مشاهده نسخه کامل
: پیدا نکردن مسیر پروژه توسط کامپایلر
becolony
21-02-2013, 22:24
سلام بچه ها برنامه که در سی شارپ می نويسم وقتی می خواهم اجرا کنم نمی تواند اين کار را انجام دهد و خطای زير را می دهد که بايد عکس آن را ببينيد ولی
چطور عکس را upload کنم
ممنون می شوم سريع کمکم کنيد
با تشکر
payam178
21-02-2013, 22:36
سلام دوست عزیز
شما به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید میری
بعد در اون عضو میشی و به صفحه ی خانه ی سایت میری
در اونجا براوز را زده و عکس خود را پیدا کرده و روی آن دو بار کلیک میکنی
در پایین صفحه استارت آپلودینگ را زده و صبر میکنی
نهایتا بعد از آپلود چند لینک به شما میدهد که شما میتونی از اولین لینک استفاده کنی
موفق باشی
becolony
21-02-2013, 22:46
نميشه می توانم برای شما ايميل کنم
payam178
21-02-2013, 22:56
باشه براتون آپلود میکنم
آدرس ایمیل پ.خ شد
becolony
21-02-2013, 23:04
ممنونم عکس را فرستادم،لطفا سريع راهنمایی کنيد
با تشکر
becolony
21-02-2013, 23:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لينک عکس
becolony
21-02-2013, 23:36
لطفا جواب دهيد
با تشکر
1- آیا تغییر خاصی در مشخصه اسمبلی داده اید؟ این مشخصات در منوی Project و گزینه آخر آن و سپس در پنجره باز شده تب کناری Application می باشد.
2-آ یا فایروال فعال دارید؟ به طوری که ارتباطات داخلیتان را نیز می بندند؟ (به طور مثال فایروال روی interactive mode باشد و شما دسترسی را deny کنید.)
3- آیا از نرم افزار های تغییر دهنده سراسری P.ro.x..y نظیرP..r-o.x-f.ieir استفاده می کنید؟ در هنگام اجرای این گونه نرم افزار ها Visual Studio توانایی ارتباط با دیباگر خود را ندارد.
4- ممکن است فایل ساخته شده مشکل دارد و یا مکان آن. یک بار مود ساخت را از debug به release تغییر دهید و بررسی نمایید.
5- فایل در حالت بدون debug با کلید های CTRL+F5 اجرا کنید.
6- آخرین کد هایی که اضافه کردید را Comment کنید و مجدد بررسی نمایید.
7- مسیر دیباگ نهایی را بررسی کنید: این مشخصه در منوی Project و گزینه آخر آن و سپس در پنجره باز شده تب کناری Build می باشد.
نتایج را اعلام تا مشکل را با دوستان بررسی کنیم.
موفق باشید.
becolony
22-02-2013, 12:40
من که نفهميدم،میشه ساده تر توضيح دهيد،البتهproxifier را از نصب دزآوردم
نیازی به پاک کردن نبود:
هنگام اجرای این گونه نرم افزار ها Visual Studio توانایی ارتباط با دیباگر خود را ندارد.
در ابتدا موارد 5 و 7 و 4 را امتحان کنید.
4 یعنی از بالای صفحه VS آنجایی که نوشته debug آنرا به release تغییر دهید. این کار باعث می شود که مکان ذخیره سازی فایل تغییر کند. و آنگاه می توان دید که آیا در جای دیگر که فایل خروجی قرار می گیرد مشکل اجرا وجود دارد یا خیر.
5 یعنی اینکه به جایی که F5 بزنید و برنامه نوشته شده را اجرا کنید با کلید های Ctrl+F5 برنامه ساخته شده را اجرا کنید. اینگونه اگر مشکل در دیباگر وجود داشته باشد مشخص می گردد.
7 یعنی اینکه دیباگر فایل اجرایی ساخته شده را در چه مسیری باید پیدا کند و فایل نهایی کجا ساخته شده است.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودتان به آن آدرس بروید و ببینید فایل وجود دارد؟ اجرا می شود؟
نتایج را اعلام کنید.
این مورد را هم بگویید که نسخه دقیق VS2010 شما چیست؟ RC،Ultimate،SP1 ؟
موفق باشید.
becolony
23-02-2013, 00:28
ممنون از راهنمایی شما برنامم جواب میده ولی بعضی وقتها اجرا نميشه و اين مواردی که گفتم را ايچاد میکنه،شايد برنامم مشکل داره.
خواهش می کنم. Visual Studio به پایداریش می نازه (البته این رو مایکروسافت می گه).
اگر به این قطعیت رسیدید که برنامه شما مشکل ندارد پس باید بررسی کامل شود و معلوم شود ایراد حقیقی کجاست. نمی شود یک برنامه (بدون تغییر کد) یک بار اجرا شود و بار دیگر نشود آن هم با آن پیغام.
در هر صورت،
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.