مشاهده نسخه کامل
: Battlefield 4
کسی میدونه بخش چند نفرش مثل قبلی پسوورد میخواد یا نه؟:n13:
The monster raptor
26-10-2013, 19:00
lol
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PC > * z
فک کنم عکسه فیک باشه... :n15:
Leon-117
26-10-2013, 19:22
نه فیک نیست.گرافیک بتای نسخه X360 واقعا بد بود و کلی هم باگ داشت بازی(یکی از عجیب ترین باگ هاش این بود که کنسول هنگ میکرد تو بازی :| )
ولی نسخه کامل بازی که یه HD Texture Pack هم داره گرافیکش واقعا بهتره نسبت به بتا.من مولتیش رو امتحان نکردم ولی 1-2 تا از کاربر های xbox360iso میگفتن گرافیک campaign از گرافیک مولتی پلیرش بهتر هست.........
+
روی کنسول های یا ننسل در کل انتظاری نمیشه از بازی داشت ولی بازم روی این نسل گرافیک خیلی خوبه و یکی از پیشرفت های مهم بازی نسبت به BF 3 ثابت بودن فریمش روی 30 هست،موقع انفجار های پشت سر هم و محیط های شلوغ هم بازی اصلا افت فریم نداره........
+
Bad Company 2 روی کنسول ها عالی بود،روی کسنول های این نسل من هنوز BC2 رو ترجیح میدم....
کسانی که می تونن ای پی شونو به امریکا تغییر بدن می تونن از همین الان پریلود (preload) کنن بازی رو
Zeitgeist
26-10-2013, 21:59
این یک حقیقته که گرافیکی که شما میتونید در یک PC مناسب داشته باشید، بسیار بالاتر از گرافیک های عتیقه و کوچیک شده ارزونیه که توی کنسول ها میچپونن و چندین سال آپدیتش نمیکنن!
یه سری لینک های دیگه هم هست از سایت putlocker که برای من سرعت دانلودشون بالاست.البته این انگار نسخه BATTLEFIELD 4 - DIGITAL DELUXE EDITION
هست حالا نمی دونم به ما بخوره یا نه.ولی خوب فایل های کرک نشده هستند اینا می زارم حالا هر کی خواست دانلود کنه بازم من نمی دونم که جواب بده یا نه برای کسی:
حجم نسخه ایکس باکس بتا 1.5 گیگ بود در حالی که حجم نسخه پی سی 5.5 گیگ بود :دی
انتظار دارید در یک حد باشه گرافیکشون ؟ :دی
کسایی که الان نمی تونن دانلود کنن به عنوان preload می تونن از این لینک ها دانلود کنن که وقتی که بازی عرضه شد عقب نیفتند.(این لینک ها ماله نسخه ی خودمه که پیش خریده ولی روسی هست)
حجم 23.57 گیگ --- ماندگاری هم یک هفته از امروز
پارت 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
md5 پارت 1 : 4e13a59c109be6bd5dff908b86d3b6e0
پارت 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
md5 پارت 2 : cba6753a1c443d0fe9fc313aa317abab
پارت 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
md5 پارت 3 : c174caf826f1618400a0260e0a10d66b
پارت 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
md5 پارت 4 : 782b1f9321052aabe04ba99a56ddaa19
فایل crc ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان با این سیستم توی 1080 و تنظیمات Ultra چند فریم به نظرتون میگیرم؟
CPU: FX-8350
VGA: GTX 660ti OC
RAM: 8gig 1600
دوستان با این سیستم توی 1080 و تنظیمات Ultra چند فریم به نظرتون میگیرم؟
CPU: FX-8350
VGA: GTX 660ti OC
RAM: 8gig 1600
بالای 30 راحت !:n12: رزولوشن های پایین ترم فک کنم رو 60 قفل بشه اصن .....
بعضی سایتای ایرانی بازی را وساه فروش گزاشتن:n04:6 دی وی دی است!مگه بازیش امده؟
بازی واسه دانلود گذاشته شده ولی هنوز کرکش نیومده.حجمش 21گیگه!
هی میگم چرا اینجا سوت و کوره نگو دوستان از دیروز در حال دانلود بازی هستن و ماهم بی خبر بودیم.:goatee:
بازی اومده مگه؟؟؟چرا ما بی خبریم پس!
بازی اومده مگه؟؟؟چرا ما بی خبریم پس!
دیروز امد.نیم ساعت پیش کرکش هم امد.کسی تونسته بازی کنه؟
نه بابا.20گیگه!!!!!!!!!چجوری دانلودش کنم آخه.6تا دی وی دی هم هست بخوایم بخریم کم کمش 18ت میشه.ای بابا داستانی داریم.اگه کسی بازی کرده بگه ببینیم چجوریاست.هرکسی بازی کرده سیستمش رو هم بگه تا بفهمیم با چه سیستمی چجوری بازی رو کشیده
نه بابا.20گیگه!!!!!!!!!چجوری دانلودش کنم آخه.6تا دی وی دی هم هست بخوایم بخریم کم کمش 18ت میشه.ای بابا داستانی داریم.اگه کسی بازی کرده بگه ببینیم چجوریاست.هرکسی بازی کرده سیستمش رو هم بگه تا بفهمیم با چه سیستمی چجوری بازی رو کشیده
بعضی سایتا واسه فروش گذاشتن قیمت 10تومن.خودم واسه دانلود گذاشتم اگه مشکلی پیش نیاد پس فرداشب دانلودش تموم میشه:n09:
بعضی سایتا واسه فروش گذاشتن قیمت 10تومن.
کرکش که فعلا متفرقه س(مثل گارانتی متفرقه برای گوشی:n02:)
چه سایتی؟شاید بازی ایرادی چیزی داره.آدمم نه جرات میکنه دانلود کنه نه بخره.من بخوام دانلودش کنم 10روز میکشه چون باید بذار شب دانلود بشه.باید بخرمش ولی بذار بازی کامل بیاد چند نفر بازی کنن بفهمیم سالمه و مشکلی نداره و بعد بخریم
کرکش که فعلا متفرقه س(مثل گارانتی متفرقه برای گوشی:n02:)
چه سایتی؟شاید بازی ایرادی چیزی داره.آدمم نه جرات میکنه دانلود کنه نه بخره.من بخوام دانلودش کنم 10روز میکشه چون باید بذار شب دانلود بشه.باید بخرمش ولی بذار بازی کامل بیاد چند نفر بازی کنن بفهمیم سالمه و مشکلی نداره و بعد بخریم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کام
emad_rowan
28-10-2013, 21:45
خب من امروز بعد از 2-3 هفته رفتم مغازه و یک سیر از بازی های معرکه رو تور کردم
Batman - assassins creed flag - wwe 2k14 - battlefield 4 - castelvania
یک مرحله از بازی بتل رو رفتم... همونطور که انتظار میرفت عالیه... سری بازی های بتلفیلد بینظیره
بعدا بیشتر مینویسم
یک مرحله از بازی بتل رو رفتم... همونطور که انتظار میرفت عالیه... سری بازی های بتلفیلد بینظیره
چه خوب ...نمیدونم اینجا کسی 360 نداره که بازی کرده باشه ؟ چون الان 2روزه اومده ....
کسی نسخه ی pc گرفته؟چجوریاست؟ما تو کفیم:n19:کرک کامل ازش اومده؟
این بازی رو نباید به هیچ وجه رو کنسول های نسل حاضر بازی کرد برا لذت بردن این بازی باید رو pc نسبتا قوی اجرا شه تا گرافیکش معلوم بشه وگرنه رو کنسول مضخرفه
کسی نسخه ی pc گرفته؟چجوریاست؟ما تو کفیم:n19:کرک کامل ازش اومده؟
فعلا که به نظر من نسخه 360 و ps3 این بازی با توجه به اینکه روی کنسلوهای نسل بعد قراره بیاد ارزش خرید آنچنانی نداره،چون این بازی 80 درصد ادعاش توی گرافیک نسل بعدش هست!
در مورد نسخه pc هم میشد حدس زد بعد از اون کرک دست و پا شکسته fifa این هم درست کرک نشه!...کرکی هم که فعلا اومده کار همون 3dm هست که قبلا fifa رو کرک کرده منتهی فقط روی سیستمهای 32 بیت کار میکنه که با توجه به اینکه توی سیستم 32 بیت نه چند هسته ای ها خیلی خوب خوب کار میکنند و نه فضای کافی مموری مورد نیاز این بازی در اختیارش قرار میگیره زیاد به درد نمیخوره مگه اینکه سیستم کاملا معمولی داشته باشید و به تنظیمات low و یا medium اون رضایت بدین!!
italodance
29-10-2013, 07:17
[GAMES] Battlefield.4-RELOADED (6h 34m 5s) (2013-10-28) (249F/23655.0MB) (NFO)
بله امد
اطلاعات را دارید میبینید و دارم میگیرم :n23:
نمرات فوق العاده :
GameTrailers – 9.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ausgamers – 9.4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CVG – 9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Videogamer – 9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Joystiq – 4.5/5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamesradar – 4.5/5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamefront – 89/100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
IGN – 8.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PC Gamer – 84/100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eurogamer – 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamespot – 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Xbox 360 Achievements – 80/100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Polygon – 7.5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Shack News – 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
USGamer – 3.5/5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kotaku – “not yet” ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تبریک میگم به تمامی طرفدارای بازی :n12:
Leon-117
29-10-2013, 09:30
Digital Foundry یه مقایسه گذاشته بین کنسول های نسل بعد و pc :
نسخه PS4 روی رزولوشن 1600x900 و XOne روی 1280x720 اجرا میشه...........
Gameinformer 8.75
از نظر داستان هم پیشرفت داشته بازی ، بخش چند نفره مثل همیشه بهترین هست ، گرافیک هم که دیگه حرفی برا گفتن باقی نمیزاره ، شاهکار! صداگزاری هم فوق العادس و تک تو این صنعت ! فقط تنها ایراد واره همون خش Campaign هست که اهمیت چندانی هم نداره ....
Battlefield 4 is stout entry to the series and a strong addition to the PlayStation 4 launch lineup. As the first game to demonstrate the prowess of the Frostbite 3 engine, its explosive debut indicates a promising future for its technology. Gear up and strap in, Battlefield 4 sets the new standard for next-generation multiplayer.
Gametrailers 9.5
+
بازی روی PS4 فوق العاده ظاهر شده !
متا 85
milad_heartsick
29-10-2013, 11:28
این نسل جدید انصافا فاصلهٔ کیفییت گرافیکی رو با پی سی کم کرده ولی بنظرم نمیتونه برسه بهش( بنظر من البته)
رفتم 4تا مغازه پرسیدم میگن آخرین بازی بتمن اومده.تا فردا بیاد مام بریم بخریمش
hellpatrol
29-10-2013, 13:39
رفتم 4تا مغازه پرسیدم میگن آخرین بازی بتمن اومده.تا فردا بیاد مام بریم بخریمش
دوست عزیز من بازی رو حدود یک هفته رو ایکس باکس دارم بازی کنم.با احترامی که برای نظر دوستان دارم باید بگم به هیچ وجه از بازی با کنسولش پشیمون نخواهید شد.بافت بازی بسیار زنده و از نظر نورپردازی بینظیر کار شده.همکاری تیمی بسیار جالب از آب در اومده و میتونید رو هم تیمیتون کاملا حساب کنید.دیگه اون سردرگمیهای خاص نسخه 3 رو تو گیم پلی من ندیدم.من حتی بر خلاف صحبت دوستان از موتور قوی frost bite3 کاملا جا خوردم.دوست من xbox360 حالا حالا ها نخواهد مرد.به عنوان مثال کافیست فقط چند دقیقه بازی nbk14 رو بازی کنید تا هنوز قدرت این کنسول رو باور داشته باشید.
در مورد بتلفیلد4 میتونم بگم حرکات شخصیه کاراکترها واقعیتر از آب در اومدن نسبت به نسخه قبلی.از نظر کنترل بازی به خاطر استفاده بجا از کنترل 4 جهته دسته , خیلی برای شما در درگیرهای شلوغ میتوانید واقعا کاربردشو متوجه شوید.از نظر داستانی چیزه خاصی نداره ولی در عین حال کاملا مراحل جذاب کار شده.و تا حدودی مثل سری های call of duty نظامی سرف نیست.و در بعضی مواقع حس بازی در یک فیلم نظامی هیجان انگیز به شما دست خواهد داد.
در ضمن این بازی همانند gta5 فقط بروی کنسولهای هارددار قابل بازی خواهد بود.
چه خوب ...نمیدونم اینجا کسی 360 نداره که بازی کرده باشه ؟ چون الان 2روزه اومده ....
دوست عزیز من نسخه xbox رو یا هفته ای هست دارم.اگر خواستید لطف کنید توضیحاتی که به دوست عزیز رو در بالا دادم مطالعه کنید.سوالی بود در خدمتم
کسی میدونه بخش چند نفرش مثل قبلی پسوورد میخواد یا نه؟:n13:
نه دوست عزیز لازم نداره
اکثر سایتا لینک دانلودش را واسه کنسول گذاشتن.کسی بازی کرده؟
دوستم من بازی کردم, بالا توضیح دادم
دوست عزیز من بازی رو حدود یک هفته رو ایکس باکس دارم بازی کنم.با احترامی که برای نظر دوستان دارم باید بگم به هیچ وجه از بازی با کنسولش پشیمون نخواهید شد.بافت بازی بسیار زنده و از نظر نورپردازی بینظیر کار شده.همکاری تیمی بسیار جالب از آب در اومده و میتونید رو هم تیمیتون کاملا حساب کنید.دیگه اون سردرگمیهای خاص نسخه 3 رو تو گیم پلی من ندیدم.من حتی بر خلاف صحبت دوستان از موتور قوی frost bite3 کاملا جا خوردم.دوست من xbox360 حالا حالا ها نخواهد مرد.به عنوان مثال کافیست فقط چند دقیقه بازی nbk14 رو بازی کنید تا هنوز قدرت این کنسول رو باور داشته باشید.
در مورد بتلفیلد4 میتونم بگم حرکات شخصیه کاراکترها واقعیتر از آب در اومدن نسبت به نسخه قبلی.از نظر کنترل بازی به خاطر استفاده بجا از کنترل 4 جهته دسته , خیلی برای شما در درگیرهای شلوغ میتوانید واقعا کاربردشو متوجه شوید.از نظر داستانی چیزه خاصی نداره ولی در عین حال کاملا مراحل جذاب کار شده.و تا حدودی مثل سری های call of duty نظامی سرف نیست.و در بعضی مواقع حس بازی در یک فیلم نظامی هیجان انگیز به شما دست خواهد داد.
در ضمن این بازی همانند gta5 فقط بروی کنسولهای هارددار قابل بازی خواهد بود.
والا من برای pc میخوام و مثل اینکه هنوز بیرون نیومده و تازه برای دانلود قرار دادن.فردا پسفردا بیاد میخرمش
نبود 15 گیگه دیگه:n24::n24:لامصب از دیشب گذاشتم واسه دانلود تازه 5 گیگ بیشتر نگرفته:n21:
نبود 15 گیگه دیگه:n24::n24:لامصب از دیشب گذاشتم واسه دانلود تازه 5 گیگ بیشتر نگرفته:n21:
بابا ول کنا.برو بخر.من سرعتم 1مگه ولی خب نمیتونم بذارم شونصد گیگ بگیره محدودیت ترافیک دارم.باید بذارم شبا دانلود بشه که اونجور کلی وقت میبره.برم بخرمش راحت تر و باصرفه تره
بابا ول کنا.برو بخر.من سرعتم 1مگه ولی خب نمیتونم بذارم شونصد گیگ بگیره محدودیت ترافیک دارم.باید بذارم شبا دانلود بشه که اونجور کلی وقت میبره.برم بخرمش راحت تر و باصرفه تره
حال ندارم برم از بیرون بخرم:n02:سرعت منم به اصطلاح 1مگه اما اکثرا اوقات بین 60 تا 75 در نوسانه:n24:
SCORPION8
29-10-2013, 17:26
حال ندارم برم از بیرون بخرم:n02:سرعت منم به اصطلاح 1مگه اما اکثرا اوقات بین 60 تا 75 در نوسانه:n24:
خيلي ببخشيدا ولي خسته نباشيد به چه اميدي با اين سرعت افتضاخ داريد دانلود ميكني كجاي اين سرعت يه مگه من الان 2 مگ دارم شب ها رايگان سرعت دانلود من روي 650 الي 700 هستش ولي دانلود نميكنم چون حوصلشو ندارم تازه جاي اضافي هم اشغال ميكنه
خيلي ببخشيدا ولي خسته نباشيد به چه اميدي با اين سرعت افتضاخ داريد دانلود ميكني كجاي اين سرعت يه مگه من الان 2 مگ دارم شب ها رايگان سرعت دانلود من روي 650 الي 700 هستش ولي دانلود نميكنم چون حوصلشو ندارم تازه جاي اضافي هم اشغال ميكنه
بله شما درست می فرمایید.مخابراته دیگه بیش از این نباید ازش انتظار داشت.حالا تا فردا صبح اگه همین جوری بود میرم از بازار میخرم.اما شما هم خوب سرعت دراید ازش استفاده کنید.من مشکل هارد و فضا ندارم..
hellpatrol
29-10-2013, 18:27
دوست عزیز هیچ نسخه پی سی رو دانلود نکنین چون هیچ کرکی رو فایلاش جواب نمیده.از من میشنوید دانلود نکنید
والا من برای pc میخوام و مثل اینکه هنوز بیرون نیومده و تازه برای دانلود قرار دادن.فردا پسفردا بیاد میخرمش
دوستم حدود 3 روز تو توپخونه تهران دارن نسخه پی سی رو میفروشن.با یه کرک روسی که مشکلی هم نداشته
نسخه سایت دانلودها مشکلی نداره واسه پی سی کار میکنه
Leon-117
29-10-2013, 18:44
@ hellpatrol
بهتره بجای اینکه چندتا پست پشت سر ه مبزنید،همه ی نوشته هاتون رو توی یه پست بفرستید،اینجوری تاپیک الکی شلوغ نمیشه.
نسخه سایت دانلودها مشکلی نداره واسه پی سی کار میکنه
از سایت پی سی دی دارم دانلود میکنم.
hellpatrol
29-10-2013, 18:49
@ hellpatrol
بهتره بجای اینکه چندتا پست پشت سر ه مبزنید،همه ی نوشته هاتون رو توی یه پست بفرستید،اینجوری تاپیک الکی شلوغ نمیشه.
بله حتما عذر میخوام
خرررررررررررررررررریدمش.5ت ا دی وی دی.10ت افتادم.برم نصبش کنم روی 32بیت ببینم جواب میده یا نه
چه خبره اینجا؟؟؟ یعنی چی آخه مگه اومدین چت روم ؟ ! فلان سایت گرفتم تو کجا گرفتی فلان گیگه مشکل داره .....یعنی چی آخه ....
لطف کنید بیایید پاکسازی کنید تاپیک رو .
توی دی وی دی کرکی که گذاشتن برای 64 بیت هست.یعنی منی که روی 32 نصبش میکنم اصلا لازم نیست کرک بزنم؟کرک نداره برای 32؟
Turok-71
29-10-2013, 19:47
خب قبلنا اگه یه مقدار بخش تکنفره دوقرون می ارزید الان دیگه اونم از کف داده،با این اوصاف این نسخه رو تهیه نمیکنم!:n26:
soheilnouri
29-10-2013, 20:18
سلام دوستان.من بازی رو دیروز خریدم.دو دیسک بود.اولی رو نصب کردم تا دومی رو بازی کنم.الان این نسخه ی بتا هستش؟چون خیلی انتظارات یه بازی 2014 رو براورده نکرده...خیلی فرق از لحاظ گرافیک با نسخه ی 3 نداره...درسته؟
سلام دوستان.من بازی رو دیروز خریدم.دو دیسک بود.اولی رو نصب کردم تا دومی رو بازی کنم.الان این نسخه ی بتا هستش؟چون خیلی انتظارات یه بازی 2014 رو براورده نکرده...خیلی فرق از لحاظ گرافیک با نسخه ی 3 نداره...درسته؟
نه باو نسخه اصلیشه. بتا و دو دیسک ؟؟
تازه شما اگه بتاشو میدیدی این نسخه برات شاهکار محسوب میشه:n09:
خب قبلنا اگه یه مقدار بخش تکنفره دوقرون می ارزید الان دیگه اونم از کف داده،با این اوصاف این نسخه رو تهیه نمیکنم!:n26:
.بخش Campaign خیلی بهتر شده ولی در حد و اندازه های بخش چند نفره نیست ....خب طبیعی هستش خیلی از هم وطنا همین دید جهان سومی دارن نسبت به بخش چند نفره....درضمن پیش بینی های شما هم توظرد ازاب دراومد :n26:
میگم چجوری به این هلکوپتر زبون نفهم بفهمونم بیاد واسه کمک؟همش میگه i am ready:n02: دکمه ی q رو میزنم هدف هارو مشخص میکنه و بعدش میگه v رو بزن ولی میزنم چیزی نمیشه.وقتی q رو میزنم باید کار خاصی بکنم و بعد v رو بزنم؟
IGN – 8.5/10
Gamespot – 8/10
GameTrailers – 9.5/10
Machinima – 9.5/10
Ausgamers – 9.4/10
Cheat Code Centeral – 9.4/10
Digital Chumps – 9.2/10
Meristation – 9/10
CVG – 9/10
Videogamer – 9/10
Joystiq – 9/10
Gamesradar – 9/10
Gamesradar – 9/10
Gameblog.fr – 9/10
Gamefront – 8.9/10
Game Informer – 8.8/10
EGM – 8.5/10
Multiplayer.it – 8.5/10
Everyeye.it – 8.5/10
Playstation Universe – 8.5/10
SpazioGames – 8.5/10
PC Gamer – 8.4/10
OXM – 8/10
Xbox 360 Achievment – 8/10
Eurogamer – 8/10
Xbox 360 Achievements – 8/10
Polygon – 7.5/10
Shack News – 7/10
USGamer – 7/10
Killzone2
29-10-2013, 23:52
مولتی پلیر این بازی وحشتناک توصیف شده یعنی بهتر از شماره های قبل, واقعا دایس تو چیکار میکنی؟ :|
یکی از مپ های فوق خفن بازی هم PARACEL STORM هست که دموش واقعا فک برانداز بود.
ALL OUT WAR !
+
NVIDIA یک آپدیت جدید داده برای Battlefield 4 که 12 درصد در اجرا بهتر بازی تاثیر گذاره که میتونید در ادامه اون رو دریافت کنید. ( این نسخه با اونی که برای بتا بود فرق میکنه و آپدیت نسخه نهایی بازی محسوب میشه! ) اسم این درایور آپدیت Nvidia 331.65 WHQL هست
دانلود درایور آپدیت 331.65 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همینطور AMD هم آپدیت درایور جدید داده که فقط 5 درصد به بهبود کیفیت اجرا کمک میکنه. برای پیدا کردن این آپدیت به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.
میگم چجوری به این هلکوپتر زبون نفهم بفهمونم بیاد واسه کمک؟همش میگه i am ready:n02: دکمه ی q رو میزنم هدف هارو مشخص میکنه و بعدش میگه v رو بزن ولی میزنم چیزی نمیشه.وقتی q رو میزنم باید کار خاصی بکنم و بعد v رو بزنم؟
کسی نمیدونه یه کمکی بکنه؟؟؟؟
Turok-71
30-10-2013, 00:41
.بخش Campaign خیلی بهتر شده ولی در حد و اندازه های بخش چند نفره نیست ....خب طبیعی هستش خیلی از هم وطنا همین دید جهان سومی دارن نسبت به بخش چند نفره....درضمن پیش بینی های شما هم توظرد ازاب دراومد :n26:
خیلی بهتر نشده،واقعیات رو برعکس جلوه نده!:n10:
کدوم پیش بینی پسر؟
کسی نمیدونه یه کمکی بکنه؟؟؟؟
من که مشکلم رو حل کردم.حالا 2گروه battlefield و call of duty جنگ کنید باهم:n02:البته من سمت COD هستما اعلام کنم.محض تفنن اینو بازی میکنم وگرنه COD پرچم بالاست
خیلی بهتر نشده،واقعیات رو برعکس جلوه نده!:n10:
کدوم پیش بینی پسر؟
یک نگاه به نمرات بنداز ...به همین راحتی!:n26:
Faridskystar
30-10-2013, 08:55
سلام ...دوستانی که بازی رو تهیه کردند چنتا اسکرین شات از مراحل بازی بزارند ببینیم دنیا دست کیه :n11: گرافیک بازی در روز و در شب و نور پردازی و... اینهارو نشون بدید...ممنون میشم عزیزان :n16:
کسی خبر نداره تا حالا چقد ر فروش داشته؟
PS4 رسمن له میکند X1 را ! مثل همیشه PC همه را :n02:
سلام ...دوستانی که بازی رو تهیه کردند چنتا اسکرین شات از مراحل بازی بزارند ببینیم دنیا دست کیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرافیک بازی در روز و در شب و نور پردازی و... اینهارو نشون بدید...ممنون میشم عزیزان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این منبعی که دادم میتونید ببینید ولی خودم شات میزارم وقتی بازی رو گرفتم .
+
بعید میدونم امسال گرافیکی بهتر ازین داشته باشیم رسمن یک شاهکار :n12:
soheilnouri
30-10-2013, 15:23
اقا من چه تو اولین مرحله در کوبا وقتی میخام resume game کنم در چگ بوینت چهارم نمیتونم ادامه بدم و تصویر در حالی لودینگ قرار میگیره و بعدش صفحه سیاه میشه و من مجبور میشم کنسول رو ریبوت کنم؟
PS4 رسمن له میکند X1 را ! مثل همیشه PC همه را :n02:
تو این منبعی که دادم میتونید ببینید ولی خودم شات میزارم وقتی بازی رو گرفتم .
+
بعید میدونم امسال گرافیکی بهتر ازین داشته باشیم رسمن یک شاهکار :n12:
کجای این تصاویر ps4 از XBOx بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه نگاه بنداز بعد بیا نظربده
کجای این تصاویر ps4 از XBOx بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه نگاه بنداز بعد بیا نظربده
Spoiler برای آموزش صحبت کردن و احترام گزاشتن متقابل هست .
آخه من بیام توضیح بدم نمیدونم که میخواید متوجه شید یا نه چون به احتمال 99 درصد چیزی نمیفهمید به هر حال یه متن ترجمه شده میزارم حالا بازم مشکلی داشتید بگید بیشتر توضیح بدم :
- نسخه PS4 دارای HBAO – ambient occlusion است. هر دو نسخه نسل بعدی بازی شامل post-processing وanti-aliasing هستند. قابلیت HBAO بازی که هم در PS4 و PC نیز موجود است که نرمتر از نسخه Xbox Oneهستند و باعث تار شدن تصاویر میشوند.
- نسخه Xbox One در بخش مولتی پلیر دارای motion blur نیست. و همچنین نسخه Xbox One به دلیل داشتن بیشترین aliasing جزئیات بیشتری را شامل میشود.
- نسخه PS4 بازی ۵۶٪ بیشتر تمامی pixelها را رندر میکند.
- وضوح تصویر در ۳۶۰/PS3 برابر با Xbox One است یعنی ۷۲۰p یعنی اندازه تصویر در نسخه Xbox One در ۱۲۸۰×۷۲۰ است. وضوح تصویر در PS4 نیز در اندازه ۱۶۰۰×۹۰۰ است و هر دو نسخه نسل بعدی بازی در اندازه ۱۰۸۰p upscaler رندر میشوند. به دلیل بالاتر بودن وضوح تصویر در PS4 نورپردازی بهتر و پیکسلهای بیشتری نمایان هستند و در Xbox One این مقدار کمتر است.
اینجام ابزار مورد نیاز برای مقایسه هست :
موفق باشید .
یعنی واقعا تو عکسا مشخص نبود که ps4 بهتر از x1 بود؟؟؟؟؟:n13:باز خوبه در مورد pc چیزی نگفتید.
aluminum
30-10-2013, 22:51
دوستان داستان باین بازی به شماره های قبل ربط داره.
می میخوام این بازی رو دانلود کنم. ولی شماره های قبلش رو بازی نرکدم.میخوام ببینم چیزی از دست میدم یا نه؟:n02:
و یک سوال دیگه اینکه میشه بازی رو انلاین هم انجام داد؟
می میخوام این بازی رو دانلود کنم. ولی شماره های قبلش رو بازی نرکدم.میخوام ببینم چیزی از دست میدم یا نه؟:n02:
نه ربط نداره ، آره باو داستانش پیچیده نیست .:n02:.
اصل کاری همون آنلاینش هست :n12: بهترین تجربه ی مولتی پلیر تو این سبک!
نه ربطی نداره ولی حیفه نسخه ی 3 رو حتما بازی کن خیلی قشنگه
playstation 3
30-10-2013, 23:35
سلام با این سیستم اجرا میشه این cod چطور؟
INTEL CORE 2 DUO E8400@4.00GHZ
RAM:4X1GB DDR2 BUS800
VGA:HD6870 1GB
سلام با این سیستم اجرا میشه این cod چطور؟
INTEL CORE 2 DUO E8400@4.00GHZ
RAM:4X1GB DDR2 BUS800
VGA:HD6870 1GB
حالا اینجا جاش نیست ولی آره میتونی بازی کنی اما CODG رم حداقل رو زده 6 نمیدونم حالا تو اون چجوری شه ولی این بازی رو میتونی.
playstation 3
31-10-2013, 09:56
به نظرت 6 گیگ رم الکی نیست؟یک دفعه طی یک سال از 2 گیگ بپرن به 6 گیگ؟
به نظرت 6 گیگ رم الکی نیست؟یک دفعه طی یک سال از 2 گیگ بپرن به 6 گیگ؟
برا خود منم عجیب بود ...آخه خود بازی هم چیزی نداره خداییش ...این بازی با این عظمت حداقل 4 میخواد ولی اون .....میشه زد درهرحال .
FOURTH RETURN
31-10-2013, 12:24
من فقط battle field 1942 رو بازی کردم :n02: الان میخوام اینو دانلود کنم
aluminum
31-10-2013, 12:54
نه ربط نداره ، آره باو داستانش پیچیده نیست .:n02:.
اصل کاری همون آنلاینش هست :n12: بهترین تجربه ی مولتی پلیر تو این سبک!
آنلاین بازی کردن که سریال اصلی میخواد؟
+
داستان این آپدیتها چیه؟الان میخواستم 3 و 4 رو دانلود کنم.دیدم برای 4 آپدیت اومدهBattlefield 4 Update 1-RELOADED. وبرای 3 دو تا نسخه پیدا کردم به این اسمBattleField 3 With Update 4 Repack و Battlefield 3-BLACKBOX. بنظرتون کدوم رو دانلود کنم؟
+
این Deluxe Edition یعنی چی؟
اگه دوستان لینک مطمئن برای نسخه 3و 4 دارن برام بفرستن ممنون میشم:n16:
خیلی سوال شد:n02:
E.N.A.Y.A.T
31-10-2013, 13:35
آنلاین بازی کردن که سریال اصلی میخواد؟
+
داستان این آپدیتها چیه؟الان میخواستم 3 و 4 رو دانلود کنم.دیدم برای 4 آپدیت اومدهBattlefield 4 Update 1-RELOADED. وبرای 3 دو تا نسخه پیدا کردم به این اسمBattleField 3 With Update 4 Repack و Battlefield 3-BLACKBOX. بنظرتون کدوم رو دانلود کنم؟
+
این Deluxe Edition یعنی چی؟
اگه دوستان لینک مطمئن برای نسخه 3و 4 دارن برام بفرستن ممنون میشم:n16:
خیلی سوال شد:n02:
واسه آنلاین بازی کردن، باید بازی رو اورجینال بگیری و سریالش رو هم بگیری که خیلی گرون درمیاد حدودا 200 هزار تومان!:n09:
+
یک دونه آپدیت بیشتر برای 4 نیومده که واسه کرک ریلودد هست. یعنی برای بازی های که با کرک گروه ریلودد کار میکنند قابل اجرا و نصب هست! باید ببینید که آیا کرکتون ریلودد هست یا نه. اگه هست بگیرین!
کلا یه گروهی هست به اسم بلک باکس که بازی ها رو فشرده میکنه(زبان های به غیر از زبان انگلیسی رو از بازی حذف میکنه). اون آپدیت ها هم یکی مخصوص نسخه بازی فشرده شده توسط گروه بلک باکس و دیگری
هم برای نسخه معمولی بازی هست که باید با توجه به نسخه بازیتون آپدیت مخصوص رو بگیرید!:n01:
یه بسته یا پک اضافی واسه هر بازی هست که سازنده بازی ارائه میده و یه سری امکانات به بازی اضافه میکنه!:n09:
دیگه؟:n02:
اگه بخش Campaign وجود نداشت رسمن بازی میانگین نمراتش بالای 95 میشد ! مولتی پلیر واقعا شاهکاره ....مخلوطی از Commander Mode که تو BF2 بود و Destruction ایی که تو BFBC2 بود Graphics بی نظیر BF3 یه جا جمع شدن شده مولتی پلیر BF4 .....بهترین مولتی پلیر امسال(2013) بدون شک ! و فک کنم تنها رقیبشم Titanfall باشه ....
aluminum
31-10-2013, 13:48
دیگه؟ :n02:
:n09:
بین BattleField 3 With Update 4 Repack و Battlefield 3-BLACKBOX کدوم رو بگیرم.تقریبا هم حجم هستند هشت و خورده گیگ
E.N.A.Y.A.T
31-10-2013, 14:01
:n09:
بین BattleField 3 With Update 4 Repack و Battlefield 3-BLACKBOX کدوم رو بگیرم.تقریبا هم حجم هستند هشت و خورده گیگ
:n18:
اون اولیه نسخه معمولی هست با آخرین آپدیت و اون دومیه نسخه بلک باکس(کم حجم) بدون هرگونه آپدیته! اولی رو بگیری بهتره!:n09:
Turok-71
31-10-2013, 17:03
خوشم میاد حالا که روی کنسولای CG گند زده فوکوس شدین روی PC و NG!
و بیشتر خوشم میاد حالا که single ـتون گند زده و فوکوس شدین روی مولتی!
"جعفری تازه" کیلو چنده؟
امير موسر
31-10-2013, 17:49
سلام ! من میخواستم دانلود کنم ! دو تا نسخه داره برای پی سی ! یکی BLACKBOX که 17 گیگه ! و یکی هم RELOADED که 23 گیگ ! فرق اینا تو چیه !؟ کدوم رو بگیرم !؟
+
سایت مطمئن برای دانلود !؟
M £ H D I
31-10-2013, 17:52
سلام ! من میخواستم دانلود کنم ! دو تا نسخه داره برای پی سی ! یکی BLACKBOX که 17 گیگه ! و یکی هم RELOADED که 23 گیگ ! فرق اینا تو چیه !؟ کدوم رو بگیرم !؟
+
سلام
نسخه ی بلاک باکس فقط زبان انگلیسی داره و بقیه زبانهاش حذف شده ( حجمش پایین تره ) ( کرک هم نیاز نداره ) - پیشنهاد من
سافت 98 - دانلود ها - میهن دانلود
E.N.A.Y.A.T
31-10-2013, 17:55
+
سلام!
بلک باکس نسخه فشرده شده و کم حجمش هست(برداشتن تمامی زبان های بازی به جز انگلیسی) و ریلودد هم نسخه معمولی بازی هستش. اگه مشکل حجم ندارین که نسخه معمولی Reloaded رو بگیرین و اگه نت تون حجمی هست، نسخه بلک باکسش رو بگیرین. فرقشون فقط همون زبان های بازی هست!:n01:
+
دانلودها! هم سرعتش خوبه و هم مشکلی نداره!:n09:
خوشم میاد حالا که روی کنسولای CG گند زده فوکوس شدین روی PC و NG!
و بیشتر خوشم میاد حالا که single ـتون گند زده و فوکوس شدین روی مولتی!
"جعفری تازه" کیلو چنده؟
البرز احصاساتتو کنترل کن عزیزم ! اولن گند نزده دیگه ظرفیت کنسول 8 ساله همونه ...شما ببین رو PS4 و XO چه کرده ! درضمن مطمئن باش رو کنسولای این نسل صدها برابر بهتر از رقیب هست !
بازم میگم Campaign چند ساعته در مقابل Multiplayer صد ساعته حرفی برای گفتن نداره ...به نظر من DICE باید اصن این Campaign رو بیخیال شه و فقط تمرکز کنه رو Multiplayer !
الان برو ببین سرورای مولتی چه خبره ! تا خرخره پره ! این یعنی وقتی Competitive Multiplayer هست کسی سراغ یه بخش داستانی چند ساعته نمیره ...!
+
Campaign رو چند ساعتی رفتم و بعید میدونم داستان خاصی یا شخصیت پردازی آنچنانی داشته باشه ...همون mediocreبه نظرم باشه ....از نظر گرافیک و صداگزاری بدون شک بهترین گیمی هست که تا به حال اومده .
FOURTH RETURN
31-10-2013, 20:56
سلام!
بلک باکس نسخه فشرده شده و کم حجمش هست(برداشتن تمامی زبان های بازی به جز انگلیسی) و ریلودد هم نسخه معمولی بازی هستش. اگه مشکل حجم ندارین که نسخه معمولی Reloaded رو بگیرین و اگه نت تون حجمی هست، نسخه بلک باکسش رو بگیرین. فرقشون فقط همون زبان های بازی هست!:n01:
+
دانلودها! هم سرعتش خوبه و هم مشکلی نداره!:n09: خوب در هر صورت بلک باکس رو دانلود کنیم که بهتره زودتر دانلود میشه چه کاریه دیگه 22 گیگی رو دان کنیم؟
بازی رو ایکس باکس داغونه :دی
توصیه میشه اگر سیستم کافی رو دارید رو پی سی بازی کنید .
من همون Campaign میزنم:n02:هیچوقت مولتی بازی نکردم.الانم تو مرحله ی تانک بازی ام همش میبازم:n02:
من همون Campaign میزنم:n02:هیچوقت مولتی بازی نکردم.الانم تو مرحله ی تانک بازی ام همش میبازم:n02:
همین الان ردش کردم ...پدرمو دراورد :n02: ....رفته رفته بهتر میشه Campaign اش ولی اصل جنس تو مولتی پلیر هست!
+
هیچ وبسایت معتبری زیر 8 نداده ، تعداد نمرات بالای 9 ، 13 تاس از 21 نقد ...متا هم 86 رو PC و 87 رو PS4 !
shabnam1986
31-10-2013, 23:18
با این گرافیک اجرا میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shabnam1986
31-10-2013, 23:21
مولتی پلیر این بازی وحشتناک توصیف شده یعنی بهتر از شماره های قبل, واقعا دایس تو چیکار میکنی؟ :|
یکی از مپ های فوق خفن بازی هم PARACEL STORM هست که دموش واقعا فک برانداز بود.
ALL OUT WAR !
+
NVIDIA یک آپدیت جدید داده برای Battlefield 4 که 12 درصد در اجرا بهتر بازی تاثیر گذاره که میتونید در ادامه اون رو دریافت کنید. ( این نسخه با اونی که برای بتا بود فرق میکنه و آپدیت نسخه نهایی بازی محسوب میشه! ) اسم این درایور آپدیت Nvidia 331.65 WHQL هست
دانلود درایور آپدیت 331.65 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همینطور AMD هم آپدیت درایور جدید داده که فقط 5 درصد به بهبود کیفیت اجرا کمک میکنه. برای پیدا کردن این آپدیت به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.
لینک فیلتره
linuxx2011
31-10-2013, 23:44
این بازی دایرکس 11 که نمیخواد؟
بازی رو ایکس باکس داغونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه میشه اگر سیستم کافی رو دارید رو پی سی بازی کنید .
تایییییییییییییییییییییید میشه
از داغون هم به رده
خوب در هر صورت بلک باکس رو دانلود کنیم که بهتره زودتر دانلود میشه چه کاریه دیگه 22 گیگی رو دان کنیم؟
90 درصد بازی های بلک باکس مشکل دارن ریسکه بیای 19 گیگ بگیری بعد خراب از آب در بیاد
چه کاریه 7-8 گیگ بیشتر دان کردن خیلی بهتر از اینه که بازی خراب از آب در بیاد.
این هانا هم که خیانتکار از آب درومد.این آیریش یچیز میدونست انقدر تو نخ این هانا بودا:n02:آخرم رفتیم اتاق شکنجه.دختره بهش نمیخورد.همینجوری بیچاره پسره ها اسب میکنن دیگه:n02:
Karistias
01-11-2013, 01:25
این هانا هم که خیانتکار از آب درومد.این آیریش یچیز میدونست انقدر تو نخ این هانا بودا:n02:آخرم رفتیم اتاق شکنجه.دختره بهش نمیخورد.همینجوری بیچاره پسره ها اسب میکنن دیگه:n02:
لطفا متن هایی که به داستان مربوط میشه را در اسپویلر قرار بدید
با این گرافیک اجرا میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
" نــــــــــــــــــــــــ ـــــــه :n03: " .
Milad4171
01-11-2013, 09:40
سلام دوستان
گرافیک من G-force GT620 2gb هست با cPU CORE I3 و رم 4 گیگ.
البته فک کنم و حالت معمولی اجرا بشه ولی باز مطمعن نیستم.
دوستان چرا بازی من نوار ابزار بالا وپایین صفحه دکستاپ معلومه وصداش گیر داره علتش چیه
مثل اینکه هانا خیانتکار نبود زود قضاوت کردیم:n02:وقتی داشتیم prison break میکردیم:n02:هانا کمک کرد.مثل اینکه دختره حزب باده:n02:
دوستان آیکون بازی و پوشه ی بازی اسمش اینه:Battelefiled 4:n02:الان دیدم.برای شمام همینطوره؟
aluminum
01-11-2013, 11:45
دوستان با این سیستم میتونم بازی کنم...بیخودی بازی رو دانلود نکنم
ali_agha1981
01-11-2013, 11:54
من میتونم روی LOW بازی کنم ؟ :n28:
4GB RAM
Graphic Asus EA5750 1GB
CPU : CORE i3 2100
این بحثارو کاش تو تاپیک مشکلات مطرح میکردید ...ولی بازم :
@aluminum آره حداقل رو Low میتونید بازی کنید .
@Ali آره شما هم حداقل رو Low میتونید بازی کنید .
@ HP722 نه :n02:
SCORPION8
01-11-2013, 12:19
دوستای عزیز من تونستم بازی رو با کیفیت ULTRA و آنتی آلیازینگ 4X با این سیستم و روی رزولیشن 1600*900 اجرا کنم بدون افت فریم
سی پی یو : AMD PHENOME X4 B55
رم : 8 گیگ کورس ایر باس 1600 دی دی آر 3
گرافیک : ASUS 660 TI 2 GB
SOUND CARD : XFI TITANUIM CREATIVE
SPEAKER : EDIFIRE C6 یعنی فقط روی این کارت صدا و اسپیکر تنطیم WAR TYPE رو بزارید تا واقعا حس کنید تو منطقه جنگی هستید
hamed70t
01-11-2013, 12:43
دوستان چرا بازی من نوار ابزار بالا وپایین صفحه دکستاپ معلومه وصداش گیر داره علتش چیه
دوست عزیز واسه منم همین مشکلو داره ، فکر کنم از کرک بازیه ، چون من driver جدید رو هم نصب کردم ولی برطرف نشد
hamed70t
01-11-2013, 12:46
دوستان من رمم 4 ، کارت گرافیکم 6670 رادئون ، سی پی یو core i3 .2.5gh هست ، بازی رو الترا بازی می کنم ، همه محیط رو رو بدون هیچگونه مکس تو لود کردن میاره ، ولی موقع حرکت بعضی جاها گیر میکنه ، از چی می تونه باشه > من فکر میکنم از رممه چون 8 میخواد
دوستای عزیز من تونستم بازی رو با کیفیت ULTRA و آنتی آلیازینگ 4X با این سیستم و روی رزولیشن 1600*900 اجرا کنم بدون افت فریم
سی پی یو : AMD PHENOME X4 B55
رم : 8 گیگ کورس ایر باس 1600 دی دی آر 3
گرافیک : ASUS 660 TI 2 GB
SOUND CARD : XFI TITANUIM CREATIVE
SPEAKER : EDIFIRE C6 یعنی فقط روی این کارت صدا و اسپیکر تنطیم WAR TYPE رو بزارید تا واقعا حس کنید تو منطقه جنگی هستید
لپ تاپه؟
به کارت صدا که اصلا ربطی نداره. گرافیکت خوبه ولی cpu به نظرم متوسطه. (2 هسته ای نسل دوم اینتل از این سریع تره)
hamed70t
01-11-2013, 12:51
کارت گرافیکت فکر نکنم بکشه ، یعنی اصلا فکر نمیکنم بکشه واسه من 6670 هست ، با لگ میکشه
E.N.A.Y.A.T
01-11-2013, 12:56
آقایون بازی کلا لگ داره یا واسه من لگ داره؟:n13:
ولی عجب بازی هست لامصب، انگار واقعا تو میدون جنگ 4 هستی!:n02: من با سیستم تقریبا خوبی که دارم این حرف رو میزنم، حالا فکرش رو بکنین، کسایی که در خارج از کشور با سیستم های خفن گیمینگ بدون لگ، فریم ریت 60، ال ای دی 60، باند و موس و کیبورد مخصوص بازی و... بازی میکنن، چی حسی دارن!:n09: کاشکی ما هم میتونستیم!:n14:
باو اون تانک رو توی مرحله دوم بازی باید چیکارش کنیم؟ به ما آر پی جی هم نداده که با آر پی جی بزنیمش!:n09: فقط C4! یکی از دوستان راهنمایی کنه تا هم من و هم بقیه فیض ببرند!:n06:
آقایون بازی کلا لگ داره یا واسه من لگ داره؟:n13:
ولی عجب بازی هست لامصب، انگار واقعا تو میدون جنگ 4 هستی!:n02: من با سیستم تقریبا خوبی که دارم این حرف رو میزنم، حالا فکرش رو بکنین، کسایی که در خارج از کشور با سیستم های خفن گیمینگ بدون لگ، فریم ریت 60، ال ای دی 60، باند و موس و کیبورد مخصوص بازی و... بازی میکنن، چی حسی دارن!:n09: کاشکی ما هم میتونستیم!:n14:
باو اون تانک رو توی مرحله دوم بازی باید چیکارش کنیم؟ به ما آر پی جی هم نداده که با آر پی جی بزنیمش!:n09: فقط C4! یکی از دوستان راهنمایی کنه تا هم من و هم بقیه فیض ببرند!:n06:
لگ نه ولی مشکل Freeze رو خیلیا دارن از جمله خودم ...
ویژگی اصلیش اینه که تو هر سطح گرافیکی بازی کنی بازم عالیه ....
اون تانکرم باس بری چند تا C4 بندازی روش و جلوش و پشتش (دی!) بعد بیای عقب بترکونیش ...
Meysam Raz
01-11-2013, 13:08
سی پی یوت که خوبه
گرافیکت رو زده سری5700 که خوب مدلای خوب و بد داره اما احتمال قوی میتونی بازی کنی
من میتونم روی LOW بازی کنم ؟ :n28:
4GB RAM
Graphic Asus EA5750 1GB
CPU : CORE i3 2100
آقــــا آقــــــا :n02: همچین سیستم بدی نداریا ، هم سی پی یوت و هم گرافیکت جزو خوب ها نباشه جزو ضعیف ها به هیچ وجه نیست
بازی راحت میاد بالا
دوستان تا مرحله 3 که رسیدم بلک باکس مشکلی نداشته دارم ادامه میدم ببینم به باگی چیزی میخورم یا نه
E.N.A.Y.A.T
01-11-2013, 13:11
لگ نه ولی مشکل Freeze رو خیلیا دارن از جمله خودم ...
ویژگی اصلیش اینه که تو هر سطح گرافیکی بازی کنی بازم عالیه ....
اون تانکرم باس بری چند تا C4 بندازی روش و جلوش و پشتش (دی!) بعد بیای عقب بترکونیش ...
آره منظورم همون فریزیه!
ولی کرایسیس 3 با ایینکه گرافیکش بیشتر از این بود، راحت و بدون هیچ مشکلی من روی Ultra بازیش کردم(GTX 560ti):n09:
یه چیز گفتی حمید ها!:n09: میزنه دخل منو میاره که! به نظرت برم توی ساختمونه یا برم توی محوطه C4 بکارم؟
hamed70t
01-11-2013, 13:16
دوستان گلم ؛ مشکل فریز به احتمال زیاد از رمه ، با رم 4 این مشکلو داریم ، من الان یه رم 8 انداختم رو سیستم ، دارم الترا بازی میکنم خودشم hd ،
دوستان گلم ؛ مشکل فریز به احتمال زیاد از رمه ، با رم 4 این مشکلو داریم ، من الان یه رم 8 انداختم رو سیستم ، دارم الترا بازی میکنم خودشم hd ،
نه از رم نیست ....من رمم 8 هست ....
+
دوستان بیخیال این بحثای سیستم شین ...کل تاپیک شده میکشه نمیشکه !
بازی کلا لگ داره!
من حتی رو مدیوم هم لگ دارم !
gpu : gtx 460
ram : ddr3 4 gb
cpu : amd phenom 955
آره منظورم همون فریزیه!
یه چیز گفتی حمید ها!:n09: میزنه دخل منو میاره که! به نظرت برم توی ساختمونه یا برم توی محوطه C4 بکارم؟
نه عزیز همین روشه.برو چندتا روش c4 بنداز.یدونه نه.چندتا بذار بعد بیا عقب و منفجرش کن.shift رو بگیر سریع برو پشتش تا نزنتت و سریع بنداز و بیا عقب منفجرش کن
SCORPION8
01-11-2013, 14:05
لپ تاپه؟
به کارت صدا که اصلا ربطی نداره. گرافیکت خوبه ولی cpu به نظرم متوسطه. (2 هسته ای نسل دوم اینتل از این سریع تره)
نه لپ تاپ نیست pc هست کار صدا ربطی به اجرای بازی نداره من منظورم کیفت بهتر و واقعی تر صدا بود
در ضمن سی پی یو من 2 هسته ای هست که با پل مادربرد 2 هسته قفل شده بالز میشه میشه 4 هسته ای ولی اصلا لگ نداشتم
Meysam Raz
01-11-2013, 14:16
آره منظورم همون فریزیه!
ولی کرایسیس 3 با ایینکه گرافیکش بیشتر از این بود، راحت و بدون هیچ مشکلی من روی Ultra بازیش کردم(GTX 560ti):n09:
تانک ها توی یک مسیر مشخص میرن و دور میزنن
من از مین های ضدتانک استفاده کردم
انداختم سر راهشون
هر دوتاشون دقیقا از یه محل رد میشدن
جفتشون ناکار شدن
E.N.A.Y.A.T
01-11-2013, 14:30
تانک ها توی یک مسیر مشخص میرن و دور میزنن
من از مین های ضدتانک استفاده کردم
انداختم سر راهشون
هر دوتاشون دقیقا از یه محل رد میشدن
جفتشون ناکار شدن
منم دقیقا همین به فکرم زد که شما هم گفتین!:n09:
soheilnouri
01-11-2013, 15:04
همه دارن مولتی بلیر بازی میکنن اینجا؟
نه بابا من دارم با داستان بازی جلو میرم
E.N.A.Y.A.T
01-11-2013, 15:36
نه باو... سریال برای مولتی بازی کردن چیزی حدود 140 هزار تومنه!:n09: حالا مشکل پولش نیس(خداییش بتل به مولتی معروفه و یه چیز دیگه ست و هرچقدر هم که پول بدی می ارزه). مشکل اصلی پینگ و سرعت ریده مال نت ایرانه! حالا بیای 140 تومن بدی سریالش رو بگیری وقتی نت خوبی نداری، به چه دردی میخوره!:n15:
fouad-pes
01-11-2013, 15:52
با این سیستم میتونم بازی کنم؟
core i5 750
ATI 4890 1gb
4gb of ram 1333
playstation 3
01-11-2013, 15:54
با این سیستم میتونم بازی کنم؟
core i5 750
ATI 4890 1gb
4gb of ram 1333
بله صد در صد
arming900
01-11-2013, 16:28
من که گرفتم 5 تا دی وی دی بود 29 پارت ، چند بار نصب کردم ارور میداد همه کار کردم نشد،رفتم عوض کردم بازم همون مشکل... آخر سر پس دادم ، توی نصب ارور میداد با winrar هم ارور میدا میگفت دو تا پارت خرابه 17و 23
قسمت نبود مثل اینکه
کســی همچین مشکلی نداشته ؟
E.N.A.Y.A.T
01-11-2013, 16:35
من که گرفتم 5 تا دی وی دی بود 29 پارت ، چند بار نصب کردم ارور میداد همه کار کردم نشد،رفتم عوض کردم بازم همون مشکل... آخر سر پس دادم ، توی نصب ارور میداد با winrar هم ارور میدا میگفت دو تا پارت خرابه 17و 23
قسمت نبود مثل اینکه
کســی همچین مشکلی نداشته ؟
رمت خرابه!(من خودم همچین مشکلی رو داشتم) ببر گارانتی تا رمت رو تعویض کنن! راهمایی بیشتر خواستی باید تو فروم مشکلات سخت افزاری بپرسی!
arming900
01-11-2013, 16:39
رمت خرابه!(من خودم همچین مشکلی رو داشتم) ببر گارانتی تا رمت رو تعویض کنن! راهمایی بیشتر خواستی باید تو فروم مشکلات سخت افزاری بپرسی!
؟! میشه بدونم چطوری مربوط به رم میشه؟؟:n13: اصلا برام نمگنجِ
بازی نصب نمیشه رمم خرایه؟!:n09:
E.N.A.Y.A.T
01-11-2013, 16:48
بفرما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دوست عزیز! خواهشا دیگه در این تاپیک ادامه ندید!:n16:
Faridskystar
01-11-2013, 17:42
من رفتم بخرم گفت 3 تا dvd 9 دونه ای 7 تومن 21 هزا رتومن میشه...منم همش 12 هزا رتومن داشتم..
من حقیقتش توان خرید ندارم.:n28: اگر کسی جنوب شرق تهران خیابون پیروزی - هستش که خریده - بیام در خونشون بهم بده منم موبایلمو گرویی میزارم پیشش تا برم بریزم و برگردم..
سیستمم خوبه میکشه : core i5 2500 gtx560ti ram 8 gig این سیستمو موقع دلار هزار تومن خریدم .
اگرم خواست میتونم بهش 5 هزار تومن بدم بابت همین که لطف کرد من برم کپی کنم تو هاردم...:11: سر 2 ساعت هم بر میگردونم بازیشو ....محدوده منطقه 14 تهران لطف کنه اگر کسی خریده برای 2 ساعت قرض و 5 هزار تومن بخاطر لطفش بهش میدم و گرویی میزارم
یه موبایل 200 تومنی..w980 سونی اریکسون
امير موسر
01-11-2013, 18:34
چرا برای انجام تنظیمات گرافیکی میگه باید ویندوزت 64 بیتی باشه !؟!
E.N.A.Y.A.T
01-11-2013, 18:51
چرا برای انجام تنظیمات گرافیکی میگه باید ویندوزت 64 بیتی باشه !؟!
چون که بیس اصلی بازی برای سیستم های 64 بیتی و روی سیستم های 32 بیتی تنظیمات گرافیکی غیرفعاله!:n01: چون روی سیستم های 64 بیتی ار تمام حافظه رم استفاده میشه(روی سیستم های 32 بیتی اگر بیشتر از 3 گیگ رم به عنوان مثال 8 گیگ رم بزارید فقط از 3.5 گیگ آن استفاده میشه )، بیشتر بازی های آینده بر روی سیستم های 64 بیتی اجرا میشن!:n09:
برای بازی کردن با PC باید به فکر سیستم های 64 بیتی باشیم!
کسی به مرحله ی سد رسیده؟یجاش گیر کردم.میزنم همه رو میکشم ولی جلوتر میرم دیگه راه تموم میشه و پرتگاهه و جلوم بقیه ی راه هست و پله هست ولی خب فاصله هست و میپرم میفتم می میرم.از جای دیگه باید برم؟
پ.ن: از بغل سد میرم.بمب هارم کار میذاریم و جلو کلی داربست هست و میرم بالا و همه رو میکشم ولی بعدش دیگه نمیدونم باید کجا برم
سلام دوستان
من چندجا رفتم بگیرم بازی رو اما پیدا نکردم
از دوستانی که تهران هستند اگر لطف کنند آدرسی که میشه بازیا رو تهیه کرد پ خ کنن ممنون میشم:n16:
اگه جایی هست که بازیاش پک داره و نباید 2 ساعت منتظر رایتش موند بگید :n11:
کسی به مرحله ی سد رسیده؟یجاش گیر کردم.میزنم همه رو میکشم ولی جلوتر میرم دیگه راه تموم میشه و پرتگاهه و جلوم بقیه ی راه هست و پله هست ولی خب فاصله هست و میپرم میفتم می میرم.از جای دیگه باید برم؟
پ.ن: از بغل سد میرم.بمب هارم کار میذاریم و جلو کلی داربست هست و میرم بالا و همه رو میکشم ولی بعدش دیگه نمیدونم باید کجا برم
من همین الان تموم کردم بازیو ...
اینجام خیلی راحته باس برگردی بری بالا ...همچین چیزیه ...میخوای شات بگیر
من همین الان تموم کردم بازیو ...
اینجام خیلی راحته باس برگردی بری بالا ...همچین چیزیه ...میخوای شات بگیر
هرکاری کردم شات نمیداد بهم.چرا اینجوریه پس؟؟؟؟؟
ببین مرحله ایه که از زندان فرار کردی.دارین بمب کار میذارین روی سد.ببین از این شات ها که شانسی بهم داد چیزی یادت میاد(فقط وقتی pause میزدم شات میداد):
اینم اونجاس که همه رو میکشم و میرم بالا ولی دیگه جلو راهی نیست که برم:
نمیدونم باید چیکار کنم رفته رو مخم
SCORPION8
02-11-2013, 00:34
دوست عزیز شما رفتی از فزوشگاه گیم اسپات خرید کنی اون گرون گفت منم بهش زنگ زدم ولی رفتم ولی عصر گرفتم 18 تومان
aftabbalans
02-11-2013, 01:02
من دو ساعته بازی رو تموم کردم!!!!!جدا من موندم یعنی همین چند مرحله رو داشت چقده ضایع آخر سر من باید یا بمبو میدادم به دختره یا به رفیقم سیاه پوسته و بعدشم منفجر شدن ناو دشمن و تموم چقده داستان و آخرش مزخرف بود
چرا برا من نمیشه تنظیمات گرافیک تغییر داد؟؟؟؟
چرا برا من نمیشه تنظیمات گرافیک تغییر داد؟؟؟؟
کاش چند صفحه قبلو میخوندی
چون سیستمت 32 بیتی هست.باید 64 باشه
aftabbalans
02-11-2013, 10:12
کاش چند صفحه قبلو میخوندی
چون سیستمت 32 بیتی هست.باید 64 باشه
اینم ازون حرفاست من سیستمم 32 بیتی بودش و تنظیمات گرافیکمم تعییر دادم بدون هیچ مشکلی
امير موسر
02-11-2013, 10:24
دوستانی که مشکل عدم تغییر تنظیمات گرافیکی تو ویندوز 32 بیتی رو دارن بعد از این که یک بار بازی رو اجرا کردن بیان بیرون و دوباره اینکار رو بکنن حل میشه :
دوستانی که سیستمشون 32 بیتی هست و نمیتونن تنظیمات گرافیکی رو تغییر بدن بعد از یه بار اجرای بازی برن به مسیر Documents/Battlefield 4/settings فایل PROFSAVE_profile رو با نوت پد باز کنن و مقدار OverallGraphicsQuality رو به 5 تغییر بدن.
از بازی سنتر
گرافیک خوب بود.اما داستانش حوصله بر بود و اصلا جذابیت نداشت.واسه هر مرحله باید 1ساعت فیلمش را نگاه کنی تا وارد مرحله بشی.امتیاز من به این بازی 5-اونم فقط بخاطر گرافیک عالیش.
The Rover
02-11-2013, 10:55
البته امتیاز شما مربوط به بخش تکنفره ی بازی میشه
و ارزش کلی بازی رو مشخص نمیکنه...
دقیقا منظور من بخش تکنفرش بود و هست.
هرکاری کردم شات نمیداد بهم.چرا اینجوریه پس؟؟؟؟؟
ببین مرحله ایه که از زندان فرار کردی.دارین بمب کار میذارین روی سد.ببین از این شات ها که شانسی بهم داد چیزی یادت میاد(فقط وقتی pause میزدم شات میداد):
اینم اونجاس که همه رو میکشم و میرم بالا ولی دیگه جلو راهی نیست که برم:
نمیدونم باید چیکار کنم رفته رو مخم
عالم و آدم بازی رو تموم کردن یکی نیست بگه اینجارو چیکار کنم؟
soheilnouri
02-11-2013, 12:31
عجب بازی خفنیه...خیلی اعتیاد اوره
hp772: شما باید از این جا بپرید روی پله های روبروت. نمیدونم چرا هر کاری میکنم جواب بصورت نقل قول بفرستم نمیشه
7مرحله بیشتر نبود!!!!!!!!داستانش واقعا یه افتضاح به تمام معنا بود.مراحلش سرد و بی جذاب بود!بتل 3 یه چیز دیگه بود مرحله هواپیمای بتل 3 به تمام این بازی می ارزید.
hp772: شما باید از این جا بپرید روی پله های روبروت. نمیدونم چرا هر کاری میکنم جواب بصورت نقل قول بفرستم نمیشه
همون پریدم.همون هانا میگفت باید بپری ولی توجه نمیکردم.ممنونم دوست عزیز
بازی رو تموم کردم.قشنگ تموم شد بخصوص اون قسمتش که باید یکی از دوستات رو انتخاب میکردی تا بره پایین بغل کشتی و بمیره.ولی خیلی زود تموم شد.داستانش هم خوب نبود.باید منتظر ghost بمونیم
mehdiporbaba
02-11-2013, 15:24
دوستان نمی دونم چرا همه از این بازی انتظار یه سینگل پلیر کامل مثل کالاف دارن این بازی اصولا کلا برای مولتی پلیر ساخته شده من خودم الان دارم انلاین بدکمپانی 2 رو رایگان بازی می کنم و به شدت عالیه در صورتی که سینگلش به لعنت خدا هم نمی ارزه،شما یه جورایی باید این بازی رو آنلاین محسوب کنید،اکثر جاها هم دیدم که درجه عالی رو به مولتی پلیرش دادن
این استاتیک من تو بدکمپانی 2 هست
ایشالا این بتل هم مولتیش رایگان میشه و می ترکونیمش
دوستان نمی دونم چرا همه از این بازی انتظار یه سینگل پلیر کامل مثل کالاف دارن این بازی اصولا کلا برای مولتی پلیر ساخته شده من خودم الان دارم انلاین بدکمپانی 2 رو رایگان بازی می کنم و به شدت عالیه در صورتی که سینگلش به لعنت خدا هم نمی ارزه،شما یه جورایی باید این بازی رو آنلاین محسوب کنید،اکثر جاها هم دیدم که درجه عالی رو به مولتی پلیرش دادن
آره این سری تو بخشی قوی هست که هر MFPS ایی باید قوی باشه یعنی Multiplayer ....و BF4 هم بهترین مولتی پلیر رو داره تو کل این سری ...میگم اگه Campaign نبود شک نکنید راحت بالای 95 میشد .
بدکمپانی 2 هم خوب رفتی جلو....چند ماه نمیزنم ولی Joker-n7 بودم اونجا ...
آره این سری تو بخشی قوی هست که هر MFPS ایی باید قوی باشه یعنی Multiplayer ....و BF4 هم بهترین مولتی پلیر رو داره تو کل این سری ...میگم اگه Campaign نبود شک نکنید راحت بالای 95 میشد .
بدکمپانی 2 هم خوب رفتی جلو....چند ماه نمیزنم ولی Joker-n7 بودم اونجا ...
دوستان یک توضیحی میدید چطور میشه آنلاین بدکمپانی 2 رو بازی کرد؟ چه نسخه ای رو باید دانلود کرد؟
حالا یا اینجا یا تو تاپیک خودش یک توضیح بدید ممنون.
بازی خوبی هستش من که ۳ رو بنا به دلایلی بازی نکردم اما ۴ رو یه مقدار بهتر نسبت به نسل های قبلش میدونم.
اما نمیدونم چرا تو حالت ۱۰۸۰ (فول اچ دی) یه مقدار تصویر پرش داره و یه کوچولو فریم کم میاره تو بعضی قسمت ها (Xbox 360 Slim)
راستی دوستان این ماجرا که میگن دی وی دی ۲ رو نصب کنی یه مقدار از گرافیک بازی کم میشه راسته!!
ali_agha1981
02-11-2013, 19:49
این بازی رو میشه بدون اینترنت مپ انتخاب کرد و مثل BF2 بازی کرد ؟
و همچنین
اصلا میشه بدون اینکه نخسه اصلی رو بخری روی pc مولتی پلیر بازی کنی ؟
واسه چی میگن حداقلram مورد نیاز 4 گیگ.ram سیستم من 2گیگ هسش.ولی بازی بدون مشکل و لگ اجرا شد واسم.
رسما DICE و EA گند زدن با این وضع گرافیکی بازی فریم و مشکلات فریز کردن بازی سرور وضع اصلا جالب نیست همه DC میشن
واقعا اکثریت پلیر شاکی .......
حیف این گرافیک که بهینه نکردن .........
رسما DICE و EA گند زدن با این وضع گرافیکی بازی فریم و مشکلات فریز کردن بازی سرور وضع اصلا جالب نیست همه DC میشن
واقعا اکثریت پلیر شاکی .......
حیف این گرافیک که بهینه نکردن .........
بهینه بودنش که بهینه هست خیلی هم عالی ! دی! ولی لامصب این فریز شدن ها برا گیمرهای Nvidia واقعا رو مخ هست !
تا چند روز دیگه درست میشه ، خود DICE گفته دارن روش کار میکنن ....مشکلات سرورها هم خب طبیعی هست ولی خب صد در صد درست میشه !
به نظرم وضعیت بتا خیلی بهتر بود یکی سری مشکلات بالانس هست اصلا بازی با بتا نمیشه مقایسه کرد به نظر بالانس بتا باز کمی بهتر بود ...
با این که اونجا مشکلات خودش داشت
البته الان بتل لاگ عنوان کرد یک پچ تدارک دیدن این طور که دوستان اطلاع دادن
Killzone2
03-11-2013, 00:49
واقعا تحت تاثیر کاری که دایس کرده قرار گرفتم! فیزیک بازی قدرتمندترین حالت ممکن برای یه بازی میتونه باشه! واقعا شاهکار کار کرده... مدل خورد شدن شیشه ها, پودر شدن کاور ها و همینطور خراب شدن دیوار های اطراف به شکل عالی کار شده... بقیه جزئیات مثل انیمیشن و اینا که واقعا حرفی برای گفتن نزاشت... کلا نسبت به 3 که خیلی فراتر بود گرافیک بازی...
گیم پلی هم راحت تر و بهتر شده و اینکه اسلحه های زیادی رو میشه تو بخش تک نفره دید و ازشون استفاده کرد و همینطور دستور دادن به هم تیمی ها هم چیز زیاد بدی نبود ولی بیشتر بدرد همون مولتی پلیر میخوره...
صدا گذاری که کلا آخر خروجی ممکن از یک موتور مثل فراست بایت 3 بود! این بخش هم خیلی خیلی خیلی عالی بود... صدا گذاری حرف نداشت.
بقیه جزئیات هم که در سطح خوبی بود. ولی هیچی چیزی مثل فیزیک توجه منو جلب نکرد به خودش... واقعا دایس کارت درسته!!
مولتی پلیر بازی هم فعلا تست نمیکنیم ولی اونایی که تست میکنن کوفتشون بشه! : دی
E.N.A.Y.A.T
03-11-2013, 00:53
به نظر من یه خرده تکسچر ها رو مخ بود! به نظرم یه خرده!:n02: تنها چیزهایی که منو جذب خودش کرد فیزیک و انیمیشن هاش بود! خیلی خوب کار کردن تو این موارد!:n09:
Bobby Sands
03-11-2013, 12:03
آقایون کسی کرج این بازی رو واسه PC خریده؟ من چند جا رفتم، گفتم دارین فقط عین گاو واستادن نگام کردن :-|
تو کرج از کجا میشه خرید؟ کسی میدونه لطفا به مام بگه . بچه شهرستانی هم بودن بد دردیه:n28: . زورم میاد بخاطرش پاشم برم تهران.
M0hsen3D
03-11-2013, 12:13
خیلی بازی با کیفیت و خوش ساختی بود هرچی cod گند زد تو این سال ها bf کلی پیشرفت کرد...
خیلی بازی با کیفیت و خوش ساختی بود هرچی cod گند زد تو این سال ها bf کلی پیشرفت کرد...
چی چیرو گند زد برادر من؟چرا توهین میکنی؟علاقه داری به battlefield دلیل نمیشه بازی دیگه ای رو بر اساس نظر خودت ببری زیر منگنه.اگه گند بود که اینهمه طرفدار نداشت.شما یه طرفه به قاضی نرو.خودت خوشت نمیاد به کنار ولی دیگه عصمت بازی رو زیر سوال نبر
آقایون کسی کرج این بازی رو واسه PC خریده؟ من چند جا رفتم، گفتم دارین فقط عین گاو واستادن نگام کردن :-|
تو کرج از کجا میشه خرید؟ کسی میدونه لطفا به مام بگه . بچه شهرستانی هم بودن بد دردیه:n28: . زورم میاد بخاطرش پاشم برم تهران.
تو کرج نیست؟؟؟؟؟من بازی رو تموم کردم دیروز شما نخریدی؟:n02:
بابا 4تا مغازه بپرس مگه میشه نباشه.پاشو بیا اندیشه من راحت از اینجا خریدم.5تا دی وی دی 10ت.مگه میشه کرج نباشه!!!
Faridskystar
03-11-2013, 12:36
دوستان سلام ...:11:
این تاپیک رو دید؟
بازی pes 2010 رو کم حجم کرده 10 مگابایت شده. که وقتی اکسترکتش میکنی میشه 9 گیگابایت...
اگر شما دوستان یکه بازی بتل 4 رو خریدید بتونید با نرمافزار فشرده سازی حجمش فشرده کنید و آپلود کنید واقعا واقعا همه بچه هایی که به هر دلیلی نمیتونن بازی رو بخرن دستتتون رو من میبوسم از طرفشون ...
یعنی اگر بتل 4 37 گیگ باشه با این حساب حددود 30 مگ میشه فشرده شدش....همینطوری که pes 2010 که 9 گیگ بوده شده 10 مگ...
خواهش میکنم اگر کسی تواناییش و رو داره و نرم افزارش رو میتونه پیدا کنه و فشرده کنه و آپلود کنه ...من بشخصه برای سلامتی پدر مادرش دعا میکنم :n16:خواهش میکنم اگر وقتشو دارید بکنید :n11:
arming900
03-11-2013, 12:56
بالاخره یه نسخه دیگه گرفتم اجرا شد
دوستانی که ارور msvcp110.dll رو دارند
مراحل زیرو دنبال کنند
GO TO BF4 FOLDER
OPEN _INSTALLER
OPEN VC
OPEN VC2012UPDATE3
OPEN REDIST
THEN LAUNCH THE vcredist32 &64 bit.exe
در فولدر گفته شده دو نسخه هست 32 و 64 بیتی که برای ویندوز 64 بیتی هر دو نسخه رو باید نصب کنید تا بازی اجرا بشه
Bobby Sands
03-11-2013, 13:29
تو کرج نیست؟؟؟؟؟من بازی رو تموم کردم دیروز شما نخریدی؟:n02:
بابا 4تا مغازه بپرس مگه میشه نباشه.پاشو بیا اندیشه من راحت از اینجا خریدم.5تا دی وی دی 10ت.مگه میشه کرج نباشه!!!
والا اون چند جایی که میشناختم که نداشتن . یه فروشگاه وست گیم هم تو گوهر دشت هست که فکر میکنم حتما داشته باشه اما چون اونجا خیلی شلوغ پلوغه حال ندارم برم :n02:
دوستان سلام ...:11:
این تاپیک رو دید؟
بازی pes 2010 رو کم حجم کرده 10 مگابایت شده. که وقتی اکسترکتش میکنی میشه 9 گیگابایت...
اگر شما دوستان یکه بازی بتل 4 رو خریدید بتونید با نرمافزار فشرده سازی حجمش فشرده کنید و آپلود کنید واقعا واقعا همه بچه هایی که به هر دلیلی نمیتونن بازی رو بخرن دستتتون رو من میبوسم از طرفشون ...
یعنی اگر بتل 4 37 گیگ باشه با این حساب حددود 30 مگ میشه فشرده شدش....همینطوری که pes 2010 که 9 گیگ بوده شده 10 مگ...
خواهش میکنم اگر کسی تواناییش و رو داره و نرم افزارش رو میتونه پیدا کنه و فشرده کنه و آپلود کنه ...من بشخصه برای سلامتی پدر مادرش دعا میکنم :n16:خواهش میکنم اگر وقتشو دارید بکنید :n11:
اون وقت این اکسترکتش چند ساعت طول میکشه؟!
اگه میخواسته باشه تا این حد فشرده بشه که فکر کنم یک ابر کامپیوتر میخواد و با این سیستم های ما یه چند روزس طول میکشه فشرده سازیش. بعد اکسترکتش هم که به نوبه خود مصیبتیه . همون 37 گیگ رو اگه دانلود کنی فکر کنم زود تر به نتیجه برسی. . کلا بازی هایی با این حجم بهترین ، مناسب ترین و اقتصادی ترین راه همون خریدنشونه.
star trek
03-11-2013, 14:00
این مشکل لگ چجوری حل میشه؟ فقط روی ویندوز های 64 بیتی مشکل لگ داره؟ یا 32 بیتی هم همینجوره؟
mpirayesh
03-11-2013, 14:02
سلام دوستان حداقل گرافیک برای این بازی برای اینکه رو حالت 1920 در 1080 بازی کرد بدون تیک چه گرافیکیه
آیا 6850 کفایت میکنه
mehdiporbaba
03-11-2013, 14:02
دوستان یک توضیحی میدید چطور میشه آنلاین بدکمپانی 2 رو بازی کرد؟ چه نسخه ای رو باید دانلود کرد؟
حالا یا اینجا یا تو تاپیک خودش یک توضیح بدید ممنون.
با یه سرچ تو گوگل سایت های فارسی زیادی هست بزن بازی کردن انلاین battlefield bad company 2
arming900
03-11-2013, 14:21
قسمت تنظیمات گرافیک بازی غیر فعاله، باید آپدیت کنیم طبق معمول ؟ این برنامه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه همینه؟
M0hsen3D
03-11-2013, 14:32
چی چیرو گند زد برادر من؟چرا توهین میکنی؟علاقه داری به battlefield دلیل نمیشه بازی دیگه ای رو بر اساس نظر خودت ببری زیر منگنه.اگه گند بود که اینهمه طرفدار نداشت.شما یه طرفه به قاضی نرو.خودت خوشت نمیاد به کنار ولی دیگه عصمت بازی رو زیر سوال نبر
اتفاقا برعکس طرفدار cod بودم و هنوزم word at war و modern warfare 3 رو تو سیستم نصب دارم سری black ops ضعیف کار شد نسبت به mw و امار فروش و میزان رضایت کاربران هم اینو صدق میکنه بر عکس bf که هر ساله میزان قابل توجهی پیشرفت داشته و نقاط قوت cod حالا نقاط قوت bf هست!
بعد ایکه من نظرم رو در مورد بازی گفتم شما مگه سازنده بازی هستی اینجوری عکس العمل نشون میدی؟ شما اگه میتونی ثابت کنی که cod این چند سال اخیر پیشرف داشته منتظرم بشنوم!
اتفاقا برعکس طرفدار cod بودم و هنوزم word at war و modern warfare 3 رو تو سیستم نصب دارم سری black ops ضعیف کار شد نسبت به mw و امار فروش و میزان رضایت کاربران هم اینو صدق میکنه بر عکس bf که هر ساله میزان قابل توجهی پیشرفت داشته و نقاط قوت cod حالا نقاط قوت bf هست!
بعد ایکه من نظرم رو در مورد بازی گفتم شما مگه سازنده بازی هستی اینجوری عکس العمل نشون میدی؟ شما اگه میتونی ثابت کنی که cod این چند سال اخیر پیشرف داشته منتظرم بشنوم!
من سری MW رو به هیچ بازیی نمیدم و زیادم از black ops خوشم نمیاد
منم نظرمو درمورد بازی گفتم مگه شما سازنده ی بازی هستی اینجوری عکس العمل نشون میدی؟من اثبات کننده نیستم.تجزیه و تحلیل کننده ام نیستم.منم مثل شما نظرمو گفتم
shayan3785
03-11-2013, 20:02
سه راه گوهردشت - زیر پل سه تا مغازه باحال هست که از مغازه اولی جنب موبایل فروشی خریدم عین هلو و بدون مشکل اجرا شد
ali_agha1981
03-11-2013, 21:34
این بازی رو میشه بدون اینترنت مپ انتخاب کرد و مثل BF2 بازی کرد ؟
و همچنین
اصلا میشه بدون اینکه نخسه اصلی رو بخری روی pc مولتی پلیر بازی کنی ؟
لطفا یکی جواب بده ...:n16:
خب این که معلومه ..نه! فقط تنها راه خریدن CD-KEY هست
دوستان بازی چند مرحله داره؟
Arrowtic
04-11-2013, 06:42
احتمال خیلی زیاد نه . برای نسخه های قبل هم راهی نیومد و اگه اومد بعد چند روز سریع غیر فعال شد .
دوستان بازی چند مرحله داره؟
7 مرحله .
+
DICE گفته که به زودی پچ رو منتشر میکنه :
soheilnouri
04-11-2013, 10:31
اقا یه سوال...این مرحله ی دو که سوار قایق میشیم همگی و باید بریم تو همون کشتی اولی رو چطوری رد کردین؟تا میام به خودم بجنبم قایقم low powe میشه....
ali_agha1981
04-11-2013, 11:48
خب این که معلومه ..نه! فقط تنها راه خریدن CD-KEY هست
احتمال خیلی زیاد نه . برای نسخه های قبل هم راهی نیومد و اگه اومد بعد چند روز سریع غیر فعال شد .
خوب تو ایران چه جوری میشه آنلاین بازی کرد و cd key خرید ؟ یه سرچ زدم حدود 160 هزار تومان قیمتش بود ..!! :n29:
یادمه BF3 قیمتش پایین تر بود..
Leon-117
04-11-2013, 11:54
خوب تو ایران چه جوری میشه آنلاین بازی کرد و cd key خرید ؟ یه سرچ زدم حدود 160 هزار تومان قیمتش بود ..!! :n29:
یادمه BF3 قیمتش پایین تر بود..
اون موقع که بتلفیلد 3 اومد دلار(و کلا ارز) هم همین قیمت الان بود؟
soheilnouri
04-11-2013, 14:08
کسی به ما نمیگه اون مرحله چیکار کنم؟
E.N.A.Y.A.T
04-11-2013, 14:18
کسی به ما نمیگه اون مرحله چیکار کنم؟
اون هواپیمایی که داشت بهت تیراندازی میکرد رو نابود کردی؟ اون رو باید بکشی(:n02:) بعد از اون، کشتی وامیسه و باید از در عقب کشتی وارد بشی!:n09:
soheilnouri
04-11-2013, 15:43
بابا این قایق ها مجال نمیدن اصن...
aluminum
04-11-2013, 16:20
دوستان من نسخه بلک باکس دانلودها را دانلود کردم و بدون مشکل فایل باز شد ولی موقعی که میخوام بازی رو نصب کنم این پیغام میاد:n03:
این بازی روی ویندوز xp sp3اجرا میشه یا نه؟
کارت گرافیکم 630 هستش خوبه برای این بازی؟
نصف یازی رو دانلود کردم اگه مشکلی هست بگید بدونم!
دوستان من نسخه بلک باکس دانلودها را دانلود کردم و بدون مشکل فایل باز شد ولی موقعی که میخوام بازی رو نصب کنم این پیغام میاد:n03:
شما باید Net frame work 4.5 که معمولا کنار فایل نصب بازی تو این نسخه ها هستش رو نصب کنید بعد اقدام به نصب کنید .
این بازی روی ویندوز xp sp3اجرا میشه یا نه؟
کارت گرافیکم 630 هستش خوبه برای این بازی؟
نصف یازی رو دانلود کردم اگه مشکلی هست بگید بدونم!
تو تاپیکش مطرح کنید خواهشا . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soheilnouri
04-11-2013, 20:49
اقا من واسه اولين بار مولتي بتلفيلد رو بازي كردم.كلا هدف چيه تو اين مود؟يه كم دور خودم چرخيدم يهو ديدم نوشت your team won....
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
اقا من واسه اولين بار مولتي بتلفيلد رو بازي كردم.كلا هدف چيه تو اين مود؟يه كم دور خودم چرخيدم يهو ديدم نوشت your team won....
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
:n02: خب حتما آخراش رسیدی ...کدوم مد رو بازی میکردی؟
soheilnouri
04-11-2013, 21:30
:n02: خب حتما آخراش رسیدی ...کدوم مد رو بازی میکردی؟
conquest...بهترین و باحالترین مودش چیه عزیزم....؟
conquest...بهترین و باحالترین مودش چیه عزیزم....؟
دو مد Conquest و Rush از مدهای کلاسیک این سری هستن که باید حتما بازی کنید .....مدهای جدید هم من Oblitration رو پیشنهاد می کنم .
soheilnouri
05-11-2013, 02:12
اقا نمیشه حین مرحله لول بازی رو کم کرد؟اون مرحله ی دوم تو چین که سوار قایق هستی و باید برسی به اون VALKYER عجب تو مخمه..تو تاریخ زندگیم در بازی هیچ وقت اینقدر مستاصل نبودم.100 بار میرم و میمیرم و قایق میترکه....زود قایق میشه LOW POWER....
Leon-117
05-11-2013, 07:44
اقا نمیشه حین مرحله لول بازی رو کم کرد؟اون مرحله ی دوم تو چین که سوار قایق هستی و باید برسی به اون VALKYER عجب تو مخمه..تو تاریخ زندگیم در بازی هیچ وقت اینقدر مستاصل نبودم.100 بار میرم و میمیرم و قایق میترکه....زود قایق میشه LOW POWER....
احتمالا شما قایق ها و هلیکوپتر های دشمن رو ول میکنید فقط میرید سمت والکری(همون کشتیه).
باید همه قایق ها و هلیکوپتر های دشمنو نابود کنید بعد کشتی وایمیسه و میرید داخلش.
بیشتر سعی کن با موشک بزنی دشمن ها رو چون راحت تره.........
دو مد Conquest و Rush از مدهای کلاسیک این سری هستن که باید حتما بازی کنید .....مدهای جدید هم من Oblitration رو پیشنهاد می کنم .
مد team deathmatch رو نگفتی اونم یکی از خوباس:n10:
soheilnouri
05-11-2013, 12:58
احتمالا شما قایق ها و هلیکوپتر های دشمن رو ول میکنید فقط میرید سمت والکری(همون کشتیه).
باید همه قایق ها و هلیکوپتر های دشمنو نابود کنید بعد کشتی وایمیسه و میرید داخلش.
بیشتر سعی کن با موشک بزنی دشمن ها رو چون راحت تره.........
مهندس خوب من ممنون...ولی اصن نمیتونم...تا 10 تا از قایق ها رو میترکونم زرتی پاور قایقم میرسه به 10 درصد و بعد منفجر میشم...نمیتونم از نرمال بازی رو ببرم به ایزی....؟واقعا اعصابمو خورد کرده...
Faridskystar
05-11-2013, 13:33
اینم 3 تا اسکرین شات گرفتم من:11: روی ultra 1600*900 برای دوستانی که میخواهند گرافیک بازی رو ببینند.:n11:روی عکسهای کوچک کلیک کنید تا بزرگ شوند
mehdiporbaba
05-11-2013, 14:02
دوستان چه طوری مولتی این بازی رو میزنن؟
بچه این بازی برای من کمی گیر داره
به نظر شما مشکل از کرک هست یا نه ؟ ویندوز من 32 بیتی هست
رو سیستم یکی از بچه ها هم تست کردم اونم گیر داشت البته سیستم اون خفن تر از سیستم من هست
SCORPION8
05-11-2013, 16:36
اینم 3 تا اسکرین شات گرفتم من:11: روی ultra 1600*900 برای دوستانی که میخواهند گرافیک بازی رو ببینند.:n11:روی عکسهای کوچک کلیک کنید تا بزرگ شوند
منم دقيقا با همين رزوليشن روي ultra دارم بازي ميكنم اصلا لگ ندارم
arming900
05-11-2013, 17:58
کسی نمیدونه چرا گرافیک بازی ادیت نمیشه و قفله ؟
مد team deathmatch رو نگفتی اونم یکی از خوباس:n10:
اون که اصل مولتیه
arming900
05-11-2013, 19:07
مهندس خوب من ممنون...ولی اصن نمیتونم...تا 10 تا از قایق ها رو میترکونم زرتی پاور قایقم میرسه به 10 درصد و بعد منفجر میشم...نمیتونم از نرمال بازی رو ببرم به ایزی....؟واقعا اعصابمو خورد کرده...
این مرحله رو منم نرمال بازی کردم اصلا سخت نبود :n27: دستتو بزار روی جهت بالا قایق مستقیم بره، با موس هم تیر باری بزن قایق هارو دیگه زیادم نیستن و تکی تکی میان
کسی نمیدونه چرا گرافیک بازی ادیت نمیشه و قفله ؟
دوست عزیز برو توی C:\Users\...........\Documents\Battlefield 4\settings
و فایل PROFSAVE_profile رو با نوت پد باز کن و مقدار گزینه پایین رو از 0 به 5 تغییر بده
GstRender.OverallGraphicsQuality 5
arming900
05-11-2013, 22:48
و فایل PROFSAVE_profile رو با نوت پد باز کن و مقدار گزینه پایین رو از 0 به 5 تغییر بده
دستت درد نکنه، ولی تا بیام گرافیک رو ببرم بالا بازی تموم شد خیلی کم بود:n27:
Faridskystar
06-11-2013, 09:36
دوستان چه طوری مولتی این بازی رو میزنن؟
سلام داداش:n11:
باید کد بازی رو بخری. از سایتهای فروش کد ارجینال بازی. با عابر بانک بخری . آخرین قیمتش 145 تومن بود .بعدش یه نرم افزار به نام origin که مال شرکت ea . این نرم افزار کارش برای بازی کردن آنلاین بازیهای شرکت ea و دانلود کردن بازیها و وارد کردن کد خریداری
شدست.
شما بعد اینکه cd key رو دریافت کردید. وارد نرم افزار origin میشید. و یک اکانت میسازید . و کدی که خریدید رو وارد میکنید و د رنهایت بازی به لیست بازیهاتون اضافه میشه . و میزارید بازی دانلود بشه.و پس از دانولد کامل از بازی لذت میبرید. و همچنین قسمت مولتی پلیرش.
موفق باشید :11:
لطفا تنظیمات دسته بازی را با جزییات بیان کنید
سلام
من این کار رو انجام دادم ولی باز همچنان گزینه ها رو نمیتونم ادیت کنم
ممنون میشم کمک کنید
Battlefield 4 Review
Blow'em Up
Platform : PC
بعد از 2 سال DICE با انجین جدید خود ، Frostbite 3 ، اثر Multiplayer به یاد ماندنی خلق کرده است هر چند این موضوع در بخش Single یا تک نفره بر عکس هست !
به طور کلی بخش Multiplayer ترکیبی هست از نسخه های قبلی این سری و باید گفت دایس توانسته به خوبی این بخش را گسترش داده و تبدیل به یکی از بهترین تجربه های مولتی پلیر کند .
بسیاری از مدهای از جمله دو مد کلاسیک این سری Conquest , Rush و مد جدید Obliritation تاکید اساسی روی کار تیمی یا Team Work دارند ، درواقع بیس و پایه ی مولتی پلیر بازی روی کار تیمی هست ، این مدها معمولا بین 1 الی 3 ساعت به طول می انجامند بنابراین منطقی هست مدهایی مانند TDM ،Defuse,Domination ، که مدت زمان کمتری را شامل می شوند نیز وجود داشته باشند . کار تیمی امتیاز مخصوص به خود را دارد به عنوان مثال منفجر کردن M-Com ها ، کمک کردن به Squad ، متانسب با کلاس مورد نظر فراهم کردن گلوله ، Medic ، از بین بردن تانک ها وسایل نقلیه و و ...
همه ی این موارد گیمر را تشویق به کار تیمی میکند . Field Upgrade مخصوص کارهای تیمی هست یعنی هرچه بیشتر با Squad و تیم خود باشید باعث افزایش Field Upgrade می شود
10 مپ ، با ویژگی های مخصوص هر کدام و ویژگی های مشترک مانند داینمیک بودن ، از مهمترین و جدیدترین ویژگی های هر مپ می توان به Levolution اشاره کرد ، سونامی در مپ Paracel Storm وضعیت میدان جنگ را به کلی تغییر میدهد و باید از تکنیک های جدیدی استفاده کنید ، درواقع هر مپ Levolution مخصوص به خود را دارد . قابلیت تخریب پذیری یا Destruction که زیر مجومع ای از Levolutionهست کمک زیادی به داینمیک بودن مپ ها کرده و قدرت انجین Frostbite3 را به خوبی به رخ میکشد ، بدون شک هیچ گیمی درین زمینه توانایی رقابت با این بازی را ندارد ، جزئیات بسیار بالا در تخریب پذیری و تاثیر آن در گیم پلی بازی مثال زدنی هست ، همانند میدان جنگ هیچ جای امنی وجود دارد کوچکترین اشیا ها هم قابلیت تخریب پذیری دارند .
زیاد شدن Vehicle ها، سلاح ها و آپگرید های هر کدام از آن ها از جمله تغییرات نسبت به نسخه های قبل هست ، آموزش کامل استفاده از Jet ها و Helicopter ها در مپ آزاد که واقعا در نسخه قبل کمبودش احساس میشد ، به بهترین نحو ممکن صورت گرفته است . دستور دادن به هم تیمی ها در بخش تک نفره معنای چندانی ندارد به خصوص وقتی با AI ضعیف آن ها مواجه هستیم اما این موضوع در مولتی پلیر معنایی که باید داشته باشد را پیداا می کند و باز هم تاکید بر کار تیمی ! تعداد بازیکن 64 نفره در یک میدان جنگ چند ساعته ، که گاهی اوقات واقعا در 10 ثانیه ی پایانی نتیجش معلوم میشه تجربه ای هست که هر گیمری باید برا یه بار هم که شده امتحان کنه ، صحبت کردن از جزئیات مولتی پلیر واقعا خیلی جا داره و این حرفا هم فقط گوشیه از مولتی پلیر وسیع این بازی هست !
صداگزاری سلاح ها ، کرکتر ها ، محیط ، بدون نقص و جزو بهترین صداگزاری های هست که تا به حال تجربه کردم ،این صداگزاری در بخش مولتی پلیر بیشتر نمایان می شود ، فقط کافی است مورد توجه Sniper دشمن قرار بگیرید تا صداگزاری بی نقص رو تحسین کنید .
گرافیک بازی با درنظر گرفتن Destruction و تخریب پذیری ، در اوج قرار دارد ، شاید به اندازه ی بازی های مثل Crysis نباشد ولی از نظر تاثیر در گیم پلی جزو بهترین ها هست و میشه گفت خوش آمد گویی به نسل بعد رو می تونید با این بازی تجربه کنید !
گرافیک چهره
نتیجه ی کلی : Battlefield 4 دارای بخش Campaign کوتاه و ضعیف هست اما ارزش بازی کردن و دیدن تخریب پذیری گرافیک و گیم پلی روون رو داره و همینطور Set-piece هایی با جزئیات عالی ، اما جنس اصل این بازی تو مولتی پلیر هست و یک تجربه ایی که وافعا تا عمر دارید فراموش نمیکنید ، لحظات خیلی سرگرم کنده با جزئیات تکنیکی بالا همه و همه این تجربه رو لذت بخش کرده و توصیه میکنم از دست ندید . توصیه من به سازنده ههم این هست که Campaign تبدیل بشه به یک تجربه CO-OP و Open-World چون واقعا ظرفیت بازی خیلی بالاست و تمرکز بیشتر روی مولتی پلیر ، چون الان به حد کمال رسیده و باید به فکر نوآوری های جدیدی باشن تا به سرنوشت رقیبشون دچار نشوند .
Overall Score : 9.4
star trek
07-11-2013, 02:11
COD خطاب به Bf :
مونده تا برسی اصلا هیچ موقع نمیرسی ، بددددوووووو تا برسی
واقعا cod یه دنیای دیگس اصلا Bf 4 به دلم نشست.
شاید یه نقد مفصل از Bf 4 نوشتم بعد از چند سال
COD خطاب به Bf :
مونده تا برسی اصلا هیچ موقع نمیرسی ، بددددوووووو تا برسی
واقعا cod یه دنیای دیگس اصلا Bf 4 به دلم نشست.
شاید یه نقد مفصل از Bf 4 نوشتم بعد از چند سال
خب از نظر Campaign میتونه درست باشه حرفت ...منم گفتم تو نقدم واقعا چیز خای نداره Campaign اش .....اما بخشی که به نظر من مهمتر هست Multiplayer هستش که واقعا خیلی بهتره . از نظر نمرات هم که با اختلاف زیاد BF4 جلوتره .
hamed70t
07-11-2013, 13:46
دوستان مشکل فریز بازی حل شد ؟
عجب گرافیک عالی ، بهینه شدهای داره.
گیم پلی هم اصلا خسته کننده نیست ، لامصب گرافیک ، تمیزی ، تخریب پذیری محیط نمیذاره از بازی دل بکنی :n19:
MaFia_King
08-11-2013, 21:38
سلام
دوستان مرحله بعد از کشتی چه مرحله ای هستش؟ همون جا که ناخدا ی کشتی رو نجات می دی
بعد از اون مرحله یه صفحه میاد نوشته پیلز وایت !!!
SCORPION8
09-11-2013, 11:44
سلام داداش:n11:
باید کد بازی رو بخری. از سایتهای فروش کد ارجینال بازی. با عابر بانک بخری . آخرین قیمتش 145 تومن بود .بعدش یه نرم افزار به نام origin که مال شرکت ea . این نرم افزار کارش برای بازی کردن آنلاین بازیهای شرکت ea و دانلود کردن بازیها و وارد کردن کد خریداری
شدست.
شما بعد اینکه cd key رو دریافت کردید. وارد نرم افزار origin میشید. و یک اکانت میسازید . و کدی که خریدید رو وارد میکنید و د رنهایت بازی به لیست بازیهاتون اضافه میشه . و میزارید بازی دانلود بشه.و پس از دانولد کامل از بازی لذت میبرید. و همچنین قسمت مولتی پلیرش.
موفق باشید :11:
دوست عزيز ميخواستم ببينم با اينترنت 2 مگ حدود 500 الي 600 كيلوبايت در ثانيه ميشه اينو آنلاين بازي كرد و اينكه ميشه اكانت رو دونفره خريد و هر كس توي يك ساعت خاصي بازي كنه چون قيمتش خيلي بالاست و اينكه اين مبلغي كه ميديم براي چه مدتيه و اينكه چه قدر از حجم دانلود رو مصرف ميكنه من در ماه 20 گيگ بيشتر ندارم
دوست عزيز ميخواستم ببينم با اينترنت 2 مگ حدود 500 الي 600 كيلوبايت در ثانيه ميشه اينو آنلاين بازي كرد و اينكه ميشه اكانت رو دونفره خريد و هر كس توي يك ساعت خاصي بازي كنه چون قيمتش خيلي بالاست و اينكه اين مبلغي كه ميديم براي چه مدتيه و اينكه چه قدر از حجم دانلود رو مصرف ميكنه من در ماه 20 گيگ بيشتر ندارم
شما تو بازی های آنلاین باید پینگ خوبی داشته باشید ، که تو این بازی حداقل باید 150 باشه تا بتونید بازی کنید ...
نه نمیشه ، این مبلغی که میدید تا آخر عمرتون میتونید بازی کنید محدویتی نداره ....حجم دانلود هم مونده به ساعت بازیتون مثلا تو 4ساعت ، 100MB فک می کنم مصرف کنه .....من خودم نامحدود دارم خوب خبر ندارم ازین موضوع .
hamed_dij
10-11-2013, 18:37
سلام دوستان
برای اجرای این بازی کدوم کارت قدرت بیشتری داره؟
geforce gt610 یا ati 4850 ?
لطفا زودتر جواب بدین
میخام هرکدومش بهتره رو ازش استفاده کنم
MOHAMMAD2010
10-11-2013, 18:37
این بازی هم مثل COD جدید حتما برای اجرا نیاز به کارت گرافیک ساپورت DirectX 11 داره ؟
hamed_dij
10-11-2013, 18:44
سلام دوستان
برای اجرای این بازی کدوم کارت قدرت بیشتری داره؟
geforce gt610 یا ati 4850 ?
لطفا زودتر جواب بدین
میخام هرکدومش بهتره رو ازش استفاده کنم
کسی نیست کمک کنه؟
لطفا جواب بدین
hamed_dij
10-11-2013, 18:48
نه با dx10 هم اجرا میشه
playstation 3
10-11-2013, 19:33
کسی نیست کمک کنه؟
لطفا جواب بدین
خوب مسلمه دیکه 4850 خیلی بهتر هست
دوستان به این سیستم می تونم بازی کنم ؟؟
cpu - e7400 2.8 GHz
VGA - 4670 512 mb
RAM - 4Gig
Altairezio
10-11-2013, 21:37
دوستانی رو که کارتای 7770 و 7790 و 650Ti رو دارن ، بازی رو رو حالت ultra با بیشترین سایز ممکن چه طوری اجرا کردن؟!
لطفا" نظراتتونو بگین برا فروش نیاز دارم!:n02:
ممنون:n16:
ali_agha1981
10-11-2013, 23:19
لطفا طبق قوانین سوالای مرتبط با گرافیک و حداقل سیستم اجرای بازی و DX و سوالات سخت افزاری و... رو تو تاپیک خودش در مشکلات نصب و اجرا بپرسید..:n17:
مشکلات نصب و اجرا - BATTLEFIELD 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
worldclass
11-11-2013, 11:39
این همه جارو جنجالو بدبختی تو دانلود و نصب برای همین 4 تا دونه مرحله بود؟!
گیم پلی هم که برای من COD باز خیلی ضعیفه.
گرافیک هم خیلی بیخودی بالا بود چون اجازه دسترسی به همه بخش های مپ رو مثل Crysis نداری!
از طرفی مولتی پلیر هم که فقط از طریق اورجینال میسره.
به طور کلی این بازی در اون حدی که براش تبلیغ شده و ازش انتظار میره نیست و فقط شده اسبابی برای فروش بالا محصولات AMD و Nvidia.
parsa5564
12-11-2013, 19:41
دوستان بازی روی این سیستم جواب میده؟
Windows 8.1 Enterprise 64-bit
AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor (4 CPUs), ~3.6GHz
Memory: 4096MB RAM
AMD Radeon HD 5750
spartaqus
14-11-2013, 12:43
منم امروز این بازی رو تموم کردم به نظرم بازی بدی نبود گرافیک هم خیلی خوب بود فقط یکم داستان پیچید بود یک چیزی تو مایه های اسپیلینتل سل .
فقط مونده چنتا سوال که تو اسپویلر میپرسم
اون 2 تا چینی ها کی بودن که انقدر مهم بودن ؟!
من آخر بازی hanah رو انتخاب کردم که مرد اگه اون سیاه پوسته رو انتخاب میکردم اونم میمرد ؟
کلا تو سکانس هممون مردیم یا فقط اونی که انتخاب کردیم مرد ؟!
Meysam Raz
14-11-2013, 13:59
این همه جارو جنجالو بدبختی تو دانلود و نصب برای همین 4 تا دونه مرحله بود؟!
گیم پلی هم که برای من COD باز خیلی ضعیفه.
گرافیک هم خیلی بیخودی بالا بود چون اجازه دسترسی به همه بخش های مپ رو مثل Crysis نداری!
از طرفی مولتی پلیر هم که فقط از طریق اورجینال میسره.
به طور کلی این بازی در اون حدی که براش تبلیغ شده و ازش انتظار میره نیست و فقط شده اسبابی برای فروش بالا محصولات AMD و Nvidia.
کلا خوشم میاد اون چیزی که توی BC نوشتی اینجا هم کپی کردی :n02:
برای من بازی خیلی خوب بود فقط از نظر داستان و نوع روایت بازی بیشتر حس کردم داره بخش مولتی بازی رو تبلیغ میکنه و یه جور دست گرمیه برای اون
که خدا میدونه چقدر حال میده:n19:
منم امروز این بازی رو تموم کردم به نظرم بازی بدی نبود گرافیک هم خیلی خوب بود فقط یکم داستان پیچید بود یک چیزی تو مایه های اسپیلینتل سل .
من آخر بازی hanah رو انتخاب کردم که مرد اگه اون سیاه پوسته رو انتخاب میکردم اونم میمرد ؟
جواب اولی رو نمیدم تا یکی که زبانش خوبه بیاد کامل توضیح بده منم کامل بفهمم
جواب سوال دومت : فرقی نمیکرد در هر صورت یک حالت بود
سوال سومت هم : فقط همون بنده خدا شهید میشه
spartaqus
14-11-2013, 14:36
لا خوشم میاد اون چیزی که توی BC نوشتی اینجا هم کپی کردی :n02:
برای من بازی خیلی خوب بود فقط از نظر داستان و نوع روایت بازی بیشتر حس کردم داره بخش مولتی بازی رو تبلیغ میکنه و یه جور دست گرمیه برای اون
که خدا میدونه چقدر حال میده
جدا همینه چون خیلی از تفنگ ها رو نمیشد استفاده کرد
joe_satriani
14-11-2013, 15:03
با سلام
من این بازی رو خریدم و نصب کردم
اما 2-3 تا مرحله که رد کردم یه جاش از بازی میپره بیرون نمیتونم ادامه بدم.
چیکار کنم؟ :n03:
REZAHOSEYNGANI
16-11-2013, 13:36
بازیه خوبی هست یا نه؟
تو ایرانم میان؟:n02:
1- اون مرده نامزد ریاست جمهوری بود که می خواست تغییرات اساسی ایجاد کنه و آزادی بیان و شفاف سازی و این حرف ها
اون زنه هم یک جورایی محافظش بود و چون دولت فعلی خانوادش رو کشته بودند طرفدار این نامزده شده بود.
2-من خودم هیچکی رو انتخاب نکردم بعد کشتی خودمون منفجر شد و ما 3 نفر زنده موندیم.:n02:
3-همون 2
بازیه خوبی هست یا نه؟
تو ایرانم میان؟:n02:
بازی خوبی هست ولی داستانش کمه باید وقتش رو بیشتر کنن.:n02:
تو ایرانم هم نمیان وگرنه حضوری بهشون میگفتیم که وقتش رو بیشتر کنن.:n10:
Amin_0913
16-11-2013, 19:08
اقا من یه جایی از بازی گیر کردم
اونجایی که توی سد بمب میذاریم بعدش میرسیم یه جا که باید بپریم به نردبون...منم میپرم ولی نردبون رو نمیگیره و پرت میشه پایین
چیکارش کنم؟
اقا من یه جایی از بازی گیر کردم
اونجایی که توی سد بمب میذاریم بعدش میرسیم یه جا که باید بپریم به نردبون...منم میپرم ولی نردبون رو نمیگیره و پرت میشه پایین
چیکارش کنم؟
اونجا تاجایی که جاداره برو عقب، بعد shift بگیر بیا به سمت نردبون دقیقا لبه که رسید بپر . من اینطوری رد کردم اما یادم نیست که وقتی رسید به نردبون F یا E زدم یا نه !!
یه ویدئویی هستش که ملت بتل باز به شکل زیبایی، 64 نفر از روی یک برج میپرن و چتر باز میکنن؟
من الان گشتم لینک دانلودی ازش پیدا نکردم ولی پیدا کردین حتما ببینید فوق العاده ادمو هایپ میکنه.
خیلی بازیش خفنه :n12: :n16:
m.m.m5651
20-11-2013, 18:08
سلام. منم مثل خیلی های دیگه درایور کارت گرافیکم با دایرکت ایکسش نمیخوره و ارور میده و ارورهاش هم تو اینترنت فراوونه. اولش یه سریا با AMD مشکل داشتن با بازی ولی بعدش با آپدیت کردن درست شد واسه اونا ولی واسه من درست نشد. IGPU:Intel HD Graphics 3000 GPU:Nvidia Geforce GT540M در واقع مشکل با کارت گرافیک اینتل هست و با ان ویدیا هه مشکلی نداره. توی صفحه تنظیمات Nvidia رفتم فایل بازی رو دادم گفتم با ان ویدیا باز کنه نه اینتل، دیگه اون ارور رو نمیده اما بعد از چند ثانیه بازی Force Close میشه. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
silent-assassin
21-11-2013, 00:28
یه ویدئویی هستش که ملت بتل باز به شکل زیبایی، 64 نفر از روی یک برج میپرن و چتر باز میکنن؟
من الان گشتم لینک دانلودی ازش پیدا نکردم ولی پیدا کردین حتما ببینید فوق العاده ادمو هایپ میکنه.
واو! کسی پیدا کرد حتما لینک بده. چه ویدئویی بشه!
واو! کسی پیدا کرد حتما لینک بده. چه ویدئویی بشه!
اینو من چند روز پیش تو یوتوب دیدم ....لینکشو میدم میتونید بدید بچه ها مستقیم کنن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما ببینید!
moghaddas mfa
21-11-2013, 13:32
این فیلمش دقیقا چه جوریه؟ مال بخش انلاینه؟
عالی بود ...
چند نفری اون بالا ضد حال میزدن با نارنجک..........:n19:
E.N.A.Y.A.T
21-11-2013, 15:12
حتما ببینید!
بروبکس، من اینو مستقیمش کردم با حجم 50 مگ!:n12:
دوستان برای نصب این بازی در کنسول چقدر فضا لازمه؟ من یک فلش 16 گیگ فرمت شده رو گذاشتم واسه نصب ولی پیغام میده باید در هارد درایو نصب بشه!!اگه فلاش 32 گیگ بخرم نصب میشه؟
بازی رو تموم کردم.
فقط میتونم بگم این بازی یه شاهکار به تمام معنا بود :n12: و تنها ایرادش این بود که گیم پلی کمی داشت :n14:
سیستم تیراندازی و صداگذاری فوق العاده بازی و مپ های خیلی وسیعی که داره باعث میشه خودتو دقیقا وسط یه میدون جنگ حس کنی :n01:
واقعا من احساس میکردم وسط میدون جنگم :n02: و توی این نسخه اسم بتل فیلد رو بیشتر حس کردم.
تنها چیزی که بعضی وقتا میرفت رو عصاب رفتار احمقانه ی دشمنا بود :n02:
هوش مصنوعیشون خوب بود ولی رفتارشون عجیب بود.
طرف میبینه من با سه تا از دوستام داریم به رگبارش میبندیم میاد خودشو میندازه وسطمون تا بمیره :n02:
swastika
23-11-2013, 21:31
آقا این مالتی پلیر چه فازی می ده، مخصوصا مد RUSH . خیلی خوب کار شده
کمپین هم خوبه به نظر من، ولی از من میشنوین مالتی پلیر رو از دست ندین.
آقا این مالتی پلیر چه فازی می ده، مخصوصا مد RUSH . خیلی خوب کار شده
کمپین هم خوبه به نظر من، ولی از من میشنوین مالتی پلیر رو از دست ندین.
تو مولتی بازی گیر داره مثل این بازی کرکی ها یا مشکل از کرک هست ؟
اورجینال گیر میر نداره ؟
از چه سایتی گرفتی؟
بقیه اسلحه ها رو چه جوری میشه آزاد کرد ؟
من تا آخر رفتم ولی از اسنایپرا فقط یه دونه آزاده :n22:
swastika
24-11-2013, 11:25
تو مولتی بازی گیر داره مثل این بازی کرکی ها یا مشکل از کرک هست ؟
اورجینال گیر میر نداره ؟
از چه سایتی گرفتی؟
من نسخه XBOX 360 رو بازی می کنم.
hoomi_gta
24-11-2013, 13:06
بازی و روی لول هارد تموم کردم. کمپین کوتاه و داستان مایوس کننده ای داشت. ولی گرافیک بازی و گیم پلی بازی واقعا فاز داد. مخصوصا اینکه از هر وسیله ای میشد تو بازی استفاده کرد خیلی جالب بود.
اگه روی داستان بازی کار میکردن شاهکار میشد
نمره من به بازی : 7 فقط به خاطر کوتاه بودن و ضعیف بودن داستان
MoJtaBa.R
24-11-2013, 20:51
چه قدر زود تموم شد !
آقا این هم دو تا ته داره ؟ یا جفتش یه جور تموم میشه؟؟ من دادم به آیریش و ...
بقیه اسلحه ها رو چه جوری میشه آزاد کرد ؟
من تا آخر رفتم ولی از اسنایپرا فقط یه دونه آزاده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر روی تعویض اسلحه ها با دشمنها ! و نشونه گیری تک شات با اسنایپ میتونستی تا سه تا بگیری !! برا من که اینجوری تا تهش تموم شد ! البته اسنایپهاش زیاد باحال نبودن !
بیشتر روی تعویض اسلحه ها با دشمنها ! و نشونه گیری تک شات با اسنایپ میتونستی تا سه تا بگیری !! برا من که اینجوری تا تهش تموم شد ! البته اسنایپهاش زیاد باحال نبودن !
هر دشمنیو میکشی بهت امیتیاز میده با اون آزاد میشه.
اسنایپاشو دوس دارم اتفاقا :n02:
MoJtaBa.R
24-11-2013, 21:45
خوب عمو ته بازی کدوم رو انتخاب کردی شما ؟
هدیه دایس به ایرانیا !
دوستان برای نصب این بازی در کنسول چقدر فضا لازمه؟ من یک فلش 16 گیگ فرمت شده رو گذاشتم واسه نصب ولی پیغام میده باید در هارد درایو نصب بشه!!اگه فلاش 32 گیگ بخرم نصب میشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.