ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید یک لپ تاپ Gaming یا کنسول؟؟

Armakillthem
21-02-2013, 16:53
سلام به همه .
من قد دارم یه لپ تاپ گیمینگ که قیمتش حدود 4.5 هست بخرم. ولی کنسول های نسل هشتم دارن تا زمستون 92 به بازار میان. و اکثر بازی ها هم دارن به سمت اختصاصی شدن پیش میرن و تولیدشون واسه PC متوقف شده و یا داره میشه. PS4 , Xbox 720 زمستون امسال توی بازار هستن. و با توجه به اینکه من دانشجو ام شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟؟؟ لپ تاپ گیمینگ یا کنسول؟
یه سوال دیگه هم بود اینکه کنسول ها رو میشه روی تلویزیون معولی اجرا کرد یا باید تلویزیون خاصی باشه؟؟؟ مرسی

mmf66
21-02-2013, 17:19
سلام به همه .
من قد دارم یه لپ تاپ گیمینگ که قیمتش حدود 4.5 هست بخرم. ولی کنسول های نسل هشتم دارن تا زمستون 92 به بازار میان. و اکثر بازی ها هم دارن به سمت اختصاصی شدن پیش میرن و تولیدشون واسه PC متوقف شده و یا داره میشه. PS4 , Xbox 720 زمستون امسال توی بازار هستن. و با توجه به اینکه من دانشجو ام شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟؟؟ لپ تاپ گیمینگ یا کنسول؟
یه سوال دیگه هم بود اینکه کنسول ها رو میشه روی تلویزیون معولی اجرا کرد یا باید تلویزیون خاصی باشه؟؟؟ مرسی

شما با 4.5 م میتونی بهترین پی سی رو بگیری که خیلی از کنسولهای نسل آینده سرتره و بازی هاش هم همیشه کرکه
کنسول نسل بعد هم ممکنه خوب باشه ولی الان مثل هندوونه سر بسته میمونه
ممکنه بازی هاش کرک نشه و شما باید برای هر بازی 200 هزار تومان هزینه کنید مثل وقتی ps3 اومده بود
ممکنه اشکال فنی داشته باشه مثل xbox 360 که اوایل هی میسوخت خارجی ها میرن پس میدن ولی اینجا ایرانه و شما دستت به هیج جا بند نیست
اون جور هم که پیداست قدرت چندانی ندارند از لحاظ سخت افزاری

ولی به هر حال اگه حتما باید انتخاب کنی من کنسول رو ترجیح میدم ولی یادت باشه اول که شروع میکنن به عرضه کنسول های نسل جدید قیمتها بالاتره مخصوصا تو ایران

Dr.know
21-02-2013, 17:54
برو با 4ونیم یه لب تاب 2.5 بگیر با یه کنسول خیلی هم بهتره کار می کنن !!

Armakillthem
21-02-2013, 18:02
برو با 4ونیم یه لب تاب 2.5 بگیر با یه کنسول خیلی هم بهتره کار می کنن !!

مشکل من اینه که میدونم قراره تولید بازی واسه PC کمتر شه وو بیشتر تمرکز ها روی کنسول ها باشه و نسل جدید هم داره میاد . نمیدونم الآن بخرم یا بذارم کنسول های جدید که اومد؟
وایسا ببینم . تو دزفول زندگی میکنی؟؟؟؟؟؟؟

playstation 3
21-02-2013, 18:45
اینا همش چرنده تا بازی هست pc هم هست ولی درسته بازی هاش دیر تر از کنسول میاد با 2 ماه تاخیر

biostar
21-02-2013, 20:02
وقتی یک کنسول میخری تا 5،6 سال به راحتی پشتیبانی میشی و هیچ مشکلی نداری و بهترین دستت هست

اما کسانی که برای نوت بوک گیم خرج میکنن هیچ وقت نمی تونند به روز باشن و بهترین رو داشته باشند. شما مشخصات نوت بوک های گیم دو سال پیش رو نگاه کنی متوجه خواهی شد !!

بنظرم بهتر کار خرید یک نوت بوک و در کنارش یک کنسول بازی هست..

sorena_x2
21-02-2013, 21:49
باز هر چي بشه بازي هاي pc ‎‏ رد خور ندارن اما اين حرفت که ميگي بازي واسش کم ميشه هم درسته! چه لپ تاپي ميخواي با 4.5بخري?ممنون ميشم بگي!

Armakillthem
21-02-2013, 22:54
باز هر چي بشه بازي هاي pc ‎‏ رد خور ندارن اما اين حرفت که ميگي بازي واسش کم ميشه هم درسته! چه لپ تاپي ميخواي با 4.5بخري?ممنون ميشم بگي!

آره عنوان های مهم خیلی هاشون انحصاری اند .
اون لپ تاپ هم که میخواستم بین MSI Ge60 , MSI Ge70 باشه که مثل اینکه Ge70 توی بازار نیست. پس میمونه Ge60 . به نظرت لپ تاپ خوبی هست؟؟؟؟؟ من که خیلی با کانفیگش حال کردم (البته این قیمتش تا 4 هست نه 4.5

playstation 3
21-02-2013, 23:38
نظر من اینه چون ps4 شب گذشته رسما معرفی شد کنسول های نسل هفتم حداکثر تا یه سال دیگه هستند و عمرشون تمومه کنسول الان خریدش خریته!
نظرم اینه یه لپ تاب 2200 بگیر و باقیش رو بگذار کنسول نسل بعد اومد هر کدومxbox یاps4 هر کدوم زودتر کپی خور شد بگیر
پیشنهاد من تا 2200
ACER ASPIRE V3-571G
CORE I5 3210M 2.5 GHZ
4GB DDR3
750GB HDD
GEFORCE GT630M 2GB DDR3
15.6 HD LCDLEDGLARE
DVDRW
BLUETOOTH4.0
WIFI
CARD READER
HD WEBCAM
گارانتی دو ساله ی سازگار 2200 تومان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Khan gholi
21-02-2013, 23:54
اگر دانشجو شهرستان هستید و بین شهر داشنگاه و محل زندگی مسافرت می کنید لپ تاپ خیلی بهتره هست چون میتونید از اینترنت دانشگاه,تماشای فیلم بدون نیاز به LCD بزرگ و مزاحم بقیه شدن.شما بهترین سیستم رو ببنید حداکثر 5 سال براتون کار می کنه(بر اساس تجربه خودم که 1 میلیون تومان فقط برای PC دادم چهار سال پیش که اواخر خیلی از بازی ها افت فریم داشت) چه برسه به لپ تاپ که مشخصا قدرتش از PC کمتره و نمیشه با لپتاب براحتی PC بازی کرد.توصیه من اینکه با توجه به اواخر دوران کنسول ها و ایتدای ورود کنسول های نسل بعد که قیمت خون بها دلار رو دارند یک لپ تاپ 2 تومانی بردارید باقی شو سکه طلا بخرید تا ببینید تا 2 سال دیگه چی میشه.لپ تاب 4 تومانی یعنی جنس لوکس و پول لوکس که اصلا مفرون به صرفه نیست

bahadorgamer
22-02-2013, 21:22
دوست عزیز کنسول نسل بعد قدرت سخت افزاری خوبی داره و مطمئنا از لحاظ بازی هم هیچ کمبودی نداره و حتی کنسول رو فقط برای بازی از کامپیوتر بیشتر قبول دارم.ولی تا وقتی که ه-ک نشه به درد ما نمیخوره.زمان ارزونی کسی پول بازی اورجینال رو نداشت چه برسه وضعیت الان.خود کنسول هم اینطور که از خبرا پیداست قیمتش تو ایران بالا 2-2.5 آب میخوره.دیگه خودتونباید تصمیم بگیرید.ولی اگر ه-ک بشه مطمئن باش تا کنسول بعدی هیچ کمبودی از لحاظ بازی و سخت افزار نداری.ولی اگه لپ تاپ بگیری نهایتا باید 2 سال روش حساب بکنی البته همین الانش هم لپ تاپ های گیمینگ بازی های روز رو نمیتونن با بالاترین کیفیت اجرا کنن.خرید یه pc خوب هم کار عاقلانه ای هست البته اگر یه pc پنج تومنی و یه کنسول نسل بعد ه-ک شده بزارن جلوم من کنسول رو انتخاب میکنم چون بازی با کنسول یه چیز دیگست که حتی بهترین سخت افزار های دنیا هم اون حسو بهت نمیدن.البته این نظر منه.امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشی

amin666
25-02-2013, 13:12
کنسول جدید که سال دیگه میاد و معلوم هم نیست قسمتش چند باشه تو ایران و وضع دلار هم که معلوم نیست تو این مملکت.همین الان 360 یه میلیونه! 720 یا ps4 رو خدا می دونه چند باشند.تازه باید ببینی راحت -- می شند یا مثل ps3 چهار پنج سال طول می کشه تا -- بشن!به هر حال باز نظر خودته.شما لپتاپ هم بگیری وقتی کم اورد تنظیمات رو کم کنی تازه می شه کنسول.حتما نباید با اخرین تنظیمات بازی کنی.سخت افزرا کنسول که در مقابل pc هیچ چی نیست.البته نسل جدید رو باید ببینی.تازه من یه جا خوندم خیلی از بازیهای جدید کنسولهای حاضر رو ریزولوشن پایین (hd یا حتی کمتر) رندر می شن و بعد زوم می شن و روی ریزولوشنهای بالا سخت افزارشون نمی کشه که رندر کنه بازی رو و یه جور حقه نرم افزرای می زنه در واقع
به هر حال لپتاپ هم بگیری با گرافیک 650 خیلی از بازیها رو می تونی راحت اجرا کنی.اگه می خوای قویتر باشه همون ge60 یا ge70 خوبن.حالا روی high هم بازی کنی مسلما از کنسول مطلوبتره.در ضمن بعضی بازیهای شاخ هستند همیشه که گرافیک شاخی می خوان.مثل crysis , battle field و مدال.بازیهای دیگه رو راحت می تونی رو Ultra بازی کنی.مثل nfs ,DMC , COD , ... .

pharm
25-02-2013, 13:53
اگه بودجت 4 میلیونه لپتاپ رو برا بازی بیخیال شو یه pc ultra ببند گرافیک 680 gtx و asus rampage motherboard تا 10 سال تمام بازی هارو رو الترا اجرا میکنی با fps های معرکه ولی اگه صبر کنی دلار ارزون بشه هم کنسول بخر هم سیستم
برای بازی های انحصاری. البته کنسول هم مشکلات خودشو داره بازی هاش گرونه ه-کش درد سر داره .و بدون که pc بهترینه برا ما ایرانیا .چون توی کنسول اگه میخوای لذت ببری باید به اینترنت وصل باشی اگه انلاین بازی می کنی. حتی اگه میخوای از dlc هم استفاده کنی باید اینترنت داشته باشی اونم چه اینترنتی!! مثلا من تو xbox live یه چند تا dlc رایگان اومده بود برا gears of war 3 یکیش حدود 2 گیگ بود بعد اگه قطع میشد دوباره باید از اول میزاشتی اینترنت ایران بدرد این کارا نمیخوره .فقط یه چند تا بازی ه-ک شده که ممکنه حتی بازی bug هم پیدا کنه وقتی کپی میکنن بازی رو و یه کنسول -- شده فایده نداره

pcsoft
25-02-2013, 19:07
دوست عزیز کنسول نسل بعد قدرت سخت افزاری خوبی داره و مطمئنا از لحاظ بازی هم هیچ کمبودی نداره و حتی کنسول رو فقط برای بازی از کامپیوتر بیشتر قبول دارم.ولی تا وقتی که ه-ک نشه به درد ما نمیخوره.زمان ارزونی کسی پول بازی اورجینال رو نداشت چه برسه وضعیت الان.خود کنسول هم اینطور که از خبرا پیداست قیمتش تو ایران بالا 2-2.5 آب میخوره.دیگه خودتونباید تصمیم بگیرید.ولی اگر ه-ک بشه مطمئن باش تا کنسول بعدی هیچ کمبودی از لحاظ بازی و سخت افزار نداری.ولی اگه لپ تاپ بگیری نهایتا باید 2 سال روش حساب بکنی البته همین الانش هم لپ تاپ های گیمینگ بازی های روز رو نمیتونن با بالاترین کیفیت اجرا کنن.خرید یه pc خوب هم کار عاقلانه ای هست البته اگر یه pc پنج تومنی و یه کنسول نسل بعد ه-ک شده بزارن جلوم من کنسول رو انتخاب میکنم چون بازی با کنسول یه چیز دیگست که حتی بهترین سخت افزار های دنیا هم اون حسو بهت نمیدن.البته این نظر منه.امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشی

عزیزم کی گفته لپ تاپ های سری گیمینگ و برای رندر نمیتونه بازی های روز رو به خوبی اجرا کنه؟ از چیزی که اطلاعی نداری اظهارنظر نکن. برای نمونه مراجعه به غول Lenovo یعنی Lenovo Y580

Armakillthem
25-02-2013, 23:04
کنسول جدید که سال دیگه میاد و معلوم هم نیست قسمتش چند باشه تو ایران و وضع دلار هم که معلوم نیست تو این مملکت.همین الان 360 یه میلیونه! 720 یا ps4 رو خدا می دونه چند باشند.تازه باید ببینی راحت -- می شند یا مثل ps3 چهار پنج سال طول می کشه تا -- بشن!به هر حال باز نظر خودته.شما لپتاپ هم بگیری وقتی کم اورد تنظیمات رو کم کنی تازه می شه کنسول.حتما نباید با اخرین تنظیمات بازی کنی.سخت افزرا کنسول که در مقابل pc هیچ چی نیست.البته نسل جدید رو باید ببینی.تازه من یه جا خوندم خیلی از بازیهای جدید کنسولهای حاضر رو ریزولوشن پایین (hd یا حتی کمتر) رندر می شن و بعد زوم می شن و روی ریزولوشنهای بالا سخت افزارشون نمی کشه که رندر کنه بازی رو و یه جور حقه نرم افزرای می زنه در واقع
به هر حال لپتاپ هم بگیری با گرافیک 650 خیلی از بازیها رو می تونی راحت اجرا کنی.اگه می خوای قویتر باشه همون ge60 یا ge70 خوبن.حالا روی high هم بازی کنی مسلما از کنسول مطلوبتره.در ضمن بعضی بازیهای شاخ هستند همیشه که گرافیک شاخی می خوان.مثل crysis , battle field و مدال.بازیهای دیگه رو راحت می تونی رو Ultra بازی کنی.مثل nfs ,DMC , COD , ... .

من هدفم از اینکه اسم کنسول رو آوردم بازی کردن روی ultra نبود . واسه این بود که بازی های نسل بعد که اختصاصی میشند رو هم بتونم در دسترس داشته باشم

parham جان : تضمینی هست که دلار ارزون بشه؟؟؟ کی این اتفاق می افته؟؟؟ چون نمیخوام این همه صبر کنم و بعدش هم دلار باز بالاتر بره

pcsoft : به نظرت MSI GE70 یا Ge60 تا چند وقت دیگه با این اخباری که از نسل بعد هست (اومدن کنسول ها و موتور های جدید مث Frostbite 3 , Unreal 4 تا کی میتونه بازی ها رو ultra اجرا کنه؟؟؟

کسی مدلی میشناسه که بتونه با این دوتا مدل MSI رقابت کنه؟

amin666
01-03-2013, 00:50
من هدفم از اینکه اسم کنسول رو آوردم بازی کردن روی ultra نبود . واسه این بود که بازی های نسل بعد که اختصاصی میشند رو هم بتونم در دسترس داشته باشم

parham جان : تضمینی هست که دلار ارزون بشه؟؟؟ کی این اتفاق می افته؟؟؟ چون نمیخوام این همه صبر کنم و بعدش هم دلار باز بالاتر بره

pcsoft : به نظرت MSI GE70 یا Ge60 تا چند وقت دیگه با این اخباری که از نسل بعد هست (اومدن کنسول ها و موتور های جدید مث Frostbite 3 , Unreal 4 تا کی میتونه بازی ها رو ultra اجرا کنه؟؟؟

کسی مدلی میشناسه که بتونه با این دوتا مدل MSI رقابت کنه؟
کسی از آینده خبر نداره.ولی به شخصه به نظرم حتی با ge60 , ge70 بتونی تا یک - یک و نیم سال بعد بازیها رو خیلی راحت اجرا کنی (تنظیمات خیلی بالا).مگه اینکه اتفاق عجیبی بیفته.کلا تو لپتاپ نهایت بتونی دو سال با تنظیمات بالا بازیها رو اجرا کنی.(اونم نه همه رو رو ultra.باید به تدریج قید تنظیمات رو بزنی)مطمئن باش کمپانیهای بازی سازی با کمپانیهای سخت افزار دستشون تو یه کاسه است و اگه قرار باشه یه Gpu تا 5 سال همه بازیها رو روی اخرین تنظیمات اجرا کنه که کمپانی سخت افزاری ورشکست می شه و کسی محصولات جدید و قدرتمند تر رو نمی خره!جدای از اون گرافیک بازیها هم بره بالا مسلما سخت افزار بهتری می خواد.الان گرافیک من که 6770m هست و مثلا پارسال اکثر بازیها رو تقریبا با تنظیمات High , ultra بازی می کردم الان crysis III رو رو مدیوم هم به زور می کشه!وای به حال سال بعد.تازه این لپتاپ دو ساله به بازار اومده

Beta
01-03-2013, 00:59
اگه فقط برای بازی کردن میخای کنسول بگیر:n06:

parsicola
26-04-2013, 02:44
آقا یکی این لنوو y580 رو از این دوستمون بخره شر رو بخوابونه! حالا چند میدی؟
pc مرده رو فت پی کارش . خدا رحمتش کنه. مگر اینکه بگی من گیمر هستم و تو مسابقات شرکت میکنم و از این جنفنگیات ! :n02: یا یه مرفه بی درد هستم و واسه 10 فریم اضافی تو بازی حاضرم کلی پول خرج کنم . و بشینم پشت میز و لای کلی سیم و سرورصدای چندتا فن و ... باز ی کنم . پس پولتو بابت pc دور نریز.
کنسول بازی هم دچار یه بحرانه. تبلت ها دارند جای کنسول های بازی رو به راحتی میگیرند تازه موبایل ها رو هم یادتون نره. دیگه کسی دوست نداره برای بازی کردن حتما توی خونه باشه!
شرکتهای بازی سازی هم همونطور که قبلا گفتند کاری می کنند که هرچه زودتر نیاز به ارتقاء سخت افزار پیدا کنید لذا چه pc و چه لب تاپ عاقبت جفتشون یکیه.

خرید کنسول های جدید رو فعلا پیشنهاد نمی دم تا ببینیم در عمل چه از آب درخواهند اومد. اونم بعد از یک سال از ورودشون به بازار.

لب تاپ هم اگه میتونی حدود 2 ماه دیگه صبر کن . مدلهای جدید با کارتهای سری 700 انویدیا کم کم دارند وارد بازار ایران میشند . اونوقت یه لب تاپ خوب با کارت گرافیک 750m بخر که نزدیک به 670m جواب میده اما به قیمت 650m . اگر هم عجله داری یه لبتاپ با کارت 660m انتخاب خوبیه . مثل همین لنووی فروشی رفیقمون. 650m هم خوبه و کمتر از اون دیگه کارت گیم محسوب نمیشه.

Mehran-King
26-04-2013, 14:45
لپ تاپ محدوده ! من که اصلا از لپ تاپ خوشم نمیاد! اگه میخوای گیم بازی کنی پی سی بهترینه! کنسول هم که خودت میدونی ه_ک و ... دردسر داره + باگ هاش!!!! مثلا من خودم بازی خدای جنگ رو بازی میکردم نزدیک مراحل آخرش تو کنسول رسیدم که بازیم هنگ می کرد و باگ میفتاد!!!و این همه زحمتم هیچ شده بود!!! کنسول اینجوریه!!! درسته گرافیکش معرکه هست ولی نقاط ضعف زیادی هم داره!!! من به نظر دوستان احترام میزارم ولی اگه نظر منو میخوای همون پی سی ، عزیزم تو که میگی بازی های پی سی کم میشن! هیچ میدونستی تمام بازی های کنسول قبل از اینکه تولید بشن اول رو پی سی سوار میکنن بعد اونجا مشخص میکنن که قابلیت بازی کردن تو کدوم پلتفرم ها باشه... البته از طرفی حق با شماست مثلا با پی سی بازی های Gears of War 2+ , God of War , Little big planet و... رو نمیتونی بازی کنی بجاش بازی هایی مثل world of warcraft (بهترین بازی تاریخی پی سی و ... رو کنسولی ها نمیتونن بازی کنن! در اصل واسه دانشجو ها لپ تاپ خوبه ! کنسول واسه کسایی هست که مدام تو خونه هستن و به درد شما که دانشجو هستین نمیخوره!!!

به نظرم شما لپ تاپ بگیرین لپ تاپ هم نوعی پی سی هست که باهاش میتونین کار های دانشجوییت رو هم انجام بدی ! هم میتونی بازی ، بازی کنی هم میتونی فیلم و ... باهاش ببینی و حالشو ببری! هیچوقت کنسول نمیتونه جای پی سی رو بگیره! و بر عکس!:n16: