ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روش جالب برای دفع سموم از بدن



nassim()
25-02-2013, 12:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر پاها را به مدت چند دقیقه درون محفظه ای از آب سرد قرار دهید تمام سموم بدنتان به یک باره از بدنتان دفع می شود به طوری که رنگ آب تیره می شود.
به گزارش مدیکال هلت نیوز؛ راه های ساده تری هم برای دفع سموم وجود دارد پدهای جدیدی روانه ی بازار شده اند که باید آن ها را یک شبانه روز به پاهایتان بچسبانید تا تمام سموم از بدنتان دفع شود. گفتنی است؛ سموم هایی که در بدن جمع می شوند حاصل خوردن مواد غذایی، تنفس و ... است که به راحتی در بدن جمع می شوند و به راحتی هم می توان آن ها را از بدن دفع کرد.
تولید کنندگان محصولات سم زدایی ادعا می کنند که محصول هایشان به راحتی قادرند سموم را از بدن دفع کنند ولی سموم دائماً در بدن در حال وارد شدن هستند مادر فضایی زندگی می کنیم که سرشار از سمومی است که از راه های مختلفی وارد بدن می شوند. اولین راه تنفس است دیگری پوست و دستگاه گوارش و در نهایت از راه منافذ باز بدن مانند چشم ها.
گروهی دیگر از سم ها در مواد غذایی مصرفی ما وجود دارد و یا در اثر تماس با عوامل شیمیایی مانند عطرها و لوازم آرایشی و ترکیب های حاوی آزبست به بدن ما منتقل می شوند که بدن به طور طبیعی این سموم را خودش دفع می کند.
قراردادن پاها در آب قبل از خواب به روند طبیعی خارج شدن سم ها از بدن نیز کمک می کند



منبع: کنجکاو

Soroush-S
25-02-2013, 21:43
کسی از این کار نتیجه گرفته ؟
من تست کردم ولی نتیجه ای نگرفتم. شاید باید چندبار امتحان کرد:n13:

joonood.ir
25-02-2013, 22:57
از پاها دفع میشه؟یا کلا به دفع از راههای دیگه کمک می کنه؟
یعنی باید رنگ اب تیره بشه یا نه؟
چقدر از پا تو اب باشه و اب چقدر سرد باشه؟
- لطفا بیشتر توضیح بدین تا ما هم استفاده کنیم

m.shahi
27-02-2013, 08:26
سلام
من پد دفع سموم kinoki گرفتم دو شب استفاده کردم هیچ تغییری در رنگ پد مثل تبایغی که داره ایجاد نشد در حس و حال منم هم همینطور البته یکم کلافم کرد که یه چیز اضافه چسبونده بودم کف پام. البته فکر میکنم باید کف پا عرق بکنه که رنگ پد عوض بشه که به اونم نمیشه اطمینان کرد چون شاید بخاطر واکنش مواد داخل پد به عرق باشه نه دفع سموم.

Soroush-S
27-02-2013, 11:08
سلام
من پد دفع سموم kinoki گرفتم دو شب استفاده کردم هیچ تغییری در رنگ پد مثل تبایغی که داره ایجاد نشد در حس و حال منم هم همینطور البته یکم کلافم کرد که یه چیز اضافه چسبونده بودم کف پام. البته فکر میکنم باید کف پا عرق بکنه که رنگ پد عوض بشه که به اونم نمیشه اطمینان کرد چون شاید بخاطر واکنش مواد داخل پد به عرق باشه نه دفع سموم.

احتمالا شما هیچ سمی در بدن نداشتید که توسط اون پد دفع بشه:n02: