مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل (فصل دوّم)
اگر الویتتون کیفیت صداست:
1.fiio x3
2.ipod nano or sansa clip plus
این رو در نظر بگیرید که fiio فقط صدای خیلی خوبی داره و امکانات دستگاهی مثل ایپاد رو نداره
اگر بخواین پاساژ پایتخت تهران موجود هست میتونید اول ببینید و بعد تست کنید.
موفق باشید.
ممنون،از بين مدلهاى كووان يا كريتيو چيزى رو پيشنهاد نميكنيد؟
clip+ هم تو پايتخت براى تست هست آيا؟
بازم ممنون كه لطف كرديد راهنمايى كرديد.
printemps
04-04-2014, 19:17
میشه لطفا اگه زحمتی نیست منم راهنمایی کنید؟! یا اگه وبسایتی هست که اطلاعات جامعی درباره پلیرها و قیمتشون هست معرفی کنید که مزاحم شما و معطل نشیم
یا اگه نمیدونید حداقل بهتره بگید نمیدونم که ادم منتظر نباشه! فکر نمیکنم سه ماه مدت زمان کمی برای انتظار در قبال یه راهنمایی باشه
ممنون،از بين مدلهاى كووان يا كريتيو چيزى رو پيشنهاد نميكنيد؟
clip+ هم تو پايتخت براى تست هست آيا؟
بازم ممنون كه لطف كرديد راهنمايى كرديد.
حقیقتش اینه که هر دوی این برند ها حداقل توی ایران دیگه حظور کمرنگی دارند
و دیگه با وجود برندی با قیمت مناسب فیو
دیگه برای خرید این برندها توجیهی نیست
نه متاسفانه clip plus هم داخل ایران موجود نیست
نکته ی دیگه ای که باید در نظر بگیرید اینه که مدلهایی که داخل ایران موجود نیستند و یا به صورت محدود وجود دارند خدمات پس از فروش کمی هم دارند. که این موضوع در مورد فیو هم صدق میکنه
پس موقع خرید حواستون به این نکته باشه
خواهش می کنم:n16:
موفق باشید.
میشه لطفا اگه زحمتی نیست منم راهنمایی کنید؟! یا اگه وبسایتی هست که اطلاعات جامعی درباره پلیرها و قیمتشون هست معرفی کنید که مزاحم شما و معطل نشیم
یا اگه نمیدونید حداقل بهتره بگید نمیدونم که ادم منتظر نباشه! فکر نمیکنم سه ماه مدت زمان کمی برای انتظار در قبال یه راهنمایی باشه
بله دوست عزیز متاسفانه پست شما بین بقیه ی پستها گم شد:n13:
در مورد پلیر از کریتیو x-fi3 هست که پلیر خوبی هم هست
ایریور هم مدل T9 ممکنه هنوز موجود داشته باشند بعضی جاها
ولی اگر قصد خرید دارید حتما باید در مورد خدمات پس از فروش مطمئن بشید.
چون این مارکها تقریبا دیگه دارن از توی بازار جمع می شن.
و ممکنه اگر یک سال دیگه مشکلی برای پلیرتون پیش اومد دیگه مجبور بشید بندازیدش دور
موفق باشید.
سلام
قصد خرید یه پلیر تا سقف 300 هزار تومن دارم ولی هر چی قیمت پایین تر باشه بهتر .
فقط برای موزیک گوش کردن استفاده میکنم و کیفیت پخش صدا از همه چیز برام مهمتره ، بقیه موارد زیاد مهم نیستن
از ایرفون Xiaomi Piston 2 استفاده میکنم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
leopard07
07-04-2014, 13:07
سلام دوستان
جایی رو سراغ ندارید که بتونم کاور بازویی برای آیپاد کلاسیک رو به صورت آنلاین خریداری کنم؟:n03:
ice_man_sh
10-04-2014, 17:18
حقیقتش اینه که هر دوی این برند ها حداقل توی ایران دیگه حظور کمرنگی دارند
و دیگه با وجود برندی با قیمت مناسب فیو
دیگه برای خرید این برندها توجیهی نیست
نه متاسفانه clip plus هم داخل ایران موجود نیست
نکته ی دیگه ای که باید در نظر بگیرید اینه که مدلهایی که داخل ایران موجود نیستند و یا به صورت محدود وجود دارند خدمات پس از فروش کمی هم دارند. که این موضوع در مورد فیو هم صدق میکنه
پس موقع خرید حواستون به این نکته باشه
خواهش می کنم:n16:
موفق باشید.
بله دوست عزیز متاسفانه پست شما بین بقیه ی پستها گم شد:n13:
در مورد پلیر از کریتیو x-fi3 هست که پلیر خوبی هم هست
ایریور هم مدل T9 ممکنه هنوز موجود داشته باشند بعضی جاها
ولی اگر قصد خرید دارید حتما باید در مورد خدمات پس از فروش مطمئن بشید.
چون این مارکها تقریبا دیگه دارن از توی بازار جمع می شن.
و ممکنه اگر یک سال دیگه مشکلی برای پلیرتون پیش اومد دیگه مجبور بشید بندازیدش دور
موفق باشید.
من موافقم.
من کریتیو Zen داشتم همون اوایل تو جیبم بود موند لای در تاکسی و نمایشگرش کلا ضربه دید، فرستادم نمایندگی تعمییر کردن و فرستادن.
====================
گفتم داشتم چون تو خدمت ازم دزدیدن :n23:
الان دوستمون میگمن کاون کریتیو در بازار حضور ندارن!
پس کدوم برندها الان سرویس خوب، کیفیت خوب و آینده خوب دارن؟
سونی که هست ولی در مورد کیفیت دستگاههاش اطلاعی ندارم.
سلام
قصد خرید یه پلیر تا سقف 300 هزار تومن دارم ولی هر چی قیمت پایین تر باشه بهتر .
فقط برای موزیک گوش کردن استفاده میکنم و کیفیت پخش صدا از همه چیز برام مهمتره ، بقیه موارد زیاد مهم نیستن
از ایرفون Xiaomi Piston 2 استفاده میکنم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
اگر فقط کیفیت صدا مسئلتون هست و احتیاجی به صفحه ی نمایش ندارید
میتونید ipod shuffle تهیه کنید
با 50 تومن افزایش بودجه هم میتونید از mp4 های سونی تهیه کنید که کیفیت خوبی هم دارند.
موفق باشید.
printemps
11-04-2014, 10:04
سونی ها از نظر کیفیت ضبط صدا هم خوبن؟یعنی در حد کریتیو و ای ریور هستن؟ چون من سرچ کردم میگفتن خوب نیست واسه همین اصرار روی اون دو مدل داشتم.
میخوام کیفیت ضبط صداشون خوب باشه و یا مدل فلشی باشه یا اس دی بخوره
printemps
15-04-2014, 17:10
دوستان الان متاسفانه فقط مارکهای مارشال و انرژی سیستم تو بازاره + متفرقه ها
این دوتا مارک درچه حدن؟
MatinCracker
18-04-2014, 16:17
سلام. بنده یک mp3 player برای ورزش میخوام
بودجه حداکثر 300
انتظارت هم : کیفیت ساخت بالا، عمر باطری، کیفیت صدا، سبک بودن یا داشتم گیره ی محکم
خودم سونی NWZ-W273 رو در نظر دارم اما از کیفیت ساخت و کیفیت صداش مطمئن نیستم و چون هدفونش قابل تعویض نیست قضیه یه کم حساس تر میشه.
آیپاد شافل هم بنظرم جالب اومد اما متاسفانه ظرفیتش به شکل ابلهانه ای پایینه (فقط 2 گیگ) :n28:
از کیفیت ساخت و صدای سونی ها (سری B17x) خبر ندارم.
لطفا راهنمایی کنید. ممنونم
MatinCracker
19-04-2014, 21:18
لطفا راهنمایی کنید. فردا میرم برای خرید...:n03:
دوستان الان متاسفانه فقط مارکهای مارشال و انرژی سیستم تو بازاره + متفرقه ها
این دوتا مارک درچه حدن؟
سلام
انرژی سیستم یه مدل گذری دیدم ولی به نظرم اصلا کیفیت ساخت خوبی نداشت
در کل هر دو مارک درجه ی 2 هستند
سلام. بنده یک mp3 player برای ورزش میخوام
بودجه حداکثر 300
انتظارت هم : کیفیت ساخت بالا، عمر باطری، کیفیت صدا، سبک بودن یا داشتم گیره ی محکم
خودم سونی NWZ-W273 رو در نظر دارم اما از کیفیت ساخت و کیفیت صداش مطمئن نیستم و چون هدفونش قابل تعویض نیست قضیه یه کم حساس تر میشه.
آیپاد شافل هم بنظرم جالب اومد اما متاسفانه ظرفیتش به شکل ابلهانه ای پایینه (فقط 2 گیگ) :n28:
از کیفیت ساخت و صدای سونی ها (سری B17x) خبر ندارم.
لطفا راهنمایی کنید. ممنونم
سلام
مدلی که انتخاب کردین بهترین مدل برای ورزش هست
البته بستگی به ورزشتون هم داره ولی مدلهای دیگه به علت وجود کابل هدفون کم و بیش شما را ازار خواهند داد
ایپاد شافل هم دستگاه خوبیه و در مورد ظرفیت هم چون قراره فقط توش اهنگ باشه به راحتی میتونید 400 تا اهنگ توش بریزین که مقدار قابل توجهیه
سری سونی هم خوبه ول وقتی پلیر رو خریدید باید جدا پول برای تهیه ی هدفون هم بدید
و هدفونهایی هم که در برابر تعرق مقاوم باشند دو مدل فیلیپس بیشتر توی ایران نیست که اونها هم کیفیت متوسطی دارند.
در کل خرید nxz-w273 با این شرایط از هز جهت به صرفه هست
اگر هم بخواین میتونید داخل نماینگیهای توی جمهوری دستگاه رو قبل ار خرید تست کنید.
موفق باشید.
printemps
19-04-2014, 22:27
سلام
انرژی سیستم یه مدل گذری دیدم ولی به نظرم اصلا کیفیت ساخت خوبی نداشت
در کل هر دو مارک درجه ی 2 هستند
ممنون
یعنی الان هیچ مارک و مدل خوب درجه یکی وجود نداره تو بازار؟ که تا حدی اون مواردی که گفتم رو شامل بشه؟ کیفیت ضبط و صدا و مدت زمان نگهداری شارژ و حافظه ش برام خیلی مهمتره
MatinCracker
19-04-2014, 22:50
سلام
مدلی که انتخاب کردین بهترین مدل برای ورزش هست
البته بستگی به ورزشتون هم داره ولی مدلهای دیگه به علت وجود کابل هدفون کم و بیش شما را ازار خواهند داد
ایپاد شافل هم دستگاه خوبیه و در مورد ظرفیت هم چون قراره فقط توش اهنگ باشه به راحتی میتونید 400 تا اهنگ توش بریزین که مقدار قابل توجهیه
سری سونی هم خوبه ول وقتی پلیر رو خریدید باید جدا پول برای تهیه ی هدفون هم بدید
و هدفونهایی هم که در برابر تعرق مقاوم باشند دو مدل فیلیپس بیشتر توی ایران نیست که اونها هم کیفیت متوسطی دارند.
در کل خرید nxz-w273 با این شرایط از هز جهت به صرفه هست
اگر هم بخواین میتونید داخل نماینگیهای توی جمهوری دستگاه رو قبل ار خرید تست کنید.
موفق باشید.
ممنون از راهنماییتون.
در یررسی ها چشمم به آیپاد تاچ نانو نسل هفتم افتاد. آیا ارزش داره ۲۰۰ تومان به بودجه ام اضافه کنم و اینو بگیرم ؟ قضیه ی قابلیت Nike+ چیه ؟ آیا به هزینه ی جداگانه نیاز داره ؟
مرسی
MatinCracker
25-04-2014, 01:57
رفتم از نزدیک NWZ-W273 رو تست کردم. کیفیت صدای خیلی جالبی نداشت. ظاهرا تمام هدفون های ضدآب این مشکلو دارن. :n27:
کسی از دوستان آیپاد نانو نسل 7 داره ؟ کیفیت پخش صداش چطوره ؟ در مقایسه با پلیرهای سونی ؟
Leon-117
29-04-2014, 20:45
سلام.دوستان تو تهرا نجایی هست mp3 player های SanDisk رو بفروشه؟ تعریفشو نرو خیلی شنیدم.
در کل بودجم تا 250 هست،تا این قیمت چه گزینه هایی برای خرید وجود داره؟ (کیفیت صدا و عمر باتری برام خیلی مهمن.......)
سلام.دوستان تو تهرا نجایی هست mp3 player های SanDisk رو بفروشه؟ تعریفشو نرو خیلی شنیدم.
در کل بودجم تا 250 هست،تا این قیمت چه گزینه هایی برای خرید وجود داره؟ (کیفیت صدا و عمر باتری برام خیلی مهمن.......)
ساندیسک دور از انتظاره پیدا کنی. سونی گزینه هایی تو این رده قیمت داره که شاید تو دیجی کالا بتونی ببینی.
با سلام. من یک mp3 player میخواهم که در ولوم های خیلی پایین، صدای نویز و هوا ... نداشته باشه و صدا را همچنان زلال و شفاف پخش کنه.
و فرکانس های مختلف را هم پوشش بدهد.
اگر حرفه ای هستید، میخواهم نسبت سیگنال به نویزش (SNR) خیلی بالا باشه، حتا اگه شده از آیپاد هم بیشتر.
و یه سوال دیگه اینکه بعضی ها میگن صدای دیسک سخت ipod classic را میشوند راسته؟ کسی تا بحال تجربه ش را داشته؟
ممنون
shervin_aleta
10-05-2014, 23:07
دوستان ممنون میشم در مورد آیپاد کلاسیک نظر بدید که برای خرید خوب هست!؟از نظر کیفیت دوام باطری و مشکلات صدای نویز و هارد نداره!؟
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
با سلام
پس از 27 صفحه مطالعه فروم
به سه برند Sony - Sansa - Cowon رسیدم
من خواهان یک پلیر تمام عیار هستم
و بیشتر سبک هایی که گوش میدم House - Trance - Electronic هستش و عمق بیس و ... واسم مهمه
قبلا آیپاد تاچ 4 داشتم اما اصلا منو راضی نمیکرد بیشتر به درد کلاسیک میخوره
با توجه به اینکه من امکان خرید از خارج کشور رو هم دارم
از اساتید میخوام بهترین گزینه رو واسم پیشنهاد بدن
بودجه = آزاد
metalhead_forever
18-05-2014, 21:35
با سلام
و بیشتر سبک هایی که گوش میدم House - Trance - Electronic هستش و عمق بیس و ... واسم مهمه
بودجه = آزاد
الان در حال حاضر iPod به خصوص نسل آخرش و Samsung Galaxy S3 و S4 و S5 پلیر ها رو احاطه کردن و وقعا" هم عالی هستن. دوران کووان یه جورایی به سر رسیده.
اگه کاربردت معمولیه بهتره به فکر یه هدفون خوب باشی تا پلیر در غیر اینصورت میتونی بری سراغ پلیر های حرفه ای مثل ibasso یا fiio و...
الان در حال حاضر iPod به خصوص نسل آخرش و Samsung Galaxy S3 و S4 و S5 پلیر ها رو احاطه کردن و وقعا" هم عالی هستن. دوران کووان یه جورایی به سر رسیده.
اگه کاربردت معمولیه بهتره به فکر یه هدفون خوب باشی تا پلیر در غیر اینصورت میتونی بری سراغ پلیر های حرفه ای مثل ibasso یا fiio و...
مرسی از راهنماییتون
hamidrezaj
24-05-2014, 14:47
سلام دوستان عزیز
یه اسپیکر یا پخش کننده خوب برای فضای باز میخوام که اسپیکرش خوب باشه و توی فضای باز صداش خوب و بلند باشه
نهایتا تا 100 تومن میخوام
انشاءالله سربلند باشید
majidadib
29-05-2014, 18:33
سلام خدمت اساتید
یه MP3 Player مخصوص باشگاه میخوام
الویت هام:
جمع و جور باشه و کوچیک
راحت به لباس گیر کنه
کیفیت داشته باشه
قیمت تا 200
ممنون از همگی
برای دختر می خوام
سلام دوستان عزیز
یه اسپیکر یا پخش کننده خوب برای فضای باز میخوام که اسپیکرش خوب باشه و توی فضای باز صداش خوب و بلند باشه
نهایتا تا 100 تومن میخوام
انشاءالله سربلند باشید
سلام
این اسپیکرها در این رده ی قیمتی معمولا از مارکهای متفرقه هستند
بهترین راه اینه که حظوری تست کنید
هر مدلی که صداش به نظرتون بهتر اومد خریداری کنید.
ضمن اینکه باتری حتما قابل تعویض باشه
و حتما با usb تا ولوم اخر تست کنید
چون بعضی از این اسپیکرها باتری هنگام کار با usb کم میاره
سلام خدمت اساتید
یه MP3 Player مخصوص باشگاه میخوام
الویت هام:
جمع و جور باشه و کوچیک
راحت به لباس گیر کنه
کیفیت داشته باشه
قیمت تا 200
ممنون از همگی
برای دختر می خوام
سلام
ipod shuffle همه ی این ویژگیهایی که میخواین رو داره
قیمت هم حدود 220
موفق باشید.
majidadib
03-06-2014, 08:31
\
سلام
ipod shuffle همه ی این ویژگیهایی که میخواین رو داره
قیمت هم حدود 220
موفق باشید.
ممنون از پاسختون
به نظرتون بین آیپاد شافل و
NWZ-B173 کدوم بهتره؟سپاس
88masuod
08-06-2014, 15:10
با سلام
بودجه = آزاد
سلام.من خودم قبلا clip+ و cowon j3 استفاده میکردم اما حالا موبایلا تو صدا خیلی پیشرفت کردن مخصوصا پرچم دارای htc و iphone 4 به بعد.مقایسه اونcowon و sansa با مثلا htc one زمین تا آسمونه.یا آیفون 5s .همه جوره موبایل سرتره .یادمه اولین بار صدای باتر فلای اچ تی سی رو شنیدم باورم نشد
فکر میکردم توش یه آمپ گنده گذاشتن . دو ساله که پلیر استفاده نکردم.
^^^
البته الأن دنیای پلیرها تازه واردهایی داره به خودش میبینه که باعث شده دوباره خیلی ها رو به فکر پلیر های پرتابل بندازه.
درسته که دوران پلیرهایی مثل کوون و سانسا و ... برای دارندگان اسمارت فون ها حدود 3 ساله به پایان رسیده ولی برای کسانی که هنوز می خوان یک قدم دیگه توی دنیای صدای پرتابل بردارن، پلیرهای جدیدی اومدن که واقعاً برترن. البته باز هم اختلافشون خیلی خیلی نیست با همون اسمارت فون های مطرح، و لی قابل درکه. حالا من خودم 10 روزی می شه که فیو x5 رو دارم استفاده می کنم و واقعاً راضیم. انشالله یک ریویویی ازش میزارم به زودی. همینجا از فرصت استفاده کنم و مروری کنیم روی بعضی مطالب قدیمی مخصوصاً برای دوستانی که جدیدتر اومدن توی جمع ما.
ما همیشه از اهمیت فاکتورهای مختلف در کیفیت صدا حرف زدیم و بر اون اساس یک چنین اولویت بندی رو داشتیم:
1- "کیفیت آهنگ" مهمترینه. کیفیت آهنگ به معنی این نیست که فرمت آهنگ صرفاً از فرمت های لاسلس مثل فلک (flac) باشه. بلکه منظور اینه که علاوه بر فلک (یا mp3 320) بودن، کیفیت ضبط و مسترینگ خوبی داشته باشه.
2- هدفون دومین عنصر مهمه. توی هدفون دو نکته بسیار مهم هستن. مهمترین نکته اینه که سبک صدای هدفون با سبک صدای مورد علاقه فرد یکی باشه. و دومین نکته اینکه کیفیت صدای اون هدفون، بهترین کیفیت ممکن توی اون سبک صدای مورد علاقه فرد باشه.
3- سومین عامل کلیدی در کیفیت صدا، پلیر شما هستش. خود این قسمت، در اولین تقسیم کردن، شامل دو جزء می شه (آمپ و دک). جزء مهمتر آمپ هستش و بعد از دک. خوشبختانه با پیشرفت های بسیار دنیای دیجیتال توی این چند سال اخیر و به خصوص در 5 سال اخیر، شما می تونید با داشتن یک اسمارت فون یا یک پلیر 50 دلاری (سانسا زیپ) برای بسیاری کاربردهای معمولی این قسمت رو پوشش بدین.
printemps
08-06-2014, 19:19
جناب rave-87 میشه لطفا از نظر کیفیت ضبط و قدرت باتری هم صحبت کنید؟
شما این فیو رو از کجا تهیه کردید؟ ایا فروشگاه و بورسی هست که بشه بهش مراجعه کرد و درباره مدلهای موجود اطلاعات گرفت؟
متاسفانه من از اونموقع که اینجا پست گذاشتم تا الان جواب و راهنمایی درستی که بتونه کمکم کنه و مدلی رو از بین مدلهای موجود دربازار انتخاب کنم ندیدم و همچنان دربازار بین مدلهای جدیدی که هیچ کجا صحبتی از کیفیتشون نشده و جای خالی مدلهایی که کیفیتهای برتر بودن ولی الان دیگه تو بازار پیدا نمیشه سردرگمم.
من اینجارو برای راهنمایی انتخاب کرده بودم و خیلی هم انتظار کشیدم ولی متاسفانه نمیدونم از بی اطلاعیه یا اینکه واقعا ناظران و کاربران فعال این بخش براشون اهمیتی نداره که جوابگو باشن و خوب راهنمایی کنن.
من واقعا به یه پلیر خوب که قابلیت ضبط خوبی هم داشته باشه نیاز دارم. قبلا هم دوبار تو پستهام تمام موارد مد نظرم رو لیست کردم تا کوتاهی از من نباشه ولی خب همچنان بیجواب موندم
تو بازار هم که میریم همه مارکهای متفرقه مارشال، و انرژی سیستم و ... است که من هیچ کجا از کیفیتشون چیزی نشنیدم جز از خود فروشنده هاش!! تو نت هم که میگردی مدلهای خوب معروف همه با لیبل موجود نیست مزین شده و من نمیدونم واقعا الان اصلا فروشگاهی هست که مدلهای خوب بفروشه و ایا اصلا دیگه جایی هست که حکم بورس باشه بشه بهش مراجعه کرد یا نه.
کاش کاربران فعال و مدیران این بخش با دلسوزی بیشتری اعضارو راهنمایی میکردن. زیر اسامی نصف کاربران فعال اینجا کاربر فعال بخش mp3 نوشته ولی مدتها میگذره تا شاید یک نفر پیدا بشه بعد کلی پست به یکیشون یه جواب مختصری بده و بره تا ..... دوباره کلی پست بخوره و باز فقط یکی دیگه بیاد و به یه پست جواب بده. ببخشید ولی من واقعا گله مندم از بی توجهی به این بخش. نمیدونم اعضای فعال این بخش قبلا عنوان گرفتن و دیگه الان اطلاعی از برندها و مدلها ندارن که اینطوره یا حوصله جواب دادن و راهنمایی کردن ندارن. ولی درهرحال کاش اگه خودتون نمیدونید حداقل بگید نمیدونید یا بگید کجا میشه رفت و اطلاعات گرفت که اینطوری بلاتکلیف و سردرگم نمونیم اگرم دلیل دیگه ای داره که هیچ.
پ ن : قصد بی احترامی به کسی رو نداشتم و ندارم ولی حرفایی بود که تو دلم بود و میخواستم مطرح کنم. هرچند شاید از این حرفها هم بیتفاوت عبور بشه.
farid123
09-06-2014, 14:10
جناب rave-87 میشه لطفا از نظر کیفیت ضبط و قدرت باتری هم صحبت کنید؟
شما این فیو رو از کجا تهیه کردید؟ ایا فروشگاه و بورسی هست که بشه بهش مراجعه کرد و درباره مدلهای موجود اطلاعات گرفت؟
متاسفانه من از اونموقع که اینجا پست گذاشتم تا الان جواب و راهنمایی درستی که بتونه کمکم کنه و مدلی رو از بین مدلهای موجود دربازار انتخاب کنم ندیدم و همچنان دربازار بین مدلهای جدیدی که هیچ کجا صحبتی از کیفیتشون نشده و جای خالی مدلهایی که کیفیتهای برتر بودن ولی الان دیگه تو بازار پیدا نمیشه سردرگمم.
من اینجارو برای راهنمایی انتخاب کرده بودم و خیلی هم انتظار کشیدم ولی متاسفانه نمیدونم از بی اطلاعیه یا اینکه واقعا ناظران و کاربران فعال این بخش براشون اهمیتی نداره که جوابگو باشن و خوب راهنمایی کنن.
من واقعا به یه پلیر خوب که قابلیت ضبط خوبی هم داشته باشه نیاز دارم. قبلا هم دوبار تو پستهام تمام موارد مد نظرم رو لیست کردم تا کوتاهی از من نباشه ولی خب همچنان بیجواب موندم
تو بازار هم که میریم همه مارکهای متفرقه مارشال، و انرژی سیستم و ... است که من هیچ کجا از کیفیتشون چیزی نشنیدم جز از خود فروشنده هاش!! تو نت هم که میگردی مدلهای خوب معروف همه با لیبل موجود نیست مزین شده و من نمیدونم واقعا الان اصلا فروشگاهی هست که مدلهای خوب بفروشه و ایا اصلا دیگه جایی هست که حکم بورس باشه بشه بهش مراجعه کرد یا نه.
کاش کاربران فعال و مدیران این بخش با دلسوزی بیشتری اعضارو راهنمایی میکردن. زیر اسامی نصف کاربران فعال اینجا کاربر فعال بخش mp3 نوشته ولی مدتها میگذره تا شاید یک نفر پیدا بشه بعد کلی پست به یکیشون یه جواب مختصری بده و بره تا ..... دوباره کلی پست بخوره و باز فقط یکی دیگه بیاد و به یه پست جواب بده. ببخشید ولی من واقعا گله مندم از بی توجهی به این بخش. نمیدونم اعضای فعال این بخش قبلا عنوان گرفتن و دیگه الان اطلاعی از برندها و مدلها ندارن که اینطوره یا حوصله جواب دادن و راهنمایی کردن ندارن. ولی درهرحال کاش اگه خودتون نمیدونید حداقل بگید نمیدونید یا بگید کجا میشه رفت و اطلاعات گرفت که اینطوری بلاتکلیف و سردرگم نمونیم اگرم دلیل دیگه ای داره که هیچ.
پ ن : قصد بی احترامی به کسی رو نداشتم و ندارم ولی حرفایی بود که تو دلم بود و میخواستم مطرح کنم. هرچند شاید از این حرفها هم بیتفاوت عبور بشه.
متاسفانه مدل های متنوع پلیر (DAP:digital audio player) تو بازار ایران موجود نیست.من هم مثل شما دنبال خرید بودم اما چیز خیلی مناسبی پیدا نکردم جز چند تا مدل سونی که به نسبت قیمت امکانات چندانی ندارند و به نظرم با چیزهایی که اساتید این فروم همیشه راهنمایی کردن ارتقا هدفون و استفاده از گوشی های میان رده یا بالاتر اندرویدی به صرفه تر باشه.اما اگر خواهان کیفیت صدای بالاتر و امکانات بیشتر هستید FIIO X3 و یا مدل جدیدترش X5 گزینه های خوبی هستند نمایندگیش هم اگر اشتباه نکنم نامداران هست.
printemps
09-06-2014, 18:26
متاسفانه مدل های متنوع پلیر (DAP:digital audio player) تو بازار ایران موجود نیست.من هم مثل شما دنبال خرید بودم اما چیز خیلی مناسبی پیدا نکردم جز چند تا مدل سونی که به نسبت قیمت امکانات چندانی ندارند و به نظرم با چیزهایی که اساتید این فروم همیشه راهنمایی کردن ارتقا هدفون و استفاده از گوشی های میان رده یا بالاتر اندرویدی به صرفه تر باشه.اما اگر خواهان کیفیت صدای بالاتر و امکانات بیشتر هستید FIIO X3 و یا مدل جدیدترش X5 گزینه های خوبی هستند نمایندگیش هم اگر اشتباه نکنم نامداران هست.
مرسی از جوابتون
ولی مشکلی که هست اینه که باتری گوشیها خیلی زود خالی میشه که اصلا مناسب گوش کردن زیاد اهنگ یا ضبط طولانی صدا نیست.
گوشی خود من همینجوری با یه استفاده معمولی یک روزو نیم دووم میاره حالا اگه بخوام مدام اهنگ گوش کنم یا ضبط صدا کنم دیگه هیچی هرنصف روز باید بزنم به شارژ و خب این اصلا مناسب نیست.
من نگاه کردم چند صفحه قبل رو.واقعیت اینه که یکی از دوستان جواب داده بودن. خب به هرحال همونطور که گفتید اون مدل ها توی ایران موجود نیستن دیگه و بجاشون پر شده از مدل های متفرقه. این هم به هر حال اضافه کنید به دیگر ویژگی های وطن.فعلا از برند ترنسند توی ایران موجوده که در مقابل برندهای متفرقه خب قابل اعتماد تره.کیفیت ضبطش بدک نیست. ولی من مقایسه مستقیم نکردم.پلیرهایی مثل فیو، بیشتر بهینه شدن برای پخش آهنگ. برای همین قابلیت ضبط صدا و پخش کلیپ ندارن اصلا. باطریشون خوبه به نظر من.کیفیت صدا هم خب کاملا برتره. ولی بستگی به هدفون و کیفیت آهنگتون خیلی داره.
farid123
14-06-2014, 13:01
مرسی از جوابتون
ولی مشکلی که هست اینه که باتری گوشیها خیلی زود خالی میشه که اصلا مناسب گوش کردن زیاد اهنگ یا ضبط طولانی صدا نیست.
گوشی خود من همینجوری با یه استفاده معمولی یک روزو نیم دووم میاره حالا اگه بخوام مدام اهنگ گوش کنم یا ضبط صدا کنم دیگه هیچی هرنصف روز باید بزنم به شارژ و خب این اصلا مناسب نیست.
چند روز پیش تو ولیعصر پلیر philips Gogear Muse -16gb را دیدم قیمتش هم حدود 350 هزار تومان هست.چند تا ریویو هم که ازش دیدم مثبت
بود .پخش فرمت های lossless در کنار قابلیت افزایش حافظه( هر چند حافظه خودش هم کافیه) و....کیفیت ضبطش هم بد نیست اینطور که خوندم.شاید خیلی ایده آل نباشه اما به نظرم از برندهای متفرقه بهتره.
88masuod
15-06-2014, 19:56
سلام بر دوستان خصوصا rave-87 عزیز
در مورد کیفیت رکورد و مسترینگ سوای از بیت ریت و فرمت آهنگ کاملا باهاتون موافقم .اختلافشم میشه راحت بین موسیقی چند سال قبل و آهنگای با رکورد امروزی متوجه شد.راستی چند روزه منتظر نقدتون {قبلش بگم تبریک}از fiio x5 هستم.
سلام بر دوستان خصوصا rave-87 عزیز
در مورد کیفیت رکورد و مسترینگ سوای از بیت ریت و فرمت آهنگ کاملا باهاتون موافقم .اختلافشم میشه راحت بین موسیقی چند سال قبل و آهنگای با رکورد امروزی متوجه شد.راستی چند روزه منتظر نقدتون {قبلش بگم تبریک}از fiio x5 هستم.
سلام
ممنون
راستیتش کلاً من مقداری تنبل شدم و حال و حوصله ریویو نوشتن رو ندارم. البته حتماً اینکار رو می کنم. ولی یکی از علت هایی که دست نگه داشتم، این بود که دوست داشتم توانایی درایو کردن هدفون های امپدانس بالا رو باهاش امتحان می کردم. که فعلاً اون هدفونی که مد نظرم بود دستم نرسید. از طرف دیگه دوست داشتم یکسری فایل DSD رو هم باهاش امتحان کنم.
به هر حال سعی می کنم ریویو رو شروع کنم و هرکدوم از قسمت ها رو اگر فعلاً نیمه کاره موند. در آینده اضافه کنم.
فعلاً به عنوان یکسری کامنت کوتاه، یکسری نظرات می دم که امیدوارم در حد مقدماتی کمک کنه دوستان رو.
از لحاظ سبک صدا، باید بگم که مقداری صدای تیره تری به نسبت آیپاد تاچ و سامسونگ گلکسی اس 4 (با پلیر دیفالت) داره
از لحاظ سبک ارائه مطلب، x5 مثل اس 4 و آیتاچ صدا رو توی صورتتون پرتاب نمیکنه. البته بعضاً این وضعیت توی پلیرهای ارزون قیمت همراه میشه با گرفتگی صدا. ولی x5 با وجود اینکه صداش مقدار کمی تیره هست، ولی به هیچ وجه گرفته نیست.
من شخصا برای اولین بار مفهوم سیاه بودن پس زمینه رو توی این پلیر درک کردم. واقعاً مفهومیه که توضیح دادنش سخته. ولی در این حد بگم که تا حالا موزیکهام رو با این مقدار کم دیستورشن گوش نداده بودم. شما دقیقاً احساس می کنید صدای سازها داره توی فضایی منتشر می شه که هیچ چیز دیگه ایی توی اون فضا جریان نداره.
از لحاظ تفکیک سازها، در بالاترین سطحیه که من تا حالا شنیدم. همونطور که قبلاً گفتم، پلیرهایی مثل آیپاد تاچ و سامسونگ گلکسی اس 4 صدا رو توی صورتتون می زنن. ولی x5 به قول اونوری ها بیشتر laid back هست و در عین حال، سازها رو در صورت نیاز در سطوح مختلف و مکان های قرار میده.
از لحاظ رابط کاربری واقعاً بدون ایراد بوده برای من.
به عنوان دک/آمپ با کامپیوتر کار می کنه.
خروجی لاین اوت (قبل از آمپ) و کواکسیال دیجیتال (قبل از دک) داره.
انواع کابل و لوازم جانبی توی جعبش هست.
2 تا جای رم داره که هرکدوم در حال حاضر تا رم 125 گیگ رو جواب می دن.
در نهایت با وجود قیمت 350 دلاری، با قیمت خیلی مناسبی داره به فروش میره (یک میلیون تومان) و گارانتی معتبری داره (نامداران).
نکته بسیار مهمی که باید بهش اشاره کنم، دوباره همون رده بندی اهمیت عوامل مختلف در صدا هست که صفحه قبل بهش اشاره کردم. با وجود اینکه آهنگ هام همشون فرمتشون فلک بود و هدفون بنده هم وستون 4r بود اما باید بگم که آهنگ های بسیاری بودن که من باهاشون تفاوتی بین x5 با پلیرهای قبلیم نمی دیدم. یا حتی به دلیل سبک صدای این پلیر، توی بعضی آهنگ ها، پلیرهای قبلی رو تا حدی ترجیح می دادم. پس دوستان وقتی می خوان به خرید این محصول فکر کنن، حتماً به چند تا مطلب دقت کنن:
1- آیا کیفیت آهنگهاشون (بیت ریت، کیفیت ضبط، کیفیت مسترینگ) در بالاترین حد هست؟
2- آیا هدفون لااقل بالای 100 دلار دارن؟
3- سبک صدای هدفونشون و پلیر فعلیشون چطوره براشون ؟
انشالله بعداً به صورت کاملتر در موردش می نویسم.
printemps
15-06-2014, 23:29
دوستان ضبطهای خبرنگاری قابلیت پخش با ایرفون هم دارن؟
نظرتون درباره اینها چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1
باتری قابل شارز با USB و شارژر دارن؟
از برند سونی زیاد خوشم نمیاد لندر چطوره؟
اینها بهتره یا فیلیپسی که دوستمون گفت؟
دوستان ضبطهای خبرنگاری قابلیت پخش با ایرفون هم دارن؟
نظرتون درباره اینها چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=1
باتری قابل شارز با USB و شارژر دارن؟
از برند سونی زیاد خوشم نمیاد لندر چطوره؟
اینها بهتره یا فیلیپسی که دوستمون گفت؟
اون ضبط سونی که گذاشتید، همونطور که توی مشخصاتش نوشته، خروجی مینی برای هدفون داره. پس اگر اون رو تهیه کنید، باید یدونه آداپتور کوچیک هم تهیه کنید.
اون لندر رو من تا حالا نشنیده بودم اسمش رو، توی گوگل سرچ می کنم اسمش رو. بیشتر صفحه های فارسی میاره.
اون پلیر سونی، احتمالاً قابلیت ضبط نداره.
اگر اولویتتون با ضبط هست، خب همون ضبط خبرنگاری سونی رو بگیرید. رم میکرو اس دی می خوره. باطری قلمی می خوره. ولی شارژر نداره احتمالاً.
madara sama
19-06-2014, 16:21
سلام خدمت دوستان گل و زحمت کش عزیزان چند سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید برای هدفون
Shure se215 و فرمت flac پلیر کوون d3 مناسبه یا یکی از مدل های سونی؟ سانسا و ایریور چطور؟ گوشی HTC one m8 چطور؟ یا Xperia z2 ؟؟ ممنون میشم از پاسختون
سلام خدمت دوستان گل و زحمت کش عزیزان چند سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید برای هدفون
Shure se215 و فرمت flac پلیر کوون d3 مناسبه یا یکی از مدل های سونی؟ سانسا و ایریور چطور؟ گوشی HTC one m8 چطور؟ یا Xperia z2 ؟؟ ممنون میشم از پاسختون
از لحاظ کیفیت بخواین، فرق خاصی ندارن خب. همشون خوبن. من باشم سانسا رو برمیدارم. مگر اینکه قصدتون خرید یکی از اون اسمارت فون هایی باشه که اشاره کردید.
meisam317
26-06-2014, 02:39
سلام ، کیفیت و وضوح پخش صدا ضبط های خبرنگاری مثل سونی 412خیلی پایین نیست ؟ کلا در چه سطحی هستش ؟
چون یکی بود میگفت در سطح گوشی 100 تومنی نوکیا هستش :n04:
سلام دوستان من یه ضبط خبر نگاری می خوام که سر کلاس صدای استاد رو ضبط کنم..
این مدل مد نظرم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یه مدل jxd [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هم تو اینترنت دیدم که اصلا در موردش چیزی نشنیدم و قیمتش خیلی پایین تر از اینه و امکانات بیشتری هم داره نظر شما چیه اصلا jxd کجاییه و کسی از دوستا از نزدیک دیده این دستگاه رو ممنون می شم که نظرتون رو بزارید..
farnaznazi
05-07-2014, 19:17
بچه ها من میخواهم یک موزیک پلیر بخرم که ظرفیت بالا داشته باشه و 10 هزار تا آهنگ بشه توش ذخیره کرد ، میشه به من بگید کدوم مارک را باید بخرم آیا 18 گیگ حافظه یا بیشتر باید بخرم ؟؟؟؟ :n13:
amin_947
06-07-2014, 07:39
حجم هر آهنگ رو اگه میانگین 5 مگ بگیریم ظرفیتی حدود 50000 مگ یا چیزی حول و حوش 50 گیگ لازم دارید برای 10000 تا آهنگ. مارک هم بستگی به بودجه تون داره. اپل گرینه فوق العاده ای است اگر محدودیت مالی ندارید
farnaznazi
07-07-2014, 14:39
مرسی :n01:
88masuod
07-07-2014, 22:07
ممنون از rave عزیز بابت وقتی که به ما دادن fiio x5 .مفیدو کاربردی
دوستان تجربه ای یا مطلبی و یا رویو درباره صدای HTC one m8 نسبت به نسل قبل و یا مقایسه با iPhone 5s تو بحث موزیک دارن عنوان کنن ممنون میشم.
یا مثل این لینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از rave عزیز بابت وقتی که به ما دادن fiio x5 .مفیدو کاربردی
دوستان تجربه ای یا مطلبی و یا رویو درباره صدای HTC one m8 نسبت به نسل قبل و یا مقایسه با iPhone 5s تو بحث موزیک دارن عنوان کنن ممنون میشم.
یا مثل این لینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بشه، دوست دارم با modi مقایسش کنم و همچنین با vali.
توی gsmarena گوشی های معروف رو تست صداشون رو میزنه. نتایجش هم قابل اعتماده. ولی من کلاً به این چیزها اعتقادم رو از دست دادم مقداری. مثلاً شما وقتی پاسخ فرکانسی خیلی پلیرها رو نگاه می کنین، اکثراً فلت هستن با دیستورشنی که فرای قابلیت های شنوایی انسان هستش. ولی وقتی باهاشون آهنگ گوش میدین، یهو می بینین یکیشون گرمه، اونیکی سرده، اونیکی تیرست و ...
alidanger_202
10-07-2014, 09:38
سلام دوستان
من قصد خرید یک ضبط کننده ی صدا (voice recorder ) رو دارم که قیمتش نهایتا 400 تومن باشه یا کمی بالاتر
این دستگاه رو برای ضبط صدای استاد حد اکثر ار فاصله 2 متری میخواستم (میزارم روی میز ) یعنی نیازی ندارم که صدا رو از فاصله ی 50 و 100 متری بگیره ولی حافظه ی داخلی زیاد و شاژ 5-6 ساعته و کیفیت صدا ی بالا برام خیلی مهم . اگه لطف کنید مدل و حدود قیمت رو بزارید ممنون میشم اگه ممکنه هرچه سریع تر راهنمایی کنید چون میخوام همین امروز بخرم
لطفا پیشنهاد MP3 با قابلیت ضبط صدا رو ندید !
با تشکر از همه
این مدل مد نظرم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یه مدل jxd [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هم تو اینترنت دیدم که اصلا در موردش چیزی نشنیدم و قیمتش خیلی پایین تر از اینه و امکانات بیشتری هم داره نظر شما چیه اصلا jxd کجاییه و کسی از دوستا از نزدیک دیده این دستگاه رو ممنون می شم که نظرتون رو بزارید..
ک نیست جواب منو بده ؟؟؟
سلام دوستان
من قصد خرید یک ضبط کننده ی صدا (voice recorder ) رو دارم که قیمتش نهایتا 400 تومن باشه یا کمی بالاتر
این دستگاه رو برای ضبط صدای استاد حد اکثر ار فاصله 2 متری میخواستم (میزارم روی میز ) یعنی نیازی ندارم که صدا رو از فاصله ی 50 و 100 متری بگیره ولی حافظه ی داخلی زیاد و شاژ 5-6 ساعته و کیفیت صدا ی بالا برام خیلی مهم . اگه لطف کنید مدل و حدود قیمت رو بزارید ممنون میشم اگه ممکنه هرچه سریع تر راهنمایی کنید چون میخوام همین امروز بخرم
با تشکر از همه
من شخصاً دیدم دوستان رو که از برند سونی توی ضبط خبرنگاری استفاده کردند و سال هاست که راضین. خرید ضبط خبرنگاری مثل هدفون خیلی سخت نیست. خودتون رو خیلی اذیت نکنین. قدیم ها یکسری برندهای معروف دیگه هم توی ایران بودن که فکر نمی کنم دیگه وجود داشته باشن، ولی توی این محدوده قیمت، من همین سونی ها رو توصیه می کنم.
meisam317
11-07-2014, 22:05
من شخصاً دیدم دوستان رو که از برند سونی توی ضبط خبرنگاری استفاده کردند و سال هاست که راضین. خرید ضبط خبرنگاری مثل هدفون خیلی سخت نیست. خودتون رو خیلی اذیت نکنین. قدیم ها یکسری برندهای معروف دیگه هم توی ایران بودن که فکر نمی کنم دیگه وجود داشته باشن، ولی توی این محدوده قیمت، من همین سونی ها رو توصیه می کنم.
سلام دوستان
با تشکر از همه
کاملا تایید میشه . من ریکوردر سونی AX-412F (از PX-333 بهتره )خریدم خیلی خوبه و کاملا ازش راضیم . کیفیت صدای ضبط شده عالیه امکانتش هم خوبه ، باطری هم خوب نگه میداره
مشکل خاصی نداره و به همه مدلهای مختلف سونی رو پشنهاد میکنم .
Mohammad
12-07-2014, 13:31
از دوستان کسی آمار فیلیپس DVT5500 رو داره؟ همچنین سونی TX-50؟ منظور تجربه کار کردن، ایرادات و مشکلات و ... هست. چندتا بررسی از هر کدوم خوندم.
ممنون.
alidanger_202
13-07-2014, 11:52
با تشکر از همه ی دوستان
من همون مدل px333 سونی رو گرفتم و تنها مشکلی که داره اینه که نویز گیر خوبی نیست ولی تمام کارایی ها ای رو که میخواستم جواب میده
ممنون از راهنمایی های همگی
دوست داشتم توانایی درایو کردن هدفون های امپدانس بالا رو باهاش امتحان می کردم. که فعلاً اون هدفونی که مد نظرم بود دستم نرسید. از طرف دیگه دوست داشتم یکسری فایل DSD رو هم باهاش امتحان کنم ..
سلام.
اول اینکه خیلی مبارکه (البته با تاخیر)
بعدش اینکه فکر میکنم اون درجه از بلندی و کیفیت صدا(در محدوده بیس) برای درایو کردن هدونهای با امپدانس بالا رو -اگر نگم نداره شاید بی انصافی باشه -ولی میتونم بگم نه با رقابت با یه آمپ جداگانه.این تست رو با dt880 250 گرفتم و متوجه شدم بیس میتونه پر جزییات و عمیق تر باشه.همینطور بلندی صدا که اونقدر که باید صدارو تو این هدفون بلند نکرد جوری که آدم بخواد ولوم رو به وضع متعادل کاهش بده.یعنی حد نهایی بین ولوم 120 تا 110 توی گین بالا صدا خودش رو نشون میده.ولی وقتی e12 رو بهش وصل کردم صدا یه چیز دیگه شد.هرچند جای تعجب نیست که آمپ داخلی e12 در مقایسه واقعا قویه.در مورد dsd باید بگم برا من یه تجربه کاملا متفاوت بود .کیفیت این پلیر تو پخش این فرمت در یک کلام بینظیره.من متاسفانه با حجم معدودی که از این فرمت ها دارم که عموما سمپل هستند و رایگان برای تبلیغ فروش، آرزو میکردم که تمام فرمت هایی که تو پلیر دارم چه lossy و چه lossless رو فقط با فایلهای DSD و فرمتهای اون جایگزین کنم که البته به خاطر گرون بودن این فرمت ها و پخش نکردن عمده انها توسط سایت های دانلود رایگان فعلا باید منتظر بود.
با سلام. دوستان میدونم که باید اول پستا رو بخونم و جواب سوالامو پیدا کنم. ولی باور کنید وقتم خیلی کمه به علاوه اینکه اینقد تعداد پستا زیاده که آدم سردرگم میشه. اگه لطف کنید کمکک کمید ممنون میشم.
مم یه بودجه ۵۰۰ تا ۶۰۰ تومنی دارم. اول میخواستم بی سیم بگسرم ولی الان خیلی سردرگمم. کار درستیه بی سیم بگیرم یا به نظرتون همون با سیم بگیرم. با توجه به اینکه نود درصد اجناس فیکه من چی بگیرم؟ من اکثرا هنگام راه رفتن آهنگ گوش میدم پس بی سیم برام خیلی بهتره ولی موندم اگه با سیم بگیرم از نظر کیفیت چه قد متفاوته. با تشکر فراوان.
سلام.
اول اینکه خیلی مبارکه (البته با تاخیر)
بعدش اینکه فکر میکنم اون درجه از بلندی و کیفیت صدا(در محدوده بیس) برای درایو کردن هدونهای با امپدانس بالا رو -اگر نگم نداره شاید بی انصافی باشه -ولی میتونم بگم نه با رقابت با یه آمپ جداگانه.این تست رو با dt880 250 گرفتم و متوجه شدم بیس میتونه پر جزییات و عمیق تر باشه.همینطور بلندی صدا که اونقدر که باید صدارو تو این هدفون بلند نکرد جوری که آدم بخواد ولوم رو به وضع متعادل کاهش بده.یعنی حد نهایی بین ولوم 120 تا 110 توی گین بالا صدا خودش رو نشون میده.ولی وقتی e12 رو بهش وصل کردم صدا یه چیز دیگه شد.هرچند جای تعجب نیست که آمپ داخلی e12 در مقایسه واقعا قویه.در مورد dsd باید بگم برا من یه تجربه کاملا متفاوت بود .کیفیت این پلیر تو پخش این فرمت در یک کلام بینظیره.من متاسفانه با حجم معدودی که از این فرمت ها دارم که عموما سمپل هستند و رایگان برای تبلیغ فروش، آرزو میکردم که تمام فرمت هایی که تو پلیر دارم چه lossy و چه lossless رو فقط با فایلهای DSD و فرمتهای اون جایگزین کنم که البته به خاطر گرون بودن این فرمت ها و پخش نکردن عمده انها توسط سایت های دانلود رایگان فعلا باید منتظر بود.
سلام
ببخشید برای دیرکرد. الأن تازه دیدم.
راستیتش اتفاقاً دقیقاً می خوام با dt800 250 استفاده کنم ببینم چطوریه (یعنی می خواستم z1000 رو بفروشم و dt880 بگیرم) که تا حالا نشده البته. شما در هنگاه اتصال dt880 اکولایزر x5 در چه حالتی بود؟
راستیتش بحث بین تفاوت واقعی و قابل لمس dsd با 16/44100 بحث جا افتاده ایی توی اونور هستش و من خودم هنوز تست نکردم. اتفاقاً چند وقت پیش یک سایتی پیدا کرده بودم که یکسری فایل های dsd و flac های بیت ریت بالا رو به عنوان نمونه گذاشته بود. چون حجمشون بالا بود و من نمی تونستم دانلود کنم، به برادر flipp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیشنهاد دادم اگر می تونن دانلود کنن تا دفعه بعد که با دوستان دور هم جمع شدیم، فایل ها رو به همدیگه بدیم تا همه دوستان تست کنن. شما که چند تا فایل داری، اون ها رو به فلک 16/44100 تبدیل کن و بعد با dsd شون مقایسه کن، ببین تفاوت قابل توجهی برات دارن؟
سلام
ببخشید برای دیرکرد. الأن تازه دیدم.
راستیتش اتفاقاً دقیقاً می خوام با dt800 250 استفاده کنم ببینم چطوریه (یعنی می خواستم z1000 رو بفروشم و dt880 بگیرم) که تا حالا نشده البته. شما در هنگاه اتصال dt880 اکولایزر x5 در چه حالتی بود؟
راستیتش بحث بین تفاوت واقعی و قابل لمس dsd با 16/44100 بحث جا افتاده ایی توی اونور هستش و من خودم هنوز تست نکردم. اتفاقاً چند وقت پیش یک سایتی پیدا کرده بودم که یکسری فایل های dsd و flac های بیت ریت بالا رو به عنوان نمونه گذاشته بود. چون حجمشون بالا بود و من نمی تونستم دانلود کنم، به برادر flipp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیشنهاد دادم اگر می تونن دانلود کنن تا دفعه بعد که با دوستان دور هم جمع شدیم، فایل ها رو به همدیگه بدیم تا همه دوستان تست کنن. شما که چند تا فایل داری، اون ها رو به فلک 16/44100 تبدیل کن و بعد با dsd شون مقایسه کن، ببین تفاوت قابل توجهی برات دارن؟
سلام
نمیدونم چرا z1000 اون انتظاری که ازش میرفت رو برآورده نکرد فک میکنم اگه پولشو جمع میکردم یه چیز خاصی می گرفتم که نزدیک سبک ex1000 برام باشه ولی نشد به هر حال dt880 ام البته در حد انتظار بود و برای سبکهای مختلفی به کار میاد ولی چون هی وسوسه صدایی-باز هم بهتر- به جون آدم می افته این میشه که هیچ کدوم اونجوری که باید به نظر نمیرسند شاید D:
یه چیزه عجیب تو این پلیر اکولایزرشه.نمیدونم چرا وقتی توی حالت Normal یا off (تو ورژن های بالاتر)هستش مقدار شفافیت صدا و به عبارت دیگه فلت بودن صدا اینقدر چشمگیره که هر کاری بکنی این میزان رو نمیشه تو حالتهای پیش فرض و تنظیم دستی بهش رسید(حداقل من نتونستم).به نظرم حالت نرمال این پلیر به لحاظ بیس و تریبل و بلندی صدا بهترین حالت تنظیمی برای هدفونهای dt880 z1000 ex1000 s4 که تست کردم بود.من ملاک اصلی رو شفافیت و تریبل این پلیر درنظر گرفم که تو هیچ حالتی این مقدار باز بودن صدا وشنیدن حداکثر جزییات رو حس نکردم.البته شاید باید بیشتر دقیق می شدم امابه نظرم حالت نرمال بهتره.نمی دونم شاید تو اون لحظه اولی که یه کار ازشوستا کویچ dsdرو گوش کردم کهخیلی به وجد اومدم و احساس کردم با تراکهای فلک کلاسیک که شنیده بودم خیلی فاصله داره.حالا به قول شما بهتره که دو فرمت یک تراک رو با هم تست و مقایسه کرد.
سلام
نمیدونم چرا z1000 اون انتظاری که ازش میرفت رو برآورده نکرد فک میکنم اگه پولشو جمع میکردم یه چیز خاصی می گرفتم که نزدیک سبک ex1000 برام باشه ولی نشد به هر حال dt880 ام البته در حد انتظار بود و برای سبکهای مختلفی به کار میاد ولی چون هی وسوسه صدایی-باز هم بهتر- به جون آدم می افته این میشه که هیچ کدوم اونجوری که باید به نظر نمیرسند شاید D:
یه چیزه عجیب تو این پلیر اکولایزرشه.نمیدونم چرا وقتی توی حالت Normal یا off (تو ورژن های بالاتر)هستش مقدار شفافیت صدا و به عبارت دیگه فلت بودن صدا اینقدر چشمگیره که هر کاری بکنی این میزان رو نمیشه تو حالتهای پیش فرض و تنظیم دستی بهش رسید(حداقل من نتونستم).به نظرم حالت نرمال این پلیر به لحاظ بیس و تریبل و بلندی صدا بهترین حالت تنظیمی برای هدفونهای dt880 z1000 ex1000 s4 که تست کردم بود.من ملاک اصلی رو شفافیت و تریبل این پلیر درنظر گرفم که تو هیچ حالتی این مقدار باز بودن صدا وشنیدن حداکثر جزییات رو حس نکردم.البته شاید باید بیشتر دقیق می شدم امابه نظرم حالت نرمال بهتره.نمی دونم شاید تو اون لحظه اولی که یه کار ازشوستا کویچ dsdرو گوش کردم کهخیلی به وجد اومدم و احساس کردم با تراکهای فلک کلاسیک که شنیده بودم خیلی فاصله داره.حالا به قول شما بهتره که دو فرمت یک تراک رو با هم تست و مقایسه کرد.
z1000 توی سبک های آروم و کلاً آهنگ های ملو و وکال محور، خیلی خوبه. ولی وقتی آهنگ تند می شه (راک/متال) واقعاً به نظرم کنده و فاقد قدرت انتقال احساس هستش.
در مورد تست dsd با فلک، اگر میتونستیم A/B سوییچ تو ایران داشته باشیم، قضیه تست و مقایسه خیلی جذابتر و قشنگ تر می شد.
پس dt880 رو در حالت اکولایزر نرمال روی x5 تست کردین و باز هم به نظرتون قدرت پلیر کم بود؟
الله اکبر
ترکی که برای تست استفاده کردین ترک معمولی بود؟ آخه بعضی ترک های کلاسیک سطح بلندی صدای پایین (اگر نگم خیلی پایین) دارن.
با x5 روی چه فریموری هستین؟
z1000 توی سبک های آروم و کلاً آهنگ های ملو و وکال محور، خیلی خوبه. ولی وقتی آهنگ تند می شه (راک/متال) واقعاً به نظرم کنده و فاقد قدرت انتقال احساس هستش.
در مورد تست dsd با فلک، اگر میتونستیم A/B سوییچ تو ایران داشته باشیم، قضیه تست و مقایسه خیلی جذابتر و قشنگ تر می شد.
پس dt880 رو در حالت اکولایزر نرمال روی x5 تست کردین و باز هم به نظرتون قدرت پلیر کم بود؟
الله اکبر
ترکی که برای تست استفاده کردین ترک معمولی بود؟ آخه بعضی ترک های کلاسیک سطح بلندی صدای پایین (اگر نگم خیلی پایین) دارن.
با x5 روی چه فریموری هستین؟
خب تو این فرصت چندساعته آهنگهای زیادی با dt880 تست کردم که باعث شد نسبت به پستی که قبل تر دادم تجدید نظر کنم.اول یه کوچولو در مورد z1000 بگم که البته حق با شماست ولی با توجه به اینکه خودمو خیلی بیس هد نمیدونم بیسش منو به هیجان نمیاره- حتی با افزایش دستی بیس -این مقدار جوابگوی خیلی از سبکها نیست به نظرم و سواند استیج در عرض به نظرم کمه.نمیدونم شاید چون اونقدری هم که باید با این هدفون تو این یک ساله آهنگ گوش نکردم.
تست صدا با dt880 رو با فرمتهای96/24 mp3/44100/16 ,flac ,dff توی ژانرهای مختلف گرفتم.توی تست قبلی من بیشتر آهنگهای راک قدیمی و کلاسیک ها رو با x5 گوش دادم و متوجه شدم صدا روی ولوم 120 هم اونقدر بلند نیست.یکبار با خود پلیر و یکبار پلیر+آمپ e 12 گوش کردم و دیدم که پلیر به تنهایی به نظر جوایگو نیست. این بار با فرمت های دیگه و ضبط های جدید تر رو امتحان کردم و دیدم به شکل حیرت انگیزی ولوم 100 با بالا یعتی جایی که عدد ولوم روی پلیر به رنگ دیگه در میاد -و ما رو متوجه میکنه گه ولوم صدا بیش از حد نرماله -صدای هدفون انگار یک مرتبه بوست می کنه و زیاد میشه.این زیاد شدن یه نظرم همراه با تفکیک بسیار خوب صدا و کنترل متوازن صدا در همه قسمتهاست یعنی هیچ گونه اعوجاچی حس نمیشه.آلبوم های زیادی تست کردم که چند تاش به این صورته L'Âme Immortelle آلبوم فلگ momente ،چهار فصل ویوالدی (فلک)،carol szymanowskiآلبوم myth and mask(فلک)،john zorn آلبوم the alchemist(فلک)evoken آهنگEa ، tragedy external،آهنگ me ta souluola(mp3 صرفا برا تست)avril best damn things (mp3) و باخ (سنت جان و متیو)
توی آلیوم اول بیس بسیار عمیق و پانچی و ولوم x5 نهایتا تا 105 برای گوشهای من .یعنی تو این ولوم از نظر من بسیار صدابلند بود.e12 رو وصل کردم و دیدم ولوم رو 50 درصد تقرییا یا ولوم 120 روی این تراک و آهنگهای دیگه تقریبا منطبقه(ولوم50-40 e12 با ولوم120-110 x5 تقریبا برابر بود )چهار فصل رو تا ولوم 120 آوردم تنها جاههای که یک مرتبه آهنگ اوج میگرفت روی ولوم 115 میذاشتم.کلا آهنگ هایی که سبک نزدیک به کلاسیک داشتند رو تا ولوم 120 هم میشد گوش داد.مثلا باخ(mp3 ) با ولوم 120 واقعا پایین بود و بخصوص کارههای صرفا وکال کلاسیک که تا ولوم نهایی x5 هنوز جا داشت زیادتر باشه.ازنمونه flac96/24 brunett models ولوم تا 105 بالاتر آزاردهنده میشد واسم.یا مثلا تو آهنگ های avril صدا با جیغ خواننده و گیتار خیلی تیز میشد و نزدیک ولوم 100 کافی بود.
خیلی خلاصه اگه بخوام جمع بندی کنم میتونم بگم این پلیر از پس dt880 برمیاد اما به نظرم این هدفون اونقدر که باید بد قلق نیست برای درایو شدن البته در مقایسه با هدفونهای هم سطحش.شاید ابتدا وصل کردن E12 باعث شد حس کنم ولوم x5 و همینطور بیسش پایین تره(کلیه تستهای e12 با گین بالا و بیس خاموش بوده و تست های x5 در حالت اکولایزر off و گین بالا )کلام آخر اینکه به نظرم کیفیت فایل صوتی و سبک تو این زمینه خیلی نقش داشت.اغلب تراک ها به ولومی بین 110 تا 120 گوش رو آزار می داد وبعید می دونم با آهنگهای با کیفیت و ضبط خوب کسی به مدت چند دقیقه مداوم بتونه با ولوم 120 این پلیر آهنگ گوش بده چون همونطور که گفتم ولوم از 110 تا 120 ناگهان جهش پیدا میکنه.اینم بگم که من خیلی عادت به ولوم بالا ندارم و امشب با این صدا واقعا گوش درد گرفتم.بخصوص زمانی که ولوم e12 رو به حدود 80 درصد برای دو ثانیه رسوندم که هدفون به لرزش زیاد افتاد و سریع کمش کردم .این اتفاق و این درجه بلندی همونطور که مشخصه توی x5 نمی افته.
فریمور های مختلف رو تست کردم :
2.0اصلی
نسخه های بتا
2.03 2.02 2.0.4 2.0.5 2.0.6 2.07
الان رو ورژن 2.06 هستم و بی مشکل کار میکنه ورژنهای بعد از نسخه 2 همونطور که خودتون بهتر میدونید برای رفع مشکل artalbum ها lrc ها و ایجاد playlist بود که تا اندازه زیادی یه سری مشکلات کاربری رو حل کرده اما قراره ظاهرا ورژن3 رو (مثل x3) قبل از تولید و عرضه x7 (احتمالا البته چون هنوز جزییات رسمی زیادی منشر نشده ) برای آپدیت قرار بده.برام عجیب بود که چرا نسخه2.0رسمی تو دستگاه من دچار مشکل شد -شاید از زیاد آپدیت کردن بوده باشه.-چند روز پیش بعد از چند ثانیه از پخش یه آهنگ صفحه سیاه شد و هنگ کرد و بعد از ریست تو یه آهنگ دیگه محتویات صفحه اعم از نوشته ها و عکس کاملا وارونه شد البته با یکبار زدن دکمه پاور به حالت اول برگشت ولی ترجیح دادم ورژن 2 رو به خاطر این مساله و نداشتن بعضی کدک ها و عکس آلبوم ها بیخیال شم و به ورژن های دیگه آپدیت کنم
آخر آخر اینکه ببخشید زیاده گویی کردم شما خودت استادی ،من گوشهای حساس شما رو ندارم شما مستقیما تجربه کنی بهتر تو تصمیم گیری کمکتون میکنه.
خب تو این فرصت چندساعته آهنگهای زیادی با dt880 تست کردم که باعث شد نسبت به پستی که قبل تر دادم تجدید نظر کنم.اول یه کوچولو در مورد z1000 بگم که البته حق با شماست ولی با توجه به اینکه خودمو خیلی بیس هد نمیدونم بیسش منو به هیجان نمیاره- حتی با افزایش دستی بیس -این مقدار جوابگوی خیلی از سبکها نیست به نظرم و سواند استیج در عرض به نظرم کمه.نمیدونم شاید چون اونقدری هم که باید با این هدفون تو این یک ساله آهنگ گوش نکردم.
تست صدا با dt880 رو با فرمتهای96/24 mp3/44100/16 ,flac ,dff توی ژانرهای مختلف گرفتم.توی تست قبلی من بیشتر آهنگهای راک قدیمی و کلاسیک ها رو با x5 گوش دادم و متوجه شدم صدا روی ولوم 120 هم اونقدر بلند نیست.یکبار با خود پلیر و یکبار پلیر+آمپ e 12 گوش کردم و دیدم که پلیر به تنهایی به نظر جوایگو نیست. این بار با فرمت های دیگه و ضبط های جدید تر رو امتحان کردم و دیدم به شکل حیرت انگیزی ولوم 100 با بالا یعتی جایی که عدد ولوم روی پلیر به رنگ دیگه در میاد -و ما رو متوجه میکنه گه ولوم صدا بیش از حد نرماله -صدای هدفون انگار یک مرتبه بوست می کنه و زیاد میشه.این زیاد شدن یه نظرم همراه با تفکیک بسیار خوب صدا و کنترل متوازن صدا در همه قسمتهاست یعنی هیچ گونه اعوجاچی حس نمیشه.آلبوم های زیادی تست کردم که چند تاش به این صورته L'Âme Immortelle آلبوم فلگ momente ،چهار فصل ویوالدی (فلک)،carol szymanowskiآلبوم myth and mask(فلک)،john zorn آلبوم the alchemist(فلک)evoken آهنگEa ، tragedy external،آهنگ me ta souluola(mp3 صرفا برا تست)avril best damn things (mp3) و باخ (سنت جان و متیو)
توی آلیوم اول بیس بسیار عمیق و پانچی و ولوم x5 نهایتا تا 105 برای گوشهای من .یعنی تو این ولوم از نظر من بسیار صدابلند بود.e12 رو وصل کردم و دیدم ولوم رو 50 درصد تقرییا یا ولوم 120 روی این تراک و آهنگهای دیگه تقریبا منطبقه(ولوم50-40 e12 با ولوم120-110 x5 تقریبا برابر بود )چهار فصل رو تا ولوم 120 آوردم تنها جاههای که یک مرتبه آهنگ اوج میگرفت روی ولوم 115 میذاشتم.کلا آهنگ هایی که سبک نزدیک به کلاسیک داشتند رو تا ولوم 120 هم میشد گوش داد.مثلا باخ(mp3 ) با ولوم 120 واقعا پایین بود و بخصوص کارههای صرفا وکال کلاسیک که تا ولوم نهایی x5 هنوز جا داشت زیادتر باشه.ازنمونه flac96/24 brunett models ولوم تا 105 بالاتر آزاردهنده میشد واسم.یا مثلا تو آهنگ های avril صدا با جیغ خواننده و گیتار خیلی تیز میشد و نزدیک ولوم 100 کافی بود.
خیلی خلاصه اگه بخوام جمع بندی کنم میتونم بگم این پلیر از پس dt880 برمیاد اما به نظرم این هدفون اونقدر که باید بد قلق نیست برای درایو شدن البته در مقایسه با هدفونهای هم سطحش.شاید ابتدا وصل کردن E12 باعث شد حس کنم ولوم x5 و همینطور بیسش پایین تره(کلیه تستهای e12 با گین بالا و بیس خاموش بوده و تست های x5 در حالت اکولایزر off و گین بالا )کلام آخر اینکه به نظرم کیفیت فایل صوتی و سبک تو این زمینه خیلی نقش داشت.اغلب تراک ها به ولومی بین 110 تا 120 گوش رو آزار می داد وبعید می دونم با آهنگهای با کیفیت و ضبط خوب کسی به مدت چند دقیقه مداوم بتونه با ولوم 120 این پلیر آهنگ گوش بده چون همونطور که گفتم ولوم از 110 تا 120 ناگهان جهش پیدا میکنه.اینم بگم که من خیلی عادت به ولوم بالا ندارم و امشب با این صدا واقعا گوش درد گرفتم.بخصوص زمانی که ولوم e12 رو به حدود 80 درصد برای دو ثانیه رسوندم که هدفون به لرزش زیاد افتاد و سریع کمش کردم .این اتفاق و این درجه بلندی همونطور که مشخصه توی x5 نمی افته.
فریمور های مختلف رو تست کردم :
2.0اصلی
نسخه های بتا
2.03 2.02 2.0.4 2.0.5 2.0.6 2.07
الان رو ورژن 2.06 هستم و بی مشکل کار میکنه ورژنهای بعد از نسخه 2 همونطور که خودتون بهتر میدونید برای رفع مشکل artalbum ها lrc ها و ایجاد playlist بود که تا اندازه زیادی یه سری مشکلات کاربری رو حل کرده اما قراره ظاهرا ورژن3 رو (مثل x3) قبل از تولید و عرضه x7 (احتمالا البته چون هنوز جزییات رسمی زیادی منشر نشده ) برای آپدیت قرار بده.برام عجیب بود که چرا نسخه2.0رسمی تو دستگاه من دچار مشکل شد -شاید از زیاد آپدیت کردن بوده باشه.-چند روز پیش بعد از چند ثانیه از پخش یه آهنگ صفحه سیاه شد و هنگ کرد و بعد از ریست تو یه آهنگ دیگه محتویات صفحه اعم از نوشته ها و عکس کاملا وارونه شد البته با یکبار زدن دکمه پاور به حالت اول برگشت ولی ترجیح دادم ورژن 2 رو به خاطر این مساله و نداشتن بعضی کدک ها و عکس آلبوم ها بیخیال شم و به ورژن های دیگه آپدیت کنم
آخر آخر اینکه ببخشید زیاده گویی کردم شما خودت استادی ،من گوشهای حساس شما رو ندارم شما مستقیما تجربه کنی بهتر تو تصمیم گیری کمکتون میکنه.
در مورد z1000، بیسش که واقعاً برای دوست داران بیس اصلاً راضی کننده نیست. ولی برای بعضی سلایق مناسبه. برای من به شخصه، با آهنگ های سبک هیپ هاپ و شبیه این ها، خوب بود. چون بیس عمیقی داشت و مقدا هوایی که جابجا می کرد برای من خوب بود. نکته خیلی خوب این هدفون، کیفیت پخش وکال هست. واقعاً عالی هستش و به نظرم از این لحاظ از ex1000 و ie8 بهتر بود و واقعاً در حد وستون 4r بود. من برای همین معتقدم که این هدفون هرچند ممکنه برای خیلی ها راضی کننده نباشه، ولی برای اون معدود افرادی که از سبک صدای این هدفون خوششون بیاد، واقعاً عالیه. کلاً به نظرم سبک صداش U برعکس هستش و برای همین خیلی خاصه.
من خودم الأن روی فریمور 2 هستم و خیلی جرأت نکردم برم روی نسخه های بتا. شما به نظرتون نسخه بتا شفافیتش (تریبلش) بیشتر از نسخه 2 شده؟ آخه یک نفر رو توی هدفایی یادمه دیده بودم که همچین حرفی می زد.
در مورد dt880، من دلیلی که یکمقداری من رو می ترسونه تریبلش هست. صداش به نظرتون تیز نیست؟ در مقایسه با تریبل ex1000، به نظرتون تریبل کدومشون تیزتره؟ اگر از این آهنگ های نسل جدید که خیلی هاشون ذاتاً با تریبل تیز مستر میشن، دارین. یک تستی بکنین ممنون می شم. در مورد ex1000، به نظرم یک پیک تیزی توی upper mid یا همون lower treble داشت که گوش من یکی رو اذیت می کرد. می ترسم تریبل dt880 هم مثل همون باشه.
من اصلاً گوش هام حساس نیست. حتی فکر می کنم اعتقادم به این چیزها رو خیلی از دست دادم. :n02: چرا؟ چونکه اونقدر شنیدم در مورد آدم هایی که در مورد تفاوت بین سیستم های صوتی مختلف قسم می خوردن، ولی بعدش با یک blind testing ساده، متوجه شدن که نمی تونن توی blind test تفاوت معناداری رو درک کنن. قضیه ایی که می گم در حد این بود که طرف نتونست فرق بین پلیر 350 دلاری با پلیر 2000 دلاری رو تشخیص بده.
مفهومی که ما بعضاً از اون به عنوان کیفیت صدا یک محصول یاد می کنیم؛ در واقع معلولی از علت های بسیار هستش. از خود کیفیت صدای محصول گرفته تا حالت روانی ما، ظاهر محصول، قیمت محصول، میزان آشنایی ما با آهنگ، کیفیت ضبط و مستر آهنگ، توانایی ما در تمایز بین سبک صدا و کیفیت صدا (که این آخری به نظرم فوق العاده مهمه)، تفاوت بلندی صدا.
برای همین وقتی همه این عوامل به جزء "کیفیت صدای محصول" کنترل می شن و به اصطلاح یک blind test به معنای واقعی اجرا می شه. اونوقت خیلی از اعتقادات و ایمان ها فرو می ریزن :n02: اونوقته که فردی که قسم می خورد که می تونست تفاوت کیفیت صدای حتی بین کابل ها رو درک کنه. نمی تونه بین یک آمپ 250 دلاری با یم آمپ 2500 دلاری تفاوت قایل بشه.
در مورد z1000، بیسش که واقعاً برای دوست داران بیس اصلاً راضی کننده نیست. ولی برای بعضی سلایق مناسبه. برای من به شخصه، با آهنگ های سبک هیپ هاپ و شبیه این ها، خوب بود. چون بیس عمیقی داشت و مقدا هوایی که جابجا می کرد برای من خوب بود. نکته خیلی خوب این هدفون، کیفیت پخش وکال هست. واقعاً عالی هستش و به نظرم از این لحاظ از ex1000 و ie8 بهتر بود و واقعاً در حد وستون 4r بود. من برای همین معتقدم که این هدفون هرچند ممکنه برای خیلی ها راضی کننده نباشه، ولی برای اون معدود افرادی که از سبک صدای این هدفون خوششون بیاد، واقعاً عالیه. کلاً به نظرم سبک صداش U برعکس هستش و برای همین خیلی خاصه.
من خودم الأن روی فریمور 2 هستم و خیلی جرأت نکردم برم روی نسخه های بتا. شما به نظرتون نسخه بتا شفافیتش (تریبلش) بیشتر از نسخه 2 شده؟ آخه یک نفر رو توی هدفایی یادمه دیده بودم که همچین حرفی می زد.
در مورد dt880، من دلیلی که یکمقداری من رو می ترسونه تریبلش هست. صداش به نظرتون تیز نیست؟ در مقایسه با تریبل ex1000، به نظرتون تریبل کدومشون تیزتره؟ اگر از این آهنگ های نسل جدید که خیلی هاشون ذاتاً با تریبل تیز مستر میشن، دارین. یک تستی بکنین ممنون می شم. در مورد ex1000، به نظرم یک پیک تیزی توی upper mid یا همون lower treble داشت که گوش من یکی رو اذیت می کرد. می ترسم تریبل dt880 هم مثل همون باشه.
من اصلاً گوش هام حساس نیست. حتی فکر می کنم اعتقادم به این چیزها رو خیلی از دست دادم. :n02: چرا؟ چونکه اونقدر شنیدم در مورد آدم هایی که در مورد تفاوت بین سیستم های صوتی مختلف قسم می خوردن، ولی بعدش با یک blind testing ساده، متوجه شدن که نمی تونن توی blind test تفاوت معناداری رو درک کنن. قضیه ایی که می گم در حد این بود که طرف نتونست فرق بین پلیر 350 دلاری با پلیر 2000 دلاری رو تشخیص بده.
مفهومی که ما بعضاً از اون به عنوان کیفیت صدا یک محصول یاد می کنیم؛ در واقع معلولی از علت های بسیار هستش. از خود کیفیت صدای محصول گرفته تا حالت روانی ما، ظاهر محصول، قیمت محصول، میزان آشنایی ما با آهنگ، کیفیت ضبط و مستر آهنگ، توانایی ما در تمایز بین سبک صدا و کیفیت صدا (که این آخری به نظرم فوق العاده مهمه)، تفاوت بلندی صدا.
برای همین وقتی همه این عوامل به جزء "کیفیت صدای محصول" کنترل می شن و به اصطلاح یک blind test به معنای واقعی اجرا می شه. اونوقت خیلی از اعتقادات و ایمان ها فرو می ریزن :n02: اونوقته که فردی که قسم می خورد که می تونست تفاوت کیفیت صدای حتی بین کابل ها رو درک کنه. نمی تونه بین یک آمپ 250 دلاری با یم آمپ 2500 دلاری تفاوت قایل بشه.
هر چند تو نمونه هایی که دیشب تست کردم ضبط های جدید هم بود اما یه بار دیگه با ترک هایی متفاوت تست کردم بهتر دیدم آهنگ های مشترکی باشه که شما نمونه اش رو داشته باشید و هدفونهای خودتون هم بتونید تست بگیرید اما از اون جایی که یادمه بیشتر شاید البته اهل راک و متال(مثل نام کاربری heartbanger) و سبکهای نزدیک به اون باشید :n02:سعی کردم بیشتر این جور ترک ها باشه ولی چند آکوستیک هم تست کردم که در موردش توضیح می دم.
از اونجایی که حتما ترک های binaural که یکی ازدوستان زحمت کشیدن آپ کردند-فک کنم t-jays بودند-رو دارید با اونها شروع میکنم.شرایط تست هم به این صورت بود:
Sony Z1000
Byerdynamic DT880 250 ohm
fiio x5
Sony ex1000
تو این تست fiio e12 رو خارج کردم وفقط با پلیر x5 تراک ها رو گوش کردم و هدف تشخیص توانایی x5 در درایو کردن dt880 و مقایسه نسبت تریبل اون با ex1000 بوده
پلیر در حالت( Normal (off و روی High Gain .
تراک ها
1.= Pearl Jam ,Light Years - Binaural
2.Amber Rubarth (2012) Sessions From The 17th Ward ,Down Home,Binaural
3. estatic Fear,Asambre Dance ,Chapter I =MP3
4-Daughter Of Fortitude Angelic Foe = Flac
5-Last Ride Of The Day ,Nightwish=Flac
6-covered By Roses Within temptation= Flac
اینجا از یک سری سبکها مثل پاپ و کلاسیک حذر کردم چون میخواستم تراک هایی رو گوش بدم که بیس نسبطا زیادی دارند وگستره تریبل-شون بالا باشه مثل صدای سیمبالها و سنج ها و گیتار ریتم الکتریک به شکلی که مید و صدای خواننده تو این وضعیت بهتر سنجیده بشه.یعنی آهنگهای بعضا گوتیک که خیلی شلوغ هستند و حفظ تعادل صدای هدفون تو این شرایط به نظرم خیلی اهمیت داره.
توی ترک اول وقتی ex1000 رو گذاشتم دیدم صدای خواننده خیلی هارشی و عقبه.یعنی به فاصله دوری قرار داره و از پشت گیتار و درام ودر فضایی بسته شنیده میشه.بیس آهنگ به نظرم انگار مید رو تحت تاثیر قرار میده.شاید هم کیفیت ضبط به این شکل بوده.وضعیت توی z1000 به نظرم بهتر بود صدا از اون محو بودن جدا شده و دلنشین تر به نظر می رسید.dt 880 صدای مید به نسبت بهتری داشت و وضوح بیشتری احساس میشد اما اون حالت بسته بودنو مثل دو هدفون دیگه داشت.شاید این اساسا به فرمت آهنگ ربط پیدا بکنه..قسمت آخر این ترک، گیتار یه مختصر سولویی میزنه و توی ex1000 صدا کمی به تیزی میره اما تو بقیه این حالت شنیده نشد.
توی ترک دوم احساس میکنم حجم صدای ex1000 به نسبت dt880 کمتره و شفافیت ویولن (کانال چپ) به نظرم گوش نواز تز اومد(ببخشید اصطلاح بهتری پیدا نکردم) ولی تو این تراک هر سه هدفون سواند استیج خوب و عریضی رو داشتند به خصوص z1000 به نظرم از اون حالت narrow بودن دراومده بود.
ترک سوم به نظرم خیلی دردسر ساز شد چون فرمت با کیفیت تری جز mp3 ازش نداشتم و در هر سه هدفون صدای خواننده خیلی هارشی و با سیبیلانس بود.بدترین وضعیت رو ex1000 داشت چون واقعا صدا خیلی تیز شده بود صدای درام تو این جور سبک ها به خصوص توی این هدفون -اگه با صدای بلند مثل جوری که من امروز گوش دادم شنیده یشه واقعا دردناکه .انگار ضربه هایی که به درام زده می شه (منظورم به جز طبلها و پدالهاست ) مثل این میمونه که انگار دارن با هر ضریه یه سیلی محکم تو گوش آدم میزنن جوری که مدت طولانیش حتما سردرد بیاره . حتما باید ولوم رو کم کرد حتی کمتر از حد نرمال.در کل dt880 به نظرم تو این تراک بد کیفیت، وضع بهتری داشت.
ترک چهارم هم مثل ترک قبلی وضعیت ex1000 رو به هارشیه.صدای آرام خواننده زن در ابتدای آهنگ خش دار و همراه با کمی صوت کشیدن روی یکسری از حروف و کلماته.چنین مساله ای اصلا برای dt880 بوجود نیومد
حتی صدای ریزی که از سمت چپ شنیده میشه و مدام تکرار میشه برعکس ex1000 خیلی حالت آرومی رو در خودش داره.
ترک پنجم که به نسبت شلوغه بخصوص در ابتدای آهنگ به نظرم برنده واقعی ش dt880 هست.عملکرد این هدفون توی چنین تراکهایی که محدوده فرکانسی گسترده ای به شدت تحریک میشه فوق العاده است.البته توی این ترک اون درجه از تیزی و تریبل صدا که به نظرم طبیعی میاد رو با خودش داره که اگه ولوم رو 110 باشه کمی اذیت کن میشه.چون به لحاظ سازبندی ترکیب صدای گیتار الکتریک با افکت صداهایی مثل گوتیک همراه با ستج های مداوم و صدای زن خواننده طبیعتا بایستی صدای تیزی رو ایجاد و خواهی نخواهی تریبل آهنگ رو به سمت بالا حرکت کنه.پس به نظرم میاد این خیلی نمی تونه نقص باشه وبه طبیعت آهنگ بر می گرده.
ترک آخر به نظرم بیشتر مربوط به z1000 و dt880 میشد از ex1000 چیزی نگفتم چون همون مساله تراک قبلی رو داشت.یک مساله ای که فکر میکنم -البته خیلی دقیقا مطمئن نیستم-صدای مید و خواننده توی دو هدفون dt880 , z1000 هستش.به نظر میاد صدای خواننده حداقل تو این تراک و تراک هایی که خواننده افت و فرود ناگهانی و سینکوپ وار داره توی z1000 خیلی به چشم میاد.یعنی لحن و میزان بلندی خیلی ناگهانی زیاد میشه .این حالت توی dt880 خیلی قابل اغماضه و خیلی حس نمیشه.به نظرم dt880 کنترل بهتری داره و خیلی متوازن و متعادل رفتار میکنه.
به عنوان جمع بندی بگم که هر سه هدفون فوق العاده بودند و برتری احتمالی یکی بر دیگری بیشتر به سبک صدای اونها و هدفی که از طراحی چنین هدفون هایی بوده بر میگرده.یادمه از معایب ex1000 که خیلی isolation ضعیف اونو میدونن توی هدفای یه کاربری این طور دلیل آورد که از اونجایی که این یه هدفون مانیتور هست و مناسب برای استودیو دلیلی نداره براش isolation در حد کاستوم ها طراحی میشد.یا به قول شما z1000 با سبک خاصش مناسب برای سبکهای بخصوصی هست و شاید ترجمه عملکرد اونها به ناتوانی و ضعف خیلی جالب نباشه.این بی شباهت به اون چیزی نیست که زمانی شما گفتید و از شما یاد گرفتم.
نهایتا از این بررسی اینو فهمیدم که میزان تریبل در دو هدفون ex1000 ,dt880 از هم متفاوته.این امتیاز byere هست که برای همه جور سبکی تقریبا مناسب باشه و ex1000 بیشتر برای سبکهای کلاسیک و آکوستیک.
از اونجایی که به صدای ex1000 تو این دو سه ساله عادت کردم هنوزم دوست دارم کارههای ارکسترال و کلاسیک رو با ex1000 بشنوم .
ببخشید طولانی شد.
هر چند تو نمونه هایی که دیشب تست کردم ضبط های جدید هم بود اما یه بار دیگه با ترک هایی متفاوت تست کردم بهتر دیدم آهنگ های مشترکی باشه که شما نمونه اش رو داشته باشید و هدفونهای خودتون هم بتونید تست بگیرید اما از اون جایی که یادمه بیشتر شاید البته اهل راک و متال(مثل نام کاربری heartbanger) و سبکهای نزدیک به اون باشید :n02:سعی کردم بیشتر این جور ترک ها باشه ولی چند آکوستیک هم تست کردم که در موردش توضیح می دم.
از اونجایی که حتما ترک های binaural که یکی ازدوستان زحمت کشیدن آپ کردند-فک کنم t-jays بودند-رو دارید با اونها شروع میکنم.شرایط تست هم به این صورت بود:
...
بسیار عالی بود. دقیقاً به همون ویژگی هایی که مد نظرم بود اشاره کرده بودین. در نهایت یک سوال من رو فکر کنم فراموش کردید پاسخ بدید، فریموری که الأن روش هستید، به نظرتون شفافیت و تریبل بیشتری از فریمور 2 داره؟
یک چیز دیگه، فرض کنیم ترکی که باهاش آهنگ گوش میدیم، ترکی باشه که x5 با ولوم حدود 110 به بلندی صدای زیادی می رسه. می خوام ببینم توی بلندی صدای مناسب، e12 چیز بیشتری از x5 برای رو کردن داره؟ البته می دونم e12 بیس بیشتر یا صدای کمی تیره تری ممکنه داشته باشه از آمپ داخلی x5؛ ولی می خوام بدونم، از لحاظ کیفیت صدا، تفاوتی قابل لمس هست توی درایو کردن dt880؟
ممنون از پاسخ هاتون
بسیار عالی بود. دقیقاً به همون ویژگی هایی که مد نظرم بود اشاره کرده بودین. در نهایت یک سوال من رو فکر کنم فراموش کردید پاسخ بدید، فریموری که الأن روش هستید، به نظرتون شفافیت و تریبل بیشتری از فریمور 2 داره؟
یک چیز دیگه، فرض کنیم ترکی که باهاش آهنگ گوش میدیم، ترکی باشه که x5 با ولوم حدود 110 به بلندی صدای زیادی می رسه. می خوام ببینم توی بلندی صدای مناسب، e12 چیز بیشتری از x5 برای رو کردن داره؟ البته می دونم e12 بیس بیشتر یا صدای کمی تیره تری ممکنه داشته باشه از آمپ داخلی x5؛ ولی می خوام بدونم، از لحاظ کیفیت صدا، تفاوتی قابل لمس هست توی درایو کردن dt880؟
ممنون از پاسخ هاتون
خواهش میکنم.
نه فراموش نکردم ،سخت بود جوابش، بلد نبودم!!!!!!:n02:
اجازه بدید سوال دوم رو اول جواب بدم .چون الان سه ساعته دارم با این دو تا سرو کله میزنم چیز زیادی دستگیرم نشد.
بزارید این طور بگم چیز یخصوصی که بشه اسمش رو امتیاز یکی بر دیگری گذاشت -اگر نگم وجود نداره-می تونم بگم خیلی خیلی سخت به گوش شنیده می شه.این مقایسه به نظرم اینقدر بهم نزدیک بود که تو یک تراک برتری وشفافیت مید و سواند استیج رو می دادم به e12 و تو یه تراک دیگه هر رو به نظرم یکسان میومدند.
مقایسه به این شکل بود که e12 و x5 هر دو High Gain بودند ،تنظیمات x5 روی OFF و بیس e12 در حالت OFF
تراکهای فلک زیادی رو چندین بار شنیدم و به نظرم می آد جنس صدا خیلی بهم نزدیکه.همونطوری که خودتون هم فرمودید مقدار بیس e12 قدری بیشتره و صدای تیره تر-اگه اسمش رو کالریشن نزاریم-با این آمپه.البته تعبیر شخصیم از این مساله با افزایش حجم آهنگ ارتباط پیدا می کنه.قسمت دردسر آور این جور مقایسه ها همزمان نبودن زمان تست هر رو حالته. یعنی تاخیر چند ثانیه ای برای تعویض کابل و وصل کردن مجدد اون باعث میشه مغز تو تشخیص خطا کنه.(یعنی مغز من که تو این مورد به راحتی اشتباه میکنه).
اگر قاعدتا مساله ولوم صدا رو در نظر نگیریم در یک ولوم مشخص حس من این بود که توی چند تراک به خصوص صدای مید توی e12 یک مقدار کمی فوروارد و شفاف تره.و سواند استیج کمی بازتر .این اختلافات بسیار جزئی و میلیمتری بود .توی یکی از تراک ها هم به نظرم صداهای محوی که با x5شنیدم فقط کمی مشخص تر شد ولی نه به شکلی که خیلی برجسته باشه.طبیعتا بیس بیشتر و عمیق تر با E12 بود وهمونطوری که گفتم به زعم من حجم صدای کمی بیشتر.
نتیجه اینکه داشتن هر دو با هم در دو صورت میتونه توی بهینه کردن صدا کمک کنه(منظورم با در نظر گرفتن هدفون dt880 برای استفاده است . نه IEM ها)
1-اینکه ما آهنگهایی داشته باشیم که ولوم اونها پایین باشه.یعنی یا کیفیت آهنگ (یا ضبط) پایین باشه .بیشتر mp3 هایی که تست کردم به خصوص راک های قدیمی اونقدر توی dt880 +x5 بلند نبودند.
2-سبکهای موسیقیی که برای شنیدن جزئیاتشون حتما باید قدری ولوم بیشتری داشته باشند.مثلا کارههای کلاسیک حتی با کیفیت هاشون با پلیر تنها خیلی جوایگو نبود و وقتی آمپ رو وصل کردم خیلی بهتر شد(با dt880)
خلاصه اینکه گوشهای ناقص من اونچه تفاوت جدی بین e12 و x5 باشه بغیر از مواردی که بهش اشاره کردم -که اون هم خیلی قابل اعتماد نیست-رو تشخیص نداد.فک می کنم شرکت فیو (یا فایو) جهش زیادی کرده و محصولات سالهای گذشته اش که بیشتر روی ارزون بودن و صرفا بلند کردن صدا متمرکز بود جایگاه خاصی پیدا کرده و مناسب بودن قیمت رو با کیفیت مخصولاتش به خصوص این چند نمونه آخری همراه کرده و رقیبی شده برای شرکتهای بزرگ توی محصولات مشابه.
یادمه که همون روزای اول که شوق تست dsd رو داشتم سریع آپدیت کردم به ورژن2.0 .با ex1000 به تراک هایی که تریبل بالایی دارند رسیدم و خیلی نا امید شدم که چرا این اینقدر صداش تیزه.حالت Normal به نظرم تیزی صدای هدفون رو تشدید کرده بود و یادمه آهنگی مثل Seawinds از therion رو اصلا نمی تونستم با هاش گوش بدم یا مثلا اجرای لایو Phantom Of The Opera از Nightwish رو. همه ورژن هایی که joe bloggs گذاشته بود رو تست کردم اما اون قدر تفاوتی ندیدم.تا اینکه یه بنده خدایی توی هدفای گفت که یه بار رفته بود توی مغازه Se535 و Se846 رو تست کنه و اونجا گفت سری هدفون تیزی بدی رو ایجاد کرده.با اینکه این مطلب رو قبلا میدونستم نمی دونم چرا من هیچ وقت سری ex1000 رو عوض نکردم.کل مجموعه سری های ex1000 ایدآل نبود و بیس رو کم و تریبل رو زیاد میکرد.به ذهنم رسید یکبار دیگه سری Klipsch S4 رو بندازم رو ex1000 در عین ناباوری تیزی بد صدا خیلی کم شد و بیس زیاد و راحتی اش تو گوشم چند برابر.این داستان رو از این جهت گفتم که زمانی که سری ها رو عوض کردم خیلی متوجه نشدم که قبل تر وضعیت روی اون فرمور چی جوری بوده.اما فک میکنم ورژن 2.0 بیس بیشتری داشت و توی حالت OFF ورژن های جدیدتر همونطور که خودتون هم گفتید به نظر میرسه تریبل بیشتر شده.اما خیلی مطمئن نیستم چون خود صدای هدفونم بخاطر اون سری ها عوض شد.
فک کنم اینجا سر زده باشید .از اونجایی که ورژن های بتا هم Official هستند بعید می دونم مشکل خاصی رو برای دستگاه بوجود بیاره.ولی از آپدیت به ورژن های دستکاری شده ی کاربرها حذر کنید .هر چند تم های قشنگی براش گذاشتند اما دستکاری شده اس و خیلی خوانایی فونت نداره.به نظرم مال خودش بهتره.در مورد سوالتون اگه از خود joe Bloggs بپرسین خیلی بهتر میتونه کمک کنه.ولی تا جایی که میدونم آپدیت ها بیشتر قرار بود حالت سخت کار کردن با x5 و کدک ها و آلبوم ها و پلی لیست ها رو برطرف کنه تا صدا رو.
من که مجبور به آپدیت شدم چون یکسری voice داشتم که کیفیت خیلی پایینی داشت و x5 روی ورژن 2.0 نمی تونست پخش کنه ،چون برام اونا مهم بودند آپدیت کردم .هر چند مثل شما دو دل بودم.خوشبختانه Down Grade کردن خیلی آسونه و اگه کسی خوشش نیاد می تونه حتی به ورژن اصلی کارخونه برگرده.
offlineinternet
25-07-2014, 15:16
یا خدا اینجا چه خبره
جنگه مگه :n04:
tami.armin
26-07-2014, 00:49
سلام خدمت دوستان عزیز.یه راهنمایی میخوام واسه خرید mp3پلیر .
یه پلیر میخوام زیاد شکلش مهم نیست فقط خروجیش خوب باشه و مخصوص ورزش باشه و لوازم جانبی واسه ورزشم داشته باشه بودجه مم تا 130 تومنه اگه راهنماییم کنین ممنونتون میشم
belohorizente
19-08-2014, 15:58
سلام بر تمامی اعضا
بنده تازه کارم و اولین پستم توی این سایته . شاید اشتباه کردم که تاپیک جدید باز کردم اگر این طوره منو ببخشید .
راستش قصدم از مزاحمت این بود که می خواستم یک mp3 player بخرم . تا حالا یکی رو درست و حسابی ندیدم حالیش باشه و دیدم که اینجا خیلی تخصصی بحث می شه و راهنمایی می شن ملت خلاصه
ممنون می شم کمکم کنید .
نمی دونم پول کمیه یا نه ولی یک mp3 player می خوام با قیمت max 200 000 .( البته ده تومن بالا ترم بود مهم نیست ) و :
1) صداش بیرون پخش بشه
2) خیلی خوب کارکنه و باتری و خود دستگاه خلاصه زود خراب نشه
3) همون دو تا چهار گیگ کافیه
4) صفحه ای داشته باشه تا همون اطلاعات اولیه فایل از قبیل میزان صدا و نام و ... رو نمایش بده
5) رادیو و ضبط صدا هم برام مهم نیست
6) این ویژگی هست که چی میگن ؟ فک کنم می گن bookmarking که یک جایی از فایل مثلا کتاب صوتی رو علامت می زنی یه دفعه
می ره دقیقه مثلا 40 . از اونا داشته باشه (البته خیلی هم مهم نیست)
7) کیفیت پخش صدا و سرعت منو خیلی تعطیل نباشه
8) با usb شارژ بشه و این که باتریش تو خودش باشه منظورم این که از این باتری قلمی و از این جور چیزا نخواد
واقعا ببخشید که پست طولانی شد بسیار بسیار ممنون می شم اگر راهنماییم کنید .
belohorizente
20-08-2014, 16:26
یک بنده خدایی نیست که جواب ما رو بده ؟:n27::n13:
farnaznazi
29-08-2014, 21:39
کسی ام پی تری یا ام پی فور برند کوون 160 گیگا بایت دست دوم برای فروش داره ؟؟؟؟ :n01::n13::n26:
Tamanna.n
02-09-2014, 19:02
سلام
من واسه ضبط صدای استاد یه ویس ریکوردر میخوام اما فقط تا 150 واسه همین نمیتونم ریکوردرهای خوب مثه سونی رو بگیرم:n30:
حالا به نظرتون من کدوم راهو انتخاب کنم
1. ریکوردر از مارشال یا JXD یا لندر و ...
2.پلیر از سونی مثل B163 یا ترنسند و ای ریور و کریتیو و.. و استفاده از ریکوردر اون پلیر
زود جواب بدین لطفا باید همین هقته بگیرم :n01::n01::n01:
farnaznazi
09-09-2014, 15:29
یک موزیک پلیر به من معرفی کنید که روش بشه رم 64 گیگ انداخت و گران هم نباشد :n26:
سلام بر تمامی اعضا
بنده تازه کارم و اولین پستم توی این سایته . شاید اشتباه کردم که تاپیک جدید باز کردم اگر این طوره منو ببخشید .
راستش قصدم از مزاحمت این بود که می خواستم یک mp3 player بخرم . تا حالا یکی رو درست و حسابی ندیدم حالیش باشه و دیدم که اینجا خیلی تخصصی بحث می شه و راهنمایی می شن ملت خلاصه
ممنون می شم کمکم کنید .
نمی دونم پول کمیه یا نه ولی یک mp3 player می خوام با قیمت max 200 000 .( البته ده تومن بالا ترم بود مهم نیست ) و :
1) صداش بیرون پخش بشه
2) خیلی خوب کارکنه و باتری و خود دستگاه خلاصه زود خراب نشه
3) همون دو تا چهار گیگ کافیه
4) صفحه ای داشته باشه تا همون اطلاعات اولیه فایل از قبیل میزان صدا و نام و ... رو نمایش بده
5) رادیو و ضبط صدا هم برام مهم نیست
6) این ویژگی هست که چی میگن ؟ فک کنم می گن bookmarking که یک جایی از فایل مثلا کتاب صوتی رو علامت می زنی یه دفعه
می ره دقیقه مثلا 40 . از اونا داشته باشه (البته خیلی هم مهم نیست)
7) کیفیت پخش صدا و سرعت منو خیلی تعطیل نباشه
8) با usb شارژ بشه و این که باتریش تو خودش باشه منظورم این که از این باتری قلمی و از این جور چیزا نخواد
واقعا ببخشید که پست طولانی شد بسیار بسیار ممنون می شم اگر راهنماییم کنید .
اون معیار شماره 6 رو نمی تونم نظر بدم. ولی اگر بقیه موارد رو بخواین، دو تا گزینه دارین، یکی سونی سری b و اونیکی ترنسند mp350
من خودم ترنسند رو بیشتر توصیه می کنم. که حدود 120 تومن هم مثل اینکه پیدا می شه.
اون ویژگی شماره 1 مخصوص هدفون هست. هدفون های این دو پلیر، از این ایرباد هاست. یعنی از این هدفون کوچیک هاست. ولی خیلی داخل گوش نمیره. مثل هدفون های قدیمی اپل.
در مورد bookmarking اینجا رو نگاه بکنید، لیست یکسری پلیرهاست که ساپورت می کنن این امکان رو. البته لیست قدیمیه مقداری
اگر دسترسی به بازار خارج از کشور داشتید، خرید یک پلیر مثل سانسا کلیپ پلاس و بعدش ریختن راکباکس روی اون گزینه خوب و ارزونی برای bookmarking بود.
سلام خدمت دوستان عزیز.یه راهنمایی میخوام واسه خرید mp3پلیر .
یه پلیر میخوام زیاد شکلش مهم نیست فقط خروجیش خوب باشه و مخصوص ورزش باشه و لوازم جانبی واسه ورزشم داشته باشه بودجه مم تا 130 تومنه اگه راهنماییم کنین ممنونتون میشم
سلام
من واسه ضبط صدای استاد یه ویس ریکوردر میخوام اما فقط تا 150 واسه همین نمیتونم ریکوردرهای خوب مثه سونی رو بگیرم:n30:
حالا به نظرتون من کدوم راهو انتخاب کنم
1. ریکوردر از مارشال یا JXD یا لندر و ...
2.پلیر از سونی مثل B163 یا ترنسند و ای ریور و کریتیو و.. و استفاده از ریکوردر اون پلیر
زود جواب بدین لطفا باید همین هقته بگیرم :n01::n01::n01:
دو تا گزینه دارین، یکی سونی سری b و اونیکی ترنسند mp350
من خودم ترنسند رو بیشتر توصیه می کنم. که حدود 120 تومن هم مثل اینکه پیدا می شه.
ترنسند قابلیت های زیادی داره و همشون هم در حد معمولی کار راه بندازن. اگر انتظار زیادی نداشته باشین.
Tamanna.n
24-09-2014, 20:57
سلام
ممنون از راهنماییتون
من b172 سونی رو گرفتم ولی از ریکوردرش چندان راضی نیستم :n03:
دوستان در مورد سونی واکمن NWZ-W273 نظرتونو میگید. میخوام بخرم ولی نمیدونم عیبو ایراداش چیه. لطفا راهنماییم کنید. باتشکر
دوستان کسی فرق این دوتا پلیر را می دونه چیه :
تصویر پلیر اول : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر پلیر دوم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در مورد سونی واکمن NWZ-W273 نظرتونو میگید. میخوام بخرم ولی نمیدونم عیبو ایراداش چیه. لطفا راهنماییم کنید. باتشکر
سلام دوست من ... خوب مدل NWZ-W273 واکمن سونی صداش از تکنولوژی خاص صدای سونی برخورداره اما ............ مهم ترین نکته اش بی سیم بودنشه و مخصوص ورزش هست فقط همین اگر شما بی سیم بودن براتون یه مزیت به حساب میاد و از هدفون های با سیم که به دور خودشون می پیچن و اغلب گره می خورن خسته شدید و از ام پی تری پلیر بیشتر در هنگام ورزش و پیاده روی می خواین استفاده کنید این مدل پلیر می تونه گزینه خوبی براتون باشه چون مارک سونی هستش و من بهتون همین رو میگم در لوازم صوتی و تصویری شک نکنید فقط سونی حرف اول رو میزنه و کیفیت صداش عالیه اما :n04: اگه با هدفون های با سیم هم می تونید کنار بیاین میتونید گستره زیادی از ام پی تری پلیر ها را با مارک های مختلف انتخاب کنید اما من این مدل رو بهتون پیشنهاد میکنم : Sony nwz-B183f حرف نداره جدیدترین مدل سری B واکمن سونیه 4 گیگابایت حافظه داره - رادیو داره - امکان ظبط صدای محیط داره - دکمه ZAppin داره - باتریش هم از نوع باتری لیتیومی قابل شارژه و خلاصه اینکه تایید میشه از نظر من :n07: این هم لینک مشخصات کاملش یه سر بزن نگاهش کن :
اگر خواستی همین مدل رو بگیری سعی کن حتما 4 گیگ اش را بگیری چون مدل 2 گیگش ممکنه بعدا با مشکل کمبود حافظه مواجه بشی و دیگه کاریش نمیشه کرد چونکه حافظه داخلی داره و قابل افزایش با کارت های حافظه نیست :n18:
سلام دوست من ... خوب مدل NWZ-W273 واکمن سونی صداش از تکنولوژی خاص صدای سونی برخورداره اما ............ مهم ترین نکته اش بی سیم بودنشه و مخصوص ورزش هست فقط همین اگر شما بی سیم بودن براتون یه مزیت به حساب میاد و از هدفون های با سیم که به دور خودشون می پیچن و اغلب گره می خورن خسته شدید و از ام پی تری پلیر بیشتر در هنگام ورزش و پیاده روی می خواین استفاده کنید این مدل پلیر می تونه گزینه خوبی براتون باشه چون مارک سونی هستش و من بهتون همین رو میگم در لوازم صوتی و تصویری شک نکنید فقط سونی حرف اول رو میزنه و کیفیت صداش عالیه اما :n04: اگه با هدفون های با سیم هم می تونید کنار بیاین میتونید گستره زیادی از ام پی تری پلیر ها را با مارک های مختلف انتخاب کنید اما من این مدل رو بهتون پیشنهاد میکنم : Sony nwz-B183f حرف نداره جدیدترین مدل سری B واکمن سونیه 4 گیگابایت حافظه داره - رادیو داره - امکان ظبط صدای محیط داره - دکمه ZAppin داره - باتریش هم از نوع باتری لیتیومی قابل شارژه و خلاصه اینکه تایید میشه از نظر من :n07: این هم لینک مشخصات کاملش یه سر بزن نگاهش کن :
اگر خواستی همین مدل رو بگیری سعی کن حتما 4 گیگ اش را بگیری چون مدل 2 گیگش ممکنه بعدا با مشکل کمبود حافظه مواجه بشی و دیگه کاریش نمیشه کرد چونکه حافظه داخلی داره و قابل افزایش با کارت های حافظه نیست :n18:
واقعا ممنونم از راهنماییت. خیلی کمک کننده بود
واقعا ممنونم از راهنماییت. خیلی کمک کننده بود
خواهش می کنم دوست من راستش رو بخوای من تقریبا 4 الی 5 ساله که در کار خرید لوازم صوتی و تصویری ( mp3-mp4 player ) هستم و کلی پلیر خریدم و زیر دستم رفته و کلی هم ضرر مالی کردم البته کلی هم تجربه کسب کردم :n06:یه چیزی که هست اینه که تا آدم یه جنسی رو نخره نمی تونه بفهمه اون جنس چجوریاست :n13: مخصوصا ام پی تری پلیر که تا نزاری توی گوش و صداش را گوش ندی نمیشه در موردش قضاوت کرد :headphoneمن هم به همین خاطر هر تجربه ای که دارم رو در اختیار شما و سایر دوستانی که میخوان این وسایل رو خریداری کنند قرار میدم ... اینو هم بهتون بگم : من در طول این مدت که انواع و اقسام پلیرها را خریدم خداییش توی انواع مدلها و مارک هایی که خریدم فقط و فقط و فقط مارک SONY بود که نظرم رو جلب کرد هم از لحاظ کیفیت بی نظیر صداش و هم از لحاظ کیفیت جنس و قطعاتش :n19::n19::n19:
تازه این حرف ها همه به کنار یه سوررپرایز برات دارم ............................... اگه بتونی این مدل از پلیر سونی را گیر بیاری دیگه وحشتناکه از خوبی و عالی بودن :8: من خودم هم خیلی دنبالش بودم
این مدلش را میگم : SONY Walkman NW-S750 Series من مدتها در مورد این مدل تحقیق کردم و Review هاش رو خوندم:tongue: این یک mp4 هست که هم برای پخش موسیقی هست و هم پخش فیلم و جز پلیرهای سری S سونی هست ............. موجوده در حافظه های 8 گیگ - 16 گیگ - 32 گیگ ... صداش عالیه یه مشت Option داره که توی هیچ مارک پلیری پیدا نمیکنی و اگه بخوام اینجا برات بگم چند صفحه باید برات بنویسم ... اگر کسی را داری که اون ور آب ( خارج ) میره بهش بگو واست یه دونه بگیره چونکه باید بهت بگم متاسفانه متاسفانه این پلیر در بازار ایران موجود نیست ( به دلایل مختلف به خصوص به دلیل تحریم ها و بالا رفتن نرخ ارز ) نمایندگی محصولات صوتی و تصویری سونی در ایران ( شرکت بازرگانی ایران ) بهم گفت : ما نمیاریم این مدل رو ! بهشون گفتم واسه چی ؟؟؟ گفت قیمتش طوری میشه که کسی نمیخره
دوست من بزار اینو هم بهت بگم متاسفانه در ایران عده ای از مردم دنبال کیفیت واقعی نیستن :n21::n21: و دنبال چیز ارزون و چیزهایی که اسمشون بلند شده هستند الان اگه بری یه سر بازار بیشترین چیزی که می بینی برند " اپل " هست که در بازار ایران داره خود نمایی میکنه قبول آیفون اپل خیلی عالیه اما فقط آیفونش خوبه نه دیگه همه چیش !!!!!!!!!! اما متاسفانه اکثر مردم ما فکر میکنن دیگه اپل پادشاه خوبی هاست میخوام بگم اگه تاجرهای ما بخوان بعضی جنس های خاص مثل همین SONY Walkman NW-S750 Series را بیارن میتونن بیارن ولی چونکه مشتری خاص داره دیگه هیچی وارد نمی کنند الان مدتی هست که محصولات صوتی و تصویری سونی به انزوا کشیده شدند سراغ هر کی که میری یه دونه کشتی پهن و گنده توی جیبشه بهش که میگی این چیه درش میاره میگه : این آیپاد تاچه یه چیز مسخره و گنده ... آره یه مشت Application روش نصبه قبول ( که طرف حتی یدونه اش رو هم نمی دونه چه کاربردی داره و اسن برا چیه :n08::n08::n08:)
آقا شرمنده سرت رو در آوردم خلاصه کنم : در حال حاضر پلیرهای سونی هر کدامش رو که گیر بیاری عالیه اگه این مدله رو NW-S750 گیر بیاری که فوق العاده است اما شرکت بازرگانی ایران از پلیرهای سونی فقط سری های B - W - E را داره ...... سری W همونه که شما سوال پرسیده بودید بگیرم یا نه ( NWZ-W273 ) فعلا بای دوست عزیز :n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18: :n18:
خواهش می کنم دوست من راستش رو بخوای من تقریبا 4 الی 5 ساله که در کار خرید لوازم صوتی و تصویری ( mp3-mp4 player ) هستم و کلی پلیر خریدم و زیر دستم رفته و کلی هم ضرر مالی کردم البته کلی هم تجربه کسب کردم :n06:یه چیزی که هست اینه که تا آدم یه جنسی رو نخره نمی تونه بفهمه اون جنس چجوریاست :n13: مخصوصا ام پی تری پلیر که تا نزاری توی گوش و صداش را گوش ندی نمیشه در موردش قضاوت کرد :headphoneمن هم به همین خاطر هر تجربه ای که دارم رو در اختیار شما و سایر دوستانی که میخوان این وسایل رو خریداری کنند قرار میدم ... اینو هم بهتون بگم : من در طول این مدت که انواع و اقسام پلیرها را خریدم خداییش توی انواع مدلها و مارک هایی که خریدم فقط و فقط و فقط مارک SONY بود که نظرم رو جلب کرد هم از لحاظ کیفیت بی نظیر صداش و هم از لحاظ کیفیت جنس و قطعاتش :n19::n19::n19:
تازه این حرف ها همه به کنار یه سوررپرایز برات دارم ............................... اگه بتونی این مدل از پلیر سونی را گیر بیاری دیگه وحشتناکه از خوبی و عالی بودن :8: من خودم هم خیلی دنبالش بودم
این مدلش را میگم : SONY Walkman NW-S750 Series من مدتها در مورد این مدل تحقیق کردم و Review هاش رو خوندم:tongue: این یک mp4 هست که هم برای پخش موسیقی هست و هم پخش فیلم و جز پلیرهای سری S سونی هست ............. موجوده در حافظه های 8 گیگ - 16 گیگ - 32 گیگ ... صداش عالیه یه مشت Option داره که توی هیچ مارک پلیری پیدا نمیکنی و اگه بخوام اینجا برات بگم چند صفحه باید برات بنویسم ... اگر کسی را داری که اون ور آب ( خارج ) میره بهش بگو واست یه دونه بگیره چونکه باید بهت بگم متاسفانه متاسفانه این پلیر در بازار ایران موجود نیست ( به دلایل مختلف به خصوص به دلیل تحریم ها و بالا رفتن نرخ ارز ) نمایندگی محصولات صوتی و تصویری سونی در ایران ( شرکت بازرگانی ایران ) بهم گفت : ما نمیاریم این مدل رو ! بهشون گفتم واسه چی ؟؟؟ گفت قیمتش طوری میشه که کسی نمیخره
دوست من بزار اینو هم بهت بگم متاسفانه در ایران عده ای از مردم دنبال کیفیت واقعی نیستن :n21::n21: و دنبال چیز ارزون و چیزهایی که اسمشون بلند شده هستند الان اگه بری یه سر بازار بیشترین چیزی که می بینی برند " اپل " هست که در بازار ایران داره خود نمایی میکنه قبول آیفون اپل خیلی عالیه اما فقط آیفونش خوبه نه دیگه همه چیش !!!!!!!!!! اما متاسفانه اکثر مردم ما فکر میکنن دیگه اپل پادشاه خوبی هاست میخوام بگم اگه تاجرهای ما بخوان بعضی جنس های خاص مثل همین SONY Walkman NW-S750 Series را بیارن میتونن بیارن ولی چونکه مشتری خاص داره دیگه هیچی وارد نمی کنند الان مدتی هست که محصولات صوتی و تصویری سونی به انزوا کشیده شدند سراغ هر کی که میری یه دونه کشتی پهن و گنده توی جیبشه بهش که میگی این چیه درش میاره میگه : این آیپاد تاچه یه چیز مسخره و گنده ... آره یه مشت Application روش نصبه قبول ( که طرف حتی یدونه اش رو هم نمی دونه چه کاربردی داره و اسن برا چیه :n08::n08::n08:)
آقا شرمنده سرت رو در آوردم خلاصه کنم : در حال حاضر پلیرهای سونی هر کدامش رو که گیر بیاری عالیه اگه این مدله رو NW-S750 گیر بیاری که فوق العاده است اما شرکت بازرگانی ایران از پلیرهای سونی فقط سری های B - W - E را داره ...... سری W همونه که شما سوال پرسیده بودید بگیرم یا نه ( NWZ-W273 ) فعلا بای دوست عزیز :n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18::n18: :n18:
در مورد آیفون کاملا حرفتو قبول دارم. منم یه بار گولشو خوردم و شافل گرفتم که واقعا راضی کننده نبود. اگه این مدلیو ک میگی بتونم به آشنامون تو آمریکا بگم برام بفرسته عالی میشه. خیلی لطف کردی.
در مورد آیفون کاملا حرفتو قبول دارم. منم یه بار گولشو خوردم و شافل گرفتم که واقعا راضی کننده نبود. اگه این مدلیو ک میگی بتونم به آشنامون تو آمریکا بگم برام بفرسته عالی میشه. خیلی لطف کردی.
من در خدمتت هستم دوست عزیزم ... حتما همین مدلی که بهت گفتم را بگیر SONY Walkman NW-S750 Series طوفان میکنه :n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: یه پلیر کامله حرف نداره ...
من نزدیک به 2 الی 3 میلیون هزینه کردم بابت خرید انواع پلیرها اما خداییش هیچکدام باب دلم نبود بعضی ها بهم میگن تو سختگیری :eh: من بهشون میگم من سختگیر نیستم من چیز خوب میخوام ... بعضی ها دنبال یه وسیله هستند که همه کاری انجام بده دوربین داشته باشه :n02: رکوردر باشه :n09: قابلیت تماس داشته باشه یا اسن بهتر بگم تلفن همراه هم باشه :n28: فیلم هم پخش کنه :n13: اپلیکیشن های جور وا جور هم روش نصب بشه :24: لمسی هم باشه :n07: آخـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــرش حالا یه آهنگی هم پخش کنه برامون :n08:یعنی به آخرین چیزی که فکر می کنن کیفیت پخش صداشه :sq_2:
:sq_2: :sq_2:
به اعتقاد من ( البته نظر شخصی من اینه هر شخصی برای خودش نظر خاصی داره و نظرش قابل احترامه ) .......... به اعتقاد من اگر کسی اهل موسیقی باشه این که میگم اهل موسیقی معنی اش این نیست که فقط همینجوری هر آهنگ آشغالی گوش بده و فکر کنه اهل موزییکه اهل موسیقی اون کسی هستش که واقعا در عمق موسیقی فرو بره و ذره ذره موسیقی را با تمام وجودش درک کنه . عاشقای موسیقی و موزییک برای گوش دادن به موسیقی مورد علاقشون همیشه میرن دنبال یه پخش کننده همراه ای که که حرفه ای باشه و فقط برای پخش موزییک باشه و دیگر هیچ :headphone اون Mp3 player واقعا باهاش گوش دادن به موسیقی لذت بخشه نه یه دستگاهی که هزار تا کار انجام میده در کنارش فرمت mp3 رو هم برات پخش میکنه .............. معذرت میخوام اون پخش کردن بدرد خودش می خوره آره برای یه عده از آدم ها که ( عذر خواهی می کنم ) عوامانه فکر می کنند اون دستگاه عالیه اما همیشه باید آدم جز خواص باشه نه جز عوام :n26:
سلام بهترین mp3 player که باتریش قوی باشه چه مدل و مارکی هست؟ فقط برام دوام باتریش مهمه که چند ساعت جواب میده....ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام بهترین mp3 player که باتریش قوی باشه چه مدل و مارکی هست؟ فقط برام دوام باتریش مهمه که چند ساعت جواب میده....ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام ... بهترین پلیر از لحاظ ماندگاری باتری و دوام باتری این مدله : Creativ zen style 300 خیلی باتریش جواب میده بالای 12 الی 13 ساعت جواب میده البته الان این مدل خیلی کمیابه :n12:
اگه این مدل گیرت نیومد این مدل رو هم بگیری حرف نداره باتریش :
Sony nwz-b182 2GB مدل 4 گیگش هم هست Sony nwz-b183 هم صداش عالیه هم باتریش عالیه رادیو اف ام هم داره + قابلیت ظبط صدا ( قابلیت ظبط صدا از رادیو را هم داره ) :n12:
printemps
07-10-2014, 21:06
سلام ... بهترین پلیر از لحاظ ماندگاری باتری و دوام باتری این مدله : Creativ zen style 300 خیلی باتریش جواب میده بالای 12 الی 13 ساعت جواب میده البته الان این مدل خیلی کمیابه :n12:
اگه این مدل گیرت نیومد این مدل رو هم بگیری حرف نداره باتریش :
Sony nwz-b182 2GB مدل 4 گیگش هم هست Sony nwz-b183 هم صداش عالیه هم باتریش عالیه رادیو اف ام هم داره + قابلیت ظبط صدا ( قابلیت ظبط صدا از رادیو را هم داره ) :n12:
ولی این مدل رو تو سایت دیجـیکالا زده که قابلیت ضبط نداره
من mp3 میخوام که گیر کنه لباس مثل شافل نظر خودم
Energy Sistem Energy MP4 Urban 4GB 2504 Ruby Redهست کسی نظری داشت بگه تو همین شکل و شمایل شافل این انرژی سیستم میخوام باشه ممنون
shukhinemikoni
08-10-2014, 18:16
سلام خدمت دوستان
من حدود 600 تومن بودجه دارم میخام یه ست برا موسیقی بگیرم
میگم ست چون خودم نمیدونم دقیقا چی بگیرم. کلا همه سبک موسیقی گوش میدم بستگی به حس و حال .چون زیاد تو رفتو امدوم. الان خودم با تبلت و هدفون 350 پاناسونیکم آهنگ گوش میدم .که اصلا اصلا راضی نیستم (تبلت بزرگ و کیفیت پایین نتهای پس زمینه). حالا موندم بین گزینه های زیر
1-یه پلیر متوسط و یک هدفون
2-یه پلیر قوی و سرکردن با هدفون خودم تا تامین بوجه بعدی سر عید
3-خرید یک گوشی خوب که قابلیت پخش اهنگ رو با کیفیت داشته باشه و دوباره خرید هدفون تا عید)اخه گوشیمم داغونه اما موسیقی 1000 درصد در اولویته)
4-من حتی به خرید fiio x3 هم فکر کردم تا بتونم خروجی لبتاب هم رو هم تقویت کنم
ببخشیدپرحرفی کردم:n02:
سلام خدمت دوستان
من حدود 600 تومن بودجه دارم میخام یه ست برا موسیقی بگیرم
میگم ست چون خودم نمیدونم دقیقا چی بگیرم. کلا همه سبک موسیقی گوش میدم بستگی به حس و حال .چون زیاد تو رفتو امدوم. الان خودم با تبلت و هدفون 350 پاناسونیکم آهنگ گوش میدم .که اصلا اصلا راضی نیستم (تبلت بزرگ و کیفیت پایین نتهای پس زمینه). حالا موندم بین گزینه های زیر
1-یه پلیر متوسط و یک هدفون
2-یه پلیر قوی و سرکردن با هدفون خودم تا تامین بوجه بعدی سر عید
3-خرید یک گوشی خوب که قابلیت پخش اهنگ رو با کیفیت داشته باشه و دوباره خرید هدفون تا عید)اخه گوشیمم داغونه اما موسیقی 1000 درصد در اولویته)
4-من حتی به خرید fiio x3 هم فکر کردم تا بتونم خروجی لبتاب هم رو هم تقویت کنم
ببخشیدپرحرفی کردم:n02:
این بستگی به خیلی چیزها داره. مثلاً منظورتون از هدفون خفن چیه؟ اگر به فکر خرید هدفون های فول سایز در آینده هستین. با خرید فیو x3 خیالتون در مورد تمامی هدفون های فول سایز تا یک میلیون راحت خواهد بود که پلیرتون توان درایو کردنشون رو داره. در ضمن به عنوان کارت صدا با کامپیوتر هم قابل استفادست.
اگر دنبال هدفون داخل گوشی هستین، اسمارت فون های مطرح کیفیت صدای خوبی دارن و تا ایرفون هایی در حد سنهایزر ie80 رو هم در حد خوبی جواب می دن. می تونین یک پلیر معمولی در حد 200 تومن هم بگیرین و بعد با ایرفون در حد 200 هزارتومنی تون لذت ببرید.
shukhinemikoni
09-10-2014, 00:15
من یادم نمیاد گفته باشم هدفون خفن اما من بیشتر منظورم این بود که از این چند حالتی که الان خودتونم گفتین کدوم نسبت هزینه به بازدهیش بیشتره مثلا یه 173 با یه a=jays three کیفیت صداش با x3 و ei80 چقدر فرق میکنه. بعدشم من با هدفونهای کوچیک بیشتر راحتم. اگه لطف کننین منظورتون رو هو از پلیر معمولی بگید ممنون میشم . بعد منظورتون از ساپورت ei80 با اسمارت فون اینه که تاثیر هدفون بیشتر از پلیر تو کیفیت نهایی؟
من یادم نمیاد گفته باشم هدفون خفن اما من بیشتر منظورم این بود که از این چند حالتی که الان خودتونم گفتین کدوم نسبت هزینه به بازدهیش بیشتره مثلا یه 173 با یه a=jays three کیفیت صداش با x3 و ei80 چقدر فرق میکنه. بعدشم من با هدفونهای کوچیک بیشتر راحتم. اگه لطف کننین منظورتون رو هو از پلیر معمولی بگید ممنون میشم . بعد منظورتون از ساپورت ei80 با اسمارت فون اینه که تاثیر هدفون بیشتر از پلیر تو کیفیت نهایی؟
هدفون خفن رو خودم به کار بردم :n09:
بله تأثیر هدفون بیشتره. اول کیفیت آهنگ، بعد هدفون، بعد پلیر
پلیر معمولی و مناسب یعنی چیزی در زیر 200 تومن. پلیر خوب یعنی در حد اسمارت فون های مطرح. پلیر خیلی خوب یعنی در حد x3 و x5
راستیتش شاید تفاوت 173 با x3 در درایو کردن هدفونی مثل a-jays خیلی به چشم نیاد، ولی خود ie80 با a-jays تفاوتشون زیاده. البته این مسئله خیلی بستگی به شما داره. زیاد و کم، ارزیدن یا نیارزیدن کاملاً به افراد بستگی داره. ولی تنها چیزی که میشه با اطمینان گفت اینه که ارتقا در هدفون خیلی بیشتر میارزه به ارتقا در پلیر
shukhinemikoni
09-10-2014, 12:37
خوب با همه این اوصاف شما با 600 تومن بخای یه پلیر و هدفون پیشنهادبدی چی میشه
بعدشم اگه من مثلا یه 173 یا 383 بگیرم بعدا با یه هدفون خوب مثل ie80 به مشکل می خورم؟ با هدفون های فول سایز چطور؟
حالا اگه پولو بزارم برای X3 بنظرتون تا چند سال جوابمو مبده و احتیاج به تعویض نداره؟
راستی یکی از دوستان 303 رو پیشنهاد داده نظرتون در موردش چیه؟
ببخشید زحمت میدم:n06:
dark monk
09-10-2014, 12:42
دوستان کسی پلیر کوون سراغ نداره?دنبالشم مخصوصا 16 گیگ i9 و i10
اگه جاییم میشناسید یا دیدید تو بازار بگید لطفا
خوب با همه این اوصاف شما با 600 تومن بخای یه پلیر و هدفون پیشنهادبدی چی میشه
بعدشم اگه من مثلا یه 173 یا 383 بگیرم بعدا با یه هدفون خوب مثل ie80 به مشکل می خورم؟ با هدفون های فول سایز چطور؟
حالا اگه پولو بزارم برای X3 بنظرتون تا چند سال جوابمو مبده و احتیاج به تعویض نداره؟
راستی یکی از دوستان 303 رو پیشنهاد داده نظرتون در موردش چیه؟
ببخشید زحمت میدم:n06:
من اطلاعات خیلی دقیقی از اون مدل های سونی ندارم. ولی اگر در حد اسمارت فون هایی مثل گوشی های اپل یا پرچمدارهای سامسونگ و اچ تی سی باشن، با ie80 هم مشکلی نخواهید داشت.
من اگر قرار بود با 600 تومن لذت موسیقیم رو ببرم. مدل 383 (چونکه مدل های بدون صفحه برای من دلگیرن:n02: ) هشت گیگش رو میخریدم بعدش یدونه JAYS t-Jays three می خریدم. آهنگ های فلک رو به mp3 320 تبدیل می کردم و از آهنگ لذت میبردم.
shukhinemikoni
09-10-2014, 23:17
حالا اگه بخوام به پیشنهادتون گوش کنم اینارو از کجا تهران تهیه کنم بهتره
نمایندگی JAYS کجاس
نمایندگیش رو یادم نیست، ولی سایت ایران هدفون داره و به نظر من سایت مطمئنی هستش.
سونی هم نمایندگی هاش توی جمهوری اکثراً دارن.
سلام
تو فکر اینم که یه ریکوردر بگیرم.
استفادم اینه که بزارم روی میز خودم تو کلاس و صدای استاد رو موقع درس دادن ضبط کنم!
اصلا این رکوردرها در این حد خوب ضبط میکنن که صدا واضح باشه و راحت ادم بتونه استفاده کنه؟
تا 300 تومن چی پیشنهاد میدین؟
hamidrezaaf
11-10-2014, 21:20
سلام
نظرتون در مورد
Sony ux543 چه می باشد و تفاوت آن با مدل Sony ux543F چی هست و چرا در نوع دوم با اینکه رادیو FM همه داره قیمتش ارزونتر هست؟
با تشکر
حمید رضا
B.Russell
17-10-2014, 11:54
درود به دوستان متخصص در امور رایانه ای!
من یک mp4 player میخوام با قیمت حداکثر 150 هزارتومان.
هدفم هم گوش دادن یکسری فایل های صوتی آموزشی و همچنین ضبط کردن صدا در کلاس ها و محیط کار و... هست.
تعریف creative رو شنیده بودم ولی اکثر جاهایی که رفتم نداشتن.
خواهشا یک پیشنهادی بدین که هم عمر مناسبی داشته باشه و هم در بازار موجود باشه + آدرس در سطح تهران.
سپاس فراوان. :n16:
hamidrezaaf
17-10-2014, 22:51
سلام
تو فکر اینم که یه ریکوردر بگیرم.
استفادم اینه که بزارم روی میز خودم تو کلاس و صدای استاد رو موقع درس دادن ضبط کنم!
اصلا این رکوردرها در این حد خوب ضبط میکنن که صدا واضح باشه و راحت ادم بتونه استفاده کنه؟
تا 300 تومن چی پیشنهاد میدین؟
سلام من سونی
UX543 به قیمت 415 خریدم و ازشم با این ضبطی که کرده خیلی راضیم میزارم رو میز استاد و از نظر من کیفیت ضبطش عالی هست.
در ضمن حالت های مختلف محیطی رو پشتیبانی می کنه که من هم با توجه به اینکه در کلاس ضبط کرده ام. محیط ضبط را با حالت Lecturer تنظیم کرده ام.
موفق و موید باشید.
سلام ی ام پی تری پلیر میخواستم برای یکی از اقوام. خواسته هاش ایناس ممنون میشم راهنمایی کنین :
1. باتری خوب چون مسافرت زیاد میره
2. میخواد هر وقت ی چیزی گوش میکرد بعد که دستگاه رو خاموش روشن کرد دوباره از همونجا و ادامش پخش بشه و نره اول لیست و یا اول آهنگ...
3. قیمت هم حداکثر 200
4. ضبط صدا هم داشته باشه برای صدای استاد میخواد
آهنگ گوش نمیده کلا برای درس و این چیزا میخواد. اگه مدلی به ذهنتون میرسه معرفی کنین و اگه آدرس فروشگاه و یا نمایندگی تو مشهد سراغ دارین....ممنون
farid123
19-10-2014, 05:46
درود به دوستان متخصص در امور رایانه ای!
من یک mp4 player میخوام با قیمت حداکثر 150 هزارتومان.
هدفم هم گوش دادن یکسری فایل های صوتی آموزشی و همچنین ضبط کردن صدا در کلاس ها و محیط کار و... هست.
تعریف creative رو شنیده بودم ولی اکثر جاهایی که رفتم نداشتن.
خواهشا یک پیشنهادی بدین که هم عمر مناسبی داشته باشه و هم در بازار موجود باشه + آدرس در سطح تهران.
سپاس فراوان. :n16:
با توجه به مشخصاتی که گفتید اگر بتونید Transcend mp870 را پیدا کنید گزینه خوبیه.نمایندگی ترنسند تو بازار رضا خیابان ولیعصره ولی شاید موجود نباشه که باید جستجو کنید.البته ممکنه قیمتش اندکی از سقف بودجه شما بیشتر باشه.
سلام
دوستان یک سایت اینترنتی هست به نام روزنه شاپ!
تا حالا کسی ازش خرید کرده؟ اخه قیمتهای رکوردرش خیلی خوبه
مطمئنه؟
============================
ویرایش:
ارزونیش بخاطر گارانتیش بود!!!!!!
سلام دوستان.
من دنبال یه mp3 player با شرایط زیر هستم. اگه کمکم کنید ممنون میشم چون خیلی ناشی ام.:n27:
1- کیفیت و بلندی صدا و باس خوبی داشته باشه. چون اطرافم سر و صدا خیلی زیاده
2- یه صفحه نمایش کوچیک برای جستجوی توی پوشه ها داشته باشه.
3- چون برای سر کار میخوام کار کردن باهاش راحت باشه . یعنی چشم بسته بشه آهنگ عوض کرد ، پلی کرد و...
4-بودجه خریدم حداکثر 120 هزار تومنه. اگه ارزون تر هم گیرم بیاد که خیلی بهتره.:n01:
بازم از همه کسایی که راهنماییم میکنند تشکر میکنم.:n12:
یعنی کسی در مورد MP3 PLAYER اطلاعات نداره به ما کمک کنه.:n03::n03:
زمینه این محصولات خیلی کم شده میتونید از گوشی های نوکیا استفاده کنید
برای سر کارم (بافندگی) میخوام. اونجا نمیشه از گوشی استفاده کرد ولی MP3 PLAYER مشکلی نداره.
قبلا با گوشی آهنگ گوش میدادم ولی جدیدا گوشی ممنوع شده.:n27:
سلام متاسفانه وضعیت بازار پلیر های قابل حمل اصلا جالب نیست توی این رنج قیمت میتونید برید سراغ محصولات انرژی سیستم
سلام متاسفانه وضعیت بازار پلیر های قابل حمل اصلا جالب نیست توی این رنج قیمت میتونید برید سراغ محصولات انرژی سیستم
محصولات انرژی ظاهرا زیاد با کیفیت نیستن(از نظر کیفیت صدا)
ترنسد و فیلیپس چطورن؟
درکل با توجه به وضعیت بازار (کسی راقب نیست کالای با کیفیت وارد کنه) چاره ای جز خرید اینا نیست متاسفانه، مخصوصا با قیمتی که شما مد نظر داری!
سلام. من یه mp3 دارم.
یه چند تا سوال داشتم دربارش :
مدلش marshal me-662 میباشد.
1 - کیفیتش . مدلش. و ... چهجوریه ؟
2 - متاسفانه چند روز پیش تو جیبم بود که رفتم دستشویی و افتاد داخل دست شویی. درش آوردم. هنوز کار میکنه و سالمه. ولی دلم نمیاد دست بهش بزنم. هنوز هم نشستمش. گذاشتمش تو کیسه فریزر. میتونم بشورمش ؟ با آب . الکل . ریکا . مایع دست شویی و.... میشه یا خراب میشه ؟
3 - من خیلی از ساعات روز سوار موتورم و زیاد روی موتور میشینم و کلاه ایمنی هم میزارم. میگم چطوری میتونم به آهنگ گوش کنم ؟ میشه با هنزفری گذاشت ولی هی از تو گوشم در میاد و نمیشه درستش کرد چون کلاه تو سرمه. چطوری میتونم؟ یه فکری که به سرم زد این بود که داخل کلاه ایمنی بلندگو بزارم و براش یه فیش بزارم و mp3 را بهش وصل کنم . آیا چنین بلندگویی هست ؟ چه پیشنهاد میکنید ؟
meisam317
12-11-2014, 19:43
50 تومن روش بزار سونی NWZ-172بخر فوق العاده هست . بهتر از اونیکه فکر کنی تمام انتظاراتتو برآورده میکنه ؟
Sony Walkman MP3 Player NWZ-B172 - 2 GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %25DB%258C-%25D9%2588%25D8%25A7%25DA%25A9%25D9%2585%25D9%2586-%25D8%25A7%25D9%2586-%25D8%25AF%25D8%25A8%25D9%2584%25DB%258C%25D9%2588-%25D8%25B2%25D8%25AF-%25D8%25A8%25DB%258C-172-2GB&ei=IodjVJzgHNOO7Aahj4GIDw&usg=AFQjCNGKOIpQ2HqWq0w3dixnyNi9xaL8oQ&sig2=UJahiSkoO2He0fK07eC6kw)
mtnam1372
19-11-2014, 23:55
سلام دوستان ساعت مچی mp3 پلیر میخام میشه انتخاب های موجود در بازار ایران رو با قیمتش بگید؟
dark monk
01-12-2014, 23:16
کلا اینجا دیگه کسی جواب نمیده بهتر تعطیل بشه این بخش.یکی ایپاد نانو 6 هست دوروبر 300 400 گیر میاد یکی هم از انرژی سیستم بود فک کنم من همینارو میدونم.البته اینا پلیر هستن که مثل ساعت هم بسته میشن
amin khan
06-12-2014, 00:14
سلام
آقا این دستگاه های ضبط خبرنگاری صدا چجوریاست؟
1 - منظورم اینه که چقدر کیفیت صدای ضبط شده شون با صدای ضبط شده توسط گوشی یا mp3 player چقدر فرق میکنه
2 - قیمتاش هم به نسبت بالاست ، میخوام بدونم واقعا توجیه اقتصادی دارن؟ چه مزایایی نسبت به یه گوشی واسه این کار دارن؟
3 - در کل میشه مثلا واسه ضبط صدای یه نفر از فاصله 6-7 متری روشون حساب کرد؟ مثلا از ته کلاس صدای استاد رو با کیفیت نسبتا خوب ضبط کنیم؟
4 - تا قیمت 300 ( هرچی ارزونتر بهتر ، ولی نه به قیمت از دست دادن کیفیت) چیزی میشه پیدا کرد؟
5 - میشه به عنوان یه mp3 player هم ازشون استفاده کرد ، منظورم پخش یه فایل mp3 نیست ، یعنی واسه این کار هم ساخته شده؟ روزی 4-5 میشه موزیک گوش داد؟
ممنون
1 در مقابل گوشی و پلیر کیفیت صدای ضبط شدشون بسیار بالاست
2 اینو شما خودت باید تشخیص بدی
3 6 متر یه مقدار زیاده اینجوری دیگه بیشتره شلوغی کلاس رو هم ضبط میکنه هر چه نزدیک تر بهتر
4 الان فقط سونی و المپیوس هست که هر دو از دویست و خورده ای شروع میشه
5 بله
amin khan
11-12-2014, 23:17
1 در مقابل گوشی و پلیر کیفیت صدای ضبط شدشون بسیار بالاست
2 اینو شما خودت باید تشخیص بدی
3 6 متر یه مقدار زیاده اینجوری دیگه بیشتره شلوغی کلاس رو هم ضبط میکنه هر چه نزدیک تر بهتر
4 الان فقط سونی و المپیوس هست که هر دو از دویست و خورده ای شروع میشه
5 بله
مرسی ،چند تا سوال دیگه داشتم:
1 - تو بعضی از سایتها ، در مورد محدودیت فولدر گذاشتن نوشته ، مثلا اینکه المپیوس یه تعداد فولدر پیش فرض داره و نمیشه فولدر جدید اضافه کرد ، یا خیلی از مدلای سونی نمیشه فولدر توی فولدر گذاشت و اگه بذاریم قابل خوندن نیست یعنی اگه چند تا فولدر به تفکیک خواننده داشته باشیم ، نمیشه توی هر فولدر چند تا فولدر به تفکیک آلبوم گذاشت؟
2 - مارک های lander و samsung چطوره؟ به درد نمیخورن؟
3 - دنبال یه چیزی میگردم که علاوه بر ضبط خوب و کیفیت پخش خوب پورت usb سرخود داشته باشه (نیاز به کابل نداشته باشه ) - باتری لیتیومی داشته باشه (آلکالین نباشه) - توسط usb شارژ بشه - جک 3.5 از بالا بخوره - ترجیحا ورودی میکروفن داشته باشه ، خودم Sony ICD-UX 543 Voice Recorder پیدا کردم ، ولی یه مقدار گرونه و ظاهرا فولدر در فولدر رو پشتیبانی نمیکنه ، المپیوس چیز ارزونتری با این مشخصات نداره؟ اگه داره همون مشکل محدودیت فولدر رو داره؟
mrmaster
14-12-2014, 21:07
مدل Sony Walkman MP3 Player NWZ-B172 صدای هدفونشم خوبه ؟
farid123
15-12-2014, 06:47
مدل Sony Walkman MP3 Player NWZ-B172 صدای هدفونشم خوبه ؟
نه چندان.کلا هدفون های همراه پلیرها کیفتی نداره و اینکه ایرباد مانند هست و سخت تو گوش قرار می گیره.
فقط بعضی مدل های سری E مثل 464،ایرفون همراهشون هست.
mehdifirouzey
16-12-2014, 23:23
سلام اساتید x1 میتونه hd598 درایو کنه یا لازمه x3 بخرم؟میخوام یه پله از آیپاد بهتر باشه. آلبوم Flac با کیفیت از کجا دانلود کنم؟بعضی از Flac ها کیفیت خوبی ندارن.
سلام اساتید x1 میتونه hd598 درایو کنه یا لازمه x3 بخرم؟میخوام یه پله از آیپاد بهتر باشه. آلبوم Flac با کیفیت از کجا دانلود کنم؟بعضی از Flac ها کیفیت خوبی ندارن.
X1 تا اونجا که من می دونم از لحاظ کیفیت صدا، در حد همون آیپاد هست. ولی قدرت خروجیش بیشتره و برای همین می تونه به خوبی از پس درایو هدفون ها بر بیاد (البته قدرت خروجیش خیلی کمتر از x3 یا x5 هست.) ولی 598 رو خوب درایو می کنه.
شما اگر در حال حاضر آیپاد دارید، می تونید به جای خرید x1، به خرید e12 یا گزینه معقولی مثل e17 فکر کنین که امکان استفاده به عنوان دک/آمپ با لپ تاپ رو هم داره.
mehdifirouzey
18-12-2014, 02:27
X1 تا اونجا که من می دونم از لحاظ کیفیت صدا، در حد همون آیپاد هست. ولی قدرت خروجیش بیشتره و برای همین می تونه به خوبی از پس درایو هدفون ها بر بیاد (البته قدرت خروجیش خیلی کمتر از x3 یا x5 هست.) ولی 598 رو خوب درایو می کنه.
شما اگر در حال حاضر آیپاد دارید، می تونید به جای خرید x1، به خرید e12 یا گزینه معقولی مثل e17 فکر کنین که امکان استفاده به عنوان دک/آمپ با لپ تاپ رو هم داره.
ممنون از توضیحاتتون.
همین آیپاد تاچ تا حدودی خوب (نسبت به دیوایس های اندرویدی) میتونه هدفونم درایو کنه ولی دنبال کیفیت صدای بهتری هستم.تو سایت هدفای بعضیا گفتن در کل بهتر از آیپاد و آیفون هست:
البته شما خودتون استادید.بالاخره x1 فقط به عنوان پلیر کاربرد داره ولی آیپاد تاچ میتونه خیلی کارها کنه.
اگه امکانش هست و زحمتی نباشه چنتا سایت برای دانلود آلبوم های Flac برام پیام خصوصی کنید.با این هدفونا حال نمیده 320 گوش کنی!:n02:
یکی از دوستان آلبوم Enigma برای دانلود گذاشته بودن واقعا صدا شفافیت فوق العاده ای داشت.بیس تمیز بود و سانداستیج خیلی خوبی رو هدفونم داشت.همچین آلبوم هایی با این کیفیت نمیدونم از کجا میشه گیر آورد.چنتا آلبوم Flac دانلود کردم متاسفانه مثل اینکه فیک بودن و کیفیت مناسبی نداشتند.
خیلی ممنون
ممنون از توضیحاتتون.
همین آیپاد تاچ تا حدودی خوب (نسبت به دیوایس های اندرویدی) میتونه هدفونم درایو کنه ولی دنبال کیفیت صدای بهتری هستم.تو سایت هدفای بعضیا گفتن در کل بهتر از آیپاد و آیفون هست:
البته شما خودتون استادید.بالاخره x1 فقط به عنوان پلیر کاربرد داره ولی آیپاد تاچ میتونه خیلی کارها کنه.
اگه امکانش هست و زحمتی نباشه چنتا سایت برای دانلود آلبوم های Flac برام پیام خصوصی کنید.با این هدفونا حال نمیده 320 گوش کنی!:n02:
یکی از دوستان آلبوم Enigma برای دانلود گذاشته بودن واقعا صدا شفافیت فوق العاده ای داشت.بیس تمیز بود و سانداستیج خیلی خوبی رو هدفونم داشت.همچین آلبوم هایی با این کیفیت نمیدونم از کجا میشه گیر آورد.چنتا آلبوم Flac دانلود کردم متاسفانه مثل اینکه فیک بودن و کیفیت مناسبی نداشتند.
خیلی ممنون
اگر کسی بین آیپاد و x1 مونده باشه برای خرید و هدفش صرفاً موزیک گوش دادن باشه، خب انتخاب معقول x1 هست. ولی اگر کسی آیپاد داره و می خواد بفروشه که بره x1 بخره، خب من خیلی منطقی نمی دونم اون حرکت رو. مخصوصاً اینکه هدف درایو کردن هدفون فول سایز باشه و توی کشوری باشه که e17 قیمتش ارزونتر از x1 هست. این در صورتیه که قیمت جهانی e17 حدود 30 دلار بیشتره.
تفاوت x1 با آیپاد، بیشتر از اینکه در کیفیت صدا باشه، خیلی بیشتر در سبک صدا هست. صدای فیوو، گرم تر و تا حدی تاریک تر هست. من به عنوان ریویو، این دو نفر رو قبول دارم:
آهنگ هم، من همشون رو از تورنت می گیرم. به نظر مطمئن میان. مخصوصاً اینکه طرف اسکن سی دی و بوتلگ و ... رو هم میزاره.
کیفیت آهنگ ها، خیلی بیشتر از اینکه به تفاوت بین 320 و فلک وابسته باشن، به تفاوت بین کیفیت ضبط و مستر بستگی دارن.
سلام
دو تا مدل سونی هست px333 و px440 چه فرقی بنیادی با هم دارند ؟ قیمتشون هم زیاد فرق نمیکنه
گارانتی هم نداره بعقیده تون با این وجود خریداری بکنم؟
amin khan
16-01-2015, 11:06
دوستان من یه px440 خریدم ، راهی هست که از قابلیت فولدر در فولدر پشتیبانی کنه ؟ یا اصن پشتیبانی میکنه و من شاید بلد نیستم؟ منظورم اینه که مثلا چند تا آلبوم از یه خواننده رو که توی فولدر های مختلف قرار داره رو بزارم تو یه فولدر به اسم همون خواننده ، ولی وقتی این کار رو میکنم فولدرها رو جدا نشون میده
سلام
دو تا مدل سونی هست px333 و px440 چه فرقی بنیادی با هم دارند ؟ قیمتشون هم زیاد فرق نمیکنه
گارانتی هم نداره بعقیده تون با این وجود خریداری بکنم؟
px333 ضبط مونو داره ولی px440 استریو داره
px333 باید با کابل به pc وصل کنی ولی px440 یو اس بی سرخود داره
dooste.man83
30-01-2015, 21:09
دوستان تا 1 حدود یک میلیون بهترین mp3 player با صفحه نمایش مناسب چیه ؟
بسیار بسیار مهم برام کیفیت صداش هست و بعد از اون طرفیت بالای 32 گیگ
الان یک j3 کوون دارم اما یک چیز بهتر می خوام
خودم بین سونی و fiio موندم راهنمایی میفرمایید
ممنون
metalhead_forever
30-01-2015, 22:22
دوستان تا 1 حدود یک میلیون بهترین mp3 player با صفحه نمایش مناسب چیه ؟
بسیار بسیار مهم برام کیفیت صداش هست و بعد از اون طرفیت بالای 32 گیگ
الان یک j3 کوون دارم اما یک چیز بهتر می خوام
خودم بین سونی و fiio موندم راهنمایی میفرمایید
ممنون
تو این قیمت Fiio x5 موجوده که برای کاربرد های حرفه ای طراحی شده... ولی من اگه جای شما بودم چون بیشتر فایل هام mp3 هست و یه تعداد کمی flac دارم و هدفون خیلی خاصی هم نمیخوام استفاده کنم Apple iPod Touch 5 میخریدم...
dooste.man83
30-01-2015, 22:33
الان یک j3 cowon دارم + fioo e7
الان موندم بهتره این دو مورد بالا رو بفروشم و یک fiio x5 بگیرم
یا این ها رو نگه دارم و یک ie80 سنهایزر بگیرم
هدفون نسبتا خوب هم دارم اما شاید نه اندازه ie80
نظر شما کدوم بهم کیفیت بهتری میده و منطقی هست ؟
dark monk
30-01-2015, 22:37
دوست عزیز من ایپاد تاچ داشتم الانم کوون j3 دارم صدای کوون نسبت به ایپاد سره هم از نظر بلندی هم تنظیمات اکولایزر.من فیو نداشتم اما دیگه بالاتر از کوون خیلی جزیی میشه تفاوت شما اون مبلغ رو خرج هدفون بکنید فک کنم بهتر باشه
dooste.man83
30-01-2015, 22:57
دوست عزیز من ایپاد تاچ داشتم الانم کوون j3 دارم صدای کوون نسبت به ایپاد سره هم از نظر بلندی هم تنظیمات اکولایزر.من فیو نداشتم اما دیگه بالاتر از کوون خیلی جزیی میشه تفاوت شما اون مبلغ رو خرج هدفون بکنید فک کنم بهتر باشه
توهین نشه به طرفدار برند خاصی اما بنده خودم آیپاد داشتم و میگم کیفیت صدای محصولات اپل فاجعه هست !!!!
حتی الان این گوشی سونی چه w800 که مال سال های بسیار دور بوده چه الان که z ulta دارم بسیار کیفیت بهتری داره حتی گوشی سامسونگ هم صدای بهتری از آیپاد داره
metalhead_forever
30-01-2015, 23:02
دوست عزیز صدای cowon از ipod بهتر بود... الان دیگه اون دوران تموم شده و این iPod و رقبای اندرویدی مثل HTC One M8 هستن که پلیر های پرتابل رو احاطه کردن... در این زمینه پیشنهاد میکنم پست زیر رو از یکی از اساتید فروم مطالعه کنید:
این هم یه پست از یه استاد دیگه:
توهین نشه به طرفدار برند خاصی اما بنده خودم آیپاد داشتم و میگم کیفیت صدای محصولات اپل فاجعه هست !!!!
حتی الان این گوشی سونی چه w800 که مال سال های بسیار دور بوده چه الان که z ulta دارم بسیار کیفیت بهتری داره حتی گوشی سامسونگ هم صدای بهتری از آیپاد داره
فکر میکنم این بحث باید در تاپیک مسائل حاشیه ای ادامه پیدا کنه... تلفن های همراه اندرویدی پیشرفت های قابل توجهی انجام دادند و مدل Galaxy S4 در زمان خودش امتیازات قابل قبولی گرفت و مدل One M8 کیفیت صدای یک تلفن اندرویدی رو به حد اعلا رسوند...
کووان مشکلی که داره اینه که در طول سالها تغییر بخصوصی نداده به صدای پلیرهاش و یه جورایی از قافله عقب مونده. در طرف مقابل اپل سال به سال پیشرفت کرده و در iPhone4S بهترین عملکرد خودش رو به نمایش گذاشت... تا قبل از این iPhone یکی از اجزای جدانشدنی پلیر های اپل Lineout ها بودند (چون خروجی 3.5mm خود اپل کیفیت لازم را نداشتند) یا داک هایی برای از کار انداختن داک داخلی اپل، اما بعد از 4S کیفیت خروجی 3.5mm به قدری بالا رفت که دیگه نیازی به Lineoit یا داک های جانبی نباشه و خود iPod کیفیت قابل قبولی داشت...
30-01-2015, 23:02
حتی الان این گوشی سونی من چه w800 که مال سال های بسیار دور بوده که z ulta که الان دارم بسیار کیفیت بهتری داره حتی گوشی سامسونگ هم صدای بهتری از آیپاد داره
والا بد نیست صدای ایپادها صدای استانداردی دارن با گلکسی اس 2 هم یه زمانی تست کردم صدای ایپاد تاچ بهتر و بلندتر بود اما در مقابل همین کوون حرفی ندارن
dark monk
30-01-2015, 23:17
دوست عزیز صدای cowon از ipod بهتر بود... الان دیگه اون دوران تموم شده و این iPod و رقبای اندرویدی مثل HTC One M8 هستن که پلیر های پرتابل رو احاطه کردن... در این زمینه پیشنهاد میکنم پست زیر رو از یکی از اساتید فروم مطالعه کنید:
عزیز من ایپاد 5 داشتم تا همینچند وقته پیش الان j3 دارم که تولیدش واسه چن ساله پیشه بهتری ندیدم تو ایپاد.هرکسی نظر خودش رو تو صدا داره ولی فک نمیکنم با تنظیمات اکو وبلندی صدایی که کوون داره از ایپاد ضعیف تر باشه
dooste.man83
31-01-2015, 19:30
دوستان کیفیت پخش موسیقی fiio x5 بیشتره یا x3 ؟ یا مثل هم هست ؟ در کل چقدر از لحاظ کیفیت پخش متفاوت هستن ؟
برای کامپیوتر هم ازش استفاده نمیکنم ...برای همین کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
meisam317
07-02-2015, 20:33
سلام دوستان
بنده دنبال پلیر هستم که شفافیت و وضوح صدا بالا ، صدای فلت و بیس دستکاری نشده ، تفکیک صدا مناسب و بازه فرکانسی زیاد داشته باشه :n01:
شما چه توصیه هایی با توجه به مدلهای بازار ایران دارین ؟
از بین مدلهای سونی 172 ، کوون I9 و ایپاد کدوم بهترن
سلام دوستان
بنده دنبال پلیر هستم که شفافیت و وضوح صدا بالا ، صدای فلت و بیس دستکاری نشده ، تفکیک صدا مناسب و بازه فرکانسی زیاد داشته باشه :n01:
شما چه توصیه هایی با توجه به مدلهای بازار ایران دارین ؟
از بین مدلهای سونی 172 ، کوون I9 و ایپاد کدوم بهترن
سونی رو نمی دونم. ولی:
آیپاد شفاف تر، فلت تر و طبیعی تر هستش.
B.Russell
12-02-2015, 22:41
درود دوستان. با کیفیت ترین voice recorder با رنج قیمت 150 تا 200 که میشه تو بازار پیدا کرد چیست؟ (برای ضیط در کنفرانس و کلاس و... بهش نیاز دارم)
metalhead_forever
13-02-2015, 01:15
درود دوستان. با کیفیت ترین voice recorder با رنج قیمت 150 تا 200 که میشه تو بازار پیدا کرد چیست؟ (برای ضیط در کنفرانس و کلاس و... بهش نیاز دارم)
سلام. با کمی افزایش بودجه میتونید Olympus VN-731 رو تهیه کنید اما متاسفانه فقط 2GB حافظه داخلی داره و MicroSD هم نمیخوره... میتونید مدل VN-732 رو تهیه کنید تا 32GB حافظه میخوره (در مورد موجود بودنش نظری ندارم)
با استفاده از نرم افزار های حرفه ای ضبط صدا که برای iOS و Androis موجود هستن میتونید از تلفن بازدهی خوبی بگیرید و تا حد زیادی به این رکوردر های به اصطلاح خبرنگاری نزدیک بشید ولی خوب باز هم این رکوردر ها بهتر هستند.
مدل 731 فقط با فرمت WMA و مدل 732 با فرمت های MP3 و WMA ضبط میکنه. هر دو مدل هم از باتری AAA به عنوان منبع تغذیه استفاده میکنند.
برای نرم افزار های ضبط صدا با موبایل هم میتونید لینک های زیر رو مطالعه کنید:
Link I ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B6%D8%A8%D8%B7-%D8%B5%D8%AF%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%AE/)
Link II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید.
B.Russell
13-02-2015, 10:50
سلام. با کمی افزایش بودجه میتونید Olympus VN-731 رو تهیه کنید اما متاسفانه فقط 2GB حافظه داخلی داره و MicroSD هم نمیخوره... میتونید مدل VN-732 رو تهیه کنید تا 32GB حافظه میخوره (در مورد موجود بودنش نظری ندارم)
با استفاده از نرم افزار های حرفه ای ضبط صدا که برای iOS و Androis موجود هستن میتونید از تلفن بازدهی خوبی بگیرید و تا حد زیادی به این رکوردر های به اصطلاح خبرنگاری نزدیک بشید ولی خوب باز هم این رکوردر ها بهتر هستند.
مدل 731 فقط با فرمت WMA و مدل 732 با فرمت های MP3 و WMA ضبط میکنه. هر دو مدل هم از باتری AAA به عنوان منبع تغذیه استفاده میکنند.
برای نرم افزار های ضبط صدا با موبایل هم میتونید لینک های زیر رو مطالعه کنید:
Link I ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B6%D8%A8%D8%B7-%D8%B5%D8%AF%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%AE/)
Link II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید.
ممنون.
با گوشی رو امتحان کرده بودم و نرم افزارهاش ولی تو صدای ضیط شده خیلی باد و... میپیچه !!
یکسری مدل Lander دیده بودم، نمیدونم کسی تجربه داشتن اینهارو داشته یا نه:
ضیط کننده صدا Lander ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Olympus ها میزنه بالای 270 تومان تا 400 که به نظر نمیاد ارزش این پول رو داشته باشن.
سلام دوستان.برای من یدونه ضبط صوت sony px440 خریدن هدیه اوردن.اولن اینکه الان قیمتش چنده حدودا؟
بعدش اینکه من فقط تا حالا تونستم قابلیت نویز کنسلینگش رو پیدا کنم.آیا قابلیت خاص دیگه ای داره؟
سلام
من می خوام برای یکی از فامیلامون MP3 player بگیرم و موارد زیر براش مهمه:
1) حداکثر تا 150 هزار تومن باشه
2) وضوح صدا و تا حدودی هم بلند باشه
3) باتریش قابل قبول باشه
مرسی:n16:
سلام
من می خوام برای یکی از فامیلامون MP3 player بگیرم و موارد زیر براش مهمه:
1) حداکثر تا 150 هزار تومن باشه
2) وضوح صدا و تا حدودی هم بلند باشه
3) باتریش قابل قبول باشه
مرسی:n16:
کسی نیست جواب بده :n13:
dooste.man83
04-03-2015, 21:22
دوستان کسی میدتونه بگه از نظر کیفیت صدا و در مجموع بین fiio x5 و ibasso dx90 کدوم بهتره و چرا ؟
ممنون
peaceful1
06-03-2015, 12:47
کسی نیست جواب بده :n13:
برو پاساژ رضا بگردی همون ابتدا اولین مغازه سر نبش Archos داره همین قیمت مدل های چند سال پیش
سری B سونی هم خوبه
godofshadow
07-03-2015, 01:00
با سلام . دوستان من قصد خرید یک mp3/mp4 player بلوتوث دارم. یه هدفون Razer Adaro بلوتوث دارم .
پیشنهادتون چیه ؟؟ چه مدل خوبی هست تو بازار؟؟ یه مدل Creative ZEN Xfi 3 هست ولی نتونستم پیدا کنم.
دوستان میشه منو سریعتر راهنماییی کنید ؟؟ برای خرید عجله دارم. بازم ممنون
dooste.man83
13-03-2015, 14:15
دوستان من هنوز نتونستم تصمیم بگیرم که cowon j3 رو بفروشم و یک fiio x5 بگیرم
این کار عاقلانه ای هست و تفاوتی در کیفیت پخش موزیک برای بنده میکنه ؟ ( یعنی واقعا کیفیت پخش fiio x5 از j3 بالاتره ؟ )
اینم بگم که آمپ خارجی بودن x5 برام کاربردی نداره چون آمپ lyr دارم
یکی از دوستان اهل فن راهنمایی کنه ممنون میشم
دوستان من هنوز نتونستم تصمیم بگیرم که cowon j3 رو بفروشم و یک fiio x5 بگیرم
این کار عاقلانه ای هست و تفاوتی در کیفیت پخش موزیک برای بنده میکنه ؟ ( یعنی واقعا کیفیت پخش fiio x5 از j3 بالاتره ؟ )
اینم بگم که آمپ خارجی بودن x5 برام کاربردی نداره چون آمپ lyr دارم
یکی از دوستان اهل فن راهنمایی کنه ممنون میشم
من j3 رو گوش ندادم. ولی از لحاظ تئوری :n02: x5 چندین سطح بالاتر هستش. چه از لحاظ دک چه آمپ چه امکانات صوتی. ریویو هم از افراد قابل اعتماد، فراوونه از x5. احتمالاً توی ریویو ها می تونید مقایسه کوچیکی بین j3 و x5 پیدا کنید. یا در نهایت توی تاپیکش بپرسید توی هدفایی. توی ریویوها چیز مناسبی پیدا نکردید؟
dooste.man83
22-03-2015, 13:27
من j3 رو گوش ندادم. ولی از لحاظ تئوری :n02: x5 چندین سطح بالاتر هستش. چه از لحاظ دک چه آمپ چه امکانات صوتی. ریویو هم از افراد قابل اعتماد، فراوونه از x5. احتمالاً توی ریویو ها می تونید مقایسه کوچیکی بین j3 و x5 پیدا کنید. یا در نهایت توی تاپیکش بپرسید توی هدفایی. توی ریویوها چیز مناسبی پیدا نکردید؟
با سلام
اول از همه جاداره سال نو رو به شما و بقیه کاربرها تبریک عزض کنم به امید سالی خوب و پر بار برای همگی دوستان
من اونجا و چندین سایت دیگه رو دقیق خوندم ( کلا تفریح من اینه که همیشه اونجا review های مختلف و بحث های مختلفشون رو دنبال میکنم ) اما مشکلی که وجود داره اینه که ما به دلیل محدودیت در سرعت و حجم اینترنت و اینکه دسترسی به سورس با کیفیت نداریم مجبوریم اکثر موزیک ها رو بصورت mp3 گوش کنیم
ولی کاربرهای بیرون از ایران همونقدر که اهمیت هدفون و پلیر رو میدونن اهمیت سورس موزیک رو هم میدونن و اکثرا سراغ flac و سورس های 24 بیتی میرن
در نتیجه review های اون ها رو نمیشه خیلی برای انتخاب پلیر ملاک قرار داد چون سورس با کیفیت استفاده میکنن 100% پلیر میتونه تفاوت ها رو بخوبی نشون بده
ولی در mp3 واقعا نمیدونم این موضوع رو که تفاوتی میکنه یا نه
برای همین هست که حتی من با گوشی xperia zultra خودم هم موزیک mp3 گوش میدم و همون رو با j3 تفاوت خیلی فاحشی رو حس نمیکنم ( اگرچه بازم j3 بهتره در جزئیات )
حتی جاهای زیادی رو خوندم که میگن وقتی سورس شما mp3 هست پلیر گوشی های پرچمدار براتون کفایت میکنه و هزینه برای پلیر مجزا کار اشتباهی هست
ولی واقعا تصمیم گیری سخته
با سلام
اول از همه جاداره سال نو رو به شما و بقیه کاربرها تبریک عزض کنم به امید سالی خوب و پر بار برای همگی دوستان
من اونجا و چندین سایت دیگه رو دقیق خوندم ( کلا تفریح من اینه که همیشه اونجا review های مختلف و بحث های مختلفشون رو دنبال میکنم ) اما مشکلی که وجود داره اینه که ما به دلیل محدودیت در سرعت و حجم اینترنت و اینکه دسترسی به سورس با کیفیت نداریم مجبوریم اکثر موزیک ها رو بصورت mp3 گوش کنیم
ولی کاربرهای بیرون از ایران همونقدر که اهمیت هدفون و پلیر رو میدونن اهمیت سورس موزیک رو هم میدونن و اکثرا سراغ flac و سورس های 24 بیتی میرن
در نتیجه review های اون ها رو نمیشه خیلی برای انتخاب پلیر ملاک قرار داد چون سورس با کیفیت استفاده میکنن 100% پلیر میتونه تفاوت ها رو بخوبی نشون بده
ولی در mp3 واقعا نمیدونم این موضوع رو که تفاوتی میکنه یا نه
برای همین هست که حتی من با گوشی xperia zultra خودم هم موزیک mp3 گوش میدم و همون رو با j3 تفاوت خیلی فاحشی رو حس نمیکنم ( اگرچه بازم j3 بهتره در جزئیات )
حتی جاهای زیادی رو خوندم که میگن وقتی سورس شما mp3 هست پلیر گوشی های پرچمدار براتون کفایت میکنه و هزینه برای پلیر مجزا کار اشتباهی هست
ولی واقعا تصمیم گیری سخته
ممنون. همینطور برای شما. ایشالله هدفون ایده آل منطقی رو بهش دست پیدا کنید تو این سال D;
فکر کنم ذاتاً تفاوت خاصی بین کیفیت j3 و zultra وجود نداشته باشه (مشخصات روی کاغذ و سرعت بالارفتن کیفیت اسمارت فون ها توی این چند سال اخیر که لااقل این رو نشون می ده.)
اگر مسئله بالا رو نادیده بگیریم، چرا فکر می کنید، ما سورس با کیفیت نداریم؟ توی تورنت کارهای خیلی خوبی گذاشته می شه که می شه با فرمت فلک دانلود کرد. شما اصلاً لازم نیست فلک بالای 16/44100 یا 16/48000 بگیرین. تمامی تست های علمی نشون دادن که انسان بالای اون کیفیت هایی که گفتم رو نمی تونه تشخیص بده. این ذاته گوش انسان هست. شما به راحتی می تونید برای خودتون تست کنید. تنها چیزی که می خواد، یک آهنگ با کیفیت مطلوبتون هست، و یک کانورتر مناسب که همون آهنگ رو به 16/44100 تبدیل کنید، و در نهایت یا خودتون تست می کنین و متوجه می شین، یا با استفاده از شیوه های بلایند تستینگ استفاده کنید و بعد متوجه بشید. متأسفانه یا خوشبختانه:
When it comes to listening, the human imagination is more powerful than reality
حتی من به جد بهتون توصیه می کنم که همون آهنگ رو به mp3 320kbps با انکودر LAME تبدیل بکنید، و بعد دوباره تست کنید. حتی اینکار رو می تونید ادامه بدید و نرخ نمونه برداری یا تعداد بیت رو تغییر بدید و ببینید صدا چطوری تغییر می کنه. برای من اختلاف mp3 320kbps با انکودر LAME با فلک 24/192 اونقدر کم بود که تو بعضی ترک ها به هیچ وجه، و توی بعضی دیگه شاید فقط یک توهم بود.
dooste.man83
09-05-2015, 11:08
با سلام به همگی دوستان
می خواستم بدونم تفاوت بین کیفیت پخش موزیک پلیر گوشی iphone 6 plus به همراه آمپ e7 با پلیر fiio x5 چقدر است ؟
خیلی ها میگن کیفیت پخش موزیک گوشی های پرچمدار اینقدر خوب شده که نیاز به پلیر جدا رو منتفی کنه البته این گوشی آمپ e7 هم همراهش استفاده میشه
بحث هم فقط با هدفون های معمول زیر 32 اهمی هست ...منبع موزیک هم mp3 و 320kbps هست ...
آیا این تفاوت اینقدر زیاد هست که ارزش حمل یک دستگاه جدا به عنوان پلیر رو داشته باشه؟
ممنون میشم دوستان اگر تجربه ای دارن بیان کنن
و بازم جاداره از دوست خوبم جناب
rave-87 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای راهنمایی های کاملا منصفانه و دقیق شون تشکر کنم واقعا کاربرها باید از اطلاعات ایشون نهایت استفاده رو ببرن
HusseinR
10-05-2015, 07:13
سلام
تجربه e7 رو نداشتم تا حالا اما به نظرم در مجموع تفاوت مهمی بین این دو ست ملموس نباشه. به ویژه اینکه سورس موزیک هم ۳۲۰ باشه.
به نظرم x5 دک خوبی داره هرچند دک های آیفون و آیپاد در این سطح خیلی خوبن.
سلام برادران
آقایون داداشا یه پلیر کوچیک که بدون هندزفری آهنگ گوش کنم هست؟ یکی میگفت هست قیمتش 20 تومن ولی اسمشو نمیدونه.
شما بگین ببینیم چیه چجوریه؟
با سلام به همگی دوستان
می خواستم بدونم تفاوت بین کیفیت پخش موزیک پلیر گوشی iphone 6 plus به همراه آمپ e7 با پلیر fiio x5 چقدر است ؟
خیلی ها میگن کیفیت پخش موزیک گوشی های پرچمدار اینقدر خوب شده که نیاز به پلیر جدا رو منتفی کنه البته این گوشی آمپ e7 هم همراهش استفاده میشه
بحث هم فقط با هدفون های معمول زیر 32 اهمی هست ...منبع موزیک هم mp3 و 320kbps هست ...
آیا این تفاوت اینقدر زیاد هست که ارزش حمل یک دستگاه جدا به عنوان پلیر رو داشته باشه؟
ممنون میشم دوستان اگر تجربه ای دارن بیان کنن
و بازم جاداره از دوست خوبم جناب
rave-87 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای راهنمایی های کاملا منصفانه و دقیق شون تشکر کنم واقعا کاربرها باید از اطلاعات ایشون نهایت استفاده رو ببرن
دست شما درد نکنه.
یعنی از خروجی هدفون آیفون وصل کنید به ورودی e7؟
از لحاظ کیفیت که تأثیری نداره. منطقاً ضعیفتر هم خواهد شد. اما نکته مهم سبک صداست :n02: سبک صدای مورد نظر شما، یا با تنظیمات فراوونه اکولایزر بدست میاد، یا مثلاً با اضافه کردن e7. اگر اشتباه نکنم جایی خوندم که از وصل کردن e7 به پلیر، بهره بردید قبلاً. خب وقتی تجربش رو دارید، دیگه چه حاجت به پرسیدن؟ ولی همونطور که خدمتتون عرض کردم، از لحاظ تکنیکی، شما افت کیفیت خواهید داشت. هرچند اون افت کیفیت ممکنه مشاهده پذیر نباشه. و از اونور سبک صدا اونقدر به ذائقه شما نزدیک بشه که خیلی مطلوبتون بشه.
سلام برادران
آقایون داداشا یه پلیر کوچیک که بدون هندزفری آهنگ گوش کنم هست؟ یکی میگفت هست قیمتش 20 تومن ولی اسمشو نمیدونه.
شما بگین ببینیم چیه چجوریه؟
سلام اقا قیوم
از این پلیر ها فراوون ریخته تو بازار اما کیفیت نداره یه بار مصرفه
اسپیکر پرتابل گزینه خوبیه هر چند که به پای پلیر خوب نمیرسه
سلام اقا قیوم
از این پلیر ها فراوون ریخته تو بازار اما کیفیت نداره یه بار مصرفه
اسپیکر پرتابل گزینه خوبیه هر چند که به پای پلیر خوب نمیرسه
یه بارمصرف! کاش واسه نزدیک یه سال کار میکرد.
میخواسم ببرم خدمت پیشم باشه گاهی وقتا حوصلم سر میره دوست داشتم یه چیز کوچیک باشه تو جیبم بزارم یه مدت باهاش کار کنم ولی اسپیکر پرتابل بزرگتره. هی نمیتونم اینور اونور ببرمش جیبی مثل یه mp3پلیر بود خوب بود.
یه بارمصرف! کاش واسه نزدیک یه سال کار میکرد.
میخواسم ببرم خدمت پیشم باشه گاهی وقتا حوصلم سر میره دوست داشتم یه چیز کوچیک باشه تو جیبم بزارم یه مدت باهاش کار کنم ولی اسپیکر پرتابل بزرگتره. هی نمیتونم اینور اونور ببرمش جیبی مثل یه mp3پلیر بود خوب بود.
توی پلیر های خوب و با کیفیت سونی 172 هست جمع وجور هم هست
سلام دوستان.....
راهنمایی می خواستم برای خرید...mp3پلیر..تا حدود 300-400تومن....کیفیتش خوب باشه...
طرف از اون سخت گیرا و ایرادی هاس:n02:
مد نظرش
Sony NWZ-W273S Walkman Sports MP3 Player
بود ....به نظرتون خوبه؟؟؟
HusseinR
16-05-2015, 12:35
این پلیر و هدفون سونی کاربردش متفاوته.
در مورد Fiio X1 هم تحقیق کنید گزینه خوبیه.
با نام خدا و سلام
دوستان راهنمایی میخواستم واسه خرید تا 150 تومن یا حد اکثر 200 تومن... انرژی سیستم ها چطورن؟؟؟؟
به نظرم اصلا دور انرژی سیستم نرو اصلا نمیارزه
به نظرم اصلا دور انرژی سیستم نرو اصلا نمیارزه
خب گزینه ای ندارید پیشنهاد بدید ؟؟
ramtinzartosht
27-05-2015, 06:45
با نام خدا و سلام
دوستان راهنمایی میخواستم واسه خرید تا 150 تومن یا حد اکثر 200 تومن... انرژی سیستم ها چطورن؟؟؟؟
سلام
من هم در همین حدود قیمت میخواستم. بهترین پلیری که میشه تو این رنج قیمت تا حداکثر 200 تومن خرید چیه ؟
بهترین پیشنهاد سونی B 172 هست
mamadalmani
02-07-2015, 20:27
دوستان ویس رکوردر تا 1 میلیون می خوام برای ضبط صدا کلاس
یه چیزی می خوام که صدا رو فوق العاده شفاف ضبط کنه که برای گوش دادن سرم درد نگیره؟
remix.hotel
29-07-2015, 00:28
سلام دوستان
ببخشید من یک راهنمایی میخام واسه خرید بین پلیر های کریتیو و اپل چون خودم ایپاد داشتم و کریتیو نداشتم نمیدونم کدوم از نظر کیفیت بهتره..میتونید راهنمایی بفرماین.
و اینکه محصولی از کریتیو یا اپل هست که apt-xرو پشتیبانی کنه؟متشکرم
سلام
لطفا یک پلیر بهم معرفی کنین که اسپیکر های خیلی خیلی خوبی داشته باشه و بشه با لذت از اسپیکر اهنگ گوش داد و اینکه بشه اهنگی و که میخوای سرچ کنی
نمیدونم پلیر اندرویدی قابل خرید تا 400 تومن تو بازار با مشخصاتی که گفتم هست؟
اصلا همچین پلیری میتونم پیدا کنم؟
حدود قیمت؟
H e K t O r
17-08-2015, 19:30
سلام
من دنبال یه mp3 پلیر هستم تا رنج قیمت 200 تومن
چون تا حالا نداشتم اطلاعاتی ازشون ندارم و میخواستم یه مدل خوب با کارایی بالا بهم لطفا معرفی کنید.
واینکه نظرتون در مورد آیپاد شافل اپل چی هست؟ گزینه خوبیه یا ازین بهترم هست؟
با تشکر
سلام
من دنبال یه mp3 پلیر هستم تا رنج قیمت 200 تومن
چون تا حالا نداشتم اطلاعاتی ازشون ندارم و میخواستم یه مدل خوب با کارایی بالا بهم لطفا معرفی کنید.
واینکه نظرتون در مورد آیپاد شافل اپل چی هست؟ گزینه خوبیه یا ازین بهترم هست؟
با تشکر
سوال منم دقیقن همینه
جواب بدین اگه میشه
H e K t O r
21-08-2015, 01:08
سلام
کسی از دوستان نیست راهنمایی کنه؟؟
بنظرتون بین
Transcend Digital Music Player MP350 8GB و اپل آیپاد شافل 2 گیگ کدوم خوبه؟؟ و چرا؟؟؟
دوستان به نظرتون برای ضبط صدای استاد در کلاس در رنج قیمتی 350 به پایین بهترین دستگاه کدومه؟
brad pitt
07-10-2015, 01:03
سلام
من ایرفون پایونر cl751 گرفتم
الان گوشی م z3 هست.
برای ورزش هم فقط میخام
به نظرتون پلیر fio x1 بگیرم بهتره متچ میشه یا با همون گوشی هم زیاد فرقی نداره؟
ممنون.
- - - Updated - - -
سلام
الان گوشی م z3 هست.
برای ورزش هم فقط میخام
ممنون.
سلام
الان گوشی م z3 هست.
برای ورزش هم فقط میخام
ممنون.
- - - Updated - - -
سلام
الان گوشی م z3 هست.
برای ورزش هم فقط میخام
ممنون.
در سایزش فرق می کنه. اگر مشکل سایز دارید، بهتره پلیرهای خیلی کوچیکتر بگیرید. اگر قضیه کیفیته، بهتره هدفونتون رو عوض کنید.
brad pitt
08-10-2015, 01:57
در سایزش فرق می کنه. اگر مشکل سایز دارید، بهتره پلیرهای خیلی کوچیکتر بگیرید. اگر قضیه کیفیته، بهتره هدفونتون رو عوض کنید.
ممنون از پاسختون
پس اگر امکانش هست چند پلیر کوچک معرفی کنید که برای حین ورزش هم مناسب باشه
با کیفیت حداکثر تا 400
ممنون
آیپاد شافل مطمئن ترینه. آیپاد نانو هم می تونید در نظر بگیرید. مخصوصاً نسل قبلیش که به شکل ساعت هم می شد روی دست بست.
brad pitt
15-10-2015, 00:56
ممنون
آیپاد شافل بهتره یا فیو ایکس وان؟
ممنون
اگر سایز مهم نباشه، x1 خیلی بهتره
سلام. یه voice recorder با قیمت حدود 350 هزار تومان برای ضبط صدا که مخصوصا برای ضبط صدا از جلسات و کنفرانسها، کیفیت ضبط خوبی داشته باشه. همچنین قابلیت اتصال به تلفن و ضبط مکالمات هم داشته باشه. لطفا معرفی کنید
shadi.ghbo
13-06-2016, 17:54
سلام دوستان من از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسپیکر خرید برای گوشیم که هم ضدآبه هم خیلی راحت میتونم همه جا ببرم توصیه میکنم سر بزنید. خدمات پس از فروششم عالیه
t2download
08-07-2016, 08:47
سلام دوستان ترانسند چطوره
t2download
08-07-2016, 08:53
سلام دوستان ترانسند چطوره
گارانتی داره و قیمت مناسب ۱۲۰ هزار تومانه
قبلش ۱۰ سال پیش مارشال گرفتم ۲ گیگ حافظه ۳۵ هزار تومان با دو سال گارانتی فقط مشکلش این بود تابستون ها با گرما اهواز نرم افزارش پاک میشد و باید نصب میکردم ..
ولی تا یک ماه پیش کار کرد تا کلید هاش خراب شد باز کردم تعویض کنم اسپری توش زدم دیگه نرم افزار روش نصب میکنم صفحه روشن میشه بدون اطلاعات
عالی بود و الان مارشال بی کیفیت هست تنها با کیفیت اهواز سونی هست و آیپاد و ترانسند
به نظر شما ترانسند خوبه
alireza20
19-07-2016, 10:35
سلام
دوستان پلیر های اند الان تو بازار چی هست؟!
دوستان چند تا پلیر COBY ( برند آمریکایی ) دارم برای فروش با کیفیت صدای عالی اگر کسی خواست پیام خصوصی بده . پلمپ
rainman1061
05-08-2016, 00:36
سلام
من یک ipod classic 80 gig دارم ، قصد تعویضش رو دارم.
موسیقی هم پاپ و کلاسیک گوش میدم.
پیشنهادتون چه پلیری تا رنج ۳۰۰ تومن هست؟
یکی از فروشندگان پیشنهاد fiio m3 رو داد و گفت کیفیتش از آیپاد من بیشتره ،به نظرتون درسته؟
باسپاس
سلام
دنبال یه پلیر با دکمه های مکانیکی کامل و منو ساده و از همه مهمتر قابلیت single loop یه ریپیت یه تراک به صورت مکرر داشته باشه تا خودم بزنم تراک بعدی
اگر مدلی می شناسید معرفی کنید
ممنون
mamadgonzo
26-11-2016, 15:34
سلام دوستان .. کسی اطلاع داره پلیرهای برند کووان و یا سندیسک رو کجا میشه پیدا کرد؟
کسی نو یا دست دوم سراغ داره واسه فروش؟
سلام دوستان .. کسی اطلاع داره پلیرهای برند کووان و یا سندیسک رو کجا میشه پیدا کرد؟
کسی نو یا دست دوم سراغ داره واسه فروش؟
ینفر سراغ دارم یه j3 هشت گیگی تمیزداره میفروشه 370
mamadgonzo
26-11-2016, 21:56
ینفر سراغ دارم یه j3 هشت گیگی تمیزداره میفروشه 370اوه این خوبه ولی من سایز کوچیک میخوام .. جمع جور نهایت سایز i9 از تو سندیسکام که اکثرا سایزشون بکارم میان
سلام
من یه پلیر خوش قیمت مناسب میخوام با توجه به تجربه خودتون که داشتید یا الان دارید استفاده میکنید...
شارژ باطریش واقعا برایم همراه با کیفیت خوب صدا مهم است برام..........
amir_t6262
13-10-2017, 17:50
سلام
من یه پلیر خوش قیمت مناسب میخوام با توجه به تجربه خودتون که داشتید یا الان دارید استفاده میکنید...
شارژ باطریش واقعا برایم همراه با کیفیت خوب صدا مهم است برام..........
سلام. مدتی قبل Fiio M3 را در یکی از فروشگاه ها تست کردم، واقعا صدای خوبی داشت. با قیمت حدود 290
خوبیش اینه که فایلهای flac را هم پخش میکنه.
نقد و بررسیش در سایت wahthifi هم میذارم که 4 ستاره گرفته.
karenhbo
11-03-2018, 22:03
به نظر من رکوردرهای لندر برای ضبط صدا مناسب هستن. هم از نظر کیفیت هم اینکه قیمتش مناسب تر از سونی هستش.
من از مدل ld77 استفاده می کنم و کاملا راضی ام.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.