مشاهده نسخه کامل
: مشکل stopped working برنامه ها در حال کار یا هنگام اجرا شدنشان!!
salar_aziz
18-02-2013, 04:25
سلام دوستان
یه مشکل عجیب و غریب که به سر لپتاپم اومده اینه که مثلا وقتی داره مدیا پلیر آهنگ پخش میکنه یهو قطع میشه و مینویسه windows media player has stopped working و یه گزینه close program داره و یه online solutin
یا مثلا همین اتفاق واسه km player هم میفته و حتی بعضی وقتها اصلا باز نمیشه و از اول همین ارور رو میده!! یا واسه adobe reader هم همینطور
آنتی ویروسم هم bit defender2013 هست اورجینال(که البته واقعا از خریدش پشیمونم)
ممکنه راهنمایی کنید چه خبره تو این لپتاپ ما؟
ممنون
League OF Legends
18-02-2013, 05:07
مشکل از استریو میکس هست فعال کن
salar_aziz
19-02-2013, 13:08
یعنی چی؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟
ممنون
amir.orc
19-02-2013, 13:36
شما احتمالا tune up داشتی بعد پاک کردی درسته؟
اگه نه با RegClean Pro چک کن.
اگه آره باید دوباره نصب کنی.
لطفا اگه حل شد یا نشد مشکلت همینجا دوباره بگو و اطلاع بده.
salar_aziz
23-02-2013, 02:33
میشه بیشتر توضیح بدی دقیقا باید چیکار کنم؟(سر در نمیارم از چیزایی که گفتی)
با تشکر از وقتی که گزاشتی
salar_aziz
27-02-2013, 02:31
کسی نیست کامل جواب بده؟
مشکل از منه که میگین دوباره نصب کن نمیدونم چی رو میگین؟!
ممنون میشم
jafarian
27-02-2013, 16:32
برای ویندوز مدیا پلایر که شما اشاره داشتین که این پیغام دریافت میکنید سایت مایکروسافت چند تا راه حل قرارداده که به چند تا اشاره میکنم:n01:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش اول
گفته شده که احتمال اینکه سیستم شما آلوده به برنامه مخرب باشه هست برای رفع این مشکل گفته شده ابتدا منوی استارت باز کنید در قسمت سرچش تایپ کنید cmd بعد روی گزینه موردنظر کلیک راست گزینه run as admin انتخاب کنید درکادری که باز میشه این دستور پایین با موس وارد اینتر کنید بزارین تا 100 درصد کارش انجام دهد بعد
بعد برای اینکه مطمئن شوید سیستم شما آری از هرگونه برنامه مخربی هست نرم افزار Malwarebytes که پایین قراردادم دانلود بعدشم نصب رجیسترش کنید برنامه رو آپدیت کنید بعد سیستم ریستارت کنید از طریق کلید f8 بزنید تا صفحه Advanced Boot Options برای شما نمایان شود در این صفحه گزینه Safe Mode with Networking انتخاب کنید بعد از داخل این محیط برنامه Malwarebytes اجرا سیستم با این برنامه فول اسکن کنید
Malwarebytes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روش دوم
گفته شده که درایور کارت صوتی سیستم خودتون آپدیت کنید ابتدا به سایت سازنده مادربورد خودتون برین درایور بروز دانلود کنید بعد برای پاک کردن درایور صدایی که روی سیستم نصب هست برنامه Driver Fusion از پایین دانلود نصب کنید بعد سیستم ریستارت کنید باز از طریق safe mode با انتخاب گزینه f8 بالا بیاین بعدشم برنامه Driver Fusion اجرا کنید روی گزینه sound موجود دراین برنامه کلیک کنید بعد دکمه analyze از اون پایین فشار بدین در صفحه بعدم دکمه delete بزنید تا کلیه فایلهای مقیم در رجیستری پاک شود بعد پنجره device manager اجرا کنید از این قسمت گزینه صدای سیستم پاک کنید بعد که سیستم دستور ریستارت شدن داد سیستم ریست کنید بصورت عادی بالا بیاین درایور بروز شده رو نصب کنید
Driver Fusion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روش سوم
یک اکانت ادمین درست کنید از طریق این اکانت بالا بیاین بعد تست کنید به اینصورت که منوی استارت باز کنید درقسمت سرچش تایپ کنید cmd روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as admin انتخاب کنید درکادری که باز میشه متن پایین با موس paste بعدشم اینتر کنید سیستم log off کنید با اکانت ادمین بالا بیاین تست کنید
روش چهارم
هرچی کدک که روی سیستم دارین پاک کنید با یک برنامه آنیستالر پیشنهاد من Revo Uninstaller Pro هست بعد فقط کدک Win7codecs نصب از نوع تست کنید
روش پنجم
ویندوز خودتون طبق فایل پایین که قراردادم یکدور repair کنید.
repair windows 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
bamaram_bahal44
14-03-2014, 00:49
منم همین مشکل رو در ویندوز 8.1 دارم.. البته فقط با km player و k-lite
چه باس کرد؟
تشکر..
bamaram_bahal44
14-03-2014, 00:51
برای ویندوز مدیا پلایر که شما اشاره داشتین که این پیغام دریافت میکنید سایت مایکروسافت چند تا راه حل قرارداده که به چند تا اشاره میکنم:n01:
روش اول
گفته شده که احتمال اینکه سیستم شما آلوده به برنامه مخرب باشه هست برای رفع این مشکل گفته شده ابتدا منوی استارت باز کنید در قسمت سرچش تایپ کنید cmd بعد روی گزینه موردنظر کلیک راست گزینه run as admin انتخاب کنید درکادری که باز میشه این دستور پایین با موس وارد اینتر کنید بزارین تا 100 درصد کارش انجام دهد بعد
بعد برای اینکه مطمئن شوید سیستم شما آری از هرگونه برنامه مخربی هست نرم افزار Malwarebytes که پایین قراردادم دانلود بعدشم نصب رجیسترش کنید برنامه رو آپدیت کنید بعد سیستم ریستارت کنید از طریق کلید f8 بزنید تا صفحه Advanced Boot Options برای شما نمایان شود در این صفحه گزینه Safe Mode with Networking انتخاب کنید بعد از داخل این محیط برنامه Malwarebytes اجرا سیستم با این برنامه فول اسکن کنید
Malwarebytes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روش دوم
گفته شده که درایور کارت صوتی سیستم خودتون آپدیت کنید ابتدا به سایت سازنده مادربورد خودتون برین درایور بروز دانلود کنید بعد برای پاک کردن درایور صدایی که روی سیستم نصب هست برنامه Driver Fusion از پایین دانلود نصب کنید بعد سیستم ریستارت کنید باز از طریق safe mode با انتخاب گزینه f8 بالا بیاین بعدشم برنامه Driver Fusion اجرا کنید روی گزینه sound موجود دراین برنامه کلیک کنید بعد دکمه analyze از اون پایین فشار بدین در صفحه بعدم دکمه delete بزنید تا کلیه فایلهای مقیم در رجیستری پاک شود بعد پنجره device manager اجرا کنید از این قسمت گزینه صدای سیستم پاک کنید بعد که سیستم دستور ریستارت شدن داد سیستم ریست کنید بصورت عادی بالا بیاین درایور بروز شده رو نصب کنید
Driver Fusion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روش سوم
یک اکانت ادمین درست کنید از طریق این اکانت بالا بیاین بعد تست کنید به اینصورت که منوی استارت باز کنید درقسمت سرچش تایپ کنید cmd روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as admin انتخاب کنید درکادری که باز میشه متن پایین با موس paste بعدشم اینتر کنید سیستم log off کنید با اکانت ادمین بالا بیاین تست کنید
روش چهارم
هرچی کدک که روی سیستم دارین پاک کنید با یک برنامه آنیستالر پیشنهاد من Revo Uninstaller Pro هست بعد فقط کدک Win7codecs نصب از نوع تست کنید
روش پنجم
ویندوز خودتون طبق فایل پایین که قراردادم یکدور repair کنید.
repair windows 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منم همین مشکل رو در ویندوز 8.1 دارم.. البته فقط با km player و k-lite
چه باس کرد؟
تشکر..
hesam sml
28-07-2014, 02:17
اقا منم همینطورم!
ویندوز 8.1 دارم چه کنم؟
Silent TR
07-10-2014, 01:32
من هم همین مشکل رو پیدا کردم و km و pot player باز نمیشه !! و همش همین اروری که تو پست اول هست رو میده
ویندوز 7
noosheen95
06-02-2015, 11:46
منم همین مشکلو برای همه ی برنامه هاتو ویندوز 8.1 دارم باید چیکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید
abolfazln78
24-02-2015, 04:47
اقا سلام منم همین مشکلو دارم ویندوز 8.1 تو رو خدا راهنمایی کنید هرچی فایل تصویری از عکس تا فیلم با هر برنامه ای باز میکنم همین مشکلو میده چکار کنم لطفا:n35:
peyman1166
10-01-2016, 23:03
اقا سلام من km player همش میزنه stop working چیکارش کنم؟
منم همین مشکل را دارم.
pot player هم نصب کردم اینطوری میشه
با کروم کار میکنم وسطش اینطوری میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.