PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بابا یکی به من بگه آیفون 5 یا اس 3؟

LOVEFORLOVE
13-03-2013, 20:22
میخام از همه دوستان آیفون باز و اندروید باز سوال بکنم اگه حق انتخاب این دو مدل داشتید الان کدومارو برمیداشتید قیمت ملاک نیست؟:n02:

JoWkErsSs
13-03-2013, 21:16
دوست عزیز، بی شک انتخاب سختیه و کاملا سلیقه ای! شما اول ببین با iOS بیشتر راحتی یا با Android. بعضی از افراد با صفحه نمایش آیفون راحت نیستن و صفحه نمایش GS III رو ترجیح میدن و برخی برعکس. شما باید تمام جوانب رو در نظر بگیرید و فکر کنید که با کدام راحت ترید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

LOVEFORLOVE
13-03-2013, 22:23
والا از نظر سخت افزاری که گوشی پلاستیکیه سر تره :n02:

از نظر نرم افزاری چطور

JoWkErsSs
14-03-2013, 00:14
والا از نظر سخت افزاری که گوشی پلاستیکیه سر تره :n02:

از نظر نرم افزاری چطور

از نظر نرم افزاری آیفون با سیستم عامل iOS بی شک از GS III سر تره،‌ تمام بازی ها و برنامه ها به صورت رسمی اول برای iOS و بعد برای اندروید منتشر میشن :n02:

در iOS محدودیت هایی وجود داره که یه مقدار دست کاربرا رو میبنده به طور مثال، شما برنامه ها رو باید خریداری کنید و برای دانلود هرکدام از اونا باید پول مشخصی رو بپردازید. در غیر این صورت اگر بخواهید برنامه ها رو به صورت رایگان و کرک شده دریافت کنید باید محدودیت رو بشکنید. به شکستن این محدودیت Jailbreak گفته میشه. شما زمانی که جیلبریک میکنید قادر هستید تا تمامی برنامه ها و بازی ها رو به صورت رایگان و کرک شده بر روی آیفون خودتون نصب کنید و بدون مشکل اونارو اجرا کنید.

h!tman
14-03-2013, 00:22
به شخصه SGS3 یا این که کمی صبر کنید برای SGS4
آیفون دیگه بیش از حد محدوده
کلا به نظرم آیپد ارزش خرید بالایی داره تو محصولات اپل و مکبوک ها
آیفون هیچ چیز جدیدی هم برای ارائه نداشته و ارزش این همه پولی که پاش میره رو نداره!

bluetoothm
14-03-2013, 00:35
من بودم اس3 رو انتخاب می کردم البته با در نظر گرفتن قیمت اما ویدیویی در سایت digikalaهست که مقایسه بین این دو گوشیه که حرف هایی واسه گفتن داره

Pami
14-03-2013, 00:40
بحث انتخاب بین این دوتا خیلی قدیمی شده ! به نظر من الان وقت مقایسه بین این دوتا نیست با این غول هایی که اومدن یا تو راهن
اس 4 برای اینکه بتونه رقابت کنه باید محدوده قیمتش شبیه به اکسپریا z باشه ، فوقش 1 تومن بیشتر میدید ولی کاملا بروز هستید باهاش

=CYBER=
14-03-2013, 00:40
اگر برنامه و بازی برات مهمه ، آیفون ولی اگر مهم نیست بازی های با کیفیت بیشتری رو گوشی داشته باشی آندروید .

تو سیستم عامل آندروید هم به نظر من صبر کنی برای HTC One یا S4 بهتر از S3 هست .

ツツツ
14-03-2013, 02:43
از نظر بنده اصلا به مقایسه های سایت ها و... توجه نکنید s3 اونقدر سرتر از آیفون یا آیفون خیلی سرتر از s3 نیست که انتخاب سخت باشه!
من حدود 1سال 4 داشتم بعدش s3 خریدم حدود 6 ماه دستم بود مثل یک کابوس بود force close هایی که میخوردن تو ذوق به شخصه 10 تا برنامه دانلود میکردم 4 تاش خراب بود همش رو هم از سایت های معتبر!چهره نه چندان زیبا باتری که خیلی خیلی کم استفاده بشه 2 روز نگه میداره.بعد فروختم و یه 5 32 گیگ خریدم واقعا لذتی که کار کردن با ios هست رو با هیچ سیستم عاملی عوض نمیکنم باتری رو کم استفاده کنم به راحتی 3تا4روز به شارژ نیاز نداره بازی و برنامه که یا با جیلبریک که هیچ وقت این کارو نکردم یا راه در رو ها که بالای 50 60 تا برنامه نصب کردم حتی یکیش هم مشکل نداشته!برای این که به حرفم برسید هر کدوم رو حدد یک یا دو هفته دست بگیرید و کار کنید..

adamous06
12-04-2013, 10:29
از نظر بنده اصلا به مقایسه های سایت ها و... توجه نکنید s3 اونقدر سرتر از آیفون یا آیفون خیلی سرتر از s3 نیست که انتخاب سخت باشه!
من حدود 1سال 4 داشتم بعدش s3 خریدم حدود 6 ماه دستم بود مثل یک کابوس بود force close هایی که میخوردن تو ذوق به شخصه 10 تا برنامه دانلود میکردم 4 تاش خراب بود همش رو هم از سایت های معتبر!چهره نه چندان زیبا باتری که خیلی خیلی کم استفاده بشه 2 روز نگه میداره.بعد فروختم و یه 5 32 گیگ خریدم واقعا لذتی که کار کردن با ios هست رو با هیچ سیستم عاملی عوض نمیکنم باتری رو کم استفاده کنم به راحتی 3تا4روز به شارژ نیاز نداره بازی و برنامه که یا با جیلبریک که هیچ وقت این کارو نکردم یا راه در رو ها که بالای 50 60 تا برنامه نصب کردم حتی یکیش هم مشکل نداشته!برای این که به حرفم برسید هر کدوم رو حدد یک یا دو هفته دست بگیرید و کار کنید..
دوست عزیز مطمئنی آیفون 5 دستت بوده؟3-4 روز شارژ نگه میداشت؟مگه نوکیا 3310 هست که 3-4 روز شارژ نگه داره؟من الان آیفون 5 دستمه،خیلی معمولی استفاده کنی به زور 2 روز شارژ نگه میداره(معمولاً هر روز نیاز به شارژ داره)

Meisam.apk
08-05-2013, 18:04
ممکنه سخت افزار اس3 سر تر از آیفون5 باشه،اما به دلیل یک پارچگی نرم و سخت افزار توی آیفون این نقص بر طرف شده.
نظرم روی اس3 هست چون گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش رسمی در کشور داره.(می تونیم بگیم بی استفادس)
نظر خودم چون هم با ios و هم باandroid کار کردم.اس3 هست.

sepsi
17-05-2013, 01:50
من قبلا دو تا فور اس داشتم الانم اس تری دارم واقعا یه چیزه دیگست منم نظرم همون اس تریه شک نکن من که زود از ایفون خسته شدم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

NOR-1
17-05-2013, 02:26
خب ببینین اگه شما حتی با یک ای پاد تاچ هم کار کرده باشی پی به عظمت ایفون می بری اما با توجه به محدودیت ها حالا از قیمتش بگیر تا وضعیت اینترنت حدودا 50% مردم با ایفون کار نکردن یا اگه کار کردن در حد فیلم و موزیک و بازی بوده به همین خاطر مردم دو دلن و اخرش میرن اندروید می گیرن
به هر حال من اگه باشم چون یه چیزایی از ایفون بلدم قطعاًًًًً ایفون می گیرم حالا 5 نشد 4s نشد 4 نشد
اصلا نمیخرم ;)

salar79
14-06-2013, 20:26
دوست عزیز از نظر کیفیت هیچ گزینه ای به پایه ایفون 5 و اچ تی سی وان نمی رسه چرا میخوای اس 3 بخری شما این کلیپ رو ببین نظرت کلا عوض میشه

salar79
14-06-2013, 20:27
این رو ببین خودت حساب کارت رو بکن

Rhodes
14-06-2013, 20:36
دوست عزیز با این ios7 ای که من دیدم شک نکن ایفون 5 ....

h!tman
14-06-2013, 20:52
آیفون قیمتش از اس 4 بیشتره، به نظرم با اون پول اس 4 گزینه فوق بهتریه

Iloveu-ALL
06-07-2013, 23:52
برا آیفون 5 برا هر برنامه ای که نصب می کنی باید پول میدی !!
jailbreak هم فکر کنم 1000 تا دردسر داشته باشه ...

MXRX
07-07-2013, 00:16
شما یه iphone 5 ورژن 6.1.2 بگیر اگه نمیخوای پول خرید اپلیکیشن بدی جیلبریک کن کافیه چند روز باهاش کار کنی دیگه طرف هیچ os و گوشی دیگه ای نمیری چه با جیلبریک چه بی جیلبریک
کیفیت ساخت بالا, زیبایی ,سرعت بالا, روان بودن, سخت افزار و os یکپارچه دیوایسهای اپل , اپلیکیشنهای اختصاصی فوق العاده , راحت شدن از لگ و فریز و هنگ , راحت شدن از تعویض رام , کاربردی بودن و ساپرت فوق العاده ,....
اگر قصد خرید آیفون دارید فقط iphone 5 بخرید نسبت به 4s خیلی بهتر و سریعتره .

Iloveu-ALL
07-07-2013, 00:37
شما یه iphone 5 ورژن 6.1.2 بگیر اگه نمیخوای پول خرید اپلیکیشن بدی جیلبریک کن کافیه چند روز باهاش کار کنی دیگه طرف هیچ os و گوشی دیگه ای نمیری چه با جیلبریک چه بی جیلبریک
کیفیت ساخت بالا, زیبایی ,سرعت بالا, روان بودن, سخت افزار و os یکپارچه دیوایسهای اپل , اپلیکیشنهای اختصاصی فوق العاده , راحت شدن از لگ و فریز و هنگ , راحت شدن از تعویض رام , کاربردی بودن و ساپرت فوق العاده ,....
اگر قصد خرید آیفون دارید فقط iphone 5 بخرید نسبت به 4s خیلی بهتر و سریعتره .

s4
نسخه های بالاتر 6 یا نسخه 7 رو نمیشه جیلبریک کرد؟ اپل نمی فهمه؟ :n02: بدی جیلبریک چیه؟

MXRX
07-07-2013, 00:52
s4
نسخه های بالاتر 6 یا نسخه 7 رو نمیشه جیلبریک کرد؟ اپل نمی فهمه؟ :n02: بدی جیلبریک چیه؟

سری های آیفون 5 با فرمور 6.0.1 تا 6.1.2 براحتی قابل جیلبریک هستند, البته سری های جدید 6.1.3 هستند و آخرین ورژن رسمی ارائه شده فقط برای آیفون5 , فرمور 6.1.4 هست
البته فعلا" jailbreak برای آن ارائه نشده ولی راههایی برای نصب اپلیکیشنهای کرک شده بر روی دیوایسهای غیر جیلبریک شده موجود هست حتی در ios 7 با فرمور غیر رسمی آن.

در ضمن منظور از iphone 4s , 4s هست نه Galaxy S4 S4