ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : منوی مخفی تلویزیون سامسونگ

رسول خ
14-02-2013, 16:31
با سلام.
جهت تنظیم شبکه های دیجیتال با اطلاعات پراکنده اینترنتی وارد منوی مخفی LED سامسونگ مدل U40D5540.39JQC شدم اما شبکه ها که درست نشد هیچ صداشم قطع شد و داخل منوش کشور استرالیا و زبان انگلیسی شده که قابل تبدیل به فارسی و کشور ایران نیست.
لطفا راهنمایی کنید چطوری درستش کنم؟
ممنون.

رسول خ
16-02-2013, 22:28
با سلام.
ریست کارخانه رو زدم کشور و زبانش درست شد اما صداش هنوز قطع وقتی ولوم میزنم علامت هدفن میاد و صداش قطع. چیکار کنم لطفا یکی جواب بده.
ممنون.:n03::n14:

matinpour
08-03-2013, 19:00
با سلام.
ریست کارخانه رو زدم کشور و زبانش درست شد اما صداش هنوز قطع وقتی ولوم میزنم علامت هدفن میاد و صداش قطع. چیکار کنم لطفا یکی جواب بده.
ممنون.:n03::n14:

دوست عزیز

نگاه کنید در این مسیر
منو------>صدا -----> تنظیمات بلندگو و ببینید که اگر بلندگوی شما روی بلندگوی خارجی است آن را روی بلندگوی داخلی بگذاریدو از این مسیر تست کنید
منو ---->پشتیبانی -----> خود عیب یابی ---->آزمایش صدا

awearyway
29-03-2013, 03:25
با سلام خدمت دوستان گرامی
من چند روز پیش برای فعال کردن اینترنت TV به منوی مخفی رفتم به هوای اینکه ریست همه تنظیمات را به حالت اول بر می گردونه یک سری تغییرات دادم از جمله TYPE و FRONT COLOR حالا تصویر ترکیده و کاملا به هم ریخته حتی رفتم یک مدل مشابه هم پیدا کردم از منوی مخفیش عکس گرفتم و طبق اون تنظیم کردم و لی متاسفانه درست نشد.
1- آیا راه حلی برای حل این مشکل دارید؟
2- برای منوی مخفی نیز ریست کلی وجود داره؟
مدل TV هست SAMSUN UA40ES6950 که همون UA40ES6200 هست
ممنون می شم راهنمای کنید

amirhossein933
02-01-2014, 20:22
خواهش میکنم جواب بدید.من دو تا تلوزیون سامسونگ دارم (ua40eh6030rxzn و ua40d5500rrxzn) کلید های منوی مخفیشون بازه زبانشون رو فارسی کردم شبکه های دیجیتال رو هم سرچ میکنه ولی پیدا نمیکنه.چیکار کنم؟

matinpour
02-01-2014, 23:07
خواهش میکنم جواب بدید.من دو تا تلوزیون سامسونگ دارم (ua40eh6030rxzn و ua40d5500rrxzn) کلید های منوی مخفیشون بازه زبانشون رو فارسی کردم شبکه های دیجیتال رو هم سرچ میکنه ولی پیدا نمیکنه.چیکار کنم؟
دوست عزیز
اگر شما طبق دستورالعمل های فعال سازی عمل کرده اید و کانالها را جستجو و آنها را دریافت کرده ولی نمی توانید آن را ببینید دلیل آن این است که اعداد شماره کانالها از شماره 800 به بعد ذخیره شده است برای دیدن آن کافیست که از روی کنترول دکمه لیست کانالها CH LISTرا بزنید و یا از قسمت اسمارت هاب روی آیکون کانال رفته و آن را باز کنید و کانالهایتان راببینید و ویرایش کنید