مشاهده نسخه کامل
: من یکی که دارم گیج میزنم: 46 اینچ تا 3.5 برای دیدن فیلم چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
marmad67
05-03-2013, 23:38
سلااااااااااااااااااام
حدود یه هفته است تصمیم گرفتیم یه تلویزیون بخریم و من کارم شده پرسه زدن هی تواین سایت و اون سایت دنبال مشخصات یه تلویزیون ایده ال .
هرکسی هم یه چیز میگه یکی میگه فقط سونی ! اون یکی میگه سونی هم سونی های قدیم الان فقط دوره دوره سامسونگه !
خلاصه انگار بیشتر سلیقه ای حرف میزنن.منم هرچی بیشتر میخونم بیشتر گیج میشم و تصمیم گیری برام سخت تر.
من خودم دنبال کیفیت تصویر عالی ام و دوام هم برام مهمه .ترجیحا ًFULL LED باشه آخه میگن FULL LED ها از EDGE LED بهترن .زیاد در قید سه بعدی و اسمارت نیستم و نمیخوام برا چیزی که کارم نمیاد پول الکی بدم ولی اینطور که از وبگردی فهمیدم تلویزیونهای سه بعدی تصویر دو بعدیشون بهتره !
میخوام 46 اینچ و تا سقف 3.5 باشه
یه نفر آشنا هم پیدا کردم (یزد)قیمتاش مناسبه (واقعا مناسبه ؟)
خودش بهم پیشنهاد کرده یکی از این دوتا رو بردارم
1- LG LS4600 47 inch LED : 3050000
2-SONY EX650 46 Inch : 3200000
خودش میگه سامسونگ زیاد الان تعریفی نداره ولی من بدم نمیاد مثلا این مدلهای ES6950 ,D6960 زیاد تعریفشو خوندم.البته میگن کیفیت پنلهای سری D از سری ES بیشتره
با این قیمتهای نجومی حالا ، اصلا طرف پاناسونیک که نمیشه رفت مگه پلاسما که اونم چون خونمون یخورده روشنه فک کنم مناسب نباشه.
سونی هم که میگن فرمت MKV و زیرنویس فارسی رو پشتیبانی نمیکنه.
بخدا دارم دیوونه میشم. شبا خواب تلویزیون میبینم !!
خواهش میکنم راهنماییم کنید ، جای دوری نمیره !!
parham511
05-03-2013, 23:53
LS4600 ال جی رو که ندیدم اما مدلش پایینه،
EX650 سونی رو دیدم حسابی لرزش داره و پنلش در حد سری 5 سامسونگه، خیلی ضعیفه
با این بودجه و برای دیدن فیلم منم ES6960 سامسونگو پیشنهاد میکنم. من es6950 دارم و واسه فیلم خدایی عالیه، خیلی ازش راضیم، امکانات جانبیشم دیگه فوله فوله. ES6960 یه رده بالاتره باز و بهتر.
marmad67
06-03-2013, 00:39
ممنون از توجهتون
این مدل Lg رو میشه شیرفهمم کنید که مثلا چند سری بعد از اون اومده ؟میدونم مدلای جدیدش LM هستن میخوام بدونم اون چند LEVEL پایین تره ؟
من برا خودم نظرم رو همون ES6950 چون به بودجم بیشتر میخوره.راستی درباره سری D نظرتون چیه؟ کیفیتشون بهتره؟
یه مدل سونی تو این رنج قیمت هست 40 اینچ LED؟ برا کسی میخوام . مثلا 520 چطوره؟
marmad67
06-03-2013, 00:42
راستی نظرتون درباره قیمتاش چیه؟ مناسبه؟
الان ES6950 46 چنده؟
parham511
06-03-2013, 08:12
اون ال جی جدیده اما مدل ارزون قیمت امسال هست، سری D سامسونگ ندیدم اما شنیدم خوبه ولی پیدا نمیشه و سری ES جدیدتر هست، به نظرم بهتره جدیدترشو بگیری که خیالت از امکانات بروزتر و پشتیبانی بهتر راحت باشه،
من بودم سمت سونی نمیرفتم، TVهای زیر 4-5 میلیونش فقط پول اسم میگیرن و تصویر و امکانات خوبی ندارن.
ES6950 سایز 46 بدون بلوری هدیه حدود 3300.
موفق.
marmad67
06-03-2013, 11:58
سلام بازم از توجه و پاسخ سریعتون متشکرم:n16:
تازگیا شنیدم قراره قیمتها کمتر شه.همین الانشم یه 200 از قیمت سونی ها افتاده. به نظرتون بهتره صبر کنم تا ارزونتر بشه یا نه؟
قیمتها کمی اشتباس فکر نمی کنم EX650 سونی با گارانتی بازرگانی ایران رو 3.200 بدهند این قیمت دقیقا قیمت بدونه گارانتی اون این مدل رو با گارانتی بازرگانی ایران اگر 3.880 گیر بیارید هنر کردید . ( تا 4 - 5 روز پیش که اینطور بود ) .
به نظر من بهترین انتخاب 6960 سامسونگ الان می تونید تو تهران با حدود 3.300 پیدا کنید یزد رو نمی دونم به هر حال هر چیزی یه خوبی داره یه بدی خوبی سونی دوام اونه که البته یه چیز 100% هم نیست ضمن این که مدلی که شما می گید خیلی چیز جالبی نیست سونی الان خیلی گرونه مگر این که بدونه گارانتی بخواهید اونم فقط سری HX .
از نظر من 6960 بهترین انتخاب با جمع کردن همه موارد از قبیل قیمت و کارائی که حسن های اونه و چیزهای مثل دوام و ماندگاری که ضعف های اونه
اگر دوام خیلی براتون مهمه 42 اینچ ER5 پاناسونیک هم بد نیست 3 بعدی نیست کیفیت تصویر خوبی داره و با یه سینمای خانگی حدود 4.500 قیمت خود تی وی تقریبا 3.700 این است
marmad67
06-03-2013, 14:58
یه سوال دیگه: این مدل 6950 گیرنده دیجیتال داخلی داره ؟ اگه آره یعنی وقتی از م.هواره قطع بشه بازم کانالهای داخل رو نشون میده؟
و اینکه کیفیت پخش کانالهای داخل که فک کنم کیفیت sd میشه ، رو این مدل چطوره؟
marmad67
06-03-2013, 15:11
قیمتها کمی اشتباس فکر نمی کنم EX650 سونی با گارانتی بازرگانی ایران رو 3.200 بدهند این قیمت دقیقا قیمت بدونه گارانتی اون این مدل رو با گارانتی بازرگانی ایران اگر 3.880 گیر بیارید هنر کردید . ( تا 4 - 5 روز پیش که اینطور بود ) .
به نظر من بهترین انتخاب 6960 سامسونگ الان می تونید تو تهران با حدود 3.300 پیدا کنید یزد رو نمی دونم به هر حال هر چیزی یه خوبی داره یه بدی خوبی سونی دوام اونه که البته یه چیز 100% هم نیست ضمن این که مدلی که شما می گید خیلی چیز جالبی نیست سونی الان خیلی گرونه مگر این که بدونه گارانتی بخواهید اونم فقط سری HX .
از نظر من 6960 بهترین انتخاب با جمع کردن همه موارد از قبیل قیمت و کارائی که حسن های اونه و چیزهای مثل دوام و ماندگاری که ضعف های اونه
اگر دوام خیلی براتون مهمه 42 اینچ ER5 پاناسونیک هم بد نیست 3 بعدی نیست کیفیت تصویر خوبی داره و با یه سینمای خانگی حدود 4.500 قیمت خود تی وی تقریبا 3.700 این است
این قیمت ها رو خودش به ما داده که اگه ازش بخریم قراره باهامون همین قدر حساب کنه.
راستی 6950 و 6960 ، full led اند یا edge led?
ماندگاری سامسونگ نسبت به سونی چقدر کمتره؟
چون فضا یه کم بزرگه باید حداقل 46 بگیرم.
دوستان دیگه پیشنهادی ندارند با این بودجه؟
قیمت هاش درسته ولی مدل سونی قطعا با گارانتی بازرگانی ایران نیست .
هیچ کدام این ها Full LED نیستند با این بوجه امکان خرید full LED نیست ضمن این که این آپشن به خودی خود ضامن خوب بودن تی وی نیست معمولا به مدلی مثل HX925 سونی Full LED می گند که خوب اصلا با بوجه شما سازگار نیست .
ببینید این که می گم ماندگاری اولا با این که خودم گفتم خیلی عبارت درستی نیست در ضمن یک چیز قابل اندازه گیری هم نیست .
به طور کلی استاندارد های ساخت سونی بالاتر از سامسونگ همین والا اصلا بعید هم نیست که مثلا شما EX650 بخری خیلی زودتر از سامسونگ مدل 6960 یه نفر دیگه خراب بشه .
همه تی وی های که اینجا اسم برده شده گیرنده داخلی دیجیتال دارند کیفیت کانال ها هم کمی بهتر از انالوگه ضمن این که گرفتن این کانال ها هیچ ارتباطی به ماهواره نداره ( البته نه بطور 100% ) و رله انها زمینی و با انتن های معمولی این کانال ها رو می گیرید نه با دیش . اگر منظور از قطع شدن مثلا مواقعی که فوتبال زنده داره پخش میشه و از کانال های ماهواره با اصطلاح قطع میشه شما می تویند همان موقع با گیرنده دیجیتال فوتبال رو تماشا کنید .
marmad67
07-03-2013, 08:22
منظورم فقط یه شبکه نیست . دیدی که بعضی وقتا یهو همه شبکه ها مبپره بدلایل فنی ، سیاسی و... میخوام اون موقع دستم به یه جایی بند باشه و حداقل کانالهای خودمونو داشته باشم.
در مورد edge lit میگن روشنایی دور صفحه بیشتر از مرکزشه .تو این مدل خیلی محسوسه؟
تو تصاویر سریع چطوره؟ لرزش داره؟
من باز هم نفهمیدم منظور شما چی ببین عزیزم این 20 تا کانال دی جیتال دقیقا مثل همان 8 تا کانال آنالوگ که از قبل بود فقط سیستم پخش عوض شده حالا هر بلایی که قبلا ممکن بود برای پخش مثلا شبکه 1 تا 6 بیاد هنوز هم ممکن سر این یکی هات بیاد .
در مورد چینش ال ای دی ها به هر حال انتخاب دیگه ای ندارید ضمن این که 99% ادم ها دارید از همین نوع تی وی ها استفاده می کنند درباره full بودن خیلی سخت نگیرید . این که محسوس یا نه من نمی دونم چی بگم خوب تو یه تصویر مشکی خیلی راحت میشه فهمید تمرکز نور در اطراف اما چیز ازار دهنده ای نیست در باره لرزش هم باز نمی دونم چی بگم پنل اش 100 هرتز و کلرموشن 500 داره از خیلی خیلی تی وی ها لرزش کمتری داره .
زیاد سخت میگرید یه 6960 بگیر بی خیال بقی چیزهاش بشو بابا .
marmad67
07-03-2013, 19:49
hapalii عزیز ببخشید که با سوال هام حوصله تونو سر بردم و ممنونم از وقت و اعصابی که صرف جواب دادن کردید. نمیدونم شاید از بس تو این سایت و اون سایت چیزای متناقض خوندم یه کم وسواسی شدم!!:23:
ولی رو که رو نیس ....!:n05:
بازم سوال دارم اونم اینه که تصویر مات و براق یعنی چی ؟ مربوط به انعکاس نور تو صفحه است یا درباره کیفیت نورشه؟و آیا 6960 تصویرش ماته؟(از یکی شنیدم)
دیگه ببخشید سوات این چیزا رو نداریم و مجبوریم بپرسیم!
بازم سپاس :n16::n16:
parham511
07-03-2013, 23:44
6960 ماته
مربوط به انعکاس نور هست
marmad67
09-03-2013, 22:32
دوستان به نظرتون میارزه بیشتر هزینه کنم و 6980 بگیرم؟ مزایای بدرد بخوری برای من داره؟ میشه یه مقایسه ای بین 6960 و 6980 بکنید.
smhsh121
09-03-2013, 22:59
دوستان به نظرتون میارزه بیشتر هزینه کنم و 6980 بگیرم؟ مزایای بدرد بخوری برای من داره؟ میشه یه مقایسه ای بین 6960 و 6980 بکنید.
شاید یه فرق های جزئی داشته باشند ولی فرق عمدش پردازنده دو هسته ای 6980 هست. پردازنده دوهسته ای برای قسمت اسمارت هاب و بازکردن صفحات اینترنت با سرعت بیشتر کاربرد داره وگرنه فرقی تو کیفیت تصویرشون نیست. اگر خواستی بیشتر خرج کنی سری 7 بگیر.
marmad67
09-03-2013, 23:17
معایب:
1. دقت رنگش که تو تصاویر SD ایران که یه چیزی بین کارتونو فیلمه تو فیلمای FHD بهتره اما.
2. عینکهای 3 بعدیشو که روشن میکنم شیشه های عینکها تیره تر میشه و سو سو زدن شیشه های عینک قشنگ مشخصه، اگه پشت تلویزیون پنجره ای باشه و نور توی روز بیاد داخل خونه قشنگ تصویر پنجره مدام خاموشو روشن میشه توی عینک و سرگیجه آوره.
3. زاویه دیدش متوسطه و مثل IPS های ال جی و پاناسونیک نیست از زاویه 30 درجه به بعد خیلی کم و به آرامی از اشباع رنگ و کنتراست کاسته میشه اما تصاویر تا زاویه 160-170 هنوز دیده میشنو اونطور نیست که تصویر بره.
4. عینکهاش دیگه شارژی نیست و باطری های کوچیک شبیه باطری ساعتی میخوره، که هر باطریش واسه 3-4 فیلم جواب میده بعد باید 3 تومن واسه هر باطری پیاده شین یعنی هر فیلم 3بعدی که بخواین 4نفری ببینین 4 تومن آب میخوره که غیر اقتصادیه.
5. حرکت داخل منوها معمولا با کمی مکث همراهه.
مزایا:
1. طراحیش قشنگه.
2. اشباع رنگ خوبی داره.
3. تو صحنه های متحرک سریع در رزولوشن 1080p نسبتا با دقت خوبی نشون میده تصویرو اما عالی هم نیست.
اینا نوشته های پرهام عزیز است هنگامیکه 6950 رو تازه نصب کرده بودن.
به نظرتون 6960 معایب 6950 رو رفع کرده؟
parham511
10-03-2013, 01:21
ممنون marmad جان، البته این نوشته رو من زمانی نوشتم که قیمت این TV از TV های ال جی مثل LM62000 خیلی بالاتر بود، اما الان LG اونقد جنساشو گرون کرده که واقعا به نظرم باید چشم بسته سامسونگ خرید کرد.
روی کاغذ 6960 از 6950 بهتره، چه از نظر motion plus بالاتر و چه وجود micro dimming اینطور که تو samsungcenter نوشته، es6950 مایکرودایمینگ نداره اما کنتراستش واقعا وقتی فیلم با HDMI بهش منتقل بشه مناسبه.
اما در عمل تصویرشون تو نمایندگی که من دیدم فرق خاصی نداشت. من که از کنتراست 6950 واقعا راضیم، با وجود قیمت 3300 تومنیش کنتراستش فرق آنچنانی با HX750 سونی که الان 5700 هست نداره که هیچ بلکه از نظر ساپورت فرمتهای تصویری و نرم افزاری و امکانات از HX750 یه سرو گردن بالاتره، این فامیل ما که HX750 گرفته از TV ش راضیه اما هربار TV مارو میبینه میگه تصویر سامسونگ شما واقعا عالیه، وقتی به فیلم Download میکنه و میخواد با TV ببینه مجبوره به blueray بزنه و 2 تا کنترل دستش بگیره، و فیلمو با اکنترل blueray عقب جلو کنه و TV رو با یکی دیگه، که به نظرم خیلی ضد حاله....
این عکسو دیشب با موبایل گرفتم(چون موبایله خوب نیوفتاد و تار افتاد اما میشه کنتراست و عمق مشکیو دید توش) فیلم: hobbit 2012 1080p حجم 2GB که با فلش پخش کردم و خبری از کابل HDMI هم نبود کیفیت اینطوریه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فیلماییو که با فلش وصل میکنم به TV شاید بخاطر اینکه Full HD های فشرده 1.5یا 2GB هستن تصویرشونو وقتی از فاصله یک متری ببینید یه مقدار خیلی خیلی کم آبرنگیه و رنگها قاطی پاتیه اما از فاصله 2-3 متر به بعد تصویر خیلی جذابه، کنتراست و نرم بودن تصویر نسبت به هزینه پرداختی بی رقیبه.... اما جالب اینجاست که فیلمها Full HD ماه..ره که با HDMI به TV منتقل میکنم شفافتره و دیگه آبرنگی یست.
سلام
6950 و 6960 از نظر تصویری خیلی با هم فرق ندارند برای دیدن فرق هاش حتما باید کنار هم باشند مثلا اگر این عکس بالا رو از یک 6960 می گرفتند روشنایی اطراف نوشته های زیر نویس کمی کمتر بود به خاطر داشتند میکرو دایمینگ اما باز هم این حاله نور رو داشتید چون خیلی هم این قابلیت پیشرفته نیست .
چیزی که 6960 رو انتخاب بهتری میکنه از نظر من صدای اون محل قرار گرفتن اسپیکر هاش بهتره حتی از 6980 پایه اون هم نقره ای و با خط نقره ای زیر اون زیبایی بیشتری داره ( که این سلیقه ای )
درباره مات یا براق بودن تصویر این مربوط به پنل که خوب پنل های سری 6960 امسال مات هستن پارسال براق بودند این که مات بهتره یا براق بسته به تصویری و محل و نور محیط داره معمولا پنل های براق تصویر فریبنده تری دارند اما خیلی وقتها هم هست که تصویر تو پنل مات دلنشین تره این هم باز سلیقه ای کسانی که رنگ های جیغ تر رو دوست دارند معمولا جذب پنل های براق می شوند .
در اخر هم این که 6980 انتخاب خوبی نیست یا 6960 یا 7770
parham511
10-03-2013, 02:14
سلام
6950 و 6960 از نظر تصویری خیلی با هم فرق ندارند برای دیدن فرق هاش حتما باید کنار هم باشند مثلا اگر این عکس بالا رو از یک 6960 می گرفتند روشنایی اطراف نوشته های زیر نویس کمی کمتر بود به خاطر داشتندمیکرو دایمینگ اما باز هم این حاله نور رو داشتید چون خیلی هم این قابلیت پیشرفته نیست .
چیزی که 6960 رو انتخاب بهتری میکنه از نظر من صدای اون محل قرار گرفتن اسپیکر هاش بهتره حتی از 6980 پایه اون هم نقره ای و با خط نقره ای زیر اون زیبایی بیشتری داره ( که این سلیقه ای )
درباره مات یا براق بودن تصویر این مربوط به پنل که خوب پنل های سری 6960 امسال مات هستن پارسال براق بودند این که مات بهتره یا براق بسته به تصویری و محل و نور محیط داره معمولا پنل های براق تصویر فریبنده تری دارند اما خیلی وقتها هم هست که تصویر تو پنل مات دلنشین تره این هم باز سلیقه ای کسانی که رنگ های جیغ تر رو دوست دارند معمولا جذب پنل های براق می شوند .
در اخر هم این که 6980 انتخاب خوبی نیست یا 6960 یا 7770
هاله نور اطراف قسمتهای نورانی تصویر مختص full LED های local dimming دار و یا edge LED های micro dimming دار سامسونگ هست تو edge های عادی مثل ES6950 وجود نداره،
اتفاقا اگه عکس بالا رو از es6960 میگرفتن طبق تئوری باید اون هاله واقعا وجود می داشت، چون تو تکنولوژی micro dimming سامسونگ تصویر به zone های مختلف تقسیم میشه و frame به frame تصویر پردازش میشه و در هر فریم بسته به نیاز اون منطقه تصویر که تاریکتر یا روشنتره brightness و colour و sharpness اون قسمت کم و زیاد میشه و چون این zone ها محدودن باعث همچین ایجاد همچین هاله ای در اون منطقه تصویر میتونستن بشن، که البته بازم آنچنان مشهود نبودن مثل هاله ی full LED های Locall mimming، که توی عکس بخوان اونجوری دیده بشن،
اون هاله ها تو عکس بالا بخاطر دوربین موبایل خودمه که اونجوری عکسو انداخته، اگه نه هیچ هاله ای تو تصویر وجود نداشت و کاملا شارپ و بدون هاله بود تصویر.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هاله نور اطراف قسمتهای نورانی تصویر مختص full LED های local dimming دار و یا edge LED های micro dimming دار سامسونگ هست تو edge های عادی مثل ES6950 وجود نداره،
اتفاقا اگه عکس بالا رو از es6960 میگرفتن طبق تئوری باید اون هاله واقعا وجود می داشت، چون تو تکنولوژی micro dimming سامسونگ تصویر به zone های مختلف تقسیم میشه و frame به frame تصویر پردازش میشه و در هر فریم بسته به نیاز اون منطقه تصویر که تاریکتر یا روشنتره brightness و colour و sharpness اون قسمت کم و زیاد میشه و چون این zone ها محدودن باعث همچین ایجاد همچین هاله ای در اون منطقه تصویر میتونستن بشن، که البته بازم آنچنان مشهود نبودن مثل هاله ی full LED های Locall mimming، که توی عکس بخوان اونجوری دیده بشن،
اون هاله ها تو عکس بالا بخاطر دوربین موبایل خودمه که اونجوری عکسو انداخته، اگه نه هیچ هاله ای تو تصویر وجود نداشت و کاملا شارپ و بدون هاله بود تصویر.
دوست عزيز آيا امكان استفاده از كي برد گوشي موبايل براي تايپ در مدل 6950 از طريق واي فاي وجود داره. و ميشه موقع استفاده از شبكه هاي اجتماعي به آن ميكرفون وصل كرد؟ چون ظاهرآ از موس و كيبرد بيسيم پشتيباني نميكنه.
درود.
parham511
11-03-2013, 01:24
دوست عزيز آيا امكان استفاده از كي برد گوشي موبايل براي تايپ در مدل 6950 از طريق واي فاي وجود داره. و ميشه موقع استفاده از شبكه هاي اجتماعي به آن ميكرفون وصل كرد؟ چون ظاهرآ از موس و كيبرد بيسيم پشتيباني نميكنه.
درود.
اطلاعی ندارم و تا حالا باهش وبگردی نکردم، اگه میخواید وبگردی کنید 6980 بگیرید، چون این 6950 تو منوها زیاد روون نیست و تو اسمارت هاب که میرید کلی طول میکشه و دنگ و فنگ داره.
در ضمن موس و کیبرد هم از طریق پورت USB و هم از طریق WIFI به این TV وصل میشه.
peyman_Ar58
11-03-2013, 10:41
سلام دوستان
این گزینه LED سامسونگ 6960 رو که با یک سینمای خانگی
HT-E355K هست چطور میبینید(به قیمت 4060000؟ آیا به نظرتون سیستم رو جدا با یه سینمای خانگی دیگه بخرم بهتره یا همین گزینه خوبی هست.بودجه من برای خرید هم حدود 4 تومان هست.
parham511
11-03-2013, 11:07
E355K سینمای ضعیفیه، 330 وات هست که تو سینماها اصلا رقمی حساب نمیشه، من از مدلاش شناختی ندارم اما بنظرم e455k که 200 گرونتره با قدرت 1000 وات گزینه جالبتری باشه.
marmad67
12-03-2013, 16:01
سلااااام
با تشکرات فراوان از دوستان عزیز مخصوصاً parham , hapalii :33::11:
مگم الان که قیمتها خیلی بالا هست به نظرتون مشه یه معجزه ای چیزی بشه و کَمُکی قیمتها پایین بیاد ؟ یا قراره همینطوری تا ثریا بالا بره؟
والا من هر روز دارم یک 6960 رو کنار یک 6950 می بینم حتی اگر نخواهم هم باز جلو چشمم هستند تنها فرق تصویر این دو تا که گفتم هم خیلی جزئی دقت تو نور دهی که البته خیلی هم جزئی و با کلی نگاه کردن ادم متوجه اش میشه البته متاسفانه هیچ وقت نمی تونم نور فروشگاه رو اونطور که باید تنظیم کنم تا تاثیر منفی نور محیط که اتفاقا انجا خیلی زیاد هم هست از بین بره ولی همین چند وقت پیش که فیلم گلادیاتور رو داشتم تست می کردم هم تو زیر نویس و هم تو صحنه های اولیه فیلم که تو محیط جنگلی رنگ های تیره مثل ابی پررنگ و سرمه تو محیط قلبه داره با کمی دقت فاصله گرفتن از دو تا تی وی میشه دید که دقت رنگ های تیره تو 6960 بیشتر یا کلا تیره تره ضمن این که تمام حسن این لوکال دایمینگ یا میکرو دایمینگ اینه که جلو نشت نور رو بگیره هرچند تو مدل ساموسنگ فکر نمی کنم خیلی هم پیشرفته باشه ولی قطعا بودنش به این خاطر که جلو نشت نور به محیط های تیره تر رو بگیره اگر قرار باشه دور زیر نویس تو مدل معمولی نشت نور نداشته باشه تو مدل دارای این تکنولوژی داشته باشه دیگه فایده اون چی ؟
سلام دوستان
این گزینه LED سامسونگ 6960 رو که با یک سینمای خانگی
HT-E355K هست چطور میبینید(به قیمت 4060000؟ آیا به نظرتون سیستم رو جدا با یه سینمای خانگی دیگه بخرم بهتره یا همین گزینه خوبی هست.بودجه من برای خرید هم حدود 4 تومان هست.
گرونه سینما رو می تونید حدود 560 بخرید تی وی رو هم حدود 3.200 جمعش کمتر میشه همین تی وی رو با یه سینمای سه بعدی تقریبا همین قیمت می تونید بخرید . البته 6960 یه کم موجودیش تو بازار کمه اما مثلا الان راحت می تویند 6980 رو 3.450 بخرید .
parham511
14-03-2013, 01:35
والا من هر روز دارم یک 6960 رو کنار یک 6950 می بینم حتی اگر نخواهم هم باز جلو چشمم هستند تنها فرق تصویر این دو تا که گفتم هم خیلی جزئی دقت تو نور دهی که البته خیلی هم جزئی و با کلی نگاه کردن ادم متوجه اش میشه البته متاسفانه هیچ وقت نمی تونم نور فروشگاه رو اونطور که باید تنظیم کنم تا تاثیر منفی نور محیط که اتفاقا انجا خیلی زیاد هم هست از بین بره ولی همین چند وقت پیش که فیلم گلادیاتور رو داشتم تست می کردم هم تو زیر نویس و هم تو صحنه های اولیه فیلم که تو محیط جنگلی رنگ های تیره مثل ابی پررنگ و سرمه تو محیط قلبه داره با کمی دقت فاصله گرفتن از دو تا تی وی میشه دید که دقت رنگ های تیره تو 6960 بیشتر یا کلا تیره تره ضمن این که تمام حسن این لوکال دایمینگ یا میکرو دایمینگ اینه که جلو نشت نور رو بگیره هرچند تو مدل ساموسنگ فکر نمی کنم خیلی هم پیشرفته باشه ولی قطعا بودنش به این خاطر که جلو نشت نور به محیط های تیره تر رو بگیره اگر قرار باشه دور زیر نویس تو مدل معمولی نشت نور نداشته باشه تو مدل دارای این تکنولوژی داشته باشه دیگه فایده اون چی ؟
هدف local dimming ها اینه که کنتراست بالا بره، ضعف پنلهای LCD رو میخواد از طریق کم نور و پر نور کردن منطقه های مختلف تصویر بر طرف کنه واسه همین چون ظرافتی مثل پلاسماها نداره که بتونه تک تک پیکسلهارو کنترل کنه و کم نور و پرنور کنه به ناچار تصویرو به حالا 300، 500، 600 و یا بیشتر منطقه تقسیم میکنه و یا مثل LG و SONY و ... نور زمینه رو از طریق خاموش و روشن کردن LED های پشت پنل full led تنظیم مینکنه، یا مثل نرم افزار TV ها edge lit سامسونگ میاد پنل و قسمت بندی میکنه و قسمتهای تاریکترو برایتنس پنل LCD اون منطقشونو کمتر میکنه و یا قسمتهای پرنور ترو برایتنس اون منطقه رو بیشتر میکنه که کنتراستو بالا ببره، اما هزینه این افزایش کنتراست چیزی نیست جز پدیده ای به نام white crush یا black crus یا blooming خالی نور در اطراف قسمتهای روشن تصویر، مثل همون هاله ای که در اصل نبود(بخاطر دوربین ضعیف اونطوری دیده شد) اما شما فک کردید کنار زیرنویس واقعا هاله هست.
اما توی edge lit های ساده همونطور که گفتم این blooming یا white/black crush وجود نداره و کنتراست هم کمتره.
هدف local dim برندها یا micro dim سامسونگ افزایش کنتراست هست نه مقابله با نشت نور، نشت نور به کیفیت ساخت و مونتاژ ربط داره، و اصلا همین local dim یا micro dim باعث بیشتر نشتها و تخریب جزئیات میشه تو قسمتهای شلوغ تصویر.
شما تو سری 7 و 8 تصاویر دموی TV هاتونو ببینید متوجه میشید که در قسمتهای سفید تصویر جزئیات مشکی از بین میرن و در قسمتهای تازیک جزئیات روشن از بین میرن که به ترتیب white crush و black crush نام داره و عیب اصلی همین local یا micro dim هاست.
marmad67
18-03-2013, 08:18
سلااااام
با تشکر فراوان از راهنمایی دوستان و اساتید :n12::n16:
بالاخره دلو زدیم به دریا و خریدیم:
46ES6960
قراره امروز بیان نصبش کنن.
راستی من باید چه چیزایی رو قبل از فرار نصاب چک کنم؟
یه چیزایی درباره تصاویر تک رنگ شنیدم ولی جزییاتشو نمیدونم.
راستی سینما خانگی هم هدیه روش بود .اونم نصب میکنه؟برا سینما چی؟چجوری چکش کنم؟
لطفا فوری تا یارو نیومده راهنماییم کنید.:11:
marmad67
20-03-2013, 02:50
بازم سلام
بنده خدا این نصابه که غیر از اونی بود که ما شنیده بودیم !
خدا خیرش بده همه چیشو نصب کرد و بعد تست کرد و کار باهاشم تا حدودی یادم داد .
فقط تصویر یخورده نا میزونه. کیفیت تصویر شبکه های آنتن دیجیتالی که اصلا جالب نیس.:n15:
برای مه.واره هم یه کم بهتره ولی بازم خوب نیست.
شما برای بهتر شدن تصویرش چه پیشنهادی می دین؟:n13:
parham511
20-03-2013, 10:22
به نظر من 1-2 ماه اول فقط رو حالت استاندارد یا طبیعی بزار تصویرو و نور زمینه رو روی 15 یا حداکثر 16 و کنتراستو روی 55 تا 70 و بقیه گزینه هارو هم رو حالتای معمولی بزار تا آب بندی شه، حداقلش اینه که ضرر نمیکنی، من همین کارو کردم الان بعد 6-7 ماه که گذشته کنتراست TV یمون فوق العادست،
البته وقت مهمونیو عید دیدنی فقط روی حالت پویا یزار که وقتی مهمون میاد و چراقا روشن میشه تصویر شفاف باشه.
برای بهتر شدن تصویرم همین که بعد ماه اول یا دوم بزار تصویرو رو حالت پویا و نور و کنتراست رو زیاد کن، و حتما از سورس full hd ماه.ره یا فیلمهای full HD از روی فلش یا بلوری باید استفاده کنی تا از قدرت پنل استفاده شه، کانالهای SD صدا و سیما یا ماه.ره هیچکدوم کیفیت ندارن و همه مات هستن.
تو منو/ شبکه/ عملکرد soft app برو، اون قسمت Wifi تلویزیون و امکانات ارتباطی TV هست که فقط وقتی لازم شد و خواستی با گوشی و لپتاپ فایل بفرستی به TV اون Soft app رو روشن کن بقیه مواقع خاموشش کن.
Reza_994
20-03-2013, 11:19
این 46es6960 رو تونستین اینترنتش رو راه اندازی کنید ؟
seyediali3
20-03-2013, 11:43
1- عموی من یه lg lm62000 خریده گینده دیجیتال داخلیش کیفیت شبکه ها در حد HD هستند میخواستم ببینم علتش چیه؟ چرا مثلا در 6950 اینطوری نیست؟
2- چرا مثلا lg 42 اینچ عرض تلویزیون 107 سانتی متر و در سامسونگ 46 اینچ حدود 105 سانتی هست. یعنی 42 اینچ ال جی بزرگتر از سامسونگ 46 !!! این موضوع در مورد ارتفاع هم صدق میکنه
parham511
20-03-2013, 11:56
1- عموی من یه lg lm62000 خریده گینده دیجیتال داخلیش کیفیت شبکه ها در حد HD هستند میخواستم ببینم علتش چیه؟ چرا مثلا در 6950 اینطوری نیست؟
2- چرا مثلا lg 42 اینچ عرض تلویزیون 107 سانتی متر و در سامسونگ 46 اینچ حدود 105 سانتی هست. یعنی 42 اینچ ال جی بزرگتر از سامسونگ 46 !!! این موضوع در مورد ارتفاع هم صدق میکنه
یکی از بستگان lm6200 ال جی داره، تو SD شاید خیلی کم رنگاش طبیعی تر باشه اما پنلش خدایی خیلی ضعیفتره و در حد سری 5 سامیه، کنتراستش پایینتر و وضوحشم کمتره، wifi داخلی نداره، صداش ضعیفه، اما تکنولوژی 3بعدیش با crosstalk خیلی پایین و عینکای سبک، منوی تنظیمات کامل تصویر و 1 اینچ بزگتر بودن مزیتاشه.
شما یه فیلم HD یا fulll hd روی هر 2 TVبزارید بعد متوجه برتری قابل توجه تصویر 6950 میشید:n01:
اون مدل ال جی که میگید حتما ازین قاب قدیمی هاست و بخاطر قاب دورش عرضش زیاده، یا اینکه سایتی که اعدادو از توش نگاه کردید اطلاعات 47 اینچ رو جای 42 نوشته، اگه نه همچین چیزی غیر ممکنه.
seyediali3
20-03-2013, 12:11
دادا در مورد اینچ و عرض تی وی باید بگم من هم تو سایتهای رسمیشون دیدم هم توی چند سایت دیگه. در ضمن اینچ و طول و عرض که میگم مربوط به صفحه نمایش هست و قاب را شامل نمیشه. من خودم هم از نزدیک دیدم 42 ال جی واقعا حداقل 10-12 سانت عرض صفحه نمایشش از 40 سامی بزرگتره. از دوستان میخواهم متر را دست گرفته و تست کنن و نتیجه را بگذارند!! چون من میخواهم یه تی وی بخرم و این موضوع برام حیاتیه!!!
seyediali3
20-03-2013, 12:25
دادا دو سوال 6950 را میشه بهش صفحه کلید وصل کرد؟
2- DLNA داره؟
parham511
20-03-2013, 16:17
1- 2- چرا مثلا lg 42 اینچ عرض تلویزیون 107 سانتی متر و در سامسونگ 46 اینچ حدود 105 سانتی هست. یعنی 42 اینچ ال جی بزرگتر از سامسونگ 46 !!! این موضوع در مورد ارتفاع هم صدق میکنه
سایتی که اعدادو از توش نگاه کردید اطلاعات 47 اینچ رو جای 42 نوشته، اگه نه همچین چیزی غیر ممکنه.
دادا در مورد اینچ و عرض تی وی باید بگم من هم تو سایتهای رسمیشون دیدم هم توی چند سایت دیگه. در ضمن اینچ و طول و عرض که میگم مربوط به صفحه نمایش هست و قاب را شامل نمیشه. من خودم هم از نزدیک دیدم 42 ال جی واقعا حداقل 10-12 سانت عرض صفحه نمایشش از 40 سامی بزرگتره. از دوستان میخواهم متر را دست گرفته و تست کنن و نتیجه را بگذارند!! چون من میخواهم یه تی وی بخرم و این موضوع برام حیاتیه!!!
شما مترو دستتون بگیرید اندازه بگیرید، در ضمن یکم موقع دیدن اعداد دقت کنید، اون 107cm همونطور که گفتم مربوط به 47 اینچ ال جی هست نه 42 اینچ. به لینک زیر مراجعه کنید.
موفق باشید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
seyediali3
20-03-2013, 18:51
شما مترو دستتون بگیرید اندازه بگیرید، در ضمن یکم موقع دیدن اعداد دقت کنید، اون 107cm همونطور که گفتم مربوط به 47 اینچ ال جی هست نه 42 اینچ. به لینک زیر مراجعه کنید.
موفق باشید.
دادا اگه دقت کنید تو همون لینکی که گذاشتید نوشته 119 سانتی متر
این لینک را هم ببینید مربوط به 42 اینچ هست:
من خودم فهمیدم قضیه چیه
اون 107 که نوشته منظورش (107=42*2.54) هست یعنی اینچ را به سانت تبدیل کرده و ربطی به عرضش نداره. حق با شما بود فداتون بشم. من تصمیمم را گرفتم 6950 برمیدارم. فقط نگفتید کیبورد و موس میشه به 6950 وصل کرد؟ .با تشکر از شما.
alborz1355
20-03-2013, 19:47
کلاً منظور از اینچ در تلویزیون قطر صفحه تلویزیونه نه عرض و طول آن
ماله ما که 42lm76100 LG هست رو کارتون زده بود 107 سانت
parham511
20-03-2013, 22:53
ماله ما که 42lm76100 LG هست رو کارتون زده بود 107 سانت
107 سانتی متر قطر تلویزیونتونه.
دادا اگه دقت کنید تو همون لینکی که گذاشتید نوشته 119 سانتی متر
این لینک را هم ببینید مربوط به 42 اینچ هست:
من خودم فهمیدم قضیه چیه
اون 107 که نوشته منظورش (107=42*2.54) هست یعنی اینچ را به سانت تبدیل کرده و ربطی به عرضش نداره. حق با شما بود فداتون بشم. من تصمیمم را گرفتم 6950 برمیدارم. فقط نگفتید کیبورد و موس میشه به 6950 وصل کرد؟ .با تشکر از شما.
من میدونم اینارو آقای عزیز
شما دقت نمیکنی، قطر یه TV رو با عرض یه TV دیگه مقایسه میکنی و به نتیجه میرسی که یه 42 از 46 بزرگتره.
40، 42 و 46 همشون نسبت عرض به ارتفاعشون 16 به 9 هست و رابطه عرض و ارتفاعیه 9/16 بینشون برقراره؛ پس میشه به مقایسه فقط قطر بسنده کرد که قطرو هم در TV ها همیشه با اینچ بیان میکنن، لزومی نداره به طول و عرض فک کنید.
یا مثلا بگید از نزدیک دیدن 42 ال جی 10-12 سانت از 40 سام عرضش بیشتره و متر کنید و این چیزا، چون مساله خیلی سادست:
وقتی 2 اینچ تفاوت قطری بین 2 TV باشه بعلت نسبتی که بین عرض، ارتفاع و قطر TV هست طبق قضیه فیثاغورث عملا و حتما تفاوت عرض اون 2 TV کمتر از 2 اینچ یا کمتر از 5.08Cm هست نه اینکه 10-12 سانت باشه.
نه احتیاجی به متر کردن داره، نه توجه زیاد والا.:n13:
در مورد اتصال mouse و keyboard هم تو اکثر تاپیکها گفته شده، 2 صفحه قبل هم گفته شده وصل میشه هم با USB هم از طریق wireless.
Abolfazl3007
24-03-2013, 19:43
حالا قیمت 6960 و 6950 چنده مومنین ؟؟
............
24-03-2013, 22:51
با درود خدمت دوستان گرامی و عرض تبریک و شادباش به مناسبت نوروز
led مدل l42e6 پاناسونیک که led بسیار ارزان قیمتی هست موفق شده از نظر کنتراست و دقت رنگ و تاخیر در پردازش تصویر از led مدل 55f8000 از سامسونگ پیشی بگیرد.
panasonic l42e6
دقت رنگ
samsung 55f800
دقت رنگ
حالا قیمت 6960 و 6950 چنده مومنین ؟؟
قیمت ها بالا و پایین داره الان چون شرکت هدایا رو برداشته ولی تو تعطیلات هم هستیم کسی خرید تازه نداره برای همین بعضی ها به قیمت قبل می دهند که در این صورت میشه 6950 رو مثلا 3.100.000 هم خرید یا 6960 رو 3.300.000 البته سایز 46 اینچ
Abolfazl3007
26-03-2013, 20:32
قیمت ها بالا و پایین داره الان چون شرکت هدایا رو برداشته ولی تو تعطیلات هم هستیم کسی خرید تازه نداره برای همین بعضی ها به قیمت قبل می دهند که در این صورت میشه 6950 رو مثلا 3.100.000 هم خرید یا 6960 رو 3.300.000 البته سایز 46 اینچ
سید تو سایت زده 4 تومن که !! :n28:
سید تو سایت زده 4 تومن که !! :n28:
4 تومن یه سینما هم روشه
500 تومنی کم میشه ازش
بعضی جاها هم هستن ارزون تر میدن که منظور دوستمون همون جاهاس:n01:
سلام آقا از بانه بخريم صرف داره ا نه 6960 يا 6980 گسي مي دونه چقدر ارزونتره يا نه؟
parham511
30-03-2013, 01:58
قیمتها دوباره بالاتر رفت متاسفانه.... اما قیمت بانه با گارانتی دارا فرقش خیلی کمه و ارزش نداره...
خواستی ازونجاها بگیری به سری NX720 یا HX750 سونی فکر کن فقط.
قیمتها دوباره بالاتر رفت متاسفانه.... اما قیمت بانه با گارانتی دارا فرقش خیلی کمه و ارزش نداره...
خواستی ازونجاها بگیری به سری NX720 یا HX750 سونی فکر کن فقط.
سلام
كدوم بهترند سري HX يا NX
درود
parham511
31-03-2013, 02:07
HX بهترین سری هست و هرسال تولید میشه، سری NX یه مرحله از سری HX پایینتره و تا سال 2011 تولید شد، اما با اینحال مدل NX720 سال 2011 به اعتقاد خیلیها از HX750 سال 2012 بهتره،
به ترتیب:
HX925 2012
HX850 2012
NX720 2011
HX750 2012
HX بهترین سری هست و هرسال تولید میشه، سری NX یه مرحله از سری HX پایینتره و تا سال 2011 تولید شد، اما با اینحال مدل NX720 سال 2011 به اعتقاد خیلیها از HX750 سال 2012 بهتره،
به ترتیب:
HX925 2012
HX850 2012
NX720 2011
HX750 2012
اختلاف قيمت nx720 با hx925 حدود 300 تومنه به نظر شما كدام بهتره .ارزش بيشترهزينه كردن داره نسبت به كيفيتشون؟
ممنون
karbar200
31-03-2013, 23:29
اختلاف قيمت nx720 با hx925 حدود 300 تومنه به نظر شما كدام بهتره .ارزش بيشترهزينه كردن داره نسبت به كيفيتشون؟
ممنون
دوست عزیز 100% اشتباه می کنی یا اینکه فروشنده می خواهد چیز دیگری قالب کند 925 خیلی گرونتر از 720 هست حتی در بانه
اگر اینطوریه 925 100% بخر که بهتره
parham511
31-03-2013, 23:40
خیلی شبیه هم هستن، اما hx925 یکم جدیدتر و بهتره و گرونتر دیگه کنتراستش یکم بالاتره
بررسیشونو تو cnet واست گزاشتم که البته این بررسی ها همیشه 100% درست نیست، اما از هیچی بهتره،
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
marmad67
07-04-2013, 20:58
سلاااااااااااااام دوستان
اگه یادتون باشه من با کمک همین تاپیک یه 46 اینچ 6960 es سامسونگ گرفتم و ازش خیلی راضیم.چند روز پیش که میزشو خریدیم مجبور شدیم جابه جاش کنیم و سیمهاشو درآوردیم و بعد در نهایت دقت وصلش کردیم . جای جدیدش زیر یه مهتابیه که هر وقت روی ماه.واره باشه با روشن کردن مهتابی تصویر برای چند لحظه قطع میشه و بعد از روشن شدن مهتابی دوباره تصویرش میاد. :n13:
وقتی روی آنتن تلویزیونه مشکلی نداره!
به نظرتون مشکل کجاست؟
SNOW PATROL
07-04-2013, 21:17
سلاااااااااااااام ذوستان
اگه یادتون باشه من یه 46 اینچ 6960 es سامسونگ گرفتم و ازش خیلی راضیم.چند روز پیش که میزشو خریدیم مجبور شدیم جابه جاش کنیم و سیمهاشو درآوردیم و بعد در نهایت دقت وصلش کردیم . جای جدیدش زیر یه مهتابیه که هر وقت روی ماه.واره باشه با روشن کردن مهتابی تصویر برای چند لحظه قطع میشه و بعد از روشن شدن مهتابی دوباره تصویرش میاد. :n13:
وقتی روی آنتن تلویزیونه مشکلی نداره!
به نظرتون مشکل کجاست؟
دوست عزیز درون مهتابی یک چوک سلفی هست که در زمان استارت مهتابی امواج شدیدی در اطراف مهتابی به وجود میاد
این امواج بر رویه ----- تاثیر زیادی داره
حدالامکان چند متر باید فاصله باشه بین ----- و مهتابی
در ضمن داداش مبارکت باشه چند خریدی ؟ با گارنتی هست ؟
tapatalk
marmad67
08-04-2013, 05:52
دوست عزیز درون مهتابی یک چوک سلفی هست که در زمان استارت مهتابی امواج شدیدی در اطراف مهتابی به وجود میاد
tapatalk
ممنونم بایت پاسخ تخصصیتون.:n16:
پس مشکل از امواج مهتابیه فقط؟ من فکر میکردم یه جایی یه سیمو اشتباهی وصل کردم!!
اگه همین جا بمونه تلویزیون آسیب میبینه؟
marmad67
08-04-2013, 05:57
tapatalk
سلامت باشین.من قبل از عید خریدم با گارانتی و هدیه 3970 البته چک 2 ماهه دادم طرف آشنا بود!
tapatalk
ممنون از اطلاعاتتون .ممکنه علت دیگش این باشه که چون مهتابی و تی وی هر دو روی یک کنتور برق هستن موقع روشن شدن مهتابی تاثیر بزاره ؟ چون من این مشکلم با تعویض منبع برق تی وی حل شد.رو اسپیکر هامم اثر می زاشت.
البته فکر کنم اگه از این مهتابی جدید ها که دو شاخه داره استفاده کنیم دیگه مشکلی پیش نیاد اونا استارتشون خیلی خفیف تره یا بهتر بگیم ندارن مثل مهتابی قدیمی ها که حتی صدا هم تولید می کنه. نظر شما چیه؟
راستی قیمت ها چقدر زیاد شده الان تاپیک رو خوندم شوک شدم .من تی وی اسمارتمو مفت خریدم با این اوصاف
marmad67
08-04-2013, 21:56
ممنون از اطلاعاتتون .ممکنه علت دیگش این باشه که چون مهتابی و تی وی هر دو روی یک کنتور برق هستن موقع روشن شدن مهتابی تاثیر بزاره ؟ چون من این مشکلم با تعویض منبع برق تی وی حل شد.رو اسپیکر هامم اثر می زاشت.
البته فکر کنم اگه از این مهتابی جدید ها که دو شاخه داره استفاده کنیم دیگه مشکلی پیش نیاد اونا استارتشون خیلی خفیف تره یا بهتر بگیم ندارن مثل مهتابی قدیمی ها که حتی صدا هم تولید می کنه. نظر شما چیه؟
راستی قیمت ها چقدر زیاد شده الان تاپیک رو خوندم شوک شدم .من تی وی اسمارتمو مفت خریدم با این اوصاف
منبع برق تی وی رو عوض کردی؟ چطوری؟
marmad67
11-04-2013, 00:01
سلام
دوستان لطفا جواب بدن: با وجود دو مهتابی یکی بالای تلویزیون و یکی هم در دیوار پشتی اون ، آیا ممکنه آسیبی بهش وارد بشه با این روشن خاموش شدناش؟
SNOW PATROL
11-04-2013, 21:39
سلام
دوستان لطفا جواب بدن: با وجود دو مهتابی یکی بالای تلویزیون و یکی هم در دیوار پشتی اون ، آیا ممکنه آسیبی بهش وارد بشه با این روشن خاموش شدناش؟
نه خیلی حساس نباش مگه مهتابی تو روز چند بار خاموش روشن میشه /
tapatalk
m_nazary2001
14-04-2013, 22:49
سلام
یه led 46 تا حول حوش 4 میلیون معرفی کنید لطفا همه مدلها رو در نظر بگیرید شارپ سونی سامسونگ و ....
راستی 925 سونی چنده؟
hobor971
15-04-2013, 16:35
سلام
یه led 46 تا حول حوش 4 میلیون معرفی کنید لطفا همه مدلها رو در نظر بگیرید شارپ سونی سامسونگ و ....
راستی 925 سونی چنده؟
قیمتها که روزبروز تغییر می کنه
در حال حاضر در برند سامسونگ 6960 رو با 4050 و 6950 رو با 3640 می تونی تهیه کنی.
اون 925 هم با بودجه 4 تومن کلا بهش فکر نکن.
m_nazary2001
15-04-2013, 18:24
قیمتها که روزبروز تغییر می کنه
در حال حاضر در برند سامسونگ 6960 رو با 4050 و 6950 رو با 3640 می تونی تهیه کنی.
اون 925 هم با بودجه 4 تومن کلا بهش فکر نکن.
نظرتون درمورد LC-46LE8300X)sharp ) چیه؟؟؟
alborz1355
15-04-2013, 20:13
دوستان الان قیمتهای تلویزیون سامسونگ در سایت ، با سینمای خانوادگیست یا بدون آن؟
مثلاً es8880 که الان زده 57000000
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.