مشاهده نسخه کامل
: پرینتر لیزری رنگی بصرفه تره یا جوهر افشان؟؟؟
tiyam 01
09-03-2013, 23:08
سلام
تو مشخصات پرینتر رنگی لیزری Samsung CLP-320 این نوشته بود
نوع کارتریج: دارای 4 تونر به شماره 409
کارکرد کارتریج:
تونر مشکی برای چاپ 1500 برگ متن
تونر زرد برای چاپ 1000 برگ متن
تونر قرمز برای چاپ 1000 برگ متن
تونر آبی برای چاپ 1000 برگ متن
تو یه سایت قیمت تونرهای c m y هر کدوم 89 و تونر k (سیاه) 101 تومن بود. جمعش میشه 368 تومن. کارکرد تونر رو 1000 در نظر بگیریم 368000 تقسیم بر 1000 هزینه چاپ هر برگ میشه 368 تومن؟؟؟!!!
درسته؟؟؟
برای پرینتر جوهر افشان (Canon PIXMA MG5340) کارتریج سیاه 39 تومن و کارتریج cmy هم39 تومن بود، کارکرد حدوداً 200 صفحه در نظر بگیریم میشه 78000 تقسیم بر 200 = 390 تومن!!!
rafaelmehraban
09-03-2013, 23:18
سلام.من خودم عکاسم و کلا چه سیا سفید چه رنگی پرینت باید زیاد بگیرم.از وقتی پرینتر خودم خراب شده و کارتریج گرون کلا میدم بیرون برام عکسامو چاپ کنن و پرینت هم همینطور واقعا خیلی به صرفه تره تازه برای من که این همه کار دارم با پرینت و چاپ و این چیزا.
برای من اگر 2 سال بدم بیرون دقیقا معادل این هست که یک پرینتر رنگی مورد نیازمو بخرم تازه با دردسر های خاص خودش مثل هزینه های گزاف کارتریج و خرابی و شارژ کارتریج .الانم که دوستان تعمیراتی چاپگر لطف میکنن قشنگ کارتریجو می ترکونن که یه نو شو بخری ازشون.
سلام دوست عزیز
جوهر افشان با تانک فوق العاده به صرفه هست.
tiyam 01
09-03-2013, 23:56
سلام.من خودم عکاسم و کلا چه سیا سفید چه رنگی پرینت باید زیاد بگیرم.از وقتی پرینتر خودم خراب شده و کارتریج گرون کلا میدم بیرون برام عکسامو چاپ کنن و پرینت هم همینطور واقعا خیلی به صرفه تره تازه برای من که این همه کار دارم با پرینت و چاپ و این چیزا.
برای من اگر 2 سال بدم بیرون دقیقا معادل این هست که یک پرینتر رنگی مورد نیازمو بخرم تازه با دردسر های خاص خودش مثل هزینه های گزاف کارتریج و خرابی و شارژ کارتریج .الانم که دوستان تعمیراتی چاپگر لطف میکنن قشنگ کارتریجو می ترکونن که یه نو شو بخری ازشون.
گفتیم شاید برای چاپ فاکتور یه پرینتر بخریم، گاهی وقتا هم چند برگ رنگی یا بعضی وقتا چیزی مثل بروشور چاپ کنیم، فکر میکردم هزینه رنگی لیزری کمتر در میاد اما اینطوری که حساب کردم از جور افشان بیشتر در میاد :دی
هزینه چاپ سیاه سفید هم حساب کردم حدود 90 تومن بود
tiyam 01
10-03-2013, 00:14
سلام دوست عزیز
سلام
یه چیزایی درباره تانک شنیدم
با تانک هزینه چاپ چقدر میشه، مثلاً این کارتریج CLI426 که زده کارکرد 400 برگ، با تانک میشه چند برگ؟؟
rafaelmehraban
10-03-2013, 09:31
گفتیم شاید برای چاپ فاکتور یه پرینتر بخریم، گاهی وقتا هم چند برگ رنگی یا بعضی وقتا چیزی مثل بروشور چاپ کنیم، فکر میکردم هزینه رنگی لیزری کمتر در میاد اما اینطوری که حساب کردم از جور افشان بیشتر در میاد :دی
هزینه چاپ سیاه سفید هم حساب کردم حدود 90 تومن بود
نه.دنبال تانک و این حرف ها هم نرو.این مسیر ها رو من 10 سال دارم میرم.اولا یه هزینه تانک که خودش پول یه پرینتر هست میفته رو دستت.دوما جوهر که ارزون نمیشه پول جوهر رو در نظر داشته باش.سوما زشتی تانک و 100 تا مشکل دیگه هم هست.
پیشنهاد من برای شما اینه که بری بازار از این چاپگر حرارتی ها بگیری با کاغذ رولی مخصوص که مناسب چاپ فاکتور هست.هر فاکتور حدودا برات 12 تا 20 تومن در میاد خدا رو شکر کاغذشم که هست.دردسر تعویض کارتریج هم بعد عمر مفیدش که 5 ساله پیش میاد که اونم چیزی نیست.کار چاپ بروشور رو هم بده بیرون بهتره.گول هیچ کسم تو زمینه خرید پرینتر نخور من به اندازه کافی گول خوردم شما که برادر مایی دیگه نخور.حالا باز هم خواستی خدای نکرده گوش شیطون کر پرینتر بخری فقط hp یا brother مدل های لیزری سیا سفید خوبه بقیه مارک ها چرته مخصوصا epson که واقعا یک بار مصرفه.برادر که بعیده گیر بیاری ولی هست مخصوصا من تو میدان انقلاب چندتا مغازه دیدم.تازه اینا رو هم که گیر بیاری نمی تونی از دست عزیزان تعمیر و سرویس پرینتر جون سالم بدر ببری و حتما کارتریجتو خراب می کنن که یه نو بخری.
rafaelmehraban
10-03-2013, 09:34
سلام دوست عزیز
داداش دست شما هم درد نکنه پ خ تون رسید من چون تازه عضو شدم نتونستم با پ خ جواب بدم گفتم همین جا به رسم ادب ازتون تشکر کنم.حتما به اون تاپیک سر می زنم و ممنون لطف کردی و امیدوارم تو کارت موفق باشی.
tiyam 01
10-03-2013, 09:45
نه.دنبال تانک و این حرف ها هم نرو.این مسیر ها رو من 10 سال دارم میرم.اولا یه هزینه تانک که خودش پول یه پرینتر هست میفته رو دستت.دوما جوهر که ارزون نمیشه پول جوهر رو در نظر داشته باش.سوما زشتی تانک و 100 تا مشکل دیگه هم هست.
پیشنهاد من برای شما اینه که بری بازار از این چاپگر حرارتی ها بگیری با کاغذ رولی مخصوص که مناسب چاپ فاکتور هست.هر فاکتور حدودا برات 12 تا 20 تومن در میاد خدا رو شکر کاغذشم که هست.دردسر تعویض کارتریج هم بعد عمر مفیدش که 5 ساله پیش میاد که اونم چیزی نیست.کار چاپ بروشور رو هم بده بیرون بهتره.گول هیچ کسم تو زمینه خرید پرینتر نخور من به اندازه کافی گول خوردم شما که برادر مایی دیگه نخور.حالا باز هم خواستی خدای نکرده گوش شیطون کر پرینتر بخری فقط hp یا brother مدل های لیزری سیا سفید خوبه بقیه مارک ها چرته مخصوصا epson که واقعا یک بار مصرفه.برادر که بعیده گیر بیاری ولی هست مخصوصا من تو میدان انقلاب چندتا مغازه دیدم.تازه اینا رو هم که گیر بیاری نمی تونی از دست عزیزان تعمیر و سرویس پرینتر جون سالم بدر ببری و حتما کارتریجتو خراب می کنن که یه نو بخری.
ممنون، احتمالاً همین کار رو بکینم که شما گفتید
اما هزینه چاپ چقدر زیاد شده، (واسه سیاه سفید) قبلاً با 40000 تومن میشد یه تونر گرفت و 1500 برگ هم چاپ میکرد، هزینه چاپ 25 تومن میشد، اما الان ...
چاپگر حرارتی منظورتون ایناست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فيش پرينت چاپگر حرارتي متن، باركد و گرافيك
rafaelmehraban
10-03-2013, 10:17
فکر کنم همینا باشه از این کوچکتر هم هست باید برید ببینید از نزدیک .1500 تا هم نیست حرارتی ها تا 7000 یا 8000 برگ می زنه.خوده پرینترش هم بین 300 تا 500 هست.
tiyam 01
10-03-2013, 10:21
فکر کنم همینا باشه از این کوچکتر هم هست باید برید ببینید از نزدیک .1500 تا هم نیست حرارتی ها تا 7000 یا 8000 برگ می زنه.خوده پرینترش هم بین 300 تا 500 هست.
1500 تا منظورم لیزری سیاه سفید بود،
چاپگر حرارتی فکر نکنم اینجا باشه احتمالاً باید از شهر دیگه تهیه کنن،
عرض چاپ تو یکی 8 سانتیمتر بود
rafaelmehraban
10-03-2013, 13:59
تهران ---گمان کنم ایرانشهر یا ولی عصر حتما باشه.تعدادشم از اینی که من نوشتم 8000 تا بیشتره من یه عدد گفتم که مقایسه داشته باشید.این نوع چاپگر رو معمولا مکان های تهیه غذا یا دانشگاه ها دارن پس شاید فروشندگان صنعتی هم داشته باشند.راستی من خودم توی پاساژ یاران (شاید اسم رو اشتباه ذکر کنم)همونی که نرسیده به فلکه دوم صادقیه هست دیدم.البته پاییز امسال.
h_khozooei
10-03-2013, 17:08
لیزری رنگی کیفتش برای چاپ عکس در حد جوهر افشان نیست.
ولی لیزری رنگی هر چقدر هم که بمونه خشک نمی شه
اگر حجم کارت مداوم هست و روزی یه چند صفحه ای می گیری یا هفته ای یه چند صفحه ای می گیری. جوهر افشان خوبه
والا لیزر رنگی بخر. ناراحت خشک شدنش هم نخواهی بود.
داداش دست شما هم درد نکنه پ خ تون رسید من چون تازه عضو شدم نتونستم با پ خ جواب بدم گفتم همین جا به رسم ادب ازتون تشکر کنم.حتما به اون تاپیک سر می زنم و ممنون لطف کردی و امیدوارم تو کارت موفق باشی.
ممنونم دوست عزیز. شما هم موفق باشید
در خدمتتون هستم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.