ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : LED Samsung و فیلم 3 بعدی

theking2125
23-03-2013, 21:47
سلام این تلویزیونه سامسونگه فیلم 3 بعدیه تودی وی دیه 3 تا دی وی دی بعد فیلمه رو که 3 بعدی کنم نمیشه عقب جلوش کرد وقتی هم که تو فلش میریزم بعد از چند لحظه صدا از تصویر عقب می افته و در هر حالت زیرنویس و خیلی بد نشون میده نصف چپ سمت راست نصف راست زیرنویس سمت چپ تلوزیونه دیده میشه البته وقتی از srt به ida idx تبدیل میکنم که دیگه نشون نمیده

خلاصه بدجور حالم گرفته شده میگم آپدیتی آپگریدی چیزی نیست که بشه اینا رو درست کرد؟

karbar200
23-03-2013, 22:35
دوست عزیز اسم و نام مدل تلویزیون رو حداقل می گذاشتید

R43
23-03-2013, 23:03
شما باید 3تا دی وی دی 3بعدی سامسونگو 3تا 3 بعدی کنی

theking2125
24-03-2013, 00:18
eh6920 samsung

amir_t6262
25-03-2013, 14:54
فیلم سه بعدی ات فرمتش چیه؟ MKV است؟
حجمش بالا بوده در 3 تا دی وی دی رایت شده؟ یعنی یک سوم فیلم در یک دی وی دی است و ....؟

------
در مورد زیرنویس:
تلویزیون سامسونگ زیرنویس sub idx را نشان نمیده.
زیرنویست باید srt باشد.

theking2125
25-03-2013, 22:13
The three musketeers (2011) 1080p 3D Eng-SBS.001.mkv
درسته با حجم کلی 9.8 و تکه های 4.2
و چون زیرنویس srt رو بد نشون میداد تبدیل کردم که دیگه نشون نداد و نداد حالا زیرنویس که میشه صوت فارسی روش گذاشت و نمی دونم یه کاری کرد فیلمو باید چی کار کرد که آبرومونو برده یارو موقع خرید همچین گفت گفتم فیلمای 30 سال دیگه رو هم راحتم باهاش:n02:

san_felip
26-03-2013, 00:23
نمیدونم دی وی دی محتوی mkv رو با چه دستگاهی میخوای پخش کنی که نمیشه عقب جلوش بکنی
اما در مورد مشکل عقب جلو شدن صدا و لگ های احتمالی در زمانی که داری با فلش میبینی میشه گفت این مشکل میتونه مربوط به دو چیز باشه. 1. فلشی که داری استفاده میکنی. فلش سرعت خوبی نداره در نتیجه نمیتونه فایل 1080P که بیتریت بالایی هم خواهد داشت رو به خوبی اجرا کنه. 2. خود تلویزیون هم احتمالا تو پخش این نوع فیلمها از روی فلش مشکل داره ( البته در صورتی که فلش رو مستقیم به تی وی وصل کرده باشی)

در مورد زیرنویس هم اگر دستگاهی داری که میتونه sub/idx بخونه میتونی با استفاده از برنامه 3D-Subtitler زیرنویس ها رو قابل نمایش در فیلمهای سه بعدی بکنی. بهترین برنامه ای هستش که من تو این زمینه تست کردم. حتی عمق تصویر هم تا حدودی کوچیکی میشه مشخص کرد. در کل برنامه ای با تنظیمات ساده و خوبی هستش

اما در مجموع اگر میخواید کیفیت واقعی تصویر و صدا رو درک کنید حتما از سورس اورجینال استفاده بنمایید خصوصا در فیلمهای سه بعدی که تاثیرش خیلی محسوس ِ

theking2125
26-03-2013, 23:07
با تشکر این فیلمه رو مجبور شدم بخرم تو دستگاهی که مغازه داره میگفت فعلا تنها دستگاه بلوری 3 بعدیه که تو بازاره تا ببینم
با بقیه ی فیلم ها هم اصلا مشکلی ندارم اورجینالن فقط این یکی دیگه این جوری شده
خود فیلم فروشه هم گفتش که تو دستگاه نمیشه فیلم و عقب جلوش کرد

حالا فیلمه رو نمیشه خود تلوزیونه چی تلوزیونرو نمیتونم مستقیم وصل کنم واسه آپدیت ولی باید یه راه دیگم داشته باشه دیگه نه؟فقط یه مدل بالاتر زیرنویس های srt رو هم سه بعدی میکنه :n03:
کاش میشد یه لینکی چیزی از یه آپدیت واسش میگذاشتید من که دیگه به بن بست خوردم:n14:

san_felip
27-03-2013, 00:27
با تشکر این فیلمه رو مجبور شدم بخرم تو دستگاهی که مغازه داره میگفت فعلا تنها دستگاه بلوری 3 بعدیه که تو بازاره تا ببینم
با بقیه ی فیلم ها هم اصلا مشکلی ندارم اورجینالن فقط این یکی دیگه این جوری شده
خود فیلم فروشه هم گفتش که تو دستگاه نمیشه فیلم و عقب جلوش کرد

حالا فیلمه رو نمیشه خود تلوزیونه چی تلوزیونرو نمیتونم مستقیم وصل کنم واسه آپدیت ولی باید یه راه دیگم داشته باشه دیگه نه؟فقط یه مدل بالاتر زیرنویس های srt رو هم سه بعدی میکنه :n03:
کاش میشد یه لینکی چیزی از یه آپدیت واسش میگذاشتید من که دیگه به بن بست خوردم:n14:

اقا حقیقتا نفهمیدم دقیقا گفتی:D
نمیدونم کدوم فیلم فروشی بوده که هم سورس اورجینال داشته هم کپی ولی در کل منظور من از اورجینال چیزی هست که زیر 150 خیلی سخت پیدا میشه. بگذریم.

در مورد تبدیل srt هم به سه بعدی توضیح دادم چی باید بکنی دیگه.از همون 3d-subtitler استفاده کن. هم برای فیلمهای چپ و راست و هم بالا و پایین کاربرد داره. دیگه به آپدیت تیوی ربطی نداره این موضوع.

amir_t6262
27-03-2013, 18:52
با 3D subtitler چون زیرنویس به فرمت sub idx یا sup تبدیل میشه، باز هم نمیتوانی در تلویزیون سامسونگ ببینی.

سامسونگ فقط زیرنویس های متنی مثل srt را پخش میکنه.

اینکه الان زیرنویست بهم ریخته گفتی مشکل فونت نداری، مشکلت دو تکه شدن زیرنویس است، درسته؟

فیلمت الان حین نمایش یک تکه میشود (یعنی تصویر چپ و راستش در هنگام 3بعدی کردن یک تکه میشود) ولی زیرنویست نه؟

بنظرم شما فیلم را روی هارد پرتابل بریز یا از فلش دیگر استفاده کن.

البته ابتدا روی کامپیوتر تست کن، با برنامه Kmplayer نسخه 3.3 به بالا، ببین فیلمت سالمه یا نه.

san_felip
28-03-2013, 00:33
وقتی تصویر سمت چپ و راست یکی میشه زیرنویس معمولی به هم میریزه. باید یا بصورت دستی بشینی هر زیرنویس رو دو قسمت بکنه یا اینکه بگردی یه برنامه پیدا کنی که این کار رو برات بکنه. همچین برنامه ای هم موجوده و متاسفانه اسمش تو خاطرم نیست

sunicorn
28-03-2013, 00:59
3D-subtitle
براتون اینکارو میکنه:n07:

theking2125
29-03-2013, 13:13
با 3D subtitler چون زیرنویس به فرمت sub idx یا sup تبدیل میشه، باز هم نمیتوانی در تلویزیون سامسونگ ببینی.

سامسونگ فقط زیرنویس های متنی مثل srt را پخش میکنه.

اینکه الان زیرنویست بهم ریخته گفتی مشکل فونت نداری، مشکلت دو تکه شدن زیرنویس است، درسته؟

فیلمت الان حین نمایش یک تکه میشود (یعنی تصویر چپ و راستش در هنگام 3بعدی کردن یک تکه میشود) ولی زیرنویست نه؟

بنظرم شما فیلم را روی هارد پرتابل بریز یا از فلش دیگر استفاده کن.

البته ابتدا روی کامپیوتر تست کن، با برنامه Kmplayer نسخه 3.3 به بالا، ببین فیلمت سالمه یا نه.

درسته فقط مشکل دو تکه شدن زیر نویسشه و تاخیر صدا (اونو یکاریش میکنم) هاردم مستقیم زدم ولی تاثیری نداره البته وقتی با hdmi وصل کنم قضیه ش به کلی فرق میکنه
تو جواب آقا san_felip هم باید بگم که آواتارو با ثورو که هرکدوم 100 تومنیه,گرفتم میدونم چی میگی مشکل با 3 تفنگداره که طمع کردم گفتم کپی رایت نداره این طوری شه
از بقیه ی بچه هام ممنونم حتما این کارو میکنم:n06:

amir_t6262
29-03-2013, 20:17
یک راه حل جدید برای مشکل شما پیدا کردم که البته خودم تست نکردم و نمیدونم جواب میده یا نه.

شما با استفاده از نرم افزار زیر، زیرنویس srt را به فرمت ass تبدیل میکنی. ( فکر میکنم سامسونگ زیرنویس ass را بخواند)
ممکن است لازم باشه که شما یک بار هم فیلم mkv را با استفاده از برنامه mkv merge gui با زیرنویس ادغام کنی ( که البته کار بسیار ساده و سریعی است)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بی زحمت امتحان کنید و خبرش را بدهید.

theking2125
03-04-2013, 08:27
سلام دوباره برگشتم برنامه ها رو هم چک کردم اولی باعث شد لبخند بزنم :n02:
دومی هم mergeش کردم متنی هم بود ها!! ولی نیومد
subtitle is not available
ولی دمتون گرم تلاش خوبی بود:n06:

matinpour
03-04-2013, 14:18
درسته فقط مشکل دو تکه شدن زیر نویسشه و تاخیر صدا (اونو یکاریش میکنم) هاردم مستقیم زدم ولی تاثیری نداره البته وقتی با hdmi وصل کنم قضیه ش به کلی فرق میکنه
تو جواب آقا san_felip هم باید بگم که آواتارو با ثورو که هرکدوم 100 تومنیه,گرفتم میدونم چی میگی مشکل با 3 تفنگداره که طمع کردم گفتم کپی رایت نداره این طوری شه
از بقیه ی بچه هام ممنونم حتما این کارو میکنم:n06:

دوست عزیز

شما می توانید همان زیر نویسهای معمولی که با فرمت srt هستند را با فایل فیلم تری دی تان هم نام کنید و آن را اجرا کنید . من این کار را با کارتن سه بعدی شجاع انجام دادم و عملی بود

paye2
14-01-2014, 17:19
کلید خوردن تکنیک پلفریچ سه بعدی در ایران , سه بعدی پلفریچ , 3d

منبع : سیمرغ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امید اسدی عکاس و فیلمبردار سه بعدی و فعال استریوسکپی با بهره گیری از قاعده پلفریچ توانست بسیاری از ویدیوهای معمولی را که حرکتی افقی دارند پردازش سه بعدی کند امید اسدی اعلام داشت که در جهان از تکنیک پلفریچ کمتر استفاده شده است و یا ان را به فراموشی سپرده اند چشمان ما در نور کم پردازنده کندتری دارند و ما از این قاعده می توانیم اکثر فیلم هایی که به صورت چرخش های افقی فیلمبرداری می شوند را به صورت سه بعدی ببینیم و همان طوری که برای دیدن سایر فیلم های سه بعدی که از تکنیک های گوناگونی ساخته می شوند عینک مخصوص همان تکنیک استفاده می شود در این گونه فیلم ها باید از عینک پلفریچ استفاده کرد عینک پلفریچ اسکلی مانند زیر دارد.
عینک های پلفریچ یا پلفریش برخلاف اسکلت ساده ای که دارند باید بسیار دقیق باشند بخش مهم این عینک ها فیلتر تیره ان می باشد که دارای کدک رنگی است و نباید یک رقم تغییر کند همچنین می بایست نور را از خود عبور دهد و اگر عینک کد منحصر را نداشته باشد بدون کاربرد خواهد بود

اسدی در ادامه افزود : اگر چه پلفریچ سه بعدی واقعی به حساب نمی اید اما می توان توسط ان تا حدی عمق را روی صفحه نمایش اورد...و همچنین از تکنیک پلفریچ سه بعدی اطلاعات کمی در ایران نوشته شده است اما به صورت خلاصه وروان به ان اشاره می کنم :تاثیر كارل پلفریچ در یك چیز درك شده یا سا فیزیكال و به معنای علم روابط میان روان و تن می باشد كه در ان حركتی جانبی از شی در زمینه مشاهده می شود كه توسط قشربینایی به عنوان یك مولفه عمق تفسیر می شود و دلیلش تفاوت نسبی است كه در زمان بندی سیگنال هایی كه به دو چشم می رسد می باشد این تكنیك به صورت كلی با گذاشتن یك عینك كه یك سمت ان فیلتر تیره است القا می شود.

اما لازم به ذكر است كه به صورت خود به خودی این عمل می تواند در كسانی كه دچار بیماری های چشمی مانند اب مروارید یا كاتاراكت هستند اتفاق بیوفتد و نیازی به عینك مخصوص كارل پلفریچ سه بعدی نداشته باشند این پدیده توسط فیزیكدانی به نام كارل پلفریچ در سال 1922 ثبت شد و به نام او یعنی پولفریچ نام گرفت این تكنیك می تواند مورد استفاده در برخی بازی ها و فیلم ها و مشاهده رویداد ها ورزشی در تلویزیون معمولی یا توسط یك اسكرین هستند صورت بگیرد

هرچند از این تكنیك در جهان كمتر استفاده شده است اما برای فیلمبرداری ان به یك دوربین نیاز است و بر خلاف سایر تكنیك های سه بعدی كه نیاز به دو دوربین دارند در این تكنیك یك دوربین می تواند كار راه انداز باشد

اثباتی كه می توانیم برای این قاعده به كار ببریم این است كه اگر فیلتر مخصوص تیره را بر روی یك چشم بگذاریم و یك شی ء مشكی را در مقابل چشم هایمان قرار دهیم و یك اونگ سفید رنگ را به صورت منظم در پشت شی ء حركت دهیم بعد از چند لحظه مشاهده می كنیم كه اونگ در جلو شی ء قرار گرفته است ! در صورتی كه اونگ در اصل پشت شی ء قرار دارد
گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])