ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پروژه هارپ __دروغ؟واقعیت؟ اطلاعات دقیق

amir.orc
26-02-2013, 01:45
سلام.بچه ها حدودا 1 سال پیش روزنامه ایران مطالبی درباره پروژه هارپ چاپ می کرد که خیلی تخیلی به نظر می رسید و مدعی شده بود که دادستان تهران بابت دیوانه شدن چند تن از ایرانی ها به جامعه بین المللی شکایت کرده.ولی بعد کلا دیگه هیچی راجع بهش ننوشت.کسی می دونه دقیقا پروژه هارپ چیه؟
آیا واقعیت داره اون مسائلی که روزنامه ایران بهش نسبت داده؟
من اون موقع هر چی تو اینترنت تحقیق داشتم مطلبی پیدا نکردم ولی روزنامه ایران هم که در مورد مسائل علمی دروغ نمی نویسه و نمیاد بگه به دروغ که دادستان شکایت کرده پس قطعا یه چیزایی بوده دیگه.
ممنون میشم که تمام اطلاعاتتون در این زمینه به همراه عکس و فیلم رو به اشتراک بزارید.
برای جزییات اخبار چاپ شده پروژه هارپ به آرشیو شوک روزنامه ایران ماه های 9 تا 11 سال 1390 مراجعه کنید.

smahdis
26-02-2013, 06:14
والا هر چیزی ممکنه.

ولیداون چیزی که به نظر من میرسه اینه که هارپ وجود داره ولی یه کارهای دیگه رو پیش میبرن. اینا از کاه کوه ساختن.

shabe.saket
26-02-2013, 12:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت رسمی پروژه هارپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

◄◄ همه چیز در مورد هــارپ ►► ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir.orc
26-02-2013, 13:25
بچه ها خیلی ممنونم.اطلاعات کاملی تقریبا بود.حیف که بچه ها دیگه ادامش ندادن.منظورم اینجاست ◄◄ همه چیز در مورد هــارپ ►► ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امیدوارم این تاپیک فعلا حذف نشه.جون با اینکه شاید احمقانه باشه نظرتون چیه که مثلا 5 شنبه یا جمعه سر یه ساعت خاصی قرار بزاریم و همه روی این پروژه فکر کنیم.اکثر کسانیکه دچار دیوانگی شده بودن و روزنامه ایران شرح حال اونا رو نوشته بود همینجوری متوهم شده بودن.با اینکه تو این زمونه این کارا مسخره هست ولی اگه موافق باشید یه 10 نفری جمع شیم و مثلا سر یه ساعت خاص بهش فکر کنیم ببینیم ما هم خل و چل تر ازین چیزی که هستیم میشیم یا نه یا تحت تسخیر اون صدایی که اونا تو کلشون میومد میشیم یا نه؟؟؟
کیا جراتشو دارن و پایه هستن؟؟؟

A M ! N
26-02-2013, 15:17
یه پست در مورد هارپ از دوست عزیزم جناب سیمور

amir.orc
26-02-2013, 16:34
یه پست در مورد هارپ از دوست عزیزم جناب سیمور

امین جان پست جالب و منطقی ایشون نوشته و من کاملا موافقم و از شما هم ممنونم.فقط نمی فهمم دادستان چرا شکایت کرده حتما یه چیز بیشتری هم وجود داشته.من نمی دونم شما داستان اون دختر دبیرستانی یا اون 2 تا دوقلو ها یا اون مهندس رو توی روزنامه ایران خوندید یا نه؟
ولی من اول به چشم مسخره به این حرف ها نگاه می کردم البته با بحث کاربری علمی موافقم .ولی وقتی اسم دادستان و حرف شکایت مطرح شد گفتم که دادستان که خودشو مسخره نمی کنه پس حتما یه قضایای بیشتری هم مطرحه.نظر شخص شما چیه؟

amin666
01-03-2013, 12:50
در مورد روزنامه های ایران و شکایت و این حرفها زیاد خودتو اذیت نکن.جدی هم نگیر.ارزش نداره برای هر حرفی فکرت رو درگیر کنی.اونم تو ایران!