تو بازار بگرده دیگه چون مدل اصل این قیمت نیس دیگه . قبلا مارشال 50 بود ولی سالها بیش :n02:
کاربردم فقط گوش دادن به موزیک هست با صدای خوب باشه
الان که بلیرم سونی سری f هست و هدفونم ex35 چیز معمولی هستن :n28:
راستی ایباد یا ایفون flac بخش میکنند؟
هر چند همه اهنگ هام mp3 هست وقت گیر اوردم و دانلود flac نیست.
بودجه میرسونیم ولی خودم دیگه تمایل به گوشی دارم اگه کیفیتش مثل یلیر ها باشه که تو جابجایی راحت باشه همیشه همراه باشه
راستی هدفون خوب معرفی میکنید از اینinear ها خسته شدم کنار گذاشتمش گفتم گوشم از بین میره.
هدفون معمولی ear phone بود اسمش مارک خوب چیا هستند ؟ سونی چیزی داره خوب باشه ؟
ممنونم:n16:
با نرم افزار این توانایی رو پیدا میکنند
ایفونها کیفیت صدای خیلی خوبی دارند میتونید استفاده کنید و کارتون رو هم راحت کنید.
هدفون رو در بخش مربوطه باید سوال کنید. ضمن اینکه ارزش خرید هدفون معمولا خیلی بیشتره یعنی مثلا اگر یک هدفون 800 تومنی با یک پلیر 200 تومنی بگیرید صدای بهتری داریئ تا یک پلیر 700 تومنی و یک هدفون 300 تومنی.
موفق باشید.
رفقا به نظرتون sansa clip zip بهتره یا ipod touch و classic نسل چهارم؟
sansa کیفیت صدای خیلی خوب و قیمت خیلی پایینی داره.
اگر به امکانات جانبی ایپادها نیاز ندارید و فقط بحث کیفیت صداست
انتخاب خیلی خوبی خواهد بود.
سلام؛ با بودجه بین 100 تا 200( نهایتا! 200 ) چه رکوردری پیشنهاد میکنید؟ ( کلا هرچی ارزون تر بهتر!)
ضمنا واسه ضبط صدای استادا سر کلاس میخوام. + فقط کیفیت و حساسیت ضبطش واسم مهمه نه چیزای دیگه :n02:
باید برین یک مرکز سونی و ببینید موجودی چی دارند
کلا از برند سونی هر رکوردری که بگیرید جوابگوی نیازهاتون خواهد بود.
قبلا دوستان رکوردر ax-412 رو تهیه کردند و راضی بودند.
موفق باشید.
hsh_helios
12-10-2013, 12:26
سلام دوست عزیز شما گزینه هایی همچون رکوردرهای شرکت لندر ومارشال را نیز دارید که من فکر می کنم لندر در اولویت هستش
DarK.LORD.
20-10-2013, 21:01
سلام دوستان
من یه mp3 player میخواستم حداکثر 150 هزار تومن ممنون میشم بهم معرفی کنید
من خودم این دو مدلو پیدا کردم بنظرتون کدومشون خوبه؟
لطفا کمک کنید ممنون :-)
mp3 player كه بشه زير مقنعه و سركار ازش استفاده كرد و كسي متوجه نشه تا 100 تومن؟
سلام دوستان
من یه mp3 player میخواستم حداکثر 150 هزار تومن ممنون میشم بهم معرفی کنید
من خودم این دو مدلو پیدا کردم بنظرتون کدومشون خوبه؟
لطفا کمک کنید ممنون :-)
سلام
سری nwz-b170 سونی دستگاهای با کیفیت خوبی هستند و قیمتشون نزدیک به بودجه ی شماست.
موفق باشد.
mp3 player كه بشه زير مقنعه و سركار ازش استفاده كرد و كسي متوجه نشه تا 100 تومن؟
خوب اگر فقط جمع و جور بودن مد نظرتونه میتونید از مدلهای چینی موجود در بازار تهیه کنید.
ولی اصلا توصیه نمیشه
در خود این انجمن هر روز افراد زیادی پست میزارن که با این جور دستگاها مشکل دارند و راهکاری هم نیست. چون مارک متفرقه خریدند که پول کمتری بدند ولی الان نه دستگاه دارند نه پول چون پشتیبانی نداره.
توی بودجه ی مورد نظرتون بپمدلهای برند arcous هستند ولی پیشنهاد من اینه که یا sony nwz-b173 تهیه کنید و یا ipod shuffle که مدل ایپاد خیلی با کاربردی که مد نظرتون هست هم همخونی داره.
موفق باشید.
tranceyou
20-11-2013, 18:03
از دوستان میخوام یک مدل خوب معرفی کنن تو رنج 100 تا 200 هزار تومن کیفیت صدا مهمه بیشتر.
از دوستان میخوام یک مدل خوب معرفی کنن تو رنج 100 تا 200 هزار تومن کیفیت صدا مهمه بیشتر.
سلام
پلیرهای سونی سری b170 در این رده ی قیمتی هستند (حدود 170 برای 2g) و کیفیت ساخت و کیفیت صدای خوبی دارند.
موفق باشید.
tranceyou
21-11-2013, 09:35
سلام
پلیرهای سونی سری b170 در این رده ی قیمتی هستند (حدود 170 برای 2g) و کیفیت ساخت و کیفیت صدای خوبی دارند.
موفق باشید.
ممنون ، فروشگاه معتبر که حضوری برم بخرم سمت بازار رضا و اینا هست؟
ممنون ، فروشگاه معتبر که حضوری برم بخرم سمت بازار رضا و اینا هست؟
تقربا همه ی فروشگاهای سونی موجود دارند
توی خود سایت سونی با شماره هستند
قیمت همگی هم یکسانه
نگرانی هم بابت اصل بودن ندارید.
موفق باشید.
mehdi666lp
27-11-2013, 18:52
سلام
تا 150 کسی میتونه یه MP4 Player خوب معرفی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
سلام
تا 150 کسی میتونه یه MP4 Player خوب معرفی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
mp3 player هست
می تونید از پلیرهای سونی استفاده کنید
سری b173 فعلا حدود 160 با ظرفیت 2g میتونید از نمایندگیهای سونی بگیرین
موفق باشید.
mehdi666lp
29-11-2013, 18:39
mp3 player هست
می تونید از پلیرهای سونی استفاده کنید
سری b173 فعلا حدود 160 با ظرفیت 2g میتونید از نمایندگیهای سونی بگیرین
موفق باشید.
مرسي از راهنماييت
اما اين مدل اصلا راست كار من نيست هم زشته و ساده هم ظرفيتش پايينه من ميخوام هم عكس هم فيلم هم متن هم موزيك ساپورت كنه
مرسي از راهنماييت
اما اين مدل اصلا راست كار من نيست هم زشته و ساده هم ظرفيتش پايينه من ميخوام هم عكس هم فيلم هم متن هم موزيك ساپورت كنه
متاسفانه باید از مارکهای متفرقه مثل ارکوس خرید کنید
که من این مدلها رو تست نکردم و توصیه هم نمیکنم
اگر بتونید مقداری بیشتر صبر کنید و بودجتون رو بالاتر ببرید به نظر من خیلی بهتره
موفق باشید.
hirsababak
01-12-2013, 12:51
رفقا تا 200 تومان من ایپاد شافل رو پیشنهاد دارم واستون
Bahman No1
02-12-2013, 09:18
سلام دوستان ... از برند COWON با قیمت حداکثر 300 تا 350 چیزی تو بازار گیر میاد؟ این برند کمیاب شده ظاهرا"... جایی رو سراغ دارید که داشته باشه؟
اگر جواب سوالات بالا منفی بود از برند سونی چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون
سلام دوستان ... از برند COWON با قیمت حداکثر 300 تا 350 چیزی تو بازار گیر میاد؟ این برند کمیاب شده ظاهرا"... جایی رو سراغ دارید که داشته باشه؟
اگر جواب سوالات بالا منفی بود از برند سونی چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون
من مدلی رو ندیدم متاسفانه
میتونید از mp4 های سونی در این رده ی قیمتی استفاده کنید
همه سونی سنترها هم موجود دارند
تفاوت مدلها هم اکثرا در رنگ و ظرفیت و لوازم جانبی هستش
موفق باشید.
Bahman No1
03-12-2013, 23:42
من مدلی رو ندیدم متاسفانه
میتونید از mp4 های سونی در این رده ی قیمتی استفاده کنید
همه سونی سنترها هم موجود دارند
تفاوت مدلها هم اکثرا در رنگ و ظرفیت و لوازم جانبی هستش
موفق باشید.
سلام. ممنون از شما... یدونه Cowon i10 گرفتم از جمهوری...
mehdi666lp
07-12-2013, 15:59
سلام
من رفتم یه MP4 مدل MP870 از Transnd خریدم........خدایی حرف نداره....قیمت 175.000
سلام
قصد خرید یه mp3 player ارزون قیمت ترجیحا زیر 100 تومن رو داشتم اما تو این قیمت چیز به دردبخوری پیدا نکردم و تنها چیزی که حداقل در ظاهر سرش به تنش می ارزید یه مدل از مارشال با قیمت 57 تومن بود که البته حس خوبی نسبت به مارشال ندارم و دوست دارم نظر دوستان رو در موردش بدونم.
بعد کمی پرس و جو بودجه رو کمی بالا بردم و تونستم دو مدل زیر رو پیدا کنم.
Energy System 1404 با قیمت 125 تومن + 1 سال گارانتی تعویض ( لینک محصول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
Kingston K-11 با قیمت 120 تومن + 1 سال گارانتی تعویض ( لینک محصول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
ممنون میشم نظرتون رو در مورد این مدل ها بگید و اینکه تو این قیمت انتخاب بهتری هم هست یا نه؟!
ممنون
با سلام
آقا میشه یه مقایسه مختصر بین Sony NWZ E463 و Apple iPod nano 7th انجام بدین؟
ممنون ( باتوجه به اینکه من تو یه پستی خوندم mp4 های سونی به دلیل اینکه آمپ داخلی بهتری دارن کیفیتشون نسبت به mp3 های سونی بهتره)
majid2045
10-12-2013, 14:24
از راهنماییتون خیلی ممنونم...
واقعا مرسی...
دو روز از پست ام گذشت خبری نشد
دیگه جوابش واسم مهم نیست
سلام
قصد خرید یه mp3 player ارزون قیمت ترجیحا زیر 100 تومن رو داشتم اما تو این قیمت چیز به دردبخوری پیدا نکردم و تنها چیزی که حداقل در ظاهر سرش به تنش می ارزید یه مدل از مارشال با قیمت 57 تومن بود که البته حس خوبی نسبت به مارشال ندارم و دوست دارم نظر دوستان رو در موردش بدونم.
بعد کمی پرس و جو بودجه رو کمی بالا بردم و تونستم دو مدل زیر رو پیدا کنم.
Energy System 1404 با قیمت 125 تومن + 1 سال گارانتی تعویض ( لینک محصول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
Kingston K-11 با قیمت 120 تومن + 1 سال گارانتی تعویض ( لینک محصول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
ممنون میشم نظرتون رو در مورد این مدل ها بگید و اینکه تو این قیمت انتخاب بهتری هم هست یا نه؟!
ممنون
دوست غزیز به صورت جدی پیشنهاد می کنم افزایش بودجه بدید و از پلیرهای سونی با قیمت 160 تومان تهیه کنید
چون معمولا برندهایی که خیلی معتبر نیستند ماندگاری زیادی هم ندارند
در غیر این صورت مدل energy system رو میتونید تهیه کنید.
موفق باشید.
Hesam_valadkhani
18-12-2013, 09:28
رفقا به نظرتون fiio x3 بگیرم یا سانسا زیپ با e07k؟
رفقا به نظرتون fiio x3 بگیرم یا سانسا زیپ با e07k؟
من شخصاً اگر قرار بود بگیرم. سانسا می گرفتم با e07
سانسا رو بیرون خونه استفاده می کردم. e07 هم داخل خونه به عنوان دک/آمپ
ولی به هرحال بستگی به استفادۀ شخصیتون داره.
البته x5 هم توی چین به بازار اومده و حدود 2 تا 3 ماه دیگه هم در بازارهای جهانی معرفی می شه. 350 دلاره حدوداً.
Hesam_valadkhani
19-12-2013, 11:51
من شخصاً اگر قرار بود بگیرم. سانسا می گرفتم با e07
سانسا رو بیرون خونه استفاده می کردم. e07 هم داخل خونه به عنوان دک/آمپ
ولی به هرحال بستگی به استفادۀ شخصیتون داره.
البته x5 هم توی چین به بازار اومده و حدود 2 تا 3 ماه دیگه هم در بازارهای جهانی معرفی می شه. 350 دلاره حدوداً.
درسته که دک x3 از eo7 قویتره؟ و انگار با فریمور جدید میشه از اون به عنوان دک واسه pc هم استفاده کرد
درسته که دک x3 از eo7 قویتره؟ و انگار با فریمور جدید میشه از اون به عنوان دک واسه pc هم استفاده کرد
اینطور که من الأن دیدم. بله حرف شما درسته. فریمور جدیدش این امکان رو می ده که به عنوان دک/آمپ ازش استفاده بشه.
واقعیت اینه که x3 خیلی شبیه e17 هستش و منطقاً در سطح بالاتری از e07. (اینقدر این اسم هاش شبیه همه که هی آدم اشتباه می گیره.)
با توجه به اینکه x3 و e17 در یک سطح اند تقریباً. خب برای کسی که هم نیاز به پلیر داره و هم دوست داره دک/آمپ داشته باشه. x3 انتخاب خیلی بهتریه.
در ضمن توی آمازون دو تا قیمت از x3 با یکسری وسایل اضافی دیدم که واقعاً عالی هستن:
Hesam_valadkhani
19-12-2013, 15:01
اینطور که من الأن دیدم. بله حرف شما درسته. فریمور جدیدش این امکان رو می ده که به عنوان دک/آمپ ازش استفاده بشه.
واقعیت اینه که x3 خیلی شبیه e17 هستش و منطقاً در سطح بالاتری از e07. (اینقدر این اسم هاش شبیه همه که هی آدم اشتباه می گیره.)
با توجه به اینکه x3 و e17 در یک سطح اند تقریباً. خب برای کسی که هم نیاز به پلیر داره و هم دوست داره دک/آمپ داشته باشه. x3 انتخاب خیلی بهتریه.
در ضمن توی آمازون دو تا قیمت از x3 با یکسری وسایل اضافی دیدم که واقعاً عالی هستن:
منم همون 64gb مد نظرم بود، واقعا ارزششو داره
magnolia1612
03-01-2014, 08:48
سلام دوستان کسی Marshal / ME-685 داره؟
کیفیت پخش و راحتی استفادش چطوره؟
marjibenji
04-01-2014, 19:35
سلام دوستان، ميخواستم نظرتون رو در مورد mp4 creative zen x-fi3 و creative zen300 بدونم، خودم از x-fi3 خوشم اومده، اما هر جا ميرن پيدا نميكنم :n03:
hossein516
06-01-2014, 12:52
دوستان من میخوام یه ipod shuffleبخرم از این نسل پنجم 200تومن ابی
به نظرتون ارزش داره یا تو این قیت بهتر هم هست؟!
دوستان من میخوام یه ipod shuffleبخرم از این نسل پنجم 200تومن ابی
به نظرتون ارزش داره یا تو این قیت بهتر هم هست؟!
سلام دوست عزیز
پلیر خوبی هست ولی تنها ایراد بزرگش اینه که صفحه ی نمایش نداره متاسفانه
که این باعث میشه پیدا کردن و انتخاب اهنگ توش مشکل باشه
ولی کیفیت ساخت خیلی خوبی داره و سایز بسیار کوچیکی هم داره
اگر مشکل ال سی دی براتون مطرح نیست انتخاب خوبیه
اگر هم مطرحه از سری b170 سونی با همین حدود قیمتی میتونید خرید کنید.
موفق باشید.
متاسفانه باید از مارکهای متفرقه مثل ارکوس خرید کنید
که من این مدلها رو تست نکردم و توصیه هم نمیکنم
اگر بتونید مقداری بیشتر صبر کنید و بودجتون رو بالاتر ببرید به نظر من خیلی بهتره
موفق باشید.
دوست عزیز آرکوس متفرقه نیست . صداش خیلی خوبه .
printemps
11-01-2014, 23:39
با سلام
دوستان به راهنماییتون احتیاج دارم
من 4سال پیش یه mp3 player مارک و مدل transcend 330 داشتم،راضی بودم ازش.کارمو راه مینداخت ولی بعد یه مدت دکمه هاش خراب شد وبه سختی میزد.الانم باتریش خراب شده و زود شارژ خالی میکنه. اینطور که شنیدم اینارو نمیشه باتریشونو عوض کرد درسته؟ (اگه میشه بگید دیگه نخرم :دی)
حالا میخوام یه جدید بگیرم ولی اصلا اطلاعی از مدلهای جدید و امکانات جدیدی که تازه اومده وقیمتها ندارم.
یکم سرچ کردم ولی خب اینقدر مدل زیاده که تصمیم گرفتم اول از شما راهنمایی بگیرم
شما با این شرایط چه مدلی پیشنهاد میدید؟
مواردی که برام خیلی مهمه:
کیفیت پخش خوب
موندگار باشه و زود خراب نشه
صفحه نمایش داشته باشه و بشه اهنگ مورد نظر رو راحت پیدا کرد
USB خور باشه (بشه مثل فلش مموری ازش استفاده کرد)
هم با USB شارژ بشه و هم شارژر جدا داشته باشه
حافظه حداقل 8 گیگ (یا مموری بخوره)
ریکورد خوب (هم از میکروفون و هم Line-In) (مثلا صدای افراد تو محیط بسته و وسیع یا کمی دور، و صدای طبیعت رو واضح و بدون خش ضبط کنه)
محدودیت ضبط نداشته باشه یعنی تا جاییکه حافظه داره ضبط کنه و وسطش قطع نشه
زود شارژ بشه و مدت زمان نگهداری شارژش خوب باشه(حداقل یه روز)
بیشتر فرمتهای اهنگ رو ساپورت کنه (با کیفیت و بی کیفیت!)
بشه راحت چندین پلی لیست درست کرد (ازطریق کامیپوتر و با خود دستگاه)
مواردی که خیلی واجب نیست ولی باشه بهتره:
ترجیحا باتری قابل تعویض باشه و بلوتوث داشته باشه (البته نمیدونم اصلا چنین امکانی تو ام پی تریها هست یا نه!)
رادیو داشته باشه
حدود قیمت هم نمیخوام خیلی زیاد باشه. بنظرتون الان تا رنج 150 میشه چیز خوبی با این شرایط پیدا کرد؟
اگه نه تا چه قیمتی میشه محصولی با این مشخصات خرید؟
printemps
14-01-2014, 13:23
با سلام
دوستان به راهنماییتون احتیاج دارم
من 4سال پیش یه mp3 player مارک و مدل transcend 330 داشتم،راضی بودم ازش.کارمو راه مینداخت ولی بعد یه مدت دکمه هاش خراب شد وبه سختی میزد.الانم باتریش خراب شده و زود شارژ خالی میکنه. اینطور که شنیدم اینارو نمیشه باتریشونو عوض کرد درسته؟ (اگه میشه بگید دیگه نخرم :دی)
حالا میخوام یه جدید بگیرم ولی اصلا اطلاعی از مدلهای جدید و امکانات جدیدی که تازه اومده وقیمتها ندارم.
یکم سرچ کردم ولی خب اینقدر مدل زیاده که تصمیم گرفتم اول از شما راهنمایی بگیرم
شما با این شرایط چه مدلی پیشنهاد میدید؟
کیفیت پخش خوب
USB خور باشه (بشه مثل فلش مموری ازش استفاده کرد)
حافظه حداقل 8 گیگ (یا مموری بخوره)
ریکورد خوب (هم از میکروفون و هم Line-In) (مثلا صدای افراد تو محیط بسته و وسیع یا کمی دور، و صدای طبیعت رو واضح و بدون خش ضبط کنه)
زود شارژ بشه و مدت زمان نگهداری شارژش خوب باشه(حداقل یه روز)
بشه راحت چندین پلی لیست درست کرد (ازطریق کامیپوتر و با خود دستگاه)
ترجیحا باتری قابل تعویض باشه و بلوتوث داشته باشه (البته نمیدونم اصلا چنین امکانی تو ام پی تریها هست یا نه!)
رادیو داشته باشه
حدود قیمت هم نمیخوام خیلی زیاد باشه. بنظرتون الان تا رنج 150 میشه چیز خوبی با این شرایط پیدا کرد؟
اگه نه تا چه قیمتی میشه محصولی با این مشخصات خرید؟
دوستان کسی نمیدونست؟
lamorovat
15-01-2014, 22:37
سلام به همه دوستان
من ميخواهم mp3 یا mp4 بخرم كه هم قابليت پخش آهنگ داشته باشه و هم قابليت نشان دادن متن آهنگ( براي تمرين زبان) میخواهم همراه با آهنگ متن آهنگ اجرا بشه
دوستان کسی نمیدونست؟
Sony NWZ-E383
یا ارزون تر میخواید cowon i9
سلام به همه دوستان
من ميخواهم mp3 یا mp4 بخرم كه هم قابليت پخش آهنگ داشته باشه و هم قابليت نشان دادن متن آهنگ( براي تمرين زبان) میخواهم همراه با آهنگ متن آهنگ اجرا بشه
فکر نکنم همچین دستگاهیی که فقط پلیره بتونه هر دو رو با هم اجرا کنه . یعنی هم متن و هم اهنگ
به نظر من یه گوشی لمسی مخصوصا از سامسونگ بخری بهتره همیشه هم برای اموزش زبان همراته و نرم افزار های اموزش زبان هم برای اندروید خیلی هست .
دوستان کسی مسیرش پایتخت نمیخوره ؟ یه پلیر میخواستم خواستم اگر داشتن برام تهیه کنید ..
لطفا برام پیام خصوصی کنید اگر کسی میره
من تهران نیستم
mineworld
26-01-2014, 00:25
اینجام بپرسیم شاید بالاخره کسی یه جوابی داد ...
لطفا راهنمایی کنید که بازار فروش mp3 player و mp4 player تو تهران کجاست ؟ چند جای خوب معرفی کنید که بریم ببینیم میشه این Samsung YP-Q3 رو پیدا کرد یا نه . متاسفانه دیجی کالا نوشته ناموجود ...
به نظرتون اصلا این مدل دیگه پیدا میشه ؟
اگه کسی واسه فروش داشت خریداریم ...
hamidrezaaf
23-02-2014, 18:41
سلام ، دوستان می تونند یک ام پی 3 پلیر ضبط صدا به من معرفی کنند که قابلیت ضبط صداش خوب باشه ، که در یه نوبت بدون شارژ مجدد حداکثر 9 ساعت رو ضبط کنه.
با تشکر
حمید رضا
mehrnaz5
02-03-2014, 16:22
سلام
من دنبال یه mp3 player هستم که ضبط صدای قوی داشته باشه( برای ضبط صدای استاد) و بین این سه مدل موندم ..ممنون میشم راهنمایی کنید.
cowon iaudio 9 16G
Energy Sistem Energy MP3 Stick 8GB 1408 ,
SONY walkman mp3 player nwz-b172 2GB
سلام دوستان صاحب نظر و با تجربه
ببخشید اینجا جاش نی ولی چون سورسایه مختلفو شما تجربه داشتین حتما میتونین کمک کنید
اگه تاپیک مستقلی هم در این زمینه هست بگید بریم اونجا هم مشاوره بگیریم
یه راهنماییه کامل میخوام چون اصلا در این مورد نه تجربه دارم نه اطلاعات خاصی من همیشه تا الان با گوشی اهنگ گوشیدم اول ان73 موزیکال و حالا هم سونی
حالا شما که میگی مقایسه کردی بین این مدلا کدوم کیفیت صدا و کیفیت قطعات و کیفیت ساخت ش بهتره صرف نظر از برندشون و قیمت فقط کیفیت صدا و عمکر طولانی و عمر بالایه باتری
ناگفته نماندگوشیه خودم SONY Xperia SP هست . ممنون میشم کامل راهنماییم کنی
1. Sony SBH20
2. Apple iPod Shuffle new
3.Jabra Bluetooth Headset STREET2
ممنون
amin.sh.n
07-03-2014, 15:20
سلام دوستان، من یه دستگاه رکوردر میخوام با قیمت حدود 700 برای ضبط کلاس موسیقی و آواز، چه پیشنهادی میکنید؟ پیشاپیش بسیار ممنونم :)
سلام دوستان من تا الان يه ايپد كلاسيك داشتم،راضيم هستم خوبه.فقط يه اشكال داره كه سنگينه و بزرگ تقريبا.
يه چيزى با كيفيت تقريبا همون ولي سبك تر ميشناسيد؟تو ايران هم نبود مسئله اي نيست فقط كيفيت صدا بهتر يا همون اندازه باشه.
mamad gonzo
15-03-2014, 12:57
سلام .. اقا sandisk کسی میدونه کجا میشه گیر اورد؟
كسى از اين سايتاى خريد از خارج براى كليپ پلاس سراغ داره؟مطمئن باشه؟
mamad gonzo
17-03-2014, 20:40
اگه بخوای از اونور بگیری که سایت خرید از خارج زیاد هست که اکثرشونم معتبره ولی گرون در میاد... بعدشم اگه میخوای هزینه منی از اونور بگیری دیگه کلیپ پلاس چرا! یا کلیپ زیپ بگیر یا sportesho یا fuze جدیده !!!
peaceful1
17-03-2014, 20:40
سلام .. اقا sandisk کسی میدونه کجا میشه گیر اورد؟
فکر نکنم بشه جایی گیر آورد مگر خوش شانس باشی
آمازون، پلیر بسته به نوع نیاز و سبک مورد علاقه شما متفاوته خوب و بد به صورت صرف نداره
آمازون، پلیر بسته به نوع نیاز و سبک مورد علاقه شما متفاوته خوب و بد به صورت صرف نداره
تاپیکا را میخوندم انگار خودتون یه سایتی رو پیشنهاد میکردین به بعضی دوستان واسه خرید از خارج اگه امگان داره پخ کنید.ممنون
اگه بخوای از اونور بگیری که سایت خرید از خارج زیاد هست که اکثرشونم معتبره ولی گرون در میاد... بعدشم اگه میخوای هزینه منی از اونور بگیری دیگه کلیپ پلاس چرا! یا کلیپ زیپ بگیر یا sportesho یا fuze جدیده !!!
تو review های سایتای خارجی و همینجا میگفتن انگار clip plus بهتره یه جورایی.اندازه کوچیک هم واسم مهمه.به خاطر همین دنبال plus ام.
peaceful1
17-03-2014, 21:18
والا من همه چیزهایی که تو این چهار ساله گفتم رو یادم نیماد و شاید سایتی بوده در محدوده زمانی offer با off داده بوده یادم نمیاد حقیقتا
printemps
19-03-2014, 23:46
والا من همه چیزهایی که تو این چهار ساله گفتم رو یادم نیماد و شاید سایتی بوده در محدوده زمانی offer با off داده بوده یادم نمیاد حقیقتا
مثل اینکه اینجا دوباره فعال شده و راهنمایی میشه
برای همین من دوباره سوالمو مطرح میکنم و البته اینبار کاملتر (راستش قبلا یبار پرسیدم ولی جوابی که میخواستم رو نگرفتم)
میشه لطفا با این شرایط یه ام پی تری خوب بهم معرفی کنید؟
کیفیت پخش خوب
زود شارژ بشه و مدت زمان نگهداری شارژش خیلی خوب باشه (با استفاده مداوم حداقل یه روز)
USB خور باشه (برای ریختن اهنگ تو دستگاه به نرم افزار نیاز نباشه و بشه مثل فلش مموری ازش استفاده کرد)
حافظه 8 گیگ
بشه راحت چندین پلی لیست درست کرد (ازطریق کامیپوتر و با خود دستگاه(
رادیو داشته باشه
بشه باتریشو تعویض کرد
سقف قیمت:
قیمتش نمیخوام خیلی زیاد باشه. بنظرتون الان تا رنج 150 میشه چیز خوبی با این شرایط پیدا کرد؟
اگه نه تا حداقل چه قیمتی میشه محصولی با این مشخصات خرید؟
(شنیدم Iriver از نظر ضبط صدا خیلی خوبه. اما از مدلهاش اطلاعی ندارم. خودمم تو سرچهام از این مدل Creative Zen X-Fi 3 - 8GB خوشم اومد ولی چون کلا زده تو بازار موجود نیست حتی رنج قیمتشم نتونستم دربیارم.
حالا با این تفاسیر شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید که این مواردی که گفتم رو شامل بشه؟
ممنون
hassanhbk
21-03-2014, 00:08
سلام قصد خرید یه mp3 پلیر خوب رو دارم البتنه با بودجه تقریبا 180 تومن . مدل خاصی مد نظرم نیست :n24: انتظاراتی هم که دارم کیفیت ساختش خوب باشه. صدا هم قوی باشه . باطری هم شارژدهی خوبی داشته باشه:n25:. ممنون ازتون:n12::n16:
مثل اینکه اینجا دوباره فعال شده و راهنمایی میشه
برای همین من دوباره سوالمو مطرح میکنم و البته اینبار کاملتر (راستش قبلا یبار پرسیدم ولی جوابی که میخواستم رو نگرفتم)
میشه لطفا با این شرایط یه ام پی تری خوب بهم معرفی کنید؟
کیفیت پخش خوب
زود شارژ بشه و مدت زمان نگهداری شارژش خیلی خوب باشه (با استفاده مداوم حداقل یه روز)
USB خور باشه (برای ریختن اهنگ تو دستگاه به نرم افزار نیاز نباشه و بشه مثل فلش مموری ازش استفاده کرد)
حافظه 8 گیگ
بشه راحت چندین پلی لیست درست کرد (ازطریق کامیپوتر و با خود دستگاه(
رادیو داشته باشه
بشه باتریشو تعویض کرد
سقف قیمت:
قیمتش نمیخوام خیلی زیاد باشه. بنظرتون الان تا رنج 150 میشه چیز خوبی با این شرایط پیدا کرد؟
اگه نه تا حداقل چه قیمتی میشه محصولی با این مشخصات خرید؟
(شنیدم Iriver از نظر ضبط صدا خیلی خوبه. اما از مدلهاش اطلاعی ندارم. خودمم تو سرچهام از این مدل Creative Zen X-Fi 3 - 8GB خوشم اومد ولی چون کلا زده تو بازار موجود نیست حتی رنج قیمتشم نتونستم دربیارم.
حالا با این تفاسیر شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید که این مواردی که گفتم رو شامل بشه؟
ممنون
سلام
دوست عزیز خوسته هایی که دارید با بودجه ای که در نظر گرفتین اصلا هماهنگ نیست
مثلا خود قابلیت line in مدلهایی که هست رو به شدت محدود میکنه
فکر میکنم خرید دستگاه رکوردر با توجه به نیازهای شما انتخاب بهتری باشه
اگر حدود 100 هزار تومان افزایش بودجه بدید میتونید از رکوردرهای سونی تهیه کنید
و بعدا با خرید یک کارت حافظه افزایش ظرفیت بدید
مدلهایی مثل ax412 یا هر مدل دیگه از سونی که خودتون بیشتر خوشتون اومد.
موفق باشید.
سلام قصد خرید یه mp3 پلیر خوب رو دارم البتنه با بودجه تقریبا 180 تومن . مدل خاصی مد نظرم نیست :n24: انتظاراتی هم که دارم کیفیت ساختش خوب باشه. صدا هم قوی باشه . باطری هم شارژدهی خوبی داشته باشه:n25:. ممنون ازتون:n12::n16:
هم میتونید ipod shuffle بگیرید و یا سونی سری b170
موفق باشید.
printemps
22-03-2014, 13:05
سلام
دوست عزیز خوسته هایی که دارید با بودجه ای که در نظر گرفتین اصلا هماهنگ نیست
مثلا خود قابلیت line in مدلهایی که هست رو به شدت محدود میکنه
فکر میکنم خرید دستگاه رکوردر با توجه به نیازهای شما انتخاب بهتری باشه
اگر حدود 100 هزار تومان افزایش بودجه بدید میتونید از رکوردرهای سونی تهیه کنید
و بعدا با خرید یک کارت حافظه افزایش ظرفیت بدید
مدلهایی مثل ax412 یا هر مدل دیگه از سونی که خودتون بیشتر خوشتون اومد.
موفق باشید.
سلام
ممنونم
عرض کردم من کلا از مدلهای جدید و قیمتها هیچ اطلاعی ندارم.متاسفانه سرچ هم کردم ولی خیلیهاش موجود نبود ودرنتیحه نتونستم اطلاعی از قیمتشون بدست بیارم
پس لطفا بدون درنظر گرفتن لاین این راهنمایی کنید.
میخوام ترجیحا از مدلهای کریتیو یا ای ریور باشه
زیاد از برند سونی خوشم نمیاد
اون مدل کریتیو که گفتم رو میدونید الان هست یا نه؟ یا حدود قیمتش چنده؟ یا مدلهای آی ریور
حدود قیمت هم پس فعلا با این خواسته ها تو اون دوبرند حداقل قیمت رو بگید که ببینم میتونم بودجه شو تامین کنم یا نه. اگه نه که بعد برم سراغ مدلهای پایینتری مثل سونی
hassanhbk
25-03-2014, 19:14
سلام دوستان عزیز خواهشا یه آدرس یا شماره یه مغازه بهم بدید که از این مدل ام پی تری پلیر داشته باشه امانت گرفتم خراب شده حالا میخوام یه دونه نوشو واسشون بخرم من شهرستان هستم اگه امکان خرید اینترنتی که باشه که چه بهتر Transcend MP300 8gb دوستان عزیز من شهرستان زندگی میکنم و فرصت ندارم بیام تهران چون خود این بنده خدا از اونجا خریده .. این عکس مدلش. خواهشا کمک کنید:n16: دستم گیره:n14:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز خواهشا یه آدرس یا شماره یه مغازه بهم بدید که از این مدل ام پی تری پلیر داشته باشه امانت گرفتم خراب شده حالا میخوام یه دونه نوشو واسشون بخرم من شهرستان هستم اگه امکان خرید اینترنتی که باشه که چه بهتر Transcend MP300 8gb دوستان عزیز من شهرستان زندگی میکنم و فرصت ندارم بیام تهران چون خود این بنده خدا از اونجا خریده .. این عکس مدلش. خواهشا کمک کنید:n16: دستم گیره:n14:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اشتباه نکنم، این پلیر خیلی قدیمی شده. تا چند وقت پیش، mp330 توی ایران بود و الأن mp350، من تنها لینکی که پیدا کردم که داشته باشه، رو براتون پ.خ می کنم، ولی سایتش رو نمی شناسم. قیمتش هم 10 هزار تومن گرونتر از قیمتی هست که من داشتم.
printemps
26-03-2014, 12:03
کاش منم راهنمایی میکردید.خیلی وقته دنبالشم :»
عیدتون مبارک!
چند روزی هست که دنبال یه رکوردر خوب می گردم، گفتم اینجا هم یه راهنمایی بگیرم، البته پست های قبلی رو هم خوندم و یه چیز هایی دستگیرم شد،
تا الان هم از پلیر nwz e384 سونی خوشم اومده
بودجه هم حدود 300 تومنه اما اگه بیارزه تا 400 تومن هم میتونم بزارم
اما چند تا سوال واسم پیش اومد
اول اینکه سری جدید (470) همین پلیر داخل سایت خاورمیانه سونی هست ، اما ایران رهجو داخل سایتش نیست، امکانش هست که نمایندگی های سونی داشته باشند مدل جدید رو؟
/* ویرایش: الان دیدم که سایت سونی شاپ زده که وارد شده پس فقط میمونه سوال های زیر*/
مورد دوم هم چون ضبط صدا هم واسم مهم هست، ضبط صدای این پلیر های سونی چطور هست؟ تا چه فاصله ای حدودا خوب پخش میکنه؟ مثلا8-10متر؟
مورد سوم هم ضبط صداش در مقابل یه ریکوردر با همین قیمت چه قدر تفاوت داره؟
مورد چهارم هم اگه تو همین رنج قیمت مدل دیگه ای هست معرفی کنین ممنون میشم
اولویت ها هم:
ضبط صدا
کیفیت پخش صدا
داشتن مموری کارت
سلام
یه پلیر خوب می خواستم دوستان معرفی کنن تا 200 تومان قیمت و 8 گیگ هم باشه .
تو نت چرخیدم از irriver زیاد صحبت بود . تصدیق می فرمایید ؟
مرسی
سلام
یه پلیر خوب تا حدود 200 دلار چی پیشنهاد میکنید؟کیفیت صدا اولویت اولم هست.دستگاه قبلیم ایپد کلاسیک بود.
از خارج یا داخل فرقی نداره.
ممنون.
عیدتون مبارک!
چند روزی هست که دنبال یه رکوردر خوب می گردم، گفتم اینجا هم یه راهنمایی بگیرم، البته پست های قبلی رو هم خوندم و یه چیز هایی دستگیرم شد،
اول اینکه سری جدید (470) همین پلیر داخل سایت خاورمیانه سونی هست ، اما ایران رهجو داخل سایتش نیست، امکانش هست که نمایندگی های سونی داشته باشند مدل جدید رو؟
/* ویرایش: الان دیدم که سایت سونی شاپ زده که وارد شده پس فقط میمونه سوال های زیر*/
مورد دوم هم چون ضبط صدا هم واسم مهم هست، ضبط صدای این پلیر های سونی چطور هست؟ تا چه فاصله ای حدودا خوب پخش میکنه؟ مثلا8-10متر؟
اولویت ها هم:
ضبط صدا
کیفیت پخش صدا
داشتن مموری کارت
سلام دوست عزیز
با توجه به الویت هایی که دارید رکوردر تهیه کنید بهتره تا پلیر
رکوردرهای سونی مدل ax412 انتخاب مناسبی خواهد بود.
سلام
مرسی
پلیرهای خوبی هستند
از سونی هم میتونید تهیه کنید.
سلام
یه پلیر خوب تا حدود 200 دلار چی پیشنهاد میکنید؟کیفیت صدا اولویت اولم هست.دستگاه قبلیم ایپد کلاسیک بود.
ممنون.
اگر الویتتون کیفیت صداست:
1.fiio x3
2.ipod nano or sansa clip plus
این رو در نظر بگیرید که fiio فقط صدای خیلی خوبی داره و امکانات دستگاهی مثل ایپاد رو نداره
اگر بخواین پاساژ پایتخت تهران موجود هست میتونید اول ببینید و بعد تست کنید.
موفق باشید.
عیدتون مبارک!
اولویت ها هم:
ضبط صدا
کیفیت پخش صدا
داشتن مموری کارت
سلام دوست عزیز
با توجه به الویت هایی که دارید رکوردر تهیه کنید بهتره تا پلیر
رکوردرهای سونی مدل ax412 انتخاب مناسبی خواهد بود.
سلام
مرسی
پلیرهای خوبی هستند
از سونی هم میتونید تهیه کنید.
سلام
ممنون.
اگر الویتتون کیفیت صداست:
1.fiio x3
2.ipod nano or sansa clip plus
این رو در نظر بگیرید که fiio فقط صدای خیلی خوبی داره و امکانات دستگاهی مثل ایپاد رو نداره
اگر بخواین پاساژ پایتخت تهران موجود هست میتونید اول ببینید و بعد تست کنید.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.