ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در پیکسل به جای مانده بر روی مانیتور

sevendl
08-03-2013, 13:21
سلام

یه مشکل برای من پیش اوده و امروز وقتی مانیتور روشن کردم دیدم یک پیکسل سبز رنگ خیلی کوچک بر جای مونده.کسی میتونه راهنمایی کنه چیجوری میشه حلش کرد؟

LG E1940 LED

مرسی

sevendl
08-03-2013, 17:37
?????? up

alilosting
09-03-2013, 15:21
ببین توی مانیتورهای CRT معمولا" وقتی این مشکل پیش میومد که مانیتور رو جا به جا میکردیم و در اثر تغییر میدان مغناطیسی تنظیمات رنگ مانیتور بهم می ریخت و چندین پیکسل تغییر رنگ میدادن و سبز رنگ میشدن ولی این موضوع توی مانیتورهای LED و LCD بوجود نمیاد و معنی نداره . بنابراین به نظرم برای حل این مشکلت با خدمات مانیتورت تماس بگیر و ازشون راهنمایی بخواه .

sevendl
10-03-2013, 10:45
اتفاقا منم مانیتورو وقتی جا به جا کردم اینطوری شد.

alilosting
12-03-2013, 16:35
همونطور مه گفتم توی مانیتورهای led مثل crt تنظیمات خاصی برای تنظیم میدان مغناطیسی و برطرف شدن این مشکل وجود نداره ولی چند تا پیشنهاد :
1- روی دکمه auto/set یه کلیک بکن چون این دکمه یه کوچولو تصویر رو جابه جا میکنه و ممکنه مشکلت برطرف بشه .
2- توی menu برو روب setting و reset factory رو بزن تا اگه تنظیمات رنگ تصاویرت بهم خورده ، برگرده به همون تنظیمات اولیه ... شاید اینجوری مشکلت حل بشه .
از طرفی ممکنه اطراف مانیتورت یه سری وسیله های برقی وجود داشته باشه که توی میدان مغناطیسی مانیتورت مشکل ایجاد کرده باشه .. مثل اسپیکر و ... اینارو هم از برق بکش ..
اگه همه اینکارا رو انجام دادی و مشکلت حل نشد حتما" با خدمات پس از فروش مانیتورت تماس بگیر.