مشاهده نسخه کامل
: Battlefield 4
Leon-117
25-11-2013, 08:09
دوستان برای نصب این بازی در کنسول چقدر فضا لازمه؟ من یک فلش 16 گیگ فرمت شده رو گذاشتم واسه نصب ولی پیغام میده باید در هارد درایو نصب بشه!!اگه فلاش 32 گیگ بخرم نصب میشه؟
بازی یه Hd texture pack داره که نصبش اجباریه،و این رو فقط میشه روی هارد خود کنسول نصب کرد،روی فلش و هارد اکسترنال نمیشه.
ای بابا نوشت پست شما ارسال نشد من از اول فرستادم
لطفا این پست رو پاک کنین
سلام
چرا هر جا می پرسم این بازی رو دارن یا نه میگن غیر مجازه
مگه اینم میاد تو ایران ؟ یا این که به خاطر قسمت سوم کلا بتلفیلد غیر مجاز شده ؟ یا این که اینا اشتباه می کردن ؟
راستی هنوز هیچ کرکی برای بخش آنلاین نیومده که بشه با بازی کپی آنلاین بازی کرد ؟
roteal2007
25-11-2013, 11:18
سلام
چرا هر جا می پرسم این بازی رو دارن یا نه میگن غیر مجازه
مگه اینم میاد تو ایران ؟ یا این که به خاطر قسمت سوم کلا بتلفیلد غیر مجاز شده ؟ یا این که اینا اشتباه می کردن ؟
راستی هنوز هیچ کرکی برای بخش آنلاین نیومده که بشه با بازی کپی آنلاین بازی کرد ؟
والا اینجا که تو مغازه هاش گذاشتن اون بتل سه بود که غیر مجاز بود.میتونی انلاین هم بخری.
درباره قسمت س.م هم اساتید باید نظر بدن.
بازی یه Hd texture pack داره که نصبش اجباریه،و این رو فقط میشه روی هارد خود کنسول نصب کرد،روی فلش و هارد اکسترنال نمیشه.
کنسول من سلیم 4 گیگ هست!یعنی روی 4 گیگ خودش هم نصب نمیشه> یعنی من با این دستگاه نمیتونم این بازی رو داشته باشم؟
SCORPION8
26-11-2013, 00:07
از دوستان عزیز کسی هست مولتی نسخه pc رو بازی کرده باشه اگه هست توضیح بده اکانتشو چند خریده از کجا و اینکه با این نسحه بازی که از مغازه دارها خریدیم میشه مولتی زد یا نه
2 - اینکه این اکانت های متفاوت چه تفاوتی داره منظورم از 130 تومنی تا 300 تومنی و اینکه اگه ارزون ترشو بگیرم تعداد مپ ها و اسلحه هاش کمه ؟
و اینکه کجا از همه مطمن تره که بریم ازازش بخریم مخصوصا برای تهران
در کل یه توضیج کامل بدید ممنون میشم
کسی نیست کمکم کنه؟؟ یعنی باید بیخیال این باری بشم؟
کنسول من سلیم 4 گیگ هست!یعنی روی 4 گیگ خودش هم نصب نمیشه> یعنی من با این دستگاه نمیتونم این بازی رو داشته باشم؟
کسی نیست کمکم کنه/؟؟یعتی باید بیخیال بازی بشم؟
milad_heartsick
28-11-2013, 01:02
سلام یه سوال
دوستانی که با pc بازی و تموم کردند هیچ گونه مشکلی از نظر کرش و لگ نداشتن؟
من اول فکر کردم مشکل از کرک و .... هست ولی تو فروم های خارجی هم این مشکل شایع هست و با اپدیت دوم هم مشکل حل نشده
سلام یه سوال
دوستانی که با pc بازی و تموم کردند هیچ گونه مشکلی از نظر کرش و لگ نداشتن؟
من اول فکر کردم مشکل از کرک و .... هست ولی تو فروم های خارجی هم این مشکل شایع هست و با اپدیت دوم هم مشکل حل نشده
مشکل لگ تووو ذات بازیه :n02:
من با ویندوز 8.1 لگم کمتر شد اما کلا لگ داره و با آپدیت هم مشکلم برطرف نشد.
از دوستان کسی میدونه این باری روی XBOX slim 4GB نصب میشه یا نه؟؟ من کاملا هارد دستگاه رو فرمت کردم ولی بازم میگه یه DEVICE دیگه انتخاب کن یکی از دوستان گفته یه فایل نصبی داره که حتما باید روی خود کنسول نصب بشه و روی هارد اکسترنال نصب نمیشه!! من حتی یه فلاش فرمت شده 16 گیگ هم گذاشتم بازم قبول نکرد.!! خودش اواش میگه باید 2 GB فضای خالی داشته باشی و من با اینکه هارد کنشولم 4GB هست و خالیه باز هم نصب نمیشه!!
SCORPION8
30-11-2013, 13:40
ازاساتید سوالی داشتم آیا تموم کردم بازی روی single player روی مولتی و باز کردن اسلحه ها تاثیر داره یا برای بازکردن اسلحه ها باید فقط مولتی بازی کرد و امتیاز آورد
سلام دوستان
منم همین مشکل رو دارم... در مرحله ششم Mission 6 – Tashgar به انتهای داربست که میرسم "هانا" میگه باید با قدرت و مستقیم بپری... ولی من به هر طریقی که میپرم نردبان رو نمیگیره!
نمیدونم مشکل از کرک بازیه یا من نمیتونم از پسش بربیام!
البته راهنمای فارسیش که ترجمه انگلیسی (Walkthrough) باشه اصلا مفهومی نبود به انگلیسیش اکتفا کردم لینک زیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته بود:
you will have to jump over to the other side of the scaffolding so, aim at the ladder, otherwise you will fall and you will have to start over from the checkpoint
که باید از بپرید به سمت دیگه داربست و بروی نردبان هدف بگیرید درغیر این صورت خواهید افتاد و از آخرین جایی که سیو دارید بازی خواهید کرد.
خواهش میکنم اگه شخصی از این قسمت عبور کرده راهنمایی کنه...با تشکر
سلام دوستان
منم همین مشکل رو دارم... در مرحله ششم Mission 6 – Tashgar به انتهای داربست که میرسم "هانا" میگه باید با قدرت و مستقیم بپری... ولی من به هر طریقی که میپرم نردبان رو نمیگیره!
البته راهنمای فارسیش که ترجمه انگلیسی (Walkthrough) باشه اصلا مفهومی نبود به انگلیسیش اکتفا کردم لینک زیر:
نوشته بود:
you will have to jump over to the other side of the scaffolding so, aim at the ladder, otherwise you will fall and you will have to start over from the checkpoint
که باید از بپرید به سمت دیگه داربست و بروی نردبان هدف بگیرید درغیر این صورت خواهید افتاد و از آخرین جایی که سیو دارید بازی خواهید کرد.
MUSK£T££R
30-11-2013, 13:52
سلام دوستان
نوشته بود:
با سرعت بدو به لبه که رسیدی بپر نردبونو میگیره راحته ...!
الان دوباره رفتم امتحان کردم نشد! دیشب تا صبح داشتم سعی میکردم نردبان رو نمیگیره :n28:
من از کرک Reloaded استفاده کردمو لطفا اگه میشه کرک تون رو واسم لینک کنید... دانلود کنم شاید طلسمش بشکنه
یه مشکل تقریبا مشابه این هم در بازی Crysis 3 داشتم ، که شاه آخرش رو هر کاری میکردم از خونش کم نمی شد! (شده بود اسفندیار رویین تن)
بگذریم... کرکش ایراد داشت کرک دیگه ای رو زدم روش درست شد و بازی رو فتح کردم
سلام
آقا من cpu e8400 دارم با کارت Hd4850 و دو گیگ رم ...می تونم اینو بازی کنم؟
بتل دو رو خوب میاورد روون بود... اینو اگه همونطوری اجرا بکنه (توی 1024 هم باشه مثلا) بازم من راضیم
برم بخرم...9 تومنه!
اگه اجرا نمیشه پولم و نگه دارم؟
سلام
آقا من cpu e8400 دارم با کارت Hd4850 و دو گیگ رم ...می تونم اینو بازی کنم؟
بتل دو رو خوب میاورد روون بود... اینو اگه همونطوری اجرا بکنه (توی 1024 هم باشه مثلا) بازم من راضیم
برم بخرم...9 تومنه!
اگه اجرا نمیشه پولم و نگه دارم؟
cpu و گرافیک اوکیه فقط رمتم باید حداقل 4 باشه تا اجرا کنه
Battlefield 4 PC Patch Coming Next Week ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هفته اینده یک پچ برای بازی منتشر خواهد شد که چند نکته جزیی بازی رو اصلاح خواهد کرد از جمله one-hit kill bug که از این بابت ملت خوشحال بودن.
جزییات دیگه ای که با این پچ رفع و ی اپدیت خواهد شد:
حذف بلور یا تاری به وجود امده از سربازان که موقعی که از EMP استفاده می کنیم به وجود میاد.
رفع ایراد صوتی بازی که گاهی اوقات قطع یا کم میشد.
رفع ایراد ضربه one-hit kill bug
رفع ایراد برخی کرش های ناگهانی که به یک باره از بخش کمپین وارد منو بازی میشد.
بهینه سازی شبکه و کامپیوتر برای دقیق تر نشان دادن مقادیر روی صفحه نمایش.
نقد و بررسی BattleField 4
میدونم ممکنه یکم از وقت نقد کردن این بازی گذشته باشه :n02: اما چون خیلی با بازیش حال کردم یه نقد خیلی کوچیکی درباره ش مینویسم ... باشد که دوستان استفاده کنند :n02: :
تجربه ی شیرین مبارزه در میدان جنگ
بتل فیلد 4 با ویژگی های منحصر به فردش تجربه ی شیرین مبارزه در میدان جنگ رو به شما میده !! و من توی این نسخه اسم بازی رو بیشتر احساس کردم !
و اما بریم تا یه بررسی کوچیک از نقاط قوت و ضعف داشته باشیم :
گیم پلی :
اگه شما برای بار اول دارید بتل فیلد 4 بازی میکنید، مسلما این بازی اینقد براتون هیجان انگیزه که به هیچ وجه متوجه ضعف های بازی نمیشید و این هوش مندی سازنده های بازی رو میرسونه. بتل فیلد 4 شما رو غرق در هیجانات بازی میکنه و دقیقا وقتی تموم میشه که حسابی با بازی حال کردین !! گیم پلی شوتر این نسخه فوق العاده واقع گرایانه طراحی شده و تنوع اسلحه ها و گجت ها به لذت بازی اضافه کرده. مپ های بازی در این نسخه بسیار وسیع تر شده و شما به خوبی میدان نبرد رو احساس خواهید کرد !!
صحنه های فوق العاده جذاب و هیجان انگیزی رو در حین بازی مشاهده میکنید که بعضی هاش تا همیشه تو ذهن شما ماندگار خواهد بود !!
هوش مصنوعی دشمن ها و یاران شما در کل خوبه اما اگه بیشتر دقت کنید متوجه حرکات و رفتار احمقانه شون میشید که توی ذوق آدم میزنه. البته من به شما قول میدم که دفعه ی اول متوجه این ضعف ها نمیشید و وقتی حسابی با بازی حال کردین و بار دوم بازی میکنید متوجه میشید که با چه دشمن های احمقی دارید مبارزه میکنید و از همه جالب تر اینکه یارهای شما از دشمنانتون احمق تر هستن !!
بتل فیلد 4 با تمام هیجانات و زیبایی که داره، از نظر طراحی مراحل دچار ضعف های زیادیه. انگار سازنده های بازی خلاقیت خوبی برای طراحی مراحل نداشتند و اکثر گیم پلی بازی جدا از شوتر بودن و کشتن ساده ی دشمن ها، با شلیک کردن خمپاره به هلی کوپتر یا تانک های دشمن پر میشه !! و به نظر من سازنده ها با محیط های کاملا واقع گرایانه و وسیع سعی کردن ضعف طراحی مراحل رو بپوشونن !!
گرافیک :
گرافیک بتل فیلد 4 یکی از نقاط قوت این بازیه. گرافیک بازی واقعا فوق العاده س، اما متاسفانه بهینه نبودن بازی و وجود لگ های بسیار زیاد از لذت این بازی کم میکنه ! هر چند در برخی از مراحل لگ ها بسیار کم میشه و حتی بعضی جاها از بین میره. البته طبق تستی که من کردم این لگ ها توی ویندوز 8.1 به حداقل میرسه !! ... طراحی مپ ها کاملا واقع گرایانه و پر از جزئیاته. post process و lens flare و image effectها بسیار خوب پیاده سازی شده که زیبایی بازی رو دو چندان میکنه.
صداگذاری :
صداگذاری بتل فیلد 4 بسیار واقع گرایانه س. شما شلیک گلوله ها از بغل گوشتون رو به خوبی احساس میکنید !!! صداگذاری بازی اینقد عالیه که به خوبی میتونید خودتون رو وسط میدان جنگ تصور کنید و لذت ببرید. البته نا گفته نماند که در این بازی از موزیک زیاد استفاده نشده و در کل یکی دو تا موزیک هیجان انگیز داره، و در بعضی جاها موزیک های کوتاهی میشنوید که احساس میکنید ربطی به وضعیت الانتون نداره !
داستان :
شاید ضعیف ترین قسمت بتل فیلد 4 داستان بسیار ضعیفشه ! این بازی نه تنها داستان جالب و جذابی نداره، بلکه شخصیت پردازی درست حسابی نداره و دیالوگ هایی که در حین بازی میشنوید به غیر از چند مورد، واقعا جذاب نیستن و کمکی به اتمسفر بازی نمیکنن.
اما آخر بازی بسیار زیبا تموم میشه و برای همیشه در ذهن شما خواهد موند.
گیم پلی : 9/10
گرافیک : 10/10
صداگذاری : 10/10
داستان : 7/10
امتیاز کلی : 9/10 :n16:
مرسی بابت نقد
مجید حتما و حتما و حتما Multiplayer اشو تجربه کن ....مطمئنم یکی از بهترین تجربه های گیمینگت میشه ...
مرسی بابت نقد
مجید حتما و حتما و حتما Multiplayer اشو تجربه کن ....مطمئنم یکی از بهترین تجربه های گیمینگت میشه ...
دوس دارم ولی حتما باید لایسنس خرید ؟ :n14:
دوس دارم ولی حتما باید لایسنس خرید ؟ :n14:
آره ،بشین جمع کن پولاتو:n02:
+
پچ PC تا این هفته میاد و مشکلات بازی رو رفع میکنه .
دوستان بنده یک اکانت اریجین دارای Battlefield 4 EU + DLC دارم (مال خودمه) که به دلیل مشغولیات مختلف دیگه وقت بازی ندارم، به همین دلیل قصد فروش اون رو دارم. قیمت هم خیلی منصفانه هست و اگه میخواید میتونید PM بدید. در ضمن اکانت دارای جواب سوال امنیتی هم هست که میتونید ایمیل ، آی دی، پسورد ، کشور و خلاصه همه چیز رو برای خودتون ویرایش کنید.
قیمت 40 تومن
Karistias
02-12-2013, 20:42
Battlefield 4 PC Patch Coming Next Week ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هفته اینده یک پچ برای بازی منتشر خواهد شد که چند نکته جزیی بازی رو اصلاح خواهد کرد از جمله one-hit kill bug که از این بابت ملت خوشحال بودن.
جزییات دیگه ای که با این پچ رفع و ی اپدیت خواهد شد:
حذف بلور یا تاری به وجود امده از سربازان که موقعی که از EMP استفاده می کنیم به وجود میاد.
رفع ایراد صوتی بازی که گاهی اوقات قطع یا کم میشد.
رفع ایراد ضربه one-hit kill bug
رفع ایراد برخی کرش های ناگهانی که به یک باره از بخش کمپین وارد منو بازی میشد.
بهینه سازی شبکه و کامپیوتر برای دقیق تر نشان دادن مقادیر روی صفحه نمایش.
گرافیک بتل فیلد 4 یکی از نقاط قوت این بازیه. گرافیک بازی واقعا فوق العاده س، اما متاسفانه بهینه نبودن بازی و وجود لگ های بسیار زیاد از لذت این بازی کم میکنه !
من هنوز بازی نکردم وقتی بازی رو گرفتم در اولین فرصت پچی رو که حامد خبرش رو گذاشته نصب میکنم ودر این صورت از لگ مگ هم خبری نیست :n10:
taghi_buffon
02-12-2013, 20:53
بتل بهتره یا کال آف؟
MoJtaBa.R
02-12-2013, 21:00
بتل بهتره یا کال آف؟
دو مقوله مختلفه :دی کال آف فرق خاصی نکرده و هدف آنچنان خاصی رو تو بازی دنبال نمیکنی ! بتل ولی .... بتل رو تست بزنی ضرر نمیکنی !
دوستانی که این بازی رو انجام دادن این بازی با رم 4 تیک رمی میزنه ؟ یعنی فریم خوبه و بالای 40 هست اما هر 6-5 ثانیه یه بار یکی دو ثانیه دچار مکث کامل بابت کمبود رم میشه و این قضیه برای یه بازی شوتر اول شخص خیلی روی اعصابه ، کسی روی رم 4 دچار این مشکل شده ؟
animsprite
02-12-2013, 23:57
دوستانی که این بازی رو انجام دادن این بازی با رم 4 تیک رمی میزنه ؟ یعنی فریم خوبه و بالای 40 هست اما هر 6-5 ثانیه یه بار یکی دو ثانیه دچار مکث کامل بابت کمبود رم میشه و این قضیه برای یه بازی شوتر اول شخص خیلی روی اعصابه ، کسی روی رم 4 دچار این مشکل شده ؟
من همین مشکلو با 8 تا هم داشتم نمیدونم چطوری حل شد چون همزامان اپ گرافیکارو کردم و چنتا کار دیگه و هم چنین رم هارو روی 1600 بردم فرکانسو الان داره مل هلو اجرا میشه :n13:
soheilnouri
03-12-2013, 12:46
میشه توضیح بدین که مولتی پلیر بازی داستانش چطوریه....اصن من سر در نمیارم..
SCORPION8
03-12-2013, 13:17
میشه توضیح بدین که مولتی پلیر بازی داستانش چطوریه....اصن من سر در نمیارم..
یعنی چی داستانش چه جوریه مولتی که داستان نداره اکانت میخری بازی میکنی من که خریدم فوق العاده حال میده ولی فوق العاده هم سخته آخه اسلحه های که تو مولتی اولش میده به درد نمیخوره ولی در کل خوبه چون میتونی به مدت طولانی اوقات فراغتت رو پر کنی
Hosseinspell
03-12-2013, 15:00
بچه ها origin فیلتر شده یه خبر بد.
وضعیت پینگتون چجوره؟
SCORPION8
03-12-2013, 16:50
بچه ها origin فیلتر شده یه خبر بد.
وضعیت پینگتون چجوره؟
دوست عزیز اورجین الان 2 هفتس فیلتره
وضعیت پینگ هم برای من تقریبا صبح تا ظهر بین 180 تا 200 بعد از ظهر و شب میره رو 380 تا
یعنی چی داستانش چه جوریه مولتی که داستان نداره اکانت میخری بازی میکنی من که خریدم فوق العاده حال میده ولی فوق العاده هم سخته آخه اسلحه های که تو مولتی اولش میده به درد نمیخوره ولی در کل خوبه چون میتونی به مدت طولانی اوقات فراغتت رو پر کنی
شما توی مولتی هم تو بازی گیر و لگ داری یا اون فقط مال کرکها بود ؟
بازی رو از طریق اورجین دانلود کردی یا از فایلهای کپی شده استفاده کردی؟
SCORPION8
04-12-2013, 22:00
شما توی مولتی هم تو بازی گیر و لگ داری یا اون فقط مال کرکها بود ؟
بازی رو از طریق اورجین دانلود کردی یا از فایلهای کپی شده استفاده کردی؟
من نه توی بازی نه مولتی لگ و گیر ندارم به هیچ عنوان بازی رو هم از خ ولیعصر خریدم همون روز اول
مولتی رو هم اول بازی که داشتم رو ریختم خودش تقریبا 1 گیگ و خورده ای دانلود کرد دیشب هم یک آپدیت 800 مگی دانلود کرد
سوال در مورد داستان بازی :
آقا یه سوال ... پایان بازی دو تا انتخاب داریم دیگه ... من یه بار با آیریش رفتم خب تونستیم والکری رو نجات بدیم. سری بعد با هنا رفتم اصا نفهمیدم چی شد یه هو والکری منفجر شد ... کشتی چانگ موشک زد به والکری ترکید پس اون حنا اون پایین چه غلطی میکرد ؟
الان به شک افتادم میگم نکنه آخرش من حواسم نبوده دکمه ی موس رو بزنمو سی 4 رو فشار بدم اینجوری شده !! اگه کسی تست کرده بگه.
سوال دوم اینکه، اون وسطای مرحله که حنا یهو با چینیا اومد مارو گرفت و بعدش بردنمون زندان و بعد سر همین آیریش با حنا درگیر شد، با اینکه دو بار بازی کردم نفهمیدم حنا چرا اینکارو کرد :n02:
MUSK£T££R
05-12-2013, 21:31
سوال در مورد داستان بازی :
آقا یه سوال ... پایان بازی دو تا انتخاب داریم دیگه ... من یه بار با آیریش رفتم خب تونستیم والکری رو نجات بدیم. سری بعد با هنا رفتم اصا نفهمیدم چی شد یه هو والکری منفجر شد ... کشتی چانگ موشک زد به والکری ترکید پس اون حنا اون پایین چه غلطی میکرد ؟
الان به شک افتادم میگم نکنه آخرش من حواسم نبوده دکمه ی موس رو بزنمو سی 4 رو فشار بدم اینجوری شده !! اگه کسی تست کرده بگه.
سوال دوم اینکه، اون وسطای مرحله که حنا یهو با چینیا اومد مارو گرفت و بعدش بردنمون زندان و بعد سر همین آیریش با حنا درگیر شد، با اینکه دو بار بازی کردم نفهمیدم حنا چرا اینکارو کرد :n02:
در اصل سه تا خط داستانی داره اگه تا 20 ثانیه رو هیچ کدومشون کلیک نکنی کشتی خودتون منفجر میشه و هر دوشون زنده میمونن ...!
که من همین کارو کردم ...!:n02:
Battlefield 4 در لیست نامزدهای بهترین بازی سال 2013 ، Inside Gaming قرار گرفت ! سایر نامزدهای بهترین بازی سال :
Assassins Creed Black Flag
Bioshock Infinite
The Last of Us
GTA V
DOTA 2
Winner : GTA V
Best Multiplayer : Battlefield 4
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ahmad-Ra
08-12-2013, 13:11
تموم شد...
چرا اخرش اینقدر مسخره و نامفهوم بود ؟!!
حالا با هر کدومم تموم میکردی در نهایت تو هلیکوپتر میشستی و طرف تو بیسیم میگه نیرو ها رو برگردونین ! اینم شد کار اخه! D:
تموم شد...
چرا اخرش اینقدر مسخره و نامفهوم بود ؟!!
حالا با هر کدومم تموم میکردی در نهایت تو هلیکوپتر میشستی و طرف تو بیسیم میگه نیرو ها رو برگردونین ! اینم شد کار اخه! D:
توو یه حالت همه میمیرن غیر گروه
توو یه حالت همه زندن (البته یادم نیس آیریش میمیره یا نه)
ولی در کل داستانش خوب نبود کلا
Spaniuly
08-12-2013, 20:04
سینگل پلیرش برام راضی کننده نبود ولی ایده های جالبی داشت مثل ترایل مدال گرفتنش که باحال بود نحوه آنلاک کردن اسلحه ها هم نوآوری باحالی بود که از یکنواختی خارج کرده بازی رو. با خط داستانش خیلی حال نکردم نمیشد با کراکترهاش ارتباط برقرار کرد...طفلکیا بی روحن همچین! چهره آیریش که خیلی هالو بود! حالا سوال بعدی اینجاست که چهره یه شخصی رو که تا آخر بازی مجبوری تحملش کنی حتی هالوتر از این هم می شد که طراحی کرد؟! گرافیک این بازی روی ایکس 360 کمتر از گرافیک گاستز هست نمی دونم توی شرایط یکسان روی PC کدوم برتر هست چون هنوز بتلفیلد 4 رو روی PC نصب نکردم حسش هم نیست.
اما وقتی یک ریال هم واسه یه بازی پول ندی ارزش داره یه بار تمومش کنی
خوب منم بازی رو تموم کردم روی pc که از نظر گرافیک در برخی صحنه ها شاهکار بود!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خوب در کل گرافیک خیلی خارق العاده ای نداشت (مثل crysis3 که تقریبا توی تموم مراحل سعی شده بود گرافیک در نهایت خودش باشه)و گرافیک کلی بازی رو میشه فقط چند پله خاص جلوتر از BT3 دونسـت،یعنی اینکه سعی نکرده بودند توی تمام مراحل، BT3 رو با اختلاف فاحش پست سر بگذاره!
گیم پلی بازی هم به نظر من بد نبود مخصوصا که یه 6 ماهی هم میشد که یه action shooter درست و حسابی بازی نکرده بودم اساسی چسبید: دی
اما بدترین فاکتور بازی، من هم با آرمین شدیدا هم عقیده هستم که بخش داستانی بازی بود،همچین آبکی تموم شد که هنور نیم ساعته توی کفم:دی....بازم پایان MOH که اینقدر بهش گیر داده بودند خیلی بهتر بود!!
ولی متفق القول با آرمین صحبتم رو با این جمله گوهربار تموم میکنم که: مفت باشه، کوفت باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SCORPION8
09-12-2013, 00:55
خوب منم بازی رو تموم کردم روی pc که از نظر گرافیک در برخی صحنه ها شاهکار بود!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خوب در کل گرافیک خیلی خارق العاده ای نداشت (مثل crysis3 که تقریبا توی تموم مراحل سعی شده بود گرافیک در نهایت خودش باشه)و گرافیک کلی بازی رو میشه فقط چند پله خاص جلوتر از BT3 دونسـت،یعنی اینکه سعی نکرده بودند توی تمام مراحل، BT3 رو با اختلاف فاحش پست سر بگذاره!
گیم پلی بازی هم به نظر من بد نبود مخصوصا که یه 6 ماهی هم میشد که یه action shooter درست و حسابی بازی نکرده بودم اساسی چسبید: دی
اما بدترین فاکتور بازی، من هم با آرمین شدیدا هم عقیده هستم که بخش داستانی بازی بود،همچین آبکی تموم شد که هنور نیم ساعته توی کفم:دی....بازم پایان MOH که اینقدر بهش گیر داده بودند خیلی بهتر بود!!
ولی متفق القول با آرمین صحبتم رو با این جمله گوهربار تموم میکنم که: مفت باشه، کوفت باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اصل کار مولتی پلییر این بازی شما برو بازی کن راضی نشدی من خسارتتو میدم
MUSK£T££R
09-12-2013, 01:32
مفت باشه، کوفت باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ گل گفتی...!
به جز گیم پلی و صدا چیر خاصی نداشت ...!:n27:
داداش اصل کار مولتی پلییر این بازی شما برو بازی کن راضی نشدی من خسارتتو میدم
مولتیش مفت چنگ اونایی که دارن 150 بالای یه بازی بدن!!!
من نه پولش رو دارم نه اینترنتی که بتونم مثل بچه آدم :n02:بدون لگ بازی کنم!!!
خ گل گفتی...!
به جز گیم پلی و صدا چیر خاصی نداشت ...!
دمت گرم صدا گذاریش رو یادم رفته بود بگم که عالی بود:46:
SCORPION8
09-12-2013, 12:14
مولتیش مفت چنگ اونایی که دارن 150 بالای یه بازی بدن!!!
من نه پولش رو دارم نه اینترنتی که بتونم مثل بچه آدم :n02:بدون لگ بازی کنم!!!
دمت گرم صدا گذاریش رو یادم رفته بود بگم که عالی بود:46:
داداش اول اینکه قیمت بالا گفتی 135 تومنه البته ارزون تر هم میشه در ضمن شما میتونی اینترنتو از شرکت بگیری که قیمت و کیفیت عالی داشته باشه مثل آسیا تک اصلا هم مقدار قابل توجهی مصرف نمیکنه
animsprite
09-12-2013, 21:45
نسیبت به کال اف گاست بهتر بود ولی بازم بازیا جا برا پیشرفت دارن بتل 4 یه جورایی داره این کارو میکنه ....چیزی که باعث شد خیلی دیر سراغ بتل 4 برم بازی کاملا مسخره بتل 3 بود که اخرین بار که رو pc نصبش کردم و مدتی به pc دسترسی نداشتم .الان هم رو سیستمم نصبه واقعا الان هم که چند مر حلشو باز میرم مزخرفه این بتل 3 به امید اینکه ببینیم بتل 5 ایندفعه کدوم کشورو سوژه خودش میکنه :n22:
mahdi_ctr
10-12-2013, 10:07
بازی رو تموم کردم ولی زیاد بهم نچسبید!
چنتا نکته بگم منم:
اول که این
Recker کلا لال بود و هیچی نمیگفت. آیریش میگفت راکر بریم فلان جا میفتادیم دنبالش .(من کمتر صدایی ازش شنیدم. اینجوری آدم احساس میکنه با یه سرباز صفر بازی میکنه)
توی دمو ها داشتیم فقط از دوربین نیگا میکردیم. یه باز این راکر رو نشون ندادن ببینیم چه شکلیه آخه!(البته شاید بازی رو خیلی توی اول شخص غرق کردن)
داستان بازی هم چنگی به دل نمیزد.
کمبود صحنه های اکشن فوق العاده زیاد وجود نداشت. صحنه ها بیشتر درگیر مبارزه بود(یه مسیر رو میرفتیم چن نفر رو میکشتیم و دوباره همین تکرار میشد)(البته چند صحنه کوچیک مثل ماشین سواری و قایق سواری بود که باز نتونست ارضام کنه)
صدا و موزیکش خوب بود و از لحاظ گرافیکی هم قابل قبول بود
در کل راضیم نکرد.البته هنوز COD و MOH رو بازی نکردم . با بازی کردن اینا شاید از بتلفید متنفر بشم و شاید هم به بتلفید امیدوار!
Recker کلا لال بود و هیچی نمیگفت. آیریش میگفت راکر بریم فلان جا میفتادیم دنبالش .(من کمتر صدایی ازش شنیدم. اینجوری آدم احساس میکنه با یه سرباز صفر بازی میکنه)
به نکته ی خوبی اشاره کردی ... این خیلی حرص منو در میوورد.
هی باهاش صحبت میکردن ازش سوال میکردن انگار لال بود جواب نمیداد.
بعضی از بازیای اول شخص اینجورین مثلا dishonerd اینجوری بود ولی کلا به فضاش میخورد و اینکه کاراکتر اینجوری باشه بیشتر بهش میومد.
ولی به نظرم بتل فیلد اصلا بش نمیاد که کاراکترش حرف نزنه.
دوستان ماموریت دوم تو چین یه قسمت هست که دختر چینی با شوهرش رو ملاقات میکنیم یه تانک هم کنار ساختمون بی هدف داره شلیک میکنه (یکی از نقاط ضعف بازی .. اصلا معلوم نیست به کجا داره الکی شلیک میکنه ) هدف ماموریت اینه که باید تانک رو نابود کنیم ...
دوستای من میرن پشت دیوار همش دستور میدن بهم ساختمون رو بگرد یا از ساختمون استفاده کن یه همچین چیزایی ... باید دقیقا چکار کنم ؟ چطور میتونم تانک رو منفجر کنم ؟
mahdi_ctr
10-12-2013, 13:39
بازی رو تموم کردم ولی زیاد بهم نچسبید!
چنتا نکته بگم منم:
اول که این
توی دمو ها داشتیم فقط از دوربین نیگا میکردیم. یه باز این راکر رو نشون ندادن ببینیم چه شکلیه آخه!(البته شاید بازی رو خیلی توی اول شخص غرق کردن)
داستان بازی هم چنگی به دل نمیزد.
کمبود صحنه های اکشن فوق العاده زیاد وجود نداشت. صحنه ها بیشتر درگیر مبارزه بود(یه مسیر رو میرفتیم چن نفر رو میکشتیم و دوباره همین تکرار میشد)(البته چند صحنه کوچیک مثل ماشین سواری و قایق سواری بود که باز نتونست ارضام کنه)
صدا و موزیکش خوب بود و از لحاظ گرافیکی هم قابل قبول بود
در کل راضیم نکرد.البته هنوز COD و MOH رو بازی نکردم . با بازی کردن اینا شاید از بتلفید متنفر بشم و شاید هم به بتلفید امیدوار!
یه نکته دیگه هم اضافه کنم:توی بازی همه دشمن شما هستن!
هر جا باشی در حال مبارزه در هر صورت دشمنا وقتی میبیننت بهت شلیک میکنن حتی اگه در حال مبارزه با یکی دیگه باشن
در مورد تانک هم که دیگه بدتر. تانکها کلا ماموریت دارن راکر رو نابود کنن انگاری!
mahdi_ctr
10-12-2013, 13:41
دوستان ماموریت دوم تو چین یه قسمت هست که دختر چینی با شوهرش رو ملاقات میکنیم یه تانک هم کنار ساختمون بی هدف داره شلیک میکنه (یکی از نقاط ضعف بازی .. اصلا معلوم نیست به کجا داره الکی شلیک میکنه ) هدف ماموریت اینه که باید تانک رو نابود کنیم ...
دوستای من میرن پشت دیوار همش دستور میدن بهم ساختمون رو بگرد یا از ساختمون استفاده کن یه همچین چیزایی ... باید دقیقا چکار کنم ؟ چطور میتونم تانک رو منفجر کنم ؟
تو بازی چنتا تانک هستن که باید نابود شه
فک کنم شما به اولیه رسیدی
اینو من با استفاده از مین نابودش کردم به صورتی که سر راهش مین کار میزاشتم و تانکو به طرف مین ها میکشوندم تا منفجر بشه
keykavoos
12-12-2013, 17:50
دوستان یعنی این بازی کلا مولتی پلیر آفلاین نداره؟ تو Origin که نمیشه اکانت ساخت. پس چه گلی سرمون بگیریم؟:n21:
ali_agha1981
12-12-2013, 20:47
دوستان یعنی این بازی کلا مولتی پلیر آفلاین نداره؟ تو Origin که نمیشه اکانت ساخت. پس چه گلی سرمون بگیریم؟:n21:
هیچ راهی نداره..باید اکانت اورجینال اورجین بخری مولتی پلیر آفلاین هم نداره..کی میگه نمیشه اکانت اورجین ساخت..؟
keykavoos
12-12-2013, 21:55
هیچ راهی نداره..باید اکانت اورجینال اورجین بخری مولتی پلیر آفلاین هم نداره..کی میگه نمیشه اکانت اورجین ساخت..؟
والا ما که با چیز چیز ان رفتیم تو سایتش ایمیل وارد کردیم نوشت فعلا نمی شه اکانت جدید بسازید. بعدشم باید دائم چیز چیز ان باز باشه رو سیستم تا بشه بازی کرد؟ اون که سرعت اینترنتو می کشه. همینجوریش سرعت صفره چه برسه با اون بریم. :n03:
SCORPION8
14-12-2013, 01:04
والا ما که با چیز چیز ان رفتیم تو سایتش ایمیل وارد کردیم نوشت فعلا نمی شه اکانت جدید بسازید. بعدشم باید دائم چیز چیز ان باز باشه رو سیستم تا بشه بازی کرد؟ اون که سرعت اینترنتو می کشه. همینجوریش سرعت صفره چه برسه با اون بریم. :n03:
دوست عزیز شما بدون چیز هم میتونی اکانت بسازی ولی برای بازی باید چیز وصل باشه اصلا هم سرعتتو نمیگیره من خودم نتم 2 مگ هست با پهنای باند 6 مگ ولی راحت رو همه پینگ ها بازی میکنم بستگی به سرعتت داره و نوع چیز پی انت در کل مولتی خیلی حال میده
keykavoos
15-12-2013, 23:40
دوست عزیز شما بدون چیز هم میتونی اکانت بسازی ولی برای بازی باید چیز وصل باشه اصلا هم سرعتتو نمیگیره من خودم نتم 2 مگ هست با پهنای باند 6 مگ ولی راحت رو همه پینگ ها بازی میکنم بستگی به سرعتت داره و نوع چیز پی انت در کل مولتی خیلی حال میده
بحث CD Key چی؟ اونو باید با کرک های مخصوص حل کنیم؟
شما اگه تو ایران بهترین اینترنت رو داشته باشی تو هیچ سرور ه خارجی پینگ پایین تر از 180 نداری پس نتیجه میگیریم هیچ وقت شما تو اون بازی حرفه ای نمیشی و از هر نوبی اگه خیلی هم بلد باشی و شوتینگت خوب باشه بازم میخوری
OK?
SCORPION8
16-12-2013, 00:27
شما اگه تو ایران بهترین اینترنت رو داشته باشی تو هیچ سرور ه خارجی پینگ پایین تر از 180 نداری پس نتیجه میگیریم هیچ وقت شما تو اون بازی حرفه ای نمیشی و از هر نوبی اگه خیلی هم بلد باشی و شوتینگت خوب باشه بازم میخوری
OK?
در مورد پینگ نمیتونم نظر بدم چون اطلاعی ندارم خوب درسته من پینک 180 داشتم تا 400 ولی اصلا مشکل نداشتم نه لگ نه تاخیر البته مولتی این بازی کلا سخته چون اسلحه ها به طور مساوی دست همه نیست هر کسی بسته به درجش اسلحه داره
SCORPION8
16-12-2013, 00:28
بحث CD Key چی؟ اونو باید با کرک های مخصوص حل کنیم؟
نه دوست عزیز به دردسرش نمی ارزه و شاید ناامید بشی و نشه بهتره سی دی کی رو خرید کنی
animsprite
17-12-2013, 14:27
اینجا از دوستان کسی هست که این بازی رو رو تنظیمات هایت بازی کرده باشه
یه سوال دارم فریم پایداری که از بازی داشتی چند بوده:n13:
kasrahasannezhad
19-12-2013, 21:45
سلام.
تو بتلفیلدی که تو نمایشگاه E3 نشون داده بودن سکانس هایی بود که من موقع بازی ندیدم تازه اسمش هم بود BATTLEFIELD 4 ALFA اینا یعنی چی؟
alpha007
19-12-2013, 23:05
کیفیت گرافیک این بازی بیشتره یا ghosts ؟
campuzlit
19-12-2013, 23:21
کیفیت گرافیک این بازی بیشتره یا ghosts ؟
شوخی می کنی. :n02: مسلما BF4 از نظر گرافیک بسیار بهتره.
گرافیکس Ghosts در برابر این بازی به اندازه یه نسل اختلاف داره. COD از نظر گرافیک چند ساله که پیشرفت خاصی نداشته.
animsprite
20-12-2013, 14:28
یه چیز که در مورد b4نسبت به b3وجود داشت اینه که روی تک کارت در تنظیمات هایت b3کارتو دچار پرش و لگ میکرد ولی در موردb4اتفاقی نیافتاد...الان هردو بازیو برای همین یه جا نصب دارم
گاست هم که با اون گرافیک شستش چنگی به دل نزد:n24:
SCORPION8
21-12-2013, 10:04
دوستان عزیز dlc جدید china rising ریلیز شده میخواستم ببینم میشه کسی لینک مستقیم بزاره یا فقط باید از طریق اورجین دانلود کرد آخه 4 گیگ حجمشه
soheilnouri
21-12-2013, 13:55
نه دوست عزیز به دردسرش نمی ارزه و شاید ناامید بشی و نشه بهتره سی دی کی رو خرید کنی
سلام خوبین...اون مرحله ی موج سوای با قایق رو من اصن نمیتونم حل کنم...چیکار کنم...راهمنایی نداره؟
campuzlit
21-12-2013, 15:43
سلام خوبین...اون مرحله ی موج سوای با قایق رو من اصن نمیتونم حل کنم...چیکار کنم...راهمنایی نداره؟
اونجا باید قایق ها و هلی کوپترهای دشمن رو بترکونی اگه فقط همین جوری بری جلو به کشتی مقصد نمی رسی.
konami-pes
21-12-2013, 16:40
دوستان عزیز dlc جدید china rising ریلیز شده میخواستم ببینم میشه کسی لینک مستقیم بزاره یا فقط باید از طریق اورجین دانلود کرد آخه 4 گیگ حجمشه
من DLC جدید china rising رو دانلود کردم خیلی باحاله ... 4 تا مپ جدید + ماشین های جدید اضافه شده.البته من با Xbox one بازی میکنم
konstantin
22-12-2013, 13:29
سلام به gamerهای عزیز
من این بازی رو نصب کردم اما هرکاری میکنم run نمیشه
یه ارور میده که فکر کنم میگه مشکل از direct X . اما من آخرین ورژن رو نصب کردم
کسی مینونه راهنمایی کنه؟
مدل لپناپم N43SL . Ci7 4gig GF540GT
اروره درمورد گرافیک intel هم هسث که رفنم driver آپگرید کنم هرچی نو سایث intel گشنم پیدا نکردم:
Intel(R) HD Graphics Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.2)
siahkamar
23-12-2013, 12:38
Driver Pack Solution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا دانلود کن این نرم افزارو از همین پی سی ورلد یا سافت98 یا نرم افزارشو پیدا کن و نصب کن و همه درایور هاتو بزار نصب کنه و ابدیت بعدش بازی کن
من خودم با این حل کردم
سلام چطور تنظیمات رو رو حالت پایین بزارم بازی یکم کنده واسم تو تنظیمات قسمت ویدیو کدوم قسمت رو باید کم کنم ؟
سلام...سه تا سوال دارم
اول اینکه چجوری میتونم اسحه ام رو cusomize کنم...؟؟ یعنی آیتم های دلخواهم رو رویش بذارم...؟؟
دوم اینکه چجوری میشه سوار جنگنده شد..؟؟
سوم اینکه تو منوی بازی من فقط campaign هست...پس مولتی پلیر این بازی کجاست..؟؟
ممنون
ashil1234
29-12-2013, 21:06
سلام...سه تا سوال دارم
اول اینکه چجوری میتونم اسحه ام رو cusomize کنم...؟؟ یعنی آیتم های دلخواهم رو رویش بذارم...؟؟
دوم اینکه چجوری میشه سوار جنگنده شد..؟؟
سوم اینکه تو منوی بازی من فقط campaign هست...پس مولتی پلیر این بازی کجاست..؟؟
ممنون
باید نسخه اورجینال بازیو بخرید بعدش از تو Origin که بازش میکنید ، Browserـتون رو باز میکنه و battlelog رو میاره که از اونجا میتونید به قسمت مالتی پلیر بازی برید
این کارهایی هم که گقتید در مالتی پلیر امکان پذیره
SCORPION8
30-12-2013, 12:31
باید نسخه اورجینال بازیو بخرید بعدش از تو Origin که بازش میکنید ، Browserـتون رو باز میکنه و battlelog رو میاره که از اونجا میتونید به قسمت مالتی پلیر بازی برید
این کارهایی هم که گقتید در مالتی پلیر امکان پذیره
در ضمن شما میتونی به جای هزینه کردن برای خرید اوجینال بازی همین سی دی ها رو نصب کنی و فقط cd key بازی رو بخری حدود 130 تومان هست در ضمن این بازی فقط مولتیش حال میده ولی انصافا کنترل هواپیما و هلی کوبپتر و بمب افکن و جت ها واقعا سخته
ashil1234
30-12-2013, 16:40
در ضمن شما میتونی به جای هزینه کردن برای خرید اوجینال بازی همین سی دی ها رو نصب کنی و فقط cd key بازی رو بخری حدود 130 تومان هست در ضمن این بازی فقط مولتیش حال میده ولی انصافا کنترل هواپیما و هلی کوبپتر و بمب افکن و جت ها واقعا سخته
بش عادت میکنی :n02:
بهتره با میل خودت key هاشو تنظیم کنی
avang_GSM
31-12-2013, 11:53
سلام . کسی save game کامل بازی که همه اسلحه ها باز باشنو داره؟
Spaniuly
31-12-2013, 21:03
سلام به gamerهای عزیز
کسی مینونه راهنمایی کنه؟
اروره درمورد گرافیک intel هم هسث که رفنم driver آپگرید کنم هرچی نو سایث intel گشنم پیدا نکردم:
شما لپ تاپت از این دو کارت گرافیکی هاس شما بازی رو با کارت GF اجرا کن روی آیکن بازی راست کلیک کن گزینه Run with graphic processor رو بزن گزینه High Performace NVIDIA processor بزن اینجوری حل میشه مشکلت
SCORPION8
01-01-2014, 10:07
بش عادت میکنی :n02:
بهتره با میل خودت key هاشو تنظیم کنی
به خدا اگه میشد من دو تومن میدادم کلید سازی محل برام بسازن ولی نشد به جون خودم:n02:
ashil1234
01-01-2014, 14:50
به خدا اگه میشد من دو تومن میدادم کلید سازی محل برام بسازن ولی نشد به جون خودم:n02:
چرا نشه ؟ :n02:
مگه نمیری تو Options بعدش از بالا Key bindingsـو انتخاب کنی که از اونجا میشه Keyـه هر جایی رو انتخاب کرد با یک کلیک ؟ :n02:
راستی بچه های مالتی پلیر هم مثه من کمترین پینگشون بالایه 150ـه و روی خوش بازی رو کامل نچشیدن ؟:n02:
من چیزشکن استفاده میکنم برای رفتن به Origin و همین باعث شده پینگم بد شه و بهترین پینگم 150 اینا باشه که تو BF4 چنین پینگی بده و بعضی سرورا حتی کیک میکنن !
اگه کسی چیز خوبی برا Origin بدون افت پینگ سراغ داره ، لطف کنه به من پ.خ. کنه :n16:
konstantin
01-01-2014, 19:03
Driver Pack Solution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا دانلود کن این نرم افزارو از همین پی سی ورلد یا سافت98 یا نرم افزارشو پیدا کن و نصب کن و همه درایور هاتو بزار نصب کنه و ابدیت بعدش بازی کن
من خودم با این حل کردم
ممنون دوست عزیز اما این لینک که باز نمیشه
konstantin
03-01-2014, 12:30
شما لپ تاپت از این دو کارت گرافیکی هاس شما بازی رو با کارت GF اجرا کن روی آیکن بازی راست کلیک کن گزینه Run with graphic processor رو بزن گزینه High Performace NVIDIA processor بزن اینجوری حل میشه مشکلت
این کار رو هم کردم اما یه ذره که بازی اومد بالا خطای stop working داد
دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم
AlexMercer
03-01-2014, 12:48
اپدیت 4 بازی که 700 مگه چه تغییری در بازی ایجاد میکنه؟ فریم ریت بهتره میشه و لگ کمتر؟
SCORPION8
03-01-2014, 23:54
چرا نشه ؟ :n02:
مگه نمیری تو Options بعدش از بالا Key bindingsـو انتخاب کنی که از اونجا میشه Keyـه هر جایی رو انتخاب کرد با یک کلیک ؟ :n02:
راستی بچه های مالتی پلیر هم مثه من کمترین پینگشون بالایه 150ـه و روی خوش بازی رو کامل نچشیدن ؟:n02:
من چیزشکن استفاده میکنم برای رفتن به Origin و همین باعث شده پینگم بد شه و بهترین پینگم 150 اینا باشه که تو BF4 چنین پینگی بده و بعضی سرورا حتی کیک میکنن !
اگه کسی چیز خوبی برا Origin بدون افت پینگ سراغ داره ، لطف کنه به من پ.خ. کنه :n16:
دوست عزیز دقیقا منظورت از key bindings چیه ؟؟؟ دوما اینکه گرفتی ما رو اصلا تو ایران پینگ زیر 250 یا 280 پیدا میشه که شما 150 داشتی من در بهترین وضعیت پینگم 280 بدون چیز شکن هست ولی با اون میره روی 310 یا 330 تا 470 هم رفته ولی بازی کردم تازه اینترنتم 4 مگ هست با پهنای باند 6 مگ
sanjan3000
04-01-2014, 10:04
سلام دوستان
کسی میتونه راهنمایی کنه اون قسمت از بازی که دختر چینیه و سیاه پوسته با منن و فکر کنم دم یه سدن.
دختر چینیه میگه اکراس جامپینگ .
هرچی سعی میکنم بپرم رو نرده بوم از اون بالا سقوط می کنم .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟:n27:
ashil1234
04-01-2014, 12:02
دوست عزیز دقیقا منظورت از key bindings چیه ؟؟؟ دوما اینکه گرفتی ما رو اصلا تو ایران پینگ زیر 250 یا 280 پیدا میشه که شما 150 داشتی من در بهترین وضعیت پینگم 280 بدون چیز شکن هست ولی با اون میره روی 310 یا 330 تا 470 هم رفته ولی بازی کردم تازه اینترنتم 4 مگ هست با پهنای باند 6 مگ
مگه نمیخوای مثلا کاری کنی که به جای اینکه با F اسلحه عوض کنی با Scroll up عوض کنی ؟ :n13:
داش قضیه پینگت چیه ؟:n02:
من با پینگ 200 لگ دارم اصن نمیتونم کسیو بکشم اونوقت با پینگ 300 چطور بازی میکنی ؟ :n02:
SCORPION8
04-01-2014, 12:13
مگه نمیخوای مثلا کاری کنی که به جای اینکه با F اسلحه عوض کنی با Scroll up عوض کنی ؟ :n13:
داش قضیه پینگت چیه ؟:n02:
من با پینگ 200 لگ دارم اصن نمیتونم کسیو بکشم اونوقت با پینگ 300 چطور بازی میکنی ؟ :n02:
دوست عزیز منظور من ازkey سریال نامبر برای م.ولتی پلیر بود که گفتم باید خریداری بشه تا بشه بازی کرد در ضمن اگه شما با پینگ 200 لگ داری اول لطفا بگو سرعتت چه قدره سرعت دانلودتت چه قدره و اینکه از چه شرکتی اینترنت میگیری
sanjan3000
04-01-2014, 12:24
سلام دوستان
کسی میتونه راهنمایی کنه اون قسمت از بازی که دختر چینیه و سیاه پوسته با منن و فکر کنم دم یه سدن.
دختر چینیه میگه اکراس جامپینگ .
هرچی سعی میکنم بپرم رو نرده بوم از اون بالا سقوط می کنم .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟:n27:
ashil1234
04-01-2014, 13:47
دوست عزیز منظور من ازkey سریال نامبر برای م.ولتی پلیر بود که گفتم باید خریداری بشه تا بشه بازی کرد در ضمن اگه شما با پینگ 200 لگ داری اول لطفا بگو سرعتت چه قدره سرعت دانلودتت چه قدره و اینکه از چه شرکتی اینترنت میگیری
:n08:
سرعتم 2 مگابیته که میشه 250 کیلوبایت اینا ، از مخابرات هم میگیرم
sanjan3000
04-01-2014, 13:58
از دوستان کسی جواب نمیده
ضربه مغزی شدیم انقد سقوط کردیم .:n30:
باید موقعی که میخوای بپری سرت بالا باشه یعنی به بالا نگاه کن و بپرررررررررر
sanjan3000
05-01-2014, 01:08
روی نرده بوم بپرم یا روی طبقه.
هرکاری میکنم نمیشه .اگه ممکنه کامل توضیح بدید .
ممنون
MUSK£T££R
05-01-2014, 01:19
روی نرده بوم بپرم یا روی طبقه.
هرکاری میکنم نمیشه .اگه ممکنه کامل توضیح بدید .
ممنون
دوربین رو رو به نردبون بگیر با سرعت بدو به لبه که رسیدی بپر و نردبونو بگیر ...!
sanjan3000
05-01-2014, 10:06
دوربین رو رو به نردبون بگیر با سرعت بدو به لبه که رسیدی بپر و نردبونو بگیر ...!
نرده بوم رو با کلید خاصی باید بگیرم یا خودش اوتوماتیک میگیره؟
با سرعت دویدن هم مگه داریم ؟
آره عزیز با سرعت بدو(الان یادم نیست با کدوم دکمه) و بپر و نردبون رو بگیر.برای گرفتنش لازم نیست کلید خاصی بزنی
Sent from my C2105 using Tapatalk 2
SCORPION8
05-01-2014, 10:26
:n08:
سرعتم 2 مگابیته که میشه 250 کیلوبایت اینا ، از مخابرات هم میگیرم
خب عزیزم سرعتت خوب نبست نه اینکه بد باشه و اونقدر هم خوب نیست فقط پینگت خوبه من 4 مگ دارم حداکثر سرعتم 700 تا 750 مینیمم 300 تا 400 تا
sanjan3000
05-01-2014, 11:25
دوستان روش برای تند دویدن هست
MUSK£T££R
05-01-2014, 11:50
نرده بوم رو با کلید خاصی باید بگیرم یا خودش اوتوماتیک میگیره؟
با سرعت دویدن هم مگه داریم ؟
خودش نردبونو میگیره وقتی بپری ..!
برای دویدنم کلید Shift رو نگه دار ...!
sanjan3000
06-01-2014, 00:21
سلام بچه های عزیز
آخر بازی دختر چینیه c4 میگیره دوباره برمیگرده تو کشتی ، بعد کشتیو میترکونیو تموم میشه ؟
چقد زود تموم میشه :n21:
konstantin
06-01-2014, 18:19
من خودم با این حل کردم
دوستان کسی نمیتونه به من کمک کنه؟ هیچ کدوم از این روش ها جواب نداد
دوستان کسی نمیتونه به من کمک کنه؟ هیچ کدوم از این روش ها جواب نداد
شما DX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ازا ینجا آپدیت کن...
گرافیکت رو هم طبق این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سوئیچ-کردن-گرافیک/) سوئیچ کن...
ببین درست میشه.
konstantin
07-01-2014, 18:57
من خودم با این حل کردم
ممنون دوست عزیز اما این لینک که باز نمیشه
شما DX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ازا ینجا آپدیت کن...
گرافیکت رو هم طبق این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سوئیچ-کردن-گرافیک/) سوئیچ کن...
ببین درست میشه.
ممنون دوست عزیز اما من قبلا این کارا رو انجام دادم اما نتیجه نگرفتم.
الان وقتی بازی رو run می کنم stop working میشه.
راه حل دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟ بازی هم سالمه و دوستام قبلا نصب کردن
مجددا کانفیگ سیستم رو میزارم:
Asus N43sl Cpu:Ci7 VGA:GF540GT Ram: 4Gig
با تشکر
ممنون دوست عزیز اما من قبلا این کارا رو انجام دادم اما نتیجه نگرفتم.
الان وقتی بازی رو run می کنم stop working میشه.
راه حل دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟ بازی هم سالمه و دوستام قبلا نصب کردن
مجددا کانفیگ سیستم رو میزارم:
Asus N43sl Cpu:Ci7 VGA:GF540GT Ram: 4Gig
با تشکر
شما نرم افزارهای اصلی که توی این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست آدرسشون رو گذاشتم رو نصب کن...چون گاهی ناقص بودن نرم افزارها هم گاهی باعث اخطارهایی این چنینی میشه...
ضمنا بعضی از کرکهای اولیه روی نسخه 64 بیت جواب نمیدند،ببین وقتی روی نسخه x86 هم که کلیک میکنی بازم اخطار میده؟؟
sanjan3000
08-01-2014, 09:21
سلام
آپ دیت های بازی به چه دردی میخوره ؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید :n01:
ashil1234
08-01-2014, 10:37
سلام
آپ دیت های بازی به چه دردی میخوره ؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید :n01:
خیلی چیزا مثل : برطرف شدن باگ های بازی ، سازگار شدن بیشتر بازی با گرافیک های Nvidia ، برطرف شدن قفل کردن بی مورد با اروره Stopped working در حین بازی ، سرعت بالاتر load و ...
ولی بیشتر آپدیتا به درد مالتیش میخورن به خاطر چیتا و باگ و ... که داره
تنها بازیی که بین عناوین نسل جدید ارزش بازی کردنشو داشت همین بتل 4 بود و البته ارزش خرید و هزینه هنگفت :دی
من نسخه PS4 بازی رو انجام دادم و انصافا بخش مولتی پلیر بازی عالی کار شده
گرافیک نسل جدید و پرجزییات جلوی چشمم یک برج بزرگ سقوط کرد داخل اب، من انلاین بتل 3 رو زیاد بازی نکردم ولی از دوستان که می پرسیدم میگفتن نرم تر شده.
بازی فقط مقدار زیادی باگ داشت و اتفاقات خیلی خفن و حیرت انگیزی در حین بازی رخ میداد :دی
خط داستانی اصلی و سینگل پلیرش هم مفت نمی ارزید ولی چون با تموم کردن خط داستانی و خوب بازی کردنش برخی ایتم ها و لوازم اسلحه های مورد نیاز برایمولتی پلیر رو باز می کرد برای همین دو بار خط داستانی رو تموم کردم تا ایتم های خوبی گیرم بیاد.
کنترلر PS4 واقعا شگفت انگیز کار شده - فاصله ایجاد شده بین دو تا انالوگ جنس تکیه گاه کنترلر و اسپیکر روی کنترلر واقعا از نکات فوق العاده این کنترلر هستش.
تغییر اندازه R2 - L2 خیلی دقیق و به جا شده و استفاده از هدست به صورت همزمان برای صحبت کردن و شنیدن صدای بازی از حسنات دیگر کنترلر بود.
sanjan3000
08-01-2014, 14:36
خیلی چیزا مثل : برطرف شدن باگ های بازی ، سازگار شدن بیشتر بازی با گرافیک های Nvidia ، برطرف شدن قفل کردن بی مورد با اروره Stopped working در حین بازی ، سرعت بالاتر load و ...
ولی بیشتر آپدیتا به درد مالتیش میخورن به خاطر چیتا و باگ و ... که داره
آپ دیت به مراحل تکی بازی اضافه میکنه ؟
ashil1234
08-01-2014, 18:32
آپ دیت به مراحل تکی بازی اضافه میکنه ؟
اگه منظورت تعداد مرحله هاست که 8 تا بودن ، نه :n01:
konstantin
08-01-2014, 20:37
شما نرم افزارهای اصلی که توی این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست آدرسشون رو گذاشتم رو نصب کن...چون گاهی ناقص بودن نرم افزارها هم گاهی باعث اخطارهایی این چنینی میشه...
ضمنا بعضی از کرکهای اولیه روی نسخه 64 بیت جواب نمیدند،ببین وقتی روی نسخه x86 هم که کلیک میکنی بازم اخطار میده؟؟
اون نرم افزارها رو چک کردم همه شون آپدیت بودن. روی نسخه 32 بیتی که کلیک کردم نوشت:
Origin is not installed and is required to play your game. please reinstall the origin!!!
یغنی من یه قسمتشو نصب نکردم؟
یه قسمتی هم بود که موقغ نصب کامل نصب نشد که اسمش punk buster بود و خطا می داد که نمیتونه این فایل رو توی system32 کپی کنه و من دستی کپیش کردم
ممنون
اون نرم افزارها رو چک کردم همه شون آپدیت بودن. روی نسخه 32 بیتی که کلیک کردم نوشت:
Origin is not installed and is required to play your game. please reinstall the origin!!!
یغنی من یه قسمتشو نصب نکردم؟
یه قسمتی هم بود که موقغ نصب کامل نصب نشد که اسمش punk buster بود و خطا می داد که نمیتونه این فایل رو توی system32 کپی کنه و من دستی کپیش کردم
ممنون
پس اصلا بازی درست و حسابی کرک نشده چون اخطار اوریجین تنها در صورتی ظاهر میشه که بازی یا کرک نشده باشه یا اینکه آنتی ویروس یه بلایی سر فایلهای اون آورده باشه!!
بهت پیشنهاد میکنم آپدیت و کرک رو از یه سایت مثل این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود و دوباره امتحان کنی...
konstantin
10-01-2014, 18:15
پس اصلا بازی درست و حسابی کرک نشده چون اخطار اوریجین تنها در صورتی ظاهر میشه که بازی یا کرک نشده باشه یا اینکه آنتی ویروس یه بلایی سر فایلهای اون آورده باشه!!
بهت پیشنهاد میکنم آپدیت و کرک رو از یه سایت مثل این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود و دوباره امتحان کنی...
ممنونم. آپدیت شو دانلود کردم. کرکش رو متوجه نشدم از کدوم قسمتش باید دانلود کنم
ممنونم. آپدیت شو دانلود کردم. کرکش رو متوجه نشدم از کدوم قسمتش باید دانلود کنمعجیبه کرک توی خود آپدیت نبود؟؟!!
مهم نیست بیا کرک رو میتونی از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنی...
SCORPION8
11-01-2014, 17:35
عجیبه کرک توی خود آپدیت نبود؟؟!!
مهم نیست بیا کرک رو میتونی از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنی...
استاد!!!!اگه میخوای آنلاین بازی کنی با اورجین که نباید بازی رو کرک کنی وقتی بازی رو میریزی و با اورجین مچ میکنی دیگه بازیت بدون اورجین بالا نمیاد و نسخه اصلی میشه نه کرک شده
konstantin
11-01-2014, 18:50
استاد!!!!اگه میخوای آنلاین بازی کنی با اورجین که نباید بازی رو کرک کنی وقتی بازی رو میریزی و با اورجین مچ میکنی دیگه بازیت بدون اورجین بالا نمیاد و نسخه اصلی میشه نه کرک شده
آقا ما بالاخره چیکار کنیم :n13:
ashil1234
12-01-2014, 01:07
خدا رو شکر پورتا باز شدن و دیگه نیازی به چیزشکن نیست ، بازی هم بدون لگ اجرا میشه و مشکل مثه اینکه از سرعت نبود :n02:
من بتلفیلد4 رو نسخه کم جچم بلک باکسش رو دانلود کردم وبازی کردم .همون طور که می دونید برای کاهش حجم قسمت بازی انلاینش رو ازش حذف کردند الان راه حلی نیست که بتونم نسخه انلاینشم بازی کنم؟
SCORPION8
12-01-2014, 09:28
آقا ما بالاخره چیکار کنیم :n13:
دوست عزیز شما بگو دقیقا میخوای چیکار کنی من در جریان باشم تا راهنماییت کنم
SCORPION8
12-01-2014, 09:29
خدا رو شکر پورتا باز شدن و دیگه نیازی به چیزشکن نیست ، بازی هم بدون لگ اجرا میشه و مشکل مثه اینکه از سرعت نبود :n02:
جون من راست میگی پرت های اورجحین برای ایران باز شده مطمئنی شما از کدوم شرکت اشتراک نت داری ؟؟
SCORPION8
12-01-2014, 09:30
من بتلفیلد4 رو نسخه کم جچم بلک باکسش رو دانلود کردم وبازی کردم .همون طور که می دونید برای کاهش حجم قسمت بازی انلاینش رو ازش حذف کردند الان راه حلی نیست که بتونم نسخه انلاینشم بازی کنم؟
دوست عزیز به محض اینکه شما سی دی کی بازی آنلاین رو خریداری کنی و به اورجین وصل بشی و مراحل معرفی بازی رو به اورجین درست انجام بدی خودش چیزایی که نیاز داره رو دانلود میکنه نیازی نیست دوباره سی دی بخری
مهندس...ایشون گیرشون اجرای بازی هست نه آنلاین بازی کردن اون!!!
محض اطلاع نه تنها BT4 بلکه برای بخش آنلاین تمام بازیهای تحت اوریجین به علت هَک نشدن اون باید نسخه اصلی رو تهیه کنید!!!
ضمنا تاپیک بد منحرف شد لطفا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ادامه بدین!!
ashil1234
12-01-2014, 14:28
جون من راست میگی پرت های اورجحین برای ایران باز شده مطمئنی شما از کدوم شرکت اشتراک نت داری ؟؟
آره داش باز شده ، مثه اینکه پورتاشو ایران بسته بود ولی ازدیروز صب بازه ، الآن هم امتحان کردم درسته درسته ، از مخابرات :n02:
دوست عزیز به محض اینکه شما سی دی کی بازی آنلاین رو خریداری کنی و به اورجین وصل بشی و مراحل معرفی بازی رو به اورجین درست انجام بدی خودش چیزایی که نیاز داره رو دانلود میکنه نیازی نیست دوباره سی دی بخری
این چیزی که گفتید رو از کجا باید تهیه کنم تو اینترنت نیستش?
SCORPION8
12-01-2014, 19:57
این چیزی که گفتید رو از کجا باید تهیه کنم تو اینترنت نیستش?
سلام اگه منظورتون اورجین هست باید از سایت خود اورجین یا EA بگیرید توی سایت های ایرانی هم هست
SCORPION8
12-01-2014, 19:58
محض اطلاع نه تنها BT4 بلکه برای بخش آنلاین تمام بازیهای تحت اوریجین به علت هَک نشدن اون باید نسخه اصلی رو تهیه کنید!!!
ضمنا تاپیک بد منحرف شد لطفا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ادامه بدین!!
دوست عزیز من متوجه نشدم منظورتون چیه نسحه اصلی رو باید بگیرید !!! من بازی رو از همین مغازه دار های ولی عصر خریدم و تونستم بازی رو آنلاین بازی کنم نیازی هم به نسخه اصلی بازی نبود
MUSK£T££R
12-01-2014, 21:41
دوست عزیز من متوجه نشدم منظورتون چیه نسحه اصلی رو باید بگیرید !!! من بازی رو از همین مغازه دار های ولی عصر خریدم و تونستم بازی رو آنلاین بازی کنم نیازی هم به نسخه اصلی بازی نبود
به خاطر اینکه از خود مشکل چند صفحه گذشته دوستان یکم گیج شدن منم یه توضیح کامل میدم بعد اگه راه حلی داشتید به دوستمون کمک کنید ...!
مشکل کاربر konstantin این بود :
سلام به gamerهای عزیز
کسی مینونه راهنمایی کنه؟
که مشکلشون به خاطر این بود که بازی گرافیک آنبرد رو میشناخت و اون گرافیکم در حد بازی نبود تنها کاری که باید میکرد این بود که گرافیک آفبرد رو به بازی میشناسوند اما کاربر siahkamar اومد این راه حلو گفت :
من خودم با این حل کردم
که هیچ ربطی به مشکل نداشت اما آرمین جون راه حل درستو گفتن :
ولی بازم یه مشکل دیگه درست شد :
که اینم آقا مهدی اومدن جواب دادن :
گرافیکت رو هم طبق این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سوئیچ کن...
ببین درست میشه.
اما مشکل هنوز پا بر جا بود تا اینجا که شما اومدین گفتین :
اما مشکل یه چیز دیگه بود شما یه جواب دیگه دادین و بازم آقا مهدی اومدن گفتن :
الانم مشکل حل نشده و این تاپیک برای بحث در مورد بازیه نه حل مشکلات بازی ...!
و همونطور که آقا مهدی گفتن برای ادامه حل این مشکل به این تاپیک برید ....:
مشکلات نصب و اجرا - BATTLEFIELD 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام اگه منظورتون اورجین هست باید از سایت خود اورجین یا EA بگیرید توی سایت های ایرانی هم هست
سریال نامبر رو چطور؟
SCORPION8
13-01-2014, 10:42
سریال نامبر رو چطور؟
باید بخری از این سایت بخری خوبه originalkey.net
aligoodbeh
17-01-2014, 17:33
سلام دوستان این بازی دیگه جونمو گرفته هر بلایی که بگین روش آوردم ولی اجرا نمیشه خواهش می کنم کمک کنین اینم ارور
در ضمن سیستمم هم هیچ مشکلی نداره
گرافیک : geforce gt 630 128 bit
سی پی یو :intel core i5 3470 3.6GH
رم:8
مادربورد:p75 D3 usb3
ویندوز:windows 7 64bit
GOLDFINCH
17-01-2014, 17:45
سلام دوستان این بازی دیگه جونمو گرفته هر بلایی که بگین روش آوردم ولی اجرا نمیشه اینم ارور
مشکلات نصب و اجرا - BATTLEFIELD 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عکستون باز نمیشه...
aligoodbeh
17-01-2014, 17:54
مشکلات نصب و اجرا - BATTLEFIELD 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکستون باز نمیشه...
الان درست شد عکسم
aligoodbeh
17-01-2014, 18:32
به ما که رسید همه ساکت شدن؟ یکی کمک کنه لطفا
MUSK£T££R
17-01-2014, 18:54
به ما که رسید همه ساکت شدن؟ یکی کمک کنه لطفا
دوست عزیز مشکلتون از کرک یه کرک دیگه بریزین ..!
GOLDFINCH
17-01-2014, 21:49
gt610m اجراش میکنه ؟
متاسفانه خیر ... :n03:
konstantin
17-01-2014, 22:40
آپدیت کردم، کرک هم کردم. اما فایذه ای نداشت که نداشت:n27::n28:
دیگه کم کم دارم بیخیالش میشم...
بازم همون مشکل، stop working میده...
GOLDFINCH
20-01-2014, 19:58
آپدیت کردم، کرک هم کردم. اما فایذه ای نداشت که نداشت:n27::n28:
دیگه کم کم دارم بیخیالش میشم...
بازم همون مشکل، stop working میده...
دوست عزیز شما که همه راه ها رو تست کردین.
با ran as admin اجرا کنید شاید اومد!
دوستان لطفا سوالات مربوط به مشکلات سخت افزاری رو در تاپیک مخصوصش ادامه بدین تا در این تاپیک فقط در مورد بازی صحبت بشه
aligoodbeh
20-01-2014, 20:16
دوست عزیز مشکلتون از کرک یه کرک دیگه بریزین ..!
آره درست شد مشکل از کرکه .اجرا شد خیلی هم روان .ولی یه مشکل دیگه ای که هست اینه که فول اسکرین نمیشه
GOLDFINCH
20-01-2014, 20:24
آره درست شد مشکل از کرکه .اجرا شد خیلی هم روان .ولی یه مشکل دیگه ای که هست اینه که فول اسکرین نمیشه
دوست عزیز جوابتون رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دادم.
wrath of god
20-01-2014, 22:11
بچه ها روی گرافیک gt 750m 4 GB اجرا میشه؟¿:n30:
بله چرا نشه
aligoodbeh
21-01-2014, 12:01
نه بابا گرافیکت کمه :n09::n02:
wrath of god
21-01-2014, 13:40
نه بابا گرافیکت کمه :n09::n02:
از شما نپرسیدم:n23
از شما نپرسیدم:n23
این سایت توضیح داده
aligoodbeh
24-01-2014, 17:21
آقا من همین امروز بازی رو تموم کردم. ولی تو فیلم های قبل از انتشارش دیده بودم سوار جت میشه ولی من تمامش کردم جتی هم ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n04: جریان چیه؟:n13:
آقا من همین امروز بازی رو تموم کردم. ولی تو فیلم های قبل از انتشارش دیده بودم سوار جت میشه ولی من تمامش کردم جتی هم ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n04: جریان چیه؟:n13:
البته خیلی تریلرهای قبل از ریلیز بازی از بخش مولتی بازی بودند که همه چیز توش پیدا میشه:n02:
احتمالا شما هم یک از اونها دیده بودید!
aligoodbeh
26-01-2014, 03:10
البته خیلی تریلرهای قبل از ریلیز بازی از بخش مولتی بازی بودند که همه چیز توش پیدا میشه:n02:
احتمالا شما هم یک از اونها دیده بودید!
قسمت مولتی شو میشه رایگان بازی کرد؟
اصلا ه ک شده بازی یا نه؟
M0hsen3D
26-01-2014, 12:45
دوستان من اون جایی که Kovic یه تیکه آهنگ رو با کمک من میزنه کنار تا از نردبان بره بالا بعدشم بالا رو میترکونن میفته پایین میمیره به باگ خوردم! :دی
اگه یه بار بمیرم این قسمت که دوباره از اون تیکه لود شه موس و کیبورد از کار میفته و هیچ کاری نمیشه کرد! چجوری اینجاشو رد کنم؟ :n13:
قسمت مولتی شو میشه رایگان بازی کرد؟
اصلا ه ک شده بازی یا نه؟
خیر برای مولتی به نسخه اوریجنال یازی احتیاج دارین...
دوستان من اون جایی که Kovic یه تیکه آهنگ رو با کمک من میزنه کنار تا از نردبان بره بالا بعدشم بالا رو میترکونن میفته پایین میمیره به باگ خوردم! :دی
اگه یه بار بمیرم این قسمت که دوباره از اون تیکه لود شه موس و کیبورد از کار میفته و هیچ کاری نمیشه کرد! چجوری اینجاشو رد کنم؟ :n13:
عمرا اگه فهمیده باشم کجا رو میگی!:دی
اگه دوستان فهمیدن که هیچ راهنمایی کنند، وگرنه یه عکس آپلود کن بگیرم کجاست:دی
M0hsen3D
26-01-2014, 23:06
خیر برای مولتی به نسخه اوریجنال یازی احتیاج دارین...
عمرا اگه فهمیده باشم کجا رو میگی!:دی
اگه دوستان فهمیدن که هیچ راهنمایی کنند، وگرنه یه عکس آپلود کن بگیرم کجاست:دی
کجا Kovic میمیره؟ :دی
با bf4_x86 اجرا کردم بازیرو حل شد :n06:
shoki.joon
03-02-2014, 12:53
سلام دوستان.من تو اون مرحله سد که باید بپری و نردبون رو بگیری گیر کردم.هر کاری میکنم نمیگیره. چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:42::41::n14::n1 4:شرمنده نتونستم تموم صفحات رو بخونم ببینم کسی دیگه هم این مشکلو داشته یا نه؟
GOLDFINCH
03-02-2014, 13:07
سلام دوستان.من تو اون مرحله سد که باید بپری و نردبون رو بگیری گیر کردم.هر کاری میکنم نمیگیره. چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:42::41::n14::n1 4:شرمنده نتونستم تموم صفحات رو بخونم ببینم کسی دیگه هم این مشکلو داشته یا نه؟
اون قسمتش یکم سخته... سیو رو بذارید، بچه ها براتون میرن :n02:
MUSK£T££R
03-02-2014, 13:14
دوربین رو رو به نردبون بگیر با سرعت بدو (کلید SHIFT رو نگه دار ) به لبه که رسیدی بپر و نردبونو بگیر ...!
سلام
ایا دسته بازی تفنگ برای این بازی وجود داره که با pc قابل استفاده باشه ؟
قیمت و محل خرید رو لطفاً بگید اگه میشه
در مورد این صفحه اگه میشه راهنمائی کنید که این تجهیزات برای بازی جواب میده یا خیر
hkems.com/product/xbox/1108.htm
اگه تجهیزات مشابهی هست لطفاً راهنمائی کنید
Khan gholi
04-02-2014, 02:13
اولش که بازی می کنی چشمات از لحاظ گرافیک 4 تا میشه.چه طراحی صورتی ,چه صدا گذاری خفنی, چه طراحی ابی , چه سایه و نور پردازی خفنی.داستان هم که جالبه .وسعت هر مرحله اندازه یک شهرک هست.وسایل نقلیه هم که توش داره.
واقعا عجبیه که بعضی ها هنوز طرفدار کود هستند.خداییش اگر وقت و یک نت خوب داشتم میرفتم بازی رو اوریج میخریدم سرور اصلی انلاین بازی میکردم(که چه حالی میداد)
shoki.joon
04-02-2014, 12:41
دیگه کلافم کرده این بازی لعنتی. من نسخه reloaded رو دارم.حتی اخرین اپدیتشو که اینه v104788 نصب کردم.هرکاری میکنم نردبون رو نمیگیره.:n03:
MUSK£T££R
04-02-2014, 12:59
دیگه کلافم کرده این بازی لعنتی. من نسخه reloaded رو دارم.حتی اخرین اپدیتشو که اینه v104788 نصب کردم.هرکاری میکنم نردبون رو نمیگیره.:n03:
سیوتو بذار تا برات ردش کنم ..!
javad2015
04-02-2014, 14:07
من بازیو خریدم ولی یه مشکلی که هست اینه که فایلی به اسم cas19 تو پوشه data بازی هست که من ندارمش.کسی نمیدونه باید از کجا دانلودش کنم.یا حجمش چقدره؟
shoki.joon
04-02-2014, 15:01
سیوتو بذار تا برات ردش کنم ..!
ای قربون دستت داداش.به خدا خسته شدم دیگه.
نمیدونم همین سیو هت یا فایل دیگه ای. قط داداش لینکو مستقیم وارد دانلود منیجر کن که دان شه. مرسی.
داداش باز تا اخر بازی نری ها:n02::n02:
دانلود (shoki.ir/shoki/PROFSAVE)
MUSK£T££R
04-02-2014, 15:31
ای قربون دستت داداش.به خدا خسته شدم دیگه.
نمیدونم همین سیو هت یا فایل دیگه ای. قط داداش لینکو مستقیم وارد دانلود منیجر کن که دان شه. مرسی.
داداش باز تا اخر بازی نری ها:n02::n02:
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرمنده دوست عزیز فکر کردم بازی تو هاردم هست ..!
به رفیقم گفتم بیاره ..تا شب برام میارتش بعد سیوشو برات میذارم ..!
shoki.joon
05-02-2014, 00:39
دشمنت شرمنده برادر. الان صبح شد دیگه:n02:
دوستان لطفاً راهنمائی کنید
هر چی به ذهنتون میرسه بگید
سلام
راهنمائی میخواستم برای خرید دسته بازی
چیزی که مورد نیاز من هست دسته بازی تفنگ هست که به pc وصل بشه و اگه دو تا همزمان وصل بشه خیلی بهتره
من بر اساس بررسیهای زیادی که کردم به این سایت رسیدم
light-gun.blogspot.co.uk/p/list-of-light-guns.html
بعضی از تجهیزات قابل اتصال به pc رو توضیح داده
ویندوز رایانه 7 هست یعنی تجهیزات قدیمی تر ظاهرا قابل استفاده نیست
بدنبال تجهیزات قابل استفاده برای این منظور هستم
کلا میخواستم بدونم این Light Guns for PC در چه کلاسی هستند و برای کدوم دسته از بازیها جواب میدن
و روی led های جدید عملکردشون چجوری هست
و از همه مهمتر در ایران موجود هست یا خیر؟ و از کجا میشه خرید کرد
و اگر موجود نیست چه وسیله ای میتونه این منظور را بهتر محقق بکنه
shoki.joon
05-02-2014, 21:12
شرمنده دوست عزیز فکر کردم بازی تو هاردم هست ..!
به رفیقم گفتم بیاره ..تا شب برام میارتش بعد سیوشو برات میذارم ..!
عجب کمکی بهم کردی دوست من.مرسی:n03:
GOLDFINCH
05-02-2014, 22:50
عجب کمکی بهم کردی دوست من.مرسی:n03:
شما باید همه ی فایل های battlefield 4 رو آپ کنید
shoki.joon
06-02-2014, 12:30
:n20:هورااااااااااااا بالاخره تونستم نردبون رو بگیرم. ولی باز به یه مشکل برخوردم:n03:. بعد از گرفتن نردبون که میرم بالا اون وقت دوتا دوستم از رو یه پل رد میشن و پل منفجر میشه و من اینطرف میمونم. بعدش هرچی سرباز میاد و میکشم اونارو باز دوباره یکی جا همون میاد و تموم نمیشن و جایی هم نیست که برم. باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
Meysam Raz
06-02-2014, 13:24
:n20:هورااااااااااااا بالاخره تونستم نردبون رو بگیرم. ولی باز به یه مشکل برخوردم:n03:. بعد از گرفتن نردبون که میرم بالا اون وقت دوتا دوستم از رو یه پل رد میشن و پل منفجر میشه و من اینطرف میمونم. بعدش هرچی سرباز میاد و میکشم اونارو باز دوباره یکی جا همون میاد و تموم نمیشن و جایی هم نیست که برم. باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
هی دوستات یه جمله رو برات تکرار نمیکنن؟:n02:
نمیگن با شاسی بمب که همراته بزن سد رو بترکون؟:n25:
shoki.joon
06-02-2014, 15:05
هی دوستات یه جمله رو برات تکرار نمیکنن؟:n02:
نمیگن با شاسی بمب که همراته بزن سد رو بترکون؟:n25:
:n02::n02::n02: ولی من شاسی بمب ندارم. هرکلیدی میزنم فایده نداره:n14:
Meysam Raz
06-02-2014, 15:53
جا نمون دیگه
شاسی همراته اما ندیدیش توی جیب شلوارته
بعد از نردبون گازش رو بگیر برو رسیدی آخرش که دیگه راهی نبود ترمز کن 3 روبزن و کلیک کن
در هر صورت
این فیلمشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shoki.joon
07-02-2014, 11:12
:n02:شاسی تو جیب شلوارم نبود.تو جیب کتم بود و اونو هم تو اول مرحله جا گذاشته بودم.جای شاسی بمب یه ارپیجی و یه چیز دیگه داشتم.بعد دوباره رفتم از اول مرحله و کتمو برداشتم و با شاسی سد رو منفجر کردم.:n02:
shoki.joon
08-02-2014, 14:56
سلام.دوستان کسی لینک دانلود باتل فیلد 3 رو نداره؟؟ یا یه بازی شبیه همین باتل فیلد به جز کال اف .. اگه بازی سراغ دارید اسم یا لینکشو بگین. ممنون.
:n01: .
سلام
من این مرحله گیر کردم:
می شه فیلم از این قسمتش بگیرید که چه جوری رد می شه ؟
یا برام لینک فیلم رو ایمیل کنید یا همینجا بزارینش
ماموریت 6 - Tashgar
FOURTH RETURN
04-05-2014, 14:14
اون مرحلش که باید بپری یک پله رو بگیری ازش بری بالا چطوریه؟ من هر چی میپرم میوفته و میمیره:n13:
FOURTH RETURN
04-05-2014, 19:50
بازی رو تموم کردم چه کوتاه بود هنوز شروع نشده تموم شد:n15:
keykavoos
04-05-2014, 21:16
دوستان کسی کرک مالتی پلیر بتل 4 رو هنوز گیر نیاورده؟
ali_agha1981
05-05-2014, 10:05
دوستان کسی کرک مالتی پلیر بتل 4 رو هنوز گیر نیاورده؟
نه عزیزم مولتی پلیر این بازی به این راحتی ها کرک نمیشه..
الان بعد از چند سال تازه bf3 کرک شده توسط یه تیم روسی.. مولتی پلیر این بازی هم وقتی تا زمان انتشار BF5 کرک نمیشه...
FOURTH RETURN
05-05-2014, 10:35
الان بعد از چند سال تازه bf3 کرک شده توسط یه تیم روسی.. مولتی پلیر این بازی هم وقتی تا زمان انتشار BF5 کرک نمیشه...
راستی قسمت مولتی پلیر بازی کجاس؟ من قسمت مولتی پلیری ندیدم تو بازی هر چند که دیگه هم بازی و هم فایل ستاپشو از سیستم پاک کردم:n09: و قصدی هم برای دانلود دوبارش ندارم چون ارزشش رو نداره اگه میدونستم انقدر چرت و کوتاهه اصلا دان نمیکردم تا اونموقع هم بازی جی تی اومده کی میره سراغ اینها دیگه به قول انگلیسی زبانها battle field 4 sucks باورتون نمیشه این جمله رو سرچ کنید
keykavoos
05-05-2014, 21:25
راستی قسمت مولتی پلیر بازی کجاس؟ من قسمت مولتی پلیری ندیدم تو بازی هر چند که دیگه هم بازی و هم فایل ستاپشو از سیستم پاک کردم:n09: و قصدی هم برای دانلود دوبارش ندارم چون ارزشش رو نداره اگه میدونستم انقدر چرت و کوتاهه اصلا دان نمیکردم تا اونموقع هم بازی جی تی اومده کی میره سراغ اینها دیگه به قول انگلیسی زبانها battle field 4 sucks باورتون نمیشه این جمله رو سرچ کنید
دوست عزیز قسمت مولتی پلیر این بازی آنلاینه و با CD Key اصلی قابل بازیه و به شدت هم عالی ساخته شده. می تونید یه سری به گیم نت هایی که دارند بزنید و خودتون تجربه کنید. کسایی که این حرفو زدن خودشون :n21: بله برادر :n09:
keykavoos
05-05-2014, 21:27
رفیق لینکی چیزی ازش داری به ما معرفی کنیم ببینیم چیکارش میشه کرد؟ :n16:
ali_agha1981
06-05-2014, 11:12
رفیق لینکی چیزی ازش داری به ما معرفی کنیم ببینیم چیکارش میشه کرد؟ :n16:
اینم لینک :: ولی اصلا حال نمیده وقتی bf4 اومده دیگه لذتی نداره بشینی و وقتت رو پای bf3 بذاری..من حاضرم پول بپردازم و BF4 رو آنلاین بازی کنم..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما تو تهران جایی گیم نت میشناسی بشه bf4 رو آنلاین و شبکه ای بازی کرد ؟؟ (ترجیحا مرکز تهران..)
FOURTH RETURN
06-05-2014, 18:12
دوست عزیز قسمت مولتی پلیر این بازی آنلاینه و با CD Key اصلی قابل بازیه و به شدت هم عالی ساخته شده. می تونید یه سری به گیم نت هایی که دارند بزنید و خودتون تجربه کنید. کسایی که این حرفو زدن خودشون :n21: بله برادر :n09: یعنی چیزی لازم نیست نصب کنم؟ اگه اینطوریه بدرد ما نمیخوره با این سرعت پایین نت :n13:
keykavoos
09-05-2014, 14:18
اینم لینک :: ولی اصلا حال نمیده وقتی bf4 اومده دیگه لذتی نداره بشینی و وقتت رو پای bf3 بذاری..من حاضرم پول بپردازم و BF4 رو آنلاین بازی کنم..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما تو تهران جایی گیم نت میشناسی بشه bf4 رو آنلاین و شبکه ای بازی کرد ؟؟ (ترجیحا مرکز تهران..)
والا ما تو کرج یکی داشتیم که 4 رو داشت ولی متأسفانه مدتیه تصادف کرده و زمین گیر شده. موقتا مغازه ش بسته س. اما جای دیگه سراغ ندارم.
یعنی چیزی لازم نیست نصب کنم؟ اگه اینطوریه بدرد ما نمیخوره با این سرعت پایین نت :n13:
بله دیگه. عملا تو ایران بازی کردنش سخته. سرعت خوب میخواد.
ali_agha1981
09-05-2014, 21:06
یعنی چیزی لازم نیست نصب کنم؟ اگه اینطوریه بدرد ما نمیخوره با این سرعت پایین نت :n13:
بله دیگه. عملا تو ایران بازی کردنش سخته. سرعت خوب میخواد.
نه...اصلا هم سرعت بالا نمیخواد.... شما حداقل با اینترنت 128 مخابرات هم میتونی خیلی راحت بازی کنی..
مهم پینگ اینترنت هست که کمی اذیت میکنه و البته شیلتر شدن بعضی سرورها توسط ایران...در کل تو ایران خیلی ها اکانت میخرن و بازی میکنن..
hamed70t
13-05-2014, 19:38
سلام ، ببخشید ، من تو اون مرحله که تو چینه ، اون یارو رو از تو هتل نجات میده میبردش سواره هلی کوپتر میکنه ، گیر کردم ، یکی بگه چیکار کنم ؟؟ هلی کوپتر میپره ، من باید چیکار کنم؟همه این دشمنا رو میکشم ، تموم میشه ، ولی نمیدونم کجا برم بعدش!!! این 2 تا هم عین ماست میمونن اینور و اونور رو میبینن!!!!
Meysam Raz
14-05-2014, 01:35
باید تا میتونی آدمایی که میان رو بزنی و همون مسیری که اومدی رو برگردی
mohammad varaste
23-05-2014, 20:32
آقا سیستم ما گرافیکش 9500 gt هست
بعد یه عمری دنبال یه بازی میگردم .هرچی که دس میذارم روش میگن نمیخوره به سیستمت
این بتلفیلد چی اینم نمیخوره ؟:n30:
mohsen0000000000
20-06-2014, 15:48
سلام.من اینجا گیرکردم .میشه کمک کنید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
Meysam Raz
20-06-2014, 18:03
سلام.من اینجا گیرکردم .میشه کمک کنید؟
ممنون
این باگ امتی رو نابود کرده بود
خیلی ها این مشکل رو داشتن ، شما یک سرچ بزنی : Battlefield 4+نردبون ، فکر کنم گوگل 200 نتیجه ای بیاره
راهش اینه یک سیو از نت بگیری و اون مرحله رو از اول بری
اگر بازم همینطوری شد بیخیال این تیکه بشو و از مرحله بعد برو ( چیزیم از دست نمیدی )
برو فیلمش رو توی یوتیوب ببین
مرحله 6 بود فکر کنم
سعید1400
26-06-2014, 10:20
میگم رو کنسول بخش co-op نداره!
سلام من اونجایی که از ساختمون میان بیرون و سوار نفربر دشمن میشن و باید از یک منطقه پر از تانک عبور کنم گیر کردم.قلقش چیه؟با تیربار نفربر نهایتا یک تانک رو میتونم بترکونم.
سلام من اونجایی که از ساختمون میان بیرون و سوار نفربر دشمن میشن و باید از یک منطقه پر از تانک عبور کنم گیر کردم.قلقش چیه؟با تیربار نفربر نهایتا یک تانک رو میتونم بترکونم.
اونجا باید سوار یه تانک دیگه بشی که همونجا رها شده...
ضمنا باید با کلیدهای 1 و 2 باید نوع اسلحه تانک رو هم عوض کنی...
اونجا باید سوار یه تانک دیگه بشی که همونجا رها شده...
ضمنا باید با کلیدهای 1 و 2 باید نوع اسلحه تانک رو هم عوض کنی...
آره راهش همون کلیدهای 1و2 بود.دمت گرم.:n01:
Hamid Hamid
18-08-2014, 10:52
سلام ...
دوستان کسی هست اینجا هم این بازی رو رفته باشه و هم Sniper Elite ؟
به نظرتون کدوم جذاب تره. من اگه تا چند روز دیگه کنسول بگیرم تا قبل از اومدن فیفا 15 یه بازی می خوام ... که این 2 مورد به نظرم جالب بودن.
ممنون
مرحله 2 یا 3 که تانک هی داره دورم میچرخه چجوری باید نابود کنم ؟ هر کاری میکنم نمیشه :n03:
MOSTAFA_ABBASI
03-10-2014, 12:45
مرحله 2 یا 3 که تانک هی داره دورم میچرخه چجوری باید نابود کنم ؟ هر کاری میکنم نمیشه :n03:
اونجا 2 تا تانک میان.(برا من اینجوری بود)
میری رو اولی دو تا کلیک راست می کنی از این c4 ها میندازی بعد میای عقب کلیک چپ می کنی می ترکونیشون.:n02::n20:
بعد کاور می گیری منتظر می مونی تا دومی بیاد اون که اومد هم همون اول 2 تا روش میندازی بعد میری عقب می ترکهه:n19:
حالا دیگه مرحله تمام میشه:n09:
FOURTH RETURN
03-10-2014, 12:54
سلام ...
دوستان کسی هست اینجا هم این بازی رو رفته باشه و هم Sniper Elite ؟
به نظرتون کدوم جذاب تره. من اگه تا چند روز دیگه کنسول بگیرم تا قبل از اومدن فیفا 15 یه بازی می خوام ... که این 2 مورد به نظرم جالب بودن.
ممنون
بتلفلد 4 که حرفشو نزن هیچ چیز جدیدی نداره بسیار زود هم مرحله هاش بپایان میرسه اسنایپر الایت رو بچسب
aluminum
07-11-2014, 16:16
دوستان من خیلی وقت پیش فکر کنم نسخه بلک باکس را دانلود کردم . الان قصد بازی دارم...این آپدیتهایی که برای این بازی اومده دانلود آپدیت
Update 1-RELOADED
Update 5 and 6-RELOADED
به کار من میاد که دانلودش کنم؟
Microsoft Windows
22-11-2014, 05:04
دوستان من نسخه
RELOADED رو دانلود کردم ولی موقع نصب میگه orgiin نصب نیست با اینکه اورجین رو مجددا دانلود و نصب کردم بازم موقع نصب اورجین باز میشه و پروداکت کد میخواد .دیگه کلافه شدم از دست این:n03: خواهشا یه کمکی بکنید به من:42:
kasrahasannezhad
19-06-2015, 01:24
سلام.
نسخه premium با عادی چه فرقی داره؟
سلام من می خوام Battlefield 2142رو یک نفره بازی کنم وارد بازی که میشم یوزر و پسورد می خواد لطفا بگید چکار کنم ، TY رو هم زدم اتفاقی نیوفتاد مرسی
| SoRoush 8K |
01-08-2015, 16:24
سلام من می خوام Battlefield 2142رو یک نفره بازی کنم وارد بازی که میشم یوزر و پسورد می خواد لطفا بگید چکار کنم ، TY رو هم زدم اتفاقی نیوفتاد مرسی
تو قسمت یوزر بزنید : TY
در قسمت پسورد هم همین رو بزنید .
اگه عمل نکرد این کار رو بکنید :
شما باید در داخل سی دی یا دی وی دی دنبال یه پوشه به نام profile بگردین و اونو در در my document/battlefield2142 کپی کنید اگر اون فایلی که داخلش هست رو با notepad باز کنید میتونید username و password رو به چیزی که میخواین تغییر بدین بعد اونو save کنید و وارد بازی که شدید اونارو داخل کادر بنویسید و وارد شین ...
+
در ضمن سعی کنید مشکلات مربوط به هر بازی رو در تاپیک خودش مطرح کنید . تاپیک اختصاصی بازی Battlefield 2142 :
aliasghari715
13-09-2016, 02:14
سلام من بتلفیلد 4 رو دانلود کردم ولی فقط یک نفره داره چجوری میتونم انلاین بازی کنم؟
aliasghari715
13-09-2016, 02:15
سلام من بتلفیلد 4 رو دانلود کردم ولی فقط یک نفره داره چجوری میتونم انلاین بازی کنم؟!
Hosseinspell
14-09-2016, 17:01
سلام من بتلفیلد 4 رو دانلود کردم ولی فقط یک نفره داره چجوری میتونم انلاین بازی کنم؟!
باید مراجعه کنین به یکی از سایت های فروش سی دی کی و اقدام به خرید کنید که حدودا فکر کنم ۴۰تومنی هست
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
pashangparsi6
22-09-2016, 12:41
درود بر شما
وستان گرامی لطفا در صورت امکان بنده رو راهنمایی کنید.
من
قصد دارم یک دستگاه پلی استیشن 4 خریداری کنم. یکی از بازی هایی که قبلا بازی می کردن بتلفیلد 2 بوده و الان قصد دارم با برادرام به صورت آنلاین بتلفیلد 4 رو بازی کنم. می خواستم بدونم :
1- قیمت سی دی اورجینال بتلفیلد الان چقدره؟
2- آیا اگر من توی خونه سه تا دسته پلی استیشن 4 داشته باشم می تونیم هر سه به صورت همزمان بتلفیلد رو آنلاین بازی کنیم؟ اگر نمی شه راه حلش چیه که با یک دستگاه و یک سی دی اورجینال بتونیم سه نفر به صورت همزمان آنلاین بازی کنیم؟
3- من اینترنت 2 مگ دارم. آیا با این اینترنتی می شه به خوبی آنلاین بازی کرد و پینگ مشکل ساز نیست؟
با سپاس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.