ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Galaxy S IV |چهارمین کهکشانی سامسونگ

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

h!tman
28-04-2013, 03:17
طبقه تول درب حافظ سومین مغازه داشت.تمومید
الان نمیدونم والا. برا رفیقم درومد 2550 فروخت 3 و خوردی

sAeEd_kHaAn
28-04-2013, 17:45
:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Eblis 2011
28-04-2013, 17:47
تو عکس بالا هنوزم از نظر ظاهری اس 2 میدرخشه

yoosef_st
28-04-2013, 18:27
خیلی عکس چرتیه
چون S4 نه تنها از لحاظ ابعادی بزرگتر نشده (با وجود بزرگتر شدن صفحه نمایش)
که کوچکتر هم شده!:n09:

clau
28-04-2013, 18:27
طبقه تول درب حافظ سومین مغازه داشت.تمومید

گلکسی اس 4 قیمتش برای خرید 2550 خیلی خوبه که :n01:

.:PAR3A:.
28-04-2013, 18:35
گلکسی اس 4 قیمتش برای خرید 2550 خیلی خوبه که :n01:
۲۵۵۰ برای وارد کننده در اومده. خودتون این قیمت پیدا نمیکنین.

AryanLand
28-04-2013, 18:51
طبقه اول درب حافظ سومین مغازه داشت.تمومید
سلام.

روز 4 شنبه که من رفتم هیچ کدوم نداشتن .رمضانی هم نداشت اونکه معمولا" از همه زودتر میاره.:11:

h!tman
28-04-2013, 19:37
پس فروختن رفته. همین رفیق من برا اونجا کار میکرده مدتی و به خوثشم فروخته

supermax15
28-04-2013, 19:38
gpu اس 4 دقیقا همونی هست که روی ایپد 4 هست؟

Pami
28-04-2013, 20:05
gpu اس 4 دقیقا همونی هست که روی ایپد 4 هست؟

خیر متفاوت هست
PowerVR SGX554MP4 چهار هسته گرافیکی آیپد 4
PowerVR SGX554MP3 سه هسته گرافیکی اس 4

همین باعث میشه تو تست GL Benchmark و خروجی تصویر ثابت 1080p آیپد 4 نزدیک 52 فریم بده اس 4 نزدیک 40 فریم

Pami
28-04-2013, 20:13
جدیدترین بنچمارک های گلکسی اس 4 نسخه Exynos 5 Octa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

supermax15
28-04-2013, 20:24
Vellamo برای چی هست ؟

Pami
28-04-2013, 20:54
مربوط به تست قابلیت های Browsing تحت وب هست ، مثلا به سرعت اسکرول صفحات ، لود متن ، زوم کردن در صفحات ، قابلیت های گرافیکی و پخش ویدئو و اینجور پارامترها در محیط وب

mohammad.asghari
28-04-2013, 21:27
این گوشی کی تولید انبوه میشه؟

AryanLand
28-04-2013, 21:52

سلام.

این گوشی تولید انبوه شده و الان 2 روزه که پخش جهانیش هم شروع شده و مرحله به مرحله داره توی کشورهای مختلف پخش میشه.:11:

amir200812
29-04-2013, 05:46
خیر متفاوت هست
PowerVR SGX554MP4 چهار هسته گرافیکی آیپد 4
PowerVR SGX554MP3 سه هسته گرافیکی اس 4

همین باعث میشه تو تست GL Benchmark و خروجی تصویر ثابت 1080p آیپد 4 نزدیک 52 فریم بده اس 4 نزدیک 40 فریم

فکر نکنم زیاد اختلافی بین S4 و ipad 4 باشه، درسته Ipad 4 یک هسته بیشتر داره ولی رزولوشن نمایشگرش 50% بیشتر هست و این یعنی 50% کار بیشتر برای GPU

Pami
29-04-2013, 10:30
فکر نکنم زیاد اختلافی بین S4 و ipad 4 باشه، درسته Ipad 4 یک هسته بیشتر داره ولی رزولوشن نمایشگرش 50% بیشتر هست و این یعنی 50% کار بیشتر برای GPU

عرض کردم در حالت off screen و خروجی ثابت 1080p اینطور هست وگرنه در حالت on screen فریم آیپد 4 باید بیاد روی 43-44

mehdi_08
29-04-2013, 10:47
تولید شده توی پی تی هم یکی داره پیش فروش می کنه برای چند روز اینده

biostar
29-04-2013, 12:13
از بنچمارک ها میشه فهمید octa 5 اونقدرا هم از snapdragon 600 قوی تر نیست و تفاوت سرعتی خاصی بین دو نسخه ی گالاکسی اس 4 نیست..

دقیقا مثل اس 3 که با دو چیپ عرضه شد و در برخی موارد 2 هسته ای karit قوی تر هم بود..

البته تو اس 4 بیشتر محصولات تولیدی از چیپ snapdragon استفاده میکنند

se7en.net
29-04-2013, 16:37
بنظر شما قیمتش تا چه حد پایین میاد؟! آخه با این قیمت خیلیا نمیتونن بخرن..

AryanLand
29-04-2013, 17:58

سلام.

قیمتش حتما" میاد پائین (چقدرش رو نمیتونم حدس بزنم)منتها اینکه خیلیا نمیتونن بخرن دلیل خوبی برای پائین اومدن قیمتش نیست.اتفاقا" این گوشی طوری ساخته شده که خیلیا نتونن بخرن. نه توی ایران بلکه توی کل بازار دنیا همینطوره توی آمریکا و اروپا هم خیلیا نمیتونن اینو یا مثلا" آیفون رو بخرن. اگه میتونستن اینو بخرن که گوشیهای ارزون قیمت فروش نمیرفت.:11:

supermax15
29-04-2013, 18:04
digikala اورده 3 میلیون و 550

AryanLand
29-04-2013, 18:06
سلام.

گوشی شاپ هم 3.520.000 تومن.گارانتی هر دو هم یکیه.:11:

Legacy's
29-04-2013, 18:26
بابا چه خبره مثل ندید بَدیدها... بخرم نخرم راه انداختین:n23:. توجه کنین تاپیک که توی بخش مشاوره ی خرید نیست
یک تاپیک علمی رو به جنبه ی مادی و پولکی نزول ندین. مگه همه که توی این تاپیک فعالند قصد یا حتی آرزوی خرید این گوشی رو دارند؟
من خودم طرفدار S4 هستم و با خریدش حتی الانم هیچ مشکلی ندارم ولی به چندین دلیل مختلف(که جای بحثش اینجا نیست) هرگز دنبال این گوشی نمیرم حتی اگه کسی کادو هم بهم بده باهاش کار نمیکنم
ضمن اینکه اگر توی جریان نیستین باید عرض کنم هر گوشی دیگه ای هم که توی این دو ساله از سام اومد به ایران قیمتش اول همینطوری بود و بعد از مدتی تعدیل شد...

sepsi
29-04-2013, 20:57
بابا چه خبره مثل ندید بَدیدها... بخرم نخرم راه انداختین:n23:. توجه کنین تاپیک که توی بخش مشاوره ی خرید نیست
یک تاپیک علمی رو به جنبه ی مادی و پولکی نزول ندین. مگه همه که توی این تاپیک فعالند قصد یا حتی آرزوی خرید این گوشی رو دارند؟
من خودم طرفدار S4 هستم و با خریدش حتی الانم هیچ مشکلی ندارم ولی به چندین دلیل مختلف(که جای بحثش اینجا نیست) هرگز دنبال این گوشی نمیرم حتی اگه کسی کادو هم بهم بده باهاش کار نمیکنم
ضمن اینکه اگر توی جریان نیستین باید عرض کنم هر گوشی دیگه ای هم که توی این دو ساله از سام اومد به ایران قیمتش اول همینطوری بود و بعد از مدتی تعدیل شد...

راست میگی والا من نمیفهمم اینقدر عجله برا چیه؟
منم خیلی دوست دارم بخرم ولی الان وقتش نیست انگار هیچکدوم تا حالا گوشی نداشتن اینم اولین گوشیه دنیاست
وایسین میاد پایین قیمتش باید در حد ضد باشه نه بیشتر

AryanLand
29-04-2013, 21:16

راست میگی والا من نمیفهمم اینقدر عجله برا چیه؟
منم خیلی دوست دارم بخرم ولی الان وقتش نیست انگار هیچکدوم تا حالا گوشی نداشتن اینم اولین گوشیه دنیاست
وایسین میاد پایین قیمتش باید در حد ضد باشه نه بیشتر

سلام.

الان مشکلتون چیه؟
یه نگاه به پستهای خودتون بندازید توی همین تاپیک (و البته دوست عزیزمون sepsi توی این تاپیک و تاپیک SIII)تا ببینید که همچین خیلی هم توی یک تاپیک علمی ،پستاتون علمی هم نبوده .
شاد باشید.:11:

Eblis 2011
29-04-2013, 21:18

اصلا این چه لحن صحبت کردنه؟ میشد مودبانه تر صحبت کرد ... لطفا به فعال بودنت نناز ..... هر کی برای خودش شخصیت داره دوست من ....
احترام نذاری انتظار احترام نداشته باش.

sepsi
29-04-2013, 21:30
سلام.

الان مشکلتون چیه؟
یه نگاه به پستهای خودتون بندازید توی همین تاپیک (و البته دوست عزیزمون sepsi توی این تاپیک و تاپیک SIII)تا ببینید که همچین خیلی هم توی یک تاپیک علمی ،پستاتون علمی هم نبوده .
شاد باشید.:11:

چه ربطی به علمی بودن داشت؟
من منظورم با کساییه که عجله دارن برا خریدن و قیمتارو بالا نگه میدارن وگر نه خودمم دوست دارم بگیرم

bigbang0661
30-04-2013, 00:21
دوستان عزیز و کسایی که میخواید این گوشیو بخرید(البته کسایی که خیلی پولدارن) خواهشا فعلا از خرید این گوشی منصرف بشید. به خاطر اینکه قیمت این گوشی جبابه(قیمت کاذب) اگه ماها فعلا از خرید این گوشی منصرف بشیم بعداز حدود 2 یا 3 هفته حباب شکسته میشه و فروشنده ها و نمایندگیها مجبور میشن به قیمت اصلی بفروشن که تقریبا میشه 2200000 یا شایدم کمتر. خواهشن به دوستاتون هم این موضوع رو بگید. مشکل ما ایرانیا همینه که فکر میکنم اگه نخریم گرونتر میشه و همین خودش باعث بالا رفتن قیمت میشه. یه هر حا این نظر منه،

sepsi
30-04-2013, 00:52
ایران دلیور 2849000

MOHAMMAD_ASEMOONI
30-04-2013, 12:44

سلام .
با این روش بیشترین پول رو از جیب مشتریها میکشند بیرون :
مثال
شما کالائی درست میکنید که هزینه اش یک میلیون تومن هست و میدونید کسی غیر از شما نداره این کالا رو .
پس باید حسابی از این فرصت استفاده کنین .
شما خبر دارین که یه عده ثروتمند هستند و پول اصلاً براشون مهم نیست فقط یک چیز جدید میخوان که فوق العاده باشه .
قیمت میزنین روی کالاتون 4 میلیون تومن !!!!!
ثروتمندها میریزند میخرند .
همینطور هر کسی که عاشق کالای شما هست و قرض میکنه میخره یا پس اندازش رو خرج میکنه .
خلاصه هر کسی که میتونه 4 میلیون رو جور کنه میره میخره
کلی سود نصیبتون میشه .
سه چهار ماه بعد 5% قیمتش رو میارین پائین .
عده ای از اونهائی که نمیتونستند بخرند حالا هر جور شده پول جور میکنند و میان میخرند .
6 ماه بعد 10% دیگه میارین پائین .
یه عده دیگه که حالا میتونند پولش رو جور کنند میریزند میخرند .
با این روش شما بیشترین پول رو از جیب مردم میکشید بیرون برای کالاتون .
این وسط عده ی کمی هم هستند که از این کلکِ تجارتی با خبرند .
نمیخرند و صبر میکنند حتی یک سال یا بیشتر اما خیلی ارزونتر میخرند .

Armin.Computer
30-04-2013, 13:22
داشتن microSD روی گلکسی اس ۴ نیز مشکل کاربران را حل نمی کند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Legacy's
30-04-2013, 13:32
داشتن microSD روی گلکسی اس ۴ نیز مشکل کاربران را حل نمی کند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این مطلب کاملاً صحت داره و جای تعجبه که چطور سازنده ها بهش تا این حد بی توجهند
البته روشهایی معمولاً هست که بعنوان راه چاره از کارت حافظه بعنوان حافظه ی داخلی گوشی بشه استفاده کرد. گرچه تا اون موقع که یادمه روی نوت2 درست جواب نداده بود مگر اینه اونم بعداً حل شده و من بیخبرم

supermax15
30-04-2013, 14:08
سلام .
مثال
شما کالائی درست میکنید که هزینه اش یک میلیون تومن هست و میدونید کسی غیر از شما نداره این کالا رو .
شما خبر دارین که یه عده ثروتمند هستند و پول اصلاً براشون مهم نیست فقط یک چیز جدید میخوان که فوق العاده باشه .
همینطور هر کسی که عاشق کالای شما هست و قرض میکنه میخره یا پس اندازش رو خرج میکنه .
کلی سود نصیبتون میشه .
عده ای از اونهائی که نمیتونستند بخرند حالا هر جور شده پول جور میکنند و میان میخرند .
چه ادم های پستی هستن موبایل فروشا

roteal2007
30-04-2013, 14:43
چه ادم های پستی هستن موبایل فروشا

خوب این سیاست فروش گوشی هیت متاسفانه. مسولین هم همش به برچسب شبنم و این قرطی بازی ها متوسل میشن فکر میکنن همه چی حله ، نه داداش وقتی نظارت نباشه قورباغه هفت تیر کش میشه.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

h!tman
30-04-2013, 15:13
البته روشهایی معمولاً هست که بعنوان راه چاره از کارت حافظه بعنوان حافظه ی داخلی گوشی بشه استفاده کرد. گرچه تا اون موقع که یادمه روی نوت2 درست جواب نداده بود مگر اینه اونم بعداً حل شده و من بیخبرم

من ز زمان اس ۲ یادمه که این مشکلی نبوده.اپ های انتقال دیتا به اکسترنال اس دی هست

amir200812
30-04-2013, 15:34

عزیز چرا میگید بی توجه هستند؟
مگه نسخه 32 یا 64 گیگ تولید نشده؟

منی که 5 6 گیگ بیشتر فضا نیاز ندارم ( کلا بازی نمیکنم) چرا باید برم نسخه 32 یا 64 گیگ رو بگیرم!؟
اگه شما نیاز داری برو بگیر، به ما چیکار داری اخه؟:n02:

Legacy's
30-04-2013, 18:03
عزیز چرا میگید بی توجه هستند؟
مگه نسخه 32 یا 64 گیگ تولید نشده؟

منی که 5 6 گیگ بیشتر فضا نیاز ندارم ( کلا بازی نمیکنم) چرا باید برم نسخه 32 یا 64 گیگ رو بگیرم!؟
اگه شما نیاز داری برو بگیر، به ما چیکار داری اخه؟:n02:
نسخه ی 32 و 64 هم تولید میشه اما قیمتشون بشکل غیر منصفانه ای بالاست. طوریکه خیلیها مجبور میشن همون 16 رو تهیه کنند
از اون بدتر اینکه توی ایران هم بندرت نسخه های بالاتر از 16 وارد میشه
البته منم مثل شما مطلقاً اهل بازی روی گوشی نیستم ولی چون اطلاعات زیادی روی گوشی باید نگهدارم همین حالا یک کارت 64GB سان دیسک گرفتم انداختم روی گوشی و روی حافظه ی داخلی فقط برنامه نصب می کنم

AryanLand
30-04-2013, 19:16
سلام .
مثال
کلی سود نصیبتون میشه .

سلام.

دوست عزیز با این حساب کتاب شما پس هیچ کس هیچی نباید بخره چون سرش کلاه میره؟!!!
با این حساب و کتاب که همه تولید کننده ها کلاه بردار هستن!!!:n02:
این منو شما نیستیم که ارزش کالای مردم رو تعیین میکنیم که.و اینکه شما میفرمائید یکی یک کالا تولید میکنه یک میلیون و میفروشه 4 میلیون چون کسی اون کالا رو نداره.اتفاقا" این دقیقا" اصل درست تجارت هست چون یک چنین فردی باید سود خلاقیت ،تفکر،مهارت،و...و...و... همچنین مدت زمان و سرمایه ای که برای تولید کالا صرف کرده رو رو ببره.
اما از طرف دیگه میفرمائید 6 ماه میگذره و طرف 50% قیمتش رو کاهش میده ،این کاهش 2 تا دلیل داره اول اینکه با گذشت این مدت هزینه تولید کالا کاهش پیدا میکنه (به چند دلیل فنی که از حوصله بحث خارج هست) و دوم اینکه با گذشت این مدت زمان رقبا دست بکار شدن و کالاهای هم رده با اون کالا رو تولید کردن و تولید کننده کالای اول حالا داره هزینه میکنه برای کالای جدیدش.:11:

AryanLand
30-04-2013, 19:17

سلام.

چه مشکلی رو حل نمیکنه؟:11:

keyvan360
30-04-2013, 19:19
نسخه ی 32 و 64 هم تولید میشه اما قیمتشون بشکل غیر منصفانه ای بالاست. طوریکه خیلیها مجبور میشن همون 16 رو تهیه کنند
از اون بدتر اینکه توی ایران هم بندرت نسخه های بالاتر از 16 وارد میشه
البته منم مثل شما مطلقاً اهل بازی روی گوشی نیستم ولی چون اطلاعات زیادی روی گوشی باید نگهدارم همین حالا یک کارت 64GB سان دیسک گرفتم انداختم روی گوشی و روی حافظه ی داخلی فقط برنامه نصب می کنم

قیمت غیر منصفانه تو بازار رقابتی معنی نداره که. الان اگر سامسونگ با توجه به ویژگی های گوشی ش بیاد و قیمت غیر منصفانه بده کسی نمیخره. قیمت های کمپانی های بزرگی مثل سامسونگ و غیره تو یه بازاری مثل گوشی موبایل کاملا رقابتی هست.

Legacy's
30-04-2013, 19:51
قیمت غیر منصفانه تو بازار رقابتی معنی نداره که. الان اگر سامسونگ با توجه به ویژگی های گوشی ش بیاد و قیمت غیر منصفانه بده کسی نمیخره. قیمت های کمپانی های بزرگی مثل سامسونگ و غیره تو یه بازاری مثل گوشی موبایل کاملا رقابتی هست.
این نظر شخصی شماست عزیزم
همینکه گذشته از نایاب بودن بعلت ضعف مدیریت بازار، قیمت نسخه های 32 و 64 کل گوشیهای سام اونقدر غیرمنصفانه و بیش از حد بالاست که همون 32 هم بندرت پیدا میشه یا کسی وارد ایران میکنه نشون میده چیزی به اسم قیمت رقابتی!! که شما میگید مطلقاً معنی و مفهومی نداره. مگه قراره از لحاظ قیمتی با خودش رقابت!! کنه؟:n02:
محض اطلاع بد نیست به قیمت آیفون5 نسخه های 32 و 64 توی بازار ایران نگاه کنی تا متوجه بشی (به تعبیر شما: ) قیمت رقابتی! یعنی چه.

sepsi
30-04-2013, 20:24
فقط باید حرص بخوریم و هیچ اتفاقی هم نمی افته
حالا کسی میدونه چرا عرضه اش تو ایران عقب افتاد؟

amir200812
30-04-2013, 21:20
این نظر شخصی شماست عزیزم
همینکه گذشته از نایاب بودن بعلت ضعف مدیریت بازار، قیمت نسخه های 32 و 64 کل گوشیهای سام اونقدر غیرمنصفانه و بیش از حد بالاست که همون 32 هم بندرت پیدا میشه یا کسی وارد ایران میکنه نشون میده چیزی به اسم قیمت رقابتی!! که شما میگید مطلقاً معنی و مفهومی نداره. مگه قراره از لحاظ قیمتی با خودش رقابت!! کنه؟:n02:
محض اطلاع بد نیست به قیمت آیفون5 نسخه های 32 و 64 توی بازار ایران نگاه کنی تا متوجه بشی (به تعبیر شما: ) قیمت رقابتی! یعنی چه.

مشکل همینه دیگه!

ربطی به سامسونگ و اپل و ... نداره! مشکل سیاست اقتصادی ایران هست.

h!tman
30-04-2013, 22:01
این نظر شخصی شماست عزیزم

اخه عزیز مقایسه شما روی گوشی هست که اسلات کارت نداره
اصلا توی گوشی های اینچنینی نیازی به حافظه بالاتر حس نمیشه و تفاوت قیمت زیادش با نسخه 32 ترغیب شرکت برای استفاده از فضای ابری یا مموری ساخت خود شرکته.تو ایرانم این تفاوت به این دلیل زیاده که تو ایران مغازه دار میدونه گوش ملت ازینا پره و برا 15 گیگ خدا تومن بیشتر میدن

amir200812
02-05-2013, 14:08
قیمت خیلی سریع داره پایین میاد!
دیجی کالا 2799 قیمت زده ( دیروز 3190 بود و قبلشم فکر کنم 3540 تومن بود)

sepsi
02-05-2013, 14:24
قیمت جهانیش اومده پایین توی چندتا سایت خارجی خوندم که تا سه ماه دیگه قیمت جهانیش بیستو پنج درصد افت میکنه

MOHAMMAD_ASEMOONI
02-05-2013, 15:04
سلام . دوستانی که مدل 8 هسته ای رو میخرند اگه لطف کنند در مورد مدت شارژ و کار باتریش اطلاعاتی رو درج کنند ممنون میشیم .

Legacy's
02-05-2013, 20:51
قیمت خیلی سریع داره پایین میاد!
دیجی کالا 2799 قیمت زده ( دیروز 3190 بود و قبلشم فکر کنم 3540 تومن بود)
دلیلش هم اینه که خود مایکروتل وارد کرد وگرنه دله دزدهایی که قبلا وارد کردند اجازه نمی دادند به این زودی قیمتش بیاد زیر 3 میلیون

5ajad
02-05-2013, 21:49
این تست باتری که gsmarena برای گوشی ها انجام میده ، برای نسخه i9500 هم هست آیا؟ عکسشو میزارین لطفا!

amir200812
03-05-2013, 12:09
دوستان بنظر شما کدوم مدل رو بخریم؟
Exynos 5 Octa 5410 یا Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 ؟ کدوم بهتر هست؟ چه برتری هایی داره؟

03-05-2013, 12:50
یه حسی بهم میگه i9505 بهتر باشه. هم این موضوع که یه مقدار حرف پشت سر اکسینوس ۵۴۱۰ هست. هم اینکه برتری از نظر قدرت سخت افزاری و از نظر باتری با ۹۵۰۰ هست٬ ولی اختلافش اون قدرا زیاد نیست. علاوه بر همه این ها ٬ سامسونگ اکثر جا ها مدل ۹۵۰۵ رو عرضه میکنه (مثل اینکه ۷۰٪ عرضه از مدل ۹۵۰۵ هست) که همین باعث میشه ساپورت دولوپر ها ازش بیشتر باشه. کوالکام معمولا سورس ها رو هم خیلی خوب میده بیرون.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] alaxy_s4_model-news-5739.php

biostar
03-05-2013, 13:04
دوستان بنظر شما کدوم مدل رو بخریم؟
Exynos 5 Octa 5410 یا Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 ؟ کدوم بهتر هست؟ چه برتری هایی داره؟

برای ایران نسخه octa 5 عرضه میشه

بنظرم تا معرفی رسمیش تو ایران صبر کنی بد نیست..
قیمتش هم خیلی بهتر میشه

چیزی که هست اینه که آپدیت ها برای octa 5 زود تر میاد و کاستوم رام های بیشتری براش ساخته میشه (اتفاقی که برای s3 هم افتاد)

و از نظر قدرتی octa 5 بهتره اما نه اینکه اختلاف خیلی زیاد باشه

03-05-2013, 13:33
چیزی که هست اینه که آپدیت ها برای octa 5 زود تر میاد و کاستوم رام های بیشتری براش ساخته میشه (اتفاقی که برای s3 هم افتاد)

و از نظر قدرتی octa 5 بهتره اما نه اینکه اختلاف خیلی زیاد باشه
امیر ولی اینطور که بوش میاد واسه اس ۴ این اتفاق نمی افته. وقتی اکثر کشور های جهان اول مدل کوالکام رو دارن ٬ خوب دولوپر ها هم بیشتر واسه نسخه کوالکام کار میکنن! خود سامسونگ هم واسه اکثریت که کوالکام باشه زودتر آپدیت ها رو میده.

esfhost
03-05-2013, 13:41
امیر ولی اینطور که بوش میاد واسه اس ۴ این اتفاق نمی افته. وقتی اکثر کشور های جهان اول مدل کوالکام رو دارن ٬ خوب دولوپر ها هم بیشتر واسه نسخه کوالکام کار میکنن! خود سامسونگ هم واسه اکثریت که کوالکام باشه زودتر آپدیت ها رو میده.

بو هم داره اس4 عایا؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

kambiz11000
03-05-2013, 14:19
اگر ریال این همه بی ارزش نشده بود گوشی galaxy S4 الان حول حوش 960 تا 1100 به فروش میرسید بعدن با افت قیمت به 600 700 میرسید.

Legacy's
03-05-2013, 14:41
گفته میشه دیجیکالا سوتی داده و تعدادی 9500 رو بجای 9505 فروخته! تأیید میشه یا تکذیب؟:n02:

Legacy's
03-05-2013, 14:45
اگر ریال این همه بی ارزش نشده بود گوشی galaxy S4 الان حول حوش 960 تا 1100 به فروش میرسید بعدن با افت قیمت به 600 700 میرسید.
زمانی دلار 7 تومن(70 ریال) بود. اگر میخواید در گذشته های سیر و سیاحت کنید این نرخ مناسبتره!

ravani_13
03-05-2013, 15:28
طمع ، چیزی که باعث افول خیلی از برندها شد و میشه

اچ تی سی وان با ظرفیت ۳۲ و ۶۴ در دسترسه و اینکه ۱۶ رو حذف کردن و ۳۲ رو با همون قیمت و حتی مناسبتر در اختیار مشتری میذارن نشون دهنده ی احترام والبته بازاریابی قوی هست و قیمت ۳۲ اون از ۱۶ سامسونگ ارزون تر هست ( جالبه ) ، البته فعلا تو ایران از این خبرا نیست ، چون یه عده تو ایران فکر کردن اچ تی سی و اپل رو با برچسب لوکس بودن میتونن به هر قیمتی به مردم تحمیل کنن ، که البته کردن :n02:

راستی امسال عمرا S4 نمیتونه مثل S3 برای خودش فرمانروایی کنه . :n05:

kambiz11000
03-05-2013, 15:45
زمانی دلار 7 تومن(70 ریال) بود. اگر میخواید در گذشته های سیر و سیاحت کنید این نرخ مناسبتره!
این گوشی 20 میلیون تومان هم قیمتگذاری بشه برای بعضیها مناسب خریده این که شکی درش نیست ولی آیا برای چند % عموم 20 میلیون تومان برای خرید (مصرف کننده )مناسب هست ؟
دولار 7 تومان نه با دولار 7 تومان میشه 4060 تومان.
به قیمت جهانی این گوشی که نگاه کردم اومده پایینتر.
راه دور نمیخواد بریم همین چند ماه پیش دولار 1250 بود.
قیمت جهانی $580 for Samsung Galaxy S4 16GB
برای مدل 16GB
میشد 725000 T
500 سود و عوارض گمرک در مجموع در نظر بگرفتیم میشد 1250000 T

keyvan360
03-05-2013, 16:21
طمع ، چیزی که باعث افول خیلی از برندها شد و میشه

اچ تی سی وان با ظرفیت ۳۲ و ۶۴ در دسترسه و اینکه ۱۶ رو حذف کردن و ۳۲ رو با همون قیمت و حتی مناسبتر در اختیار مشتری میذارن نشون دهنده ی احترام والبته بازاریابی قوی هست و قیمت ۳۲ اون از ۱۶ سامسونگ ارزون تر هست ( جالبه ) ، البته فعلا تو ایران از این خبرا نیست ، چون یه عده تو ایران فکر کردن اچ تی سی و اپل رو با برچسب لوکس بودن میتونن به هر قیمتی به مردم تحمیل کنن ، که البته کردن :n02:

راستی امسال عمرا S4 نمیتونه مثل S3 برای خودش فرمانروایی کنه . :n05:

Galaxy S4 امکانات ش ، ساپورت ش از HTC One بهتره. امکانات نرم افزاری که Galaxy s4 داره واقعا بینظیره و این در دراز مدت خریدن S4 رو بصرفه تر میکنه.

ravani_13
03-05-2013, 16:39
Galaxy S4 امکانات ش ، ساپورت ش از HTC One بهتره. امکانات نرم افزاری که Galaxy s4 داره واقعا بینظیره و این در دراز مدت خریدن S4 رو بصرفه تر میکنه.

ای بابا ، باز همون بحث قدیمی ، لیست کردن امکانات خوبه ولی کاربردی بودن اون مهمتره

سیستم صوتی موجود در وان ، کیفیت فوق العاده ضبط صدا هنگام فیلمبرداری و یا خود همین سنس خیلی کاربردی تره واسه من . ممکنه برای شما اولویت چیز دیگه ای باشه

قضیه همون نقد و نسیه هست . سنجش سلامتی با گوشی ؟؟؟ اخه فکر نمیکنید دچار کلک های تبلیغاتی داریم میشیم

Siri هم فوق العاده است ولی واسه کاربر ایرانی و حتی ۳۰ ٪ کاربران عام . شبیه جک هست و فقط یه ایکون اضافی

amir200812
03-05-2013, 17:33
ای بابا ، باز همون بحث قدیمی ، لیست کردن امکانات خوبه ولی کاربردی بودن اون مهمتره

سیستم صوتی موجود در وان ، کیفیت فوق العاده ضبط صدا هنگام فیلمبرداری و یا خود همین سنس خیلی کاربردی تره واسه من . ممکنه برای شما اولویت چیز دیگه ای باشه

قضیه همون نقد و نسیه هست . سنجش سلامتی با گوشی ؟؟؟ اخه فکر نمیکنید دچار کلک های تبلیغاتی داریم میشیم

Siri هم فوق العاده است ولی واسه کاربر ایرانی و حتی ۳۰ ٪ کاربران عام . شبیه جک هست و فقط یه ایکون اضافی

عزیز این نظر شخصی شما هست! نباید به اکثریت نسبت بدید...
برای مثال برای من کیفیت بالای صوتی ارزش کمی داره! چون عادت ندارم تو کوچه خیابون آهنگ گوش بدم، وقتی هم خونه یا محل کار هستم سیستم های خیلی بهتری دم دست دارم!
کیفیت صدای فیلم برداری که مثال زدید، چقدر میونه مهم باشه؟ طوری صحبت میکنید که انگار گوشی های دیگه خیلی کیفیت صدای پایینی دارند!
حالا S4 رو از نزدیک ندیدم، ولی همون S3 در فیلم برداری صدای 2 کاناله (استریو) با فرکانس 48KHz که ضبط میکنه کیفیت خوبی داره! حالا بماند که در طول یک ماه شما چقدر فیلم برداری میکنید؟!؟

درضمن بهتره یک سر به مقایسه کیفیت عکس برداری این 2 گوشی هم بزنید که S4 خیلی خیلی سرتر هست!

در کل چون شما از HTC ONE خوشتون میاد، دلیل بر برتر بودنش نیست...

keyvan360
03-05-2013, 17:39

امکانات سخت افزاری که S4 داره به کنار. من بیشتر تاکیدم روی امکانات نرم افزاری خاص S4 هست.

شما این Review ی تصویری رو ببین ، بعد با HTC One مقایسه کن :

Legacy's
03-05-2013, 17:49
کیفیت صدا رو نمیدونم چون هنوز مقایسه ای وجود نداره ولی در کیفیت فیلم وضعیت S3 بهتره!

ravani_13
03-05-2013, 17:57
در کل چون شما از HTC ONE خوشتون میاد، دلیل بر برتر بودنش نیست...

چقدر حرف جالبی زدین

پس خواهشا عکس همین حرف رو هم به خودتون نسبت بدین

برای مثال برای من کیفیت بالای صوتی ارزش کمی داره! چون عادت ندارم تو کوچه خیابون آهنگ گوش بدم، وقتی هم خونه یا محل کار هستم سیستم های خیلی بهتری دم دست دارم!

عزیز کسی نگفت برای اهنگ گوش دادن و اینکه شما از چه وسایلی استفاده میکنی

به درد مواقعی که شلوغه میخوره یا مثلا تو ماشین وقتی صدای اهنگ بالاست و یا از اون مهمتر وقتی میخوای ویدیو گرفته شده یا صدایی رو برای کسی پخش کنی ...

توی روز بله عکس بهتری مگیره ولی توی شب حرفی برای گفتن نداره جلوی وان .

وان تجربه ی عکاسی در شب رو دگرگون کرد عزیز .

ravani_13
03-05-2013, 18:19
با اپدیت جدید دوربین وان واقعا بهتر شده ولی باز هم عکس هایی که در روز گرفته میشه نمره ی S4 قطعا بهتره . بیایم نمره بدیم از ۱۰ :

در روز

S4 : 9
One : 6
دیگه فکر نکنم اختلاف از این فاحش تر باشه

حالا در شب

One : 9
S4 رو خودتون نسبت به عکس زیر و اختلافش با وان نمره بدین

اینا همه رو گفتم که بگم لطفا همه چیز رو ببینین . نه فقط جلوی پا رو

mr_khodaei2008
03-05-2013, 20:01
گوشی شاپ اوردسش میده 3300

amir200812
03-05-2013, 20:02
گوشی شاپ اوردسش میده 3300
دیجی کالا 2799 میدادولی فعلا تموم کردن.

h!tman
03-05-2013, 20:18
چقدر حرف جالبی زدین

پس خواهشا عکس همین حرف رو هم به خودتون نسبت بدین

عزیز کسی نگفت برای اهنگ گوش دادن و اینکه شما از چه وسایلی استفاده میکنی

به درد مواقعی که شلوغه میخوره یا مثلا تو ماشین وقتی صدای اهنگ بالاست و یا از اون مهمتر وقتی میخوای ویدیو گرفته شده یا صدایی رو برای کسی پخش کنی ...

توی روز بله عکس بهتری مگیره ولی توی شب حرفی برای گفتن نداره جلوی وان .

وان تجربه ی عکاسی در شب رو دگرگون کرد عزیز .

البته میکروفن اچ دی ار باید از گوسی حذف بشه.پتنت هست
و البته که وان در شب خوب عکس میگیره. ولی تحول حرفیه که جای بحث داره. نورگیری کارل زایس ها و سنسور های ایفون همچنین.
یعنی الان کیفیت داغون روز رو با نورگیری تو تاریکی نیمه مطلق عوص میکنید؟ دوربین 5 اس که میاد همرو جارو میکنه. اما وان فقط درباره دوربیش "حرف" زده.

ravani_13
03-05-2013, 21:16
یعنی الان کیفیت داغون روز رو با نورگیری تو تاریکی نیمه مطلق عوص میکنید؟

کیفیت داغون توی روز ؟ نه عزیز من شما نمی تونی به عکس های بعد از اپدیت داغون بگی ، البته عالی هم نیست من که خودم گفتم

ولی کیفیت عکس برداری S4 در شب قطعا داغونه :n02: و حتی اون واژه ی مناسب و اوکی رو که وان در روز میگیره رو هم نمیگیره . :n10:

راستی تاریکی نیمه مطلق کجا بود دیگه باو :n02: اگه اینجوره تمام کوچه خیابون میشه تاریکی نیمه مطلق

پس بیشتر مهمونی ها و عروسی ها و عکس هایی که توی شب گرفته میشه و بیشتر بیرون رفتن ها که معمولا بعد غروب هست ، همش میشه جزو تاریک نیمه مطلق:n02:

حالا بیاین بگین تو خفاشی . جمع نبند ما روزا فقط عکس میگیریم

راستی عکس بالا تاریکی نیمه مطلق نیستااا ، عکس شیکی که وان گرفته رو ببین :n02: ، البته حق داری S4 مثل تاریکی نیمه مطلق یا بهتر بگیم مثل تاریکی مطلق عکس رو گرفته :n05:

AryanLand
03-05-2013, 22:19
کیفیت داغون توی روز ؟ نه عزیز من شما نمی تونی به عکس های بعد از اپدیت داغون بگی ، البته عالی هم نیست من که خودم گفتم

ولی کیفیت عکس برداری S4 در شب قطعا داغونه :n02: و حتی اون واژه ی مناسب و اوکی رو که وان در روز میگیره رو هم نمیگیره . :n10:

راستی تاریکی نیمه مطلق کجا بود دیگه باو :n02: اگه اینجوره تمام کوچه خیابون میشه تاریکی نیمه مطلق

پس بیشتر مهمونی ها و عروسی ها و عکس هایی که توی شب گرفته میشه و بیشتر بیرون رفتن ها که معمولا بعد غروب هست ، همش میشه جزو تاریک نیمه مطلق:n02:

حالا بیاین بگین تو خفاشی . جمع نبند ما روزا فقط عکس میگیریم

راستی عکس بالا تاریکی نیمه مطلق نیستااا ، عکس شیکی که وان گرفته رو ببین :n02: ، البته حق داری S4 مثل تاریکی نیمه مطلق یا بهتر بگیم مثل تاریکی مطلق عکس رو گرفته :n05:

سلام.

شما خودتون اون عکسارو گرفتید که اینقدر با اطمینان در مورد شرایط یکسانش صحبت میکنید ؟ یا اینکه مطمئنید عکسها بعد از گرفته شدن دستکاری نشدن؟
ببینید من فقط در مورد اینکه این عکسها قابل اطمینان نیستن یک مورد رو عرض میکنم و اونم اینکه طبق رتبه بندی این سایتی که شما بهش استناد میکنید اس 3 در رتبه ششم (یا هفتم ) در رتبه بندی گوشیهای موجود 2013 قرار گرفته و پائینتر از گوشی هایی مثل آیفون 5 و Nexus 4در صورتی که توی کنگره جهانی موبایل اس 3 بهترین گوشی انتخاب شد (و حتما" قبول دارید که اون انتخاب و کارشناس هاش معتبر تر از این سایت هستن!!!) و اینکه اون انتخاب در حضور گوشی هایی مثل آیفون 5 و Nexus 4 انجام شده حالا چطوره که الان این گوشی پائین تر از اوناست؟!!! جای بسی تامل داره :n02:
ضمن اینکه امسال هم بهترین گوشی انتخاب خواهد شد و به تمام این بحثهای بیهوده پایان خواهد داد.فقط خدا کنه وان مثل اجدادش بعد از آپدیت به واکمن تبدیل نشه!!!که البته اگر بشه با توجه به تعاریفی که شما از کیفیت صداش داشتید حتما" واکمن خوبی خواهد بود.:n08::n02::11:

ravani_13
03-05-2013, 22:32
عزیز دل . شما بخند ایشالله همیشه شاد باشی :n02:

بحث پرفروش بودن ، محبوب بودن و نواور بودن . هر ۳ کاملا جدا هست

در ضمن کارشناس رو اصلا بذار کنار (‌ زیاد جدی نگیر ) ، همه میدونن که ایفون ۵ قدرت عملیاتی ، سیسیتم عامل بهینه تر ، کیفیت و زیبایی و... بهتر بود ولی نشد . پس منم بیام کارشناس های کنگره رو حذف کنم ؟

اگه اشتباه نکنم S2 هم این جایزه رو گرفت ولی شاید بعضی سامسونگی ها بگن S3 امسال حقش بود ، ولی پارسال 4S اپل خیلی خیلی گزینه ی بهتری بود ، اینو حتی خود سامسونگی ها هم قبول دارن
ولی چیز دیگه ای شد و این سلیقه هست . در ضمن چیزایی مثل مدت زمان معرفی و تاریخ و این چیزا هم انگار تاثیر داره و یه گوشی که ۱۱ ماه از به بازار اومدنش میگذره با نکسوس ۴ فرق داره و .....

در ضمن سایتی که تو تاپیک وان میگین سایت بسیار معتبری هست و بسیار قدیمی توی چندین جا هم حق رای داره

راستی چطور عکس های که S4 از وان بهتره حقیقه محض هست ولی این عکس ها دستکاری شده میشن ؟

مرسی از منظق دوستان . دیگه ادامه نمیدم

راستی یه جمله معروف از یکی از مدیرای بازاریابی بلک بری :

پرفروش ترین همیشه بهترین گزینه نیست ، بلگه ایده ال ترین گزینه هست در جنگ بین قلب و جیب شما !!!!!!!!!

اینم یه دلیل محکم که قانع بشی دوست عزیز مثالت اصلا درست نبوده و مغلطه کردی :

تاریخ به بازار اومدن NEXUS 4 ماه یازدهم میلادی بوده بعد شما توقع چی داری ؟ که هنوز نیومده و بررسی نشده و ازمون پس نداده بشه بهترین گوشی سالی که روزهای اخرش وارد شده این بدبخت ؟

و لیستی که اشاره کردی ، گفته بهترین خرید های ۲۰۱۳ و نه ۲۰۱۲

Nexus 4
Status: Available. Released 2012, November

biostar
03-05-2013, 23:47

اره این احتمال هم هست

اما مطمئنن آپدیت های رسمی برای نسخه ی octa 5 زود تر میاد

الان نسخه ی snapdragon داره توسط سیانوژن ساپورت میشه .. شاید این قبیل کاستوم رام های مهم برای سری اسنپدراگون بهتر عمل کنند

AryanLand
04-05-2013, 00:08
عزیز دل . شما بخند ایشالله همیشه شاد باشی :n02:

بحث پرفروش بودن ، محبوب بودن و نواور بودن . هر ۳ کاملا جدا هست

در ضمن کارشناس رو اصلا بذار کنار (‌ زیاد جدی نگیر ) ، همه میدونن که ایفون ۵ قدرت عملیاتی ، سیسیتم عامل بهینه تر ، کیفیت و زیبایی و... بهتر بود ولی نشد . پس منم بیام کارشناس های کنگره رو حذف کنم ؟

اگه اشتباه نکنم S2 هم این جایزه رو گرفت ولی شاید بعضی سامسونگی ها بگن S3 امسال حقش بود ، ولی پارسال 4S اپل خیلی خیلی گزینه ی بهتری بود ، اینو حتی خود سامسونگی ها هم قبول دارن
ولی چیز دیگه ای شد و این سلیقه هست . در ضمن چیزایی مثل مدت زمان معرفی و تاریخ و این چیزا هم انگار تاثیر داره و یه گوشی که ۱۱ ماه از به بازار اومدنش میگذره با نکسوس ۴ فرق داره و .....

در ضمن سایتی که تو تاپیک وان میگین سایت بسیار معتبری هست و بسیار قدیمی توی چندین جا هم حق رای داره

راستی چطور عکس های که S4 از وان بهتره حقیقه محض هست ولی این عکس ها دستکاری شده میشن ؟

مرسی از منظق دوستان . دیگه ادامه نمیدم

راستی یه جمله معروف از یکی از مدیرای بازاریابی بلک بری :

پرفروش ترین همیشه بهترین گزینه نیست ، بلگه ایده ال ترین گزینه هست در جنگ بین قلب و جیب شما !!!!!!!!!

اینم یه دلیل محکم که قانع بشی دوست عزیز مثالت اصلا درست نبوده و مغلطه کردی :

تاریخ به بازار اومدن NEXUS 4 ماه یازدهم میلادی بوده بعد شما توقع چی داری ؟ که هنوز نیومده و بررسی نشده و ازمون پس نداده بشه بهترین گوشی سالی که روزهای اخرش وارد شده این بدبخت ؟

و لیستی که اشاره کردی ، گفته بهترین خرید های ۲۰۱۳ و نه ۲۰۱۲

Nexus 4
Status: Available. Released 2012, November

سلام.

دوست عزیز همه دوستان اینجا میدونن بنده به برند خاصی وامدار نیستم علتش هم اینه که تقریبا" از تمام برندهای معروف گوشی دارم.آخرین اچ تی سی هم که دارم وان ایکسه.گزینه بعدی هم که توی چند روز آینده به احتمال 90% از این برند میگیرم همون وان هست.اما در مورد آیفون 5 هم بنده خودم این گوشی رو دارم و فکر میکنم هنوز یکهفته از ریلیزش نگذشته بود که گرفتم پس باهاش کار کردم و در مقایسه با اس 3 (که اونو هم دارم )میتونم تشخیص بدم کدوم بهتره .
دوست عزیز بنده کجا گفتم که عکسهای اس 4 یا هر گوشی دیگه ای واقعیه؟ اگه شما یک مورد توی پستهای من (تمام 2000 و خورده ای پست من) پیدا کردید که بنده به عکس یا بنچمارک از هر سایتی استناد کرده بودم دیگه توی این انجمن نمیام.
دوست من گوشی اس 3 توی گنگره پارسال به عنوان بهترین گوشی انتخاب شد نه به عنوان پر فروشترین گوشی .
اما یک مورد دیگه اینکه چطور گوشی نکسوس 4 چون اواخر پارسال اومد نتونست خودش رو نشون بده اما اس 4 هنوز یک هفته نیست اومده میتونه خودش رو نشون بده؟!!!!
اما در کل من اصلا" بحثم چیز دیگه ای هست ،من میگم وقتی هیچکدوم از ما ها با هیچ دلیل و منطقی قانع نمیشیم که فلان چیز بهتر از اونیکی هست چرا الکی بحث میکنیم؟من میگم بجای این بحثهای بیهوده بیایم هر کدوممون با توجه به گوشی هایی که داریم یا داشتیم مشکلات کسانی رو که میان و مشکلاتشون رو مطرح میکنن حل کنیم.آخه چه سودی برای من داره که مثلا" فلان کاربر بیاد و با توجه به گفته های ما بره فلان گوشی رو بگیره یا گوشی ایکس رو نگیره؟!!!اگر هم قراره با گوشی هایی که داریم مانور برتری بدیم که اینجا جاش نیست چون تقریبا" 99.9% همدیگرو خارج از دنیای مجازی نمیشناسیم. مگر غیر از اینه؟حالا اگه توی چند روز آینده گوشیها رو گرفتم خودم براتون عکساش رو میزارم .لااقل عکساش وطنی که هست.

ضمنا" بنده به شما نمیخواستم بی احترامی کنم اگر برداشت شما این بوده بنده از حضورتون عذر خواهی میکنم.درسته که این اینجا دنیای مجازی هست اما رفاقتهاش توی این حیطه برای من از هر چیزی با ارزش تره.
شاد باشید.:n12:
:n11::11:

Legacy's
04-05-2013, 09:48
حسگر CMOS دوربین one بزرگتره و این بطور تئوری میتونه باعث کیفیت بهتر عکس، نویز کمتر و نوردهی بهتر بشه
اما در عمل باید دید چطوره. تنها حسگر بزرگتر نیست که باعث کیفیت نهایی عکس ذخیره شده میشه. اگر اینطور باشه الان اسمارتفون Nokia N8 باید صد در صد عکس بهتری نسبت به S4 و one و آیفون5 بگیره چون حسگر بزرگتری داره
توی همون لینک قبلی که گذاشتم مقایسه کنید

amir200812
04-05-2013, 13:43
حسگر CMOS دوربین one بزرگتره و این بطور تئوری میتونه باعث کیفیت بهتر عکس، نویز کمتر و نوردهی بهتر بشه
اما در عمل باید دید چطوره. تنها حسگر بزرگتر نیست که باعث کیفیت نهایی عکس ذخیره شده میشه. اگر اینطور باشه الان اسمارتفون Nokia N8 باید صد در صد عکس بهتری نسبت به S4 و one و آیفون5 بگیره چون حسگر بزرگتری داره
توی همون لینک قبلی که گذاشتم مقایسه کنید
دقیقا همینطوره...

من مقایسه GSMARENA رو ندیده بودم، اینجا که کاملا واضح گفته شده S4 تو نور کم بهتر جواب میده:
در Samsung Galaxy S4 vs. HTC One: Army of two قسمت Low-light camera performance اخر صفحه نوشته شده:
Winner: Samsung Galaxy S4. Surprisingly, the Samsung Galaxy S4 has the better low-light camera performance

GSMARENA فکر کنم به اندازه کافی معتبر باشه که بشه به مقایسه هاش استناد کرد، اینطور نیست؟

esfhost
04-05-2013, 13:57
یه سری از دوستان میگن دوربینه اس4 خیلی بیخوده و وان بهتره
یه سوال ازشون دارم با جفتش عکس گرفتن ؟

04-05-2013, 15:01
دقیقا همینطوره...

من مقایسه GSMARENA رو ندیده بودم، اینجا که کاملا واضح گفته شده S4 تو نور کم بهتر جواب میده:
در Samsung Galaxy S4 vs. HTC One: Army of two قسمت Low-light camera performance اخر صفحه نوشته شده:
Winner: Samsung Galaxy S4. Surprisingly, the Samsung Galaxy S4 has the better low-light camera performance

GSMARENA فکر کنم به اندازه کافی معتبر باشه که بشه به مقایسه هاش استناد کرد، اینطور نیست؟

بهتره بحث ارنا رو توی تاپیک Samsung پیش نکشم و جو آشفته تر از این نشه. :دی
فقط بگم که ارنا سایتی نیست که بشه به عنوان یه مرجع مطلقا معتبر بهش اشاره کرد و ریویو های مربوط به Samsung اش هم توی چند نسل گذشته یه جوری بوده.

The Verge :

However, the One and the Nokia Lumia 920 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) do considerably better than the GS4 in poor lighting. When it’s dark, the GS4 takes the same soft, noisy pictures as any other smartphone camera, but without the incredible brightness capabilities of the One — there are pictures you'll get with the One or the 920 that the GS4 just can't capture.

Engadget :
The camera is very impressive in daylight use, but the One still wins in low light performance.
ناگفته نماند که توی ادامه همین ریویو ذکر شده که :
That said, we noticed that the GS4 does a better job with what little amount of light it can grab, using its higher resolution to smooth out noise.

AnandTech :
In lower light unsurprisingly we see the SGS4 offer better results than the SGS3 but still not quite as good as the HTC One.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

توی نور مناسب روز اس ۴ قطعا بهترین اندروید فون موجوده و از نظر خود من از آیفون ۵ هم بهتر بوده (تو بعضی از ریویو ها برابر دونستن و بعضی ها هم آیفون رو بهتر).
ولی توی نور شب باید قبول کرد که اس ۴ جلوی وان حرفی واسه گفتن نداره.

عکس های AnandTech :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Galaxy S4 - Low Light Settings

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

HTC One - Night Mode

Samsung Galaxy S4 - Normal Mode

Pami
04-05-2013, 16:02
اما یک مورد دیگه اینکه چطور گوشی نکسوس 4 چون اواخر پارسال اومد نتونست خودش رو نشون بده اما اس 4 هنوز یک هفته نیست اومده میتونه خودش رو نشون بده؟!!!!

دلیلش میدونی چیه ؟ الان یه سر تو خیابون های تهران بزنی بیلبورد های تبلیغاتی گلکسی اس 4 زده شده ! از الان
دلیلش فقط تبلیغات و بازاریابی خوب هست که باعث موفق شدن فروش میشه نه خود محصول ! این بارها ثابت شده

biostar
04-05-2013, 16:29
بهتره بحث ارنا رو توی تاپیک Samsung پیش نکشم و جو آشفته تر از این نشه. :دی
فقط بگم که ارنا سایتی نیست که بشه به عنوان یه مرجع مطلقا معتبر بهش اشاره کرد و ریویو های مربوط به Samsung اش هم توی چند نسل گذشته یه جوری بوده.

The Verge :

However, the One and the Nokia Lumia 920 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) do considerably better than the GS4 in poor lighting. When it’s dark, the GS4 takes the same soft, noisy pictures as any other smartphone camera, but without the incredible brightness capabilities of the One — there are pictures you'll get with the One or the 920 that the GS4 just can't capture.

Engadget :
The camera is very impressive in daylight use, but the One still wins in low light performance.
ناگفته نماند که توی ادامه همین ریویو ذکر شده که :
That said, we noticed that the GS4 does a better job with what little amount of light it can grab, using its higher resolution to smooth out noise.
AnandTech :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
In lower light unsurprisingly we see the SGS4 offer better results than the SGS3 but still not quite as good as the HTC One.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

توی نور مناسب روز اس ۴ قطعا بهترین اندروید فون موجوده و از نظر خود من از آیفون ۵ هم بهتر بوده (تو بعضی از ریویو ها برابر دونستن و بعضی ها هم آیفون رو بهتر).
ولی توی نور شب باید قبول کرد که اس ۴ جلوی وان حرفی واسه گفتن نداره.

+1

Obviously the HTC dev team has done a good job optimizing the One camera output. However, as far as daylight perfromance is concerned the Taiwanese flagship is still unable to match the Galaxy S4, which arguably has the best camera in the Android realm.

واقعا کیفیت شب عکس های htc one بینظیره..

Legacy's
04-05-2013, 16:50
واقعا کیفیت شب عکس های htc one بینظیره..
اگر اینطور باشه قطعاً دلیلش همونطور که گفته شد حسگر بزرگش هست و این میشه برگ برندش در مقابل رقبای اندروییدی
کلاً روشن تر بودن عکس در شب نشانه ی نوردهی/نورگیری بیشتره و این هم یا از راه حسگر بزرگتر دوربین ایجاد میشه و یا از راه پایین آوردن سرعت شاتر که موجب میشه مدت بیشتری دیافراگم باز بمونه و مدت بیشتری نورگیری انجام بشه ولی این دومی میتونه باعث ثبت لرزش بیشتر در عکس هم بشه
بالاتر بردن حساسیت (iso) هم عملاً بیفایدست و جز نویز بیشتر عایدی نداره

keyvan360
04-05-2013, 18:26
یعنی کلا این همه امکانات نرم افزاری و سنسور ها و صفحه نمایش و cpu و چیزای دیگه S4 رو ول کردید ، گیر دادید به عکاسی در شب ؟؟ ، جالبه واقعا !

04-05-2013, 20:50
یعنی کلا این همه امکانات نرم افزاری و سنسور ها و صفحه نمایش و cpu و چیزای دیگه S4 رو ول کردید ، گیر دادید به عکاسی در شب ؟؟ ، جالبه واقعا !
باز میگن چی شده که این اواخر فروش Samsung انقدر بالا رفته... :|
امکانات نرم افزاری که هیچکدومش توی اس ۳ استفاده نشد و توی اس ۴ هم به همین ترتیب خواهد بود!
صفحه نمایشش ولی بدون شک بهترینه بین اسمارت فون های فعلی.

5ajad
04-05-2013, 21:58
مثل اینکه نسخه اکتا مشکل گرم شدن داره:|

(^_^)
04-05-2013, 22:03
صفحه نمایشش ولی بدون شک بهترینه بین اسمارت فون های فعلی.

صفحه نمایش کدوم پارسا ؟ : دی
.

04-05-2013, 22:26
.
جلوی فن بوی های سامی باید مراعات کرد. اس ۴ انقدر خووبه. :دی

I tried to pick my favorite between the One's display and the GS4's, and wound up going back and forth a dozen times before giving up. Both are incredibly high-res, bright, and crystal clear; the One is slightly more accurate, but I still periodically forget my nitpicking and get lost in the GS4's vibrant colors. You really can't lose, and that's pretty great.

AMOLED panels ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) are generally more saturated in color than their LCD counterparts, but we were a little surprised to see the level of color toned down from the GS3; so much, in fact, that most images we viewed matched the natural color reproduction we enjoyed on the One. The blacks were still darker on the GS4, while the whites were brighter -- and viewing angles better -- on the One.

amir200812
04-05-2013, 22:49
.

اگه واقعا تا این حد در S3 و S4 رنگ سفید متمایل به سبز هست، چرا در استفاده عادی اینطور بنظر نمیاد؟
(حداقل صفحه نمایش S3 رو با Iphone 5 مقایسه کردم و به چنین نتیجه ای نرسیدم)

Pami
05-05-2013, 08:27
اگه واقعا تا این حد در S3 و S4 رنگ سفید متمایل به سبز هست، چرا در استفاده عادی اینطور بنظر نمیاد؟
(حداقل صفحه نمایش S3 رو با Iphone 5 مقایسه کردم و به چنین نتیجه ای نرسیدم)

این بدی تمام صفحه های Pentile هست ، اگر خیلی نزدیکتر به صفحه نمایش نگاه کنین متوجه میشین و از فاصله دورتر چون ppi بالاست قابل تشخیص نیست

yoosef_st
05-05-2013, 09:27
من نمیفهمم، چرا سامسونگ انقدر به استفاده ازین چینش اصرار داره؟
مگه روی S2 که این چینش رو استفاده نکرد و مثل آدم پیکسلها رو چید کنار هم چه مشکلی پیش اومد؟

esfhost
05-05-2013, 09:38
این بدی تمام صفحه های Pentile هست ، اگر خیلی نزدیکتر به صفحه نمایش نگاه کنین متوجه میشین و از فاصله دورتر چون ppi بالاست قابل تشخیص نیست

یعنی با میکروسکوپ؟
:دی

Pami
05-05-2013, 09:39
من نمیفهمم، چرا سامسونگ انقدر به استفاده ازین چینش اصرار داره؟
مگه روی S2 که این چینش رو استفاده نکرد و مثل آدم پیکسلها رو چید کنار هم چه مشکلی پیش اومد؟

ظاهراً هنوز به اون تکنولوژی برای ساخت non pentile ها روی رزولوشن Full HD دست پیدا نکرده ، اون هم روی سایز 5 اینچ که تراکم خیلی بالایی میشه
S2 رزولوشن 800 در 480 بود تو سایز 4.3 اینچ
ppi رو حساب کنی میشه 216 که نصف اس 4 هست !
البته بعدش خود سامسونگ داستان درآورد که چون عمر پانل های amoled plus کمتر از amoled های جدیده ما استفاده نمی کنیم !

یعنی با میکروسکوپ؟

عکس بالا به نظرت با میکروسکوپ گرفته شده ؟! :دی

sAeEd_kHaAn
05-05-2013, 10:53
گزارش هایی درباره گرم شدن بیش از حد گلکسی اس 4
با رسیدن گلکسی S4 به دست خریداران، تعدادی گزارش درباره داغ شدن دستگاه فرستاده شده. یکی از کاربران گزارش داده که دستگاه در حال کار، به گرمای 50 درجه سانتیگراد هم رسیده. دمایی که برای در دست گرفتن یا نزدیک گوش نگه داشتن تلفن، زیاد است. با نگاهی به نظرات کاربران، می توان گفت که دستگاه در حین اجرای بازی یا وبگردی دچار گرمازدگی بیشتری می شود و بیش از یک نفر هم گزارش داده اند که گرمای بیش از حد نرمال، از ناحیه دوربین احساس می شود. یکی از دارندگان قبلی گلکسی اس 2 نوشته که چنین مشکلی در آن دستگاه هم بود. او سپس گلکسی نوت 2 خریده و از سرعت بالای آن که با مشکلات ناشی از گرم شدن همراه نبوده، ابراز رضایت می کند ولی با این تصور که سامسونگ مشکل گرم شدن را حل کرده، دستگاه خود را با گلکسی اس 4 تعویض کرده و تقریباً در استفاده از تمام اپلیکیشن ها، با مشکل گرم شدن روبرو شده. یکی دیگر از کاربران گلکسی اس 4، گرمای 27 درجه سانتی گراد در حالت عادی، 35 درجه در حالت مرور وب و 40 درجه موقع بازی کردن را ثبت کرده. در اکثر مواقع هم افزایش دمای دستگاه با تحلیل رفتن سریع عمر باتری همراه شده. باید دید آیا این مشکل به مدل برخوردار از پردازنده اسنپدرگون 600 مربوط است یا مدل 8 هسته ای گلکسی اس 4 هم دارای این مشکل هست. فراتر اینکه باید دید آیا این مورد قابل رفع هست یا فقط می توان با قرار دادن دستگاه در کاور، دست ها را از گرمای آن دور نگه داشت.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir200812
05-05-2013, 11:59
گزارش هایی درباره گرم شدن بیش از حد گلکسی اس 4
با رسیدن گلکسی S4 به دست خریداران، تعدادی گزارش درباره داغ شدن دستگاه فرستاده شده. یکی از کاربران گزارش داده که دستگاه در حال کار، به گرمای 50 درجه سانتیگراد هم رسیده. دمایی که برای در دست گرفتن یا نزدیک گوش نگه داشتن تلفن، زیاد است. با نگاهی به نظرات کاربران، می توان گفت که دستگاه در حین اجرای بازی یا وبگردی دچار گرمازدگی بیشتری می شود و بیش از یک نفر هم گزارش داده اند که گرمای بیش از حد نرمال، از ناحیه دوربین احساس می شود. یکی از دارندگان قبلی گلکسی اس 2 نوشته که چنین مشکلی در آن دستگاه هم بود. او سپس گلکسی نوت 2 خریده و از سرعت بالای آن که با مشکلات ناشی از گرم شدن همراه نبوده، ابراز رضایت می کند ولی با این تصور که سامسونگ مشکل گرم شدن را حل کرده، دستگاه خود را با گلکسی اس 4 تعویض کرده و تقریباً در استفاده از تمام اپلیکیشن ها، با مشکل گرم شدن روبرو شده. یکی دیگر از کاربران گلکسی اس 4، گرمای 27 درجه سانتی گراد در حالت عادی، 35 درجه در حالت مرور وب و 40 درجه موقع بازی کردن را ثبت کرده. در اکثر مواقع هم افزایش دمای دستگاه با تحلیل رفتن سریع عمر باتری همراه شده. باید دید آیا این مشکل به مدل برخوردار از پردازنده اسنپدرگون 600 مربوط است یا مدل 8 هسته ای گلکسی اس 4 هم دارای این مشکل هست. فراتر اینکه باید دید آیا این مورد قابل رفع هست یا فقط می توان با قرار دادن دستگاه در کاور، دست ها را از گرمای آن دور نگه داشت.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابا خسته نشنید از این خبر؟
برای S2/S3/note/note2/... کلا هر گوشی که سامسونگ میسازه اول میگید داغ میکنه، گوشی آب میشه، کلا منفجر میشه، و... ولی اخرش هیچی نمیشه:n08:

amir200812
05-05-2013, 12:03

خوب حالا این مشکل هست؟ یک کاربر چقدر پیش میاد که صفحه نمایش گوشیش رو با میکروسکوپ، یا تلسکوپ نگاه کنه تا سابپیکسل ها رو تشخیص بده؟

من از بود یا نبود این مشکل بیخبرم(خودم که چیزی متوجه نشدم)، ولی اگه باشه هم زیاد مهم نیست! هست؟

درضمن استفاده از Pentile ربطی به کاهش شدت رنگ AMOLED ها داره؟ چون قبلا زیادی پررنگ بود، ولی حالا خیلی بهتر شده.

(^_^)
05-05-2013, 14:08
بحث به مقایسه S4 و One بود ، کسی از ضعف S4 حرف نزد
کلا Amoled ( یا همون Oled خودمون ) برای سایز های کوچیک بخاطر نزدیکی چشم به صفحه زیاد نتونسته جلب توجه کنه ( به اصرار Apple ، Sharp ، LG ، HTC برای استفاده از پنل LCD دقت کن )
حتی با وجود این که صاحب لیسانس OLED خودِ LG ـه ، , ولی بازم True IPS رو استفاده می کنه ( البته بیشتر بخاطر برتری IPS به AMOLED در زیر نور خورشید ـه ! )

Pami
05-05-2013, 15:38
خوب حالا این مشکل هست؟ یک کاربر چقدر پیش میاد که صفحه نمایش گوشیش رو با میکروسکوپ، یا تلسکوپ نگاه کنه تا سابپیکسل ها رو تشخیص بده؟

من از بود یا نبود این مشکل بیخبرم(خودم که چیزی متوجه نشدم)، ولی اگه باشه هم زیاد مهم نیست! هست؟

درضمن استفاده از Pentile ربطی به کاهش شدت رنگ AMOLED ها داره؟ چون قبلا زیادی پررنگ بود، ولی حالا خیلی بهتر شده.

آقا این میکروسکوپ تلسکوپ چیه کی حرفش رو انداخت ؟! :دی
اون عکسی که صفحه قبل هست مگه با میکروسکوپ گرفتنش ؟! یه عکس عادیه که با چشم هم قابل تشخیصه ولی از فاصله نزدیک تر به صفحه
هر تکنولوژی ضعف هایی هم داره
استفاده از Pentile مربوط به میشه به نوع آرایش ساب پیکسل ها و نحوه نمایش تصویر که Pentile عملا شارپنس و جزئیات کمتری رو میتونه نشون بده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr_khodaei2008
05-05-2013, 16:19
کسی گوشی را نخرید؟/

قیمت 2500

من فک نمیکردم اینقدر قیکتش پایین باشه . چرا با این قیمت هست ؟ من بالای 3500 اوایل عرضه حدس میردم

Legacy's
05-05-2013, 17:20
( البته بیشتر بخاطر برتری IPS به AMOLED در زیر نور خورشید ـه ! )
این حرف کاملاً اشتباه دوست عزیز
اینم مدرک:
Sunlight contrast ratio
Nokia 808 PureView با نمایشگر AMOLED با فاصله ی زیادی نسبت به کل IPS ها با فاصله ی معناداری جلوتره. البته S4 و S3 هم بترتیب رتبه های 4 و 3 رو دارند.

Amateِur
05-05-2013, 22:16
اگر اینطور باشه قطعاً دلیلش همونطور که گفته شد حسگر بزرگش هست و این میشه برگ برندش در مقابل رقبای اندروییدی
کلاً روشن تر بودن عکس در شب نشانه ی نوردهی/نورگیری بیشتره و این هم یا از راه حسگر بزرگتر دوربین ایجاد میشه و یا از راه پایین آوردن سرعت شاتر که موجب میشه مدت بیشتری دیافراگم باز بمونه و مدت بیشتری نورگیری انجام بشه ولی این دومی میتونه باعث ثبت لرزش بیشتر در عکس هم بشه
بالاتر بردن حساسیت (iso) هم عملاً بیفایدست و جز نویز بیشتر عایدی نداره

گله من عملا نور بیشتر به اندازه ی سنسور ربطی نداره. اون چیزی که باز و بسته میشه دیافراگم نیست عزیزه من،شاتر هست. در دوربین هایی که در گردونه انتخاب گزینه ی M یا منوال به پارسی:دستی رو داشته باشه دیافراگم قابل تنظیمه اما در دوربین های موبایل تغییر سرعت شاتر یا میزان گشودگی دیافراگم امکان پذیر نیست. دیافراگم در دوربین های موبایل ثابت هست و عموما بین f/2.4 و یا یک استاپ بسته تر ینی f/2.8 هست.حالا در این وضعیت چیزی که باعث میشه در شرایط نوری ضعیف عکس بهتری ثبت بشه رزولیشن عکس هست و ایزو. حداکثر ایزو که 800 هست اما چون رزولیشن دوربین وان 4 مگاپیکسل هست کمک بسیار شایان توجهی به ثبت عکس های فری نویز تری میکنه.
رزولیشن 13 مگاپیکسل قطعا برای سنسوری به این کوچکی خیلی زیاده. دوربین من با این هیکل 10 مگاپیکسله :دی

golabi_65
06-05-2013, 01:27
من الان 4 روزه دارم از S4 اکتا استفاده میکنم ، میخواستم نظرم رو بگم
اولین چیز و مهمترین صفحه نمایش هست که واقعا خوبه . مهمترین دلیل من برای انتخاب همین بود ، چون تو اسمارت فون صفحه نمایش مهمترین نقش رو داره . برای من پنج اینچ بودن هم مهم بود. نمیخواستم کوچکتر باشه.
در مورد بدنه و طراحی به نظر من سادگیش خوبه و همچنین سبکی . من مشکی گرفتم ، تو نگاه اول تو ذوق زد قاب پشتش اما الان خوشم میاد ازش
امکانات نرم افزاریش زیاد کاربردی نیست ، اما خوبه بعضی مواقع به کار میاد.
دوربین هم به نظرم زیاد خوب نیست ، میشه فقط گفت بد نیست
داغ اصلا نمیکنه ، تو نارنجی گفته شده بود داغ میکنه خیلی تعجب کردم . من از مدل اکتا دارم استفاده میکنم اصلا داغ کردن من ندیدم.
کلا این گوشی ارزش خرید داره فقط به خاطر صفحه نمایش خوبش و خوش دست بودنش واقعا تفاوت زیادی داره با اس 3 یا نوت 2 قیمت هم فکر کنم تا 2400 بیاد الان که با گارانتی حدود 2650 هست و من هم به همین قیمت گرفتم.
سوالی بود در خدمتم

Dr.B.M
06-05-2013, 02:11
گله من عملا نور بیشتر به اندازه ی سنسور ربطی نداره. اون چیزی که باز و بسته میشه دیافراگم نیست عزیزه من،شاتر هست. در دوربین هایی که در گردونه انتخاب گزینه ی M یا منوال به پارسی:دستی رو داشته باشه دیافراگم قابل تنظیمه اما در دوربین های موبایل تغییر سرعت شاتر یا میزان گشودگی دیافراگم امکان پذیر نیست. دیافراگم در دوربین های موبایل ثابت هست و عموما بین f/2.4 و یا یک استاپ بسته تر ینی f/2.8 هست.حالا در این وضعیت چیزی که باعث میشه در شرایط نوری ضعیف عکس بهتری ثبت بشه رزولیشن عکس هست و ایزو. حداکثر ایزو که 800 هست اما چون رزولیشن دوربین وان 4 مگاپیکسل هست کمک بسیار شایان توجهی به ثبت عکس های فری نویز تری میکنه.
رزولیشن 13 مگاپیکسل قطعا برای سنسوری به این کوچکی خیلی زیاده. دوربین من با این هیکل 10 مگاپیکسله :دی

دوربین وان f/2هستش و به غیر اندازه بزرگتر پیکسل هاکه باعث جذب نور بیشتر میشه از تکنولوژی های دیگری هم برای کاهش نویز استفاده میکنه. خب چون من خودم وان رو دارم به جرات میتونم بگم که هرگز دوربین گوشی ایی با این قدرت عملکرد در نور کم رو ندیده بودم ضمن اینکه بعلت بازتر بودن دیافراگم بطور قابل ملاحظه ای در عکاسی ماکرو قویتر از سایرین عمل میکنه ببینید. البته سایز و کیفیت عکس رو تاپاتاک پایین اورده

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

WOLF PACK
06-05-2013, 20:42
دوستان مدلی که CPU 1.9 داره تو بازار هست الان؟

ravani_13
06-05-2013, 21:43
اگه دوستان ما رو نزنن خواستم شعار HTC در مقابل گلکسی S4 رو بگم :n02:

Plastic is not fantastic, my friend

:n02::n05::n02:

Legacy's
06-05-2013, 22:17
اگه دوستان ما رو نزنن خواستم شعار HTC در مقابل گلکسی S4 رو بگم :n02:

Plastic is not fantastic, my friend

:n02::n05::n02:
از کی تا بحالا اسم پلی کربنات شده پلاستیک؟! :n04: هزار بار گفتم اینم هزار و یکمین بار: پلی کربنات یک پلیمر بسیار مقاوم در ساختار شیشه ی ضدگلوله هست!

Immunology
06-05-2013, 23:41
از دوستانی که اس4دارن ممنون میشم بگن که کیفیت صفحش خیلی نسبت به اس3فرق داره؟20درصد 30درصد 50درصد و یا بیشتر؟اگه واقعا فرقش زیاده اس3رو بدیم اینو بگیریم.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

w990
07-05-2013, 00:15
از کی تا بحالا اسم پلی کربنات شده پلاستیک؟! :n04: هزار بار گفتم اینم هزار و یکمین بار: پلی کربنات یک پلیمر بسیار مقاوم در ساختار شیشه ی ضدگلوله هست!

پلی کربنات چی داداش پلی کربنات یه چیز دیگه هست s4 پلاستیک بی کیفیته :n21:

Pedram_mrn
07-05-2013, 00:27

من با سامی مشکلی ندارم خودمم یه مدت اس3 داشتم اونم پلی کربنات بود ولی دیدیم چجوری داغون و له میشد وقتی ضربه میخورد
پلی کربنات هم جز دسته پلاستیک هاست دیگه...

Dr.B.M
07-05-2013, 01:05
خیلی بخشیدا ولی اگه فک میکنید اینا پلی کربناتند برید یه بار وان ایکس رو تو دستتون بگیرید شاید نظرتون تغییر کرد!
هیچ شکی نیست که سری گالکسی یکی از موفق ترین اندرویدیها هستند که من فکر میکنم اینو مدیون نرم افزار خوب و کامل و ساپورت نسبتا مناسب سامسونگ هستند تا بدنه ی مرغوب یا حتی زیبا!
سامسونگ هر سال و با معرفی گالکسی جدید حجم زیادی از امکانات جدید رو هم برای یوزراش به ارمغان میاره. گرچه این امکانات نرم افزاری همیشه بدرد هر یوزری نخورده و بعضاً مشکلاتی نظیر کندی دستگاه بهمراه داشته ولی خب پیشرفت سریع دنیای تکنولوژی امروز میطلب که هر روز امکانات جدیدی به متقاضيان ارائه بشه هر چند وجودی غیر لازم داشته باشه و سامسونگ از این عطش شدید کاربران استفاده کرده تا سود بیشتری رو نصیب خود کنه
متاسفانه بعد از دیدن مراسم معرفی اس فور اصلا خوشحال نشدم چون مطمئن شدم سامسونگ داره دقیقا همون راهی رو در پیش میگیره که اپل بعد از فوت جابز فقید در پیش گرفت و من بعد از شش سال تجربه شیرین با اپل مجبور شدم که کنارش بگذارم!
بعد از ورود ایفون پنج بخودم گفتم خب دیگه الان وقتشه که فور رو با این عوض کنم چون فکر میکردم بعد از ورود فور اس و عدم تغییرات محسوس حتما دیگه وایو میتونه برام یه تجربه جدید و شیرین دیگه از اپل رو به ارمغان بیاره ولی افسوس که تازگی این محصول جدید اپل فقط یک ماه بود و تعویض من یه حرکت اشتباه!
برای همین به دوستانی که اس سه یا نوت دو دارند اصلا پیشنهاد نمیکنم سراغ این کهکشانی چهارم برند.
موفق باشید
Sent from my HTC One using Tapatalk 2

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-05-2013, 02:34
من با سامی مشکلی ندارم خودمم یه مدت اس3 داشتم اونم پلی کربنات بود ولی دیدیم چجوری داغون و له میشد وقتی ضربه میخوردپلی کربنات هم جز دسته پلاستیک هاست دیگه...بنده حدود 4 ساله HTC-HD2 دارم . بدنه اش شبیه توی ماهیتابه های نسوز هست . هنوز یک خط کوچیک هم روش نیست . مثل تیتانیوم ضد خش هست .

amir200812
07-05-2013, 11:47
بنده حدود 4 ساله HTC-HD2 دارم . بدنه اش شبیه توی ماهیتابه های نسوز هست . هنوز یک خط کوچیک هم روش نیست . مثل تیتانیوم ضد خش هست .

HD2 از جنس تیتانیوم هست؟

از اونجایی که من هیچ گوشی رو بیشتر زا 4 5 ماه نگه نمیدارم، دوام 4 ساله برام زیاد مهم نیست!
ولی بدنه S4 تیتانیوم بود، بهر میشد...

esfhost
07-05-2013, 11:59
HD2 از جنس تیتانیوم هست؟

از اونجایی که من هیچ گوشی رو بیشتر زا 4 5 ماه نگه نمیدارم، دوام 4 ساله برام زیاد مهم نیست!
ولی بدنه S4 تیتانیوم بود، بهر میشد...

اوکی میگیم واسه شما تیتانیوم بزنن
:دی

hamed1297
07-05-2013, 13:52
مقایسه صفحه نمایش گوشی های برتر بازار در زیر میکروسکوپ:

Legacy's
07-05-2013, 18:12

بنظرم اینکاری که بعضی مراجع برای مقایسه اینتخاب کردند به این شیوه خیلی غلطه. یکی از دوستان هم قبلاً گفت
به فرض که از میکروسکوپ یا ذره بین استفاده شه باشه یا حتی چشم رو به نمایشگر گوشی چسبونده باشه تا به این صورت پیکسلها رو بتونه ببینه واقعاً در کاربرد عملی، چه وقت کسی چنین کاری میکنه؟
نکته ی مهم:
متأسفانه این میان توجهی هم نمیشه که بابا اون LCD IPS داری نور پس زمینه ی سفیده . پس باید هم وقتی با ذره بین به پیکسلها نگاه میکنی این نور پس زمینه خودش رو نشون بده!
ولی در OLED ها بطور کلی هر سه پیکسل رنگی قراره برآیندشون رنگ و نور هر دو رو تولید کنه و شما هم این برآیند رو از فاصله ی نرمال باید ببینید که در OLED ها نه اون اشباع اغراق آمیزی ادعایی رو شما می بینید(حتی اگرم باشه شما براحتی میتونید کالیبره کنید) و نه تمایل به رنگ سبز و ... در فواصل کاربردی قابل مشاهدست. حالا اینکه برید چشم رو بچسبونید یا از ذره بین استفاده کنید!!! چی قراره از توش دربیاد؟ باور کنید از اینکار که با ذره بین بیاییم OLED رو بذاریم کنار LCD بیهوده تر و مضحکتر من مقایسه ای سراغ ندارم
بله خب ممکنه یکی بگه پس مراجع چرا اینکار رو میکنند جوابش ظاهراً برای هیچکس معلوم نیست

ما بعنوان انسان و نه بعنوان یک مورچه!! توی کاربرد عادی(و حتی هر نوع کاربرد غیر عادی!) داریم با فواصل و ابعاد ماکروسکوپی کار میکنیم نه ابعاد میکروسکوپی!

AryanLand
07-05-2013, 21:38
بنظرم اینکاری که بعضی مراجع برای مقایسه اینتخاب کردند به این شیوه خیلی غلطه. یکی از دوستان هم قبلاً گفت
به فرض که از میکروسکوپ یا ذره بین استفاده شه باشه یا حتی چشم رو به نمایشگر گوشی چسبونده باشه تا به این صورت پیکسلها رو بتونه ببینه واقعاً در کاربرد عملی، چه وقت کسی چنین کاری میکنه؟
نکته ی مهم:
متأسفانه این میان توجهی هم نمیشه که بابا اون LCD IPS داری نور پس زمینه ی سفیده . پس باید هم وقتی با ذره بین به پیکسلها نگاه میکنی این نور پس زمینه خودش رو نشون بده!
ولی در OLED ها بطور کلی هر سه پیکسل رنگی قراره برآیندشون رنگ و نور هر دو رو تولید کنه و شما هم این برآیند رو از فاصله ی نرمال باید ببینید که در OLED ها نه اون اشباع اغراق آمیزی ادعایی رو شما می بینید(حتی اگرم باشه شما براحتی میتونید کالیبره کنید) و نه تمایل به رنگ سبز و ... در فواصل کاربردی قابل مشاهدست. حالا اینکه برید چشم رو بچسبونید یا از ذره بین استفاده کنید!!! چی قراره از توش دربیاد؟ باور کنید از اینکار که با ذره بین بیاییم OLED رو بذاریم کنار LCD بیهوده تر و مضحکتر من مقایسه ای سراغ ندارم
بله خب ممکنه یکی بگه پس مراجع چرا اینکار رو میکنند جوابش ظاهراً برای هیچکس معلوم نیست

ما بعنوان انسان و نه بعنوان یک مورچه!! توی کاربرد عادی(و حتی هر نوع کاربرد غیر عادی!) داریم با فواصل و ابعاد ماکروسکوپی کار میکنیم نه ابعاد میکروسکوپی!

سلام.

کو گوش شنوا !!!:n02::11:

Pami
07-05-2013, 21:55
نکته ی مهم:

وقتی اینهمه سایت و کاربر تو سر هم میزنن سر بنچمارک های یه گوشی و همیشه رقابت سر اینکه کدوم بالاتره وجود داره چرا سر پیکسلاژ و مباحث مرتبط به صفحه نمایش اینطوری مقایسه نباشه ؟
وقتی در عمل و نتیجه فرق چندانی بین snapdragon 600 و exynos برای کاربر نیست ( حرف خود samsung ceo ) پس چرا اینهمه سرش بحث و جدل هست ؟
فلگ شیپ ها زیر ذره بین هستن دوست عزیز ، حالا این نظر شماست که برای شما این موضوع اهمیتی نداره ولی اگه جا داشت حتی تا اتم های ساخت گوشی هم مقایسه ها رو ادامه میدادن !
این عکسی که دوستمون گذاشته شاید خیلی برای شما کاربردی نباشه ولی باز هم جزو زمینه بنچمارک ها قرار میگیره و مفیده
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

golabi_65
08-05-2013, 00:03
از دوستانی که اس4دارن ممنون میشم بگن که کیفیت صفحش خیلی نسبت به اس3فرق داره؟20درصد 30درصد 50درصد و یا بیشتر؟اگه واقعا فرقش زیاده اس3رو بدیم اینو بگیریم.

درصد که نمیشه گفت
من بعد از چند روز که چشمم به اس4 عادت کرد وقتی اس3 دستم گرفتم به نظرم خیلی کم کیفیت اومد واقعا فرق زیاده اما خیلی زیر نور آفتاب ضعف داره ها یکم اذیت میکنه

Legacy's
08-05-2013, 03:35
وقتی اینهمه سایت و کاربر تو سر هم میزنن سر بنچمارک های یه گوشی و همیشه رقابت سر اینکه کدوم بالاتره وجود داره چرا سر پیکسلاژ و مباحث مرتبط به صفحه نمایش اینطوری مقایسه نباشه ؟
وقتی در عمل و نتیجه فرق چندانی بین snapdragon 600 و exynos برای کاربر نیست ( حرف خود samsung ceo ) پس چرا اینهمه سرش بحث و جدل هست ؟
فلگ شیپ ها زیر ذره بین هستن دوست عزیز ، حالا این نظر شماست که برای شما این موضوع اهمیتی نداره ولی اگه جا داشت حتی تا اتم های ساخت گوشی هم مقایسه ها رو ادامه میدادن !
این عکسی که دوستمون گذاشته شاید خیلی برای شما کاربردی نباشه ولی باز هم جزو زمینه بنچمارک ها قرار میگیره و مفیده
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

همونطور که عرض شد اصل این نوع مقایسه (البته صرفاً در ابعاد ذره بینی) ناعادلانست. و میدونید دلیلش هم ساختار صد در صد متفاوت نمایشگرهای AMOLED با LCD هست

(در محضر شما درس پس میدم: ) در LCD ما یک فیلتر داریم که جلوی نور سفید قرار گرفته. پس در هر حال یک نور سفیدی وجود داره یا نه؟
ولی شما در AMOLED نور سفید ابتدایی رو اصلاً ندارید و هرگز هم تا ابد نخواهید داشت. چرا چون قراره این نور سفید با ترکیب نور/رنگ پیکسلهای OLED هنوز ساخته بشه و این ترکیب هم که هیچوقت توی اون بُعد ذره بینی نمیتونه صورت بگیره. حداقل این ترکیب در اون بعد ذره بینی به خوبی LCD که ذاتاً دارای نور سفید پس زمینه هست نمیتونه باشه هرگز تا ابد
پس جای تعجب نداره که یکی از روی این بنچ ها چنین نتیجه ی اشتباهی بکنه که AMOLED میل به سبز داره!! ولی IPS ترکیب رنگش درسته!!! و این براش بشه دستمایه ی زدن توی سر AMOLED ! که دارید می بینید. آیا در بعد ماکروسکپی هم اینطوره؟ معلومه که نیست. پس شد یک نتیجه گیری اشتباه در اثر مقایسه ای اشتباه.

پس طبیعیه شما n سال دیگه هم که نمایشگرهای Super IPS ver.1000 رو کنار Super AMOLED ver.1000 قرار بدید و حتی میلیون بار هم بزرگنمایی کنید بازم همین داستان امروزی که از ابتدا بوده بازم ادامه داره!

و این مقایسه اصلاً شبیه به مقایسه ی سرعت پردازشی چیپ هاشون نیست که شما مثال زدید. بنظر من همون مراجع بنچمارک گیری با این مقایسه ی اشتباه و ناعادلانه دارند کاربرها رو به بیراهه میبرند
یاد این کاریکاتور افتادم:

Pami
08-05-2013, 10:23
برادر شما اصلا منظور من رو متوجه نمیشید
این که سورس نوری lcd و oled متفاوت هست و تا حدودی باعث همین تفاوت ها در تصویر میشه رو کاملا واقف ام
ولی دلیل نمیشه چون lcd اینطوریه oled جور دیگه اس مقایسه ها انجام نشه ، مگه ما داریم دلسوزی میکنیم برای oled که بهش ارفاق بدیم اینجور مقایسه ها انجام نشن ؟! :n02:
کمپانی های سازنده در به در دنبال فیدبک های اینطوری میگردن ( حالا نه از انجمن ما :دی ) که بتونن محصول رو ارتقا بدن
مقایسه اینچنینی نه تنها اشتباه نیست بلکه کاملا هم صحیحه ، به هر حال ایراد اون چیزی که داره مقایسه میشه رو دارن نشون میدن ، حالا بیان چون از نظر شما منصفانه نیست اینکار انجام نشه ؟
به هر حال ساختار OLED در مقابل پانل های LCD این ایراد رو داره چه بخوایم چه نخوایم
این مقایسه شاید شباهتی با پروسسور ها نداشته باشه ولی از نظر رقابتی کاملا شباهت داره ، رقابت تو بزرگترین مارکت دنیا یعنی اسمارت فون به حدی فشرده و سخت هست که همه چیز بررسی میشه و از قلم نمیفته
عکس شما هم واقعا مربوط به بحث ما نمیشه ، مگه ما اومدیم تلفن 1100 رو با گلکسی اس 4 مقایسه کردیم ؟ همه اسمارت فون ها در حد همدیگه هستن و کاملا عادلانه است
و اما یه مسئله دیگه ای ، در مورد عکس صفحه قبل بیشترین ایراد به نحوه چینش pentile هست که باعث خرابی تصویر s4 از نمای نزدیک شده نه سورس نوری اون و بزرگترین ایراد oled ها همین هست که تو تراکم بالای پیکسل ها توانایی ساخت چینش RGB موجود نیست ، این رو هم باید با ارفاق بگیم که منصفانه نیست ؟!

از دید شما انگار روی شقیقه سامسونگ یه کلت گزاشتن و مجبورش کردن از OLED استفاده کنه پس به همین دلیل باید اینجور مقایسه ها انجام نشه و آوانس بدیم بهش ؟! :n02:

Legacy's
08-05-2013, 14:25
چی بگم قربان
هر چی فسفر میسوزونم بازم نمیتونم دلیل چنین مقایسه ی ذره بینی ای رو که نتیجه اش از پیش روشنه بفهمم
چون گیرم در بعد ذره بینی، IPS LCD برتر باشه که خب طبعاً بهتر هم بنظر میرسه. چه فایده؟
چی میخواد از توش دربیاد؟ یعنی نتیجه میخواد این بشه که پنل های IPS در Sunlight Legibility، در کنتراست، در کیفیت نمایش رنگها، در ضخامت و کم وزنی و... بهترند؟ مسلماً میدونیم که نه. فقط توی حداکثر روشنایی در شرایط عادی برتری دارند

Pami
08-05-2013, 15:27
حالا این بحث رو بیخیال شیم یکی یه عکس گذاشت داریم 2 صفحه بحث میکنیم روش :n02: پیداش کنم یه اخطار بدم بهش :n06:
فرای این مقایسه ها مهمترین فاکتور اسمارت فون کاربردی بودنش باید باشه ، یکی از امولد خوشش میاد یکی هم خوشش نمیاد
ولی خودمونیم اگه توسعه oled روی موبایل ها با یه شرکت دیگه بود مطمئنا اینطوری موفق نمیشد ، سامسونگ استاد تبلیغات و مانور روی محصول هست و شکی درش نیست

Meisam.apk
08-05-2013, 17:44
طراحی زیبا تر،قدرتمند تر،جذاب تر:n13:

amir200812
08-05-2013, 18:43
حالا این بحث رو بیخیال شیم یکی یه عکس گذاشت داریم 2 صفحه بحث میکنیم روش :n02: پیداش کنم یه اخطار بدم بهش :n06:
فرای این مقایسه ها مهمترین فاکتور اسمارت فون کاربردی بودنش باید باشه ، یکی از امولد خوشش میاد یکی هم خوشش نمیاد
ولی خودمونیم اگه توسعه oled روی موبایل ها با یه شرکت دیگه بود مطمئنا اینطوری موفق نمیشد ، سامسونگ استاد تبلیغات و مانور روی محصول هست و شکی درش نیست

البته HTC هم کم کم داره تبلیغاتش رو زیاد میکنه!
از تبلیغات دور میدان توی لیگ قهرمانان بگیر تا فیلم های پر مخاطب ترکیه ای!(یک سریال هست ،تمام هنرپیشه ها مدل های مختلف HTC استفاده میکنن! پولدار ها گرونقیمت، بی پول ها ارزون قیمت)

PersiAndroid
09-05-2013, 18:56
سلام بچه ها کلا تو فرومای تخصصی مث xda بحث هست که مدل 16 گیگابایتی 8 تا 9 گیگ بیشتر فضای در دسترس در اختیار کاربر قرار نمیده
در حد فاجعس که!

M@hdi-B
09-05-2013, 19:05
سلام بچه ها کلا تو فرومای تخصصی مث xda بحث هست که مدل 16 گیگابایتی 8 تا 9 گیگ بیشتر فضای در دسترس در اختیار کاربر قرار نمیده
در حد فاجعس که!

نوت2 هم دست کمی از این نداره 10.5 گیگ در دسترس داره حافظه نصب برنامه هم نداره

نوت 11.5 گیگ در دسترس داشت 2 گیگ هم حافظه نصب برنامه

sepsi
09-05-2013, 19:42
به نظر من اندرویدو اگه بخوای با هشت گیگ اپلیکیشن پر کنی اینقدر سنگین میشه و مصرف باطریش میره بالا که اصلا به صرفه نیست البته در مورد اس فور نمیدونم من که همیشه برنامه های ضروریو نصب دارم که شش صفحه بیشتر نمیشه و بقیه رو تو اس دی کارت میذارم و هر موقع خواستم سه سوته نصبشون میکنم این حافظه ی کم به نظرم ایراد نیست البته این نظر شخصیه منه

Pami
09-05-2013, 20:48
سامسونگ پاسخ داده در این مورد که کسی نباید اعتراض کنه چون اسلات کارت. اس دی داره گوشی

حالا تکلیف اونی که میخواد دیتا حجیم بریزه رو خود حافظه داخلی برای بازیها چیه ؟

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

PersiAndroid
09-05-2013, 20:50
پس همین 16 رو بخرم؟
واسه 32 صبر نکنم؟

amir200812
09-05-2013, 20:54
سامسونگ پاسخ داده در این مورد که کسی نباید اعتراض کنه چون اسلات کارت. اس دی داره گوشی

مشخص هست، یا 32 یا 64 گیگ بخره!
و اگه تو ایران نمیتونه پیدا کنه، این گردن سامسونگ نیست!

PersiAndroid
09-05-2013, 21:11
خب چرا مدل 32 تو بازار جهانی نیست!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

clau
09-05-2013, 21:24
خوب کسی که اینهمه میخواد پول واسه این گوشی بده یک کارت حافظه 16 یا 32 گیگ برای گوشی بگیره دیگه با کمبود جا مواجه نمیشه که:n13:

M@hdi-B
09-05-2013, 21:27

برنامه هست واسه این کار هیچ دردسری هم نداره خیلی عالی و بدون مشکل کار می کنه فقط کافیه گوشی روت باشه اسمشم GL to SD هست من الان 17 گیگ بازی اچ دی رو نوت2 دارم که 10 گیگش رو مموری کارد هست

PersiAndroid
09-05-2013, 21:40
در هر صورت حافظه داخلی واسه اپ و گیم خیلی بهتره
اس دی کارت هم فیلم و موزیک و سایر چیزا
ولی کلا همه ی سایتا از همه ی گوشیای سامی فقط 16 دارن
سامسونگ که بزرگترین تولید کننده چیپ حافظس نمیدونم دلیلش چیه که نسخه های 32 . 64 رو اصلا وارد بازار نکرده

WOLF PACK
10-05-2013, 00:26
یعنی الان مدل 32 گیگ نیست تو ایران؟؟؟
مدل cpu 1.9 چی؟؟

Pami
10-05-2013, 00:40
مدل cpu 1.9 چی؟؟

بطور رسمی همه نماینده ها 16 گیگ رو وارد کردن ، 32 شاید پیدا بشه ولی خیلی کم ، اکثراً هم اگزینوس هست
کاش مدل ایران رو اسنپدراگون میزاشتن ، اخیراً با آخرین فریمور مصرف باتری خیلی بهینه شده و بیش از 12 ساعت با چیپ اسنپدراگون پخش ویدئو داره

WOLF PACK
10-05-2013, 00:54
بطور رسمی همه نماینده ها 16 گیگ رو وارد کردن ، 32 شاید پیدا بشه ولی خیلی کم ، اکثراً هم اگزینوس هست
کاش مدل ایران رو اسنپدراگون میزاشتن ، اخیراً با آخرین فریمور مصرف باتری خیلی بهینه شده و بیش از 12 ساعت با چیپ اسنپدراگون پخش ویدئو داره
مدلی که cpu 1.9 داره وارد ایران نشده هنوز؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-05-2013, 01:19
خوب کسی که اینهمه میخواد پول واسه این گوشی بده یک کارت حافظه 16 یا 32 گیگ برای گوشی بگیره دیگه با کمبود جا مواجه نمیشه که:n13:سلام . تجربه ی شخصی : هرگز هرگز از گوشی بدون کارت حافظه استفاده نکنین . در یک لحظه ممکنه همه ی اطلاعاتتون و فایلاتون از بین بره و قابل بازیابی هم نباشه . کارت حافظه و بک آپ گیری , این احتمال رو خیلی کمتر میکنه .

PersiAndroid
10-05-2013, 07:13
حتی سایتای خارجی هم نسخه ی 2 رو واسه پری اردر نذاشتن...

Legacy's
10-05-2013, 09:00
بقول h!tman سامسونگ نسخه های بالاتر از 16 رو کمتر میزنه تا برین از فضای ابری و کارت حافظه استفاده کنین!:n04::n02:

h!tman
10-05-2013, 09:42

کاربری ایرانی جماعت با کل دنیا فرق داره.اول این که دیتا حجیم برای یک یا دو بازی استفاده میشه و اونا اینقدر پولدار نشدن فرتی هی بازی اچ دی بخرن:دی البته خیلی هم کم هست و هر موقع تموم شه پاک میکنن چون با نت ما این کارا عجیبه!
اما 8 گیگ کمه. نوت 2 که نصف اس 4 برنامه سیستمی داشت حافظه داخلیش همین بود. همین اکسپریا تی مسخره که کلا هیچی نداره یا اکسپریا زد به صورت استاک 9.7 گیگه. الان شگفت انگیز بود 8 گیگ شدن حافظه داخلیش آخه؟:دی

hasanmotori
10-05-2013, 10:41

سامسونگ صفحه رو جوری ساخته که از فاصله 10 20 سانتی که معمولاً آدم با گوشی کار میکنه بهترین عملکر رو داشته باشه الان اگه عکسارو بزرگ نکنید میبینید که سامسونگ از بقیه بهتره :

مقایسه اس4 و اکسپریا z هست که تو اکسپریا پیکسلها فاصله بیشتری دارن

اینجا هم باز از فاصله معقول برتری با اس4ه

مهم نیست زیر ذره بین چه اتفاقی میفته مهم اینه که از فاصله معقول بهترین عملکرد رو اس4 داره

Bobby Sands
10-05-2013, 10:54
دوستان این مشکل لگ واقعیت داره؟!!

Pami
10-05-2013, 12:01
اشکال نداره حالا جیگمل:دی
کاربری ایرانی جماعت با کل دنیا فرق داره.اول این که دیتا حجیم برای یک یا دو بازی استفاده میشه و اونا اینقدر پولدار نشدن فرتی هی بازی اچ دی بخرن:دی البته خیلی هم کم هست و هر موقع تموم شه پاک میکنن چون با نت ما این کارا عجیبه!
اما 8 گیگ کمه. نوت 2 که نصف اس 4 برنامه سیستمی داشت حافظه داخلیش همین بود. همین اکسپریا تی مسخره که کلا هیچی نداره یا اکسپریا زد به صورت استاک 9.7 گیگه. الان شگفت انگیز بود 8 گیگ شدن حافظه داخلیش آخه؟:دی

کل نت چند روز پیش با این خبر و حاشیه پر شده بود فکر میکنی فقط ما ایراد میگیریم ؟!
از engadget بگیر تا cnet این قضیه رو اشاره کرده بودن تا سامسونگ مجبور شده جواب بده

h!tman
10-05-2013, 13:22
خوب دیگه.جواب داده.گفته به خاطر رام.نرم افزارا و ...هست. الان مشکله این؟ یعنی ذهن مریض دارن حافظه نگه دارن برا خودشون؟!
آخه یکجور میگی انگار 500 مگ هست نشه دیتا ریخت

Pami
10-05-2013, 13:26
آره بخاطر اینترفیس و امکانات نرم افزاری مازادی هست که روی گوشی پیاده شده ولی مشکل اینجاس که خیلی از کشورها مثل ایران فقط نسخه 16 گیگ توزیع شده !
و اینطور هم باشه واقعا جای اعتراض رو داره

h!tman
10-05-2013, 13:34
امکانات مازاد از نظر شما دوست عزیز! اسلات حافظه برای من و شماست!
گیم رو گفتی! هم میشه انتقال داد به اکسترنال اس دی.هم میشه تعدادشو کم کرد.مسله حادی نیست و راه حل هم داره.
همین 8 گیگ هم چیز کمی نیست
خلاصه قابلیت هاش باعث فرق بین اس 4 و وان و جی پرو میشه:)

Pami
10-05-2013, 21:25
خلاصه قابلیت هاش باعث فرق بین اس 4 و وان و جی پرو میشه:)

خواهشا بقیه رو نادان و خودت رو عاقل فرض نکن ، اینجا جای اینجور پافشاری ها و تاکید های بیجا نیست و پشیزی هم ارزشی نداره
اونهمه منبع خبری و تحلیلی معتبر دنیا از دید شما پس اشتباه ایراد گرفتن ؟ آره ؟
من خودم میدونم با اپ های انتقال به اس دی میشه دیتا ها رو ریخت روی اس دی ولی بحث این نیست
میشه این قابلیت های فوق کاربردی و ماورای طبیعی اس 4 رو نام ببرید بدونیم ؟ خواهشا نگو که سنسور فشار سنج داره که موقعی که میخوایم بریم کوه میزان فشار وارد بر بدن رو حساب کنه و کالری که سوزوندیم رو بگه !
یا نکنه میخوای پورت مادون قرمز رو بگی که قبلش روی جی پرو بود ؟ یا ضبط دوال ویدئو ؟ یا چی ؟

این چیزا رو تو نقل قول پست من نیار ، نه چیزی به ما میرسه نه خواهد رسید ولی اینجا جای اینجور مانور دادن ها نیست

AryanLand
10-05-2013, 21:40
خواهشا بقیه رو نادان و خودت رو عاقل فرض نکن ، اینجا جای اینجور پافشاری ها و تاکید های بیجا نیست و پشیزی هم ارزشی نداره
اونهمه منبع خبری و تحلیلی معتبر دنیا از دید شما پس اشتباه ایراد گرفتن ؟ آره ؟
من خودم میدونم با اپ های انتقال به اس دی میشه دیتا ها رو ریخت روی اس دی ولی بحث این نیست
میشه این قابلیت های فوق کاربردی و ماورای طبیعی اس 4 رو نام ببرید بدونیم ؟ خواهشا نگو که سنسور فشار سنج داره که موقعی که میخوایم بریم کوه میزان فشار وارد بر بدن رو حساب کنه و کالری که سوزوندیم رو بگه !
یا نکنه میخوای پورت مادون قرمز رو بگی که قبلش روی جی پرو بود ؟ یا ضبط دوال ویدئو ؟ یا چی ؟

این چیزا رو تو نقل قول پست من نیار ، نه چیزی به ما میرسه نه خواهد رسید ولی اینجا جای اینجور مانور دادن ها نیست

سلام.

میشه بفرمائید شما به چی میگید قابلیت تا لااقل ما معنی قابلیت رو بفهمیم ؟!!!:11:

Pami
10-05-2013, 22:42
خیر نمیشه ، وارد بحث دیگران با هم نشید تیکه هم به من ننداز برادر اصلا خوشم نمیاد
اینکه یه گوشی بیاد برای من کالری رفتن به کوه و میزان رطوبت و فشار هوا رو بسنجه از دید من قابلیت نیست
اگه میخواین به زور چیزی رو به بقیه منتقل کنین بگید ما هم تکلیفمون رو با اینجور رفتارها بدونیم

AryanLand
10-05-2013, 23:18
خیر نمیشه ، وارد بحث دیگران با هم نشید تیکه هم به من ننداز برادر اصلا خوشم نمیاد
اینکه یه گوشی بیاد برای من کالری رفتن به کوه و میزان رطوبت و فشار هوا رو بسنجه از دید من قابلیت نیست
اگه میخواین به زور چیزی رو به بقیه منتقل کنین بگید ما هم تکلیفمون رو با اینجور رفتارها بدونیم

سلام.

دوست عزیز اینجا تاپیک خصوصی نیست که بحثتون خصوصی باش.هر وقت خواستید بحث خصوصی کنید میتونید از پیام خصوصی استفاده کنید،نا سلامتی شما مدیر هستید اینوو که باید بدونید!!!
اینکه شما نیازی به محاسبه کالری موقع رفتن به کوه ندارید دلیل نمیشه که این قابلیت نباشه ،شاید این برای خیلی از کاربرها یکی از مهمترین قابلیتهای یک اسمارت فون باشه.من تعجبم از اینه که اینفرارد جزو قابلیتها ست اونم به دلیل اینکه جی پرو قبلش داشته اما فیلم برداری همزمان جزو قابلیتها نیست چون شما بهش نیاز نداری !!!
ضمن اینکه دوست عزیز من، شما اگر چند تا پست آخر خودتون رو بخونید متوجه میشید که کی میخواد زورکی حرفش رو به دیگران تحمیل کنه.
البته میدونم این پست پاک میشه ولی خوب قبلش حتما" شما میخونید بعد گزارش میشه و پاک میشه.:n02::n12::11:

h!tman
10-05-2013, 23:21
لول! یعنی وقتی میگی کلا قابلیت های نرم افزاری کشک نمیشه پافشاری. اما میایی قاطی میکنی میشه ارزش سازی؟!
اسمارت اسکرول سامی بده.eye tracking ال جی خوبه.باشه؟:دی
7-8 تا سنسور داره با حداکثر استفاده. خو عزیز من بگو گوشی میخوام کلیدشو بزنم قالیچه باز شه برم هلند!:دی
ایر ویو بده؟ مولتی ویندو بده؟ اسمارت استی چطور؟ و...
اگر لوازم جانبی برات اهمیت نداره،مثل دسته بازی و وسایل فیتنس و ... دلیل نمیشه. 10 گیگ نوت شده 8.5 گیگ کل قابلیتا میره زیر سوال؟!
آره عزیزم.اینطوریاس
داری چیزی رو انکار میکنی که واقعا مسخرس. اوکی. شما عاقل. ما نادون

10-05-2013, 23:47
لول! یعنی وقتی میگی کلا قابلیت های نرم افزاری کشک نمیشه پافشاری. اما میایی قاطی میکنی میشه ارزش سازی؟!
اسمارت اسکرول سامی بده.eye tracking ال جی خوبه.باشه؟:دی
7-8 تا سنسور داره با حداکثر استفاده. خو عزیز من بگو گوشی میخوام کلیدشو بزنم قالیچه باز شه برم هلند!:دی
ایر ویو بده؟ مولتی ویندو بده؟ اسمارت استی چطور؟ و...
اگر لوازم جانبی برات اهمیت نداره،مثل دسته بازی و وسایل فیتنس و ... دلیل نمیشه. 10 گیگ نوت شده 8.5 گیگ کل قابلیتا میره زیر سوال؟!
آره عزیزم.اینطوریاس
داری چیزی رو انکار میکنی که واقعا مسخرس. اوکی. شما عاقل. ما نادون
از اول این تاپیک بارها و بارها بحث شده و هر دفعه فن های عزیز فقط به گفتن خیلی استفاده داره یا واسه تو استفاده نداره٬ دلیل نیست واسه همه استفاده نداشته باشه سفسطه رو به ابعاد جدیدی رسوندن.
و هیچکدوم از دوستان نگفتن چند بار با چشم پیجی رو که دارن میخونن اسکرول کردن... چند بار با مولتی ویندو همزمان مقاله تخصصی خوندن و فروت نینجا بازی کردن. نگفتن از آدم هایی که دور و برشون میبینن٬ چند درصدشون توانایی اندازه گیری درصد رطوبت و فشار هوا براشون مهمه.
Samsung مثل اینکه از نظر شما متخصصین پزشکی ورزشی رو هم ورشکست کرده با این وسایل پیشرفته و فوق العاده.
در جواب دوستانی که میخوان یه نسخه کپی شده از متن «از نظر تو چی قابلیته؟» هم بزنن بگم که چیزی مثل Multi Tasking در ابتدای ابداعش چیز فوق العاده ای بود. Notification Center همینطور. همچنین چیزی مثل Slide To Unlock که دیگه مجبور به استفاده یک ترکیب دکمه نباشیم.
به دید شما باشه٬ اگه روی اس۵ یه سوییس نایف هم بزارن از نظرتون به نهایت قابلیت میرسه.

این تعصب کورکورانه رو میبینم یاد بحث Sheep میافتم که Samsung سر فن های Apple راه انداخت...

Pami
10-05-2013, 23:51
دوست عزیز اینجا تاپیک خصوصی نیست که بحثتون خصوصی باش.هر وقت خواستید بحث خصوصی کنید میتونید از پیام خصوصی استفاده کنید،نا سلامتی شما مدیر هستید اینوو که باید بدونید!!!

تاپیک خصوصی نداریم تاپیک عمومی هست و همه درش حق دارن ، حق دارن صحبت های یه طرفه و مغرورانه و متعصبانه رو نبینن
بحث سر همین هست و لاغیر

اما فیلم برداری همزمان جزو قابلیتها نیست چون شما بهش نیاز نداری

این قابلیت اول مال جی پرو بود ولی اصلا بهش اعتقادی ندارم چیز مسخره ای هست پس فکر نکنین ما هم چون شما روی بعضی چیزها پافشاری میکنیم ، سوتی دادی رفیق :n02:
برادر ما نه فن الجی هستیم نه سونی نه سامسونگ ما اعتقاد به واقع بینی داریم

اینکه شما نیازی به محاسبه کالری موقع رفتن به کوه ندارید دلیل نمیشه که این قابلیت نباشه ،شاید این برای خیلی از کاربرها یکی از مهمترین قابلیتهای یک اسمارت فون باشه

به نظرت چند درصد ؟ 1% با اون گوشی میره کوه اونم ارتفاع بالا که فشار هوا تغییر کنه و براش محاسبه کنه ؟ 2% ؟ 3% یا 63% ؟ :دی

البته میدونم این پست پاک میشه ولی خوب قبلش حتما" شما میخونید بعد گزارش میشه و پاک میشه.:n02::n12:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه عزیز ما اهل آزادی بیان هستیم زورگو نیستیم میتونی نظراتت رو بیان کنی ولی در اندازه خودم اجازه نمیدم به شعور بقیه توهین کنین

و اما شما رضای عزیز ، با تمام رفاقتی که داریم با هم یا نداریم حق نداری جوری حرف بزنی که خودکامه باشه ، این انجمن و تاپیک مال شخص شما نیست که میتازونی
بقیه هم اینجا میان و میرن و حرف ها رو میخونن ، بهتره واقع گرا باشیم و به شعور بقیه هم احترام بزاریم
در ادامه این مطلب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخونین شاید مرتبط باشه با بحث ما
والسلام

h!tman
10-05-2013, 23:58
بار ها هم ازین کلمه فن بوی استفاده شده.
عزیزم قرار نیست تلفن همراهت الان برات همه چی باشه.
کی میگه این قابلیت ها استفاده ای نداره؟ اسمارت استی یا اس ویس یا سیری اگر استفاده ای نداشت حذف میشد!
مثل قلم نوت و قابلیت هاش که همه گفتن استفاده ای نداره و بازم n8000 فروش رفت.چرا ؟ به خاطر قلمش. کاری رو کرد که برندی نتونسته بکنه.
شما کیف دستت بگیر اونوقت تمامی قابلیت های ترکینگ خودشو نشون میده! حتی هموم اسمارت اسکرول که میگی چرته.
یا کاربرد ها رو قبول نداری یا زیادی آنتی هستی. کی گفته مولتی ویندو برا اینه که فروت بازی کنی؟! کسی که با وسایل اجتماعی از فیس بگیر تا لاین و کیک کار داره بدردش میخوره. خود من تو یاهو با کسی چت میکنم برام مهمه که اینقدر سوییچ تسک نکنم.
باز هم از این قبیل مثال ها نیازه؟!
هنوزم میگم. به کارت نمیاد زیر سوال نبر.خیلی از افراد .میخوان سوای از جنگ سی پی یو و رم.یک چیزی از اوپن سورس ببینن. نه این که هر دفعه یک گوشی مثل سری های نکسوس با شکل متفاوت ببینن

30vil
10-05-2013, 23:59
خوب دیگه.جواب داده.گفته به خاطر رام.نرم افزارا و ...هست. الان مشکله این؟ یعنی ذهن مریض دارن حافظه نگه دارن برا خودشون؟!
آخه یکجور میگی انگار 500 مگ هست نشه دیتا ریخت

چطور برا نکسوس 4 مشکل بود برا این نیست :n02: از دست تو :n05:

h!tman
11-05-2013, 00:08
@ پیام:
عزیزم.رفیقیم که هستیم قرار نیست سر چهار تا برند با هم دعوا کنیم. اما این تویی که یک حرفی میزنی و تحمل جواب نداری.
داری میگی کل اندرویدی که رو اس 4 سواره کشکه. خو همون ال جیت چرا چیز جدیدی ارایه نمیکنه؟ قابلیت منحصر به فردی که بخواد شاخ غول رو بشکونه!؟
اس ویس بد چیزی بود که گوگل بعدا گوگل ناو رو برای رقابت با سیری و این آورد؟! که الان هرکی جلی بین داره ازش استفاده میکنه؟!
سیستم ناوبری جدیدش؟
سیستم کلا عوض شده دوربینش؟
آوردن قابلیت های انحصاری نوت به اس4؟!
کدومش بده؟!
ولی باز بی دلیل میگی فشار هوا! عزیزم حتما باید برای کار فیتنس بری ۷00 بدی پای دستگاهی که مچ میبندی تا همین کار رو بکنه؟!
ورزشکار جماعت یعنی نمیتونه از این اکسسوری استفاده کنه؟ یا باید حتما خدا تومن خرج کنی تریدمیلی بگیری که پنل داشته باشه با درصد خطای بالا؟! که البته هیچ جا نمیشه بردش ؟!
انکار چیه پس گلم؟

h!tman
11-05-2013, 00:09
چطور برا نکسوس 4 مشکل بود برا این نیست :n02: از دست تو :n05:

خوبه گفته بودم اسلات نداره!:دی این داره. عجببب
تازه اون اندروید لخته. توجیهی هم نداره

30vil
11-05-2013, 10:47
خوبه گفته بودم اسلات نداره!:دی این داره. عجببب
تازه اون اندروید لخته. توجیهی هم نداره

نخیر نگفته بودی :n02: تازه داشتی بحث ساپورت هم میکشیدی وسط که یهو دیدی نکسوسه:n08:

11-05-2013, 13:25
بار ها هم ازین کلمه فن بوی استفاده شده.
عزیزم قرار نیست تلفن همراهت الان برات همه چی باشه.
کی میگه این قابلیت ها استفاده ای نداره؟ اسمارت استی یا اس ویس یا سیری اگر استفاده ای نداشت حذف میشد!
مثل قلم نوت و قابلیت هاش که همه گفتن استفاده ای نداره و بازم n8000 فروش رفت.چرا ؟ به خاطر قلمش. کاری رو کرد که برندی نتونسته بکنه.
شما کیف دستت بگیر اونوقت تمامی قابلیت های ترکینگ خودشو نشون میده! حتی هموم اسمارت اسکرول که میگی چرته.
یا کاربرد ها رو قبول نداری یا زیادی آنتی هستی. کی گفته مولتی ویندو برا اینه که فروت بازی کنی؟! کسی که با وسایل اجتماعی از فیس بگیر تا لاین و کیک کار داره بدردش میخوره. خود من تو یاهو با کسی چت میکنم برام مهمه که اینقدر سوییچ تسک نکنم.
باز هم از این قبیل مثال ها نیازه؟!
هنوزم میگم. به کارت نمیاد زیر سوال نبر.خیلی از افراد .میخوان سوای از جنگ سی پی یو و رم.یک چیزی از اوپن سورس ببینن. نه این که هر دفعه یک گوشی مثل سری های نکسوس با شکل متفاوت ببینن
فروش هیچوقت به معنای کاربردی بودن نیست. همین افراد رو کم توی همین تاپیک نمیبینیم که فقط تحت تاثیر اسم این حرف ها قرار گرفتن. اس پن هم نه به درد نوت برداشتن میخوره و نه هیچ کار دیگه (لطفا نگین طراحی و نقاشی :)) با اس پن نهایتا میشه چشم چشم دو ابرو کشید.) ٬ فقط امکانات دکمش میتونه کاربردی باشه که اونم میشد روی خود بدنه اضافه بشه! خود من اولین بار که با نوت کار کردم واقعا خیلی تحت تاثیر اس پن قرار گرفتم. ولی فقط واسه ۱ هفته اول جذابیت داره.
یعنی کاربرد مولتی ویندو اینجاست که وسط کتاب خوندن/ فیلم دیدن اگه یه مسیج کیک اومد بری بخونی و در همه ی این مدت هم فیلمت بمونه روی صفحه که پیوند روحی عمیقی که باهاش برقرار کردی از بین نره؟ شاید چندین هزار سال دیگه با جلو رفتن انتخاب طبیعی و باقی موندن نسل هایی که همزمان چندین عمل رو انجام میدن این موضوع کاربرد داشته باشه٬ ولی الان اصلا کاربرد نداره. دکمه ی Recent Apps رو گوگل به خاطر همین اضافه کرد که اگه وسط فیلمت یه مسیج اومد٬ روی نوتیفیکیشن کلیک کنی و بخونی/جواب بدی و با یک دکمه و یک لمس برگردی به اپلیکیشن قبلیت.
کاربرد اسمارت اسکرول هم که هنوز بسیار خطا داره و حتما باید توی شرایط ایده آل باشه تا جواب بده رو هم هنوز متوجه نمیشم.

من هیچوقت قدرت اس ۴ رو زیر سوال نبردم و قبول دارم که الان اگه کسی با دیزاینش مشکلی نداشته باشه بهترین گوشی اندرویدی برای خریده. ولی به قول پیام بقیه رو نادان فرض نکنید...

supermax15
11-05-2013, 13:33
مشکل ترک خوردگی در لبه‌های گلکسی اس 4 نیز وجود دارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امید وارم ایقدر مشکلات این گوشی زیاد بشه که هیچ کس راضی به خریدنش نشه

ravani_13
11-05-2013, 14:03
کلا این قضیه تو خیلی از وسایل این دنیا هست

یه عده به کیفیت اهمیت میدن و میخوان اون وسیله بیشتر روی هدف اصلیش تمرکز کنه ، یه عده هم از لیست بالا بلند و کم مصرف خوششون میاد . میدونن خودشونا ولی کیف میکنن از این امکانات اضافی ، حالا اگه حتی به قیمت ضعف در کیفیت و طراحی باشه

مثل قضیه ی هیوندای جنسیس سدان و بی ام و سری 5 در درنیای ماشین ها

این قضیه یه ذره روانشناختی هم هستااا

من به اصالت طراحی بی ام و و کیفیت سواریش اهمیت میدم
یه عده به ۱۷ بلندگوی بنگ & اولفسن روی جنسیس ( این گروه دوم همون سامسونگ باز ها هستن )

ویرایش : جنسیس های سفارش خاورمیانه (‌عمان و سعودی ) از سیستم Lexicon استفاده میکنن

لول

yoosef_st
11-05-2013, 19:53
بقول h!tman سامسونگ نسخه های بالاتر از 16 رو کمتر میزنه تا برین از فضای ابری و کارت حافظه استفاده کنین!:n04::n02:

ببخشین، اما خیلی خیلی حرف نابخردانه ای بود این حرف
همه شرکتهای دنیا، من جمله اپل و گوگل و فلان و بیسار عاشق این هستن که
دیوایسهاشون رو با ظرفیتهای بالاتر بفروشن
چون فرضا واسه یه حافظه ای که برای خودشون 10$ هم آب نمیخوره، 50،100 یا بیشتر ازینا از مشتریشون پول میگیرن
شرکت محترم اپل که روی دیوایسهاش به هیچ عنوان روی اسلات حافظه نمیزاری
همینجوری کلی پول از مشتریهاش میکنه!
حالا چرا سامسونگ باید از پول بیشتر بدش بیاد؟؟؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-05-2013, 20:05
سلام . با این گوشی میشه تو ایران کلیپهای یوتیوب رو دید ؟ اگه بله , با چه برنامه ای ؟ سایتهای فیلتز شده رو چی ؟

Stream
11-05-2013, 21:13
دوستان تاپیک برای بحث و گفت و گو هست، نه برای جنگ و جدال. با هر گونه توهین به سایر کاربرها و اسپم و متلک و کنایه و ... برخورد میشه، لطفا به شکل صحیح و مناسب فعالیت کنید.

30vil
12-05-2013, 00:12
2.5 پول بدی گوشی بخری بعد....:n04:

years
12-05-2013, 07:23
وقتی سامسونگ گوشی را هول هولکی به بازار بده نتیجه میشه همین بی کیفیتی که امروز در این مدل سامسونگ میبینیم

الان سونی وقتی XPERIA Z مشکی را بیرون داد درست مشکل کیفیت صفحه نمایش داره اما با دقت طراحی و ساخته شد

ravani_13
12-05-2013, 11:02
شک نکنین که گلکسی 5 S یه باز نگری در طراحی و کیفیت میشه . چون خیلی روی سامسونگ فشار هست سر این موضوع

اگه بخواد کورکورانه ادامه بده بدجور زمین میخوره و دیگه خبری از ۴۰ ملیون فروش نخواهد بود

خدا وکیلی اپل اگه روی یه طراحی چت میکنه در عوض تقریبا روی زیباترین طراحی چت کرد :n02: هنوز که هنوزه ایفون یکی از زیباترین و با کیفیت ترین گوشی های بازار هست ، حتی ایفون ۴

ولی خداییش این طراحی و این کیفیت سامسونگ تکرار کردنش توهین به مخاطبی هست که داره یه پرچم دار بالای ۲ ملیونی میخره

Legacy's
12-05-2013, 12:27
2.5 پول بدی گوشی بخری بعد....:n04:

من یکی که گوشم از تبلیغات سوء پره. برای آیفون 5 هم هزار جور حرف بی پایه هست
یادمه در اوایل ورود نوت2 به بازار، یکنفر گذاشته بودش توی اجاق مایکروویو! و باعث سوزاندن بردش شده بود!! و بعد انداخته بود گردن سامسونگ:n04::n02:
توی تاپیک مربوطه در موبایلستان با توجه به تصاویری که منتشر شده بود و با در نظر گرفتن تنها راه محل ورود ریزموج، با دلیل روشن کردیم که قطعاً توی مایکروویو گذاشته
مسأله ی بالا هم گرچه در یکی از مراجع ذکر شده، ولی باز هم اگر واقعاً عمومیت داشته باشه اونوقت اثبات میکنه مشکلی هست در غیر اینصورت چندان نمیشه به این گزارش اعتماد کرد:n06:

12-05-2013, 14:02
من یکی که گوشم از تبلیغات سوء پره. برای آیفون 5 هم هزار جور حرف بی پایه هست
یادمه در اوایل ورود نوت2 به بازار، یکنفر گذاشته بودش توی اجاق مایکروویو! و باعث سوزاندن بردش شده بود!! و بعد انداخته بود گردن سامسونگ:n04::n02:
توی تاپیک مربوطه در موبایلستان با توجه به تصاویری که منتشر شده بود و با در نظر گرفتن تنها راه محل ورود ریزموج، با دلیل روشن کردیم که قطعاً توی مایکروویو گذاشته
مسأله ی بالا هم گرچه در یکی از مراجع ذکر شده، ولی باز هم اگر واقعاً عمومیت داشته باشه اونوقت اثبات میکنه مشکلی هست در غیر اینصورت چندان نمیشه به این گزارش اعتماد کرد:n06:
دقیقا همینطوره.
آیفون ها و سری گلکسی اس از مهم ترین گجت های بازار هستن و به خاطر همین خیلی زیر ذره بین هستن. تا وقتی که خبر خیلی بازتاب پیدا نکرده زیاد روش حساب باز نکنین.

ravani_13
13-05-2013, 00:46
دقیقا همینطوره.
آیفون ها و سری گلکسی اس از مهم ترین گجت های بازار هستن و به خاطر همین خیلی زیر ذره بین هستن. تا وقتی که خبر خیلی بازتاب پیدا نکرده زیاد روش حساب باز نکنین.

سلام

در مورد گلکسی اس ۴ حرفتون کاملا درسته و هنوز زوده واسه گفتن این حرف که مشکل در اسمبل یا کیفیت وجود داره

ولی در مورد ایفون ۵ مخصوصا توی نسخه ی black & Slate این حرف ها ایجاد شد ، زیاد هم گفته شد و تقریبا هم این مشکل اثیات شده هست

13-05-2013, 11:08
سلام

در مورد گلکسی اس ۴ حرفتون کاملا درسته و هنوز زوده واسه گفتن این حرف که مشکل در اسمبل یا کیفیت وجود داره

ولی در مورد ایفون ۵ مخصوصا توی نسخه ی black & Slate این حرف ها ایجاد شد ، زیاد هم گفته شد و تقریبا هم این مشکل اثیات شده هست

من به مدل یا ایراد خاصی اشاره نکردم٬ کردم؟

M@hdi-B
13-05-2013, 19:30
دوستم خریده امروز باهاش کار کردم

ایر ویو با انگشت هم کار می کنه می دونستید آیا؟

ولی عجب صفحه ای داره خدایی برچسب هم نزده بود حال کردم حیف که زیر 5.5 نمی تونم دستم بگیرم وگرنه صد در صد می خریدم ایشاالله نوت3

mohammad.asghari
13-05-2013, 20:06
بچه ها من امروز قیمت کردم گفت 2میلیون پانصد درسته؟

h!tman
13-05-2013, 20:16
امروز خریدم. مایکروتل. با رایتل. 2530 به علاوه 127 سیم کارت رایتل

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-05-2013, 20:52
دوستم خریده امروز باهاش کار کردم ایر ویو با انگشت هم کار می کنه می دونستید آیا؟ولی عجب صفحه ای داره خدایی برچسب هم نزده بود حال کردم حیف که زیر 5.5 نمی تونم دستم بگیرم وگرنه صد در صد می خریدم ایشاالله نوت3سلام . بله , شکی نیست که به زودی یه چیزی شبیه نوت 2 با امکانات s4 میاد بازار .

M@hdi-B
13-05-2013, 21:06

مبارکه رضا

رضا وضعت از منم توپ تر شده ها شیطون فی رو بردی بالا؟ :n02:

h!tman
13-05-2013, 21:17
مرسی. آره دیگه. دلار گرونه:دی
همه چیش راضی کنندس. صفحه نمایش که کلا:|

hamed1297
14-05-2013, 21:21
سلام.بد نیست در کنار ویژگی های خوب اس ۴ ،عیب هاش رو هم ببینیم:
متاسفانه خودم با موبایل هستم و ویدئو رو ندیدم:

Sent from my Xperia X10 using Tapatalk 2

Legacy's
14-05-2013, 22:13
h!tman می بینم که امضات یهو آب رفته؟:n04: :n02:
آقا یک رویووی دست اول که چه عرض کنم لیگ برتری بنویس بذار اینجا دیگه

AryanLand
14-05-2013, 23:04
h!tman می بینم که امضات یهو آب رفته؟:n04: :n02:
آقا یک رویووی دست اول که چه عرض کنم لیگ برتری بنویس بذار اینجا دیگه

سلام.

اگه منظورت لیگ برتر خودمونه که نیازی نیست زحمت بکشه معلومه چی از اب در میاد :n08:
ولی اگه لالیگایی یا لیگ برتر جزیره هست حتما" زحمتش رو بکش .ما هم که هنوز فرصت نشده بریم بازار وگرنه تا حالا ....:11:

AryanLand
14-05-2013, 23:09
سلام.بد نیست در کنار ویژگی های خوب اس ۴ ،عیب هاش رو هم ببینیم:
متاسفانه خودم با موبایل هستم و ویدئو رو ندیدم:

سلام.

شما خودت ویدئو رو ندیدی بعد چه جوری گذاشتی اینجا و میگی معایب؟!!!:11:

hamed1297
15-05-2013, 14:10
عنوان ویدئو همین هست.

5ajad
15-05-2013, 19:44
سلام مبارک باشه
یه تست پایداری با antutu بگیر عکسشو بزار اینجا (اگه زحمتی نیست:))

15-05-2013, 20:25
خوب اس۴ با اندروید خالص هم معرفی شد. بد به نظر نمیاد. به خاطر دیزاینش نبود اصلا شکی تو خریدش نداشتم!

۶۵۰ دلار ناقابل از ۲۶ جون.

hamed1297
15-05-2013, 20:42
خوب اس۴ با اندروید خالص هم معرفی شد. بد به نظر نمیاد. به خاطر دیزاینش نبود اصلا شکی تو خریدش نداشتم!

۶۵۰ دلار ناقابل از ۲۶ جون.

البته فعلا واسه AT&T و T-Mobile

15-05-2013, 21:12
البته فعلا واسه AT&T و T-Mobile

ولی آنلاکه.
احتمالا رسمی عرضه نمیشه و در نتیجه اینجا قیمتش در مسخره ترین حالت ممکن خواهد بود. :-<

EASPORTS-FIFA
15-05-2013, 23:29
فردا قراره نوت 2 به همراه 300-400 تومن بدم ، اس 4 بگیرم ... ولی اصن حس خوبی ندارم و از این خریدم خوشحال نیستم ، فکر میکنم با نوت 2 بیشتر حال میکنم تا این :| مجبورم کردن ... :|:دی

hasanmotori
16-05-2013, 10:25
ای بورژوا :n02:
ای اقشار مرفه جامعه :n01:
ما نون نداریم بخوریم شما میرین 2 میلیون و نیم میدین گوشی :n03:

حداقل چند عکس بزارید با عکساش حال کنیم

Legacy's
16-05-2013, 10:48
فردا قراره نوت 2 به همراه 300-400 تومن بدم ، اس 4 بگیرم ... ولی اصن حس خوبی ندارم و از این خریدم خوشحال نیستم ، فکر میکنم با نوت 2 بیشتر حال میکنم تا این :| مجبورم کردن ... :|:دی
واقعیت اینه که نوت 2 جز یک قلم و ابعاد بزرگتر که معمولاً مایه ی دردسر بیشتر هم هست چیز بیشتری نسبت به S4 نداره ولی اگر به کاربری های نوت2 علاقمندید جای شما بودم برای نوت3 منتظر میموندم

M@hdi-B
18-05-2013, 21:29
واقعیت اینه که نوت 2 جز یک قلم و ابعاد بزرگتر که معمولاً مایه ی دردسر بیشتر هم هست چیز بیشتری نسبت به S4 نداره ولی اگر به کاربری های نوت2 علاقمندید جای شما بودم برای نوت3 منتظر میموندم

اس4 هم چیزی از نوت2 سر نداره که بخواد 300-400 سر بده بالاش جز یه رز بالاتر که خیلی محسوس نیست

AryanLand
18-05-2013, 22:04

اس4 هم چیزی از نوت2 سر نداره که بخواد 300-400 سر بده بالاش جز یه رز بالاتر که خیلی محسوس نیست

سلام.

از کاربرهای با سابقه ای مثل شماها بعیده :n02:

آخه نوت 2 رو با اس 4 مقایسه میکنن؟!!!
نوت 2 یه چیز دیگه هست برای یک نوع کاربری و اس 4 چیز دیگری با کاربری های دیگه .این 2 تا رو که با هم نمیشه مقایسه کرد هر کدوم کارایی خاص خودش رو داره و یکسری نیازهای کاربر رو جوابگو هستند.باید ببینید که اون کسی که میخواد بخره برای چه نوع استفاده ای میخواد.:11:

Legacy's
18-05-2013, 22:28
سلام.

نوت 2 یه چیز دیگه هست برای یک نوع کاربری و اس 4 چیز دیگری با کاربری های دیگه .این 2 تا رو که با هم نمیشه مقایسه کرد هر کدوم کارایی خاص خودش رو داره و یکسری نیازهای کاربر رو جوابگو هستند.باید ببینید که اون کسی که میخواد بخره برای چه نوع استفاده ای میخواد.:11:
راستی یک سوال
هیچکس قلم نوت رو روی s4 امتحان کرده؟ گرچه نرم افزارهای اختصاصی اون قلم در نوت در s4 موجود نیست ولی خب میشه اونها رو هم نصب کرد و با خرید یک قلم، همون کارکرد رو تحویل گرفت.

Immunology
18-05-2013, 23:16
دوستان کدوم رنگش بهتره؟:n02:

esfhost
19-05-2013, 07:38
دوستان کدوم رنگش بهتره؟:n02:

سفیدش توپه

h!tman
19-05-2013, 10:03
شرمنده کیفیتا بده.حوصله تنظیم دوربین نبود.
صفحه نمایشش عالیه. با اس 3 و نوت 2 مقایسه کردم.صفحش 2-3 سر و گردن بالاتره:دی
تو عکسا هم ابعاد رو با اکسپریا تی مقایسه کنید.
دوربین هم خیلی خوبه و از اس 3 بهتره به نظرم.
همینطور طراحیش عالیه. اگر اکسپریا زد دستتون گرفته باشید. میبینید واقعا بد دسته.اما این فوق ارگانومیکه.
نسخه اکتا باتری خوبی داره و تقریبا با کار سنگین و کلا اسکرین آن 1.5 روز دووم میاره.قبل آپدیت تو سوویچ یکم لگ داشت که با آپدیت در حد میلی ثانیه شده. دوربینم تو آپدیت خیلی خوبتر شده
قابلیت های ایر ویو . اسمارت استی و ... به خوبی کار میکنه. اسمارت اسکرول یکم نیاز به کار داذه ولی خیلی خوبو روونه.مخصوصا کار رو تخت.
دراما از یکی از دوستان گرفتم. کر کر خندس:دی
کلا همه چی رو تست کردم و راضیم. گارد و رم 32 کلاس 10 هم براش گرفتم

Legacy's
19-05-2013, 16:03
عکسها که جالب نبود
اما کیفیت دوربین گفتی بهبود پیدا کرده؟! میشه همراه s3 یک عکس مقایسه ای بذاری؟
ضمناً این رو هم چک کن: حجم و ابعاد یک عکس پانورامایی که در حالت باکیفیت و واید میگیره چقدره

Ali_Best
19-05-2013, 16:34
رضا ولی بازم حس یه گوشی میلیونی رو به من یکی منتقل نکرد!
اینو فقط به خاطر طراحی و حسی که از جنسش تو عکس منتقل میشه میگم!

وقتی اومده بود یکم امیدوار شده بودم و میگفتم نسبت به اس3 پیشرفت خوبی داشته اما این عکسایی که تو گذاشتی همون حس اس3 رو منتقل کرد
نمیدونم شاید عکسات خوب نیست
گاردو حداقل میکندی عکس میذاشتی!

ولی باطنش قبول عالیه!
منم خیلی تعریف صفحه شو تو جاهای مختلف شنیدم

h!tman
19-05-2013, 18:23
ساعت 6 صبح عکس خوب میگیره آدم؟:دی
دوربینم دست خودم نبود عکس تر تمیز بگیرم.تی هم توی اتومات افتضاح میگیره. پی سی ام درست شد عکس توپ با ریویو کامل میزارم.حسی که دست میگیری خیلی بهتره.بازار موبایل کار کنید باش عالیه

M@hdi-B
19-05-2013, 21:14
سلام.

کسی مقایسه نکرد کامران جون ایشون گفتن می خوام نوت2 رو بدم 300-400 هم بدم اس4 بگیرم گفتم چیزی سر نداره که 300-400 ارزش داشته باشه

مخلصیم :n12:

Immunology
19-05-2013, 22:36
تکراری......

Immunology
19-05-2013, 22:38
سفیدش توپه
به نظر من که مشکی خوشکلتره.

clau
19-05-2013, 22:54
اگه میدونستم گلکسی اس 4 بیاد بازار قیمتش طرفای 2400باشه گلکسی اس 3 نمیخریدم صبر میکردم این بیاد بازار :n27:

Mehran-King
20-05-2013, 11:00
گلکسای اس 4 خوبه ولی بدنه اش نسبت به دیگر برند ها ضعیف تره...

WOLF PACK
20-05-2013, 18:31
اینو میگن s4 active هستش:

mahyarSAMSUNG
21-05-2013, 18:16
گلکسای اس 4 خوبه ولی بدنه اش نسبت به دیگر برند ها ضعیف تره...

فیلم برداری ضعیف تری هم داره :n22:

h!tman
21-05-2013, 22:00
دوربینو در دو حالت تست کرده بودم.
بعد آپدیت خوب شده. مخصوصا فیلم برداریش

اینو تایید میکنم.

Ali_Best
22-05-2013, 21:40
اینو تایید میکنم.

باید تایید کنی !!
2.5 پول گوشی دادی :n02:

ehsan_
22-05-2013, 23:21
امروز رفتم نوت 2 بگیرم گلکسی اس 4 هم داشت وقتی کنار هم قرار دادم دیدم کیقیت و وضوح نمایشگر گلکسی اس 4 دو تا سر و گردن از نوت بالاتره بی خیال نوت شدم دارم پول جمع می کنم یکیشو بگیرم
دوستانی که خریدند لطفا بیان نقاط ضعف و قوت و...... بگذارند تا استفاده کنیم
راستی بجز اجرای بازی سنگین هم آیا داغ می کنه؟

Mehran-King
22-05-2013, 23:57
امروز رفتم نوت 2 بگیرم گلکسی اس 4 هم داشت وقتی کنار هم قرار دادم دیدم کیقیت و وضوح نمایشگر گلکسی اس 4 دو تا سر و گردن از نوت بالاتره بی خیال نوت شدم دارم پول جمع می کنم یکیشو بگیرم
دوستانی که خریدند لطفا بیان نقاط ضعف و قوت و...... بگذارند تا استفاده کنیم
راستی بجز اجرای بازی سنگین هم آیا داغ می کنه؟

سامسونگ همیشه داغ میکنه! + کافیه از دستت لیز بخوره! فاتحه گوشیتون خوندست!!! s4 رو میگم !!! طراحیش هم اصلا قشنگ نیست و اگر نه من خودم میخواستم بخرمش!!! ولی نشد... نمیتونم با چنین گوشی بسازم! البته این نظر شخصیه:n16:

h!tman
23-05-2013, 07:53
باید تایید کنی !!
2.5 پول گوشی دادی :n02:
پولش اهمیتی نداره. واقعا تجربه محشریه
کلا کارم باهاش وبگردی و فیلم و بازیه. هر سه تام صفحه سنگ تموم میزاره. پردازشگر کم نمیاره و باتری هم که حرفی نیسن.ریزر مکسیه برا خودش

night lord
23-05-2013, 09:08
من خیلی طلبه این گوشی شدم که بخرم ولی تا حالا سامسونگ نخریدم
این که میگن به ضربه حساسه و خیلی زود خراب میشه درسته؟
چون الان یه x10 دارم حداقل 20 بار از دستم افتاده ولی هیچیش نشده

ehsan_
23-05-2013, 09:38
دوستان من خودم از شکل اس3 متنفرم ولی رفتم خودم از نزدیک اس3 نوت 2 و اس 4 رو دست گرفتم وباهاشون کار کردم
واقعا اس 4 یک حسه خاصی به آدم میده خیلی باریک هست و نمایشگرش فوق العاده هست
من اگه پولم رسید اس 4 رو حتما می گیرم ولی اگه نرسید مجبورم برم تو کارت نوت 2 یا xperia z
هر چند حس می کنم اگه اس 4 نگیرم پشیمون میشم :(

ehsan_
23-05-2013, 09:41

دوست عزیز اس 4 رو نمی دونم چون خیلی باریک هست ولی من تا چندماه پیش نوت 1 و برادرم هم s advance سامسونگ داشت چند بار خورده بود زمین هیچیش نشده بود
نوت من که حتی گوشه سمت راستش یکم لبش پرید ولی خود گوشی کاملا سالم بود و مثل همیشه کار می کرد فقط مجبور شدم با قیمت پایین بفروشمش

h!tman
23-05-2013, 10:11
صفحه نوت 2 عالی بود! تا زمانی که اس 4 رو کنارش نگذاشته بودم.تفاوت خیلیع.
به نظرم صبر کن پولت جمع شه

ehsan_
23-05-2013, 12:56
قیمت جهانی اس 4 چند دلاره تا حساب کنم ببینم تا چقدر می شه امیدوار بود بیاد پایین به تومن ؟!

Mehran-King
23-05-2013, 13:53
قیمت جهانی اس 4 چند دلاره تا حساب کنم ببینم تا چقدر می شه امیدوار بود بیاد پایین به تومن ؟!

هنگامی که گوشی هوشمند Galaxy S4 روز پنجشنبه در نیویورک معرفی شد، هیچ صحبتی از قیمت احتمالی آن به میان نیامد و تنها این نکته عنوان شد که زمان عرضه این گوشی اواخر ماه آوریل خواهد بود.

اما به نظر می رسد قیمت مدل 16 گیگابایتی مشخص شده باشد. هر کدام از 48 گوشی Galaxy S4 که برای خرده فروشی در اختیار Grab قرار گرفته اند ، از نوع 16 گیگابایتی هستند و بر چسب قیمتی 579 دلاری را نشان می دهند.

با این حال به نظر می رسد این قیمت بدون در نظر گرفتن مالیات منتشر شده باشد و قیمت اصلی کمی از این قیمت بالاتر باشد. اما به هر صورت قیمت مدل 16 گیگابایتی Galaxy S4 از قیمت iPhone 5 که در حال حاضر قیمتی 649 دلاری دارد ، کمتر خواهد بود و این مسئله می تواند امتیازی بزرگ برای سامسونگ محسوب شود.
البته هنوز این قیمت 579 دلاری به صورت رسمی توسط سامسونگ تایید نشده است ، اما قیمتی هم که سال گذشته برای Galaxy S III پیش بینی شده بود ، نسبت به قیمت واقعی آن چندان تفاوتی نداشت. پس می توان با اطمینان گفت قیمت مدل 16 گیگابایتی Galaxy S4 زیر 600 دلار خواهد بود.

$682.94

AryanLand
23-05-2013, 18:39

سلام.

دوست عزیز اینکه میفرمائید میگن حساسه و خیلی زود خراب میشه اگه منظورتون اس 4 هست ،برای من این سوال پیش میاد که توی این مدت کم که این گوشی اومده کجا و چه کسایی این تجربه رو داشتن؟!!!
آخه به نظر شما نباید یه مدت لااقل چند ماه بگذره تا بشه اینجوری نظر داد؟!!!
اما اگه منظورتون کل گوشیهای سامسونگ هست باید عرض کنم که خیر اینجوری نیست و اتفاقا از خیلی از گوشیهایی که میگن از فلان جنسه و.....استحکام بیشتری داره (اینو بنده خودم تجربه کردم و به جرات میتونم بگم) اتفاقا" یکی از دلایلی که گوشیهای سامسونگ موقع زمین خوردن اسیب کمتری میبینه همین جنس به اصطلاح دوستان پلاستیکش هست که قابلیت تطابق بیشتری به هنگام ضربه داره تا جنسهایی مثل آلومینیوم!!!
بنده از انواع برندها گوشی دارم در مورد خود من توی قضیه افتادن گوشی بارها شده که اس 2 و اس 3 از دستم افتاده حتی به قدری شدید بوده که قاب پشتش باز شده باطریش هم از گوشی جدا شده اما هیچ مشکلی برای گوشی پیش نیومده (در مورد گوشیهای دیگه اینجا صحبتی نمیکنم چون جاش نیست).ولی اینو باید در نظر داشته باشی که آسیب همیشه به نوع ضربه خوردن بستگی داره که چه جوری نیرو به جسم وارد بشه ،شاید من زیادی خوش شانس بودم و به هر حال باید مواظب باشی در کل اینجوری که شما فکر میکنی گوشیهای آسیب پذیری سامسونگ نمیسازه برای اینکه مطمئن بشی میتونی بری تعمیرگاه های موبایل و بدون اینکه حتی خود طرف متوجه بشه روی میز تعمیراتش رو نگاه کنی و آمار برندهای نیازمند تعمیر رو برای خودت محاسبه کنی.:11:

SAEEDSAMSUNG
23-05-2013, 18:56
سلام دوستانی که این گوشی رو دارن یه تست یکنن ببینن موقع شارژ میزان گرمای باطری طبیعیه یا نه

Mehran-King
23-05-2013, 20:42
سلام.

دوست عزیز اینکه میفرمائید میگن حساسه و خیلی زود خراب میشه اگه منظورتون اس 4 هست ،برای من این سوال پیش میاد که توی این مدت کم که این گوشی اومده کجا و چه کسایی این تجربه رو داشتن؟!!!
آخه به نظر شما نباید یه مدت لااقل چند ماه بگذره تا بشه اینجوری نظر داد؟!!!
اما اگه منظورتون کل گوشیهای سامسونگ هست باید عرض کنم که خیر اینجوری نیست و اتفاقا از خیلی از گوشیهایی که میگن از فلان جنسه و.....استحکام بیشتری داره (اینو بنده خودم تجربه کردم و به جرات میتونم بگم) اتفاقا" یکی از دلایلی که گوشیهای سامسونگ موقع زمین خوردن اسیب کمتری میبینه همین جنس به اصطلاح دوستان پلاستیکش هست که قابلیت تطابق بیشتری به هنگام ضربه داره تا جنسهایی مثل آلومینیوم!!!
بنده از انواع برندها گوشی دارم در مورد خود من توی قضیه افتادن گوشی بارها شده که اس 2 و اس 3 از دستم افتاده حتی به قدری شدید بوده که قاب پشتش باز شده باطریش هم از گوشی جدا شده اما هیچ مشکلی برای گوشی پیش نیومده (در مورد گوشیهای دیگه اینجا صحبتی نمیکنم چون جاش نیست).ولی اینو باید در نظر داشته باشی که آسیب همیشه به نوع ضربه خوردن بستگی داره که چه جوری نیرو به جسم وارد بشه ،شاید من زیادی خوش شانس بودم و به هر حال باید مواظب باشی در کل اینجوری که شما فکر میکنی گوشیهای آسیب پذیری سامسونگ نمیسازه برای اینکه مطمئن بشی میتونی بری تعمیرگاه های موبایل و بدون اینکه حتی خود طرف متوجه بشه روی میز تعمیراتش رو نگاه کنی و آمار برندهای نیازمند تعمیر رو برای خودت محاسبه کنی.:11:

برو سایت یوتیوب اونجا سرچ گنین بنویسین مقاومت Galaxy s4 اونجا می فهمین ، یارو از دستش میفته گوشی دو تیکه میشه :n22:

AryanLand
23-05-2013, 22:26
برو سایت یوتیوب اونجا سرچ گنین بنویسین مقاومت Galaxy s4 اونجا می فهمین ، یارو از دستش میفته گوشی دو تیکه میشه :n22:

سلام.

دوست عزیز گوشی که از دست یکی میفته ،اگه در حالت طبیعی بیفته و قصد و غرضی در کار نباشه فیلم ازش نمیگیرن که بخواد فیلمش موجود باشه اونم توی یو تیوب !!! شما تا حالا چند بار گوشی توی حالت طبیعی از دستتون افتاده که فیلمش رو هم دارید؟!!! یا من یا دیگران ،کدوممون گوشی از دستمون افتاده و فیلم از افتادنش داریم؟!!!ضمن اینکه بنده عرض کردم همیشه خسارت (توی هر نوع برخورد حتی تصادف ماشین) به نوع وارد شدن نیرو بستگی داره (سعی میکنم عکس در این رابطه پیدا کنم براتون بزارم تا متوجه منظور بنده بشید).
بنده در مورد اس 4 صحبت نکردم چون گوشی رو هنوز نگرفتم بنده تجربیات خودم و عرض کردم خدمت دوستان.بنده در مورد تولیدات سامسونگ خدمتتون عرض کردم نه گوشی اس 4.فکر میکنم دوستانی که اینجا منو میشناسن بتونن گواهی بدن که من وام دار هیچ شرکتی نیستم و برام فرقی نمیکنه جنس خوب مال کدوم شرکت باشه و دوستانی که منو از نزدیک میشناسن میدونن که از هر برندی یکی دوتا دارم که بتونم تشخیص بدم .توی پست قبلی هم چون اینجا تاپیک اس 4 بود از برند دیگه ای صحبت نکردم .:11:

sAeEd_kHaAn
23-05-2013, 22:44
اگه چیزی بخواد تست بشه مسلما باید ثبت بشه واسه همین از تست فیلم میگیرن عزیز

years
23-05-2013, 22:56
باید قبول کرد که سامسونگ زیاد روی این گوشی وقت نذاشته

AryanLand
23-05-2013, 23:03
اگه چیزی بخواد تست بشه مسلما باید ثبت بشه واسه همین از تست فیلم میگیرن عزیز

دوست عزیز برای تست فیلم میگیرن.دوستمون فرمودن گوشی از دست طرف میفته دوتیکه میشه، در این مورد بنده عرض کردم.به نظر شما این جمله به تست میخوره؟!!! :n02::11:

AryanLand
23-05-2013, 23:04
باید قبول کرد که سامسونگ زیاد روی این گوشی وقت نذاشته

سلام.

هنوز اونقدری با این گوشی کار نکردم که بتونم نظر بدم.(هنوز نگرفتمش).:11:

h!tman
24-05-2013, 00:08
من متاسفانه کمترین دقت رو روی نگه داری از گوشی دارم و مکس خدا بیامرزم رو تیکه پاره کردم. ولی اس4 نسبت به ظرافت اس 3 . خیلی خیلی بهتره. تا حالا چندین بار پخش موزاییک شده. اونم به صورت اوریب. ولی مشکلی براش پیش نیومده.
راستی رام امگا( یا همچین چیزی. یادم نیست) نصب کردم.
مصرف باتریش عالیه ولی یکم باگ داره. قشنگ با این 2 روزو میزنم تو گوشش:دی

night lord
24-05-2013, 00:10
فکر کنم امیر باشه اسمت رفیق ، میخواستی یه envy 15 بگیری قبلا ، البته اگه اشتباه نکرده باشم
به هر حال ممنون از راهنمایی
اگه اس 3 تو ضربه مقاوم بوده صد در صد این هم همونطوره . در کل خشم اومده ازش و گوشیو تو دست گرفتم خیلی خوش دسته ، انشاالله میگیرمش

sAeEd_kHaAn
24-05-2013, 08:07
دوست عزیز برای تست فیلم میگیرن.دوستمون فرمودن گوشی از دست طرف میفته دوتیکه میشه، در این مورد بنده عرض کردم.به نظر شما این جمله به تست میخوره؟!!! :n02::11:
معمولا اینجور کلیپ ها تست هستند ولی بیخیال بابا ، ایشالله شما هم s4 میگیری حالشو میبری شما هم هرچی دوست داری بخر ولی من بعد از نوت دیگه سمت سامسونگ نخواهم رفت شاید تا زمانی که یه بدنه درست و حسابی نزنه ، حالا بیاین بگین پلی کربناته شصت باز از دستم خورده زمین چیزیش نشده و فلان ولی منی که گوشیمو لای پنبه نگه داشتم زمین هم نخورد تو کاور هم بود و پشت گوشی پر خط و خش شده دلمو زد ولی همون سنسیشن بعد 7/8 ماه بدون کاور و چند بار زمین خوردن حتی یه خش کوچیکم برنداشت و همیشه از لمس کردنش لذت بردم گوشی فقط cpu نیست

shahabprince
24-05-2013, 09:30
راستی رام امگا( یا همچین چیزی. یادم نیست) نصب کردم.
مصرف باتریش عالیه ولی یکم باگ داره. قشنگ با این 2 روزو میزنم تو گوشش:دی

صبر کن کرنلهای کاستوم براش بیاد راحت میتونی تا 3 روز شارژ نگه داری
ساختن کرنل واسه s4 کار سختیه امیدوارم دولوپرها تلاششون رو بیشتر کنن:D

sAeEd_kHaAn
24-05-2013, 10:25
صبر کن کرنلهای کاستوم براش بیاد راحت میتونی تا 3 روز شارژ نگه داری
ساختن کرنل واسه s4 کار سختیه امیدوارم دولوپرها تلاششون رو بیشتر کنن:D

به روایتی حتی 4 روز
عزیز مگه 1100 ه ؟ :n02:

ehsan_
24-05-2013, 11:00
اگه قیمت جهانیش 579 دلار باشه پس با دلا ر 3500 و حق کمرک و مالیات و ...قیمت 2350 کنونی حباب چندانی نداره ! و نمیشه منتظر افت قابل توجهی بود !
حالا به نظرتون همین هفته بگیرم یا حدود 1 ماهی صبر کنم تا هم سری اول تموم بشه و شاید خود سامسونگ قیمت رو شاید کم کنه؟!

5ajad
24-05-2013, 14:35
اگه قیمت جهانیش 579 دلار باشه پس با دلا ر 3500 و حق کمرک و مالیات و ...قیمت 2350 کنونی حباب چندانی نداره ! و نمیشه منتظر افت قابل توجهی بود !
حالا به نظرتون همین هفته بگیرم یا حدود 1 ماهی صبر کنم تا هم سری اول تموم بشه و شاید خود سامسونگ قیمت رو شاید کم کنه؟!
690 دلاره...که فکر کنم با ارز مبادله ای وارد میکنن!

ehsan_
24-05-2013, 15:41
واقعا؟؟ ارز 2500 مبادله ای !!
اگه اینجور باشه که خیلی نامردن !

amin148
24-05-2013, 23:01
سلام دوستان

یه سوال داشتم ، تو ریویوی engadget گفته باتری GS4 اکتا به خوبی باتری GS4 اسنپ دراگن نیست .

کسایی که دارن از باتری نسخه اکتا راضی هستن؟

اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

poonel
25-05-2013, 17:50

h!tman
25-05-2013, 20:09
باتریش که از نظرم عالیه. چند روزه زیاد باش ور نمیرم 2روز تمام کار میکنه.
گوشی خانواده شده کلا!:دی دست خودم نمیرسه

اول: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون هیچ حرف و حدیثی. توی لابراتوار آزمایش شده و ...
دوم این که ریویو آرنا اس4 رو توی شب و عکس برداری بهتر از وان دونسته

pouyasony
26-05-2013, 00:58
خداوکیلی راست حسینی ارزششو داره نوت 2 رو بدم و 500 ام بذارم روش اینو بخرم؟ به نظر خودم ارزش نداره چون نوت 2 چیزی از اس 4 کم نداره.نمیدونم واقعا موندم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

M@hdi-B
26-05-2013, 05:42
خداوکیلی راست حسینی ارزششو داره نوت 2 رو بدم و 500 ام بذارم روش اینو بخرم؟ به نظر خودم ارزش نداره چون نوت 2 چیزی از اس 4 کم نداره.نمیدونم واقعا موندم

نه داداش این کارو نکن پشیمون میشی مطمئن باش

Immunology
26-05-2013, 21:22
باتریش چنگی به دل نمیزنه.تقریبا مثل همون اس3 یک روزه تموم میشه(با وای فای روشن دائم و کار متوسط)
صفحه نمایشش عالیه اما نباید یادمون بره که انقلاب اصلی تو صفحه نمایش HD شدن اون بود.فول اچ دی شدن تونسته 20-30 درصد کیفیت رو بهبود بده که خوبه ولی نباید انتظارمون خیلی زیاد باشه. خبری از پیکسل های قرمز از نمای نزدیک نیست که تو اس3 و نوت2 خیلی اذیت میکرد.
دوربینش هم بهتر شده.به نظر من خوشدست تر و زیباتر هم شده.
برنامه ریموتش کنترلش برای انواع دستگاه ها خیلی خوبه و تا فاصله ی خیلی دوری رو تونست ساپورت کنه که خود کنترل تلویزیون اونجا کار نمیکرد!

a3m00n
27-05-2013, 11:14
اقا من شدیدا ازش راضیم. از لپتاپم چیزی کم نداره!!!!!

گوموش
27-05-2013, 21:24
د همین پستا رو میدین که منم رفتم سفارش دادم یه s4 مشکی نازنازی برسه دستمون:n02:

yoosef_st
27-05-2013, 22:35
د همین پستا رو میدین که منم رفتم سفارش دادم یه s4 مشکی نازنازی برسه دستمون:n02:

به به مبارکه به سلامتی
کجا سفارش دادی؟

amin148
28-05-2013, 08:34
بچه ها جي اس ام آرنا مقايسه باتري و بقيه چيزاي دو ورژن را گذاشته
ورژن كوالكام باتريش به طرز محسوسي بهتره مخصوصا تو زمان صحبت كردن

٧ ساعت زمان صحبت كردنش بيشتره ، نيم ساعت زمان وبگردي ، ١ ساعت هم زمان پخش فيلم

برا كسايي مثه من كه با گوشي زياد حرف ميزنن خريد ورژن اكتا هيچ توجيهي نداره ٠ ده درصد پرفورمنس بيشتر ارزششو نداره

ورژن اسنپ دراگن تو ايران گير مياد؟

sAeEd_kHaAn
28-05-2013, 11:04

چه ربطی به لپ تاپ داشت الان ؟ دوتا دیواس مختلفو با هم مقایسه نمیکنن
شما گوشی قبلیت چی بود ؟

Immunology
28-05-2013, 16:36
از دوستانی که اس4 دارن ممنون میشم صفحه گوشی رو یا یک فایل عکس کاملا سفید تست کنن ببینن گوشی کاملا صفحش سفید هست یا نه؟گوشی من قسمت های پایین صفحش تو زمینه کامل سفید مایل به بنفش هست در حالی که قسمت بالایی اینطور نیست.شایدم من کوررنگی دارم:n02:
اینم عکس سفید واسه تست دوستان:

این طوریه

Mehran-King
28-05-2013, 17:58
از دوستانی که اس4 دارن ممنون میشم صفحه گوشی رو یا یک فایل عکس کاملا سفید تست کنن ببینن گوشی کاملا صفحش سفید هست یا نه؟گوشی من قسمت های پایین صفحش تو زمینه کامل سفید مایل به بنفش هست در حالی که قسمت بالایی اینطور نیست.شایدم من کوررنگی دارم:n02:

این طوریه

سلام دوست عزیز منم بنفش می بینم ... فک کنم ایراد از گوشی خودتونه...:n16:

Immunology
28-05-2013, 18:17
سلام دوست عزیز منم بنفش می بینم ... فک کنم ایراد از گوشی خودتونه...:n16:

ولی ظاهرا مشکلات رنگ سفید خیلی زیاده.دوستانی که دارن چک کنن
این تایپیکو ببینید:

yoosef_st
28-05-2013, 18:20

این طوریه

والا ما که بنفش نمیبینیم...:n19:

Mehran-King
28-05-2013, 18:23

این سفیده ولی اونی که خودتون قرار دادین پایینش بنفشه...

Immunology
28-05-2013, 19:11
والا ما که بنفش نمیبینیم...:n19:

داداش اینی که شما میگید رو گذاشتم دوستان باهاش صفحه گوشیو چک کنن.اونی که گوشی توش معلومه منظورمه.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

ehsan_
28-05-2013, 20:03

عزیز این عکسو ببین. توی واقعیت تفاوت کیفیت صفحه نمایش و خوانایی نوشته ها دقیقا به همین صورت هست.

بنچمارکها هم توی gsmarena موجوده که به طور میانگین s4 بیش از 2 برابر امتیازاتش بیشتره! دوربین هم s4 بعتره ولی اتلاف خیلی زیاد نیست
فقط اگه به صفحه 5.5 که داری عادت کردیو نمیتونی باکوچکتر از اون کار کنی دیگه تصمیم با خودته....این هم عکس از تفاوت اندازه(باز هم توی این تصویر نوشته های زیر آیکون ها رو بررسی کنی تفاوت کیفیت رو متوجه می شی)