ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ----t سامسونگ ua40eh6030

nematiali
02-04-2013, 00:15
سلام
خسته نباشید...میخواستم بدون سامسونگ مدل UA40EH6030R گیرنده دیجیتال داره یانه
از دبی گرفتم حدود 2 میلیون...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو منو مخفی هم رفتم...گزینه دیجیتال شو رو فعال کردم سرچ میکنه ولی چیزی پیدا نکرد(البته پستهای سامسونگ که اموزش بعضی از مدلها بود استفاده کردم همین سایت )....در حالت عادی فقط انالوگ داره

ممنون میشم کمک کنید...تو سایتش این نوشته بود

DTV Tuner

READY

Analog Tuner

Yes

matinpour
02-04-2013, 18:57
سلام
خسته نباشید...میخواستم بدون سامسونگ مدل UA40EH6030R گیرنده دیجیتال داره یانه
از دبی گرفتم حدود 2 میلیون...

تو منو مخفی هم رفتم...گزینه دیجیتال شو رو فعال کردم سرچ میکنه ولی چیزی پیدا نکرد(البته پستهای سامسونگ که اموزش بعضی از مدلها بود استفاده کردم همین سایت )....در حالت عادی فقط انالوگ داره

ممنون میشم کمک کنید...تو سایتش این نوشته بود

DTV Tuner

READY

Analog Tuner

Yes

دوست عزیز
درمشخصات تلویزیون شما دارد آیا تمامی مراحل را در منوی مخفی درست رفتید ؟ اگر نمی توانید فعال کنید به این طریق عمل کنید که در موقع جستجوی کانال از کشور های مختلفی که به شما ارایه می شود یکی یک انتخاب و دیجیتال تان را برای جستجوی کانال انتخاب کنید و ببیند که کدام کشور دیجیتال شمارا فعال می کند معمولا انتخاب کشور نیوز لند اگر باشد زودتر جواب می دهد

sunicorn
02-04-2013, 20:38
البته پشتیبانی دیجیتال در شهر شما هم در کار شما موثر میباشد

nematiali
02-04-2013, 22:07
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون از پاسختون.....استرالیا...نیوز لند...سنگاپور هست.....مشکل منو مخفی هست فکر کنم .Local settings رو ED-Iran هست region رو به asia/d تغییر دادم نشد..سرچ کانال میزنه نمیاره چیزی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید شیراز

matinpour
03-04-2013, 11:24

ممنون از پاسختون.....استرالیا...نیوز لند...سنگاپور هست.....مشکل منو مخفی هست فکر کنم .Local settings رو ED-Iran هست region رو به asia/d تغییر دادم نشد..سرچ کانال میزنه نمیاره چیزی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید شیراز

دوست عزیز
از روش زیر استفاده کنید و طبق گفتم در پستهای قبلی عمل کن و آیا اینکه در شهر شما و در منطقه شما با دستگاه دیجیتال کسی مشگل ندارد و اینه آنتن تلویزیو نتان بدرستی وصل و تنظیم است فیشهای آنتن بدرستی وصل است یعنی اتصال کوتاه بوجود نیا مده باشد همه موارد را چک کنید و اگر همه چیز درست بود آن وقت جستجو را به ترتیبی که در پستهای قبلی توضیح دادم عمل کنید بطور حتم اگر تلویزیون شما دیجیتال داشته باشد حتما درست می شود چون در برخی از تلویزیونها دیجیتال ready هستند که ممکن است که سخت ابزاری نباشد و جنبه نرم افزاری داشته باشد و نسب نشود

طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.

nematiali
03-04-2013, 18:28
سلام

توی OPTION گزینه ch table وجود نداره....وقتی روی auto میزارم دوبار برمیگرد رو گزینه که خودش انتخاب کرده( تک تک میشه انتخاب کرد بجز auto )
در قسمت sub option هم Region را asia-DTV گذاشتم...ولی گزینه language-arabic و PnP language نداره ....اصلا انگار منو مخفیش یه چیزها رو حذف کرده :n02:
نشد.....به هر حال خیلی ممنون دوست عزیز...فقط دوس داشتم بگیر که نشد......

matinpour
03-04-2013, 21:03
سلام

توی OPTION گزینه ch table وجود نداره....وقتی روی auto میزارم دوبار برمیگرد رو گزینه که خودش انتخاب کرده( تک تک میشه انتخاب کرد بجز auto )
در قسمت sub option هم Region را asia-DTV گذاشتم...ولی گزینه language-arabic و PnP language نداره ....اصلا انگار منو مخفیش یه چیزها رو حذف کرده :n02:
نشد.....به هر حال خیلی ممنون دوست عزیز...فقط دوس داشتم بگیر که نشد......

دوست عزیز
آیا شما با کنترول مخصوص منوها را باز کردید چون ظاهرا منوهای شما بطور کامل باز نشده است

nematiali
03-04-2013, 22:37

سلام
با کنترول خودش که همراش هست.....قسمت sub option یک صفحه دو قسمت شده هست حدود 30 گزینه هست ولی اونکه شما گفتید نیست.....

بازم ممنون که وقت میذارید ممنون دوست عزیز

matinpour
03-04-2013, 22:59

سلام
با کنترول خودش که همراش هست.....قسمت sub option یک صفحه دو قسمت شده هست حدود 30 گزینه هست ولی اونکه شما گفتید نیست.....

بازم ممنون که وقت میذارید ممنون دوست عزیز

دوست عزیز

وقتی که روی auto میبرید خودش بطور خودکار همان دیجیتالی که فعال می شود رو می آورد ببینید تیونر شما این آیتم رو دارد SI_ATC2 اگر دارد به جای auto روی آن بگذارید و همان مراحل را بروید. اگر عمل نکرد و همه چیز از لحاظ آنتن و فیش درست بود. و انجام نشد بدانید که تلویزیون شما قابلیت دیجیتال را ندارد.

پویا پسر
04-04-2013, 09:04
سلام منم همین مدلو از چابهار گرفتم و مشکل پیدا کردن کانالای دیجیتالشو دارم زنگ زدم از فروشنده پرسیدم گفت بخاطر تحریم رو ایران مشکل داره و باید از سیستم اروپاییش استفاده کنم ولی من نتونستم لطفا اگه کسی با این مدل دیجیتال میگیره راهنمایی کنه ممنون میشم.

matinpour
04-04-2013, 09:15
سلام منم همین مدلو از چابهار گرفتم و مشکل پیدا کردن کانالای دیجیتالشو دارم زنگ زدم از فروشنده پرسیدم گفت بخاطر تحریم رو ایران مشکل داره و باید از سیستم اروپاییش استفاده کنم ولی من نتونستم لطفا اگه کسی با این مدل دیجیتال میگیره راهنمایی کنه ممنون میشم.

دوست عزیز

همانطوری که برای آن دوست دیگر مان در پست بالا توضیح دادم راه حل دیگری ندارد. تنها یک راه می مانند که ممکن است شما بتوانید دیجیتال تان را فعال کنید آن هم نسب فریم ور( Firmware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) مدل تلویزیونتان و بعداز آن دیجیتال را فعال کنید

آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Arashmartini
04-04-2013, 09:34
جناب متین پور لطفا صندوق پیام خودتون رو چک کنید

پویا پسر
04-04-2013, 10:49
ممنون از راهنماییتون اقای متین پور امیدوارم که جواب بده

nematiali
04-04-2013, 11:48

سلام دوست عزیز نشده...... ممنون واقعا لطف کردین جواب دادین.........فریم ور رو هم به روز کردم

اگه به جایی رسید که جواب داد ما رو هم در جریان بذار...ممنون

matinpour
04-04-2013, 16:37

سلام دوست عزیز نشده...... ممنون واقعا لطف کردین جواب دادین.........فریم ور رو هم به روز کردم

اگه به جایی رسید که جواب داد ما رو هم در جریان بذار...ممنون

دوست عزیز
اگر جواب نداد بدانید که و یقین پیدا کنید که تلویزیون شما دیجیتال ندارد.

matinpour
06-04-2013, 16:18
دوستان لطفا اطلاعات TV خود را در این تایپیک بگذارید.