مشاهده نسخه کامل
: یکی کمکم کنه
سلاممممممممممم دوستان من تازه واردم من ترم دو مهندسی کامپیوتر نرم افزارم یکی کمکم کنه من نمیدونم چیکار کنم برنامه نویسی رو چه جوری شروع کنم من خیلی به برنامه نویس علاقه دارم ووقتی رزومه ی سایرین رو توی سایتها میبینم نا امید میشم آخهههههههه واسه چی میریم دانشگاه اونجا فقطططططططططط کتابای عهد قجر رومیگنننننننننننن:n13:
farzad02
28-03-2013, 22:46
سلام
دانشگاه حداقل در رشته های مرتبط با کامپیوتر قرار نیست برنامه نویس صرف تربیت کنه....... نمی خوام بگم واحدها همه خوبن و هیچ اشکالی درش نیست
چرا اشکالات زیاده و هم دانشجوها و هم اساتید همه گلایه های مختلفی دارن
اما واقعیت اینه که برخی از اساتید هم واقعا به روز هستن. هم درس به روز میدن. هم ارائه و پرزنت به روز می خوان (مثلا برخی اساتید ما میگفتن تحقیق و ارائه ژورنال 2010 به بالا فقط)
در کل شما اگر هدف نهاییت اینه که برنامه نویس بشی، خوب دروس دانشگاه خیلی کلی و اساسی شما رو آشنا میکنن و برای بقیه راه خودت باید بری دنبالش....
نگاهت رو اصلا به دانشگاه عوض کن. دانشگاه بیش از اینکه محیط عملی و اجرایی باشه، محیط آکادمیک و علمیه
توی همین محیط هم البته من اساتیدی دیدم که انقدر وارد بحث عملیاتی و پروژه ای میشن که برخی از اونور شاکی میشن :n02:
p30online
29-03-2013, 01:05
سلام دوست عزیز خودمم رشته ام مهندسی نرم افزار کامپیوتره .دانشگاه فقط به قول دوستمون محل آکادمیک و علمیه.شما برای اینکه در زمینه ی برنامه نویسی موفق بشی باید بری دنبالش یا کلاس بری یا خودت از همین الان شروع از همین الان فردا دوره شروع کنی به تمرین و پروژه نویسی .اینو هم اول کاری بهت بگما برنامه نویسی مرد عمل می خواهد.کارم داشتی بگو.من خودمم عاشق برنامه نویسی ام.:n16:
دوست عزیز، از رزومه ها نترسید!! با توجه به علاقتون به رشتهای که میخواید کار بکنین، یا پلتفرم مورد نظرتون، کتابهای شروع برنامه نویسی رو پیدا بکنین و بخونین و کم کم خودتون وارد کار میشین و بعد از یه سال، یه رزومهی گنده برا خودتون صاحب میشین!! :)...
البته اگر واقعا کار بکنین و در نظر داشته باشین که برنامه نویسی نونوایی یا چه میدونم حسابداری نیست که یه بار یادبگیری، تا ابد به دردت بخوره...!!! باید همیشه در حال یادگیری باشی! :)
دوستان از همگی ممنوع یه دنیا میشه برام کمک کنین وبگین باچه زبانی شروع کنم وکلاس برم یانرم اگه کتابی سراغ دارین اسمشو برام بنویسین واگه آدرس کلاس برنامه نویسی خوب توی تبریز هرکی سراغ داره برام بنویسه آدرسشو و بگین چه جوری شروع کنم خودم تنهایی باکتاب یا باکلاس رفتن من خودم پیام نور میخونم اما واقعا درسا رو خوب میفهمم و نمره هام توی دروس تخصصی خوبه اما میگم سردرگمم میترسم فردا لیسانس بگیرم وحتی فوق لیسانس اما با یه مدرک به درد نخور بمونم
p30online
29-03-2013, 14:53
سلام دوست خوب ،ببین پیشنهاد از چه برنامه ای شروع کنمو از کدوم شروع نکنمو سعی کن نداشته باشی ،اولا این که سعی کن از پایه قوی بشی منظورم اینه که تجربه کسب کنی .در برنامه نویسی باید مثل باز ی شطرنج ذهنت باز باشه و راحت،تا بتونی یه پروژه را بنویسی .شاید مثل من دو روز فقط دنبال یک کد باید بگردی تا قسمتی از پروژتو درست کنی .دارم بهت دوباره میگم باید فکرت آزاد باشه ها زررررررررررررررنگ باشی .فکررررررررررررررت آزاد باشه .فقط سعی کن تجزیه و تحلیل ذهنی ات را قوی کنی در برنامه نویسی زیاد بدردت می خوره.از همین الان شروع کن پروژه تمرین کردن/نوشتن.فقط فقط سعی کن تجربه ات را زیاد کنی.فرقی نمی کند دانشگاه صنعتی شریف درس بخونی یا ...!.شروع کن...........
KHALILI67
29-03-2013, 15:02
سلام
بهتره که برای برنامه نویسی از کتابهای کاربردی شروع کنی و کتابهایی که به اصلاح خودشون مرجع کامل هستند رو فعلاً نگاه نکن ......... کتابهای کاربردی شما رو به سمت خلاقیت و یادگیری بهتر سوق میدن
سلام دوست خوب ،ببین پیشنهاد از چه برنامه ای شروع کنمو از کدوم شروع نکنمو سعی کن نداشته باشی ،اولا این که سعی کن از پایه قوی بشی منظورم اینه که تجربه کسب کنی .در برنامه نویسی باید مثل باز ی شطرنج ذهنت باز باشه و راحت،تا بتونی یه پروژه را بنویسی .شاید مثل من دو روز فقط دنبال یک کد باید بگردی تا قسمتی از پروژتو درست کنی .دارم بهت دوباره میگم باید فکرت آزاد باشه ها زررررررررررررررنگ باشی .فکررررررررررررررت آزاد باشه .فقط سعی کن تجزیه و تحلیل ذهنی ات را قوی کنی در برنامه نویسی زیاد بدردت می خوره.از همین الان شروع کن پروژه تمرین کردن/نوشتن.فقط فقط سعی کن تجربه ات را زیاد کنی.فرقی نمی کند دانشگاه صنعتی شریف درس بخونی یا ...!.شروع کن...........
ببخشید من خیلی تازه واردم چه جوری پروژه مینویسن توی کامپیوتر یا تو کاغذ مینویسن تو رو خدا نخندیدین من هیچی نمیدونم برام مثال بزنین
M o h a m m @ d
29-03-2013, 17:34
مگه شما پیام نور نیستین پس حتما کتاب پاسکال خوندین که ترم اول ارائه میشه؟
اونجا با قواعد برنامه نویسی اگاه می شید که یه مقدمه برای برنامه نویسی c ++ تو ترم های بعدیه و کتابهای دیگش که باید برنامه نویسی c++ خوب یاد بگیری که برای برنامه نویسی تو کتابای دیگه نمونی.
این فقط دانشگاهی بود
برای بازار کارم تو نت بگرد یا سایتهای که اگهی اسنخدام زدن ببین بیشتر چه زبانهای برنامه نویسی برای استخدام میخوان تا تمرکزت رو همونا بزاری.
که معمولا چون شما رشتتون نرم افزار برنامه نویسی شی گرا تمرکزتون بزارید.
می تونید کتابش تهیه کنید یه دور بخونید با قواعدش اشنا بشید بعد مثالهاش تمرین کنید بعدم خودتون از برنامه های کوچیک شروع به تمرین کنید
p30online
29-03-2013, 18:01
دوست خوب ببین اول برو با قواعد برنامه نویسی، با یک سری دستورات شرطی و ابتدائی آشنا شو .وبعد شروع کن با کامپیوتر تمرین کردن .برو یک کتاب ++c یا سی شارپ دات نت بخر ( با سی دی نرم افزار.)شروع کن تمرین کردن. نگیری بخونی شروع کن تمرین کردن.بخون بعد تمرین کن.
دستوراتش هم آسونه ،زیاد سخت نیستن فقط دقت می خواد .انگار می خوای با زبان برنامه نویسی به کامپیوتر دستور بدی یک سری فعالیت ها را برای شما انجام دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل این تصویر که می بینی محیط برنامه نویسی سی شارپ است .یک برنامه است در زمینه ی حسابداری که نزدیک 4000 خط برنامه نویسی براش نوشتم.
دوست خوب ببین اول برو با قواعد برنامه نویسی، با یک سری دستورات شرطی و ابتدائی آشنا شو .وبعد شروع کن با کامپیوتر تمرین کردن .برو یک کتاب ++c یا سی شارپ دات نت بخر ( با سی دی نرم افزار.)شروع کن تمرین کردن. نگیری بخونی شروع کن تمرین کردن.بخون بعد تمرین کن.
دستوراتش هم آسونه ،زیاد سخت نیستن فقط دقت می خواد .انگار می خوای با زبان برنامه نویسی به کامپیوتر دستور بدی یک سری فعالیت ها را برای شما انجام دهد.
مثل این تصویر که می بینی محیط برنامه نویسی سی شارپ است .یک برنامه است در زمینه ی حسابداری که نزدیک 4000 خط برنامه نویسی براش نوشتم.
بازم یک دنیا ممنون اما میتونین یه کتاب خوب از مبتدی تا حرفه ای برام همراه سی دی معرفی کنی؟؟؟؟؟؟جایی توی تبریز میشناسین برام معرفی کنین برم کلاس
بازم یک دنیا ممنون اما میتونین یه کتاب خوب از مبتدی تا حرفه ای برام همراه سی دی معرفی کنی؟؟؟؟؟؟جایی توی تبریز میشناسین برام معرفی کنین برم کلاس
دوست من، کتاب اقای هاشمیان رو سرچ کنین و پیدا کنین!( تو اینترنت پره لینکهای دانلودش!)....
این کتاب خیلی خوب شما رو از صفر بر میداره و به 60-70 میرسونه! بعدش دیگه باید ادامه بدین و کار کنین...
بازم مرسی اما تورو خدا یه جایی رو توی تبریز معرفی کنین
Akbar"22"
01-04-2013, 16:21
سلاممممممممممم دوستان من تازه واردم من ترم دو مهندسی کامپیوتر نرم افزارم یکی کمکم کنه من نمیدونم چیکار کنم برنامه نویسی رو چه جوری شروع کنم من خیلی به برنامه نویس علاقه دارم ووقتی رزومه ی سایرین رو توی سایتها میبینم نا امید میشم آخهههههههه واسه چی میریم دانشگاه اونجا فقطططططططططط کتابای عهد قجر رومیگنننننننننننن:n13:
عزیزم ! ترم دومه مهندسی نرم افزار هستی بعد میگی چجوری برنامه نویسی رو شروع کنم !
عجبا !
حالا کدوم دانشگاه هستید ؟؟؟
.
.
.
:13:
عزیزم ! ترم دومه مهندسی نرم افزار هستی بعد میگی چجوری برنامه نویسی رو شروع کنم !
عجبا !
حالا کدوم دانشگاه هستید ؟؟؟
.
.
.
:13:
بابا چرا اینجوری میگین دارم واقعا ناامیدمیشم ها من پیام نور اسکو میخونم و خیلی توی درسام موفقم و فقط نمیدونم چه جوری شروع کنم بقول دوستان دانشگاه آکادمیک درس میگن و....واقعا درسای دانشگاه به هیچ دردی نمیخورن فقط محض نمره گرفتنه ما اصلا عملی نمیخونیم فقط تئوری میخونیم موبه مو کتابو خداییش فردا شرکتا از ما عملی میخوان نه تئوری خواهشا یه کلاس توی تبریز معرفی کنین من برم یاد بگیرم
p30online
01-04-2013, 17:45
سلام دوست خوب :ببخشید دیر شد .
ببین می خوای برنامه نویسی یاد بگیری باید بری کتاب برنامه نویسی ++c /c و #c و خیلی چیزهای دیگر را بگیری مثل من که 7 الی 8 کتاب از نوع اول را دارم .که هر وقت به یه موضوعی می رسم که نمی فهمم از اون ها کمک می گیرم.بعد ببین دوباره می گم ،بگیر دستورات ابتدائی برنامه نویسی رو یاد بگیر .مثل دستورات if -switch-for-while و .... اشنا شو بعد کم کم شروع کن با کامپیوتر تمرین کردن.بعد مثلا برو یک فاکتور فروش را برنامه نویسیش انجام بده.کم کم بیا پروژه بزرگتر بنویس .از همین ابتدا بهت میگما باید 3 چیزو داشته باشی پشتکار،پشتکار،پشتکار .هیچ وقت سعی نکن کم بیاری جلو برنامه نوشتن.اولین روزا باور کن 4 روز فقط وقت گذاشتم سر یک کد خط تا اشکالش را بگیرم .از مسائل پیچیده خوشم میاد.از همین ابتدا الگوریتم نویسیت هم قوی باشه .(برمی گرده به همان تحزیه و تحلیل).
p30online
01-04-2013, 19:19
دوست خوب از این مطالبم کمک بگیر خوبه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.