مشاهده نسخه کامل
: Galaxy S IV |چهارمین کهکشانی سامسونگ
همه اینایی که گفتی 500 تومن ارزش نداره اصل مطلب اینه
من واقعا موندم هنوزم هستن کسانی که دنبال بنچمارکن :n15:
من ارادت شدیدی به نوت 2 دارم ولی خودم باشم میرم دنبال اس 4
صفحش کوچیکتره ولی با کیفیت تر.
مهدی یک سر برو شو رووم سامی تفاوتو ببین
سلام خدمت همه دوستان دو تا سوال داشتم از کسایی که این گوشی دارن
کیفیت عکس و فیلمبرداری گلکسی اس 4 نسبت به اس 3 چقد فرق داره
این قابلیت smart pause چجوریاست:n16:
به به مبارکه به سلامتی
کجا سفارش دادی؟
متشکرم
نمایندگی فروش تو شهر ماست که تموم کرده بود البته هنوز بدستم نرسیده فردا آخر وقت قراره برسه:n01:
کیفیت عکس و فیلمبرداری گلکسی اس 4 نسبت به اس 3 چقد فرق داره
Photo Quality Comparison
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Video Quality Comparison
همه اینایی که گفتی 500 تومن ارزش نداره اصل مطلب اینه
من واقعا موندم هنوزم هستن کسانی که دنبال بنچمارکن :n15:
بلاخره هرکس یک نظری داره برخلاف شما به نظرمن کاملا ارزششو داره
درمورد بنچمارک هم دیگه گفتن نداره که معیار اصلی سنجش قدرت سخت افزار تمام سایت های معتبر و طبیعتا کاربران حرفه ای هست !
اونها که می خوان قدرت واقعی سخت افزار رو بدونن به این لینک رجوع کنند در مواردی مثل linpack که پردازش چند هسته و glbenchmark که قدرت تراشه گرافیکی در اجرای فیلمها وبازی های با کیفیت بالا رونشون میده اختلاف به بیش از 3 برابر هم می رسه !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ارادت شدیدی به نوت 2 دارم ولی خودم باشم میرم دنبال اس 4
صفحش کوچیکتره ولی با کیفیت تر.
مهدی یک سر برو شو رووم سامی تفاوتو ببین
همکارم داره رضا چرا برم شو روم سامسونگ؟
تفاوت هر چی هم باشه 500 نمیارزه واسه من
من به شخصه 1700 بیشتر پول بالای اس4 نمی دم دیگه فکر کنم 200 اختلاف با اس3 معقول باشه
خوشحالم هنوزم کسانی هستن تو این فروم که روح مارو شاد کنن مثل اون بنده خدایی که می گفت از لپ تاپم چیزی کم نداره تا دو روز یادم میوفتاد می خندیدم :n02:
حسن موتوری کجایی بنچمارک بذاری ؟:n02:
تو ایران نمیشه این انتظارو داشت
Ali_Best
30-05-2013, 01:13
بلاخره هرکس یک نظری داره برخلاف شما به نظرمن کاملا ارزششو داره
درمورد بنچمارک هم دیگه گفتن نداره که معیار اصلی سنجش قدرت سخت افزار تمام سایت های معتبر و طبیعتا کاربران حرفه ای هست !
اونها که می خوان قدرت واقعی سخت افزار رو بدونن به این لینک رجوع کنند در مواردی مثل linpack که پردازش چند هسته و glbenchmark که قدرت تراشه گرافیکی در اجرای فیلمها وبازی های با کیفیت بالا رونشون میده اختلاف به بیش از 3 برابر هم می رسه !
درسته هرکسی نظر خودش رو داره و محترمه
ولی من هم به شخصه اعتقاد دارم بنچمارک الآن برای مدیران سامسونگ مهمه فقط که بتونند با تبلیغاتی که روش بکنند (در عین ارزشی هم که ندارن!) فروش بیشتری کنند و پول بیشتری به جسب بزنند
من و شمای کاربر نهایت استفاده مون از این قدرت همون کل انداختن یکی دوباره با یکی دو تا دوسته (که اگه دوست هم باشه نمیاد بگه گوشیت چطوره! میگه خودت چطوری؟!)
بعد از اون باید جواب اس ام اس و تل چهار تا رفیق و نارفیق رو بدی. فلسفه همه گوشی ها همینه! هنوزم تقریبا همه کارها رو با همون گلکسی اس خالی هم حتی میشه انجام داد
اینجاست که درد داره 500 تومن بیشتر دادنی که مهدی میگه یعنی چی....
سلام
دوستان بالاخره گوشی بدستمون رسید خیلی شیک وجذاب هستش ولی یه سوال آیا برای شما هم مقدار زیادی از رم گوشی تقریبا 1.2 اشغاله؟ چرا؟
تو نوت2 که اینجوری نیست. آیا می تونه از اندروید 4.2.2.باشه؟
Immunology
30-05-2013, 18:29
سلام
دوستان بالاخره گوشی بدستمون رسید خیلی شیک وجذاب هستش ولی یه سوال آیا برای شما هم مقدار زیادی از رم گوشی تقریبا 1.2 اشغاله؟ چرا؟
تو نوت2 که اینجوری نیست. آیا می تونه از اندروید 4.2.2.باشه؟
داداش بیزحمت با یک صفحه کاملا سفید تست کن ببین رنگ سفید یکنواخته؟تو صفحه قبل توضیح دادم که برای من تو زمینه سفید پایینش متمایل به خاکستریه و بالا روشنتر جلوه میده.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
داداش بیزحمت با یک صفحه کاملا سفید تست کن ببین رنگ سفید یکنواخته؟تو صفحه قبل توضیح دادم که برای من تو زمینه سفید پایینش متمایل به خاکستریه و بالا روشنتر جلوه میده.
نه داداش برای ما یکنواخته:n11:
Immunology
31-05-2013, 10:08
نه داداش برای ما یکنواخته:n11:
مطمئنی؟دقت کن:-)
مطمئنی؟دقت کن:-)
منم شک انداختی دادم دو سه تا از دوستان هم دیدن چیز خاصی ندیدن.
یکنواخته.:n06:
NorthBridge
01-06-2013, 20:18
یکنواختِ یکنواخت که جزو محالاته! هیچ گوشی ای نیست که کاملاً یکنواخت باشه ولی ممکنه پنل یک دستگاه خاص کمی بیشتر و دیگری مقداری کمتر این مشکلات رو بروز بده.این رو شاید بشه حالت نرمالش در نظر گرفت که اصلاً به چشم نمیاد:
ضمناً نتایج آزمونهای دما در حالت لود و بیکاری، مدیریت مصرف انرژی و عمر باتری (همه با تنظیمات رام استاندارد) در I9505 :
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک نمونه فیلم برداری با این گوشی را میخواستم
درسته هرکسی نظر خودش رو داره و محترمه
ولی من هم به شخصه اعتقاد دارم بنچمارک الآن برای مدیران سامسونگ مهمه فقط که بتونند با تبلیغاتی که روش بکنند (در عین ارزشی هم که ندارن!) فروش بیشتری کنند و پول بیشتری به جسب بزنند
من و شمای کاربر نهایت استفاده مون از این قدرت همون کل انداختن یکی دوباره با یکی دو تا دوسته (که اگه دوست هم باشه نمیاد بگه گوشیت چطوره! میگه خودت چطوری؟!)
بعد از اون باید جواب اس ام اس و تل چهار تا رفیق و نارفیق رو بدی. فلسفه همه گوشی ها همینه! هنوزم تقریبا همه کارها رو با همون گلکسی اس خالی هم حتی میشه انجام داد
اینجاست که درد داره 500 تومن بیشتر دادنی که مهدی میگه یعنی چی....
جالبه واقعا:n02:
نمی دونم شاید شما می تونی فیلم و ویدئو اچ دی و فول اچ دی رو روی گلکسی اس اجرا کنی خودت ازش لذت ببری و با بازی های سطح بالا با دیتای چند گیگی و یا اینکه سخت افزارش توانای حمل اندروید 4.2 و اندرویدهای بالاترو داره که به این نتیجه رسیدید بنچمارک فقط برای کل کل هست !!؟
جالبه واقعا:n02:
نمی دونم شاید شما می تونی فیلم و ویدئو اچ دی و فول اچ دی رو روی گلکسی اس اجرا کنی خودت ازش لذت ببری و با بازی های سطح بالا با دیتای چند گیگی و یا اینکه سخت افزارش توانای حمل اندروید 4.2 و اندرویدهای بالاترو داره که به این نتیجه رسیدید بنچمارک فقط برای کل کل هست !!؟
گلکسی اس خودش اچ دی فیلم می گیره اونوقت نمی تونه پخش کنه؟ سخت افزارش هم هنوز بازیهای اچ دی رو جواب میده فقط معدود بازی هست که نتونه اجرا کنه ولی قبول دارم کلا دیگه تعطیله
ولی شما یه بازی مثال بزن که اس2 نتونه اجرا کنه و فقط اس4 بتونه اجرا کنه
بعد شما تو صفحه 4 اینچی فیلم فول اچ دی می ریزی عایا ؟؟:n04: واقعا محسوسه؟
دست بردارید بابا از این حرفای خنده دار
همیشه هم گفته شده. سخت افزار جلوتر از نرم افزار هست،ولی آیا این دلیل استاپ شدن تکنولوژی میشه؟
ravani_13
03-06-2013, 09:58
همیشه هم گفته شده. سخت افزار جلوتر از نرم افزار هست،ولی آیا این دلیل استاپ شدن تکنولوژی میشه؟
استاپ نه ، ولی وقتی در زمینه ی پردازنده ها به بلوغ کامل برسه صنعت موبایل ، باید سرعت رو کم کنه و بیشتر روی بهینه سازی کار بکنه
اگر ۲ هسته ای ها رو چند سال بهینه میکردن خیلی خیلی بهتر بود تا مثلا بیان تگرا ۳ رو بزنن و بعد بخاطر معماری بشه بخاری و یا از LTE پشتیبانی نکنه
ـــــــــــــــــ
الان باید کار بشه روی اینکه حاشیه ها ی گوشی تا جای ممکن حذف بشه ، بشه تصویری مثل رتینا رو تو سایز ۴.۷ یا ۵ اینچ در اوررد ، که الانم میشه ولی فعلا مثل اینکه اقتصادی نیست
و بحث دوربین و قابلیت های اضافه روی اون و عکس گرفتن در شب و یا بحث ازار دهنده ی تک فلاش بودن
و از همه مهتر روی زیبایی و استایل کار کرد که واسه سامسونگ شدیدا متاسفم و خیلی ها مثل من سراغش نمیرن
ـــــــــــــ
راستی من ادم عاقلی ندیدم با گوشی بشینه ۲ ساعت فیلم ببینه :n09: ولی خب والپیپرت یا گالری رو با کیفیت تر ببینی خوبه بد نیست . منکر نمیشم
استاپ نه ، ولی وقتی در زمینه ی پردازنده ها به بلوغ کامل برسه صنعت موبایل ، باید سرعت رو کم کنه و بیشتر روی بهینه سازی کار بکنه
اگر ۲ هسته ای ها رو چند سال بهینه میکردن خیلی خیلی بهتر بود تا مثلا بیان تگرا ۳ رو بزنن و بعد بخاطر معماری بشه بخاری و یا از LTE پشتیبانی نکنه
ـــــــــــــــــ
الان باید کار بشه روی اینکه حاشیه ها ی گوشی تا جای ممکن حذف بشه ، بشه تصویری مثل رتینا رو تو سایز ۴.۷ یا ۵ اینچ در اوررد ، که الانم میشه ولی فعلا مثل اینکه اقتصادی نیست
و بحث دوربین و قابلیت های اضافه روی اون و عکس گرفتن در شب و یا بحث ازار دهنده ی تک فلاش بودن
و از همه مهتر روی زیبایی و استایل کار کرد که واسه سامسونگ شدیدا متاسفم و خیلی ها مثل من سراغش نمیرن
ـــــــــــــ
راستی من ادم عاقلی ندیدم با گوشی بشینه ۲ ساعت فیلم ببینه :n09: ولی خب والپیپرت یا گالری رو با کیفیت تر ببینی خوبه بد نیست . منکر نمیشم
نظر من به نظر XPERIA Z مشکی نزدیکتر است:n06:
بچه های عزیز هر کسی از این قاب های خواست می تونم سفارش بدم.تقریبا 15-20 روزه میرسه دستتون میرسه. هزینه پست هم رایگان هست.برای سفارش پیغام خصوصی بدید.
اگر قاب یا مدل دیگه ای هم توی اینترنت دید بگید بتونم براتون سفارش میدم.
برچسب Glass t.r هم هست ولی قیمتش خیلی بالا باشه.اگر کسی خواست بگه.
قاب [SPIGEN SGP [Neo Hybrid قیمت اصلی : 125 هزار تومان....................... طرح اصلی (چینی ) : 40 هزار تومان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قاب SPIGEN SGP -Slim Armor قیمت اصل : 105 هزار تومان..........طرح اصلی ( چینی) : 40 هزار تومان
بچه ها اینم protective cover رسمی سامسونگ : قمیت 85 هزار تومان
رنگ آبی-سرمه ایش الان تو سایت تخفیف خورده با پست میشه 85 هزار تومان و رنگ های دیگه گرون تر هستن
از رفقا کسی راجع به استفاده زیاد از رم این گوشی نظر ندارن؟
آیا برای شما هم همینطوره؟
راستی از چی میتونه باشه؟:n13:
اینم بگم یه بنچمارک با antutu v3.3 گرفتم شد 27292
night lord
04-06-2013, 08:44
ـــــــــــــــــ
ـــــــــــــ
دوست عزیز ، وقتی دانشجو باشی و بخوای یه مسافت طولانی رو مسافرت کنی بهترین کار اینه که چنتا فیلم خوب بریزی رو گوشی تو راه نگاه کنی . ربطی به عاقل و غیر عاقل هم نداره
البته به باطری هم باید نگاه کنی که من هیچوقت نگاه نکردم چون الان همه دو تا گوشی همراه دارن ویکیش اگه خاموش بشه طوری نمیشه
ـــــــــــــــــ
ـــــــــــــ
خوب چیزی که شما میگید استاپ شدن هست. این که دو هسته ای رو بهینه کنیم ، امکان نداره از یک حدی جلوتر بره، مگر این که معماری رو تغییر بدیم و این هم هزینه بره و برای تامین این هزینه همه گوشی ها قیمتشون رشد میکنه و من و شما باید سماق بمکیم (با این مملکت گل و ...)
الان در عین رشد قدرت ،هسته و .... چیپ هایی مثل اسنپدراگون یا اگزینوس مصرف کمتری نسبت به نسل قبل دارن، با معماری 28نانومتری هستند و توان کمتری میخوان.
----
حاشیه صفحه رو کم کردن خوبه، اگر بتونن سیستم مقاومت در برابر ضربه رو درست کنن. وقتی به گوشی با حاشیه زیاد صفحه از بقل ضربه وارد میشه . به دلیل فاصله زیاد با پنل، ضربه تو سطح جانبی پخش میشه .اما کم کردن حاشیه مشکلی که داره اینه که ضربه خیلی نزدیک به پنل هست و ممکنه حتی با یک اشاره کوچیک پنل به سمت بیرون بشکنه
----
دمت گرم دیگه :دی من دسترسی به پی سی ندارم با گوشی نشستم تمام سریالا رو میبینم:|
وای خدا :n09:
اولا وقتی کیفیت صفحه نمایش میره بالا و چگالیش 2 برابر میشه قطعا قدرت سخت افزار و پردازش هم باید حدود 2 برابر افزایش پیدا کنه پس اجرای فیلم و بازی و... روی 2 تا صفحه با چگالی و اندازه متفاوت قدرت متفاوت می خواد
سامسونگ هم با افزایش تراکم در س4 نسبت به نوت 2 می بایست قدرت رو افزایش می داد که داد و توی بعضی بنچمارک ها معلوم هست که تا 3 برابر هم رسیده
پس جهش کیفیت صفحه نمایش خود به خود نیاز به جهش در سخت افزار داره حالا یک سری رو هوا این جهش هارو متوجه میشن یک کاربر مثل من و کارشناسان از روی بنچمارک!!
یکسری هم هستن من درکشون می کنم lol
توی جی اس ام یکی کامنت گذاشته بود و اپل رو ستایش کرده بود چون دیر به دیر مدل جدید میده و اونهایی که آیفون می خرن برای مدت بیشتری گوشیشون تاپ اپل هست و چون بقیه شرکت ها به سرعت مدل جدید ارایه میدن این زمان کمتر هست پس اپل بهتر هست !!
حالا یکی اینجا هم ارزش 500 تومن اختلاف قیمت رو بهانه کرده:n09:
-------------------------
اونهایی که می خوان بخرن من بدون گارانتی و کاملا پلمپ فروشنده سراغ دارم اس 4 قیمت 2150 و نوت 2 قیمت 1850 (اختلاف 300 ! ) پخ بدین
پسر خوب بهونه چیه؟ شما چشمت اس4 رو گرفته الان بگن 5 تومن هم می خری پس باهات نمیشه بحث کرد. در ضمن اس4 رو با اس3 باید مقایسه کرد که با قیمت 2150 ی که دادی 650 اختلاف داره دیگه اصلا نمیارزه 650 بدی بالای یه رزولوشن :n08:
منم با کسی که تعصب چشماشو کور کرده دیگه حرفی ندارم
خوش باشی
Greatone
04-06-2013, 14:38
مشکل داغ کردن این گوشی رو توضیح بدید لطفا
من میخوام بخرم
یکی گفت درسته اکسپریا زد تصویرش کمی ضعیفتره اما حدااقل داغ نمیکنه
یکی بدون تعصب بگه این چقدر داغ میکنه؟
مخصوصا منی که خیلی با گوشی فیلم میبینم
NorthBridge
04-06-2013, 16:07
مشکل داغ کردن این گوشی رو توضیح بدید لطفا
من میخوام بخرم
یکی گفت درسته اکسپریا زد تصویرش کمی ضعیفتره اما حدااقل داغ نمیکنه
یکی بدون تعصب بگه این چقدر داغ میکنه؟
مخصوصا منی که خیلی با گوشی فیلم میبینم
Immunology
04-06-2013, 16:20
دوستان این چند والپیپرو داشته باشید که والپیپر 1920*1080 یه خورده برای این گوشی کمه.برعکسش زیاده ولی چون کراپ میشه کیفیتو از دست میده.
اگه کسی والپیپر عمودی زیبا داره البته 1080 ممنون میشم بزاره.
Greatone
04-06-2013, 18:01
خب این زده 42 درجه یعنی واقعا میره تا 42 درجه؟ این که خیلی داغه !
NorthBridge
04-06-2013, 18:18
خب این زده 42 درجه یعنی واقعا میره تا 42 درجه؟ این که خیلی داغه !
42.5 توی لود بدست اومده نه بیکاری ضمن اینکه دمای اتاق هم 22.6 درجه بوده. طبعاً در شهرهای گرم ما و در فصل تابستون اگه شما برای مدت زیادی در لود کامل باشید(که خیلی بعیده) بهتره اونوقت ازش بعنوان اجاق آشپزی استفاده کنید:n02: این مختص GS4 هم نیست بلکه اکثر گوشیهای هوشمند امروزی چه 2 و چه 4 هسته ای به همین شکل هستند
ravani_13
05-06-2013, 00:18
خوب چیزی که شما میگید استاپ شدن هست. این که دو هسته ای رو بهینه کنیم ، امکان نداره از یک حدی جلوتر بره، مگر این که معماری رو تغییر بدیم و این هم هزینه بره و برای تامین این هزینه همه گوشی ها قیمتشون رشد میکنه و من و شما باید سماق بمکیم (با این مملکت گل و ...)
الان در عین رشد قدرت ،هسته و .... چیپ هایی مثل اسنپدراگون یا اگزینوس مصرف کمتری نسبت به نسل قبل دارن، با معماری 28نانومتری هستند و توان کمتری میخوان.
----
حاشیه صفحه رو کم کردن خوبه، اگر بتونن سیستم مقاومت در برابر ضربه رو درست کنن. وقتی به گوشی با حاشیه زیاد صفحه از بقل ضربه وارد میشه . به دلیل فاصله زیاد با پنل، ضربه تو سطح جانبی پخش میشه .اما کم کردن حاشیه مشکلی که داره اینه که ضربه خیلی نزدیک به پنل هست و ممکنه حتی با یک اشاره کوچیک پنل به سمت بیرون بشکنه
----
دمت گرم دیگه من دسترسی به پی سی ندارم با گوشی نشستم تمام سریالا رو میبینم:|
:n02: همیشه خوشم میاد کاربرای سامسونگ عجیب غریبه کاراشون . لول ( شوخی کردم )
یا مثلا اون دوستمون که سالی ۲ بار در مسافرت فیلم دیدن واسشون یه اولویت هست و مثلا با یه ۴.۷ اینچی اچ دی اون لذت رو احتمالا نخواهند برد:n09::n02:
اول که سامسونگ و شرکت های دیگه با این همه ادعا باید بجای تحقیق روی هشت هسته ای و ۱۶ هسته ای و حتی همین ۴+۴ که فعلا تا ۲ سال دیگه نیازی بهشون نیست باید برن دنبال نرم افزار
اشغال ترین جنس بدنه روی بین پرچمدارا انتخاب میکنه + قیمت بالا برای دیوایس که پول جمع کنه دیگه خب ، ولی متاسفانه بجای تحقیق بیشتر در بخش نرم افزاری میره....
راستی چه کسی خوشش بیاد چه نیاد در هر صنعتی یه ظرفیتی هست ، الان میشه موتور ۱۰۰۰ اسب بخای روی ماشین ها نصب کرد ولی شرکت ها میدونن این ماشینه و ماشین هیچوقت قرار نیست و نمیتونه جای هواپیما رو بگیره مگر اتفاق های عجیب غریب
شما هم قبول کن که انتهای دنیای موبایل یه بازی فول اچ دی و یا دیدن یه کلیپ فول اچ دی هست . وسلام
مگر اینکه روزی صفحه نمایش های تاشو یا مثل این فیلم ها از این پروژکتوری ها بیاد
شاید سامسونگ داره برای اینده تمرین میکنه . نه ؟
همین اپل شاید 5s رو هم دوال کور بده بیرون ولی با ترمیم بهتر ، مثل ایفون 5 دوال کور که در عمل تمامی ۴هسته ای ها باید جلوش لنگ بندازن
راستی سریال میبینی باهاش فشار خونم میگیری :n12::n12::n12: ؟؟؟ لول:n02::n05::n09::n08:
AryanLand
05-06-2013, 03:42
سلام.
خیلی وقته سعی میکنم توی این بحثها شرکت نکنم ولی بعضی وقتها نمیشه.
دوستانی میان نظر میدن که ..........
شما یا باید گوشی رو داشته باشی یا باید بنچمارک رو قبول داشته باشی شما یی که نه گوشی رو داری نه بنچمارک رو قبول داری نه حرف اونایی که گوشی رو دارن قبول داری به چه چیز استناد میکنی؟!!! چرا توقع داری بقیه مخصوصا" اونایی که گوشی توی دستشونه حرفت رو بدون هیچ بحثی قبول داشته باشن؟!!!
دوستان میان نظر کارشناسی میدن بعد که داری توی انجمن میگردی میبینی تاپیک برای مشاوره خرید زدن که 5800 نوکیا بهتره یا مثلا" K800 سونی اریکسون !!!
من موندم که چی باید بگم !!!!
راحت باشید نظر کارشناسیتون رو بدید!!!:n02::11:
گل بود به سبزه نیز آراسته شد :n08:
آره کامران جون ما نه گوشی رو داریم نه بنچمارک رو قبول داریم اصلا پول هم نداریم بریم بخریم
شمایی که گوشی رو داری بنچمارک رو هم قبول داری بیا واسه من که از پشت کوه اومدم توضیح بده ببینم با این بنچمارکت چیکار می کنی که مثلا اس3 نمی تونه انجام بده؟
اگه واقعا در عمل بین اس3 و اس4 فرق محسوسی هست بگو ما هم بدونیم این اختلاف 600 تومنی واقعا ارزشش رو داره یا نه
من نمی گم گوشی دو هسته ای کافیه چون نوت بعضی جاها واقعا کم میاورد ولی دیگه همین اس3 و نوت2 حالا حالاها پاسخگوی نیاز کاربرها هست
من کل حرفم اینه که واسه یه رزولوشن که حدود 20 درصد تو کیفیت صفحه تاثیر داره آدم مغز خر نخورده بره 2200 بده اس4 بخره حالا شما هی بیا دم از بنچمارک بزن
همه می دونن من و نینجا که با این رفتارهاتون فراریش دادین گوشیهای جدید و های اند رو جزو اولین نفرها بودیم که می خریدیم ولی اون موقع تغییرات واقعا محسوس بود مثلا از تک هسته ای و رم 512 رفتیم به دو هسته ای و رم یه گیگ یه خورده حال کردیم بعد از اون رفتیم رو صفحه 5.3 اینچ و رزولوشن اچ دی بعد از اون رفتیم رو 4 هسته ای و رم 2 گیگ ولی دیگه اس4 چی داره من حسش کنم؟
قبول کن که دیگه تقریبا به تهش رسیده دیگه منی که مثلا اس3 یا نوت2 دارم برم اس4 بخرم چیزی حس نمی کنم چرا اگه 100 -200 تومن با اس3 اختلاف داشت شاید می خریدم چون واقعا صفحه توپی داره.
ختم کلام.
4 تا بنچمارک بذار بخندیم :n02:
AryanLand
05-06-2013, 10:22
گل بود به سبزه نیز آراسته شد :n08:
آره کامران جون ما نه گوشی رو داریم نه بنچمارک رو قبول داریم اصلا پول هم نداریم بریم بخریم
شمایی که گوشی رو داری بنچمارک رو هم قبول داری بیا واسه من که از پشت کوه اومدم توضیح بده ببینم با این بنچمارکت چیکار می کنی که مثلا اس3 نمی تونه انجام بده؟
اگه واقعا در عمل بین اس3 و اس4 فرق محسوسی هست بگو ما هم بدونیم این اختلاف 600 تومنی واقعا ارزشش رو داره یا نه
من نمی گم گوشی دو هسته ای کافیه چون نوت بعضی جاها واقعا کم میاورد ولی دیگه همین اس3 و نوت2 حالا حالاها پاسخگوی نیاز کاربرها هست
من کل حرفم اینه که واسه یه رزولوشن که حدود 20 درصد تو کیفیت صفحه تاثیر داره آدم مغز خر نخورده بره 2200 بده اس4 بخره حالا شما هی بیا دم از بنچمارک بزن
همه می دونن من و نینجا که با این رفتارهاتون فراریش دادین گوشیهای جدید و های اند رو جزو اولین نفرها بودیم که می خریدیم ولی اون موقع تغییرات واقعا محسوس بود مثلا از تک هسته ای و رم 512 رفتیم به دو هسته ای و رم یه گیگ یه خورده حال کردیم بعد از اون رفتیم رو صفحه 5.3 اینچ و رزولوشن اچ دی بعد از اون رفتیم رو 4 هسته ای و رم 2 گیگ ولی دیگه اس4 چی داره من حسش کنم؟
قبول کن که دیگه تقریبا به تهش رسیده دیگه منی که مثلا اس3 یا نوت2 دارم برم اس4 بخرم چیزی حس نمی کنم چرا اگه 100 -200 تومن با اس3 اختلاف داشت شاید می خریدم چون واقعا صفحه توپی داره.
ختم کلام.
4 تا بنچمارک بذار بخندیم :n02:
سلام.
اول که منظور بنده شما نبودی خودتم اینو خوب میدونی ولی نمیدونم چرا جواب دادی .منظورم شما نبودی چون میدونم اگه اس 4 نداری لااقل نوت 2 رو داری.اگه نوت 2 نداری لااقل نوت رو داری اگه نوت نداری لااقل یه بار با یه گوشی که اسمش گوشی باشه عکس انداختی :n07:(جدای از شوخی میدونم که با گوشی ها کار کردی).
شما اگه دقت کنی متوجه میشی من چی میگم.من کی گفتم بنچمارک قبول دارم یا ندارم؟ توی این سالهاکی تا حالا دیدی من به بنچمارک استناد کنم ؟ من میگم کسی که میخواد نظر بده باید یکی از سه شرط فوق رو داشته باشه دیگه،مگر غیر از اینه؟ یکم خوب فکر کن ببین اگه اشتباه میکنم.
حالا بازم اگر میبینی نیازی به توضیح هست تا توی پیغام خصوصی کاملا" توضیح بدم!!!:11:
ضمنا" من تا حالا بنچمارک نزاشتم که اینبار بزارم بخندی ، واسه خنده نظر کارشناسی دوستان بدون بنچمارک هم کفایت میکنه.:n10::n08::11:
ravani_13
05-06-2013, 10:38
سلام.
خیلی وقته سعی میکنم توی این بحثها شرکت نکنم ولی بعضی وقتها نمیشه.
دوستانی میان نظر میدن که ..........
شما یا باید گوشی رو داشته باشی یا باید بنچمارک رو قبول داشته باشی شما یی که نه گوشی رو داری نه بنچمارک رو قبول داری نه حرف اونایی که گوشی رو دارن قبول داری به چه چیز استناد میکنی؟!!! چرا توقع داری بقیه مخصوصا" اونایی که گوشی توی دستشونه حرفت رو بدون هیچ بحثی قبول داشته باشن؟!!!
دوستان میان نظر کارشناسی میدن بعد که داری توی انجمن میگردی میبینی تاپیک برای مشاوره خرید زدن که 5800 نوکیا بهتره یا مثلا" K800 سونی اریکسون !!!
من موندم که چی باید بگم !!!!
راحت باشید نظر کارشناسیتون رو بدید!!!:n02::11:
سلام به دوست عزیز
اگه منظورتون من هستم که والا من هیچوقت چنین تاپیکی نزدم و از نظر خودم اطلاعاتم در زمینه ی موبایل خیلی خوبه ولی خیلی هستن بهتر از ما
بهترین گوشی ها رو هم داشتم ، همین حالا هم توی کمترین خرج کردن یه 4X گرفتم که امیدوارم طبق نظریه ی ۳ تایی شما اگه از سری اس یا نوت نیست ، بشه اسمش رو گوشی گذاشت:n09: میشه بهش گفت گوشی حالا یا نه ؟:n08:
در ضمن مگه برای اینکه ادم به نکته ای برسه لزوما باید اون گوشی رو داشته باشه ؟ مگه دارم در مورد خوش دست بودن میگم که در میای میگی دوستانی که گوشی رو ندارن .....
توی همین سایت هست از زمان N90 گرفته تا SAMSUNG INNOV8 :n02: و 4S ، همیشه اولین گوشی ها رو خریدم و لذت بردم { لذت بردن چیزی هست که سامسونگی ها درست و درمون درکش نمیکنن هیچوقت }
یه خاطره اکسپرس : یادمه وقتی N90 گرفتم ۱ هفته بود که اومده بود ، بعد ۲ تا از دوستان توی همین فروم گفتن N90 چیه بابا اشغاله حتما بفروش نوکیا بگیر . فقط نوکیا :n02::n09:
شما که داری و نمیبینی رو من چی بگم ؟
به پیغمبر رفتیم شو روم سامسونک با ۲ تا از عمو هام یکی ۵۵ یکی ۵۸ ساله
بعد که رفتیم سراغ الجی و اچ تی سی ، میدونین تا 4x دستشون گرفتن اولین جمله چی بود ؟؟؟؟ اون S3 چرا رنگاش یه جوری بود مثل اینا طبیعی نبود انگار ، مگه نه مرتضی :n02: مرتضی اون یکی عموم:n02:
یا همون جا یه چیز جالب تر : اون یکی عموم گفت میبینی از یه گوشی چندتا گذاشتن که کسی معطل نشه ، تو همین حین حس کرد یکیشون انگار بزرگتره . من گفتم عزیز اینا ۳ دیوایس متفاوت هستن :
S3 سفید
NOTE 3 سفید
G GRAND سفید
:n09::n09::n09::n09::n09::n09::n09::n09::n02:
من که نمیگم بنچمارک بی اعتباره ، من میگم دیگه ارزش سابق رو نداره ، چون اون موقع ها بنچ بالاتر قدرت بالاتر رو نشون میداد یعنی کاربرد بیشتر ، ولی الان دیگه قدرت بیشتر هیچ استفاده ای نداره فعلا
البته شاید من به قول دوستمون از پشت کوه اومدم و خودم خبر ندارم:n02:
NorthBridge
05-06-2013, 11:16
تاپیک شده جدل و حاشیه رفتن.
من میگم کسی که میخواد نظر بده باید یکی از سه شرط فوق رو داشته باشه
اوه اوه دوستان این قسمت رو داشتید که عالیجناب چی فرمودند؟:38:
نمیدونستیم که اینجا هم برای خودش شورای نگهبان داره و هر کی میخواد نظر بده اول باید از فیلتر ایشون عبور کنه تا معلوم بشه حائز این سه شرط هست یا نه!!:42:
گویا حسن موتوری همه گوشیهای سامسونگ رو می خرید میومد اینجا می خواست همرو بزنه :n09:
سلام به دوست عزیز
اگه منظورتون من هستم که والا من هیچوقت چنین تاپیکی نزدم و از نظر خودم اطلاعاتم در زمینه ی موبایل خیلی خوبه ولی خیلی هستن بهتر از ما
بهترین گوشی ها رو هم داشتم ، همین حالا هم توی کمترین خرج کردن یه 4X گرفتم که امیدوارم طبق نظریه ی ۳ تایی شما اگه از سری اس یا نوت نیست ، بشه اسمش رو گوشی گذاشت:n09: میشه بهش گفت گوشی حالا یا نه ؟:n08:
در ضمن مگه برای اینکه ادم به نکته ای برسه لزوما باید اون گوشی رو داشته باشه ؟ مگه دارم در مورد خوش دست بودن میگم که در میای میگی دوستانی که گوشی رو ندارن .....
توی همین سایت هست از زمان N90 گرفته تا SAMSUNG INNOV8 :n02: و 4S ، همیشه اولین گوشی ها رو خریدم و لذت بردم { لذت بردن چیزی هست که سامسونگی ها درست و درمون درکش نمیکنن هیچوقت }
یه خاطره اکسپرس : یادمه وقتی N90 گرفتم ۱ هفته بود که اومده بود ، بعد ۲ تا از دوستان توی همین فروم گفتن N90 چیه بابا اشغاله حتما بفروش نوکیا بگیر . فقط نوکیا :n02::n09:
بعد که رفتیم سراغ الجی و اچ تی سی ، میدونین تا 4x دستشون گرفتن اولین جمله چی بود ؟؟؟؟ اون S3 چرا رنگاش یه جوری بود مثل اینا طبیعی نبود انگار ، مگه نه مرتضی :n02: مرتضی اون یکی عموم:n02:
یا همون جا یه چیز جالب تر : اون یکی عموم گفت میبینی از یه گوشی چندتا گذاشتن که کسی معطل نشه ، تو همین حین حس کرد یکیشون انگار بزرگتره . من گفتم عزیز اینا ۳ دیوایس متفاوت هستن :
S3 سفید
NOTE 3 سفید
G GRAND سفید
من که نمیگم بنچمارک بی اعتباره ، من میگم دیگه ارزش سابق رو نداره ، چون اون موقع ها بنچ بالاتر قدرت بالاتر رو نشون میداد یعنی کاربرد بیشتر ، ولی الان دیگه قدرت بیشتر هیچ استفاده ای نداره فعلا
سلام
دوستان خواهشا نظراتی ندن که نشان از بیکاری باشه و برای پر کردن وقتشون بیان چند صفحه تایپ کنن و آخر سر هیچ نتیجه ای هم نداشته باشه.
اگر تفاوت s4 با s3 رو میخواین بدونین من چند تا اینجا ذکر میکنم که شاید خالی از لطف نباشه.
s4سوای از سخت افزار قوی و تقریبا دوبرابری که داره تو دوربین اختلاف فاحشی با s3 داره.مثلا فیلم برداری آهسته و سریع که توs3 ندیدم یا عکس 13مگاپیکسلی با وضوح بالا در مقابل 8 مگا پیکسل.
انواع سنسورهایی که تو s4 بکار رفته برای من بشخصه کارایی زیادی داره. مثلا من که شغلم پمپ سازی هستش و دستم موقع کار روغنی یا گازوییلی میشه با فعال کردن سنسور بدون لمس به تماس هام پاسخ می دم یا آخرین اطلاعات گوشی رو ملاحظه می کنم. اینارو باید ببینید تا نظر بدید.
و چندین امکانات دیگر که نمی خوام به درازا بکشه.
و یه سوال شما که از یه شهری به شهر دیگه می خوای سفر کنی و دوتا ماشین داشته باشی(پراید/پرادو) کدام رو انتخاب می کنی؟:n02:
AryanLand
05-06-2013, 11:43
سلام به دوست عزیز
S3 سفید
NOTE 3 سفید
G GRAND سفید
سلام.
حالا شما چرا به خودت گرفتی؟!!!
اما در مورد لذت بردن ،که به زعم شما ما سامسونگی ها نمیدونیم چیه.لااقل همین داش مهدی که اینجا تشریف دارن میتونن تائید کنن که از ویندوز موبایل تا آی او اس و آندروید انواع و اقسامش رو بنده به شخصه داشتم و میدونم چی به چیه.
همین الانم در زمینه آندروید (وین مو و Ios) اینجا جاش نیست که صحبتی ازش بشه از هر برند معروف یکی 2 تاش رو دارم که بتونم نظر بدم و به قول شما لذتش رو برده باشم!!!
(اگر تهران هستی
راستی یه سوال اینکه گفتید آشغالترین جنس بدنه رو میزنه چه جوری به این نتیجه رسیدید؟!!!
در مورد اون خاطراتت و شو روم سامسونگ هم من چیزی عرض نمیکنم که یه موقع برداشت بدی نشه.به هر حال .......
در مورد کوه و جلو پشتش هم چون من یک همچین چیزی نگفتم نظری ندارم. حالا میخوای بنچمارک بزاری بخندیم؟!!!:11:
AryanLand
05-06-2013, 11:46
تاپیک شده جدل و حاشیه رفتن.
اوه اوه دوستان این قسمت رو داشتید که عالیجناب چی فرمودند؟:38:
نمیدونستیم که اینجا هم برای خودش شورای نگهبان داره و هر کی میخواد نظر بده اول باید از فیلتر ایشون عبور کنه تا معلوم بشه حائز این سه شرط هست یا نه!!:42:
سلام.
اینم که اصلا" نیازی نمبینم جواب بدم.در حد جواب دادن نیست.:11:
یک سوالی اینجا کردیم اخرم هیچکی جواب مارو نداد:n29: smart pauseقابلیت اختصاصی gs 4هستش یا اینکه با اپدیت به اندروید 4.2.2 به s3 هم اضافه میشه
NorthBridge
05-06-2013, 12:03
گویا حسن موتوری همه گوشیهای سامسونگ رو می خرید میومد اینجا می خواست همرو بزنه :n09:
دوست عزیز جواب اون دسته افراد رو بنظر من نباید داد. طرف با کمال پر رویی اومده میگه هر کی میخواد اینجا نظر بده باید 3 شرط داشته باشه!:n08:
یکی نیست بهش بگه تو خودت اصلاً چی هستی یا نظرات پوچت برای دیگران چه ارزشی داره که تازه میای برای دیگران تعیین تکلیف هم میکنی!:16:
چنبره زده توی تاپیک و هر کی از راه بیاد پاچشو میگیره! هر چی هیچی بهش نمیگی پرروتر هم میشه!:n02:
.:PAR3A:.
05-06-2013, 12:20
«چرا توقع داری بقیه بدون هیچ دلیل و منطقی صرفا به خاطر اینکه شما میگی «خووووبه» حرفت رو بدون هیچ بحثی قبول داشته باشن؟!» این همه بحث ۱۰۰ تا یه غاز کردین٬ دریغ از یه نکته فنی و منطقی. تا هم کسی اومده با استناد به افراد بسیار بسیار معتبر تر از شماها حرفی زده ریختین سرش. لحن پست هاتون هم کاملا توهین کنندس. روز به روز دارین فروم رو مسخره تر میکنین با تعصبات کورکورانه. خیلی ها هستن که حرف هر کسی که مایشو داره میره میخره رو قبول ندارن٬ حرف کسایی رو قبول دارن که کارشون اینه که هر دیوایسی میاد رو بررسی کنن. قشر جالبین این ادیتور ها٬ نه؟! شما میخواین سیستم با ۴ تا تایتان و 4770K بگیری روش پکمن بازی کنین؟! اس۴ توی بنچمارک ها امتیاز بالایی گرفته٬ تو کدوم یکی از ریویو های معتبر اشاره مستقیمی شده به این موضوع؟! ۶۰ صدم ثانیه اختلاف توی لودینگ خیلی تاثیر داره براتون؟! ۰.۳ اف پی اس تجربه گیمینگ رو واستون از این رو به اون رو میکنه؟!
هدف کلی بحث من این بود که اولا شما اصلا حق این رو نداری که تعیین کنی که اینجا کی حق نظر دادن داره و کی نداره. بدترین پستی که میشه تو این انجمن داد پست خود شماست چون ایجاد تشنج میکنه. ثانیا٬ من و خیلی های دیگه هیچ دلیلی نداریم که حرفای شما رو قبول کنیم. حرف هر کسی رو بخوایم قبول میکنیم و هر کسی رو نخوایم نه. اصلا هم شما حق نداری نظر بدی راجع به این موضوع. :11: (حس جالبی داره٬ نه؟! :دی) اینکه یه نفر حرف ادیتورهای معتبر رو قبول نکنه و بیاد به حرف های شما استناد کنه خیلی خیلی غیر منطقی تره. تنها کسی هم که میتونه تصمیم بگیره که بنچمارک ها براش مهم هست یا نه خود شخصه. عقل سلیم اینطوری میگه که تا وقتی که جوابتون به ۲ تا سوال بالای من «بله» نیست٬ بهتره اینقدر سرتون رو با بنچمارک گرم نکنید. هرچند باز هم آزاد هستین هر تفکری میخواین داشته باشین٬ فقط انتظار نداشته باشین همه اون رو قبول کنن. تا وقتی که منبع معتبر/دلیل قانع کننده ندارین برای حرف هاتون انتظار نداشته باشین همه بیان با یک تعظیم قبولش کنن. شما فرمودین که تمام گوشی ها رو داشتین ولی از اس ۴ لذت خاصی بردین٬ درسته؟! خوب مبارکتون باشه! ولی انتظار نداشته باشین هر کسی بدون دلیلی این حرف رو قبول کنه!
(بابت لحن پست عذر میخوام٬ خط های اول یه مقدار تحت تاثیر جو به هم ریخته و لحن پست های قبلی بود! :۱۱:)
یک سوالی اینجا کردیم اخرم هیچکی جواب مارو نداد:n29: smart stayقابلیت اختصاصی gs 4هستش یا اینکه با اپدیت به اندروید 4.2.2 به s3 هم اضافه میشه
این قابلیت از اولشم رو اس3 بود دوست عزیز
این قابلیت از اولشم رو اس3 بود دوست عزیز
شرمنده اشتباه شد منظورم smart pause بود :n16:
AryanLand
05-06-2013, 12:30
«چرا توقع داری بقیه بدون هیچ دلیل و منطقی صرفا به خاطر اینکه شما میگی «خووووبه» حرفت رو بدون هیچ بحثی قبول داشته باشن؟!» این همه بحث ۱۰۰ تا یه غاز کردین٬ دریغ از یه نکته فنی و منطقی. تا هم کسی اومده با استناد به افراد بسیار بسیار معتبر تر از شماها حرفی زده ریختین سرش. لحن پست هاتون هم کاملا توهین کنندس. روز به روز دارین فروم رو مسخره تر میکنین با تعصبات کورکورانه. خیلی ها هستن که حرف هر کسی که مایشو داره میره میخره رو قبول ندارن٬ حرف کسایی رو قبول دارن که کارشون اینه که هر دیوایسی میاد رو بررسی کنن. قشر جالبین این ادیتور ها٬ نه؟! شما میخواین سیستم با ۴ تا تایتان و 4770K بگیری روش پکمن بازی کنین؟! اس۴ توی بنچمارک ها امتیاز بالایی گرفته٬ تو کدوم یکی از ریویو های معتبر اشاره مستقیمی شده به این موضوع؟! ۶۰ صدم ثانیه اختلاف توی لودینگ خیلی تاثیر داره براتون؟! ۰.۳ اف پی اس تجربه گیمینگ رو واستون از این رو به اون رو میکنه؟!
هدف کلی بحث من این بود که اولا شما اصلا حق این رو نداری که تعیین کنی که اینجا کی حق نظر دادن داره و کی نداره. بدترین پستی که میشه تو این انجمن داد پست خود شماست چون ایجاد تشنج میکنه. ثانیا٬ من و خیلی های دیگه هیچ دلیلی نداریم که حرفای شما رو قبول کنیم. حرف هر کسی رو بخوایم قبول میکنیم و هر کسی رو نخوایم نه. اصلا هم شما حق نداری نظر بدی راجع به این موضوع. :11: (حس جالبی داره٬ نه؟! :دی) اینکه یه نفر حرف ادیتورهای معتبر رو قبول نکنه و بیاد به حرف های شما استناد کنه خیلی خیلی غیر منطقی تره. تنها کسی هم که میتونه تصمیم بگیره که بنچمارک ها براش مهم هست یا نه خود شخصه. عقل سلیم اینطوری میگه که تا وقتی که جوابتون به ۲ تا سوال بالای من «بله» نیست٬ بهتره اینقدر سرتون رو با بنچمارک گرم نکنید. هرچند باز هم آزاد هستین هر تفکری میخواین داشته باشین٬ فقط انتظار نداشته باشین همه اون رو قبول کنن. تا وقتی که منبع معتبر/دلیل قانع کننده ندارین برای حرف هاتون انتظار نداشته باشین همه بیان با یک تعظیم قبولش کنن. شما فرمودین که تمام گوشی ها رو داشتین ولی از اس ۴ لذت خاصی بردین٬ درسته؟! خوب مبارکتون باشه! ولی انتظار نداشته باشین هر کسی بدون دلیلی این حرف رو قبول کنه!
(بابت لحن پست عذر میخوام٬ خط های اول یه مقدار تحت تاثیر جو به هم ریخته و لحن پست های قبلی بود! :۱۱:)
سلام.
شما یه بار دیگه پستهای منو بخون پست خودت رو هم بخون بعد هم خودت قضاوت کن.
من کی گفتم باید حرف منو قبول کنید؟!!! من اصلا" نظر دادم که شما بخوای قبول کنی یا نکنی؟ :11:
ravani_13با قرمز ابی کردن نوشته و مسخره کردن به جایی نمی رسی عمو
هر وقت تونستی این موضوع رو درک کنی که ارتقا از صفحه hd به fhd و در آینده از fhd به 4k نیاز به جهش و افزایش قابل توجه سخت افزار هست اون موقع بیا تا بحث کنیم
بگذریم.....
جالب شد
خوب معلوم شد یک سری طرف اپل هستن و خوشبختانه دیگه نیاز به جواب دادن نیست بهشون چون طرفدارهای اپل کاملا تکلیفشون مشخصه!
اپلی خودش مشتری سامسونگ بوده واسه انواع قطعاتش باید بره جلو سامسونگ لنگ بندازه نه سامسونگ :n09:
اگه بنا به مسخره کردن باشه شما هم با اون نقشه اپل مرکز شهر رو هدف بگیر بعد از وسط بیابون سر در بیار بعد هم رییس شرکت بیاد با 1000 تا معذرت بلکه بتونه گندو جمش کنه:n09: دیگه اون توهینی که توی فروش به ایرانی ها اونم ایرانی های مقیم شد که گفتن نداره:n03:
3 سال پیاپی سری گلکسی سامسونگ داره بهترین گوشی سال میشه و امسال میره که سال چهارم باشه
اینهم چندتا خبر که نشون میده سامسونگ و اندروید در حال صعود و اپل و ios در حال سقوط هستند
طرفدارهای اپل تاپیک مخصوص دارید برید همونجا حال کنید با هم :n09:
پسر خوب بهونه چیه؟ شما چشمت اس4 رو گرفته الان بگن 5 تومن هم می خری پس باهات نمیشه بحث کرد. در ضمن اس4 رو با اس3 باید مقایسه کرد که با قیمت 2150 ی که دادی 650 اختلاف داره دیگه اصلا نمیارزه 650 بدی بالای یه رزولوشن :n08:
منم با کسی که تعصب چشماشو کور کرده دیگه حرفی ندارم
خوش باشی
اتفاقا برعکس هست ماجرا داداش گل
شما اس 3 و نوت 2 داری یا داشتی و نمی خوای اس 4 بخری(کسی هم شمارو مجبور نکرده) و می خوای بگی همین ها که داری بهترین هستند وبه بقیه هم توصیه می کنی اس 4 نخرن !!
این یک اصل بدیهی که وقتی پرچمدار جدید میاد پرچمدارهای قبلی با افت قابل توجه قیمت مواجه می شن
اخه قیمت ماه اول اس 4 رو با اس3 بعد بیش از 1 سال مقایسه می کنی اس 3 در اواسط عمرش قیمت به 1900 هم رسید
نوت 2 هم ماه اول 2400 قیمت داشت یعنی کسی نباید اون موقع می خریدش و یک سال صبر می کرد تا یک همچین روزی 1850 بخره ؟؟!!
این هم سند
شما اس 3 و نوت 2 داری یا داشتی و نمی خوای اس 4 بخری(کسی هم شمارو مجبور نکرده) و می خوای بگی همین ها که داری بهترین هستند وبه بقیه هم توصیه می کنی اس 4 نخرن !!
این یک اصل بدیهی که وقتی پرچمدار جدید میاد پرچمدارهای قبلی با افت قابل توجه قیمت مواجه می شن
اخه قیمت ماه اول اس 4 رو با اس3 بعد بیش از 1 سال مقایسه می کنی اس 3 در اواسط عمرش قیمت به 1900 هم رسید
نوت 2 هم ماه اول 2400 قیمت داشت یعنی کسی نباید اون موقع می خریدش و یک سال صبر می کرد تا یک همچین روزی 1850 بخره ؟؟!!
این هم سند
الله اکبر
واقعا؟
بنظرت بهتر نیست با همین پول سامسونگ N8000 خرید؟
الله اکبر
واقعا؟
بنظرت بهتر نیست با همین پول سامسونگ N8000 خرید؟
n8000 تبلت خیلی خوبیه ولی خوب گوشی نمیشه ! یک سوال فنی جوابشو واسم پخ کن ....عکس کدوم بزرگوار هست آواتارت؟
05-06-2013, 14:31
سلام.
شما یه بار دیگه پستهای منو بخون پست خودت رو هم بخون بعد هم خودت قضاوت کن.
من کی گفتم باید حرف منو قبول کنید؟!!! من اصلا" نظر دادم که شما بخوای قبول کنی یا نکنی؟ :11:
شما فرمودین که یا باید گوشی رو داشته باشیم٬ یا بنچمارک ها رو قبول کنیم یا حرف کسایی که گوشی رو دارن. منظور بنده از شما٬ کسایی بود که گوشی رو دارن که من حق دارم نظرشون رو قبول نکنم.
ravani_13با قرمز ابی کردن نوشته و مسخره کردن به جایی نمی رسی عمو
هر وقت تونستی این موضوع رو درک کنی که ارتقا از صفحه hd به fhd و در آینده از fhd به 4k نیاز به جهش و افزایش قابل توجه سخت افزار هست اون موقع بیا تا بحث کنیم
بگذریم.....
اپلی خودش مشتری سامسونگ بوده واسه انواع قطعاتش باید بره جلو سامسونگ لنگ بندازه نه سامسونگ :n09:
اگه بنا به مسخره کردن باشه شما هم با اون نقشه اپل مرکز شهر رو هدف بگیر بعد از وسط بیابون سر در بیار بعد هم رییس شرکت بیاد با 1000 تا معذرت بلکه بتونه گندو جمش کنه:n09: دیگه اون توهینی که توی فروش به ایرانی ها اونم ایرانی های مقیم شد که گفتن نداره:n03:
کاملا درسته٬ ولی فکر نمیکنم دیگه شرکت ها سراغ 4K برن٬ مگه اینکه باز هم به خاطر مانور های تبلیغاتی و سو استفاده از اسم پرستی مردم باشه. جهش به ایچ دی قدم بزرگی بود٬ چون تفاوت واقعا حس میشد. ولی چشم انسان های عادی اونقدرا نمیتونه تفاوت پی پی آی بالای ۳۰۰ و خورده ای رو تشخیص بده و جهش به فول ایچ دی هم خیلی بازتاب گسترده ای نداشت. چه برسه به 4K!
در مورد خط بعدیتون٬ معامله برای هر دو طرف مخصوصا سامسونگ سود داره٬ در غیر این صورت با وجود این دادگاه و دادگاه کشی سامسونگ چنین کاری میکرد؟! پس خود سامسونگ هم سود بزرگی از این معامله میبره.
در مورد نقشه اپل هم٬ نسبت به گوگل مپز با چندین سال سابقه ضعیف بود٬ ولی انتظار زیادیه که بخواین نقشه اپل توی اولین آپدیت رقیب گوگل مپز باشه! مشکلات هم الان بعد ۱ سال میشه گفت کاملا رفع شدن. + من تا الان ۳ تا خرید داشتم از ریتیل های اپل و تا الان هم توهینی بهم نشده + خواهشا بحث توهین رو نیارین وسط که گوسفند سامسونگ بدترین توهین ممکنه.
happy_2o2o
05-06-2013, 14:43
سلام دوستان ببخشید جاش نیس اینو بگم
ولی از یکی از بزرگان خاهش دارم تاپیک اس4مینی رو بزنه خیلی وقته معرفی شده و ایجا از تاپیکش خبری نیس
گوشی خیلی خوبی هم هست واقعا کامله
ravani_13
05-06-2013, 15:27
در آینده از fhd به 4k نیاز به جهش و افزایش قابل توجه سخت افزار هست اون موقع بیا تا بحث کنیم
رنگارنگ میکنم تا شما راحت تر متوجه بشی ولی :
عزیز شما انگار نمیگیری یا خودت رو زدی به اون راه
بنده میدونم از خیلی ها هم بهتر میدونم
حرف اینه که اصلا 4K روی ۵ اینچ یعنی جک ، واقعا هم یعنی جک .
حالا شما دلت خوش میشه بگن گوشیت 4k پخش میکنه ، خوب افرین . کلا مردم دوست دارن به خودشونم دروغ بگن و لذت ببرن
سلام
دوستان خواهشا نظراتی ندن که نشان از بیکاری باشه و برای پر کردن وقتشون بیان چند صفحه تایپ کنن و آخر سر هیچ نتیجه ای هم نداشته باشه.
و یه سوال شما که از یه شهری به شهر دیگه می خوای سفر کنی و دوتا ماشین داشته باشی(پراید/پرادو) کدام رو انتخاب می کنی؟
شما هنوز نفهمیدی اصلا بحث سر چی هست بعد میای فتوا هم میدی عزیز
کی گفته اختلاف s3 و s4 در حد اختلاف پراید و پرادو هست ؟ یکم باز کنید چشم ها رو
به زبون خودت بگم :
شما BMW 325 داشته باشی ، حاضری پول قابل توجهی بدی و به BMW 335 ارتقا بدی ؟ جواب لطفا ؟؟؟؟؟؟؟
پس مثال که میزنی مقیاس رو هم لحاظ کن و کیلویی نباشه لطفا
راستی یه سوال اینکه گفتید آشغالترین جنس بدنه رو میزنه چه جوری به این نتیجه رسیدید؟!!!
iphone 5 / xperia Z / G Pro / HTC One / S 4
این دیگه بنچ مارک نیست:n05: ، بدنه ی الومنیومی ایفون ۵ و وان که اصلا جای بحث نداره ، بدنه ی با بک شیشه ای زی هم که هیچ ، فقط می ماند ال جی و سامسونگ که باز هم بک ال جی و اون حالت کریستالی و..... شاید بتونه خوش بینانه مشترک با الجی جایگاه چهارم رو بگیره
ویرایش مدیریت
این هم سند
شما اول برو ببین بحث از کجا شروع شد بعد بیا جواب بده
بحث از جایی شروع شد که یه بنده خدایی اومد گفت نوت2 رو بدم اس4 بگیرم 300-400 هم سر بدم ما هم گفتیم کار عاقلانه ای نیست تفاوت محسوسی ندارن که بخوای اینقدر هزینه کنی
تو پست قبلیتم گفتی یکی اینجا 500 اختلاف رو بهونه کرده جوابتو ندادم . من اگه بخوام بخرم اس4 که هیچ میام اصفهان سی و سه پل رو هم می خرم این از بحث خریدن نخریدن. به کسی هم ربطی نداره بهم بگه بخر یا نخر
سالی یه بار میای پست می دی یادت می ره داستان چیه .. پستا رو هم نمی خونی.
sAeEd_kHaAn
05-06-2013, 18:10
به به بازم دعوا :دی
چیز جالبی که هست اینه که قبلا من بیچاره تنها باید مقابل چندینتا سامسونگی میاستادم ( از زمان حسن موتوری و بنچمارکاش ) ولی الان جو بهتر شده تقریبا :n02:
بعضی از بچه ها هم فقط میخوان یه چیزی بگن که بگن ما هم اس4 داریم مثلا یا دوس داریم که اس4 داشته باشیم :n28: مثل همون بنده خدا که میگفت این از لپ تاپم بهتره :دی یا این بنده خدا که میگه تا گوشی رو نداشته باشی حق نداری در موردش نظر بدی :n23: چون من دارمش
رنگارنگ میکنم تا شما راحت تر متوجه بشی ولی :
عزیز شما انگار نمیگیری یا خودت رو زدی به اون راه
بنده میدونم از خیلی ها هم بهتر میدونم
حرف اینه که اصلا 4K روی ۵ اینچ یعنی جک ، واقعا هم یعنی جک .
حالا شما دلت خوش میشه بگن گوشیت 4k پخش میکنه ، خوب افرین . کلا مردم دوست دارن به خودشونم دروغ بگن و لذت ببرن
خودت رو نمی دونم ولی من ساده بنویسی متوجه میشم ! اقا 4k مثال بود درسته روی 5 اینچ 4k هزینه اضافه بدون بازده قابل مشاهده هست 4k رو تبلت های 10 اینچ به بالا می تونه قابل اجرا باشه
حال رو بچسب که اختلاف fhd با hdقابل توجه هست و کاملا سخت افزار بسیار قدرتمند اس 4 رو توجیه می کنه حرف من این هست و اپل هم اگه fhd بزنه غیر ممکنه کمتر 4 هسته باشه چون بار سنگی ایجاد می کنه فول اچ دی
و در کل اینکه سخت افزار اپل و سامسونگ و... هنوز جای پیشرفت داره... میلیون ها نفر در جهان هستن که مثلا می خوان گوشیشون در حد PSP vita سونی و حتی بالاتر از اون قدرت داشته باشه و بتونن سنگین ترین ها رو اجرا کنن در عین حال که بهترین دوربین و نمایشگر رو هم داشته باشه
راستی بدنه one عالی و بهتر s4 هست ولی بدنه پلاستیکی اس 4 هم برتری هایی داره مثلا باعث میشه s4 سبکتر باشه و با توجه به عدم رسانای حرارتی گرما رو کمتر انتقال میده
این مدل اکتیوش واقعا قشنگه
اینو بگی ارزش خرید داره یه چیزی
سلام دوستان
لطف كنيد بحث هاتون رو آروم پيش ببريد و از جنبه منطقي خارجش نكنيد.
sAeEd_kHaAn
05-06-2013, 19:05
مشکلات پردازنده ی گلکسی اس4
میدانیم که گلکسی اس 4 که برای ایران ارائه شده مجهز به پردازنده 8 هستهای است و این پردازنده یکی از اتفاقات مهم در گوشیها به حساب میآید. این گوشی اولین اسمارت فونی است که به این پردازنده مجهز است. به گزارش جی اس ام اما خبرهایی میرسد که این پردازنده آن کارآیی که باید داشته باشد را ندارد و سامسونگ بدترین حالت اجرایی که در پردازندههای 8 هستهای ممکن است را انتخاب کرده است. Dev AndreiLux که یک حرفهای در این زمینه به حساب میآید عملکرد درست این نوع پردازندهها را توضیح داده است که در شکل زیر کاملا مشخص است، در این پردازندهها کار هستهها به سه شکل انجام خواهد شد:
مهاجرت گروهی: هنگامی که بار بر روی پردازنده افزایش مییابد هستهها از پردازنده LITTLE (کوچکتر و کم مصرفتر) به پردازنده big (بزرگتر و پر مصرفتر) مهاجرت خواهند کرد، بنابراین شما 4 هسته A7 و یا 4 هسته A15 را به صورت آن لاین با هم دارید. مهاجرت هسته: در این هنگام زمانی که بار افزایش پیدا می کند، تنها یک هسته از پردازنده کوچکتر که بار بیش از ظرفیت بر روی آن اعمال شده به پردازنده بزرگ تر منتقل خواهد شد. بنابراین شما یک هسته A15به همراه 3 هسته A7 آنلاین و یا ترکیبات ممکن دیگر را خواهید داشت. پردازش به صورت ناهمگن: این عملکرد بسیار پیچیده است، برای فهم این موضوع نیازمند این هستید که به صورت کامل از عملکرد هستههای A7 و A15 آگاهی داشته باشید. تنها کافی است که بدانید در حال حاضر هسته لینوکس قادر به پردازش این عملکرد نیست. در اینجا هدف این است که در صورت امکان استفاده از هستههای A7 که کم مصرف تر هستند از هستههای A15 که مصرف بیشتری دارند استفاده نشود. فهم عملکرد این هستهها برای کاربران عادی مشکل است، چیزی که شما کافی است بدانید این است که طرز کاری که سامسونگ برای این پردازنده انتخاب کرده است همان روش اول یعنی مهاجرت خوشهای است و هستهها تنها در گروه خود کار میکنند و در یک زمان شما تنها میتوانید یا از هستههای A7 استفاده کنید و یا از هستههای A15. سوالی که اینجا مطرح است این است که این یک محدودیت سخت افزاری است یا چیز دیگری؟ پاسخ این سوال را تنها سامسونگ میداند که به نظر نمیرسد بتوان جواب درستی از این کمپانی در این باره گرفت. تمام این مطلب این موضوع را بیان میکند که حقیقت امر این است: در حال حاضر این پردازنده به صورت کاملا بهینه عمل نمیکند.
منبع: SamMobile
Ali_Best
05-06-2013, 19:50
خودت رو نمی دونم ولی من ساده بنویسی متوجه میشم ! اقا 4k مثال بود درسته روی 5 اینچ 4k هزینه اضافه بدون بازده قابل مشاهده هست 4k رو تبلت های 10 اینچ به بالا می تونه قابل اجرا باشه
حال رو بچسب که اختلاف fhd با hdقابل توجه هست و کاملا سخت افزار بسیار قدرتمند اس 4 رو توجیه می کنه حرف من این هست و اپل هم اگه fhd بزنه غیر ممکنه کمتر 4 هسته باشه چون بار سنگی ایجاد می کنه فول اچ دی
و در کل اینکه سخت افزار اپل و سامسونگ و... هنوز جای پیشرفت داره... میلیون ها نفر در جهان هستن که مثلا می خوان گوشیشون در حد PSP vita سونی و حتی بالاتر از اون قدرت داشته باشه و بتونن سنگین ترین ها رو اجرا کنن در عین حال که بهترین دوربین و نمایشگر رو هم داشته باشه
راستی بدنه one عالی و بهتر s4 هست ولی بدنه پلاستیکی اس 4 هم برتری هایی داره مثلا باعث میشه s4 سبکتر باشه و با توجه به عدم رسانای حرارتی گرما رو کمتر انتقال میده
اپل سر آیفون5 برخلاف کمپانی های دیگه که تو اون زمان همه چهار هسته ای رو کرده بودند دو هسته بیشتر اختصاص نداد
چرا که میدید بسته نرم افزاری خودش (به قول جابز) هنوز با همون دو هسته راه میافته. برخلاف انتظار همه که میگفتند کواد کور میزنه این دفعه
اجرای سنگین ترین ها خوبه به شرطی که سنگین ترینی هم باشه. بحث تکراری همیشگی: هنوز اندروید و حتی آی او اس موبایل (البته تا الآن) نرم افزار به اون سنگینی تولید نکرده
پس لزوم استفاده از این همه هسته چیه؟ بخریم که شاید یه چیزی تولید شد که گوشی من بتونه اجرا کنه ولی مثلا اس2 نتونه؟ چقدر بچه هایی که اس3 خریدند به همین امید! ولی خبری نشد! و کیفشون بود همون دو سه تا بنچمارک! الآن هم اس4 اومده و با یه جنگ روانی اس3 دارها رو هم در حسرت اس4 گذاشته! دلشونو لرزونده که بیا اس4 بخر! :n23: اس5 هم تولید بشه باز همین داستان ادامه دارد.....!!
اپل چون سر سیستم عاملش رقیب نداره نیازی نداره با بالا بردن تعداد هسته ها از نظر تبلیغاتی سوء استفاده کنه (این به معنای طرفداری من از اپل نیست. تو تجارت واقعا هیچ چیزی به اندازه سود برای شرکت مهم نیست!)
اما سامسونگ (و البته نه فقط سامسونگ) رقیب اندرویدی زیادی داره پس باید یه ترفندی داشته باشه پس میره سمت هسته های بیشتر یا مثلا دو گروه چهار هسته! و مانور و مانور تبلیغاتی هرچه بیشتر.........
فول اچ دی هم که در صفحه 5 اینچی یه جور باز ترفند تبلیغاتیه چون واقعا همون اچ دی هم کافیه
بحث دوربین و بهتر شدن هم دیگه یه جورایی به اشباع رسیده
گوشی گوشیه و نمیتونه دوربین خیلی عالی باشه مسلما. چون طول لنزش نمیتونه از چند میلی متر بالاتر باشه!
13 مگاپیکسل واقعا عدد مسخره ای هست برای یه گوشی که اتفاقا میگن برای گوشی نهایت 8 و حتی 5 بیشتر واقعا جواب نمیده
دیگه از هر وسیله ای باید در حد خودش انتظار داشت. مثل این میمونه از یه پراید توقع کار یه جرثقیل رو داشته باشی!
در مورد جنس بدنه اگه اشتباه نکنم یکی از مسئولین سامسونگ (سر اس3) گفته بود (یا یکی از کارشناسان) که سامسونگ چون تقاضا خیلی داره باید بتونه پاسخ بده به این حجم درخواست
پس اجبارا روی میاره به پلاستیک که کسری نداشته باشه (همونطور که میبینیم الآن اچ تی سی سر وان به مشکل میخوره)
این خودش نشون میده که خودشونم میدونن زیاد چیز جالبی تو جنس به کار نمیبرن و میدونن مثلا اچ تی سی بهتر عمل میکنه ولی مهم نیست براشون. و جالب این که اینجا دوستانی هستند که هنوزم میگن اتفاقا پلاستیک خوبه!
راجع به عدم رسانایی گرمایی پلاستیک که شما مطرح کردی هم باید گفت حالا فقط پلاستیک و آلومینیوم که نیست برای ساخت گوشی ها
همین موتورولا از بدنه تماما پوشیده از کولار استفاده کرده تو آخرین گوشی هاش که ضد خش و سبک و عایق خوب گرماست.......
کلام آخر هم اینکه اگه دقت کنید میبینید سامسونگ با همین اس4 داره زارت و زارت پول به جیب میزنه و اصلا براش مهم هم نیست که حتی یوزر خودش چی دستش میگیره
اون جی اس ام آرنا هم دو تا بنچ میذاره تو سایتش و یه جوری به همون سامسونگ کمک میکنه از اون طرف هم تبلیغ سامی رو میذاره تو سایتش که اونم باز سودی ببره این وسط!
بعد من و شما که شاید طرفدار سامسونگ باشیم شاید هم نباشیم داریم تو سر و کله هم میزنیم و میگیم این اینطوری اون اونطوری!!
جایی خبری نیست!
دوستان در بحث ها ادب رو رعایت کنید
برخی از پست ها حذف شد.
shahabprince
06-06-2013, 01:54
مشکلات پردازنده ی گلکسی اس4
میدانیم که گلکسی اس 4 که برای ایران ارائه شده مجهز به پردازنده 8 هستهای است و این پردازنده یکی از اتفاقات مهم در گوشیها به حساب میآید. این گوشی اولین اسمارت فونی است که به این پردازنده مجهز است. به گزارش جی اس ام اما خبرهایی میرسد که این پردازنده آن کارآیی که باید داشته باشد را ندارد و سامسونگ بدترین حالت اجرایی که در پردازندههای 8 هستهای ممکن است را انتخاب کرده است. Dev AndreiLux که یک حرفهای در این زمینه به حساب میآید عملکرد درست این نوع پردازندهها را توضیح داده است که در شکل زیر کاملا مشخص است، در این پردازندهها کار هستهها به سه شکل انجام خواهد شد:
مهاجرت گروهی: هنگامی که بار بر روی پردازنده افزایش مییابد هستهها از پردازنده LITTLE (کوچکتر و کم مصرفتر) به پردازنده big (بزرگتر و پر مصرفتر) مهاجرت خواهند کرد، بنابراین شما 4 هسته A7 و یا 4 هسته A15 را به صورت آن لاین با هم دارید. مهاجرت هسته: در این هنگام زمانی که بار افزایش پیدا می کند، تنها یک هسته از پردازنده کوچکتر که بار بیش از ظرفیت بر روی آن اعمال شده به پردازنده بزرگ تر منتقل خواهد شد. بنابراین شما یک هسته A15به همراه 3 هسته A7 آنلاین و یا ترکیبات ممکن دیگر را خواهید داشت. پردازش به صورت ناهمگن: این عملکرد بسیار پیچیده است، برای فهم این موضوع نیازمند این هستید که به صورت کامل از عملکرد هستههای A7 و A15 آگاهی داشته باشید. تنها کافی است که بدانید در حال حاضر هسته لینوکس قادر به پردازش این عملکرد نیست. در اینجا هدف این است که در صورت امکان استفاده از هستههای A7 که کم مصرف تر هستند از هستههای A15 که مصرف بیشتری دارند استفاده نشود. فهم عملکرد این هستهها برای کاربران عادی مشکل است، چیزی که شما کافی است بدانید این است که طرز کاری که سامسونگ برای این پردازنده انتخاب کرده است همان روش اول یعنی مهاجرت خوشهای است و هستهها تنها در گروه خود کار میکنند و در یک زمان شما تنها میتوانید یا از هستههای A7 استفاده کنید و یا از هستههای A15. سوالی که اینجا مطرح است این است که این یک محدودیت سخت افزاری است یا چیز دیگری؟ پاسخ این سوال را تنها سامسونگ میداند که به نظر نمیرسد بتوان جواب درستی از این کمپانی در این باره گرفت. تمام این مطلب این موضوع را بیان میکند که حقیقت امر این است: در حال حاضر این پردازنده به صورت کاملا بهینه عمل نمیکند.
منبع: SamMobile
از وقتی که خبر معرفی این پردازنده رو شنیدم اولین سوالی که برام پیش اومد این بود که مهندسین سامسونگ چه طوری میخوان بر پایه ی یه همچین چیپستی کرنل منعطفی رو کد نویسی کنن که پردازنده تو مصرف بهینه باطری و کارایی دچار مشکل نشه.
البته سامسونگ هم خیلی شجاعت به خرج داد تا یه همچین پردازنده ای رو تو فلگ شیپ خودش استفاده کرد چون این پردازنده اوایل راه هست و مشکل زیاد داره مشکلات این پردازنده تو گلگسی نوت 3 میتونه برطرف بشه اما مشکل اصلی ساخت کرنل هست که سامسونگ میتونه با کمک دولوپرها اونو بهبود ببخشه
همین آقای AndreiLux بهترین کرنل ها رو برای گوشی های سامسونگ کدنویسی کرده و کرنل معروف perseus برای این نخبه کد نویسی هست
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
فرای این بحث ها ، خودمونیم سامسونگ مثل ایران خودرو میمونه که یه پلتفرم پیدا میکنه و بر اساس اون مدلهای آینده رو تغییر شکل میده به مردم میفروشه ! پژو یه 405 تولید کرد ایران خودرو ازش 10 تا دیگه کشید بیرون
گلکسی اس 4 هم همینطوریه دقیقا ، پلتفرم اس 3 رو گرفتن تغییر شکل دادن رسیدن به اس 4 حالا ازش چندین مدل دیگه هم دارن میسازن
اکسپریا زی با اینکه از نظر سخت افزاری و بنچ مارک یه رده پایین تر از اس 4 قرار میگیره اما حداقل با اون دیزاین ضد آب و ضد خاک هست ، ولی خیلی برای یه کمپانی که لقب پرفروش ترین سازنده رو داره افت داره که بیاد همون پلتفرم اس 4 رو تغییر شکل بده و تلفن با تاییدیه IP67 بسازه
اس 4 اکتیو رو دیگه کسی برای امکاناتش نمیخره چون مشابه همون برادرش هست ، باید قاعدتا برای قابلیت ضد آب و خاک بودنش بخرن ، اینجاس که باز هم خیلی ها میرن اکتیو رو میخرن و حماسه ای تاریخی رقم میزنن :|
2 تا خبر جدید
اول اینکه اپدیتی برای s4 مدل i9505 عرضه شده که قابلیت انتقال اطلاعات به sd card و فیلم برداری HDR و... رو اضافه کرده و بزودی واسه مدل جهانی هم عرضه میشه که کاملشو اینجا بخونین....
دومی هم خبری هست که امروز منتشر شد به گفته Verizon, Sprint, and T-Mobile که نشون میده s4 بلاخره تونست ماه می در فروش بهتر از پرچمدار اپل یعنی iphone 5 عمل کنه این اولین باره اپل در فروش پرچمدار در امریکا از سامسونگ شکست می خوره که نشون دهنده روزهای طلایی برای سامسونگه...کاملش رو از اینجا بخونید
ravani_13
06-06-2013, 17:47
ومی هم خبری هست که امروز منتشر شد به گفته Verizon, Sprint, and T-Mobile که نشون میده s4 بلاخره تونست ماه می در فروش بهتر از پرچمدار اپل یعنی iphone 5 عمل کنه این اولین باره اپل در فروش پرچمدار در امریکا از سامسونگ شکست می خوره که نشون دهنده روزهای طلایی برای سامسونگه...کاملش رو از اینجا بخونید
امار خوبی برای سامسونگ ( اس ۴ )
ولی این بخاطر این هست که همیشه نزدیک ماه می فروش ایفون حالت نزولی پیدا میکنه بخاطر شروع کنفرانس های تابستونی اپل و احتمالا معرفی محصول جدید
البته اکثر پرچمدارها همین وضع رو دارن
Immunology
07-06-2013, 00:47
دوستان میدونید رامی که پیش فرض رو گوشیهای گارانتی دار همراه سرویس خاورمیانه هست چیه؟ممنون میشم کسایی که با گارانتی همراه سرویس و یا مایکروتل دارن رامشون رو بگن. یه گوشی گارانتی دار دست دو گرفتم که یحتمل رامش عوض شده.میخام برگردونم قبلی و ببرم گارانتی.
AryanLand
07-06-2013, 01:25
دوستان میدونید رامی که پیش فرض رو گوشیهای گارانتی دار همراه سرویس خاورمیانه هست چیه؟ممنون میشم کسایی که با گارانتی همراه سرویس و یا مایکروتل دارن رامشون رو بگن. یه گوشی گارانتی دار دست دو گرفتم که یحتمل رامش عوض شده.میخام برگردونم قبلی و ببرم گارانتی.
سلام.
UAMDK البته سام تل ولی معمولا" مال اونا هم همینه بستگی داره به بازه زمانی که گوشی اومده.:11:
Immunology
07-06-2013, 07:00
سلام.
UAMDK البته سام تل ولی معمولا" مال اونا هم همینه بستگی داره به بازه زمانی که گوشی اومده.:11:
راستش تا جایی که یادم میاد قبلی آخرش یه E1داشت.حالا نمیدونم برا خودش بود یا عوض شده بود.دفترچه داخل گوشی فارسیه پس طبعا باید رام اولی که روش بوده فارسی رو ساپورت میکرده.کسی میدونه اون E1برای کجاست؟
AryanLand
07-06-2013, 09:18
راستش تا جایی که یادم میاد قبلی آخرش یه E1داشت.حالا نمیدونم برا خودش بود یا عوض شده بود.دفترچه داخل گوشی فارسیه پس طبعا باید رام اولی که روش بوده فارسی رو ساپورت میکرده.کسی میدونه اون E1برای کجاست؟
سلام.
اندونزی و هنگ کنگ رو میدونم هست.اما اینکه جای دیگه ای هم باشه یا نه نمیدونم. ایران یک رام منتهی به E هم داره که قبل از UAMDK بوده ولی E1 نبوده و E تنها بود.:11:
پیشنهاد شگفت انگیز دیجی کالا تا ساعت 24 امروز : 2149000 تومان
night lord
11-06-2013, 17:38
پیشنهاد شگفت انگیز دیجی کالا تا ساعت 24 امروز : 2149000 تومان
تو بازار بگردی ارزونتر پیدا میشه
night lord
13-06-2013, 11:00
آقایون این s4 هایی که تو ایران هست کدوم یکی از سه تا مدل سایت gsmarena هستن؟؟؟
i9505 i9502 i9500 چون من از هرجایی میپرسم بهم میگن ما نمیدونیم مگه بیشتر از یه مدل داره؟؟!!!
تا دیشب از نمایندگی سامسونگ پرسیدم گفت اینایی که ما داریم i9500 هستن!
یعنی اگه من i9505 که فرکانسه cpu 1/9 رو داره بخوام بخرم ، اصلا گیرم میاد؟ اصلا با کدوم cpu بهتره؟ 1/6 یا 1/9 ????
آقایون این s4 هایی که تو ایران هست کدوم یکی از سه تا مدل سایت gsmarena هستن؟؟؟
i9505 i9502 i9500 چون من از هرجایی میپرسم بهم میگن ما نمیدونیم مگه بیشتر از یه مدل داره؟؟!!!
تا دیشب از نمایندگی سامسونگ پرسیدم گفت اینایی که ما داریم i9500 هستن!
یعنی اگه من i9505 که فرکانسه cpu 1/9 رو داره بخوام بخرم ، اصلا گیرم میاد؟ اصلا با کدوم cpu بهتره؟ 1/6 یا 1/9 ????
در ایران نسخه I9500 هست.. همون سی پی یو اوکتا هشت هسته ای سامسونگ
نسخه I9505 تنها از نظر باطری برتری داره وگرنه از نظر بنچمارک I9500 قویتره..
I9505 تو ایران خیلی کم پیدا میشه.. وقتی در گوشی رو باز کنید سمت چپ دوربین مدلش حک شده
NorthBridge
14-06-2013, 10:33
دوستان، تاپیک رو جستجو کردم یکی دو تا آزمون سقوط(drop test) بود ولی آزمون TechSmart رو اینجا ندیدم
مقایسه ای بین مقاومت S4 با آیفون5
سقوط از سه ارتفاع مختلف و عبور خودروی شاسی بلند
DL :
240p
480p
720p
اونهایی که s4 دارن آیا به صورت پیش فرض روی گوشیشون opera mini نصبه ؟
مال من نصبه و پاکم نمیشه یعنی باید روت کنم تا بتونم برنامه های پیشفرض رو پاک کنم
هرجا اپرا میریزم میره روی همون وقتی هم اجرا می کنم می زنه instaling بعد 1-2 دقیقه هم ارور میده نمیوتنه وصل بشه و تنظیمات رو چک کنید ! با uc و... مشکلی ندارم
مشکل از کجاست؟ اینترنت ایرانسل
Ali_Best
14-06-2013, 15:25
اونهایی که s4 دارن آیا به صورت پیش فرض روی گوشیشون opera mini نسبه ؟
مال من نصبه و پاکم نمیشه یعنی باید روت کنم تا بوتنم برنامه های پیشفرض رو پاک کنم
هرجا اپرا میریزم میره روی همون وقتی هم اجرا می کنم می زنه instaling بعد 1-2 دقیقه هم ارور میده نمیوتنه وصل بشه و تنظیمات رو چک کنید ! با uc و... مشکلی ندارم
مشکل از کجاست؟ اینترنت ایرانسل
دقیقا مشکل سر همون پیشفرض بودن برنامه هست
و باید با روت اون برنامه رو پاک کنی و جدیده رو نصب کنی
من اس 4 ندارم اما همین مشکل رو با گوشی خودم داشتم
NorthBridge
14-06-2013, 15:53
خب شما از settings> Applications>all apps اون رو disable کن و کروم رو بعنوان پیش فرض بذار
با برنامه های bundled باید همینجوری کنار اومد
برای Opera Mini هم از مسیر Settings > Apps > Opera Mini باید clear defaults رو انتخاب کرد
واقعا دوربینش خوبه، نسبت به اس 3 که تست کردم،نویز کمتر و جزئیات بیشتر گرفتنش عالیه
امروز وقت کردم توی پی سی عکسا رو ببینم ، بعد از آپدیت اخیر واقعا خوب عکس میگیره
خب شما از settings> Applications>all apps اون رو disable کن و کروم رو بعنوان پیش فرض بذار
با برنامه های bundled باید همینجوری کنار اومد
برای Opera Mini هم از مسیر Settings > Apps > Opera Mini باید clear defaults رو انتخاب کرد
می خوام از اپرا مینی استفاده کنم ولی نه این نسخه که روی گوشی پیش فرض هست
غیر فعال کردم ولی وقتی نسخه جدید نصب می کنم همون آش و همون کاسه میشه....باید پاک بشه
ورژن قدیمیتر هم که صفحه سیاه بالا میاد
دقیقا مشکل سر همون پیشفرض بودن برنامه هست
و باید با روت اون برنامه رو پاک کنی و جدیده رو نصب کنی
من اس 4 ندارم اما همین مشکل رو با گوشی خودم داشتم
یادم رفته مسایل روتو... با روت کردن مشکلی واسه گارانتی پیش نمی اومد؟میشد گوشی رو بعد روت(بدون ریختن رام کاستوم ) اپدیت کرد ؟
سلام
دوست عزیز گوشی بنده اس4 هستش و اپراا مینی توش به طور پیش فرض نصب نیست.
تازه رفیقم هم داره که همین طوره.
Ali_Best
15-06-2013, 13:02
یادم رفته مسایل روتو... با روت کردن مشکلی واسه گارانتی پیش نمی اومد؟میشد گوشی رو بعد روت(بدون ریختن رام کاستوم ) اپدیت کرد ؟
روت که گارانتی رو می پرونه اگه گارانتی بفهمه روت کردی
یوقت هست شما روت میکنی ولی بعد آنروت میکنی (باید ببینی راه آنروت برای اون رام هست یا نه)
بعد از روت اگه بخوای ota آپدیت کنی مشکل ایجاد میشه
اما اگه فایل فول فلش رو رو گوشی فلش بزنی همه چیز (من جمله روت) رو می پرونه و فایل های جدید سیستمی نصب میشن
در مورد دومی باز سامسونگیا بگن بهتره. تو موتورولا که اینجوریه
NorthBridge
15-06-2013, 13:36
یوقت هست شما روت میکنی ولی بعد آنروت میکنی (باید ببینی راه آنروت برای اون رام هست یا نه)
اما اگه فایل فول فلش رو رو گوشی فلش بزنی همه چیز (من جمله روت) رو می پرونه و فایل های جدید سیستمی نصب میشن
گارانتی نرم افزاری داره که اونم سر سوزنی ارزش نداره
اصل،گارانتی سخت افزاری هست که متأسفانه سامسونگ نداره
پس با خیال راحت روت کن
اگرم خواستی میتونی دوباره آنروت کنی
AryanLand
16-06-2013, 00:57
سلام.
شما با روت کردن گارانتی گوشیتون باطل میشهکه اگه نیاز به گارانتی داشته باشید میتونید گوشی رو آنروت کنید ضمن اینکه میتونید هم یکبار یک رام رسمی رو روی گوشی نصب کنید فقط نکته مهم قبل از اینکه گوشی رو ببرید گارانتی اینه که کنتور گوشی رو ریست و صفر کنید.
سلام.
با فلش کردن رام رسمی روی رامکاستوم اگه از طریق اودین انجام بشه در 99% مواقع هیچ یک از اطلاعات شما پاک نمیشه .در یک درصد مواقع گوشی نیاز به وایپ پیدا میکنه که در این حالت اطلاعاتتون پاک میشه.:11:
AryanLand
16-06-2013, 01:01
گارانتی نرم افزاری داره که اونم سر سوزنی ارزش نداره
اصل،گارانتی سخت افزاری هست که متأسفانه سامسونگ نداره
پس با خیال راحت روت کن
اگرم خواستی میتونی دوباره آنروت کنی
سلام.
اتفاقا" سامسونگ یکی از شرکتهایی هست با گارانتی سخت افزاری قوی (من در مورد مایکروتل و سامتل عرض میکنم) در حدی که سامتل طی یک مدت زمان محدود (مدتش الان توی خاطرم نیست) اگه گوشیتون ایراد پیدا کنه با ارائه فاکتور توی مدت زمان مجاز بدون هیچ گونه سوالی گوشیتون رو تعویض میکنن حتی تعمیر هم نمیکنن.(گارانتی تعویض بدون شرط داره).مایکروتل رونمیدونم تعویض گوشی داره یا نه ولی تعویض قطعاتش بدون هزینه رو بچه ها توی همین انجمن گفتن که داره.:11:
گارانتی ماکروتل هست 150 بخاطرش هزینه کردم البته فرصت گارانتی تعویضش 1 ماه هست تموم شد روتش می کنم
عجیبه چرا یکسری پیشفرض اپرا مینی رو گوشیشون نصبه یک سری نیست؟
Ali_Best
17-06-2013, 19:35
گارانتی ماکروتل هست 150 بخاطرش هزینه کردم البته فرصت گارانتی تعویضش 1 ماه هست تموم شد روتش می کنم
عجیبه چرا یکسری پیشفرض اپرا مینی رو گوشیشون نصبه یک سری نیست؟
دلیل این تفاوت به خاطر مختلف بودن رام هاست
که پیش فرض یه سری اپ روی اونا هست
نوع رام رو با باقی چک کنید ببینید اختلافی هست
دوستان این watch on برنامه بسیار خوبیه. چطور میشه کنترلر رسی*ور رو بهش اضافه کرد ؟
Eblis 2011
19-06-2013, 14:29
مدیر مرکز تولید تلفنهای همراه سامسونگ اعلام کرد که این شرکت کرهای قصد فروش مدل ویژهای از گوشی هوشمند Galaxy S4 را دارد که سرعت انتقال اطلاعات در آن دو برابر سرعت معمولی در گوشیها است.
به گزارش سافتگذر به نقل از فن آوری اطلاعات ایران، جی.کی. شین( J.K. Shin) که یکی از مدیران ارشد سامسونگ به عنوان بزرگترین شرکت الکترونیکی جهان هم محسوب میشود توضیح داد که این تلفنهمراه تا پایان ماه جاری میلادی وارد بازار کره جنوبی خواهد شد.
شرکت سامسونگ برای عرضه جهانی این محصول مذاکراتی را با چند شرکت مخابراتی خارجی آغاز کرده و توضیح داده است که در مرحله نخست آن را به دست کاربران کرهای میرساند. شین در این خصوص گفت: کره نخستین مرکزی خواهد بود که نسخه ۴G از بهترین گوشی هوشمند سامسونگ وارد آن میشود.
این مدل ویژه از گوشی هوشمند S4 مبتنی بر فناوری LTE-Advanced 4G ساخته شده است و سرعت آن از شبکههای LTE معمولی هم بیشتر است. سیستم LTE-Advanced این امکان را فراهم میکند تا اطلاعات نسبت به شبکه ۴G دو برابر سریعتر رد و بدل شوند. لازم به ذکر است که روی این گوشی هوشمند پردازنده مرکزی Qualcomm نصب شده است.
این طور که سامسونگ توضیح داده است، اگر یک فیلم ویدیویی تحت شبکه ۴G ظرف ۳ دقیقه در اینترنت بارگذاری شود، در شبکه جدید در کمتر از یک دقیقه دانلود میشود.
لازم به ذکر است که از تاریخ ۷ ژوئن تا کنون ارزش سهام سامسونگ در تالارهای بورس در مجموع ۲۰ میلیارد دلار کاهش یافته است که این اتفاق به دلیل پیش بینی کارشناسان مبنی بر کاهش ۳۰ درصدی فروش گوشی هوشمند Galaxy S4 در بازار جهانی رخ داد. لازم به ذکر است که به دلیل بروز مشکلات اقتصادی جهانی اتفاق مشابه گوشی آیفون ۵ اپل را هم تهدید میکند.
NorthBridge
19-06-2013, 15:46
اگر یک فیلم ویدیویی تحت شبکه ۴G ظرف ۳ دقیقه
در اینترنت بارگذاری شود
، در شبکه جدید در کمتر از یک دقیقه
دانلود میشود.
در اینکه اعداد خیره کننده هست و نوه های ما هم آرزوش رو به گور خواهند خورد بحثی نیست:n28:
ولی این خبر طبق معمول درست ترجمه نشده
در اینترنت بارگذاری شود که یعنی آپلود
بالاخره در 4G Advanced سرعت دانلودشون در این حده یا آپلودشون؟:n13:
دوستان چه روشی برای روت کردنش توصیه میکنید؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
Faramarz-1
22-06-2013, 18:28
بالاخره گرفتم! مدل I9500 با پردازنده Octa، داغ کردنش واقعاً محسوسه حتی در کارهای ابتدایی امیدوارم با بروز رسانی کرنل لینوکس و اندروید بتوان به طور بهینه از معماری Big.Little استفاده کرد و این داغ کردن و باتری به طور کامل رفع بشه بقیه چیزها عالی! حتی به بدنه این قدر ایراد میگرفتند اونقدرها هم ساده نیست من رنگ مشکی رو گرفتم و اتفاقاً حس Premium بودن بهم میده، صفحه نمایش که عالی بدون نقص فقط کاشکی روشنایی کمی بیشتر بود البته مشکل رنگ سفید که در Super AMOLEDهای قبلی وجود داشت تا حد زیادی رفع شده و خیلی سفید رو بهتر نشون میده، کیفیت صدایی خوب داره البته کیفیت هدفون ها بسیار بالاست و با EarPodهای آیپاد تاچ5 رفیقم که مقایسه کردم تفاوت محسوسی نداشت و هدفونهای S4 هیچ کم نیاورد! خلاصه گزینهای ایدهآل و به صرفه هست. امکانات جانبی رو هم که دوستان مستظهر هستند سامسونگ هیچ کم نگذاشته:n02: از NFC و S Beam گرفته تا AirView، Smart Scroll و S health و ...
مبارکا باشه
انشا الله با خوبی و خوشی ازش استفاده کنی:n11:
بالاخره گرفتم! مدل I9500 با پردازنده Octa، داغ کردنش واقعاً محسوسه حتی در کارهای ابتدایی امیدوارم با بروز رسانی کرنل لینوکس و اندروید بتوان به طور بهینه از معماری Big.Little استفاده کرد و این داغ کردن و باتری به طور کامل رفع بشه بقیه چیزها عالی! حتی به بدنه این قدر ایراد میگرفتند اونقدرها هم ساده نیست من رنگ مشکی رو گرفتم و اتفاقاً حس Premium بودن بهم میده، صفحه نمایش که عالی بدون نقص فقط کاشکی روشنایی کمی بیشتر بود البته مشکل رنگ سفید که در Super AMOLEDهای قبلی وجود داشت تا حد زیادی رفع شده و خیلی سفید رو بهتر نشون میده، کیفیت صدایی خوب داره البته کیفیت هدفون ها بسیار بالاست و با EarPodهای آیپاد تاچ5 رفیقم که مقایسه کردم تفاوت محسوسی نداشت و هدفونهای S4 هیچ کم نیاورد! خلاصه گزینهای ایدهآل و به صرفه هست. امکانات جانبی رو هم که دوستان مستظهر هستند سامسونگ هیچ کم نگذاشته:n02: از NFC و S Beam گرفته تا AirView، Smart Scroll و S health و ...
مبارک باشه
چند گرفتی؟
تا روشن کردی آپدیت براش نیومده بود؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوستان گوشی من آندرویدش 4.2.2 هست. مگه قرار بوده آپدیت بیاد ؟
راستی لطفا یه روش راحت و خوب برای روت کردنش معرفی کنید.
ممنون
سلام دوستان من رفتم برا خرید s4 بعد هرجا میرفتم میگفتن بدون ریختن برنامه بهتون نمیدیم هی میگفتیم خودمون روش برنامه میریزیم خالص به ادم نمیدادن عجب ادمایی پیدا میشن
میگفتن سود ما ریختن برنامه است شما ها هم برنامه ریختن روش بهتون دادن حدود 200 تومن پول برنامه میگرفتن :O
Faramarz-1
23-06-2013, 18:25
مبارک باشه
چند گرفتی؟
تا روشن کردی آپدیت براش نیومده بود؟
بله دوست عزیز تا روشن شد یک آپدیت 38 مگی اومد البته گوشی من فارسی داره اما فکر نکنم رامش مال ایران باشه (چون بدون گارانتی گرفتم) احتمالآً رامش برای امارات هست بدون گارانتی از طبقه ششم علاءالدین گرفتم 1,920 (البته امروز زنگ زدم همونجا شده بود 1,880 :n29:)
البته به دوستان هم توصیه میکنم بدون گارانتی بگیرند چون گارانتی واقعاً در ایران بی معناست و کسی پاسخگو نیست و فقط پول اضافه دادنه...
Faramarz-1
23-06-2013, 18:28
دوستان گوشی من آندرویدش 4.2.2 هست. مگه قرار بوده آپدیت بیاد ؟
راستی لطفا یه روش راحت و خوب برای روت کردنش معرفی کنید.
ممنون
هنوز آپدیت واسه رام ایران نیومده، شما میتونید فریمور امارات (خاورمیانه) رو از سایت Sammobile دانلود کنید و جایگزین کنید تا آپدیت رو دریافت کنید:n02: البته با این کار گارانتی ساقط میشود!!:n02: متأسفانه ایران معمولاً در ردیف آخرین کشورهایی هست که آپدیت ها رو دریافت میکنه.
Faramarz-1
23-06-2013, 18:29
سلام دوستان من رفتم برا خرید s4 بعد هرجا میرفتم میگفتن بدون ریختن برنامه بهتون نمیدیم هی میگفتیم خودمون روش برنامه میریزیم خالص به ادم نمیدادن عجب ادمایی پیدا میشن
میگفتن سود ما ریختن برنامه است شما ها هم برنامه ریختن روش بهتون دادن حدود 200 تومن پول برنامه میگرفتن :O
دوست عزیز برید طبقه ششم علاءالدین از عُمدهفروشها بخرید هم ارزونتره و هم پول اضافی بابت برنامه و بهانههای اینچنینی نمیگیرند.
NorthBridge
23-06-2013, 21:05
بله دوست عزیز تا روشن شد یک آپدیت 38 مگی اومد البته گوشی من فارسی داره اما فکر نکنم رامش مال ایران باشه (چون بدون گارانتی گرفتم) احتمالآً رامش برای امارات هست بدون گارانتی از طبقه ششم علاءالدین گرفتم 1,920 (البته امروز زنگ زدم همونجا شده بود 1,880 :n29:)
البته به دوستان هم توصیه میکنم بدون گارانتی بگیرند چون گارانتی واقعاً در ایران بی معناست و کسی پاسخگو نیست و فقط پول اضافه دادنه...
این ارزش داشتن یا نداشتن گارانتی گوشی های سامسونگ هم داره داستان خنده داری میشه
توی تاپیک note 2 گفتیم گارانتی چیز خوبیه،ملت ریختن سر ما که گارانتی فقط نرم افزاریه و بی ارزش:n04:
اینجا در پاسخ یکنفر منم تکرار کردم گارانتی نرم افزاری هست و بی ارزش ملت ریختن سر ما که نخیر! گارانتیش عالیه و سخت افزاری رو هم شامل میشه:n04:
شده حکایت ملا و خرش که هر جور سوار میشد یک عده بهش گیر میدادن که اشتباهه آخرشم خودش نفهمید چی درسته و چی غلط
آخرشم ما نفهمیدیم گارانتی های روی سامسونگ خوبه یا بد!!:n27:
البته گارانتی نوکیا که سخت افزار رو هم شامله واقعاً قبول دارم .گوشی N8 یکی از دوستان موقع کوهنوردی افتاده بود توی رودخانه و یکروز بعد از کار افتاده بود وقتی تحویل مرکز گارانتی و تعمیرات Nokia Care دادند یکهفته بعدش بهش یک گوشی نو دیگه دادند!! ولی راجع به سامسونگ یک همچین تجربه ای رو به هیچوجه هنوز از کسی نشنیدم
گارانتی کلا چرته
گوشی دوستم افتاد تو آب دیگه روشن نشد زنگ زد گارانتی گفتن درست نمیشه کلا بردش باید عوض شه و 300 تومن خرجشه(اس3 مینی)
برد خیابون اکباتان یارو 30 تومن گرفت درستش کرد .. نمونه های اینجوری خیلی دیدم این یه موردشه
کلا همشون دزدن
Tehranshahr
23-06-2013, 23:25
من امروز سفید بدون گارانتی گرفتم 1815 :p
من امروز سفید بدون گارانتی گرفتم 1815 :p
مبارک باشه
خیلی خوب گرفتی
Tehranshahr
24-06-2013, 07:36
مبارک باشه
خیلی خوب گرفتی
ممنون دوست عزیز :)
sAeEd_kHaAn
24-06-2013, 07:57
کلا قیمتا داره همینجوری با شتاب میاد پایین
Tehranshahr
24-06-2013, 08:44
کلا قیمتا داره همینجوری با شتاب میاد پایین
با گارانتی خاورمیانه 1920 و مایکروتل 2250 بود.
Tehranshahr
24-06-2013, 08:58
از نظر اثر انگشت این گوریلا گلس3 خیلی راحتر با دست تمیز میشه من اس1 هم دارم اون بدون دستمال میکرو فایبر تمیز بشو نیس!
mehdi30nema
24-06-2013, 10:32
عجب افت قیمتی ، هفته پیش یکی از همکارام خرید 2300 حالا بدون گارانتیش شده 1900
Tehranshahr
24-06-2013, 11:27
عجب افت قیمتی ، هفته پیش یکی از همکارام خرید 2300 حالا بدون گارانتیش شده 1900
سیاه بدون گارانتی 1800 :D
پ.ن: باتریش در عرض یک ساعت فول شارژ میشه به لطف شارژر 2آمپریش که خیلی عالیه!
velvet revoulver
24-06-2013, 13:07
QUOTE=Tehranshahr;7710993] من امروز سفید بدون گارانتی گرفتم 1815 :p[/QUOTE ]
سلام مبارک باشه...
منم میخوام این گوشی رو بگیرم ...اما کلا در مورد گوشی های بدون گارانتی اطلاعات ندارم.چند تا سوال : 1. ایا جعبه ی گوشی های بدون گارانتی پلمپه ؟2. وقت خرید باید به چه چیزهایی دقت کنم ؟3. از کدوم مغازه خرید کنم که خیالم راحت باشه ؟ اگه امکانش هست ادرس اون مغازه رو که شما ازش خرید کردید برام پیغام خصوصی کنید
meysam_aryan
24-06-2013, 13:22
دوستان کجا 1800 میفروشه!!
ساخت کجاست؟
night lord
24-06-2013, 17:50
مبارکه قیمتا داره میاد پایین هر روز ، اگه به همین منوال پیش بره به 1.600 میرسه که معقوله البته 1.800 هم خوبه
انشاالله ما هم دستمون به این عروسک سامسونگ برسه.
تا حالا ار سامسونگ خوشم نمیومده ولی این اس4 یه چیز دیگست نمیشه ازش گذشت
Unexempled Orion
24-06-2013, 20:58
خدا رو شکر قیمتش یه 70 تومنب اومد پایین . خدایا روزی میشه قیمتش بشه 1.500 تا ما هم یه دونه بخریم .
فعلا این اس 3 راضی نگه داشته ما رو . اما ممکنه به خاطر اندروید 5 که قراره معرفی بششه مجبور بشم مهاجرت کنم به اس 4 .:n28:
Tehranshahr
25-06-2013, 13:45
کیفیت هدفونش عالیه چون تو هر گوشیش ۲تا اسپیکر داره یکی باس یکی تریبل!
هدفون اس 4 به نظرم بهترین هدفون بر روی گوشیاس
Immunology
25-06-2013, 17:21
دیشب رام جدید ایران هم اومد.دو ساعته که نصب کردم به نظرم خیلی روون شده.کمتر هم داغ میکنه.
pouyasony
25-06-2013, 17:21
هدفون اس 4 به نظرم بهترین هدفون بر روی گوشیاس
بعد از ایفون 5 بله بهترینه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
بعد از ایفون 5 بله بهترینه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
خیر عزیزم،ایر پاد هم داشتم. از نظر کیفیت صدا از ایر پاد بهتره.
دوستان چرا برا من آپدیت میزنم میگه not available ؟ و از تعداد مجاز گذشته. baseband من I9500XXUAMDK هست. مال ایرانه دیگه ؟
با Kies میزنم یه آپدیت میاره که حجمش کمه. من کنسل کردم. حالا نمی دونم بعد از آپدیت کوچولوه دوباره یه آپدیت بزرگ میاد یا نه.
دیشب رام جدید ایران هم اومد.دو ساعته که نصب کردم به نظرم خیلی روون شده.کمتر هم داغ میکنه.
دوست عزیز با نرم افزار اودین 3.04 رام رو ریختی تو گوشی؟
خیر. با آپدیت خود گوشی
376 مگ بود فکر کنم
Immunology
25-06-2013, 23:08
دوست عزیز با نرم افزار اودین 3.04 رام رو ریختی تو گوشی؟
بله.من همیشه با اودین میزنم چیزه دیگست.:n02:
Tehranshahr
26-06-2013, 09:03
بنظر منم رام جدید بهتر شده اما نمیدونم چرا AnTuTu بهش امتیاز کمتر میده!
راستی بازی آسفالت۷ نصب کنید تو این گوشی گرافیکش عالیه!
Tehranshahr
26-06-2013, 09:23
QUOTE=Tehranshahr;7710993] من امروز سفید بدون گارانتی گرفتم 1815 :p[/QUOTE ]
سلام مبارک باشه...
منم میخوام این گوشی رو بگیرم ...اما کلا در مورد گوشی های بدون گارانتی اطلاعات ندارم.چند تا سوال : 1. ایا جعبه ی گوشی های بدون گارانتی پلمپه ؟2. وقت خرید باید به چه چیزهایی دقت کنم ؟3. از کدوم مغازه خرید کنم که خیالم راحت باشه ؟ اگه امکانش هست ادرس اون مغازه رو که شما ازش خرید کردید برام پیغام خصوصی کنید
سلام مرسی
1. پلمپه
2. همه چیز
3. علاءدین طبقه آخر شما بگردی پیدا میکنی راحت
در آخر اینکه شما اگر کاربر حرفه ای نیستی بدون گارانتی رو من پیشنهاد نمیکنم.
دوستان چرا برا من آپدیت میزنم میگه not available ؟ و از تعداد مجاز گذشته. baseband من I9500XXUAMDK هست. مال ایرانه دیگه ؟
با Kies میزنم یه آپدیت میاره که حجمش کمه. من کنسل کردم. حالا نمی دونم بعد از آپدیت کوچولوه دوباره یه آپدیت بزرگ میاد یا نه.
دوستان لطفا جواب سوال منو بدین.
Tehranshahr
26-06-2013, 16:07
دوستان لطفا جواب سوال منو بدین.
این هم ماله ایرانه هم امارات.
شما فایلشو دانلود کن با odin نصب کن، حجمش ۱.۶گیگه.
Faramarz-1
26-06-2013, 18:46
دوستان اینو پرسیدم "Whats the worst smartphone in the world?" ببینید S Voice چی جوابم رو داد :n04::n02:
این هم ماله ایرانه هم امارات.
شما فایلشو دانلود کن با odin نصب کن، حجمش ۱.۶گیگه.
یعنی از طریق خود گوشی نمیشه ؟ چرا وقنی به kies وصل میکنم آپدیت جدید میزنه ؟ هیچ وقت آپدیت برا رام من نمیاد یا اینکه بعد از مدتی برا همه رام ها میاد؟
Faramarz-1
26-06-2013, 18:55
یعنی از طریق خود گوشی نمیشه ؟ چرا وقنی به kies وصل میکنم آپدیت جدید میزنه ؟ هیچ وقت آپدیت برا رام من نمیاد یا اینکه بعد از مدتی برا همه رام ها میاد؟
دوست عزیز از طریق این راهنما عمل کنید البته درباره اس2 هست ولی همین روش درباره اس4 هم عملی است (البته اشتباهی رام اس2 رو نریزید روی اس4 :n02:)، لینک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tehranshahr
26-06-2013, 22:16
مودم دی لینک من با این گوشی مشکل داره وای فای هی قطع و وصل میشه هر چند دقیقه.
اما با مودم ایرانسل درسته.
بله.من همیشه با اودین میزنم چیزه دیگست.:n02:
دوست عزیز بنده پرسیدم با اودین 3.04 که ظاهرا جوابش نه بوده و شما متوجه نشدین.
بنده با اودین 3.04 امتحان کردم نشد با اودین 3.07 این امر اتفاق افتاد.
در مورد رام جدید هم بگم همانطور که دوستان هم اشاره کردن داغ کردن گوشی خیلی بهبود پیدا کرده ولی باز هم هست (البته در حد نرمال)
بنده بنچمارک گرفتم شد 28379 :n06:
Tehranshahr
27-06-2013, 00:22
بنده بنچمارک گرفتم شد 28379 :n06:
با رام قبلی به من 28 داد رام جدید بار اول 22 و بار دوم 26
Faramarz-1
27-06-2013, 03:08
دوست عزیز بازی آسفالت 7 رو از کدوم سایت دانلود کردید که توی این گوشی بالا اومد؟ من از دو جا دانلود کردم هر دو جا وقتی نصب کردمشون صفحه سیاه رو نشون میداد:n29:
دوست عزیز بازی آسفالت 7 رو از کدوم سایت دانلود کردید که توی این گوشی بالا اومد؟ من از دو جا دانلود کردم هر دو جا وقتی نصب کردمشون صفحه سیاه رو نشون میداد:n29:
آسفالت 7 هم شد بازی؟ تا NFS MW و Real Racing 3 هست کی آسفالت بازی می کنه؟
Tehranshahr
27-06-2013, 08:12
من قبلا از پلی استور خریده بودمش 1دلار :دی
1گیگه
من زیاد بازی نمیکنم آسفالت رو از نظر گرافیک گفتم، اینارو هنوز تست نکردم بزودی تست میکنم.
MW چند مگه؟
Faramarz-1
27-06-2013, 11:00
NFS Most Wanted رو تست نکردم اما Real racing 3 هم دانلود کردم اما اون هم موقع دانلود دیتا تا 90 درصد دیتا رو دانلود میکنه و بعدش ارادمه نمیده دانلود رو! از یه سایت ایرانی هم دیتاش رو گرفتم و ریختم اما بالا نیومد:n29: بیخود بیشتر از 2 گیگ از ترافیکم رفت بدون هیچ نتیجهای ! :n28::n02:
ماست وانتد 1.92 گیگ ریل ریسینگ هم 1.21 گیگ
امروز علاالدین بودم کمترین قیمت 1960
I9505 هم بود کمترین قیمت 2020
Tehranshahr
27-06-2013, 17:49
ماست وانتد 1.92 گیگ ریل ریسینگ هم 1.21 گیگ
امروز علاالدین بودم کمترین قیمت 1960
I9505 هم بود کمترین قیمت 2020
ایول باید بگیرمشون تو پلی استور گرونه، کرک شده این درست کار میکنه؟
من 1شنبه بهترین موقع رفتم گرفتم عمرا دیگه 1800 یافت بشه تو کوتاه مدت :دی
ایول باید بگیرمشون تو پلی استور گرونه، کرک شده این درست کار میکنه؟
من 1شنبه بهترین موقع رفتم گرفتم عمرا دیگه 1800 یافت بشه تو کوتاه مدت :دی
بله درست کار می کنه
Tehranshahr
27-06-2013, 18:12
بله درست کار می کنه
ریل ریسینگ تو پلی استور نیست وقتی با گوشی میرم ظاهرا هنوز سازگار نیست باهاش.
MW رو میگیرم امشب.
ریل ریسینگ تو پلی استور نیست وقتی با گوشی میرم ظاهرا هنوز سازگار نیست باهاش.
MW رو میگیرم امشب.
من همین فایلی رو که با نوت2 دانلود کردم دادم به رفیقم راحت نصب کرد رو اس4
دوستان بالاخره من متوجه نشدم مگه این آپدیت دیر یا زور برای همه رام ها نمیاد؟
این فایلی که میگفتن نصبش کنی شارژ باتری تا چند روزم میمونه دقیقا چیه و چطوری کار میکنه؟
Tehranshahr
28-06-2013, 22:10
MW نصب کردم حجم دیتاش 600مگ بود عالیه اما گرافیک آسفالت بالاتره
بالاخره اپدیت برا گوشی من اومد نصبش کردم.روحانی مچکریم ;p
mahyarSAMSUNG
28-06-2013, 23:20
بالاخره قسمت شد و با این گوشی کار کردیم .. در یه کلمه میتونم بگم ... عجب لامصبی بود ... مردم چطور میرن آی فون 5 میخرن ؟ :n08:
این عکسها رو خودم گرفتم :
Tehranshahr
28-06-2013, 23:27
بالاخره قسمت شد و با این گوشی کار کردیم .. در یه کلمه میتونم بگم ... عجب لامصبی بود ... مردم چطور میرن آی فون 5 میخرن ؟ :n08:
این عکسها رو خودم گرفتم :
عوام فقط دنبال پز و کلاس الکین وگرنه آیفون۵ در مقابل این گوشی مثل آیفون دربازکن خونس :دی
NorthBridge
29-06-2013, 00:19
این مقایسه ی بدون استناد شما که فقط چنگ لفظی راه میاندازه وگرنه توی دراپ تستی که چند صفحه قبل گذاشته بودم اگر می دیدید روشن شد که حداقل جنس و کیفیت ساخت بشدت به نفع آیفون هست . البته قیمتش بدیهیه در ایران بالاست و دلیلش اوضاع فروشش هست که هر شخصی = یک گوشی و دیگه حساب کنید طرف با چه دوز و کلک هایی و با چند درصد سود به جیب زدن اعلام مفقودی میکنه و گوشیش رو با هزینه ی ارسال هنگفت میفرسته ایران!
آیفون جز آی او اس و بدنش،هیچ برتری نسبت به اس 4 نداره،البته دراپ تست ها هم اصلا منطقی نیستند و در شرایط یکسان برگزار نمیشن
AryanLand
29-06-2013, 01:14
این مقایسه ی بدون استناد شما که فقط چنگ لفظی راه میاندازه وگرنه توی دراپ تستی که چند صفحه قبل گذاشته بودم اگر می دیدید روشن شد که حداقل جنس و کیفیت ساخت بشدت به نفع آیفون هست . البته قیمتش بدیهیه در ایران بالاست و دلیلش اوضاع فروشش هست که هر شخصی = یک گوشی و دیگه حساب کنید طرف با چه دوز و کلک هایی و با چند درصد سود به جیب زدن اعلام مفقودی میکنه و گوشیش رو با هزینه ی ارسال هنگفت میفرسته ایران!
سلام.
دوست عزیز این تستها در شرایط یکسان برگزار نمیشن وطرف اونجوری که دلش میخواد گوشی رو میچرخونه موقع رها کردن.البته از ایشون تستهای زیادی دیدم که اگه سرچ کنید پیدا میکنید و متوجه عرایض بنده میشید.از ارتفاع سه متری گوشی اس 4با گوشه پائین پرت میشه و آیفون با لبه کناری و توی عرض گوشی نه طولش.ضمن اینکه توی تستهایی که ایشون انجام میدن همیشه آیفون برنده هست(باهر گوشی که مقایسه بشه) و توی تستهایی که یارو سیاه پوسته انجام میده همیشه سامسونگ برنده هست (با هر گوشی تست بشه).پس رو این تستها زیاد حساب نکن.:n02::n11::11:
این فایلی که میگفتن نصبش کنی شارژ باتری تا چند روزم میمونه دقیقا چیه و چطوری کار میکنه؟
کسی اینو جواب نمیده؟
فکر کنم اولین بار hitman گفت.
NorthBridge
29-06-2013, 12:16
>>>> منظورم اینه که بهتره از مقایسه ی آیفون و s4 به اینصورت که خودمون بگیم و بخندیم در اینجا دست برداریم چون حتی اگرم صد در صد s4 برتری مطلق داشته باشه بازم به این میگن یکه به قاضی رفتن ...
=================================
حالا از این حاشیه ها بگذریم یک سوال مهم
با حداکثر رزولوشن حسگر، توی مد Burst Shot امتحان کردین حداکثر چند فریم و همچنین بطور میانگین با چه فاصله ی زمانی ثبت میکنه؟ (در شرایط تاریک طبعاً فاصله ی زمانی بین شاتها بیشتر و در شرایط پرنور کمتره)
من تا مغازه هم که رفتم نمیدونستم آیفون 5 بگیرم یا گلکسی اس 4. اونجا که رفتم دوتاشو مقایسه کردم اس 4 رو ترجیح دادم.کیفیت صفحه نمایشش واقعا عالیه ولی اون لگ هایی که بهضی موقع میزنه اصلا با روحیم سازگار نیست.البته این آپدیت جدیده خیلی روون ترش کرده.
-----------------
دوستان میشه یه روش راحت و کم دردسر برای روت کردنش معرفی کنید که ترجیحا قابلیت برگشت داشته باشه ؟
Tehranshahr
29-06-2013, 13:55
با گوشی فوتبال که نمیخوایم بازی کنیم مهم امکانات گوشیه که اونم سلیقه ایه.
DariushGreat
29-06-2013, 14:19
سلام
الان گوشی ای که توسط شرکت های گارانتی کننده وارد ایران می شن، تک پردازنده هستن یا دو پردازنده؟
بعد قضیه داغ کردن گوشی چیه؟ شنیدم بدجور داغ می کنه...
شاد باشید :n01:
NorthBridge
29-06-2013, 14:31
دوستان هیچکس Burst Shot این گوشی رو هنوز تست نکرده؟! :n02:
هر کی امتحان کرده جواب سوال دو پست بالاتر رو بده
e چه بد
آخه فکر می کردیم میشه باهاش گل کوچک بازی کرد ... ممنون که با پست پربارتون ما افراد نا آگاه رو مطلع کردین ...:n16:
سلام
بنده که گوشی رو گرفتم خیلی داغ می کرد و قابل تحمل نبود ولی رام جدید که اومده این مشکل کاملا از بین رفته.
و یه تعداد تغییرات تو ویجت آب و هوا و امکاناتش داره که در کل روان و دلپسند شده:n16:
اقا این رام داغیشو بر میداره لینکشم بزارین+طریقه نصبش
فکر کنم اگه با این گشوی تو هوای گرم و شرجی بندرعباس و بوشهر و خوزستان کار کنید گوشی از شدت گرم شدن دیگه هیچ وقت روشن نشه
گرمای تولیدی خوش + گرمای محیط = گرمای وحشتناک
حالا فکرشو بکن تو اون گرما گوشی دستت باشه از شدت عرق کف دست و گرمای گوشی و گرمای دمای اطراف چه بلایی سر گوشی میاد
sAeEd_kHaAn
29-06-2013, 16:31
صد درصد :n02:
ولی اگه احیانا گوشی دو تومنیت از دستت افتاد و به فنا رفت اونوقت نظرت تغییر میکنه :n01:
من بوشهرم. نه گوشیم تا حالا داغ کرده نه گرمای محیط گوشیو منفجر کرده.گوشی روشنم میشه.
اقا کسی رام افزایش باطری رو داره؟لینکش+طریقه نصب.
29-06-2013, 18:22
سلام
الان گوشی ای که توسط شرکت های گارانتی کننده وارد ایران می شن، تک پردازنده هستن یا دو پردازنده؟
شاد باشید :n01:
استفاده از اصطلاح تک پردازنده و دو پردازنده خیلی مناسب نیست. مدل I9500 که از SoC اکسینوس ۵ اوکتا استفاده میکنه٬ ۴ هسته پردازشی A15 و ۴ هسته A7 داره و مدل آی۹۵۰۵ ٬ ۴ هسته کریت ۳۰۰. مدلی که توی ایران عرضه میشه ۹۵۰۰ هست که از اکسینوس ۵ اوکتا استفاده میکنه. مسئله داغ کردن توی مدل ۹۵۰۰ بوده (قبل معرفی اس ۴ هم خیلیا احتمال میدادن که سامسونگ شاید از اکسینوس اوکتا ۵۴۱۰ استفاده نکنه چون هنوز مشکلاتی از قبیل همین داغ کردن رو داره) ولی مثل اینکه توی آپدیت اخیر بهتر شده. این بحث واسه اس ۲ هم بود که بعد از چند تا آپدیت و بهبود کرنل مشکل تقریبا رفع شد.
آیفون جز آی او اس و بدنش،هیچ برتری نسبت به اس 4 نداره،البته دراپ تست ها هم اصلا منطقی نیستند و در شرایط یکسان برگزار نمیشن
همین آی او اس ولی ملاک انتخاب خیلی افراده. توی آی او اس خیلی کمتر از اندروید این گلیچ هایی که گاه به گاه پیش میاد رو میبینیم٬ کمتر پیش میاد که یک دفعه لگ شدید بگیری و مجبور شی ریبوت کنی تا مشکل حل شه. من میتونم با این چیز های اندروید کنار بیام٬ ولی خیلیا نمیتونن.
در مورد جنس بدنه هم نظر خود من اینه که جز گوشی های خاص٬ تمام گوشی ها بدون کیس کارشون با یه زمین خوردن جون دار ساختس. :دی اما هر چند با وجود کیس حتی ممکنه دیده هم نشه اون جنس بدنه٬ اما ترجیح میدم ۲ میلیون پول رو واسه دیوایسی بدم که راجع به جنس بدنش فقط احساس بهتری داشته باشم٬ یعنی ترجیح میدم وقتی ۲ میلیون پول دادم یه دیوایس با بدنه شیشه با کیفیت بگیرم دستم تا پلی کربنات که یه پلاستیک خیلی با کیفیت و خوب و خفن و خداست (اینو گفتم که دوستان زحمت نقل قول و بیان این نکته رو نکشن. =) ). از نظر خود من مقاومت بدنه اس ۴ از وان و زد و آیفون در برابر ضربه های جزئی که اتفاقا خیلی بیشتر از ضربه های محکم رخ میده بیشتره (چون به هر حال آیفون با یه ضربه جزئی ممکنه رنگش بریزه٬ وان ممکنه یه کمی قر شه و جای زدگی بمونه٬ زد ممکنه یه تیکه کوچیک شیشه بپره یا ترک بخوره)٬ ولی با این حال مسئله اینه که آدم احساس بهتری داره وقتی ۲ میلیون پولی که داده رفته پای یه دیوایس با جنس بدنه ای که تو ذهن آدم یه جایگاه بالاتری داره.
NorthBridge
29-06-2013, 18:31
خب یعنی الان
I9505 اصلاً مشکل گرم شدن رو نداره؟ اگر اینطور باشه و در ایران هم موجود باشه طبعاً 9505 برای اکثر افراد انتخاب درست تری هست
مگه چند درصد خریداران گیم میریزن یا برای درآوردن چشم دیگران چپ و راست بنچمارک میگیرن؟!
29-06-2013, 18:42
حذف...........................................
همین آی او اس ولی ملاک انتخاب خیلی افراده. توی آی او اس خیلی کمتر از اندروید این گلیچ هایی که گاه به گاه پیش میاد رو میبینیم٬ کمتر پیش میاد که یک دفعه لگ شدید بگیری و مجبور شی ریبوت کنی تا مشکل حل شه. من میتونم با این چیز های اندروید کنار بیام٬ ولی خیلیا نمیتونن.
در مورد جنس بدنه هم نظر خود من اینه که جز گوشی های خاص٬ تمام گوشی ها بدون کیس کارشون با یه زمین خوردن جون دار ساختس. :دی اما هر چند با وجود کیس حتی ممکنه دیده هم نشه اون جنس بدنه٬ اما ترجیح میدم ۲ میلیون پول رو واسه دیوایسی بدم که راجع به جنس بدنش فقط احساس بهتری داشته باشم٬ یعنی ترجیح میدم وقتی ۲ میلیون پول دادم یه دیوایس با بدنه شیشه با کیفیت بگیرم دستم تا پلی کربنات که یه پلاستیک خیلی با کیفیت و خوب و خفن و خداست (اینو گفتم که دوستان زحمت نقل قول و بیان این نکته رو نکشن. =) ). از نظر خود من مقاومت بدنه اس ۴ از وان و زد و آیفون در برابر ضربه های جزئی که اتفاقا خیلی بیشتر از ضربه های محکم رخ میده بیشتره (چون به هر حال آیفون با یه ضربه جزئی ممکنه رنگش بریزه٬ وان ممکنه یه کمی قر شه و جای زدگی بمونه٬ زد ممکنه یه تیکه کوچیک شیشه بپره یا ترک بخوره)٬ ولی با این حال مسئله اینه که آدم احساس بهتری داره وقتی ۲ میلیون پولی که داده رفته پای یه دیوایس با جنس بدنه ای که تو ذهن آدم یه جایگاه بالاتری داره.
در مورد آی او اس. پ.ن : رفتم ی آیتاچ گرفتم :دی بیخیال آیفون
اما زمانی که آی او اس 5 بود و اندروید 4 ، آره آی او اس بهتر بود. ولی الان چی؟!
آی او اس 7 هم بسیار قصد نزدیکی به جلی بین رو داشته . خیلی قابلیت هایی رو هم نداره، البته دست آدم هم بازه و طبیعتا سیستم عاملی که بچه بقال سرکوچمون هم میتونه ادیت کنه گلیچ داره،مزیت اندروید همینه.
در مورد S IV، بین 5 و اس3 به نظرم 5برتره، اما اس 4 واقعا یک پیشرفته، و واقعا خوبه. جنس بدنش هم من به شخصه راضیم،دوست داشتم کولار باشه،نمیدونم آلومینیوم باشه، ولی حالا که حداقل مشکلات سخت افزاری و ریفر شدن و نمیدونم وایفای و آنتن ندادن و ... نداره ، من به شخصه مشکلی باش ندارم و البته جوانب احتیاطم رعایت کردم و کیس داره.
الان اکسپریا تی من حکم کتک خور رو داره و اینور اونور پرت میشه. اما اس 4 هم تا حالا چندین بار از دستم افتاده و پخش زمین شده، با شدت خیلی بیشتر از فیلمای دراپ تست ،ولی یک خش هم برنداشته، این که در پشتش خش برداره نمیدونم چرا فکر میکنید اینقدر گیر میدن،مال من سالمه هیچ،اما هر وسیله ای خش پدیره، فکر کنید اج تی سی وان با اون بدنش خش ورداره بدتره یا این با یک در پلاستیکی ارزون که همه جام هست!
29-06-2013, 18:52
خب یعنی الان
I9505 اصلاً مشکل گرم شدن رو نداره؟
اگر اینطور باشه و در ایران هم موجود باشه طبعاً 9505 برای اکثر افراد انتخاب بصرفه تری هست .
مشکل گرم شدن خیلی کمتر از ۹۵۰۰ هست توی ۹۵۰۵. البته ناگفته نماند که قدرت پردازشی ۹۵۰۰ یه مقدار بالاتر از ۹۵۰۵ هست.
مسئله اصلی که برای کاربرای ایرانی هست قیمته. ۹۵۰۰ قیمتش ۱۸۵۰ هست و ۹۵۰۵ حدود ۲۰۵۰. من خودم تصمیم داشتم ۹۵۰۵ بگیرم که هر طور حساب کردم دیدم خیلی گرون در میاد. بخواین از امریکا هم بیارین قیمت تکیش حدود ۶۳۰ تا ۶۵۰ دلاره که با دلار ۳۱۰۰ تومنی ۲ تومن میافته. و اینکه خود سامسونگ مدل ۹۵۰۰ رو برای عرضه توی ایران در نظر گرفته٬ یعنی طبیعتا تمام اس ۴ هایی که رسمی وارد میشن ۹۵۰۰ هستن و ۹۵۰۵ ها اکثرا تکی و با مسافر اومدن. واسه امارات هم فکر میکنم ۹۵۰۰ه. توی بازار هم که بگردین ۹۵۰۰ رو همه جا پیدا میکنین ولی ۹۵۰۵ سخت تر پیدا میشه.
مگه چند درصد خریداران گیم میریزن یا برای درآوردن چشم دیگران چپ و راست بنچمارک میگیرن؟!
این درصد بالاتر از ۶۰٪ ه به نظر من. :| :دی
مدل اصلی اس ۴ که توی بیشتر کشور های رده اول توزیع شد ۹۵۰۵ بود و من اینطور احساس میکنم که مدل ۹۵۰۰ صرفا به خاطر ابراز قدرت سامسونگ بود که تکنولوژیش رو به رخ بقیه شرکت ها بکشه. توی اس ۳ این اتفاق به خاطر این افتاد که مدل با چیپست اکسینوس از ۴جی پشتیبانی نمیکرد٬ اما ۵۴۱۰ از ۴جی پشتیبانی میکنه.
در مورد آی او اس. پ.ن : رفتم ی آیتاچ گرفتم :دی بیخیال آیفون
اما زمانی که آی او اس 5 بود و اندروید 4 ، آره آی او اس بهتر بود. ولی الان چی؟!
آی او اس 7 هم بسیار قصد نزدیکی به جلی بین رو داشته . خیلی قابلیت هایی رو هم نداره، البته دست آدم هم بازه و طبیعتا سیستم عاملی که بچه بقال سرکوچمون هم میتونه ادیت کنه گلیچ داره،مزیت اندروید همینه.
در مورد S IV، بین 5 و اس3 به نظرم 5برتره، اما اس 4 واقعا یک پیشرفته، و واقعا خوبه. جنس بدنش هم من به شخصه راضیم،دوست داشتم کولار باشه،نمیدونم آلومینیوم باشه، ولی حالا که حداقل مشکلات سخت افزاری و ریفر شدن و نمیدونم وایفای و آنتن ندادن و ... نداره ، من به شخصه مشکلی باش ندارم و البته جوانب احتیاطم رعایت کردم و کیس داره.
الان اکسپریا تی من حکم کتک خور رو داره و اینور اونور پرت میشه. اما اس 4 هم تا حالا چندین بار از دستم افتاده و پخش زمین شده، با شدت خیلی بیشتر از فیلمای دراپ تست ،ولی یک خش هم برنداشته، این که در پشتش خش برداره نمیدونم چرا فکر میکنید اینقدر گیر میدن،مال من سالمه هیچ،اما هر وسیله ای خش پدیره، فکر کنید اج تی سی وان با اون بدنش خش ورداره بدتره یا این با یک در پلاستیکی ارزون که همه جام هست!
مبارک باشه. :دی آیتاچ ۴ یا ۵؟ ۴ رو من جیلبرک کردم به غلط کردن افتادم. :دی کلا لگم... :|
در مورد خط سوم هم من منظورم دقیقا همین بود. کسی مثل من و تو٬ همین که بقال سر کوچه هم میتونه ادیتش کنه میچربه به گلیچ هاش. ولی واسه بعضی ها که این مادیفیکیشن ها خیلی کار لوس مسخره ای میاد٬ خوب طبیعتا آیفون رو ترجیح میده.
در مورد خط ۴ام هم تامبز آپ. :دی منظور منم دقیقا همین بود٬ مشکلی نداره بدنه اس ۴ ولی خوب جنس بدنه مورد علاقه هیچکس پلاستیک نیست...
NorthBridge
29-06-2013, 19:09
۵ حدود ۲۰۵۰. من خودم تصمیم داشتم ۹۵۰۵ بگیرم که هر طور حساب کردم دیدم خیلی گرون در میاد.
پارسال همین وقت نوت2 قیمتش 2.5 بود . قیمت 2 برای 9505 فکر نکنم بالا باشه . هر چی باشه پشتیبانی از LTE هم برای کسی که میخواد گوشی رو چند سالی نگهداره مهمه
(البته ناگفته نماند استاندارد جدیدتر LTE-A که بیش از دو برابر پهنای باند داره در خود کره روی سری خاصی از s4 ها داره نصب میشه و ظاهراً قرار نیست حالا حالاها به بازارهای خارج از کره راه پیدا کنه)
Eblis 2011
29-06-2013, 19:10
دوستان بین S4 و نکسوس 4 کدومش بهتره و قوی تره؟
5، فقط برای بازی:دی
اما ابلیس عزیز
به نظرم نکسوس 4 به جز ساپورت گوگل که کلا سامسونگ زیاد تفاوتی با گوگل تو آپدیت نداره و 1ماه تاخیر داره،هیچ برتری به این نداره
29-06-2013, 20:56
با قیمت های اینجا٬ اس ۴ علاوه بر اینکه از هر نظر بهتر از نکسس ۴ هست٬ قیمتش هم خیلی بالاتر نیست. ولی اگه شما یه امریکایی باشید قضیه فرق میکنه وقتی نکسس ۴ ۳۵۰دلاره و اس ۴ ۶۵۰!
پارسال همین وقت نوت2 قیمتش 2.5 بود . قیمت 2 برای 9505 فکر نکنم بالا باشه . هر چی باشه پشتیبانی از LTE هم برای کسی که میخواد گوشی رو چند سالی نگهداره مهمه
(البته ناگفته نماند استاندارد جدیدتر LTE-A که بیش از دو برابر پهنای باند داره در خود کره روی سری خاصی از s4 ها داره نصب میشه و ظاهراً قرار نیست حالا حالاها به بازارهای خارج از کره راه پیدا کنه)
با شرایط فعلی کمتر کسی پیدا میشه که انقدر گوشی رو نگه داره. اکثر افراد وقتی یه اسمارت فون میخرن بعد یه مدت وسوسه ی آپگرید به یه های اند از درون نابودشون میکنه. :دی
AryanLand
29-06-2013, 21:20
با شرایط فعلی کمتر کسی پیدا میشه که انقدر گوشی رو نگه داره. اکثر افراد وقتی یه اسمارت فون میخرن بعد یه مدت وسوسه ی آپگرید به یه های اند از درون نابودشون میکنه. :دی
سلام.
که البته اعتیاد به این مورد آخر درد بزرگیه و به این راحتی هم نمیشه ترکش کرد.:n02::11:
یعنی یه نفر اینجا نیست گوشیش رو روت کرده باشه ؟
mahyarSAMSUNG
29-06-2013, 21:48
اتفاقا این تستهایی ک روی گوشیها برای برتاب از ارتفاع انجام میدن من اعتماد دارم.چون سخت میشه تنظیم کرد ک گوشی چطوری بیوفته زمین.ولی این شکسته شدن اس4 و نشکستن آیفون همش به سمت برخورد با زمین ربط داره.تو مقایسه ایفون 4اس با اس2 سامسونگ برنده بود و آیفون خورد شد.اینم با به جهت برخورد با زمین مربوط میشه..به نظر من آدم باید مواظب باشه ک گوشیش اصلا زمین نیوفته چون این گوشیها ضدضربه نیستن...من نوت خودم تو این 1 سال خریدش فقط 1 بار بد خود زمین ک اونم هیچیش نشد
NorthBridge
29-06-2013, 21:54
بهتر بود می پرسیدی کسی هست روت نکرده باشه؟!
اکثریت روت کردند دوست عزیز ولی کسی اینجا حال جواب دادن سوالات رو نداره . مثل سوال صفحه قبل من .
اینجا فقط همه آماده اند برای کل کل . کافیه یک کلمه بگی بره روی مخش اونوقت اینجا و توی pm و مسنجر و... و... 40 بار خانوادت رو یاد میکنه . :n02:
شما هم خودتون بگردین روشها روت کردن و... رو خیلی سریعتر پیدا میکنین
من ب شخصه روت نکردم چون نه وقتشو داشتم نه نیازی بهش داشتم
نیازی به روت کردن ندیدم،مخصوصا که سورس اگزینوس اکتا منتشر نشده و کاستوم رام هاش تک و توک و پر باگه
AryanLand
29-06-2013, 23:43
سلام دوست عزیز شما با مراجعه به لینک زیر میتونید گوشیتون رو روت کنید.
من نمیدونم روشش رو میدونید یا نه اگه میدونید که خوب مشخصه ،اگر منظورتون از این سوالی که فرمودید با توضیح مراحلش هست بفرمائید که بنده در خدمتتون باشم و توضیحاتش رو عرض کنم.
من ب شخصه روت نکردم چون نه وقتشو داشتم نه نیازی بهش داشتم
نیازی به روت کردن ندیدم،مخصوصا که سورس اگزینوس اکتا منتشر نشده و کاستوم رام هاش تک و توک و پر باگه
سلام.
منتشر شده:
:11:
Reza_994
30-06-2013, 01:08
این ورژن گوگل ادیشن از نظر سخت افزاری با معمولیش داره ؟
نمیشه اندروید خالص گوگل ادیشن رو رو معمولیش ریخت ؟ اگه نه چرا ؟
اندروید خالص برتریش نسبت به معمولی touchwiz چیه ؟
Faramarz-1
30-06-2013, 08:29
دوستان بین S4 و نکسوس 4 کدومش بهتره و قوی تره؟
بین اس4 و نکسوس4 معلومه اس4 بهتره همداز لحاظ صفحه نمایش بهتر هم دوربین باکیفیت تر و هم پردازنده قوی تر.
من نمیدونم روشش رو میدونید یا نه اگه میدونید که خوب مشخصه ،اگر منظورتون از این سوالی که فرمودید با توضیح مراحلش هست بفرمائید که بنده در خدمتتون باشم و توضیحاتش رو عرض کنم.
سلام.
منتشر شده:
پس چرا یک رام درست و حسابی نداره ؟
هرچند فعلا این رام اصلیش خیلی خوبه
قابلیت هاشو دوست دارم
DariushGreat
30-06-2013, 11:31
قابلیت هاشو دوست دارم
خب باید یه دو روزی از اومدنش بگذره... :n02:
آقا یه سوال... کلا چجوری می شه خودمون رام کاستوم بسازیم؟ راستشو بخوای سرچ زدم مرجع آموزشی خوبی پیدا نکردم.
شاد باشید :n06:
30-06-2013, 11:57
این ورژن گوگل ادیشن از نظر سخت افزاری با معمولیش داره ؟
نمیشه اندروید خالص گوگل ادیشن رو رو معمولیش ریخت ؟ اگه نه چرا ؟
اندروید خالص برتریش نسبت به معمولی touchwiz چیه ؟
فرق خاصی نداره از نظر سخت افزاری.
شدن که باید صبر کنید یه دولوپر واسه ورژن معمولی پورت کنه. اونقدر کار سختی نباید باشه با در نظر گرفتن سخت افزار مشابه (البته برای ۹۵۰۵).
برتریش اینه که ساپورت مستقیم گوگل رو داره و آپدیت ها رو تقریبا همزمان با نکسس ها دریافت میکنه. برتری دیگش هم اینه که رامش هیچ قفل و بستی نداره و واسه هر گونه مادیفیکیشن دست کاربرا و دولوپر ها بازه.
قابلیت هاشو دوست دارم
سورس هنوز منتشر نشده٬ دوستمون اشتباه برداشت کرده بودند.
علاوه بر اون چون اکثر دولوپر های معروف ساکن کشور هایی هستند که ۹۵۰۵ دارن٬ بعید میدونم خیلی بشه انتظار رام اوریجینال عالی داشت از ۹۵۰۰.
بهتر بود می پرسیدی کسی هست روت نکرده باشه؟!
اکثریت روت کردند دوست عزیز ولی کسی اینجا حال جواب دادن سوالات رو نداره . مثل سوال صفحه قبل من .
اینجا فقط همه آماده اند برای کل کل . کافیه یک کلمه بگی بره روی مخش اونوقت اینجا و توی pm و مسنجر و... و... 40 بار خانوادت رو یاد میکنه . :n02:
شما هم خودتون بگردین روشها روت کردن و... رو خیلی سریعتر پیدا میکنین
سلام.
منتشر شده:
من تا حالا صدبار روت کردم.منظورم اینه که با توجه به اینکه جدیدا آپدیت اومده و گوشی هم تازه اومده وقتی روت کردین مشکلی پیش نیومد؟ و باگ و از اینجور مسایل
چرا روت می کنید؟
فواید روت شدن چیه؟
30-06-2013, 16:08
چرا روت می کنید؟
فواید روت شدن چیه؟
به همون دلیل که سیستم عامل نوکیا رو هـک و اپل iOS رو Jailbreak می کنند به همون دلیل هم اندروید را روت میکنند ..
دسترسی به فایلهای سیستمی - نصب برنامه های بیشتر
Faramarz-1
30-06-2013, 18:41
به همون دلیل که سیستم عامل نوکیا رو هـک و اپل iOS رو Jailbreak می کنند به همون دلیل هم اندروید را روت میکنند ..
دسترسی به فایلهای سیستمی - نصب برنامه های بیشتر
بله حرف این دوستمون کاملاً تأیید میشه. اما توجه کنید که کمتر از 10 درصد اپلیکیشنها برای نصب احتیاج به روت دارند اندروید برخلاف iOS خودش سیستم عاملی باز هست و از اکثر امکانات بهره میبره بدون اینکه نیاز به روت داشته باشه. من خودم توصیهام این هست که تا به روت کردن احتیاج نداشتید این کار را انجام ندهید.
DariushGreat
30-06-2013, 21:00
البته این رو به یاد داشته باش که اگه روت کنی چه جینگولک بازیایی که نمی شه در بیاری!!! :n02: فکر کن... کمترین کار اینه که ظاهر سیستم رو دستکاری می کنی!!!
یادش بخیر سر سیمبین چه کارایی نمی کردیم ما! :n10:
شاد باشید :n06:
من دارمش خیلی عالیه حرف نداره!!!:n25:
Tehranshahr
30-06-2013, 23:33
گوریلا گلس۳ خیلی راحتتر تمیز میشه تا ورژن ۱اش که روی اس۱ هست، صفحه اس۱فقط با دستمال نانو خوب تمیز میشد اما اس۴ صفحش راحت تمیز میشه.
آقا بمن مشکل باتزی دارم زود میشه حدودا 20% با وجود اینکه فقط برنامه های براوسر و ویچت بازه
تو موبایلستان که گفتن اینترنت بری زود شارژ تموم میشه حالا صحت داره؟
من رمزم رو گم کردم جیمیل هم اصلا باز نمیشه واسه همین میخوام اگه میشه کرنلی رامی هست معرفی کنید همینجا
اومدم گوشی رو هم آپدیت کنم میگه اخرین اپدیت قبلا نصب شده.Power saving mode یا همچین چیزی فعاله تور صفحش هم کم کردم تازه.
:دی
Faramarz-1
02-07-2013, 09:05
مقایسه بین گلکسی اس4 و اچتیسی وان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام به همه
منم به جمع S4 دار ها پیوستم؛چند تا سوال داشتم فقط
از کجا میشه اپ دانلود کرد خوب؟ google play قابل استفادست برای ایران؟
راهی هست اطلاعات کانتکت هام و اگه بشه sms هام رو از روی گوشی قدیمیم(nokia x6 )انتقال بدم به این گل پسر؟
چیز خاصی هست که باید درباره ی این گوشی بدونم؟
NorthBridge
02-07-2013, 21:15
راهی هست اطلاعات کانتکت هام و اگه بشه sms هام رو از روی گوشی قدیمیم(nokia x6 )انتقال بدم به این گل پسر؟
برنامه ی samsung kies مشابه همون Nokia Suite میتونه اطلاعات تماس گوشی نوکیای شما رو بگیره و روی این بریزه
برای برنامه هم هزار راه هست از گوگل پلی (اگر باز نشد از و.پ.ن و... استفاده کنید) و یا راه بهترش توی همین فرومهای تخصصی موبایلی مثل موبایلستان
پخش موزیک روی این گوشی چطوره؟
منظورم هنزفری و کیفیت پخش موزیک
میشه به گوشی کدی که باعث بشه بلند شدن صداش بشه؟
Faramarz-1
03-07-2013, 10:56
سلام به همه
منم به جمع S4 دار ها پیوستم؛چند تا سوال داشتم فقط
از کجا میشه اپ دانلود کرد خوب؟ google play قابل استفادست برای ایران؟
چیز خاصی هست که باید درباره ی این گوشی بدونم؟
برنامه Bazaar رو دانلود کنید یک مارکت ایرانی هست برای دانلود یا خرید اپلیکیشن، یا میتوانید با نصب نرم افزار فیلتر شکن Psiphon 3 آی پی خود رو تغییر بدید و از Play store دانلود کنید (مـتأسفانه Play store برای ایران تحریم هست) البته راه اول (بازار) بیشتر توصیه میشود چون سرعت از طریق سایفون به شدت کم میشه.
Faramarz-1
03-07-2013, 10:58
پخش موزیک روی این گوشی چطوره؟
منظورم هنزفری و کیفیت پخش موزیک
میشه به گوشی کدی که باعث بشه بلند شدن صداش بشه؟
کیفیت خوب و قابل قبولی داره اما اگر محوریت اصلی شما گوش دادن موزیک هست HTC One با قابلیتهای صدایی BoomSound و Beats Audio بهترین کیفیت رو در بین گوشیها در کیفیت و بلندی صدا داره. محوریت اصلی اس4 صفحه نمایش کمنظیر و بسیار باکیفیت و همچنین دوربین باکیفیتتر هست.
برنامه Bazaar رو دانلود کنید یک مارکت ایرانی هست برای دانلود یا خرید اپلیکیشن، یا میتوانید با نصب نرم افزار فیلتر شکن Psiphon 3 آی پی خود رو تغییر بدید و از Play store دانلود کنید (مـتأسفانه Play store برای ایران تحریم هست) البته راه اول (بازار) بیشتر توصیه میشود چون سرعت از طریق سایفون به شدت کم میشه.
مرسی
البته فکر کنم خونده بودم قراره رفع تحریم بشه :n13:
در هر صورت مادربرد این خراب شد(یا بود) رفت برای تعویض فعلاً... :n14::n27:
1 ساعت هم کار نکرد...
1.دوستان میشه در مورد انواع حافظه های گوشی توضیح بدین؟ آیا sdcard و internal storage یکی هستن ؟
2.سوال دیگه اینکه من میخوام برنامه رو به sd card انتقال بدم فقط خود برنامه میره و data ها نمیره. مثلا یه برنامه گرفتم حجمش 10 مگه ولی 500 مگ دیتا دانلود کرده حالا تو بخش app info که میبینم فقط نوشته totalش 10 مگه و دیتا چند کیلوبایت. چطور میشه دیتا رو هم منتقل کرد؟
ممنون
NorthBridge
03-07-2013, 20:44
سوال 2 شما رو اونایی که از برنامه های app to sd استفاده کردند بهتره جواب بدن
1.دوستان میشه در مورد انواع حافظه های گوشی توضیح بدین؟ آیا sdcard و internal storage یکی هستن ؟
گوشی یک حافظه ی داخلی داره که البته ممکنه زیاد نباشه و شما بهش میگید internal storage . ازش میشه برای نصب برنامه یا ذخیره ی فایل و... استفاده کرد
کارت حافظه ی میکرو رو هم که خودتون میخرید و میذارید روی اون بقول شما sd card .
البته یک فضای رم و رام هم وجود داره .
رام فضایی هست که در اختیار شما نیست و فقط خود سیستم عامل روی اون سواره . رم هم مشابه کامپیوتر یک فضایی هست که برنامه های در حال اجرا و فایلهای سیستمی موقتاً ازش استفاده میکنند
سوال 2 شما رو اونایی که از برنامه های app to sd استفاده کردند بهتره جواب بدن
گوشی یک حافظه ی داخلی داره که البته ممکنه زیاد نباشه و شما بهش میگید internal storage . ازش میشه برای نصب برنامه یا ذخیره ی فایل و... استفاده کرد
کارت حافظه ی میکرو رو هم که خودتون میخرید و میذارید روی اون بقول شما sd card .
البته یک فضای رم و رام هم وجود داره .
رام فضایی هست که در اختیار شما نیست و فقط خود سیستم عامل روی اون سواره . رم هم مشابه کامپیوتر یک فضایی هست که برنامه های در حال اجرا و فایلهای سیستمی موقتاً ازش استفاده میکنند
دوست عزیز فکر کنم دو نوع sd هست. یک نوعش ext sd که کارت مموری هست. ولی خودش گوشی هم انگار یه sd داره.میشه appها رو به sd فرستاد در حالی که من هیچ مموری رو گوشی نزاشتم به خاطر همین دچار controversy شدم
............................
سلام
دوستان کسی میدونه چطور میشه از سامسونگ اپز دانلود کرد؟
سلام
من گوشیو روت کردم و از چروکسی + market eanbler استفاده کردم.
Faramarz-1
04-07-2013, 10:14
سلام
من با سایفون (فیلتر شکن و تغییردهنده آیپی) تونستم از Play Store دانلود کنم اما جالبیش اینجاست که سامسونگ اپز باز هم فهمید که ایران هستم و زدم This country is not supported! فکر کنم برای دانلود باید گوشیتون رو ریست کنید و قبل از اینکه اکانت سامسونگ بسازید از فیلتر شکن استفاده کنید تا آیپی مخفی شود! ولی وقتی Play Store هست با حدود 800 هزار اپلیکیشن کی میره سراغ سامسونگ اپز که تعداد اپهاش یک هشتم پلی استور هم نمیشه؟! البته مارکت ایرانی Bazaar همه نرم افزارهای ضروری رو داره و همچنین یک مارکت ایرانی دیگه به اسم Myket وجود داره که سرورهاش خیلی بهتر از Bazaar هست ولی تعداد اپ هاش به بازار نمیرسه.
mohammadx6
04-07-2013, 15:20
من با سایفون (فیلتر شکن و تغییردهنده آیپی) تونستم از Play Store دانلود کنم اما جالبیش اینجاست که سامسونگ اپز باز هم فهمید که ایران هستم و زدم This country is not supported! فکر کنم برای دانلود باید گوشیتون رو ریست کنید و قبل از اینکه اکانت سامسونگ بسازید از فیلتر شکن استفاده کنید تا آیپی مخفی شود! ولی وقتی Play Store هست با حدود 800 هزار اپلیکیشن کی میره سراغ سامسونگ اپز که تعداد اپهاش یک هشتم پلی استور هم نمیشه؟! البته مارکت ایرانی Bazaar همه نرم افزارهای ضروری رو داره و همچنین یک مارکت ایرانی دیگه به اسم Myket وجود داره که سرورهاش خیلی بهتر از Bazaar هست ولی تعداد اپ هاش به بازار نمیرسه.
همچنین مارکت های ایرانی دیگری چون پلازا.کندو و پلی استور ایرانی.
که این آخری از همه بهتره
در ضمن کی گفته myket نرم افزاراش از bazaar کمتره؟
واسه همه باتریش خوب افتاده الا من :)رام هم ایران
Tehranshahr
04-07-2013, 22:30
دوستان متاسفانه این گوشی صفحش خیلی خفیف مشکل داره، هم گوشی من اینجوریه هم برا دوستم که حتی از جای دیگه ای خریده!
یک عکس کاملا سفید باز کنید و نور رو هم زیر ۵۰% بزارید، میبینید که صفحه یکدست سفید نیست و بعضی قسمت های صفحه خیلی خفیف بصورت خطی نورش یکسان نیست، تو عکس خاکستری کامل هم مشخصه کلا تو پس زمینه های روشن و خاکستری میشه بهش پی برد.
صفحات amoled با تمام خوبیاش این مشکلات خفیف رو هم داره.
آپدیت: الان رفتم تو cwm ریکاوری گوشی اونجا بک گراندش طوسیه اما هیچ خطی ندیدم! پس این مشکل نرم افزاریه احتمالا صفحه درست کالیبره نشده امیدوارم تو آپدیت بعدی حل بشه.
Immunology
05-07-2013, 00:02
دوستان متاسفانه این گوشی صفحش خیلی خفیف مشکل داره، هم گوشی من اینجوریه هم برا دوستم که حتی از جای دیگه ای خریده!
یک عکس کاملا سفید باز کنید و نور رو هم زیر ۵۰% بزارید، میبینید که صفحه یکدست سفید نیست و بعضی قسمت های صفحه خیلی خفیف بصورت خطی نورش یکسان نیست، تو عکس خاکستری کامل هم مشخصه کلا تو پس زمینه های روشن و خاکستری میشه بهش پی برد.
اس4قبل من این مشکلو داشت.خیلی هم اذیت میکرد تا اینکه ردش کردم رفت.متاسفانه خیلی هم رذیت میکرد تو رنگ خاکستری هم خیلی تابلو بود.اما این یکی اینطور نیست.
sepand_salehi
05-07-2013, 00:07
تست کردم ولی این موردی رو که گفتید ندیدم.
تو کدام نواحی رنگ ها فرق می کنه؟
Tehranshahr
05-07-2013, 00:29
تست کردم ولی این موردی رو که گفتید ندیدم.
تو کدام نواحی رنگ ها فرق می کنه؟
خیلی دقت میخواد، تو برنامه فیس بوک موقع سرچ زمانی که بک گراند سرمه ای میاد خیلی مشهود تره، کیبرد رو باز و بسته کنید یکسری خط های افقی توی صفحه تکون میخورن.
الان رفتم تو cwm ریکاوری گوشی اونجا بک گراندش طوسیه اما هیچ خطی ندیدم! پس این مشکل نرم افزاریه احتمالا صفحه درست کالیبره نشده امیدوارم تو آپدیت بعذی حل بشه.
Tehranshahr
05-07-2013, 00:31
اس4قبل من این مشکلو داشت.خیلی هم اذیت میکرد تا اینکه ردش کردم رفت.متاسفانه خیلی هم رذیت میکرد تو رنگ خاکستری هم خیلی تابلو بود.اما این یکی اینطور نیست.
عجیبه، جفت رام ها یکی بود؟
تو ریکاوری گوشی هیچ اثری از خط نیست!
Immunology
05-07-2013, 07:35
عجیبه، جفت رام ها یکی بود؟
تو ریکاوری گوشی هیچ اثری از خط نیست!
البته برای من خط نبود.کلا بالای صفحه مایل به زرد و پایینش یه رنگ دیگه بود.چند صفحه قبل عکسشو گذاشتم.
سلام دوستان من S3 دارم . S4 رو که دیدم خیلی خوشم اومد حاا چند سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید .
1. شنیدم که این گوشی 8 هسته ای و 4 هسته ای داره توی بازار کدومشون هست ؟
2. کیفیت صفحه نمایش فول اچ دی با اچ دی ای که S3 داره تفوت زیادی داره و قابل لمسه ؟
3. باتری این گوشی چطوره ؟
4. میگفتن داغ میکنه . مشکل بزرگیه ؟ یا حل شده؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام دوستان من S3 دارم . S4 رو که دیدم خیلی خوشم اومد حاا چند سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید .
2. کیفیت صفحه نمایش فول اچ دی با اچ دی ای که S3 داره تفوت زیادی داره و قابل لمسه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
توی ایران I9500 یا همون هشت هسته ای هست البته هشت هسته هرگز با هم فعال نیستن در واقع 4+4 هست
تراکم بالاتر از 300ppi سخت میشه تشخیص داد اما کیفیت رنگ بخاطر چینش جدید ساب پیکسل ها فرق زیادی کرده ، روشنایی هم حدود 70 نیت بیشتر از اس 3 شده
سوال 3 و 4 رو کسایی که دارن جواب بدن
Tehranshahr
05-07-2013, 11:56
البته برای من خط نبود.کلا بالای صفحه مایل به زرد و پایینش یه رنگ دیگه بود.چند صفحه قبل عکسشو گذاشتم.
اون مشکلو توی فروم های خارجی هم دیدم بعضیا داشتن اون دیگه سخت افزاریه و فقط تعویض راه حلشه.
ممنون میشم راهنمایی کنین
۱. ورژن ۴هسته ایش هم تو بازار هست ولی کمه و گرونتره بنظرم نمیرزه همون 9500 خوبه.
۲. بله خیلی بهتره.
۳. خوبه بستگی به نوع کار با گوشی داره مثلا بازی زیاد باطری میخوره مخصوصا بازی های سنگین ۳بعدی.
۴. داغ میکنه زمانی که لود سی پی یو بالا باشه و به نسبت لود دمای سی پی یو و باطری میره بالا، سی پی یو کامپیوترم داغ میکنه اما آیا مشکل محسوب میشه؟ کامپیوتر فن داره اما این نداره، البته تو ورژن جدید کمتر داغ میکنه کلا میتونن نرم افزار دستگاه رو بهینه تر کنن تا فشار کمتری به سی پی یو بیاد.
سی پی یو کامپیوترم داغ میکنه اما آیا مشکل محسوب میشه؟
البته این رو بگم که این مقایسه شما اشتباه هست ، بله مشکل محسوب میشه ! حرف من هم نیست ، بلکه به عنوان یه معیار و مرجع برای چیپست ها در نظر گرفته شده
گوشی توی دست وقتی گرمای بالاتر از حرارت دست رو تولید کنه آزاردهنده میشه ، شما پردازنده یا مادربورد کامپیوتر رو تو دستتون نگه نمیدارید که مشکلی ایجاد کنه ، هیت سینک خنکش میکنه
ولی یه اسمارت فون چون اکثرا توی دست هست این مسئله فرق می کنه ، اگزینوس 5 به مراتب حرارت بالاتری نسبت به اسنپدراگون 600 تولید می کنه
پس این گوشی خیلی داغ میکنه ؟
من اهل بازی نیستم اس3 هم که دارم موقع بازی مقداری داغ میشه ولی بنده برای کار با صفحات و وب گردی میخوام بدونم به چه صورته .
من اهل بازی نیستم اس3 هم که دارم موقع بازی مقداری داغ میشه ولی بنده برای کار با صفحات و وب گردی میخوام بدونم به چه صورته .
داغیش کمه گوشی پیدا نمیشه در حال حاضر توی دنیا که اصلا داغ نکنه
خیلی عالیه واسه وبگردی حتما بخر
واسه وب گردی اگه با سایز مشکل نداری حتما نوت2 بخر هم سایز بزگتری داره هم می تونی از قلمش استفاده کنی
موتور گرافیکیه اس4 چه مدلیه؟میخوام بازی دانلود کنم نمیدونم کدومو دانلود کنم
موتور گرافیکیه اس4 چه مدلیه؟میخوام بازی دانلود کنم نمیدونم کدومو دانلود کنم
بازیهای دیتا دار جدید اکثرا دیتا مشترک شدن(obb) اگر واسه هر جی پی یو یه دیتای جدا گذاشته بودن برای دانلود شما PowerVR رو دانلود کن
ممنون . احنمالا فردا میخرمش . :n12:
مدل 8 هسته ای اسمش چیه ؟
اگر 4 هسته ای رو داشتند نگیرم ؟
خیلی جا ها حرف از ذاغی میزنن من اهل بازی نیستم . خیلی با گوشی ور برم بین صفحه و اس ام اس و کمی در حد یه روب وب گردی مشکلی ایجاد میکنه ؟
NorthBridge
06-07-2013, 07:32
شما هم از نظر اینکه اهل بازی با گوشی! نیستی و دوست داری گوشیت خنک باشه مثل منی
بنابراین دنبال I9505 بگرد
شده از زیر سنگ هم پیداش کنی و قیمت بیشتری بابتش بدی بهتره . 4 هسته ای هست با پشتیبانی از LTE . مسلماً گرمای کمتری هم داره
چیزی که توی بازار ریخته I9500 هشت هسته ایه
البته 99 درصد گوشی فروشهایی که gs4 رو میفروشند نه میدونند I9500 و I9505 چیه و نه میدونن فرق هسته های پردازشی با هسته ی خرما چیه . پس سعی کن فقط خودت رو به کتک ندی . خودت باید روی جعبه و مشخصات کالا زوم کنی
البته همونطور که گفتم خیلی کمیابه فلذا شاید قبلش بجای گشتن بازار توی آفتاب داغ کمی آنلاین بگردی بد نباشه ..
دوستان میخوام برا گوشی sd card بگیریم.لطفا یه مدل خوب معرفی کنید
NorthBridge
06-07-2013, 13:11
دوستان میخوام برا گوشی sd card بگیریم.لطفا یه مدل خوب معرفی کنید
بهترین کارت 64GB دنیا uhs-i سان دیسک کلاس 10 هست که البته توی بازارهای ایران نایابه
ولی آقای ehsan2004 توی بازارچه ی موبایلستان، خودشون مستقیماً از دبی وارد میکنند و به متقاضیان میفروشن .
من 4 ماه قبل توی عید از ایشون خریدم 320 ت الان بعد 4 ماه آخرین قیمتی که گذاشتن 220 ت هست ! دیگه با این قیمت هر کی 32گیگ بره بگیره ضرر کرده
خوب ذوستان من هم امروز صبح این گوشی رو به قیمت 2.090.000 تومان خریدم.
(ممنون از راهنمایی ها)
دوستان بعد از فول شارژ شدن از شارژ در بیارم یا باید چند ساعت بمونه ؟
شنیدم که نباید بعد از فول شدن در شارژ بمونه .
من گوشی سامسونگ i8910 دارم
دوربینش 8
کیفیت دوربینش اینجوریه
حالا این گوشی گلکسی 4 کیفیت عکسش بهتر از اینه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این خوبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NorthBridge
06-07-2013, 16:21
این خوبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونه ولی شما دارید 20 ت بیشتر پول میدید . اینجا رو ببین :
NorthBridge
06-07-2013, 16:29
دوربینش 8
کیفیت دوربینش اینجوریه
مقایسه ی کیفیت عکاسی گوشی ها:
بچه ها برای ریختن برنامه باید چه کار کنم ؟ برنامه رو دان کردم ولی وقتی بازش میکنم میگه inistal blocked
Immunology
06-07-2013, 17:10
بچه ها برای ریختن برنامه باید چه کار کنم ؟ برنامه رو دان کردم ولی وقتی بازش میکنم میگه inistal blocked
برو مسیر زیر و تیک unknown sourceرو بزن.
Setting/more/security/unknown source
ممنون .
گوشی توی صفحه ای اول وقتی که چند باز به گالری و یا ستینگ و غیره میری و برمیگردی و میخوای صفحه هوم اسکرین گوشی رو عوض کنی یا اضافه کنی لگ میگیره . بچه دلیله ؟ چطور برطرف میشه ؟
( وارد این صفحه که میشم با لگ باز میشه )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Immunology
06-07-2013, 18:16
ممنون .
گوشی توی صفحه ای اول وقتی که چند باز به گالری و یا ستینگ و غیره میری و برمیگردی و میخوای صفحه هوم اسکرین گوشی رو عوض کنی یا اضافه کنی لگ میگیره . بچه دلیله ؟ چطور برطرف میشه ؟
( وارد این صفحه که میشم با لگ باز میشه )
رامت چیه؟اگه همون اولیه خوب طبیعیه!به آخرین نسخه ی ایران ارتقا بده.
آره همون اولیه .
ممنون میشم آخرین نسخه و روش نصبش رو بهم اطلاع بدید
NorthBridge
06-07-2013, 19:02
دوست عزیز این مموری تو علاالدین ریخته کی گفته نایابه؟ قیمتش هم 205 تومنه نه 230 یا 250 همون آقا احسان که تبلیغش رو می کنن دست کمی از آل دیجیتال نداره به اسم اصلی و اورج و هزار جور تبلیغ دیگه داره جنسشو دولا پهنا می ندازه به خلق الله
خواستی آدرس بدم بری بخری
i9505 هم سراغ دارم کسی خواست بگه آدرس بدم
نه دیگه گذشت من خیلی قبلترها تهیه کردم . البته جای خوشحالیه که این کارت با اوضاعی که توی ایرانه به گفته ی شما اینقدر راحت گیر میاد :n04:
الان این پست من کجاش خلاف قوانین بود که حذف شد؟
پی30 هم دیگه شده مهد کودک میای به مردم کمک کنی نرن جنس گرون بخرن پستت حذف میشه
NorthBridge
06-07-2013, 19:37
الان این پست من کجاش خلاف قوانین بود که حذف شد؟
پی30 هم دیگه شده مهد کودک میای به مردم کمک کنی نرن جنس گرون بخرن پستت حذف میشه
جالبه . عیب نداره نقل قولت توی پست من هست:n02:
البته بگمانم منم یک اخطار دیگه دوباره الان بگیرم :n02:
رامت چیه؟اگه همون اولیه خوب طبیعیه!به آخرین نسخه ی ایران ارتقا بده.
آره همون اولیه .
دوربینش 8
کیفیت دوربینش اینجوریه
شک نکن که اس4 یه سر و گردن از این بالا تره.اگه خواستی عکس آپلود می کنم:n01:
شک نکن که اس4 یه سر و گردن از این بالا تره.اگه خواستی عکس آپلود می کنم:n01:
اگر امکانش هست عکس بذار ببینم میشه روی خرید گلکسی جان فکر کرد
i8910 سامسونگ هم یک گوشی مولتی مدیا هست
07-07-2013, 12:52
آره همون اولیه .
واسه ایران اخرین نسخه xxubmeaهست.از سایت سام موبایل بگیر.1.5گیگ هست.
روش نصبشم از طریق اودین هست.فایل رو اکستراکت میکنی.اودین رو باز میکنی.تو قسمتpdaمسیر فایل رام مورد نظرو میدی.گوشیو میبری تو مود دانلودینگ و با کابلش وصل میکنی و استارت میزنی.
البته یه سرچ کوچولو بکنی تو سایتای مختلف آموزشش هست که بهتر توضیح داده.
987321852
07-07-2013, 13:09
واسه ایران اخرین نسخه xxubmeaهست.از سایت سام موبایل بگیر.1.5گیگ هست.
روش نصبشم از طریق اودین هست.فایل رو اکستراکت میکنی.اودین رو باز میکنی.تو قسمتpdaمسیر فایل رام مورد نظرو میدی.گوشیو میبری تو مود دانلودینگ و با کابلش وصل میکنی و استارت میزنی.
البته یه سرچ کوچولو بکنی تو سایتای مختلف آموزشش هست که بهتر توضیح داده.
با تغییر رام گوشی که از گارانتی خارج نمیشه؟
این اپگدیتی بود که move to SDرو ایجاد میکردريا،هنوز نیومده؟
rejion MID
نوشته iraq
این رو باید بگیرم ؟
لینکی ندارید که pause داشته باشه ؟
AryanLand
07-07-2013, 13:46
rejion MID
نوشته iraq
این رو باید بگیرم ؟
لینکی ندارید که pause داشته باشه ؟
سلام.
این رام نوشته تهران .منتها اگر عراق هم نوشته باشه مشکلی ایجاد نمیشه.چون CSC عراق با ایران یکیه.
اینم لینک دانلود مستقیم(پر سرعت با قابلیت Pause):
NorthBridge
07-07-2013, 14:12
اگر امکانش هست عکس بذار ببینم میشه روی خرید گلکسی جان فکر کرد
i8910 سامسونگ هم یک گوشی مولتی مدیا هست
ندیدید و یا نمیدونم شاید از نظر شما مرجع بسیار معتبری مثل gsmarena با لابراتور پیشرفتش و یا DxO برای شما عددی حساب نمیشن که اینجا از این و اون میخواید عکس بذارن ؟ اینکه ملاک نیست چون ممکنه طرف دستش بلرزه یا در جهت نور عکس بگیره یا... و ... و عکسی که میگیره فاجعه باشه بعد اونکه ملاک نمیشه.
Immunology
07-07-2013, 14:16
با تغییر رام گوشی که از گارانتی خارج نمیشه؟
این اپگدیتی بود که move to SDرو ایجاد میکردريا،هنوز نیومده؟
فکر کنم گارانتی بپره.شما نام رام فعلیو یادداشت کنید.هر وقت خواستید ببرید گارانتی رام قبلیو نصب کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.