ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : علایم کم خونی چیست ؟

A M ! N
27-03-2013, 00:11
سلام..

وقتی ناخن هامو فشار میدم و نگه میدارم و دوباره رها میکنم ، طول میکشه تا دوباره رنگش قرمز بشه ... این جز علایم کم خونی هستش ؟
دستام و پاهام هم سرد مث گوله یخ ، وقتی با کسی دست میدم همیشه دستای اون گرم تره :دی البته سردم نمیشه اصن.

Khan gholi
27-03-2013, 10:01
سلام..

وقتی ناخن هامو فشار میدم و نگه میدارم و دوباره رها میکنم ، طول میکشه تا دوباره رنگش قرمز بشه ... این جز علایم کم خونی هستش ؟
دستام و پاهام هم سرد مث گوله یخ ، وقتی با کسی دست میدم همیشه دستای اون گرم تره :دی البته سردم نمیشه اصن.

حالت اولی که گفتید برای خیلی ها هست.حالت دوم می تونه از نشانه ها باشه اما یک از معدود نشانه های کم خونی هست. درجه بندی داره مثل اینکه دست های من از تمام دوست هام گرم تره بدون اینکه عرق کنه پس من بیماری زیاده خونی دارم:n20:.اینکه دست ها چقدر گرم باشند به طبع انسان هم بستگی داره
علائم کم خونی به نفس نفس افتادن بعد از یک فعالیت خیلی ساده و سر گیجه هایی که تعدادشون در روز زیاد هست

A M ! N
27-03-2013, 11:03
ممنون... از این علائم دیگه ای که گفتین ، نفس نفس رو یکم دارم ولی ورزشکار هستم و میتونم کنترلش کنم.. سرگیـجه
که نه دقیقن ولی وقتی یهو بلند میشم تا چندلحظه هیچ جارو نمیبینم و احساس میکنم دارم میفتم و کل بدنم تحلیل میره
بعد کم کم حالم خوب میشه :p

Khan gholi
27-03-2013, 11:44
برای اینکه واقعا مشخص بشه کم خونی دارید تنها راهش دادن ازمایش هست چون همین نشانه ها هم قطعی نیست

raana
28-03-2013, 14:44
سلام امین جان.....

علائم کم خونی:سردرد- ضعف وسرگیجه-خستگی و خواب آلودگی-بی حال بودن-نداشتن تمرکز و.....

همون طور که دوستمون هم در پست بالا اشاره کردن...بهترین راه تشخیص .....انجام آزمایش هست...

البته سرد بودن دست و پا میتونه به علت پایین بودن فشارخون و یا قند خون باشه...

و همین طور یکی دیگه از عللش منقبض بودن عروق خونی میتونه باشه(به خاطر استرس و اضطراب)....
که در این صورت خون به خوبی تو انگشت ها جریان پیدا نمیکنه...
به همین دلیل هست که هم احساس سرد بودن دست و پا میکنید هم وقتی ناخن رو فشار میدید رنگش دیر به حالت اولیه بر میگرده.

A M ! N
28-03-2013, 15:14
سلام رعنای عزیز..

خیلی ممنون..

از اون علائم سردرد که اصلن ندارم - ضعف و سرگیجه رو ندارم مگر بعضی مواقعی که میخوام بلند بشم روی پام بایستم.. خواب آلود یا کم تمرکز هم نیستم

ولی قند و اینا که اصلن مصرف نمیکنم خیلی ساله... حدس میزنم فشار خونم پایین باشه یکمی... البته خودم خیلی دوست دارم همیشه خنک باشم..!!! و
نوشیدنیهای خیلی خنک رو هم خیلی دوست دارم...

raana
29-03-2013, 16:03
خواهش میکنم....

پایین بودن قند یا فشارخون رو میشه با تغذیه طبیعی رفع کرد....شما خودت تو این زمینه واردتری.........

مثلا غذاهایی که طبع گرم دارن رو مصرف کنی...هم فشارخون رو بالا میاره هم باعث گرم شدن دست و پا میشه.......