مشاهده نسخه کامل
: Galaxy S IV |چهارمین کهکشانی سامسونگ
با تغییر رام گوشی که از گارانتی خارج نمیشه؟
این اپگدیتی بود که move to SDرو ایجاد میکردريا،هنوز نیومده؟
با تغییر رام اگه رسمی باشه گارانتی نمی پره.
درسته با رام رسمی جدید move to sd ایجاد شده و خیلی تغییرات دیگه.
اگر امکانش هست عکس بذار ببینم میشه روی خرید گلکسی جان فکر کرد
i8910 سامسونگ هم یک گوشی مولتی مدیا هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این عکس در فضای مسقف و حالت اتوماتیک گرفته شده.
Pedram_mrn
08-07-2013, 13:41
ببخشید بی ربطه نخواستم تاپیک بزنم چون این تاپیک رفت و آمدش زیاده اینجا مطرح کردم
اینبار بنده گرفتار گرگ های دزد علاالدین شدم:n27:
یه آیپد 4 20 روز پیش خریدم که از روزهای اول شک داشتم بهش، دوتا لک ریز داشت که فک کردم از خود کاخونه اینطوری بوده اما امروز که سریال دستگاه رو تو سایت اپل زدم متوجه شدم دستگاه 6 7 ماه پیش اکتیو شده:n04:
آیپد رو از طبقه ی 6 ام خریده بودم نمیدونستم اون بالا هم دزد داره وگرنه بیشتر حواسمو جمع میکردم...
حالا چیکار میتونم بکنم؟ طرف قبول میکنه به نظرتون یا باید برم پیش پلیس یا دادگستری؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشالا وقتی دوربین باز میشه این گوشی میشه تنور خیلی داغ میشه .
با 13 مگا پیکسل نمیشه 16:9 گرفت؟ 4:3 میگیره
NorthBridge
08-07-2013, 14:25
ماشالا وقتی دوربین باز میشه این گوشی میشه تنور خیلی داغ میشه .
با 13 مگا پیکسل نمیشه 16:9 گرفت؟ 4:3 میگیره
شما ثبت داده های GPS رو خاموش کنید . چون همین اتصال به ماهواره های مکانیاب خودش در گرم شدن گوشی و حتی دوربین های دیجیتال و طبعاً مصرف بیشتر انرژی تأثیر زیادی داره
در همه ی گوشیها و دوربینها حسگر تقریباً بشکل مربع طراحی میشه نه مستطیل. بهمین دلیل بالاترین رزولوشن عکاسی هم در حالتیه که تصویر برداری روی حالت 4:3 باشه
شما ثبت داده های GPS رو خاموش کنید . چون همین اتصال به ماهواره های مکانیاب خودش در گرم شدن گوشی و حتی دوربین های دیجیتال و طبعاً مصرف بیشتر انرژی تأثیر زیادی داره
در همه ی گوشیها و دوربینها حسگر تقریباً بشکل مربع طراحی میشه نه مستطیل. بهمین دلیل بالاترین رزولوشن عکاسی هم در حالتیه که تصویر برداری روی حالت 4:3 باشه
همه خاموشه .
این رام رو داشتم دانلود میکردم از لینک مستقیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1گیگ رفته بود ولی متاسفانه قطع شده و دیگه دان نمیشه .
لینک دیگری هست ؟
وقتی ادم بازی میکنه خیلی داغ میشه چجوریه؟
دست ادم میسوزه
بعد بازی هارو معمولا کجا میریزن؟
987321852
08-07-2013, 18:52
همه خاموشه .
لینک دیگری هست ؟
فقط بگه میشه یکی یه اموزشی به من بده
NorthBridge
08-07-2013, 20:18
وقتی ادم بازی میکنه خیلی داغ میشه چجوریه؟
دست ادم میسوزه
اینکه دستت بسوزه یا نه بستگی به خیلی چیزها داره! مثلاً اینکه بانو باشی یا آقا. پسری نازک نارنجی باشی یا مردی بسیار خشن (خودم رو گفتما!:n02:)
از مزاح گذشته، phonearena ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دو ماه قبل نوشته :
idle (27 degrees Celsius), to checking email and simple web browsing (35 degrees Celsius) to playing games (40 degrees Celsius)
البته شک نکن این آزمون و نتایجش در دمای بالای تابستان شهرهای ایران انجام نشده بلکه در شرایط استاندارد دمایی که معمولاً بین 20 تا 25 درجه هست صورت گرفته
(هر کی مدعیه که نه، دستگاه من خیلی خنک تر کار میکنه و اینا کذبه لطف کنه حتماً با دوربین ترمال عکس بگیره و با مدرک نظر بده نه اینکه... )
اگر مثل اون کاربری که گفته بود در اهواز 45 درجه ای هست زندگی میکنید که میتونید بعنوان قهوه جوش هم ازش استفاده کنید! :n02:
قبلاً در این زمینه در همین تاپیک بحثهایی درگرفت و کار به یقه گیری و قمه کشی هم داشت می رسید که 110 (مدیر انجمن) دخالت کرد و امیدوارم این بار دیگه کسی جوش نیازه یا نگه phonearena مزدور استکبار جهانی هست و...
گرچه با اپدیتهایی که میشه ممکنه کمی اوضاعش بهتر بشه ولی توقع خنک کار کردن از همه ی گوشیهای هوشمند 4 هسته ای در زمان لود هم کاملاً غیر منطقیه
تصاویر زیر هم 3 ماه پیش (طبعاً با رام قدیمی تر) و تحت شرایط کاری مختلف در دمای محیطی 20 درجه از جلو و پشت دستگاه اندازه گیری شده
Faramarz-1
08-07-2013, 20:57
همه خاموشه .
لینک دیگری هست ؟
از این سایت دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tehranshahr
08-07-2013, 21:55
بهترین رام که آخرین تغییرات رو همراه داره MF8 هند هست من نصب کردم عالیه و یکسری باگ های ریز MEA توش رفع شده.
این عکس در فضای مسقف و حالت اتوماتیک گرفته شده.
راضی کننده نبود
ظاهرا XPERIA Z بهتر عکس میگیره
987321852
09-07-2013, 00:19
بجه ها موقع نصب رام ارور cant open the serial داد
مهمه؟
از این سایت دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
گارانتی با نصب رام باطل میشه؟
Faramarz-1
09-07-2013, 09:28
راضی کننده نبود
نه دوست عزیز Xperia Z عکسبرداریش هم مثل صفحه اش مزخرف هست بدونید اس4 بعد از نوکیا 808 پیورویو بهترین دوربین موبایل شناخته شد این هم مقایسه اس4 با Xperia Z (به بخش عکسبرداری رجوع کنید): [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم نمونه عکس گرفته شده توسط خود بنده (اس4):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Faramarz-1
09-07-2013, 09:30
ممنون.
بله، البته اگر متوجه شوند البته احتمال خیلی کم هست که متوجه شوند. این رو هم بگم که گارانتی اصلاً در ایران کارایی ندارد!:n02: هیچ چیز شامل نمیشه! از ضربه خوردن گرفته تا سوختگی و آبخوردگی! به نظر من فقط پولی اضافه با استفاده از تبلیغات عوامفریبانه میگیرند. :n01:
برای نصب رام درایور گوشی باید نصب بشه ؟
من درایور دانلود کردم اما روی ویندوز 8 نصب نمیشه
Faramarz-1
09-07-2013, 11:53
نه دوست عزیز اصلاً ضروری نیست نصب درایور! فقط شما گوشی رو ابتدا موقعی که روشن هست به کامپیوتر وصل کنید تا ویندوز اون روشناسایی کنه و سپس همینطوری که وصل هست گوشی رو خاموش و سپس به حالت Downloading ببرید و نرم افزار Odin رو اجرا کنید و طبق راهنما پیش برید.
NorthBridge
09-07-2013, 13:20
گارانتی اصلاً در ایران کارایی ندارد!:n02: هیچ چیز شامل نمیشه! از ضربه خوردن گرفته تا سوختگی و آبخوردگی! به نظر من فقط پولی اضافه با استفاده از تبلیغات عوامفریبانه میگیرند. :n01:
دقیقاً صحبت شما نظر منم هست ولی چند صفحه قبل که مطرحش کردم یکی دو نفر نمیدونم روی چه مبنایی تأکید کردند که گارانتی شامل سخت افزار هم میشه و خیلی هم خوبه!
امیدوارم این بار که از گارانتی سام کسی میخواد دفاع کنه حداقل یکی دو مورد رسیدگی عینی در زمینه ی گارانتی رو هم بگه تا شاید ما هم به گارانتی اطمینان کنیم
راضی کننده نبود
چطور راضی کننده نبود شما یه عکس تقریبا با این مشخصات و ابعاد با گوشیت بگیری و بعد زوم کنی و کیفیت رو مقایسه کنی حتما راضی میشی.
در مورد اکسپریا z هم نظر دادی دیگه... مثلا:n09:
ممنون.
با رام رسمی باطل نمیشه دوست عزیز:n11:
سلام من میخوام رام ایران رو بریزم طبق آموزش گفته :
- زمانيكه به محيط دانلودينگ وارد شد گوشي رو به PC وصل كنيد و صبر كنيد تا قسمت ID.COM زرد بشه و در قسمت Message نيز پيغام Added ظاهر بشه سپس بر روي Start كليك كنيد و تا پايان نصب و ريبوت گوشيتون به هيچ عنوان كابل رو از كامپيوتر جدا نكنيد.
اما برای من آبی هست و زرد نشده وقتی آبی بود اما Added نوشته شده چه کار کنم استارت زدم اما fail نوشت چقدر طول میکشه زد بشه ؟ ( من 3 مین موندم نشد )
( فایلی هم که دانلود کردم شامل : I9500XXUBMEA_I9500OJVBMEA_I9500XXUBMEA_HOME.tar و SS_DL هست
SS_DL رو نباید جایی وارد کنم ؟ )
ممنون میشم یه راهنمایی دقیق بفرمایید
987321852
09-07-2013, 18:56
- زمانيكه به محيط دانلودينگ وارد شد گوشي رو به PC وصل كنيد و صبر كنيد تا قسمت ID.COM زرد بشه و در قسمت Message نيز پيغام Added ظاهر بشه سپس بر روي Start كليك كنيد و تا پايان نصب و ريبوت گوشيتون به هيچ عنوان كابل رو از كامپيوتر جدا نكنيد.
اما برای من آبی هست و زرد نشده وقتی آبی بود اما Added نوشته شده چه کار کنم استارت زدم اما fail نوشت چقدر طول میکشه زد بشه ؟ ( من 3 مین موندم نشد )
( فایلی هم که دانلود کردم شامل : I9500XXUBMEA_I9500OJVBMEA_I9500XXUBMEA_HOME.tar و SS_DL هست
مال منم ابی بود و به صورت کامل مراحل رو تمام کرد ولی یه ارور داد برای سریال که نمیدونم چی بود، اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
+ f.a.r.i
09-07-2013, 19:12
امروز رفتم بازار تهران قیمت دو و صدو پنجاه بود ....اصلا با اس 3 حال نکردم .
Faramarz-1
09-07-2013, 20:35
برای من هم آبی شد و کاملاً هم درست کار کرد دقت کنید دوستان باید Odin حتماً ورژن 3.07 باشه، احتمالاً در ورژن جدید رنگ از زرد به آبی تغییر پیدا کرده. برای من که بدون مشکل کار کرد و رام I9500XXUBMEA هم مثل هلو کار میکنه.:n02:
رام I9500XXUBMEA هم مثل هلو کار میکنه.:n02:
مگه هلو کار میکنه:n02:
دقت کنید دوستان باید Odin حتماً ورژن 3.07 باشه،
این نکته رو حتما توجه داشته باشید. odin 3.07
رام ایران رو ریختم هنوز همون لگ صفحه ی هوم اسکرین رو داره چکار کنم ؟ اس 3 این مشکل رو نداشت .
دوستان بازی هایی که دیتا دارن رو باید کجا ریخت؟
Tehranshahr
10-07-2013, 07:53
رام ایران رو ریختم هنوز همون لگ صفحه ی هوم اسکرین رو داره چکار کنم ؟ اس 3 این مشکل رو نداشت .
رام من xwubmf8 هنده که آخرین تغییرات رو بهمراه داره و باگ های رام ایرانو نداره،من تا حالا لگی ندیدم توش.
دیروز رفتیم بازار موبایل - کلی s4 گذاشته بودن واسه تست. فکر کنم 30 تایی بود . عجب گوشی خوش دست و سبک ! سریع . خیلی حال کردم .کیفیت صفحه نمایش که هیچی دیگه د رحد لالیگا.
اینم نمونه عکسش
عکس ارجینال - بدون کاهش حجم - به همراه اگزیف -یه سیم به گوشی وصل بود نمیتونستم گوشی رو بیارم بالا (همون سیمه جلوگیری از دزدی و آلارم زن)و دستم میلریزد چون اون سیمه کوتاه بود یه مقدا رعکس تار شده بخاطر اون لرزش دستم و نتونستم فوکوس کنم فقط سریع عکس گرفتم- عکس رو بلوتوث کردم تو گوشیم:
اون راستیه پیراهن چهار خونه داداشمه فرید از من 8 سال کوچیکتره اون 3 نفر دیگه هم پسر عموهامن
برای بزرگ شدن کلیک کنید ( حجم : 2.7 مگ)
رام من xwubmf8 هنده که آخرین تغییرات رو بهمراه داره و باگ های رام ایرانو نداره،من تا حالا لگی ندیدم توش.
لینکی ازش داری؟
Tehranshahr
10-07-2013, 11:09
لینکی ازش داری؟
تو هات فایل آپلود شده و 1519 مگه.
تو گوگل سرچ کن میاد من الان با موبایلم.
Tehranshahr
10-07-2013, 11:13
دیروز رفتیم بازار موبایل - کلی s4 گذاشته بودن واسه تست. فکر کنم 30 تایی بود . عجب گوشی خوش دست و سبک ! سریع . خیلی حال کردم .کیفیت صفحه نمایش که هیچی دیگه د رحد لالیگا.
اینم نمونه عکسش
عکس ارجینال - بدون کاهش حجم - به همراه اگزیف -یه سیم به گوشی وصل بود نمیتونستم گوشی رو بیارم بالا (همون سیمه جلوگیری از دزدی و آلارم زن)و دستم میلریزد چون اون سیمه کوتاه بود یه مقدا رعکس تار شده بخاطر اون لرزش دستم و نتونستم فوکوس کنم فقط سریع عکس گرفتم- عکس رو بلوتوث کردم تو گوشیم:
اون راستیه پیراهن چهار خونه داداشمه فرید از من 8 سال کوچیکتره اون 3 نفر دیگه هم پسر عموهامن
من بعد ۲هفته که اس۴ گرفتم رفتم نوت۲ و گرند رو دستم گرفتم واقعا خیلی بد دست و کلفتن :/
تو هات فایل آپلود شده و 1519 مگه.
تو گوگل سرچ کن میاد من الان با موبایلم.
از هات فایل نمیشه دانلود کرد لینکی هست که pause داشته باشه ؟
یا مستقیم باشه
NorthBridge
10-07-2013, 13:15
شماره شناسنامه و کد ملی شون یادت رفت :n02:
شما با دوربین جلو عکس گرفتی یا دوربین اصلی؟ لرزش دست چندان مهم نیست ولی چیزی که مشکوکه اینه که تصویر ماته و انگار میزان Gamma ی تصویرش خیلی بالاست:n15:
سلام.
کیفیت صفحه S4 زیر نور آفتاب چطوره؟
درسته که صفحه LCD تو آفتاب مشخص تر از AMOLEDهاست؟
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
مشخص تر خیر،روشن تره. طبیعتا جزئیات بیشتری میبینید ولی رنگ پریده نر. البته اونم به ال سی دی ربط داره، مثلا نوا یا سوپر ال سی دی خوبن ولی سونی!... کلا خوانایی رو نقض میکنه :دی
ولی خوانایی متن مثل اس ام اس در هر صورت در Amoled بهتره.
Tehranshahr
10-07-2013, 17:34
از هات فایل نمیشه دانلود کرد لینکی هست که pause داشته باشه ؟
یا مستقیم باشه
چون حجم بالاس کسی جرات نداره میرور کنه :دی
اما من رو سرورم دانلودش کردم خواستی پی ام بده لینک بدم.
---
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ُ
باطری گوشیم 37ساعت دووم آورد با 8ساعت و 20دقیقه صفحه روشن. ُ
NorthBridge
10-07-2013, 18:37
سلام.
کیفیت صفحه S4 زیر نور آفتاب چطوره؟
درسته که صفحه LCD تو آفتاب مشخص تر از AMOLEDهاست؟
اگر در همین تاپیک جستجو کنید درباره ی sunlight legibility قبلاً زیاد صحبت شده . اگر آیفون5 رو استثنا فرض کنیم برتری قاطع با AMOLED ها هست چه AMOLED CBD که سام در اختیار نوکیا گذاشته و چه Super Amoled که خودش استفاده میکنه :
AryanLand
10-07-2013, 21:26
---
سلام.
آپلود دیگه؟!:n02:
:n11::11:
درود.
اولین خبر این که توی اکس دی ای گفتن بعد از عرضه نسخه بعدی اندروید. به طور کلی استفاده از چیپ اکتا برای سورس اندروید تعریف میشه و خلاصه میترکونه
دوم این که گلکسی ان ایکس،دوربین میرورلس اندرویدی سامسونگ ترکونده
مقایسه با دوربین های شاخ بازاره .
خیلی باهاش حال کردم؛الان مسئله قیمتشه
انفجار گوشی سامسونگ گلکسی سوختگی درجه 3 ایجاد کرد (عکس) یک دختر جوان سوئیسی پس از انفجار گوشی سامسونگ گلکسی S3 در جیب شلوارش دچار سوختگی درجه 2 و 3 شد. فانی اشلاتر 18 ساله گفت که اقدام به شکایت کیفری بر علیه کمپانی سامسونگ خواهد کرد.
تصاویر پیوست شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NorthBridge
10-07-2013, 23:43
درود.
اولین خبر این که توی اکس دی ای گفتن بعد از عرضه نسخه بعدی اندروید. به طور کلی استفاده از چیپ اکتا برای سورس اندروید تعریف میشه و خلاصه میترکونه
دوم این که گلکسی ان ایکس،دوربین میرورلس اندرویدی سامسونگ ترکونده
مقایسه با دوربین های شاخ بازاره .
خیلی باهاش حال کردم؛الان مسئله قیمتشه
بد نبود 808 رو هم وارد مقایستون میکردین
ضمناً مشخصات دقیق این دوربین DSLR :
دوربین Galaxy NX بعنوان یک DSLR سومین دوربین با سیستم عامل اندروید هست
منوی این دوربین(از سیمکارت پشتیبانی نمیکنه اما از WiFi بصورت آنبورد و بی نیاز از eyeFi پشتیبانی میکنه):
انفجار گوشی سامسونگ گلکسی سوختگی درجه 3 ایجاد کرد (عکس) یک دختر جوان سوئیسی پس از انفجار گوشی سامسونگ گلکسی S3 در جیب شلوارش دچار سوختگی درجه 2 و 3 شد. فانی اشلاتر 18 ساله گفت که اقدام به شکایت کیفری بر علیه کمپانی سامسونگ خواهد کرد.
تصاویر پیوست شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویر مربوط به یک فورومه دیگست و فقط برای شما قابل دیدنه . یکجای دیگه آپلود کنید بد نیست
باید دید چقدر قضیه واقعیه
اوایل ورود s3 بود که یکی گذاشته بودش توی مایکروویو و سوزونده بودش انداخته بود گردن سام . باید دید این مورد هم واقعاً اشکال از باتری بوده یا بازم یک سناریوی جدید
808 رو وارداین نکردم چون خواستم با دی اس ال ار ها مقایسه شه.البته این میرورلس هست و دی اس ال ار نیست.
پیورویو با این اصلا قابل مقایسه نیست و گفتم کلاس کار رو پایین نیارم
به دلیل بازتر بودن دیافراگم 5D II mark نور دهیش بیشتره اما قدرت NX در عکس برداری خیلی ثقابل توجهه
در ضمن در مقابل رقبا اندروید رو پشت خودش داره،همینطور اپلیکیشن قدرتمند دوربین و ....
NorthBridge
11-07-2013, 00:11
بهرحال چیزی که همیشه حرف اول و آخر رو میزنه کیفیت عکس هست نه نام یا برند یا حتی فناوری ادعایی و یا قیمت . پس پایین یا بالا رفتن کلاس واقعاً بی معنیه
چه یک گوشی هوشمند باشه چه یک کامپکت و چه یک Mirrorless و یا DSLR :
من بهترین سوپرزومهای دنیا رو داشته و دارم اما وقتی با یک اسمارتفون عالی میتونم همون عکسها رو بگیرم، دوربینها رو یا بخشیدم و یا در کمد رها کردم دارند خاک میخورند.
قسمت مهمش الان هوشمند بودنشه،شاید الان هیج دوربینی به پای 5d III mark نرسه،تو شب غکس میگیره بهتر از روز خیلی از دوربین ها
NX هم برای کسیه که میخواد همزمان با عکس برداری ، ادیت کنه و به اشتراک بزاره.
همچنین کیفیت بالایی رو نیاز داره و البته میرورلس ها کلا اول راهند، اما وقتی دوربینی که اندروید باشه میاد و اینجوری رقابت رو شروع میکنه،خیلی میشه بهش امید داشت.
الان اس 4 یکی از بهترین عکاسی های اندرویدی رو داره، اما آیا جواب یک خبرنگار رو مید ؟ یا یک عاشق عکاسی
انتظار فروش بالای ان ایکس هم نیست،اما این خودش کار جدیدیه. کیفیت دی اس ال ار با رابط هوشمند.
سنسور پیور ویو عالیه،اما در حد یک کمرافون ، در حد یک کامپکت عکس میگیره ،اما کار جدیدش این بوده که تونسته با یک گوشی ترکیبش کنه . همین استارت ها شروع یک نسل جدیدند
Immunology
11-07-2013, 00:38
---
سلام
وای فایت چقدر روشن بود؟
Tehranshahr
11-07-2013, 00:43
سلام
وای فایت چقدر روشن بود؟
سلام
وای فای من تقریبا همیشه روشنه.
Immunology
11-07-2013, 00:44
سلام
وای فای من تقریبا همیشه روشنه.
رامتون چیه؟برای من با این شرایط شما زیر 20ساعت تموم میشه.نمیدونم برای برنامه های وایبر و واتس آپه یا چیزای دیگه.
Tehranshahr
11-07-2013, 07:17
رامتون چیه؟برای من با این شرایط شما زیر 20ساعت تموم میشه.نمیدونم برای برنامه های وایبر و واتس آپه یا چیزای دیگه.
رام من xwubmf8 هست.
من این ۲تارو نصب نکردم فقط کیک نصبه.
بد نبود 808 رو هم وارد مقایستون میکردین
ضمناً مشخصات دقیق این دوربین DSLR :
دوربین Galaxy NX بعنوان یک DSLR سومین دوربین با سیستم عامل اندروید هست
منوی این دوربین(از سیمکارت پشتیبانی نمیکنه اما از WiFi بصورت آنبورد و بی نیاز از eyeFi پشتیبانی میکنه):
تصاویر مربوط به یک فورومه دیگست و فقط برای شما قابل دیدنه . یکجای دیگه آپلود کنید بد نیست
باید دید چقدر قضیه واقعیه
اوایل ورود s3 بود که یکی گذاشته بودش توی مایکروویو و سوزونده بودش انداخته بود گردن سام . باید دید این مورد هم واقعاً اشکال از باتری بوده یا بازم یک سناریوی جدید
NorthBridge
11-07-2013, 08:01
توی ایران هم چند سال قبل از این اتفاقات افتاده بود اما با گوشی برند دیگری و بعلت استفاده از باتریهای طرح اصلی تقلبی
اما تو سوییس کشوری که مردمش کاری با تقلب ندارن چی؟
اگر کشور عقب افتاده مثل ایران و پاکستان بود که چینی ها و هندی ها جرات داشتند توش بلولند چی؟
تازه سامسونگ گوشی های سفارش اروپایی را لیبل اروپا میزنه میفرسته اونجا
NorthBridge
11-07-2013, 09:16
اتفاقاً تعجب منم به همین خاطره که چطوری باتری بی کیفیت در اونجا فروش رفته . چه بعنوان باتری اصلی روی گوشی و چه بعنوان باتری دوم .
نمیشه بگی هیچ کدوم از باتری های سامسونگ مشکلی ندارن ممکنه از 1000 تا یکیش گیر این خانوم اومده
Immunology
11-07-2013, 10:34
دوستان اسکرین شات بزارید ببینیم چند چندیم.
رام هند رو دانلود و نصب کردم اما لگ ها از بین نرفته چیکار کنم ؟
sync چیه؟ باید روشن باشه؟
بعد از نصب رام هند گوشی بیشتر داغ میکنه
Tehranshahr
11-07-2013, 18:48
امروز هم رام جدید هند اومده MG1 :D
امشب دانلود میکنم صبح نصب.
Immunology
11-07-2013, 18:59
یه لانچر دیگه نصب کن
مثل:
apex launcher
nova launcher
Tehranshahr
11-07-2013, 19:09
من با MF8 هیچ لگی ندارم شما بعد از نصب رام فکتوری ریست هم کردی؟
من همچنین با برنامه سیستم تیونر یکسری برنامه هارو از تو استارت آپ برداشتم چون نیازی به لودشون موقع بوت نبود.
من با MF8 هیچ لگی ندارم شما بعد از نصب رام فکتوری ریست هم کردی؟
من همچنین با برنامه سیستم تیونر یکسری برنامه هارو از تو استارت آپ برداشتم چون نیازی به لودشون موقع بوت نبود.
من نصب کردم اما گوشی بیشتر داغ میشه و لگ هم داره .
AryanLand
11-07-2013, 21:59
سلام.
شما باید برنامه های اجرایی رو هم کنترل و مدیریت کنید.:11:
Tehranshahr
11-07-2013, 23:30
برا من چنین مشکلی نداره، فقط زمانی داغ میشه که لود سی پی یو بالا باشه مثلا تو بازی آسفالت7
همین الان با خود گوشی به MG1 آپدیت کردم و خیلی عالی داره کار میکنه.
برا من چنین مشکلی نداره، فقط زمانی داغ میشه که لود سی پی یو بالا باشه مثلا تو بازی آسفالت7
همین الان با خود گوشی به MG1 آپدیت کردم و خیلی عالی داره کار میکنه.
دوستان!
من نمی دونم این رام ایران چه باگی داره که ما باید رام هند نصب کنیم؟
بنده رام ایران رو نصبیدم اصلا هیچ مشکلی هم باهاش نیست نه لگ داره نه هیچ کاملا هم روون داره کار میکنه.
گرم شدنش هم در حد معقول قابل قبوله.
Tehranshahr
12-07-2013, 06:55
دوستان!
من نمی دونم این رام ایران چه باگی داره که ما باید رام هند نصب کنیم؟
بنده رام ایران رو نصبیدم اصلا هیچ مشکلی هم باهاش نیست نه لگ داره نه هیچ کاملا هم روون داره کار میکنه.
گرم شدنش هم در حد معقول قابل قبوله.
متاسفانه سامسونگ به رام ایران توجهی نداره تا حالا چندین آپدیت برا روسیه و هند منتشر کرده اما خبری از آپدیت رام ایران نیست.
۲تا باگ رام ایران:
تو بروزر فایل دانلود بشه نوتیفیکیشن اش هر چند دقیقه دوباره ظاهر میشه، روش هم کلیک کنی نمیره تو فایل.
زمانی که از پلی استور برنامه داره دانلود میشه اگه بیای بیرون و رو نوتیفیکیشن اش کلیک کنی هیچ اتفاقی نمیفته درصورتی که باید بره تو صفحه برنامش.
همچنین تو آپدیت جدید کرنل گوشی بهبود یافته و مدیریت سی پی یو بهتر شده از یکطرف باعث میشه الکی به A15 سوییچ نشه و گوشی کمتر داغ کنه و از طرف دیگه زمان لود درست به A15 سوییچ میکنه، تو تست Antutu کاملا مشخصه تو رام ایران بعضی تست ها رو A7 انجام میشد که باعث میشد امتیاز کم بده به گوشی.
این گوشی اگه کرنل اش تو مدیریت سی پی یو درست عمل کنه مصرف باطریش از i9505 هم کمتر میشه بخاطر داشتن یک سی پی یو کم مصرف جداگانه A7
آقا بهترین کرنل واسه این گوشی چیه؟مخصوصا واسه مصرف باتری؟
لینک دانلود+آموزشش
Tehranshahr
12-07-2013, 13:09
آقا بهترین کرنل واسه این گوشی چیه؟مخصوصا واسه مصرف باتری؟
لینک دانلود+آموزشش
کرنل استوک خود سامسونگ، شما رام xwubmg1 نصب کن که آخرین تغییرات رو بهمراه داره.
farzin_silver
12-07-2013, 18:27
بچه ها یه رام واسه پایین بردن dpi برای S4 نیومده؟
من رو نوت با 240dpi کار میکردم این الان ایکوناش خیلی بزرگ میاد به نظرم :/
بچه ها یه رام واسه پایین بردن dpi برای S4 نیومده؟
من رو نوت با 240dpi کار میکردم این الان ایکوناش خیلی بزرگ میاد به نظرم :/
منم دقیقا دنبالشم ولی ندیدم.تو نوت رامهای jrlly bean همچین امکانی داشتن
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
farzin_silver
12-07-2013, 23:31
منم دقیقا دنبالشم ولی ندیدم.تو نوت رامهای jrlly bean همچین امکانی داشتن
حالا بگردیم ببینیم چیزی پیدا میشه.خدایی خیلی بزرگن آیکونا
پارانوید یا پک تو کاستوماش نیس؟ دنبالش نرفتم .
این دو تا رام یادمه چنج دی پی آی داشتن
تو بروزر فایل دانلود بشه نوتیفیکیشن اش هر چند دقیقه دوباره ظاهر میشه، روش هم کلیک کنی نمیره تو فایل.
زمانی که از پلی استور برنامه داره دانلود میشه اگه بیای بیرون و رو نوتیفیکیشن اش کلیک کنی هیچ اتفاقی نمیفته درصورتی که باید بره تو صفحه برنامش.
همچنین تو آپدیت جدید کرنل گوشی بهبود یافته و مدیریت سی پی یو بهتر شده از یکطرف باعث میشه الکی به A15 سوییچ نشه و گوشی کمتر داغ کنه و از طرف دیگه زمان لود درست به A15 سوییچ میکنه، تو تست Antutu کاملا مشخصه تو رام ایران بعضی تست ها رو A7 انجام میشد که باعث میشد امتیاز کم بده به گوشی.
این گوشی اگه کرنل اش تو مدیریت سی پی یو درست عمل کنه مصرف باطریش از i9505 هم کمتر میشه بخاطر داشتن یک سی پی یو کم مصرف جداگانه A7
دوست عزیز بنده این دو مورد رو که فرمودین تست اصلا همچین چیزی نیستش. حداقل برای من یکی...
با antutu بنچمارک گرفتم شد 28075.
اینم اسکرین شاتش.
دیگه چی؟:n02:
من رام ایران . هند و بنگلادش رو نصب و تست کردم اما در هر 3 اونها وقتی page های صفحه اول گوشیم رو با انگشت اونها رو جمع میکنم لگ میگیرن بعد که 2 3 بار این کار رو پشت هم انجام میدم رون میشه اما وقتی که 2 باره برم توی ستینگ یا گالری و چند دور بچرخم و 2باره بیام این کار رو انجام بدم لگ میگیره مشک چیه ؟ در کانتکت ها هم لگ داره ( بعضی از صفحه های دیگه هم به همین صورت ) چیکار کنم . ( من توی اس 3 این مشکل رو نداشتم ) 2 تومن پول گوشی ندادم اینجور لگ ها تو جا های پیش پا افتاده داشته باشه
Ali_Best
13-07-2013, 03:48
گوشی به روونی آیفون ندیدم!
واقعا هنوز اندروید از iOS عقبه. واقعا!
گوشی منم همین طوریه!
من ریزر دارم. چند تا از بچه های دیگه هم ریزر دارند. همه یه رام فلش زدیم دقیقا مثل شما منم همین جاها لگ دارم که اونا ندارند!
راه حلی هم هنوز پیدا نکردم. هیچ کسم نمیدونه مشکل از کجاست. اعصاب آدم خورد میشه وقتی میبینی چواب بچه های دیگه اینه:
"برای ما این طوری نیست" :n29:
گوشی به روونی آیفون ندیدم!
واقعا هنوز اندروید از iOS عقبه. واقعا!
گوشی منم همین طوریه!
من ریزر دارم. چند تا از بچه های دیگه هم ریزر دارند. همه یه رام فلش زدیم دقیقا مثل شما منم همین جاها لگ دارم که اونا ندارند!
راه حلی هم هنوز پیدا نکردم. هیچ کسم نمیدونه مشکل از کجاست. اعصاب آدم خورد میشه وقتی میبینی چواب بچه های دیگه اینه:
"برای ما این طوری نیست" :n29:
یکی اگه بگه مشکل از چیه ممنونش میشم واقعا عجیبه این گوشی دلیلی نداره لگ بده در این حد اما...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
farzin_silver
13-07-2013, 09:47
پارانوید یا پک تو کاستوماش نیس؟ دنبالش نرفتم .این دو تا رام یادمه چنج دی پی آی داشتنرام پایه AOSP نمیخام اخه :|
Immunology
13-07-2013, 17:07
یکی اگه بگه مشکل از چیه ممنونش میشم واقعا عجیبه این گوشی دلیلی نداره لگ بده در این حد اما...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
شما خیلی خیلی حساسیت نشون میدی.اون لانچرایی که صفحه قبل گفتم رو نصب کردی؟
شما خیلی خیلی حساسیت نشون میدی.اون لانچرایی که صفحه قبل گفتم رو نصب کردی؟
بله اونها رو نصب کردم
یعنی کسی بخواد با تم اصلی کار کنه باید لگ داشته باشه ؟
آخه توی اینترنت . کانتکت و موزیک پلیر هم لگ داره
گوشیم 1 هفته ای میشه برگشته دستم؛خیلی روان کار می کنه؛به طرز عجیبی هم دماش خوبه موقع بازی؛خیلی بالا نمیره :n19:
میگم آنتی ویروس نیاز هست برای این؟یا نه؟ اگه آره پیشنهادی دارید؟ (Avast! رو یکی می گفت خوبه)
بعد بازی هایی مثل nfs most wanted و غیره رو از کجا میشه دانلود کرد براش؟
دوستان نمیدونم این سوال جاش اینجاست یا نه ایا کسی لینک دانلود درایور s4 که به pc وصل شه داره؟64 بیت
AryanLand
13-07-2013, 22:41
دوستان نمیدونم این سوال جاش اینجاست یا نه ایا کسی لینک دانلود درایور s4 که به pc وصل شه داره؟64 بیت
سلام.
شما برنامه Kies رو از اینجا دانلود و نصب کنید درایورها نصب میشن .:11:
گوشیم 1 هفته ای میشه برگشته دستم؛خیلی روان کار می کنه؛به طرز عجیبی هم دماش خوبه موقع بازی؛خیلی بالا نمیره :n19:
میگم آنتی ویروس نیاز هست برای این؟یا نه؟ اگه آره پیشنهادی دارید؟ (Avast! رو یکی می گفت خوبه)
بعد بازی هایی مثل nfs most wanted و غیره رو از کجا میشه دانلود کرد براش؟
بنده از dr web استفاده می کنم خوبه.:n01:
از همین برنامه استفاده کردم ولی Failed میزنه میگه نصب نمیشه بعد من 90% بازی هامو که گرفتم یا خرابه یا لودش نیم ساعت طول میکشه یا اینکه ناقص پردازش میکنه بعد من گوشیم روت نشه بنظرتون چیکار کنم من تاحالا اصلا اندروید کار نکردم یه چند تا راه حل بدید
بعد اینجا کسی lord of android داره؟من میخوام نصب خودکار بکنه میزنه درایور نصب نیست میخوامخودکار نصب کنه گیج شدم
arash 10
17-07-2013, 12:49
..................................
برای باز کردن samsung apps و Play Store باید چیکار کنم ؟
Tehranshahr
17-07-2013, 16:59
برای باز کردن samsung apps و Play Store باید چیکار کنم ؟
سامسونگ اپز با در آوردن سیم کارت یا فلایت مد.
پلی استور با قند شکن.
ممنون میشم یه قند شکن خوب به من بدید
( البته اگه نیاز به روت بودن گوشی نیست )
سامسونگ اپز با در آوردن سیم کارت یا فلایت مد.
اصلا راه نمی ده
میگه تو این کشور پشتیبانی نمی شود کد خطا.........
پست اول رو ادیت کردم.یک سری اطلاعات رو هم اضافه کردم
Tehranshahr
18-07-2013, 20:51
ممنون میشم یه قند شکن خوب به من بدید
( البته اگه نیاز به روت بودن گوشی نیست )
با سایفون برو.
اصلا راه نمی ده
اینجا مشکلی نداره میره با فلایت مود اگه ارور میده سیم کارتو دربیار.
--
۲مورد جالب:
1-آنتن ان اف سی این گوشی تو باطریشه! برا همین اگه باطری اصلی نباشه ان اف سی هم کار نخواهد کرد.
2-سنسور شدت نور این گوشی( بالا سمت چپ)قابلیت تشخیص ۳رنگ قرمز سبز آبی رو داره!
با سایفون برو.
اینجا مشکلی نداره میره با فلایت مود اگه ارور میده سیم کارتو دربیار.
--
۲مورد جالب:
1-آنتن ان اف سی این گوشی تو باطریشه! برا همین اگه باطری اصلی نباشه ان اف سی هم کار نخواهد کرد.
2-سنسور شدت نور این گوشی( بالا سمت چپ)قابلیت تشخیص ۳رنگ قرمز سبز آبی رو داره!
سیم کارت رو هم در آوردم جواب نداد.
مگه اونجا کجاست که با فلایت مد می ره سام اپز؟:n29:
Tehranshahr
19-07-2013, 00:47
سیم کارت رو هم در آوردم جواب نداد.
مگه اونجا کجاست که با فلایت مد می ره سام اپز؟:n29:
باید کد سیم کارت ایران نباشه اگه گوشی روته با برنامه market unlocker میتونی کد سیم رو به یک اپراتور غیر ایرانی تغییر بدی اینجوری دیگه 100% میره.
Eblis 2011
19-07-2013, 00:48
ورژن آخر سام اپز رو نصب کنید نیازی به آفلاین و اینا نیست !
اصلا راه نمی ده
دوست عزیز شما بعد از فلایت مد گوشی رو ری استارت کنید و استفاده کنید...
Sent from my SGP321 using Tapatalk 4 Beta
PersiAndroid
19-07-2013, 13:01
سلام دوستان چند وقتیه خرابی این گوشی به شدت زیاد شده حتی گوشی های آکبند هم سریعا به تمیرگاه انتقال میدن ... خود به خود ری استارت میشن - خاموش میشن و روشن نمیشن کمرا فیلر میدن - باتری نهایتا دو ساعت دووم میاره ...
من میخوام بخرم اما به شدت سر در گم شدم...
من همچین چیزی نشنیدم
با آپدیت 370مگی که کردم ریست شدنش درست شد
PersiAndroid
19-07-2013, 14:04
این چند وقته هر تعمیرگاهی میرم تا اس 4 رو دستشونه... اونم تعداد بالا ...
این چند وقته هر تعمیرگاهی میرم تا اس 4 رو دستشونه... اونم تعداد بالا ...
منم برا یه کاری به دو تا تعمیرکار که دوستم بودن سر زدم یکیشون 5 تا S4 دستش بود یکیشون 3 تا .
البته من نمیدونم این موضوع اتفاقی بود یا نه ولی هر هشت تاش نسخه اکسینوس بودن (البته میتونه به خاطر بالاتر بودن تعداد فروش نسخه اکسینوس هم باشه )
از تعمیر کارا در باره نسخه کوالکام هم پرسیدم و یکیشون گفت تا حالا 9505 تعمیری نداشته .
AryanLand
20-07-2013, 00:11
سلام دوستان چند وقتیه خرابی این گوشی به شدت زیاد شده حتی گوشی های آکبند هم سریعا به تمیرگاه انتقال میدن ... خود به خود ری استارت میشن - خاموش میشن و روشن نمیشن کمرا فیلر میدن - باتری نهایتا دو ساعت دووم میاره ...
من میخوام بخرم اما به شدت سر در گم شدم...
سلام.
منم این مشکلات رو تا حالا نداشتم.:n13::11:
منم برا یه کاری به دو تا تعمیرکار که دوستم بودن سر زدم یکیشون 5 تا S4 دستش بود یکیشون 3 تا .
البته من نمیدونم این موضوع اتفاقی بود یا نه ولی هر هشت تاش نسخه اکسینوس بودن (البته میتونه به خاطر بالاتر بودن تعداد فروش نسخه اکسینوس هم باشه )
از تعمیر کارا در باره نسخه کوالکام هم پرسیدم و یکیشون گفت تا حالا 9505 تعمیری نداشته .
بنده دو ماهی میشه این سالار رو دارم کوچکترین مشکلی هم باهاش نداشتم.
دوستان امروز رفیقم بر اساس شایعات این I9505 رو گرفت که رام امارات هم روشه چون رام ایران نداره.
چند تست باهاش انجام دادم که گوشی بنده یه سر و کله بالاتر نشون داد.
از بنچمارک گرفته که برای من شد 28880 و اون 24370 تا تست سریع لود شدن برنامه ها و غیره..
راستی باطری هم تفاوتی احساس نکردم راجع به داغ کردن هم 9505 بیشتر داغ می کرد.
بالاخره حسابی حالش گرفته شد.:n02:
ورژن آخر سام اپز رو نصب کنید نیازی به آفلاین و اینا نیست !
از کجا بگیریم نصب کنیم؟
Eblis 2011
20-07-2013, 01:10
از کجا بگیریم نصب کنیم؟
بفرمایید ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بفرمایید ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز این پلی استوره چه ربطی به سامسونگ اپز داره؟
سلام
دوستان خواهشا تو این تایپیک اگه سوالی میشه اونایی که این گوشی رو دارن و تست کردن و مطمئن هستند که جواب سوال رو میدونند بیان جواب بدن تا الکی سر کار نباشیم. خواهشا....:n16:
منم گوشیم به خاطر مشکل مادربرد شب اول رفت تعمیر؛ 9505 هم نمی بینید زیاد برای تعمیر چون خیلی سخت تر گیر میاد نسبت به 9500.
وقتی apps menu روی حالت customizable grid هست میشه کاری کرد که اپ های صفحه های آخر بیان جای اپ های پاک شده ی صفحه های قبل بدون این که دونه دونه درگ کردشون؟
منم گوشیم به خاطر مشکل مادربرد شب اول رفت تعمیر؛ 9505 هم نمی بینید زیاد برای تعمیر چون خیلی سخت تر گیر میاد نسبت به 9500.
وقتی apps menu روی حالت customizable grid هست میشه کاری کرد که اپ های صفحه های آخر بیان جای اپ های پاک شده ی صفحه های قبل بدون این که دونه دونه درگ کردشون؟
گارانتی داشت؟
چقد خرجت شد؟
یعنی نخریم اس4؟
:-(
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
farzin_silver
21-07-2013, 13:59
مال من خدا رو شکر مشکلی نداشته.خیلی از کاربرا هم مشکلی نداشتن.یعنی من نشنیدم مشکل شایعی وجود داشته باشه واسه s4.
در کل با گارانتی بگیرید بهتره.مشکلات برد و چیپ گوشی رو گارانتی قبول میکنه.
AryanLand
21-07-2013, 20:23
گارانتی داشت؟
چقد خرجت شد؟
یعنی نخریم اس4؟
سلام.
مال منم هیچ مشکلی تا حالا نداشته.:11:
گارانتی داشت؟
چقد خرجت شد؟
یعنی نخریم اس4؟
گارانتی داشت خرجی نشد فقط 5 روز طول کشید(اگه خواستید گارانتی دار بگیرید بهتره با گارانتی تعویض باشه)
به نظرم طبیعی هست خرابی تعدادی از هر کدوم از گوشی های پر فروش؛تا الان که به غیر از اون هیچ مشکلی نداشتم باهاش؛خیلی خوب کار می کنه... :n01:
1376MAXIMUM
21-07-2013, 21:00
یه سری دوستان هستند که میگن میکنند که دو سی پی یو 4 هسته ای ایی گوشی با هم میتونند کار کنند ولی من این حرف رو رد میکنم به دلیل این که باتری نمیتونه تغییر ولتاژ بده و تا حالا هم توی هیچ سایتی نخوندم که بگن قسمت مجزا از گوشی داغ میشه همچین چیزی تو مغزم نمیره حالا کسایی که دارید یکی از نرم افزار های بنچمارک گیری مثلا اوتونتو که خودم امتحان کردم و میدونم که کار میکنه و نرم افزار سی پی یو زد رو هم از روی سایت سافت گذر دانلود کنید که فکر نکنم به یک مگ هم برسه و اول تست گرفتن رو شروع کنید و دکمه ای که میره روی صفحه اصلی تو نکسوس عکس خونه کشیده بزنید و برید تو سی پی یو زد که تعداد هسته های فعال و فرکانس هسته ها رو براتون مینویسه و هم چنین ولتاژ باتری 2 صفحه بعدش هست نشون میده برام تمومش رو بنویسید لطفا تست بگیرید و بهم بگید اگه میشه
ممنون از همکاریتون :n16:
DariushGreat
21-07-2013, 22:47
یه سری دوستان هستند که میگن میکنند که دو سی پی یو 4 هسته ای ایی گوشی با هم میتونند کار کنند ولی من این حرف رو رد میکنم به دلیل این که باتری نمیتونه تغییر ولتاژ بده و تا حالا هم توی هیچ سایتی نخوندم که بگن قسمت مجزا از گوشی داغ میشه همچین چیزی تو مغزم نمیره حالا کسایی که دارید یکی از نرم افزار های بنچمارک گیری مثلا اوتونتو که خودم امتحان کردم و میدونم که کار میکنه و نرم افزار سی پی یو زد رو هم از روی سایت سافت گذر دانلود کنید که فکر نکنم به یک مگ هم برسه و اول تست گرفتن رو شروع کنید و دکمه ای که میره روی صفحه اصلی تو نکسوس عکس خونه کشیده بزنید و برید تو سی پی یو زد که تعداد هسته های فعال و فرکانس هسته ها رو براتون مینویسه و هم چنین ولتاژ باتری 2 صفحه بعدش هست نشون میده برام تمومش رو بنویسید لطفا تست بگیرید و بهم بگید اگه میشه
ممنون از همکاریتون :n16:
2 تا پردازنده می تونن همزمان با هم کار کنن ولی در صورتی که هوش مصنوعی سیستمی تشخیص به پردازش بالا و سنگین بده نه در حالت عادی. اتفاقا ولتاژ و آمپر باطری هم جوابگوی دو تا پردازنده هست ولی خب باطری زودتر خالی می شه. درباره داغ کردنش هم نظری ندارم. حالا باز دوستان بنچمارک رو نصب کنن عکس بذارن ممنون می شیم
شاد باشید :n20:
987321852
21-07-2013, 23:38
دوستانم من مشکل باطریو دارم
من همه چیرو خاموش کرده بودم و با نرم افزار استارت اپ هم کل برنامه های گوشی و خودمو دیس کردم
ولی بازم که صبح از خواب بلند شدم دیدم 10 درصد باطری رفته!!!
اینکه باطری زود خالی میشه به احتمال زیاد مربوط به همون بهینه استفاده نشدن cpu هست
این روشو خودم تازه دارم امتحان میکنم و نمیدونم موثر باشه یا نه!!!
به مسیر زیر میری:
setting>More>Developer Options
در قسمت DrawingتیکهForce GPU Rendering وEnable 4x MSAA,Disable Hardwars Overlayer
دستکاری کمنیم ،مصرف باطری بهتر نمیشه؟
بازی NFSرو که ریخته بودم قبلنا کند بودش و با اینا درستش میکردم ولی حالا کلا تنظیمات رام جدیده و دست نزدم هنوز(رام نپال و اعتقاد دارم مشکل باطری به هیچ وجه به رام ربط نداره)
1376MAXIMUM
22-07-2013, 08:32
دوستان فکر کنم یه اشتباهی کردم سی پی یو زد روی اون سایتی که گفتم نیست از روی پلی استور رایگان میشه دانلود کرد منم یه لینک پیدا کردم ولی این ورژن قدیمیش هست ورژن جدید رو هم خودم اپ کردم براتون میزارم
ورژن جدید
لینک مستقیم:
لینک غیر مستقیم:
mehdi30nema
22-07-2013, 09:36
دوستانم من مشکل باطریو دارم
من همه چیرو خاموش کرده بودم و با نرم افزار استارت اپ هم کل برنامه های گوشی و خودمو دیس کردم
ولی بازم که صبح از خواب بلند شدم دیدم 10 درصد باطری رفته!!!
اینکه باطری زود خالی میشه به احتمال زیاد مربوط به همون بهینه استفاده نشدن cpu هست
این روشو خودم تازه دارم امتحان میکنم و نمیدونم موثر باشه یا نه!!!
به مسیر زیر میری:
setting>More>Developer Options
در قسمت DrawingتیکهForce GPU Rendering وEnable 4x MSAA,Disable Hardwars Overlayer
دستکاری کمنیم ،مصرف باطری بهتر نمیشه؟
بازی NFSرو که ریخته بودم قبلنا کند بودش و با اینا درستش میکردم ولی حالا کلا تنظیمات رام جدیده و دست نزدم هنوز(رام نپال و اعتقاد دارم مشکل باطری به هیچ وجه به رام ربط نداره)
منم دقیقا یکی دو هفته هست همین مشکل رو روی اس 3 پیدا کردم ، قبلا شب تا صبح 2 درصد هم کم نمیشد ، الان یهو 15 درصد کم میشه .
جالب اینجاست ریست فکتوری هم کردم باز درست نشد .
1376MAXIMUM
22-07-2013, 09:47
2 تا پردازنده می تونن همزمان با هم کار کنن ولی در صورتی که هوش مصنوعی سیستمی تشخیص به پردازش بالا و سنگین بده نه در حالت عادی. اتفاقا ولتاژ و آمپر باطری هم جوابگوی دو تا پردازنده هست ولی خب باطری زودتر خالی می شه. درباره داغ کردنش هم نظری ندارم. حالا باز دوستان بنچمارک رو نصب کنن عکس بذارن ممنون می شیم
شاد باشید :n20:
من الان گوشم نکسوس 4 هست باطریش 4.3 ولته بگیم پردازنده 1.5 ولت رو مصرف میکنه بقیه اش هم میره برای صفحه و ... روی اس 4 هم که حساب کنیم باید حداقل همین قدر بره روی ولتاژ حالا برای فزایش ولتاژ با توجه به فرمول V=IRولتاژ به دوتا کمیت بستگی داره 1 مقاومت که طبق قانون اهم تغییر نمیکنه و ثابته و 2 امپر که باید بره بالا تا این کار انجام بشه پس در نتیچه باتری یهوویی باید یه انرژیی به وجود بیاره که این قانونی که میگه انرژی نه خود به خود به وجود میاد نه خود به خود ازبین میره رو نقض میکنه یادمم نمیاد مال کی بود فکر کنم انیشتین بود قضیه چیه این وسط؟
من الان گوشم نکسوس 4 هست باطریش 4.3 ولته بگیم پردازنده 1.5 ولت رو مصرف میکنه بقیه اش هم میره برای صفحه و ... روی اس 4 هم که حساب کنیم باید حداقل همین قدر بره روی ولتاژ حالا برای فزایش ولتاژ با توجه به فرمول V=IRولتاژ به دوتا کمیت بستگی داره 1 مقاومت که طبق قانون اهم تغییر نمیکنه و ثابته و 2 امپر که باید بره بالا تا این کار انجام بشه پس در نتیچه باتری یهوویی باید یه انرژیی به وجود بیاره که این قانونی که میگه انرژی نه خود به خود به وجود میاد نه خود به خود ازبین میره رو نقض میکنه یادمم نمیاد مال کی بود فکر کنم انیشتین بود قضیه چیه این وسط؟
عزیزم مدار تغذیه گوشی ها به سادگی کتاب دوم دبیرستان که نیست:دی
جریانی که از باتری وارد مدار میشه مستقیما به سی پی یو و ... نمیره.
در ضمن در مورد گرم شدن چندین جا، سی پی یو a7 و a15 هر دو یک جا هستند. همه چیزای گوشی توی SOC هس. پردازشگر گرافیکی، سی پی یو ، رم و ...
همزمان هم با هم کار نمیکنن ولی بنچمارک اینارو 8 هسته میشناسه.
هنوز کرنل لینوکس توانایی پشتیبانی کار کردن دو مدل سی پی یو همزمان رو نداره
1376MAXIMUM
22-07-2013, 13:24
عزیزم مدار تغذیه گوشی ها به سادگی کتاب دوم دبیرستان که نیست:دی
جریانی که از باتری وارد مدار میشه مستقیما به سی پی یو و ... نمیره.
در ضمن در مورد گرم شدن چندین جا، سی پی یو a7 و a15 هر دو یک جا هستند. همه چیزای گوشی توی SOC هس. پردازشگر گرافیکی، سی پی یو ، رم و ...
همزمان هم با هم کار نمیکنن ولی بنچمارک اینارو 8 هسته میشناسه.
هنوز کرنل لینوکس توانایی پشتیبانی کار کردن دو مدل سی پی یو همزمان رو نداره
دوم نه اول اینا مال اوله من تازه امسال دوم رو تموم کردم
پس هر 8 هسته کار نمیکنن اگه نرم افزار هم ساپورت بکنه درسته دیگه بعد تو مدار تغزیه چجوری ولتاژ کم یا زیاد یا هر بلای دیگه ای سرش میاد
مدار تغذیه به SOC جریان رو میرسونه.
SOC بر حسب نیازش ازش استفاده میکنه یا نه .
ربطی به تغییر ولتاژ نداره. ولتاژ تو کل مدار ثابته . جریان عبوری در زمان هایی عوض میشه
مقاومت ها هم تو برد ثابت نیستند . تماما مقاومت های متغیر
DariushGreat
22-07-2013, 14:11
انشالله که وارد یه دانشگاه خوب به عنوان دانشجوی یکی از رشته های مهندسی کامپیوتر یا الکترونیک شدی، و درس های مدار الکتریکی 1، مدار الکتریکی 2، مدارهای الکترونیک 1، مدارهای الکترونیک 2، مدارهای دیجیتال (مدار منطقی)، ریزپردازنده (میکرو پروسسور) رو به همراه آزمایشگاه هاشون پاس کردی، قادر می شی که با 3 ولت ولتاژ و 1 آمپر یه پردازنده مثل پنتیوم رو راه اندازی کنی! :n10:
برای محاسبه این چیزا فرمولای نجومی ای هست که نگو... البته بعید می دونم دیگه الان متکی بر محاسبه فرمول باشه، احتمالا برنامه محاسبه گرش رو نوشتن و دارن و لابراتوار ازون برای محاسباتش استفاده می کنه.
شاد باشی :n20:
دوستان میدونستید ماوس مستقیما با کابل on the go به گوشی وصل میشه!
Pedram_mrn
23-07-2013, 11:57
به اس 2 خدا بیامرز هم وصل میشد
Tehranshahr
23-07-2013, 14:08
دوستان درسته که این گوشی ۲تا سی پی یو ۴هسته ای داره اما برای استفاده همزمان ۲سی پی یو باید کرنل لینوکس اینو ساپورت کنه که هنوز نمیتونه! در حال حاضر تمام نرم افزار ها یک سی پی یو مجازی ۴هسته ای میتونن ببینن که توسط کرنل مدیریت میشه و بر اساس لود سوییچ میکنه بین سی پی یو ها.
DariushGreat
23-07-2013, 14:36
در ورژن بعدی آندروید مشکل رفع می شه و پشتیبانی 64 بیتی در سیستم عامل قرار داده می شه :n02: :n06:
اندروید 5 یا 4.3 کرنل عوض میشه.
Tehranshahr
23-07-2013, 22:09
اندروید 5 یا 4.3 کرنل عوض میشه.
آندروید ۵احتمالش بیشتره چون تو لیک های 4.3 که خبری از ساپورت big.Little نیست.
معلوم نمیکنه . این مشکل هسته لینوکسه . اینم تو لیک ها مشخص نمیشه تا ورژن جدید
Tehranshahr
23-07-2013, 22:30
So far, the only commercial Big.Little SoC is the
Samsung Exynos 5450 Octa found in the
international version of the Samsung Galaxy S 4
smartphone. According to the Linaro blog, the
current generation of the Exynos 5, which
combines four Cortex–A15 and –A7 cores, is
unable to use either IKS or GTS.
linuxgizmos.com/linaro-optimizes-linux-support-for-arm-big-little/
متاسفانه خبر خوبی نیست برای S4 :-(
night lord
23-07-2013, 23:19
یعنی هیچ وقت از نهایت قدرت پردازش این گوشی استفاده نمیشه؟؟؟؟؟:n23:
انشالله که وارد یه دانشگاه خوب به عنوان دانشجوی یکی از رشته های مهندسی کامپیوتر یا الکترونیک شدی، و درس های مدار الکتریکی 1، مدار الکتریکی 2، مدارهای الکترونیک 1، مدارهای الکترونیک 2، مدارهای دیجیتال (مدار منطقی)، ریزپردازنده (میکرو پروسسور) رو به همراه آزمایشگاه هاشون پاس کردی، قادر می شی که با 3 ولت ولتاژ و 1 آمپر یه پردازنده مثل پنتیوم رو راه اندازی کنی! :n10:
برای محاسبه این چیزا فرمولای نجومی ای هست که نگو... البته بعید می دونم دیگه الان متکی بر محاسبه فرمول باشه، احتمالا برنامه محاسبه گرش رو نوشتن و دارن و لابراتوار ازون برای محاسباتش استفاده می کنه.
حالا علاوه بر مطالب شما گوشی ها دیگه بایوس هوشمند دارن مدارات گوشی های موبایل را که بذاری زیر میکروسکوپ مدارات چند طبقه پیشرفته هستند
خیلی پیشرفته که مخ آدم سوت میکشه
خود سامسونگ cmos بکار رفته در گشوی طراحی و ساختش تو اسراییل انجام میشه کره هم برای نون خوردن اینها را مونتاژ میکنه
به اس 2 خدا بیامرز هم وصل میشد
درسته ولی مستقیم وصل نمی شد با on the go
درسته ولی مستقیم وصل نمی شد با on the go
با آپدیت جلی بین میشد
AryanLand
24-07-2013, 20:54
دوستان میدونستید ماوس مستقیما با کابل on the go به گوشی وصل میشه!
سلام.
اس 2 و اس 3 هم این قابلیت رو داره برای بک هم از کلید راست موس میتونید استفاده کنید.:11:
سلام.
اس 2 و اس 3 هم این قابلیت رو داره برای بک هم از کلید راست موس میتونید استفاده کنید.:11:
خوب دیگه نزنین!:n14:
گفتیم یه بنده خدایی باشه مثل ما که ندونه و به دردش بخوره.:n02:
دوستان میدونستید نوار نوتیفیکشین رو با دو انگشت باز کنید کل صفحه رو نشون میده؟
سلام دوستان من sd کارت گرفتم.میشه data بازیها رو تو sd ریخت؟
سلام دوستان من sd کارت گرفتم.میشه data بازیها رو تو sd ریخت؟
سلام
بله گوشیو باید روت کنی و با برنامه gl to sd این کارو بکنی
تاپیک برنامه بعلاوه آموزش تو موبایلستان هست
AryanLand
25-07-2013, 15:49
خوب دیگه نزنین!:n14:
گفتیم یه بنده خدایی باشه مثل ما که ندونه و به دردش بخوره.:n02:
دوستان میدونستید نوار نوتیفیکشین رو با دو انگشت باز کنید کل صفحه رو نشون میده؟
سلام.
اگه نمیزنیم آره.:n02::n08::n11::11:
سلام
بله گوشیو باید روت کنی و با برنامه gl to sd این کارو بکنی
تاپیک برنامه بعلاوه آموزش تو موبایلستان هست
گوشی روت شده است.خود برنامه رو تو sd نصب میکنم ( با rom toolbox ) ولی منظورم data هست. چون تو sd کارت پوشه obb نیست. ممنون میشم تاپیکشو بگین.
farzin_silver
26-07-2013, 00:30
یه script واسه نوت بود کلا جای مموری کارت و رم داخلی رو عوض میکرد.بدون هیچ مشکلی.خدایی خیلی چیز خوبی بود.سرعت یه ذره هم نمیومد پایین.هیچ باگ و مشکلی نداشت.این چیزا کم کم واسه s4 هم بیاد خیلی خوب میشه.
گوشی روت شده است.خود برنامه رو تو sd نصب میکنم ( با rom toolbox ) ولی منظورم data هست. چون تو sd کارت پوشه obb نیست. ممنون میشم تاپیکشو بگین.
خب من مگه چی گفتم؟ منم دیتای بازیها رو گفتم دیگه.. پوشه رو باید دستی بسازی
این بهترین راهه ریسک هم نداره
NorthBridge
27-07-2013, 18:08
قیمت i9505 که کمتر از i9500 هست !
گالکسی اس4 9505 : --------------------- 1850
گالکسی اس4 9500 :--------------------- 1920
چه جلب !
(نرخ ها از بازارچه ی پرشن تولز)
s4 zoom هم چقدر زود وارد شده : 1540
آقا گزینه developer options تو اندروئید 4.2.2 کجاست؟ :n02:
روی بیلد نامبر 5-6بار بزنی میاد
بیلد نامبر بود دیگه ؟:دی
یکی از همونا تو About phone
رو همه بزن
Reza_994
27-07-2013, 19:43
ولی خدایی active خیلی شیک تره
حیف صفحه...
قیمت i9505 که کمتر از i9500 هست !
گالکسی اس4 9505 : --------------------- 1850
گالکسی اس4 9500 :--------------------- 1920
چه جلب !
(نرخ ها از بازارچه ی پرشن تولز)
s4 zoom هم چقدر زود وارد شده : 1540
shadow.pro
چند روز پیش ارزون تر هم بود قیمت اس4 ش
1790
1830 فکر کنم
mahyarSAMSUNG
27-07-2013, 22:28
ای بابا چقدر داره ارروز میشه ... خوبه ... :n09:
AryanLand
27-07-2013, 23:01
روی بیلد نامبر 5-6بار بزنی میاد
بیلد نامبر بود دیگه ؟:دی
یکی از همونا تو About phone
رو همه بزن
سلام.
آره سه بار باید بزنی روی بیلد نامبر.البته سه بار یعنی سه مرحله .هی خودش پیغام میده،مرحله اول که زدی میگه 2 تا مونده بعدش یکی و بعدش ظاهر میشه.:11:
دوستان تا شهریور من میخوام یه گوشی بگیرم 70% نظرم هم رو s4 هستش.
به نظر شما بهترین گزبنه همین گوشیه؟؟
میشه بدون تعصب و اقرار مشکلات اساسی این گوشی رو که تابحال باهاش برخوردید رو بگید؟؟
ممنون.
NorthBridge
28-07-2013, 07:27
دوستان تا شهریور من میخوام یه گوشی بگیرم 70% نظرم هم رو s4 هستش.
به نظر شما بهترین گزبنه همین گوشیه؟؟
میشه بدون تعصب و اقرار مشکلات اساسی این گوشی رو که تابحال باهاش برخوردید رو بگید؟؟
ممنون.
i9505 رو بگیر . گزینه ی بهتریه
i9505 رو بگیر . گزینه ی بهتریه
رو چه حساب؟؟
میگن قدرتش به نسبت کمتر هستش
همینطور Adreno 320 به درد بازی میخوره؟؟
یه سوال دیگه اصن تو بازار هستش(تهران)؟؟؟
.:PAR3A:.
28-07-2013, 14:46
رو چه حساب؟؟
مشکل داغ کردن نداره
آپدیت ها رو خیلی سریع تر از مدل ۹۵۰۰ میگیرید٬ چون برای ۹۵۰۵ رام با اندروید خالص هم میاد
کاستوم رام های خیلی بهتر و بیشتری داره (۹۵۰۵ تقریبا دولوپر اوریجینال نداره)
توی بازار هست٬ ولی خیلی کم
اختلاف قدرتش با اکسینوس ۵ اوکتا هم در حدیه که جفتشون همزمان با هم از رده خارج میشن
مدل ۹۵۰۵ از هر نظر بهتره.
مشکل داغ کردن نداره
آپدیت ها رو خیلی سریع تر از مدل ۹۵۰۰ میگیرید٬ چون برای ۹۵۰۵ رام با اندروید خالص هم میاد
کاستوم رام های خیلی بهتر و بیشتری داره (۹۵۰۵ تقریبا دولوپر اوریجینال نداره)
توی بازار هست٬ ولی خیلی کم
اختلاف قدرتش با اکسینوس ۵ اوکتا هم در حدیه که جفتشون همزمان با هم از رده خارج میشن
مدل ۹۵۰۵ از هر نظر بهتره.
ممنون از کمکتون
تو یه بخش دیگه سوال پرسیدم جواب ندادند حالا اینجا هم میپرسم دوستان لطفا جواب بدن.
به نظرت S4 رو بگیرم یا نکسوس 7 (2013) و Sony Xperia SP ؟؟
.:PAR3A:.
28-07-2013, 17:36
ممنون از کمکتون
تو یه بخش دیگه سوال پرسیدم جواب ندادند حالا اینجا هم میپرسم دوستان لطفا جواب بدن.
به نظرت S4 رو بگیرم یا نکسوس 7 (2013) و Sony Xperia SP ؟؟
اس پی که هیچی. اگه اسمارتفون میخواید اس ۴ و اگه تبلت نکسس ۷!
با سامسونگ گلکسی 4 کار کردم واقعا حرف نداره
واقعا سرعت بالایی داره
اس پی که هیچی. اگه اسمارتفون میخواید اس ۴ و اگه تبلت نکسس ۷!
منظروم اینه به جای یه گجت مثل اس 4 دو تا گجت بگیرم:
یک تبلت:نکسس 7
یک اسمارتفون: اکسپریا اس پی
اما اگه واقعا گلکسی یه سوپرفون هستش دیگه به چیزای دیگه علکی فکر نکنم؟؟
:n06:
Ali_Best
28-07-2013, 20:27
تبلت ها همون اسمارت فون ها هستند با ابعاد بزرگتر
اونایی تلت میگیرن یا پول زیادی دارند یا اینکه گوشیشون 1100 هست مثلا!
غیر از ابعاد همه کار با همون اسمارت فون میشه انجام داد تازه حملشم راحت تره
خیلیا به جای نوت بوک میرن سراع تبلت که هیچ وقت باز نوت بوک نمیشه
با داشتن یه اسمارت فون نیازی به داشتن تبلت نیست معمولا
اسمارت فون ها هیچگاه مثل تبلت ها بدرد اینترنت و فیلم دیدن نمیخورن صفحه نمایش هرچی تو گوشی بزرگتر باشه آدم بیشتر حال میکنه
تبلت ها هم هیچ وقت بپای لپ تاب نمیرسند
لپ تاب هم فقط :
لپ تاب سونی وایو مدل F136 FG/B یا F137 HG/B
رنگ مشکی Premium Black
Faramarz-1
29-07-2013, 04:39
رو چه حساب؟؟
نه دوست عزیز Adreno 320 قدرتش تقریبا برابر با PowerVR SGX544MP3 هست تو گرافیک هیچی کم نمیاره فقط تو سی پی یو کمی ضعیف تره ولی در عوض خیلی کمتر داغ میکنه احتمالا این دوستمون هم برای قضیه داغ کردن 9505 رو بهتون پیشنهاد داده که به نظر من هم پیشنهاد درستیه.
یک اسمارت فون : نکسوس 4
یک تبلت : آیپد مینی
اینطوری از هر 2 اکوسیستم مطرح بازار یک دیوایس دارید
sayberiya
29-07-2013, 11:36
دلیلاتونم واسه این انتخاباتون میگید؟
سری نکسوس بهترین ساپورت رو دارن و نکسوس 4 به جز یکی دو مورد گوشی خیلی خوبیه
به شخصه هم تبلت ها فقط نکسوس ها +نوت ها + آیپد ها
بهترین انتخاب از هر دو سیستم عامله
Faramarz-1
29-07-2013, 14:35
سری نکسوس بهترین ساپورت رو دارن و نکسوس 4 به جز یکی دو مورد گوشی خیلی خوبیه
به شخصه هم تبلت ها فقط نکسوس ها +نوت ها + آیپد ها
بهترین انتخاب از هر دو سیستم عامله
قبول دارم بهترین ساپورت رو ولی به نظرم سری نکسوس قابلیتهایی برای متمایز کردن گوشی از برندهای دیگه نداره (به جز ساپورت) مثلاً HTC با ظاهر زیبا و دوربین UltraPixel داره مانور میده و سامسونگ با صفحهنمایشهای خارقالعاده و قابلیتهای نرمافزاری. در مورد نوت ها هم فعلاً مشکل صفحه نمایش (تراکم پیکسل نسبتاً پایین) وجود داره و در مورد آیپد و کلاً اپل مشکل محدودیتهای iOS... به نظرم کمی صبر کنید تا دیوایسهای ایدهآل مثل نکسوس 10 جدید یا نوت 10 اینچی جدید یا آیپد 5 عرضه شوند.
دوستان قدرت فلاش s4 چطوره؟ در حد فلاش یه دوربین کامپکت هست؟
بدنش راحت خش میفته؟ اگه خش افتاد قابل تعویض هست؟
NorthBridge
29-07-2013, 20:21
قدرت فلاش s4 چطوره؟ در حد فلاش یه دوربین کامپکت هست؟
من هر چی گشتم اطلاعاتی راجع به flash range در gs4 ندیدم
ولی بنظرم هیچوقت فلاش LED (حتی دو تاییش) به پای فلاش قدرتمند زنون کامپکتهای جدید که همه بیش از 4m برد دارند و یک دامنه ی وسیعی رو مثل روز روشن میکنند نمیرسه
Ali_Best
29-07-2013, 20:45
دوستان قدرت فلاش s4 چطوره؟ در حد فلاش یه دوربین کامپکت هست؟
بدنش راحت خش میفته؟ اگه خش افتاد قابل تعویض هست؟
کلا موبایل رو با دوربین مقایسه نکن دوست من
دنیاش فرق میکنه
در همون حد موبایل ها، این دوربین ها قابل قیاس هستند :)
کلا موبایل رو با دوربین مقایسه نکن دوست من
دنیاش فرق میکنه
در همون حد موبایل ها، این دوربین ها قابل قیاس هستند :)
عکس دوربین S4 رو تو سایت gsmarena با دوربین کامپکت سونی HX5V و DSLR E450 الیمپوس مقایسه کنیم، S4 سرتره.
HX5V از بهترین دوربین های کامپکت بوده اما می بینیم که عکس S4 خیلی شارپ تر و تمیز تر از اون هست.
عکسهای زیر رو همه روی Scaled 8 MP گذاشتم که بشه بطور یکسان و برابر با هم مقایسه کرد و کیفیت sensor و لنز مشخص بشه. اگه روی اندازه اصلی بزاریم اکثر دوربینها عکسشون تاره اما S4 عکسش بازم شارپه.
کیفیت عکس 5 iphone و xperia z رو ببین:n21:
Octa-core Samsung Galaxy S4 caught cheating on GPU benchmarks
اون از اینتل اینم از این
دیگه به بنچمارکم نمیشه اعتماد کرد :n13:
Reza_994
30-07-2013, 22:22
Samsung indeed didn’t specify the PoweVR SGX 544MP3 clock, but as per Anandtech’s investigation it runs always at up to 480MHz unless you are using benchmarks. When you do open a benchmark app the Galaxy S4 GPU start ticking at 532MHz and continues to do so until you exit the app.This means the Exynos-powered Galaxy S4 only brings its A-game to benchmarks and does slightly worse elsewhere. It’s not like the smartphone is a slouch with regular apps, but that’s blatant cheating.
عالیه !
این هم از سی پی یو !
The CPU of the Galaxy S4 variants was also found to behave somewhat odd with its clock speed forced to the maximum possible the minute you run a benchmark. That’s not technically cheating though, as the power is available if needed elsewhere – there’s no overclocking.
حالا 8 هسته ای همزمان هم میخواد بسازه
اخه من نمیدونم کدوم برنامه از 8 هسته همزمان میخواد استفاده کنه ؟؟
تقلب سامسونگ در چیپست Octa تلفن گلکسی اس 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بحث استفاده و نیاز نیست بحث رقابت با دیگر سازنده ها هست ، چون مدیاتک داره روی همچین چیپستی کار میکنه وضعیت رقابتی ایجاد میشه
سال بعد کوالکام هم همچین پروژه ای رو معرفی میکنه و بقیه هم دنبالشون
Ali_Best
31-07-2013, 01:12
عکس دوربین S4 رو تو سایت gsmarena با دوربین کامپکت سونی HX5V و DSLR E450 الیمپوس مقایسه کنیم، S4 سرتره.
HX5V از بهترین دوربین های کامپکت بوده اما می بینیم که عکس S4 خیلی شارپ تر و تمیز تر از اون هست.
عکسهای زیر رو همه روی Scaled 8 MP گذاشتم که بشه بطور یکسان و برابر با هم مقایسه کرد و کیفیت sensor و لنز مشخص بشه. اگه روی اندازه اصلی بزاریم اکثر دوربینها عکسشون تاره اما S4 عکسش بازم شارپه.
کیفیت عکس 5 iphone و xperia z رو ببین:n21:
با یه عکس که یه دوربین رو با یه دوربین دیگه مقایسه نمیکنند :)
اصلا در کل مقایسه دو دیوایس از جنس های مختلف اشتباهه!
اصلا بحثی نیست که در تئوری نمیتونند مقایسه بشن :)
Samsung indeed didn’t specify the PoweVR SGX 544MP3 clock, but as per Anandtech’s investigation it runs always at up to 480MHz unless you are using benchmarks. When you do open a benchmark app the Galaxy S4 GPU start ticking at 532MHz and continues to do so until you exit the app.This means the Exynos-powered Galaxy S4 only brings its A-game to benchmarks and does slightly worse elsewhere. It’s not like the smartphone is a slouch with regular apps, but that’s blatant cheating.
عالیه !
این هم از سی پی یو !
The CPU of the Galaxy S4 variants was also found to behave somewhat odd with its clock speed forced to the maximum possible the minute you run a benchmark. That’s not technically cheating though, as the power is available if needed elsewhere – there’s no overclocking.
بازی با اعداد
چیزی که الآن تو بورسه و شرکتا دارن ازش سود می برند
با یه عکس که یه دوربین رو با یه دوربین دیگه مقایسه نمیکنند :)
اصلا در کل مقایسه دو دیوایس از جنس های مختلف اشتباهه!
اصلا بحثی نیست که در تئوری نمیتونند مقایسه بشن پس چطوری باید مقایسه بشه؟
این عکسها رو gsmarena در بخش check quality واسه مقایسه گذاشته.
تو دوربینهای حرفه ای هم سایت مثل imaging resource زیاد هست که عکس ها را مقایسه می کنند.
اگه عکس دوربین رو مقایسه نکنید از کجا می فهمید کدوم دوربین بهتره؟؟؟
Mool Tee
31-07-2013, 03:50
پس چطوری باید مقایسه بشه؟
تو دوربینهای حرفه ای هم سایت مثل imaging resource زیاد هست که عکس ها را مقایسه می کنند.
ببخشید وسط بحثتون میپرم ! همیشه از مقایسه یه عکس نمیشه گفت کدوم بهتره باید چند عکس در فاصله های مختلف نور دهی های مختلف گرفته بشه و بعد مقایسه بشن ممکنه برای مثال ایفون تو نوردهی خیلی بهتر از s4 باشه ولی s4 تو یه قسمت دیگه قوی باشه !
ولی خوب معمولا با یه سری اعداد و ارقام میشه مشتری رو گول زد! همیشه اعداد و ارقام بیانگر بهتر بودن یه چیز نیست ! که بهتره اینجا بحثش رو باز نکنم !
Ali_Best
31-07-2013, 17:27
پس چطوری باید مقایسه بشه؟
فلسفه مقایسه:
دو گزینه مورد مقایسه باید تا جایی که امکان داره هم جنس باشند و به هم شبیه تا فاکتور مورد اختلافشون مورد بحث قرار بگیره
مثلا قدرت کامیون رو با پراید مقایسه نمیکنند چون تو یه کلاس نیستند. سرعتشونم مقایسه نمیکنند
مقایسه قدرت زن و مرد هم اشتباهه چون باز توی یک رده نیستند و هر کدوم برای کاری ساخته شدند
بماند اینکه کسی هم که مقایسه میکنه باید صلاحیت این مقایسه رو داشته باشه!
شما برید تو سایت های حرفه ای مقایسه دوربین های حرفه ای مثل dpreview اونجا اثری از گوشی ها نمی بینید!
چون کلاسشون فرق میکنه با دوربین ها و واقعا هم به خاطر محدودیت های دوربین موبایل قابل مقایسه نیستند.
حتی گالکسی کمرای سامسونگ و یا 808 نوکیا هم قابل قیاس با این رده نیستند
جی اس ام آرنا به ازای انتشار این مطالب مطمئنا پول خوبی هم از برنده این مقایسه میگیره !
مضحکه!... DSLR رو اومده با گالکسی اس4 مقایسه کرده :دی
پست بالایی هم تایید میشه
توی عکس بالا از دی اس ال آری قدیمی با لنزی معمولی و یک کامپکت استفاده شده.
نیومدن 5D III mark بزارن که بگین مقایسه نمیشه. :دی
Mark II که توی اون هست دی اس ال آر خوبه!
در ضمن . شرایط این تصاویر آزمایشگاهیه. یعنی یکی تو آفتاب نیست یکی تو مهتاب
Ali_Best
31-07-2013, 19:24
توی عکس بالا از دی اس ال آری قدیمی با لنزی معمولی و یک کامپکت استفاده شده.
نیومدن 5D III mark بزارن که بگین مقایسه نمیشه. :دی
Mark II که توی اون هست دی اس ال آر خوبه!
در ضمن . شرایط این تصاویر آزمایشگاهیه. یعنی یکی تو آفتاب نیست یکی تو مهتاب
رضا آره!
اما باز این مقایسه مسخرس
خودتم میدونی !
تو این حالت خاص میایم میگیم که مثلا اس4 خوبه
اما به این معنی نیس که همه جا و در هر شرایطی دوربین اس 4 بهترینه
بحث سر اینه
خدایی نسل اولین اس ال آرها هم باشه مسخرس بخوای با اسمارت فون مقایسه کنی!
dslr کجا چند میل دوربین یه گوشی کجا! :دی
با تشکر از دوستان
این عکسهایی که گذاشتم منظورم این بود که تو نور مناسب و با کمترین ایزو مثل 50 و 80 عکسش شارپنس خیلی خیلی خوبی داره.
والا محیط یه خرده تاریک و ایزو حتی 200 - 300 عکس همه این موبایل ها آشغال هست.
SLR Nikon هم دارم، میدونم دوربین بهترین موبایل ها در مقابلش اسباب بازی اند. اصلاً قابل قیاس نیست.
Tehranshahr
31-07-2013, 21:55
اینو من دیشب ساعت۱ گرفتم با نایت مد روشن.
اینم بصورت HDR با برنامه
دوستانی که S4 دارید وقتی از صحنه های تاریک و چیزای مشکی فیلم می گیرید، فیلم ضبط شده شطرنجی میشه؟
آخه یه sample Video ازش دانلود کردم که یه مرده تو آفتاب بود با کت مشکی. کت همش شطرنجی میشد! از موبایل بوده یا فیلم رو سایته فشرده کرده که اینطور شده؟
Roy Jackson
01-08-2013, 09:49
دوستانی که S4 دارید وقتی از صحنه های تاریک و چیزای مشکی فیلم می گیرید، فیلم ضبط شده شطرنجی میشه؟
آخه یه sample Video ازش دانلود کردم که یه مرده تو آفتاب بود با کت مشکی. کت همش شطرنجی میشد! از موبایل بوده یا فیلم رو سایته فشرده کرده که اینطور شده؟
درود
خیر دوست گرامی، چنین مشکلی نداره، احتمال زیاد فیلمی که دانلود کردید، فشرده بوده به همین دلیل شطرنجی شده
سلام
اگه من دیتای بازیارو با wifi خود گوشی دانلود کنم از نظر کرک و ... مشکلی پیش نمیاد؟
ehsan102
02-08-2013, 12:58
سلام
اگه من دیتای بازیارو با wifi خود گوشی دانلود کنم از نظر کرک و ... مشکلی پیش نمیاد؟
بستگی به فایل نصبی داره ،،،
یک مارکت هست مخصوص دانلود بازی ازین لینک دانلود کن
این مارکتش عالیه
شما فقط دانلود میزنی
خودش نصب میکنه ، خودش هم دیتا رو محل اصلی قرار میده
تازه تمام بازی هاش کرک شده س
موفق باشی
بستگی به فایل نصبی داره ،،،
یک مارکت هست مخصوص دانلود بازی ازین لینک دانلود کن
این مارکتش عالیه
شما فقط دانلود میزنی
خودش نصب میکنه ، خودش هم دیتا رو محل اصلی قرار میده
تازه تمام بازی هاش کرک شده س
موفق باشی
یعنی اگه از an d roidiha, androidkade , ... دانلود کنم مشکلی پیش میاد؟
ehsan102
02-08-2013, 13:23
نه مشکلی پیش نمیاد
در کل پیشنهاد میدم از همین مارکت استفاده کنی
Tehranshahr
02-08-2013, 15:55
رام جدید ایران اومد MG9
رام جدید هند هم اومده MG5 که چنج لیستش بالاتره.
فعلا حال رام عوض کردن ندارم :D
رام جدید منظورتون 4.3 هست؟ یا مثل آپدیت های قبلی؟
راستی من گوشی رو روت کردم الان گزینه اپدیت رو میزنم میگه گوشی modified شده و امکانش نیست. اگه آنروت کنم مشکل اپدیت حل میشه؟مشکل خاصی بوجود نمیاره؟
ehsan102
02-08-2013, 16:59
راستی من گوشی رو روت کردم الان گزینه اپدیت رو میزنم میگه گوشی modified شده و امکانش نیست. اگه آنروت کنم مشکل اپدیت حل میشه؟مشکل خاصی بوجود نمیاره؟
نه منظورشون 4.2.2 بود
هنوز 4.3 در مرحله آزمایش، قرار داره
با نرم افزار گوشی رو آنروت کنید
مشکلی پیش نمیاد
Tehranshahr
03-08-2013, 00:35
آپدیت جدید فقط باگ هارو فیکس میکنه 4.3 هنوز نیومده.
باید فول آنروت بشه و وضعیت دستگاه به Official برگرده تا آپدیت کار کنه.
سلام
دوستان با خود گوشی آپدیتش کردم یه چیزی حدود 44 مگ دانلود کرد و نصب شد.
تغییر خاصی توش ندیدم فقط یه سری از باگهاش برطرف شده.
Tehranshahr
04-08-2013, 22:25
سلام
دوستان با خود گوشی آپدیتش کردم یه چیزی حدود 44 مگ دانلود کرد و نصب شد.
تغییر خاصی توش ندیدم فقط یه سری از باگهاش برطرف شده.
این آپدیت ها مینور هست و انتظار تغییر عمده ای نمیشه داشت جز باگ فیکس،اگه آپدیت ماژور باشه UB میشه UC
987321852
05-08-2013, 23:21
دانلود نرم افزار بکاپ گیری از نرم افزارها و تنظیمات و دیتای آن ها برای آندروید Helium (Premium) – App Sync and
Backup 1.1.0.6بدون نیاز به روت
خودمم تست نکردم
دوستان اندرویدی که اهل بازی هستن و نمیتونن سرویس Game Services را تو اندروید گوشیشون فعال کنن تو یاهو بهم مسیج بدن راهنماییشون کنم
androgame_ir
night lord
07-08-2013, 22:40
دوستان عزیز آخرین قیمت S4 تو تهران چنده؟ کسی خبر داره؟ اومده پایین اصلا؟!
farzin_silver
08-08-2013, 10:51
دوستان عزیز آخرین قیمت S4 تو تهران چنده؟ کسی خبر داره؟ اومده پایین اصلا؟!
بدون گارانتی حول و حوش 1900
9505 هم یکم ارزونتره
اس4 اکتیو هم اومده 2090
اس4 نسخه 32 گیگ هم 2080
night lord
08-08-2013, 22:14
اس4 اکتیو هم اومده 2090
اس4 نسخه 32 گیگ هم 2080
این اکتیو چیه؟
مگه این 1900 تومنیه چند گیگه؟
این اکتیو چیه؟
ضد آب و گرد و غبار، صفحه 5 اینچ LCD 1080، دوربین 8 مگاپیکسل
مگه این 1900 تومنیه چند گیگه؟
16 گیگ
iranzaminn
10-08-2013, 18:32
دوستان من میخوام برم این گوشی رو توی همین هفته بخرم....
به نظرتون i9500 بگیرم یا i9505؟؟؟
و اینکه موقع خرید چیزه خاصی هست که باید بهش دقت کنم؟؟؟ مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری؟؟؟
NorthBridge
10-08-2013, 20:47
صفحه 5 اینچ LCD 1080
اول فکر کردم اشتباهی بجای AMOLED نوشتید LCD (اشتباه رایج اکثر مردم) ولی دیدم نخیر ... واقعاً LCD تشریف دارن ایشون:n15:
دوستان من میخوام برم این گوشی رو توی همین هفته بخرم....
به نظرتون i9500 بگیرم یا i9505؟؟؟
بدون شک i9505
night lord
11-08-2013, 23:36
بدون شک i9505
چرا ؟؟؟؟
مگه به غیر از مصرف کمتر و دمای پایین تر چیز دیگه ای هم داره؟
i9500 که پردازنده قویتری داره و برای هر کاری بهتره......!:n13:
Faramarz-1
12-08-2013, 00:01
چرا ؟؟؟؟
i9500 که پردازنده قویتری داره و برای هر کاری بهتره......!:n13:
نه دوست عزیز من خودم آی9500 دارم ولی آی9505 رو بیشتر توصیه میکنم. این 10 درصد قدرت بیشتر i9500 زیاد به چشم نمیاد ولی بهینه بودن i9505 مهم هست.
NorthBridge
12-08-2013, 01:33
چرا ؟؟؟؟
i9500 که پردازنده قویتری داره و برای هر کاری بهتره......!
:n13:
دلایل متعدد که بارها ذکرش در همین مقال رفته است! کافیست عبارت 9505 را در همین جستار جستجو کنید!
اون 10% تفاوت که دوستمون گفتند هم جای بسی درنگ دارد! و بیش از حد خوش بینانه است و فاصله ی این دوقلوها در بنچ های مختلف کمتر از این حرفهاست
night lord
12-08-2013, 10:28
دوستان آپدیت برای هر دو نسخه اومده؟
آخه شنیدم تست باتری برای اسنت 600 با آپدیت ، عملکرد باتری بهتر شده.
آیا این اتفاق برای سی پی یو اکتا هم میفته با آپدیت جدید؟ (البته من نمیدونم آپدیت جدید براش اومده یا نه؟):n13:
Ship Storm
12-08-2013, 19:11
سلام
این گوشی s4 mini که دو سیم کارت هست آیا دو سیم کارت همزمان فعال هست و مثل سایر گوشی ها مشکل نداره ؟
aliaghil
12-08-2013, 19:49
دوستان آپدیت برای هر دو نسخه اومده؟
آخه شنیدم تست باتری برای اسنت 600 با آپدیت ، عملکرد باتری بهتر شده.
آیا این اتفاق برای سی پی یو اکتا هم میفته با آپدیت جدید؟ (البته من نمیدونم آپدیت جدید براش اومده یا نه؟):n13:
آپدیت جدید اومده برای اکتا هم در واقع مدام سامی داره آپدیت میده بیرون، عملکرد هم بهتر شده، اتفاقا رام جدید برای ایران هم برای نسخه اکتا داده بیرون، من ریختم همه چی عالیه تا حالا، مصرف باطری تا رونی و ....
aliaghil
12-08-2013, 19:50
سلام
این گوشی s4 mini که دو سیم کارت هست آیا دو سیم کارت همزمان فعال هست و مثل سایر گوشی ها مشکل نداره ؟
بله همزمان فعال هستن، مشکلی نداره دوست عزیز
velvet revoulver
18-08-2013, 11:37
سلام دوستان ..کارم یه کم عجله ای هست خواهشا زود جواب بدید:
1.قراره به صورت غیر حصوری S4 بخرم مدل مشکی رو باهاش کار کردم اما با توجه به اینکه رنگ سفیدشو تا حالا از نزدیک ندیدم بنظرتون کدوم رنگ بهتر و زیباتره ؟ البته میدوننم که سلیقه ای هست اما مایلم نظر شما رو هم بدونم
2.میخوام براش فلیپ کاور هم بگیرم مناسب ترین مارک و قیمت کجا پیدا میشه ؟
3.برای تبدیل سیم کارت معمولی به ماکرو باید به کجا مراجعه کنم و اصولا چقدر هزینه ی تیدیل میشه ؟
mahyarSAMSUNG
18-08-2013, 21:38
خوشبحالتون ... منم دوست داشتم گلکسی اس 4 داشته باشم ولی زوم میاد نوت1 و مفت بدم بره :n03:
NorthBridge
18-08-2013, 21:58
خوشبحالتون ... منم دوست داشتم گلکسی اس 4 داشته باشم ولی زوم میاد نوت1 و مفت بدم بره :n03:
شما اگر با ابعاد نوت مشکلی ندارید دنبال s4 نباشید
Note III عرضه اش داره نزدیک و نزدیکتر میشه که بیشتر با سلیقه ی مالکین نوتهای قبلی سازگاره . جالب اینجاست که نوت3 هم در اصل دو کانفیگ داره :
SM-N9000 با Exynos 5420 (نسخه ی رسمی ایران از این سری خواهد بود)
SM-N9005 با Snapdragon 800
چه بسا نسخه ی زوم برای نوت3 هم بیاد!!
aliaghil
18-08-2013, 22:19
سلام دوستان ..کارم یه کم عجله ای هست خواهشا زود جواب بدید:
1.قراره به صورت غیر حصوری S4 بخرم مدل مشکی رو باهاش کار کردم اما با توجه به اینکه رنگ سفیدشو تا حالا از نزدیک ندیدم بنظرتون کدوم رنگ بهتر و زیباتره ؟ البته میدوننم که سلیقه ای هست اما مایلم نظر شما رو هم بدونم
2.میخوام براش فلیپ کاور هم بگیرم مناسب ترین مارک و قیمت کجا پیدا میشه ؟
3.برای تبدیل سیم کارت معمولی به ماکرو باید به کجا مراجعه کنم و اصولا چقدر هزینه ی تیدیل میشه ؟
درود
1- توصیه می کنم غیر حضوری نخرید، حداقل فرصت تست بگیرید، یا توصیه اکید بکنید اگه موردی داشت فروشنده پس بگیره، چون بعضا مورد ریستارت شدن گوشی موقع ورود به دوربین توی این گوشی وجود داشت. رنگ مشکی این گوشی زیباتره و گرونتر هم هست.
2- اگه اصلش رو گیر بیاری 120 تا 135 تومن قیمتشه ولی با کیفیت قابل قبول هم هست که 60 تا 70 تومن قیمتشه.
3- خود مغازه دارها دستگاه پانچشو دارن برات پانچش میکنن، و مبلغی هم ازت میگیرن.
mahyarSAMSUNG
20-08-2013, 20:36
شما اگر با ابعاد نوت مشکلی ندارید دنبال s4 نباشید
Note III عرضه اش داره نزدیک و نزدیکتر میشه که بیشتر با سلیقه ی مالکین نوتهای قبلی سازگاره . جالب اینجاست که نوت3 هم در اصل دو کانفیگ داره :
SM-N9000 با Exynos 5420 (نسخه ی رسمی ایران از این سری خواهد بود)
SM-N9005 با Snapdragon 800
چه بسا نسخه ی زوم برای نوت3 هم بیاد!!
اتفاقا خودمم تو فکرش هستم .صفحه بزرگ خیلی دوست دارم طوری ک تو فکر گلکسی مگا هم بودم.نوت 3 اگه بیاد حتما میخرمش
tech wave
22-08-2013, 17:03
سلام
گوشیه من گلکسی اس4 هست و هروقت دیتای بازی هارو میخوام بریزم تو فایل obb در مسیر android/obb ارورThe device has either stopped responding or has been disconnected رو میده
جاهای دیگه میتونم بریزم فقط توی این فایل نمیشه
حذف هم نمیشه
این مشکل رو خیلیا دارن لطفا کمک کنید ...
:n18::n18::n18:
farzin_silver
23-08-2013, 01:03
سلام
گوشیه من گلکسی اس4 هست و هروقت دیتای بازی هارو میخوام بریزم تو فایل obb در مسیر android/obb ارورThe device has either stopped responding or has been disconnected رو میده
جاهای دیگه میتونم بریزم فقط توی این فایل نمیشه
حذف هم نمیشه
این مشکل رو خیلیا دارن لطفا کمک کنید ...
:n18::n18::n18:
اول از پی سی کپی کن رو مموری یا جای دیگه گوشی.بعد با خود گوشی با فایل منیجر کپی کن تو فولدر Obb
من اینکارو کردم بازم ارور میداد. گوشی رو روت کردم با برنامه rom tool box کپی کردم.حل شد.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
Tehranshahr
25-08-2013, 19:47
از دیروز رام MG7 نصب کردم همه چی عالیه
Faramarz-1
26-08-2013, 09:49
دوستان جدیداً Google Now در گوشیم لال شده!! قبلاً حرف میزد (مثلاً وقتی میپرسیدم who is the president of the united states درست جواب میداد Barack Obama is the president of the united states) اما جدیداً فقط سرج میکنه (حرف نمیزنه!:n03:) کسی میدونه مشکل از کجاست؟ توی تنظیمات Voice Search رفتم زبان روی english (US) هست و آفلاین این زبان رو هم دانلود کردم اما فرقی نکرد؟! :n01:
night lord
29-08-2013, 11:09
دوستان کسی قیمت بازار تهرانو داره؟ در حال حاضر قیمتش چنده؟
من گوشیم وسط اکثر بازی ها بعد یه مدتی میپره بیرون وقتی وضعیت cpu رو میبینم وقتی یه دفعه به حداکثر میرسه هنگ میکنه و میپره بیرون کسی همچین مشکلی نداشته؟
نخیر.رام رو چنج بدید یحتمل درست میشه
Faramarz-1
29-08-2013, 20:40
دوستان جدیداً Google Now در گوشیم لال شده!! قبلاً حرف میزد (مثلاً وقتی میپرسیدم who is the president of the united states درست جواب میداد Barack Obama is the president of the united states) اما جدیداً فقط سرج میکنه (حرف نمیزنه!:n03:) کسی میدونه مشکل از کجاست؟ توی تنظیمات Voice Search رفتم زبان روی english (US) هست و آفلاین این زبان رو هم دانلود کردم اما فرقی نکرد؟! :n01:
کسی نیست این مووشکل ما رو راه حلشو بدونه؟! من اینجا مووشکل دارم :n02:
تو تنظیمات گوگل ناو . قسمت voice
Speech output رو بزار روی Always
احتمالا درست میشه
Faramarz-1
30-08-2013, 11:40
تو تنظیمات گوگل ناو . قسمت voice
Speech output رو بزار روی Always
احتمالا درست میشه
این کار رو هم کردم ولی جواب نداد... این مشکل رو در فروم XDA-developers هم مطرح کرده بودن اونجا هم کسی نتونسته بود مشکلش حل بشه (شایدم من متوجه نشدم:n02:).
Milad4171
31-08-2013, 18:08
رام آزاد تو این گوشی چقدره؟؟؟؟
Faramarz-1
31-08-2013, 19:17
رام آزاد تو این گوشی چقدره؟؟؟؟
تو این گوشی یا ورژن مینی اون ؟ شما نمیخواستید s4 mini بگیرید؟ :D
Milad4171
31-08-2013, 20:14
چرا ولی خوب یکی از دوستام میخواد s4 بخره.
مینی رو تست کردم حدودا 700 مگ خالی داره البته در زمانی که هیچی روش نصب نباشه! ولی در حالت نرمال فک کنم 400 500 مگ خالی میمونه
من خودم میخوام مینی دو سیم بگیرم ولی امروز رفتم قیمت کردم با گارانتی ماکروتل زده بود 1.409 تومن!
به نظرم گرونه واسه این گوشی نسبت به قیمت مدل های دیگه!!!!
Faramarz-1
31-08-2013, 20:36
چرا ولی خوب یکی از دوستام میخواد s4 بخره.
مینی رو تست کردم حدودا 700 مگ خالی داره البته در زمانی که هیچی روش نصب نباشه! ولی در حالت نرمال فک کنم 400 500 مگ خالی میمونه
من خودم میخوام مینی دو سیم بگیرم ولی امروز رفتم قیمت کردم با گارانتی ماکروتل زده بود 1.409 تومن!
به نظرم گرونه واسه این گوشی نسبت به قیمت مدل های دیگه!!!!
بله کمی گرونه اما توی دوسیمکارتهها بهترین است. البته اگر گوشی دوسیمکارته نخواید صد در صد LG Nexus 4 بهتره. البته همین گوشی دوسیمکارته بدون گارانتی 1.300 هست، فقط بدونید گارانتی در ایران بیکاربرده! هیچ چیزی شامل نمیشه!! :n02: فقط پول اضافی دادنه. واسه هر گوشی خواستید بخرید توصیه میکنم بدون گارانتی و از جای مطمئن باشد. در زمینه RAM گوشی S4 اصلی حدود 750 تا 800 مگ در حالت اولیه و بعد از نصب نرم افزارها بله همون حدود 500 مگ معمولاً خالیه. دلیل اشغال زیاد RAM رابط کاربری سنگین TouchWiz سامسونگ و امکانات نرم افزاری مثل S Voice، Smart Stay, Smart Pause, Smart Scroll و ... هست کلاً سامسونگ در گوشیهای مدل 2013 خودش در نرم افزار کولاک کرده! اگر بعضی از این قابلیت ها رو غیر فعال کنید باز RAM آزادتر میشه. البته به نظر من 500 مگ RAM خالی همچین کم نیست! الآن گرافیکیترین بازیهای اندروید (بازیهای HD) فوقش 300 مگ RAM اشغال کنند. پس 500 مگ آزاد کاملاً کافیه. البته در گوشی S4 Mini با توجه به امکانات نرم افزاری کمتر متناسب با اون و با توجه به اینکه 1.5 گیگ هست طبق گفته شما 700 مگ خالی هست، البته من چک نکردم ولی حرف شما برای ما سنده!. :n01:
فرستنده مادون قرمز واسه کنترل از راه دور که روی گوشیتون دارید چطوره؟ کارکرد خوبی داره؟
آقا من با نرم افزار AnTuTu Benchmark سخت افزارای گوشیمو تست کردم سی پی یو شو زده quad core! قضیه چیه؟ مگه دو تا 4هسته ای نیست؟ آخه تعداد هسته هاشو هم زده 4!
فرستنده مادون قرمز واسه کنترل از راه دور که روی گوشیتون دارید چطوره؟ کارکرد خوبی داره؟
عالیه دوست عزیز حرف نداره:n01:
ehsan102
06-09-2013, 23:01
مصرف باتری این گوشی خوبه ؟
عالیه دوست عزیز حرف نداره:n01:
ممنون.
میشه بگید رو چه وسیله و مدل هایی تست کردید؟ روی همه وسیله ها کار میکنه؟ آیا باید برای هر مدل دستگاهی تنظیماتی روی گوشی انجام داد یا فایل مخصوصی رو دانلود کرد؟
NorthBridge
07-09-2013, 08:55
آقا من با نرم افزار AnTuTu Benchmark سخت افزارای گوشیمو تست کردم سی پی یو شو زده quad core! قضیه چیه؟ مگه دو تا 4هسته ای نیست؟ آخه تعداد هسته هاشو هم زده 4!
خب لابد همون 4 تا هسته ی فعال رو نشون داده نه 4 هسته ی غیر فعال رو
خب لابد همون 4 تا هسته ی فعال رو نشون داده نه 4 هسته ی غیر فعال رو
آره خودمم همین فکرومیکنم. به بقیه دوستان هم پیشنهاد میدم درمورد fake یا اصل بودن گوشیشون یه جستجویی بکنن جالبه.تو youtube سرچ کنین چیزای جالبی پیدا میکنین.همین قضیه quad core منو مجبور کرد این کارو بکنم.چیزی که فهمیدم این بود که 2تا مدل fake وجود داره که یکیش اندازه ی سنسوراش و رنگ چراغ ledش با اصلی فرق داره،یکیش هم که quad coreه صفحه ش 4.5 اینچیه.دوستان جدی بگیرین!
Faramarz-1
07-09-2013, 11:42
مصرف باتری این گوشی خوبه ؟
مدل i9505 عالی هست مصرفش و i9500 هم خوبه اگه باتری و بهینه بودن پردازنده واست مهمه باید i9505 بگیری.
ممنون.
میشه بگید رو چه وسیله و مدل هایی تست کردید؟ روی همه وسیله ها کار میکنه؟ آیا باید برای هر مدل دستگاهی تنظیماتی روی گوشی انجام داد یا فایل مخصوصی رو دانلود کرد؟
تی وی های led و lcd مارک سامی و الجی اسپیلیت سام سونگ و...
در مورد دانلود هم درسته باید به اینترنت کانکت باشی یه فایل بسیار کم دانلود میکنه
یک حالی میده میری جمهوری گوشی کنار دستته همه چیو خاموش میکنی: ))))))
دوستان من قبلا از samsung link خیلی استفاده میکردم. این برنامه بهتربن راه براب دسترسی به فایل های pc و بالعکس هست.
ولی از وقتی برنامه رو گوشی و pc آپدبت کردم کار نمیکنه.توی pc با برنامه یوزر و پسوورد میزنم و وارد یه صفحه ی license میشه ولی لاگین نمیشه. الان فقط میشه مثل allshare فیلما رو روب tv پخش کنم. ولی نمیشه به فایلای pc دسترسی پیدا کنم.تو صفحه registered devices دیگه pc اکتیو نیست.همه اینا بعد از اپدیت اتفاق افتاد.
لطفا منو راهنمایی کنید.ممنون
برا من ک اصن آپدیت نمیکنه! کلا سرویسای سامسونگ قطع شدن با فیل تر شکنم جواب نمیده
===
پ.ن: یعنی توانایی جذب چربی در پشت اس4 از مایع ظرفشویی پریل هم بیشتره :|
میشه آپدیت کنی اگه هم ای پی تغییر کنه (با فندق شکن) هم اپراتور (با market enabler)
دوستان با روت کردن اطلاعات پاک نمیشه؟ بعد بهترین طریقه ی روت s4 با چه برنامه ای و بهترین رام چیه؟
ehsan102
09-09-2013, 22:58
دوستان با روت کردن اطلاعات پاک نمیشه؟ بعد بهترین طریقه ی روت s4 با چه برنامه ای و بهترین رام چیه؟
هیچی پاک نمیشه ! کرنل روت رو متناسب با بیس رام پیدا میکنی و از طریق برنامه ی ODIN روت میکنی ، و بهترین رام رامه رسمی آخرین نسخه ی ایران یا Nordic contries
بهترین رام از نظر من تایلند MG7 هست. بهترین مصرف+ کم باگ ترینه.
فقط مودمش از ایران قدیمی تره و همراه رام باید مودمش هم فلش بشه
میشه آپدیت کنی اگه هم ای پی تغییر کنه (با فندق شکن) هم اپراتور (با market enabler)
مشکلی با گوگل پلی نیست
این سامسونگ اپز برا ما ادم شده !
به صورت کاستوم دانلود کردم نصب کردم
دوستان من گوشی رو روت کردم بعد رام ایران رو هم ریختم بعد وقتی تماس میگیرم میگه شماره ثبت نشده تو شبکه اصلا کسی هم نمیشه زنگ بزنه خواهشا راهنمایی کنید
ehsan102
10-09-2013, 06:19
دوستان من گوشی رو روت کردم بعد رام ایران رو هم ریختم بعد وقتی تماس میگیرم میگه شماره ثبت نشده تو شبکه اصلا کسی هم نمیشه زنگ بزنه خواهشا راهنمایی کنید
سیم کارت آنتن داره ؟
peyman_nn
10-09-2013, 09:24
سلام
با راهنمایی دوستان میخام تا چند روز دیگه این گوشی رو بخرم
ولی تصمیم دارم 4 هسته ایش رو بگیرم به دلیل کمتر داغ کردن
واینکه به نظرم 4 هسته ای هم پردازشش بالاست و زیاد مهم نیست که 8 هسته باشه چون کار خیلی سنگین باهاش انجام نمیدم
به نظر شما این فکر بهتره ؟ چون داغ کردن برای من خیلی حالگیریه و اینکه شاید مصرفش هم بیشتر باشه
و اینکه میخام 32 گیگش رو بگیرم ، چون تا حالا گوشی حرفه ای نداشتم به نظر شما اگر 32 گیگش پیدا نشد 16 گیگ هم خوبه ؟ برای نصب نرم افزار کم نمیاره ؟
و خودمم یک 64 برای فیلم و عکس و غیره بندازم ، 16 کافیه به نظر شما ؟ زیاد حرفه ای گری باهاش نمیکنم :n09:
در ضمن به نظر شما روت کردن این گوشی حرفه ای لازمه ؟ چون الان خوندم شما نوشتید که گوشی رو روت کردید . مگه میخاید باهاش چی کار کنید ؟
ببخشید کمی سوادمون کمه :n02:
سلام
با راهنمایی دوستان میخام تا چند روز دیگه این گوشی رو بخرم
ولی تصمیم دارم 4 هسته ایش رو بگیرم به دلیل کمتر داغ کردن
واینکه به نظرم 4 هسته ای هم پردازشش بالاست و زیاد مهم نیست که 8 هسته باشه چون کار خیلی سنگین باهاش انجام نمیدم
به نظر شما این فکر بهتره ؟ چون داغ کردن برای من خیلی حالگیریه و اینکه شاید مصرفش هم بیشتر باشه
و اینکه میخام 32 گیگش رو بگیرم ، چون تا حالا گوشی حرفه ای نداشتم به نظر شما اگر 32 گیگش پیدا نشد 16 گیگ هم خوبه ؟ برای نصب نرم افزار کم نمیاره ؟
و خودمم یک 64 برای فیلم و عکس و غیره بندازم ، 16 کافیه به نظر شما ؟ زیاد حرفه ای گری باهاش نمیکنم :n09:
در ضمن به نظر شما روت کردن این گوشی حرفه ای لازمه ؟ چون الان خوندم شما نوشتید که گوشی رو روت کردید . مگه میخاید باهاش چی کار کنید ؟
ببخشید کمی سوادمون کمه :n02:
درود پیمان خان
من خودم مدل 8 رو دارم ولی تا زمانی که سامسونگ یک آپدیت مشت و سورس رو ارائه نده ،پیشنهادم همون نسخه 4 هسته ای هست. چون بهتر و بهینه تره
اگر گیمر هستی 32 گیگ بگیر. و میخوای گیم اچ دی دانلود کنی و ازین کارا
اگر نه 16بگیر و به قول خودت 64بهش اضافه کن
من روت کردم برای استفاده بعضی از نرم افزار ها و همینطور نصب چند تا کاستوم رام.
به نظر من نیاز خاصی بهش پیدا نمیکنید
سیم کارت آنتن داره ؟
بله انتن داره
لطفا یکی جواب بده شما که گفتید روت کردن هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه خواهش میکنم یکی جواب بده گوشی من شبکه irmci را نمیشناسه وبه گوشی که زنگ میزنم هیچ عکس العملی نمیده و خود گوشی هم شماره گیری نمیکنه من روت کردم و رام ایران را ریختم اینجوری شد بردم مغازه میگه باید بره گارانتی و چون روت شده گارانتی قبول نمیکنه لطفا جواب بدید
شما باید مودم رام ایران رو دانلود کنید و فلش بزنید.
مشکلی نیست. شما همینطوری یک رام با مودم بالاتر رو به رام با مودم پایین تر فلش زدی. برا همین این مشکل پیش اومده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.