ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Galaxy S IV |چهارمین کهکشانی سامسونگ

صفحه ها : [1] 2 3 4 5

h!tman
15-03-2013, 03:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشخصات:
اندروید 4.2.2 در هنگام عرضه ( رفع ضعف رقبا)
وزن 130گرم ( کمتر شدن نسبت به s3 در عین بزرگ شدن صفحه و تعویض قطعات داخلی)
استفاده از Gorilla Glass 3 به عنوان محافظ صفحه!
صفحه نمایش S Amoled Full HD با تراکم پیکسلی 441 PPi

دوربین 13مگاپیکسلی با دوربین جلوی 2مگاپیکسلی هر دو دوربین قابلیت فیلم برداری FHD

سی پی یو Exynous 5410 به همراه 2گیگابایت رم ( پردازنده گرافیکی PowerVr SGX 544 MP3 که قراره رو کلاک 533 مگاهرتزی کار کنه)

( 4هسته Cortex A7 به علاوه 4 هسته Cortex A15)

ظرفیت حافظه 16/32/64 گیگابایت به همراه اسلات رم

پشتیبانی از LTE

بدنه پلی کربنات

باتری 2600میلی آمپری با قابلیت جدا سازی
IR blaster: سنسور مادون قرمز برای استفاده از گوشی به جای ریموت

در کنار Note II
به خاطر کم کردن حاشیه زیاد تغییر سایز دیده نمیشه

قابلیت های کلیدی این اسمارت فون :

-Smart Scroll:
این قابلیت به شما اجازه اسکرول کردن صفحات بدون نیاز به لمس دست را می دهد .با آپدیت جدید ، بهبود بسیار خوبی خواهد داشت.

-Smart Pause:
زمانی که شما در حال مشاهده ویدئویی هستید ، اگر سر خود را برگردانید ویدئو متوقف شده و زمانی که دوباه به صفحه نگاه کنید، ویدئو ادامه می یابد

-Air View:
با این قابلیت میتونید بدون نیاز به باز کردن یک ایمیل یا عکس و بدون لمس اون، دستتون رو با فاصله روی نمایشگر بگیرید و محتویات رو مشاهده کنید.همچنین این قابلیت در دوربین دستگاه نیز وجود دارد.البته بر خلاف گوشی Note II در اس4 شاهد کار کردن آن با انگشت هستیم.

-S Translate :
مترجم سامسونگ که صحبت ها را تبدیل به متن میکند و به 9 زبان زنده دنیا ترجمه می کند.همچنین برعکس این قابلیت،امکان ترجمه متن به گفتار نیز وجود دارد. همینطور قابلیت ترجمه از روی عکس ،در ایمیل،Chat on نیز وجود دارد

-Adapt Display:
این قابلیت که منحصرا برای صفحه نمایش دستگاه طراحی شده، تشخیص میده که مشغول به چه کاری هستید،سپس صفحه نمایش را با حالت های شما وفق میدهد. زمانی مشغول دیدن یک فیلم هستید کنتراست و شفافیت تغییر میکند و زمانی که در حال مطالعه کتاب هستید.پس زمینه سفید تیره تر میشود تا چشم شما خسته نشود.

-Smart Switch : ا
ین قابلیت به شما اجازه میده که با یک بک آپ ساده ،تمام اطلاعاتتون رو از آیفون به گلکسی اس4 منتقل کنید!

-Samsung Knox :
کار اصلی این برنامه ایجاد یک پروفایل اداری و یک پروفایل شخصی است. شما اگر در محل کار نیاز به کار کردن با گوشی،رمز های و کد های کاربری هستید ، میتوانید به پروفایل اداری سوییچ کرده و البته پروفایل خانگی رو از دسترس خارج کنید.

-Group Play :
این قابلیت با استفاده از NFC میتواند به 8دستگاه دیگه متصل شده و از حداکثر قابلیت صوتی آنها استفاده کند.از کاربردهای آن برای بازی های دسته جمعی یا پخش آهنگ میتوان نام برد.

-Air Gesture :
این قابلیت برای زمانی به کار می آید که دست شما خیس یا کثیف باشد و نخواهید صفحه نمایش را لمس کنید. با این قابلیت میتونید بین آهنگ ،ویدئو یا ... سوییچ کنید ، میل هاتون رو چک کنید یا حتی تماس هاتونو جواب بدید.
-Samsung Watch on :
این قابلیت نیز امکان استفاده از دستگاه به عنوان ریموت کنترل رو میده و البته در جدای از این کار، میتونید محتوی چندین شبکه رو خریداری کنید یا از مجانی ها لذت ببرید.

-Glove Friendly :
که اجازه کار با دستکش رو میده. البته با خاموش کردن آن،میتونید از سنسیویتی صفحه نمایش بکاهید.البته این قابلیت در گوشی با نام High Touch Sensitivity کار میکند.

-S voice Navigation :
یک ابزار مسیر یاب همراه با گوینده .(امیدوارم مثل Maps برلین رو توی قطب جنوب نشون نده!).

-S Voice Drive :
با فعال کردن این حالت میتونید در هنگام ناوبری،از تمام فرامینی که توسط S Voice پشتیبانی می شوند استفاده کنید. مثلا تماس بگیرید،اس ام اس بدهید یا....

-Easy Mode:
این قابلیت که با تاچویز کار میکنید ،همه چیز رو به صورت ساده طبقه بندی کرده و رابط کاربری را برای افرادی که اولین بار با اسمارت فون کار میکنند ساده میکند.

-Smart Alert:
این قابلیت برای زمانیست که دوست ندارید گوشی 5اینچی خودتون رو از روی میز بلند کنید تا ببینید اس ام اس یا تماس از دست رفته ای داشتید ، با فعال کردن آن زمانی که گوشی را از زمین یا میز بلند میکنید، اگر دارای مسیج یا تماس باشید ، گوشی یک ویبره خواهد زد و اگر نه،بزارید گوشی استراحتشو بکنه :دی

-Adapt Sound:
این قابلیت برای تنظیم هندزفری برای گوش افراد به کار میرود. چون در اکثر افراد یک گوش ضعیف تر است،با این نرم افزار و شنیدن چند صدا و پاسخ به چند سوال،میتونید این مشکل رو مرتفع کنید. البته دقت کنید در زیر هندزفری گوش چپ یا راست مشخص شده و باید درست در گوشتون قرار بدید.

-S health :
که تمامی فعالیت های شما رو زیر نظر میگیره و بهتون رفتار های پرخطر رو گوشزد می کنه،با استفاده از سنسور رطوبت و دما ، بهتون برای فعالیت ها کمک میکنه و احتمالا وقتی دچار مشکل شدید با مراکز امدادی تماس میگیره)

سامسونگ در گوشی جدیدش،از قابلیت های بسیار جالب برای دوربین و گالری استفاده کرده که در زیر به معرفی چند تا از اونا می پردازیم. توضیح pcwar

Dual Camera & Dual Video Chat
در این بخش با ۳امکان همسان روبرو هستیم که سامسونگ برای بهره گیری آن نرم افزاری را توسعه داده است، امکان اول این است که شما می توانید با دوربین جلو به مکالمه تصویری بپردازید و در عین حال با دوربین عقب ویدئو ضبط کنید یا به عکاسی بپردازید، امکان بعدی استفاده از هر دو دوربین جلو و عقب در مکالمات تصویری به طور همزمان است به نحوی که اگر شما در مهمانی ای قرار دارید و دوست دیگرتان در آن جمع غایب است می توانید تصویر هر دو طرف را با او به اشتراک بگذارید و امکان سوم استفاده از هر دو دوربین در عکاسی یا فیلم برداری است یعنی شما میتوانید در یک لحظه با هر دو دوربین عکس بگیرید و یا با یکی به فیلمبرداری و با دیگری به عکاسی بپردازید، البته باید گفت استفاده از این امکان کمی هم سخت است!

Sound & Shot
امکان بعدی ای را سامسونگ Sound & Shot می نامد، با این امکان شما می توانید تصویر بگیرید و بعد توضیح ۵ ثانیه ای را به شکل صوتی بدان اضافه کنید تا بعداً بتوانید خاطرات خود را با جزئیات بیشتری مرور کنید و یا آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.

Drama Shot
شما در ۴ثانیه با شات انفجاری دوربین سامسونگ ۱۰۰عکس خواهید داشت که می توانید آنها را با هم ترکیب کرده و احتمالاً تصویری خلاقانه بوجود آورید.

Eraser
باید این امکان را یکی از شاهکارهای سامسونگ نامید، وقتی شما اقدام به عکاسی میکنید دستگاه چندین تصویر متوالی را ثبت میکند، آنها را آنالیز میکند و به نحو شگفت آوری اشیای موجود را شناسایی میکند، حالا کافیست اگر بخش مزاحمی در تصویر شما وجود دارد آنرا انتخاب و حذف کنید به همین راحتی، پیشنهاد میکنم این امکان را حتماً امتحان کنید!

Story Album
امکانی ساده و اما در مواردی کاربردی است، با این امکان در صورت تهیه عکس هایی زیاد خود تلفن همراه تصاویر شما را با توجه به زمان و مکان تهیه آنها در آلبوم هایی دسته بندی می کند تا دیگر در میان تعداد بسیاری از تصاویری که در یک مسافرت چند روزه تهیه کرده اید گم نشوید و البته میتوانید هریک از آلبوم ها را به طور مستقیم در شبکه های اجتماعی خود هم به اشتراک بگذارید.
البته با این قابلیت میتوانید برای خودتون یک دفترچه خاطرات درست کنید

توضیحاتی درباره دستگاهی به نام Homesync:
این قابلیت برای یک دستگاه جدا که تقریبا میشه گفت ،یک Android TV سامسونگ هست طراحی شده که 8 دستگاه دارای NFC میتونن به اون متصل بشن و خودش هم 1ترابایت فضای ذخیره سازی داره. در واقع این دستگاه کار یک سرور خوانوادگی رو میکنه و قابلیت اتصال به تلویزیون برای پخش فایل هاتون رو داره.

clau
15-03-2013, 03:37
دم سامسونگ گرم دوربین 13مگاپیکسلی این گوشی باید اساسی بترکونه:n16:

این گوشی بازار بیاد قیمتش باید طرفای 4ملیون باشه یا کمتره الان htc butterfly 3400 پولشه

h!tman
15-03-2013, 03:55
باز اومده حال بده ، پشتش پلی کربناته و کنارش آلومینیوم
انگجت و ورج از بدنش و سبکیش تعریف کردن
مثل s3 هم یک لشگر از امکانات جدید داره

shahabprince
15-03-2013, 04:14
خداییش طراحیش از s3 خیلی بهتره
من فقط کف قابلیتهای دوربینشم عجب چیزای باحالی داشت
کلا سامسونگ امشب عالی بود
صفحه نمایش که دیگه نگو ترکونده لامصب
باید بنچمارک هاش هم بیاد ببینیم چی میشه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

king_darkness
15-03-2013, 04:27
قابلیت Glove Friendly که دقیقا نگرفتم چیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جیز خاصی نیست فقط میشه با دستکش با گوشی کار کردطراحی داغونه ولی سامی هر چیزی تونسته از این و اون ور جمع کرده چپونده تو این گوشی

Masoud-Susa
15-03-2013, 04:57
گوشی خوبیه ولی خب پولش بایس خیلی بهتر از گوشیه باشه !

راستی سامسونگ این همه امکاناتو ول کرده بود چسبیده بود به اینکه دستبندهامون خیلی خوبن :دی اینم جالب بود واسم !.

هشت هسته ای؟ والا لپ تاپ من core i7 ـه حس می کنم خیلی زیاده دیگه این با هشت میخواد کجا رو بگیره آخه؟:دی

sAeEd_kHaAn
15-03-2013, 09:35
اینم از سوگولی سامیتون واقعا تر زد با این طراحی زاقارتش
تموم امکانات نرم افزاریشم سه سوت پورت میشن برای بقیه گوشیا
حاضرم شرط ببندم حاضر بودین سخت افزار همون s3 رو داشت ولی طراحیش بهتر بود
در کل حسرت یه بدنه درست و حسابی و جذاب و طراحی متفاوت به دل سامی دوستای عزیز همچنان موند و احتمالا میمونه چون ظاهرا دیگه گیر داه به همین طراحی تو s5/6/7 هم همین طراحیو میزنه:n20:

mohsenslr
15-03-2013, 09:47
طبق معمول باز یه عده دارن میان میگن طراحیش مزخرفه و .... و جالب اینجاست که اولین خریداران خودشونن !

قاب پشت گوشی به نظر میاد دیگه مثل قبل به راحتی خش نشه.

sAeEd_kHaAn
15-03-2013, 10:21
چی فکر میکردیم چی شد :دی

mnik7
15-03-2013, 10:32
اگه سامسونگ یکم روی طراحی و کیفیت گوشیاش کار میکرد مطمئنا منم از محصولات سامسونگ استفاده میکردم:n05:

30vil
15-03-2013, 10:48
طراحی سامسونگ کی خوب بوده که این دومین بارش باشه!

باتری گوشی هم به نظر ضعیف میاد حالا تا بیاد ببینیم چی میشه

biostar
15-03-2013, 10:53
این عکس رو قبلا اماده کرده بودم!

الان یعنی سامسونگ فکر میکنه تو طراحی به بلوغ رسیده که عوضش نکرده ؟؟؟:n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mahyarSAMSUNG
15-03-2013, 10:58
خوب از نظر طراحی راست میگید که فرقی نکرده ولی به نظر من اینا سیاست شرکت هستش ... باید یواش یواش تغییر کنه ... :n06:

biostar
15-03-2013, 11:41
خوب از نظر طراحی راست میگید که فرقی نکرده ولی به نظر من اینا سیاست شرکت هستش ... باید یواش یواش تغییر کنه ... :n06:

اخه یواش یواشش لاکپشتی شده
همین الان 10 15 تا گوشی عین هم داره

ولی سامسونگ تنها شرکتیه که داره روی برتری های نرم افزاری خوب کار میکنه..

hasanmotori
15-03-2013, 11:42
سامسونگ واقعاً مسخرشو دراورده. سعید درست میگه امکانات نرم افزاریش که واسه بقیه گوشیا پورت میشه کلاً چیز خیلی مهمیم نیستن بیشتر واسه گول زدن مشتریه
سی پی یوشم که اصلاً بدرد نمیخوره بازم جنبه تبلیغاتی داره
نسبت به اس3 چیز خاصی نداره

جداقل انتظار داشتیم طراحیش یکم بهتر باشه جنس بدنش پلاستیک کهنه نباشه

امسال فک کنم سامسونگ شکست بخوره با وجود رقبایی مثله xperia z و htc one و....

sAeEd_kHaAn
15-03-2013, 11:45
ppi صفحشم با وجود بزرگتر بودن نسبت به one کمتره و البته باطریشم با وجود صفحه بزگتر و پردازنده قطغا پرمصرفتر (به دلیل وجود هسته بیشتر ) به نظرم ضعیفتر از one هست

biostar
15-03-2013, 11:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] f_april-news-5704.php

تنها دلیل برتری مطلق سامسونگ به اچ تی سی و سونی...

عرضه در 155 کشور و توسط 327 کریر.. + تبلیغات زیادش = فروش بالای 50 میلیون
حالا هرچقدرم میخواد گوشی زشت باشه یا پلاستیکی باشه یا...

اونوقت HTC و سونی از یه گوشی 5 میلیون بفروشن ذوق مرگ میشن:n02:

hasanmotori
15-03-2013, 12:08
ppi صفحشم با وجود بزرگتر بودن نسبت به one کمتره و البته باطریشم با وجود صفحه بزگتر و پردازنده قطغا پرمصرفتر (به دلیل وجود هسته بیشتر ) به نظرم ضعیفتر از one هست

البته ppi بالای 300 با چشم قابل تشخیص نیست و این ایرادی که گرفتی دیگه واقعاً مسخرست. نکنه میخای تو صفحه 5 اینچ رزولوشن 4K بزارن :n09: ایراید بگیرید ولی شعر نگید دیگه
8 تا هستش با هم کار نمیکنه... موقعی که نیاز به پردازش سنگین نباشه از 4 هسته کم مصرف a7 استفاده میکنه و در نتیجه باتریش بهتره صفحشم amoled ه که مصرف کمتری داره

amir200812
15-03-2013, 12:09
البته باطریشم با وجود صفحه بزگتر و پردازنده قطغا پرمصرفتر (به دلیل وجود هسته بیشتر ) به نظرم ضعیفتر از one هست

عزیزم مصرف باطری یک گوشی رو کیلویی حساب نمیکنن!

8 هسته داره، ولی همشون همزمان فعال نیستند! حتی این باعث کاهش مصرف میشه چون وقتی کار های معمولی انجام میدید 4 هسته ضعیفتر با مصرف کمتر فعال هستند و وقتی کار های سنگین انجام میشه 4 هسته قویتر فعال میشن!

درضمن پردازنده این گوشی با تکنولوژی 28nm ساخته شده که خیلی در کاهش مصرف تاثیر داره!

اینم که میگید نمایشگر بزرگتر شده و باطریش کم میاره، اندازه نمایشگر فقط 0.19 اینچ افزایش پیدا کرده، ولی باطریش از 2100 به 2600 افزایش پیدا کرده!

بعضی از دوستان کار و زندگی ندارند، منتظر هستند سامسونگ یک گوشی معرفی کنه و بریزند اینجا که بدنش ضعیفه! باطریش کم میاره! نمایشگرش فلانه! و ...
ولی نمیدونم چه حساب کتابی داره که همیشه پرفروشترین ها هم همین گوشی های بدرد نخوری هست که این دوستان میفرمایند!

من I9000 داشتم، بعدش N7000 گرفتم، بعدش I9250 داشتم، ولی بعدش هم HTC و sony گرفتم که فقط یک هفته تونستم استفاده کنم! بعدش رفتم I9300 گرفتم و حالا 3 4 ماه هست که از این استفاده میکنم!

اینو قبول دارم که جنس بدنه تمام گوشی ها (بجز I9250) ضعیف هستند، مثلا کیفیت بدنه Iphone 5 رو خیلی دوست دارم!
ولی مشکل اینجا هست که سامسونگ در من مشتری علاقه هایی ایجاد کرده که فقط در گوشی های خودش هست! و به همین دلیل بعد اومدن این گوشی، اینم میگیرم!

shahabprince
15-03-2013, 12:09
سامسونگ واقعاً مسخرشو دراورده. سعید درست میگه امکانات نرم افزاریش که واسه بقیه گوشیا پورت میشه کلاً چیز خیلی مهمیم نیستن بیشتر واسه گول زدن مشتریه
سی پی یوشم که اصلاً بدرد نمیخوره بازم جنبه تبلیغاتی داره
نسبت به اس3 چیز خاصی نداره

جداقل انتظار داشتیم طراحیش یکم بهتر باشه جنس بدنش پلاستیک کهنه نباشه

امسال فک کنم سامسونگ شکست بخوره با وجود رقبایی مثله xperia z و htc one و....

آفرین آفرین
چه قدر هوشمندانه شما تحلیل میکنی
یه وقت چشت نزنن
سامسونگ داره به یه اصالت از طراحی میرسه
ما که از طراحیش خوشمون اومد شما که خوشت نیومد میتونی نخری

S A M S U N G
15-03-2013, 12:17
سامی هم شده اپل ولی باز میخریم مگه نه موتوری ؟ :دی پرچم بالاست داداش هنوز :دی

مخلصیم .

mnik7
15-03-2013, 12:22

سامسونگ همیشه به باتری اهمیت ویژه ای نشون داده و مطمئنا این باتری زیادش هم خواهد بود
ولی خب منو به شخصه راضی نکرد تا برم طرف سامسونگ

30vil
15-03-2013, 12:25
آفرین آفرین

ما که از طراحیش خوشمون اومد شما که خوشت نیومد میتونی نخری

معلومه خوشت اومده چون گوشیت s3 فرقی با این نداره:n02:

shahabprince
15-03-2013, 12:35
همین الان بنچ های جدید گوشی تو نرم افزار antutu اومده با امتیاز 27000 فعلا برید همتون جلو بوق بزنید
حالا باطری گوشی رو چند روز بعد ببینید چه میکنه

sAeEd_kHaAn
15-03-2013, 12:38
وقتی کار سنگین نکنی زیاد مصرف نمیکنه که در مورد همه گوشیا صدق میکنه با هرگوشی کار سنگین نکنی مصرفش پایینه این نشد دلیل ،در مورد ppi هم درست چشم تشخیص نده یعنی بی مصرفه پس شما بگو این همه هسته الان کاربرد داره ? نه پس بی مصرفه
در مورد فروش بیشتر هم سامسونگ موزیانه و تبلیغ خیلی زیاد میلیون میلیون میفروشه که تبلیغات تو بقیه شرکتا ضعیفه ولی htc یکمی داره رو بحث تبلیغ کار میکنه نمونش تو لیگ قهرمانان خوب داره تبلیغ میکنه

S A M S U N G
15-03-2013, 12:48
سعید چی میگی ؟ :دی مگه با گوشی کار کردی هی سبک سنگین میکنی ؟ :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg

عکس بالا تو حلق Z ه ONE !

Ali_Best
15-03-2013, 13:26
جدای از سایر بحث ها خوشم میاد سامسونگ آسیایی چند تا برنامه نویس و دولاپر خوب داره که هر سری جین جین امکانات نرم افزاری معرفی میکنه
هرچند هم که قابلیت پورت شدن داشته باشند اما همین که پیشتاز پیشرفت تو این زمینه هست خودش خیلی خوبه :)

در مورد سخت افزار داخلی هم فقط امیدوارم گوگل تو اندروید 5 یه تکونی به خودش بده که بشه از این همه هسته استفاده کرد! بنچمارک انتوتو که دردی رو دوا نمیکنه!
دوربینشم با این همه امکانات باید فوق العاده باشه

و در مورد طراحی... واقعا نمیشه منکر تقلید سامسونگ از اپل شد!
بعد از طراحی اس3 سامسونگ واقعا فک کرده به یه طراحی قابل قبول رسیده و همه اش داره کپی میکنه اونو! در حالی که اصلا این طور نیست :)
هنوز دکمه سخت افزاری هوم و هنوز لبه های ضایع گرد شده اس3
(یه زمانی می گفتن سامسونگ داره از اپل کپی میکنه.... الآن یه محصول زده - اس 3، که مثلا به شیوه طراحی آیفون نبود- سایر محصولات دارن از این کپی میشن!)

حالا باید منتظر ورژن جدید اندروید بود!
فک کنم اگه پیشرفت اندروید بخواد هنوز به این شیوه ادامه پیدا کنه خود سامسونگ هم پشیمون بشه از این که یه چنین غولی رو داده بیرون! :)

mf.designing
15-03-2013, 13:52
سلام.
منم بحث هارو دنبال کردم. نظر دوستان همشون جالب بودن .
ایرادی که به کیفیت بدنه و طراحی میگیرن از نظر خیلی ها وارده اما از نظر من ایراد اصلی دست گوگل و اندروئید هستش ! تکلیف اندروئید مشخص نیست و برنامه جامع ای نداره ! گوگل باید یه کاری کنه و یه همکاری با شرکتها داشته باشه که محصولات اصلی و غولهای اصلی کمپانی ها در یک بازه زمانی مشخص و با سیستم عامل اندروئید کاملا جدید و متحول شده بیان ! یعنی مثلا در این بازه زمانی که HTC و Sony و Samsung غول های خودشون رو بیرون دادن همه با مثلا اندروئید 5 بیان بیرون ! آخه نمیشه که یه گوشی جدید با یه سخت افزار کاملا جدید بیاد اما باز روش اندروئید 4.1.2 باشه ! باید یه هماهنگی بین عرضه سخت افزار و نرم افزار باشه.
یه مورد دیگه از نظر من بیش از حد بزرگ کردن صفحه نمایش هست ! (گوشی باید گوشی باشد ، گوشی که گوشی نباشد که گوشی نیست ! :دی) بلاخره باید تو جیب همه راحت جاشه یا نه ؟!
در نهایت به امید رقابتهای بیشتر با اپل

Pami
15-03-2013, 13:53
این هم کاور ما تو سایت خودمون :

باز بگید پامی ضد سامسونگ هست !

yoosef_st
15-03-2013, 13:54
خب دوباره مثل پارسال دقیقا صحبتها و اشعار همونه!
Exactly همونا!!!

دوستان عزیز، اگر انقدری که از طراحی شکایت میکنین، میتونستین به من یه ایراد واقعی هم بگین خیلی ممنون میشدم

به نظرم گوشی واقعا فوق العادست! از هر لجاظی بهترینه
طراحی حرف نداره
با وجودی که سخت افزارش از Z خیلی بالاتره،
همون باریکی رو داره و وزنش هم کمتره!

از لحاظ نرم افزاری هم که دیگه نگو! واقعا ترکونده!:n12:

GS4 مجموعه فوق العاده کاملی از بهترینهاست

=========================
اما واقعا از حرفهای بعضی دوستان ماهی شکم پر خندش میگیره
ببخشید، اما میشه بدونم الان توی این یک سال چند درصد از کاربران آندرویید
از قابلیهای پورت شده S3 توی گوشیشون استفاده کردن؟؟؟
بگین بدونیم خب؟؟

میشه بدونم الان شما به طراحی خوب میگین کدوم گوشی؟؟؟
الان مثلا 5S دراز بی قواره با اون بدنه ای که بعد از 1 ماه همه رنگش میریزه خوبه؟

باطری هم که هم از لحاظ قدرت از تمامی هم رده ها بالاتره
و هم با توجه به شیوه اون سخت افزاری که داره بیشتر از بقیه دوام میاره

ولی از همه بیشتر من کشته مرده اون قابلیتش برای مهمونیها شدم که همه گوشیها همزمان یه آهنگ پخش میکنن:8:
این سامسونگ بی شرف چجوری این ایده ها رو از ذهن من میدزده آخه؟:n02:

اوه اوه راستی این یادم رفت
ویدئوی برنامه معرفی دیشب هست توی اینترنت؟
میتونیم دانلود کنیم ببینیم؟
کسی لینک داره؟

supermax15
15-03-2013, 14:20
اینم کیفیت

mahyarSAMSUNG
15-03-2013, 15:19
کلیک کشیدی روش میخوای هیچیکش نشه ؟ من بعید میدونه تو مشخصات بدنه ضد خش نوشته باشه که انتظار دارید خش نیوفته .. :n13:
سامسونگ همیشه تو بدنه عالی بوده حداقل بعد از افتادن نوت1 خودم از ارتفاع 1.8 متری روی موزاییک بهم ثابت شد که سامسونگ عالیه ... :n07: گوشیم مثل یه مرد بلند شد اومد تو بغلم ... :n08:

.:PAR3A:.
15-03-2013, 15:26
اما واقعا از حرفهای بعضی دوستان ماهی شکم پر خندش میگیره
ببخشید، اما میشه بدونم الان توی این یک سال چند درصد از کاربران آندرویید
از قابلیهای پورت شده S3 توی گوشیشون استفاده کردن؟؟؟
بگین بدونیم خب؟؟
نکته جالبش اینجاست که خود کاربرای S3 هم استفاده نکردند. =)

پست یکی از دوستان که الان اسمشون رو یادم نیست جالب بود واسم. راجع به بزرگتر شدن صفحه. دیگه کم کم داره مرز بین فبلت و اسمارتفون از بین میره. زمانی که نوت اومد ٬ اسمارت فون ها ۴.۳ بودن ٬ یعنی ۱ اینچ اختلاف بود. الان نوت ۲ ۵.۵ اینچه و اسمارت فون ها ۵ اینچ ٬ یعنی اختلاف شده ۰.۵ اینچ. این نکته واسه خیلی از کاربران اعصاب خورد کن میتونه باشه. الان رفقا اینجا بحث کوچیک شدن حاشیه و ... رو میکنن ٬ حاشیه رسما از بین هم بره ٬ باز هم ۵ اینچ برای راحت اینور و اونور بردن ٬ دردسر ایجاد میکنه. مدتی که نوت دست من بود یا میبایست تو دست نگهش دارم یا بزارم تو جیب کت / کاپشن ٬ که آپشن دوم هم به دلیل عادت نداشتن به این قضیه چند بار نزدیک بود خطر ساز شه. :دی (پرت کردن کت روی تخت یا روی مبل..!) علاوه بر اون ٬ باید قبول کرد که تسلط دست روی صفحه ۵ اینچی ٬ پایین تر از ۴.۳ و ۴.۷ هست.

در رابطه با طراحی هم که ... :|
یه حسی به من میگه سامسونگ موقع طراحی اس ۳ ٬ هر چی دم دستش اومده چپونده رو بورد ٬ بعدش گفته خوووب ٬ اینو کجا بزاریم حالا؟! یه قاب تو ۲۰ دقیقه طراحی کردن ٬ اونوخ اون شد طراحی پایه هندهلد های سامسونگ. :دی چیه این آخه. :| (لازم به ذکره که دوستانی که الان میخوان با توپ پر این قسمت پست من رو نقل قول کنن این زحمت رو به خودشون ندن ٬ اهمیتی نمیدم. طراحی از نظر من و خیلی های دیگه فاجعست ٬ شما اگه خوشتون اومده ٬ برین بخرین ٬‌نوش جونتون. :| :دی)

اس ۴ هم از نظر دوربین و باطری و سخت افزار و این چیز ها خوب مسلما خوب بود. ولی چیزی نبود که آدم دهنش باز بمونه و بگه OMGWTF. حقیقتش دیگه وسطای لایوبلاگ من خسته شدم رفتم تو بازی ٬ هر ۵ دقیقه یه بار یه پاوز زدم یه نگاهی انداختم ببینم چی شد قضیه. :دی بازار کلا یه مقدار خسته کننده شده ٬ خیلی وقته که محصول انقلابی ندیدیم. در هر حال مطمئنا امسال هم بین اندرویدی ها اس ۴ پرفروش ترین خواهد بود ٬ ولی رقبا دارن روز به روز قدرتمند تر میشن.

ویرایش :

سامسونگ همیشه تو بدنه عالی بوده حداقل بعد از افتادن نوت1 خودم از ارتفاع 1.8 متری روی موزاییک بهم ثابت شد که سامسونگ عالیه ... :n07:
گوشیم مثل یه مرد بلند شد اومد تو بغلم ...
خورد شدگی های نه چندان کم S3 چیز دیگه ای رو میگه.

خوب بالاخره سری اس باید شباهتی به هم داشته باشن .. کانسپ هایی که درباره اس4 من دیدم اصلا سبک طراحی سامسونگ نیست و سامسونگ هیچ وقت گوشی های اونطوری تولید نمیکنه ... سبک هرکس به خودش مربوطه مثلا دقت کن لامبرگینی همه ماشین هاش تو مایه های هم هستش طوری که یه آدم آماتور ببینه میگه اینا که همیش شبیه هم هستش .. در مورد سامسونگ هم صدق میکنه .. . :n14:
با قضیه ی سبک خاص توی طراحی مشکلی ندارم ٬ مشکل من اینه که طراحی خیلی جیگری نیست که ولش هم نمیکنه سامسونگ. :|
این طراحی روی Note 8.0 رو فقط میشه "خنده دار" توصیف کرد.

mahyarSAMSUNG
15-03-2013, 15:35
نکته جالبش اینجاست که خود کاربرای S3 هم استفاده نکردند. =)

پست یکی از دوستان که الان اسمشون رو یادم نیست جالب بود واسم. راجع به بزرگتر شدن صفحه. دیگه کم کم داره مرز بین فبلت و اسمارتفون از بین میره. زمانی که نوت اومد ٬ اسمارت فون ها ۴.۳ بودن ٬ یعنی ۱ اینچ اختلاف بود. الان نوت ۲ ۵.۵ اینچه و اسمارت فون ها ۵ اینچ ٬ یعنی اختلاف شده ۰.۵ اینچ. این نکته واسه خیلی از کاربران اعصاب خورد کن میتونه باشه. الان رفقا اینجا بحث کوچیک شدن حاشیه و ... رو میکنن ٬ حاشیه رسما از بین هم بره ٬ باز هم ۵ اینچ برای راحت اینور و اونور بردن ٬ دردسر ایجاد میکنه. مدتی که نوت دست من بود یا میبایست تو دست نگهش دارم یا بزارم تو جیب کت / کاپشن ٬ که آپشن دوم هم به دلیل عادت نداشتن به این قضیه چند بار نزدیک بود خطر ساز شه. :دی (پرت کردن کت روی تخت یا روی مبل..!) علاوه بر اون ٬ باید قبول کرد که تسلط دست روی صفحه ۵ اینچی ٬ پایین تر از ۴.۳ و ۴.۷ هست.

در رابطه با طراحی هم که ... :|
یه حسی به من میگه سامسونگ موقع طراحی اس ۳ ٬ هر چی دم دستش اومده چپونده رو بورد ٬ بعدش گفته خوووب ٬ اینو کجا بزاریم حالا؟! یه قاب تو ۲۰ دقیقه طراحی کردن ٬ اونوخ اون شد طراحی پایه هندهلد های سامسونگ. :دی چیه این آخه. :| (لازم به ذکره که دوستانی که الان میخوان با توپ پر این قسمت پست من رو نقل قول کنن این زحمت رو به خودشون ندن ٬ اهمیتی نمیدم. طراحی از نظر من و خیلی های دیگه فاجعست ٬ شما اگه خوشتون اومده ٬ برین بخرین ٬‌نوش جونتون. :| :دی)

اس ۴ هم از نظر دوربین و باطری و سخت افزار و این چیز ها خوب مسلما خوب بود. ولی چیزی نبود که آدم دهنش باز بمونه و بگه OMGWTF. حقیقتش دیگه وسطای لایوبلاگ من خسته شدم رفتم تو بازی ٬ هر ۵ دقیقه یه بار یه پاوز زدم یه نگاهی انداختم ببینم چی شد قضیه. :دی بازار کلا یه مقدار خسته کننده شده ٬ خیلی وقته که محصول انقلابی ندیدیم. در هر حال مطمئنا امسال هم بین اندرویدی ها اس ۴ پرفروش ترین خواهد بود ٬ ولی رقبا دارن روز به روز قدرتمند تر میشن.

خوب بالاخره سری اس باید شباهتی به هم داشته باشن .. کانسپ هایی که درباره اس4 من دیدم اصلا سبک طراحی سامسونگ نیست و سامسونگ هیچ وقت گوشی های اونطوری تولید نمیکنه ... سبک هرکس به خودش مربوطه مثلا دقت کن لامبرگینی همه ماشین هاش تو مایه های هم هستش طوری که یه آدم آماتور ببینه میگه اینا که همیش شبیه هم هستش .. در مورد سامسونگ هم صدق میکنه .. . :n14:

بعضیا میگن سامسونگ تبلیغات داره و برای همین فروش میکنه .. اولا که تبلیغات دغل بازی نیست و عرضه یه شرکت رو میرسونه دوما مگه بده آدم تبلیغ کنه .. سوما : به نظر من شرکتی که از راه تبلیغات و اسم در کردن داره جنس غالب میکنه به مردم اپل ...

adrenalin
15-03-2013, 15:42
در سخت افزار شکی نیست واسه خودش گرد و خاک می کنه :دی
طراحی هم خیلی بهتر شده انصافا :دی طراحی ها دیگه بعیده تغییر کنه نمونه ساده همین اپل تو این چند نسل ک اومده چقدر تفاوت داشته ؟؟؟ در کل نگاه کنید هیچی

kenzu
15-03-2013, 16:21
در کل سال بعد یکم گردیشو کمتر کنه ممنون میشیم :n02:

h!tman
15-03-2013, 17:37
بعضی ها بودن خودشونو با اسم پلاستیک کهنه خفه میکردن
حالا گیر دادن به طراحی
قبلا هم گفتن 2100میلی آمپر اس3 کمه ، وان ایکس اومد زوری 3ساعت با بازی نگه میداره
کلا همینطوری ادامه بدید :دی ببینم میتونید به نجوم و ریاضیات و فلسفه ربطش بدید ؟!

عزیز من شما نمیتونی تو ایران از بعضی قابلیت هاش استفاده کنی چرا به گوشی خورده میگیری؟!
شرکتی مثل ال جی و اچ تی سی هنوز خیلی راه دارن که حتی نزدیک به سامسونگ بشن! دوربینا که حرف اولو میزنه ، باتری هم اصولا از رقیبا برتر بوده ، صفحه نمایش هم نیازی به بحث نیست ، سخت افزار و نرم افزار و ساپورت هم از همشون بهتره ، باز هم میان گیر میدن! موندم شما از گوشی میخواید وایسه براتون قر بده؟!
الان سونی دنباله روی سامسونگ شده ، هر ساله طراحیش رو حفظ میکنه ، موفق نبود میره سراغ بعدی ، الان سری بعد Xperia S مثل سولا و ... موفق نبود، رفت سراغ طراحی T و Z و اینا!
الان سامسونگ گلکسی اس 3 رو به اندازه کل فروش فلگشیپ های دیگه فروخته ، چرا واقعا باید طرحشو عوض کنه؟!
خیلی باحاله هیچ ایرادی نمیتونن بهش بگیرن ، میان از خودشون خلاقیت نشون میدن و ایراد براش ایجاد می کنن!
عزیزی که حرف پردازنده 8هسته ای رو میزنه
فیلم HD ببینی، فیلم برداری HD کنی ،وبگردی کنی ،موزیک گوش بدی ، همه این کارا با A7 انجام میشه ، کم مصرف ترین معماری تا به حال سامسونگ ، اونوقت شما حدس زدی به خاطر این پردازنده باتریش بده؟!

Pedram_mrn
15-03-2013, 17:43
خیلی بده که هیچ تغییری تو طراحی نداده انقدی که خیلیا تو تشخیصش عاجزن مث همین پست اول رضا:n02:

ولی خب سایزش عالیه، حاشیه خیلی کم شده چیزی که منو تو اس 3 خیلی اذیت میکرد و الکی گوشی بزرگ شده بود
هم نازک تر شده هم از پهنا 0.8 میلی کوچکتر.
باتری عمرا ضعیف نیست هچ موشکلی هم نداره یکه:n02:، دلیل اینکه میگن ضعیفه رو من اصن نمیفهمم مگه مثلا Z باتریش 3000ــه یا One باتریش 3500 که این ضعیفه؟!!! درضمن اونا TFT انو این AMOLED... به نظر من تو باتری یکی از بهترین ها میشه.

ولی من از طراحی Z خیلی بیشتر خوشم میاد... کاشکی سامسونگ هم دس از سر این سری اس برداره و مث کمپانی های دیگه هر سال یه سری با طراحیه خاص خودشو بزنه که عمرا این کارو نمیکنه، ملت دنبال عدد بعدین 5و6و7:n02:

Legacy's
15-03-2013, 19:01
در اینکه طراحی ظاهری اون زیادی شبیه s3 و سایر گوشیهای قبلی خود سامسونگه بحثی نیست کسی چه میدونه شاید سامسونگ هم میخواد پیرو مکتب اپل بشه!
ولی بنظر من s4 از بسیاری جهات دیگه یک شاهکار واقعیه و نباید بی انصافی کرد. امکانات پیشرفته ی زیادی رو در یک حجم کوچک جا دادن تخصص سامسونگ هست.

دوربینا که حرف اولو میزنه
این یکی قدری جای صبر و تأمل داره تا review های gsmarena از دوربینش بیاد. چون Nokia 808 PureView فعلاً توی مقایسه ها از لحاظ کیفیت عکس رتبه ی اول رو داره.
808 طبق نتایج gsmarena از لحاظ کنتراست نمایشگرش هم با یک فاصله ی عجیب و غریب فعلاً رتبه ی اول رو داره!
البته دوربین s4 از جهت امکانات جانبی و رابط کاربری بدون شک بقول شما حرف اول رو میزنه.

amir200812
15-03-2013, 20:52
پست یکی از دوستان که الان اسمشون رو یادم نیست جالب بود واسم. راجع به بزرگتر شدن صفحه. دیگه کم کم داره مرز بین فبلت و اسمارتفون از بین میره. زمانی که نوت اومد ٬ اسمارت فون ها ۴.۳ بودن ٬ یعنی ۱ اینچ اختلاف بود. الان نوت ۲ ۵.۵ اینچه و اسمارت فون ها ۵ اینچ ٬ یعنی اختلاف شده ۰.۵ اینچ. این نکته واسه خیلی از کاربران اعصاب خورد کن میتونه باشه. الان رفقا اینجا بحث کوچیک شدن حاشیه و ... رو میکنن ٬ حاشیه رسما از بین هم بره ٬ باز هم ۵ اینچ برای راحت اینور و اونور بردن ٬ دردسر ایجاد میکنه. مدتی که نوت دست من بود یا میبایست تو دست نگهش دارم یا بزارم تو جیب کت / کاپشن ٬ که آپشن دوم هم به دلیل عادت نداشتن به این قضیه

عزیز حال شما خوبه؟ S2 که سایزش 4.3 بود، راحت تو جیب جا میشد، ولی این که 5 هست، جا نمیشه!؟

چه جالب!!!
چون عرضش فقط 3 میلیمتر و طولش حدود 1 میلیمتر بزرگتر هست!
این 3 میلیمتر باعث میشه تو جیب شما جا نشه؟ واقعا برام جالب بود یک کاربر باسابقه این نظر رو داده!!!

Pami
15-03-2013, 20:53
خب نظر من در مورد آخرین دستپخت سامسونگ

اول اینکه باید ممنون بود که طراحی گوشی با اینکه خصوصیات قبلی مبنی بر زوایا و متریال اصلی رو به ارث برده اما توازن خاصی تو طراحی داده شده
زوایای گرد اما یکدست مثل اس 3 نیست انگار مشت خورده باشه پای چشمش
یکی از دلایلی که از اس 3 خوشم نمیومد سبک طراحی بود ولی این یکی بهتر شده
دومین حرکت جالب ارتقا قابلیت های Eye Tracking هست که میتونه کاربردی بشه ، مطمئنا سامسونگ تو رام های بعدی و کرنل رام ها قابلیت هاشون رو بهتر میکنه
سومین کار جالب سنسور مادون قرمز هست که دوباره به سبد کمپانی ها برگشته ، این واقعا برای یکی مثل من میتونه کاربردی باشه
چهارمیش الگوریتم های ادغام تصاویر و ویدئو ها هست که دوربین ها میگیرن
مورد بعدی کاهش وزن نسبت به منابع استفاده شده هست ، همین که باتری 500 میلی آمپر افزایش داشته اما تو وزن تاثیری نداشته عالیه
فکر کنم اولین گوشی هم هست که بطور استوک با اندروید 4.2 لانچ میشه
لوازم جانبی هم که سامسونگ قراره براش عرضه کنه جالبه

ولی نمیدونم سامسونگ چه اصراری بر استفاده از صفحه های Pentile داره ، واقعا تو این قسمت داره درجا میزنه
باتری 2600 میلی آمپری اگر معماری exynos ارتقا داده نمیشد برای این گوشی معمولی بود ، هرچند فکر کنم تو تست های gsmarena کمی پایین تر از اس 3 قرار بگیره

و به عنوان کلام آخر تسلیت میگم به هموطنان عزیزم ! چون با این وضع ارز در بدو ورود گوشی قیمتی نزدیک به 4 میلیون تومن خواهد داشت !

amir200812
15-03-2013, 20:53
808 طبق نتایج gsmarena از لحاظ کنتراست نمایشگرش هم با یک فاصله ی عجیب و غریب فعلاً رتبه ی اول رو داره!
البته دوربین s4 از جهت امکانات جانبی و رابط کاربری بدون شک بقول شما حرف اول رو میزنه.

ببخشیدا، AMOLED که روی سری S هست، کنتراست بینهایت دارند! بالاتر از این چه عددی هست؟(به نتایج تست همون GSMARENA مراجعه کنید)

Pami
15-03-2013, 21:34
ببخشیدا، AMOLED که روی سری S هست، کنتراست بینهایت دارند! بالاتر از این چه عددی هست؟(به نتایج تست همون GSMARENA مراجعه کنید)

کنتراست و قدرت درخشندگی نمایشگر زیر نور آفتاب با کنتراست در حالت عادی فرق داره
زیر نور آفتاب 808 نوکیا با اختلاف خیلی زیادی از بقیه جلوتر هست
در حالت عادی تمام پنل های OLED به دلیل اینکه تو نمایش نور مشکی نور اضافی ساتع نمیکنن ( مقدار خیلی خیلی ناچیز نزدیک به 0 ) کنتراست بی نهایت دارن

biostar
15-03-2013, 21:41

هر دو گوشی کنتراست بی نهایت رو دارند چون هر دو AMOLED هستند

منظور دوستمون کنتراست زیر نور خورشید هست یا همون sunlight legiblity که میشه گفت به خاطر تکنولوژی clear black نوکیا و همچنین براتنس بالای گوشی 808 ، این گوشی تو این زمینه بی رقیبه
من هم تست کردم فوق العاده بوده..

biostar
15-03-2013, 23:11
استفاده از گوریلا گلس 3 تایید شده..

گوریلا گلس 3 در CES امسال معرفی شد..

5ajad
16-03-2013, 00:54
این مادون قرمزش tv های قدیمی رو هم کنترل میکنه؟ یه تلویزیون 21 اینچ شهاب دارم...کنترلش خراب شده...فکر کنم باید یه دونه از این ماسماسکا براش بگیرم:n02:
راستی این gpu ی این ماسماسک همونیه که روی تبلت ainol firewire هستش؟ یا تعداد هسته هاش بیشتره؟:eh:

Pami
16-03-2013, 01:12
این مادون قرمزش tv های قدیمی رو هم کنترل میکنه؟ یه تلویزیون 21 اینچ شهاب دارم...کنترلش خراب شده...فکر کنم باید یه دونه از این ماسماسکا براش بگیرم:n02:
راستی این gpu ی این ماسماسک همونیه که روی تبلت ainol firewire هستش؟ یا تعداد هسته هاش بیشتره؟:eh:

احتمالا با برنامه انحصاری تلفن شما میتونید کنترل قدیمی رو جلوی ورودی پورت مادون قرمز بگیرید ، تمام خروجی ها رو بهش وارد کنید و برای کدها دستور تعریف کنید
بعد تلفن میتونه همون کدها رو برای شما از پورت خودش تولید کنه

معماری همونه ولی ظاهرا مشخصات فرق داره
GPU تبلت firewire سرعت هسته 355 مگاهرتزی داره SGX544 MP2 ولی گلکسی اس 4 سرعت 533 مگاهرتزی SGX544MP3

16-03-2013, 14:12
zZZZzzzzzZzzZz

mr_khodaei2008
16-03-2013, 15:07
خوشحالم و گوشی توپی هست

ولی مث مدلهای قبلیش مثلا not2 or s3 فقط حسرت داشتنش به دل ما میمونه . با این قیمتها فقط باید ارزوی داشتنش را داشته باشم همین

ravani_13
16-03-2013, 16:24
سلام به دوستان عزیز

خیلی خوشحالم از این معرفی چون با این طراحی از نظر بنده ضعیف فرصت بسیار خوبی به One و Z و G Pro داد
باز هم پر فروش تر خواهد بود ولی شک نکنین که مثل پارسال نخواهد بود باید امسال سهم بیشتر به سونی ، اچ تی سی و ال جی بده

نکته دوم : نظرتون در مورد کسی که اس ۳ داره چیه ؟ چقدر خنده دار میشه اگه ۲ ملیون بزاره روش و بره اینو بگیره ؟ لول

نکته سوم : میدونم که باز چشم ها رو می بندین و ..... ولی به قول دوستمون ۸ هسته ای به چه درد میخوره ؟ الان مردم سنگین ترین کارها رو دارن با i5 انجام میدن ، چه بازی یا برنامه ای با اس ۳ چهار هسته ای میشد انجام داد که با همون پدر بزرگ یعنی اس ۲ نمیشد

corby رو توی ذهنتون بزرگ کنید ، ۵ اینچی بکنید ، چه شکلی میشه ؟؟؟؟ شبیه نیست ؟ لول

میخوام اینو بهتون بگم که این امکانات خیلی هم خوبن ولی من هفته ای یک بار هم فیلم با گوشی نمی بینم که حالا مثلا اگه سرم رو برگردونم...... ولی هر لحظه که گوشیم رو ببینم اگه اکسپریا Z باشه ، اگه ایفون ۵ باشه ، اگه HTC One باشه از دیدن طراحی و زیبایی و کیفیتش لذت میبرم

SNOW PATROL
16-03-2013, 16:36
واقعا s4 انقلابی در ضمینه سخت افزار هست و دم سامسونگ گرم که باعث پیشرفت تکنولوژی میشه
کلا خانواده گلکسی مفهوم تازه ای از تلفن همراه رو به نمایش گذاشت

tapatalk

supermax15
16-03-2013, 16:42
راستی چرا اپل به خاطر شبیه بودن نام S4
و iphone 4s
شکایت نمی کنه؟

biostar
16-03-2013, 16:49
واقعا s4 انقلابی در ضمینه سخت افزار هست و دم سامسونگ گرم که باعث پیشرفت تکنولوژی میشه
کلا خانواده گلکسی مفهوم تازه ای از تلفن همراه رو به نمایش گذاشت

tapatalk

دست ARM درد نکنه..

shahabprince
16-03-2013, 17:02
سلام به دوستان عزیز

خیلی خوشحالم از این معرفی چون با این طراحی از نظر بنده ضعیف فرصت بسیار خوبی به One و Z و G Pro داد
باز هم پر فروش تر خواهد بود ولی شک نکنین که مثل پارسال نخواهد بود باید امسال سهم بیشتر به سونی ، اچ تی سی و ال جی بده

نکته دوم : نظرتون در مورد کسی که اس ۳ داره چیه ؟ چقدر خنده دار میشه اگه ۲ ملیون بزاره روش و بره اینو بگیره ؟ لول

نکته سوم : میدونم که باز چشم ها رو می بندین و ..... ولی به قول دوستمون ۸ هسته ای به چه درد میخوره ؟ الان مردم سنگین ترین کارها رو دارن با i5 انجام میدن ، چه بازی یا برنامه ای با اس ۳ چهار هسته ای میشد انجام داد که با همون پدر بزرگ یعنی اس ۲ نمیشد

corby رو توی ذهنتون بزرگ کنید ، ۵ اینچی بکنید ، چه شکلی میشه ؟؟؟؟ شبیه نیست ؟ لول

میخوام اینو بهتون بگم که این امکانات خیلی هم خوبن ولی من هفته ای یک بار هم فیلم با گوشی نمی بینم که حالا مثلا اگه سرم رو برگردونم...... ولی هر لحظه که گوشیم رو ببینم اگه اکسپریا Z باشه ، اگه ایفون ۵ باشه ، اگه HTC One باشه از دیدن طراحی و زیبایی و کیفیتش لذت میبرم

دوست عزیز برای هزارمین بار این گوشی در عمل 4 هسته ای هست یعنی 2 تا 4 هسته ای و 8 هسته با هم فعال نیست بهتره در موردش تو اینترنت سرچ کنی حوصله توضیح دادن ندارم
برای من تو gs3 امکاناتش خیلی کاربردی بود مثلا ناسلامتی گیگی هستیم برای خودمون
امکانات gs4 هم برای من خیلی کاربردیه
حالا منتظر اومدن بنچمارکهای گوشی باشید تا ببینید قدرت یعنی چی

kamygame
16-03-2013, 17:25
​شکلش زیاد فرقی نکرده

30vil
16-03-2013, 17:36
​شکلش زیاد فرقی نکرده

زیاد که نه اصلا فرقی نکرده:n02:

این همه سر و صدا و تبلیغ که میکردن این بود:n09:

امکانات ویژه !!:n04: dual camera featur یعنی وقتی داری از یه جا عکس میگیری میتونی از خودتم عکس بگیری :n09: آخه چه کاریه

drama shot این دیگه آخرشه:n02:

s- health میزان کالری بدنتون را اندازه گیری کنید :n08: بیخیال اینا که همش به صورت apk همه جا هستش

sound and shot واقعا که !

سامسونگ گویا با بچه طرفه با این امکانات میخواد مردم را گول بزنه البته هستند افرادی که به خاطر این امکانات این گوشی را میگیرند شاید 1 بار هم به دردشون نخوره :n02: برو بچ فن بوی سامسونگ دلم میسوزه چقدر منتظر معرفی s4 بودید:n02:

عیب نداره شاید s5 با یه طرح جدید بیاد!

قربون قد و بالا طراحی!!:n19:

supermax15
16-03-2013, 18:02

امکانات ویژه !!:n04: dual camera featur یعنی وقتی داری از یه جا عکس میگیری میتونی از خودتم عکس بگیری :n09: آخه چه کاریه

s- health میزان کالری بدنتون را اندازه گیری کنید :n08: بیخیال اینا که همش به صورت apk همه جا هستش

سامسونگ گویا با بچه طرفه با این امکانات میخواد مردم را گول بزنه البته هستند افرادی که به خاطر این امکانات این گوشی را میگیرند شاید 1 بار هم به دردشون نخوره :n02: برو بچ فن بوی سامسونگ دلم میسوزه چقدر منتظر معرفی s4 بودید:n02:

سامسونگ طراحى گوشياشو ميده دست همونايى که واسش يخچال و لباسشويى طراحى میکنن

Ali_Best
16-03-2013, 18:45
به خاطر تیم قوی تبلیغاتی سامسونگ،
بی شک و بی شک یک سال دیگه آمار فروش این گوشی از سایر گوشی ها و حتی اس3 هم بالاتر خواهد بود
الآن سامسونگ این قدر ترفندهای تبلیغاتی داره حتی بیشتر از زمان اس3 که راحت میتونه فروشش رو خیره کننده کنه
مگـــــر اینکه در ماه های آینده اتفاقی خیلی غیر منتظره بیافته :)

در مورد طراحی هم یه نکته تکراری...
طراحی یه چیزی مثل گوشی مجموعه جزئیاتی است که وقتی کنار هم دیگه قرار میگیرند باعث میشه اون چیز قشنگ دیده بشه
با اینکه تفاوت زیادی بین دو نسل سری اس نیست اما حس بهتری داره اس4 نسبت به اس3
این حس از همون جزئیات ناشی میشه!
اگه دقت کنید می بینید تا حدی از جلو به طراحی آیفون نزدیک شدیم یعنی جلو آیفونی تر شده! (منظور شمای کلی گوشی هست)

kenzu
16-03-2013, 19:24
ایفون چه پخیه که این بخواد جلو ایفونی تر بشه :دی

جلوش شبیه نکسوس 4 شده بیشتر

30vil
16-03-2013, 19:27
صحبت های یکی از مسئولان htc

آقای Ho در مورد پرچمدار جدید سامسونگ ، Galaxy S4بیان کرد که :

"در این گوشی با ادامه استفاده از بدنه های پلاستیکی و همچنین یک صفحه نمایش بزرگتر ، این واضعترین تغییر قیزیکی است.
بدنه Galaxy S4 در مقایسه با بدنه کاملا آلومینیومی HTC One کاملا ضعیفتر و محدودتر است. این دستگاه تقریبا شبیه همان مدل قبلی می باشد.
کلا HTC برای آن افرادی است که همیشه به دنبال بهترین فن آوری های پیشرفته و طراحی برتر هستند ، مشتریان ما محصولاتی متفاوت می خواهند ، که این به نظر می رسد یک هدف (یا آرزو) برای سامسونگ باشد.
مشتریان ما دنبال تکنولوژی های کاربردی و وسوسه انگیزی(که دهان را آب بیاره) هستند.
مشتریان ما یک گوشی مطمئن می خواهند و به همین دلیل ما HTC One را تولید کردیم"

kenzu
16-03-2013, 19:29
مثل one x که به غیر از بدنه چیز دیگه ای جز دردسر نداشت =))

Legacy's
16-03-2013, 20:41

"در این گوشی با ادامه استفاده از بدنه های پلاستیکی و همچنین یک صفحه نمایش بزرگتر ، این واضعترین تغییر قیزیکی است.
بدنه Galaxy S4 در مقایسه با بدنه کاملا آلومینیومی HTC One کاملا ضعیفتر و محدودتر است. این دستگاه تقریبا شبیه همان مدل قبلی می باشد.
کلا HTC برای آن افرادی است که همیشه به دنبال بهترین فن آوری های پیشرفته و طراحی برتر هستند ، مشتریان ما محصولاتی متفاوت می خواهند ، که این به نظر می رسد یک هدف (یا آرزو) برای سامسونگ باشد.
مشتریان ما دنبال تکنولوژی های کاربردی و وسوسه انگیزی(که دهان را آب بیاره) هستند.
این آقای Ho فقط از محصولات شرکت خودش تبلیغ کرده اونم تبلیغات غلو آمیز. الان سامسونگ چرا بزرگترین فروشنده ی گوشیهای هوشمند در دنیا شده و حتی تونسته نوکیا رو پایین بکشه؟ با شعار و تخریب یا با کار و تلاش شبانه روزی؟ الان حتی شرکتهای مطرحی مثل اپل و hp و... هم دستشون به سمت شرکت سامسونگ درازه... دست سامسونگ بسمت کدوم یکی از این شرکتهای پرمدعا درازه؟

بحث درباره ی بدنه هم بنظر من بیهوده هست. چون خیلی از افراد چه بدنه آلومینیومی باشه چه پلاستیکی، از انواع کاور یا بامپر و... استفاده میکنند.
من قبلاً گوشی با بدنه ی آلومینیومی داشتم (N8) و بعداً 808 گرفتم با بدنه ی پلاستیکی. هر دو کاور ژلاتینی کپدیس انداختم چه فرقی داره برام بدنه از چی باشه؟

برسیم به این حرف حرفش که گفته مشتریان ما دنبال تکنولوژی های کاربردی و وسوسه انگیزند
میشه یکی بمن بگه فناوریهایی که توی گوشیهای htc هست کدومش توی s3 یا s4 نیست؟
یک مقدار انصاف هم در تبلیغات و نظر دادن بد نیست.

خیلی از صحبتهای شما جنبه ی نظرات شخصی سطحی داشت. شما ویژگیهای کاربردی تک تک این قابلیت ها رو اصلاً نرفتید مطالعه کنید.
مثلاً چه کسی و کجا گفته که s- health میاد کالری مصرفی یا استفاده شده ی شما رو اندازه بگیره؟ این قابلیت با نصب حسگرهای پیشرفته ی temperature, humidity و تعامل با سایر حسگرها فراهم شده و صرفاً بقول شما یک قابلیت نرم افزاری! نیست که بخواید با نصب دو تا برنامه از اونها برخوردار شید!

سامسونگ گویا با بچه طرفه با این امکانات میخواد مردم را گول بزنه ا
یعنی چکار میکرد بهتر بود و به شخصیت شما بیشتر احترام گذاشته میشد؟

البته هستند افرادی که به خاطر این امکانات این گوشی را میگیرند شاید 1 بار هم به دردشون نخوره
اینکه یک چیز بدیهی درباره ی همه ی گوشی ها هست و ربطی به s4 نداره! شما ممکنه گوشی 1100 رو هم چند سال داشته باشید ولی از بعضی امکاناتش!! اصلاً یکبار هم استفاده نکنید!

supermax15
16-03-2013, 20:56
قیمت 16 گیگ هم که مشخص شد
به نرخ امروز دلار (3320) میشه 1 و 940
579 $
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _cost_579-news-5714.php

mohsenslr
16-03-2013, 21:07
من نمیدونم این جو 4 میلیون تومان رو کی راه انداخت ؟ s4 از note 2 حدود 200 تا 300 تومان گرونتر خواهد بود . یه نگاه به اختلاف قیمت سری های قبل بزنید متوجه میشید. البته اون اول ملاک نیست که یک نفر میره 5 تا گوشی مسافری میاره و چون نوبره دونه ای خدا تومان میفروشه !

30vil
16-03-2013, 21:18
خیلی از صحبتهای شما جنبه ی نظرات شخصی سطحی داشت. شما ویژگیهای کاربردی تک تک این قابلیت ها رو اصلاً نرفتید مطالعه کنید.
مثلاً چه کسی و کجا گفته که s- health میاد کالری مصرفی یا استفاده شده ی شما رو اندازه بگیره؟ این قابلیت با نصب حسگرهای پیشرفته ی temperature, humidity و تعامل با سایر حسگرها فراهم شده و صرفاً بقول شما یک قابلیت نرم افزاری! نیست که بخواید با نصب دو تا برنامه از اونها برخوردار شید!

یعنی چکار میکرد بهتر بود و به شخصیت شما بیشتر احترام گذاشته میشد؟

دوست عزیز این چیزیه که سامسونگ برای s health توضیح داده برداشت شما چیه؟ آیا این یک نرم افزار نیست؟! البته گویا از دید شما حسگرهای دستگاه کاردیوگراف در این گوشی استفاده شده!:n02:

S Health app The app records things like your blood pressure, weight, blood sugar levels, calories consumption and so on, and can then present them as a neat chart for better visualizing your health status and goals.

لطفا دقیق توضیح را بخونید

Ali_Best
16-03-2013, 21:54
ایفون چه پخیه که این بخواد جلو ایفونی تر بشه :دی

جلوش شبیه نکسوس 4 شده بیشتر

آیفون جدای از بحث نرم افزاری و البته بیشتر زمان استیو جابز یعنی تقریبا نهایت استانداردهای لازم برای یک گوشی
البته جای بحث زیادیه که لازم نیست بهش پرداخته بشه :)

من نمیدونم منبع این گفته کجاست و آیا واقعیت داره یا نه ولی...
زشت ترین کار ممکن اینه که مسئول یه شرکت بیاد از بدی های محصولات شرکت دیگه بگه
یادمه زمان اس3 هم در مورد اچ تی سی وان ایکس همین مطالب رو یکی از مسئولین اچ تی سی گفت و گفت وان ایکس سرتره
طبیعیه دیگه هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه :)
مقایسه کار مسئولین یه کمپانی نیست و باید سایت ها و مجلات به بررسی بپردازند

biostar
16-03-2013, 22:22
بنچمارک..

biostar
16-03-2013, 22:23
آیفون جدای از بحث نرم افزاری و البته بیشتر زمان استیو جابز یعنی تقریبا نهایت استانداردهای لازم برای یک گوشی
البته جای بحث زیادیه که لازم نیست بهش پرداخته بشه :)

من نمیدونم منبع این گفته کجاست و آیا واقعیت داره یا نه ولی...
زشت ترین کار ممکن اینه که مسئول یه شرکت بیاد از بدی های محصولات شرکت دیگه بگه
یادمه زمان اس3 هم در مورد اچ تی سی وان ایکس همین مطالب رو یکی از مسئولین اچ تی سی گفت و گفت وان ایکس سرتره
طبیعیه دیگه هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه :)
مقایسه کار مسئولین یه کمپانی نیست و باید سایت ها و مجلات به بررسی بپردازند

اگر بنظرتون حرف زدن پشت محصولات دیگران زشته باید بگم سامسونگ تو این کار سر رشته داره :دی
مخصوصا با راه انداختن وازه isheep ! لابد این کار زشت نیست نه ؟:n09:

biostar
16-03-2013, 22:27

سامسونگ نمیتونه راه HTC رو بره و مثلا بدنه فول آلومنیوم بسازه
همین S4 رو میبینی ؟ یه سری منابع میگند این گوشی که معرفی رسمی شد، ارزون ترین و پلاستیکی ترین prototype گوشی های s4 بوده(منبعش موجوده)
دلیلش واضحه ، سامسونگ میخواد مثلا 50 میلیون از این گوشی رو بفروشه ، وقتی میزان فروش شما تا این حد بالا باشه قاعدتا باید از یه سری چیز ها بگذری...
حاشیه سود و قیمت تمام شده برای این محصول خیلی مهم هست..

biostar
16-03-2013, 22:31
قیمت 16 گیگ هم که مشخص شد
به نرخ امروز دلار (3320) میشه 1 و 940
579 $
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _cost_579-news-5714.php

اگر متن رو بخونید نوشته این قیمت رسمی و اعلام شده نیست و اون سری نمایش داده شده این قیمت رو گرفتن ، پس نمیشه گفت قیمت همینه
باید منتظر اعلام رسمی سامسونگ بود

biostar
16-03-2013, 22:36
HTC ONE VS S4

البته عکس ها resize شده هستند...

Legacy's
16-03-2013, 22:53
این عکس بالا + چند تا عکس مقایسه ای دیگه رو فکر کنم توی موبایلستان گفته بودند مشخص شده fake بوده...:n06:

Legacy's
16-03-2013, 23:01
دوست عزیز این چیزیه که سامسونگ برای s health توضیح داده برداشت شما چیه؟ آیا این یک نرم افزار نیست؟! البته گویا از دید شما حسگرهای دستگاه کاردیوگراف در این گوشی استفاده شده!:n02:

S Health app The app records things like your blood pressure, weight, blood sugar levels, calories consumption and so on, and can then present them as a neat chart for better visualizing your health status and goals.

لطفا دقیق توضیح را بخونید
دقت کنید دوست عزیز : این جزو بدیهیاته که هیچ سخت افزاری بدون اینترفیس و برنامه نمیتونه برای شمای کاربر کار کنه. اون حسگرهای سخت افزاری نباید لایه ی نرم افزاری داشته باشند؟!
شما برنامه ی مورد نظرش رو پورت کنید روی هر گوشی دیگری اصلاً براتون کار نخواهد کرد! چون سخت افزارش که همون حسگرهای گفته شده در پست قبلیم هست رو گوشیهای دیگه ندارند.
همون دستگاه کاردیوگارف هم اگه سیستم عامل خودش(معمولاً مبتنی بر جاوا) رو نداشته باشه به چه دردی میخواد بخوره؟! مثل اینه که برید PC بخرید ولی هیچ سیستم عاملی چه داس چه مک روی اون نباشه و بخواید باهاش کار کنید.
نکنه فکر کردید که اون حسگرهای بیومتریک رو برای تبلیغات روی برد نصب کرده؟! یا خود برنامه از غیب میخواد اون اطلاعات دقیق رو ارائه کنه؟:n04:

Ali_Best
16-03-2013, 23:04
اگر بنظرتون حرف زدن پشت محصولات دیگران زشته باید بگم سامسونگ تو این کار سر رشته داره :دی
مخصوصا با راه انداختن وازه isheep ! لابد این کار زشت نیست نه ؟:n09:
دقت نکردی دوست من!
اینجا کلوپ سامی هاس!
نمیشه از این چیزا برا سامسونگ گفت! : دی

biostar
16-03-2013, 23:28
این عکس بالا + چند تا عکس مقایسه ای دیگه رو فکر کنم توی موبایلستان گفته بودند مشخص شده fake بوده...:n06:

مطمئنی؟
GSMARENA و یه سری سایت معتبر دیگه گذاشتنش..

amir200812
16-03-2013, 23:34
به قول دوستمون ۸ هسته ای به چه درد میخوره ؟ الان مردم سنگین ترین کارها رو دارن با i5 انجام میدن ، چه بازی یا برنامه ای با اس ۳ چهار هسته ای میشد انجام داد که با همون پدر بزرگ یعنی اس ۲ نمیشد

شما زنگ بزنید به کمپانی فراری/پورشه/بنز/... بگید در کارخونه هاشون رو تخته کنن!چون:
وقتی حداکثر سرعت 110 کیلومتر هست و پراید هم با این سرعت میتونه حرکت کنه، چکاریه ماشین های چند صد هزار دلاری رو بسازن! اینطوری نیست؟ واقعا که...

درضمن جناب مهندس میشه توصیح بدید i5 چه ربطی به این موضوع داره؟

Pami
16-03-2013, 23:43
تا وقتی که جا برای پیشرفت سخت افزار باشه سازنده ها به این بازی ادامه میدن
یه جورایی رو کم کنی هم هست
همیشه علم یه قدم جلوتر از نیاز بشر حرکت میکنه ، اگه اینطوری نباشه پیشرفتی در کار نخواهد بود

supermax15
16-03-2013, 23:45
سامسونگ که اینقد cpu براش مهمه چرا نمیاد یکی بر معماری 64 بیتی امتحان نمیکنه

به نظر شما s4 میتونه فیلم 4k رو پخش کنه؟

Pami
16-03-2013, 23:59
پردازنده 64 بیت یا 32 بیت چیزی نیست که برای معماری های RISC زیاد مهم باشه ، چون به نظر من فعلا حجم بالایی از سخت افزارها و I/O های زیادی رو پوشش نمیدن
پردازنده مبتی بر الگوی ARM توی تلفن شما نهایتا به پردازش منابع همون تلفن محدود شده

در مورد چیپ گفته شده میتونه پخش 4K داشته باشه ، اگر این قابلیت رو نداشته باشه خیلی نافرمه ! رسما آینده Wireless Media Sharing ها میفته دست nvidia و qualcomm
مخصوصا زمانی که تلویزیون ها دارن وارد UltraHD میشن

years
17-03-2013, 00:13
من گوشی i8910 HD سامسونگ دارم البته 3 ساله پیش خریدم میخوام گوشی بعدیم همین گوشی جدید سامسونگ باشه

amir200812
17-03-2013, 00:49
به نظر شما s4 میتونه فیلم 4k رو پخش کنه؟

از اونجایی که پردازنده های ضعیفتر توانایی پخش 2K رو دارند، احتمال 99.9% این توانایی پخش 4K رو داره.

shahabprince
17-03-2013, 14:59
بنچمارک..

این بنچمارک واسه نسخه ی آمریکایی هست و چیپ 600 اسنپ دراگون
هنوز نسخه ی جهانی با چیپ octa 5 نیومده
اگه با چیپ octa 5 بنچمارک بگیرن نمودارش از اون ور گوشی میزنه بیرون:n02:

biostar
17-03-2013, 20:24
بین نظرات دوستان در مورد CPU متوجه شدم باید یه سری اطلاعات راجبش بدم..:n02:

اول از همه اینکه Exynos Octa اولین چیپی هست که بر اساس طراحی big.LITTLE کار میکنه
این طراحی توسط شرکت ARM انجام شده و نه سامسونگ
سامسونگ فقط از این طراحی داره استفاده میکنه و به عنوان اولین شرکتی شناخته میشه که داره بر اساس این طراحی پردازنده تولید میکنه

در واقع بهتره گفته بشه که دو تا 4 هسته ای داریم و این دو مجزا هستند ، شما در هر لحظه از پردازش فقط از یکی از 4 هسته ای ها استفاده میکنید

یکی از 4 هسته ای ها بر اساس معماری A15 هست که بسیار پر قدرته و نقش اصلی رو بازی میکنه ، اما این 4 هسته ای قدرتمند یک مشکل داره ! اون هم توان مصرفی بالای اون هست
در طراحی big.LITTLE برای رفع این مشکل اومدن و یک 4 هسته ای دیگه بر اساس معماری A7 قرار دادند که به نسبت ضعیف هست اما مشخصه ی خوبی داره و اون هم توان مصرفی پایین این معماریه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

A7 در فرکانس 200 تا 1200 مگاهرتز کار میکنه و A15 در محدوده فرکانسی 200 تا 1600

حالا بسته به میزان DMPIS بین دو پردازنده سوییچ میشه

در ضمن شرکت Qualcomm برای طراحی چیپ ها از معماری شبیه به A15 استفاده کرده ولی به این نوع طراحی رو نیورده

Legacy's
17-03-2013, 21:22
پس بر خلاف بعضی گفته ها نتیجه میگیریم 8 تا هسته هیچوقت همزمان فعال نیستند.
یا 4 هسته ی قوی. یا 4 هسته ی ضعیفتر.
اگه این گوشی دست من باشه عمراً اون 4 هسته ی قوی تار عنکبوت میبنده و از اون 4 هسته ی ضعیفش فقط 1 هسته شم برام کافیه!:n02:

years
17-03-2013, 23:02
کلا هسته بیشتر حق مسلم ایرانی هاست که برن سرکار

biostar
19-03-2013, 00:43
پس بر خلاف بعضی گفته ها نتیجه میگیریم 8 تا هسته هیچوقت همزمان فعال نیستند.
یا 4 هسته ی قوی. یا 4 هسته ی ضعیفتر.
اگه این گوشی دست من باشه عمراً اون 4 هسته ی قوی تار عنکبوت میبنده و از اون 4 هسته ی ضعیفش فقط 1 هسته شم برام کافیه!:n02:

بله درسته
یعنی عملا سرعت این گوشی با یک 4 هسته ای A15 هیچ فرقی نداره ، فقط صرفه جویی در مصرف انرژی بهتری داره

البته لازم به ذکره که معماری A15 بسیار قوی هست و اصلا قابل مقایسه با نسل قبلی یعنی A9 که روی سری قبلی گلاکسی بود نیست

supermax15
19-03-2013, 01:22
این A15 روی چه چیب هایی کار میکنه؟

Pami
19-03-2013, 01:38
Exynos جدید چیپ خوبیه ولی فکر نمیکنم بتونه از پس بنچ مارک های تگرا 4 یا اسنپدراگون 800 بر بیاد
این قضیه کاهش مصرف انرژی رو با هسته ضعیفتر انویدیا باب کرد از تگرا 3 پس چیز جدیدی نیست

supermax15
19-03-2013, 01:52
چیپ exynos نمیتونه LTE رو پشتیبانی کنه پس به خاطر همین توی امریکا با SNAPDRAGON 600 داد

mahyarSAMSUNG
19-03-2013, 12:00
کسی میدونه چرا پورت اینفرارد داره ؟ این که منسوخ شده بود ... :n17:

30vil
19-03-2013, 12:04

infrared television remote

amir200812
19-03-2013, 13:32

این پورت اینفرارد برای شبیه سازی کنترل های دستگاه های دیجیتال مثل TV هست.

amir200812
20-03-2013, 08:00
دوستان هنوز قیمتش مشخص نیست؟
کی وارد بازار ترکیه یا دبی میشه؟

Immunology
20-03-2013, 21:40

فقط صفحه ی سوپر آملوید فول اچ دیش کل شرکت اپل با تمام دستگاهاشو می ارزه دیگه بقیش بمونه:n09:

biostar
21-03-2013, 09:26
دوستان یک بار دیگه پست با کلمات بی ادبی بزارند بن میشن!
اینجا برای بحث و تبادل نظر هست نه دعوا و حرف های نا مربوط

Legacy's
21-03-2013, 09:53
دوستان هنوز قیمتش مشخص نیست؟
کی وارد بازار ترکیه یا دبی میشه
گفته میشه حدود ۸۵۰ دلار
تا یک-یکماه و نیم دیگه تدریجاً عرضه به بازار میشه

mahyarSAMSUNG
21-03-2013, 09:56
ااگه اینقرارد برای کنترل تی وی هستش پس چرا با کلکسی اس 3 هم میشد تی وی رو کنترل کرد ؟ این همه تنلبغات برای گوشی های سامسونگ که میشه باهاشون تی وی سامسونگ رو کنترل کرد با چه سیستمی بود پس ؟

Legacy's
21-03-2013, 10:01
چون اس3 درگاه فروسرخ نداره لابد با وایرلس اونم به tv های مجهز به این قابلیت دستور میفرستاده
ظاهرا راه دیگه ای نمیتونه داشته باشه

hasanmotori
21-03-2013, 11:24
بار دیگر سامسونگ رقبای خود را تبدیل به سوسک کرد :

Legacy's
21-03-2013, 11:37
از لحاظ CPU و سخت افزار همینطوره ولی از نظر دوربین فکر نکنم تونسته باشه هنوز به پای Nokia 808 PureView برسه.
البته امیدوارم رویووهای تخصصی تر برای مقایسه ی دوربین s4 با 808 بیاد و تونسته باشه رقیب خوبی برای 808 بوده باشه.اونوقت دیگه از همه لحاظ باید گفت تک هست.:n06:

hasanmotori
21-03-2013, 11:49
808 اصلاً اسمارت فون حساب نمیشه و نباید با این ابر اسمارت فون مقایسه بشه

این بنچ مارکا که گزاشتم مربوط به cpu اسنپدرگون هست

yoosef_st
21-03-2013, 12:15

این بنچمارکها که احیانا نسخه جهانی نیست هنوز؟
باید نسخه امریکا باشه
نه؟
اونوقت به نظرتون معماری LITTLE.big چجقدر میتونه ازینا بالاتر بزنه؟

biostar
21-03-2013, 12:28
این بنچمارکها که احیانا نسخه جهانی نیست هنوز؟
باید نسخه امریکا باشه
نه؟
اونوقت به نظرتون معماری LITTLE.big چجقدر میتونه ازینا بالاتر بزنه؟

بله نسخه اسنپ دراگون 600 هست
مسلما بیشتر اما نه اینکه خیلی فاحش باشه

Legacy's
21-03-2013, 13:29
808 اصلاً اسمارت فون حساب نمیشه و نباید با این ابر اسمارت فون مقایسه بشه

این بنچ مارکا که گزاشتم مربوط به cpu اسنپدرگون هست
والا دوست عزیز نظر شما محترمه ولی این حرفتون خیلی خیلی عجیبه که فقط گوشیهای مبتنی بر iOS و اندروید و ویندوز فون رو بخواید اسمارت فون بدونید! :n04:
لااقل مراجع معتبری مثل gsmarena و... این حرف شما رو از بیخ و بن قبول ندارند و گوشیهای مبتنی بر Belle رو کاملاً جزو گوشیهای هوشمند کارامد قرار میدن.

توی مقایسه ها و بنچمارکهای نمایشگر و loudness و دوربین و... براحتی اونها رو با گلکسی و آیفون و... مقایسه میکنند... فرمایشی میکنید ها!:n13:
بله، برای اندروید برنامه های بیشتری هست(اعم از بازی و...) ولی معنیش این نیست که دیگه meego و symbian و... مخصوصاً توی نسخه های پیشرفته تر سیستم عامل نیستند و گوشیهای مبتنی بر اونها هم اسمارتفون نیست!!!:n02:
حداقل من که با اندروید و belle کار کردم خیلی از محیط belle و عدم پیچیدگی بیخودش راضی ترم. یک دنیا هم برنامه ی جورواجور از گیم های سنگین تا utilityروی اون نصب کردم...

البته چون این بحث در اینجا مناسب نیست بهتره توی پروفایل یا یک انجمن مناسب دیگه دنبال شه

amir200812
21-03-2013, 13:43
ااگه اینقرارد برای کنترل تی وی هستش پس چرا با کلکسی اس 3 هم میشد تی وی رو کنترل کرد ؟ این همه تنلبغات برای گوشی های سامسونگ که میشه باهاشون تی وی سامسونگ رو کنترل کرد با چه سیستمی بود پس ؟

من حالا S3 دارم و TV رو هم باهاش کنترل میکنم!
ولی با استفاده از wifi این کار ور میکنم و اگه TV قابلیت اتصال به شبکه رو نداشته باشه نمیشه کنترلش کرد!
ولی S4 این محدودیت رو نداره...

ziba12
24-03-2013, 09:34
این گوشی رادیو اف ام نداره .......:n28:

alihashtaad
24-03-2013, 11:26
توی مقایسه دوربین S4 با xperia z سایت gsmarena عکسای Z واضح تر بود

supermax15
24-03-2013, 11:45
یه کم پر رنگ تربود تو زد ولی توی ابر نویز داشت
عکس s4

ax z

h!tman
24-03-2013, 12:09
به ساختمونا نگاه کنید. تاری رنگ و ... معلومه

Legacy's
24-03-2013, 13:11
عکس s4

ax z
یک دنیا تفاوت در کیفیت رنگ و شارپ بودن و میزان نویز و... هست. واقعاً آدم تعجب میکنه از شرکت سونی. اون بهم ریختگی رنگها معلوم نیست از عدسی بی کیفیته یا از حسگر بی کیفیت. شایدم هر دو!
من دوربین سونی HX9v دارم که توی همه ی رویوها بهترین دوربین کامپکت سال 2011 جهان هست ولی علیرغم حسگر پرمدعای 16MP BSI-CMOS و لنز سری G و فیلمبرداری FHD 50fps و
امکانات سه بعدی و پانورامای بسیار عالی و... کیفیت عکسش نسبت به دوربین قبلی(پاناسونیکFZ38) اصلاً قابل قبول نیست. توی حالت واید هم اشیاء طرفین رو میکشه و بد ثبت میکنه.
از همون زمان سونی رو توی کیفیت عکاسی چه توی دوربین و چه توی گوشی قبول ندارم.

Amateِur
24-03-2013, 14:20
گوشي بسيار خوبيه از هر نظر بهترينه بي شك. طراحيش هم تغيير داشته و بهتر شده. اما بهتره سامسونگ بجاي بزرگ تر كردن نمايشگر در هر ورژن جديدي كه معرفي ميكنه ذره ای گوشيهاشو خوش دست تر طراحي كنه.

amir200812
24-03-2013, 15:14
عکس s4

ax z

عکس های Z که خیلی ناجور هست!:n21:

5ajad
24-03-2013, 16:18

حسن جان این عکس های بنچمارک رو خودت به هم چسبوندی؟:eh:
2تای دیگه نیست توی عکس....

h!tman
26-03-2013, 00:13
Will the Galaxy S4 offer 1080p@60fps video recording? Qualcomm says yesAbout an hour ago by Vince ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])20 comments ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_thread)
The Snapdragon 600 version of the Samsung Galaxy S4 might have another ace up its sleeve that we didn’t know about so far. The Qualcomm-powered version is reportedly going to boast 1080p video recording at 60fps, which will be a first in the smartphone world.
This was mentioned as one of Samsung’s flagship key features in the chipmaker’s press release, issued after the Galaxy S4 announcement. However, the Galaxy S4 unit which we have in in our office, doesn’t offer such functionality, despite its Snapdragon chipset. So what is the truth?
Samsung is having no mention of this neither in the smartphone’s official specifications list, nor in its press release. Is it possible that Qualcomm made a typo? Possible, but unlikely. Here’s why.
As a system-on-a-chip maker, Qualcomm isn’t known for writing things willy-nilly. There’s a good chance the company’s PR team is well acquainted with the capabilities of the Snapdragon 600 chipset and, more specifically, the Adreno 320 GPU that’s put into use.
So if we scratch the possibility of Qualcomm being wrong, then Samsung has either forgot to mention the 1080p@60fps video recording capabilities of the Galaxy S4 (but then why is it not present on our review unit?) or didn’t have enough time to work the feature out and will include it in an update later on.
Assuming the S4 supports the high frame rate recording, it’ll be joining the exclusive 1080p@60fps club where we find the likes of the GoPro Hero 3 and FinePix HS50EXR. Currently, the majority of high-end Android smartphones support 60fps recording in 720p resolution, and just 30fps at 1080p.
We will know what the truth when the Galaxy S4 hits market at the end of April.

h!tman
26-03-2013, 01:33
جالب شد:دی

poonel
26-03-2013, 15:17
از هر نظر گوشی فوق العاده ای هست. اگه اومد حتماً می خرمش.

بنظرتون سفیدش خوشگل تره یا مشکیش؟ من خودم مشکی بیشتر دوست دارم اما تو عکسها انگار مشکیش زیاد مشکی نیست.

supermax15
26-03-2013, 15:27
به نظر من مشکی قشنگ تره
تو عکس ها چون زیاد مشکی نیست به خاطر جنس پلاستیک افتابه هست

Legacy's
26-03-2013, 17:07
دوستان اینکه میخوام بخرم و نخرم ربطی به تاپیک نداره:n24:. رنگ هم یک مسأله ی کاملاً سلیقه ای و بی اهمیته.
اینجا بحث فنی هست خدایی نکرده!:n13:

جالب شد:دی
Will the Galaxy S4 offer 1080p@60fps video recording? Qualcomm says yes

About an hour ago by Vince ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])20 comments ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_thread)
The Snapdragon 600 version of the Samsung Galaxy S4 might have another ace up its sleeve that we didn’t know about so far. The Qualcomm-powered version is reportedly going to boast 1080p video recording at 60fps, which will be a first in the smartphone world.
This was mentioned as one of Samsung’s flagship key features in the chipmaker’s press release, issued after the Galaxy S4 announcement. However, the Galaxy S4 unit which we have in in our office, doesn’t offer such functionality, despite its Snapdragon chipset. So what is the truth?
Samsung is having no mention of this neither in the smartphone’s official specifications list, nor in its press release. Is it possible that Qualcomm made a typo? Possible, but unlikely. Here’s why.
As a system-on-a-chip maker, Qualcomm isn’t known for writing things willy-nilly. There’s a good chance the company’s PR team is well acquainted with the capabilities of the Snapdragon 600 chipset and, more specifically, the Adreno 320 GPU that’s put into use.
So if we scratch the possibility of Qualcomm being wrong, then Samsung has either forgot to mention the 1080p@60fps video recording capabilities of the Galaxy S4 (but then why is it not present on our review unit?) or didn’t have enough time to work the feature out and will include it in an update later on.
Assuming the S4 supports the high frame rate recording, it’ll be joining the exclusive 1080p@60fps club where we find the likes of the GoPro Hero 3 and FinePix HS50EXR. Currently, the majority of high-end Android smartphones support 60fps recording in 720p resolution, and just 30fps at 1080p.
We will know what the truth when the Galaxy S4 hits market at the end of April.

توی نسخه ی hands on که چنین چیزی گفته نشده
ولی ممکنه با یک آپدیت دوربین، این مسأله هم اضافه بشه:n06:

26-03-2013, 17:30
دوستان اینکه میخوام بخرم و نخرم ربطی به تاپیک نداره:n24:. رنگ هم یک مسأله ی کاملاً سلیقه ای و بی اهمیته.
اینجا بحث فنی هست خدایی نکرده!:n13:

توی نسخه ی hands on که چنین چیزی گفته نشده
ولی ممکنه با یک آپدیت دوربین، این مسأله هم اضافه بشه:n06:
وقتی کوالکام میگه میشه ٬ سامسونگ هم به هر دلیل (شاید به عنوان یک امکان اضافه توی نوت ۳..!) نخواد امکان استفادشو به یوزر بده ٬ دولوپر ها نهایتا سر ۲ هفته راش میندازن. :دی اتریکس خدابیامرز ما هم ۷۲۰ بود ته زورش با یه توییک کوچیک ۱۰۸۰ ۲۴اف پی اس میشد.

poonel
26-03-2013, 19:34
من از اون نوشته انگلیسیه زیاد حالیم نمیشه

اما تو نمایش S IV فیلمبرداری 60 fps اعلام شده .

تو نوشته های این عکسه هست :

adrenalin
26-03-2013, 19:44
یادم نیست کجا خونده بوده ولی یکی از قابلیت های این cpu ها همین فیلم برداری 60 فریم هست
ولی بعضی ها رو سی پی یو قفل هستن و فقط شرکت ها این قابلیت انلاک کنن تا بشه سمت کاربر هم استفاده بشه

behnam129
26-03-2013, 20:05
اینم از سوگولی سامیتون واقعا تر زد با این طراحی زاقارتش
تموم امکانات نرم افزاریشم سه سوت پورت میشن برای بقیه گوشیا
حاضرم شرط ببندم حاضر بودین سخت افزار همون s3 رو داشت ولی طراحیش بهتر بود
در کل حسرت یه بدنه درست و حسابی و جذاب و طراحی متفاوت به دل سامی دوستای عزیز همچنان موند و احتمالا میمونه چون ظاهرا دیگه گیر داه به همین طراحی تو s5/6/7 هم همین طراحیو میزنه:n20:
در این مورد با شما موافقم(البته طراحی این خیلی بهتر از S3 هست. S3 ظاهر نامتقارن و افتضاحی داره و علت فروش بالای اون به نظرم چیزی نبود به جز موفقیت S2 وشاید سامسونگ فکر کرده مردم عاشق این طراحی مزخرف شدن که دارن میخرن این گوشی رو:n15:)

چی فکر میکردیم چی شد :دی

البته خدا رو شکر که اینجوری نشده طراحیش

behnam129
26-03-2013, 20:13
در کنار Note II و S3
به خاطر کم کردن حاشیه زیاد تغییر سایز دیده نمیشه

بابت معرفی ممنون
اما اینا جفتشون هم S4 هستند که یه نات2 وسطــــــــشونه

supermax15
26-03-2013, 21:38
الان رفتم gsmarena دیدم 360 درجه اس4 رو گذاشته
رفتم تو صفحش دیدم این اومد

دیگه این رو چرا فیلتژ کردن
عکس العمل ثانویه من

h!tman
26-03-2013, 23:00
باتری تست
توی وب برازینگ و ویدئو پلی بک ، از رقبای فعلیش بهتر عمل کرده . البته این نسخه اسنپدراگون 600 هست و نسخه Exynous باتری لایف بهتری داره

h!tman
26-03-2013, 23:01
من از اون نوشته انگلیسیه زیاد حالیم نمیشه

اما تو نمایش S IV فیلمبرداری 60 fps اعلام شده .

تو نوشته های این عکسه هست :

نوشته گفته که Snapdragon میگه که S IV میتونه با 60فرم ضبط کنه ولی نسخه پروتوتایپی که دست ماست نمیتونه این کارو بکنه
میگه شاید توی یک آپدیت یا نسخه نهایی شاهد این نرخ فیلم برداری باشم

supermax15
26-03-2013, 23:15
ولی این اپل لیفون 5 عجب چیزیه با اینکه باتزیش فقط 1440 mAh Li-Ion بود بازم هم اندازه اس4 بود توی videoplayback

26-03-2013, 23:57
ولی این اپل لیفون 5 عجب چیزیه با اینکه باتزیش فقط 1440 mAh Li-Ion بود بازم هم اندازه اس4 بود توی videoplayback
اختلاف فاحش صفحه نمایش رو درنظر نگرفتید. ۵ اینچ ۱۰۸۰پی خوب مصرف خیلی بالاتری از صفحه آیفون داره. هر چند با وجود باطری ۱۴۴۰ میلی آمپری ٬ باز هم این نتایج بهینه بودن فوق العاده مصرف باطری آیفون رو نشون میدن.

h!tman
27-03-2013, 02:32
I os ه ها!:دی

27-03-2013, 02:43
I os ه ها!:دی
تراوشات یک ذهن در حال iOS-ized شدن. :دی

yoosef_st
27-03-2013, 12:02
خب آخه اینی که تست کردن کدوم CPU بوده؟
600 یا بیگ لیتل؟
من فکر کنم خیلی توی باطری تاثیر داشته باشه اینکه کدوم ورژن باشه

Legacy's
27-03-2013, 12:27
همونطور که توضیح دادند دلیل تفاوت توی نمایش ویدئو و یا مرور وب، به ماهیت نمایشگرهای LCD و OLED و تفاوت کاملاً بنیادی ایندو فناوری مربوطه

توی LCD که در آیفون و... استفاده میشه شما چند تا دونه LED نور سفید دارید که در پس زمینه نور افشانی میکنند و روشنایی پنل رو تأمین می کنند (و قاعدتاً مصرف انرژی ناچیزی خواهند داشت) و بالای اون، یک فیلتر LCD رنگی صرفنظر از رزولوشنی که داره قرار گرفته.

ولی در نمایشگر OLED FHD یک دنیا تفاوت هست. صفحه با بیش از 2 میلیون LED پر شده(که باز هر کدوم از این پیکسلهای LED خودشون از دستکم 4 عدد LED تک رنگ سبز-قرمز-سبز-آبی کوچکتر که بهشون ساب پیکسل گفته میشه تشکیل شدند. بعبارتی بیش از 8 میلیون LED در یک نمایشگر 4.99 اینچی!) و اینها هستند که نور و رنگ رو تولید میکنند.

پس طبیعیه مصرف انرژی بالاتری داشته باشند اما از نظر ضخامت و کیفیت نمایش، یزتری فوق العاده ای نسبت به نمایشگرهای LCD آیفون و سونی و سایرین دارند.

البته این بحث بطور کامل قبلاً شده:

بابت معرفی ممنون
اما اینا جفتشون هم S4 هستند که یه نات2 وسطــــــــشونه
جسارتاً
تلفظ نوت برای واژه ی note درسته
+
نات اینطوری نوشته میشه: NOT و معنی دیگه ای داره.
البته ببخشید ها.:n06:

amir200812
27-03-2013, 12:36
تراوشات یک ذهن در حال iOS-ized شدن. :دی

من از Ios خوشم نمیاد! هیچ وقت هم تا حالا ایفون نداشتم!(استفاده کردم ولی مال خودم نبوده)!
ولی اینو باید قبول کنید Ios خیلی بهینه تز از اندروید هست!
سرعت واکنش به دستوران در Iphone 4 خیلی خیلی بیشتر از SG3 و گوشی های چهار هسته ای اندروید هست!

27-03-2013, 12:42
من از Ios خوشم نمیاد! هیچ وقت هم تا حالا ایفون نداشتم!(استفاده کردم ولی مال خودم نبوده)!
ولی اینو باید قبول کنید Ios خیلی بهینه تز از اندروید هست!
سرعت واکنش به دستوران در Iphone 4 خیلی خیلی بیشتر از SG3 و گوشی های چهار هسته ای اندروید هست!
ما که چند سالی هست قبول کردیم اینو ٬ رفقا قبول نمیکنن..!

5ajad
27-03-2013, 13:06
توی LCD که در آیفون و... استفاده میشه شما چند تا دونه LED نور سفید دارید که در پس زمینه نور افشانی میکنند و روشنایی پنل رو تأمین می کنند (و قاعدتاً مصرف انرژی ناچیزی خواهند داشت) و بالای اون، یک فیلتر LCD رنگی صرفنظر از رزولوشنی که داره قرار گرفته.

ولی در نمایشگر OLED FHD یک دنیا تفاوت هست. صفحه با بیش از 2 میلیون LED پر شده(که باز هر کدوم از این پیکسلهای LED خودشون از دستکم 4 عدد LED تک رنگ سبز-قرمز-سبز-آبی کوچکتر که بهشون ساب پیکسل گفته میشه تشکیل شدند. بعبارتی بیش از 8 میلیون LED در یک نمایشگر 4.99 اینچی!) و اینها هستند که نور و رنگ رو تولید میکنند.

پس طبیعیه مصرف انرژی بالاتری داشته باشند اما از نظر ضخامت و کیفیت نمایش، یزتری فوق العاده ای نسبت به نمایشگرهای LCD آیفون و سونی و سایرین دارند.

led که مصرف انرژیش از lcd کمتره! اینو دیگه همه میدونن:دی
حداقل توی سایز و رزولوشن برابر که اینطوریه!

توی همون تاپیکی که لینک دادین هم اینو گفته:n06:

supermax15
27-03-2013, 14:26
همونطور که توضیح دادند دلیل تفاوت توی نمایش ویدئو و یا مرور وب، به ماهیت نمایشگرهای LCD و OLED و تفاوت کاملاً بنیادی ایندو فناوری مربوطه

ا.
ممنون
بعد سونی هم TFT LCD داره پس چرا مصرفش بالاست (البته نمی دونم مثل ایفون چند تا دونه LED نور سفید هم استفاده می کنه)
نظر تون در مورد صفحه نمایش (TFT(سونی چیه ؟اون از چه فناوری استفاده میکنه

supermax15
27-03-2013, 15:58
مقایسه s4 با htc one
توسط phonearena
دانلود با حجم 205 مگ و کیفت 720p
link download:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
by :M0RT3Z4
تشکر نکنید چون من اپلود نکردم

Legacy's
27-03-2013, 19:24
ممنون
بعد سونی هم TFT LCD داره پس چرا مصرفش بالاست (البته نمی دونم مثل ایفون چند تا دونه LED نور سفید هم استفاده می کنه)
نظر تون در مورد صفحه نمایش (TFT(سونی چیه ؟اون از چه فناوری استفاده میکنه

led که مصرف انرژیش از lcd کمتره! اینو دیگه همه میدونن:دی
حداقل توی سایز و رزولوشن برابر که اینطوریه!

توی همون تاپیکی که لینک دادین هم اینو گفته:n06:
ببینید نمیدونم راجع به انواع LCD چقدر اطلاعات دارید اما دو نوع پنل LCD از لحاظ نور پس زمینه داریم :
نوع اول : CCFL-LCD که در زیر فیلتر رنگی LCD ، لامپهای نازک فلورسنت وجود داره و دیگه نه توی لپتاپهای جدید استفاده میشه و نه هیچوقت توی موبایلها استفاده شده. ولی توی تلویزیونها LCD نسبتاً ارزان تر هنوز استفاده میشه.
نوع دوم: LED-LCD هست که در زیر فیلتر رنگی LCD، بجای لامپهای CCFL، تعدادی LED نور سفید یا در حاشیه ی پنل و یا بطور ردیفی چیدا شده و نور پس زمینه رو تأمین میکنه. این نوع در حال حاضر کاربرد بیشتری داره.

این پنل های LCD نوع دوم در حال حاضر توی آیفون و سونی و HTC و LG و... داره استفاده میشه و ارزون تر از پنلهای AMOLED هست که سامسونگ و نوکیا و... استفاده میکنند. در مواردی مصرف برق کمتری هم نسبت به AMOLED داشته باشند.
در حالیکه از ابتدا و از لحاظ تئوریک تصور بر این بود که AMOLED ها مصرف انرژی ناچیز و قیمت بسیار ارزان تری نسبت به LED-LCDها خواهند داشت ولی فعلاً که در عمل چندان این آرزو تحقق پیدا نکرده.
در حال حاضر پیشرفتهایی که روی LED-LCD ها صورت گرفته عمدتاً روی بهبود فیلتر رنگی هست. این فیلتر هر چه بهتر بتونه جلوی نور رو مسدود کنه(تا مشکی عمیق تری تولید کنه) و هر چه پیکسلهای رنگی کارامدتری داشته باشه طبعاً قیمت و کیفیت بهتری داره.
اینجوریه که پنلهای جدیدتری بنام IPS LCD ها بوجود اومده که توی لپتاپهای فعلی و گوشیهای اپل و سونی و... داره استفاده میشه.

لینک اون تاپیک رو گذاشتم تا اگه در این زمینه هر نوع سوالی دارید همونجا بپرسید تا جوابهای بهتری داده بشه.

kenzu
27-03-2013, 21:08
one چقدر زشته:n02:

supermax15
27-03-2013, 22:47
دوستان بنچمارک نسخه exynos هم سایت sammobile داده بیرون که از snap 600 قوی تر بود

M@hdi-B
28-03-2013, 09:58
one چقدر زشته:n02:

اتفاقا من ویدئو رو دانلود کردم چشمم وان رو گرفته خیلی به نظرم خوشگلتر از اس4 هست

از گلکسی اس به اینور فقط صفحه بزرگتر شده و سخت افزار ارتقا پیدا کرده

اس - اس2 - نوت -اس3 - الانم نوت2 :n21:

king_darkness
28-03-2013, 20:03
اتفاقا من ویدئو رو دانلود کردم چشمم وان رو گرفته خیلی به نظرم خوشگلتر از اس4 هست

از گلکسی اس به اینور فقط صفحه بزرگتر شده و سخت افزار ارتقا پیدا کرده

اس - اس2 - نوت -اس3 - الانم نوت2 :n21:

با این که طرفدار سامی هستم ولی نظرم one هستش
آخرش بنچمارک ها 1000 اختلاف داشته باشه و اس 4 سر تر باشه ولی فرقی به حال من مصرف کننده نداره
مثلا بنچمارک exynos بیشتر از snapdragon 600 هست چه کاری exynos میکنه که نسخه snap نمیکنه ؟ به نظرم بعد از اس 2 به بعد دیگه بنچمارک شده ابزار دست شرکت ها برای تیغ زدن مصرف کننده
به نظرم کار درست اپل میکنه که به جای زوم کردن رو مشخصات پردازنده میاد میگه سرعت باز کردن app ها دوبرابر شده و ... اصلا امتیاز بنچمارک میل کنه به بینهایت ولی کاربردی نداشته باشه به چه درد میخوره ؟
این امکاناتی هم اس 4 داره کم و بیش اس 3 هم داشت که زیاد هم استفاده نمیشد به نظر من بیشتر برای پُز دادن به رفقا بودش :n02:
البته یه چندتایش هم جالبه + طراحی که سامی انجام داده و گوشی با وجود بزرگتر شده صفحه نمایش اندازه اش تغییری نکرده و خوش دست تر هم شده

Legacy's
28-03-2013, 20:20
با این که طرفدار سامی هستم ولی نظرم one هستش
آخرش بنچمارک ها 1000 اختلاف داشته باشه و اس 4 سر تر باشه ولی فرقی به حال من مصرف کننده نداره
مثلا بنچمارک exynos بیشتر از snapdragon 600 هست چه کاری exynos میکنه که نسخه snap نمیکنه ؟ به نظرم بعد از اس 2 به بعد دیگه بنچمارک شده ابزار دست شرکت ها برای تیغ زدن مصرف کننده
به نظرم کار درست اپل میکنه که به جای زوم کردن رو مشخصات پردازنده میاد میگه سرعت باز کردن app ها دوبرابر شده و ... اصلا امتیاز بنچمارک میل کنه به بینهایت ولی کاربردی نداشته باشه به چه درد میخوره ؟
این امکاناتی هم اس 4 داره کم و بیش اس 3 هم داشت که زیاد هم استفاده نمیشد به نظر من بیشتر برای پُز دادن به رفقا بودش :n02:
البته یه چندتایش هم جالبه + طراحی که سامی انجام داده و گوشی با وجود بزرگتر شده صفحه نمایش اندازه اش تغییری نکرده و خوش دست تر هم شده
من با شما موافقم ولی باید در نظر داشته باشید این بنچمارکها ابزار دست تولید کننده ها نیست
بلکه بازیچه ی دست و ساخته شده بوسیله ی کاربرهاست برای خط و نشون کشیدن برای هم!

kenzu
28-03-2013, 23:09
نه خداییش وان با اون اسپیکرهاش شده عین گوشیهای بلوتوث :n02:

supermax15
29-03-2013, 01:40
مقایسه شاخ ترین صفحه نمایش ها
Brightness and Visibility
Viewing angles
Resolution

Color reproduction
و phonearena
بهترین صفحه نمایش رو واسه اس 4 گذاشت
و از lcd ها زیاد تعریف نکرد

Just when we thought that LCD technology doesn't have anything more to offer, innovation has once again come to the rescue, allowing certain manufacturers to produce one of the most amazing screens we've ever seen. After all is said and done, it becomes evident that the quality LCD displays like those of the Apple iPhone 5 and HTC One are unsurpassed when it comes to overall image quality with their sharp, lively and realistic visuals.

However, Samsung is making big moves forward with each new major release. Its AMOLED technology has transformed from cold and pixelized to surprisingly authentic and artifact-free. The Galaxy S4's Super AMOLED screen is an improvement over its predecessor in every possible way, but this comparison showed us that there's still quite a bit of room for improvement. Still, the GS4's display is amazing the way it is right now, and proves that this relatively young technology has the potential to become something exceptional as time goes on.

supermax15
29-03-2013, 02:42
display: s4 vs htc one vs iphone 5
چپ=اس4
وسط=ایفون5
راست= htc one

h!tman
29-03-2013, 10:36
متن داخل عکس هایی که گذاشتید
Samsung Galaxy S4 vs. HTC One vs. Apple iPhone 5 display test confirms AMOLEDs can finally do accurate colors

The review involved quite a few number of tests – from color reproduction, brightness, gamma, sharpness, viewing angles, the lot. And although a clear winner isn’t appointed your personal victor can be chosen based on the stuff you value the most.
The Samsung Galaxy S4 offers different screen modes that affect its color reproduction quite significantly. You can go all punchy and popping with Dynamic but in the tests the Movie mode was found to show very natural colors, which once used to be a forbidden area for Super AMOLEDs. Below you’ll find the color table of the Galaxy S4 while in Film mode.The green steadily follows the perfect line, while blue and red are pretty close too.
Adobe RGB mode was pioneered with the 1080p Super AMOLED on the Galaxy S4 and also follows true-to-life colors but surprisingly not quite as accurate as the Movie mode.

این برای اینه که گیر میدادن Amoled رنگ ها رو طبیعی نشون نمیده
تست ها نشون داده که رنگ ها توی Amoled جدید، واقعیه

Legacy's
29-03-2013, 10:59
در عکس پایین اشباع رنگ توی htc one بیشتر از بقیه هست. در حالیکه بعضیها میگفتند AMOLED ها اشباع رنگ بیشتری دارند!

amir200812
29-03-2013, 11:12
در عکس پایین اشباع رنگ توی htc one بیشتر از بقیه هست. در حالیکه بعضیها میگفتند AMOLED ها اشباع رنگ بیشتری دارند!

این در زمان I9000 حرف درستی بود! ولی حالا نه...
در اون زمان وقتی از یک گل عکس میگرفتم، عکسش پررنگتر از خود گل بود:n13:

h!tman
29-03-2013, 12:55
الان دارم 360 میبینم
چه باحال شده، توی عکسا یکم بیریخته ولی اینجا تغییرش خیلی زیاده

poonel
29-03-2013, 13:37
طراحیش نسبت به S III بهتر شده اما خب باز می تونست بهتر باشه.
مزایا :
1- محل اسپیکر S III با فلش قرینه بود که به نظر من بی ریخت بود الآن روی S IV که اومده پایین گوشی و تو چشم هم نیست ، خیلی بهتره
معایب :
1- دکمه Home نسبت به S III فاصلش با صفحه کمتره و بهتره اما همین که باز هم دکمش سخت افزاریه باعث تاسفه. کاشکی مثل موبایل های سونی دکمه Home لمسی بود. برای من که به دکمه سخت افزاری روی موبایل Toch عادت ندارم خیلی ناراحت کننده است.
2- اگه زوایای گوشی قوسش کمتر میشد بهتر بود مثلاً بیشتر شبیه زوایای Note می بود.
3- جنس بدنه حالت صیقلی و یکدست نداره و یه نقطه هایی توش هست. همین باعث شده رنگ مشکیش حالت شیکی و براقی رو نداشته باشه.
4- دکمه Back به جای سمت راست باید سمت چپ می بود. این قرارگیری برای کسی که راست دسته مشکله. همش انگشت شست را برای لمس Back که خیلی هم پر کاربرده ، باید خم کرد. سمت چپ می بود ارگونومی انگشت بهتر حفظ می شد.

PersiAndroid
29-03-2013, 22:56
سلام بچه ها!
سال نو مبارک...
تا اینجا من خواننده ی خاموش پستابودم.

یه چیزی که بعد از معرفیه تقریبی همه ی فلگ شیپای امسال برام سوال شده اینه که نمیدونم دیگه کی usb 3.0 میاد تو اسمارتفونا!

در شروع بگم که به نظر من که خیلی از اس3 امیدوار کننده تره...
وبعد از اس 2 این بیشترین تغییرات رو نسبت به نسلای قبلی داشته...
تقریبا به نظر من یه آپگرید به تمام معنی بود. از سخت افزار تا لوازم جانبی

یه سری لوازم جانبی تو میکرو سایت اس 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دیدم اما بعضیاش الان حذف شدن از جمله این دست بندا
که احتمالا مثل سایر وربل گجت های دیگه نوتیفکشن و ... رو ارائه بدن

این فلیپ کاورای اس ویو هم به نظر جالب میاد که مثل یه دریچه نوتیفکشنارو بدون باز کردن کاور میشه دید
البته جزئیات بیشتری داره... که تو نت میتونین سرچ کنین

از اینکه سامی هم مثل اپل تصمیم گرفت نهایتا یه ذره به ایرفونا اهمییت بده خوشحالم
مشخصات خوبی داره ایرفونش و اینطور که من خوندم از بهترین هدستاییه که تا به حال با یه اسمارتفون عرضه شده
و اینکه سامسونگ اولین باره که تو این مورد تو سری اس مانور داده و اینکه موفق بوده
هم تو کنترل صدا هم تو سیم جدید و حرفه ای و اینکه سایز هم کوچیک تر شده و اینکه مثل هدفونای بیتس باعث نمیشه چون همراه گوشی هستن نسخه های مختلفی از گوشی باشه که 100 تا 200 گرونتر باشن
Headset
Premium Hi-Fi sound experience
Compact ergonomic design (Easy-to-use: Left / Right)
2 Speakers in each headphone (Woofer & Tweeter speakers)
Dynamic deep bass & high-resolution treble sound
Balanced sound with full-frequency range
(Via holes and slit on earphone)
Slim flat cable (Free from tangled wires)

گیم پد هم که به نظر عالی میاد!
تو سایتش گفته بود که تا 6.3 اینچ م ساپورت می کنه که همه میگن به نظر با نوت 3 باشن

خلاصه بقیه ی لوازم جانبی رو میتونین همونجا ببینین که واقعا خیلی کامل و جامع به نظر میاد مخصوصا واسه کسایی که ورزش می کنن
که البته شاید ایرانیا اهلش نباشن یا اگرم کسی بخواد این لوازم جانبی رو با وضع بازار الان تهیه کنه یا باید پولش اضافه کرده باشه یا نهایتا مجبور بشه بینشون یکی رو انتخاب کنه

به طور مثال من که هنوز یه تبدیل ام اچ ال ارجینال واسه نوت 2 گیرم نیومده و بازم برام سخت بود که 150 بدم واسه اصلش
یه چیزایی تو مایه های اسمارت داک نوت 2 که هم گرون بود هم کمیاب
ولی حالا که بحث ام اچ ال شد خوبه که تو این گوشی از نسخه جدیدش استفاده می کنه که نیاز به شارژر نداره و 3d فول اچدی رو هم انتقال میده و ...
این سری من واقعا از سنسورا و قابلیت های جدید کاربری هیجان زده شدم
یادم میاد زمان اس 3 برام این قابلیت ها زیاد جالب نمیومد اما به نظر میرسه سامسونگ داره خیلی تعامل و ارتباط با گوشی رو زیاد میکنه
که همین به نظرم به اندازه کافی تو این صنعت یک جهش رو به جلوئه

خیلی ریویو ها رو بررسی کردم ولی ایراد خاصی نتونستم ازش بگیرم
این چیزایی هم که دوستان گفتن بیشتر به نظر من خرده گیری بود به جزئیات.
اس 4 خیلی شبیه گوشی آرمانی من تو 2013 بود تا اس 3 تو 2012
طراحی به نظر من دلنشین و فوق العادس و در رده ی خودش و با توجه به کارائیش شاید از کمپکت ترین اسمارتفونا و شاید گجت های دنیا باشه
من تکسچر بدنه رو دوس دارم اما خب با توجه به بودجه ای که آدم خرج همچین گوشی میکنه مطمئنا کمتر از لمس و دیدنش لذت ببره معمولا توی کیس هست
دوربین هم به نظرم عالی عمل کرده تو سمپلا.. البته به نوآوری های مثل نوکیا پیور ویو یا الترا پیکسل تو اچ تی سی وان احترام میذارم و یه گام رو به جلو میدونم
صفحه نمایش که فوق العاد به نظر می رسه دقیقا از اون چیزایی میتونه باشه که آدم باید قبل از مرگ ببینه :n02:
همه چی به نظر خوب میاد از چینش سابپیکسلا تا رنگای بهتر و قابلیت اداپت دیسپلی و...
در کل بودن همچین صفحه نمایشی تو یه گوشیه کوچیکتر از اس 3 خودش یه کار فوق العادس
با وجود باتری بیشتر و کلی سنسور تازه
گوریلا گلس سه هم که من خیلی ازش خوندم همینطور یه ویدئو از غرفشون تو ces یا mwc که تو آزمایشات زنده ای که نشون میدادن و طبق گفته ی خودشون خبلی مقاوم تر از نسل قبله
البته ریویو ها هم همینو میگفتن
و خب چیپ اکتا که به نظر من استاندارد های جدیدی تو پردازش موبایل میاره و اینکه رم 2 گیگ بالاخره تو نسخه ی رسمی اومد

ریویو هایی هم که از تاچ ویز جدید دیدم به نظر خوب میاد و اون همه آپشنای جدید و نگه داشتن سادگی خاص اندروید و تاچ ویز خیلی خوبه
همینطور قابلیت ایجاد طرح واسه ویبریشن
و سایر قابلیت های ارتباطی که واقعا کامل به نظر میان و تعامل با سایر گوشی ها و وسیله ها رو بیشتر و راحت تر کرده

کیفیت به نظر راضی کننده میاد و من وسطش که آلمینیومی بی رنگه دوس دارم

در کل من چیز خاصی به نظرم نیومد که بخوام بگم یا ایراد خاصی بگیرم.
امیدوارم تو سال جدید اوضاع مالی و اقتصادی اونقد خوب باشه که همه اونایی که دوس دارن بتونن بگیرن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]></strong>:window.close())
در مقابل سایر گوشی های روز هم به نسبت طراحیه خوبی داره و اگه بهتر نباشه قابل قبول هست.
البته من به شخصه طراحیش رو به سایر گوشی ها ترجیح میدم چون سادگیشو دوس دارم
حتی این همه که از طراحیه آیفون میگن بیشتر به نظر من یه جور تلفیق سادگی و کیفیت ساخته.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]></strong>:window.close())

خلاصه این نظر من بود
البته من بیشترین علاقم تو سری گالکسی اس از همون بدو ورود از علاقه به صفحه نمایش شروع شد
اما الان سری گالکسی خیلی چیزای بیشتری واسه عرضه داره و هرسال بهترین گوشی سال و قویترین اندروید بازار و پرفروش ترین اندرویدی میشه
البته جدیدا رقبا هم فاصلشونو خیلی کم کردن که در آخر امیدوارم این رقابتا به نفع مشتری تموم شه
من کلا بعد معرفی نوت که به نظرم یک محصول انقلابی بود بیشت تمایلم به سری نوت هست و پارسال وقتی اس 3 معرفی شد ترجیح دادم نوتم رو نگه دارم و صبر کنم واسه نوت دو
اما اس 4 خیلی از وضعیت پارسال اس 3 و نوت1 جلوتره و فکر می کنم بخرمشو تا ظهور نوت 3 (عج) نگهش دارم

Legacy's
29-03-2013, 23:36
حرف MHL رو کشیدی وسط، بنزین ریختی روم و آتیشم زدی! واقعاً الان همچین حسی دارم:n28:
یکی از نادر دلایلی که من از گوشیهای سامسونگ بدم میاد همین کانکتورهای I/O بینهایت ضعیفش هست (که البته سامسونگ توی ضعف در این زمینه تنها نیست!)
واقعاً اعصاب آدم خرد میشه که کلی پول میده اما بازم می بینه در مقابل، گوشیهای نوکیا همه ی کانکتورهای متنوع کاربردی و عالی مثل !!!HDMI & USB & TV Composite via 3.5mm headphone jack رو بطور مستقل دارند ولی سامسونگ فقط یک خروجی مزخرف تعبیه کرده که
باید کلی دوباره پول بدی تا هیییییی ییی شاید یکی از آداپتورهای mhl که معلوم نیست اصلاً اصل باشه رو از زیر سنگ براش پیدا کنی! بقیه ی آداپتورهاش رو فقط توی خواب باید زیارت کنی...:n15:
نمیدونم این چه سنت مسخره ایه که بعضی گوشی سازها از آیفون تقلید کورکورانه میکنن.:n21:

ممکنه بعضیها بگن بابا کمپوزیت میخوای چکار؟ ولی تا خودشون سروکارشون نیفته و دستشون توی حنا نمونه نمیفهمن چی میگم. برای یک نمونه ی کوچک برای من وجود کمپوزیت واجبه چون گوشی رو بعضاً به دیتاپروژکتور و تلویزیون crt وصل میکنم.
واقعاً آدم متأسف میشه که توجه افراطی به طراحی باریک و شیک باعث شده از کاربردی بودن گوشیهای بعضی کمپانیها تا این حد کم بشه. این یک نمونش توی S3 که بیشتر مایه ی استهزا هست:

حالا مقایسه بشه با قدرت N900 عهد قاجار:

NaughtyCat
30-03-2013, 00:41
گیم پد هم که به نظر عالی میاد!
تو سایتش گفته بود که تا 6.3 اینچ م ساپورت می کنه که همه میگن به نظر با نوت 3 باشن

به نظرم مهم‌ترین وسیله جانبیش همین دسته بود! خیلی وقته شایعه اش هم هست Apple هم داره روی یه همچین کنترلری برای iPhone کار میکنه. اینم جدیدترینش همین امروز! :n02:

Apple again said to be planning game hardware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بزرگترین مشکل بازیهای موبایل کنترلشونه. اگه واقعا اپل و سامسونگ این قضیه رو جدی بگیرن میتونن بازار کنسولهای دستی رو هم داغون کنن! مخصوصا با قدرت سخت افزاری که الان همین S4 و iPhone بعدی دارن. با Airplay و اون دستگاه HomeSync سامسونگ خیلی راحت میشه تصویر رو فرستاد از رو گوشی به تلویزیون و تجربه خیلی بهتری هم داشت...

بعید نیست اپل هم همچین چیزی بده بیرون، که امیدوارم همچین کاری بکنه چون باعث میشه بقیه هم جدی بیفتن دنبالش.

PersiAndroid
01-04-2013, 00:55
طبق گزارش برخی سایت ها گفته شده که فقط 30 درصد از اس 4 ها با چیپ اوکتا وارد بازار میشن!
70 درصد دیگه با اسنپدارگون 600

Samsung's eight-core processor will ship in 30 percent of Galaxy S4 handsets
Chip falls victim to performance issues
KOREAN PHONE MAKER Samsung's Exynos 5 Octa eight-core processor will ship on just 30 percent of Galaxy S4 handsets.Samsung has been keen to talk up the fact that its flagship Samsung Galaxy S4 handset, due to be released on 26 April, will be the first octo-core smartphone on the market thanks to the inclusion of its Exynos 5 Octa eight-core chip.However, Korean news outlet ETNews is reporting that just 30 percent of Samsung Galaxy S4 smartphones will ship with the eight-core chip, while 70 percent will ship with a Qualcomm Snapdragon 600 quad-core 1.9GHz chip instead.Samsung's LSI division, responsible for the eight-core CPU, is supposedly to blame. If certain industry sources are to be believed, the division has failed to fix performance issues in the Exynos 5 chip, which has also fallen victim to unspecified "design errors". Apparently because of these problems, 70 percent of the first 10 million Galaxy S4s sold will ship without the it.ETNews added that Samsung is working on resolving the issues but it's unclear when this will be finished. It's also unclear whether these problems will lead to Galaxy S4 delays in certain parts of the world, but Samsung has yet to confirm this.Of course, this isn't terrible news for Galaxy S4 buyers here in the UK, as Samsung has already revealed that we'll be getting the quad-core version anyway, due to the Exynos 5 Octa chip's lack of support for 4G connectivity. However it's bad news for other Galaxy S4 buyers around the globe who wanted to boast that they had the world's first eight-core smartphone - although, in reality, most won't notice much difference in processing power.We've contacted Samsung for comment, but have not heard back at the time of publication. µ

Samsung Galaxy S4: Up to 70 percent will use Snapdragon 600 processor 70 percent of Samsung Galaxy S4s will use Qualcomm’s Snapdragon chipset, while Exynos 5 devices are reserved for Africa, Asia and Europe
Around 70 percent of Samsung’s initial run of Galaxy S4 handsets will carry Qualcomm’s Snapdragon 600 processor, following alleged production issues with the company’s 8-core Exynos 5 Octa setup.The Galaxy S4 will be shipping in two varieties: one carrying Qualcomm’s Snapdragon 600, the other Samsung’s 8-core Exynos 5 Octa. Reports suggest Qualcomm’s chipset is more cost-effective and better equipped for LTE.Regions with limited LTE like Asia, Africa, and parts of Europe will receive the 8-core Exynos 5 version of the handset once it gets released in April, according to sources inside Korea.The UK is believed to be getting both the Snapdragon 600 and Exynos 5 Octa versions at some point, although Samsung has only confirmed the former so far.The Exynos 5 Octa chipset will enter mass production in Q2 this year, according to Samsung, meaning it’s likely to become more prevalent and widely available during Q3 2013.And if you’re worried about performance disparities between the two versions, you really shouldn’t be. Qualcomm’s Snapdragon 600 chipset has already been shown to be one of the fastest most power-efficient setups around.The Exynos 5 Octa has more cores than Qualcomm’s setup but that’s not what matters – it’s ARM’s big.LITTLE technology that will apparently set Samsung’s Exynos 5 apart from the crowd.The Exynos 5 Octa, thanks to ARM’s new architecture, is expected to be more power efficient than standard mobile processors. We’ve yet to put these claims to the test, but look forward to finding out how it performs soon.Interested in chips? Find out more about ARM, Qualcomm, and the Galaxy S4’s two chipsets in our interview with ARM’s lead mobile strategist, James Bruce. The Samsung Galaxy S4 is set for a UK release date in April.
T
he Samsung Galaxy S4 was set to become the first smartphone with an eight-core processor in the UK but now it looks like most of the world will be getting a quad-core offeringOnly 30 per cent of Samsung Galaxy S4 smartphones on launch will feature the new Exynos 5 Octa eight-core processor that Samsung hailed as being their most powerful mobile chip yet.Apparently the company has been unable to produce enough of the next-generation chips in time for the launch of the S4 and any delays in release would risk them losing ground to the HTC One and even Apple when they launch the next iPhone later this year.Instead the majority of handsets will be getting a still powerful 1.9GHz quad-core Snapdragon processor which had already been slated for the US market.While on a performance level it could be difficult to notice a real difference between the two, one of the main advantages with the new Exynos 5 Octa chip is its power-management abilities which will reportedly improve battery life.With Apple now looking to take even more market share with the iPhone 6, Samsung will no doubt be aiming to release an improved version of the S4 featuring the eight-core processor later in the year.

اما من خوندم که چیپ اوکتا از 4g lte هم پشتیبانی میکنه

Samsung Exynos 5 Octa does support LTE, so why isn't it in our Galaxy S4?Chip shortages to blame?
Western variants of the S4 will 'only' pack a quad-core processorAt its Galaxy S4 launch event a couple of weeks back, Samsung somewhat glossed over the new handset's octo-core processor, despite it being a world-first for a smartphone. We would soon find out why.In the aftermath of the Broadway extravaganza, the company revealed that the US and UK, would miss out on the Exynos 5 Octa S4 and would have to settle for quad-core - albeit much improved quad-core.Most observers had assumed it was to ensure Brits and Yanks, among others, had a faster phone, but also access to the faster internet too, as the LTE version of the device runs a Qualcomm Snapdragon chip.However, in a post on its @SamsungExynos Twitter feed late on Thursday, the company confirmed that the new Exynos 5 does support LTE on all frequencies.The tweet reads: "Update: The Exynos 5 Octa supports LTE and all 20 bands." So what gives, Samsung?Supply shortage?Confirmation that LTE support is not a factor seems to suggest that its a supply issue preventing the Exynos 5 Octa going global on the S4 handset.This remains unconfirmed but would represent somewhat of a failure on Samsung's part to get all their ducks in row before the Galaxy S4 goes on sale on April 26.It does mean that an eight-core Galaxy S4 variant could potentially be rolled out once Samsung amps-up production of the processor, but the company is staying mum on that too.The perceived benefits of the Octa 5 processor are efficiency rather than speed. The tech is built on ARM's big.LITTLE framework, meaning there are four cores for handling the power-sapping activities and four for handling the phone's mundane tasks, which will result in smoother performance and better battery life.Octo-core? Quad-core? Does it matter to you? Let us know in the comments below.Via GSMArena

Samsung confirms LTE support on the Exynos 5 Octa processor
Through its Twitter account, Samsung confirmed that the Exynos 5 Octa processor is indeed fully capable of connecting to an LTE network. The Korean giant's latest silicon supports all LTE bands.
This announcement essentially confirms that LTE connectivity was not a factor in Samsung's decision to offer the its Galaxy S4 flasghip with Qualcomm Snapdragon 600 and Exynos 5 Octa processor options. Instead, it is the latter's short supply, which leads to the current arrangement.The LTE capability of the Samsung Exynos 5 Octa doesn't guarantee that every Samsung Galaxy S4 sporting the chipset will be capable of 4G connectivity. Samsung is yet to comment further on this matter.Source | Via

یعنی مدل9505 با چیپ اسنپدراگون فقط به خاطر کمبود چیپ اوکتاس... و اینکه اوکتا lte ساپورت نمی کنه بهونه بوده؟

adrenalin
01-04-2013, 12:59

ضعف سونی مثل همیشه صفحه نمایش دوربین+قابلیت های نرم افزاری :n24:

h!tman
02-04-2013, 13:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] alaxy_s4_model-news-5739.php
ایران اگزینوس اکتاس
هرچند هر دو رو توی ایران خواهیم دید

02-04-2013, 19:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] alaxy_s4_model-news-5739.php
ایران اگزینوس اکتاس
هرچند هر دو رو توی ایران خواهیم دید
یا ابرفرض ٬ یعنی همون قضیه I9100 و I9100G و پاچه و پاچه بازی؟! :دی
اینطور که بوش میاد باید دنبال I9505 باشیم ٬ جز چین بقیه کشور هایی که ۹۵۰۰ هستن دولوپر خیلی مطرحی ندارن. یه حسی بهم میگه سامسونگ مدل اکتا رو هم رو کرد که خیلی کم نیاره از قضیه. پستی که رئوف گذاشت هم ..! قبل معرفی هم یه خبرایی بود که اکتا هنوز اونقدرا کامل نیست. خلاصه که بو داره قضیه. :دی من همون ۹۵۰۵ رو ترجیح میدم.

biostar
02-04-2013, 20:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] processor-news-5775.php

اکتا، LTE ساپورت میکنه

در واقع تنها دلیل میتونه عدم توانایی در تولید انبوه باشه..

WOLF PACK
08-04-2013, 21:07
دوستان گوشی کی وارد ایران میشه؟

Legacy's
08-04-2013, 21:37
دوستان گوشی کی وارد ایران میشه؟
هنوز عرضه ی جهانی هم نشده تا چه رسد...
سه هفته ی دیگه عرضه شروع میشه و تا دو سه هفته بعدش تدریجاً با قیمتهای نجومی بطور تک فروشی توی بازار ایران هم میشه پیدا کرد

poonel
09-04-2013, 20:49
اساتید قاب دور گوشی فلزیه یا پلاستیکی فلز نماست؟

h!tman
09-04-2013, 21:38
آلومینیوم....

biostar
10-04-2013, 11:23
آلومینیوم....

تاحالا نشده از سامسونگ گوشی بخرم و این آلومنیون دورش له نشه ! دیگه هم درست بشو نیست..

کاش دورش هم پلاستیکی میزاد خلاص ...

h!tman
10-04-2013, 11:47
تاحالا نشده از سامسونگ گوشی بخرم و این آلومنیون دورش له نشه ! دیگه هم درست بشو نیست..

کاش دورش هم پلاستیکی میزاد خلاص ...
Galaxy S و S 3 و اینارو میگی؟
اونا آلومینیوم نبودن:دی پلاستیک روکش دار بودن

Pami
10-04-2013, 12:00
اتفاقا فلز اگه ضربه بخوره بدتر حالت میگیره تا پلاستیک
استفاده از فلز بیشتر بخاطر حس خوبیه که تو دست منتقل میکنه نه به خاطر استحکام

h!tman
10-04-2013, 20:59
توضیح همه سنسور هاش

Pedram_mrn
10-04-2013, 22:05
آل دیجیتال میگه اول اردیبهشت میارن:n23:

poonel
10-04-2013, 23:37
سنسورهای S IV نیاز به وسیله جانبی دارند؟ مثلاً برای دماسنج یا فشارسنج باید وسیله دیگه ای بهش وصل بشه تا نشون بده؟

Pami
11-04-2013, 00:17
مقاله رو فارسی بخونین : دی
نه نیازی نیست

سنسورهای هوشمند در سامسونگ گلکسی اس 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

biostar
11-04-2013, 00:26
Galaxy S و S 3 و اینارو میگی؟
اونا آلومینیوم نبودن:دی پلاستیک روکش دار بودن

نبابا فلز بود !

افتضاح ترینش هم برای نوت بود .. یه بار از دستت می افتاد له میشد

h!tman
11-04-2013, 00:49
نبابا فلز بود !

افتضاح ترینش هم برای نوت بود .. یه بار از دستت می افتاد له میشد
پلاستیک روکش طرح فلزی بود:دی برا همین میشد با 10تومن کل گوشی رو اوراق کنی عوض کنی
این اولین باره داره دوره آلومینیوم میزاره

poonel
11-04-2013, 02:11
خیلی متاسف شدم وقتی دیدم کیفیت فیلمبرداری S 4 از S III و iphone اینقدر پایین تره:n03:
فیلم S III خیلی شارپ تر و واضح تر از S 4 هست.

ziba12
11-04-2013, 05:56
اسمال فکر نکنم خرید گالاکسی عقلانی باشه .......

amir200812
11-04-2013, 11:00
آل دیجیتال میگه اول اردیبهشت میارن:n23:

قیمت چند؟
شخصا فکر نمیکنم زمان ورودش ،زیر 4 تومن باشه...

tonypb
11-04-2013, 11:05
اساتید قاب دور گوشی فلزیه یا پلاستیکی فلز نماست؟

آلومینیوم....

داداش پلاستیکه...قبلا بحث شد در موردش...

amir200812
11-04-2013, 11:05
خیلی متاسف شدم وقتی دیدم کیفیت فیلمبرداری S 4 از S III و iphone اینقدر پایین تره:n03:

جزئیات زیادی کم هست...
نکنه این نمونه فیلم برداری دوربین جلوی گوشی باشه؟(اونم 1080P هست دیگه!!؟)

h!tman
11-04-2013, 11:39
توی کنفراسش که گفتن دورش آلومینیومه!
==
بله لوازم جانبی داره ، S Health و اینا نیاز به لوازم جانبی داره

Legacy's
11-04-2013, 12:26

درسته
باوجودیکه رزولوشن حسگر دوربینش بیشتر شده اما حتی کیفیت عکسش هم چندان حرفی برای گفتن نداره
در مقایسه با اسمارتفون نوکیا 808 که هیچ، در مقابل آیفون هم توان عرض اندام نداره
همیشه گفته شده که بالا بردن رزولوشن به کیفیت بهتر منتهی نمیشه. باید ابعاد خود حسگر cmos دوربین رو افزایش داد که البته این منافات خواهد داشت با بدنه ی باریک سامسونگی!

amir200812
11-04-2013, 12:41
درسته
باوجودیکه رزولوشن حسگر دوربینش بیشتر شده اما حتی کیفیت عکسش هم چندان حرفی برای گفتن نداره
در مقایسه با اسمارتفون نوکیا 808 که هیچ، در مقابل آیفون هم توان عرض اندام نداره
همیشه گفته شده که بالا بردن رزولوشن به کیفیت بهتر منتهی نمیشه. باید ابعاد خود حسگر cmos دوربین رو افزایش داد که البته این منافات خواهد داشت با بدنه ی باریک سامسونگی!

این چه ربطی به GS4 داره؟
تو عکس Xperia z و Iphone 5 و Nokia 808 داره مقایسه میشه!

Pami
11-04-2013, 12:46
ایشون اشتباه گذاشتن عکس رو ، ولی تا حدودی درسته
شارپنس و جزئیات عکسهای S3 بهتر از S4 هست ، تو نور کم هم S3 بهتر عکس میگیره

Legacy's
11-04-2013, 13:41
این چه ربطی به GS4 داره؟
تو عکس Xperia z و Iphone 5 و Nokia 808 داره مقایسه میشه!
راست گفتی ها. من اول s4 رو انتخاب کرده بودم اشتباه شد
الان که درستش رو نگاه کردم می بینم کیفیت عکسهای s4 از لحاظ شارپنس و کیفیت رنگ خیلی بالاتر از چیزیه ابتدا به اشتباه تصور کرده بودم! البته نویز زیادی داره که بخاطر حسگر کوچک با رزولوشن بالاشه.

amir200812
11-04-2013, 16:05
الان که درستش رو نگاه کردم می بینم کیفیت عکسهای s4 از لحاظ شارپنس و کیفیت رنگ خیلی بالاتر از چیزیه ابتدا به اشتباه تصور کرده بودم! البته نویز زیادی داره که بخاطر حسگر کوچک با رزولوشن بالاشه.

ممکنه تو نسخه اصلی که وارد بازار میشه کیفیت بهتر بشه؟
چون هر چی باشه این نسخه نهایی نیست که...

h!tman
11-04-2013, 17:02
بلی امکان داره .
آپدیت هم خیلی تاثیر گزاره. S3 فعلی خیلی بهتر از نسخه اولیه S3 عکس میگیره

poonel
11-04-2013, 17:50
بلی امکان داره .
آپدیت هم خیلی تاثیر گزاره. S3 فعلی خیلی بهتر از نسخه اولیه S3 عکس میگیره

اون نمونه عکس و فیلم که از S3 تو GSMArena که برای مقایسه گذاشتن، نسخه اولیه هست.

یعنی نسخه اولیه S3 خیلی بهتر از نسخه اولیه S4 بوده. احتمالاً کیفیت لنز و حسگر S4 پایین تره.

وقتی مشکل S4 از سخت افزار باشه ، با آپدیت حل نمیشه.

Legacy's
11-04-2013, 18:08
اون نمونه عکس و فیلم که از S3 تو GSMArena که برای مقایسه گذاشتن، نسخه اولیه هست.

یعنی نسخه اولیه S3 خیلی بهتر از نسخه اولیه S4 بوده. احتمالاً کیفیت لنز و حسگر S4 پایین تره.

نمیشه به کیفیت سخت افزار مربوط کرد
برای مثال شما نمونه ی فیلم نوکیا 808 رو هم کنار S4 بذارید خواهید دید برتری محسوسی وجود نداره. باوجودیکه لنز باکیفیت کارل زایس و یک حسگر cmos بسیار بزرگ و پیشرفته با فناوری pureview پشتش قرار گرفته. یعنی از نظر سخت افزار جای هیچ اما و اگری نداره و خودش معیار هست
در این حال تقصیر رو باید به گردن نرم افزار دوربین انداخت نه سخت افزار. اون هم با آپدیت میتونه تا حدودی قابل حل باشه

h!tman
11-04-2013, 18:36

نه . عکس های توی GSmarena مال ریویو جلی بین S3 هست.
اولیه رو با ریویو بعدی جایگزین میکنن

h!tman
11-04-2013, 20:40
ترجمه لینک قبلی

جالب اینه بعضی ها میگن اصلا هیچی تو s IV کاربرد خاصی نداره

h!tman
12-04-2013, 18:39
نکته جالبی که دربارش به نظرم رسیده
چینش کاملا جدیده ،مثل Note II که کلا صفحه نمایشش تغییر کرد نسبت به قبل
اینم چینش ملقب به لانه زنبوری داره
زیر و بالای هر پیکسل آبی و قرمز یک پیکسل سبز هست
این یکی از دلایل اصلی واقعی شدن AMoled توی S IV هست

mnik7
12-04-2013, 19:51
از اس 4 خوشم اومد واسه همین شاید برنامه ریزی کردم برای خرید اس5
البته اگه سونی بذاره:n02:

PersiAndroid
12-04-2013, 20:29
Here are all the Galaxy S4 accessories – fresh out the oven

What’s a high-tech product without some equally high-tech accessories? Samsung presented a whole suite of those, though they kinda slipped under the radar at yesterday’s show ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). The accessories however are worth a look on their own.
The list includes the S Band pedometer, the Game Pad, a Wireless Charging Pad / Cover, an Extra Battery Kit, plus a heart rate band sensor and a Body Scale. There are also several cases such as the S View Cover, a regular Flip Cover, a classic Pouch, the Protective Cover+.
Here are the accessories one by one. I admit none of these is ground-breaking, and we’ve already seen universal gaming pads, heart rate sensors and connected body scales by other manufacturers too. But still, it’s nice to see the direction Samsung is going with these. Hopefully, third-party alternatives will start cropping up by the time the Galaxy S4 comes out in April.
S Band

Smart sports bands are all the range these days with computers causing a mostly sedentary lifestyle among young professionals. A meaningful way to track your daily activity can serve as a nice reminder to get off your butt more frequently. And the information is that much easier to get to as it synchronizes to the smartphone in your purse or pocket.
GamePad

Interestingly, the official specs below have it that the Game Pad will fit smartphones with screen sizes up to 6.3 inches. Does that mean that the next Galaxy Note III will have a 6.3-inch screen?
Wireless charger

Samsung didn’t mention wireless charging at yesterday’s show, yet the Galaxy S4 will be able to make use of a wireless charging accessory. It turns out ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ailability-news-5707.php), wireless charging will be a regional feature, so perhaps that’s why the company stayed mum on the matter.
Extra battery kit

Fortunately for heavy smartphone users, the Galaxy S4 has a removable battery. And I bet that the extra battery kit is an accessory that can really come in handy in those long, busy days when you are on the go, racking up miles on the pedometer.
Heart rate Monitor

The Heart rate monitor is hardly an exclusive accessory. Other manufacturers make Bluetooth compatible heart rate monitors that will communicate to a smartphone, too. Most however come with their own apps. In this case, this one would easily talk to the S Health app ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), which will monitor not only your health status, but your physical activity too.
Body scale

Much like the Heart rate monitor, the Samsung body scale is Bluetooth enabled and will talk to your S Health app. And again, much like the case of the HRM, we’ve already seen plenty of other Wi-Fi connected body scales, which come with their iOS or Android apps.
Headset

There is also a headset included in the tally of accessories, but I’d guess it’s meant for US users, who usually don’t get headsets bundled in their retail package.
Cases and stuff

Below you will find the official lineup of cases for the Galaxy S4.

Source ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Legacy's
12-04-2013, 20:58
از اس 4 خوشم اومد واسه همین شاید برنامه ریزی کردم برای خرید اس5
البته اگه سونی بذاره:n02:
ده بیا. s5 چه صیغه ای بود دیگه؟ بالام جان قراره اونجا جنگ اتمی بشه و کره ی جنوبی و سامسونگ به تاریخ بپیوندن.:32:

Reza_994
15-04-2013, 00:01
این بدقواره پرقدرت هم اومد 3300

PersiAndroid
16-04-2013, 13:02
کجا اومد؟ تو ایران؟
هنوز عرضه جهانی که نشده
کسی از رلیز تایم این گوشی تو مناطق مختلف دنیا خبری داره؟

16-04-2013, 13:32
تو پی تی یکی داره ۳۲۰۰ میده. میگن تو بندرعباس هم چند تایی آوردن. یکی از یوزر های مشهور پی تی (راهنمایی : سیاوش قمیشیه. :دی) هم گفته من باهاش کار کردم و این حرفا.

poonel
16-04-2013, 16:50
تو پی تی یکی داره ۳۲۰۰ میده. میگن تو بندرعباس هم چند تایی آوردن. یکی از یوزر های مشهور پی تی (راهنمایی : سیاوش قمیشیه. :دی) هم گفته من باهاش کار کردم و این حرفا.

ببخشید پی تی چیه؟

S 4 به قیمتی که گفتن اصلاً ارزش نداره.
این پول دوتا S III هست. ارزش امکانات S4 که دو برابر S III نیست.
قیمت حدود 2.200 (بلکه هم کمتر) معقوله.

h!tman
16-04-2013, 17:17
پی تی : Persian Tools

sepsi
17-04-2013, 00:20
نهایتا تا دو دو و نیم میرزه

Sent from my GT-I9001

PersiAndroid
17-04-2013, 08:26
یه چن وقت دیگه صب کنیم؟
به قول بچه ها نهایت 2.5 بیارزه
اگه قراره فعلا بالا 3 تومن جا خوش کنه همون نوت 2 شرف داره

roteal2007
17-04-2013, 09:35
یه چن وقت دیگه صب کنیم؟
به قول بچه ها نهایت 2.5 بیارزه
اگه قراره فعلا بالا 3 تومن جا خوش کنه همون نوت 2 شرف داره

عزیزان اینجا ویران ببخشی ایرانه و دلال بازی غوغا میکنه یه ماه صبر کنید همه چیز متعادل میشه

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

h!tman
17-04-2013, 10:15
نسخه آنلاک فکتوریش 630 دلاره
با افت قیمت سامسونگ،باید بشه 2تومن

ravani_13
17-04-2013, 13:04
دیگه ماشالله همه میدونیم داریم کجا زندگی میکنیم و چه خبره

این گوشی تیر و مرداد نزدیک ۲ ملیون میشه و تا قبل از شهریور امکان نداره به ۱.۹۰۰ برسه

به نظر تا تیر ماه هر کسی بخواد گوشی بخره از جمله خودم ، بهترین گزینه همون اس ۳ هست

اخر تابستون با ثابت شدن قیمت Z , ONE , G Pro انتخاب ها جالب میشه ولی الان فعلا دور دوره نسل قبلی هاست

البته پشت سر این پرچم دارها گوشی های رده دومی بسیار قوی دار میاد که با فلگ شیپ های الان برابری میکنن تقریبا

مثل LG F7 و SONY SP

supermax15
17-04-2013, 17:12
نسخه آنلاک فکتوریش 630 دلاره
با افت قیمت سامسونگ،باید بشه 2تومن
630 دلار واسه نسخه at&t هست

amir200812
17-04-2013, 19:02
دیگه ماشالله همه میدونیم داریم کجا زندگی میکنیم و چه خبره

این گوشی تیر و مرداد نزدیک ۲ ملیون میشه و تا قبل از شهریور امکان نداره به ۱.۹۰۰ برسه

به نظر تا تیر ماه هر کسی بخواد گوشی بخره از جمله خودم ، بهترین گزینه همون اس ۳ هست

اخر تابستون با ثابت شدن قیمت Z , ONE , G Pro انتخاب ها جالب میشه ولی الان فعلا دور دوره نسل قبلی هاست

البته پشت سر این پرچم دارها گوشی های رده دومی بسیار قوی دار میاد که با فلگ شیپ های الان برابری میکنن تقریبا

مثل LG F7 و SONY SP

وقتی دلار بالا پایین میشه، نمیشه پیش بینی کرد!
بعد از انتخابات معلوم نیست قیمت دلار پایین میاد یا بالا میره.
ممکنه پایین بیاد و قیمت S4 بشه 1200 ممکن هم هست بالا بره و قیمتش از 3 4 تومن بالاتر بره.

کلا همه چی رو هوا هست...

sepsi
17-04-2013, 19:09
عجله نکنیم بهتره همه میخریم ارزش خسته هم میشیم به فکر اس 5 هم میریمو همین رویه ادامه خواهد داشت:-)
اوایل که قیمت داغه هرکی بخره مطمءنن خیلی ضرر خواهد کرد پس بهتره یخورده دندون رو جیگر بگذارین دوستان

Sent from my GT-I9001

ravani_13
17-04-2013, 19:17
وقتی دلار بالا پایین میشه، نمیشه پیش بینی کرد!
بعد از انتخابات معلوم نیست قیمت دلار پایین میاد یا بالا میره.
ممکنه پایین بیاد و قیمت S4 بشه 1200 ممکن هم هست بالا بره و قیمتش از 3 4 تومن بالاتر بره.

کلا همه چی رو هوا هست...

سقوط ازاد طلا و سیاست انبساطی شدید خزانه داری امریکا باعث شده دوباره برابری ارزش دلار پایین بیاد

پس از لحاظ جهانی تا ۴-۳ ماه اینده به نفع خریداران وطنی هست

از لحاظ وضع داخلی هم تجربه نشون داده اندک چند ماه مونده به ان ت خ ا ب ا ت به سختی هم شده :n02: اوضاع اقتصادی امن و امان میشه

و مورد دوم

بدتر شدن یا بهتر شدن شدید و یا ثابت موندن اوضاع دست کم از چند ماه بعد از فرد جدید ممکنه شکل بگیره که باز هم یعنی بعد از تابستان

ممکنه مفت بشه ولی من دوست ندارم ۶ ماه بدون گوشی سر کنم به امید.....

راستی من اصلا میخوام اس ۳ بگیرم و معلومه خرید یک گوشی تازه وارد در ایران احمقانه هست بخاطر حباب عظیمی که دلال ها ایجاد میکنن

h!tman
17-04-2013, 19:30
630 دلار واسه نسخه at&t هست
نسخه آنلاک اسنپدراگون 600
AT&T نسخه غیر آنلاکش 199دلاره

sepsi
17-04-2013, 22:18
اگه الان بگیرید که ضرر نمیکنید چون قیمت پایینه و این موقتی هستش به نظر من

mahyarSAMSUNG
18-04-2013, 08:55
ببخشید پی تی چیه؟

S 4 به قیمتی که گفتن اصلاً ارزش نداره.
این پول دوتا S III هست. ارزش امکانات S4 که دو برابر S III نیست.
قیمت حدود 2.200 (بلکه هم کمتر) معقوله.

درست میگید شما ولی از قیمت 4 میلیونی اپل خیلی بهتره ... :n22:

biostar
18-04-2013, 10:26
تست حرارت S4

قسمت بالا سمت صفحه نمایش بیشترین دما رو داره..

البته ذکر نکرده با کدوم چیپ هست !

Pedram_mrn
18-04-2013, 23:54
42 درجه زیاد نیس یکم؟:n13:
اس 3 خنک تر از این حرفا نیس!!!؟

h!tman
19-04-2013, 00:25
خودش جی اس ام گفته خوبه ، اونم توی اوج پیک هست
وان ایکس 47 بود توی پیک

Legacy's
19-04-2013, 07:26
42 درجه زیاد نیس یکم؟:n13:
اس 3 خنک تر از این حرفا نیس!!!؟
gsmarena یک قابلیت مهم S4 رو فراموش کرده که توی مشخصاتش بنویسه: Handy Heater (بخاری دستی):n09:

mahyarSAMSUNG
19-04-2013, 11:09
دوتا سی پی یو داره دیگه باید گرم بشه ..:n07:

Pami
19-04-2013, 12:40
خودش جی اس ام گفته خوبه ، اونم توی اوج پیک هست
وان ایکس 47 بود توی پیک

اینا باز خوبن ، گلکسی اس 2 با چیپ exynos حدود 55 درجه ، فیلمش هم موجوده !
این هم حتما با همون اسنپدراگون هست ، چون قبل از عرضه بزرگترین مشکل big.little رو حرارت تولید شده اش میدونستن

Legacy's
19-04-2013, 13:10
بنظر من 42 درجه زیاده. نه بخودی خودش بلکه به این دلیل که این نوع بنچمارکها+اندازه گیری دما معمولاً در کشورهای سردسیر نیمکره ی شمالی انجام میشه و یا حداقل در یک شرایط استاندارد دمای اتاق.
ولی توی کشورهای گرمسیری مثل ایران مطمئن باشین کسانیکه اون رو تهیه میکنن و باهش عملاً بازی یا سایر کارهای سنگین میکنن خیلی بیشتر صداشون درمیاد تا کاربرهای خارجکی.

h!tman
19-04-2013, 17:11
عزیزم 42درجه با دوربین ترمال گرفته شده، به دست شما که این دما منتقل نمیشه

Legacy's
19-04-2013, 19:27
عزیزم 42درجه با دوربین ترمال گرفته شده، به دست شما که این دما منتقل نمیشه

عزیز دل اینکه توی عکس کاملاً مشخصه که با دوربین فروسرخ(بقول شما ترمال!) گرفته شده. راه دیگه ای نداره.
ولی شما دقت نکردین که این گرما داره از بدنه بصورت تابش فروسرخ(که بهش میگیم تابش گرمایی) ساطع میشه و بهمین دلیل در عکسی که گرفته شده قابل رؤیت شده.
اگر از بدنه گرما ساطع نمیشد که برنگ بنفش(خنک) ملاحظه میشد..
پس با دستتون کاملاً این گرمای تابشی رو حس میکنید.

h!tman
19-04-2013, 20:37
برای بدست آوردن دقیق مجبورند درب پشتی رو بردارند چون میخوان دمای تولیدی توسط برد و سی پی یو بدست بیارن نه دمای منتقل شده ، همونطور که اونقدری که گفته شد اس3 گرما رو به دست منتقل نمیکرد ولی درب رو بردارید دقیقا دما رو میبینید. همینطور توی یک فضای بدون تهویه این آزمایش رو انجام میدن. ربطی به اقلیم نداره.

tonypb
19-04-2013, 21:38
برای بدست آوردن دقیق مجبورند درب پشتی رو بردارند چون میخوان دمای تولیدی توسط برد و سی پی یو بدست بیارن نه دمای منتقل شده ، همونطور که اونقدری که گفته شد اس3 گرما رو به دست منتقل نمیکرد ولی درب رو بردارید دقیقا دما رو میبینید. همینطور توی یک فضای بدون تهویه این آزمایش رو انجام میدن. ربطی به اقلیم نداره.

شما تو دنیای واقعی...گوشی رو بدون درب پشت تو دست میگیرید؟؟؟فضا حتما تهویه داره؟
دقیقا باید دمای منتقل شده رو به دست بیارن...دمای برد از 50 هم بالاتره...اصلا قابل مقایسه نیست...

h!tman
19-04-2013, 22:02
شما تو دنیای واقعی...گوشی رو بدون درب پشت تو دست میگیرید؟؟؟فضا حتما تهویه داره؟
دقیقا باید دمای منتقل شده رو به دست بیارن...دمای برد از 50 هم بالاتره...اصلا قابل مقایسه نیست...
چه ربطی به دنیای واقعی داره دقیقا؟
عزیزم شرایط آزمایشگاهی فرق داره با چیزی که شما فکر میکنید.
اگر تست های آیپد 3 Gsmarena با همکاری سایت xinhuanet رو مطالعه کنید شرایط آزمایش رو توضیح داده .
در ضمن دوستمون در مورد آب و هوا گفتند.
گفتم فضای آزمایش تهویه نداره و دمای اتاق توی 20درجه سلیسوس ثابت هست.
خود تست کننده هم گفته بعد از 30 دقیقه کار کردن مداوم (بازی سنگینی که نام نبرده ) دما به 40 درجه میرسه و گفته وقتی دستتون میگیرید متوجه گرما میشید. طبیعتا چهل و سه درجه بالاست، پس این ها بدون کاور پشتی عکس برداری شده.

حالا ریویوش جالب بود
مقایسه صفحه نمایش ها

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پیام این نسخه Big Little هست ، نه نسخه 600

تست باتری این نسخه :

Samsung Galaxy the S4 power consumption test

Full-charge time (no automatic power shutdown to 100%) - 3 hours

Limit test (full power to automatically shut down, energy-saving, automatic brightness, no SIM card, using a headset)

Continuous operation of large game "Asphalt 7" - 3 hours and 20 minutes

Continuous playback of 1080p HD MP4 video - 4 hours 50 minutes

Ordinary test (full power, the energy-saving, automatic brightness, China Unicom 3G standby, turn off the vibration feedback)

Perform the following operations in sequence
Reference power consumption

, A 30-minute game "Asphalt", use external speakers;
14%

Second, take pictures for 10 minutes;
5%

30 minutes 3G Internet, microblogging, news client;
11%

Fourth, play 1080p MP4 format video for 30 minutes, using headphones;
8%

Five, 30 minutes listening to music, using headphones.
2%

حس میکنم دوربین نسخه اگزینوس بهتره

Armin.Computer
21-04-2013, 14:14
خبر جدید:
مشخصات فنی Galaxy S4 سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AryanLand
21-04-2013, 17:15
خبر جدید:
مشخصات فنی Galaxy S4 سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام.

مشخصات گالاکسی اس 4 خبر جدیدی هست؟!!!به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید:11:

Armin.Computer
21-04-2013, 21:38
سلام.

مشخصات گالاکسی اس 4 خبر جدیدی هست؟!!!به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید:11:
آخرین خبر بود از اس4 بود

Bobby Sands
21-04-2013, 21:52
دوستان کسی میدونه مقایسه ای بین این گوشی و HTC One وجود داره یا نه؟
بنظر شما صبر کنم و این رو بگیرم یا HTC One؟

PersiAndroid
21-04-2013, 22:42
پک قابل بازیافت اس 4 و نوت 8.
حرکت جالبیه. هم خوشگله هم اکو فرندلی

Check out the Galaxy S4's beautiful and completely recyclable retail box

With its newest devices like the Galaxy S4 and Galaxy Note 8.0, Samsung is also introducing a new product packaging design. The new Samsung boxes look pretty awesome, but what's even cooler about them is that they are made of 100% post-user recycled paper, and are printed using soy-ink. In short, they are completely recyclable and environment-friendly.

We absolutely love this new initiative by Samsung. In the past, only certain models that were specifically designated as "green" came in such kind of packaging, but this is the first time that a manufacturer decides to adopt it for all of its products moving forward.

Well, what else can we say - Samsung once again proved that it deserves to be at the top of the mobile industry food-chain!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8_0.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8_02.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8_03.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8_04.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8_05.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8_06.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8_07.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8_08.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8_09.jpg

منبع:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-

Legacy's
22-04-2013, 04:06
دوست عزیز اینجا که انجمن مشاوره نیست
ولی محض بی پاسخ نموندن سوالتون، S4 حتی روی کاغذ دارای نوآوری ها و امکاناتی هست که از جهات متعدد نسبت به برندهای رقیب حداقل یک سر و گردن بالاتر قرار میگیره

shahabprince
22-04-2013, 09:19

اگه از زیبایی و کیفیت ساخت فاکتور بگیریم تو بقیه موارد s4 سرتره

Bobby Sands
22-04-2013, 09:25
ممنون از همه دوستان
همین سه تا عکس برای من کافیه که جوابم رو بگیرم :n02:

h!tman
22-04-2013, 10:44
دوربین وان اینهمه براش به به و چه چه کردن. کلا تو عمل هرچقدرم از دیاف و میزان نورگیری و ... اینا بگن از وان ایکسم بدتره:دی

Legacy's
22-04-2013, 12:33
اگه از زیبایی و کیفیت ساخت فاکتور بگیریم تو بقیه موارد s4 سرتره

توی همین دو مورد که شما اشاره کردین هم حداقل نظر من روی برتری S4 هست. بله زیبا دونستن یک چیز کاملاً سلیقه ای هست. بدیهیه سلیقه ی افراد هم در یک Level نیست.
به چشم من در HTC بخش بالا و پایین نمایشگر تو گویی دو تکه ی فوق العاده بد قواره هستند که بزور به بدنه چسبونده شدند و نمای ظاهرش رو بی تناسب کرده
در زمینه ی کیفیت ساخت هم نقطه ضعف خاصی در S4 هنوز گزارش نشده.
ضمن اینکه جنس بدنه ها متفاوت هست اما نمیشه لزوماً کیفیت یکی رو بر دیگری برتر دونست.

amin148
22-04-2013, 14:43
ضمن اینکه جنس بدنه ها متفاوت هست اما نمیشه لزوماً کیفیت یکی رو بر دیگری برتر دونست.

داداش با اون حرفت که زیبایی سلیقه ای هست موافقم . که البته اونم جای بحث داره .
( به نظر من s4 طراحی خاصی نداره که بخواد یک فاکتور زیبایی شناسانه را در خودش داشته باشه )

ولی با حرفت در مورد کیفیت بدنه ها کاملا مخالفم . کیفیت که دیگه نسبی نیست . شما این حرف رو در مورد xperia z و htc one میتونی بزنی که کیفیتشون با هم متفاوته . یکی میگه من شیشه دوست دارم یکی میگه من آلومینیوم . ولی هر دوشون کیفیت قابل قبول و خوبی دارن .

ولی این پلاستیکی که سامسونگ میسازه (کاش حداقل کیفیت پلاستیکش در حد Z10 بود ) به هیچ وجه در حد کیفیت آلومینیوم htc one نیست.

البته من خودم به شخصه S4 میخرم به علت حاشیه های کناری (bazel) فوق العاده باریکش . برا من یکی از پ مهمترین فاکتور ها توی انتخاب یه گوشی همین مورده :n02:

Legacy's
22-04-2013, 17:20
( به نظر من s4 طراحی خاصی نداره که بخواد یک فاکتور زیبایی شناسانه را در خودش داشته باشه )

ولی با حرفت در مورد کیفیت بدنه ها کاملا مخالفم . کیفیت که دیگه نسبی نیست . شما این حرف رو در مورد xperia z و htc one میتونی بزنی که کیفیتشون با هم متفاوته . یکی میگه من شیشه دوست دارم یکی میگه من آلومینیوم . ولی هر دوشون کیفیت قابل قبول و خوبی دارن .

ولی این پلاستیکی که سامسونگ میسازه (کاش حداقل کیفیت پلاستیکش در حد Z10 بود ) به هیچ وجه در حد کیفیت آلومینیوم htc one نیست.

البته من خودم به شخصه S4 میخرم به علت حاشیه های کناری (bazel) فوق العاده باریکش . برا من یکی از پ مهمترین فاکتور ها توی انتخاب یه گوشی همین مورده :n02:
دوست عزیز شما میتونید مخالف باشید اختیار خودتونه:n01:
ولی باید دو نکته رو یادآور بشم:
اولاً همچین می فرمایید پلاستیک که انگار از نایلون متراکم یا پلی اتیلن یا پلی وینیل و... که پلاستیکهای رایج توی زندگی ما هستند ساخته شده!
بدنه ی S4 از جنس پلاستیک نیست! از پلی کربنات هست! قبلاً یکبار گفتم: پلی کربنات یک پلیمر فوق العاده مقاوم هست که بعنوان شیشه ی ضد گلوله بکار میره!(حالا باز کسی جوگیر نشه بره با شاتگان بهش شلیک کنه:n02: )

دوماً من نمیدونم بدنه ی آلونینیوم مگه چه برتری خاصی در عمل میخواد داشته باشه؟ من قدیمها گوشی با بدنه ی آلومینیومی آنودایز داشتم اونقدر بدنه ی آلومینیومی لیز هست که مثل صابون خیس n بار از دستم ناخوداگاه پرت شد توی هوا.همیشه باید 4 چشمی مراقب می بودم که از توی دستم رها نشه.:n27: چیز عجیبی بود واقعاً.
گذشته از اینکه مالکین در هر حال گوشیشون هر چی باشه اکثراً یک کاور یا بامپر براش میندازند و جنس بدنه به چشم نمیاد.

Pami
22-04-2013, 18:59
دوماً من نمیدونم بدنه ی آلونینیوم مگه چه برتری خاصی در عمل میخواد داشته باشه؟ من قدیمها گوشی با بدنه ی آلومینیومی آنودایز داشتم اونقدر بدنه ی آلومینیومی لیز هست که مثل صابون خیس n بار از دستم ناخوداگاه پرت شد توی هوا.همیشه باید 4 چشمی مراقب می بودم که از توی دستم رها نشه.:n27: چیز عجیبی بود واقعاً.
گذشته از اینکه مالکین در هر حال گوشیشون هر چی باشه اکثراً یک کاور یا بامپر براش میندازند و جنس بدنه به چشم نمیاد.

یه تیزری قبلاً htc برای one s ساخته بود که توش از فناوری قوس اکسیداسیون گفته بود ، خودشون هم تو همون تیزر گفتن ممکنه کسی بگه چه لزومیه بدنه این گوشی با این فناوری که مربوط به شاتل های فضایی هست ساخته بشه ولی مهم اینه که مشتری های ما توی دستشون از لمس بدنه گوشی حس متفاوتی رو داشته باشن
اینجا هم همینطوره ، شاید بدنه آنودایز شده one چندان کارایی نداشته باشه و حتی تو ضربه ها بیشتر از پلی کربنات آسیب ببینه اما مهم حس خوبیه که تو دست گرفتنش القا میکنه

AryanLand
22-04-2013, 21:26

سلام.

اینکه میفرمائید طراحی خاصی نداره کاملا" مخالفم.مگه میشه طراحی خاصی نداشته باشه؟!!!!به هر حال خیلیا مثل خود بنده از این نوع طراحی و حالت خوششون میاد.البته دوستان میدونن بنده به هیچ برند خاصی تعلق خاطر و تعصب ندارم چون از هر برندی شما بگی یکی دوتا گوشی دارم (کلا" کرم گوشی دارم :n02:).
اما در مورد جنس به نظر من خیلی بی انصافیه که اینجوری میگید پلاستیک و اینکه مقاومت نداره و.....شما یه سرچ توی اینترنت بزنید مقاومت گوشیهای مختلف رو در یک شرایط با گوشیهای سامسونگ ببینید حتما" نظرتون عوض میشه.
اتفاقا" برعکس اونچیزی که فکر میکنید این جنس بدنه مقاومتش در اثر ضربه بیش از اونچیزیه که توی گوشیهای دیگه هست.:11:

esfhost
22-04-2013, 21:31
دوستان فیلمه که روش چاقو کلید سکه را تست میکنه را دیدین?
عجب چیزیه محکمه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

22-04-2013, 22:50
عجب چیزیه محکمه

نسل اول گوریلا گلس هم در برابر چاقو و سکه مقاوم بود (ویدیو هاش توی یوتوب هست). هر چند اس ۲ با خط عمقی کم ندیدیم!

AryanLand
22-04-2013, 23:24
عجب چیزیه محکمه

نسل اول گوریلا گلس هم در برابر چاقو و سکه مقاوم بود (ویدیو هاش توی یوتوب هست). هر چند اس ۲ با خط عمقی کم ندیدیم!

سلام.

باید توجه داشته باشیم که این ویدئو ها همه با کلید یا چاقو و.... هست اما هیچ کدوم با شیشه نیست.یعنی اگه با شیشه روی این صفحات کشیده بشه خط میفته.برای مثال ساعتتون رو با گوشیتون توی یه جیب نباید بزارید چون احتمال خط افتادن روی صفحه موبایلتون خواهد بود.:11:

esfhost
23-04-2013, 03:57
سلام.

باید توجه داشته باشیم که این ویدئو ها همه با کلید یا چاقو و.... هست اما هیچ کدوم با شیشه نیست.یعنی اگه با شیشه روی این صفحات کشیده بشه خط میفته.برای مثال ساعتتون رو با گوشیتون توی یه جیب نباید بزارید چون احتمال خط افتادن روی صفحه موبایلتون خواهد بود.:11:

اصن اون موب جاش میشه تو جیب??????

clau
23-04-2013, 11:53
تو مقایسه ای که بین عکسهای گرفته شده توسط گلکسی اس 4 و اچ تی سی وان گذاشتن htc one هیچ حرفی واسه گفتن نداره که این اولترا پیکسل که میگفتن همین بود:n02:

Legacy's
23-04-2013, 17:17
دوستان یک خبر خیلی داغ روی تلکس های خبرگزاری ها رفته:
کمسیون تجارت تایوان کمپانی سامسونگ را متهم کرده که افرادی رو به کار گرفته و به اون ها پول داده تا در مورد HTC به صورت آنلاین نظرات منفی ارائه کنند. اگر این اتهام حقیقت داشته باشه و سامسونگ محکوم بشه، جریمه اون 25 میلیون دلار تایوان (835 هزار دلار آمریکا) خواهد بود.

سامسونگ هم در برابر این اتهام سکوت نکرده و گفته که این یک ادعای زشت است و بر خلاف اصول حرفه‌ای اعلام شده.

اسنادی که به صورت آنلاین منتشر شده اثبات می‌ کنه که سامسونگ از دانش آموزان استفاده کرده تا به نفع سامسونگ و علیه اچ تی سی در دنیای اینترنت نظر بگذارند.

کمسیون تجارت تایوان بعد از اینکه شکایات زیادی رو دریافت کرد، بررسی این موضوع رو شروع کرد، سامسونگ هم به نشانه اعتراض تمام فعالیت‌های بازاریابی خودش رو در صفحه اجتماعی سامسونگ تایوان متوقف کرده.

مدتی قبل هم سامسونگ از طرف کمسیون تجارت تایوان به علت گمراه کردن مشتریان در یک تبلیغ در مورد دوربین Galaxy Y Duos محکوم به پرداخت 300 هزار دلار تایوان شده بود.

میگم نکنه بعضی از ما در اینجا هم جزو این افراد مزدور هستیم؟؟!! :n09:
هر کی هست خودش بیاد اعتراف کنه:n02:

23-04-2013, 18:18
دیدیم رضا پولدار شده ۴ تا ۴ تا گوشی میخره ٬ بگو قضیه چیه... :دی
حرکت جالبی زده. زمان سنسیشن مشاوره های من و رضا به تنهایی فک کنم کم کم ۱۰۰-۱۵۰ تایی رو فروش اس ۲ و سنسیشن تاثیر گذاشت. :دی چنین قضیه ای مسلما کم کم ۲۰۰۰ تا رو که روی فروش وان و اس ۴ تاثیر میزاره؟! که خوب مقدارش بیشتر از حداکثر جریمه سامسونگ میشه. :| یه شرایط برد - برد واسه سامسونگ. :دی

sepsi
27-04-2013, 13:26
3800؟؟؟؟؟؟

h!tman
27-04-2013, 13:33
اگر نمیدونید تفاوتشون چیه سرچ کنید : color space
به کار بردن adobe rgb باعث ایده آل شدن کیفیت صفحه نمایش اس ۴شده. رنگ ها بسیار واقعی و همینطور گرم که باعث شده بهترین پنل موجود در بازار باشه. همچنین ifixit بهش نمره ۸ داده و تعمیر پذیر ترین دیوایسه.جالب اینه نمره تعمیر پذیری وان 1 از 10 بوده!!!!
کالر تمپچر هم عدد 6500k رو به خودش اختصاص داده که آیفون با اون همه تعریف از پنل جدید عدد 7250kرو داره. ( هرچی عدد کمتر باشه دقت رنگ سفید بالاتره) . حالا هم دقت رنگ سفید به علاوه رنگ سیاه در پنل! خودم یکی از اس 4 ها رو پیش رفیقم دیدم( کلی خرج کرد براش بیارن) و واقعا پنلش مجذوب کنندس. شبیه به هیچ امولد توی بازار نیست.
میتونید توی دیسپلی میت هم کامل مطالعه کنید
پ.ن: پیام بیا بد بگو دیگه:دی

PersiAndroid
27-04-2013, 19:38
رضا تو اس 4 دیدی؟
پیشنهادت چیه نوت 2 الان بگیرم یا یکم دیگه صب کنم اس 4؟

Legacy's
27-04-2013, 20:03
رضا تو اس 4 دیدی؟
پیشنهادت چیه نوت 2 الان بگیرم یا یکم دیگه صب کنم اس 4؟
از من میشنوی یکم دیگه بعد از اون یکم، صب(!) کن تا نوت3 بیاد و S4 رو درسته قورت بده!:n02:
راستی میگم اون ماسماسکهای توی امضات توی چند تا کامیون جا میشه؟:n02:

h!tman
27-04-2013, 20:05
S4 به نظرم.نسخه هم فقط اگزینوس.
اس 4 رو پریروز دیدم مغازه دوستم.برا خودش برداشته بود یدونه. همه چی تمومه

PersiAndroid
27-04-2013, 21:47
نوت 3 یه 5 -6 ماهی تا رلیزش مونده و تا اون حد نمیتونم صبر کنم
بیشتر برام کیفیت صفحه مهمه که الان بین رزلشن و سایز موندم (رزلشن اس 4 - سایز صفحه ی نوت 2)
الان اس 4 تو بازار پیدا میشه و چنده؟ و تا 2 -3 هفته ی آینده قیمتش نهایتا چه تغییری ممکنه داشته باشه
و احتمال میدیت نسخه ی 32ش به راحتی پیدا شه؟

esfhost
27-04-2013, 21:58
نوت 3 یه 5 -6 ماهی تا رلیزش مونده و تا اون حد نمیتونم صبر کنم
بیشتر برام کیفیت صفحه مهمه که الان بین رزلشن و سایز موندم (رزلشن اس 4 - سایز صفحه ی نوت 2)
الان اس 4 تو بازار پیدا میشه و چنده؟ و تا 2 -3 هفته ی آینده قیمتش نهایتا چه تغییری ممکنه داشته باشه
و احتمال میدیت نسخه ی 32ش به راحتی پیدا شه؟

اگه میتونی واقعا صبر کن دو هفته دیگه اس4 بخر خیلی خوبه الان نخر به هیچ وجه دو هفته صبر کن قیمتش افت کنه یکم

AryanLand
28-04-2013, 00:56
S4 به نظرم.نسخه هم فقط اگزینوس.
اس 4 رو پریروز دیدم مغازه دوستم.برا خودش برداشته بود یدونه. همه چی تمومه

سلام.

آقا من 4 شنبه تمام علاءدین رو گشتم(6 طبقه +2 طبقه زیر زمین)(البته طبقه 2 زیرزمین رو واسه چیز دیگه ای رفته بودم که خریدم :n02:) .ماکتش رو هم پیدا نکردم.اگه جایی داره و سراغ دارید آدرس بدید دیگه.راستی چنده الان؟:11: