مشاهده نسخه کامل
: انرژی منفی
سلام
بخشی بهتر از این جا برای سوال پیدا نکردم....
یه مدت هست که فکر میکنم انرژی منفی به خودم میدم یعنی اینکه مثلا فکر میکنم اگه امروز این جور بشه یا این کار درست
بشه عالیه یا باید کاری انجام بشه ولی قبلش تو ذهنم میگم انجام میشه ولی بر عکس در میاد یا کار خراب میشه
فکر میکنم یه جور انرژی منفی به خودم میدم کارا اون جوری که انتظار دارم انجام نمیشن:n03:......
دوستان در این زمینه کمکی میتونن بکنن
V E S T A
10-03-2013, 01:36
من خودم روی وجود انرژی منفی و مثبت شک دارم درباره مثالی که زدی شاید اینجور مواقع استرس انجام دادن اون کار باعث خراب شدنش بشه
ولی برای منم جالبه کسی درباره وجود انرژی مثبت و منفی اطلاعاتی داره در اختیار بذاره
اگه صحبت درباره تلقین هست، که این ریشه کاملا علمی داره و صحیحه یعنی تلقین مثبت می تونه تاثیرهای مثبت بگذاره و تلقین منفی تاثیر های منفی، البته همش در مغز خود شخص هست و ریشه اش هم از کم و زیاد شدن استرس و اضطراب و آرامش و اینهاست و اینطور نیست که کسی به چیزی فکر کنه و دنیای بیرون و قوانین طبیعت بر اساس اون تغییر کنه و این خرافات.
وگرنه ما چیزی به اسم انرژی مثبت و منفی نداریم.
اگه صحبت درباره تلقین هست، که این ریشه کاملا علمی داره و صحیحه یعنی تلقین مثبت می تونه تاثیرهای مثبت بگذاره و تلقین منفی تاثیر های منفی، البته همش در مغز خود شخص هست و ریشه اش هم از کم و زیاد شدن استرس و اضطراب و آرامش و اینهاست و اینطور نیست که کسی به چیزی فکر کنه و دنیای بیرون و قوانین طبیعت بر اساس اون تغییر کنه و این خرافات.
وگرنه ما چیزی به اسم انرژی مثبت و منفی نداریم.
منظورم اینجوری نیست که با فکر کردن به موضوع مربوطه بشه روی محیط اطراف تاثیر گذاشت
یعنی شما میگین
تلقین منفی و مثبت بیشتر به این مسایل مربوط میشه ؟یعنی میتونه تاثیر بزاره؟
راهی هست که بشه (به قول شما خرافات ) رو دور کنیم و نسبتش به این احتمالات رو کم کنیم؟
V E S T A
10-03-2013, 14:15
میشه انرژی مثبت و منفی رو نسبتش داد به میدان الکتریکی که بدن موجود زنده ایجادش میکنه یعنی همون میدان حیاتی ؟
این قسمت رو بخونید میدان های حیاتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کم و زیاد شدن میدان الکتریکی و پتانسیل حاصل از این میدان ممکنه همون انرژی باشه که روی امواج مغزی هم
تاثیر میذاره یا تلقین و تغییر در امواج مغزی ،میدان حیاتی (که مجموعه ای از کل اثرات بارهای الکتریکی تولید شده در بدن هست)رو تحت تاثیر بذاره ..
(البته این در حد حدس و فرض هست )
rafaelmehraban
10-03-2013, 14:39
سلام
بخشی بهتر از این جا برای سوال پیدا نکردم....
یه مدت هست که فکر میکنم انرژی منفی به خودم میدم یعنی اینکه مثلا فکر میکنم اگه امروز این جور بشه یا این کار درست
بشه عالیه یا باید کاری انجام بشه ولی قبلش تو ذهنم میگم انجام میشه ولی بر عکس در میاد یا کار خراب میشه
فکر میکنم یه جور انرژی منفی به خودم میدم کارا اون جوری که انتظار دارم انجام نمیشن:n03:......
دوستان در این زمینه کمکی میتونن بکنن
سلام دوست عزیز من رافائل هستم و تازه عضو شدم و ببخشید که نظر میدم.
شما دچار وسواس فکری شدید.چیز مهمی نیست اگه به موقع براش اقدام کنید مثل تفکرات مثبت .یا اینکه مثلا هی تو سرت میگی وای اگه الان مثلا یه ماشین قرمز از اینجا رد شه یه اتفاق بد میفته و این حرفا بزار اون ماشین رد شه بعد ببین واقعا هیچ اتفاقی نمیوفته بعد یواش یواش حساسیت و وسواست از بین میره.درمان دارویی هم هست.اگه درمانش نکنی دچار افسردگی میشی البته به مرور زمان نه یه ماهه و یه شبه.
یه چیزه غیر علمیه دیگه اون بالایی کاملا علمی و به دور از خرافات بود این هم این که واقعا انرژی منفی هست بله هست و افرادی هستند که این انرژی رو می تونن دور کنن از شما می تونن با انرژی چی یا کارم بهتون انرژی بدن و خطوط انرژی بدنتون رو باز کنن.ولی پیدا کردن افرادی که واقعا این توانایی رو داشته باشن مشکگله و به هر کسی نمیشه اعتماد داشت.و در ضمن باید خودتون هم به این چیز ها باور داشته باشید وگرنه از اول تا آخر کار طرف رو مسخره می کنید.
rafaelmehraban
10-03-2013, 14:45
میشه انرژی مثبت و منفی رو نسبتش داد به میدان الکتریکی که بدن موجود زنده ایجادش میکنه یعنی همون میدان حیاتی ؟
این قسمت رو بخونید میدان های حیاتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کم و زیاد شدن میدان الکتریکی و پتانسیل حاصل از این میدان ممکنه همون انرژی باشه که روی امواج مغزی هم
تاثیر میذاره یا تلقین و تغییر در امواج مغزی ،میدان حیاتی (که مجموعه ای از کل اثرات بارهای الکتریکی تولید شده در بدن هست)رو تحت تاثیر بذاره ..
(البته این در حد حدس و فرض هست )
سلام.نه این بحث میدان مغناطیسی غلطه.بدن ما هیچ عکس العملی در برابر امواج مغناطیسی (البته در طیفی خاص) نداره و انرژی الکتریکی هم همینطور.
اون چه شما مطرح کردید من دقیقا میدونم چیه متاسفانه کم لطفی از مترجمین هست و باور شما مبنی بر وجود نیرو اطراف ما صحیح هست ولی مغناطیسی و انواع دیگه نه حتی اثبات شده که روح هم وزن داره و آزمایشش در یوتوب هم هست.اگر بخواید بیشتر توضیح می دم.الان احساس میکنم داریم بیراهه میریم از موضوع تاپیک.
به نظر من هر کس بنا به نجوه تفکرش زندگی می کنه و مسلما تلقین وجود داره وکمک می کنه.ولی اونجور که شما می گی شاید اثرش به اون قدرت نباشه.شما بنا به تواناییهای فکری و جسمی و ... تون یه کار رو می تونید انجام بدید یا نمی تونید.درسته که ذهن تا حدودی می تونه کمک کنه و اعتماد به نفس و ... تاثیر خوبی تو انجام درست کار داره ولی این دلیل نمی شه که ادم هر کاری رو بتونه با این روش انجام بده.مثلا یه فوتبالیست تواناییهای خاص خودش رو داره و شما اگه تو زندگیتون فوتبال بازی نکرده باشید مسلما از پس این کار بر نخواهید امد! حالا هر چقدر می خواید تلقین کنید و انر÷ی "به اصطلاح" مثبت بفرستید! شما همیشه این احتمال رو بدید که اگه تو یه کاری موفق نشدید خیلی ربطی به طرز فکرتون نداره و خیلی کارها هستند که با انر÷ی مثبت و ... هم از دست خیلیها بر نمی اد.مثلا دلیلی نداره من تو یه کاری که توش تخصص ندارم موفق بشم.مثلا یه پرو÷ه عمرانی بگیرم و توقع داشته باشم خوب از آب دربیاد.در حالی که هیچ سررشته ای تو این موضوع ندارم.انجام یه کار به فاکتورهای زیادی بستگی داره که نقش بقیه فاکتورها می تونه بعضی وقتها خیلی مهمتر از طز فکر و تلقین و انر÷یهای مثبت و منفی باشه.هر چند خودم زیاد به این انر÷یها و حرفهای ماورایی که می زنند اعتقادی ندارم.مگه مطلبی که از متد علمی رد شده باشه و به این روش توضیح داده بشه.در غیر این صورت به نظرم حرف مفته.خودمم زیاد تحقیق نکردم که تا چه حد این مطالب علمی باشه و کدومشون درسته
وحیدجان؛ لطفن با دقت بخونید.
من هم فکر نمیکنم دلیل خرابی کارهای شما به خاطر چیزی به نام انرژی منفی باشه. شما یه کاری رو انجام میدین
و به خاطر اینکه فک میکنید کارتون درست انجام نمیشه ، باعث انرژی منفی میشید و این انرژی منفی باعث خرابی
کارتون میشه ؟! نه..
اول بگم که بین پروسه ی انجام دادن کاری و به نتیجه رسیدن اون کار چند تا فاکتور وجود داره :
فاکتور x رو برای تلاشهای مثبت شما و شرایط قابل کنترل در نظر میگیریم
فاکتور y رو برای واکنشهای مقابل شما که همگی غیرقابل کنترل هستند در نظر میگیریم.
بعضی کارها اصلن دارای فاکتور y نیستند یا نزدیک به صفر هستند و تمام اون کار رو میشه کنترل کرد و بخوبی به انجام رسوند.
مثلن شما تصمیم میگیرید که "یک ساعت دیگه اتاقتون رو مرتب کنید و وسایل رو تر و تمیز کنید." در این پروسه ی قرمز تقریبن
میشه گفت فاکتور y ما صفره. یعنی شما اگه به خوبی تلاش کنی و یه برنامه ریزی خوب داشته باشی ، میتونی اتاقت رو مث
دسته ی گل کنی.
یه سری کارها هم به طور چشم گیری فاکتور y دارند، مثلن شما "میخوای بری وام بگیری" تمام تلاشهات رو میکنی ضامن جور
میکنی ، پول میخوابونی تو حساب و ... و تمام کارهایی که نیازه از طرف خودت انجام میدی؛ باقیـش چی میشه ؟ باقیش همون
فاکتورهای غیر قابل کنترل y هستند که هیچ کاریشون نمیشه کرد.. مثلن اینکه آیا بانک موجـــــودی داره یا نداره .. خب طبیعتن
نمیشه اینارو کنترل کرد برای همه هم به همین شکله ارتباطی هم به انرژی و این بحثها نداره.
یه حالت دیگه هم هست ، همون "فردی که رفته بانک وام بگیره" رو در نظر بگیرید ، این فرد تموم کارهارو ردیف میکنه حتی بانک
موجودی هم داره و بیشتر چیزها درست پیش رفته... فقط میمونه درخواست از رئیس بانک.. اونجا رفتار و منش شما خیلی تعیین
کننده است. رئیس بانک میبینه شما یه آدم مثبت اندیش و دقیق و با شخصیت هستی ، وام رو بهتون میده.. در نقطه ی مقابل
این قضیه مدیر بانک میبینه که شما فردی حیله گر و بدظاهر و .. هستی.... خب طبیعیه که بهت وام نمیدن. بازم نمیشه گفت
انرژی منفی.. این تلاشیه که شما باید در جهت داشتن یک ظاهر خوب میکردی و نکردی
یه بعد دیگه از قضیه هم به طور ساده اینه :
- شما کلن اون کار مورد نظر رو به خوبی انجام نداده اید و به همین خاطر منطق ذهنتون میگه کار درست پیش نمیره ، که در آخر هم همین میشه و منطقیه.
شانس هم میتونه باشه
مثلا بعضی افراد کلا خوش شانس هستند یا بعضی ها بدشانس
یا بعضی روزها روز بدشانسی هست یا مثلا یه چند وقتی آدم میوفته رو بد شانسی
درسته که از لحاظ علمی نمیشه شانس جادو دعا و... رو اثبات کرد ولی این دلیل نمیشه که وجود ندارن شاید داشته باشن
همونطور که خدا و روح و جن و معجزه رو نمیشه از لحاظ علمی ثابت کرد
سلام دوست عزیز من رافائل هستم و تازه عضو شدم و ببخشید که نظر میدم.
شما دچار وسواس فکری شدید.چیز مهمی نیست اگه به موقع براش اقدام کنید مثل تفکرات مثبت .یا اینکه مثلا هی تو سرت میگی وای اگه الان مثلا یه ماشین قرمز از اینجا رد شه یه اتفاق بد میفته و این حرفا بزار اون ماشین رد شه بعد ببین واقعا هیچ اتفاقی نمیوفته بعد یواش یواش حساسیت و وسواست از بین میره.درمان دارویی هم هست.اگه درمانش نکنی دچار افسردگی میشی البته به مرور زمان نه یه ماهه و یه شبه.
سلام دوست عزیز
خوش امدین به p30world
ممنون از نظرتون ولی در این حدی که شما میگین نیست, خیلی جزیی هست
مثلا برای بعضی از کارها و تو خیلی از زمینهای دیگه اینجوری نیست و برعکسه.......
rafaelmehraban
10-03-2013, 18:52
سلام دوست عزیز
خوش امدین به p30world
ممنون از نظرتون ولی در این حدی که شما میگین نیست, خیلی جزیی هست
مثلا برای بعضی از کارها و تو خیلی از زمینهای دیگه اینجوری نیست و برعکسه.......
ممنون.خب پس زیاد مهم نیست.اگه جوابتونو از پاسخ دوستان گرفتید که هیچ اگر نه بیشتر توضیح بدید که دقیقا تو چه مواردی این حس منفی رو دارید؟
rafaelmehraban
10-03-2013, 18:56
شانس هم میتونه باشه
مثلا بعضی افراد کلا خوش شانس هستند یا بعضی ها بدشانس
یا بعضی روزها روز بدشانسی هست یا مثلا یه چند وقتی آدم میوفته رو بد شانسی
درسته که از لحاظ علمی نمیشه شانس جادو دعا و... رو اثبات کرد ولی این دلیل نمیشه که وجود ندارن شاید داشته باشن
همونطور که خدا و روح و جن و معجزه رو نمیشه از لحاظ علمی ثابت کرد
بله.حرفتون درسته.ولی حالا شایدم نباید اینجا بحثشو کرد ولی فرض کن یه فردی الان در حال مرگه خب قطعا وزنش یه مقدار مشخصیه دیگه دقیقا بعد از مرگ یعنی پس از احضار یه مقدار خاصی از وزنش کم میشه که هنوز دانشمندان و پزشکان نفهمیدن این مقدار که کم میشه داستانش چیه؟ می تونی تو یوتوب فیلم هاش رو ببینی.
یه استاد ریاضی هم داشتیم خدا رو از لحاظ علمی خیلی قشنگ اثبات می کرد.با استفاده از علم ترکیبیات و احتمال.
دوستان بحث منحرف نشه از موضوع اصلی ، ممنون
ممنون.خب پس زیاد مهم نیست.اگه جوابتونو از پاسخ دوستان گرفتید که هیچ اگر نه بیشتر توضیح بدید که دقیقا تو چه مواردی این حس منفی رو دارید؟
بیشتر مواقعی که کاری برام مهم هست ........
حالا شاید باعثش استرس و اضطرابی باشه که به خودم میدم
rafaelmehraban
11-03-2013, 01:11
بیشتر مواقعی که کاری برام مهم هست ........
حالا شاید باعثش استرس و اضطرابی باشه که به خودم میدم
در مورد این جور موارد مثلا انجام یه کار وحید جان سعی کن تسلط و احاطه بالایی رو اون کار مهم با تمرین و تلاش و تکرار پیدا کنی بعدش دیگه باید از خدا کمک بخوای.:42::42::42::42::42::42:
اگر موفقیت تو اون کار یک واحد تلاش می خواد شما 3 واحد تلاش کن حتما موفق می شی و کار دیگه خراب نمیشه.گاهی وقتا هم تجربه این مشکل رو درست میکنه.مثلا در مورد مسائل عشقی خیلی بعیده که اولین عشق سرانجام خوبی داشته باشه ولی به مرور زمان هی بهتر میشه با این که خاطره اولین عشق چه خوب چه بد بهترینه.
روش های فکری خاصی هم هست که کمک می کنه که بیشتر بر مبنای تمرکز و تسلط بر محیطه.
Khan gholi
11-03-2013, 02:45
چیزی به نام انرژی مثبت و منفی نداریم که بخواد بروی انسان تاثیر بذاره.حتی دانشمدان بزرگ هم این رو تایید می کنند.تنها شرایط, عمل و عکس العمل هست.
یک چیزی رو که باید مد نظر بگیرید اینکه تلاش شما باعث بدست یافتن نتیجه میشه نه هیچ چیز دیگه حتی دعا کردن(خود قران عین همین جمله رو داره).هر چند تو جامعه هستیم که روابط بیشتر تاثیر داره تا ضوابط.شما تلاش خودتون رو بدون حاشیه و اضطراب تا جایی میتونید انجام بدهید که در اینده حسرت کوشش نکردن رو نخورید
بهترین کار اینه که آدم ظرفیت و محدودیت های خودش رو شناسایی کنه و منطقی برخورد کنه.
مثلا اگه بخوایم از دیدگاه درسی حساب کنیم من میدونم که {خودم} توی دروس حفظی عملکرد خیلی بهتری دارم ولی توی ریاضی خوب نیستم .
شاید بشه اون نقطه ضعف رو کمی کمرنگ کرد ولی این که بتونیم به کل اون رو پاک کنیم و به نقطه قوت تغییرش بدیم یک کمی دور از ذهنه {یا شاید هم برای من سخت بوده}
چیزی هم به عنوان انرژی مثبت و منفی وجود نداره که بصورت تکی یا دسته جمعی از راه دور و نزدیک به شخص یا اشخاصی منتقل کنیم .
نه مورد علمی برای این مورد دیده شده و نه با دعا و دخیل بستن قابل حله .
پیرو همین انرژی مثبت و منفی به یکی از اقوام ما یک برنامه هفتگی برای انتقال انرژی مثبت داده بودن که زده بود به دیوار اتاقش و در روزهای مختلف مقدار معینی از این انرژی مثبت رو که توی هوا پراکنده بود رو به خودش انتقال میداد.
این برنامه برای موفقیت در کنکور در نظر گرفته شده بود و تضمین کرده بودن که اگه درست استفاده بشه جواب میده .
آخرش هم ایشون کنکور قبول نشدن و در دوره های بعدی هم با این همه انرژی مثبتی که توی این چند سال ذخیره کرده بودن به جایی نرسیدن !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.