ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به دست آوردن واحد یک عبارت

baby_1
12-03-2013, 21:17
سلام
در سوال زیر می خوام واحد هر 4 گزینه که باید برابر واحد میدان الکتریکی یعنی (کولن بر متر به توان دو) را چک کنم(و البته می دونم که گزینه 2 و 4 این شرط رو دارن)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حال چون z نیز مکان یک نقطه هست می تونیم اون رو صفر در نظر بگیریم و مجددا باید واحد E همون q/m^2 باشد یعنی برای گزینه اول خواهیم داشت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]{a^{2}q}{2\pi%20\varepsilon%20(a^ {2}+z^{2})^{\frac{1}{2}}}\Rightarrow%20(z=0)\Right arrow%20E=\frac{a^{2}q}{2\pi%20\varepsilon%20(a^{1 })}=\frac{aq}{2\pi%20\varepsilon%20}
که اشتباه هست و aq می شه متر در کولن

حالا برای گزینه 3 که گزینه صحیح هست داریم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]{a^{2}q}{2\pi%20\varepsilon%20(a^ {2}+z^{2})^{\frac{3}{2}}}\Rightarrow%20(z=0)\Right arrow%20E=\frac{a^{2}q}{2\pi%20\varepsilon%20(a^{3 })}=\frac{q}{2\pi%20\varepsilon%20a%20}
که این هم واحدش برابر کولن بر روی متر شد نه کولن بر روی متر به توان دو یعنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]{q}{m^{2}}

خطای کار من کجاست؟
پیشاپیش از توضیحاتتون ممنونم

Kesel
13-03-2013, 00:28
سلام

البته واحد میدان الکتریکی کولن بر متر مربع نیست.استانداردش که نیوتون بر کولنه اما واحد هم ارزش رو بخواید باید به دیمانسیون ثابت گذردهی خلا که فاراد بر متر هست هم توجه کنید.
در هر صورت شما اشتباه نمی کنید ، میدان با بار نسبت مستقیم و با مجذور فاصله نسبت عکس داره که تو هیچ کدوم از گزینه ها رعایت نشده.

خواستید سوالم بزارید ببینم چی بوده.

ممنون

baby_1
13-03-2013, 20:14
سلام
ممنونم از اینکه وقت می زارین برای پاسخگویی
سوال به شرح زیر هست ، من خودم که روش برداری الکترومغناطیسی رو رفتم
جوابم شد گزینه 3 اما تبدیل واحدش برام معماست چرا برابر با q/m^2 نیست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنونم

baby_1
13-03-2013, 21:23
سلام
متشکرم که همراهی کردین ، متوجه مشکلم شدم خود q در عبارت q/m هست که دقیقا واحدها درست در میاد
بازم ممنونم