مشاهده نسخه کامل
: نمايش عكس روي تلويزيون
سلام
خواستم سوال كنم كه آيا ميشه كاري كرد كه عكس رو روي سي دي رايت و بعد روي تلويزيون نمايش داد؟
اگه ميشه لطفا توضيح بديد.
ممنونم.
تو نرو یه قسمت واسه این کار هستش
saeid_ronaldo
01-08-2006, 21:54
يه برنامه بود كه عكسا رو به هم ميچسبوند و ويسيديش ميكرد
فكر كنم تنها راهش همين باشه
تو نرو یه قسمت واسه این کار هستش
همون طور كه دوستمون گفت تو نرو يك بخش به نام پيكچر هست البته اگه تو بخش ويديو سي دي هم بزارين بعد رايت كنين مي تونين ببينين
و يا اگه مي خواين عكس ها بهصورت زيبا و اغكت دارباشن من نرم افزار ProShow Gold 2.0 را پيشنهاد مي كنم هم ساده و هم جالب و سريع هست
در حال هزار تلويزيون هاي پلاسمايي و ال سي دي مموري كارت مي خورند و بعضي از دي وي دي ها هم همينطور با برنامه movie maker خود ویندوز هم می تونی این کار را بکنی که به صورت یک فایل ام پگ درمیاد و اون را هم رو سیدی رایت کنی
mohammad.clergyman
01-08-2006, 23:37
من هم آخرین نسخه برنامه پرو شو گولد را پیشنهاد میکنم
ولی من که دو بار برنامه را از سایت خودش دانلود کردم این برنامه ویروسی بود مواظب اون هم باشید
و اگر بخواهید عکس های خود را روی سی دی رایت کنید متوقف بر این است که ویدیو سیدی شما عکس را ساپورت کند
همچنین اگر بخواهید تبدیل کنید کیفیت عکس ها خیلی پایین میاد ولی میشه تحمل کرد
Aminzikzak
01-08-2006, 23:42
با نرم افزار Winon CD میشه خیلی هم راحته ...
mohammad.clergyman
02-08-2006, 09:39
بسم رب الشهداء
==============
عزیز بابا اگه یه خورده در موردش توضیح بدید ممنون میشم
سلام
ببخشينا...ولی شما ها شونصد تا نرم افزار معرفی کردين... برای ايشون لينک دانلود بذارين تا ما هم استفاده کنيم.
سلام
ببخشينا...ولی شما ها شونصد تا نرم افزار معرفی کردين... برای ايشون لينک دانلود بذارين تا ما هم استفاده کنيم.
دیگه نرو لینک دانلود نمیخاد که دوست خوب
mirmohammadi
02-08-2006, 11:43
سلام
دوست عزيز يعني شما برنامه نرو رو نداريد
ديگه هرجا كه بري مي توني پيداش كني
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.