ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن pc

dirtyworld_200095
21-02-2013, 14:10
با سلام خدمت اساتید عزیز که همیشه راهنماییهاشون مفید و سودمنده
بنده یک سیستم ddr1 دارم که مادربرد آلباترون روش نصبه ، چند وقته که وقتی روشنش میکنم قبل از اینکه سیستم بالا بیاد ( به صفحه آبی welcome نمیرسه ) سیستم خاموش میشه ، پور و هاردو چک کردم مشکل نداشت ، مشکل از کجای مادربرد میتونه باشه و باید از کجا شروع کنم؟ ممنون وقت میزارید

EXTREME
21-02-2013, 16:50
بنده یک سیستم ddr1 دارم که مادربرد آلباترون روش نصبه ، چند وقته که وقتی روشنش میکنم قبل از اینکه سیستم بالا بیاد ( به صفحه آبی welcome نمیرسه ) سیستم خاموش میشه ، پور و هاردو چک کردم مشکل نداشت ، مشکل از کجای مادربرد میتونه باشه و باید از کجا شروع کنم؟ ممنون وقت میزارید

خاموش شدن نمی تونه از هارد باشه
ببرید رو نصب ویندوز ویندوز روعوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکنید
دمای قطعات رو از بایوس چک کنید

یک دور گرافیک رو در بیارین و سیستم رو روشن کنید ببینید سیستم خاموش میشه یا نه
علاوه بر این موارد پاور سیستم و مین هم باید چک بشه

بایوس مین رو با برداشتن باتری مین هم یک دور دیفالت کنید

farhad.helix
21-02-2013, 17:09

اگه خاموش میشه مشکل حرارته سیستمته اگه ریست بشه قضیه فرق میکنه.در کیست رو باز کن کل فن هاتو چک کن که کار میکنن و یا اینکه کند نشدن . خاموش شدم معمولا از داغی چیپست مادربرد و یا خود CPU هست.دماهارو چک کن . دستتم بزار رو چیپست موقع روشن کردن سیسم و ببین چقدر داغ میشه.بعضی چیپ ست ها فن دارن بعضی ها که شامل مادر برد شما هم میشه نداره.

dirtyworld_200095
21-02-2013, 18:07
باتشکر از دوستان
بایوس رو دیفالت کردم ، خمیر سیلیکون هم زدم ، همه فن ها هم سالمه ، کدام چیپست ها رو چک کنم؟ cpu ، پل شمالی و جنوبی رو چک کردم مشکلی ندارن
ممنون وقت میزارید

EXTREME
21-02-2013, 22:36
باتشکر از دوستان
بایوس رو دیفالت کردم ، خمیر سیلیکون هم زدم ، همه فن ها هم سالمه ، کدام چیپست ها رو چک کنم؟ cpu ، پل شمالی و جنوبی رو چک کردم مشکلی ندارن
ممنون وقت میزارید

چیپ ست ها رو باید با دست تست حرارت بگیرین اگه دمای قطعات مشکلی ندارن باید برین سراغ تست پاور با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
درست نشد همونطور که گفتم گرافیک رو دربیارین و تست کنید باز هم خاموش شد کابل atx رو بکشین و سیستم رو روشن کنید و دوباره تست کنید
درست نشد باید مین سیستم بررسی بشه
همچنین گفتم قبل از اینکه سخت افزار رو چک کنید برید روی نصب ویندوز که مطمئن بشین مشکل نرم افزاری نیست

dirtyworld_200095
22-02-2013, 17:50
باسلام خدمت اساتید برتر
دوباره مادربردو چک کردم، cpu رو با دست چک کردم ، بعد از چند ثانیه دستم سوخت ،آیا مشکل از خود cpu یا از جای دیگه؟
ممنون وقت میزارید

dirtyworld_200095
23-02-2013, 09:39
با سلام خدمت دوستان و اساتید به ویژه extreme عزیز، همونطور که extreme گفتن کابل vga رو به گرافیک وصل نکردم و کامپیوتر خاموش نشد، به نظر شما مشکل از گرافیکه؟و برای حلش باید چکاکنم؟ممنون وقت میزارید

EXTREME
23-02-2013, 09:55
با سلام خدمت دوستان و اساتید به ویژه extreme عزیز، همونطور که extreme گفتن کابل vga رو به گرافیک وصل نکردم و کامپیوتر خاموش نشد، به نظر شما مشکل از گرافیکه؟و برای حلش باید چکاکنم؟ممنون وقت میزارید

گرافیک رو هم کلا از مین بیارین بیرون ببینید بازم سیستم خاموش میشه یا نه یا بایک گرافیک دیگه سیستم رو چک کنید درایورشو نصب کنید و باهاش تست کنید

با همین گرافیک هم اگه میتونید به safe mode برین درایور رو پاک کنید ببینید بازم موقع لود ویندوز به مشکل میخورین ؟

dirtyworld_200095
23-02-2013, 10:03
گرافیکو برداشتم بازم خاموش نشد،منظورتون از پاک کردن درایو uninstall کردنش از طریق device manager؟در ضمن حتما باید از safe mode برم؟

dirtyworld_200095
24-02-2013, 16:59
با سلام خدمت اساتید
گرافیکم سالم بود ، پس به نظر من مشکل یا از اسلات گرافیکه یا از پل شمالی؟ حالا باید چکار کنم؟ از راهنماییاتون ممنون

EXTREME
24-02-2013, 17:52
گرافیکو برداشتم بازم خاموش نشد،منظورتون از پاک کردن درایو uninstall کردنش از طریق device manager؟در ضمن حتما باید از safe mode برم؟

بله درایور رو از سیف مود از دیوایس مینیجر پاک کنید

گرافیک رو روی یک سیستم دیگه با نصب درایور تست کردین ؟

وقتی با برداشتن گرافیک سیستم خاموش نمیشه اینکه به چیپ شمالی مربوط نمیشه یا از اسلات گرافیک است یا اتصالی در برد گرافیک و به ندرت پاور سیستم

dirtyworld_200095
25-02-2013, 08:27
با سلام خدمت extreme عزیز
بله گرافیک رو روی یک سیستم دیگه نصب کردم سالم بود ، چون گرافیک به چیپ شمالی وصل میشه احتمال دادم اگر مشکل از گرافیک و اسلات نباشه پس حتما از چیپ شمالیه ، چون هیتر نداشتم بردم بیرون اسلاتشو برام عوض کنن امیدوارم گرون در نیاد.

EXTREME
25-02-2013, 10:12
با سلام خدمت extreme عزیز
بله گرافیک رو روی یک سیستم دیگه نصب کردم سالم بود ، چون گرافیک به چیپ شمالی وصل میشه احتمال دادم اگر مشکل از گرافیک و اسلات نباشه پس حتما از چیپ شمالیه ، چون هیتر نداشتم بردم بیرون اسلاتشو برام عوض کنن امیدوارم گرون در نیاد.

گرافیک به چیپ شمالی وصل شده ؟

کنترلر pci express در چیپ شمالی است اونم اگه خراب شده باشه من ندیدم باعث بشه سیستم روشن نشه

dirtyworld_200095
25-02-2013, 14:35
ببخشید مگه چیپ شمالی یک چیپ نیست؟ منظورتون از اینکه کنترلر pci exp در چیپ شمالیه چیه؟کنترلر pci exp یک چیپ جداست؟ ممنون بابت راهنماییاتون extreme عزیز.

EXTREME
25-02-2013, 14:38
شما مدل مینتون چیه
این کنترلر ها همه در یک چیپ است اونم چیپ شمالی حالا ممکنه روی یک die نباشه

dirtyworld_200095
25-02-2013, 14:51
albatron px865 pe lite
راستی یک تایپیک جدید به نام cpu cache در همین بخش گزاشتم اگر ممکنه راهنمایی کنید با تشکر از extreme