مشاهده نسخه کامل
: فروشگاه دارم ولی جواب نمیده
aryamehr1368
12-03-2013, 03:01
سلام فروشگاه ساختم که محصولات سایتهای فروشنده رو میذاری توش و بعد از فروش بهتون پورسانت میده ولی تا حالا اصلا فروش نداشتم خودم از فروشگاهم خریدم دیدم کار میکنه ولی کسی نخریده انگار همه چی به گوگل لعنتی بستگی داره اگه رتبت خوب نباشه کلاه پس معرکست تبلیغات تو گوگل هم که فیلتر شده کسی راه حلی سراغ نداره واسه فروش بهتر یا بالا بردن رتبه سایت تو گوگل یا هرچیزی ممنون میشم اگه جواب بدین مرسی
dracula_killer
12-03-2013, 17:25
ببین دوست عزیز قبل از هر چیز ببین که طراحی سایتت چجوری هست؟
طراحی گرافیک و قالب خیلی چیز مهمیه و اولین عامل در جذب کاربر های معمولیه،شاید چیزی که طراحی کردی قالب و گرافیک جذابی نداره،این مورد رو اول از همه بررسی کن
دوما بگو ببینم چقدر برای سئو سایت زمان گذاشتی؟اصلا سعی کردی Seo سایتت رو بهبود بدی؟اگر نه خب معلومه که توی گوگل خبری از رتبت نیست!
مبحث بهینه سازی موتور های جستجو مطلب مهم و سنگینیه.توی پست های اینجا نمی گنجه.بهتره یه سری به مقالات آموزشیش بزنی و بیشتر سر در بیاری
این دو عامل رو بررسی کن و اگر بازم نتیجه نگرفتی بیا مشکلتو اینجا مطرج کن
موفق باشی
aryamehr1368
13-03-2013, 20:51
سلام مرسی دوست من که جواب دادید قیافه سایتم بد نیست میتونید ببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در مورد سئو هم دارم کار میکنم بازم تشکر
dracula_killer
13-03-2013, 22:18
آره ظاهر سایت مورده قبوله،پس بهتره روی سئو کار کنی.ابزار های زیادی هم هست واسه اینکار.یه چرخی هم تو اونا بزن
aryamehr1368
14-03-2013, 03:56
مرسی دوست گلم موفق باشی
mohammad99
04-04-2013, 03:12
سلام
ببخشید ولی لود سایتت خیلی طول میشکه صفحاتت یه خورده نامرتبه
الیته
Thor God
06-06-2013, 21:46
مهم ترین مقوله در سئو سایت ابتدا نوشتن و فرستادن بی وقفه مطالب با یک فاصله مناسب هست و به تبع اون انتخاب کلمات کلیدی مناسب
سپس ثبت سایت در موتور جستجو و ساخت نقشه سایت هست که خیلی تاثیر گزاره برای موتور های جستجو
بعد از اون هم دیزاین سایت مهمه که از عکس کمتر استفاده کنیم و بیشتر بر پایه کد های جی کوئری و CSS سایت رو بسازیم تا در عین زیبایی سایت سبک باشه و کیفیت هم بالاتر میره اما نباید زیاده روی کنیم در استفاده از کدها که با تمام مرورگر ها سازگار بشه
سایر موارد مثله پسوند دامنه، کوتاه یا طولانی بودن دامنه و استفاده از افزونه، گرچه تاثیر داره اما در رتبه های بعدی باید قرار بدیم و بیشتر باید روی موارد اولی تاکید داشته باشیم
پیشنهاد میشه کتاب 1 یا دو هزار یک رو حتما بخونید نویسنده مشهوری هم داره اما الان یادم نیست.
من زیاد در ظمینه سئو تخصص ندارم اما اگه سوالی دارید بپرسید تحقیق می کنم و جواب میدم
معمولا فروشگاه هايي كه محصولات همكاري در فروش رو ميفروشن همشون توضيحات يكساني براي محصولات استفاده ميكنن اگه بتوني كمي توضيحات رو ويرايش كنيد و يا خودتون توضيح اختصاصي بنويسيد نتيجه بهتري ميگيريد تالار گفتوي تخصصي فروشگاه هاي اينترنتي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.