ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افسرده‌ها سگ و گربه نگه می‌دارند

wichidika
07-03-2013, 13:55
رئیس انجمن روانشناسی بالینی ایران در گفت‌وگو با فارس:
افسرده‌ها سگ و گربه نگه می‌دارند

خبرگزاری فارس: یک روانشناس بالینی گفت: متأسفانه افراد افسرده، گوشه‌گیر، خجالتی و افرادی که دوست خوبی ندارند اقدام به نگهداری سگ و گربه می‌کنند چرا که می‌خواهند همدم و سنگ صبور نداشته خود را در حیوانات پیدا کنند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Tweet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حمید یعقوبی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، اظهار داشت: رابطه انسان با حیوانات اهلی یک رابطه تاریخی است چرا که در طول تاریخ، انسان با حیوانات ارتباط گسترده‌ای داشته و برای رفع نیاز خود اقدام به دست‌آموز و اهلی‌کردن آنها کرده است.این روانشناس بالینی ادامه داد: نگهداری از حیوانات برای شکار و به منظور تأمین معاش، همچنین برای محافظت از جان و مال همواره مرسوم و متداول بوده اما نگهداری از سگ و گربه در آپارتمانهای امروزی جای تأمل دارد.رئیس انجمن روانشناسی بالینی ایران افزود: نگهداری سگ و گربه مانند یک تب و بیماری در جامعه ناهنجاری ایجاد کرده است است باید دید چه اتفاقی افتاده و در پیدایش این قضیه چه عواملی دخیل بوده‌اند که گرایش به نگهداری از حیوانات در آپارتمانهای پایتخت افزایش یافته است.وی ادامه داد: در وهله اول می‌توان چنین برداشت کرد که تعاملات فرهنگی، انتقال فرهنگ از فضای مجازی، گسترش فضاهای اینترنتی و تهاجم فرهنگی در این زمینه تأثیرگزار بوده است.رئیس انجمن روانشناسی بالینی ایران افزود: بخشی دیگر می‌تواند ناشی از تقلید و الگوبرداری از دیگران و چشم ‌و ‌هم‌چشمی باشد و مسئله بعد نیز به روان افراد برمی‌گردد.یعقوبی گفت: متأسفانه افراد افسرده، گوشه‌گیر، خجالتی و افرادی که دوستان و شبکه حمایتی خوبی ندارند اقدام به نگهداری حیوانات به خصوص سگ و گربه می‌کنند چرا که می‌خواهند آن همدم و سنگ صبور نداشته خود را در حیوانات پیدا کنند.این روانشناس بالینی اظهار داشت: وقتی یک فرد با یک سگ یا گربه در خیابان راه می‌رود ناخودآگاه همه افراد به او نگاه می‌کنند و این نگاه و توجه باعث می‌شود آن فرد احساس خوشایندی داشته باشد و به خود ببالد.یعقوبی ادامه داد: متأسفانه این دیده شدن برای فردخجالتی و کمرو به عنوان پاداشی محسوب می‌شود تا خلاءهای عاطفی خود را پر کند.رئیس انجمن روانشناسی بالینی ایران گفت: در زمان‌های گذشته افراد با همسایه‌های خود مراوده داشته و خلاءهای عاطفی خود را پر می‌کردند اما امروزه آپارتمان نشینی، کاهش تعاملات اجتماعی و تمایل به تنهایی باعث شده تا افراد سنگ صبوری نداشته باشند؛ از سوی دیگر حیوانات به خاطر بخشش و گذشتی که دارند و بعد از دعوا و اعتراض با اندک غذایی بر می‌گردند نظر و توجه افراد منزوی و تنها را به خود جلب کرده اند.انتهای پیام/

Khan gholi
07-03-2013, 16:03
به نظر من که این خبر چرت محضه.خیلیا رو دیدم سگ دارند و اصلا هم افسرده نیستند.حیون خونگی لذت داره به دلیل اینکه مثل بچه میمونه ولی دردسر های بچه رو نداره

B3HZ@D
08-03-2013, 17:07
دقیقا :n16:
من هم کلی دوست و رفیق دور و بر خودم دارم و آدم شادی هم هستم . ولی سگ هم دارم و این دلیل نمیشه که افسرده هستم .
پس اونایی که شیر و پلنگ و ببر نگهداری میکنن لابد وضعشون خیلی خرابه و از نظر روانی نابود حساب میشن :n02:

abdolahe
08-03-2013, 17:15
ولی من نمیتونم با این کنار بیام که یه حیون مثل بچه ست! :n02:

Rjoun
08-03-2013, 17:25
به نظره من اونایی که افسردگی دارن معمولا برای حیوانات دلسوزی بیشتری بروز میدن

Saeed Dz
08-03-2013, 22:18
حالا بطور کلی گفته شده! نه اینکه هرکی سگ داره یا گربه داره افسردست!
کلیتی وجود نداره، این آقا و امسال ایشون بر طبق چی این صحبت ها رو میکنن؟!

وی ادامه داد: در وهله اول می‌توان چنین برداشت کرد که تعاملات فرهنگی، انتقال فرهنگ از فضای مجازی، گسترش فضاهای اینترنتی و تهاجم فرهنگی در این زمینه تأثیرگزار بوده است
حرف این فرد یه چیز دیگه ای هستش و اون عنوان پوشش برای این موضوع. از طرفی در فرهنگی که سگ یا حیوانات دیگه رو نجس میدونه و ... نباید انتظار نظرات جز این رو داشت.