PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش های ویدیویی رایگان VRay (وی ری) به زبان فارسی با لینک مستقیم

ArtaAria
11-03-2013, 23:39
با سلام خدمت دوستان عزیز
در اینجا آموزش های رایگان V.Ray (وی ری) با کیفیت خوب آغاز می کنیم. همون طوری که می دونید V.Ray یکی از موتورهای قوی رندرینگ در نرم افزارهایی مثل مکس و مایا هست.
امیدوارم مورد پسند واقع بشه.
1- نحوه نصب و کرک (دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

ArtaAria
21-03-2013, 11:08
2- نور ها در VRay (دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

(_-.-_)
29-03-2013, 22:42
ممنون از شما

neshane 63
12-06-2013, 12:19
سلام خواهش می کنم یکی به من کمک کنه :(
من 3dmqx 2013 رو نصب کردم. vray 2013 رو هم نصب کردم و مشگلی پیش نیومد بعد از اینکه وارد 3d شدم و از رندر ستاپ ویری رو فعال کردم متاسفانه داخل سربرگهایsettings , indirect illumination خالی بود و اصلا چیزی برای تنظیمات وجود نداره! چند بار برنامرو با ورجنهای مختلف 2011 .2012. 2013 نصب کردم ولی توی همش این مشگل وجود داره!

Lord-Voldemort
12-06-2013, 20:52
سلام خواهش می کنم یکی به من کمک کنه :(
من 3dmqx 2013 رو نصب کردم. vray 2013 رو هم نصب کردم و مشگلی پیش نیومد بعد از اینکه وارد 3d شدم و از رندر ستاپ ویری رو فعال کردم متاسفانه داخل سربرگهایsettings , indirect illumination خالی بود و اصلا چیزی برای تنظیمات وجود نداره! چند بار برنامرو با ورجنهای مختلف 2011 .2012. 2013 نصب کردم ولی توی همش این مشگل وجود داره!
دسوت عزیز برای سوالت تاپیک بزن
حتما کرک نشده ، از کجا وی ری رو گرفتی

jafarsydi
04-09-2013, 16:44
آموزش مدلسازی و رندر خارجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:

توی این آموزش یک صحنه رو مدلسازی و برای 4 فصل بهار و پاییز و زمستان، متریال و نور پردازی و رندر میگیره:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود درس اول با زیرنویس فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- (تنظیمات اولیه و مدلسازی زمین)
دانلود درس دوم با زیرنویس فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - (متریال دهی زمین و رودخانه)