مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب یاهومسنجر !!
دوستان عزیز بنده یک لپ تاپ جدید خریدم روش ویندوز 7 ارجینال سرویس پک 1 هم موجود است. تنها مشکلی که عجیبه برام اینه که:
یاهو مسنجرم وارد میشه و لیست ها رو میاره اما به هرکی پیغام میدم و روی send میزنم سفید میره براش ! یعنی چه جوری بگم! :n13: واسه اون شخص میره و اون میبینه من چی نوشتم اما خودم نمیبینم :n21: درواقع تو صفحه چتی که باز شده من هرچی متن بفرستم سفیده هنوز و درضمن اونم که برای من بفرسته روی پنجره چت من چیزی نشون نمیده و خالیه در صورتی که اون شخص میگه سند کرده!
مشکل خیلی عجیبی است امیدوارم متوجه منظورم فقط شده باشین.
چند مدل یاهو از قدیمی تا جدید هم نصب کردم اما همه همینجور بود.
خواهشا راهنماییم کنید
ممنون
Dew Drop
25-02-2013, 23:51
راه حل 100% رفع مشکل سفید بودن صفحه چت یاهو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راه حل 100% رفع مشکل سفید بودن صفحه چت یاهو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنونم از کمکت دوست عزیز
راستش عجیبه چون من انتی ویروس ارجینال شرکتی دارم کاسپراسکای و آبدیت هم است چطور ممکنه ویروس مذکور رو نتونه پیدا کنه! اما الان اون روش توی تاپیک رو میرم ببینم درست میشه یا نه! بازم ازت ممنونم
متاسفانه با برنامه ویروس کشی هم که دوست عزیزمون معرفی کردن و اون تاپیک بازم هنوز مشکل باقیست !
کسی هست بازم بتونه راهی جلو پام بزاره؟ :n03:
Hidden-Hunter
28-02-2013, 10:37
متاسفانه با برنامه ویروس کشی هم که دوست عزیزمون معرفی کردن و اون تاپیک بازم هنوز مشکل باقیست !
کسی هست بازم بتونه راهی جلو پام بزاره؟ :n03:
سلام ، من هم قبلا این مشکل رو داشتم.
شما از اخرین نسخه یاهو مسینجر استفاده کنید و اینکه قبل اینکه یاهو مسینجر را باز کنید ، یک بار کسپرسکی رو ببندید یا همون exit کنید و باز تست کنید.
یا اینکه از منو تنظیمات این رو بردارید و تست بکنید که مشکل برطرف میشه یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیک گزینه ای که فلش مشخص کردم رو بردارید و OK کنید و بعد یاهو مسینجر رو باز کنید و تست بکنید. در ضمن نسخه شما از کسپرسکی چه نسخه ای هست؟ 2013-2012-2011؟؟
سلام ، من هم قبلا این مشکل رو داشتم.
شما از اخرین نسخه یاهو مسینجر استفاده کنید و اینکه قبل اینکه یاهو مسینجر را باز کنید ، یک بار کسپرسکی رو ببندید یا همون exit کنید و باز تست کنید.
یا اینکه از منو تنظیمات این رو بردارید و تست بکنید که مشکل برطرف میشه یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیک گزینه ای که فلش مشخص کردم رو بردارید و OK کنید و بعد یاهو مسینجر رو باز کنید و تست بکنید. در ضمن نسخه شما از کسپرسکی چه نسخه ای هست؟ 2013-2012-2011؟؟
دوست عزیز ممنون که به فکر بودی و اینجا راهنماییم کردی اما نمیدونم این چه جور مشکل عجیبی است دیگه که افتاده به جون سیستم من !! من حتی انتی ویروس رو کلا بستم و همه قسمت هاش هم disable کردم اما باز چت روم برام سفیده ! حتی تا بازش میکنم اون پی ام های آفلاین که برام گذاشتن هم دیده نمیشه و سفیده صفحه ! دارم کلافه میشم بخدا! رو لب تاب قبلی مشکل نبود اما این فقط ایتطور شده! هر راهی به ذهنم رسیده رفتم البته غیر از نصب ویندوز جدید ! چون ویندوزش ارجیناله نمیخوام عوض کنم :n27:
کسپر هم 2013 ارجینال است.
V E S T A
02-03-2013, 19:13
سلام اینترنت اکسپلورر رو یک بار آنیستال کنید و چک کنید درست شده یا نه ..
Anti malware هم که معرفی کردن آپدیت کنید و سیستم رو فول اسکن کنید
سلام اینترنت اکسپلورر رو یک بار آنیستال کنید و چک کنید درست شده یا نه ..
Anti malware هم که معرفی کردن آپدیت کنید و سیستم رو فول اسکن کنید
اون برنامه رو ابدیت کردم و یبار کامل اسکن کرد 18 تا فایل الوده پیدا کرد که همشون crack و patch های برنامه ها و بازی ها بودن و فکر نکنم آلوده باشن ، فقط برنامه بصورت تروجان اونها رو میشناسه و واسه همین اونا رو پاک نکردم. ضمنا اینا رو لب تاپ قبلیم هم بودن و مشکلی نداشتم با یاهو اونجا !
اینترنت اکسپلور هم دوباره نصب کردم تاثیر نداشت :n28:
V E S T A
10-03-2013, 18:07
سلام
چون خودم این مشکل رو داشتم و تقریبا بیشتر راه حل ها رو امتحان کردن از جمله راه حل زیر و نصب مجدد IE این راه حل هم انجام بدین
البته نقل از یکی از سایت هاست که من تو سرچ خودم بهش رسیدم تمام مراحل زیر رو انجام دادم و IE دوباره نصب کردم که درست شد.
ابتدا به منوی start بروید و عبارت cmd را وارد نمایید. یا تو run عبارت cmd رو وارد کنید
حال بر روی cmd.exe راست کلیک کنید و گزینه run as administrator را انتخاب نمایید (این کار را بایستی حتماً انجام دهید).
اکنون در پنجره command prompt ابتدا دستور زیر را وارد کرده و enter بزنید:
Regsvr32 jscript.dll
سپس دستور زیر را وارد نموده و enter بزنید:
Regsvr32 vbscript.dll
مشکل با انجام این کار حل خواهد شد.
دقت کنید که در صورتی که مشکل حل نشد، دو دستور زیر را نیز در محیط cmd وارد کنید:
Regsvr32 msxml3.dll
regsvr32 scrrun.dll
در صورتی که مشکل باز هم حل نشد، آخرین نسخه java runtime environment را نصب کنید و سپس دستورات فوق را مجددا تکرار کنید
سلام
چون خودم این مشکل رو داشتم و تقریبا بیشتر راه حل ها رو امتحان کردن از جمله راه حل زیر و نصب مجدد IE این راه حل هم انجام بدین
البته نقل از یکی از سایت هاست که من تو سرچ خودم بهش رسیدم تمام مراحل زیر رو انجام دادم و IE دوباره نصب کردم که درست شد.
دوست عزیزم چند روز نبودم الان اومدم دیدم زحمت کشیدی و راهنماییم کردی ممنون اما ie رو از کجا میتونم پاک کنم؟ هرچی گشتم آنیستال نداشت! خیلی برام عجیب شد! دقیق میگی چکار کردی تا منم بکنم؟
V E S T A
12-03-2013, 02:59
برای آنیستال کردم ie وارد قسمتی از کنترل پنل که برنامه های نصب شده رو آنیستال میکنید بشین که تو ویندوز 7 Programs and Features هست سمت چپ صفحه قسمت turn windows features on or off
رو بزنید بعد از باز شدن صفحه تیک مربوط به ie رو بردارین و ری استارت کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.