مشاهده نسخه کامل
: DLNA چطور و چگونه؟
hobor971
07-02-2013, 17:45
سلام
توی مباحث فروم در مورد تکنولوژی DLNA صحبتهای زیادی شده . نرم افزارهای زیادی هم معرفی شده . اما هنوز یک راهنمای کامل و جامع وجود ندارد . با وجود خواندن بیش از 30 صفحه از تاپیک های مختلف هنوز روش اتصال دستگاه ها مشخص نیست . برای همین سوالاتی که در اکثر تاپیکها وجود دارد را اینجا می نویسم .
1- من یک PC دارم . یک مودم وای فای - یک تلوزیون با قابلیت WIFI و DLNA ( سامسونگ 46es7770 ) مقادیری کابل شبکه . خوب! کدام را به کدام وصل کنم؟
چیزی که الان هست مودم وای فای با اینترنت ADSL توسط کابل شبکه به کامپیوتر متصله . تلوزیون هم 20 متر اونطرف تر. نرم افزار AllShare و PS3 هم روی کامپیوتر نصبه . آیا با همین ترکیب می تونم DLNA رو به کار بندازم و فایلها رو به اشتراکم بگذارم ؟ یا اصلا این ترکیب اشتباهه و باید مودم با کابل شبکه به TV وصل بشه و یک کارت وایرلس برای کامپیوتر بگیرم ؟
یعنی به طور کلی کدام ترکیب زیر صحیح است ؟
الف ) مودم توسط کابل شبکه به PC متصل باشد .
ب ) مودم توسط کابل شبکه به TV متصل باشد و کامپیوتر به کارت وایرلس مجهز باشد .
از راهنمایی های شما بسیار سپاسگذارم . بوس :n16:
smhsh121
07-02-2013, 18:34
بهترین حالت اینه که هم PC با کابل شبکه به مودم وصل باشه هم تلویزیون توسط کابل به مودم وصل باشه چون در مورد تصاویر فیلم های حجیم مخصوصا وقتی فاصله تلویزیون از مودم زیاد باشه تصاویر منقطع می شن. البته مستقیم هم میشه تلویزیون رو با کابل به PC وصل کرد که ممکنه نیاز به کابل کراس داشته باشه.
شما که سامسونگ داری بهترین برنامه براتون همون AllShare خود سامسونگ هست که از لینک زیر می تونید آخرین نسخه اون به همراه فایل راهنماشو بگیرید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hobor971
07-02-2013, 19:10
بهترین حالت اینه که هم PC با کابل شبکه به مودم وصل باشه هم تلویزیون توسط کابل به مودم وصل باشه چون در مورد تصاویر فیلم های حجیم مخصوصا وقتی فاصله تلویزیون از مودم زیاد باشه تصاویر منقطع می شن. البته مستقیم هم میشه تلویزیون رو با کابل به PC وصل کرد که ممکنه نیاز به کابل کراس داشته باشه.
شما که سامسونگ داری بهترین برنامه براتون همون AllShare خود سامسونگ هست که از لینک زیر می تونید آخرین نسخه اون به همراه فایل راهنماشو بگیرید:
اگه قرار باشه هم تلوزیون و هم PC به مودم توسط کابل متصل باشند دیگه چه کاریه این DLNA ؟؟؟ در این صورت کابل رو از PC به TV وصل می کنیم . چه نیازی به مودم هست ؟
به هر حال فکر کنم خوبی DLNA به همین بی سیم بودنش باشه . آیا می تونم همونجوری که مودم به کامپیوتر وصله و TV هم به اینترنت وای فای از DLNA استفاده کنم ؟
smhsh121
07-02-2013, 19:33
اگه قرار باشه هم تلوزیون و هم PC به مودم توسط کابل متصل باشند دیگه چه کاریه این DLNA ؟؟؟ در این صورت کابل رو از PC به TV وصل می کنیم . چه نیازی به مودم هست ؟
به هر حال فکر کنم خوبی DLNA به همین بی سیم بودنش باشه . آیا می تونم همونجوری که مودم به کامپیوتر وصله و TV هم به اینترنت وای فای از DLNA استفاده کنم ؟
خوب ممکنه شما بخوای PC با اینترنت هم وصل باشه که در این صورت میشه اون حالت اولی که گفتم.
این چیزی که شما می گی هم میشه. اصلا میشه مستقیم لپ تاپ رو بدون سیم و بدون مودم هم به تلویزیون وصل کرد فقط وقتی وایرلس بیاد تو کار همونطور که گفتم ممکنه برخی موارد با تصاویر منقطع روبرو بشید که بستگی به حجم فایل و فاصله داره.
hobor971
09-02-2013, 12:30
ضمن تشکر ، خوب روش کار چطوری؟
تو تاپیکهای مختلف از روش های استفاده از نرم افزارهای مختلف گفته شده اما حرفی از روش اتصال زده نشده است . شما به شماتیک زیر نگاه کنید: چطور می شه با این سیستم از DLNA استفاده کرد؟
چطور می شه از این سیستم با DLNA به هم وصل شد؟
smhsh121
09-02-2013, 12:55
شما باید اول AllShare رو نصب کنی بعدش تلویزیون رو روشن کن و مطمئن شو به مودم کانکت شده و وارد برنامه بشو. خودش اتوماتیک تلویزیون رو شناسایی می کنه. ممکنه تو تلویزیون ازت سوال بشه که کامپیوتر رو تایید کنی. بعدش تو برنامه هر فیلمی رو که می خوای شیر کن و دکمه Source از رو ریموت رو میزنی و فیلم هایی که شیر کردی رو می تونی ببینی.
hobor971
09-02-2013, 13:07
شما باید اول AllShare رو نصب کنی بعدش تلویزیون رو روشن کن و مطمئن شو به مودم کانکت شده و وارد برنامه بشو. خودش اتوماتیک تلویزیون رو شناسایی می کنه. ممکنه تو تلویزیون ازت سوال بشه که کامپیوتر رو تایید کنی. بعدش تو برنامه هر فیلمی رو که می خوای شیر کن و دکمه Source از رو ریموت رو میزنی و فیلم هایی که شیر کردی رو می تونی ببینی.
مشکل اینه که من تو تلوزیون ، نمی تونم کامپیوتر رو ببینم . اصلا با این روش می شه dlna رو راه انداخت؟
smhsh121
09-02-2013, 14:23
مشکل اینه که من تو تلوزیون ، نمی تونم کامپیوتر رو ببینم . اصلا با این روش می شه dlna رو راه انداخت؟
پس من دارم چی می گم. شما اول باید برنامه رو روی کامپیوتر نصب کنید تا تلویزیون رو پیدا کنه بعدش تو قسمت سورس AllShare هم اضافه میشه.
hobor971
09-02-2013, 15:06
پس من دارم چی می گم. شما اول باید برنامه رو روی کامپیوتر نصب کنید تا تلویزیون رو پیدا کنه بعدش تو قسمت سورس AllShare هم اضافه میشه.
من هم که دارم می گم . من تو کامپیوتر نمی تونم تلوزیون رو شناسایی کنم . توی تلوزیون هم نمی تونم کامپیوتر رو ببینم . ALLshare هم روی هر دو تا هست . مودم هم به کامپیوتر وصله .
smhsh121
09-02-2013, 18:03
یه دور از رو کامپیوتر آی پی تلویزیون رو Ping کن ببین کامپیوتر می بینتش یا نه. شاید ایراد از فایروال هست. یه دور فایروال رو غیر غعال کن شاید مشکل حل شد.
hobor971
02-03-2013, 12:37
ping هم کردم . آی پی دستی دادم به تلوزیون . پینگ هم جواب داد . اما وقتی ALLshare رو روی کامپیوتر باز می کنم تلوزیون رو نمیاره . توی تلوزیون هم کامپیوتر رو نمی بینم . با توجه یه عکس بالا راهنمایی کنید . خیلی رو مغزه این موضوع.
matinpour
02-03-2013, 13:34
ping هم کردم . آی پی دستی دادم به تلوزیون . پینگ هم جواب داد . اما وقتی ALLshare رو روی کامپیوتر باز می کنم تلوزیون رو نمیاره . توی تلوزیون هم کامپیوتر رو نمی بینم . با توجه یه عکس بالا راهنمایی کنید . خیلی رو مغزه این موضوع.
دوست عزیز
از این طریق هم امتحان کنید شاید کار ساز باشد.
شیر کردن تلویزیون و کامپیوتر
به وسیله این نرمافزار و wifi متوانید کامپیو تر و تلویزیونتان با هم شیر کنید
راههای بسیار متعددی برای دسترسی به اینترنت وجود دارد و شما به صورت معمول فقط توسط یکی از راهکارهای معمول می توانید به اینترنت متصل شود , حال ما در این پست برایتان نرم افزار Connectify Dispatch را آماده کرده ایم , این نرم افزار با به کارگیری تمامی راهکارهای ممکن برای اتصال به اینترنت این امکان را فراهم می کند که با سرعت بسیار بالایی به اینترنت متصل شوید.
از دیگر ویژگیهای این نرم افزار می توان به ویژگی ایجاد یک شبکه بین چندین کامپیوتر اشاره کرد که در این صورت می توانید با سرعت خیره کننده ای فایلهایتان را به کامپیوترهای مختلف انتقال دهید.
آخرین ورژن از این نرم افزار را می توانید از سایت آریادانلود دریافت نمایید.
چه گوشی هایی میتونن با dlna به تلوزیون وصل ببشن؟
hobor971
02-03-2013, 16:42
چه گوشی هایی میتونن با dlna به تلوزیون وصل ببشن؟
من که با آیفون وصل شدم . برنامه سامسونگ توی اپ استور هست . با گوشی های هوشمند سامسونگ هم مطمئنم می شه . چون همه ALL SHARE رو دارند .
من که با آیفون وصل شدم . برنامه سامسونگ توی اپ استور هست . با گوشی های هوشمند سامسونگ هم مطمئنم می شه . چون همه ALL SHARE رو دارند .
حتما باید برنامه ALL SHARE رو نصب کنیم تا بشه استفاده کرد؟
با htc میشه وصل شد؟
hobor971
02-03-2013, 17:53
حتما باید برنامه ALL SHARE رو نصب کنیم تا بشه استفاده کرد؟
با htc میشه وصل شد؟
تو بازار اندروید بگرد دنبال سامسونگ . من با کلمه سامسونگ سرچ کردم و یه برنامه داد که با همون وصل می شم .
برنامه allshare اندروید رو میشه پورت کرد که روی گوشی غیر سامسونگ هم نصب کرد؟
matinpour
01-03-2014, 21:33
برنامه allshare اندروید رو میشه پورت کرد که روی گوشی غیر سامسونگ هم نصب کرد؟
دوست عزیز
فکر می کنم بشود تست کنید و نتیجه را برای دیگر دوستان هم ارائه دهید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.