PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیدا نکردن مسیر پروژه توسط کامپایلر

becolony
21-02-2013, 22:24
سلام بچه ها برنامه که در سی شارپ می نويسم وقتی می خواهم اجرا کنم نمی تواند اين کار را انجام دهد و خطای زير را می دهد که بايد عکس آن را ببينيد ولی
چطور عکس را upload کنم
ممنون می شوم سريع کمکم کنيد
با تشکر

payam178
21-02-2013, 22:36
سلام دوست عزیز
شما به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید میری
بعد در اون عضو میشی و به صفحه ی خانه ی سایت میری
در اونجا براوز را زده و عکس خود را پیدا کرده و روی آن دو بار کلیک میکنی
در پایین صفحه استارت آپلودینگ را زده و صبر میکنی
نهایتا بعد از آپلود چند لینک به شما میدهد که شما میتونی از اولین لینک استفاده کنی
موفق باشی

becolony
21-02-2013, 22:46
نميشه می توانم برای شما ايميل کنم

payam178
21-02-2013, 22:56
باشه براتون آپلود میکنم
آدرس ایمیل پ.خ شد

becolony
21-02-2013, 23:04
ممنونم عکس را فرستادم،لطفا سريع راهنمایی کنيد
با تشکر

becolony
21-02-2013, 23:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لينک عکس

becolony
21-02-2013, 23:36
لطفا جواب دهيد
با تشکر

Msba
22-02-2013, 11:06
1- آیا تغییر خاصی در مشخصه اسمبلی داده اید؟ این مشخصات در منوی Project و گزینه آخر آن و سپس در پنجره باز شده تب کناری Application می باشد.
2-آ یا فایروال فعال دارید؟ به طوری که ارتباطات داخلیتان را نیز می بندند؟ (به طور مثال فایروال روی interactive mode باشد و شما دسترسی را deny کنید.)
3- آیا از نرم افزار های تغییر دهنده سراسری P.ro.x..y نظیرP..r-o.x-f.ieir استفاده می کنید؟ در هنگام اجرای این گونه نرم افزار ها Visual Studio توانایی ارتباط با دیباگر خود را ندارد.
4- ممکن است فایل ساخته شده مشکل دارد و یا مکان آن. یک بار مود ساخت را از debug به release تغییر دهید و بررسی نمایید.
5- فایل در حالت بدون debug با کلید های CTRL+F5 اجرا کنید.
6- آخرین کد هایی که اضافه کردید را Comment کنید و مجدد بررسی نمایید.
7- مسیر دیباگ نهایی را بررسی کنید: این مشخصه در منوی Project و گزینه آخر آن و سپس در پنجره باز شده تب کناری Build می باشد.

نتایج را اعلام تا مشکل را با دوستان بررسی کنیم.

موفق باشید.

becolony
22-02-2013, 12:40
من که نفهميدم،میشه ساده تر توضيح دهيد،البتهproxifier را از نصب دزآوردم

Msba
22-02-2013, 19:01
نیازی به پاک کردن نبود:

هنگام اجرای این گونه نرم افزار ها Visual Studio توانایی ارتباط با دیباگر خود را ندارد.

در ابتدا موارد 5 و 7 و 4 را امتحان کنید.
4 یعنی از بالای صفحه VS آنجایی که نوشته debug آنرا به release تغییر دهید. این کار باعث می شود که مکان ذخیره سازی فایل تغییر کند. و آنگاه می توان دید که آیا در جای دیگر که فایل خروجی قرار می گیرد مشکل اجرا وجود دارد یا خیر.
5 یعنی اینکه به جایی که F5 بزنید و برنامه نوشته شده را اجرا کنید با کلید های Ctrl+F5 برنامه ساخته شده را اجرا کنید. اینگونه اگر مشکل در دیباگر وجود داشته باشد مشخص می گردد.
7 یعنی اینکه دیباگر فایل اجرایی ساخته شده را در چه مسیری باید پیدا کند و فایل نهایی کجا ساخته شده است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودتان به آن آدرس بروید و ببینید فایل وجود دارد؟ اجرا می شود؟

نتایج را اعلام کنید.
این مورد را هم بگویید که نسخه دقیق VS2010 شما چیست؟ RC،Ultimate،SP1 ؟

موفق باشید.

becolony
23-02-2013, 00:28
ممنون از راهنمایی شما برنامم جواب میده ولی بعضی وقتها اجرا نميشه و اين مواردی که گفتم را ايچاد میکنه،شايد برنامم مشکل داره.

Msba
23-02-2013, 17:02
خواهش می کنم. Visual Studio به پایداریش می نازه (البته این رو مایکروسافت می گه).

اگر به این قطعیت رسیدید که برنامه شما مشکل ندارد پس باید بررسی کامل شود و معلوم شود ایراد حقیقی کجاست. نمی شود یک برنامه (بدون تغییر کد) یک بار اجرا شود و بار دیگر نشود آن هم با آن پیغام.
در هر صورت،

موفق باشید.