مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب ویندوز 8
MOSI1234
05-02-2013, 17:13
دوستان سلام .
بنده مشکلی در نصب ویندوز 8 دارم که وقتی مراحل نصب اولیه رو طی می کنم و فایلهای اولیه کپی شد در همون بار اول که سیستم ریست می کنه و می خواهد بالابیاد یه صفحه سیاه میاد مانند صفحات داس که در اون این error مده 0000005D ظاهر میشه و میگه
سیستم رو باید ریست کرد . البته من رو سیستمم ویندوز 7 دارم که خیلی عالی کار می کنه و ازش راضیم . از دوستان خواهشمندم در این مورد بنده رو راهنمایی کنن ممنون هستم .
سلام من ویندوز 8 نصب کردم ولی سیدی رامو نمیشناسه
G.D.ragon.Ir
09-02-2013, 05:10
سلام من ویندوز 8 نصب کردم ولی سیدی رامو نمیشناسه
سلام. کابل DVD/CD Rom رو از مادربرد جدا و به یک پورت دیگه متصل کنید
jafarian
09-02-2013, 14:58
سایت پایین بحث همین ارور مربوط به شما رو داشتن که به این اشاره کردن که این اروری که شما دریافت میکنید مربوط به cpu شما میشه که ساپورت نمیکنه و سایت مایکروسافت هم به این مورد اشاره داشته که برای نصب ویندوز از طریق فلش پیش برین یعنی ویندوز روی فلش بوت کنید بعدشم اقدام به نصب ویندوز کنید برای اینکارم برنامه WinSetupFromUSB ورژن بتای این برنامه رو از پایین دنلود فلش خودتون به سیستم متصل کنید فرمت بصورت fat32 کنید فلش بعداقدام به بوت کردن فلش روی ویندوز کنید طبق شکل پایین به اینصورت که
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق شماره 1 چکمارک گزینه مورد نظر بزنید بعدشم روی گزینه شماره 2 کلیک کنید مسیر درایوی که dvd ویندوز در اون قراردادین به برنامه بدین بعدم روی دکمه شماره 3 برای بوت شدن ویندوز روی فلش کلیک کنید :n01:
WinSetupFromUSB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MOSI1234
09-02-2013, 21:41
سایت پایین بحث همین ارور مربوط به شما رو داشتن که به این اشاره کردن که این اروری که شما دریافت میکنید مربوط به cpu شما میشه که ساپورت نمیکنه و سایت مایکروسافت هم به این مورد اشاره داشته که برای نصب ویندوز از طریق فلش پیش برین یعنی ویندوز روی فلش بوت کنید بعدشم اقدام به نصب ویندوز کنید برای اینکارم برنامه WinSetupFromUSB ورژن بتای این برنامه رو از پایین دنلود فلش خودتون به سیستم متصل کنید فرمت بصورت fat32 کنید فلش بعداقدام به بوت کردن فلش روی ویندوز کنید طبق شکل پایین به اینصورت که
طبق شماره 1 چکمارک گزینه مورد نظر بزنید بعدشم روی گزینه شماره 2 کلیک کنید مسیر درایوی که dvd ویندوز در اون قراردادین به برنامه بدین بعدم روی دکمه شماره 3 برای بوت شدن ویندوز روی فلش کلیک کنید :n01:
WinSetupFromUSB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متاسفانه همه این کارا رو انجام دادم ولی باز همون ارور داد. نشد که نشد . cpu من اینتل پنتیوم 4 با فرکانس 3.0G .L2 CASH 1.0 MB میباشد. لطفن راهنماییم کنید ممنونم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.