PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتون در مورد کلاس خصوصی زبان چیه؟

post98
12-02-2013, 13:14
با سلام به تمامی دوستان

دوستان من می خواستم به کلاس های خصوصی زبان برم و نظرتون رو در این مورد بدونم.

من الان 21 سالمه و رشتم کامپیوتر مقطع کارشناسی هستم و ترم آخرم هستش. باتوجه به نیازی که به زبان دارم من مجبورم کتاب های انگلیسی رو بخونم و ویدیو های آموزشی انگلیسی ببینم
و توی اینترنت و فروم ها به راحتی بتونم سوال بپرسم و صحبت کنم به قول معروف کسی که رشتش کامپیوتر هستش باید زبانش خوب باشه و اینم بگم خودم خیلی علاقه دارم به زبان انگلیسی
دلیل اینکه زبان رو به صورت خصوصی انتخاب کردم به خاطر اینکه هزینه رفت و امد کلاس های آموزشگاه رو در نظر بگیریم و الان من دوستانی دارم که 5 6 ساله دارن میرن ولی به سطحی که می خواستن نرسیدن
دلیلشم اینکه 2 سال میرفتن آموزشگاه بعد وسطش یه وقفه میوفتاد و یک سال نمیرفتن خلاصه رفتن به آموزشگاه هم یه مشکلاتی داره. من می خوام به قولی یه دفعه ای کنم کار رو و مثلآ چند ترمی که تو آموزشگاه
در عرض 6 ماه خونده میشه من در عرض 2 ماه تموم کنم (اینو باید اساتید نظر بدن) در مورد سطح خودمم بگم که شما مبتدی حساب کنید.

هزینه کلاس های خصوصی چقدره ؟
چقدر طول میکشه که به راحتی بتونم ویدیوهای آموزشی و کتاب ها رو بخونم؟

ببخشید که سرتون رو درد آوردم

مرسی

sajjad1973
12-02-2013, 14:06
با سلام به تمامی دوستان

دوستان من می خواستم به کلاس های خصوصی زبان برم و نظرتون رو در این مورد بدونم.

من الان 21 سالمه و رشتم کامپیوتر مقطع کارشناسی هستم و ترم آخرم هستش. باتوجه به نیازی که به زبان دارم من مجبورم کتاب های انگلیسی رو بخونم و ویدیو های آموزشی انگلیسی ببینم
و توی اینترنت و فروم ها به راحتی بتونم سوال بپرسم و صحبت کنم به قول معروف کسی که رشتش کامپیوتر هستش باید زبانش خوب باشه و اینم بگم خودم خیلی علاقه دارم به زبان انگلیسی
دلیل اینکه زبان رو به صورت خصوصی انتخاب کردم به خاطر اینکه هزینه رفت و امد کلاس های آموزشگاه رو در نظر بگیریم و الان من دوستانی دارم که 5 6 ساله دارن میرن ولی به سطحی که می خواستن نرسیدن
دلیلشم اینکه 2 سال میرفتن آموزشگاه بعد وسطش یه وقفه میوفتاد و یک سال نمیرفتن خلاصه رفتن به آموزشگاه هم یه مشکلاتی داره. من می خوام به قولی یه دفعه ای کنم کار رو و مثلآ چند ترمی که تو آموزشگاه
در عرض 6 ماه خونده میشه من در عرض 2 ماه تموم کنم (اینو باید اساتید نظر بدن) در مورد سطح خودمم بگم که شما مبتدی حساب کنید.

هزینه کلاس های خصوصی چقدره ؟
چقدر طول میکشه که به راحتی بتونم ویدیوهای آموزشی و کتاب ها رو بخونم؟

ببخشید که سرتون رو درد آوردم

مرسی

نظر شخصی خودم رو میگم

کلاس خصوصی شاید برای یادگیری گرامر - و یا امادگی برای امتحاناتی خاص تاثیر داشته باشه اما به نظر من هیچ وقت برای فراگیری زبان مناسب نیست و نتیجه بخش هم نیست - از طرفی کلاسهایی با تعداد زبان اموزان بیش از 10 نفر هم چندان موثر نیست و کلاس کارایی خودش رو از دست میده به طوری گاهی به عینه دیدم زبان آموز ها در وقتهای مخصوص تمیرین مکالمه مشغول جک تعریف کردن و............. میشن- به نظر من کلاسهایی با تعداد زبان اموزان 5 تا 7 نفر که دربعضی از موسسات تحت عنوان کلاسهای نیمه خصوصی برگذار میشن بهترین و موثر ترین کلاسها هستن

دو اصل در یاد گیری زبان انگلیسی که باید هر زبان اموزی بدونه

1- learning a new language is a long term process
2- never interrupt your learning process

البته همیشه افراد معدودی بودن که تمام قوانین و یافته ها رو شکستن و خلاف اونها رو ثابت کردن که این خودش دلیلی بر این هست که هیچ چیز مطلق نیست اما یه نظریه در رابطه قدرت یادگیری زبان جدید هست که تا حدودی هم ثابت شده و من خودم بهش خیلی اعتقاد دارم و اون اینه که وقتی نو زاد انسان به دنیا میاد مغز بیشترین توانایی برای یادگیری هر زبانی رو داره حتی توانایی یاد گیری چندین زبان مختلف به طور هم زمان در سریعترین زمان داره که همه میدومنیم کوتاه ترین زمان برای نوزادی که مغزش بیشترین توانایی فراگیری زبان رو داره یک سال هست که بعد از یک سال شروع به babling ها ( کلماتی تاحدودی شبیه به حروف واقعی گاه معنا دار و گاه بی معنا) که مرحله تمرین سخنوری هست بعد از یک سال کامل فقط گوش دادن صرف و بعد در سال دوم بعد از یک سال تمرین سخنوری صرف شروع به درک و سخنوری میکنه -

پس یک نوزاد انسان که اثبات شده در بدو تولد تا دوسالگی تنها کاری که مغزش روی اون تمرکز کامل داره و فول کش اون کار رو انجام میده تجزیه و تحلیل برای یادگیری برقرای ارتباط و حرف زدن هست 2 سال طول میکشه تا زبون باز کنه - حالا ادامه همین نظریه میگه هرچه انسان بزرگتر بشه توانایی مغز برای یادگیری زبان کمتر میشه ( البته معدو افرادی بودن که خلاف این رو ثابت کردن)

در نتیجه حد اقل زمان یادگیری یک زبان جدید به طور کامل و بی عیب و نقص رو برای افراد بالغ در شرایط عالی که تمام روز با اون زبان ارتباط داشته باشن بین 4 تا 5 سال گفته اند ( محققان)

اینا همه رو گفتم که انتظار نداشته باشید شش ماهه یا یک سالیه چیزی بشید خصوصا اگه سطح تون هم همونطور که خودتون گفتید مبتدی باشه -

گفته آخرم که یکی از استادامون همیشه میگفت: زبان یک ابزار ارتباط جمعیست که در جمع گسترش پیدا میکنه و کار آزموده میشه

Pessimist
13-02-2013, 12:51
آقا سلام

من خودم تازه کلاس زبان رفتن رو شروع کردم اولش قصد داشتم کلاس خصوصی برم تا زودتر تموم بشه این معلمی که میخواست درس بده آشنا بود و گفت ارزون تر حساب میکنه بعد یکی از دوستانم به من گفت که خصوصی رو بیخیال بشم و تو همین کلاس های نیمه خصوصی شرکت کنم الان این کلاسی که من هستم 12 نفره هست و جو بین بچه ها خیلی خوبه و اکثر واقعا اومدن زبان یاد بگیرن و الان که نگاه میکنم میبینم چقدر خوب شد که خصوصی نرفتم چون دیگه خودم تک و تنها تو یه کلاس بودم و کسی نبود که باهاش صحبت کنم که اسپیکینگ قوی بشه درسته که تو کلاس خصوصی معلم هست و میتونی باهاش صحبت کنی اما به نظر من صحبت کردن با فردی که سطحش در حد خودت باشه بهتره حداقل برای الان!

کلاس های نیمه خصوصی و حالا گروهی یه ویژگی خوب دارن اونم اینه که بین بچه ها یه رقابت سالم به وجود میاد و مثلا شما وقتی میبینی فلانی سطح زبانش از تو بالاتره تو هم یه تکونی به خودت میدی و سعی میکنی خودت رو بهش برسونی و از همه مهم تر خسته کننده نیست! من دیشب سر کلاس که بودم با خودم میگفتم اگه من تک و تنها تو این کلاس بودم مطئنا حوصلم سر میرفت و خیلی زود خسته میشدم!(مطمئنم برای بیشتر افراد هم همینطور خواهد بود)

اگه بخوام نظر کلی رو بگم اینکه کلاس های خصوصی زیاد به درد نمیخوره چون سرعت درس دادن خیلی سریعه و میزان پیشرفت به مراتب کمتر از کلاس های گروهی هست مثل اینه که یه دفعه ای در عرض سه چهار ماه بخوای تمام مطالب یه کتاب سنگین رو یاد بگیری!

mjorh
13-02-2013, 13:59
نه ببینید خصوصی همونطور که دوستمون گفتن اگه 5 نفرینا باشن خیلی بهتر از سایر کلاس ها هست ، چون استاد دستش بازتر ..میتونه مطالب اضافی هم بگه ولی تو آموزشگاها استاد مجبوره همون چیزی که بش گفته شدرو بیاد درس بده ، مثلا خود کتاب با یه کتاب داستان بغلش ! میگن آقا باید 4 درس تموم کنی تو این مدت ، که روند پیشرفت کلاس هم کندتر از خصوصی هستش ، تو خصوصی اگه تعداد کافی باشه هم استاد دستش بازتره و هم تعامل بیشتری با شاگرداش داره و هم میدونه که باید درس بده چون شاگرداش برا خوندن اومدن ...الان که آموزشگاهارو میبینم خیلیاشون جوشون اصن مناسب نیست یعینی بیشتر برای وقت تلف کردن میان ...اگه جو مناسب باشه و عجله ای هم نباشه آموزشگاه هم عالیه به شرطی که استاد هم خوب باشه ...استاد خوب رو هم هر کسی نمیتونه تشخیص بده مگه اینکه یکی خودش زبان بلد باشه تا بتونه استاد رو آنالیز کنه ....اگه یکیو میشناید که زبانش خوبه با خودتون ببرید کلاسو نظرشو راجب استاد بپرسید .

solo barca
19-04-2013, 16:40
با سلام ، چن تا سوال داشتم در مورد کلاسهای زبان انگلیسی خصوصی که اگه اساتید لطف کنن جواب بدن خیلی ممنون میشم چون واقعا جایی رو پیدا نکردم که این سوال رو بپرسم.
من الان دارم تو یه شرکت توریستی کار میکنم که تورهای درایور گاید رو انجام میدم و نیاز دارم که سطح زبانمو بنا به شغلم بهتر کنم، از لحاظ ارتباط با خارجی ها هم تقریبا اکثرا موقعه ها میتونم با اونا ارتباط داشته باشم به نظرتون اگه سطح زبان من در حد intermediate باشه با توجه به اینکه عنوان شغلی من ایجاب میکنه که سطح زبانمو بهتر کنم ، این کلاسهای زبان خصوصی میتونه به من کمک کنه که به هدف خودم برسم؟ البته اینو هم بگم که تو کار ما مهمترین چیز مکالمه زبان هستش(حدود 95%). در مورد کلاسهای زبان هم اینو فقط بگم که کاملا از این کلاسهای زبان کسالت با خسته شدم چون من کلاسهای زبان سفیر و کیش رو هم امتحان کردم ولی چون دیگه واقعا طولانی هستش دیگه واقعا حوصله آدم از هر چی کلاسه سر میره و حتی اینو هم بگم که من خودم به صورت سلف استادی تا حد متوسط زبان پیش رفتم و خیلی هم راضیم چون به نظر من در مورد یادگیری زبان 80 درصد خود آدم هست و 20 درصد چیزای دیگه مثل کلاس و اینها چون بنا بر تجریه شخصی بهترین راه برای مکالمه زبان استفاده زبان به صورت مستفیم با فرد خارجی و در صورت امکان مسافرت با اونها یا بودن در کشور اونهاست که اتوماتیک وار زبانتون به طرز باورنکردنی توپ توپ میشه.
در آخر میخاستم بگم که آیا به نظرتون با شش ماه کلاسهای خصوصی با استاد خوب زبان انگلیسی با این پیش زمینه زبان بنده میشه امیدوار بود که به سطح تقریبا ادونس زبان رسید؟
شرمنده و واقعا ببخشید که سرتونو دراوردم و خیلی ممنون بابت راهنماییهاتون.

shab_2008
20-04-2013, 13:16
با سلام ، چن تا سوال داشتم در مورد کلاسهای زبان انگلیسی خصوصی که اگه اساتید لطف کنن جواب بدن خیلی ممنون میشم چون واقعا جایی رو پیدا نکردم که این سوال رو بپرسم.
من الان دارم تو یه شرکت توریستی کار میکنم که تورهای درایور گاید رو انجام میدم و نیاز دارم که سطح زبانمو بنا به شغلم بهتر کنم، از لحاظ ارتباط با خارجی ها هم تقریبا اکثرا موقعه ها میتونم با اونا ارتباط داشته باشم به نظرتون اگه سطح زبان من در حد intermediate باشه با توجه به اینکه عنوان شغلی من ایجاب میکنه که سطح زبانمو بهتر کنم ، این کلاسهای زبان خصوصی میتونه به من کمک کنه که به هدف خودم برسم؟ البته اینو هم بگم که تو کار ما مهمترین چیز مکالمه زبان هستش(حدود 95%). در مورد کلاسهای زبان هم اینو فقط بگم که کاملا از این کلاسهای زبان کسالت با خسته شدم چون من کلاسهای زبان سفیر و کیش رو هم امتحان کردم ولی چون دیگه واقعا طولانی هستش دیگه واقعا حوصله آدم از هر چی کلاسه سر میره و حتی اینو هم بگم که من خودم به صورت سلف استادی تا حد متوسط زبان پیش رفتم و خیلی هم راضیم چون به نظر من در مورد یادگیری زبان 80 درصد خود آدم هست و 20 درصد چیزای دیگه مثل کلاس و اینها چون بنا بر تجریه شخصی بهترین راه برای مکالمه زبان استفاده زبان به صورت مستفیم با فرد خارجی و در صورت امکان مسافرت با اونها یا بودن در کشور اونهاست که اتوماتیک وار زبانتون به طرز باورنکردنی توپ توپ میشه.
در آخر میخاستم بگم که آیا به نظرتون با شش ماه کلاسهای خصوصی با استاد خوب زبان انگلیسی با این پیش زمینه زبان بنده میشه امیدوار بود که به سطح تقریبا ادونس زبان رسید؟
شرمنده و واقعا ببخشید که سرتونو دراوردم و خیلی ممنون بابت راهنماییهاتون.

سلام

والا من که استاد نیستم ولی خوب تجربه خودمو میگم شاید براتون مفید باشه:n02:

در کل کلاس های زبان به درد بخور و نسبتا خوبه ! چرا میگم نسبتا خوب ؟ چون بیشتر به نظر من استاد محوره تا دانشجو محور ! من خودم توی عمرم یه ترم رفتم کلاس زبان و البت یه چیزایی یاد گرفتم ولی احساس میکردم یه جوری دارم ذهنم رو تنبل میکنم با این کار و همش باید منتظر باشم تا یکی یه چیزی بهم یاد بده و کلا خیلی احساس محدودیت میکردم ! و تصمیم به Self Study گرفتم که خیلی خیلی برام نتیجه بخش تر بود.

اما در مورد کلاس خصوصی باید بگم که اصلا به درد نیاز شما نمیخوره و فقط هزینه و وقت خودتون را تلف میکنید ! کلاس خصوصی اکثرا مربوط به کسایی که میخوان در آزمون های بین المللی شرکت کنن و معمولا در این کلاس ها قصد دارد تکنیک هایی که در اون آزمون ها برای کسب نمره بهتر هست را یاد بگیرن.

شما همونطور که خودتون فرمودید به اسپیکینگ نسبتا قوی نیاز دارید و برای این کار به نظر من شما میتونید یکی از کار های زیر را انجام بدین :

1: شرکت در جلسات بحث آزاد : این جلسات که به وسیله یک یا چند نفر چه در محیط مجازی ( مثل اسکایپ ) و چه در دنیای واقعی برنامه ریزی میشه فوق العاده میتونه در تقویت اسپیکینگ شما کمک کنه ! یه جست و جوی کوچیک در نت بزنید میتونید ازین گروه ها به وفور پیدا کنید ( حتما نباید ایرانی باشن ) و در جلساتشون شرکت کنید.

2: با خودتون به صورت انگلیسی حرف بزنید : یه موضوعی را برای خوتون تعیین کنید و درباره اون موضوع به انگلیسی توضیح بدید. از حداقل زمان 5 دقیقه شروع کنید و کم کم این مقدار را افزایش بدید و سعی کنید صدای خودتون را ضبط کنید و اشکالات خودتون را در مراتب بعدی رفع کنید.

3: گوش کنید : به نظر من یکی از مهمترین عوامل برای داشتن اسپیکینگ قوی ، داشتن لیسینگ قوی هست ! مخصوصا سریال های خانوادگی و اخبار ها که درش موضوعات روزانه بیشتر بحث میشه و این باعث میشه ذهن شما خیلی از مطالب اشتباهی که شما ممکنه در گزشته در اسپیکینگ به کار میبردید را رفع کنه و در آینده شکل درست اون مطالب را در اختیار شما قرار بده !

اگر واقعا میخواین به کلاس زبان برید سعی کنید به کلاس های گروهی برید که بسیار بسیار مفید تر از کلاس های خصوصی برای نیاز شما هست.