ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال فوری درباره رم Transcend ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ali_i3
29-03-2013, 13:26
درود بر همه یه دوستان عزیر فروم.
دوستان من دو هفته پیش یه سیستم جدید گرفتم و برای رم "4*2(1600)" مارک Geil رو انتخاب کردم ولی فروشنده ای که سیستم رو برام بسته بود گفت که با توجه به اینکه الان اخرای سال هستش نتونستیم ین مارک رو(Geil)برات گیر بیاریم. و برام دوتا رم مارک Transcend رو انداخت رو سیستم.
با توجه به اینکه گارانتیش هم یک سالست و اینکه اگه برند خوبی نباشه احتمال داره خراب بشه و هر چیز دیگه ای.
من هیچ شناختی ازین مارک ندارم و خواستم بپرسم که این مارک ایا به خوبیه ژل هستش ؟؟؟
با توجه به تجربه ای که شما دارید بنظرتون ایا از همین مارک استفاده کنم یا اینکه این ها رو پسشون بدم و خودم برم از تو اینترنت و یا بازار یه مارک بهتر رو گیر بیارم ؟؟؟؟

ess_1362
29-03-2013, 14:24
درود بر همه یه دوستان عزیر فروم.
دوستان من دو هفته پیش یه سیستم جدید گرفتم و برای رم "4*2(1600)" مارک Geil رو انتخاب کردم ولی فروشنده ای که سیستم رو برام بسته بود گفت که با توجه به اینکه الان اخرای سال هستش نتونستیم ین مارک رو(Geil)برات گیر بیاریم. و برام دوتا رم مارک Transcend رو انداخت رو سیستم.
با توجه به اینکه گارانتیش هم یک سالست و اینکه اگه برند خوبی نباشه احتمال داره خراب بشه و هر چیز دیگه ای.
من هیچ شناختی ازین مارک ندارم و خواستم بپرسم که این مارک ایا به خوبیه ژل هستش ؟؟؟
با توجه به تجربه ای که شما دارید بنظرتون ایا از همین مارک استفاده کنم یا اینکه این ها رو پسشون بدم و خودم برم از تو اینترنت و یا بازار یه مارک بهتر رو گیر بیارم ؟؟؟؟

جیل و ترنسند هیچ کدوم سازنده چیپ رم نیستند و فقط منتاژ کننده هستندچیپ های رم بوسیله شرکتهایی مثل نانیا ، سامسونگ و ... تولید میشه
اینکه کدوم یکی از این برندها بهتر هست اگر شما کاربر عادی باشید به این بستگی داره که در فرکانس و تایمینگ یکسان کدامیک قیمت کمتری داره!؟
شما در بازار یک برسی انجام بدین و ببینید این دو برند با همین حجم و فرکانس و تایمینگ (فکر می کنم عمده ماژول های 4 گیگ بازار دارای تایمینگ 9 هستند) چه قیمتی دارند
به شخصه برای یک کاربر عادی برندهای ارزان تر مثل ترنسند و elixir را توصیه می کنم البته تفاوتی از نظر من نداره
موفق باشید

Ali*Reza
29-03-2013, 14:28
برند Transcend هم یکی از برندهایی هست که در بازار برای رم وجود داره.
من به شخصه تا حالا با این برند برخوردی نداشتم و تجربه ای ازش ندارم و در ضمن به موردی هم بر نخوردم که باهاش به مشکل برخورده باشه.
به نظر من اگر این امکان براتون وجود داره که این رم رو براحتی تعویض کنین یا پس بدین اینکار رو بکنین تا خیال خودتون هم راحت بشه ، در غیر اینصورت ارزش نداره و از همون استفاده کنین. تا حالا اگر مشکلی نداشتین پس حله

K!ng of th3 K!ngs
13-04-2013, 14:49
من خودم 2 تا Transcend دارم هر کدوم 4 گیگ هیچ مشکلی ندارن