ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : TIBA NEW-211

a_z-0-9
12-03-2013, 14:33
سلام"

آیا تا بحال درباره ی تیبای جدید که با نام 211 وارد بازار می شود چیزی شنیده اید؟

تو این تاپیک سعی در آن داریم که شما را از سیستم مهندسی آن، قیمت و همین طور

وسایل جانبی و تزیینی آن مطلع سازیم.

a_z-0-9
12-03-2013, 14:41
امروز سایپا از سه خودرو خود با حضور معاون اول رئیس جمهور و برخی مدیران
از سه محصول جدید سایپا با نام های : 151(کارا) ، 211(تیبا هاچ بک) ، X100
(پراید 131 اتوماتیک ) رونمایی کرد .
در بین این خودرو 211 از همه جدید تر بود و بیشتر از همه به چشم آمد ، قرار است
در تولید این خودرو 85 میلیارد تومان سرمایه گذاری شود .
از خصوصیات این خودرو نسبت ه مدل سدان ، زیبایی بیشتر است زیرا مدل سدان
در ناحیه عقب خودرو کمی تو ذوق می زد که این مشکل نیز رفع شده است.
قرار است این خودرو ها در آینده ای نزدیک وارد بازار بشود و امید وارم قیمتهای
مناسبی را دارا باشند .
می توان گفت این خودرو از نظر موتور تغییری نکرده است و موتورش همان
موتور تیبا سدان می باشد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

a_z-0-9
12-03-2013, 14:43
همانطور که پیش از این انتظار می‌رفت طرح نهایی تا حدودی با جدیدترین نسخه سئات آیبیزا شباهت‌هایی دارد. قاب نمره این خودرو روی سپر تعبیه شده و همانند سپر جلو نوار‌هایی مجزا در طرفین قاب نمره به چشم می خورد. همانند مدل ۱۱۱ مه شکن این خودرو نیز وسط سپر تعبیه شده که پتانسیل بالایی برای جذب ضربه را داراست. خوشبختانه گرافیک چراغ عقب کلیشه‌ای محصولات سایپا در این‌ خودرو دستخوش تغییر شده است. با توجه به برجستگی درب پنجم ۲۱۱ به نظر می‌رسد این خودرو فضای بار قابل توجهی را ارائه دهد.

همانطور که در خبرهای قبلی به آن اشاره شد، نمای جلویی این خودرو دست نخورده باقی مانده و نمای داخلی نیز بدون کوچکترین تغییر آماده ارائه است. البته این طور که در تصاویر دیده می‌شود سایپا رینگ‌هایی تازه برای این خودرو در نظر گرفته که ظاهرا از لوگو این شرکت برای طراحی آن الگو برداری شده است.

۲۱۱ با یک پیشرانه ۱.۵ لیتری ۸ سوپاپ ۸۰ اسب بخاری و یک جعبه دنده ۵ سرعته دستی به بازار ارائه خواهد شد. از وجود انتخاب‌های دیگر برای قوای محرکه این خودرو اطلاعی در دست نیست و باید تا روز یکشنبه ۲۰ اسفند منتظر ماند.

۲۱۱ احتمالا در بازه قیمتی ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان روانه بازار خواهد شد.

a_z-0-9
12-03-2013, 14:57
تصاویری جدید از تیبا هاچ بک

تصویری تاییدنشده از تیبای هاچ‌بک

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سازه شاسی بدون رنگ این خودرو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اسکلت‌هایی رها شده

شباعت عجیب بین چراغ‌های Seat Cupra و سایپا ۲۱۱

abolfazlmarzany
12-03-2013, 20:29
ماشین قشنگیه از نظر ظاهری ولی ای کاش از نظر موتوری هم یه تغییراتی میدادن

اون درب باک رو از مربع به دایره تغییر دادن زیاد جالب نشده همون مربع قبلی جالب تر بود

masooumi
12-03-2013, 21:49
ماشین قشنگیه از نظر ظاهری ولی ای کاش از نظر موتوری هم یه تغییراتی میدادن

اون درب باک رو از مربع به دایره تغییر دادن زیاد جالب نشده همون مربع قبلی جالب تر بود

اتفاقا موتور تیبا خیلی موتور چابک و سر پایی هست و به نظر من اصلا نیاز به تغییر یا اصلاح نداره

irinn65
13-03-2013, 02:26
فقط میتونم بگم زیباترین هاچبک ایرانی هستش.

Lesordiavek
13-03-2013, 07:46
وحشتناک ترین مشکل پشت تیبا (دیده شدن منبع اگزوز) توی این برطرف شده خدا را شکر. اگه جلوشو هم تغییر میدادن تا با پشتش همخونی داشته باشه خیلی بهتر میشد. ولی فکر کنم اونو گذاشتن برای فیسلیفتی که قراره سال دیگه نشون داده بشه تا پول بیشتری از بابتش بگیرن. در کل نمای عقبش قشنگ شده.

اتفاقا موتور تیبا خیلی موتور چابک و سر پایی هست و به نظر من اصلا نیاز به تغییر یا اصلاح نداره

قبول دارم که موتور بدی نیست ولی ای کاش 16 سوپاپش می کردن. هر مصرفو پایین تر میاورد هم قدرتو بالاتر.

aliaghil
13-03-2013, 10:43
موتورش به نظر من جالب نیست، دست به جلوشم نزدن، اونو گذاشتن برای سال آینده، باید یه چیزی هر سال داشته باشن دیگه

kasra2002
13-03-2013, 20:33
منکه به جز سرسیلندر (شاید هم نه) تفاوتی با موتور پراید ندیدم

masooumi
13-03-2013, 22:55
منکه به جز سرسیلندر (شاید هم نه) تفاوتی با موتور پراید ندیدم

این دیگه کم لطفی هست و اینکه شما اصلا تا حالا تیبا را از نزدیک ندیدید و سوارش نشدید!(من 8 ماه تیبا داشتم و قبلش و در موازی با اون هم پراید صبل و پراید های خانواده x100 و کاملا این خودرو رو بررسی کردم و میگم که در رده خودش حرف نداره)

irinn65
15-03-2013, 03:46
تیبا با ریو مقایسه بشه منطقی تره تا پراید....

mdmehry
15-03-2013, 11:59
الان موتورهای 1400 سی سی که تو ماشینهای روز دنیا داره استفاده میشه از لحاظ قدرت و مصرف سوخت و ... خیلی از موتور تیبا سرتره. من نمی دونم چرا دوستان میان از موتور تیبا تعریف میکنن. این موتور هیچ تعریفی نداره. فقط میشه گفت از هیچ بهتره . همین.

masooumi
15-03-2013, 13:29
الان موتورهای 1400 سی سی که تو ماشینهای روز دنیا داره استفاده میشه از لحاظ قدرت و مصرف سوخت و ... خیلی از موتور تیبا سرتره. من نمی دونم چرا دوستان میان از موتور تیبا تعریف میکنن. این موتور هیچ تعریفی نداره. فقط میشه گفت از هیچ بهتره . همین.

شما به چیزی که داخل ایران هست توجه کنید. وگرنه توی دنیا خیلی چیزهای دیگه هم هست که ...

ما نسبت به موتورهای داخل ایران داریم صحبت می کنیم.

kasra2002
16-03-2013, 10:04
این دیگه کم لطفی هست و اینکه شما اصلا تا حالا تیبا را از نزدیک ندیدید و سوارش نشدید!(من 8 ماه تیبا داشتم و قبلش و در موازی با اون هم پراید صبل و پراید های خانواده x100 و کاملا این خودرو رو بررسی کردم و میگم که در رده خودش حرف نداره)
ممنون دوست عزیز ولی من تا پای خرید هم رفتم ولی توی موتورو که نگاه می کنم به جز روپوش قالپاق روغن دیگه تفاوتی رو نمی بینم و با توجه به قیمت و ظاهر اون الان خیلی خوشحالم که نخریدم

shahab_f
16-03-2013, 10:28
متاسفانه توی رونمایی از اتومبیل های جدید تو ایران، همیشه عکاس ها، عکاس خبری هستند و عکاس حرفه ای اتومبیل نیستند. مثلا تو پست اول فقط یکی از عکس ها، نمای پشت اتومبیل رو نشون میده. در حالی که تنها تفاوت تیبای موجود در بازار با این مدل، در همین نمای پشت هست و نمای جلو رو که همه قبلا دیدند.

irinn65
17-03-2013, 03:09
ممنون دوست عزیز ولی من تا پای خرید هم رفتم ولی توی موتورو که نگاه می کنم به جز روپوش قالپاق روغن دیگه تفاوتی رو نمی بینم و با توجه به قیمت و ظاهر اون الان خیلی خوشحالم که نخریدم

پس خوشحال باشیدو کلا ماشین نخرید چون با این قیمت جز پراید ماشین دیگه ای نیست یا 10 تومان ناقابل باید بزاری روش تا ماشین بخرید..:n09:

kasra2002
17-03-2013, 09:18
[خوشبختانه به موقع ماشین خریدم قبل از گرونی ( البته با 2 ملیون میشه سمند se و با 5 میشه سمند lx با 2 میشه 405 خریدا)
من راجع به خوبی و بدی ماشین صحبت نمی کنم و نمیگم چجوریه و کلا همه ماشین های ایرانی مزخرف هستند (به جز ضضاهرش که سخت میشه کنار اومد )من فقط با نگاه اینو می بینم که این موتور با پراید یکیه و همون 1300 شاید سرسیلندر رو یکم تغیر دادن که حجمش زیاد شه . و این دلیل بر خوب یا بد بودن نیست . موتور پراید زمانی که اسمش فورد بود یکی از کم اصطحلاکترین موتور ها شناخته شد البته 30 سال پیش . الان موتور مگان 1600 با لوگان یکیه ولی این دلیل نمیشه که بگیم موتور!!!!!!! مگان خیلی بهتره بلکه میگیم مگان بهتره و تفاوت قیمتش هم برا همینه نه موتور . نکته اینجاست که کسی نمی خواد ایرانی رو خراب کنه ولی داریم می بینیم که روز به روز نه تنها از کیفیت که از کمیت هم کم می کنند . حتی از آنتن برقی پراید هم نگذشتند و... --چرا نباید ماشین جدید با برند ملی که میسازند تکنولوژی جدید داشته باشه 16 سوپاپ باشه دنده اتوماتیک داشته باشه و ... اینا که جایگزین نکردند و باقیمت بالاتری دارند تولید می کنند
با تشکر و عذر خواهی

e_mohsen83
17-03-2013, 23:43
این بازار خبر کجاست که ارمشو رو عکسای من گذاشته؟
دو عکس بدنه تیبا هاچ بکو من گذاشتم چرا ارم این سایت روشه؟

alipencia
19-03-2013, 02:10
دوستان شما واقعا به این ها میگید ماشین؟؟؟به نظرم تولیدات داخل اصلا جای بحث نداره و در کل مزخرفن...ی برنامه دیدم ماشینی بود برندش یادم نیست با قدرت ۲۶۰ اسب بخار تقریبا شبیه همین تیبا جدید...طرف نشست پشتش باهاش تا ۳۰۰ ۲۹۰ رفت...قیمتش؟ ۱۰ هزار دلار...مفت! الا این تیبا چی؟ قدرت حدود ۹۰ اسب بخار قیمت هم بدون شک ۲۳ ۲۴ یه بالا...تولید بشه مردم هم میریزن میخرن...

GOLDFINCH
02-04-2013, 00:04
پشتش قشنگه اما جلوش زشته .

a_z-0-9
14-04-2013, 19:54
قبول دارم جلوش زشته:n15:

irinn65
15-04-2013, 02:25
اتفاقا حالا پشتش به جلوش میاد و در این رنج قیمت بهترینه....

a_z-0-9
01-06-2013, 11:53
اتفاقا حالا پشتش به جلوش میاد و در این رنج قیمت بهترینه....

آخه سر چی موندن فکری.
یه ماشین درب و داغون دیگه