مشاهده نسخه کامل
: نظر سنجی از بین نرم افزار های 3 بعدی ساز بجز مکس و مایا و زی براش کدامیک را میپسنید
mohsen_33
15-03-2013, 20:10
از بین نرم افزار های 3 بعدی ساز بجز مکس و مایا و زی براش کدامیک را میپسنید؟؟
دلیلش رو هم بگید
1.modo
2.rhino
3.houdini
4.lihtwave
5.softimage
6.anime studio
7.blender
8.google sketchup
9.cinema 4d
10.DAZ Studio
shahryar raper
18-03-2013, 20:51
تو نرم افزارهای پولی فقط houdini
تو نرم افزارهای رایگان فقط blender
Noori 3D
19-03-2013, 19:49
اول سافت امیج رو انتخاب میکنم بعد هم XSi رو شوخی شوخی اول و آخر سافت امیج
سافت امیج هم مانند نرم افزار مایا از اول که ساخته شده فقط برای انیمیشن ساخته شده و تمام بخش های که در یه انیمیشن بکار میره تمام کامله .......... مدلسازی ، بافت دهی ، اسکلیت بندی ، متحرک سازی ، نور پردازی ، ایجاد مو ، ایجاد جلوه توسط پارتیکل هاش ، از همه مهم تر سیستم ICE سافت امیج دیگه که حرف نداره ، و در آخر موتر رندرش که یه موتر رندر قوی دونیا رو با خودش داره Mental Ray موتر پیش فرضش هست...
من اول با مایا تمرین میکردم بعد از وقت به سافت امیج سویج کردم دلیلش هم همین موتر رندرش هست که همه چیز رو ساپرت میکنه یعنی چیزی نیست رندر نگیره و سرعتش خوبه بد نیست.
mohsen_33
27-03-2013, 21:15
آخه من خودم الان با مکس کار میکنم تعریف cinema 4 d رو زیاد شنیدم خیلی ها هم میگن هودینی و خیلی ها هم به rhino ,modo اعتقاد دارند به خاطر nurbs به عنوان نرم افزار دوممم موندم چی رو انتخاب کنم
supermax15
27-03-2013, 21:19
من از lg optimus 3dmax بیشتر خوشم میاد
shahryar raper
29-03-2013, 04:34
دوستان کافیه فقط آشنایی لازم با نرم افزار هودینی رو پیدا کنید تازه میفهمید نرم افزار حرفه ای یعنی چی
بهتون پیشنهاد میکنم حتی یه بار هم شده امتحانش کنید
Noori 3D
29-03-2013, 05:51
شهریار عزیز ........ چند تا سوالی از شما در باره نرم افزار هودنی
میشه بگین نرم افزار هودنی در چه زمینه انیمیشن سازی حرفه ای هستش ؟ مدلسازی ، متحرک سازی ، بافت دهی ، ذرات و نیروی طبعی ، نور پردازی و ... ؟؟ اگر سوالامو جواب بدید ممنون میشم
shahryar raper
29-03-2013, 08:29
سلام رفیق
Houdini یه پکیج کامله،حتی قابلیت کامپوزیت رو هم در خودش داره،ولی بیشترین قدرتش در شبیه سازی ها هست.یه ابزار خیلی قدرتمندی که Houdini داره و منم خیلی خوشم میاد ازش VEX هست که
یه جور محیط برنامه نویسی به صورت بصری هست که در همه ی قسمتهای Houdini کاربرد داره و البته Houdini با داشتن موتور های رندر Renderman , Mental ray , Mantra
در داخل خودش در زمینه ی رندرینگ هم حرفهای زیادی برای گفتن داره
برای اینکه به قدرت این نرم افزار پی ببری ویدیوهایی که در لینک های زیر هست رو نگاه کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کار خودم که همین دیشب رندر گرفتم (شبیه سازی اقیانوس هست)
Noori 3D
29-03-2013, 21:44
سلام
شما گفتید که بخشی قدرتمندی وجود داره در نرم افزار هودنی که به نام VFX یاد میشه و در اون برنامه نویسی میشه .......... یعنی میخواستم بدونم که برنامه نویسی در این بخش مانند نرم افزار های مشابی هستش یا متفاوت هست ؟؟
یعنی کلی باید کدنویسی کنی یا این که نود بیس هست که با وصل کردن چند تابع باهم میشه یه جلوه رو ایجاد کرد؟؟
Noori 3D
29-03-2013, 21:48
و اوقیانوس شما هم بد نبود اما یه مقدار در موج های بزرگش کف ایجاد میشد بهتر میشد ......... باز هم بد نبود.
Noori 3D
29-03-2013, 22:18
ببخشید که انقد سوال زیاد میکنم .............
میخواستم بدونم که بخش پارتیکل و فلوید هودنی هم به برنامه نویسی نیاز داره یا این که بدونه برنامه نویسی میشه جلوه دلخواه خود را ایجاد کرد ؟؟ یعنی من در برنامه نویسی خوب نیستم و تا به حال بدنبالش هم نرفتم چون خیلی ضیعیفم .
اگر شد از کنار نرم فزار سافت امیج هودنی رو هم یاد بگیرم فقط بخش جلوهای پارتیکلش رو میخوام یاد بیگیرم........ ممنون میشم راهنمایم کنید.:n16:
P30SERVER
30-03-2013, 01:29
بین مکس و مایا و سافت ایمیج من سافت ایمیج رو بیشتر دوس دارم...البته اتودسک یکم سرعت پیشرفت این نرم افزارا رو گرفته...به نظر من مودو و هودینی ...انتخابهای خوبی هستن.
راینو هم که کلا NURBS مدلینگه...نرم افزار خوبیه واسه مدل سازی آبجکتای صنعتی و همچنین نقشه کشی.
shahryar raper
30-03-2013, 04:37
Noori 3D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان بله دقیقا،VEX یه محیط node base هست یه چیزی شبیه ICE تو Softimage ،البته کل سیستم کاری Houdini بر پایه ی node base هست که همینم یکی از نقات قوتشه
Noori 3D
30-03-2013, 21:23
سلام
ممنون شدم که جواب داید و تا حدی هم راهنما بودید
یه سوال دیگه داش
میشه توی هودنی یه اینفجار ساخت و بعد از اتمام کار به سافت امیج ارسال کرد ؟؟
من که فقط Maya و Zbrush بلدم و کار می کنم.:n01::n01::n06:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.