ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دستیابی به اطلاعات موجود در هارد یک لپ تاپ خراب

Masoud2067
29-03-2013, 14:06
سلام دوستان:n01:
من یه لپ تاپ دارم که مادربوردش مشکل پیدا کرده و دیگه روشن نمیشه(امکان تعمیر نیست) ،برای اینکه به اطلاعات روی هاردم دسترسی پیدا کنم باید چکار کنم؟امکانش هست لپ تاپمو ببرم بیرون و اونا هاردو جدا کنن و اطلاعاتو انتقال بدن روی یه هارد اکسترنال یا ...

ata.royalfalcon
29-03-2013, 17:41
سلام دوستان:n01:
من یه لپ تاپ دارم که مادربوردش مشکل پیدا کرده و دیگه روشن نمیشه(امکان تعمیر نیست) ،برای اینکه به اطلاعات روی هاردم دسترسی پیدا کنم باید چکار کنم؟امکانش هست لپ تاپمو ببرم بیرون و اونا هاردو جدا کنن و اطلاعاتو انتقال بدن روی یه هارد اکسترنال یا ...

سلام .

راه حل های مختلفی هست :

1. یه باکس هارد بخرید (مخصوص هاردهای 2.5 اینچی) و هارد مورد نظر را در داخل آن نصب کنید . در این صورت یه هارد اکسترنال پرتابل با اینترفیس usb خواهید داشت . دقت کنید که اگر هارد لپتاپ sata هست پس باکسی که میخرید باید مناسب برای هاردهای sata باشه .

2. هارد لپتاپ اگر sata هست مشابه یک هارد معمولی (3.5 اینچی) روی PC نصب کنید . دقت کنید که قبل از نصب سیستم به طور کامل خاموش باشه و پس از نصب و روشن نمودن سیستم از قسمت بایوس اولویت اول بوت را تنظیم کنید . با توجه به اندازه 2.5 اینچی هاردهای لپتاپی معمولاً جایی برای نصب در کیس وجود ندارد پس قبل از روشن کردن سیستم ، هارد را در جای مناسبی قرار بدید که تکان نخورد یا اینکه یه تبدیل برای نصب این هاردها در کیس خریداری کنید .

Masoud2067
29-03-2013, 19:26
ممنون از پاسخ کامل و سریعتون،فکر میکنم راه اول هر چند که هزینه داره اما واسه من که اطلاعات زیادی از هارد و راه دوم ندارم گزینه بهتریه،میشه در مورد باکس هارد یه قیمت بدین و اینکه چه مارکی و از کجا بخرم بهتره؟مرسی:n16:

ata.royalfalcon
29-03-2013, 19:55
ممنون از پاسخ کامل و سریعتون،فکر میکنم راه اول هر چند که هزینه داره اما واسه من که اطلاعات زیادی از هارد و راه دوم ندارم گزینه بهتریه،میشه در مورد باکس هارد یه قیمت بدین و اینکه چه مارکی و از کجا بخرم بهتره؟مرسی:n16:

قیمت دقیق ندارم ، با توجه به مدلش قیمت متغیری دارند مثلاً بعضی از مدلها usb3 هستند و یا ممکنه فقط usb2 داشته باشند ولی فکر نمیکنم بیشتر از 25 یا 30 هزارتومن باشه . حتی میتونید از باکسهای هاردهای اکسترنال سوخته هم استفاده کنید (انواع 2.5 اینچی) مشروط بر اینکه خود برد sata to usb سالم باشه .

اکثر مغازه هایی که وسایل کامپیوتر و Accessories و ... میفروشن این باکسها رو دارند ولی اگر تهران هستید میتونید برید مرکز کامپیوتر ایران که در ولیعصر هست (طبقه زیر همکف زیاده) . مارک یا برند خاصی مد نظرم نیست .

نکته یک : بعضی از باکسها دارای کابل دو سر هستند y-cable سعی کنید باکسهایی بخرید که چنین کابلهایی رو داشته باشند (عکس این کابل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
نکته دوم : قبل از خرید باکس به اینترفیس هارد دقت کنید . اگر sata هست پس باکس باید sata ساپورت باشه .