مشاهده نسخه کامل
: درمان لک های قرمز ناشی از جای جوش ها...کمک!
s.khafan
16-02-2013, 17:58
سلام دوستان.یه مشکلی داشتم که میخواستم به دلیل نزیک بودن یه مراسم مهم این جای جوش هایی که در 1-2 سال قبل رو صورتم مونده به هر قیمتی شده درمان کنم (البته بیشتر لک های قرمز منظورم هست).تورو خدا کمکم کنید اینا بد جوری رو اعصابمه!
اینم بگم که پوستم چربه و یکی دو ماه از رژودرم به توصیه دوستان استفاده کردم اما نتیجه نگرفتم.
s.khafan
18-02-2013, 13:45
واقعا از این همه کمکتون ممنونم!
به قول یه نفر فروم هم فرومای قدیم!:n15:
Saeed Dz
18-02-2013, 14:09
سلام دوستان.یه مشکلی داشتم که میخواستم به دلیل نزیک بودن یه مراسم مهم این جای جوش هایی که در 1-2 سال قبل رو صورتم مونده به هر قیمتی شده درمان کنم (البته بیشتر لک های قرمز منظورم هست).تورو خدا کمکم کنید اینا بد جوری رو اعصابمه!
اینم بگم که پوستم چربه و یکی دو ماه از رژودرم به توصیه دوستان استفاده کردم اما نتیجه نگرفتم.
بیشتر توضیح بده در مورد لک ها. قبلن هم در انجمن متفرقه گفته بودم رژودرم هیچ تاثیری نداره و بیشتر تبلیغ هستش و حتی در مواردی تاثیر عکس گذاشته!
V E S T A
18-02-2013, 17:12
سلام
دوست عزیز جای جوش رو میشه هم از طریق دارو (لایه بردار) از بین برد هم از طریق لیزر درمانی که هر دو نیاز به زمان داره به اضافه اینکه تا زمان ترمیم پوست
لایه برداری باعث خشکی و قرمزی پوست میشه لیزر هم التهاب و قرمزی به همراه داره که الیته پزشک برای این عوارض بهتون دارو میده
اگر فرصت دارین که از لایه بردارهای نسبتا قوی + مکمل هایی که برای تریمیم پوست مفید هستن مثل زینک پلاس استفاده کنید
یا میتونید طی چند جلسه (بسته به اندازه و شدت جای جوش) جای جوشها رو از بین ببرین
بهترین راه مراجعه به پزشکه که متناسب با نوع پوستتون براتون لایه بردار و ترمیم کننده تجویز کنه یا اگر پوستتون جوشی نداره و
فقط جای جوش داره خودشون توصیه میکنن که با لیزر جای جوش برطرف شه ..
s.khafan
18-02-2013, 18:02
خیلی ممنون از جوابتون:n16:
باید بگم که چون قبلا خیلی صورتم جوش میزد و بعد از مصرف راکوتان دیگه به اون صورت نیستش و تقریبا درمان شدم .اما چون هر ازگاهی بازم جوش در میاد همون دکتر فعلا لیزر رو صلاح ندونستند و گفتش که از رژودرم میتونی فعلا استفاده کنی که من اصلا راضی نیستم ازش.در جواب Saeed Dz هم در عنوان سوالم نوشتم اما بازم میگم که بیشتر جای جوش که ب شکل لک قرمز موندن اذیتم میکنه و بیشتر تو چشم هستش
منم جوش بهم میزد رفتم دو هفته پیش دکتر یه قرصایی بهم داد دونه ای 1200 تومان
Hexal
الان دو هفتس میخورم جوش نزده بهم
جای جوش قبلیام هم در طوله یه هفته رفت
نمیدونم از شما چجوریه 2 ساله مونده
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
s.khafan
18-02-2013, 18:16
والا تا حالا که من چندین بار پیش دکتر پوست واسه درمان جوش رفتم هیچوقت چنین چیزی تجویز نکرده و خودمم تا حالا اسمشو نشنیدم.الان مشکل من بیشتر لک قرمز مونده از جوش هایی قبلی هستش.:n06:
منم جوش بهم میزد رفتم دو هفته پیش دکتر یه قرصایی بهم داد دونه ای 1200 تومان
Hexal
الان دو هفتس میخورم جوش نزده بهم
جای جوش قبلیام هم در طوله یه هفته رفت
نمیدونم از شما چجوریه 2 ساله مونده
V E S T A
18-02-2013, 18:41
والا تا حالا که من چندین بار پیش دکتر پوست واسه درمان جوش رفتم هیچوقت چنین چیزی تجویز نکرده و خودمم تا حالا اسمشو نشنیدم.الان مشکل من بیشتر لک قرمز مونده از جوش هایی قبلی هستش.:n06:
میتونید از کرم های ترمیم کننده هم استفاده کنید مثل : سیکاکتیو اوریاژ ، سیکالفت اون ، سیکابیو بایودرما یا بازسازی کننده و ترمیم کننده هیدرودرم
این کرم های ترمیم کننده معمولا بعد از لیزر و پیلینگ ، میکرودرم و ... تجویز میشن و برای التیام و بازسازی پوست مفید هستن
که البته حتما با پزشکتون مشورت کنید چون ایشون با نوع پوست شما آشنا هستن شاید این ترمیم کننده ها مناسب پوست شما نباشن
Saeed Dz
19-02-2013, 01:39
توصیه من اینکه اگر وقت مناسبی داری تا مراسم بری دنبال روش های درمانی و مواردی که دوستان گفتن اما اگر زمانت کمه یک ورق قرص بتامتازون بگیر به همراه یک پماد بتامتازون و قرص رو روزی یکی تا مراسم مصرف کن و همینطور پماد رو وقتی خونه هستی بزن روی قرمزی جای جوش. از اونجا که این قرص کورتون هستش صورتت رو برجسته تر نشون میده (البته مصرف زیادش مضره) و عوامل حساسیت زا و ... رو هم میکنه و پمادش هم تاثیرش همینطوره. اونطور که از صحبتات فهمیدم اینا جای جوش تازه هستن و نسبتن ملتهب و با این روش فعلن میتونی تا حدی رفعشون کنی و بعد در یک فرصت مناسب بری دنبال درمان کاملش.
اگر تا روز مراسم از بین نرفت این قرمزی با یک لیدی زیبا مشورت کن تا بگه چطور میتونی بپوشونیش موقت و بعداز مراسم به دنبال راه های رفع اون میری.
سلام...
با احترام باید عرض کنم الان نباید از کرم های ترمیم کننده ی پوست استفاده کنند...
باید از کرم های ضد لک که ترجیحا به همراهه AHA (آلفاهیدروکسی اسید) و BHA (بتاهیدروکسی اسید) هست استفاده کنند....
شخصا مصرف هیدروکینون و فرآورده هایی که حاوی هیدروکینون هستند رو اصلا در طولانی مدت توصیه نمیکنم!!
اما بهتره از یک فرآورده ی قوی که حاوی هیدروکینون هستند رو به مدت 8 هفته استفاده کنند و سپس بعد از 8 هفته از فرآورده ی فاقد هیدروکینون هستند استفاده کنند!!!
توصیه ی من به بیماران استفاده ی 8 هفته از Exuviance Intense Lightening Complex هست... (1 هفته فقط شب ها استفاده کنید...بعد از یک هفته هم عصر ها استفاده کنید....و هم شب ها ...)
و در طول روز حتما از یک کرم ضدآفتاب مناسب استفاده کنید...
اگر مرد هستید توصیه ی من استفاده از SEAGULL SUNSCREEN 55SPF FOR MEN هستد که در بین انواع برند های خارجی و ایرانی بهترین انتخاب برای آقایان به حساب میاد...
بعد از 8 هفته استفاده از کرم URIAGE DEPIDERM بهترین گزینه اس....!!!
در مورد لک های بعد از جوش هم یک توضیح مختصر میدم:
بعد از پایان التهاب جوش های صورت،لکه های قرمز رنگ به جا میموند به مدت 4 هفته به نام موکول...!
و بعد از مدتی تغییر رنگ میدند و تیره تر میشند(مایل به قهوه ی) که اصطلاحا به آن میگند هیپرپیگامنتاسیون بعد از التهاب که به طور معمول 4-12 هفته روی صورت باقی میموند...
بهترین و قوی ترین راهکار های ممکن استفاده از کرم های نام برده شده اس...!!
فقط حتما صورت خودتون قبل از استفاده از هر کرمی به خوبی با یک FACE WASH غیر قلیایی و فاقد صابون بشورید
بعد از پایان لکه های و عمل لایه برداریه پوست توصیه میشه که از کرم ترمیم کننده استفاده بشه!!نه الان!!!
:n16::n12:
V E S T A
19-02-2013, 16:00
بعد از پایان لکه های و عمل لایه برداریه پوست توصیه میشه که از کرم ترمیم کننده استفاده بشه!!نه الان!!!
به نظرم متخصص پوست بهتر تشخیص میده زمان استفاده از ترمیم کننده الان هست یا نه
کرم ترمیم کننده مربوط به بعد از لیزر و پیلینگ و میکرودرم هست درصورتی که پوستشون جوش داشته باشه همونطور که تو پست اولم
بود باید اول جوش ها برطرف شه (لایه بردار(چه فیزیکی چه شیمیایی)) بعد از برطرف شدن جوش برای رفع جای جوش بعد از لیزر و درمان های مربوط به رفع جوش از ترمیم
کننده استفاده میکنن مثل همین الان که دکتر ایشون رژودرم تجویز کردن رژودرمی که تجویز شده یک ترمیم کننده هست یعنی پزشک زمان استفاده از ترمیم کننده
رو تشخیص داده ترمیم کننده های بعدی که معرفی کردم همه کار رژودرم رو انجام میده بازسازی و تسریع در ترمیم پوست و اثر التیام بخشی
کرمی که معرفی کردین برای لک ها و روشن کننده پوست هست .پوست ایشون هنوز جوش داره و در مرحله درمان قرار گرفته به هرحال تصمیم با خودشونه به نظرم بهتره پیش
دکترشون همه داروهای تجویز شده رو سوال کنن
Saeed Dz
19-02-2013, 16:38
به نظر من نیازی به این بحثا نیست و این باعث مردد شدن ایشون در انتخاب راه حل خواهد بود. دوستمون مشکلش اینکه نمیخواد در مراسمی که پیش رو داره این جای جوش یا قرمزی یا هرچیزی که هست معلوم باشه و ظاهرن تا اون موقع وقت زیادی هم نداره. هر راه حل درمانی از جمله ترمیم کننده ها (که اینجا رژودرم رو ایشون استفاده میکنه) نیاز به زمانی بین یک ماه تا سه ماه داره و این در بروشور دارو ذکر شده.
کننده استفاده میکنن مثل همین الان که دکتر ایشون رژودرم تجویز کردن رژودرمی که تجویز شده یک ترمیم کننده هست یعنی پزشک زمان استفاده از ترمیم کننده
رژودرم اگر هم قرار باشه در این مرحله اثر کنه : نه روی جوش های صورتشون اثر میذاره؛نه رو لک های ایشون!بلکه فقط و فقط روی اسکار های پوستی تاثیر داره...!!
تمامی داروهایی رو که نام بردید رو از نظر ترکیبات و فرمولاسیون از بر هستم...
برای مثال همین سیکابیوی بیودرما که حاوی "کمپلکس (مس-روی)" و "رسوراترول" کاملا از نظر ترکیبات مشخصه که نه روی لک ها تاثیر داره و نه رو جوش! کمپلکس مس-روی در اینجا به عنوان آنتی باکتریال(برای زخم های غیر ترشحی) و رسوراترول به عنوان یه ترمیم کننده ی قدرتمند در مراحل ابتدایی جراحی پوست و پلینگ و لیزر میکرودرم کرایوتراپی و سوختگی سطحی بردیگی و .... استفاده میشه!!!
کرم هایی که نام بردم فقط برای بهبود لک های ناشی از جای جوش ها بودن!!!
رژودرم هم به درد اسکار میخوره نه لک و جوش صورت!!
در صورتی که هنوز جوش های صورتتون تداوم دارن و بهبود پیدا نکردند شما یک راه حل دیگه دارید!!
میتونید در نوبت شب از ژل ایزوتروکسین(که حاوی erythromycin 2.0% w/W و isotretinoin 0.05% w/W ) استفاده کنید!
من متخصص پوست نیستم!اما پزشک هستم...!تخصصم چیز دیگریست...اما دلیلی نداره در زمینه ی بیماری های پوستی(اونم بیماری های شایعه ای چون آکنه) بی اطلاع باشم دوست خوبم!...(مخصوصا که 2 تا از صمیمی ترین دوستان من(هم کلاسی های سابق) از پزشکان مجرب پوست و مو هستند و به خاطر علاقه ی زیادی که به این زمینه دارم همیشه سعی میکنم در Update ترین حالت ممکن به سر ببرم!)
در مورد چیزی که میگم و مینویسم کاملا مطمئن هستم...!
وگرنه به کسی توصیه نمیکردم...!
قصد جسارت هم به هیچ کدوم از استاتید این بخش ندارم...
ما اطلاعاتمون رو در اینجا SHARE میکنیم با دوستان...
هر کسی مایل بود استفاده کنه...
و هر کسی قبول نداشته در پیغام خصوصی باهام در ارتباط باشه تا به علمی ترین شکل ممکنه براشون نوشته هامو توضیح بدم و دلیل بیارم برای هم خط از نوشته هام...
همگی موفق باشید...
:n12::n12::n12:
V E S T A
19-02-2013, 16:58
برای پوست آسیب دیده حتی زمان لایه برداری حتی زمان درمان جوش هم مواد ترمیم کننده تجویز میشه ولی به قول Saeed dz زمان میبره
برای اطلاع دوستان
مواد هیدروکینون دار فقط برای از بین بردن لک ها استفاده دارن اونم لک هایی که بر اثر فعالیت زیاد ملانوسیت ها ایجاد شدن نه قرمزی و التهاب یا جای جوش
پست قبلی شما رو زمان ارسال پست ندیدم
مطمئن باشین هرکسی که با اطمینان اینجا نظر میده بی سواد نیست درباره چیزی که میگه اطلاع داره من متخصص پوست نیستم ولی درباره دارویی که داره
تجویز میشه اطلاع دارم اگر متن سوال رو هم بخونید ایشون سوالشون از بین بردن لک های مربوط به جای جوش هست الان هم در حال درمان هستن
چیزی که شما تجویز کردین هم فقط لک ناشی از فعالیت ملاتونیست رو کم میکنه باعث بی رنگ شدن پوست میشه در حالی ک مشکل ایشون درمان جای لک جوش هست
نه لکی که شما مورد نظرتونه
من استاد نیستم !
شمام موفق باشین
اقـي ماندن لکه در آن ناحيه به علت التهاب و فــعال بودن سيسـتم دفـاعـي بدن در آنجا است.
درمان اين عارضه در حقـيقـت درمــان جـوش است. يعـنــي با درمان جوش به علت کم شدن التهاب، احتمال به وجود آمدن لکه کم مي شود. درمان قطـعي براي از بين بردن اين نوع لکه وجود ندارد و در طـول زمان بسته به نوع پوست اين لــکه ها از بين مي روند. البته بعضــي از داروهاي موضعي، اين طول زمان را کاهش مي دهند که از آن جمله مي توان از ژل هاي حاوي AHA نام برد. اين ژل حاوي اسيدهاي ميوه مي باشد و باعث تسهيل در پوسته ريزي طبيعي پوست مي شوند
بله...
ولی حتما فرقی بین پزشک متخصص پوست و کسانی که فقط بروشور های مختلف و مجلات رو زیر رو میکنن وجود داره...(دوستان متخصص پوست رو عرض میکنم و منظورم شخص خودم نیست خدای نکرده)
مواد هیدروکینون دار فقط برای از بین بردن لک ها استفاده دارن اونم لک هایی که بر اثر فعالیت زیاد ملانوسیت ها ایجاد شدن نه قرمزی و التهاب یا جای جوش
این لک های قرمز بعد از 4 هفته به لک هایی قهوه ای رنگ به نام هیپرپیگامنتاسیون بعد از التهاب تبدیل میشن!!
موفق باشید
حتما برای اطلاع بیشتر کتاب ACNE نوشته پرفسور تیم میچل رو مطالعه بکنید...
اطلاعات مفیدی توش هست...
بازم جسارت بنده رو ببخشید به بزرگی خودتون
V E S T A
19-02-2013, 18:15
نمیدونم چرا ناراحت میشین وقتی ایرادی تو تجویز اشتباهتون هست بهتون یاد آوری میشه ...در هر حال قصدم ناراحت کردن شما نبود :n16:
بازم پست قبلی من رو بخونید:n06:
دقیقا برای همین تو تمام پست ها میگم با پزشک متخصص پوست مشورت بشه
شما تصور کنید کسی که اینجا نظر میده در حد بروشور خوندن اطلاعات داره مهم این نیست ..مهم چیزیه که به زور حتی اشتباه
صرف اینکه دانشجو رشته داروسازی هستین یا حتی پزشک داروساز هستین اصرار دارین قبول شه که متاسفانه چون اطلاعات خودم تو این زمینه در حد عاقلانه ای بالا هست
شخصا تجویز اینترنتی شخصی که اصلا نمیشناسم و اطمینان کامل به اشتباهش دارم رو قبول نمیکنم ...(جسارت نباشه)
برای تجویز نسخه اونم درباره پوست صورت پزشک پوست رو معاینه میکنه نوع پوست و نوع جوش و اثر اون رو میبینه و بر همین اساس نسخه تجویز میکنه
تو تمام پست هایی که من دادم چیزی از تجویز و نظر خودم نمیبینید چون من پوست ایشون رو ندیدم و متخصص پوست هم نیستم و داروی ترمیم کننده بر اساس تجویز اولیه
پزشک ایشون پیشنهاد شد
از دوستان هم خواهش میکنم بدون مشورت با متخصص پوست دارویی رو استفاده نکنن اینجا فقط برای مشورت هست
به نظرم جون وسلامت افراد موضوع جالبی برای به کرسی نشوندن حرفمون نیست ...دیگه تصمیم با مخاطب ..
(همیشه احتما 1 دهم درصد بدین با کسی طرف هستین که 2 برابر کتابهایی که خوندین رو خونده (منظور شخص خودم نیست چون اهل بازار گرمی نیستم))
امیدوارم ناراحت نشین چون قصدم ناراحت کردن کسی نیست ..
نمیدونم چرا ناراحت میشین وقتی ایرادی تو تجویز اشتباهتون هست بهتون یاد آوری میشه ...در هر حال قصدم ناراحت کردن شما نبود
نه عزیز دل...
چرا ناراحت شم ؟؟؟
من زیاد دیدم کسانی که خودشون رو پرفسور فرض میکردن و در دوئل علمی حتی استناد به یک منبع معتبر نیمتونستند بکنن...
من شما که فقط اختلاف نظر داریم...
همین ...
چیز ساده ای هست...
سختش نکن...
فقط اینکه هنوزم پا فشاری بر این میکنم که اون لک های قرمز بعد از مدتی به لک های تیره رنگی(مایل به قهوه ای) تبدیل میشن که در اونجا قوی ترین کورتون های هم نمیتونن تاثییر روش بذارن...چه برسه به سیکابیو و سیکاکتیو...
شخصا تجویز اینترنتی شخصی که اصلا نمیشناسم و اطمینان کامل به اشتباهش دارم رو قبول نمیکنم ...(جسارت نباشه)
در این مورد کاملا باهات موافقم...
:n12::n12:
(همیشه احتما 1 دهم درصد بدین با کسی طرف هستین که 2 برابر کتابهایی که خوندین رو خونده (منظور شخص خودم نیست چون اهل بازار گرمی نیستم))
فکر کنم دیگه قضاوت رو باید به عهده ی دوستان بذاریم...
و اینکه حتی 100 برابر کتاب هم خونده باشید شاید صلاحیت این رو نداشته باشید که تجویز کسی رو غلط قلمداد کنید!
و مهم تعداد کتاب نیست...
مهم فهمیدن کتابه...
به نظرم جون وسلامت افراد موضوع جالبی برای به کرسی نشوندن حرفمون نیست ...دیگه تصمیم با مخاطب ..
مگه دپیدرم "متادونه" ؟ یا کرم روشن کننده ی اگزویانس ترامادوله؟؟
یکمی زیادی در این مورد جوو دادی دوست خوبم...
متاسفانه چون اطلاعات خودم تو این زمینه در حد عاقلانه ای بالا هست
حالا چرا متاسفانه دوست خوبم!!! ؟؟؟ :n12::n12:
خیلی هم خوشحالم کردی...!!
وقتی اینکه به حرف خودت استناد میکنم!!همیشه یک درصد احتمال بدید دارید با کسی صحبت میکنید که ممکنه چند برابر شما کتاب خونده باشه!!! :n16::n16::n16:
خب...
دیگه فکر کنم بیش از اندازه بحث این تاپیک رو به مسائل شخصی کشوندیم ...
اون دوستمون میتونن خودشون با کمک پزشکون تصمیم بگیرن و امیدوارم به زودی مشکلشون رفع بشه...
چون هدف جفتمون هم همین بوده...
آرزوی موفقیت واسه همه ی عزیزان میکنم....
و اینکه این رو بدونید که اعضای این انجمن ؛ برای تک تک کاربرایی که اینجا فعالیت میکنن دارای ارزش زیادی هستند که ما از وقت گرانبهاترین داراییمون براشون خرج میکنیم!وقتمون...!هر چند اندک...:n12::n12:
:n12::n12::n12::n12:
پاینده و پیروز باشید...
V E S T A
19-02-2013, 18:47
نه عزیز دل...
چرا ناراحت شم ؟؟؟
من زیاد دیدم کسانی که خودشون رو پرفسور فرض میکردن و در دوئل علمی حتی استناد به یک منبع معتبر نیمتونستند بکنن...
من شما که فقط اختلاف نظر داریم...
همین ...
چیز ساده ای هست...
سختش نکن...
فقط اینکه هنوزم پا فشاری بر این میکنم که اون لک های قرمز بعد از مدتی به لک های تیره رنگی(مایل به قهوه ای) تبدیل میشن که در اونجا قوی ترین کورتون های هم نمیتونن تاثییر روش بذارن...چه برسه به سیکابیو و سیکاکتیو...
در این مورد کاملا باهات موافقم...
:n12::n12:
فکر کنم دیگه قضاوت رو باید به عهده ی دوستان بذاریم...
و اینکه حتی 100 برابر کتاب هم خونده باشید شاید صلاحیت این رو نداشته باشید که تجویز کسی رو غلط قلمداد کنید!
و مهم تعداد کتاب نیست...
مهم فهمیدن کتابه...
مگه دپیدرم "متادونه" ؟ یا کرم روشن کننده ی اگزویانس ترامادوله؟؟
یکمی زیادی در این مورد جوو دادی دوست خوبم...
حالا چرا متاسفانه دوست خوبم!!! ؟؟؟ :n12::n12:
خیلی هم خوشحالم کردی...!!
وقتی اینکه به حرف خودت استناد میکنم!!همیشه یک درصد احتمال بدید دارید با کسی صحبت میکنید که ممکنه چند برابر شما کتاب خونده باشه!!! :n16::n16::n16:
خب...
دیگه فکر کنم بیش از اندازه بحث این تاپیک رو به مسائل شخصی کشوندیم ...
اون دوستمون میتونن خودشون با کمک پزشکون تصمیم بگیرن و امیدوارم به زودی مشکلشون رفع بشه...
چون هدف جفتمون هم همین بوده...
آرزوی موفقیت واسه همه ی عزیزان میکنم....
و اینکه این رو بدونید که اعضای این انجمن ؛ برای تک تک کاربرایی که اینجا فعالیت میکنن دارای ارزش زیادی هستند که ما از وقت گرانبهاترین داراییمون براشون خرج میکنیم!وقتمون...!هر چند اندک...:n12::n12:
:n12::n12::n12::n12:
پاینده و پیروز باشید...
من پروفسور نیستم ولی پروفسورها را دوست دارم ( V E S T A:n02:)
شدیدا عاشق دوئل هستم اونم از نوع علمی:n11:حتی اگه توش شهید شم:n02:
میدونی اختلاف نظر ما تو این هست که من درباره جای جوش قرمز صحبت کردم و پوستی که هنوز در مرحله درمانه (که مربوط به سوالِ زننده تاپیک بود
پیشنهاداتم مربوط به همین نوع جای جوش بود و در راستای نظر پزشکشون ...) و شما درباره جای جوش تیره (همون لکه های تیره قهوه ای که میگین ) صحبت کردین ..
به شخصه به پوستم در حد جونم اهمیت میدم ممکن یه دارو رو پوست شما هیچ تاثیر خاصی نداشته باشه ولی روی پوست من حساسیت ایجاد کنه مخصوصا زمانی که
پوست تحت درمان هست و حساس.
خوشحالم که با کسی طرف هستم که اهل کتابه:n11:
بازم sorry ناراحت نشین از صحبتم
سلام...
با احترام باید عرض کنم الان نباید از کرم های ترمیم کننده ی پوست استفاده کنند...
باید از کرم های ضد لک که ترجیحا به همراهه AHA (آلفاهیدروکسی اسید) و BHA (بتاهیدروکسی اسید) هست استفاده کنند....
شخصا مصرف هیدروکینون و فرآورده هایی که حاوی هیدروکینون هستند رو اصلا در طولانی مدت توصیه نمیکنم!!
اما بهتره از یک فرآورده ی قوی که حاوی هیدروکینون هستند رو به مدت 8 هفته استفاده کنند و سپس بعد از 8 هفته از فرآورده ی فاقد هیدروکینون هستند استفاده کنند!!!
توصیه ی من به بیماران استفاده ی 8 هفته از Exuviance Intense Lightening Complex هست... (1 هفته فقط شب ها استفاده کنید...بعد از یک هفته هم عصر ها استفاده کنید....و هم شب ها ...)
و در طول روز حتما از یک کرم ضدآفتاب مناسب استفاده کنید...
اگر مرد هستید توصیه ی من استفاده از SEAGULL SUNSCREEN 55SPF FOR MEN هستد که در بین انواع برند های خارجی و ایرانی بهترین انتخاب برای آقایان به حساب میاد...
بعد از 8 هفته استفاده از کرم URIAGE DEPIDERM بهترین گزینه اس....!!!
در مورد لک های بعد از جوش هم یک توضیح مختصر میدم:
بعد از پایان التهاب جوش های صورت،لکه های قرمز رنگ به جا میموند به مدت 4 هفته به نام موکول...!
و بعد از مدتی تغییر رنگ میدند و تیره تر میشند(مایل به قهوه ی) که اصطلاحا به آن میگند هیپرپیگامنتاسیون بعد از التهاب که به طور معمول 4-12 هفته روی صورت باقی میموند...
بهترین و قوی ترین راهکار های ممکن استفاده از کرم های نام برده شده اس...!!
فقط حتما صورت خودتون قبل از استفاده از هر کرمی به خوبی با یک FACE WASH غیر قلیایی و فاقد صابون بشورید
:n16::n12:
سلام
وقت بخیر
اصولا میگن پس از لایه بردار ها از ضدآفتاب استفاده کرد به خاطر حساس شدن پوست به نور آفتاب و این مسائل درسته؟
کلا این حساسیت تا کی زیاد هست؟ یعنی تا چند هفته یا ماه پس از مصرف لایه بردار ها باید بیشتر مراقب بود و ضد آفتاب رو حتما مصرف داشت؟
سپاس
Saeed Dz
19-02-2013, 21:05
قبول کردن اشتباه نشان دهنده ی نهایت بزرگی انسانه و چیزی از ارزش های اون کم نمیکنه. هیچکش عقل کل نیست حتی متخصص ترین افراد و همچین انتظاری هم از کسی نمیشه داشت.
سلام
وقت بخیر
اصولا میگن پس از لایه بردار ها از ضدآفتاب استفاده کرد به خاطر حساس شدن پوست به نور آفتاب و این مسائل درسته؟
کلا این حساسیت تا کی زیاد هست؟ یعنی تا چند هفته یا ماه پس از مصرف لایه بردار ها باید بیشتر مراقب بود و ضد آفتاب رو حتما مصرف داشت؟
سپاس
ببینید وقتی لایه بردار استفاده میکنید یک لایه از پوست از بین میشه و اصطلاحن پوست تازه جایگزینش میشه. تا وقتی پوست ملتهب باشه، تا یک ماه به نظرم کافی باشه اما به هر صورت توصیه میشه در هر شرایطی حتی کسی که لایه بردار استفاده نکرده یا ... از ضد آفتاب استفاده بشه. امروزه هم ضد آفتاب با هر نوع سلیقه ای وجود داره.
قبول کردن اشتباه نشان دهنده ی نهایت بزرگی انسانه و چیزی از ارزش های اون کم نمیکنه. هیچکش عقل کل نیست حتی متخصص ترین افراد و همچین انتظاری هم از کسی نمیشه داشت.
ببینید وقتی لایه بردار استفاده میکنید یک لایه از پوست از بین میشه و اصطلاحن پوست تازه جایگزینش میشه. تا وقتی پوست ملتهب باشه، تا یک ماه به نظرم کافی باشه اما به هر صورت توصیه میشه در هر شرایطی حتی کسی که لایه بردار استفاده نکرده یا ... از ضد آفتاب استفاده بشه. امروزه هم ضد آفتاب با هر نوع سلیقه ای وجود داره.
سلام
بله همین طوره و به هر حال برای پوست سالم هم مراعات آفتاب لازم هست و بی جهت و بی خود تو آفتاب نرفت.
اما خود یک زمان بعد از استفاده کرم هست که پوست خیلی حساس تر هست و مراقب بیشتر لازم داره
منظورم چند هفته یا ماهی هست که پوست به شرایط عادی و قبل از زمان مصرف لایه بردار برسه.
s.khafan
19-02-2013, 23:13
سلام.اول از همه عذر میخوام که امروز نتونستم اینجا سر بزنم و وقتی الان اومدم دیدم همه از سر دلسوزی اومدن و وقتشون که با ارزش ترین دارایی هر انسانی هست گذشتن واسه یه کسی که حتی نمیشناسنش ممنونم واز پست دوم خودم پشیمون شدم :n12::n12::n12::n12::blush:
تک تک پستاتونو خوندم و فک کردم یه سو تفاهم باشه که خواستم بازم از شرح حالم بنویسم امیدوارم به نتیجه برسه چون من حس کردم بعضی موقع ها از اینجا بهتر میشه نتیجه گرفت تا رفتن پیش دکترایی که فقط رنگ پولو میشناسن و حاضر نیستن 5 دیقه واسه مریضشون وقت بذارند. و شاید باور نکنید اما این مشکلم هرچند به نظر بعضی ها کوچک اما تا مرز خودکشی برده چون دقیقا رو اعصابمه
شرح حال بنده:من از حدود 3 سال پیش صورتم جوشهای وحشتناکی میزد که بعد از سپری کردن انواع درمانها در این مدت دکترم اجازه داد تا سال پیش تقریبا همین موقع ها بود از راکوتان استفاده کنم که بعداز مصرف حدودا 4ماه درمان شدم .اما در اواخر درمان صورتم نمیدونم چرا باز جوش زد اما نه بشدت قبل با این تفاوت که اینبار جای جوش ها بصورت لک قرمز بود نه اسکار یا فرو رفتگی .بعداز گذ شت چندین ماه برطرف نشد که نشد و من به دکتر خودم باز مراجعه کردم که با تجویز aha10 باز برطرف نشدن و منم دکترمو عوض کردم و رفتم پیش دکتر دیگه که اونم برام رژودرم تجویز کرد .اما باگذشت 6 ماه هیچ تاثیری از این دوتا ندیدم.
حالام به خاطر مراسم عقدو... داداشم که حدودا 3ماه دیگه ست واقعا نا امیدشده بودم که اومدم اینجا بلکه شما دوستان عزیز کمکم کنید که تو این 3ماه چیکار کنم بهتره؟
بازم خیلی خیلی ممنون از جواباتون و وقتی که میذارید:n12::n12::n12::n12::n16:
moslem47
19-02-2013, 23:18
قیمت این کرم ها چنده؟
SEAGULL SUNSCREEN 55SPF FOR MEN
URIAGE DEPIDERM
قیمت این کرم ها چنده؟
SEAGULL SUNSCREEN 55SPF FOR MEN
URIAGE DEPIDERM
سی گل رو که نمیدونم اما سایت دکتر فخار اون گزینه دومی رو که نوشتید زده 53هزار و 600تومان:n01:
لینک که نمیشه گذاشت اما توضیحات رو کپی میکنم
Uriage Depiderm Cream 30 ml
ضد لک و روشن کننده پوست های کدر و تیره
مناسب صورت ، بدن و دست ها
رفع لک های ناشی از آفتاب، جوش ، لیزر، پیلینگ، دوران بارداری ، بیماریهای پوستی و افزایش سن
مناسب برای پوست های حساس و قابل استفاده در طول روز همراه با ضد آفتاب قوی
فاقد عطر و مواد نگهدارنده ، غیرآلرژی زا ، غیر کومدون زا
روش مصرف:صبح و شب روی لک های قهوه ای صورت، دست و بدن استفاده شود.
اینم توضیحات اون کرم ضدافتابی که معرفی کردند از سی گل:
کرم ضد آفتاب آقایان SPF55
شکل: کرم
سایز: 50 میلیلیتر
مواد اصلی تشکیل دهنده:
فیلترهای فیزیکی و شیمیایی
آلوئهورا
آلانتوئین و بیزابولول
دکسپنتانول
سدیم PCA
ویتامین E
فاقد چربی
فاقد رنگدانه و Invisible
عملکرد:
کرم ضدآفتاب مردان سیگل با داشتن فاکتور حفاظتی 55 امکان حفاظت از پوست را در برابر تمام طول موجهای ماورا بنفش A وB و مادون قرمز در زمانی طولانیتر فراهم میآورد. تسهیل اکسیژن رسانی و رطوبت رسانی قوی در کنار غیر جوشزا بودن و Oil Free بودن این ضد آفتاب باعث شده تا برای استفادهی مردان و البته بانوان قابل استفاده باشد. از خواص دیگر این ضد آفتاب غیر مرئی (Invisible) بودن آن می باشد که میتواند انتظارات سلائق خاص را مرتفع سازد.
تست حساسیت:
قبل از استفاده از عدم حساسیت به مواد تشکیل دهنده کرم مطلع شود برای این کار مقدار کمی از کرم را به پوست داخل بازو و یا پشت گوش مالیده پس از 24 ساعت در صورت عدم حساسیت طبق دستور مصرف نمائید.
نحوه استفاده:
نیم ساعت قبل از تماس با اشعه آفتاب، کرم روی تمام سطوح در معرض نور خورشید به آرامی بمالید تا جذب شود. مادامیکه در معرض تابش نور خورشید قرار دارید، ضد آفتاب را تجدید کنید. در صورت تعریق یا برخورد با آب ممکن است تجدید زودتر لازم باشد.
موارد احتیاط:
از تماس کرم با چشم، پلک و غشای مخاطی پرهیز شود.
s.khafan
22-02-2013, 11:43
کسی دیگه ای نیست بتونه کمک کنه؟؟
s.khafan
18-03-2013, 14:49
up.........
سلام اقای استارتر تونستی از بین ببری قرمزیه جایه جوش هاتو؟
سلام
به صورت اتفاقي تايپيک رو ديدم و ميخوام برات از يه تجربه عملي حرف بزنم
صورت من جوش هاي بزرگ و چرکي بدي ميزد که اگه در نميآوردم خودش ميترکيد و تمام صورتم رو آلوده ميکرد
حدود 8 سال پيش به اين جوش ها مبتلا شدم
اولش که بزرگي و چرکي بودن جوش ها عذابت ميده و بعدش هم که ترکيد زخم شدن و سرخيش
خيلي دکتر رفتم
راکوتان نخوردم چون اثرات بدي داره
يه دکتر بهم داکسي ساکلين داد و يه محلول ساختني که صورتمو آتيش ميزد
و بعدش بهم ترتينوئين و کترل داد
اما هيچ کدوم فايده نداشت و بازم صورتم جوش ميزد تا اينکه:
به روشي سنتي رسيدم که واقعا برام معجزه بود
حجامت
بله
3 بار پشت سر هم حجامت کردم که فاصله هر حجامت 20 روز بود و لخته هاي خوني سياهي به عنوان خون از بدن من خارج ميشد
چيزي که شبيه جيگر بود به جاي خون
و بعد از اون خوردن کاسني رو شروع کردم
بايد بگم واقعا و بدون اغراق تمام جوش هاي صورتم خوب شد
تمام اين کرم ها و .. که ميبيني ، نميگم تبليغات اما براي ما بي اثره
من خودم رژودرم و کترل و ترتينوئين و زينک اکسيد و سفيد کننده قوي راسن و.. همه رو امتحان کردم:n28:
اما دوست عزيز تا بدنت رو از داخل درمان نکني هي جوش ميزني و اينا بي فايده است
به نظر من برو حجامت کن و خودت اثرش رو ببين
اجازه بده خون کثيف بدنت بياد بيرون و بدنت خون تميز بسازه
واقعا معجزه ميکنه :n04:
براي جاي جوش هم هر وقت کامل خوب شد اول از همه اگه پولداري :n02: برو ليزر کن و اگه نه برو ترتينوئين 0/5 % بگير و شبا بزن رو صورتت
اما بازم تکرار ميکنم
اول درمان داخلي بدن بعد درمان بيروني پوست:n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.